WATERRATJES WOS. W magazine

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WATERRATJES WOS. W magazine"

Transcriptie

1 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 3 nr. 24 juni 2014 Hooray hooray its a holi-holiday!!! Boekentassen in de hoek en de stapels papier naar het containerpark. Valiezen inpakken en er even van onder muizen. Goede of minder goede resultaten, een paar weekjes zomerrust hebben we allemaal wel verdiend. Daar ondergetekende, en velen onder jullie, andere oorden zullen opzoeken, zal het kajakgebeuren op de Spuikom even op een laag pitje staan. We zoeken andere watertjes op om onze kajakskills aan te scherpen. Vanaf augustus zijn we er weer, bruingebrand en in topconditie Wie toch onze Belgische kust verkiest als vakantiebestemming, kan steeds in de club terecht om te kajakken ( zie programma) inhoud Programma Toertochten Noordzeetochtje Kwallengevaar Lachen is gezond. Surfspots Ik wens iedereen een mooie, ontspannende en zonnige vakantie toe en we zien elkaar terug in augustus. Patriek Wegens de vakantieperiode een dubbel nummer van W-magazine. Het is deze keer een iets magerdere editie. De examens en de kalme junimaand hebben ervoor gezorgd dat er niet veel nieuws te rapen viel. We zullen dit in september goed maken met een dubbeldik nummer. Laat de artikeltjes maar komen!!!

2 2 Programma juli/augustus juli: oversteek Spuikom met duikclub Okeanos Afspraak aan het clubhuis om 18.30u We hebben enkele leden nodig om kajakinitiatie te geven aan de mensen die de oversteek niet maken. Wie is vrij??? Tijdens de maanden en juli en augustus is het clubhuis elke weekdag en de zaterdag geopend van 10u tot 17u. Wie wil kajakken kan steeds het materiaal gebruiken op voorwaarde dat na het sporten alles terug op zijn plaats wordt gelegd. Er zijn in juli geen georganiseerde clubactiviteiten op zaterdag en zondag! Augustus 2/3 augustus: Netetochten Kasterlee ( zie verder ) 9 augustus: kajak spuikom 10 augustus: kajak op zee 16 augustus: kajak spuikom 17 augustus: kajak op zee 23 augustus: kajak spuikom 24 augustus: kajak op zee 30 augustus: kajak spuikom 31 augustus: kajak op zee Zaterdag 9/08: teambuilding voetbal Tessenderlo 10u-12u Kajakinitiatie Rotary jeugd 13.30u-16.30u Maandag 11, 18 en 25 augustus: tienerwerking Bredene Telkens van 13.30u tot 17u kajakinitiatie. Donderdag 14/08: tienerwerking Oudenburg 10u-16.30u kajakinitiatie

3 3 toertochten Ronde van West-Vlaanderen. 17/08 2 1/08 Donderdag 17 juli 2014: Harelbeke - Roeselare 27,70 km Vrijdag 18 juli 2014: Sas Ooigem - Gent 43 km Zaterdag 19 juli 2014: Gent - Brugge 42,50 km Zondag 20 juli 2014: Plassendale - Diksmuide 37,50 km Maandag 21 juli 2014: Veurne - Ieper 36 km Er wordt elke dag een verkorte versie aangeboden, zodat iedereen kan mee varen Inschrijven tot 10 juli bij Rik Vierstraete Gsm: 0478/ rik.vierstraete@telenet.be Alle info : Netetochten: Kampeerweekend Kasterlee 2 en 3/08 Na het succes van vorig jaar willen de waterratjes terug naar het gezellige Kasterlee om er deel te nemen aan de mooie toertochten. Voor de zaterdag staat er een tocht van 20 km gepland, de zondag wordt er 12 km gepeddeld. De campingplaats is voorzien vanaf vrijdag en is gratis Op vrijdagavond is de kantine open, op zaterdag zorgt de organisatie bij aankomst voor een heerlijke BBQ aan democratische prijzen en 's avonds kun je uit de bol gaan op de openluchtfuif - amusement verzekerd. De meeste leden gaan met hun familie naar Katerlee. Wie mee wil moet over het nodige kampeergerief en vervoer beschikken!! Meer info en inschrijven bij Jan of Ignace.

4 4 Noordzeetochtje vanuit Koksijde naar Nieuwpoort 14 juni 2014 Deelnemers waren Lucien, Dimitri, Vincent en ikzelf. of dat was dan toch de bedoeling. Het weerbericht was gunstig (wind en regen) voor een uitstap naar zee (vanuit Brasschaat) voor een tochtje met de Northseakayak spitsbroeders ( ak?fref=ts),denkelijk verre afstammelingen van de Duinkerkse Piraten ( ) In die goede oude tijd betaalden ze 10% belastingen en 35 % sociale zekerheid. Denkelijk zouden ze er nu de enterhaak bij neerleggen. Lucien aan het afladen. Dimitri en Sylvie Aan de start Vincent zou ons op zee vervoegen daar hij vanuit zijn club, de SY- COD, zal starten. Het vertrek was gepland rond 9 uur en we waren zo ongeveer op tijd. Het was wel afgaand tij (springtij) en een NW wind zodat besloten werd om zoals voorzien tegen tij en windrichting in richting Nieuwpoort te vertrekken. Terugkeren zou dan gemakkelijker moeten zijn. Het was wel een tochtje met wat golven waardoor er op de zandbanken voor de kust hier en daar ook brekers ontstonden.

5 5 Tot ik even niet oplette en er een golf achterop kwam die mij omlegde. De kajak terug recht gedraaid en toen was Dimitri er al om hulp te verlenen en kon ik aan zijn boeg gaan hangen. Door de wind was het in T brengen van de kajaks niet zo gemakkelijk en kon ik wat assisteren door mijn kajak met de voeten in positie te duwen. Dimitri draaide de kajak om en hief de boeg op om het meeste water er uit te krijgen. Daarna bracht hij hem langszij zodat hij kon stabiliseren terwijl ik inkroop. Zonder er bij stil te staan gebruikte ik de "cowboy reenter", ls-5.shtml die ik kan gebruiken als ik alleen ben, en dat maakte dat ik even met mijn voet tussen de kajaks vastzat. Een hielhaak had beter geweest. Ondertussen kwam er af en toe wel een golfje over zodat de kajak terug wat water schepte. Misschien is te overwegen om het ledigen voorafgaand aan de instap in dergelijke omstandigheden achterwege te laten en de kajak te pompen met het spatdek dicht. Wat mij ook verwonderde toen ik in zee lag was het heel klein gezichtsveld. Ik zat echt tussen golven groot en klein en buiten mijn bootje was er niets te zien tot Dimitri ineens opdook. Ik kan mij voorstellen dat dat tot paniek aanleiding kan geven als ge alleen zijt, en zo ver uit de kust zaten we nu ook niet. Ik heb nu wel een klein kompas op mijn fluitje aan de zwemvest, dat is al iets. Maar op kompas in een cirkel zwemmen als ge geen vaste markering kunt nemen zit er ook dik in. De zon kan nog wat helpen als ze er is. Bovendien geeft zwemmen sneller afkoeling, een en ander zal dus af te wegen zijn. Als veiligheidsuitrusting had ik nu wel de VHF radio, de GSM en handfakkels bij en op zo'n moment beseft ge wel dat dat allemaal niet overbodig is als een en ander wat tegenvalt. Het peddelen met water in de kajak was een zware opgave. De stabiliteit is zeer slecht en de vermoeidheid begon voelbaar te worden. Dan maar hulp gevraagd aan Vincent om te stabiliseren terwijl ik zou pompen. Vincent moest al snel het pompen overnemen. Eens terug op weg nam Dimitri mij op sleeptouw. Of dat wou hij doen maar tijdens het aanklikken zat zijn touw vast en lagen we nogal ongelukkig in T op het ogenblik dat er een wat grotere golf aankwam. Dimitri haakte snel af en de golf passeerde zonder verder probleem. Toch was slepen in deze omstandigheden nog niet zo vanzelfsprekend. Ik dreef soms nogal zijdelings weg zodat ik niet meer mooi achter lag en dreigde Dimitri om te trekken als ik in een golf kwam. incent hield wel een oogje op de sleep zodat problemen vermeden konden worden. Toch was het duidelijk dat een verbinding aan mijn boeg niet zo ideaal was, ik kon mij niet losmaken als ik dat voor welke reden dan ook zou nodig vinden. In de cursus bij de Zwalker is dat probleem niet ontstaan tijdens het slepen, er werd gewerkt met een werpzak zodat het vanzelfsprekend was dat de kajakkers aan mekaar vastzaten en niet de boten.

6 6 Ondertussen was mijn toestand er niet op verbeterd en besloot ik om met Vincent, die vroeger moest thuis zijn, de tocht af te breken en naar de SYCOD terug te keren. Eens terug op het strand stoof Vincent er vanonder terwijl ik in het zand bleef steken. Totaal op. Maar daar was Vincent terug en gezwind sleepte hij de kajak door het zand en naar de club. Ik kon hem bijna niet volgen maar dan zonder kajak. Ondertussen was mijn toestand er niet op verbeterd en besloot ik om met Vincent, die vroeger moest thuis zijn, de tocht af te breken en naar de SYCOD terug te keren. Eens terug op het strand stoof Vincent er vanonder terwijl ik in het zand bleef steken. Totaal op. Maar daar was Vincent terug en gezwind sleepte hij de kajak door het zand en naar de club. Ik kon hem bijna niet volgen maar dan zonder kajak. Paul lid van de Lustige Water Kletsers en de WOS waterratjes

7 7 Geen paniek, maar toch voorzichtig zijn!! Onderstaand artikel verscheen in de krant van 26 juni. We weten dat de waterratjes graag hun naam alle eer aandoen en regelmatig een duikje nemen in de Spuikom. Enige voorzichtigheid is toch aangeraden. Als je het water induikt, houd dan je neopreenpak aan of andere kledij. Hij meer er bedekt is, hoe kleiner de kans op aanrakig met de boosdoeners. We zijn al een paar keer met de triatleten de Spuikom over gezwommen en hebben nog geen hinder ondervonden. Misschien is het maar een storm in een glas water, maar het is beter voorzichtig te zijn dan achteraf met gezondheidsproblemen te sukkelen!

8 8 Ditjes en datjes. Tijdens de maand augustus komen een aantal groepen bij ons om kajakinitiatie te volgen. Wie vrij is en wil komen meehelpen die is steeds welkom. Het is de bedoeling dat we de deelnemers helpen om de juiste techniek aan te leren en dat we instaan voor hun veiligheid op het water. Dus wie dat ziet zitten stuurt een mailtje naar mij met de data wanneer je kunt bijspringen. Alvast bedankt en tot in augustus. Mosselsouper. Noteer alvast zaterdag 30 augustus in je agenda. Je kan weer aanschuiven voor een lekkere portie mosselen tijdens onze jaarlijkse mosselsouper. Meer inlichtingen krijg je via mail begin augustus.

9 9 Een echt blondje!!! Wat vind je van onze zonnehoedjes? Epic TV %7C-fresh-ep-9/277713?header_b=1&b=1

WATERRATJES WOS. W magazine. Jaargang 6 nr. 56 juli/augustus inhoud Programma Toertochten Lachen is gezond

WATERRATJES WOS. W magazine. Jaargang 6 nr. 56 juli/augustus inhoud Programma Toertochten Lachen is gezond WATERRATJES WOS 1 W magazine Jaargang 6 nr. 56 juli/augustus 2017 inhoud Programma Toertochten Lachen is gezond 2 Programma zomer Er zijn geen clubactiviteiten op zaterdag tijdens de zomermaanden. Vele

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine. Jaargang 5 nr. 46 juli/augustus inhoud. Programma Toertocht Kasterlee Het lijk van de Canche Lachen is gezond.

WATERRATJES WOS. W magazine. Jaargang 5 nr. 46 juli/augustus inhoud. Programma Toertocht Kasterlee Het lijk van de Canche Lachen is gezond. 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 46 juli/augustus 2016 inhoud Programma Toertocht Kasterlee Het lijk van de Canche Lachen is gezond. 2 Programma juli/augustus 2016 Tijdens zomermaanden is het

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Zonder woorden. Programma Watersportdag 21 mei Ronde van W-VL Een uitstervend ras??? Lachen is gezond.

W magazine WATERRATJES WOS. Zonder woorden. Programma Watersportdag 21 mei Ronde van W-VL Een uitstervend ras??? Lachen is gezond. 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 45 juni 2016 Zonder woorden. inhoud Programma Watersportdag 21 mei Ronde van W-VL Een uitstervend ras??? Lachen is gezond. 2 Programma juni 2016 4 juni: kajak

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 43 april 2016 Maartse buien en aprilse grillen Het onaangename weer van de laatste weken heeft wat roet in het eten gestrooid voor de toervaarders. Voor de tochten

Nadere informatie

Training sessie Northseakayak companions 15 aug 2015 in de haven van Nieuwpoort

Training sessie Northseakayak companions 15 aug 2015 in de haven van Nieuwpoort Training sessie Northseakayak companions 15 aug 2015 in de haven van Nieuwpoort Zaterdag 15 augustus was een trainingssessie aangekondigd van de Northseakayak Companions. Daarenboven was er voor de kust

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Inhoud. Programma Loopcrossen Lidgelden Toertochtenkalender Lachen is gezond. Surfspots

W magazine WATERRATJES WOS. Inhoud. Programma Loopcrossen Lidgelden Toertochtenkalender Lachen is gezond. Surfspots 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 4 nr. 30 januari 2015 De 4 is vervangen door de 5, de kerstboom begint de naalden te verliezen en de kalkoen is al een tijdje verteerd. Het eerste nummer van 2015

Nadere informatie

Op zondag 31 augustus leek het weer prima voor een tochtje op de Oosterschelde. Een 4 tot 5 Beaufort met af en toe een bui en 18 C luchttemperatuur.

Op zondag 31 augustus leek het weer prima voor een tochtje op de Oosterschelde. Een 4 tot 5 Beaufort met af en toe een bui en 18 C luchttemperatuur. Op zondag 31 augustus leek het weer prima voor een tochtje op de Oosterschelde. Een 4 tot 5 Beaufort met af en toe een bui en 18 C luchttemperatuur. weerbericht yerseke Na de middag laag water zodat ik

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 6 nr. 58 oktober 2017 Zijn er nog kajakkers??? Het watersportseizoen loopt stilaan ten einde. We hopen op nog enkele mooie nazomerse dagen zodat we toch nog wat kunnen

Nadere informatie

Brandingvaren op de Noordzee voor de kust van Oostduinkerke

Brandingvaren op de Noordzee voor de kust van Oostduinkerke Brandingvaren op de Noordzee voor de kust van Oostduinkerke Woensdag 13 januari 2016. Reeds enkele dagen gepland voor de noordzee kajakkers maar gezien de stevige wind en de nogal woelige zee hadden enkele

Nadere informatie

W magazine. Off we go... WATERRATJES WOS. inhoud Programma Toertocht Brugge Sportquiz Pink Ribbonettes Lachen is gezond

W magazine. Off we go... WATERRATJES WOS. inhoud Programma Toertocht Brugge Sportquiz Pink Ribbonettes Lachen is gezond 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 6 nr. 52 maart 2017 Off we go... De kajaks zijn weg uit het zwembad. We ruilen het warme zoet water voor het frissere zout water van de spuikom. Wie wil kan op zaterdag

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 40 januari 2016 Happy 2016 inhoud Programma Nieuwjaarsduik. Op de Westerschelde Toertochtenkalender Lachen is gezond. De feestdagen zijn weer achter de rug.

Nadere informatie

Oosterschelde van de Oesterdam naar Gorishoek en Yerseke

Oosterschelde van de Oesterdam naar Gorishoek en Yerseke Oosterschelde van de Oesterdam naar Gorishoek en Yerseke Maandag 14 juli 2014 plan ik een tochtje op de Oosterschelde van de Oesterdam naar Gorishoek en Yerseke. De weervoorspelling lijkt prima, bewolkt

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Winter of herfst???

W magazine WATERRATJES WOS. Winter of herfst??? 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 4 nr. 31 februari 2015 Winter of herfst??? De winter laat nog steeds op zich wachten. Waar blijven de vriestemperaturen en de sneeuw? In plaats daarvan krijgen we

Nadere informatie

Met de kajak op de Westerschelde van Waarde naar Borssele

Met de kajak op de Westerschelde van Waarde naar Borssele Met de kajak op de Westerschelde van Waarde naar Borssele Maandag 21 september leek alles ok om de tocht van Waarde naar Borssele te ondernemen. Hoog water rond 8u30, een 3 tot 4 BF met 15 C luchttemperatuur,

Nadere informatie

Zondag 14 september. Tochtje op de Grevelingen naar het vermist eilandje Archipel, de slikken van Flakkee, de Hompelvoet en de Veermansplaat.

Zondag 14 september. Tochtje op de Grevelingen naar het vermist eilandje Archipel, de slikken van Flakkee, de Hompelvoet en de Veermansplaat. Zondag 14 september. Tochtje op de Grevelingen naar het vermist eilandje Archipel, de slikken van Flakkee, de Hompelvoet en de Veermansplaat. De weerberichten waren gunstig voor een tochtje op de Grevelingen

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 6 nr. 54 mei 2017 De ijsheiligen. Geen schrik, we gaan nu niet opeens de religieuze toer op. Maar we kijken reikhalzend uit naar 15 mei. Dan is het de feestdag van

Nadere informatie

Een en ander gaf wel pittige golfjes waar de Dagger soms graag zijn neus instak.

Een en ander gaf wel pittige golfjes waar de Dagger soms graag zijn neus instak. Zondag 24 augustus 2014, een prima weervoorspelling voor een kajaktochtje op de Krammer. Niet te veel zon, af en toe een bui en 3 tot 4 Beaufort. windrapport grevelingendam.jpg Een en ander gaf wel pittige

Nadere informatie

Startpunt Steenbergse vliet naar Oude Tonge - Volkerak. In het geheel een 20 km.

Startpunt Steenbergse vliet naar Oude Tonge - Volkerak. In het geheel een 20 km. Dinsdag 29 juli leek de weersvoorspelling prima voor een al lang gepland tochtje op het Volkerak http://www.deltagids.nl/nl/krammer-volkerak. Bewolkt, weinig zon en een max 23 C luchttemperatuur met 4

Nadere informatie

Op de Oosterschelde van Srijenham naar Wemeldinge

Op de Oosterschelde van Srijenham naar Wemeldinge Op de Oosterschelde van Srijenham naar Wemeldinge Donderdag 14 juli. Een passend weerbericht voor een kajaktochtje. De watertemperatuur is nog steeds onder de 20 C dus voor mij nog vol ornaat, droogpak

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Hiep hiep hoera!!! inhoud Programma Toertochten 25 jaar jong Kanotocht in Zweden Lachen is gezond

W magazine WATERRATJES WOS. Hiep hiep hoera!!! inhoud Programma Toertochten 25 jaar jong Kanotocht in Zweden Lachen is gezond WATERRATJES WOS 1 W magazine Jaargang 6 nr. 57 september 2017 Hiep hiep hoera!!! inhoud Programma Toertochten 25 jaar jong Kanotocht in Zweden Lachen is gezond 1992 2017 2 Programma september. Zaterdag

Nadere informatie

Zaterdag 15 oktober. Even een terugblik, mijn handschoenen moet ik duidelijk nog aandoen. En mijn veiligheidslijn is ook nog niet vastgeklikt.

Zaterdag 15 oktober. Even een terugblik, mijn handschoenen moet ik duidelijk nog aandoen. En mijn veiligheidslijn is ook nog niet vastgeklikt. Zaterdag 15 oktober Met de kajak op de Nieuwe Merwede van Oosthaven naar de Beneden Merwede. De Nieuwe Merwede loopt door het natuurpark De Biesbosch. En dat is te zien ook, tot bijna aan de Beneden Merwede

Nadere informatie

W magazine. Terug naar buiten. WATERRATJES WOS

W magazine. Terug naar buiten. WATERRATJES WOS 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 3 nr. 21 maart 2014 Terug naar buiten. Het zachte winterweer lokt ons terug naar buiten. Nog één keer duiken we het zwembad in om een laatste poging te ondernemen

Nadere informatie

De flandriens. Clubblad Wielertoeristenclub. 45 ste - jaargang : editie April- Mei- Juni- 2014

De flandriens. Clubblad Wielertoeristenclub. 45 ste - jaargang : editie April- Mei- Juni- 2014 Clubblad Wielertoeristenclub De flandriens 45 ste - jaargang : editie April- Mei- Juni- 2014 Verantw. Uitgever: Erik Van de Walle Harlingerhof 15-9990 Maldegem Clubfoto WTC DE FLANDRIENS 2014 Clubblad

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

Tocht van Waarde (Reimerswaal) naar Fort Elewoutsdijk - Rechter Scheldeoever NL

Tocht van Waarde (Reimerswaal) naar Fort Elewoutsdijk - Rechter Scheldeoever NL Tocht van Waarde (Reimerswaal) naar Fort Elewoutsdijk - Rechter Scheldeoever NL Kajak Dagger Charleston 14 Do 09 aug 2012 De weervoorspelling op windfinder leken gunstig. Toenemende wind tot 3 Bf in de

Nadere informatie

Op dinsdag 7 mei had ik aan de hand van de weerberichten een rondje Grevelingen gepland. Er stonden verschillende testen op het programma, de nieuwe

Op dinsdag 7 mei had ik aan de hand van de weerberichten een rondje Grevelingen gepland. Er stonden verschillende testen op het programma, de nieuwe Op dinsdag 7 mei had ik aan de hand van de weerberichten een rondje Grevelingen gepland. Er stonden verschillende testen op het programma, de nieuwe GPS een Garmin Etrex 20, het droogpak (Peak) met steeds

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Beter laat dan nooit.

W magazine WATERRATJES WOS. Beter laat dan nooit. 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 4 nr. 33 april 2015 Beter laat dan nooit. Wegens onvoorziene omstandigheden is jullie magazine wat later klaar dan gewoonlijk. Ik wil langs deze weg ook iedereen bedanken

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. In mei zijn de kajakkers er graag bij!

W magazine WATERRATJES WOS. In mei zijn de kajakkers er graag bij! 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 4 nr. 34 mei 2015 In mei zijn de kajakkers er graag bij! Het seizoen is nu volop begonnen. De conditie is al wat aangescherpt na enkele peddel zateren zondagen op

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Bye bye 2014. Weer een jaartje voorbij, hopelijk weer ook een jaartje wijzer ( en grijzer voor sommigen).

W magazine WATERRATJES WOS. Bye bye 2014. Weer een jaartje voorbij, hopelijk weer ook een jaartje wijzer ( en grijzer voor sommigen). 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 3 nr. 29 december 2014 Bye bye 2014. Weer een jaartje voorbij, hopelijk weer ook een jaartje wijzer ( en grijzer voor sommigen). We kunnen terugblikken op een goed

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 42 maart 2016 Vanonder het stof We hebben vorige zaterdag het hoofdstuk zwembad afgesloten. Nu hopen op wat beter weer zodat de kajaks vanonder het stof komen

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Spring is in the air (laat ons hopen)

W magazine WATERRATJES WOS. Spring is in the air (laat ons hopen) 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 4 nr. 32 maart 2015 Spring is in the air (laat ons hopen) De seizoenen zijn niet meer wat ze geweest zijn. We hebben geen echte winter gehad, we bleven gespaard van

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

W magazine. Komkommertijd. WATERRATJES WOS

W magazine. Komkommertijd. WATERRATJES WOS 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 3 nr. 20 februari 2014 Komkommertijd. 1. Komkommertijd de komkommertijd zelfst.naamw. (m.) Uitspraak: [kɔmˈkɔmərtɛit] periode waarin weinig nieuws is te melden...

Nadere informatie

Vertrek 5 C rond 10 uur tot 12 C in de namiddag bij aankomst rond 17 u (totaal 26 km)

Vertrek 5 C rond 10 uur tot 12 C in de namiddag bij aankomst rond 17 u (totaal 26 km) op Do 27 maart starten we op de Moervaart te Wachtebeke aan de kanosteiger ter hoogte van de Overlede brug voor een tocht van 13 km naar Eksaarde ter hoogte van de Bosgracht over de oude bovenloop van

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine. W-magazine is 1 jaar oud!

WATERRATJES WOS. W magazine. W-magazine is 1 jaar oud! 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 2 nr. 12 mei 2013 Hiep hiep hoera W-magazine is 1 jaar oud! Precies een jaar geleden verscheen het eerste exemplaar en ondertussen zijn we aan nummer 12 toe. De positieve

Nadere informatie

WELKOM INFO VERGADERING U23 SENIORS MASTERS 2016

WELKOM INFO VERGADERING U23 SENIORS MASTERS 2016 WELKOM INFO VERGADERING U23 SENIORS MASTERS 2016 Programma 1. Nieuwe toekomstplannen 3Together project Stand van zaken Impact 2. From zero to hero 2016 3. Competitie 2016 4. Stages & workshops 5. T³ Series

Nadere informatie

data plaats afstand uur criterium of website opmerking

data plaats afstand uur criterium of website opmerking data plaats afstand uur criterium of website opmerking januari zondag 22 januari Leffeloop Markegem ronden van 1500 m 13-15 uur www.leffeloop.be februari zondag 5 februari corrida van 't sas oostende 7,4km

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2019

INHOUDSOPGAVE WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2019 INHOUDSOPGAVE 1. 4-DAAGSE 2019 2. VERVANGINSRIT TIJDENS 4-DAAGSE 3. DAGUITSTAP EGHEZEE 4. DAGUITSTAP KERKHOVEN 5. DAGUITSTAP DAG V/D DIJK 6. BBQ NA DAGUITSTAP 7. MOSSELFEESTEN 2019 8. WIJZIGINGEN LEDENGEGEVENS

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 Voorwoord Het nieuwe basketseizoen is slecht begonnen. Met grote droefheid moeten wij immers het overlijden melden van Constant Borgers. Hij was al zo n 50 jaar een harde werker

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli v JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli JUNI 1 juni: gewoon chiro voor elke afdeling 8 juni: SPE/RA massaspelen van 14u 17u, KE/TO/ASP: 17u-19u 15 juni: SPE/RA: gewoon chiro dus tot 18u Toppers/Kerels/Aspis:

Nadere informatie

EDITIE ZOMER 2019

EDITIE ZOMER 2019 EDITIE ZOMER 2019 KIDS @KOEKELARE Activiteiten georganiseerd door de gemeentelijke jeugddienst tijdens de zomervakantie (speelpleinwerking en tienerwerking) SPEELPLEINWERKING OPZET Ben je op zoek naar

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

Deze week leerden we de schakeltjes kennen. Leuk speelgoed waarmee we lange slingers kunnen maken. En wat werden er lange slingers gemaakt!

Deze week leerden we de schakeltjes kennen. Leuk speelgoed waarmee we lange slingers kunnen maken. En wat werden er lange slingers gemaakt! Klasnieuws week 2 Maandag vierden we Helle haar verjaardag. De hele dag zorgde Helle voor leuke liedjes. Dankjewel DJ Helle! In de kring zongen we voor haar en vierden we haar verjaardag uitvoerig! Helle

Nadere informatie

TC SOC. Tennisschool & Jeugdwerking o.l.v. gediplomeerde lesgevers. Tennisclub SOC Bredabaan 1157 BRASSCHAAT

TC SOC. Tennisschool & Jeugdwerking o.l.v. gediplomeerde lesgevers. Tennisclub SOC Bredabaan 1157 BRASSCHAAT TC SOC 2018 Tennisschool & Jeugdwerking o.l.v. gediplomeerde lesgevers Dankzij de organisatie van alle jeugdactiviteiten en de inzet van onze lesgevers en heel het soc jeugdteam zijn we zeer fier dat we

Nadere informatie

Nathalie zou varen met de Isére met een experimentele optrekbare scheg die op de achtersteven geschoven werd.

Nathalie zou varen met de Isére met een experimentele optrekbare scheg die op de achtersteven geschoven werd. Zondag leek een prima dag tussen twee buienlijnen in om een tochtje te varen. Kleindochter Nathalie en haar vriend Inias gingen meevaren. Geen zon en een 17 luchttemperatuur met ongeveer dezelfde watertemperatuur

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

W magazine start. WATERRATJES WOS. Patriek

W magazine start. WATERRATJES WOS. Patriek 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 2 nr. 10 maart 2013 3 2 1 start. We beginnen de lentekriebels te voelen. Het wordt stilaan tijd om onze kajak vanonder het stof te halen en hem terug aan het water

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster.

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster. Adres :Hoflaan 6 Pc en Plaats :7597 LS Saasveld Telefoon :074 349 4327 Fax :074 349 4697 Email :dir.bernardus@konot.nl INFORMATIEBULLETIN BERNARDUSSCHOOL Enkele belangrijke data JAARGANG 11 NUMMER 5 Di.

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 2 nr. 11 april 2013 Daar is de lente, daar is de zon, bijna maar ik denk dat hij weldra zal komen Zo klinkt het vrolijk lentelied van Jan Dewilde. Voorlopig laat de

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

Juni Locatie clubgebouw :Gashavenstraat 9, Deventer

Juni Locatie clubgebouw :Gashavenstraat 9, Deventer Kajak 1 Juni 2016 Locatie clubgebouw :Gashavenstraat 9, Deventer Postadres: Postbus 6216 7401 JE Deventer Coordinaten: 52 14'36.67"N - 6 10'1.67"O Website: www.deventerkanovereniging.nl Opgericht: 1 januari

Nadere informatie

VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD ZOMER 2017

VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD ZOMER 2017 VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD ZOMER 2017 HUIZE ROZENWINGERD, BITTERZOETLAAN 5a, 8670 OOSTDUINKERKE, vrije.tijd@rozenwingerd.be 1 2 Beste, Hierbij de brochure met een overzicht van onze zomeruitstappen.

Nadere informatie

OKTOBER Maandplanning. Do 12 okt. Inzegening lokalen 6AB eucharistieviering. Abt Leo en 6AB lagere school. Ma 2 okt voormiddag 13.

OKTOBER Maandplanning. Do 12 okt. Inzegening lokalen 6AB eucharistieviering. Abt Leo en 6AB lagere school. Ma 2 okt voormiddag 13. 1. Maandplanning OKTOBER 2017 Zo 1 okt Ma 2 okt voormiddag 13.45u Inzegening lokalen eucharistieviering Abt Leo en lagere school Lokalen abdijkerk Di 3 okt Na schooltijd Oudercontact 1AB Lokalen 1AB Wo

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 39,

INFO. Jaargang 23, Nummer 39, INFO Jaargang 23, Nummer 39, 6-7-2017 Maandag 03 juli Directie aanwezig Dinsdag 04 juli Directie aanwezig Woensdag 05 juli Schoolkamp groep 8 Directie aanwezig Donderdag 06 juli Schoolkamp groep 8 Schoolreisje

Nadere informatie

jaargang November

jaargang November 3 SPARTIKIJN jaargang 2018-2019 November www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Contactgegevens Tak Leiding Mailen naar: Bellen naar: Sparlekijn Kapoenen Alexia

Nadere informatie

zomerkampen 2018 BOEMERANG- WEEK CREAKAMP DRIEDAAGSE TIENERKAMP DANSKAMP een organisatie van gemeente Nijlen

zomerkampen 2018 BOEMERANG- WEEK CREAKAMP DRIEDAAGSE TIENERKAMP DANSKAMP een organisatie van gemeente Nijlen zomerkampen 2018 DANSKAMP CREAKAMP BOEMERANG- WEEK DRIEDAAGSE TIENERKAMP een organisatie van gemeente Nijlen danskamp 2018 Voor 8-15 -jarigen (geboortejaren 2003 t/m 2010) max. 50 deelnemers maandag 2

Nadere informatie

Van braindrain naar braingain?

Van braindrain naar braingain? Van braindrain naar braingain? Bron cijfers: Steunpunt Sociale Planning Verwerking en interpretatie: RESOC Deelanalyse C Leeftijdscategorie 5+ jaar Netto-migratie 5+ jarigen 5 5-5 - -5 3 Immigratie 44

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli-augustus-september 2015 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: december

Nieuwsbrief jeugd: december Belangrijke data 2 december veldloop ARAC 8 december indoor Herentals 15 december kerstfeestje 23 december veldloop Lilse bergen 13 januari PK veldloop Mechelen 20 januari veldloop Herentals 27 januari

Nadere informatie

Activiteitenprogramma 2009

Activiteitenprogramma 2009 Activiteitenprogramma 2009 Zaterdag 4 april Openingstocht Seizoen Rondje Appingedam Ontmoetingsdag "vrienden Wirdumerklap" Even weer bootcontact met een leuke tocht op het Damsterdiep. Ik ontvang jullie

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli, augustus, september 2016 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Lokaal dienstencentrum Far-West Buurtbewoners, Ik nodig iedereen in de buurt uit om eens langs

Nadere informatie

VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD MEI 2017

VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD MEI 2017 VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD MEI 2017 HUIZE ROZENWINGERD, BITTERZOETLAAN 5a, 8670 OOSTDUINKERKE, vrije.tijd@rozenwingerd.be 1 DONDERDAG 4 MEI, 9u15 11u45 1. We gaan fietsen in een kleine groep.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2018. WTC Nieuwendijk Nieuwsbrief 06/2017

INHOUDSOPGAVE. WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2018. WTC Nieuwendijk Nieuwsbrief 06/2017 INHOUDSOPGAVE 1. 4-DAAGSE 2018 2. VERVANGINSRIT TIJDENS 4-DAAGSE 3. DAGUITSTAP DAG V/D DIJK 4. BBQ NA DAGUITSTAP 5. MOSSELFEESTEN 2018 6. WIJZIGINGEN LEDENGEGEVENS 7. VOLGWAGENCHAUFFEURS GEZOCHT 8. PRIJZEN

Nadere informatie

Winter editie W.C.D.67

Winter editie W.C.D.67 Winter editie W.C.D.67 De nieuwsbrief verschijnt 4 keer in het jaar: Begin maart juni eind september begin december Heb je informatie voor de nieuwsbrief? Deadline is 14 dagen voor de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Bij dit mooie weer hoort het koekje buiten opeten natuurlijk ook bij.

Bij dit mooie weer hoort het koekje buiten opeten natuurlijk ook bij. Klasnieuws week 34 Maandag was het zoals de rest van de week zeer warm en dat al van s morgens. Daarom besloot ik om enkele tafeltjes en stoelen op ons terrasje te zetten. Ook tijdens enkele andere momenten

Nadere informatie

Beknopt stormverslag 24-25/11/2005

Beknopt stormverslag 24-25/11/2005 Beknopt stormverslag 24-25/11/25 Een hogedrukgebied van 135 hpa boven het Verenigd Koninkrijk verplaatste zich op woensdag 23/11/25 westwaarts naar de Atlantische Oceaan. Aan de oostzijde van het hogedrukgebied

Nadere informatie

Online inschrijvingen zomerkampen, voorbereidende cursus A brevet en trainingen via onze website zie activiteiten zeilschool

Online inschrijvingen zomerkampen, voorbereidende cursus A brevet en trainingen via onze website   zie activiteiten zeilschool Zeilschool Watersport Oostende Spuikom Arlette Reynaert Zeilschoolverantwoordelijke GSM: ++32 (0)493503.258 Email: zeilschool@spuikom.be arlette_reynaert@hotmail.com sfeerbeelden zie ons fotoalbum(quick

Nadere informatie

Teamstage - Almunecar-La Herradura

Teamstage - Almunecar-La Herradura 28/02/2018 Teamstage - Spanje Jaargang 5 nr. 2 Teamstage - Almunecar-La Herradura Vrijdag 9 februari : begin Krokusverlof. 16.00u : vertrek Jos en ikzelf met overvol geladen bestelwagen richting Spanje.

Nadere informatie

zwembrevet naar keuze behalen! De kinderen kregen hierover al een brief mee met alle info. Niet vergeten om het invulstrookje tijdig in te leveren!

zwembrevet naar keuze behalen! De kinderen kregen hierover al een brief mee met alle info. Niet vergeten om het invulstrookje tijdig in te leveren! 1. Pedagogische studiedag VRIJAF Op woensdag 1 juni zitten onze juffen en meesters voor de laatste keer dit schooljaar op de schoolbanken ;-) en hebben de kinderen een dagje vrij om nog eens heerlijk te

Nadere informatie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie Nr. 2015-2016 Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie 2 maart: meegeven resultatenoverzicht methode onafhankelijke toetsen 3 maart: retour opgave 10 min. gesprekken

Nadere informatie

Inhoud 1. De zee is groot 2. Zonder zee geen leven 3. Golven 4. De zee is zout 5. De zee en rivieren 6. De kleur van de zee

Inhoud 1. De zee is groot 2. Zonder zee geen leven 3. Golven 4. De zee is zout 5. De zee en rivieren 6. De kleur van de zee De zee Inhoud. 1. De zee is groot 3 2. Zonder zee geen leven 4 3. Golven 5 4. De zee is zout 6 5. De zee en rivieren 7 6. De kleur van de zee 8 7. De kust en de branding 9 8. Sporten op zee 10 9. Werken

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013 HET HEIKE Bezigheidstehuis De Hei Kruisberg 16 2480 Dessel Editie 21 Mei Juni 2013 KARAOKE IN DE SWING Het feest kan beginnen, Want wij zijn binnen. Iedereen zong zijn eigen ding, Tijdens de karaoke in

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. april 2015

Uitvliegerskrant. april 2015 De Uitvliegerskrant april 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 4 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5).

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5). Kerst Info KERST Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5). DUO-WEKEN; NEEM TOT DE KERST IEMAND MEE! In de weken tot de Kerst worden de Duo-week gehouden. De weken waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief OP = OP. De beste wensen voor 2016

Nieuwsbrief OP = OP. De beste wensen voor 2016 In dit nummer: Nieuwjaar 1 Kibbeling 1 Jachthavenfeesten 1 Stuurbrevet 2 Belgian Boat Show 2 Kalender 3 Parkeren 3 Brochure 4 Brochure 5 Interessante informatie: GSM-nummers Hugo Geudens 0477 32 79 69

Nadere informatie

SAIL & SURF CAMPS 2007

SAIL & SURF CAMPS 2007 SAIL & SURF CAMPS 2007 NIEUW lesgeefsysteem Dit jaar stappen we over van de traditionele beginners, evolutie 1 en evolutie 2 groepen naar het Franse systeem. De kinderen jongeren die voor de eerste maal

Nadere informatie

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom.

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 7 mei 2015 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in mei. 3-5-1959 Peter van Dongen. 4-5-1961 Wil Eelants. 9-5 -1962 Hans

Nadere informatie

JEUGDWERKING Koksijde Golf ter Hille. Juniors Koksijde Golf ter Hille. Ontdek het in Koksijde!

JEUGDWERKING Koksijde Golf ter Hille. Juniors Koksijde Golf ter Hille. Ontdek het in Koksijde! JEUGDWERKING 2019 Koksijde Golf ter Hille Ontdek het in Koksijde! Juniors Koksijde Golf ter Hille Koksijde Golf ter Hille JEUGDWERKING 2019 Koksijde Golf ter Hille heeft de jeugd heel wat te bieden. Dat

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2016. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2016. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST April, mei, juni 2016 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Centrumleider Far West Buurtbewoners, Ik ben Lore Tilley en vanaf februari heb ik de taak van Marijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2013

Nieuwsbrief. Oktober 2013 Nieuwsbrief Oktober 2013 Agenda Oktober Di 01 Damescie Driebal Stableford Wo 02 Falcon Cup 2013 Do 03 Seniorencie 4-BBB Zo 06 Maandbeker 7 finale VEBEGO Di 08 Damescie Golf-Bridge wedstrijd 2 e 9 holes,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief van juni 2018

In deze nieuwsbrief van juni 2018 In deze nieuwsbrief van juni 2018 Bestuursleden & verantwoordelijke met hun functie Lieven van Wijk Voorzitter Email: voorzitter@bevogeetbets.be Lieven van Wijk Verantwoordelijke Dames Email: dames@bevogeetbets.be

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding Uitgebreid programma Combineren van verschillende activiteiten Ieder uitje is uniek,

Nadere informatie

27 30/03/ 17. En we probeerden die rolstoel ook al eens uit in de zaal. Met Lieve hebben we opnieuw een heel leuk gezelschapsspel gespeeld.

27 30/03/ 17. En we probeerden die rolstoel ook al eens uit in de zaal. Met Lieve hebben we opnieuw een heel leuk gezelschapsspel gespeeld. Vandaag begon de dag met een forum over anders zijn. Zo hoorden we het verhaal over Emma die net zoals ons was, maar wel in een rolstoel zat. Elke dag van deze week zal er een forum zijn over mensen met

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Ledenvergadering 20/01/2011

Ledenvergadering 20/01/2011 Ledenvergadering 20/01/2011 Agenda 1. Clubinfo 2011 2. Verkiezing bestuursleden 3. 10 e editie Mr T triathlon 4. Activiteiten 2011 5. Clubweekend 6. Fietsstage Ardennen 7. Clubkampioenschap 8. Santé 1.

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 GAGELLOOP 2012 4 MEDEDELINGEN UITNODIGING 5 VERJAARDAGEN 6 PAASMIDDAG 7 SPEELTUIN 8 ADRESSEN AGENDA MEI 2012 nr. 359 COLOFON

Nadere informatie

W magazine. Spring Kick off. WATERRATJES WOS

W magazine. Spring Kick off. WATERRATJES WOS 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 3 nr. 22 april 2014 Spring Kick off. Het is begonnen. Met de tocht op de Brugse reitjes is het kajakseizoen officieel gestart. De wielrenners hebben La Primavera alias

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Beknopt stormverslag 6-7/10/1988

Beknopt stormverslag 6-7/10/1988 Beknopt stormverslag 6-7/1/1988 Op woensdag 5/1/1988 vulde een depressie van 995 hpa zich op boven het Verenigd Koninkrijk. Een diepere depressie van 98 hpa lag al klaar boven Ijsland om de plaats van

Nadere informatie