10 Geheimen om de Lotto te winnen. Gratis Rapport. Lotto Win Systeem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "10 Geheimen om de Lotto te winnen. Gratis Rapport. Lotto Win Systeem"

Transcriptie

1 10 Geheimen om de Lotto te winnen Gratis Rapport Lotto Win Systeem

2 Nr. 1 // 9 Lotto speel fouten die u koste wat het kost moet vermijden Elke dag zie ik loterij spelers deze voor de hand liggende fouten maken. Ze vragen zich af waarom ze niet (vaker) winnen. Dus hier zijn 10 speel fouten die je moet vermijden - het zal een betere Speler van je maken: 1. Speel niet alleen wanneer je daar zin in hebt. Maak een tijdschema en houd je hieraan. Een keer per week, twee keer per maand... wat het ook is, Hou je hieraan, het is het fundament van je lotto spel. 2. Speel niet op populaire dagen. Veel spelers richten zich op een zaterdag spel of op dagen dat de jackpot op de hoogste stand staat en moeten hun jackpot te delen met anderen. Vraag je lokale lotto winkel welke dag is het minst populair en speel op die ene dag. 3. Knoei niet met een systeem dat werkt. Sommige Lotto Win Systeem Spelers brengen hun eigen nummers in 'voor goed geluk'. Dit geeft alleen maar slechte resultaten. Je kunt nu eenmaal niet winnen van een bewezen systeem. 4. Verander je nummers niet. Als je een budget hebt om 20 lijnen spelen van het Lotto Win Systeem, houd dan vast aan die nummers elk spel weer. Denk niet dat andere nummers voor elk spel zal beter zijn dat is het niet. 5. Mis geen spel. De grote winnaars van elke lotto spel te spelen ELKE keer totdat hun overwinning komt. 6. Geef niet te snel op. Elke doorbraak in het leven - en lotto - komt als de stand van zaken op zijn somberst lijken te zijn. 7. Denk niet dat je hebt verloren (het kopen van lotto tickets) als je niet wint. Betalen voor je Lotto tickets is een noodzakelijke voorwaarde die je nodig hebt om de volgende keer te winnen. 8. Speel geen Lotto spel met 7 ballen als je vaker wilt winnen. Hou het bij de lage balspelen. Speel Lotto met 5 ballen of eventueel 6 ballen (alleen als je geen andere keuze hebt). De kansen op winst zijn te vergroten met lagere balspelen. 9. Speel geen Lotto met de hoogste getallen speel het spel met de laagste. Hoe lager het aantal getallen in je spel, hoe beter uw kansen. Als u de keuze van het spelen van twee wedstrijden met, zeg, 35 nummers of 60 - ga voor laag!

3 Nr. 2 // 3 Essentiële Tips voor je Lotto Spel Welke Lotto spel je ook besluit te gaan spelen, doe eerst deze belangrijke controles: 1. Het Lotto spel wordt door de staat gesteund / goedgekeurd. Zorg ervoor dat de regering (van elk land) achter de Lotto staat voor extra veiligheid. 2. Speel geen Lotto spelen met door de computer gegenereerde nummers. Wees er zeker van dat ze spelen met echte ballen - ping pong ballen zijn het meest gebruikelijk - in een wasmachine achtige machine. 3. Let op dat de loting doorlopend wordt gefilmd, van het begin tot het einde zonder onderbreking. Waarom? Er doen een aantal geruchten de ronde dat door computer gegenereerde willekeurige/random getallen (RNG) die sommige spelen gebruiken, niet zeker zijn. Er bestaat een kans dat ze worden gemanipuleerd, gehacked of verborgen functies hebben die de loting kan wijzigen. Dit geldt ook voor online lotto. Spelen waarbij je de cijfers niet fysiek kan zien, maakt het moeilijk om te spelen zonder risico. De beste manier om volledig willekeurige getallen te krijgen en dus zeker te zijn van je spel is : (a) Bekijk en controleer de cijfers van trekkingen uit het verleden en kijk of ze niet een vreemde of onverklaarbare patroon hebben. (b) Speel Lotto die een handmatige nummer selectie hebben zonder menselijke interventie en met veel veiligheid. Geen computergegenereerde nummers!

4 Nr 3 // Waarom zou je Lotto spelen met 7 ballen? Ik adviseer meestal om geen Lotto te spelen met grote trekkingen of Lotto te spelen met een groot aantal ballen en nummers, in het bijzonder de 7 balspelen (6 belangrijkste ballen plus een jackpot bal). Dit is waarom je deze grote trekking beter kan vermijden: 1. Veel mensen voelen zich aangetrokken tot deze Lotto spelen als gevolg van de hoge bedragen die er te winnen zijn. Dit betekent dat de prijs zal moeten worden gedeeld met vele anderen. Plotseling wordt jou 10 miljoen slechts 2 miljoen. 2. Je moet meer uitgeven, je budget moet dus hoger zijn. Die extra 7e bal verhoogt het bedrag dat je nodig hebt om deze Lotto te spelen enorm. 3. Je hebt meer tijd nodig om te spelen, om betere kansen te krijgen. Je kan vaker en meer winnen met een kleiner Lotto spel. Met de nummers van een 7 balspel zou je best wel eens 10 jaar moeten investeren, voordat je geluk hebt. 4. De hoge kans van 7 balspelen maak je win kans echter zeer klein. je zult hebben veel geluk om zelfs je investering terug te verdienen. Nr. 4 // Maakt u deze 5 veel voorkomende spel & ticket missers? Lotto spelers maken deze 5 veel voorkomende fouten wanneer ze spelen: 1. Ze spelen op de verkeerde dag. Elk Lotto spel in de wereld heeft een populaire dag. Het kan zijn dat de prijzen zijn opgelopen zodat de jackpot het hoogst is op die dag. Of het kan een dag zijn dat de meeste mensen zijn vrij om een ticket te kopen... bijvoorbeeld een zaterdag. Hier is het probleem: Als iedereen op hetzelfde moment de Lotto speelt, is het aantal tickets dat in omloop is voor het spel enorm en neemt het risico toe dat je je prijs moet delen met andere Lotto spelers. De oplossing is om te spelen op een minder populaire dag. Onderzoek dit door het te vragen uw populaire Lotto shop bewaren. Ze zullen kunnen vertellen welke dag het minst bezocht wordt door spelers. 2. Ze spelen niet genoeg lijnen. Sommige spelers verwachten een goed resultaat met het spelen van een tot drie lijnen van het Lotto Win Systeem. Hoewel het wel zo is, dat u met dit systeem een beter resultaat hebt met het spelen van een klein aantal lijnen - een of twee lijnen zijn in geen geval voldoende. In plaats van het spelen met een klein aantal lijnen elke week, kan je beter sparen totdat je het je kunt veroorloven om een meerdere regels te spelen voor

5 de voltreffer. Speel tot die tijd alleen met minimaal drie regels om jezelf enthousiast te houden. 3. Ze vullen de tickets verkeerd in. Om een of andere reden, sommige Lotto Win Systeem kopers wijzigen de volgorde van de nummers elke keer dat ze spelen. Dit is niet de manier waarop het systeem is ontworpen en zal ook niet werken. Gebruik elke keer dezelfde nummers. 4. Ze spelen te veel Lotto games. Veel Lotto spelers spelen twee keer per week of meer. Het probleem is dat het erg duur wordt om dit te blijven spelen, zeker als je een paar keer niet hebt gewonnen. Beperk het aantal games dat je wekelijks speelt. 5. Ze zijn te ongeduldig. Veel mensen schrijven en vertellen me dat ze maar een paar honderd euro per maand winnen. Ze vragen me wat het probleem is. Het antwoord... er is geen probleem! Het Lotto Win Systeem werkt. We kunnen dit makkelijk zeggen om het simpele feit dat veel mensen dit bedrag zelfs niet over een aantal jaren winnen. Deze kleine overwinningen tonen het systeem werkt. Je moet alleen nog volhouden, met je eigen winnende patroon en wachten tot jou nummers uiteindelijk de jackpot winnen. Nr. 5 // Koop je loten bij een Gelukswinkel? Bent jij een lucky lotto shop ticket koper? Zoek je de winkels die het grootste aantal winnaars hebben om uw Lotto tickets te kopen? Eerlijk gezegd helpt geluk zelfs niet een heel klein beetje, dus ook niet waar je tickets koopt. Sterker nog, in de winkel die met een groot aantal lotto winnaars adverteert kan Je niet gelukkig van worden veel te druk! Deze gelukswinkels krijgen alleen maar een groter percentage van de Lotto Ticket verkoop dan hun concurrenten. Er bestaat geen Gelukswinkel! Nr. 6 // Welk Geheime nummer je altijd moet kiezen? De Britse Nationale Loterij Commissie heeft wel eens een rapport uitgegeven waarin stond dat het nummer 38 zo vaak opdook, dat de lotto trekking niet willekeurig leek te zijn. De twee academici die het rapport maakten, vroegen zich af of er een storing in de trekking systeem zat omdat dit nummer 38 zo vaak werd getrokken. Gewoon om je gerust te stellen Lotto Win Systeem geeft je nummer 38 in je Profielen.

6 Het rapport was gebaseerd op 637 trekkingen van 1994 tot 2002 en vertelde: - Sommige cijfercombinaties hadden een ongewoon hoge frequentie. - Andere nummers toonde een grote afwijking van willekeur. - Het nummer 38 werd zo vaak getrokken dat ze zich afvroegen of er een bal inspectie nodig was. - De bonus bal is meestal een hoog nummer - 40 of hoger. Mijn advies is om deze theorieën te negeren. Getallen zijn in principe willekeurig, en het winnen van de Lotto wordt gebaseerd op meer geavanceerde praktijken die de het Lotto Win Systeem is al voor je hebt berekend. Nr. 7 // Hoe zorg je dat je Lotto Ticket veilig is? Als je niet wilt dat je de winst al hebt verloren voordat je ze hebt gewonnen, zijn hier 5 essentiële zaken die je eerst moet doen, zodat je niet met het verlies van een leven zit opgescheept: 1. Maak een fotokopie van je tickets. Bewaar ze op een veilige plaats. 2. Schrijf je naam op elk winnende ticket. Neem het woord "ticker eigenaar" als je wilt, maar over het algemeen zal je in staat moeten zijn om je te identificeren met je ID, paspoort of rijbewijs. 3. Als je een Lotto tickets weggeeft als geschenk, zorg ervoor dat de ontvanger aanspraak kan maken op de winst. Als het spel vereist dat spelers 18 jaar of ouder zijn, zullen het een paar lange jaren worden voor uw 12 jaar oude nichtje of neefje voordat ze de kans krijgen om hun 1 miljoen euro uit te geven van het ticket dat je hem/haar voor hun verjaardag hebt gegeven. 4. Het spelen in een syndicaat? Op zijn minst moet er een document zijn ondertekend door iedereen die deelneemt, met daarin een korte beschrijving van de spellen je speelt, het bedrag dat je inlegt en welk aandeel je krijgt van de winst. Het houdt het voor iedereen eerlijk. Nr. 8 // Onthulling - Hoe werkt het Lotto Win Systeem Mijn Lotto Win Systeem is de enige systeem dat 'slechte' nummers elimineert. Dit zijn de vele nummers en nummer combinaties die je nooit zal zien verschijnen in een winnend Lotto spel. Door het onderzoek dat ik heb gedaan, heb ik de meeste van deze geïdentificeerd, waardoor ik in staat ben het percentage succesvolle nummers in een winnende ticket te laten toenemen.

7 Soms kunnen de win percentages met mijn systeem oplopen tot 99%. Vaak genoeg heb ik met, met genoeg lijnen, prijzen gewonnen met elk spel dat ik heb maand na maand heb gespeeld. Hoewel dit uitstekende resultaten geeft, het is een feit dat die laatste 1% van de willekeurige winnende nummers die niet in het Lotto Win Systeem zijn opgenomen alleen met puur geluk kunnen worden gewonnen. Nr. 9 // Patronen die je nooit zult zien winnen In al mijn jaren van onderzoek, zijn er een aantal nummer combinaties die nooit winnen. Nummers die zich niet helemaal in een willekeurig patroon gedragen, maar ook niet geheel ordelijk. Ik noem ze de bad-boy combinatie. Het kan ook zijn of Het is zeer onwaarschijnlijk dat deze combinatie van nummers allemaal matchen in één spel. De kans is inderdaad zeer klein. En de meeste spelers weten het. Dat is ook waarom je dit nooit zal zien op computer gegenereerde nummer combinaties. Omdat iedereen weet dat zeer onwaarschijnlijk zijn. Maar gelukkig zijn er veel combinaties die gemakkelijker kunnen worden vastgesteld. Er zijn miljoenen andere patronen die op verschillende manieren kansloos zijn. Elimineer die slechte patronen, en je houd nog klein percentage van willekeurige getallen over die een veel grotere kans hebben om te winnen. Hierop is het Lotto Win Systeem gebaseerd. Ze haalt maar liefst 99% van de slechte nummer combinaties eruit en zo hou je alleen de goede over. Nr. 10 // Hoe je een winnend Lotto spel in 30 seconden kan voorspellen Ongeacht welke Lotto je speelt, elke spel heeft wel een aantal vreemde, onverklaarbare aantal combinaties. Deze mismatch is heel gebruikelijk, en daarom heb een systeem nodig dat deze scheve patronen voorspelt en je daardoor betere kansen hebt om te winnen. Dat is de reden waarom het Lotto Win Systeem zo goed werkt. Ik zal je het systeem uitleggen: 1. Bekijk de resultaten van de laatste trekking van de Lotto die je speelt. Je vindt deze resultaten altijd op de website van de betreffende lotto of door het

8 invoeren van "winnende lotto getallen" of "Lotto resultaten" in elke grote zoekmachine. Ga terug naar de winnende nummers op de laatste dag van het spel, of het nu een midweek spel of een zaterdag is, zorg ervoor dat je de laatste set winnende nummers beschikbaar hebt. 2. Kijk of je spel een afwijkende cijfercombinatie vertoont, zoals in deze voorbeelden: - Drie opeenvolgende nummers samen zoals 3, 4, 5, of 25, 26, 27, of 41, 42, Cijfers geconcentreerd elkaar aan een einde van het afspeelbereik, zoals 33, 35, 36, 38 of 2, 4, 5, 7, 8 (niet specifiek deze nummers - maar een patroon als deze). - Ongebruikelijke patronen van nummers dicht op elkaar, van 3 of meer die buiten de sequentie vallen. Een patroon zoals 2, 4, 6, 8 in twee gebieden van de winnende getallen bijvoorbeeld. 3. Als de uitslag van de vorige trekking één van deze patronen vertoont, zorg je ervoor dat je het volgende spel speelt met behulp van je Lotto Win Systeem nummers. Je winstkansen zullen verbeteren, want het is zeer onwaarschijnlijk dit ongewone nummer patroon nog een keer zullen worden getrokken in het volgende spel. Uit onderzoek is gebleken dat de kans dat bepaalde patronen zich consequent herhalen in de volgende trekking zeer zeldzaam is. Ik hoop dat je van deze tips en geheimen ter harte neemt. Mijn systeem biedt oplossingen voor nagenoeg alle Lotto spelen ter wereld. Kies je eigen spel en win. Gelukkig winnen, veel succes!

Lotto 4/5 kun je alleen in de winkel spelen. Vraag de winkelier om het speciale spelformulier.

Lotto 4/5 kun je alleen in de winkel spelen. Vraag de winkelier om het speciale spelformulier. Lotto 4/5 Lotto 4/5 is een spelvariant op het reguliere Lotto spel. Je speelt hierbij mee met 4 of 5 getallen. Deze kies je zelf of je laat de computer getallen voor je kiezen. De inleg per trekking kun

Nadere informatie

Praktische opdracht Wiskunde A Patience

Praktische opdracht Wiskunde A Patience Praktische opdracht Wiskunde A Patience Praktische-opdracht door een scholier 1365 woorden 23 januari 2005 5,2 8 keer beoordeeld Vak Wiskunde A Patience Inleiding Dit is een spel voor één speler. Hij heeft

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

speciaal onderwijs lesbrief gokken UITGAVE: STICHTING VOORKOM! T (030) 637 31 44 E-MAIL: STICHTING@VOORKOM.NL WWW.VOORKOM.NL

speciaal onderwijs lesbrief gokken UITGAVE: STICHTING VOORKOM! T (030) 637 31 44 E-MAIL: STICHTING@VOORKOM.NL WWW.VOORKOM.NL speciaal onderwijs UITGAVE: STICHTING VOORKOM! T (030) 637 31 44 E-MAIL: STICHTING@VOORKOM.NL WWW.VOORKOM.NL inhoud LES 1: KENNISMAKING MET GOKKEN 3 HOE KUN JE GOKKEN? 3 WIE IS DE WINNAAR? 4 EENS OF ONEENS?

Nadere informatie

Opdrachten Toeval Opdrachten Toeval Opdracht 1.1 (Bestaat toeval) Opdracht 1.2(toeval in de natuur)

Opdrachten Toeval Opdrachten Toeval Opdracht 1.1 (Bestaat toeval) Opdracht 1.2(toeval in de natuur) Opdrachten Toeval 1 1 Opdrachten Toeval Opdracht 1.1 (Bestaat toeval) a) Bestaat toeval volgens jou? b) Wat is toeval volgens jou? c) Vraag aan je ouders of zij in hun leven ooit iets heel onwaarschijnlijks

Nadere informatie

VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY. April 2017

VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY. April 2017 VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY April 2017 Wat is Matchplay In Strokeplay speel je met medespelers tegen de baan. Je gaat hier uit van het aantal strokes - het totaal aantal slagen - dat je nodig hebt om door

Nadere informatie

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door specifieke intenties te zetten helpt het je op naar de weg waar je naar toe wilt. Wanneer de intentie niet

Nadere informatie

Er zijn 3 manieren om geld te verdienen, je hoort wel eens zeggen tijd is geld, maar hoe kan je nu in zo min mogelijk tijd, zoveel mogelijk geld

Er zijn 3 manieren om geld te verdienen, je hoort wel eens zeggen tijd is geld, maar hoe kan je nu in zo min mogelijk tijd, zoveel mogelijk geld Er zijn 3 manieren om geld te verdienen, je hoort wel eens zeggen tijd is geld, maar hoe kan je nu in zo min mogelijk tijd, zoveel mogelijk geld verdienen DE EERSTE MANIER je kan je tijd voor geld ruilen,

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A2 nr. 3)

Luisteren: muziek (A2 nr. 3) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

Project 2: LOTTO simulatie Programmeren I

Project 2: LOTTO simulatie Programmeren I Project 2: LOTTO simulatie Programmeren I K. van Assche - H. Gruyaert 1 Inleiding Schrijf een java programma dat het spel van de nationale loterij, de Lotto simuleert. De communicatie met de gebruiker

Nadere informatie

Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou.

Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou. Voor jou! 9 Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou. Het boek gaat over geloven. Het gaat over jouw geloof! Lees en bekijk alles goed. Je

Nadere informatie

TEAMSPEL: UNDERCOVER

TEAMSPEL: UNDERCOVER TEAMSPEL: UNDERCOVER Voorwoord In dit draaiboek vind je alle gegevens die je nodig hebt om eenvoudig een geslaagd uniek spel te organiseren. Het spel kan gespeeld worden als teambuildingsopdracht, maar

Nadere informatie

Training Extra Eindsprint & Doelen Training

Training Extra Eindsprint & Doelen Training Training Extra Eindsprint & Doelen Training 2017 is al weer bijna afgelopen. Wow, wat is dat snel gegaan he? Ik deel in deze extra training wat inzichten met je om dit jaar nog een eindsprint te kunnen

Nadere informatie

Uitleg van de vier apps die worden gebruikt in deze workshop

Uitleg van de vier apps die worden gebruikt in deze workshop ICT 1 1 ICT Uitleg van de vier apps die worden gebruikt in deze workshop Wet van de grote en kleine aantallen Kunstmatige Intelligentie Gokkast Roulette Al deze apps staan op de site www.vustat.eu. Algemene

Nadere informatie

Het stappenplan om snel en goed iets nieuws in te studeren

Het stappenplan om snel en goed iets nieuws in te studeren Studieschema voor goed en zelfverzekerd spelen Page 1 of 5 Het stappenplan om snel en goed iets nieuws in te studeren Taak Een nieuw stuk leren zonder instrument Noten instuderen Opname beluisteren Notenbeeld

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt met het spelen van games. Je beseft dat je hierdoor in de problemen kunt raken: je huiswerk lijdt

Nadere informatie

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer 2 Inhoudsopgave Inleiding ----------------------------------------------------------- 5 Wees je bewust van je doel -------------------------------------- 6 Bellen: een uitstekend instrument -------------------------------

Nadere informatie

Het bepalen van je waarden: Stap voor stap

Het bepalen van je waarden: Stap voor stap Het bepalen van je waarden: Stap voor stap Het Demartini Waardebepaling Proces TM is een multi-step proces waarin je je antwoorden blijft verfijnen tot je hiërarchie van waarden uiteindelijk glashelder

Nadere informatie

Durft u het risico aan?

Durft u het risico aan? Durft u het risico aan? Hoe het uitkeringspercentage van de vernieuwde Nederlandse Lotto te schatten? Ton Dieker en Henk Tijms De Lotto is in Nederland een grote speler op de kansspelmarkt. Met onderdelen

Nadere informatie

Maak zelf een algoritme wanneer je een auto kunt winnen en welke auto je wint.

Maak zelf een algoritme wanneer je een auto kunt winnen en welke auto je wint. Programmeeropdracht Versie 1 We spelen een soort Rad van fortuin : De computer kiest een getal van 1.. 50 Maak 3 tabellen: Tabel : Auto is gevuld met 5 auto s Tabel : Reizen is gevuld met 5 reizen, Tabel

Nadere informatie

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Competenties Sociaal en communicatief functioneren (P9) Initiatief (P10) Reflectie (P11) Afgelopen module heb je met een groepje gewerkt aan je project. In week 7

Nadere informatie

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN E-blog HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN In talent & groei Het is belangrijk om je talent goed onder woorden te kunnen brengen. Je krijgt daardoor meer kans om het werk te

Nadere informatie

Voorblad Wat is geld?

Voorblad Wat is geld? Voorblad Wat is geld? Hieronder staan allerlei vragen over geld Beantwoord ze eerst zelf. Je bespreekt de antwoorden met de leraar. De opdrachten met * zijn extra. Heb jij weleens iets geruild met iemand?

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Kwaliteitsrapport 2018 voor cliënten

Kwaliteitsrapport 2018 voor cliënten Kwaliteitsrapport 2018 voor cliënten 1 Wat is een kwaliteitsrapport? Philadelphia is er voor jou. We willen dat je het beste uit jezelf haalt. Daar doen we alles aan. We willen graag weten: doen we dit

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel Pen en papier? Wat is een businessmodel? Jouw businessmodel is de manier waarop jij in business bent Twee

Nadere informatie

Waar gaan we het over hebben?

Waar gaan we het over hebben? Waar gaan we het over hebben? Onderwerp: Als je verliefd op iemand bent is dat vaak een fijn gevoel. Als de ander dan ook verliefd op jou is, wordt dit gevoel alleen maar sterker. Het is echter niet altijd

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Wachtwoord... 4 Hoofdstuk 2 Cybercrime... 6 Hoofdstuk 3 Oplichting... 8 Hoofdstuk 4 Verbinding... 10 Hoofdstuk 5 Webwinkels... 12 Hoofdstuk 6 Sociale media... 14 Hoofdstuk

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine?

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? is op het werk. moet aan de machine werken. De chef vertelt eerst hoe de machine werkt. Dan werkt met de machine. De machine doet het niet. roept een

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

copyright www.candocoaching.nl 1

copyright www.candocoaching.nl 1 1 De Gids voor jouw succes en jouw uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door het zetten van specifieke intenties wordt je geholpen op de weg waar je naar toe wilt. Wanneer

Nadere informatie

Toeval in de greep. De echte kans om te winnen bij het gokspel op korte en lange termijn onderzocht met simulaties(apps)

Toeval in de greep. De echte kans om te winnen bij het gokspel op korte en lange termijn onderzocht met simulaties(apps) Toeval in de greep De echte kans om te winnen bij het gokspel op korte en lange termijn onderzocht met simulaties(apps) Piet van Blokland Raymond Aronds 1 Overzicht 3 avonden 1. Toeval. 2. Fruitmachine.

Nadere informatie

3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT

3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT 3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT Thea van Bodegraven-Boonstra Maart 2016 Voorwoord Wat kun je verwachten in dit e-book? Als er iemand in jouw gezin last

Nadere informatie

Luisteren: muziek (B2 nr. 1)

Luisteren: muziek (B2 nr. 1) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

Een objectief Ranglijst Systeem. ontworpen door. Martien Maas

Een objectief Ranglijst Systeem. ontworpen door. Martien Maas Een objectief Ranglijst Systeem ontworpen door Martien Maas Nijmegen, Nederland, Augustus 2014 1 Eigenschappen van het Ranglijst Systeem: Het Maas Ranglijst Systeem is objectief: op geen enkele manier

Nadere informatie

Praktische opdracht Wiskunde A Loterijen in Nederland

Praktische opdracht Wiskunde A Loterijen in Nederland Praktische opdracht Wiskunde A Loterijen in Ne Praktische-opdracht door een scholier 2000 woorden 12 november 2003 7 25 keer beoordeeld Vak Wiskunde A Inleiding Loterijen bestaan al een lange tijd. Vroeger

Nadere informatie

Voorblad Wat is geld?

Voorblad Wat is geld? Voorblad Wat is geld? Je hebt de test op de website van Nibud gedaan: http://service.nibud.nl/geldtypetest/ Welk geldtype ben je? Vind je dit zelf ook? Motiveer je antwoord. Beantwoord de volgende vragen

Nadere informatie

VAN BEGINNER TOT WINNER GIJSBERT OONK

VAN BEGINNER TOT WINNER GIJSBERT OONK VAN BEGINNER TOT WINNER GIJSBERT OONK INHOUD 1 Het begin 5 Geschiedenis 5 De regels van het spel 10 Pokertermen en hun achtergrond 25 2 Met welke kaarten speel ik? 29 Overwegingen voor beginners en gevorderden

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Plannen... 4 Hoofdstuk 2 Meubels enzo... 6 Hoofdstuk 3 Geld... 8 Hoofdstuk 4 Winkelen... 10 Hoofdstuk 5 Adreswijziging... 12 Hoofdstuk 6 De sleutel!... 14 Hoofdstuk 7 Voorbereiden...

Nadere informatie

De trein van het GELUK

De trein van het GELUK De trein van het GELUK Wat is geluk Daar zal iedereen je weer een ander antwoord op geven Geluk is: gezond zijn veel geld hebben iets winnen liefde krijgen kinderen hebben een mooi huis hebben Wat is geluk

Nadere informatie

Wat schrijf je en voor wie: een gedicht voor op een. Hoe pak je het schrijven van een gedicht aan?

Wat schrijf je en voor wie: een gedicht voor op een. Hoe pak je het schrijven van een gedicht aan? Les 1: Een poëziekaart maken poëziekaart Lees over Verbonden zijn. Wat schrijf je en voor wie: een gedicht voor op een Verbonden zijn De Nieuwsbegrip leesles gaat over de ramadan. Tijdens de ramadan voelen

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine?

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? is op het werk. moet aan de machine werken. De chef vertelt eerst hoe de machine werkt. Dan werkt met de machine. De machine doet het niet. roept een

Nadere informatie

Nog voor de zomer van baan veranderen?

Nog voor de zomer van baan veranderen? Nog voor de zomer van baan veranderen? Op naar een baan met meer blije hoogtepunten. Een verslaggever van Radio 1 noemde mij een soort psycholoog nadat ik hem afgelopen maandag had uitgelegd hoe ik twijfelaars

Nadere informatie

Voorwoord! Wie wil ik helpen?!

Voorwoord! Wie wil ik helpen?! Voorwoord Allereerst dankjewel dat je mijn boek hebt gekocht of gekregen en dat je dit ook leest. Dit toont dat jij vooruit wil in het leven en dat je ook actiegericht bent. En actiegerichte mensen halen

Nadere informatie

GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer

GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer 10 GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer www.fokjeritsma.nl info@fokjeritsma.nl 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Wees je bewust van je doel... 6 Bellen: een uitstekend instrument... 6 Systeem... 7

Nadere informatie

Spelregels WK poule 2014 Scorito.com

Spelregels WK poule 2014 Scorito.com Spelregels WK poule 2014 Scorito.com 1. Vooraf 1.1 WK poule 2014 bestaat uit 2 delen De WK poule 2014 bestaat uit 2 delen. Eerst geef je jouw voorspelling op voor de gehele groepsfase. Als vervolgens de

Nadere informatie

VERVANGTAAK LICHAMELIJKE OPVOEDING VOOR LANGDURIG GEBLESSEERDEN

VERVANGTAAK LICHAMELIJKE OPVOEDING VOOR LANGDURIG GEBLESSEERDEN VERVANGTAAK LICHAMELIJKE OPVOEDING VOOR LANGDURIG GEBLESSEERDEN Je maakt een werkstuk over een (voor jou) niet zo bekende sport. Je maakt het werkstuk op aan de hand van onderstaande handleiding. Veel

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Breek vrij uit je Gedachten-Gevangenis

Breek vrij uit je Gedachten-Gevangenis Bedankt voor het downloaden van dit E-book. Mijn naam is Erna Zuidhoek. Ik zie het als mij missie om jou te helpen het beste uit je leven te halen en vrij te breken uit oordelen, beperkende gedachten,

Nadere informatie

INLEIDING: SPELPRINCIPE:

INLEIDING: SPELPRINCIPE: INLEIDING: De Triple Seven is een nieuw WIMI product, waarvan het spelprincipe grotendeels hetzelfde is gebleven als dit van zijn succesvolle voorgangers de Royal Seven en de Blue Diamond. De grootste

Nadere informatie

Y-choice. Luister naar De keuzes die je maakt van Van Dik Hout. Het nummer staat op de CD Het beste van 1994-2001. De songtekst vind je in bijlage 1.

Y-choice. Luister naar De keuzes die je maakt van Van Dik Hout. Het nummer staat op de CD Het beste van 1994-2001. De songtekst vind je in bijlage 1. Kiezen Opwarmertje Een eigen keuze (Naar: Kiezels 10 e jaargang, nr. 5) Laat één jongere beginnen met het noemen van een drietal belangrijke zaken uit zijn leven, bijvoorbeeld iemand kiest scooter, voetbal

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée Life Coach Désirée Snelling Berg Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée 2011 Magie voor het verkopen van je huis

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Hoewel deze uitgave met zorg is samengesteld aanvaardt de auteur geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door

Nadere informatie

Onderdelen: * 36 speelkaarten (12 elk in blauw, rood en geel)

Onderdelen: * 36 speelkaarten (12 elk in blauw, rood en geel) Flaschenteufel Ontwerp: Günter Cornett Illustraties: Carsten Fuhrmann Een duivels kaartspel voor 2-4 spelers van 10 jaar en ouder. Onderdelen: * 36 speelkaarten (12 elk in blauw, rood en geel) Allen hebben

Nadere informatie

Zorg voor focus Invulblad bij module 3 e-cursus Slimmer werken, Meer bereiken

Zorg voor focus Invulblad bij module 3 e-cursus Slimmer werken, Meer bereiken Zorg voor focus Invulblad bij module 3 e-cursus Slimmer werken, Meer bereiken Hoe ziet je werkdag er nu uit? Schrijf op hoe jouw gemiddelde werkdag er uitziet, van moment tot moment. Hoe laat begin je?

Nadere informatie

Zelfsturende teams hebben in de meeste organisaties 4 doelen: Tevreden cliënten Tevreden medewerkers Kwaliteit van zorg Financieel gezond zijn

Zelfsturende teams hebben in de meeste organisaties 4 doelen: Tevreden cliënten Tevreden medewerkers Kwaliteit van zorg Financieel gezond zijn 1 Kaders bij zelfsturing: financieel gezond zijn Zelfsturende teams hebben in de meeste organisaties 4 doelen: Tevreden cliënten Tevreden medewerkers Kwaliteit van zorg Financieel gezond zijn Financieel

Nadere informatie

Dromen. een onderzoek uitgevoerd door Motivaction in opdracht van de Nederlandse Staatsloterij

Dromen. een onderzoek uitgevoerd door Motivaction in opdracht van de Nederlandse Staatsloterij Dromen een onderzoek uitgevoerd door Motivaction in opdracht van de Nederlandse Staatsloterij 1 Inhoudsopgave Probleemstelling Uitvoering onderzoek Resultaten 2 Probleemstelling Welke dromen en wensen

Nadere informatie

Level 1: Let The Games Begin! Vergeet niet de diavoorstelling te starten, anders werken de linkjes niet.

Level 1: Let The Games Begin! Vergeet niet de diavoorstelling te starten, anders werken de linkjes niet. Level 1: Let The Games Begin! Vergeet niet de diavoorstelling te starten, anders werken de linkjes niet. In dit level... Kom je meer te weten over de ontwikkeling van games door de tijd. Ga je enkele spellen

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

Slim omgaan met geld

Slim omgaan met geld Slim omgaan met geld Deel 1 Oorzaken en financieel overzicht. Dit werkboek is van: Datum: 1 Copyright - Drukke Moeders Marijke Minten Welkom Drukke Moeders Online Cursus Financiën Werkboek Dit is een werkboek

Nadere informatie

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken Welkom GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken 1 weten SOCIAL MEDIA 2 vraag zaal Steekwoorden SOCIAL MEDIA Roep steekwoorden die bij je opkomen over SocialMedia 3 weten Programma Wat zijn Social

Nadere informatie

Stap 1: je eigen website registreren & activeren

Stap 1: je eigen website registreren & activeren Stap 1: je eigen website registreren & activeren Je eigen website registeren We gaan nu echt aan de slag en gaan in een mum van tijd onze eigen website reeds hebben gestart. Je eigen website is niet meer

Nadere informatie

Praktische toepassing van functies

Praktische toepassing van functies Excellerend Heemraadweg 21 2741 NC Waddinxveen 06 5115 97 46 richard@excellerend.nl BTW: NL0021459225 ABN/AMRO: NL72ABNA0536825491 KVK: 24389967 Praktische toepassing van functies De laatste twee functies

Nadere informatie

Nederland in de poule des verderfs

Nederland in de poule des verderfs Nederland in de poule des verderfs Hans van Maanen Nieuwe Wiskrant, juni 2006 Inleiding Hoe groot is de kans dat Nederland in de finale van het wereldkampioenschap voetbal van 2006 komt? Hoe groot is,

Nadere informatie

TIPS VOOR GOEDE ONDERWERPSREGELS BIJ E-MAIL

TIPS VOOR GOEDE ONDERWERPSREGELS BIJ E-MAIL TIPS VOOR GOEDE ONDERWERPSREGELS BIJ E-MAIL MARKETING Een onderwerpsregel is ongelooflijk belangrijk voor succesvolle e-mail marketing. Je onderwerpsregel zorgt ervoor dat je mail sneller gelezen wordt.

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Leroy Seijdel Company Les 2: Weten wat je echt wilt Je moet eerst mentaal presteren, voordat je fysiek kunt presteren Hoe

Nadere informatie

Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook?

Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook? Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook? Inhoud Waarom hebben we dit gemaakt?... 3 De instellingen en de gevolgen ervan... 4 Het tabblad Privacy... 4

Nadere informatie

Vragenlijst: Wat vind jij van je

Vragenlijst: Wat vind jij van je Deze vragenlijst is bedacht door leerlingen. Met deze vragenlijst kunnen leerlingen er zelf achter kunnen komen wat andere leerlingen van hun school vinden. De volgende onderwerpen komen langs: Sfeer op

Nadere informatie

Adverteren op one2xs

Adverteren op one2xs Adverteren op one2xs GPT advertenties die wél rendabel zijn. Laat u overtuigen door de vele mogelijkheden die one2xs u biedt. www.one2xs.com 28-11-2008 Adverteren op one2xs. Waarom? Enorm brede doelgroep

Nadere informatie

geweldig efficiënte tips voor werk en thuis! Marieke Anthonisse 2011 www.efficiencyfactor.nl https://twitter.com/trainencoachen

geweldig efficiënte tips voor werk en thuis! Marieke Anthonisse 2011 www.efficiencyfactor.nl https://twitter.com/trainencoachen 27 geweldig efficiënte tips voor werk en thuis! Inhoudsopgave Time Management 3 Email Management 3 Werkplekorganisatie 3 Gewoontevorming 4 Teambuilding 4 Gezinnen met kinderen 5 Administratie en Financiën

Nadere informatie

Wat zijn de meeste voorkomende fouten bij (nieuwe) scheidsrechters?

Wat zijn de meeste voorkomende fouten bij (nieuwe) scheidsrechters? Fouten Vermijden Wat zijn de meeste voorkomende fouten bij (nieuwe) scheidsrechters? je commentaar, acties of gedrag buiten het veld kunnen je groei aanzienlijk beperken je houding raakt snel bekend bij

Nadere informatie

Inhoud. 1 Wil je wel leren? 2 Kun je wel leren? 3 Gebruik je hersenen! 4 Maak een plan! 5 Gebruik trucjes! 6 Maak fouten en stel vragen!

Inhoud. 1 Wil je wel leren? 2 Kun je wel leren? 3 Gebruik je hersenen! 4 Maak een plan! 5 Gebruik trucjes! 6 Maak fouten en stel vragen! 1 Wil je wel leren? Opdracht 1a Wat heb jij vanzelf geleerd? 7 Opdracht 1b Van externe naar interne motivatie 7 Opdracht 1c Wat willen jullie graag leren? 8 2 Kun je wel leren? Opdracht 2a Op wie lijk

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau:

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 Wat vind je van het verhaal? Welk risico loopt Wesley? Wat zou jij deze vakantie anders doen om niet halverwege met te weinig geld te zitten? Ken jij iemand met een vergelijkbaar

Nadere informatie

DE INVLOED VAN GELUK, PECH, BIED- EN SPEELTECHNIEK OP DE SCORE BIJ BRIDGE

DE INVLOED VAN GELUK, PECH, BIED- EN SPEELTECHNIEK OP DE SCORE BIJ BRIDGE DE INVLOED VAN GELUK, PECH, BIED- EN SPEELTECHNIEK OP DE SCORE BIJ BRIDGE Versiedatum: 30-8-2008 Jan Blaas Blz. 1 van 7 Versiedatum: 30-8-08 INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Hoe groot is de invloed van pech

Nadere informatie

Spelregels voor de kaarten Beroepskwaliteiten en Leerpunten. Het Beroepskwaliteitenspel

Spelregels voor de kaarten Beroepskwaliteiten en Leerpunten. Het Beroepskwaliteitenspel Het Beroepskwaliteitenspel Het Beroepskwaliteitenspel is een leermiddel voor de loopbaanoriëntatie van mensen in de leeftijd van twaalf jaar en ouder. Het spel heeft als doel de speler bewust te maken

Nadere informatie

Speciaal onderwijs LESBRIEF OVER GOKKEN UITGAVE: STICHTING VOORKOM! POSTBUS 91 3990 DB HOUTEN TELEFOON 030-6373144

Speciaal onderwijs LESBRIEF OVER GOKKEN UITGAVE: STICHTING VOORKOM! POSTBUS 91 3990 DB HOUTEN TELEFOON 030-6373144 Speciaal onderwijs LESBRIEF OVER GOKKEN UITGAVE: STICHTING VOORKOM! POSTBUS 91 3990 DB HOUTEN TELEFOON 030-6373144 Lesbrief over gokken INHOUD pagina Colofon: Deze lesbrief hoort bij het gokpreventieproject

Nadere informatie

EFFECTIEF OMGAAN MET BEZWAREN

EFFECTIEF OMGAAN MET BEZWAREN EFFECTIEF OMGAAN MET BEZWAREN Er zijn een heleboel redenen die door een klant gebruikt worden om nee te zeggen. Echter, de zogenaamde tegenwerpingen en bezwaren zijn veelal dooddoeners. Je zal dus moeten

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Bij het oplossen van een telprobleem zijn de volgende 2 dingen belangrijk: Is de volgorde van de gekozen dingen van belang?

Bij het oplossen van een telprobleem zijn de volgende 2 dingen belangrijk: Is de volgorde van de gekozen dingen van belang? 4. tellen & kansen 4.1 Tellen Herkennen Je kunt een vraag over telproblemen herkennen aan signaalwoorden: - hoeveel mogelijkheden, manieren, routes, volgordes etc. zijn er?, - bereken het aantal mogelijkheden/manieren

Nadere informatie

HANDLEIDING TELESHOPPEN

HANDLEIDING TELESHOPPEN HANDLEIDING TELESHOPPEN Algemeen Deze handleiding gaat over de lesstof Teleshoppen, winkelen op internet. Deze handleiding hoort bij de elektronische lesstof die je terug kan vinden op internet. Kijk op;

Nadere informatie

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Lezen is heel erg belangrijk voor je ontwikkeling. Kinderen die lezen, gaan gemiddeld drie jaar langer naar school. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Recente ervaringen bij diverse kapsalons hebben geleerd dat de gemiddelde salon

Recente ervaringen bij diverse kapsalons hebben geleerd dat de gemiddelde salon Don t cut your margin! Recente ervaringen bij diverse kapsalons hebben geleerd dat de gemiddelde salon al snel 30.000 per jaar aan resultaat laat weglopen! Letterlijk wel te verstaan. Gewoon, omdat door

Nadere informatie

PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID

PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID Instructies voor de examinator Afname-instructies DEEL C: Mondeling gedeelte Voorbeeldexamen 3 Inhoudsopgave Het boekje bevat de volgende onderdelen: ~

Nadere informatie

Voordat je de toets maakt

Voordat je de toets maakt informatieve en andere teksten 1, Voordat je de toets maakt Je gaat een toets maken. Deze toets bestaat uit twee delen. Dit is. Je krijgt drie teksten en 10 opdrachten. Geef altijd een antwoord! Succes!

Nadere informatie

Klasseringssysteem Wezemaal Tennis Points

Klasseringssysteem Wezemaal Tennis Points Klasseringssysteem Wezemaal Tennis Points Voor elke speler zijn er twee cijfers: een klassering en een betrouwbaarheidscoëfficiënt. De klassering is een getal dat de gemiddelde sterkte aangeeft van de

Nadere informatie

SOLLICITATIEGESPREK? GEBRUIK DEZE 30 HANDIGE ZINNETJES

SOLLICITATIEGESPREK? GEBRUIK DEZE 30 HANDIGE ZINNETJES E-blog SOLLICITATIEGESPREK? GEBRUIK DEZE 30 HANDIGE ZINNETJES In loopbaan De voorbereiding op het sollicitatiegesprek is het halve werk. Helemaal als je weet welke vragen er op je afgevuurd worden tijdens

Nadere informatie

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S 2 Ik en autisme In het vorige hoofdstuk is verteld over sterke kanten die mensen met autisme vaak hebben. In dit hoofdstuk vertellen we over autisme in het algemeen. We beginnen met een stelling. In de

Nadere informatie

De Grote Overheid Inkooptest

De Grote Overheid Inkooptest Regelaar, zakelijk of schatkistbewaarder? Welke type ambtenaar ben jij als het gaat om het geven van opdrachten aan derden? De kordaat optredende regelaar met een instelling dat snelle en acceptabele resultaten

Nadere informatie

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau:

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 a) Wesley gaat lekker op vakantie. Welk onderdeel heeft hij niet zo goed voorbereid? b) Waarom is dat wel belangrijk? c) Hoe heeft hij dat eerder opgelost? d) Welk advies geef je

Nadere informatie

Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken

Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken - 2 - Weer huiswerk? Nee, deze keer geen huiswerk, maar een boekje óver huiswerk! Wij (de meesters en juffrouws) horen jullie wel eens mopperen als je huiswerk opkrijgt.

Nadere informatie

STELLING HET SOCIALE LEVEN VAN JONGEREN ER IS NIKS MIS MEE OM VEEL OVER HET IS NIET GEVAARLIJK OM JE JEZELF OP MSN TE ZETTEN.

STELLING HET SOCIALE LEVEN VAN JONGEREN ER IS NIKS MIS MEE OM VEEL OVER HET IS NIET GEVAARLIJK OM JE JEZELF OP MSN TE ZETTEN. HET IS NIET GEVAARLIJK OM JE EMAILADRES DOOR TE GEVEN. ER IS NIKS MIS MEE OM VEEL OVER JEZELF OP MSN TE ZETTEN. IK ZOU, NAAST MIJN NAAM OOK DE STRAAT WAAR IK WOON DOORGEVEN. DAT IS GEEN GEHEIM! IK VIND

Nadere informatie

VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566

VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566 VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566 1 2 Inhoudsopgave 1.Inleiding blz.3 2.Homepage..blz.4 2.1.Verzend een aanvraag......blz.5/6 2.2.Bekijk aanvraag met

Nadere informatie