W magazine WATERRATJES WOS. Spring is in the air (laat ons hopen)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "W magazine WATERRATJES WOS. Spring is in the air (laat ons hopen)"

Transcriptie

1 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 4 nr. 32 maart 2015 Spring is in the air (laat ons hopen) De seizoenen zijn niet meer wat ze geweest zijn. We hebben geen echte winter gehad, we bleven gespaard van sneeuw en vrieskou. Laat ons hopen dat ze daarboven ook de maartse buien en de aprilse grillen vergeten zijn. Het kajakseizoen kan dan beginnen. Zoals het wielrennen zijn primavera heeft hebben wij ook een eerste klassieker op ons programma. De tocht op de Brugse reitjes is de eerste toertocht van het seizoen. Het is een uitgelezen kans om Brugge eens van een andere kant te bekijken. inhoud Programma Waterrunners Steenbergse Vliet Zin in zee event Reietocht Ditjes en datjes. Lachen is gezond. Surfspots Het is weer een mager nummer dat van de persen rolt ( gelukkig maakt Paul regelmatig een tochtje en een mooi verslagje ) maar vanaf volgende maand verwacht ik weer jullie bijdragen om de april editie wat lijviger te maken. Dus laat jullie kajakavonturen maar komen. PS Wie zijn lidgeld nog niet heeft betaald brengt dit best in orde voor we starten.

2 2 Programma maart maart: geen activiteit 7 maart: eskimotage zwembad Bredene 12u/13u 8 maart: geen activiteit 14 maart: kajak spuikom 15 maart: receptie opening vaarseizoen 21 maart: laatste eskimotage zwembad Bredene 10/11u Zin in Zee-event Begeleiding Lente duik 12.30u 13.30u 22 maart: tocht op de Brugse Reitjes (info verderop) 27 maart: sportquiz Bredene (info verderop) 28 maart: kajak spuikom 29 maart: MTB St Kruis De activiteiten op de spuikom gaan door als het weer wat meezit. Er wordt op vrijdag beslist of we varen of niet. Hou je mailbox in de gaten! Opgelet de laatste eskimotagesessie is van 10 u tot 11u wegens het zin in zee event!!!

3 3 De Waterrunners Tijdens de laatste loopcross gingen de waterratjes weer met een aantal medailles aan de haal. Dennis, Philippe en Daniëlle behaalden goud in hun reeks, Valerie zilver. Thor moest het opnemen tegen tegenstanders die een paar jaartjes ouder waren, maar hij liet zich niet kennen. Een atleet waar ze de volgende jaren rekening mee zullen moeten houden. In het eindklassement ( opgemaakt na de drie crossen ) was er goud voor Philippe, 3x een eerste plaats, goud voor Dennis, 2x eerste en 1 x tweede, goud voor Daniëlle, 3x een eerste plaats en zilver voor Valerie 3x een tweede plaats. Thor liep 2 crossen behaalde 15 punten. We doen nogmaals een oproep naar de rest van de Waterratjes om volgend seizoen ook eens deel te nemen. Misschien organiseren we volgende keer één van de crossen bij ons. Een dikke proficiat aan onze atleten. Cat. Gesl. Naam Voornaam Club KKYKC HKV IRWV Totaal PUP H Peeters Thor WOS SEN H Dieussaert Dennis WOS VET H Peeters Philippe WOS VET D Deley Danielle WOS VET D Curvers Valerie WOS Met slechts 5 deelnemers haalden we toch een 5de plaats op 8 punten van Roeselare die met 12 deelnemers aan de start kwamen. Plaats ClubAfk Club Punten 1 KSKZ Koninklijke Sobeka Kano Klub Zwevegem KKYKC Koninklijke Kortrijkse Yacht- en Kano Club HKV Harelbeekse Kano Vereniging RKV Roeselaarse Kajakvaarders 94 5 WOS Watersport Oostende Spuikom 86 6 KDP Kanoclub De Paddel 11

4 4 De Steenbergse Vliet. (Vrijdag 27 februari.) Al enkele weken staat een tochtje op de Steenbergse vliet op het programma. Bij de huidige watertemperatuur (5 C) heeft dat niet te veel risico voor een solotochtje. De spelbreker was tot hiertoe het weer. Nachtvorst met rijm en ijzel en nog wat mist in de ochtend behoorde tot de "no go". We kunnen wel wat later vertrekken in de winter, tenslotte zijn we nog altijd een uur voor op het "zonne-uur". En de zon blijft al op tot 18 uur dus we hebben al wat speling Door het wegvallen van een eerdere afspraak kwam op de limiet de vrijdag vrij, het materiaal stond nog ingepakt, de kajak op de auto en vertrokken. De weervoorspelling was 4 tot 5 Bf en afnemend naar de avond toe. Ook dat was een grensgeval maar doordat het afnemend was, in tegenstelling tot zaterdag, viel het binnen de grenzen. En de Steenbergse vliet was nu ook niet direct "groot water". Bij mij begint dat criterium bij het "Veerse meer". Luchttemperatuur max 7 C en wat bewolkt prima weer dus voor droogpak en fleece onderpak. Als handschoenen gebruik ik nu "ski" handschoenen, redelijk waterdicht en goede grip. Ze bleken zelfs te warm met momenten. Ook geen speciale waarschuwingen dus weg waren we. Het zou een tochtje worden van een 17 km dat vertrekt aan de kajaksteiger in De Heen aan de Heensedijk. Het vertrek gaat langs de vlottende huizen in De Heen die gebouwd zijn op betonnen caissons De Steenbergse vliet is een rustig watertje met rietkragen en af en toe een natuurgebied waar zich nu honderden watervogels bevinden. Er was trouwens ook geen enkele watersporter te bekennen de hele dag.

5 5 Gelukkig had ik er aan gedacht een zonnebril mee te nemen, de laagstaande zon op het water was soms "schitterend". We draaien af voor een bezoekje aan Steenbergen. Het prachtig motorjacht recht voor heet "Kaaiman" als verwijzing naar...? Een vlotje op het einde van de jachhaven laat een gemakkelijke uitstap toe maar ook aan de parking is de kade voor de jachten te doen voor de kajak. Hier en daar nog een stukje "industrieel verleden" van Steenbergen dat ooit een vestingstad was dat samen met Fort Hendrik bescherming bood tegen aanvallen vanuit zee. (laatst bemand in 1809 toen een aanval van de Engelsen gevreesd werd) Bij de terugtocht naar de Steenbergse vliet een stop om de boterhammen aan te spreken. De oever was redelijk gemakkelijk te beklimmen en het bos, recht over Fort Hendrik, gaf ook wat beschutting tegen de wind. Dan verder tot de eerste brug over de Steenbergse vliet. De terugtocht was zwaarder daar we nu tegenwind hadden. Gelukkig konden we soms gebruik maken van de luwte naast de rietkraag om wat uit de wind te blijven maar het was toch werken geblazen. Rond 16 uur voeren we terug de Heen binnen na een mooi en geslaagd uitstapje. Paul

6 6 Zin in zee event 21 maart. Na onze laatste capriolen in het zwembad trekken we met de kajaks naar zee. Er wordt door de organisatie xenarjo een aantal activiteiten aangeboden. Eén daarvan is een Lenteduik. Deze lenteduik zal starten omstreeks 11u45 met een opwarming in het Staf Versluyscentrum. Daarna wandelen de duikers onder begeleiding naar post 3. Hier kan men zich omkleden in containers en volgt er nog een opwarming. Om 13u kan men het water in. Dit zou ongeveer een uurtje voor hoogtij zijn. Meer info over het event en de duik: De preventieadviseur van de gemeente heeft onze club gevraagd om mee in te staan voor de begeleiding en de veiligheid van de lenteduikers. Dus bij deze, een oproep om een aantal kajakkers bij één te krijgen voor deze activiteit. We verwachten jullie om 12.30u aan strandpost 3. Er zullen al 5 kajaks ter plaatse zijn die uit het zwembad komen. Geef maar een seintje als je mee wil helpen. Als er meer kandidaten zijn dan kunnen we nog een aantal kajaks bij halen.

7 7 25ste Brugse Kajakdoortocht zondag 22 maart Lange tochten Brugge (BKK)-Beernem (Kijkuit)-Brugge (BKK) : 26 km Inschrijvingen & vertrek BKK : 9u00 Beernem (Kijkuit)-Brugge (BKK) : 13 km Inschrijvingen : vanaf 9.30 u. Vertrek : tussen 10u30 en 11u00 Korte tocht. Brugse Reien ('s namiddags) : Coupure - Minnewater-Gistfabriek (heen en terug) 8 km Inschrijvingen : vanaf 12u30. Vertrek BKK vanaf 13u30 Deelname : 2,50 euro Adres : Buiten Katelijnevest - Jachthaven Flandria Brugge Info : Jelle Buelinckx, Ernest Claesstraat 17, 8020 Oostkamp, toertocht@kajakbrugge.be - GSM : Deelnemers die reeds hun bijdrage betaald hebben voor de voormiddagtochten dienen dat niet meer te doen voor de namiddagtocht op de Brugse Reien. Voorzie je van.: ZWEMVEST IS VOOR IEDEREEN VERPLICHT!!! Randactiviteiten : Pick-nick aan het clublokaal van BKK, gratis beker soep voor de deelnemers aan beide tochten. Vanaf 11u00 is er en dit tot uitputting voorraad een broodje-worst te verkrijgen aan een democratische prijs. Einde tocht en prijsuitreiking om stipt 17u00. Er is een aandenken voor de club met het meest aantal ingeschreven deelnemers en één voor de van het verst komende club met minstens 4 ingeschreven deelnemers. We zullen in clubverband de korte tocht varen. Wie graag mee wil stuurt een mailtje naar Patriek. We verzamelen aan het clubhuis om 11u. We laden de kajaks en vertrekken dan naar Brugge. Neem je lunchpakket mee, dat zullen we dan nuttigen voor we het water op gaan. Voorzie aangepaste kledij en reserve voor achteraf. Vermeld ook of je over vervoer beschikt. Wie aan de lange tocht wil deelnemen doet dit met eigen middelen.

8 8 Sportquiz vrijdag 27maart We zijn opnieuw op zoek naar een aantal kwissers die op vrijdag 27 maart in het MEC Staf Versluys willen strijden voor onze kajakclub. Er vallen weer een pak centen te verdienen voor de clubkas. Wie is er thuis in sportweetjes en is vrijdagavond vrij om mee te spelen. Geef maar een seintje, dan kan ik onze teams inschrijven. Er wordt met teams van 3 spelers. Programma: uur: verwelkoming en eerste deel sportquiz uur: voorstelling kandidaten en bekendmaking Schaal voor sporttoewijding 2014 en Beloftevolle jongeren uur: tweede deel sportquiz uur: voorstelling kandidaten en bekendmaking Platina Eend uur: antwoorden sportquiz en bekendmaking winnaars sportquiz tot uur : receptie in foyer De waterratjes, meer dan een kajakclub Er was eens een kajakfamilie die plannen had om te verhuizen. Ze deden een oproep om wat helpende handen bijeen te krijgen. Dat viel niet in dovemans oren en op een morgen stonden er een aantal waterratten klaar om de handen uit de mouwen te steken. De wagens en aanhangwagens werden volgestouwd en na een paar keer heen en weer rijden was de klus geklaard. Daarmee werd nog maar eens bewezen dat we meer zijn dan een watersportclub. We zijn een grote familie die elkaar helpen en steunen als dat nodig is. Het is een plezier om van zo n club lid te zijn!

9 9 Als het weer wat meezit... Een gewaarschuwd man is er 2 waard k zal wat later zijn, ik sta voor de brug Water over the dam the Jackson Family The seven teacups Chili

W magazine. Terug naar buiten. WATERRATJES WOS

W magazine. Terug naar buiten. WATERRATJES WOS 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 3 nr. 21 maart 2014 Terug naar buiten. Het zachte winterweer lokt ons terug naar buiten. Nog één keer duiken we het zwembad in om een laatste poging te ondernemen

Nadere informatie

W magazine. Off we go... WATERRATJES WOS. inhoud Programma Toertocht Brugge Sportquiz Pink Ribbonettes Lachen is gezond

W magazine. Off we go... WATERRATJES WOS. inhoud Programma Toertocht Brugge Sportquiz Pink Ribbonettes Lachen is gezond 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 6 nr. 52 maart 2017 Off we go... De kajaks zijn weg uit het zwembad. We ruilen het warme zoet water voor het frissere zout water van de spuikom. Wie wil kan op zaterdag

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Zonder woorden. Programma Watersportdag 21 mei Ronde van W-VL Een uitstervend ras??? Lachen is gezond.

W magazine WATERRATJES WOS. Zonder woorden. Programma Watersportdag 21 mei Ronde van W-VL Een uitstervend ras??? Lachen is gezond. 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 45 juni 2016 Zonder woorden. inhoud Programma Watersportdag 21 mei Ronde van W-VL Een uitstervend ras??? Lachen is gezond. 2 Programma juni 2016 4 juni: kajak

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Inhoud. Programma Loopcrossen Lidgelden Toertochtenkalender Lachen is gezond. Surfspots

W magazine WATERRATJES WOS. Inhoud. Programma Loopcrossen Lidgelden Toertochtenkalender Lachen is gezond. Surfspots 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 4 nr. 30 januari 2015 De 4 is vervangen door de 5, de kerstboom begint de naalden te verliezen en de kalkoen is al een tijdje verteerd. Het eerste nummer van 2015

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 42 maart 2016 Vanonder het stof We hebben vorige zaterdag het hoofdstuk zwembad afgesloten. Nu hopen op wat beter weer zodat de kajaks vanonder het stof komen

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. In mei zijn de kajakkers er graag bij!

W magazine WATERRATJES WOS. In mei zijn de kajakkers er graag bij! 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 4 nr. 34 mei 2015 In mei zijn de kajakkers er graag bij! Het seizoen is nu volop begonnen. De conditie is al wat aangescherpt na enkele peddel zateren zondagen op

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine. Jaargang 6 nr. 56 juli/augustus inhoud Programma Toertochten Lachen is gezond

WATERRATJES WOS. W magazine. Jaargang 6 nr. 56 juli/augustus inhoud Programma Toertochten Lachen is gezond WATERRATJES WOS 1 W magazine Jaargang 6 nr. 56 juli/augustus 2017 inhoud Programma Toertochten Lachen is gezond 2 Programma zomer Er zijn geen clubactiviteiten op zaterdag tijdens de zomermaanden. Vele

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 43 april 2016 Maartse buien en aprilse grillen Het onaangename weer van de laatste weken heeft wat roet in het eten gestrooid voor de toervaarders. Voor de tochten

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 40 januari 2016 Happy 2016 inhoud Programma Nieuwjaarsduik. Op de Westerschelde Toertochtenkalender Lachen is gezond. De feestdagen zijn weer achter de rug.

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine. Jaargang 5 nr. 46 juli/augustus inhoud. Programma Toertocht Kasterlee Het lijk van de Canche Lachen is gezond.

WATERRATJES WOS. W magazine. Jaargang 5 nr. 46 juli/augustus inhoud. Programma Toertocht Kasterlee Het lijk van de Canche Lachen is gezond. 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 46 juli/augustus 2016 inhoud Programma Toertocht Kasterlee Het lijk van de Canche Lachen is gezond. 2 Programma juli/augustus 2016 Tijdens zomermaanden is het

Nadere informatie

Startpunt Steenbergse vliet naar Oude Tonge - Volkerak. In het geheel een 20 km.

Startpunt Steenbergse vliet naar Oude Tonge - Volkerak. In het geheel een 20 km. Dinsdag 29 juli leek de weersvoorspelling prima voor een al lang gepland tochtje op het Volkerak http://www.deltagids.nl/nl/krammer-volkerak. Bewolkt, weinig zon en een max 23 C luchttemperatuur met 4

Nadere informatie

W magazine. Komkommertijd. WATERRATJES WOS

W magazine. Komkommertijd. WATERRATJES WOS 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 3 nr. 20 februari 2014 Komkommertijd. 1. Komkommertijd de komkommertijd zelfst.naamw. (m.) Uitspraak: [kɔmˈkɔmərtɛit] periode waarin weinig nieuws is te melden...

Nadere informatie

W magazine start. WATERRATJES WOS. Patriek

W magazine start. WATERRATJES WOS. Patriek 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 2 nr. 10 maart 2013 3 2 1 start. We beginnen de lentekriebels te voelen. Het wordt stilaan tijd om onze kajak vanonder het stof te halen en hem terug aan het water

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Winter of herfst???

W magazine WATERRATJES WOS. Winter of herfst??? 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 4 nr. 31 februari 2015 Winter of herfst??? De winter laat nog steeds op zich wachten. Waar blijven de vriestemperaturen en de sneeuw? In plaats daarvan krijgen we

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Hiep hiep hoera!!! inhoud Programma Toertochten 25 jaar jong Kanotocht in Zweden Lachen is gezond

W magazine WATERRATJES WOS. Hiep hiep hoera!!! inhoud Programma Toertochten 25 jaar jong Kanotocht in Zweden Lachen is gezond WATERRATJES WOS 1 W magazine Jaargang 6 nr. 57 september 2017 Hiep hiep hoera!!! inhoud Programma Toertochten 25 jaar jong Kanotocht in Zweden Lachen is gezond 1992 2017 2 Programma september. Zaterdag

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 6 nr. 58 oktober 2017 Zijn er nog kajakkers??? Het watersportseizoen loopt stilaan ten einde. We hopen op nog enkele mooie nazomerse dagen zodat we toch nog wat kunnen

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine. W-magazine is 1 jaar oud!

WATERRATJES WOS. W magazine. W-magazine is 1 jaar oud! 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 2 nr. 12 mei 2013 Hiep hiep hoera W-magazine is 1 jaar oud! Precies een jaar geleden verscheen het eerste exemplaar en ondertussen zijn we aan nummer 12 toe. De positieve

Nadere informatie

Met de kajak op de Westerschelde van Waarde naar Borssele

Met de kajak op de Westerschelde van Waarde naar Borssele Met de kajak op de Westerschelde van Waarde naar Borssele Maandag 21 september leek alles ok om de tocht van Waarde naar Borssele te ondernemen. Hoog water rond 8u30, een 3 tot 4 BF met 15 C luchttemperatuur,

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Beter laat dan nooit.

W magazine WATERRATJES WOS. Beter laat dan nooit. 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 4 nr. 33 april 2015 Beter laat dan nooit. Wegens onvoorziene omstandigheden is jullie magazine wat later klaar dan gewoonlijk. Ik wil langs deze weg ook iedereen bedanken

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 6 nr. 54 mei 2017 De ijsheiligen. Geen schrik, we gaan nu niet opeens de religieuze toer op. Maar we kijken reikhalzend uit naar 15 mei. Dan is het de feestdag van

Nadere informatie

W magazine. Spring Kick off. WATERRATJES WOS

W magazine. Spring Kick off. WATERRATJES WOS 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 3 nr. 22 april 2014 Spring Kick off. Het is begonnen. Met de tocht op de Brugse reitjes is het kajakseizoen officieel gestart. De wielrenners hebben La Primavera alias

Nadere informatie

Een en ander gaf wel pittige golfjes waar de Dagger soms graag zijn neus instak.

Een en ander gaf wel pittige golfjes waar de Dagger soms graag zijn neus instak. Zondag 24 augustus 2014, een prima weervoorspelling voor een kajaktochtje op de Krammer. Niet te veel zon, af en toe een bui en 3 tot 4 Beaufort. windrapport grevelingendam.jpg Een en ander gaf wel pittige

Nadere informatie

Op de Oosterschelde van Srijenham naar Wemeldinge

Op de Oosterschelde van Srijenham naar Wemeldinge Op de Oosterschelde van Srijenham naar Wemeldinge Donderdag 14 juli. Een passend weerbericht voor een kajaktochtje. De watertemperatuur is nog steeds onder de 20 C dus voor mij nog vol ornaat, droogpak

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 juli/augustus 2017 Beste leden, bij het begin van de vakantiemaanden, bieden wij u volgende agendapunten aan: - petanque, elke donderdagavond in juli en augustus - stedelijke

Nadere informatie

Op zondag 31 augustus leek het weer prima voor een tochtje op de Oosterschelde. Een 4 tot 5 Beaufort met af en toe een bui en 18 C luchttemperatuur.

Op zondag 31 augustus leek het weer prima voor een tochtje op de Oosterschelde. Een 4 tot 5 Beaufort met af en toe een bui en 18 C luchttemperatuur. Op zondag 31 augustus leek het weer prima voor een tochtje op de Oosterschelde. Een 4 tot 5 Beaufort met af en toe een bui en 18 C luchttemperatuur. weerbericht yerseke Na de middag laag water zodat ik

Nadere informatie

Nathalie zou varen met de Isére met een experimentele optrekbare scheg die op de achtersteven geschoven werd.

Nathalie zou varen met de Isére met een experimentele optrekbare scheg die op de achtersteven geschoven werd. Zondag leek een prima dag tussen twee buienlijnen in om een tochtje te varen. Kleindochter Nathalie en haar vriend Inias gingen meevaren. Geen zon en een 17 luchttemperatuur met ongeveer dezelfde watertemperatuur

Nadere informatie

Vertrek 5 C rond 10 uur tot 12 C in de namiddag bij aankomst rond 17 u (totaal 26 km)

Vertrek 5 C rond 10 uur tot 12 C in de namiddag bij aankomst rond 17 u (totaal 26 km) op Do 27 maart starten we op de Moervaart te Wachtebeke aan de kanosteiger ter hoogte van de Overlede brug voor een tocht van 13 km naar Eksaarde ter hoogte van de Bosgracht over de oude bovenloop van

Nadere informatie

Oosterschelde van de Oesterdam naar Gorishoek en Yerseke

Oosterschelde van de Oesterdam naar Gorishoek en Yerseke Oosterschelde van de Oesterdam naar Gorishoek en Yerseke Maandag 14 juli 2014 plan ik een tochtje op de Oosterschelde van de Oesterdam naar Gorishoek en Yerseke. De weervoorspelling lijkt prima, bewolkt

Nadere informatie

Op dinsdag 7 mei had ik aan de hand van de weerberichten een rondje Grevelingen gepland. Er stonden verschillende testen op het programma, de nieuwe

Op dinsdag 7 mei had ik aan de hand van de weerberichten een rondje Grevelingen gepland. Er stonden verschillende testen op het programma, de nieuwe Op dinsdag 7 mei had ik aan de hand van de weerberichten een rondje Grevelingen gepland. Er stonden verschillende testen op het programma, de nieuwe GPS een Garmin Etrex 20, het droogpak (Peak) met steeds

Nadere informatie

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Hallo beste KLJ ers, Het tweede deel van ons KLJ-jaar is al een tijdje van start gegaan, de koudste periode van de winter is voorbij en de

Nadere informatie

Ledenbrief Juni 2015

Ledenbrief Juni 2015 Ledenbrief Juni 2015 Ritten : Juni 2015 Wegritten Za 30/05 Rally Gele Petjes Zo 31/05 Rally Gele Petjes Za 06/06 Sijsele Za 06/06 Gullegem Za 06/06 Waregem Za 06/06 Geluwe Zo 07/06 Sijsele Zo 07/06 Gullegem

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Bye bye 2014. Weer een jaartje voorbij, hopelijk weer ook een jaartje wijzer ( en grijzer voor sommigen).

W magazine WATERRATJES WOS. Bye bye 2014. Weer een jaartje voorbij, hopelijk weer ook een jaartje wijzer ( en grijzer voor sommigen). 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 3 nr. 29 december 2014 Bye bye 2014. Weer een jaartje voorbij, hopelijk weer ook een jaartje wijzer ( en grijzer voor sommigen). We kunnen terugblikken op een goed

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 2 nr. 11 april 2013 Daar is de lente, daar is de zon, bijna maar ik denk dat hij weldra zal komen Zo klinkt het vrolijk lentelied van Jan Dewilde. Voorlopig laat de

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine

WATERRATJES WOS. W magazine 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 3 nr. 27 oktober 2014 De laatste loodjes Na regen komt zonneschijn, dat is toch wat een bekend spreekwoord ons belooft. Meestal zijn deze spreekwoorden achterhaald

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 A;Sabbe Harelbeke 7/3/08 Vrijdag 29/2/2008 Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 Van vrijdag 29 februari tot 2maart 2008 had het openingsweekend van de Zwervers Kortrijk plaats in Zottegem. Het RV was de parking

Nadere informatie

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje wordt vervangen door de UiTPAS. Om deel te nemen

Nadere informatie

leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug Brugstraat 1

leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug Brugstraat 1 maandblad kwb heusdencentrum leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be organiseert haar kermisbarbecue IEDEREEN IS WELKOM zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug

Nadere informatie

12 juni 10. G-Watersportdag. Paalse Plas Beringen. voor personen met een beperking

12 juni 10. G-Watersportdag. Paalse Plas Beringen. voor personen met een beperking G-Watersportdag voor personen met een beperking voor personen met een beperking G-Watersportdag Wat? De Provinciale Sportdienst organiseert in samenwerking met de Zeil- en Surfclub Sirocco, Recreas, Duikschool

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 4 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : B I N N E N K O R T 1 B I N N E N K O R T 2 H E T S C H O O L F E E S T 3 B I J N A N A A R T S J E C H I Ë! 4 G E Z O N D H E I D S W E E K

Nadere informatie

MAKWARIUM NIEUWSBRIEF!

MAKWARIUM NIEUWSBRIEF! Beste MAK-kers, 01 april 009 MAKWARIUM NIEUWSBRIEF! We zijn in de running naar onze tentoonstelling, de hete adem is duidelijk voelbaar in je omgeving! Tijdens de voorbije werkvergaderingen is gebleken

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

De Pasta Salambier was geen succes tijdens het koken bij de Sloebers!!

De Pasta Salambier was geen succes tijdens het koken bij de Sloebers!! De Pasta Salambier was geen succes tijdens het koken bij de Sloebers!! 1 maart 2015 RADIO- & TV-gids Echte ijsberen de Hernieuwers! Enkel dacht Milan dat zijn tenen eraf gevroren waren! (hij heeft maar

Nadere informatie

G.T. Wimbledon. Gelukkig kunnen onze sporters na alle drukke feestdagen het vele eten van de kerstdiners er snel weer af tennissen in het nieuwe jaar!

G.T. Wimbledon. Gelukkig kunnen onze sporters na alle drukke feestdagen het vele eten van de kerstdiners er snel weer af tennissen in het nieuwe jaar! G.T. Wimbledon Halfjaarlijkse nieuwsbrief n 11 januari 2014 Het bestuur wenst alle leden, trainers, secretaresse Monique, Petra van Recreas, de familie Vanwelkenhuysen, sponsors, een gezond en gelukkig

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Zaterdag 15 oktober. Even een terugblik, mijn handschoenen moet ik duidelijk nog aandoen. En mijn veiligheidslijn is ook nog niet vastgeklikt.

Zaterdag 15 oktober. Even een terugblik, mijn handschoenen moet ik duidelijk nog aandoen. En mijn veiligheidslijn is ook nog niet vastgeklikt. Zaterdag 15 oktober Met de kajak op de Nieuwe Merwede van Oosthaven naar de Beneden Merwede. De Nieuwe Merwede loopt door het natuurpark De Biesbosch. En dat is te zien ook, tot bijna aan de Beneden Merwede

Nadere informatie

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari Winter 2013 Zuid-Frankrijk 5 t/m 16 februari Dinsdag 5 februari 2013 563 km Om negen uur vertrokken. Eerst naar Geldern omdat onze camperdealer een verkeerd aangesloten kabel van de koelkast nog goed moest

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

Activiteitenprogramma 2009

Activiteitenprogramma 2009 Activiteitenprogramma 2009 Zaterdag 4 april Openingstocht Seizoen Rondje Appingedam Ontmoetingsdag "vrienden Wirdumerklap" Even weer bootcontact met een leuke tocht op het Damsterdiep. Ik ontvang jullie

Nadere informatie

ACTIVITEITEN GEKKO VZW 2017

ACTIVITEITEN GEKKO VZW 2017 ACTIVITEITEN GEKKO VZW 2017 2017, 311 leden, een absoluut record, allen bedankt, gekko is een club voor allen, jong en oud, recreatief, sportief, alles kan en niets moet. Werkjaar 2017 recreatie Vaste

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

Oktober-November 2016

Oktober-November 2016 Kajak 1 Oktober-November 2016 Locatie clubgebouw :Gashavenstraat 9, Deventer Postadres: Postbus 6216 7401 JE Deventer Coordinaten: 52 14'36.67"N - 6 10'1.67"O Website: www.deventerkanovereniging.nl Opgericht:

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. En daar is ze dan eindelijk de zon!

W magazine WATERRATJES WOS. En daar is ze dan eindelijk de zon! 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 44 mei 2016 En daar is ze dan eindelijk de zon! Ons geduld wordt beloont. De maartse buien en aprilse grillen zijn achter de rug ( voorlopig toch ) De eerste

Nadere informatie

Beste sportvissers / Leden en bezoekers,

Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Na het succes van onze eerste nieuwsbrief die is verschenen op 1 mei 2008 waar we trouwens veel leuke reacties over hebben ontvangen, zijn we aan onze 2 e editie

Nadere informatie

2015/08. Roland Outtier Gerard Vandoolaeghe Yves Lagage. voorzitter joggen voor Beginners logistiek evenementen

2015/08. Roland Outtier Gerard Vandoolaeghe Yves Lagage. voorzitter joggen voor Beginners logistiek evenementen Ieper 08/08/2015 Ook midden de zomervakantie stak het LOKO-team de koppen bij elkaar. Het najaar kondigt zich immers als zeer druk aan! In september bundelen we immers deelnames aan Dwars door Ieper, De

Nadere informatie

WEEKENDACTIVITEITEN FEBRUARI - MAART 2019

WEEKENDACTIVITEITEN FEBRUARI - MAART 2019 WEEKENDACTIVITEITEN FEBRUARI - MAART 2019 HUIZE ROZENWINGERD, BITTERZOETLAAN 5a, 8670 OOSTDUINKERKE, vrije.tijd@rozenwingerd.be Hallo, In deze brochure vinden jullie het aanbod van de maanden februari

Nadere informatie

Uitwaaien aan zee - z a t e r dag 18 februari 2006

Uitwaaien aan zee - z a t e r dag 18 februari 2006 Jaargang 28 nr. 1 januari februari 2006 - 2 - P r o j e c t g r o e p S p o r t Z o n d a g 2 9 j a n u a r i 2 0 0 6 W a n d e l e n Onze eerste wandeling van 2006 blijft nog een verrassing. Kleed je

Nadere informatie

Buitengewoon goed! KAMPIOENSCHAP. 21.03.2016 Coach Antwerpen REGLEMENTEN & INFO. KAPPERSMEDEWERKER m/v 2016

Buitengewoon goed! KAMPIOENSCHAP. 21.03.2016 Coach Antwerpen REGLEMENTEN & INFO. KAPPERSMEDEWERKER m/v 2016 REGLEMENTEN & INFO KAPPERSMEDEWERKER m/v 2016 21.03.2016 Coach Antwerpen 1 PRAKTISCH WANNEER Maandag 21 maart 2016 WAAR COACH ANTWERPEN Karel Geertsstraat 2b - 2140 BORGERHOUT GRATIS TOEGANG Voor de leerlingen

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op: www.broekpolderregatta.nl 15 & 16 MEI 20 EEN DAG TEAMBUILDING MET GEWELDIG VEEL PLEZIER

Kijk voor meer informatie op: www.broekpolderregatta.nl 15 & 16 MEI 20 EEN DAG TEAMBUILDING MET GEWELDIG VEEL PLEZIER 15 & 16 MEI 20 15 EEN DAG TEAMBUILDING MET GEWELDIG VEEL PLEZIER Kijk voor meer informatie op: Schrijf uw team in voor de aankomende editie op 15 & 16 mei a.s.! Een unieke, duurzame, authentieke, (in-

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. juni 2015

Uitvliegerskrant. juni 2015 De Uitvliegerskrant juni 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 6 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

Jeugdnieuws DKC. Kanoregatta 2016: 25 mei te Deinze. Jeugdteam Deinse Kajak Club vzw Uitgave

Jeugdnieuws DKC. Kanoregatta 2016: 25 mei te Deinze. Jeugdteam Deinse Kajak Club vzw Uitgave 2016 Jeugdnieuws DKC Kanoregatta 2016: 25 mei te Deinze Jeugdteam Deinse Kajak Club vzw Uitgave 1 2016 I. Mededelingen jeugdteam Dag jeugd, ouders, Dit is de eerste versie van ons jeugdkrantje. Hierin

Nadere informatie

Amphora Nieuwsbrief 2

Amphora Nieuwsbrief 2 Amphora Nieuwsbrief 2 Lente 2017 Onze eerste Nieuwsbrief werd goed ontvangen. Alles kan echter beter en daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Heb je opmerkingen of suggesties dan vernemen wij dat graag.

Nadere informatie

TOVO nieuwsbrief april 2012

TOVO nieuwsbrief april 2012 Inhoud 1. Welkomstwoord... 1 2. Activiteiten... 2 3. Laatste thuisspeeldag en titelmatch Dames 1!... 3 4. Slothappening 40 jaar TOVO... 3 5. Volgend seizoen... 4 6. Website & Facebook... 4 7. Sponsors...

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: september

Nieuwsbrief jeugd: september Nieuwsbrief jeugd: september Belangrijke data 1 september jeugdwedstrijd Turnhout (Kempisch criterium) 2 september PK aflossing te Lier 2 punten te verdienen 9 september jeugdwedstrijd Geel (Kempisch criterium)

Nadere informatie

Artgym Try-out Acrobatic Competition.

Artgym Try-out Acrobatic Competition. 1. Algemene informatie Artgym Try-out Acrobatic Competition Artgym nodigt u uit voor deelname aan de 3de editie van ATAC, Artgym Try-out Acrobatic Competition. Deze wedstrijd wordt georganiseerd op zaterdag

Nadere informatie

Woordje van de voorzitter

Woordje van de voorzitter Woordje van de voorzitter Beste tennisvrienden Nog enkele dagen en dan start het nieuwe tennisseizoen! Voor velen onder u reeds het zoveelste en dat vinden we heel fijn. Ben je nieuw in onze club, dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: februari

Nieuwsbrief jeugd: februari Nieuwsbrief jeugd: februari Belangrijke data 4 feb. Provinciaal kampioenschap veldloop Bornem 18 feb. veldloop Lommel 24 feb. Indoor Herentals 25 feb. Belgisch kampioenschap veldloop in Brussel 4 maart

Nadere informatie

KSV DIKSMUIDE JEUGDACADEMIE 2 de

KSV DIKSMUIDE JEUGDACADEMIE 2 de KSV DIKSMUIDE JEUGDACADEMIE 2 de Kunstgrastornooi 26-27 augustus 2017 INFOBROCHURE Beste clubs, In naam van Jeugdacademie willen we u van harte bedanken voor uw deelname aan onze tweede editie Record Bank

Nadere informatie

PROPAGANDAWEDSTRIJD KCCM 21 en 22 september 2013

PROPAGANDAWEDSTRIJD KCCM 21 en 22 september 2013 Blz. 1 KONINKLIJKE CANO CLUB MECHELEN vereniging zonder winstoogmerk gesticht in 1933 aangesloten bij het KBKV en bij het VKKF www.kccm.be Johan Coppens Auwegemvaart 103/02 2800 Mechelen clubgebouw : Auwegemvaart

Nadere informatie

Toerkalender 2015 Datum: Naam: Amsterdam Light Festival Organisatie: Lengte: Informatie/Aanmelding: Bijzonderheden: Datum:

Toerkalender 2015 Datum: Naam: Amsterdam Light Festival Organisatie: Lengte: Informatie/Aanmelding: Bijzonderheden: Datum: Toerkalender 2015 Datum: 18 januari 2015 Naam: Amsterdam Light Festival Organisatie: KV Zeeburg, Amsterdam Lengte: 13 km Informatie/Aanmelding: tochten@kvzeeburg.nl Bijzonderheden: Varen langs 40 lichtkunstwerken

Nadere informatie

Watersport Oostende Spuikom, WOS. www.spuikom.be. Nationale Wedstrijd Optimist N7-B7-F4. Zaterdag 11 oktober 2014. Notice of Race

Watersport Oostende Spuikom, WOS. www.spuikom.be. Nationale Wedstrijd Optimist N7-B7-F4. Zaterdag 11 oktober 2014. Notice of Race Watersport Oostende Spuikom, WOS www.spuikom.be Nationale Wedstrijd Optimist N7-B7-F4 Zaterdag 11 oktober 2014 Notice of Race "aankondiging wedstrijd" De nationale wedstrijd N7-B7-F4 voor Optimist zal

Nadere informatie

Artgym Try-out Acrobatic Competion. 1. Algemene informatie. 2. Clubcompetitie

Artgym Try-out Acrobatic Competion. 1. Algemene informatie. 2. Clubcompetitie Artgym Try-out Acrobatic Competion 1. Algemene informatie Artgym nodigt u uit voor deelname aan de 1ste editie van ATAC Artgym Try-out Acrobatic Competition. Deze wedstrijd wordt georganiseerd op zaterdag

Nadere informatie

Jaarlijkse algemene vergadering (JAV)

Jaarlijkse algemene vergadering (JAV) Belangrijke data: 26 mei: Jaarlijkse algemene vergadering 25 mei: Laatste training, gratis ijsje voor de leden ;-) 27 29 mei 16: Jeugdweekend 4 juni: barbecue + uitreiking Tuur Possemiers beker Jaarlijkse

Nadere informatie

60 jaar. Januari 2011 27/05

60 jaar. Januari 2011 27/05 60 jaar Januari 2011 27/05 27 ste jaargang. nr 05 korte inhoud Wat voorbij is... KWB mini-voetbal... Opbouw kerststal... Samenaankoop stookolie... KWB kattenbos viert kerst Wat komt... KWB Nieuwjaarsduik...

Nadere informatie

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team Info jeugd Kempisch Triatlon Team 1. Algemeen 2. Jeugdwerking 3. Lidgeld 4. Trainingen 5. Materiaal 6. Contactgegevens 1. Algemeen Het Kempisch Triatlon Team is één van de grootste triatlonclubs uit de

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

Het zomersportkamp. ENKEL INSCHRIJVEN VIA DE SPORTDIENST (telefoon, mail, ter plaatse, we behandelen alle inschrijvingen chronologisch)

Het zomersportkamp. ENKEL INSCHRIJVEN VIA DE SPORTDIENST (telefoon, mail, ter plaatse, we behandelen alle inschrijvingen chronologisch) DE SPORTDIENST EN SPORTRAAD VAN PITTEM ORGANISEREN: Het zomersportkamp Voor het 4de tem 6de leerjaar maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli Inschrijven kan vanaf dsdag 28 april 2015. 60 50 plaatsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond LIMBURGSE GOLFBILJART Bond VerBONDS Kampioenschappen 0 0 Beste Club Dit boekje dient voor de VERBONDS KAMPIOENSCHAPPEN. Daarom vragen wij U dit boekje zorgvuldig te behandelen om de duidelijkheid van de

Nadere informatie

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga Hieronder staan de teksten van nieuwe liedjes, zodat jullie ze thuis ook kunnen oefenen: 'k Heb Jezus nodig heel mijn leven 'k Heb Jezus nodig, heel mijn leven. 'k Heb Jezus nodig, dag aan dag, in m'n

Nadere informatie

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving Glass Christmas Edition Voor wielrennen was het... Alies: Ik heb een schoenen verslaving Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË Inhoudsopgave Pagina: Even voorstellen 4-5 Ik heb een schoenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: december

Nieuwsbrief jeugd: december Belangrijke data 2 december veldloop ARAC 8 december indoor Herentals 15 december kerstfeestje 23 december veldloop Lilse bergen 13 januari PK veldloop Mechelen 20 januari veldloop Herentals 27 januari

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

NV Amman nieuwsbrief mei 2013

NV Amman nieuwsbrief mei 2013 Van de voorzitter Beste mensen, We zitten vlak voor Koninginnedag als ik dit stukje schrijf..en het wordt wel een heel speciaal feest dit jaar. Op dinsdag worden dan ook een groot aantal mensen verwacht

Nadere informatie

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang.

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Jaargang 28 nr. 4 mei 2006 - 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. En wees gerust: Had je op vorige editie

Nadere informatie

Brandingvaren op de Noordzee voor de kust van Oostduinkerke

Brandingvaren op de Noordzee voor de kust van Oostduinkerke Brandingvaren op de Noordzee voor de kust van Oostduinkerke Woensdag 13 januari 2016. Reeds enkele dagen gepland voor de noordzee kajakkers maar gezien de stevige wind en de nogal woelige zee hadden enkele

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

Verder is er nog een busreis naar Philippine (mosselwandeling) op zaterdag 24 augustus, je vindt de inschrijving hiervoor in dit Potske.

Verder is er nog een busreis naar Philippine (mosselwandeling) op zaterdag 24 augustus, je vindt de inschrijving hiervoor in dit Potske. Beste wandelvrienden Wanneer ik de uitslag van de Aspergewandeling bekijk waar we 1188 wandelaars mochten verwelkomen moet ik vaststellen dat het wel wat minder was dan vorig jaar. Toch denk ik dat we

Nadere informatie

Nieuwsbrief TDA. Editie 2013

Nieuwsbrief TDA. Editie 2013 Nieuwsbrief TDA Editie 2013 Beste duikers, ja ik weet het, het is even geleden dat jullie van mij nog eens een nieuwsbrief in jullie mailbox hebben gekregen, maar ik beloof jullie voor 2014 dat het er

Nadere informatie

Reisverslag Turkije (15 ) Jacques Vanheuverswyn brengt een verslag van een natuurreis naar Turkije en heeft mooie vogelfoto s mee.

Reisverslag Turkije (15 ) Jacques Vanheuverswyn brengt een verslag van een natuurreis naar Turkije en heeft mooie vogelfoto s mee. Programma 13 mei 2009 Inleiding voorstelling komende activiteiten mededelingen van het bestuur (15 ) Kiekendieven (20 ) Niko Van Wassenhove geeft een overzicht over de Kiekendiefsoorten die we in onze

Nadere informatie

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes!

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes! Louise van Cleemput 0474/ 56 77 64 Guust Goussaert 0470/ 35 98 74 kapoenen@scoutstielt.be Hallo kapoentjes! De vakantie is voorbij, maar niet getreurd want dat wil zeggen dat het nieuwe scoutsjaar bijna

Nadere informatie