ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN versie 02 Maart 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN versie 02 Maart 2013"

Transcriptie

1 ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN versie 02 Maart 2013 Doel Algemene bepalingen Offertes, bestellingen en prijzen Levering en leveringstermijnen Overdracht van risico en eigendom Controle bij levering en klachten Productomschrijvingen en afbeeldingen Betalingen Verzakingsrecht van de klant Garantie en aansprakelijkheid Geschillenregeling Bedrijfsnaam: Patca Bvba Adres Hallebaan 78 B-2980 ZOERSEL België Tel Mail : ruitenwisserwebshop@gmail.com / patca.zoersel@gmail.com Websites: & BTW: BE De onderneming Patca bvba (hierna VERKOPER) is ingeschreven in het handelsregister van Antwerpen met BTW nr. BE Het postadres is Hallebaan 78, B-2980 ZOERSEL en adres is gmail.com (hierna ADRES VAN DE VERKOPER). Elke bestellingname van een product via de online winkelwebsite (hierna WEBSITE VERKOPER) vereist de beraadslaging en de voorafgaande aanvaarding van deze algemene verkoopsvoorwaarden. De validatie-klik van de bestelling houdt de volledige aanvaarding in. Deze klik heeft de waarde van een "digitale handtekening" Klanten die deze Algemene Voorwaarden niet hebben ontvangen in hun moedertaal worden niet ontslaan van de toepassing en de eerbiediging ervan. Iedere klant wordt geacht bij het aanmaken van een account of bij het plaatsen van een bestelling via met de Verkoper, deze Algemene Voorwaarden te kennen en te aanvaarden, ook al stemmen ze niet overeen met zijn eigen voorwaarden. De klant doet derhalve, door het plaatsen van een bestelling via uitdrukkelijk afstand van zijn eigen aankoopvoorwaarden die in geen geval aan de Verkoper tegenstelbaar zijn, tenzij de Verkoper dit uitdrukkelijk en schriftelijk zou bevestigen in een door hem gehandtekend document. Het akkoord van de Verkoper kan daarbij geenszins worden afgeleid uit de afwezigheid van protest tegen bepalingen die de klant aan de Verkoper zou meedelen.

2 Doel Deze algemene voorwaarden zijn bedoeld om de rechten en verplichtingen van de partijen te bepalen in het kader van de online verkopen van goederen die door de VERKOPER aan de klant worden aangeboden Algemene bepalingen De elektronische webwinkel ruitenwisserwebshop.be (hierna WEBSHOP) biedt haar klanten de mogelijkheid om ruitenwissers en diverse auto-onderdelen online aan te kopen. Onderhavige Algemene Voorwaarden ("Voorwaarden") zijn van toepassing op alle artikelen uit het assortiment en elke aankoop die de klant plaatst bij de WEBSHOP. De klant aanvaardt dat deze Voorwaarden, als enige van toepassing zullen zijn, met uitsluiting van zijn eigen algemene of specifieke (aankoop)voorwaarden, ook als deze zouden bedingen dat zij als enige van toepassing zijn. Offertes, bestellingen en prijzen Elk aanbod staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in de Europese Unie. De artikelen zijn uitsluitend bestemd voor normaal particulier gebruik. Ondanks het feit dat de catalogus en website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, of materiële fouten bevat, of niet up-to-date is. De VERKOPER of zijn leveranciers zijn slechts gehouden tot een middelenverbintenis, wat betreft de juistheid, geactualiseerdheid, of volledigheid van de aangeboden informatie, en is in geen geval aansprakelijk ingeval van materiële fouten, zet- of drukfouten. Namen en merken van fabrikanten worden alleen ter identificatie gebruikt. Foto's, beschrijvingen en prijzen van de producten zijn niet contractueel. De WEBSHOP is gerechtigd om -zonder opgave van redenen- bestellingen te weigeren, de leveringstermijnen aan te passen, de leveringen te splitsen, dan wel andere voorwaarden te verbinden aan de levering. De vermelde prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving aan de klanten op ieder ogenblik worden aangepast. Elke door de klant geplaatste bestelling verbindt deze laatste, doch verbindt de Verkoper slechts na schriftelijke bevestiging of bevestiging via een elektronisch document van de bestelling. De Verkoper behoudt zich het recht voor om bestellingen of overeenkomsten voor de levering van producten of diensten te weigeren zonder enige vorm van verantwoording. De Verkoper kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet uitvoeren van een bestelling ten gevolge van overmacht, onder andere (doch niet beperkt tot) uitputting van voorraad, uitblijven van leveringen door de leveranciers van de Verkoper, tenietgaan van goederen ten gevolge van ongevallen, staking, brand, overstroming, enz. De Verkoper is niet verplicht het onvoorzienbare karakter van de omstandigheden die overmacht uitmaakt, te bewijzen.

3 De Verkoper kan evenmin aansprakelijk worden gesteld in geval een opdracht tot het leveren van bepaalde diensten niet kan worden uitgevoerd wegens onbeschikbaarheid van de daartoe aangewezen aangestelden of bedienden van de Verkoper, zelfs in geval van overmacht. Getoonde prijzen op zijn inclusief btw en alle andere verplicht door de klant te dragen taksen. Indien vervoers-, reservatie- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit apart vermeld. Op Verkoopsdocumenten worden de productprijzen en de BTW uitgesplitst. Exclusief transportkosten, montage, assemblage, installatie en instructie. Kennelijke (manipulatie-) fouten in de prijsopgave, zoals evidente onjuistheden, kunnen ook na de totstandkoming van de overeenkomst door de Verkoper worden gecorrigeerd. Onze prijzen zijn geldig voor één dag. Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door de WEBSHOP. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. De bijhorende foto is decoratief bedoeld en kan elementen/artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs. Levering en leveringstermijnen De Leveringstermijnen worden enkel bij wijze van inlichting verstrekt en zijn derhalve niet bindend. Vertraging in de uitvoering kan in geen geval aanleiding zijn tot boete, schadevergoeding, ontbinding of verbreking van de overeenkomst. De Verkoper houdt zich het recht voor gedeeltelijke leveringen te doen. Klanten dienen de Verkoper op de hoogte te stellen van eventuele leveringsmoeilijkheden zoals wegeniswerken, voetgangerstraten, tijdelijk ontoegankelijk enz. Wanneer de klant nalaat de Verkoper hiervan op de hoogte te brengen dan zal de klant de bijkomende vervoerskosten moeten dragen. De Verkoper beveelt de klant aan een leveradres op te geven waar permanent iemand de goederen in ontvangst kan nemen tijdens de kantooruren. Overdracht van risico en eigendom De geleverde goederen blijven eigendom van de Verkoper tot de volledige betaling van de hoofdsom, de kosten, de interesten en in voorkomend geval de schadevergoeding wegens laattijdige betaling. Controle bij levering en klachten De klant dient de goederen onmiddellijk na levering na te zien op de aanwezigheid van zichtbare gebreken en/of het ontbreken van een gedeelte van de bestelling. In dat geval dient de klant de zending te weigeren of te aanvaarden onder voorbehoud met duidelijke melding van "onder voorbehoud" op de vrachtdocumenten. Daarnaast zal de klant de Verkoper onmiddellijk schriftelijk op de hoogte brengen (per naar van de schade of onvolledigheid. De Verkoper zal de klacht dan verder onderzoeken en eventueel indien gegrond, erkennen. De klant kan in geen geval de Verkoper arbeidskosten, verplaatsingskosten, vergoeding voor mindergenot, winstderving of enige andere indirecte schade ten laste leggen.

4 Productomschrijvingen en afbeeldingen Bij alle producten staat een korte omschrijving of meer gedetailleerde informatie. Dit is steeds onder voorbehoud van eventuele fouten of vergissingen aan de Verkoper meegedeeld door de leverancier of producent. De klant kan deze beschrijvingen raadplegen en verifiëren op de website van de betreffende producent. Indien de klant twijfelt aan de juistheid van de verstrekte informatie is het aangewezen contact op te nemen met de Verkoper. Elke afbeelding aanwezig op de website is louter illustratief of informatief en onder voorbehoud van fouten of vergissingen buiten onze wil om. Betalingen Alle bestelde goederen worden onmiddellijk betaald aan de Verkoper door middel van een geldig online betaalmiddel. Verzakingsrecht van de klant In geval van verkoop op afstand, waarbij de goederen verzonden worden en niet ter plaatse worden afgehaald, en indien het een particuliere consument betreft dan heeft deze het recht om binnen een termijn van 14 dagen na levering van het product van de aankoop af te zien. De klant dient de Verkoper hier schriftelijk (per naar van te verwittigen binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na levering van het betreffende product. Dit verzakingsrecht geldt niet voor producten die speciaal voor de klant op maat gemaakt zijn of die vanwege het uitzonderlijk karakter speciaal voor de klant zijn besteld. In dit geval zal de klant gevraagd worden kennis te nemen van deze uitzondering en afstand te doen van zijn verzakingsrecht. De klant zal op eigen kosten de goederen terug bezorgen aan de Verkoper. De betaalde transportkosten blijven ten laste van de klant en zijn niet recupereerbaar. De Koper is verplicht de goederen binnen de 7 werkdagen na het schriftelijk melden van het verzaken aan de overeenkomst terug te sturen naar de maatschappelijke zetel van de Verkoper, conform de instructies van de Verkoper. De Verkoper is nooit aansprakelijk voor enige schade, diefstal of verlies die bij de terugzending aan het product of verpakking onstaat. De Verkoper heeft het recht de terugname van goederen te weigeren wanneer de verpakking beschadigd of bevuild is, de goederen beschadigd of bevuild zijn, bepaalde toebehoren of handboeken ontbreken. Garantie en aansprakelijkheid De waarborg op de door ons geleverde producten beperkt zich tot 2 jaar te rekenen vanaf de leveringsdatum. De waarborg is beperkt tot gebreken die rechtstreeks te wijten zijn aan een ontwerp- of productiefout. De klant dient de aanwijzingen van de fabrikant in verband met gebruik van het product te respecteren. De garantie vervalt in volgende gevallen; indien het gaat om normale slijtage, bij ondeskundig gebruik, bij misbruik of gebruik van een product op een wijze die afwijkt van

5 de voorschriften, bij de aanwezigheid van sporen van vocht, bij gebrek aan onderhoud of toezicht, bij corrosie, bij bevuiling, in geval van reparaties of wijzigingen of ingrepen die niet door de Verkoper zijn uitgevoerd, in geval van verhuur aan derden, in geval van afwezigheid van een geldig aankoopbewijs. Bij het weerhouden van een garantie-aanvraag wordt een onderzoek uitgevoerd. Wanneer voor het onderzoeken van het defect van het product onderzoekskosten zijn gemaakt waaruit blijkt dat het defect te wijten is aan een tekortkoming vanwege de klant dan zullen deze onderzoekskosten integraal voor rekening van de klant zijn. De klant wordt steeds schriftelijk (via het opgegeven adres) op de hoogte gebracht bij het opstarten van een garantie-aanvraag. Wanneer zoals vermeld na onderzoek blijkt dat het defect te wijten is aan een tekortkoming van de klant, dan zal de klant zijn product slechts kunnen recupereren na betaling van de bestekkosten. De Verkoper is niet gehouden tot vergoeding van enige indirecte schade, noch tot de vergoeding van schade in de exploitatie of van winstderving, en evenmin tot vergoeding van schade of verliezen geleden door derden. Geschillenregeling Alle geschillen vallen uitsluitend onder de bevoegdheid van het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. Alle geschillen met betrekking tot contractuele relaties tussen de klant en de Verkoper worden uitsluitend beheerst door het Belgisch recht.

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP De consument heeft het recht aan AC-Dierenartsenpraktijk mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van boete en zonder opgave van motief binnen de

Nadere informatie

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door de verkoper.

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door de verkoper. Artikel 1: Algemene verkoopsvoorwaarden / Algemene bepalingen De elektronische webwinkel van Automaterialen Timmermans, een NV met maatschappelijke zetel te 3920 - LOMMEL (België), BTWNR. BE0471853629,

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP Ondernemingsgegevens ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP CAVES LENOIR ABDIS AGNESSTRAAT 2, 8510 MARKE info@caveslenoir.be 056/44.40.95 0497/45.28.39 BE 0543.766.855 Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP De consument heeft het recht aan SON bvba mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf

Nadere informatie

Algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden. ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSITE & WEBSHOP. De consument heeft het recht aan Schoenen MAGGY mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder

Nadere informatie

Elk aanbod staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in België. De artikelen zijn uitsluitend bestemd voor normaal particulier gebruik.

Elk aanbod staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in België. De artikelen zijn uitsluitend bestemd voor normaal particulier gebruik. Algemene verkoopsvoorwaarden webshop BVBA Confort Plan De consument heeft het recht aan BVBA Confort Plan mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP E-COMMERCE

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP E-COMMERCE ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP E-COMMERCE De consument heeft het recht aan Naturazone BVBA mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen

Nadere informatie

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Thuisdecor

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Thuisdecor Artikel 1: Algemene bepalingen De electronische webwinkel van Thuisdecor een BVBA met maatschappelijke zetel te Mol (België), Ginderbroek 25, BTW BE 0847.952.224 (hierna Thuisdecor) biedt haar klanten

Nadere informatie

Ondernemingsgegevens. Hoofdzetel: Todoclaro bvba. Paardenveldstraat Winksele BE

Ondernemingsgegevens. Hoofdzetel: Todoclaro bvba. Paardenveldstraat Winksele BE Ondernemingsgegevens Hoofdzetel: Todoclaro bvba Paardenveldstraat 25 3020 Winksele BE0836999934 Winkel Spar Winksele Termerestraat 19 3020 Winksele 016/253672 sparwinksele@skynet.be Artikel 1: Algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Ondernemingsgegevens Naam ondernemer: Vanhoutteghem BVBA Handelend onder de naam/namen: - Youngwatch Vestigingsadres: Dampoortstraat 1, 9000 Gent, België Telefoonnummer: +32 (0) 9

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Ondernemingsgegevens MAELSTROM BVBA 2300 Turnhout 014 41 39 28 BTW BE 0464 263 774 RPR Turnhout Artikel 1: Algemene bepalingen Akademia.be, de e-commerce website van Maelstrom

Nadere informatie

Onder Katrien Claes wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan: Katrien Claes, Hees 148, 3920 Lommel

Onder Katrien Claes wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan: Katrien Claes, Hees 148, 3920 Lommel 1. ALGEMEEN Onder Katrien Claes wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan: Katrien Claes, Hees 148, 3920 Lommel 2. GELDING EN AANVAARDING VAN DEZE VOORWAARDEN. De huidige voorwaarden beheersen

Nadere informatie

Elk aanbod staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in België. De artikelen zijn uitsluitend bestemd voor normaal particulier gebruik.

Elk aanbod staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in België. De artikelen zijn uitsluitend bestemd voor normaal particulier gebruik. Algemene voorwaarden DS Technical Nonwoven N.V. (biocovers.eu) Hoogveld 90 B-9200 Dendermonde BE 0416 826 222 info@biocovers.eu Tel: 052 25 83 50 Fax: 052 22 52 08 Artikel 1: Algemene bepalingen De elektronische

Nadere informatie

Ingeschreven in Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer :

Ingeschreven in Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer : Identiteit van de verkoper Noë-Elle (Ellen Laethem éénmanszaak)â Wielewaalstraat 2, 8840 Oostnieuwkerke Belgie email:info@noe-elle.be Ingeschreven in Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

Elk aanbod staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in de Europese Unie.

Elk aanbod staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in de Europese Unie. Ondernemingsgegevens Americancarpartner eenmanszaak Elsterweg 83 3770 Riemst BTW: BE0507.969.994 info@americancarpartner.nl Artikel 1: Algemene bepalingen De electronische webwinkel van Americancarpartner

Nadere informatie

Indien leverings-, reservatie- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit op de website apart vermeld.

Indien leverings-, reservatie- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit op de website apart vermeld. Algemene verkoopsvoorwaarden webshop Ondernemingsgegevens Maison Parez is de commerciële naam van de kledingwinkel en webshop van Studiebureau Technieken Bogaerts BVBA, verder genaamd de verkoper. Heirweg

Nadere informatie

Artikel 1: Algemene bepalingen

Artikel 1: Algemene bepalingen ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP Ondernemingsgegevens: Eden: homemade and natural products Verantwoordelijke: Wim De Maertelaere 8020 Oostkamp Btw-nummer: BE0630.897.304 www.edenproducts.be info@edenproducts.be

Nadere informatie

Gebruiks- en Algemene Voorwaarden voor het Ouderportaal

Gebruiks- en Algemene Voorwaarden voor het Ouderportaal Gebruiks- en Algemene Voorwaarden voor het Ouderportaal Welkom op het InformatOnline web-platform (hierna het Platform ). Het Platform wordt beheerd door GO! De Berk Paal (001867), (hierna de School, wij

Nadere informatie

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door Algemene voorwaarden 1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door B.V.B.A. DK2000 NEW onder de naam Gordijnen Op Maat met btw nr: 0833.580.584 en maatschappelijke zetel

Nadere informatie

Voorwaarden en privacy

Voorwaarden en privacy Voorwaarden en privacy De consument heeft het recht aan GOTRON BVBA mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf de dag

Nadere informatie

Onderhavige Algemene Voorwaarden ("Voorwaarden") zijn van toepassing op alle artikelen uit het webshop assortiment.

Onderhavige Algemene Voorwaarden (Voorwaarden) zijn van toepassing op alle artikelen uit het webshop assortiment. Verkoopvoorwaarden Datum: 28-12-2016 22:55 ALGEMENE VOORWAARDEN Ondernemingsgegevens Lendfers Trading BVBA Handelsnaam Monroe.life Bredabaan 595 2930 Brasschaat BTW BE0880438316 info@ monroe.life tel +32

Nadere informatie

Elk aanbod staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in de Europese Unie.

Elk aanbod staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in de Europese Unie. Algemene voorwaarden Ondernemingsgegevens Verhaeghe Solutions BVBA Posterijlaan 23 8740 Pittem (België) BTW BE0508.994.533 RPR Gent afdeling Brugge info@verhaeghe.be Tel. +32 51 46 62 50 Gebruikte merknaam:

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door. Het plaatsen van een bestelling op de website van leidt tot de aanvaarding van deze algemene voorwaarden. behoudt zich het

Nadere informatie

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN Ondernemingsgegevens Pauwels Schoenen bvba Turnhoutsebaan 336-340 2970 Schilde België e- mail: webshop@pauwelsschoenen.be T.: +32 3 383 08 27 Ondernemingsnr.: 0424.980.457

Nadere informatie

De artikelen zijn uitsluitend bestemd voor normaal particulier gebruik.

De artikelen zijn uitsluitend bestemd voor normaal particulier gebruik. 1. ONDERNEMINGSGEGEVENS Health & Beauty by Jolien info@healthandbeautybyjolien.be 2. ALGEMENE BEPALINGEN Health & Beauty by Jolien, de elektronische webwinkel van Jolien Claeyé, biedt haar klanten de mogelijkheid

Nadere informatie

Verkoopsvoorwaarden. Artikel 1 : Algemene bepalingen

Verkoopsvoorwaarden. Artikel 1 : Algemene bepalingen Verkoopsvoorwaarden 2Cozy Home Lifestyle Gebroeders van Raemdoncklaan 83 BTW BE0841.737.393 2650 Edegem info@homelifestyle2cozy.be Tel +32 (0)485.58.92.06 Artikel 1 : Algemene bepalingen De electronische

Nadere informatie

algemene verkoopsvoorwaarden

algemene verkoopsvoorwaarden algemene verkoopsvoorwaarden 1. 2. Onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen en rechtsverhoudingen tussen MASTERmail en de opdrachtgever tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 14/05/2018

Algemene voorwaarden 14/05/2018 1 Algemene voorwaarden 14/05/2018 Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door via haar webwinkel. Het plaatsen van een bestelling op de website van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Laatste wijziging: maandag 18 maart 2013, 11u30 UTC

Algemene voorwaarden Laatste wijziging: maandag 18 maart 2013, 11u30 UTC Algemene voorwaarden Laatste wijziging: maandag 18 maart 2013, 11u30 UTC De Consument heeft het recht aan Goedkoopsteband.be BVBA mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete

Nadere informatie

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP Ondernemingsgegevens quelbordel Begijnenstraat 31, 2800, Mechelen info@quelbordel-design.be 0485 06 67 14 Ondernemersnummer: 0652.935.407 Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER

W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER ARTIKEL 1. DEFINITIES 1. Braaimaster: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd te Medemblik, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer

Nadere informatie

De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien.

De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien. ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP (CONSUMENTEN) ARTIKEL 1 ALGEMEEN Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en aankopen die worden gedaan via de webwinkel beschikbaar op www.mazakstore.com,

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Inhoud Voorwoord... 2 Artikel 1: Algemene bepalingen... 2 Artikel 2: Prijs... 3 Artikel 3: Aanbod... 3 Artikel 4: Online aankopen... 4 Artikel 5: Klachten... 5 Artikel 6: Garantie...

Nadere informatie

Indien één van deze voorwaarden om welke reden dan ook niet rechtsgeldig zou zijn, blijven de overige voorwaarden onverkort van toepassing.

Indien één van deze voorwaarden om welke reden dan ook niet rechtsgeldig zou zijn, blijven de overige voorwaarden onverkort van toepassing. Identiteit van de ondernemer Handelsnaam: FunandPleasure Vennootschapsnaam: Sprince Comm.V Btw nr.: BE 0670.986.018 Maatschappelijke zetel: Veeweidestraat 71, 1070 Anderlecht Contact: info@funandpleasure.be

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel.

Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel. 1. Toepasselijkheid. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en aangegane overeenkomsten

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Bizzix geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg

Leveringsvoorwaarden Bizzix geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg Leveringsvoorwaarden Bizzix geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg Artikel 1 - Algemene definities 1.1 Verkoper: Bizzix, in haar hoedanigheid rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar directeur

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door Trappelend Geheim via de webwinkel op www.trappelendgeheim.be. Het plaatsen van

Nadere informatie

Elk aanbod staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in de Europese Unie.

Elk aanbod staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in de Europese Unie. ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP Ondernemingsgegevens Alnor-FPS NV BE0443.189.535 info@fps.be 09 210 50 50 Artikel 1: Algemene bepalingen De elektronische webwinkel van Alnor-FPS, een nv met maatschappelijke

Nadere informatie

De prijzen voor de leveringen vindt u terug op

De prijzen voor de leveringen vindt u terug op ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN PLANTONDERWEG Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende voorwaarden. De verkoper wijst de klant-consument met

Nadere informatie

Aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden door de begunstigde

Aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden door de begunstigde Aanhef De volledige website www.newbusiness.be is eigendom van de vennootschap MADE IN BELGIUM bvba, samen met alle bijhorende rechten; voor elke (volledige of gedeeltelijke) reproductie is systematisch

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN OMRON ELECTRONICS N.V.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN OMRON ELECTRONICS N.V. 01 Algemene beschikkingen De verkoper erkent geen enkele wijziging of toevoeging aan deze verkoopvoorwaarden welke van toepassing zijn op alle offertes en overeenkomsten, met uitsluiting van de eventuele

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1. Algemeen 1.1. Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn exclusief van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, verkopen, leveringen en diensten van SMEG Belgium NV (hierna

Nadere informatie

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur]

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] Identiteit van de ondernemer DilvisOnline.nl Dilvis Kerklaan 40, 1921 BL, Akersloot Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] E-mailadres: info@dilvis.nl KvK-nummer: 37052882

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Korte samenvatting Wanneer je een bestelling plaatst bij Napro/Asal, ga je akkoord met de Algemene verkoopsvoorwaarden Controleer het product en de verpakking bij levering

Nadere informatie

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 ALGEMEEN. Artikel 2 PRIJZEN

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 ALGEMEEN. Artikel 2 PRIJZEN IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Dianne te Mebel Naam : Instituut Haar en Gezondheid Vestigingsadres : Amstel 186 hs Vestigingsplaats : 1017AG Amsterdam KvK nummer : 18031821 E mailadres : info@instituuthaarengezondheid.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Algemeen. 2. Prijzen en aanbiedingen. 3. Levering en reclamaties

Algemene voorwaarden. 1. Algemeen. 2. Prijzen en aanbiedingen. 3. Levering en reclamaties Algemene voorwaarden 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van de webwinkels van EVF Projects. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS-/BETALINGSVOORWAARDEN VOOR ONLINE BESTELLINGEN. CrossXvest International ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

ALGEMENE LEVERINGS-/BETALINGSVOORWAARDEN VOOR ONLINE BESTELLINGEN. CrossXvest International ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. ALGEMENE LEVERINGS-/BETALINGSVOORWAARDEN VOOR ONLINE BESTELLINGEN CrossXvest International ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. 1. Definities In deze algemene voorwaarden zal de volgende betekenis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DRANKENSERVICE.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN DRANKENSERVICE.NL ALGEMENE VOORWAARDEN DRANKENSERVICE.NL Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Artikel 4 - De overeenkomst Artikel 5 Herroepingsrecht Artikel 6 - Verplichtingen

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Rowin Enckhof Personal Training: De onderneming

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ONZE KLANTEN VERDIENEN DE BESTE SERVICE EN ONZE KWALITEITSMEUBELEN DE BESTE ZORGEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ONZE KLANTEN VERDIENEN DE BESTE SERVICE EN ONZE KWALITEITSMEUBELEN DE BESTE ZORGEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ONZE KLANTEN VERDIENEN DE BESTE SERVICE EN ONZE KWALITEITSMEUBELEN DE BESTE ZORGEN Bij Zonnewende (BVBA Diecobel) hechten wij een zeer groot belang aan persoonlijke service.

Nadere informatie

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van groothandelmineralen.nl en op alle met groothandelmineralen.nl aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden online verkoop Silhouettewinkel.com

Algemene Voorwaarden online verkoop Silhouettewinkel.com Algemene Voorwaarden online verkoop Silhouettewinkel.com De klant dient steeds de algemene voorwaarden voor internetverkoop te lezen alvorens een internetbestelling te plaatsen. Bij iedere bestelling wordt

Nadere informatie

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl.

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl. 1. Definities 1.1 Onder Bemvindo -Lifestyle wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34231086.

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen GerLing Translations te Wijchen, hierna te noemen: opdrachtnemer, en een opdrachtgever

Nadere informatie

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Dianne te Mebel Naam: Instituut Haar en Gezondheid Vestigingsadres: Amstel 186 hs Vestigingsplaats: 1017AG Amsterdam KvK-nummer: 18031821 E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van Bistrot du Nord Bistrot du Nord Lange Dijkstraat 36 BE 2060 Antwerpen BTW-nummer: 0849273602 Hierna Bistrot du Nord genoemd.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Godevaart voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden De Godevaart voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden De Godevaart voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van De Godevaart De Godevaart Sint-Katelijnevest 23 BE 2000 Antwerpen BTW-nummer: BE 0458733289 Hierna De Godevaart genoemd.

Nadere informatie

Ets VIELLEVOYE SA Division TOLFER

Ets VIELLEVOYE SA Division TOLFER Ets VIELLEVOYE Division TOLFER ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN GELDIG VANAF 1 januari 2016 1 Artikel 1: Toepassingsgebied Deze algemene verkoopvoorwaarden (AVV) gelden voor alle producten die door de Ets.

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Backx Positief Schoolfotografie: is een bedrijf gevestigd te Almelo aan

Nadere informatie

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES 1. Omschrijvingen Companywriters : De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 4600 Wezet (Visé) (België),

Nadere informatie

2.2 De verkoper zal de bestelling van de koper echter slechts kunnen weigeren in één van de volgende gevallen:

2.2 De verkoper zal de bestelling van de koper echter slechts kunnen weigeren in één van de volgende gevallen: Algemene verkoopvoorwaarden 1. Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene verkoopsvoorwaarden (hierna de Voorwaarden ) zijn van toepassing op elke bestelling van producten Lakebos die via de Lakebos webwinkel

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP B2C

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP B2C ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP B2C Ondernemingsgegevens Bikesolutions Coudeveldt 17 8490 Varsenare info@bikesolutions.be 0032/496 170 770 BE0806.921.323 Eenmanszaak Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

Artikel 2: Prijs Aesir Online geniet van de BTW-vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen, en kan geen BTW in rekening brengen.

Artikel 2: Prijs Aesir Online geniet van de BTW-vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen, en kan geen BTW in rekening brengen. Artikel 1: Algemene bepalingen www.demagneetvisser.be wordt beheerd door Aesir Online, ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen met ondernemingsnummer 0891.380.708 en met maatschappelijke zetel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR INTERNETVERKOOP 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR INTERNETVERKOOP 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR INTERNETVERKOOP 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER Nomo Design bvba Noordkouter 67 8560 Wevelgem tel : 0032-56420532 IBAN : BE53 7380 0739 4553 BIC : KREDBEBB BTW BE 479047168 HR

Nadere informatie

1. Al onze verkopen worden uitsluitend beheerst door onze algemene voorwaarden,

1. Al onze verkopen worden uitsluitend beheerst door onze algemene voorwaarden, ALGEMENE VOORWAARDEN A. ALGEMENE BEPALINGEN 1. Al onze verkopen worden uitsluitend beheerst door onze algemene voorwaarden, met uitsluiting van alle andersluidende voorwaarden, behoudens andersluidende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Bosco Vini als gevolg van bestellingen in de webwinkel www.boscovini.nl. Inhoudsopgave: Artikel 1 -

Nadere informatie

De merknaam HOT-CHOCOLATE en deze website zijn eigendom van DUMA BVBA.

De merknaam HOT-CHOCOLATE en deze website zijn eigendom van DUMA BVBA. De merknaam HOT-CHOCOLATE en deze website zijn eigendom van DUMA BVBA. Maatschappelijke zetel: Zuidleistraat 10, 9880 Aalter, België Bereikbaarheid: vanaf maandag t/m vrijdag van 8u30 tot 12u00 en van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP/VERKOOP

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP/VERKOOP Algemene voorwaarden Pimp That Party, geldig vanaf 16/02/2016 ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUURKOFFERS en VERHUURMATERIALEN (zie andere PDF) ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP/VERKOOP Artikel 1 - Identificatie van

Nadere informatie

Goudsmid - Juwelier Schenkels Driehoekstraat Ekeren BE Tel: +32(03)

Goudsmid - Juwelier Schenkels Driehoekstraat Ekeren BE Tel: +32(03) ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP - www.schenkelsonline.com - Juwelier Schenkels Ondernemingsgegevens Goudsmid - Juwelier Schenkels Driehoekstraat 40-2180 Ekeren BE0554.743.988 info@juwelierschenkels.be

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Imperfect Design BV consumenten webwinkel

Algemene Voorwaarden Imperfect Design BV consumenten webwinkel P 1 / 5 Algemene Voorwaarden Imperfect Design BV consumenten webwinkel De algemene voorwaarden zijn van toepassing op verkopen van Imperfect Design BV aan consumenten en uitsluitend op overeenkomsten op

Nadere informatie

M ODEL A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP B2C

M ODEL A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP B2C M ODEL A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP B2C Ondernemingsgegevens Snoepgoed.be Vichtesteenweg 58 info@snoepgoed.be 0032474442381 003256728336 0892828877 swim-fun bvba Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden www.bloemschikshop.com - versie 2.0 - geldig vanaf 20 december 2009 (Hiermee komen de vorige Algemene Voorwaarden te vervallen)

Algemene voorwaarden www.bloemschikshop.com - versie 2.0 - geldig vanaf 20 december 2009 (Hiermee komen de vorige Algemene Voorwaarden te vervallen) Algemene voorwaarden www.bloemschikshop.com - versie 2.0 - geldig vanaf 20 december 2009 (Hiermee komen de vorige Algemene Voorwaarden te vervallen) Toepassingsgebied van deze Algemene voorwaarden 1 De

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Vragen? Bel

Vragen? Bel Algemene voorwaarden Grafsteenwinkel Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen van, bestellingen bij en overeenkomsten met Grafsteenwinkel, zijn deze voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Anne Sara webwinkel

Algemene voorwaarden Anne Sara webwinkel Algemene voorwaarden Anne Sara webwinkel 1. Definities en identiteit 1.1 Onder Anne Sara wordt verstaan; De eenmanszaak Anne Sara gevestigd te (2652JP) Berkel en Rodenrijs, aan de Ijmeerstraat 139, geregistreerd

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen Algemene Leveringsvoorwaarden De betalingen van uw bestelling dient te geschieden via IDeal, PayPal of per bank. Een artikel kan binnen 14 dagen retour gezonden worden. De kosten van het retour zenden

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt

Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt Verkoop Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt Consument: De natuurlijke persoon die

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: -"Webwinkel" : Lindsay's kousenwinkel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Nadere informatie

Sandra de Bock betreft een onderneming natuurlijke persoon, KBO nummer , gevestigd te 2491 Olmen, Oosthamsesteenweg 79.

Sandra de Bock betreft een onderneming natuurlijke persoon, KBO nummer , gevestigd te 2491 Olmen, Oosthamsesteenweg 79. Algemene (verkoops)voorwaarden 1. Toepassingsgebied Onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en aankopen die worden gedaan via de webwinkel beschikbaar op www.hetkadopaleisje.be,

Nadere informatie

Identiteit van de ondernemer: Toepassing. Taal communicatie. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Identiteit van de ondernemer: Toepassing. Taal communicatie. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan de consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Algemene voorwaarden webshop Somford olie & smeermiddelen

Algemene voorwaarden webshop Somford olie & smeermiddelen Algemene voorwaarden webshop Somford olie & smeermiddelen Versie geldig vanaf 01-01-2012 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van somford.nl.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Racket en Party Centrum voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden Racket en Party Centrum voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden Racket en Party Centrum voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van Racket en Party Centrum Racket en Party Centrum Van Leeuwenhoekstraat 10 NL 2693 BG 's-gravenzande BTW-nummer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Postadres: Wilhelminastraat 38 9541 AP VLAGTWEDDE 06-12258238 Bezoekadres/winkel: Schoolstraat 14 9541 CK VLAGTWEDDE Email: info@pand38.nl Bankgegevens: IBAN NL36RABO 0112314155 KvK.

Nadere informatie

Die wettelijke vertegenwoordiger dient onderhavige bepalingen na te leven.

Die wettelijke vertegenwoordiger dient onderhavige bepalingen na te leven. ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP De consument heeft het recht aan Markarino bvba mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen

Nadere informatie

5. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

5. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Algemene Voorwaarden Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van KledingOutlet Naarden. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

1.5 Onder "Koper" wordt verstaan de derde, die met &Champagne een rechtsgeldige contractuele relatie is aangegaan.

1.5 Onder Koper wordt verstaan de derde, die met &Champagne een rechtsgeldige contractuele relatie is aangegaan. Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van &Champagne V.O.F. en op alle met &Champagne aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

ARTIKEL 2 - IDENTITEIT UITGEVERIJ LINEKE EERDMANS Handelsnaam: Uitgeverij Lineke Eerdmans

ARTIKEL 2 - IDENTITEIT UITGEVERIJ LINEKE EERDMANS Handelsnaam: Uitgeverij Lineke Eerdmans INHOUDSOPGAVE Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 Retourneren en Herroepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Ondernemingsgegevens. Artikel 1: Algemene bepalingen

Ondernemingsgegevens. Artikel 1: Algemene bepalingen A LG E M E N E V E R KO O P S V O O R WA A R D E N W E B S H O P JU W E L E NBELL O V I S O B2C Ondernemingsgegevens Belloviso Lombardi Sandrina Juwelen Belloviso Sint-Hubertstraat 227, 9800 Deinze webshop@juwelenbelloviso.be

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Drs Leenarts B.V. Juni 2018 Drs Leenarts B.V. h.o.d.n. Dr. Leenarts, Drs Leenarts, Dokter Leenarts en drleenarts.com Keizersgracht 125 1015 CJ Amsterdam KvK: 57237689 E-mailadres:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: Drijfpakje als leverancier van de aangeboden goederen op deze webpagina. 2. Consument: de

Nadere informatie

5.2 De garantietermijn van Kidooz komt overeen met de fabrieksgarantie termijn.kidooz is echter nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke

5.2 De garantietermijn van Kidooz komt overeen met de fabrieksgarantie termijn.kidooz is echter nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Kidooz De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite www.kidooz.nl 1.2 Door het

Nadere informatie

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel De integrale versie van de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel is beschikbaar op volgende website:

Nadere informatie

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Onderhavige verkoopsvoorwaarden gelden voor alle verkoopovereenkomsten tussen Media Markt en de klant. Afwijkingen van deze algemene verkoopsvoorwaarden kunnen

Nadere informatie

Totstandkoming Overeenkomst

Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie