UNIVERSAL RINGBUISOVEN DE REFERENTIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UNIVERSAL RINGBUISOVEN DE REFERENTIE"

Transcriptie

1 UNIVERSAL RINGBUISOVEN DE REFERENTIE NL

2 DE TRADITIE VAN GOED BAKKEN HEIN UNIVERSAL, DE RINGBUISOVEN KONINKLIJKE KLASSE Ook al is heimwee naar verloren gewaande kwaliteit meestal subjectief, toch schuilt er ook waarheid in. Men denkt graag terug aan een stevige korst, zachte kruim en een gevoel van dit brood is ook overmorgen nog lekker. De tijdsfactor en de daarmee verbonden kosten, de huidige omvang van het assortiment en de consumptiegewoonten hebben de bakkerijproducten veranderd en ook de kwaliteit ervan. Het is dan ook niet toevallig dat er sedert enige tijd weer sprake is van langdurig gebruik. Als vakman van het traditionele bakkersambacht biedt u uw klanten dan ook hoogwaardige producten op basis van goede grondstoffen, eigen recepten en deugdelijke bewerking van het deeg. Bij het bakken kunnen wij u helpen met onze UNIVERSAL -ringbuisovens. Wij zijn niet afgestapt van de traditie van goed bakken. De UNIVERSAL, met een uniek stoomsysteem, biedt de bakkwaliteiten die u nodig heeft om uw klanten tevreden te stellen. Onze ringbuisoven doet zijn naam immers eer aan. De UNIVERSAL bakt alles zoals u het wilt, en dat gedurende lange, zeer lange tijd. Gegarandeerd!

3 3 TRADITIONELE BAKTECHNIEK IN HIGHTECH UITVOERING TRADITIE EN INNOVATIE Hein UNIVERSAL ringbuisoven met automatisch Hein SPIDER in- en uitlaadsysteem.

4 4 Het onderste deel van de ringbuis bevindt zich in de verwarmingszone in vuurvaste steen. Dit deel van de buis is gevuld met een nauwkeurig berekende hoeveelheid water. Met behulp van de brander worden de vuurvaste stenen en de ringbuizen verwarmd ( ). Het water wordt tot stoom verhit. Geruisloos en zonder pompen stijgt de stoom op en verspreidt zich volstrekt gelijkmatig in dit gesloten systeem. Tevens wordt ook de warmte gelijkmatig verspreid in elke etage. Het is natuurkundig onmogelijk dat de warmte ongelijkmatig zou worden verdeeld! Onze UNIVERSAL is een kloeke kerel: een oven van 18 m 2 weegt ongeveer 10 ton. Dat komt door de steen-verwarming, die een echte warmteaccumulator vormt. Natuurlijk is dit energiebesparend. EEN OVERTUIGEND SYSTEEM: EVEN GENIAAL ALS EENVOUDIG! De firma Mannesmann levert ons hoogwaardige naadloze buizen. Dankzij de uitstekende kwaliteit van deze onder druk geteste buizen, mag u rekenen op een realistische levensverwachting van meer dan 30 jaren. In feite sluit u bij de aankoop van een UNIVERSAL-oven een contract dat een generatie lang duurt. Deze buizen worden bij ons tot een ring gebogen. Verscheidene van die ringbuizen worden dan samengevoegd om een ringbuisgroep te vormen ( ). De verwarmingszone in vuurvaste steen, en de massieve stoomapparaat ( ), de massieve 22 mm dikke stenen bakvloeren ( ), die wij volgens de goede oude traditie nog zelf in een kader gieten, samen met de milde en rustige stralingswarmte van het verwarmings-systeem met ringbuizen ( ), de natuurlijke turbulentie en de ongewoon grote etagehoogte, geven deze moderne bakoven een niet te evenaren bakkwaliteit. De natuurlijke warmteoverdracht van de steen-verwarming ( ) en de stenen ovenvloeren garanderen u een typische, goede korst. Deze korst houdt ook het vocht in het binnenste van het brood vast, zodat het langer vers blijft. De enorme warmte opslagcapaciteit maakt het mogelijk charge na charge van diverse broodsoorten te bakken. Blikbrood, boerenbrood... allemaal zonder pauze. En dit zo dikwijls na elkaar als u wil. De UNIVERSAL-ringbuisoven van Hein kan het. Indien u nog twijfelt, vraag het dan gewoon aan een van de vele duizenden bakkers die met een HEIN ringbuisoven werken. Wij geven u graag het adres van een bedrijf in uw buurt.

5 De oven kan aan drie zijden worden ingebouwd. Aangezien de te onderhouden elementen, namelijk de brander en de stoompijpen, aan de voorkant bereikbaar zijn. Meer te onderhouden delen heeft de oven eigenlijk niet. Natuurlijk kan er ook wel eens een lamp voor de verlichting van de bakruimte uitvallen, maar ook die kan zonder veel moeite van de voorkant worden vervangen. Onze ovens hebben geen circulatieventilatoren, geen turbovoorzieningen en geen wirwar van kabels en leidingen. Reken maar even uit hoeveel onderhoudskosten u kunt besparen in vergelijking met uw huidige oven. 5 DE OPBOUW Boven goed geïsoleerde steenverwarming, bevinden zich de stoomdichte etagen. Elke etage heeft voor de boven- en onderverwarming aparte buizen die in de totale kringloop van het ringbuissysteem zijn geïntegreerd. Naargelang het model, heeft elke haard een of twee omvangrijke stoominstallaties in gietwerk ( ). Aangezien de stoominstallatie zich in de haard bevindt, heeft deze ook altijd dezelfde temperatuur. De omvangrijke stoominstallaties (stoomgeneratoren) maken het mogelijk charge na charge te bakken met een juiste hoeveelheid stoom van optimale kwaliteit. Aangezien de oven wegens de enorme warmte opslagcapaciteit van de vuurvaste stenen slechts minimaal een beroep moet doen op de brander, verbruikt de UNIVERSAL ongeveer 60% minder dan een vergelijkbare circulatieoven. Naast de energiebesparing, moet u ook denken aan het geluidsniveau. Aangezien er bij ons geen motoren noch ventilatoren draaien, alleen af en toe de brander, keert eindelijk de rust terug in uw bakkerij. UNIVERSAL, de fluisterstille oven. De gepatenteerde etagedeuren zijn in roestvrij staal en kunnen desgewenst worden uitgerust met veiligheidsglas, dit trouwens zonder extra kosten. Dankzij het gepatenteerde en zeer eenvoudige kiepmechanisme, loopt er door de zijwand van de oven geen scharnier waarlangs de stoom in het isolatiemateriaal zou kunnen doordringen. Dit verlengt de levensduur van de oven aanzienlijk. De haarddeuren zijn stoomdicht. Vochtigheid en warmte blijven daar waar ze nodig zijn, d.w.z. in de bakruimte. Alle etages zijn voorzien van een afzonderlijk onderhoudsvrij overdrukventiel. Daardoor wordt een te grote toename van de stoomdruk vermeden. Stenen vloeren (22 mm) Stoominstallatie Ringbuizen Gemetselde thermosteenvuring Stenen vuring

6 6 Uw voordelen Uitstekende Brood Overal Bakt «Milde Superstoom, bakkwaliteit. met een goede, uniforme korst en zachte kruim. Brood dat lang vers blijft. inzetbaar. charge na charge. hitte», geen vlammen, zelfs niet bij gedeeltelijke vulling. met de juiste vochtigheid en verzadiging. Beste verwerkingskwaliteit.uittrekvloeren die lopen en lopen en lopen... Minimale onderhoudskosten. Lage energiekosten (besparing tot 40%). Milieuvriendelijk, geen afvoerproblemen, nu niet en later niet. Permanente 10 klantendienst: 24 uur op alle 365 dagen per jaar. jaar garantie! De grootste in serie vervaardigde afzuigkap met dampopvang van de kiemen en een extra sterke afzuigventilator zorgen voor een effectief afzuigen van de uittredende hitte en van de stoom en verhinderen het afdruipen van condensatiewater. Als optie kan de HEIN-UNIVERSAL worden uitgerust met een grote afstandsindicator voor de aanduiding van de baktemperatuur en de restbaktijd. Zo wordt het mogelijk om op afstand het bakproces op te volgen. Minder grondoppervlak, meer bakoppervlak! UITGEKIENDE OVENBOUWKUNST VOOR PURISTEN.

7 7

8 8 HET MATERIAAL Om kwalitatief hoogstaande producten te maken, moet men hoogwaardige grondstoffen gebruiken. Dat weet u beter dan wie ook. Voor de UNIVERSAL werden dan ook enkel roestvaste materialen en onderdelen gebruikt die aan de hoogste kwaliteits-normen beantwoorden. Onze 22 mm dikke stenen ovenvloeren gieten wij zelf met een speciaal steenmengsel in een stevig stalen kader. De UNIVERSAL is uitstekend geïsoleerd. Ook hier gebruiken wij enkel hoogwaardig isolatie-materiaal. Daardoor wordt de klimatisering van de bakruimten niet te veel belast en blijft de hitte waar ze thuishoort, namelijk in de oven. ZEKERHEID De HEIN ringbuisoven geeft U de nodige zekerheid bij het bakken. Onze 120-jaren ervaring in bakovenbouw en de 10-jaren waarborg op de thermosteenvuring, het ringbuissysteem en de 22 mm haardsteen-platen geven U de zekerheid de juiste investering gedaan te hebben. Het concurrentieloos goede bakresultaat verzekert mede Uw succes. PERFEKT TOT IN HET LAATSTE DETAIL.

9 ETOMATIK: EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE, INTELLIGENTE STURING 9 De UNIVERSAL is seriematig uitgerust met de eenvoudig te bedienen ETOMATIK bak-computer. De ETOMATIK bakprocessturing is standaard compatibel met het volautomatisch in- en uitlaadsysteem Hein SPIDER. Grote uitlezing met 16 lijnen tekst. Eenvoudige bediening door een intelligente menuvoering in het display. 99 bakprogramma s. Weekprogramma met twee starttijden per dag. Foutmelding met verklaring op display. Kan op PC aangesloten worden. Er kan een afstandbediening voor de is-temperatuur en restbaktijd aangesloten worden. DE TOUCHSCREEN-BESTURING (OPTIE) Naast nachtstarttijd, temperatuurverloop, baktijd, stoomregeling..., biedt de nieuwe HEIN-touchmatic verschillende innovatieve voordelen. Meerdere ovens kunnen in een netwerk onderling gegevens uitwisselen of decentraal aangestuurd en gecontroleerd worden (bijv. via PC of via een als Master geconfigureerde oven). Voltooide bakprocessen kunnen ook eenvoudig zonder netwerkaansluiting met een USB-stick van de ene naar de andere oven getransporteerd worden. De uiterst eenvoudige bediening en de overzichtelijke weergave worden mogelijk gemaakt door het op windows gebaseerde bedieningspaneel, alsmede door de voordelen van het zeer grote typgevoelige kleurendisplay (5, 8.4 optie). De bakprogramma s (240) en temperatuurcurven worden in de vorm van staaf- en lijndiagrammen opgeslagen en weergegeven. Alle gegevens van de bakprocessen worden opgeslagen. De protocollering van eventuele bakfouten, afwijkingen van het programma of fouten in de hardware maken een opmerkelijk snellere en doeltreffendere service mogelijk. De reguliere serviceperiodes worden automatisch aangegeven. uitstekend...

10 10 UNIVERSAL: De bouw van installaties op maat 2 x Universal 15m 2 met uittrekvloeren Industriële installatie 150m 2 met SPIDER Universal 12m 2 met gisting kamer Industriële installatie 310m 2 met SPIDER

11 UNIVERSAL! C L 0 O K R etomatik UNIVERSAL! C L 0 O R K etomatik UNIVERSAL! C L 0 O K R etomatik UNIVERSAL! C L 0 O K R etomatik ONBEGRENSD AANTAL MODELLEN: BIJNA ALLES IS VERKRIJGBAAR De UNIVERSAL is de smalste ringbuisoven met gemetste thermosteenvuring op de markt. Slechts 158 cm uitwendige breedte voor een haard-breedte van 120 cm, tot slechts 218 uitwendige breedte voor een haardbreedte van 180 cm. 4 haardbreedtes zijn verkrijgbaar: 60, 120, 180 of 240 cm en dit als oven met 3, 4, 5, of 6 bakhaarden met een diepte van 160, 200 of 240 cm. Dit geeft 48 verschillende modellen met een bakoppervlak van amper 3 m 2 tot 35 m 2. ERGONOMISCHE INSHIETHOOGTE De inschiethoogte bij een 5 haarden is slechts 158 cm. Daarvoor is geen uitdieping nodig. SNELLE OPBOUW De oven kan volledig gemonteerd geleverd worden. DE UNIVERSAL BLIJFT MOBIEL Is voorzien van geintegreerde rollen en kan daardoor zonder grote kosten verplaatst worden als een herinrichting van de bakkerij nodig is. MINIMALE ONDERHOUDSKOSTEN Alhoewel hij zo compact is zijn alle relevante onderdelen langs de voorkant bereikbaar, zo kan deze oven langs drie zijden ingebouwd worden.

12 Overzicht van onze ovens, koel- en gisting kamers en geautomatiseerde productie-technologie: HEIN UNIVERSAL : HEIN LUXROTOR & ECOSTONE : HEIN STONEROLL : HEIN EUROLUX : HEIN ELECTRO : HEIN BAKELUX & CONDILUX : HEIN TOPLUX : HEIN SPIDER : HEIN HUBILUX : Ringbuis-etageovens, met massief gemetste thermosteen vuring en 22 mm dikke stenen ovenvloeren Rotatiewagenovens, voor 1, 2 of 4 draaiende bakwagens (ECOSTONE - met ingebouwde warmteterugwinning en warmteafgifte naar binnen via geïsoleerde stenen wanden) Ringbuiswagenoven met massieve uit thermosteen gegoten Monoblokstookruimte Cyclotherm-etageovens Elektrische etageovens Het zichtbare baksysteem: Convectieovens en/of Etageovens voor de winkel Koeltechniek van A tot Z (koel- en gisting kamers) Automatisch in- en uitschiet systeem Halfautomatisch in- en uitschiet systeem Veranderingen vorbehouden , rue du Kiem L-8030 Strassen - Luxemburg Tel.: (352) Fax: (352) info@hein.lu internet:

TRADITIONEEL BAKKEN OP STEEN

TRADITIONEEL BAKKEN OP STEEN TRADITIONEEL BAKKEN OP STEEN NL Klanten willen authentiek vloerbrood en baguettes op de stenen vloer gebakken U ziet steeds meer klanten die op zoek zijn naar de echte smaak van langzaam gerezen brood

Nadere informatie

STONEROLL. De Stoneroll is een samensmelting van een heetwater- of tubeoven met een wagenoven.

STONEROLL. De Stoneroll is een samensmelting van een heetwater- of tubeoven met een wagenoven. STONEROLL De Stoneroll is een samensmelting van een heetwater- of tubeoven met een wagenoven. 2 DE TRADITIE VAN GOED BAKKEN VAN HET GOEDE SLECHTS HET BESTE: Ieder nog zo uitgekiende, door mensen ontworpen,

Nadere informatie

LUXROTOR & ECOSTONE. ROTATIE-WAGENOVENS voor één, twee of vier draaiende bakwagens bakopoppervlaktes van 4,3 tot 38,4 m 2

LUXROTOR & ECOSTONE. ROTATIE-WAGENOVENS voor één, twee of vier draaiende bakwagens bakopoppervlaktes van 4,3 tot 38,4 m 2 LUXROTOR & ECOSTONE ROTATIE-WAGENOVENS voor één, twee of vier draaiende bakwagens bakopoppervlaktes van 4,3 tot 38,4 m 2 NL 2 DE HEIN LUXROTOR SERIE Ruime bakoppervlakte op een kleine grondoppervlakte

Nadere informatie

TOPLUX. De koeltechniek van A tot Z

TOPLUX. De koeltechniek van A tot Z TOPLUX De koeltechniek van A tot Z NL KOELTECHNIEK VAN «HEIN» Ook in de koeltechniek kunt U op de Hein kwaliteit vertrouwen. Koelen betekent niet dat men koude toevoert maar dat men warmte onttrekt aan

Nadere informatie

P R O D U C T I N F O R M A T I E B A K S T A T I O N S condo

P R O D U C T I N F O R M A T I E B A K S T A T I O N S condo P R O D U C T I N F O R M A T I E B A K S T A T I O N S condo De alleskunner. Uitstekende bakresultaten zoals bij een grote ambachtelijke etageoven en een grote verscheidenheid aan producten die kunnen

Nadere informatie

Inclusief MIWE delta-baking

Inclusief MIWE delta-baking P R O D U C T I N F O R M A T I E R O T A T I E - O V E N Inclusief MIWE delta-baking Goed voor uw portemonnee. Omdat u met de nieuwe MIWE roll-in e + (met een rendement van duidelijk meer dan 90 %) nog

Nadere informatie

CONDILUX & BAKELUX HET ZICHTBARE BAKSYSTEEM VAN HEIN

CONDILUX & BAKELUX HET ZICHTBARE BAKSYSTEEM VAN HEIN CONDILUX & BAKELUX HET ZICHTBARE BAKSYSTEEM VAN HEIN NL HET ZICHTBARE BAKSYSTEEM GEBRUIK ALLEEN HET HOOG NOODZAKELIJKE! Het zichtbaar bakken in de winkel is een belevenis. Vuur en water, maar ook warmte

Nadere informatie

AHPO-6/18 GOLD Narijskast/oven

AHPO-6/18 GOLD Narijskast/oven AHPO-6/18 GOLD Narijskast/oven Gebruikshandleiding Voor informatie of technische bijstand belt u: 011-314-231-1130 502366A INHOUD INLEIDING VAN DE FABRIKANT... 2 GEBRUIKSAANWIJZING RIJSKAST... 3 GEBRUIKSAANWIJZING

Nadere informatie

LAAG TEMPERATUUR GAREN

LAAG TEMPERATUUR GAREN NL LAAG TEMPERATUUR GAREN LAAG TEMPERATUUR GAREN Traditionele smaken herontdekken dankzij innovatie Zachte, lage, gecontroleerde warmte, die het vlees als een deken omwikkelt en geleidelijk gaart, zodat

Nadere informatie

Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines

Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines Hobart Doorschuifvaatwasmachines Dat een vaatwasmachine een schone vaat oplevert, is vanzelfsprekend. Als u echter bij een grote belasting van de machine door

Nadere informatie

FIN-BAKE Convectie-Ovens. FIN-DEKO Deck Ovens

FIN-BAKE Convectie-Ovens. FIN-DEKO Deck Ovens FIN-BAKE Convectie-Ovens FIN-DEKO Deck Ovens Ontdek de nieuwe producten van FINES Profiteer van de vierde generatie FINES ovens, resultaat van meer dan twintig jaar ervaring en continue ontwikkeling van

Nadere informatie

Bake-off oven. Backmaster EB 30 & 30 XL

Bake-off oven. Backmaster EB 30 & 30 XL Bake-off oven Backmaster EB 30 & 30 XL Met 3 bakplaten voor tot wel 36 Broodjes Eloma Backmaster EB 30 Voor lekkere bakwaren heeft men kwaliteitsingredienten een professionele inzet nodig. Eloma bake-off

Nadere informatie

Productpresentatie. Classic Deck Oven

Productpresentatie. Classic Deck Oven Productpresentatie Classic Deck Oven Classic. Waarschijnlijk de beste deckoven ter wereld. De Classic deckoven kan met recht een klassieker genoemd worden. Het eerste model is in 1992 ontwikkeld en vandaag

Nadere informatie

uw bakproducten. Zelfs de meest gevoelige producten worden in zeer korte opwarmtijden perfect gebakken. De gepatenteerde MIWE aircontrol

uw bakproducten. Zelfs de meest gevoelige producten worden in zeer korte opwarmtijden perfect gebakken. De gepatenteerde MIWE aircontrol P R O D U C T I N F O R M A T I E R O T A T I E - O V E N Goed voor uw portemonnee. Omdat u met de nieuwe MIWE roll-in e + (met een rendement van duidelijk meer dan 90 %) nog minder energie verbruikt.

Nadere informatie

Engelen Heere is verheugd u te kunnen melden dat wij de exclusieve verdeler zijn van de XLT pizza rolbandovens voor België, Nederland en Luxemburg.

Engelen Heere is verheugd u te kunnen melden dat wij de exclusieve verdeler zijn van de XLT pizza rolbandovens voor België, Nederland en Luxemburg. Engelen Heere is verheugd u te kunnen melden dat wij de exclusieve verdeler zijn van de XLT pizza rolbandovens voor België, Nederland en Luxemburg. Voorstelling XLT is gestart met de productie van de rolbandovens

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar Oven multifunctie, PYROLYSE, koude deur, hoogte 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A-20% EAN13: 8017709193980 11 functies Volume 72 liter 5 kookniveaus Timer en

Nadere informatie

GASGESTOOKTE LUCHTVERHITTERS BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING

GASGESTOOKTE LUCHTVERHITTERS BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING GASGESTOOKTE LUCHTVERHITTERS De gasgestookte luchtverhitters SOLARONICS zijn toestellen geschikt voor verwarming van industriële en tertiaire gebouwen, goed geïsoleerd, met een geringe hoogte, die volledig

Nadere informatie

H.I.T. Victory Infrarood Lakdrogers. Flexibele, efficiënte, mobiele infrarood lakdrogers

H.I.T. Victory Infrarood Lakdrogers. Flexibele, efficiënte, mobiele infrarood lakdrogers H.I.T. Victory Infrarood Lakdrogers Flexibele, efficiënte, mobiele infrarood lakdrogers Het H.I.T Victory assortiment infrarood lakdrogers maakt gebruik van 1 & 1.5kW glare control lampen, opgesteld in

Nadere informatie

SF4104VCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea

SF4104VCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea SF4104VCN Nieuw COMBI STOOMOVEN, VAPOR CLEAN, ZWART EAN13: 8017709255541 Hoogte 45 cm 12 kookfuncties 50 automatische programma's 10 personaliseerbare recepten EasyGuide display Grafisch touch screen TFT

Nadere informatie

SF4920MCN1 FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria

SF4920MCN1 FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria SF4920MCN1 COMBI MICROGOLFOVEN, VAPOR CLEAN, ZWART EAN13: 8017709241629 Hoogte 45 cm 20 automatische programma's Groot LCD display bedieningsknoppen Programmator begin en einde kooktijd Geluidssignaal

Nadere informatie

HOGE KWALITEIT KOEL/VRIES APPARATUUR TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJZEN

HOGE KWALITEIT KOEL/VRIES APPARATUUR TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJZEN low budget serie van Gram HOGE KWALITEIT KOEL/VRIES APPARATUUR TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJZEN Een solide basis voor In een drukke wereld van de professionele keuken, is er behoefte aan een koeler of

Nadere informatie

UNICO. De revolutionaire oven met onafhankelijke bakvloer en fascinerende design

UNICO. De revolutionaire oven met onafhankelijke bakvloer en fascinerende design UNICO De revolutionaire oven met onafhankelijke bakvloer en fascinerende design Getuigd van flexibiliteit van de oven, kan de UNICO een veelheid bakken van producten tot in de perfectie. De onafhankelijk

Nadere informatie

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis.

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Infrarood verwarming Warm, comfortabel en gezond Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Effectieve en efficiente warmtebron De innovatieve infrarood verwarmingssystemen spelen helemaal in

Nadere informatie

STRALINGSVERWARMING STRALINGSPANELEN OP WARM WATER OF STOOM BVBA BLONDEAU & ZONEN. Fabriekstraat, 56 B Lint

STRALINGSVERWARMING STRALINGSPANELEN OP WARM WATER OF STOOM BVBA BLONDEAU & ZONEN. Fabriekstraat, 56 B Lint STRALINGSVERWARMING BVBA BLONDEAU & ZONEN Fabriekstraat, 56 B - 2547 Lint STRALINGSPANELEN OP WARM WATER OF STOOM Tel. +32-3/454.38.50 Fax +32-3/454.38.44 info@blondeau.be www.blondeau.be De stralingspanelen

Nadere informatie

Slagroomautomaten IJskoud de beste

Slagroomautomaten IJskoud de beste Slagroomautomaten IJskoud de beste Sanomat Amigo De Sanomat Amigo is de kleinste volautomatische slagroomautomaat en is daarmee een uitstekend en rendabel alternatief voor slagroom uit een kidde of spuitbus.

Nadere informatie

SF4120MCN Nieuw FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax :

SF4120MCN Nieuw FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : SF4120MCN Nieuw Microgolfoven gecombineerd multifunctie, Vapor Clean, 1000 W, inox/zwart glas Geen energieklasse want EAN13: 8017709195724 NISMAAT 45 CM 24 automatische programma's LCD display met programmator

Nadere informatie

Hydroflow de doorbraak in waterontharding!

Hydroflow de doorbraak in waterontharding! Hydroflow de doorbraak in waterontharding! Group@dolphin-ta.com Tel. +31 (0)575-503121 Bespaar nu met technologie die wel werkt! HydroFLOW gepatenteerd waterbehandelingsysteem is een grote doorbraak op

Nadere informatie

SF4390MCX FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici

SF4390MCX FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici SF4390MCX Microgolfoven gecombineerd multifunctie, Vapor Clean, 1000 W, inox finger friendly EAN13: 8017709191443 NISMAAT 45 CM 24 automatische programma's LCD display met programmator Netto volume: 40

Nadere informatie

MAGASRO HOUTGESTOOKTE CV KETELS

MAGASRO HOUTGESTOOKTE CV KETELS MAGASRO HOUTGESTOOKTE CV KETELS MAGASRO VERBRANDINGSPRINCIPE STOKEN MET COMFORT Hout vullen, aansteken en al het andere verloopt automatisch. De grote verbrandingsruimte zorgt voor een lange verbrandingsduur.

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.04.2012 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

SC399X-8 FUNCTIES. Opties. classici. Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A

SC399X-8 FUNCTIES. Opties. classici. Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A SC399X-8 Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A EAN13: 8017709130091 11 functies waaronder 1 Vapor Clean, 1 ontdooien en 1 rijzen Elektronische analoge klok met programator

Nadere informatie

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria TR4110IBL Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, glanzend zwart, 2 ovens + grill, inductiekookplaat met 5 zones Energieklasse ovens A EAN13: 8017709195052 5 inductiezones met booster waaronder: Vooraan links:

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

HOEKSEALERS & KRIMPTUNNELS

HOEKSEALERS & KRIMPTUNNELS HOEKSEALERS & KRIMPTUNNELS ZULLEN WE SAMEN UW PRODUCTEN SEALEN? HS-600 A AVC Sealing Solutions is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring en een heldere ambitie: wij willen de beste zijn in onze

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

C9GMX9-1 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX KOOKZONES. 6 kookzones

C9GMX9-1 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX KOOKZONES. 6 kookzones C9GMX9-1 Nieuw KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX KOOKZONES 6 kookzones Vooraan links: 4200 W Achteraan links: 1000 W Vooraan centraal: 1000 W Achteraan centraal: 1800 W Vooraan rechts:

Nadere informatie

Natuurlijk en slim verwarmen

Natuurlijk en slim verwarmen LIVING Environment Systems Natuurlijk en slim verwarmen met de modernste lucht/water-warmtepomptechnologie ZUINIG, MILIEUVRIENDELIJK EN TOEKOMSTGERICHT 3 Ecodan Next Generation Ecodan 100% ontworpen door

Nadere informatie

Koeldroger Serie TH-TI

Koeldroger Serie TH-TI Koeldroger Serie TH-TI Capaciteit 37,5 tot 90 m³/min Serie TH TI Efficiënt perslucht drogen De zuinige energiebesparende koeldrogers De meeste persluchttoepassingen hebben gedroogde lucht nodig met een

Nadere informatie

SF9390X1 Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici

SF9390X1 Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici SF9390X1 Nieuw MULTIFUNCTIONELE OVEN, 90 CM, INOX FINGER FRIENDLY EAN13: 8017709234614 Breedte 90 cm, Hoogte 60 cm 9 kookfuncties 20 automatische programma's Groot LCD Display Classici bedieningsknoppen

Nadere informatie

MAXIMALE PRESTATIE. Een systeem voor hoge bevochtingscapaciteiten ML Princess ML Solo ML Flex. Luchtbevochtiging en adiabatische koeling

MAXIMALE PRESTATIE. Een systeem voor hoge bevochtingscapaciteiten ML Princess ML Solo ML Flex. Luchtbevochtiging en adiabatische koeling MAXIMALE PRESTATIE Een systeem voor hoge bevochtingscapaciteiten Luchtbevochtiging en adiabatische koeling Als het meer moet zijn ML-systemen lenen zich goed voor toepassingen met grote bevochtigingshoeveelheden.

Nadere informatie

ROTATIE- OVENS. Lange levensduur en hoge bedrijfszekerheid

ROTATIE- OVENS. Lange levensduur en hoge bedrijfszekerheid ROTATIE- OVENS Lange levensduur en hoge bedrijfszekerheid 2 Sterke prestaties. Lange levensduur en hoge bedrijfszekerheid dat is waar de rotatieovens van wachtel voor staan. Bakkamer, front en uitwendige

Nadere informatie

Machines in de bakkerij. Bakkerijoven. Gebruiksaanwijzingen maken. Benodigdheden. Werkwijze

Machines in de bakkerij. Bakkerijoven. Gebruiksaanwijzingen maken. Benodigdheden. Werkwijze Machines in de bakkerij Bakkerijoven Vraag informatie op over een bakkerijoven. Beantwoord deze vragen. Welke temperaturen zijn er mogelijk? Hoeveel broden passen er in? Hoe lang moet hij opwarmen? Werkt

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

geotherm hybride systeem Duurzaam genieten van maximaal comfort

geotherm hybride systeem Duurzaam genieten van maximaal comfort geotherm hybride systeem Duurzaam genieten van maximaal comfort geldig vanaf 01.09.2012 Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm kraanwater s Winters lekker behaaglijk, in de zomer heerlijk koel

Nadere informatie

SF4120MC FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea

SF4120MC FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea SF4120MC COMBI MICROGOLFOVEN, VAPOR CLEAN, INOX/ SPIEGELGLAS EAN13: 8017709189457 Hoogte 45 cm 20 automatische programma's Groot LCD display Linea bedieningsknoppen Oplichtende bedieningsknoppen Programmator

Nadere informatie

Twineo. Condensatie voor iedereen >> Gegarandeerde besparing van energie >> Warm water in overvloed >> Zeer compact. << www.dedietrich.

Twineo. Condensatie voor iedereen >> Gegarandeerde besparing van energie >> Warm water in overvloed >> Zeer compact. << www.dedietrich. ZONNE-ENERGIE HOUT WARMTEPOMPEN GAS/STOOKOLIE CONDENSATIE Twineo C O N D E N S E R E N D E V L O E R G A S K E T E L EASYLIFE Condensatie voor iedereen >> Gegarandeerde besparing van energie >> Warm water

Nadere informatie

TR4110X. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A

TR4110X. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A TR4110X Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A EAN13: 8017709191009 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80 kw Achteraan rechts:

Nadere informatie

Premium Quality LED Tubes

Premium Quality LED Tubes Brightfit Premium Quality LED Tubes 1 LED product brochure Inhoudsopgave Introductie BrightFit 3 BrightFit BF05G 5 BrightFit BF05G-GT 6 BrightFit BF05G-DM 7 BrightFit BF05GD-CCT 8 BrightFit BF05G-I33V

Nadere informatie

geotherm elektrische warmtepomp Op alle fronten betrouwbaar

geotherm elektrische warmtepomp Op alle fronten betrouwbaar Op alle fronten betrouwbaar 01.09.2012 onbezorgd comfort De betrouwbare geotherm Verwarming uit de bodem met een warmtepomp. Ingewikkeld? Niet bij Vaillant. Want Vaillant staat garant voor onbezorgd comfort

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.09.2013 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

TR4110X Nieuw. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A

TR4110X Nieuw. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A TR4110X Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A EAN13: 8017709191009 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80 kw Achteraan

Nadere informatie

Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen

Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen 3 30 kw Elektrische verwarming 9 modellen Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen Toepassing Tiger is een serie robuuste en compacte luchtverhitters

Nadere informatie

SFP130N-1 Binnenkort verkrijgbaar

SFP130N-1 Binnenkort verkrijgbaar SFP130N-1 Binnenkort verkrijgbaar Oven, elektronisch, multifunctie, PYROLYSE, hoogte 60 cm, zwart glas + inox finger friendly Energieklasse A-20% EAN13: 8017709193966 18 functies 50 automatische programma's

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE SINGLE: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix SHUFFLE-MIX www.shufflemix.nl Shuffle-Mix Shuffle-Mix Bent u op zoek naar een compact systeem om uw producten te beluchten? Wilt u ook kosten besparen? Lees dan deze brochure met daarin het volledige Shuffle-Mix

Nadere informatie

NIEUW. De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE

NIEUW. De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE NIEUW De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE De EFOY COMFORT laadt de accu voor uw elektrische apparaten volautomatisch op. Zo heeft u altijd voldoende stroom voor uw wensen het hele jaar

Nadere informatie

C92GMX8. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A

C92GMX8. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A C92GMX8 Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A EAN13: 8017709150143 Gaskookplaat met 6 branders waaronder: Achteraan links: 1,00 kw Vooraan links: extra snel: 4,00 kw Achteraan

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Stukhoutketel. www.froeling.com

Stukhoutketel. www.froeling.com Stukhoutketel www.froeling.com Uit het beste huis Fröling houdt zich al bijna vijftig jaar bezig met het efficiënte gebruik van hout als energiedrager. De naam Fröling staat nu dan ook borg voor moderne

Nadere informatie

Ambacht met een magische touch.

Ambacht met een magische touch. BakeTablet Ambacht met een magische touch. Bediening zoals uw Smar hone of tablet Gebr iksvriendelijk Interactief, int ïtief en efficiënt Meer dan 40 jaar geleden ont ier Jac Levens de eerste bake-off oven,

Nadere informatie

Inducook ClassicLine Eenvoud & Toonaangevend

Inducook ClassicLine Eenvoud & Toonaangevend Eenvoud & Toonaangevend Koud getransporteerd. Warm geserveerd. Zorgeloze Menu Service. Optimaal bereidt. is het ideale Tafeltje Dekje systeem voor een maximale versheid, aroma en smaak. infrarood afstandsbediening

Nadere informatie

Handleiding Comfort Mat

Handleiding Comfort Mat Handleiding Comfort Mat Het toppunt van comfort. Het toppunt van eenvoud. Elektrische vloerverwarming Inleiding In deze handleiding van de elektrische vloerverwarming beschrijven wij stapsgewijs waar u

Nadere informatie

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen Introductie eco2heat Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling Wie is Eco2heat? Eco2heat kiest voor duurzame, groene warmte. Aangezien ongeveer 30% van het wereld energie verbruik verwarming

Nadere informatie

GASGESTOOKTE LUCHTVERWARMING VOOR UTILITEIT EN INDUSTRIE

GASGESTOOKTE LUCHTVERWARMING VOOR UTILITEIT EN INDUSTRIE GASGESTOOKTE LUCHTVERWARMING VOOR UTILITEIT EN INDUSTRIE Alles rondom Duurzame oplossingen voor nu en in de toekomst: In de meer dan vijftig jaar van haar bestaan heeft Thermagas altijd vooruit gekeken.

Nadere informatie

OVENS KOOK VOOR DE HELE FAMILIE 8 KOKEN: OVENS

OVENS KOOK VOOR DE HELE FAMILIE 8 KOKEN: OVENS 8 KOKEN: OVENS OVENS Ovens 8 Compact gamma 14 Overzichtstabel ovens 65 Overzichtstabel compact gamma 68 KOOK VOOR DE HELE FMILIE De Zanussi 60 cm ovens hebben een inhoud van maar liefst 72 liter. Daardoor

Nadere informatie

* Verwarmen * Koelen * Warm Water. DC Inverter Lucht / Water Warmtepomp. Versati II

* Verwarmen * Koelen * Warm Water. DC Inverter Lucht / Water Warmtepomp. Versati II * Verwarmen * Koelen * Warm Water DC Inverter Lucht / Water Warmtepomp Versati II Nr.1 Air Conditioner fabrikant van de wereld Gree Electric Appliances, Inc. of Zhuhai, opgericht in 1991, is s werelds

Nadere informatie

SFP6925BPZ FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria

SFP6925BPZ FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria Oven elektronisch, multifunctie, pizza, pyrolyse, wit Energieklasse A EAN13: 8017709204327 20 automatische programma's LCD display met programmator Netto volume: 65 liter 5 kookniveaus Temperatuur van

Nadere informatie

Houtkachels. Merk : Dovre. 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 %

Houtkachels. Merk : Dovre. 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 % Houtkachels Merk : Dovre 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 % 640GM 9kW (zowel hout als kolen) Multibrandstofkachel met zijvuldeur. afmetingen

Nadere informatie

Slijtvaste onderwater pompen

Slijtvaste onderwater pompen Slijtvaste onderwater pompen HET VERSCHIL Onze reeks omvat meer dan 100 verschillende modellen van centrifugaalpompen, voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. Meer

Nadere informatie

ECOSTONE 2. Zuiniger, efficiënter en productiever dankzij de geïntegreerde warmteterugwinning en geïsoleerde stenen wanden DE WARMTE BLIJFT BINNEN

ECOSTONE 2. Zuiniger, efficiënter en productiever dankzij de geïntegreerde warmteterugwinning en geïsoleerde stenen wanden DE WARMTE BLIJFT BINNEN ECOSTONE 2 Zuiniger, efficiënter en productiever dankzij de geïntegreerde warmteterugwinning en geïsoleerde stenen wanden DE WARMTE BLIJFT BINNEN NL 2 Het hoofdbestanddeel van de ECOSTONE 2 is het nieuwe,

Nadere informatie

Mijn vloer geeft mij energie

Mijn vloer geeft mij energie Mijn vloer geeft mij energie met Speedheat elektrische verwarming Geeft uw vloer u ook energie? Echte warmte komt van binnen. Daar kan zelfs onze vloerverwarming niet tegenop. Maar als het aankomt op individueel

Nadere informatie

CE92CMX. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A

CE92CMX. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A EAN13: 8017709117726 Vitrokeramische kookplaat met 5 zones High-Light: Achteraan links: 2000 W - Ø 195 mm Vooraan links:

Nadere informatie

Persbericht. MX-X: ergonomisch intelligent. Smallegangtruck met zesde zintuig

Persbericht. MX-X: ergonomisch intelligent. Smallegangtruck met zesde zintuig Smallegangtruck met zesde zintuig MX-X: ergonomisch intelligent Wijnegem, 26.03.2012 De MX-X van STILL is een smallegangtruck die op zijn weg doorheen het magazijn van de toekomst het spoor nooit bijster

Nadere informatie

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop HET VERSCHIL Het TOYO programma omvat ruim 135 robuuste centrifugaalpompen voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. De pompen

Nadere informatie

dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE

dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE 365 dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE De EFOY COMFORT laadt de accu voor uw elektrische apparaten volautomatisch op. Zo heeft u altijd voldoende stroom

Nadere informatie

Waterdicht en robuust

Waterdicht en robuust KB Waterdicht en robuust KB is een stof- en waterdichte (IP68) noodverlichtingsarmatuur met robuuste behuizing. Hij is specifiek ontwikkeld voor zwaar belastende industriële omgevingen. De stevige materialen

Nadere informatie

Energiesystemen Lucht/water warmtepomp ThermoAura NIEUW. Energie-efficiëntie en een stille werking - een onklopbare combinatie.

Energiesystemen Lucht/water warmtepomp ThermoAura NIEUW. Energie-efficiëntie en een stille werking - een onklopbare combinatie. Energiesystemen Lucht/water warmtepomp ThermoAura NIEUW Energie-efficiëntie en een stille werking - een onklopbare combinatie Leven vol energie Lucht/water warmtepomp ThermoAura Energie-efficiëntie en

Nadere informatie

TR93BL FUNCTIES. Victoria. Grote oven multifunctie

TR93BL FUNCTIES. Victoria. Grote oven multifunctie TR93BL Kookcentrum, 90 x 60 cm, 2 ovens + grillcompartiment, gaskookplaat 6 branders, glanzend Energieklasse ovens A/B EAN13: 8017709182458 Gaskookplaat, 6 branders waaronder: Vooraan links: 4,20 kw Achteraan

Nadere informatie

TR93BL Nieuw. Downloaded from Victoria

TR93BL Nieuw. Downloaded from   Victoria TR93BL Nieuw Kookcentrum, 90 x 60 cm, 2 ovens + grillcompartiment, gaskookplaat 6 branders, glanzend zwart Energieklasse ovens A EAN13: 8017709182458 Gaskookplaat, 6 branders waaronder: Vooraan links:

Nadere informatie

welkom in de wereld van sauna s voor binnen buitensauna s accessoires

welkom in de wereld van sauna s voor binnen buitensauna s accessoires welkom in de wereld van buitensauna s accessoires van basic tot design, voor binnen en buiten, Sauna in standaarduitvoering of maatwerk, als traditionele sauna of in combi uitvoering, in elementen of massieve

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.09.2013 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

Deze kachel is ook uw CV-ketel!

Deze kachel is ook uw CV-ketel! Deze kachel is ook uw CV-ketel! Gezellige warmte in uw woonkamer Radiatoren en vloerverwarming Sanitair warm water -haarden en -kachels aangesloten op centrale verwarming Uw kachel verwarmt ook uw radiatoren,

Nadere informatie

World Class Charging Systems. TEBETRON expert. Intelligente gelijkrichter voor tractiebatterijen

World Class Charging Systems. TEBETRON expert. Intelligente gelijkrichter voor tractiebatterijen World Class Charging Systems Intelligente gelijkrichter voor tractiebatterijen 2 BENNING World Class Charging Systems Intelligente gelijkrichter De serie is een moderne serie gelijkrichters. De heeft de

Nadere informatie

JEROS Platenpoetsmachine

JEROS Platenpoetsmachine JEROS Platenpoetsmachine Schone en ingesmeerde platen altijd gebruiksklaar! Snel rendement uit uw investering: De JEROS platenpoetsmachine is zeer tijdsbesparend. Het schoonmaken én insmeren van 100 platen

Nadere informatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo Verwarming Koeling Ventilatie Luchtzuivering Als u op zoek bent naar een universele verwarmingsoplossing. Elk bouwproject is uniek. Daarom waardeert

Nadere informatie

SC linea. Multifunctionele oven 60 cm Glas/ roestvrijstaal Energieklasse A

SC linea. Multifunctionele oven 60 cm Glas/ roestvrijstaal Energieklasse A SC112-8 Multifunctionele oven 60 cm Glas/ roestvrijstaal Energieklasse A EAN13: 8017709130305 12 functies 9 recept- en 3 memory programma's Vapor Clean functie Turbohitte Te verlichte bedieningsknoppen

Nadere informatie

Ambachtelijk brood op verzoek. Paneotrad EVO uitgevoerd met opslag wand voor accessoires. Paneotrad EVO, standaard model.

Ambachtelijk brood op verzoek. Paneotrad EVO uitgevoerd met opslag wand voor accessoires. Paneotrad EVO, standaard model. Ambachtelijk brood op verzoek Paneotrad EVO uitgevoerd met opslag wand voor accessoires Paneotrad EVO, standaard model www.bongard.fr 2 ONZE kennis staat tot UW dienst Paneotrad De Paneotrad is een uniek

Nadere informatie

ONGEDIERTE- BESTRIJDING WARMTE- SYSTEEM H4 ES

ONGEDIERTE- BESTRIJDING WARMTE- SYSTEEM H4 ES ONGEDIERTE- BESTRIJDING WARMTE- SYSTEEM H4 ES BETROUWBARE ONGEDIERTE- BESTRIJDING ZONDER CHEMICALIËN 1 Bedwantsen en ongedierte zijn wereldwijd een groeiend probleem. Hoe meer we reizen, hoe grotere de

Nadere informatie

Modulens O >> >> >> << www.dedietrich.be >> Hoogwaardige stookolietechnologie. Krachtige en modulerende stookoliebrander Ultracompact design

Modulens O >> >> >> << www.dedietrich.be >> Hoogwaardige stookolietechnologie. Krachtige en modulerende stookoliebrander Ultracompact design zonnesystemen HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Modulens O CONDENSERENDE STAANDE STOOKOLIEKETEL ADVANCE Hoogwaardige stookolietechnologie >> >> >> Krachtige en modulerende stookoliebrander Ultracompact

Nadere informatie

LICHT & LUCHT AGRILIGHT

LICHT & LUCHT AGRILIGHT LICHT & LUCHT AGRILIGHT Goed licht in de stal stimuleert de melkproductie en zorgt voor een prettige werkomgeving van de veehouder. Door een dag/nachtregime van 16 uur licht en 8 uur donker toe te passen

Nadere informatie

SOLO. Catalogus Efficiënt verwarmen en tot 40% besparen. Mileuvriendelijk Geschikt voor duurzaamgebruik

SOLO. Catalogus Efficiënt verwarmen en tot 40% besparen. Mileuvriendelijk Geschikt voor duurzaamgebruik SOLO Mileuvriendelijk Geschikt voor duurzaamgebruik De lage temperatuur radiator met fanondersteuning Postbus 73 1800 AB Alkmaar 0880404800 info@adgdynamics.nl www.adgdynamics.nl Catalogus 2013 Efficiënt

Nadere informatie

Koel- en vrieskasten

Koel- en vrieskasten Koel- en vrieskasten ecostore HP Touch: innovatief touchscreen voor een zorgeloze bediening B C D E F G ENERGI ЕНЕРГИЯ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ENERGIJ ENERGY ENERGIE ENERGI 350 kwh/annum 503 L 0 L 2015/1094-I 5 40 C-40%

Nadere informatie

SC112PZ-8 FUNCTIES. linea. Oven elektronisch multifunctie, Vapor Clean, pizza, 60 cm, inox/spiegelglas Energieklasse A-20%

SC112PZ-8 FUNCTIES. linea. Oven elektronisch multifunctie, Vapor Clean, pizza, 60 cm, inox/spiegelglas Energieklasse A-20% SC112PZ-8 Oven elektronisch multifunctie, Vapor Clean, pizza, 60 cm, inox/spiegelglas Energieklasse A-20% EAN13: 8017709131777 12 functie waaronder 1 ECO, 1 ontdooien, 1 rijzen en 1 Vapor Clean 12 recepten

Nadere informatie

Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen

Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen 2 Oogstrelende warmte... Inhoud Oogstrelende warmte

Nadere informatie

E.G.O.-INDUCTIE. ProfiLine Inbouw. Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK. Peppelenbos 19 6662 WB ELST

E.G.O.-INDUCTIE. ProfiLine Inbouw. Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK. Peppelenbos 19 6662 WB ELST E.G.O.-INDUCTIE ProfiLine Inbouw Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK Peppelenbos 19 6662 WB ELST Tel: 0481-363355 Fax: 0481-363399 Internet: www.vermolen-ego.nl E-mail: info@vermolen-ego.nl

Nadere informatie

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal ZEUS PYRO Werking volgens onderdruk principe Rendement 82-90% Geringe afmetingen Ingebouwde veiligheidskoelspiraal Hoogwaardig keramisch vuurbeton LACFIRE 1800/20 SiC Aslade kan geledigd tijdens het verwarmingsbedrijf

Nadere informatie

TR4110PF Nieuw. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, crème, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders Energieklasse ovens A

TR4110PF Nieuw. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, crème, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders Energieklasse ovens A TR4110PF Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, crème, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders Energieklasse ovens A EAN13: 8017709174392 Uitzonderlijke promotie op dit toestel tot 31 december 2013! Korting

Nadere informatie

SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring

SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring Wasmachines HS-6008 - HS-6013 - HS-6017 SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring De HS-6000 van Girbau, zijn hoogzwierende wasmachines met een capaciteit van 8, 13 of 17 kg ( verhouding 1/10).

Nadere informatie