WATERRATJES WOS. W magazine

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WATERRATJES WOS. W magazine"

Transcriptie

1 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 42 maart 2016 Vanonder het stof We hebben vorige zaterdag het hoofdstuk zwembad afgesloten. Nu hopen op wat beter weer zodat de kajaks vanonder het stof komen en we naar buiten kunnen. De komende weken staan enkele mooie toertochten op het programma, dus we moeten wat aan de conditie werken. De opwarmingstocht in Brugge valt qua afstand nog wel mee, maar in Clairmarais worden er al wat meer kilometers afgemalen. Wie mee wil zorgt best dat hij toch al wat afstand in de armen heeft. inhoud Programma Toertochten onderwaterratjes Loopcross Ra ra ra Lachen is gezond. Op 19 maart is er ook de jaarlijkse openingsreceptie in het clubhuis. De kajakkers zijn telkens goed vertegenwoordigd, dus wie kan aanwezig vanaf 17.30u voor een hapje en een drankje. De schipper is vanaf begin maart elke zaterdag aanwezig dus wie wil kajakken kan het materiaal gebruiken en de douches zijn ook toegankelijk. Veel peddelplezier. Patriek

2 2 Programma maart maart: kajak spuikom 14u 19 maart: kajak spuikom 14u Openingsreceptie vanaf 17.30u 20 maart: Tocht op de Reitjes 26 maart: kajak spuikom Toertocht Clairmarais 27 maart: Toertocht Clairmarais 2 april: Blankaerttocht Diksmuide 3 april: Blankaerttocht Diksmuide Als het weer wat meezit zouden we vanaf het 2de weekend van maart terug het water op willen. Op 20 maart staat de eerste toertocht van het seizoen op het programma en het is toch aangeraden om de spieren al wat te trainen. Afspraak om 14u aan het clubhuis. Alle activiteiten zijn afhankelijk van het weer. Dus kijk op vrijdag in je mailbox om te zien of de geplande activiteit al dan niet doorgaat. Schrijf tijdig in als je een toertocht wil meevaren en vermeld of je over vervoer beschikt. Onderschat de afstanden niet!!!! Je dient over voldoende conditie te beschikken om mee te kunnen varen.

3 3 26ste Brugse Kajakdoortocht zondag 20 maart Lange tochten Brugge (BKK)-Beernem (Kijkuit)-Brugge (BKK) : 26 km Inschrijvingen & vertrek BKK : 9u00 Beernem (Kijkuit)-Brugge (BKK) : 13 km Inschrijvingen : vanaf 9.30 u. Vertrek : tussen 10u30 en 11u00 Korte tocht. Brugse Reien ('s namiddags) : Coupure - Minnewater-Gistfabriek (heen en terug) 8 km Inschrijvingen : vanaf 12u30. Vertrek BKK vanaf 13u30 Deelname : 3,50 euro Adres : Buiten Katelijnevest - Jachthaven Flandria Brugge Deelnemers die reeds hun bijdrage betaald hebben voor de voormiddagtochten dienen dat niet meer te doen voor de namiddagtocht op de Brugse Reien. Voorzie je van.: ZWEMVEST IS VOOR IEDEREEN VERPLICHT!!! Randactiviteiten : Pick-nick aan het clublokaal van BKK, gratis beker soep voor de deelnemers aan beide tochten. Vanaf 11u00 is er en dit tot uitputting voorraad een broodje-worst te verkrijgen aan een democratische prijs. Einde tocht en prijsuitreiking om stipt 17u00. Er is een aandenken voor de club met het meest aantal ingeschreven deelnemers en één voor de van het verst komende club met minstens 4 ingeschreven deelnemers. We zullen in clubverband de korte tocht varen. Wie graag mee wil stuurt een mailtje. We verzamelen aan het clubhuis om 11u. We laden de kajaks en vertrekken dan naar Brugge. Neem je lunchpakket mee, dat zullen we dan nuttigen voor we het water op gaan. Voorzie aangepaste kledij en reserve voor achteraf. Vermeld ook of je over vervoer beschikt. Wie aan de lange tocht wil deelnemen doet dit met eigen middelen.

4 4 Kanotoertocht Clairmarais (FR) georganiseerd door RKV Zaterdag 26 maart Prachtige bepijlde toertocht op de moerassen van Clairmarais. Picknick in tent te Salperwick. ( 18km ) Zondag 27 maart Tocht op de moerassen van Clairmarais. Picknick in tent te Nieurlet ( 20km ) inschrijvingen: Ter plaatse aan de aanlegsteigers van ISNOR in Clairmarais. van 9u30 tot 11u (leden vkkf 2, niet leden 3 ) kamperen: Camping Clairmarais ( Reservatie is mogelijk via website : ) randactiviteiten: Gratis heerlijke soep voorzien tijdens de picnick voor iedere varende deelnemer. Natuurlijk wordt de Picon niet vergeten (16+ ) contactinformatie: Rik Neyrinck tel.: neyrinck.rik@telenet.be Wie wenst deel te nemen aan één van deze tochten kan zich via mail inschrijven. We kijken dan hoe we het vervoer van kajaks en vaarders kunnen regelen.

5 5 Blanckaertochten, Diksmuide 2 en 3 april. Op zaterdag vertrekken we om 10 uur stipt in caravaan met de auto's naar het vertrekpunt in Frankrijk (Bambecque). Vanuit Bambecque varen we stroomafwaarts tot aan de clubloods in Diksmuide. Er kan ook in Roesbrugge (23 km) ingestapt worden of in Fintele (13 km) in- en uitgestapt worden. Op zondag vertrekken we aan de clubloods aan de Ijzer en varen stroomafwaarts richting Nieuwpoort. T.h.v. "het Haantje" stappen we over in het Zijdelingeleed waarna we via een tweede overstap t.h.v. weg Esen / Vladslo naar de clubloods varen via de Handzamevaart. ( 20 km ) Kostprijs leden: 2 euro / 1 dag en 3 euro / 2 dagen euro Inschrijven : Clubloods De Billander, Heernisse 3A, 8600 DIKSMUIDE van 9u tot 10u Ons clubhuis is gelegen op het industrieterrein Heernisse, schuin over de Brandweerkazerne en het Stedelijk Administratief Centrum (wegwijzers volgen vanaf Woumenweg in Diksmuide). Vanaf vrijdag kan op het terrein bij de loods gratis gekampeerd worden. s Middags wordt door De Billander soep aangeboden. 's Avonds kunnen de deelnemers mee aan tafel schuiven voor kip aan het spit met frietjes en groentenbuffet (12 euro volwassene / 8 euro kind). Wie zin heeft om mee te varen moet een mailtje sturen. Bij voldoende belangstelling kijken we dan welke tocht we zullen varen.

6 6 Onderwaterratjes Op 9 februari kwamen we aan in de duikersclub Okeanos te Oostende. We werden vriendelijk ontvangen en zaten al snel in het water. De eerste 5 minuten moesten we snorkelen om te wennen aan de ademhaling. Dan begon het echte werk. De nogal zware duikflessen waren in het water super licht geworden. Na een paar teugen gewone lucht vertrokken we onder water. Daar zag je de andere leden aan alle kanten rond je. Mijn begeleider Frank legde een paar zaken uit onder water door middel van gebarentaal. Hij toonde me hoe je gemakkelijk het water uit je duikbril blaast, de druk op je oren weg krijgt en nog veel meer. Ook toonde hij samen met de begeleider van Tibo hoe je één mondstuk kan delen als de andere leeg of kapot is. Na een uur kwamen we uit het water. We sloten af in de cafetaria met drankjes en pannenkoeken. Wout. Dinsdag 9 februari werden we om 20:00 in het clublokaal aan het zwembad van Oostende verwacht. We kregen ons materiaal mee en mochten ons gaan omkleden. Eens iedereen z n zwemkledij aanhad werd ons elk een begeleider toegewezen. Na de theoretische uitleg over het gebruik van de spullen en de uitleg over de handgebaren mochten we met de snorkel proberen. Daarna kregen we alles aan, de gewichtjes rond je middel, de duikbril, de zwemvliezen en de duikfles met het mondstuk. We leerden hoe, als je duikbril was volgelopen met water, je deze weer kan legen. Hoe je, als iemands mondstuk kapot was, je er één kon delen door er afwisselend gebruik van te maken. We leerden hoe je door het gebruik maken van je ademhaling op een bepaalde hoogte van de bodem kon blijven en hoe je de druk in je oren kon controleren. Na de initiatie kregen we elk een drankje en hadden de organisatoren verse pannenkoeken gebakken. laure

7 7 Loopcross Ieper zondag 21/2/2016 Zondag de 21 ste februari stond de 2 de en tevens laatste loopcross van dit winterseizoen op het programma. Zoals iedere loopcross zou de opkomst van de waterratjes klein maar krachtig zijn, want iedere deelnemer van onze club haalt een medaille. Deze keer konden we misschien nog een extra medaille halen aangezien we versterking kregen. Janis was ook van plan om deel te nemen en een extra medaille is altijd mooi meegenomen. Jammer genoeg kregen we zondagochtend slecht nieuw: de familie Peeters kon helaas niet deelnemen, geveld door de griep. Zo was het enkel de familie Dieussaert die richting Ieper reed om de waterratjes te verdedigen. Danielle, Janis en Dennis als lopers en Patriek was mee voor het transport en als trouwe supporter. Bij aankomst bleek al snel dat de opkomst van de andere clubs ook kleiner was dan de vorige cross. Het loopparcours was simpel, langs de vaart 500m door en 500m terug lopen en dit vier maal. Danielle was als eerste aan de beurt, de tegenstand die ze anders van Valerie krijgt was deze maal helaas afwezig. Danielle kon dus op een redelijk rustig tempo naar de overwinning lopen. Ook in de reeks van de senioren heren waar Janis en Dennis in deelnamen was de opkomst mager en waren enkele sneller lopers van de vorige cross afwezig. Normaal vertrekken de lopers na het startsignaal zeer snel. Deze keer was dit echter niet het geval, Dennis had hier geen oog voor en besloot om te starten zoals de vorige loopcross. Janis kon de eerste meters mee maar moest dan helaas lossen. Zo kon Dennis een gat slaan en had ook Janis een gat met de man in derde positie. Janis en Dennis hielden een mooi tempo aan en zo kwam Dennis als eerste over de lijn en Janis als tweede. Zo konden toch huiswaarts keren met 2 gouden en 1 zilveren medaille. Als club eindigden we op de 6 de en voorlaatste plaats wat zeker niet slecht is aangezien we in totaal maar met 5 lopers deelgenomen hebben aan de eerste cross en met 3 aan de 2 de cross. Dennis.

8 8 Ra ra ra waarover hebben ze het? De twee heren zijn aan de koffieklets bezig op het water. Maar waar hebben ze het over. Ik laat het aan jullie fantasie over om een grappige invulling van de tekstballonnetjes te bedenken. De leukste, origineelste inzending wint een mooie prijs. Alle inzendingen komen in het volgende nummer terecht. Laat ze maar komen jullie hersenspinsels!!! Ardennen uitstapje. Als het weer wat meezit en de waterstanden zijn ok dan zou ik misschien in de eerste week van de paasvakantie eens naar de Ardennen afzakken om te gaan kajakken. Zijn er liefhebbers om mee te gaan? Liefst ook nog iemand met vervoer, zo is het makkelijker om de navette te verzorgen. Geef een seintje als je interesse hebt, ik hou je dan op de hoogte. Patriek

9 9 Een clubuitstap! Geen aanhangwagen meert nodig. Kajakken in Tirol Red Bull river race Red bull river race

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 43 april 2016 Maartse buien en aprilse grillen Het onaangename weer van de laatste weken heeft wat roet in het eten gestrooid voor de toervaarders. Voor de tochten

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Beter laat dan nooit.

W magazine WATERRATJES WOS. Beter laat dan nooit. 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 4 nr. 33 april 2015 Beter laat dan nooit. Wegens onvoorziene omstandigheden is jullie magazine wat later klaar dan gewoonlijk. Ik wil langs deze weg ook iedereen bedanken

Nadere informatie

W magazine. Terug naar buiten. WATERRATJES WOS

W magazine. Terug naar buiten. WATERRATJES WOS 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 3 nr. 21 maart 2014 Terug naar buiten. Het zachte winterweer lokt ons terug naar buiten. Nog één keer duiken we het zwembad in om een laatste poging te ondernemen

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Zonder woorden. Programma Watersportdag 21 mei Ronde van W-VL Een uitstervend ras??? Lachen is gezond.

W magazine WATERRATJES WOS. Zonder woorden. Programma Watersportdag 21 mei Ronde van W-VL Een uitstervend ras??? Lachen is gezond. 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 45 juni 2016 Zonder woorden. inhoud Programma Watersportdag 21 mei Ronde van W-VL Een uitstervend ras??? Lachen is gezond. 2 Programma juni 2016 4 juni: kajak

Nadere informatie

W magazine. Off we go... WATERRATJES WOS. inhoud Programma Toertocht Brugge Sportquiz Pink Ribbonettes Lachen is gezond

W magazine. Off we go... WATERRATJES WOS. inhoud Programma Toertocht Brugge Sportquiz Pink Ribbonettes Lachen is gezond 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 6 nr. 52 maart 2017 Off we go... De kajaks zijn weg uit het zwembad. We ruilen het warme zoet water voor het frissere zout water van de spuikom. Wie wil kan op zaterdag

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Inhoud. Programma Loopcrossen Lidgelden Toertochtenkalender Lachen is gezond. Surfspots

W magazine WATERRATJES WOS. Inhoud. Programma Loopcrossen Lidgelden Toertochtenkalender Lachen is gezond. Surfspots 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 4 nr. 30 januari 2015 De 4 is vervangen door de 5, de kerstboom begint de naalden te verliezen en de kalkoen is al een tijdje verteerd. Het eerste nummer van 2015

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine. Jaargang 6 nr. 56 juli/augustus inhoud Programma Toertochten Lachen is gezond

WATERRATJES WOS. W magazine. Jaargang 6 nr. 56 juli/augustus inhoud Programma Toertochten Lachen is gezond WATERRATJES WOS 1 W magazine Jaargang 6 nr. 56 juli/augustus 2017 inhoud Programma Toertochten Lachen is gezond 2 Programma zomer Er zijn geen clubactiviteiten op zaterdag tijdens de zomermaanden. Vele

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Spring is in the air (laat ons hopen)

W magazine WATERRATJES WOS. Spring is in the air (laat ons hopen) 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 4 nr. 32 maart 2015 Spring is in the air (laat ons hopen) De seizoenen zijn niet meer wat ze geweest zijn. We hebben geen echte winter gehad, we bleven gespaard van

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Hiep hiep hoera!!! inhoud Programma Toertochten 25 jaar jong Kanotocht in Zweden Lachen is gezond

W magazine WATERRATJES WOS. Hiep hiep hoera!!! inhoud Programma Toertochten 25 jaar jong Kanotocht in Zweden Lachen is gezond WATERRATJES WOS 1 W magazine Jaargang 6 nr. 57 september 2017 Hiep hiep hoera!!! inhoud Programma Toertochten 25 jaar jong Kanotocht in Zweden Lachen is gezond 1992 2017 2 Programma september. Zaterdag

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine. Jaargang 5 nr. 46 juli/augustus inhoud. Programma Toertocht Kasterlee Het lijk van de Canche Lachen is gezond.

WATERRATJES WOS. W magazine. Jaargang 5 nr. 46 juli/augustus inhoud. Programma Toertocht Kasterlee Het lijk van de Canche Lachen is gezond. 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 46 juli/augustus 2016 inhoud Programma Toertocht Kasterlee Het lijk van de Canche Lachen is gezond. 2 Programma juli/augustus 2016 Tijdens zomermaanden is het

Nadere informatie

W magazine start. WATERRATJES WOS. Patriek

W magazine start. WATERRATJES WOS. Patriek 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 2 nr. 10 maart 2013 3 2 1 start. We beginnen de lentekriebels te voelen. Het wordt stilaan tijd om onze kajak vanonder het stof te halen en hem terug aan het water

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 2 nr. 11 april 2013 Daar is de lente, daar is de zon, bijna maar ik denk dat hij weldra zal komen Zo klinkt het vrolijk lentelied van Jan Dewilde. Voorlopig laat de

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. In mei zijn de kajakkers er graag bij!

W magazine WATERRATJES WOS. In mei zijn de kajakkers er graag bij! 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 4 nr. 34 mei 2015 In mei zijn de kajakkers er graag bij! Het seizoen is nu volop begonnen. De conditie is al wat aangescherpt na enkele peddel zateren zondagen op

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 40 januari 2016 Happy 2016 inhoud Programma Nieuwjaarsduik. Op de Westerschelde Toertochtenkalender Lachen is gezond. De feestdagen zijn weer achter de rug.

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 6 nr. 54 mei 2017 De ijsheiligen. Geen schrik, we gaan nu niet opeens de religieuze toer op. Maar we kijken reikhalzend uit naar 15 mei. Dan is het de feestdag van

Nadere informatie

W magazine. Spring Kick off. WATERRATJES WOS

W magazine. Spring Kick off. WATERRATJES WOS 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 3 nr. 22 april 2014 Spring Kick off. Het is begonnen. Met de tocht op de Brugse reitjes is het kajakseizoen officieel gestart. De wielrenners hebben La Primavera alias

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 juli/augustus 2017 Beste leden, bij het begin van de vakantiemaanden, bieden wij u volgende agendapunten aan: - petanque, elke donderdagavond in juli en augustus - stedelijke

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 6 nr. 58 oktober 2017 Zijn er nog kajakkers??? Het watersportseizoen loopt stilaan ten einde. We hopen op nog enkele mooie nazomerse dagen zodat we toch nog wat kunnen

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Winter of herfst???

W magazine WATERRATJES WOS. Winter of herfst??? 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 4 nr. 31 februari 2015 Winter of herfst??? De winter laat nog steeds op zich wachten. Waar blijven de vriestemperaturen en de sneeuw? In plaats daarvan krijgen we

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine. W-magazine is 1 jaar oud!

WATERRATJES WOS. W magazine. W-magazine is 1 jaar oud! 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 2 nr. 12 mei 2013 Hiep hiep hoera W-magazine is 1 jaar oud! Precies een jaar geleden verscheen het eerste exemplaar en ondertussen zijn we aan nummer 12 toe. De positieve

Nadere informatie

Roei- Zeil- & Wrikwedstrijden

Roei- Zeil- & Wrikwedstrijden Op zaterdag 12 en zondag 13 september 2015 organiseert de Admiraliteit 5 Rond Amstel en IJ de Roei- Zeil en. Dit jaar zal er op zaterdag gezeild worden op de Nieuw Meer en zondag geroeid en gewrikt worden

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 6 nr. 53 april 2017 Als de eieren uit de lucht vallen ( dan is de lente echt aangebroken Chinees spreekwoord ) Weldra crossen de kinderen weer door de tuinen op zoek

Nadere informatie

VRIJETIJDSBROCHURE ROZENWINGERD ZOMER 2019

VRIJETIJDSBROCHURE ROZENWINGERD ZOMER 2019 VRIJETIJDSBROCHURE ROZENWINGERD ZOMER 2019 ROZENWINGERD, BITTERZOETLAAN 5a, 8670 OOSTDUINKERKE, vrije.tijd@rozenwingerd.be 1 Beste, Hierbij de brochure met een overzicht van onze zomeractiviteiten. Per

Nadere informatie

Roei- Zeil- & Wrikwedstrijden

Roei- Zeil- & Wrikwedstrijden Op zaterdag 13 en zondag 14 september 2014 organiseert de Admiraliteit 5 Rond Amstel en IJ de Roei- Zeil en. Dit jaar zal er op zaterdag worden gezeild worden op de Nieuw Meer en zondag geroeid en gewrikt

Nadere informatie

23 februari 20 e IJsberentocht Organisatie KNRS

23 februari 20 e IJsberentocht Organisatie KNRS TOERTOCHTEN VLAANDEREN 2014. 26 januari Coude Winther-tocht, KKK 23 februari 20 e IJsberentocht, KNRS 22 maart 4 e Brugse Kajaknacht, BKK 23 maart 24 e Brugse Kajakdoortocht, BKK 12 en 13 april 25 e Blankaerttocht,

Nadere informatie

PROGRAMMA ACTIVITEITEN JULI 2012

PROGRAMMA ACTIVITEITEN JULI 2012 PROGRAMMA ACTIVITEITEN JULI 2012 Maandag 2 juli Dinsdag 3 juli Woensdag 4 juli Donderdag 5 juli Vrijdag 6 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli Woensdag 11 juli Donderdag 12 juli Vrijdag 13 juli Maandag

Nadere informatie

Roei- Zeil- & Wrikwedstrijden

Roei- Zeil- & Wrikwedstrijden Op zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 organiseert de Admiraliteit 5 Rond Amstel en IJ de Roei- Zeil en. Dit jaar zal er op zaterdag gezeild worden op de Nieuw Meer en zondag geroeid en gewrikt worden

Nadere informatie

leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug Brugstraat 1

leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug Brugstraat 1 maandblad kwb heusdencentrum leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be organiseert haar kermisbarbecue IEDEREEN IS WELKOM zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug

Nadere informatie

Watersport Oostende Spuikom, WOS. www.spuikom.be. Nationale Wedstrijd Optimist N7-B7-F4. Zaterdag 11 oktober 2014. Notice of Race

Watersport Oostende Spuikom, WOS. www.spuikom.be. Nationale Wedstrijd Optimist N7-B7-F4. Zaterdag 11 oktober 2014. Notice of Race Watersport Oostende Spuikom, WOS www.spuikom.be Nationale Wedstrijd Optimist N7-B7-F4 Zaterdag 11 oktober 2014 Notice of Race "aankondiging wedstrijd" De nationale wedstrijd N7-B7-F4 voor Optimist zal

Nadere informatie

Gezamenlijke wedstrijd met Onderdak

Gezamenlijke wedstrijd met Onderdak Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Paashopsadeke

Paashopsadeke Paashopsadeke 2016 1 Voorwoord Dag allerbeste Chirowietjes, Na de jaarlijkse winterstop zijn we er weer direct ingevlogen. De kou en regen hield jullie niet tegen en er is waarschijnlijk nog nooit een

Nadere informatie

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets.

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 13 oktober 2012. Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Als wielertoerist droomde ik er van om in een team mee

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

!"#$$, -./&0/++&*"##012

!#$$, -./&0/++&*##012 !"#$$ % &''()&*+)#, -./&0/++&*"##012 $ //- 03/!($&*($#,/ #4#5(467#) 8//- ''()&*+)# #4#5(($(+# 0 /./ 0/++&*"##012 #4#5(*$7*" 9 0:' 3//*&*($#,/ #4#5(4(#*) ;1//- : 0",&*6*#/ #4$54*+++7 ' // *&*+)#0 #4#5()$677

Nadere informatie

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Hoe gaat zo n wedstrijd in zijn werk... 3 3. Aan welke wedstrijden kun je meedoen?... 3 4. Categorieën

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Dit deel is leeg! KAPOENEN

Dit deel is leeg! KAPOENEN KAPOENEN Dag kapoenen, voor we op kamp vertrekken gaan we nog 1 keer afspreken op zondag! Dit op zondag 30 juni. Wij verwachten jullie om 2u (niet 2u30) aan het domein van huizingen!!! Hier gaan wij ons

Nadere informatie

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders WTC NijeRieders Informatiegids 2017 WTC NijeRieders Bedankt voor interesse in onze vereniging WTC NijeRieders. Om een beeld te geven wat je van ons kunt verwachten hebben wij dit informatieboekje opgesteld.

Nadere informatie

TOERTOCHTEN VLAANDEREN 2012

TOERTOCHTEN VLAANDEREN 2012 TOERTOCHTEN VLAANDEREN 2012 15 januari 18 e IJsberentocht 22 januari Coude Winther-tocht 18 maart 22 e Brugse Kajakdoortocht 31 maart & 1 april 23 e Blankaerttocht 7 & 8 april Claire Marais (Fr.) 21 april

Nadere informatie

PROPAGANDAWEDSTRIJD KCCM 21 en 22 september 2013

PROPAGANDAWEDSTRIJD KCCM 21 en 22 september 2013 Blz. 1 KONINKLIJKE CANO CLUB MECHELEN vereniging zonder winstoogmerk gesticht in 1933 aangesloten bij het KBKV en bij het VKKF www.kccm.be Johan Coppens Auwegemvaart 103/02 2800 Mechelen clubgebouw : Auwegemvaart

Nadere informatie

Infomap PAASSTAGE THEO CUSTERS JEUGDWERKING FC Sint-Jozef Londerzeel

Infomap PAASSTAGE THEO CUSTERS JEUGDWERKING FC Sint-Jozef Londerzeel Infomap PAASSTAGE THEO CUSTERS JEUGDWERKING FC Sint-Jozef Londerzeel Voetbal is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen. (Johan Cruijff) Beste ouders, Bedankt voor de inschrijving

Nadere informatie

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien!

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien! Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix Gezellig dat je vakantie komt vieren op Ardennen camping Bertrix! Vervelen is onmogelijk want er is een super leuk animatieprogramma. Je kunt s ochtends komen knutselen,

Nadere informatie

Training sessie Northseakayak companions 15 aug 2015 in de haven van Nieuwpoort

Training sessie Northseakayak companions 15 aug 2015 in de haven van Nieuwpoort Training sessie Northseakayak companions 15 aug 2015 in de haven van Nieuwpoort Zaterdag 15 augustus was een trainingssessie aangekondigd van de Northseakayak Companions. Daarenboven was er voor de kust

Nadere informatie

Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers

Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers Karakter van de fietsreis Sedert 1997 wordt de retro wielerwedstrijd Eroica georganiseerd met start en aankomst in het Chianti Classico

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. juni 2015

Uitvliegerskrant. juni 2015 De Uitvliegerskrant juni 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 6 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang.

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Jaargang 28 nr. 4 mei 2006 - 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. En wees gerust: Had je op vorige editie

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. En daar is ze dan eindelijk de zon!

W magazine WATERRATJES WOS. En daar is ze dan eindelijk de zon! 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 44 mei 2016 En daar is ze dan eindelijk de zon! Ons geduld wordt beloont. De maartse buien en aprilse grillen zijn achter de rug ( voorlopig toch ) De eerste

Nadere informatie

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren E ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij

Nadere informatie

Oktober-November 2016

Oktober-November 2016 Kajak 1 Oktober-November 2016 Locatie clubgebouw :Gashavenstraat 9, Deventer Postadres: Postbus 6216 7401 JE Deventer Coordinaten: 52 14'36.67"N - 6 10'1.67"O Website: www.deventerkanovereniging.nl Opgericht:

Nadere informatie

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

W magazine. Komkommertijd. WATERRATJES WOS

W magazine. Komkommertijd. WATERRATJES WOS 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 3 nr. 20 februari 2014 Komkommertijd. 1. Komkommertijd de komkommertijd zelfst.naamw. (m.) Uitspraak: [kɔmˈkɔmərtɛit] periode waarin weinig nieuws is te melden...

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

Werking NWC. Indeling categorieën /trainingsgroepen Wintertrainingen Zomertrainingen Uitrusting Clubkledij Wedstrijden Varia

Werking NWC. Indeling categorieën /trainingsgroepen Wintertrainingen Zomertrainingen Uitrusting Clubkledij Wedstrijden Varia Werking NWC Indeling categorieën /trainingsgroepen Wintertrainingen Zomertrainingen Uitrusting Clubkledij Wedstrijden Varia Indeling categorieën Indeling trainingsgroepen Initiatie Nieuwe leden Pupillen

Nadere informatie

Jeugdnieuws DKC. Kanoregatta 2016: 25 mei te Deinze. Jeugdteam Deinse Kajak Club vzw Uitgave

Jeugdnieuws DKC. Kanoregatta 2016: 25 mei te Deinze. Jeugdteam Deinse Kajak Club vzw Uitgave 2016 Jeugdnieuws DKC Kanoregatta 2016: 25 mei te Deinze Jeugdteam Deinse Kajak Club vzw Uitgave 1 2016 I. Mededelingen jeugdteam Dag jeugd, ouders, Dit is de eerste versie van ons jeugdkrantje. Hierin

Nadere informatie

Activiteitenprogramma 2009

Activiteitenprogramma 2009 Activiteitenprogramma 2009 Zaterdag 4 april Openingstocht Seizoen Rondje Appingedam Ontmoetingsdag "vrienden Wirdumerklap" Even weer bootcontact met een leuke tocht op het Damsterdiep. Ik ontvang jullie

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE BELGISCH NATIONAAL CHEERTEAM Initiatief van de Belgian Cheerleading Federation vzw

INFORMATIEBROCHURE BELGISCH NATIONAAL CHEERTEAM Initiatief van de Belgian Cheerleading Federation vzw INFORMATIEBROCHURE BELGISCH NATIONAAL CHEERTEAM 2019 Initiatief van de Belgian Cheerleading Federation vzw INHOUD 1. Voorstelling van het project 2. Selectieprocedure 3. Trainingsmomenten 4. Overzicht

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 49 november 2016 Herfst??? Gelukkig vallen de blaadjes van de bomen en wijst de kalender 30 oktober aan. Anders hadden we niet geweten dat het eigenlijk herfst

Nadere informatie

Programma, activiteiten en tijdsplanning. Aanmelding teams. Uitreiking Zonnepanelen. Stalling vaartuigen

Programma, activiteiten en tijdsplanning. Aanmelding teams. Uitreiking Zonnepanelen. Stalling vaartuigen Eneco Zonnebootrace NK 2016 Programma, activiteiten en tijdsplanning Donderdag 5 mei: Aanmelding teams Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur bij de organisatie, bij het VVVgebouw naast het tentenkamp aan de Ljouwerterdyk

Nadere informatie

EDITIE ZOMER 2019

EDITIE ZOMER 2019 EDITIE ZOMER 2019 KIDS @KOEKELARE Activiteiten georganiseerd door de gemeentelijke jeugddienst tijdens de zomervakantie (speelpleinwerking en tienerwerking) SPEELPLEINWERKING OPZET Ben je op zoek naar

Nadere informatie

Woordje van de voorzitter

Woordje van de voorzitter Woordje van de voorzitter Beste tennisvrienden Nog enkele dagen en dan start het nieuwe tennisseizoen! Voor velen onder u reeds het zoveelste en dat vinden we heel fijn. Ben je nieuw in onze club, dan

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt!

Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt! Mega-Speldag Zondag 15 mei Info volgt nog via mail Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2018. WTC Nieuwendijk Nieuwsbrief 06/2017

INHOUDSOPGAVE. WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2018. WTC Nieuwendijk Nieuwsbrief 06/2017 INHOUDSOPGAVE 1. 4-DAAGSE 2018 2. VERVANGINSRIT TIJDENS 4-DAAGSE 3. DAGUITSTAP DAG V/D DIJK 4. BBQ NA DAGUITSTAP 5. MOSSELFEESTEN 2018 6. WIJZIGINGEN LEDENGEGEVENS 7. VOLGWAGENCHAUFFEURS GEZOCHT 8. PRIJZEN

Nadere informatie

KICK OP SPORT 2015 INFO VOOR MEDEWERKERS

KICK OP SPORT 2015 INFO VOOR MEDEWERKERS INFO VOOR MEDEWERKERS KICK OP SPORT 2015 Wat Kick op Sport is een tweedaagse sporthappening voor de eerste vier leerjaren van het secundair onderwijs. Gedurende twee dagen krijgen de deelnemers een combinatie

Nadere informatie

Stadsspel Maandag 4 juli 13u30-16u30 Prijs: 5 euro OC De Kouter

Stadsspel Maandag 4 juli 13u30-16u30 Prijs: 5 euro OC De Kouter 2 Stadsspel Maandag 4 juli 13u30-16u30 Prijs: 5 euro Sportkriebels Donderdag 7 juli 9u00-16u15 Prijs: 9 euro?: Sportkledij, zwemgerief, picknick, drankjes BBQ Maandag 11 juli 16u00-21u00 Prijs: 10 euro

Nadere informatie

Sint-Ursula brieft 16/03/ Stand van Zaken

Sint-Ursula brieft 16/03/ Stand van Zaken Sint-Ursula brieft 16/03/2019 1. Stand van Zaken a. de trainingen Nog een dikke maand tot het trainingsweekend. Dit is een belangrijke test voor mens, materiaal en groep. 3 dagen na elkaar 100 km fietsen

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

PROPAGANDAWEDSTRIJD KCCM

PROPAGANDAWEDSTRIJD KCCM Blz. 1 KONINKLIJKE CANO CLUB MECHELEN vereniging zonder winstoogmerk gesticht in 1933 aangesloten bij het KBKV en bij het VKKF clubgebouw : Auwegemvaart 56 2800 Mechelen Tel. 015 / 26 08 33 www.kccm.be

Nadere informatie

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde.

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde. De 60 van Texel, wat was ie VER!! Zwaar, indrukwekkend en mooi! Één groot avontuur! Mijn eerste ultra run, want zo noemen ze dat als de afstand boven de marathon ligt. Na 7 marathons wil ik een keer mijn

Nadere informatie

ACTIVITEITEN GEKKO VZW 2017

ACTIVITEITEN GEKKO VZW 2017 ACTIVITEITEN GEKKO VZW 2017 2017, 311 leden, een absoluut record, allen bedankt, gekko is een club voor allen, jong en oud, recreatief, sportief, alles kan en niets moet. Werkjaar 2017 recreatie Vaste

Nadere informatie

Dag 4 Oost, west, thuis best!

Dag 4 Oost, west, thuis best! Dag 4 Oost, west, thuis best! Domeinen: lezen, spreken, luisteren Onderwerp: lees- en schrijfcarrousel Lesduur: 50 minuten Lesdoelen Hoofddoel van de les > Eenvoudige schriftelijke instructies zelfstandig

Nadere informatie

VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD ZOMER 2017

VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD ZOMER 2017 VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD ZOMER 2017 HUIZE ROZENWINGERD, BITTERZOETLAAN 5a, 8670 OOSTDUINKERKE, vrije.tijd@rozenwingerd.be 1 2 Beste, Hierbij de brochure met een overzicht van onze zomeruitstappen.

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

paasvakantie 8 april t.e.m. 22 april 2019 stekene van nature actief Stadionstraat 2 / 9190 Stekene

paasvakantie 8 april t.e.m. 22 april 2019 stekene van nature actief Stadionstraat 2 / 9190 Stekene paasvakantie 8 april t.e.m. 22 april 2019 verantwoordelijk uitgever College van burgemeester en schepenen Stadionstraat 2 / 9190 Stekene stekene van nature actief robbedoes gemeentelijke buitenschoolse

Nadere informatie

Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar

Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar Sportdienst organiseert in samenwerking met sportraad Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar Maandag 4 tot en met vrijdag 8 juli Maximum 40 plaatsen 60 EUR Inschrijven kan vanaf 3 mei 2016 De activiteiten

Nadere informatie

TWEEËNTWINTIGSTE OLDTIMERSHOW AUTO's, MOTO's en FIETSEN 18 APRIL 2010, KALKEN

TWEEËNTWINTIGSTE OLDTIMERSHOW AUTO's, MOTO's en FIETSEN 18 APRIL 2010, KALKEN Mededelingenblad van de Stichting Sint-Pietersfeest Kalken 21ste jg., nr. 2, p. 2749-2754 TWEEËNTWINTIGSTE OLDTIMERSHOW AUTO's, MOTO's en FIETSEN 18 APRIL 2010, KALKEN Foto Daan Broeckaert, april 2008.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN 2010-11 Voorwoord De kalender van onze 1ste ploeg heren onderging enkele wijzigingen omwille van diverse uitgestelde en verschoven wedstrijden. Hieronder vindt U het programma

Nadere informatie

t Slagske April, 25 e jaargang

t Slagske April, 25 e jaargang t Slagske April, 25 e jaargang Kalender 2015-2016 Groepsfeest: 9 april Rakwiweekend: 22-24 april Titoweekend: 22-24 april Kamp: 18 tot 26 juli Er is er eentje jarig 7 Wout rakwi 13 Shari rakwi 14 Jordy

Nadere informatie

Week 1. Week 2. Dinsdag 30 60 min Dressuurmatige training Woensdag 50 min 8 km 30 min stap, tussendoor 2 x 10 min draf.

Week 1. Week 2. Dinsdag 30 60 min Dressuurmatige training Woensdag 50 min 8 km 30 min stap, tussendoor 2 x 10 min draf. Trainingsschema tot 30 km Week 1 30 min 3 km Stap een half uur over verschillende soorten bodem. Is het paard gehoorzaam en heb je controle over het tempo? Loopt hij regelmatig en met plezier? Dan kun

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen

Programma Betuwe Binnen Programma Betuwe Binnen Hoogseizoen 9 juli 2016 t/m 20 augustus 2016 (Het programma loopt van 8 juli t/m 11 september 2016) Openingstijden Hoogseizoen 2016 9 juli t/m 20 augustus Betuwe Binnen Bar en terras

Nadere informatie

Nieuwsbrief TDA. Editie 2013

Nieuwsbrief TDA. Editie 2013 Nieuwsbrief TDA Editie 2013 Beste duikers, ja ik weet het, het is even geleden dat jullie van mij nog eens een nieuwsbrief in jullie mailbox hebben gekregen, maar ik beloof jullie voor 2014 dat het er

Nadere informatie

In onze vorige stencil hebben we een enquête bijgevoegd met enkele mogelijke nieuwe activiteiten die

In onze vorige stencil hebben we een enquête bijgevoegd met enkele mogelijke nieuwe activiteiten die In onze vorige stencil hebben we een enquête bijgevoegd met enkele mogelijke nieuwe activiteiten die we als buurtvereniging op zouden willen pakken en de buurtleden eveneens de mogelijkheid te geven om

Nadere informatie

REGLEMENT "OOSTENDS LOOPCRITERIUM 2016"

REGLEMENT OOSTENDS LOOPCRITERIUM 2016 REGLEMENT "OOSTENDS LOOPCRITERIUM 2016" 1. WEDSTRIJDEN Het OLC 2016 is een regelmatigheidscriterium voor lopers gebaseerd op de resultaten in de volgende 18 wedstrijden: Corrida van 't Sas Slijkens, Oostende-Brugge

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN KAMPIOENSCHAPPEN

WEDSTRIJDEN KAMPIOENSCHAPPEN ALGEMEEN Atletiekclub Kortenberg is een officiële atletiekclub aangesloten bij de Vlaamse Atletiekliga (VAL). Wij trainen alle disciplines van atletiek. Tijdens het winterseizoen vooral gericht op het

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

24-28 oktober 2016 / 35 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS

24-28 oktober 2016 / 35 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 10 de JAARGANG / WEEK 9 / 24-28 oktober 2016 / 35 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 van bij de aanvang

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Geplande activiteiten: 2/11: Benjamindag VTTL van 9u30 tot 12u30 Kinderen vanaf het eerste kleuterklasje tot en met het derde leerjaar zijn welkom om spelenderwijs kennis te maken

Nadere informatie

Info Sportdagen & Sportweken

Info Sportdagen & Sportweken Sportdienst Eeklo Info Sportdagen & Sportweken www.eeklo.be/sport Sportdienst Eeklo Algemene informatie Doelgroep Onze schoolsportdagen en -weken richten we in voor leerlingen van het kleuteronderwijs,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

Great adventure, magic moments: starting now! Fietscoach special edition Kenya Classic

Great adventure, magic moments: starting now! Fietscoach special edition Kenya Classic TRAININGS COACH Great adventure, magic moments: starting now! Fietscoach special edition Kenya Classic De Kenya Classic voert over open savannegebied, steeds met uitzicht op steenslag, zand en stof: 350

Nadere informatie

Jeugddienst Markt Zele 052/ sportdienst Markt Zele 052/

Jeugddienst Markt Zele 052/ sportdienst Markt Zele 052/ Jeugddienst Markt 50 9240 Zele 052/45 98 25 Jeugddienst@Zele.be sportdienst Markt 50 9240 Zele 052/45 98 34 Sportdienst@Zele.be Hey jij daar! Wij stellen jouw onze activiteiten van de herfstvakantie voor.

Nadere informatie