bericht Een mooi begin van 2017!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "bericht Een mooi begin van 2017!"

Transcriptie

1 bericht Info : 16 Jaargang 15 : Redactie : Monique Bos redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 09 jan. t/m 20 jan. Zilveren weken 25 jan. t/m 04 feb. Nationale voorleesdagen 09 februari Spelsportdag groep 5/6 10 februari Spelsportdag groep 7/8 16 februari Rapport mee 17 februari Margedag groep 1 t/m 8 18 feb. t/m 3 mrt. Voorjaarsvakantie Een mooi begin van 2017! Dit jaar is gestart met de geboorte van twee prachtige meisjes, dochter Minke van meester Lennart en dochter Lotte van juf Hanneke! Op dezelfde dag, vlak na elkaar, op 3 januari geboren, heel bijzonder! Nogmaals van harte meester Lennart en juf Hanneke! Afgelopen maandag weer goed gestart in het schoolritme. De sfeer was goed en gezellig. Kinderen hadden veel te vertellen over de vakantie en gingen lekker aan de slag met rekenen, woorden leren, zingen, creaties maken, denken, opletten, spelen, samenwerken Heel fijn om iedereen weer in goede gezondheid te zien en te horen! Ook in 2017 gaan we verder aan de slag met het leren, ons onderwijs verder ontwikkelen, met als doel een optimale ontwikkeling van uw kind. Hier zijn onze speerpunten op gericht. Onze speerpunten vindt u beschreven op onze website. In dit Borghbericht leest u waar we staan met de speerpunten instructie en voeding. Voor een optimale ontwikkeling van uw kind vinden wij het belangrijk dat u als ouder uw kind ondersteunt en werken daarom graag nauw met u samen. U kunt ondersteuning bieden op bv. sociaal-emotioneel vlak, door uw kind te helpen om zelfvertrouwen te ontwikkelen of door bijvoorbeeld heel praktisch de tafels te oefenen. Laten we er een mooi en leerzaam jaar van maken, waarin we met elkaar het onderwijs op de Borgh goed blijven vorm geven! Namens het team, Annemarie Beukema-Kars

2 Zilveren weken Aan het begin van ieder schooljaar beginnen wij in alle groepen met de gouden weken. Kennismaking, respect en samenwerking staan daarbij centraal. De leerkracht en de kinderen uit een groep maken samen groepsregels over de omgang met elkaar. Deze hangen het hele jaar zichtbaar in de groep en worden wekelijks besproken. Na de kerstvakantie herhalen wij de aandacht voor de manier waarop kinderen met elkaar omgaan in de vorm van de zilveren weken. Beide periodes dragen in hoge mate bij aan het sociaalemotionele klimaat in de klas en het welbevinden van onze kinderen. Speerpunt Instructie Onderwijs in ontwikkeling op de Borgh Ieder schooljaar zorgen we dat we aan scholing doen om onze deskundigheid te vergroten. Dit jaar verdiepen we ons in het geven van een goede instructie. Scholing Dit jaar is ons team gestart met een scholing over het geven van een effectieve instructie. We hebben praktische informatie opgefrist zoals: het doel van de les benoemen; voorkennis activeren; controle van begrip; het zelfstandig (ver)werken. Het doel van de les wordt aan de start van een les benoemd. Ook staat het doel onder ik kan op het whiteboard beschreven. De les, dat wat er gemaakt wordt, staat bij ik maak. Voorbeeld van ik maak en ik kan van een les rekenen in groep 5.

3 Bij de kleuters wordt het doel gevisualiseerd door een plaatje van Dagmar Stam, waarbij het doel van de les wordt getekend of beschreven, bv. het oefenen van een letter w en het op en neer leren rijgen. Op deze wijze krijgen kinderen meer inzicht in wat ze maken, kunnen en leren. Aan het einde van de les blikt de leerkracht met de kinderen terug over wat ze gemaakt, geoefend of geleerd hebben en hoe ze de les ervaren hebben. Het onderdeel çontrole van begrip zorgt er voor dat de leerkracht tussentijds goed in de gaten houdt of de kinderen de lesstof begrijpen. Hiervoor gebruiken we o.a. beurtstokjes of beurtkaartjes. Je stelt een vraag aan een kind. Kinderen denken dan allemaal actief na. De leerkracht pakt een stokje waarop de naam van een kind vermeld staat en noemt de naam van het kind. Hij of zij mag het antwoord geven. Op deze wijze activeer je het denken van alle kinderen. Mocht een kind een antwoord niet weten, kan de hulplijn worden ingezet. De Leerkracht pakt een nieuw stokje en noemt de naam van een ander kind dat het antwoord mag geven. Beurtstokjes We proberen tijdens een instructie goed te modellen (vb. het in stappen voordoen en uitleggen van een som). Dit komt met name voor als we kinderen nieuwe leerstof aanbieden. In februari hebben we een vervolgscholing over instructie. Mocht u meer willen weten over instructie, zie dan Gezonde school en voeding Onze school doet mee aan De Gezonde School, een initiatief van twintig landelijke gezondheidsorganisaties. Dit betekent dat wij structureel werken aan het verbeteren van de gezondheid van kinderen en medewerkers. We zorgen voor actieve en gezonde kinderen, een veilige schoolomgeving en een fris klimaat en hebben ook aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de kinderen. Al deze dingen samen dragen bij aan een gezondere leefstijl en betere schoolprestaties. De Gezonde School omvat verschillende thema s, zoals sport en beweging, voeding, mediawijsheid, welbevinden en sociale veiligheid. Wij besteden speciale aandacht aan welbevinden en sociale veiligheid en hebben daarvoor een certificaat ontvangen en zijn hiermee Gezonde school geworden. Dit schooljaar krijgt het thema voeding extra aandacht. Een werkgroep van ouders en leerkrachten is opgericht. We willen kinderen bewust maken van gezonde voeding en niet alleen hen maar ook u als ouder stimuleren om hiervoor te kiezen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen in de pauzes fruit en/of groente eten en stimuleren gezonde traktaties. In de afgelopen maanden zien we erg leuke en creatieve gezonde traktaties voorbij komen. Zoals een bloem, decoratiehangertjes, thee en creaties van fruit. Heel fijn dat u samen met uw kind daar aandacht aan besteed!

4 We gaan een project over voeding organiseren. Dit project zal in alle groepen vorm krijgen. Meer daarover volgt in een volgend Borghbericht. Wilt u meer weten over De Gezonde School, kijk dan op Pleindienstouders gevraagd We hebben een vast team van vrijwillige ouders die de pleindienst draait. Dit doen ze samen met een een teamlid van de Borgh. Voor de kinderen is het heel fijn dat er een herkenbaar team van ouders tijdens de pauze aanwezig is op het plein. Ook kinderen uit groep 8 hebben pleindienst. Voor de kerstvakantie hebben zij presentaties gehouden in alle groepen over wat de pleindienst inhoudt. Heel erg leerzaam voor de kinderen uit groep 8, die zich ook heel verantwoordelijk voelen. Op deze manier zorgen we samen met team, ouders en kinderen voor een optimaal veilig schoolklimaat. Graag willen we meer ouders enthousiast maken om de pleindienst een keer te draaien. Het is fijn dat er een vervanger is, als een pleindienstouder een keer niet kan. Mocht u denken, ik zou wel willen, maar ik weet nog niet precies wat het inhoudt, vraag gerust aan de leerkracht of aan Wilfred (een ouder). Wilfred is vier dagen in de week op het plein en heeft intussen heel veel ervaring opgedaan. U kunt zich ook aanmelden bij Annemarie (dir.) via directie.borgh@westerijs.nl Loop gerust een keer een pauze mee om te ervaren hoe leuk het is. Nationale voorleesdagen 2017 De Nationale voorleesdagen vinden dit jaar plaats van 25 januari t/m 4 februari.tijdens de Nationale voorleesdagen gaan de leerlingen uit de groepen 6 t/m 8 voorlezen aan de leerlingen uit de groepen 1 t/m 3. Hiervoor maken zij een keuze uit onderstaande top tien van prentenboeken. Wie kan ons voor dit doeleinde helpen aan onderstaande boeken? Graag voorzien van naam vóór 20 januari inleveren bij Ina Waalkens (groepsleerkracht groep 2, Vlindertuin). De Prentenboek TopTien voor De Nationale Voorleesdagen 2017: Berre is bijna jarig - Annemie Berebrouckx (De Eenhoorn) Buurman Brombeer - Ciara Flood (De Fontein) De kleine walvis - Benji Davies (Luitingh-Sijthoff) Hé, wie zit er op de wc? - Harmen van Straaten (Leopold) Het boek zonder tekeningen - B.J. Novak (Terra-Lannoo) Klein geitje kan alles - Yvonne Jagtenberg (Leopold) Kleine blauwe truck - Alice Schertle (Gottmer) Kom uit die kraan! - Tjibbe Veldkamp (Lemniscaat) Lente, zomer, herfst, winter - Britta Teckentrup (Veltman Uitgevers) Van wie is die hoed? - Joukje Akveld en Thé Tjong-Khing (Gottmer)

5 Start instroomgroep De Bijenkorf We zijn begonnen! De eerste kinderen zijn afgelopen maandag gestart in de Bijenkorf. En wat hebben we een leuke en gezellige groep. We zijn gestart met 7 kinderen, maar er zullen snel anderen volgen. We werken de komende weken aan het thema winter. Zo hebben we een thematafel over winter. Als kinderen thuis nog iets hebben dat met winter te maken heeft, mogen ze dat meenemen voor op de thematafel. Ook hebben we deze week een woordweb gemaakt over winter, wat hoort er allemaal bij? We hebben gekeken naar een stapel sjaals. Wat is de langste? Wat is de kortste? En kunnen we ze op volgorde leggen? We hebben een liedje geleerd over de winter (sneeuwvlokje, sneeuwvlokje). En zelfs de allereerste werkjes zijn al gemaakt. We hebben een bij geknutseld voor in de Bijenkorf. Dat was nog best lastig hoor; knippen, scheuren, lijmen, kleuren. Dit hebben ze allemaal erg goed gedaan. Verder hebben we vooral elkaar en de groep ontdekt. Hoe speel je samen, wat zijn de afspraken, hoe ruimen we op, wat mag wel en niet, etc. Een hele leerzame, gezellige en leuke week.

6 In de schijnwerpers: Hyke Wie ben je: Wat doe je: Hyke Bouma uit het Berenhol Ik heb een klavertje 3 gemaakt die kan draaien. Je kan hiervan hele mooie dingen maken. Een klavertje 4 past niet. Anders draait het niet.

7 Crea middagen: Vrijdag 27 januari starten de creamiddagen voor de groepen 5 tot en met 8. Voor het onderdeel TEXTIEL zijn wij opzoek naar: - Oude spijkerbroeken - Leuke fleurige en kleurige lapjes stof. - Oude sleutelringen - Naalden - Spelden - Lint - Versieringsmateriaal: knopen, speldjes, kantjes, bandjes etc. Wie heeft er thuis nog materialen liggen die wij mogen gebruiken? Dit kunt u inleveren bij Lisa Koning, leerkracht groep 5a. Spelsportdagen 2017 In februari vinden de jaarlijkse spelsportdagen plaats voor de groepen 5 tot en met 8. Op het programma staan de volgende onderdelen. Groep 5 en 6: basketbal, cirkelbal en slagbal. Groep 7 en 8: basketbal, slagbal en lijnvolleybal. De leerlingen zijn al in teams ingedeeld. Ieder team wordt begeleid door een ouder. Wie komt ons op 1 van deze dagen helpen? We zijn opzoek naar: 6 ouders voor groepen 5: donderdag 9 februari uur. 7 ouders voor groepen 6: donderdag 9 februari uur. 6 ouders voor groepen 7: vrijdag 10 februari uur. 5 ouders voor groep 8: vrijdag 10 februari uur. Opgeven kan bij de leerkracht van uw zoon/dochter. Met vriendelijke groet, Lisa Koning Sport coördinator

8 Baby-nieuws! Twee leerkrachten zijn aan de start van 2017 ouders geworden van een prachtige dochter! Meester Lennart (groep 8) heeft op 3 januari een dochter gekregen met de naam: Minke En juf Hanneke (groep 4) heeft op dezelfde dag een dochter gekregen met de naam: Lotte Van harte gefeliciteerd! Hieronder twee prachtige foto s van de kleine spruiten: Lotte Minke Basisschool krijgt les in slopen De oude boerderij van Iwema aan de Nieuwe Gast in Zuidhorn is bijna geheel gesloopt. Alleen het voorhuis staat er nog, want dat wordt verbouwd tot een comfortabele, duurzame en veilige werkplek voor de Gebiedscoöperatie. De rest van de boerderij is gesloopt en afgevoerd. Het asbest dat in de boerderij verwerkt zat, is vakkundig verwijderd en het terrein wordt nu netjes opgeleverd. Op 15 december kwam Gerard Jansma (van de firma die de boerderij heeft gesloopt) op bezoek bij de brede school, de overburen van de oude boerderij. Aan de kinderen in groep 6 en 7 heeft hij verteld en laten zien hoe het sloopproces van de boerderij in z n werk is gegaan. Dat is een heel traject van het aanvragen van een sloopvergunning tot en met het gesorteerd afvoeren van het afval. En dat afval wordt weer hergebruikt voor nieuwe producten of bouwwerken. Zo komen sommige onderdelen van de oude boerderij misschien later weer terug als stalen balken, gerecycled beton of puin onder het parkeerterrein. Hoe dat allemaal in z n werk gaat is te volgen op

bericht Speerpunt Instructie

bericht Speerpunt Instructie bericht Info : 21 Jaargang 15 : 17-02-2017 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 18 feb.t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 27 feb. t/m 05 maart Rapportage-gesprekken

Nadere informatie

bericht Scholing Instructie en coöperatieve werkvormen

bericht Scholing Instructie en coöperatieve werkvormen bericht Info : 32 Jaargang 15 : 24-05-2017 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 25 mei en 26 mei Hemelvaart en dag na Hemelvaart: leerlingen vrij 29 mei t/m 1

Nadere informatie

AANBOD 0 tot 4 jarigen. Schooljaar AANBOD 0 tot 4 jarigen

AANBOD 0 tot 4 jarigen. Schooljaar AANBOD 0 tot 4 jarigen AANBOD 0 tot 4 jarigen Schooljaar 2016-2017 AANBOD 0 tot 4 jarigen Boekstart Vanaf november 2010 zijn alle bibliotheekvestigingen in Enschede officieel van start gegaan met het project BoekStart. BoekStart

Nadere informatie

Nieuwsbrief. januari De volgende kinderen zijn binnenkort jarig: Januari. Allemaal een hele fijne verjaardag gewenst!

Nieuwsbrief. januari De volgende kinderen zijn binnenkort jarig: Januari. Allemaal een hele fijne verjaardag gewenst! Nieuwsbrief januari 2017 Januari 26 december t/m 6 januari: Kerstvakantie 11 januari: luizencontrole, inzameling voedselbank 19 januari: open dag nieuwe leerlingen 25 januari: start nationale voorleesdagen

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Open dagen Woensdag 17 februari uur Vrijdag 19 februari uur

bericht Belangrijke data: Open dagen Woensdag 17 februari uur Vrijdag 19 februari uur bericht Info : 23 Jaargang 14 : 12-02-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 13 februari Oud papier 18 februari Sportspeldag groepen 5 en 6 19 februari Sportspeldag

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Geslaagd verkeersexamen!

bericht Belangrijke data: Geslaagd verkeersexamen! bericht Info : 31 Jaargang 14 : 15-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Van de directeur. Gevonden voorwerpen

Van de directeur. Gevonden voorwerpen OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-61 28 12*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 2, nummer 9 13 januari 2016 Van de directeur Om te onthouden 19 januari middenbouw naar het Muzisch centrum

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019 24 januari 2019 Agenda 29-01: Bezoek Pater 02-02: Sponsorplons 11-02: Verslagen mee 12-02: Oudergesprekken 14-02: Oudergesprekken 15-02: Studiedag, leerlingen vrij Vanuit directie Misschien heeft u al

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 7 24 februari 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Stand van zaken schoolplein

Nadere informatie

@-mail. Nieuws. Logo vignet Gezonde school. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

@-mail. Nieuws. Logo vignet Gezonde school. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 10 APRIL 2015 JAARGANG 3, NUMMER 25 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl E-mail TSO tso@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04 16 oktober 2013 Jaargang 04 Nieuws 04 Herfstvakantie We zien overal om ons heen de prachtige kleuren in de natuur. Het is echt herfst geworden! Volgende week mogen we genieten van de herfstvakantie. We

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4 en 5

Aan de ouders van groep 4 en 5 Aan de ouders van groep 4 en 5 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op een

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

St. Willibrordusschool Princebolwerk EN HULST Tel Website:

St. Willibrordusschool Princebolwerk EN HULST Tel Website: St. Willibrordusschool Princebolwerk 2 4561 EN HULST Tel. 0114-370541 E-mail: willibrordus@skohulst.nl Website: www.willibrordushulst.nl 3 e Nieuwsbrief 7 november 2018 Uitgelicht: De rol van meester Ingemar

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: 11 februari Oud papier 16 februari Rapport mee 17 februari Margedag groep 1 t/m 8 18 feb. t/m 26 februari Voorjaarsvakantie

bericht Belangrijke data: 11 februari Oud papier 16 februari Rapport mee 17 februari Margedag groep 1 t/m 8 18 feb. t/m 26 februari Voorjaarsvakantie bericht Info : 20 Jaargang 15 : 10-02-2017 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 11 februari Oud papier 16 februari Rapport mee 17 februari Margedag groep 1 t/m

Nadere informatie

DATUM: 14 mei 2018 GLOBE EDITIE: 49. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 14 mei 2018 GLOBE EDITIE: 49. De Globe IN DIT NUMMER: Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 9 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Start typecursus op 7 maart Peuterspeelzaal op school Warm aankleden in de wintermaanden Peuterochtend 18 januari Kind op maandag In deze periode (15-01-2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

bericht Info : 03 Jaargang 16 : Belangrijke data: Toestemming publicatie foto s en video s 18 september informatieavond groep 5

bericht Info : 03 Jaargang 16 : Belangrijke data: Toestemming publicatie foto s en video s 18 september informatieavond groep 5 bericht Info : 03 Jaargang 16 : 15-09-2017 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 18 september informatieavond groep 5 19 september Informatieavond groep 6 20 september

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Februari Maandthema: 1 / 6

Februari Maandthema: 1 / 6 Februari 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 8 februari Maandag 13 februari Donderdag 16 februari Ma 20 t/m vr 24 februari Margedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De leerkrachten werken

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Groepsbrief. Aan de ouders van de kinderen uit groep 1 en 2

Groepsbrief. Aan de ouders van de kinderen uit groep 1 en 2 Groepsbrief Aan de ouders van de kinderen uit groep 1 en 2 In deze groepsbrief brengen we enkele punten onder uw aandacht, die nodig zijn voor het goed functioneren van de groep. Wij vinden het belangrijk

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober O.B.S. Beukenlaan Beukenlaan 42 9674 CC WINSCHOTEN NIEUWSBRIEF T: 0597 414294 E: mail@obsbeukenlaan.nl I: www.obsbeukenlaan.nl 20e jaargang nr. 1 donderdag 28 augustus 2014 Agenda: Donderdag 28 augustus

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7 bericht Info : 30 Jaargang 14 : 08-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie

Kind op maandag. Regel van de maand. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. Regel van de maand. In deze periode ( t/m ) Nr. 10 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Peuterspeelzaal op school Zondag 11 februari schoolkerkdienst Peutergym vrijdag 2 februari Alle leerlingen vrij op vrijdag 16 februari Onderbouwleerkrachten

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo, ik ben Mariëtte van Zutphen. Op maandag en dinsdag ben ik in groep 1/2A. Ik woon samen met mijn gezin in Veghel. Hallo,

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

jaargang nummer januari 2018

jaargang nummer januari 2018 jaargang 2017-2018 nummer 10 24 januari 2018 Belangrijke data 26/01 Bibittheater 29/01 Start Gouden Weken 05/02 Studiedag, kinderen vrij 06/02 + 08/02 Adviesgesprekken groep 8 08/02 Einde Gouden Weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 2 15 januari 2016

Nieuwsbrief. Nummer 2 15 januari 2016 Nieuwsbrief Nummer 2 15 januari 2016 Thematafels Op school is er een werkgroepje, bestaande uit ouders, die zowel op de dependance als in het hoofdgebouw, de thematafels verzorgd. De thema s worden bepaald

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Wij wensen alle. ouders en kinderen. hele fijne feestdagen. en een gezond 2017

Wij wensen alle. ouders en kinderen. hele fijne feestdagen. en een gezond 2017 Inzoemen... Inzoemen december 2016 jaargang 9 nummer 3 Beste ouder(s) en of verzorger(s), n Personele zaken Wanda Meinsma heeft na bijna 23 jaar besloten om te stoppen met haar werkzaamheden voor ons kindercentrum.

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief INSTROOMGROEP PER 1 MAART 2016 MR & CONTINUROOSTER Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief INSTROOMGROEP PER 1 MAART 2016 MR & CONTINUROOSTER Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 6, 27-01-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 6, 27-01-2016 In dit nummer: Instroomgroep 1 MR & Continurooster BSO Ondersteboven 1 2 Voorleesdagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk T u s s e n b e i d e De tussenbeide is een informatieblad bedoeld voor ouders/verzorgers om op de hoogte te blijven van de gang van zaken op school. Een uitgave van: Basisschool Meerdijk Frans Halslaan

Nadere informatie

Groepsbrief groep 1en 2

Groepsbrief groep 1en 2 Groepsbrief groep 1en 2 Aan de ouders van de kinderen uit groep 1 en 2 Op de info/inloopavond heeft u al een indruk gekregen wat er in de klas allemaal gedaan wordt. In deze groepsbrief brengen we nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Deze week is het de beurt aan groep 4/5c van juf Kim om iets in de Globe te zetten.

Deze week is het de beurt aan groep 4/5c van juf Kim om iets in de Globe te zetten. Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Welkom op de Kogge. Ons onderwijs. Staat voor onderwijs dat meegroeit! Beste ouders/verzorgers, Informatieboekje kleuters groep 1/2

Welkom op de Kogge. Ons onderwijs. Staat voor onderwijs dat meegroeit! Beste ouders/verzorgers, Informatieboekje kleuters groep 1/2 Welkom op de Kogge Staat voor onderwijs dat meegroeit! Beste ouders/verzorgers, Welkom op openbare basisschool de Kogge in IJlst! In het begin is het voor u en uw kind best even wennen op school. Een spannende

Nadere informatie

Nieuws van de Ireneschool

Nieuws van de Ireneschool Nieuws van de Ireneschool december 2015 8e jaargang nr 5 Volg die ster Uit alle hoeken, alle gaten, alle huizen, alle straten, Komen mensen aangesneld, want er is hen iets verteld. Uit de bergen, uit de

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Oudergesprekken: Het

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 10 Vrijdag 30 oktober 2015 Beste Ouders, Personeel. Helaas is meester Paul ziek. Gelukkig hebben we juf Mariska

Nadere informatie

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD 17 sept. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Ma. 17 sep. Week van de oudervertelmomenten Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 24 maart 2016 Belangrijke data: Paasvakantie Theoretisch verkeersexamen gr. L + M CITO eindtoets schoolverlaters gr. L + M Koningsspelen Meivakantie Pinksteren Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

bericht 21 september Margedag; leerlingen groep 1 en 2 vrij 26 september Marge-middag groep 3 t/m 8; uur vrij

bericht 21 september Margedag; leerlingen groep 1 en 2 vrij 26 september Marge-middag groep 3 t/m 8; uur vrij bericht Info : 01 Jaargang 15 : 02-09-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 21 september Margedag; leerlingen groep 1 en 2 vrij 26 september Marge-middag groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Algemene belangrijke zaken

Algemene belangrijke zaken Algemene belangrijke zaken Binnenkomst: de kinderen mogen vanaf 8.15 uur binnen komen om hun tas en hapje en drankje binnen neer te zetten/ op te hangen. Daarna gaan de kinderen naar het plein waar een

Nadere informatie

Elke ochtend van uur starten we met lezen. De kinderen krijgen dan op hun eigen niveau een korte leesinstructie.

Elke ochtend van uur starten we met lezen. De kinderen krijgen dan op hun eigen niveau een korte leesinstructie. Aan de ouders van groep 4,5 en 6 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

JAARGANG NR JULI 2016

JAARGANG NR JULI 2016 BS Patricius Hubertusstraat 1 6102 AS Echt Tel. 0475-482225 e-mail: info@bspatricius.nl website: www.bspatricius.nl JAARGANG 2015-2016 NR. 11 21 JULI 2016 nieuws In deze nieuwsbrief Agenda Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 31 januari 2019 nr. 7. Agenda. Levend Water Week 6 Groep 1 t/m 5 : Thema Gelijkenissen Lied Ps 103 : 5 / Dit is mijn gebod

Nieuwsbrief. 31 januari 2019 nr. 7. Agenda. Levend Water Week 6 Groep 1 t/m 5 : Thema Gelijkenissen Lied Ps 103 : 5 / Dit is mijn gebod Nieuwsbrief 31 januari 2019 nr. 7 Agenda Week 6 Week 7 Ma-vr Wo 13 Vr 15 Week 8 4 t/m 8 feb 11 t/m 15 feb 10-minuten gesprekken Bezoek Willeke Brouwer Talentmappen mee 18 t/m 22 feb Voorjaarsvakantie Levend

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: 11 januari Vragen uurtje over andere schooltijden, vanaf 8.30 uur van harte welkom! 11 januari Informatie avond Voortgezet Onderwijs voor ouders groep 8, op obs

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4 en 5

Aan de ouders van groep 4 en 5 Aan de ouders van groep 4 en 5 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 van 7 september 2018

Nieuwsbrief nummer 2 van 7 september 2018 Nieuwsbrief nummer 2 van 7 september 2018 De eerste week in het nieuwe schooljaar 2018-2019 We zijn goed gestart deze week. Natlijk even wennen aan het nieuwe ritme van op tijd opstaan en naar school gaan.

Nadere informatie

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Studiedagen Maandag staat het onderwerp rekenen centraal tijdens de studiemiddag met het team. Een expert op het gebied van rekenen zal het team een training geven in

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 16 september 2015 nr. 03 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Drukke

Nadere informatie

TRIANGELKLANKEN. Genesis 27:1-17 Genesis 27:18-29 Genesis 27: Genesis 28:10-22 Genesis 29:1-14 Genesis 29: 15-20

TRIANGELKLANKEN. Genesis 27:1-17 Genesis 27:18-29 Genesis 27: Genesis 28:10-22 Genesis 29:1-14 Genesis 29: 15-20 TRIANGELKLANKEN NIEUWSBRIEF VAN DE CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE TRIANGEL REYDERSANT 17, 8303 XL EMMELOORD TEL. 0527-612625 E-MAIL : de.triangel@scpo-nop.nl Website: www.detriangel-emmeloord.nl Nr. 1 Jaargang

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 9 Maandag 31 oktober vrijdag 4 november Voor de ouders, Vanaf 7 november doen wij met mee met een 20 weken durend schoolfruit project. Dat betekent dat de school, van EU-schoolfruit, fruit

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie