Cameleon. Tips & tricks

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cameleon. Tips & tricks"

Transcriptie

1 Cameleon Tips & tricks By

2 1 Opzoeken De gegevens van je boeking invullen. 2 Beschikbaarheid Gedetailleerde mogelijkheden. 3 Persoonlijke gegevens Gegevens van de passagier invullen. 4 Boeking Bevestiging van je dossier. 5 Boekingsbeheer Bestellen, annuleren en consulteren.

3 Vul de volledige naam van de steden in. Indien je deze niet kent, klik op het icoontje van de wereldkaart. Vul de gewenste datum in. Kies het type traject. Pas het aantal passagiers aan. Selecteer de gewenste boekingsklasse. Klik op ga verder. Met de module onderaan kan je je boekingen beheren en je winstmarge instellen.

4 De mogelijkheden worden getoond i.f.v. de verkoopprijs en de airline. Met de pijlen kan je de vluchtdata wijzigen. +1 / -1 De volgende details zijn duidelijk identificeerbaar: prijs, taksen, vluchtduur, met of zonder tussenstop, type tarief, aantal resterende zetels. Klik op het logo van de airline van de gewenste mogelijkheid en je krijgt toegang tot de details van de bijhorende vlucht(en). Klik op boeken als je de vluchten geselecteerd hebt.

5 Je krijgt een duidelijk en volledig overzicht van je boeking. (luchthaven, terminals, toegelaten bagage, enz.). Je tarief wordt verzekerd op de dag van de boeking. Maar de tickets kunnen uitgegeven worden tot de uiterste datum vermeld in de rode kader. Vul de naam, voornaam en geboortedatum van de passagiers in. Gelieve nooit foutieve gegevens in te vullen. ( Steeds in hoofdletters) Vraag een speciale maaltijd aan (op aanvraag) of geef de Frequent Flyer kaart van je passagier in door op het omkaderde icoontje te klikken. Boek een zetel (long haul/geen codeshare) door op het icoontje van de vliegtuig in de rode cirkel te klikken (zie volgende slide) Check de voorwaarden van je tarief door op de link te klikken: ik heb de tariefvoorwaarden, reisen verkoopsvoorwaarden van het reisagentschap van de airline gelezen en goedgekeurd. Finaliseer door op boeken te klikken.

6 Klik op de zetel die je passagier wenst. Ga naar de volgende vlucht(en) door op de grijze tabbladen links bovenaan te klikken. Finaliseer door op de groene knop de klikken.

7 Een duidelijke en beknopte bevestiging met: De referentie van je dossier. (PNR) Een duidelijk en gedetailleerd overzicht van alle vluchtgegevens en de prijs. De gegevens van je kantoor. De boekingen van lijnvluchten zijn opties. Het uitschrijven van het ticket gebeurt later d.m.v. de optie mijn boekingen op je startpagina.

8 Low cost boeking

9 Wat het boeken van low cost airlines betreft (EasyJet, Ryanair, enz.), en vóór het finaliseren van je boeking vestigen wij je aandacht op de volgende punten: Een low cost boeking is vast en definitief. Pas op: dit blijft van toepassing in geval van een combinatie lijnvlucht/low cost. De commissie van een low cost boeking wordt getoond onder Advies fee. Die bedraagt 18 per passagier en per boeking en wordt verdeeld: 10 voor je kantoor en 8 voor Sirius. Na het afsluiten van je boeking krijg je een bevestiging van de airline op je adres. De referentie vermeld op deze bevestiging wordt vereist voor de check-in. Je adres zal ook gebruikt worden om de bevestigingen, wijzigingen of andere berichten van de airline door te sturen. Deze bevestiging moet aan de airline getoond worden op de dag van vertrek. (uitzondering: voor Ryanair moet het ticket voor vertrek afgeprint worden). De low cost tarieven mogen niet verkocht worden aan minderjarige passagiers die alleen reizen.

10 De low cost boekingen kunnen over het algemeen niet terugbetaald worden. Enkel luchthaventaksen kunnen terugbetaald worden. De klant of het kantoor moet de aanvraag rechtstreeks bij de airline indienen. Procedure via de publieke site van de airline. Gelieve deze info naar ons door te mailen zodat je terugbetaald kan worden. Tevens moeten wij je meedelen dat de grote meerderheid van de low cost airlines extra kosten aanrekenen voor kredietkaartbetalingen. Deze kosten worden duidelijk vermeld en toegevoegd aan het totaal te betalen bedrag (credit card Surcharge). De low cost airlines kunnen ook kosten aanrekenen voor de geregistreerde bagage, de maaltijden en drankjes tijdens de vlucht. Je low cost boeking wordt via de Sirius club Card kredietkaart betaald, die in het systeem opgeslagen is voor gedomicilieerde kantoren.

11 Het systeem zal je de low cost vluchten tonen onder de naam: LOW ADT: H/T vlucht met dezelfde low cost airline. MIX ADT: combinatie van 2 low cost airlines, van een low cost en een reguliere airline of van 2 tarieven voor heenreis met dezelfde low cost airline. (zie volgende pagina) Klik op de gewenste aanbieding en je krijgt de details van de vluchten.

12 Heen & terug met dezelfde low cost airline. Servicekosten 18 per passagier. Heen & terug bestaand uit 2 enkele reizen met dezelfde airline (te vermijden). Servicekosten 2 keer 18 per passagier. Heen & terug bestaand uit 2 enkele reizen met verschillende airlines. Servicekosten 2 keer 18 per passagier. Klik op boeken

13 Dossierkosten en toeslag kredietkaart. Bij sommige low cost airlines kan je vooraf de bagage en het type check-in boeken. De kosten die uit dit type prestatie voortvloeien zitten nadien in de totale prijs begrepen. In de velden reisaanvrager Vul alle velden in met een*, vul je de gegevens van je kantoor in. Opgeslagen kredietkaart. Je hoeft hier niets in te vullen.

14 Opties beheren (enkel bij lijnvluchten)

15 Open de optiebeheer tool door op de knop mijn boekingen onderaan de zoekpagina te klikken. Via deze menu kan je je opties bestellen, consulteren en/of annuleren. Enkel geldig bij lijnvluchten.

16 Pnr Actions : om je boekingen te bekijken, bestellen of annuleren. View : om de weergave te beheren (verbergen/tonen) De console toont je de status van het dossier bij elke actie.

17 Elke boekingslijn toont je de volgende details (in volgorde): De naam van het kantoor. De referentie van je dossier. (filekey) De boekingsdatum. (Booked) Airline (ca). Verkoopbedrag. (Amount) Route. (Route) Vertrekdatum. Naam van de passagier. Uiterste uitgiftedatum. (Tktl) Deze kan verschillen ifv de queues van de airline. Dubbelklik op de datum om deze te updaten. Tk een vinkje betekent dat het dossier uitgegeven is. Ord een vinkje betekent dat het dossier besteld is. Cx een vinkje betekent dat het dossier geannuleerd is.

18 Selecteer je dossier door op de lijn te klikken en klik op Pnr Actions. Display (in crs) laat je toe je dossier te bekijken (toegang Amadeus live) en de historiek te zien. Check status laat je toe de status van het dossier te zien: uitgegeven, besteld of geannuleerd. Een symbool zal verschijnen in de desbetreffende kolom. (TK/ORD/CX) Klik op issue en de boeking zal uitgegeven worden. Klik op cancel om je dossier vóór uitgifte zonder kosten te annuleren.

19 Winstmarge kantoor inbrengen

20 Klik op calculatie om toegang te krijgen tot het instellingsmenu voor je commissie. Gebruik de 4 knoppen onderaan om je regels voor de commissie in te brengen. Add : aanmaken / Edit : openen van een regel om te wijzigen / Delete : annuleren / Submit : om je regels op te slaan.

21 In het veld Amount kan je een vast bedrag inbrengen. Of een percentage in het veld Percent. Je kan een regel aanmaken met een vast bedrag en een percentage. Je kan meervoudige regels aanmaken: vb 40 voor de vluchten tussen 0 en 400,99 en 10 % voor de verkoop tussen 401 en (zie volgende pagina) De titel (Hide mark up always in flight price) betekent dat je marge inbegrepen is in de prijs incl. btw. Zo zal je klant je winst niet zien. Klik op OK.

22 Je regels zijn nu aangemaakt, klik op Submit om ze op te slaan. Aarzel niet ons te contacteren in geval van problemen.

23 Meer opties / Open-Jaw Klik op meer opties en je zal meer ingewikkelde routes kunnen opzoeken.

24

25 Eureka Aanvullend systeem waarmee je de onzekere klant snel kan inlichten over zijn bestemming. In drie klikken vind je de bestemming van je klant.

26 In de volgende volgorde: de luchthaven van vertrek (indien nodig), de maand, de reisduur en de prijs. (Gelieve de volgorde te respecteren) Voor elke stap zal het systeem de voorstellen automatisch aanpassen ifv de ingegeven criteria.

27 Om de detail van de voorstellen te krijgen, dubbelklik op het blauwe tabblad met de prijs. Om te boeken, klik daarna op ga verder. Je zal automatisch geleid worden naar je gebruikelijke systeem.

28 Profimodus Je zoekt een bepaalde dienstregeling of prijs voor een specifieke airline.

29 Vul in: De routing. De data. De airlines. Indien nodig, selecteer: rechtstreekse vluchten. Selecteer profimodus.

30 Het systeem toont je de eerste H/T prijs voor deze airline. (roos veld) Het systeem geeft aan of deze prijs al dan niet beschikbaar is. (geel veld) In de lichtblauwe kader (logo airline) geeft het systeem de gedetailleerde prijs met taksen. In dit geval toont het systeem dat 2 vluchten beschikbaar zijn voor de heenreis en 1 vlucht beschikbaar is voor de terugreis aan dit tarief. Als je klant een vlucht wilt die niet beschikbaar is voor deze prijs, klik op alternatieve vlucht en het systeem zal je de voorstellen tonen. Finaliseer je boeking volgens de gewone procedure.

31 . BEDANKT & GOEDE VERKOOP

1. Log in... 3. 2. Selecteer een reiziger... 7

1. Log in... 3. 2. Selecteer een reiziger... 7 Inhoudsopgave 1. Log in... 3 2. Selecteer een reiziger... 7 3. Vlucht reserveren met gebruik van Search by Fare... 8 Stap 1: Zoeken Stap 2: Beschikbaarheid Stap 3: Samenvatting Stap 4: Einde Stap 5: Bevestiging

Nadere informatie

INHOUD DE RESERVATIEPROCEDURE STAP VOOR STAP NAVERKOOP OP WWW.VOYAGES- SNCF.EU PAS, KORTINGKAART OF ABONNEMENT KOPEN SOORTEN TICKETS GROEPSRESERVATIES

INHOUD DE RESERVATIEPROCEDURE STAP VOOR STAP NAVERKOOP OP WWW.VOYAGES- SNCF.EU PAS, KORTINGKAART OF ABONNEMENT KOPEN SOORTEN TICKETS GROEPSRESERVATIES INHOUD DE RESERVATIEPROCEDURE STAP VOOR STAP 1: EEN ACCOUNT AANMAKEN 2: VERBINDING MAKEN MET HTTP://BENELUX.VOYAGES-SNCF.EU/NL/ 3: DE RESERVATIEMOTOR 4: STOELVOORKEUR INGEVEN EN TARIEF KIEZEN 5: DE VERPLICHTE

Nadere informatie

VCK TRAVEL. Handleiding voor travel arrangers. Reizigersprofielen selecteren, reserveren en sjablonen creëren via tabblad Arrangers

VCK TRAVEL. Handleiding voor travel arrangers. Reizigersprofielen selecteren, reserveren en sjablonen creëren via tabblad Arrangers VCK TRAVEL Handleiding voor travel arrangers Reizigersprofielen selecteren, reserveren en sjablonen creëren via tabblad Arrangers VCK Travel Gebruikershandleiding voor Travel Arrangers 1 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding 1 Handleiding Total Cards Online Handleiding 2 Handleiding Inleiding Indien uw antwoord niet in deze handleiding staat, dan kunt u ons bereiken op ons e-mailadres: cards.nl@total.com. De Cards Customer

Nadere informatie

Stappenplan I-rent. Inloggen

Stappenplan I-rent. Inloggen Stappenplan I-rent Vanaf januari 2017 kan je reserveren voor het buurthuis, Rockhok of jeugdcentrum via het online platform I-rent. In deze handleiding kan je terugvinden hoe je kan inloggen, een reservatie

Nadere informatie

Gegevens Easyjet: Ga naar de website van Easyjet: Via bovenstaande link komt u direct op de Nederlandse website van Easyjet.

Gegevens Easyjet: Ga naar de website van Easyjet:  Via bovenstaande link komt u direct op de Nederlandse website van Easyjet. Handleiding Easyjet Deze handleiding is gemaakt om u te helpen bij het online inchecken, bijboeken van uw ruimbagage en het reserveren van uw stoel bij Easyjet. Als u op enig moment de melding krijgt sessie

Nadere informatie

Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht

Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

VCK TRAVEL. Gebruikershandleiding AirGo. Treinreserveringen. VCK Travel - Gebruikershandleiding AirGo treinreserveringen 1

VCK TRAVEL. Gebruikershandleiding AirGo. Treinreserveringen. VCK Travel - Gebruikershandleiding AirGo treinreserveringen 1 VCK TRAVEL Gebruikershandleiding AirGo Treinreserveringen VCK Travel - Gebruikershandleiding AirGo treinreserveringen 1 INHOUDSOPGAVE Inloggen... 3 Contact... 4 Treintickets boeken in AirGo... 5 Zitplaatsen

Nadere informatie

Handleiding vereniging: Knop Admin club. Handleiding verenigingen anons.be

Handleiding vereniging: Knop Admin club. Handleiding verenigingen anons.be Handleiding vereniging: v130319 Log aan met je gebruikersnaam en paswoord via: www.anons.be Als administrator zou je onderstaande groene knoppen moeten zien, indien deze niet zichtbaar zijn gelieve dan

Nadere informatie

Royal Hermes Hockey Handleiding over het gebruik van Onli

Royal Hermes Hockey Handleiding over het gebruik van Onli Royal Hermes Hockey Handleiding over het gebruik van Onli Contents A. Inloggen (rechts boven)... 2 B. Aan de slag met Onli... 2 a. Kijk de account gegevens na... 2 b. U heeft meer dan één kind bij RHH?...

Nadere informatie

Handleiding www.thomasmore.carpool.be

Handleiding www.thomasmore.carpool.be Handleiding www.thomasmore.carpool.be STIP Thomas More Versie augustus 2014 Registratie op carpool.be 1.1 Inschrijving Surf naar www.thomasmore.carpool.be. BEN JE AL GEREGISTREERD ALS GEBRUIKER BIJ CARPOOLPLAZA?

Nadere informatie

Handleiding Koga Signature Fiets Configurator STARTPAGINA

Handleiding Koga Signature Fiets Configurator STARTPAGINA Ga naar www.koga-signature.com Handleiding Koga Signature Fiets Configurator Ga naar Bouw uw Koga / Start hier! STARTPAGINA Kies een preset of start met een lege configuratie (ontwerp). Bij een preset

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

GEBRUIK VAN QNAP-BTB

GEBRUIK VAN QNAP-BTB GEBRUIK VAN QNAP-BTB Inloggen Klik op de link die u ontvangen hebt via mail startend met https:// Vul op deze pagina uw logingegevens in die u via mail ontvangen hebt. Klik nu op File Station 1 Nu krijg

Nadere informatie

1.1 Maak een Vooraanmelding Ga naar rol Truck, kies Vooraanmeldingen.

1.1 Maak een Vooraanmelding Ga naar rol Truck, kies Vooraanmeldingen. eportal Tams In deze handleiding geven we een beknopt overzicht hoe een vooraanmelding en een bezoek aan te maken om een TAR code aan te maken 1. TAMS 1.1 Maak een Vooraanmelding Ga naar rol Truck, kies

Nadere informatie

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding Factuur Beheer Gebruikers handleiding COPYRIGHT 2002 Factuur Beheer Pakket 1 Factuur Beheer door ing. K.H. Welling Factuur Beheer is een boekhoudkundig programma. In dit programma kunnen facturen voor

Nadere informatie

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in.

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in. Snel starten met Testweb PSL als coördinator WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

Stap 2: Klik op Mijn boekingen bovenin het scherm zoals op onderstaande printscreen wordt getoond:

Stap 2: Klik op Mijn boekingen bovenin het scherm zoals op onderstaande printscreen wordt getoond: Handleiding Ryanair Deze handleiding is gemaakt om u te helpen bij het online incheken, bijboeken van ruimbagage en het reserveren van uw stoel bij Ryanair. Als u op enig moment de melding krijgt sessie

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Leden handleiding Inhoudsopgave

Leden handleiding Inhoudsopgave Leden handleiding Inhoudsopgave De leden site...2 Inloggen...3 Wachtwoord opvragen of vergeten...4 Inzien handicap...6 Wijzigen emailadres...7 Scorekaart invoeren...8 Reserveren van een starttijd...9 Inzien

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school Handleiding online inschrijven Kinderopvang Met i-school Inhoud 1. Reserveren 1.1 Schooldagen en schoolvrije dagen 1.2 Vakanties 2. Aanmelden 3. Homepagina 4. Kalender 5. Inschrijven 5.1 Via de kalender

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Version: 3.1.1 1. Inloggen op leaseplan.be 3 2. Aanmelden op My LeasePlan en Internet Quotations 4 3. Een bestuurdersprofiel aanmaken en beheren 4 3.1

Nadere informatie

Handleiding Joomla CMS

Handleiding Joomla CMS Handleiding Joomla CMS Inhoudsopgave Inloggen bij de beheeromgeving 3 Artikelen 4 Prullenbak bekijken 4 Nieuw artikel maken / bewerken 5 Afbeelding toevoegen aan artikel 6 Link in een artikel plaatsen

Nadere informatie

Stappenplan Oudermodule I-School

Stappenplan Oudermodule I-School Stappenplan Oudermodule I-School Ga naar: www.i-school.be/login Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Klik nadien op de knop Login. U komt op de beginpagina. Vanboven of links kan je via

Nadere informatie

Swingline. Prijsberekening beschikbaarheid - Reservatie.

Swingline. Prijsberekening beschikbaarheid - Reservatie. 1. Keuze van de reis Prijsberekening beschikbaarheid - Reservatie. Indien de code van de reis gekend is, dan kan deze direct ingegeven worden in het veld product (in geval van een verblijf) of package.

Nadere informatie

Factuurvoorstellen. Opmerkingen: Raadpleeg de facturatietoepassing voor meer details. De volgende hoofdschermen zijn beschikbaar:

Factuurvoorstellen. Opmerkingen: Raadpleeg de facturatietoepassing voor meer details. De volgende hoofdschermen zijn beschikbaar: Module Functie kaart Kantoorbeheer Factuurvoorstel UR09110500 Factuurvoorstellen Dit voorstel toont een lijst van diensten en uitgaven die aan de klant zouden aangerekend moeten worden. Dit bedrag is exclusief

Nadere informatie

Dealer Extranet 3.0 Handleiding

Dealer Extranet 3.0 Handleiding Dealer Extranet 3.0 Handleiding Inhoud 1. Ontdek de Dealer Extranet 3.0: homepage... 3 2. Configureren van een product... 4 3. Een bestelling plaatsen... 6 De Snel bestellen -tool Uploaden van een bestelling

Nadere informatie

Stap 2: Klik op Beheer bovenin het scherm zoals op onderstaande printscreen wordt getoond:

Stap 2: Klik op Beheer bovenin het scherm zoals op onderstaande printscreen wordt getoond: Handleiding Ryanair Deze handleiding is gemaakt om u te helpen bij het online incheken, bijboeken van ruimbagage en het reserveren van uw stoel bij Ryanair. Als u op enig moment de melding krijgt sessie

Nadere informatie

CARGO DATA SYSTEMS BV

CARGO DATA SYSTEMS BV CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING Emballage Administratie Emballage Administratie Dit document beschrijft de werking van de Emballage Administratie module

Nadere informatie

Handleiding Occure verzuimportaal

Handleiding Occure verzuimportaal Handleiding Occure verzuimportaal April 2015 Inhoudsopgave: 1. Inleiding 2. Inloggen Inloggen Checklist voor verdere handelingen 3. Openingsscherm Mijn Dashboard Overzicht Actueel Verzuim, Acties, Managementrapportages

Nadere informatie

De controlekaart volledige werkloosheid

De controlekaart volledige werkloosheid De controlekaart volledige werkloosheid Mobiele Versie Gebruikershandleiding Inhoudstafel Toegang 4 Algemene beschrijving 6 Bovenaan 7 Het logo van de uitbetalingsinstelling 7 De PDF downloaden 7 Instellingen

Nadere informatie

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Januari 2016 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Onthouden inloggegevens op computer... 5 Wachtwoord

Nadere informatie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie 6a Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie Datum Juni 2012 V3.0 Inhoudsopgave 1. Naar CareAssist internet urenregistratie 3 1.1 Toegang tot CareAssist internet urenregistratie 3 1.2 Toevoegen

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Wijzigen van uw e-mailadres...

Nadere informatie

Handleiding i-school. Ik zoek info over: Mij registreren in i-school. Inloggen op i-school. Mijn kind inschrijven. Aanvragen Gekkoo Fonds

Handleiding i-school. Ik zoek info over: Mij registreren in i-school. Inloggen op i-school. Mijn kind inschrijven. Aanvragen Gekkoo Fonds Handleiding i-school Met deze handleiding hoopt Gekkoo je snel op weg te helpen om je kinderen in te schrijven voor een activiteit van Gekkoo. Je vindt in deze handleiding zowel hulp terug bij het inschrijfplatform

Nadere informatie

De eerste stappen in uw Klantenruimte

De eerste stappen in uw Klantenruimte 0 De eerste stappen in uw Klantenruimte Inhoud 1. Hoe gaat u van start?... 2 2. Uw persoonlijke gegevens... 4 3. Uw Klantenruimte - Home... 5 4. Uw Klantenruimte - Onderneming... 6 4.1 Mijn organisatie...

Nadere informatie

Handleiding. Boek Een ticket online

Handleiding. Boek Een ticket online Handleiding Boek Een ticket online STAP 1 - Selecteer retour ticket(retour) of (Enkele Reis) - Selecteer plaats van vertrek( Selecteer plaats van vertrek) - Typ minimaal twee beginletters van de gewenste

Nadere informatie

Renewal portal voor uw ESD producten - exclusief bij Tech Data!

Renewal portal voor uw ESD producten - exclusief bij Tech Data! Renewal portal voor uw ESD producten - exclusief bij Tech Data! Op td.activate- here, het bestelplatform van Tech Data voor ESD producten (Electronic Software Delivery), is het nu ook mogelijk om uw renewals

Nadere informatie

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders - Aanmelden: Het aanmelden gebeurt door als eerste het adres in te vullen op uw microsoft internet explorer pagina. De naam van het adres is: http://www.smulders-bv.nl/

Nadere informatie

VCK TRAVEL. Gebruikershandleiding AirGo. Autohuur. VCK Travel - Gebruikershandleiding AirGo Autohuur 1

VCK TRAVEL. Gebruikershandleiding AirGo. Autohuur. VCK Travel - Gebruikershandleiding AirGo Autohuur 1 VCK TRAVEL Gebruikershandleiding AirGo Autohuur VCK Travel - Gebruikershandleiding AirGo Autohuur 1 INHOUDSOPGAVE Inloggen... 3 Contact... 4 Huurauto s reserveren in AirGo... 5 Extra huurauto s reserveren

Nadere informatie

Hoe uw nieuwsbrieven aanmaken & versturen?

Hoe uw nieuwsbrieven aanmaken & versturen? Hoe uw nieuwsbrieven aanmaken & versturen? Stap 1: Klik in de footer van je website op Inloggen onder de titel Admin Area Stap 2: Typ volgende gegevens in om in te loggen: Gebruikersnaam: agentennummer

Nadere informatie

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG EBUILDER HANDLEIDING De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl info@exed.nl 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding Een korte introductie over het Ebuilder» Navigatie» Snelnavigatie Pagina s Hier vind

Nadere informatie

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Inhoudsopgave 1 Bestellen... 3 1.1 De schoolgegevens invullen... 3 1.2 AmbraSoftbeheerder...

Nadere informatie

Inhoud. Hoe voorstellen en reservaties maken bij LuxairTours?

Inhoud. Hoe voorstellen en reservaties maken bij LuxairTours? via 1 Hoe voorstellen en reservaties maken bij LuxairTours? Inhoud 1. Introductie... 3 2. Sterke punten... 4 2.1. Brochures... 4 2.2. Zoekcriteria... 4 2.3. Knoppen loep aanbiedingen en loep accommodaties...

Nadere informatie

Inleiding...2. 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3. 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4

Inleiding...2. 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3. 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4 Manual MyBTN Inhoud Inleiding...2 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4 2.1 De standaard inbox openen...4 2.2 De inbox...5 2.3 Labels

Nadere informatie

Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order

Hoe PO Omzetten gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1 / 7 Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1. Log in op uw OB10-account 2. Selecteer rij "Aanvaard" - Op de homepage van uw OB10-account, onder "Samenvatting van mijn

Nadere informatie

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Openen documenten... 4 3. Downloaden documenten... 4 4. Documenten Delen... 5 5. Documenten Toevoegen... 7 6. Herbenoemen documenten... 8 7.

Nadere informatie

Typ de reden en omschrijving van de dienstreis in. De gele velden in TEM zijn verplichte velden.

Typ de reden en omschrijving van de dienstreis in. De gele velden in TEM zijn verplichte velden. Werkinstructie boeken van een vlucht Vul een korte omschrijving en de vertrekdatum in. Klik op aanmaken Typ de reden en omschrijving van de dienstreis in. De gele velden in TEM zijn verplichte velden.

Nadere informatie

Tips en Tricks basis. Microsoft CRM Revisie: versie 1.0

Tips en Tricks basis. Microsoft CRM Revisie: versie 1.0 Tips en Tricks basis Microsoft CRM 2016 Revisie: versie 1.0 Datum: 23/03/2016 Inhoud 1. Basisinstellingen... 3 1.1 INSTELLEN STARTPAGINA... 3 1.2 INSTELLEN AANTAL REGELS PER PAGINA... 3 2. Algemene bediening...

Nadere informatie

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad HANDLEIDING 2actions Online-beheer van uw voorraad U heeft 2 manieren om in te loggen op onze website : via de klantenruimte op www.services2actions.com of rechtstreeks via de link www.2actions.com De

Nadere informatie

Handleiding CRS koppeling

Handleiding CRS koppeling Handleiding CRS koppeling CRS koppelingen in JACK Jack heeft de mogelijkheid, koppelingen met de reserveringssystemen Galileo, Amadeus, Worldspan en Sabre te realiseren. De koppeling werkt via de CRS-transformer

Nadere informatie

iphone app - Roll Call

iphone app - Roll Call iphone app - Roll Call Roll Call - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger

Nadere informatie

Renewal dashboard td.activate-here

Renewal dashboard td.activate-here Renewal dashboard td.activate-here Renewal portal voor uw ESD producten - exclusief bij Tech Data! Op td.activate-here, het bestelplatform van Tech Data voor ESD producten (Electronic Software Delivery),

Nadere informatie

Nieuwigheden i.v.m. facturen in DC-Account

Nieuwigheden i.v.m. facturen in DC-Account Nieuwigheden i.v.m. facturen in DC-Account 1 Algemeen... 2 1.1 Update... 2 1.2 Handleiding... 2 2 Instellingen voor facturen... 2 2.1 Gegevens op facturen... 2 2.2 Dossierbeheer Instellingen Facturen...

Nadere informatie

Excellerend Kwartaaltip 2015-3

Excellerend Kwartaaltip 2015-3 Draaitabellen III Draaitabel over meerdere tabbladen In de voorgaande twee kwartaaltips heb ik wat mogelijkheden laten zien van een draaitabel die gegevens samenvat vanuit één tabel. Maar wat moet je nu

Nadere informatie

Handleiding. Boek Een ticket online

Handleiding. Boek Een ticket online Handleiding Boek Een ticket online December 2009 1 STAP 1 - Selecteer retour ticket(retour) of (Enkele Reis) - Selecteer plaats van vertrek( Selecteer plaats van vertrek) - Typ minimal twee beginletters

Nadere informatie

Online reisaanvraag en boeken vlucht

Online reisaanvraag en boeken vlucht Online reisaanvraag en boeken vlucht 1. Aanmaken nieuwe reisaanvraag Vul de gegevens in van de dienstreis die je gaat maken (korte omschrijving, vertrekdatum) Klik op aanmaken 2. Aanvullen reisaanvraag

Nadere informatie

NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1

NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1 NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1 Versie 3.1 December 2004 DE WIZARD VOOR HET BEHEER VAN DE VASTE ACTIVA INLEIDING De grootte en het type onderneming bepalen grotendeels het type beheer dat toegepast

Nadere informatie

QUESTI OPSTARTGIDS ALGEMENE INSTELLINGEN EN LVS

QUESTI OPSTARTGIDS ALGEMENE INSTELLINGEN EN LVS 01 - WELKOM BIJ QUESTI Welkom bij Questi. Alvorens je opstart, willen we je graag attent maken op enkele zaken. Voor je op de knop inloggen klikt, bekijk je best even de algemene filmpjes onder de knop

Nadere informatie

2. Je eerste Prezi Klik op new Prezi. Je komt op volgend scherm uit:

2. Je eerste Prezi Klik op new Prezi. Je komt op volgend scherm uit: Prezi De basis Inleiding Prezi is een online programma om unieke en leuke presentaties te maken i.p.v. PowerPoint. Het biedt veel voordelen, maar ook enkele nadelen. Zo kan je bijvoorbeeld switchen van

Nadere informatie

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers Sectorplannen Handleiding voor werkgevers Versie 1.0 10 februari 2015 Inhoud Een activiteit aanmaken... 2 Marktconformiteit... 3 Eigen offerte procedure... 3 Offerteprocedure via webportal... 7 Een activiteit

Nadere informatie

portal gebruikershandleiding

portal gebruikershandleiding portal gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Aan de slag Wat is de net10 portal? Aanmelden als net10 partner Inloggen Startpagina Mijn account Mijn account Een krediet account aanvragen Mijn account Gebruikersbeheer

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

Handleiding THI. Versie Datum aanpassing Naam 1.0 Maart 2017 S. Klijzing

Handleiding THI. Versie Datum aanpassing Naam 1.0 Maart 2017 S. Klijzing Handleiding THI Versie Datum aanpassing Naam 1.0 Maart 2017 S. Klijzing Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Internet browsers... 4 2. Inloggen... 4 2.1 Username en wachtwoord NCDR en ZorgTTP... 4 2.2 Token...

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Popplet. 1. Surf naar http://popplet.com. 2. Klik rechts bovenin op de knop Sign up for free.

Popplet. 1. Surf naar http://popplet.com. 2. Klik rechts bovenin op de knop Sign up for free. Popplet. Met Popplet kunnen mindmaps gemaakt worden en gedachten snel in tekst en beeld worden omgezet. Popplet werkt snel, eenvoudig en efficiënt. Met Popplet maak je Popplets. Een Popplet is een scherm

Nadere informatie

Last minute verzekeringen

Last minute verzekeringen Last minute verzekeringen Inleiding. De verzekeringsmaatschappijen in Jack/Vera worden boekhoudkundig als elke andere touroperator behandeld. De last minute verzekeringen dienen op een andere manier ingebracht

Nadere informatie

School: richt je school in Voor dat leerkrachten kunnen bestellen moet je school ingericht worden.

School: richt je school in Voor dat leerkrachten kunnen bestellen moet je school ingericht worden. School: richt je school in Voor dat leerkrachten kunnen bestellen moet je school ingericht worden. De leerkrachten moeten een correct e-mailadres hebben en een paswoord. je kan dit aanpassen van de lijst

Nadere informatie

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm.

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm. Handleiding online tickets boeken bij Rederij Doeksen www.rederij-doeksen.nl Boek uw tickets online door op de knop te klikken. Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt,

Nadere informatie

Werkinstructie Verzoeken

Werkinstructie Verzoeken Werkinstructie Verzoeken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden en blinden.

Nadere informatie

Eindejaarsdocument. Inhoudsopgave 1 INVENTARIS. 1.1 Inventaris afdrukken

Eindejaarsdocument. Inhoudsopgave 1 INVENTARIS. 1.1 Inventaris afdrukken Eindejaarsdocument 1 Inhoudsopgave 1 INVENTARIS...1 1.1 Inventaris afdrukken...1 1.2 Inventaris exporteren (= Inventaris opslaan om later af te drukken)...3 1.3 Inventaris importeren...3 2 EINDEJAARSKORTING...5

Nadere informatie

e-tracker Pro User guide

e-tracker Pro User guide e-tracker Pro Vol g de statu s van uw pakketten online User guide Versie 0.1 Inhoudstafel Introductie... 2 Zich aanmelden bij e-tracker pro... 3 Hoe e-tracker Pro gebruiken?... 5 Het horizontale menu...6

Nadere informatie

HANDLEIDING Q3600 Webshop

HANDLEIDING Q3600 Webshop HANDLEIDING Q3600 Webshop Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Webshop artikelgroepen beheren...4 Hoofd artikelgroep toevoegen...6 Sub artikelgroep toevoegen...7 Artikelgroep verwijderen...8

Nadere informatie

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen. Inhoudsopgave Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.... 3 Registreren... 3 Inloggen... 6 Mijn gegevens aanpassen.... 7 Het bestellen van boodschappen.... 8 1. De zoekfunctie.... 9 2. Ons assortiment....

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

S3 Gebruiksaanwijzing Manual del Usuario

S3 Gebruiksaanwijzing Manual del Usuario Manual del Usuario Door: Global Blue SA Versie: 1.1 Datum: 17.07.2014 Status: Goedgekeurd Distributie: Nederland Inhoudsopgave Hoofdstuk I Een Tax Free Form uitgeven 3 Hoofdstuk II Een Tax Free Form opzoeken

Nadere informatie

Opstarten van de GRATIS facturatiemodule

Opstarten van de GRATIS facturatiemodule Opstarten van de GRATIS facturatiemodule 1 Welkom in het gratis facturatieprogramma van WinBooks on Web Het gratis facturatieprogramma is ontworpen om u kennis te laten maken met de interessante functionaliteiten

Nadere informatie

SHIFT+I Inkoopprijs tonen SHIFT+V Verkooprijs tonen

SHIFT+I Inkoopprijs tonen SHIFT+V Verkooprijs tonen CATALOGUS 2 ARTIKELLIJST 3 NIEUW ARTIKELS / PROMO / AANBIEDINGEN 4 OPRUIMING / SNELLE INGAVE 5 BESTELLIJST 6 HISTORIEK / GARANTIE 7 OFFERTE / BACKORDERS 8 FACTUREN / INFORMATIE 9 STEL EEN VRAAG / CONFIGURATIE

Nadere informatie

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE Inhoudsopgave 1. Registreren... 3 2. Menubalk geregistreerde gebruikers... 5 2.1. MIJN PROFIEL... 5 2.2. MIJN ZOEKERTJES...

Nadere informatie

Klassenraad of overleg aanmaken

Klassenraad of overleg aanmaken Klassenraad of overleg aanmaken Wat? Een overleg is een dynamisch formulier met een eigen sjabloon per type, je kan deze types onbeperkt aanmaken via de maintenancemodule. Elk sjabloon heeft zijn eigen

Nadere informatie

Handleiding. Verlinde Net@Price Website

Handleiding. Verlinde Net@Price Website Handleiding Verlinde Net@Price Website Inhoudsopgave Inleiding 2 Hoofdstuk 1. Maak een nieuwe configuratie 4 Hoofdstuk 2. Bekijk een bestaande configuratie 13 Hoofdstuk 3. Levertijden 13 1 Inleiding De

Nadere informatie

HANDLEIDING : BESTELLINGEN INBRENGEN IN RAPTOOLS. Log in op url : https://raptools.vub.ac.be

HANDLEIDING : BESTELLINGEN INBRENGEN IN RAPTOOLS. Log in op url : https://raptools.vub.ac.be Financiële administratie en aankoopdienst HANDLEIDING : BESTELLINGEN INBRENGEN IN RAPTOOLS Log in op url : https://raptools.vub.ac.be Inloggen gebeurt met de inlog (vb.nverheye) en paswoord van het Rekencentrum

Nadere informatie

Webbel. Naam: Leni Goossens. Docent: Hans Kemp. Minor: UXD

Webbel.  Naam: Leni Goossens. Docent: Hans Kemp. Minor: UXD Webbel www.nmbs.be Naam: Leni Goossens Docent: Hans Kemp Minor: UXD 2008-2009 Website: NMBS url: http://www.nmbs.be De nmbs staat voor Nationale Maatschappij van de Belgische spoorwegen. Het is de grootste

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING IMPACTXRM CRM DOCUMENTS GEBRUIKERSHANDLEIDING IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com Herzien 21.04.2016 Inhoud Inhoud... 1 IMPACTXRM Documents Algemene informatie...

Nadere informatie

Siemens Industry Mall. Handleiding. Winkelwagenbeheer

Siemens Industry Mall. Handleiding. Winkelwagenbeheer Siemens Industry Mall Handleiding Winkelwagenbeheer Page: 1 of 22 Inhoudstafel 1 VOORWOORD...3 2 CREATIE VAN WINKELWAGENS...4 2.1 Opladen van een bestaande winkelwagen uit de Mall... 4 2.2 Selectie van

Nadere informatie

Uitleg site maken. Stap 2) Nu kiezen we de lay-out. Je kunt het aantal kolommen kiezen. Je kiest nu de eerste. Maar dit kun je later veranderen

Uitleg site maken. Stap 2) Nu kiezen we de lay-out. Je kunt het aantal kolommen kiezen. Je kiest nu de eerste. Maar dit kun je later veranderen Uitleg site maken Hier vind je een uitleg hoe je bij Google een site kunt maken. Maak eerst een map bij je Favorieten en zet daar onderstaande sites in. Later zet je daar ook je eigen site in. Handig om

Nadere informatie

STBZ-NL-004 Handleiding KID Module LSFDv6

STBZ-NL-004 Handleiding KID Module LSFDv6 STBZ-NL-004 Handleiding KID Module LSFDv6 STBZ-NL-004 Handleiding KID Module LSFDv6, wijzigingen voorbehouden. 1 Inhoudsopgave 1. Invoeren van een Donor... 3 1.1 Donor aanmaken... 3 1.2 Donor scherm...

Nadere informatie

Schoolonline: Handleiding voor ouders

Schoolonline: Handleiding voor ouders Schoolonline: Handleiding voor ouders Schoolonline is een online softwarepakket voor scholen. Ouders hebben ook toegang tot deze website zodat zij informatie over hun kind of de school online kunnen raadplegen.

Nadere informatie

Inschrijven via My.ORWEJA.nl - 1

Inschrijven via My.ORWEJA.nl - 1 Inschrijven via My.ORWEJA.nl Online inschrijven voor wedstrijden is vanaf 2013 mogelijk via Orweja.nl en My.ORWEJA.nl; het online wedstrijdenregistratiesysteem van ORWEJA. Voordat u zich kunt inschrijven

Nadere informatie

Inleiding. 1 Handleiding IRMA

Inleiding. 1 Handleiding IRMA 1 Handleiding IRMA Inleiding IRMA (ICT Resource Manager) is het registratieprogramma dat gebruikt wordt door ICT AmeRijck. Het staat op de computer in het virtuele kantoor van de Servicedesk. IRMA is niet

Nadere informatie

Snel starten met contant Stap 1: Module SnelStart!Contant selecteren in de demonstratieversie van het programma:

Snel starten met contant Stap 1: Module SnelStart!Contant selecteren in de demonstratieversie van het programma: Versie: 201301022 Pagina 1 van 5 Snel starten met contant Stap 1: Module SnelStart!Contant selecteren in de demonstratieversie van het programma: Open het menu Extra, Licentiebeheer Klik in het kader Bediening

Nadere informatie

Amadeus Automated MCO

Amadeus Automated MCO Training Module Amadeus Automated MCO Amadeus Benelux ii 2005 Amadeus NMC All Rights Reserved. Edition 1.1 Published by: NMC Benelux Oppaallaan 1200 2132 LN Hoofddorp August 2005 iii Inhoudsopgave Automated

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

Welkom bij Digicel Online Top Up

Welkom bij Digicel Online Top Up 1 Welkom bij Digicel Online Top Up Welkom en bedankt voor het kiezen van Digicel Online Top Up, de snelste en gemakkelijkste manier om top up te versturen naar landen in de Caribische regio. Onze website

Nadere informatie

Wat is EDUCANON? Site. Kostprijs. Hoe werkt het?

Wat is EDUCANON? Site. Kostprijs. Hoe werkt het? Wat is EDUCANON? EDCANON is een online programma dat toelaat om eigen video s en video s van verschillende platformen interactief te maken. Interactief maken betekent: Site 1. Je kan meerkeuzevragen toevoegen

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.4

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.4 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.4 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

TOEGANGSRECHTEN IN E-CATALOGUE

TOEGANGSRECHTEN IN E-CATALOGUE TOEGANGSRECHTEN IN E-CATALOGUE VOOR DE ROL HOOFDAANKOPER 16/06/2017 Federale dienst e-procurement GEBRUIKSVOORWAARDEN Rechten De FOD Beleid en Ondersteuning behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten,

Nadere informatie