Werkinstructie Verzoeken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Werkinstructie Verzoeken"

Transcriptie

1 Werkinstructie Verzoeken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden en blinden. Deze werkinstructie beschrijft: het indienen van een verzoek, het markeren van het verzoek met een spoedindicatie, het toevoegen van PDF-documenten als bijlage in een verzoek en het openen, opslaan en/of afdrukken van de verzoekgegevens en ingediende documenten.

2 Inhoud Inhoud... 2 Een verzoek indienen in Mijn Rechtspraak Toezicht... 3 Stap 1: soort verzoek selecteren... 3 Stap 2: verzoekgegevens invoeren... 3 Het invullen van de tekstvelden... 3 Het verzoek markeren met spoed... 4 Het toevoegen van een bijlage... 4 Stap 3: verzoek controleren en indienen... 4 Stap 4: bijlagen toevoegen aan een verzoek... 4 Een bijlage toevoegen aan een reeds ingediend verzoek... 5 Verzoekgegevens inzien en opslaan voor uw archief... 5 De verzoekgegevens inclusief documenten bekijken... 5 De verzoekgegevens als PDF bekijken en eventueel printen... 7 Documenten van een verzoek bekijken en/of opslaan... 7

3 Een verzoek indienen in Mijn Rechtspraak Toezicht Ga naar Mijn Rechtspraak Toezicht. Klik in het startscherm op de naam van een opdracht. Tip: om de lijst met opdrachten in te korten kies je in het uitklapmenu boven de lijst met opdrachten de weergave met de naam Actieve opdrachten. Als je op een opdracht hebt geklikt die meerdere zaken omvat, kom je nu in een overzicht met alle gekoppelde zaken. Hier klik je op de zaak waarvoor je het verzoek wilt indienen. Een verzoek wordt namelijk per zaak ingediend. Daarna kom je op het zaakdetailscherm terecht. De zaakdetails, eventuele ingediende verzoeken en het berichtenverkeer tussen jou en de rechtbank vind je in het tabblad met de naam Overzicht. Om een nieuw verzoek in te dienen, klik je rechts bovenin op de knop met de naam Nieuw verzoek. Het indienen van een verzoek bestaat uit vier stappen die bovenaan het verzoek in een strook achter elkaar worden weergegeven, te weten: 1. het soort verzoek kiezen; 2. de gegevens invoeren; 3. de gegevens controleren en indienen; 4. (eventueel) bijlage(n) toevoegen. Deze stappen worden in de volgende paragrafen beschreven. Stap 1: soort verzoek selecteren Bovenaan vind je een uitklapmenu met de tekst Selecteer een verzoektype. Klik op het uitklappijltje hiernaast om het menu met verzoeksoorten te openen. Klik op een naam om een verzoek te selecteren. Nadat je een verzoektype hebt geselecteerd, kom je in het scherm dat hoort bij stap 2 van het indienen van een verzoek, deze stap heeft de naam Invoer gegevens. Deze stap beschrijven we in de volgende paragraaf. Heb je per ongeluk het verkeerde verzoek geselecteerd? Klik dan links onder de verzoekgegevens op de knop met de naam Vorige. Selecteer vervolgens een ander verzoektype. Stap 2: verzoekgegevens invoeren In deze stap vul je de verzoekgegevens in. Ook kun je aangeven of het een spoedverzoek betreft en of je bijlagen wilt toevoegen. Het invullen van de tekstvelden Ieder verzoek heeft specifieke velden waar je informatie kunt invoeren. Velden waar achter de tekst een asterisk (sterretje) staat, zijn verplicht om in te vullen. Je kunt extra informatie toevoegen in het veld met de naam Toelichting. Je kunt hier maximaal tekens gebruiken (ongeveer 3 tot 4 A4 pagina s). Let op: het is niet de bedoeling dat je twee (aparte) verzoeken maakt wanneer je meer dan tekens wilt gebruiken. Je gaat dan als volgt te werk:

4 In het veld met de naam Toelichting voeg je beknopt de onderbouwing of toelichting toe. Extra informatie verwerk je in een document die je als bijlage (PDF-document) toevoegt aan het verzoek. Dit doet u in stap 4 (zie de paragraf met de naam Stap 4: Bijlage toevoegen aan een verzoek). Het verzoek markeren met spoed Het is mogelijk om aan te geven dat het verzoek spoed heeft. Dit verzoek verschijnt in de werkomgeving van de rechtbank met een apart label (het label genaamd Spoed: Ja). Om het verzoek een spoedindicatie mee te geven, vink je het vakje aan met de naam Spoed? Let op: alleen in stap 2 (waar je je nu bevindt) kun je het verzoek een spoedmarkering geven. Het toevoegen van een bijlage Om een bijlage toe te voegen, zet je een vinkje in het vak voor de optie met de naam Bijlage toevoegen? Als je alle velden naar wens hebt ingevuld, klik je onderin op de knop met de naam Volgende. In stap 4 voeg je de bijlage ook daadwerkelijk toe (zie de paragraf met de naam Stap 4: Bijlage toevoegen aan een verzoek). Stap 3: verzoek controleren en indienen In deze stap controleer je of het verzoek juist is ingevuld. Als je het verzoek wilt wijzigen, klik je links onderin op de knop met de naam Vorige. Om het verzoek te versturen, klik rechts onderin op de knop met de naam Dien verzoek in. Heb je bij stap 2 een vinkje gezet voor de optie met de naam Bijlage toevoegen? Dan keer je terug naar het overzicht van de zaak. Heb je deze optie wel aangevinkt, dan kom je nu in het scherm om een bijlage toe te voegen. Dit is stap 4 die in de volgende paragraaf is beschreven. Stap 4: bijlagen toevoegen aan een verzoek Heb je bij stap 1 een vinkje hebt gezet in het vakje voor de optie met de naam Bijlagen toevoegen? Dan kom je nu in stap 4 met de naam Uploaden bijlage(n). Let op: u kunt hier alleen PDF-bestanden toevoegen. Deze mogen niet groter zijn dan 10MB. In de bestandsnaam mogen geen speciale (diakritische) tekens voorkomen zoals de letters:?,!, &, ñ, ë, è, ă, ô en ç. Het eerste veld dat je in het scherm ziet is een uitklapmenu met de naam Soort. Klik op het pijltje naast dit veld om een soort document te selecteren. Vul vervolgens een beknopte omschrijving van het bijgevoegde bestand of de naam van het bestand in bij het veld met de naam Titel. Ga naar het veld met de naam Document. Klik hier op de knop met de naam Bladeren.

5 Er verschijnt nu een scherm waarmee je het gewenste document kunt opzoeken. Dubbel klik op een document om het toe te voegen aan het verzoek en terug te keren naar het invoeren van het verzoek. Klik nu rechts onderin op de knop met de naam Uploaden. Herhaal eventueel deze stappen om meerdere bijlagen toe te voegen. Als je geen bijlagen meer wilt toevoegen, klik je op het kruisje rechts bovenin het verzoekscherm. Let op: heb je per ongeluk een foutief document toegevoegd, neem dan contact op met de rechtbank. De werkafspraak hiervoor is dat je een Extern bericht stuurt op het niveau van de zaak (of verzoek). Medewerkers van de rechtbank kunnen dit document dan uit het dossier verwijderen. Een bijlage toevoegen aan een reeds ingediend verzoek Je kunt ook achteraf extra documenten toevoegen aan het verzoek. Bijvoorbeeld wanneer de RC om meer informatie vraagt. Ga hiervoor naar het tabblad met de naam Overzicht. Navigeer naar het onderdeel met de naam Verzoeken. Klik op een bestaand verzoek. De details van het verzoek worden nu getoond. Om een extra bijlage toe te voegen, klik je op de knop met de naam Document toevoegen. Volg hiervoor de stappen uit de vorige paragraaf. Let op: als je achteraf bijlagen toevoegt aan een verzoek, krijgt de rechtbank hier geen aparte notificatie van. De werkafspraak voor deze situatie is dat je een extern bericht verstuurt om de rechtbank hiervan op de hoogte te stellen. Dit doe je door een bericht te versturen in het verzoek. Je vindt het veld voor uw berichttekst onder het verzoek, in het onderdeel met de naam Communicatie. De eventuele berichten die bij de zaak horen, tref je aan onder het kopje met de naam Berichten. De berichten die horen bij een verzoek vind je onder het kopje Communicatie. Let op: wanneer het verzoek is afgerond, kun je geen berichten meer versturen naar de Rechtbank binnen dit verzoek. Dit kan uiteraard nog wel binnen de zaak. Verzoekgegevens inzien en opslaan voor uw archief De verzoekgegevens inclusief documenten bekijken De ingediende verzoeken vind je door te gaan naar het tabblad met de naam Overzicht. Navigeer nu naar het kopje met de naam Verzoeken. De status van het verzoek wordt hier ook getoond. Klik op het verzoek dat u wilt openen om de details te bekijken, doe dit in de kolom met de naam Verzoektype. Hier is de mogelijkheid om de verzoekgegevens te openen, op te slaan of af te drukken. Ook kun je hier de ingediende documenten openen of opslaan. Als een verzoek is goedgekeurd, wordt dit bovenin het verzoek weergegeven, inclusief de naam van de behandelaar en eventuele toelichting.

6 Klik op het kruisje rechts bovenin om de verzoekdetails te verbergen. Om alle verzoeken te verbergen in het zaakdetailoverzicht, klik je op het mini-pijltje te vinden aan de rechterzijde van de kop met de naam Verzoeken.

7 De verzoekgegevens als PDF bekijken en eventueel printen Om de verzoekgegevens te openen en eventueel af te drukken, klik je op het verzoek. Klik hierna op het printersymbool rechtsboven in het verzoek. Het afdrukscherm van je webbrowser wordt nu geopend. Vanuit hier kun je het verzoek afdrukken of opslaan als PDF (afhankelijk van de computerinstellingen). Wil je terugkeren naar het overzicht, sluit dan het tabblad met de naam Print verzoek via het kruisje van dit tabblad. Documenten van een verzoek bekijken en/of opslaan Om de documenten van het verzoek te openen, klik je op het downloadsymbool aan de rechterzijde van het document. Je vindt dit symbool in de kolom met de naam Download. Het scherm dat daarna geopend wordt, is afhankelijk van je browser. In de meeste gevallen heb je de keuze om het document te openen of op te slaan. Druk hierna op de knop met de naam OK.

Werkinstructie Verzoeken

Werkinstructie Verzoeken Werkinstructie Verzoeken In Mijn Rechtspraak - Toezicht Deze werkinstructie beschrijft: het indienen van een verzoek, het markeren van het verzoek met een spoedindicatie, het toevoegen van PDF-documenten

Nadere informatie

Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht Deze werkinstructie beschrijft: het indienen van een verzoek, het markeren van het verzoek met een spoedindicatie, het toevoegen van PDF-documenten

Nadere informatie

Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen

Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen In Mijn Rechtspraak - Toezicht Bij het versturen van een zaaksbericht vanuit Mijn Rechtspraak Toezicht is het mogelijk om bijlage(n) toe te voegen. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen

Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen In Mijn Rechtspraak - Toezicht Bij het versturen van een zaaksbericht vanuit Mijn Rechtspraak Toezicht is het mogelijk om bijlage(n) toe te voegen. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Werkinstructie het Financieel verslag en overige documenten indienen/raadplegen

Werkinstructie het Financieel verslag en overige documenten indienen/raadplegen Werkinstructie het Financieel verslag en overige documenten indienen/raadplegen in Mijn Rechtspraak Toezicht Om het financieel verslag in te dienen, maak je gebruik van Mijn Rechtspraak Toezicht. Vanuit

Nadere informatie

Werkinstructie Een zaak afwikkelen

Werkinstructie Een zaak afwikkelen Werkinstructie Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht

Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht Deze werkinstructie beschrijft de handelingen om in Mijn Rechtspraak- Toezicht een zaak af te wikkelen. 28-4-2016 Spir-it Werkinstructie Afwikkelen van

Nadere informatie

Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen

Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen In Mijn Rechtspraak - Toezicht Bij het versturen van een zaaksbericht vanuit Mijn Rechtspraak Toezicht is het mogelijk om bijlage(n) toe te voegen. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Werkinstructie Voorgangsverslag maken

Werkinstructie Voorgangsverslag maken Werkinstructie Voorgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

Werkinstructie Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht Deze werkinstructie beschrijft de handelingen om in Mijn Rechtspraak- Toezicht een zaak af te wikkelen. laatst gewijzigd: 18-7-2019 Werkinstructie

Nadere informatie

Werkinstructie Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht Deze werkinstructie beschrijft de handelingen om in Mijn Rechtspraak- Toezicht een zaak af te wikkelen. laatst gewijzigd: 18-12-2018 Werkinstructie

Nadere informatie

Werkinstructie Voorgangsverslag maken

Werkinstructie Voorgangsverslag maken Werkinstructie Voorgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

Werkinstructie Voortgangsverslag maken

Werkinstructie Voortgangsverslag maken Werkinstructie Voortgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak - Toezicht Voortgangsverslagen dient u in via Mijn Rechtspraak Toezicht. Voor een cluster van zaken, dient u per zaak een voortgangsverslag in.

Nadere informatie

Werkinstructie Inloggen en machtigingen

Werkinstructie Inloggen en machtigingen Werkinstructie Inloggen en machtigingen In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

Werkinstructie Inloggen en machtigingen in Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Inloggen en machtigingen in Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Inloggen en machtigingen in Mijn Rechtspraak Toezicht Deze werkinstructie beschrijft hoe je kunt inloggen op Mijn Rechtspraak en hoe je toegang kunt verlenen aan medewerkers. laatst gewijzigd:

Nadere informatie

Werkinstructie Inloggen en machtigingen in Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Inloggen en machtigingen in Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Inloggen en machtigingen in Mijn Rechtspraak Toezicht Deze werkinstructie beschrijft hoe u inlogt op Mijn Rechtspraak en hoe u toegang verleent aan medewerkers. laatst gewijzigd: 31-8-2018

Nadere informatie

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie voor vreemdelingenadvocaten Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 3 2 Een nieuw verzoek indienen... 7 3 Terugkeren naar startpagina...13 4 Lopende zaken...14 5 Zaak inzien...15

Nadere informatie

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie voor vreemdelingenadvocaten Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 4 2 Een nieuw verzoek indienen... 6 3 Terugkeren naar startpagina...11 4 Zaken...12 4.1 Overzicht van uw zaken...12

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Werkinstructie Het voortgangsverslag maken, publiceren en bijwerken in Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Het voortgangsverslag maken, publiceren en bijwerken in Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Het voortgangsverslag maken, publiceren en bijwerken in Mijn Rechtspraak Toezicht U dient het voortgangsverslag via Mijn Rechtspraak Toezicht in te dienen. Wanneer de termijn van het voortgangsverslag

Nadere informatie

Werkinstructie. Voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. Voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie Voor vreemdelingenadvocaten Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden en blinden. Inhoud

Nadere informatie

Werkinstructie. Voor advocaten Civiel vorderingen met verplichte procesvertegenwoordiging in eerste aanleg

Werkinstructie. Voor advocaten Civiel vorderingen met verplichte procesvertegenwoordiging in eerste aanleg Werkinstructie Voor advocaten Civiel vorderingen met verplichte procesvertegenwoordiging in eerste aanleg Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 3 2 Een nieuwe zaak indienen... 5 3 Terugkeren

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie 6a Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie Datum Juni 2012 V3.0 Inhoudsopgave 1. Naar CareAssist internet urenregistratie 3 1.1 Toegang tot CareAssist internet urenregistratie 3 1.2 Toevoegen

Nadere informatie

HANDLEIDING APPRENTICE (voor leerlingen)

HANDLEIDING APPRENTICE (voor leerlingen) (voor leerlingen) Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 2. Overzicht Dashboard 4 - Naar je werkstuk 4 3. De werkstukpagina 5 - Kolom rechts: 6 Agenda 6 Berichten 7 Tools: 8 - Stappenplan 8 - Logboek 9 - Bronnenlijst

Nadere informatie

Klik op de tegel Leerwinstplan. Klik op de tegel Leerlingprofiel. Selecteer links bovenin een leerling en domein uit de lijst

Klik op de tegel Leerwinstplan. Klik op de tegel Leerlingprofiel. Selecteer links bovenin een leerling en domein uit de lijst Leerlingprofiel - Pedagogisch en didactisch handelen invoeren Klik op de tegel Leerlingprofiel Selecteer links bovenin een leerling en domein uit de lijst Klik bij Pedagogisch en didactisch handelen op

Nadere informatie

Werkinstructie. Voor advocaten Civiel vorderingen met verplichte procesvertegenwoordiging in eerste aanleg

Werkinstructie. Voor advocaten Civiel vorderingen met verplichte procesvertegenwoordiging in eerste aanleg Werkinstructie Voor advocaten Civiel vorderingen met verplichte procesvertegenwoordiging in eerste aanleg Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 4 2 Een nieuwe zaak indienen... 6 3 Vordering Eerste

Nadere informatie

Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT

Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT Plaats: Utrecht Datum: 18-09-2017 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 1.1 1. Inleiding Peridos ondersteunt de digitale labworkflow voor de NIPT.

Nadere informatie

EDUscope Dossier Werken met Journalen

EDUscope Dossier Werken met Journalen EDUscope Dossier Werken met Journalen EDUscope versie 3.7.0 Bergerweg 110 6135 KD Sittard 046-4571830 1 INHOUD 2 Inleiding... 3 3 Individueel leerlingjournaal... 3 3.1 Journaalregels toevoegen:... 3 3.2

Nadere informatie

Werkinstructie. Voor advocaten Civiel

Werkinstructie. Voor advocaten Civiel Werkinstructie Voor advocaten Civiel Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden en blinden. Inhoud Inloggen

Nadere informatie

Peridos Handleiding uitslagen combinatietest

Peridos Handleiding uitslagen combinatietest Peridos Handleiding uitslagen combinatietest Plaats: Utrecht Datum: 18-09-2017 Auteur: Landelijk functioneel beheer Peridos Versie: 2.0 1. Inleiding Peridos ondersteunt de digitale labworkflow voor de

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN ZOVIE

HANDLEIDING MIJN ZOVIE HANDLEIDING MIJN ZOVIE Inhoud Welkom bij Zovie... 2 Laptop of telefoon... 2 Snelkoppeling op de telefoon instellen... 2 Inloggen... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Hoofdpagina... 5 Tijdschrijven... 5 Aantal

Nadere informatie

Handleiding ELO. Handleiding. Electronische Leeromgeving (ELO)

Handleiding ELO. Handleiding. Electronische Leeromgeving (ELO) Handleiding ELO Handleiding Electronische Leeromgeving (ELO) 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Opbouw van de ELO... 5 2.1 Je bent ingelogd, wat nu?... 5 2.2 Klaslokaal... 6 2.2.1 Ondersteunende

Nadere informatie

Handleiding Medewerkersagenda. PlanCare Dossier elektronisch cliënten dossier

Handleiding Medewerkersagenda. PlanCare Dossier elektronisch cliënten dossier Handleiding PlanCare Dossier elektronisch cliënten dossier De agenda in PlanCare 2 De agenda kent verschillende invalshoeken of benaderingswijzen. Centraal staat de Cliëntagenda waar alle afspraken en

Nadere informatie

Handleiding Sporter 1.

Handleiding Sporter 1. Handleiding Sporter 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Sporter rol... 7 Sporter profiel...

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

Handleiding online Factsheetmodule

Handleiding online Factsheetmodule Handleiding online Factsheetmodule Sportvissers hebben eigenlijk maar twee dingen nodig: goed viswater en een goede visstand. De zorg voor goed viswater met een goede visstand is dan ook de belangrijkste

Nadere informatie

Hand-out OuderCommunicatieSysteem

Hand-out OuderCommunicatieSysteem Hand-out OuderCommunicatieSysteem Publicatiedatum 13-09-2016 Inhoudsopgave Fase 1: starten met het OuderCommunicatieSysteem 3 Inloggen 3 Naar de achterkant van de website 4 Naar modulebeheer 4-5 Configuratie

Nadere informatie

Handleiding Atletiek Academie

Handleiding Atletiek Academie Handleiding Atletiek Academie Handleiding Atletiek Academie 07-02-2013-1 - Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2 Opbouw van de Atletiek Academie... 5 2.1 Je bent ingelogd, wat nu?... 5 2.2 Klaslokaal...

Nadere informatie

Cliënthandleiding Aangifte service. Versie 6.0

Cliënthandleiding Aangifte service. Versie 6.0 Cliënthandleiding Aangifte service Versie 6.0 Inhoudsopgave 1 Inloggen/systeemeisen... 3 1.1 Systeemeisen...3 1.2 Inloggen op het portaal...3 2 Aangifte Service... 4 2.1 Inleiding...4 2.2 Het aangifte

Nadere informatie

Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder

Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder Versie 3 http://evaluatie.q-keurmerk.nl/ 1 Inhoudsopgave 1. Als aanbieder registreren... 3 2. Inloggen... 4 3. Cursus laten evalueren... 5 1. Inloggen als aanbieder

Nadere informatie

HANDLEIDING BUDGETHOUDER. ProActive Fiatteren. Versie 1.0

HANDLEIDING BUDGETHOUDER. ProActive Fiatteren. Versie 1.0 HANDLEIDING BUDGETHOUDER ProActive Fiatteren Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 1.1 Algemene iconen 3 2 Aanmelden 4 2.1 Aanmelden 4 2.2 Wachtwoord wijzigen 5 2.3 Startpagina 6 2.4 Afmelden / sluiten

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Oracle Worklist (autorisatieproces)

Gebruikshandleiding Oracle Worklist (autorisatieproces) Gebruikshandleiding Oracle Worklist (autorisatieproces) Versie 2.1 19-02-2013 1 Index 1. Inleiding 3 2. Opstarten Worklist 4 a. Start goedkeurproces 4 b. Inloggen 5 c. Overzicht 6 3. Aanstelling goedkeuren/afwijzen

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

Instructiedocument prijslijsten

Instructiedocument prijslijsten Indien u een prijs of prijzen wilt uitvragen bij de aanbieders kunt u dat doen onder de tab Prijslijst. In Negometrix wordt er onderscheidt gemaakt tussen twee soorten prijslijsten: Een gedetailleerde

Nadere informatie

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology PRINT CV HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over Print cv s... 4 1.2 Doel van deze instructie... 4 1.3 Opbouw

Nadere informatie

Meetinstrumenten Inhoudsopgave:

Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Openen van de meetinstrumenten 2 Selecteren meetinstrumenten voor een patiënt /cliënt 4 Meetinstrument naar de patiënt / cliënt sturen 6 Inlezen meetresultaten 10 Bekijken

Nadere informatie

Handleiding Berichtensysteem. Multitask ICT bv

Handleiding Berichtensysteem. Multitask ICT bv Handleiding Berichtensysteem Multitask ICT bv Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 2 Berichten 4 2.1 Berichten bekijken 5 2.1.1 Ongelezen berichten 5 2.1.2 Zoeken 5 2.1.3 Berichten accorderen 5 2.1.4 Bericht gelezen

Nadere informatie

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree Het instroomproces* Medewerkers Siza entree Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. EEN NIEUWE CLIËNT TOEVOEGEN IN ONS... 5 3. EEN CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 6 4. LOCATIE TOEKENNEN... 7 5. MEDEWERKER RELATIE

Nadere informatie

Handleiding Scorion voor studenten CRU SUMMA

Handleiding Scorion voor studenten CRU SUMMA OWCServicedeskICT@umcutrecht.nl 088 75 534 18 https://students.uu.nl/gnk/scorion Handleiding Scorion voor studenten CRU SUMMA Inhoudsopgave Inloggen 3 Startscherm en basisfuncties 4 Formulieren 5 Formulierenset

Nadere informatie

Handleiding Speciaal voor vraagouders

Handleiding Speciaal voor vraagouders Handleiding Speciaal voor vraagouders Let op: Zie je dit balkje in deze handleiding? Dan hebben wij een tip voor je. Ohw. Wachtwoord kwijt of vergeten? Dan kun je deze resetten door in het inlogscherm

Nadere informatie

Hoe maak ik mijn portfolio?

Hoe maak ik mijn portfolio? Hoe maak ik mijn portfolio? Handleiding bij het aanmaken en invullen van het eportfolio voor medewerkers in de meubel- en interieurbouwbranche Het eportfolio wordt beschikbaar gesteld door het Expertisecentrum

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015 Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015...Controleer uw gegevens Standmedewerkers 2014 registreren voor PROVADA 2015 Foto s uploaden en status PROVADA Afsprakenmodule aanpassen Nieuwe standmedewerkers

Nadere informatie

Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken.

Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken. Hoofdstuk 1 Retourinformatie via Extramed Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken. Als u declareert via Extramed,

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 2.0 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE. LANDELIJKE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie

HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE. LANDELIJKE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE LANDELIJKE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie 2017 10 12 Inhoudsopgave INLOGGEN... 2 SCHEIDSRECHTERS TOEVOEGEN AAN DE SCHEIDSRECHTERSLIJST... 2 Toevoegen aan de hand

Nadere informatie

DURAPRINT ONLINE HELP

DURAPRINT ONLINE HELP DURAPRINT ONLINE HELP U MAAKT GEBRUIK VAN EEN DATABASE Ga verder naar pagina 4 als u geen gebruik maakt van een database 1. Start Duraprint 2. Selecteer nieuw document Klik om DURAPRINT te starten Klik

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

Dossier Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding

Dossier Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding Dossier Instellingen Inhoudsopgave Inleiding Dossier instellingen Dossier Meetinstrumenten Meetinstrumenten importeren Nieuwe meetinstrumenten importeren met bestaande meetinstrumenten Richtlijnen Richtlijnen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Hoe gebruiken? Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 2. NAAR UW KLANTENZONE GAAN... 4 3. CONSULTATIE VAN UW GEGEVENS... 6 3.1. MIJN ALGEMENE

Nadere informatie

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of Enkele nuttige tips om met VARB te werken. U start uw internetbrowser en gaat naar https://www.varb.nl er komt een schermpje Certificaat bevestigen, klik op OK. Het volgende scherm is Voer Pin in, u vult

Nadere informatie

Tips & Tricks ZorgDomein

Tips & Tricks ZorgDomein Tips & Tricks ZorgDomein Onderwerpen 1. Startscherm ZorgDomein & zoeken naar het juiste zorgaanbod... 1 2. Patiëntgegevens controleren en wijzigen vóór verwijzen... 2 3. Het Patiëntbericht printen of e-mailen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 1.1 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

Webportal Speedliner Logistics B.V. Handleiding

Webportal Speedliner Logistics B.V. Handleiding Webportal Speedliner Logistics B.V. Handleiding Datum: 16-06-2014 Versie 1.0 Pagina: 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Dagoverzicht 18 Browser 3 Dagoverzicht Printen verzendetiketten 20 Inloggen 3 Dagoverzicht

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Typo3

Gebruikershandleiding Typo3 Gebruikershandleiding Typo3 Inhoudsopgave: 1. Inhoudsopgave 2. Inloggen op de backend 3. Tekst aanpassen 4. Afbeeldingen toevoegen. a. Een afbeelding toevoegen in de teksteditor. b. Een afbeelding toevoegen

Nadere informatie

Snelstart Onderwijspeil

Snelstart Onderwijspeil Snelstart Onderwijspeil Inhoud INLOGGEN... 2 STARTEN NIEUW ONDERZOEK... 3 VRAGEN TOEVOEGEN... 4 VRAGEN TOEVOEGEN AAN BESTAAND ONDERZOEK... 7 VRAGENLIJST VERSTUREN... 8 ONDERZOEK VERSPREIDEN EN E-MAILLIJST

Nadere informatie

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Converteren banknummers... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

Handleiding WebHome Mediamanager Brochure module

Handleiding WebHome Mediamanager Brochure module Handleiding WebHome Mediamanager Brochure module U kunt alleen bestellingen doen, als u het object heeft vrijgegeven voor publicatie, in het tabblad Algemeen. Vrijgeven voor publicatie betekent dat u toestemming

Nadere informatie

Evry voor Diëtheek. Handleiding eerste gebruik

Evry voor Diëtheek. Handleiding eerste gebruik Evry voor Diëtheek Handleiding eerste gebruik 1 Introductie Maak verbinding met het bureaublad-op-afstand van Diëtheek op de gebruikelijke manier. Start hier Evry met het icoon op het bureaublad. De gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Wat is itslearning..?

Wat is itslearning..? Wat is itslearning..? Met itslearning heb je via internet altijd toegang tot bijvoorbeeld je huiswerk, interessante informatie en studiewijzers. Ook kun je via itslearning communiceren, samenwerken met

Nadere informatie

Activiteiten in Fidura

Activiteiten in Fidura Activiteitenmodule starten De Activiteitenmodule kan worden gestart via het kopje modules in het Hoofdscherm of door klikken met de linkermuis op de knop onderin de taakbalk. rechts (Bulk)Import inkomende

Nadere informatie

Handleiding Aanmaken Digitaal Portfolio

Handleiding Aanmaken Digitaal Portfolio Handleiding Aanmaken Digitaal Portfolio Centrum voor Verpleegkundige Studies 2016-2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Openen van je portfoliosite... 3 3. Het startscherm... 4 4. Documenten uploaden...

Nadere informatie

Instroom nieuwe. cliënten binnen ONS* Voor: regiebehandelaar/ voordracht kenniscirkel

Instroom nieuwe. cliënten binnen ONS* Voor: regiebehandelaar/ voordracht kenniscirkel Instroom nieuwe cliënten binnen ONS* Voor: regiebehandelaar/ voordracht kenniscirkel Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. VOORDRACHT NIEUWE CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 5 3. DE BASISGEGEVENS VAN EEN CLIËNT

Nadere informatie

Beheersplan 2010 Gebruikershandleiding

Beheersplan 2010 Gebruikershandleiding 1. Inloggen Men dient eerst in te loggen op http://aanmelden.watertotaalbeheer.nl. De gebruikersnaam en wachtwoord worden verstrekt door een adviseur van Hydroscope. Gelieve met Hydroscope contact op te

Nadere informatie

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Gebruik handleiding 103: Deze handleiding is bestemd voor wijkhoofden en Vrienden die gegevens gaan verwerken en bewerken in een wijk binnen een

Nadere informatie

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Inloggen Ga via uw internetbrowser (bij voorkeur Google Chrome of firefox) naar www.servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl/typo3 U ziet vervolgens

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

HANDLEIDING RAPPORTEN

HANDLEIDING RAPPORTEN HANDLEIDING RAPPORTEN Versie 2.0 dd 13/10/2014 Versie 2.1 dd 03/04/2015 Inhoudstabel VAN START MET DE RAPPORTEN... 2 1 EEN TOETS TOEVOEGEN... 3 MOGELIJKHEID 1: PROEVEN PER KLAS... 3 MOGELIJKHEID 2: INVOEREN

Nadere informatie

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor Formulieren In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor de Functioneel beheerder. Ter verduidelijking zijn op relevante onderdelen eveneens schermvoorbeelden

Nadere informatie

VIVA2.0. Balie. VIVA2.0 Balie

VIVA2.0. Balie. VIVA2.0 Balie Balie VIVA2.0 VIVA2.0 Balie CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl 1 Inhoudsopgave 1. Algemene Informatie over VIVA

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

Handleiding KampInfo op hit.scouting.nl. voor HIT Kampen

Handleiding KampInfo op hit.scouting.nl. voor HIT Kampen voor HIT Kampen Inleiding Dit document beschrijft heel kort de kampregistratie taken voor een HIT Kamp. Er zijn twee hoofdtaken: het wijzigen van de gegevens van je kampen; akkoord geven. Om dit te doen

Nadere informatie

Tabblad Samenvatting:

Tabblad Samenvatting: Tabblad Samenvatting: Op het scherm Samenvatting beschrijft u de voortgang tijdens de rapportageperiode. Indien de bij het project behorende subsidieaanvraag in het Engels is ingediend moet de samenvatting

Nadere informatie

Digitaal planbord Handleiding beheer

Digitaal planbord Handleiding beheer Digitaal planbord Handleiding beheer Inhoudsopgave Rollen en hun mogelijkheden...3 Medewerker...3 Beheerder...3 Uitleg van de mogelijkheden... 5 Activiteiten inzien... 5 Activiteit aanmaken...6 verwijderen

Nadere informatie

HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE. REGIONALE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie

HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE. REGIONALE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE REGIONALE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie 2017 09 06 Inhoudsopgave INLOGGEN... 2 OVERZICHT WEDSTRIJDPROGRAMMA... 2 Selecteren op datum... 2 Selecteren op nog niet

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. StUF Testplatform Versie 1.3.0

Gebruikershandleiding. StUF Testplatform Versie 1.3.0 Gebruikershandleiding StUF Testplatform Versie 1.3.0 Documentversie: 0.7 Datum 25 november 2014 Status In gebruik Inhoudsopgave 1 INLEIDING...3 2 GEBRUIK MAKEN VAN HET STUF TESTPLATFORM...4 2.1 INLOGGEN

Nadere informatie

Handboek TOPdesk Selfservicedesk

Handboek TOPdesk Selfservicedesk Handboek TOPdesk Selfservicedesk Versie 1.1 Juli 2016 Handleiding TOPdesk Selfservicedesk Inhoud Handleiding TOPdesk Selfservicedesk... 1 Gebruik Selfservicedesk... 2 Inloggen/aanmelden... 2 Welkomstpagina...

Nadere informatie