INLEIDING: SPELPRINCIPE:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INLEIDING: SPELPRINCIPE:"

Transcriptie

1 INLEIDING: De Triple Seven is een nieuw WIMI product, waarvan het spelprincipe grotendeels hetzelfde is gebleven als dit van zijn succesvolle voorgangers de Royal Seven en de Blue Diamond. De grootste doelstelling van dit nieuw apparaat is het zo gebruiksvriendelijk en aangenaam mogelijk te houden voor de gebruiker. Daarom werd een grafische interface ontworpen die zich via een kleuren TFT-scherm naar de speler toe extra uitleg en hulp toelicht. Dit scherm laat de volledige spelfase zien waarin men zich bevindt: Zoals : spel waarin men zich bevindt best-numbers lijst ballplaylist scores winnende combinaties welke knopen men moet indrukken om in een bepaalde fase te komen etc..worden hierop afgebeeld. SPELPRINCIPE: Na het toestel voorzien te hebben van credits via de muntproevers, kunnen we het spel starten door middel van de rode startknop. De pointvalue geeft aan hoeveel credits per punt er gespeeld worden. Standaard staat deze waarde vast ingesteld op 0,5 (wettelijk bepaald). Na de eerste druk op de knop kan men kiezen tussen de zes verschillende spelen door middel van de gele knop, het volgende scherm wordt dan zichtbaar Eens men een spel gekozen heeft, drukt men op de rode knop om het te starten. Telkens men op de rode knop drukt verhoogt men de inzet en de te winnen score. Na maximum inzet kan men eventueel een Quick Extra Ball nemen, deze kan extra features doen oplichten. Per spel kan men maximum 5 maal op de startknop duwen aan 0,5 per punt dit geeft dus een maximale inzet van 6,5. De maximumwinst is beperkt tot 000 keer de basisinzet, m.a.w. 500.

2 Telkens men op de rode knop drukt verhoogt men de inzet en de te winnen score. Voor elk punt dat men afduwt, komt de respectievelijke feature op de GAME display. - start activeert de respectievelijke kaarten 4 start activeert diagonalen kaart -6 5 start activeert magic number in kaart -6, een magic nummer gespeeld scoort dubbel in deze kaarten 6 start activeert double double in kaart -6, een magic nummer gespeeld, scoort dubbel-dubbel in de knipperende kaarten activeert 4 Stars bonus 7 start activeert playfield- en special playfieldscore 8-5 start verhoogt telkens de scores Het spel kan op ieder moment gestart worden door de eerste bal te lanceren of door middel van de X button. De schuif gaat op dit moment dicht,vanaf dit moment is de TILT actief en men ziet de verkregen features zoals bonussen en/of rollovers oplichten. Indien de roll-overs oplichten, kunnen we de corners en/of de superlines verkrijgen als de bal over de respectievelijke roll-over loopt. Bij maximale inzet is er de mogelijkheid tot het nemen van een Quick Extra Ball en deze doet een van de volgende features oplichten: Higher wins: het doven van de kaarten en/of playfieldscores na de vijfde bal gebeurt op een hoger niveau Highest win: enkel de kaart of playfieldscore met de hoogste winst blijft branden Mystery win: willekeurig doven van een aantal kaarten of playfield scores, alleen in deze mode blijven de bonussen actief All scores higher: alle basisseores worden met 5 vermenigvuldigd, dit reeds vanaf de eerste bal Het nemen van een Quick Extra Ball heeft als voordeel dat men minstens in kaart een hogere 5-in-lijn score kan verkrijgen.indien het spel werd gestart vooraleer de maximum stake werd afgeduwd, kan men geen Quick Extra Ball nemen op voorhand. Deze optie Quick Extra Ball werkt enkel bij het Sic Cards, Lucky Cards en One Ball Game.. Ball sequence: aanduiding van de gespeelde ballen, de eerst gespeelde bal staat links. Een bal die na een TILT in een hole valt, wordt niet aangeduid..best numbers: aanduiding van de winning holes. De linkse kolom geeft de ranking aan, de middelste kolom het nummer, en de rechterkolom de opbrengst 4.Same Game: deze wordt afgebeeld indien de feature actief is. 4

3 Het spelprincipe van het Lucky Card Game is nagenoeg identiek aan dat van het Six Card Game. Het enige verschil hier is: Bij het nemen van een Quick Extra Ball zal de speler reeds vóór het lanceren van de eerste bal weten welke kaarten en features actief zullen blijven na het spelen van de vijfde bal. In het Six Card Game worden deze random of door de reeds gespeelde balcombinatie bepaald. Merk op dat er in dit spel meerdere en hogere levels zullen uitkomen. Sommige levels (zie tabel) geven ook voordelen aan de drie en vier in lijn. Beschrijving screen layout : 4. Ball sequence: aanduiding van de gespeelde ballen, de eerst gespeelde bal staat links. Een bal die na een TILT in een hole valt, wordt niet aangeduid.. Best numbers: aanduiding van de winning holes. De linkse kolom geeft de ranking aan, de middelste kolom het nummer, en de rechterkolom de opbrengst. 4. Active cards & features: kaarten en features die actief blijven na de 5de bal.

4 Zoals de naam het al laat vermoeden, speelt men in dit geval met één bal (en eventueel een extra ball). Voor dit spel is enkel het TFT-scherm van belang. De pointvalue staat vast op 0,5. De score display geeft het te winnen bedrag aan en de te spelen nummers (variërend van tot maximum 5) worden aangeduid in de kaart. Wanneer men de maximale waarde afduwt bij de gekozen pointvalue, heeft men de mogelijkheid om direct een Quick Extra Ball te kopen. Wanneer de maximale stake (= 5 starten) afgeduwd wordt, zal de schuif dicht gaan vóór het lanceren van de eerste bal en zal de tilt ook reeds actief zijn. Speelt men drie maal na elkaar hetzelfde nummer dan bekomt men maximum winst, enkel actief bij maximum inzet Het spel kan ook bij een kleinere stake gestart worden met de X button. De te winnen score, evenals de nummers worden volledig random getrokken. Dit is er minimum en maximum 5. Hier hebben we terug de mogelijkheid tot het nemen van een Quick Extra Ball, die volgende features kan activeren: - Magic Nummer - Verhogen van de score met een maximum van inzet * 80 Door het Magic nummer te spelen kan men de score verdubbelen. Met behulp van de X button kan men steeds de basisscore zien.. Active card: aanduiding van de te spelen nummers.. Score display: speelt men één van de nummers die oplichten, bekomt men deze waarde in het win register.

5 Na de selectie van het soort spel, starten we het spel met de rode button. Bij iedere druk op de button verhoogt de score. Het starten van het spel kan op vier manieren gebeuren:. de gele button indrukken de bal lanceren. de X-button indrukken 4. maximum inzet van 5 starten Op dit moment beginnen de rollen in het midden van het scherm te draaien. Wanneer de rollen stilstaan, wordt de middelste horizontale combinatie vergeleken met de combinatietabel. Nu zijn er twee mogelijkheden: Wanneer men twee of drie gelijke nummers geeft, zullen een aantal nummers oplichten in kaart. Het aantal nummers dat oplicht, hangt af van de inzet. Met andere woorden hoe hoger de inzet, hoe meer nummers er oplichten. Speelt men nu een van deze nummers die oplichten, dan wint men de score. Wordt er een nummer gespeeld dat gedoofd is, dan heeft men helaas verloren. Als er geen winnende combinatie voorkomt, dan zal er één nummer oplichten met een bepaalde score. Deze score is nummer,. 4. Score tabel: aanduiding van de score.. Combination display: deze cijfercombinatie bepaalt welke score actief zal zijn voor het spel. 4. Combinatietabel:

6 Het scherm is verdeeld in zes combinaties, elk bestaande uit drie cijfers A. De bedoeling van dit spel is in iedere combinatie of identieke nummers te bekomen, welke overeenkomen met hun bijhorende index B De nummers hoeven zich niet naast elkaar te bevinden. A B D C Heeft men er twee juist dan bekomt men de oranje score C, drie juiste levert de rode score op D. Aanvang van het spel: Na de selectie van het soort spel, starten we het spel met de rode button. Bij iedere druk op de button verhoogt de score. Het starten van een spel gebeurt op vier manieren:. de bal lanceren. de gele button indrukken. de X button indrukken 4. maximum inzet van 5 starten Op dit moment beginnen de nummers te veranderen en stopt de eerste, tweede,... tot en met de zesde. Heeft men in een bepaalde kaart gescoord, dan zal deze kaart beginnen knipperen. De score kan men nu spelen door gelijk welk nummer te spelen, behalve het nummer 6. Speelt men nummer 6, en dit driemaal na elkaar, dan bekomt men de maximale winst van 000 keer de inzet (0,5 * 000 = 500 ). Indien de aangeduide nummers niet werden gespeeld,zal de gewonnen score worden getransfereerd naar de gele score display (bevindt zich rechtsnaast het TFT-scherm). Deze wint men dan tijdens het volgende spel door een nummer te spelen van tot en met. Wanneer na trekking van de nummers geen of kaartnummers zijn gevallen, kunnen we nog altijd spelen voor het nummer aangeduid in de gele display, voor de gele score.de score varieert van de inzet (minimum) tot 80* de inzet [maximum ) In het voorbeeld (zie afbeelding hierboven) kan men op het infoschermpje zien dat we door het nummer te spelen, 5,00 kunnen winnen.

7 Na de selectie van het soort spel, starten we het spel met de rode button. Bij iedere druk op de button verhoogt de score. Het starten van het spel kan op vier manieren gebeuren:. de gele button indrukken. de bal lanceren. de X-button indrukken 4. maximum inzet van 5 starten Op dit moment beginnen de rollen in het midden van het scherm te draaien. Wanneer de rollen stilstaan, wordt de middelste horizontale combinatie vergeleken met de combinatietabel (zie figuur). nu zijn er twee mogelijkheden: Wanneer men een combinatie bekomt die zich in de combinatie tabel bevind, zullen een aantal nummers oplichten in kaart. Het aantal nummers dat oplicht, hangt af van het spel. Speelt men nu een van deze nummers die oplichten, dan wint men de score. Wordt er een nummer gespeeld dat gedoofd is, dan heeft men helaas verloren. Als er geen winnende combinatie voorkomt, dan zal er één nummer oplichten met een bepaalde score. Deze score is stake afhankelijk. 4. Information display: hier wordt allerhande spelinfo afgebeeld. Score tabel: aanduiding van de score.. Combination display: deze symbolencombinatie bepaalt welke score actief zal zijn voor het spel.µ 4. Combinatietabel Same game: Als de SAME GAME feature oplicht kunnen we hetzelfde spel terugnemen voor dezelfde prijs, deze wordt zichtbaar door de D-knop in te drukken. Het spel wordt gelanceerd door de D-knop eerst in te drukken en dan tegelijkertijd de RED startknop in te drukken. Deze feature is enkel actief in het Six Card spel.

I N L E I D I N G : Super Seven Triple Seven Junior. Super Seven Triple Seven Junior. Junior Super Seven

I N L E I D I N G : Super Seven Triple Seven Junior. Super Seven Triple Seven Junior. Junior Super Seven I N L E I D I N G : De Super Seven is een nieuw WIMI product, waarvan het spelprincipe grotendeels hetzelfde is gebleven als dit van zijn succesvolle voorgangers de Triple Seven en de Junior. De basis

Nadere informatie

INLEIDING: SPELPRINCIPE :

INLEIDING: SPELPRINCIPE : INLEIDING: De Route 66 is een nieuw product, waarvan het spelprincipe grotendeels hetzelfde is gebleven als dit van zijn succesvolle voorganger de Triple Seven. De grootste doelstelling van dit nieuw apparaat

Nadere informatie

Find The Word. Design Document versie 0.1

Find The Word. Design Document versie 0.1 Find The Word Design Document versie 0.1 Author: Paul Meelen Bobby Goossens Vrije Ruimte, 2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...1 1 Document Geschiedenis...2 2 Introductie...3 2.1 Eigenschappen...3 3 Spel

Nadere informatie

Mijn project noemt Het Wari-spel. De doelgroep van mijn programma is iedereen die houdt van strategische spelen.

Mijn project noemt Het Wari-spel. De doelgroep van mijn programma is iedereen die houdt van strategische spelen. Voorstel project Mijn project noemt Het Wari-spel. De doelgroep van mijn programma is iedereen die houdt van strategische spelen. Het doel van mijn project is de spelers een ontspannende, plezierige en

Nadere informatie

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het

Nadere informatie

10 Geheimen om de Lotto te winnen. Gratis Rapport. Lotto Win Systeem

10 Geheimen om de Lotto te winnen. Gratis Rapport. Lotto Win Systeem 10 Geheimen om de Lotto te winnen Gratis Rapport Lotto Win Systeem Nr. 1 // 9 Lotto speel fouten die u koste wat het kost moet vermijden Elke dag zie ik loterij spelers deze voor de hand liggende fouten

Nadere informatie

Handleiding Plasma Display 50 ( PDP-50 MXE1)

Handleiding Plasma Display 50 ( PDP-50 MXE1) Handleiding Plasma Display 50 ( PDP-50 MXE) Algemeen - Inhoud - 50 XGA Pioneer plasma monitor PDP-50MXE+ video card, in flight - VDE stroomkabel - afstandsbediening - zilveren grondsokkel voor plasma monitor

Nadere informatie

Project 2: LOTTO simulatie Programmeren I

Project 2: LOTTO simulatie Programmeren I Project 2: LOTTO simulatie Programmeren I K. van Assche - H. Gruyaert 1 Inleiding Schrijf een java programma dat het spel van de nationale loterij, de Lotto simuleert. De communicatie met de gebruiker

Nadere informatie

Space Invaders op de micro:bit

Space Invaders op de micro:bit Space Invaders op de micro:bit Op het eerste gezicht denk je misschien dat je met een scherm van vijf bij vijf ledjes niet zoveel kunt doen, maar dat valt best nog wel mee. Om dat aan te tonen gaan we

Nadere informatie

Spelvormen. 6. Matchplay - Greensome

Spelvormen. 6. Matchplay - Greensome Spelvormen 1. Matchplay - Single De meest elementaire wedstrijdvorm van het golfspel, waarbij twee spelers tegen elkaar spelen. Het verschil in handicap wordt verrekend. De speler met de hoogte playing

Nadere informatie

Examen HAVO. tijdvak 2 dinsdagdinsdag uur

Examen HAVO. tijdvak 2 dinsdagdinsdag uur Examen HAVO 2017 tijdvak 2 dinsdagdinsdag 20 juni 13.30-16.30 uur oud programma wiskunde A Dit examen bestaat uit 22 vragen. Voor dit examen zijn maximaal 80 punten te behalen. Voor elk vraagnummer staat

Nadere informatie

SPEELMATERIAAL KORT SPELOVERZICHT VOORBEREIDING. 1 scoreblok 6 dobbelstenen 4 viltstiften De spelregels

SPEELMATERIAAL KORT SPELOVERZICHT VOORBEREIDING. 1 scoreblok 6 dobbelstenen 4 viltstiften De spelregels SPEELMATERIAAL 1 scoreblok 6 dobbelstenen 4 viltstiften De spelregels KORT SPELOVERZICHT Elke speler probeert op zijn eigen vel door het handig inzetten van dobbelstenen zoveel mogelijk punten in de 5

Nadere informatie

Algemene Informatie Speelautomaten

Algemene Informatie Speelautomaten Algemene Informatie Speelautomaten Amsterdam Breda Eindhoven Enschede (medio 2002) Groningen Nijmegen Rotterdam Scheveningen Schiphol Airport Utrecht Valkenburg Zandvoort De speelautomaten van Holland

Nadere informatie

In het hoofdmenu worden bij elk spel het aantal gemaakte oefeningen, de procentuele score en de tijdsduur getoond.

In het hoofdmenu worden bij elk spel het aantal gemaakte oefeningen, de procentuele score en de tijdsduur getoond. Studio 4 biedt een verzameling speelse activiteiten als directe voorbereiding op het lezen en het rekenen. Meerdere functies worden getraind: herkennen en associëren van kleuren, vormen en patronen; vergelijken

Nadere informatie

NATIONAAL WEDSTRIJDFORMULIER

NATIONAAL WEDSTRIJDFORMULIER NATIONAAL WEDSTRIJDFORMULIER INHOUDSOPGAVE Verkleinde uitgave van wedstrijdformulier 3 I Voor de wedstrijd A Bovenkant van het formulier 4 B Rechteronderkant formulier 4 C Goedkeuring 5 II Na de toss voor

Nadere informatie

20 min. Het hoogste hier is een zand van de zessen (6,6,6). Wie wint met een zand mag twee streepjes uitvegen.

20 min. Het hoogste hier is een zand van de zessen (6,6,6). Wie wint met een zand mag twee streepjes uitvegen. 69 20 min 5 Elke speler zet op zijn gedeelte van de rand van de pitjesbak negen verticale krijtstreepjes. (Het is ook mogelijk om maar drie streepjes te zetten en telkens 1/ van het streepje weg te vegen

Nadere informatie

Manual Big Deal / V5.04 /

Manual Big Deal / V5.04 / BELCOIN BELGIUM Pagina 1 van 8 Manual Big Deal / V5.04 / 010717. This manual and the software it describes may not be reproduced, in whole or in part, in any form whatsoever, without the written permission

Nadere informatie

RFI 1000 / RFI 1000-2. Magnetische sleutellezer INSTRUCTIEHANDLEIDING 01.09.96

RFI 1000 / RFI 1000-2. Magnetische sleutellezer INSTRUCTIEHANDLEIDING 01.09.96 RFI 1000 / RFI 1000-2 Magnetische sleutellezer INSTRUCTIEHANDLEIDING 01.09.96 Instructiehandleiding RFI 1000 / RFI 1000-2 Eerst de handleiding lezen alvorens het systeem in werking te stellen Het systeem

Nadere informatie

DEEL 5 Wedstrijdformulier

DEEL 5 Wedstrijdformulier DEEL 5 Wedstrijdformulier 1 VOOR DE WEDSTRIJD De teller moet controleren dat de regels en vakken van de wedstrijd, die wordt gespeeld, juist zijn ingevuld. Is dit niet het geval, dan moeten deze als volgt

Nadere informatie

BEP 600-TLM2 CONTOUR MATRIX TANK MONITOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING

BEP 600-TLM2 CONTOUR MATRIX TANK MONITOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING BEP 600-TLM2 CONTOUR MATRIX TANK MONITOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING INDEX KENMERKEN 3 AFMETINGEN 3 AANSLUIT SCHEMA 4 GEBRUIK 5 NOTITIES 6 ALARMEN EN STILALARM 7 MENU OVERZICHT 7 SET-UP EN PROGRAMMERING

Nadere informatie

TENNIS SECTIE A OFFICIËLE ONDERDELEN SECTIE B WEDSTRIJDREGELS

TENNIS SECTIE A OFFICIËLE ONDERDELEN SECTIE B WEDSTRIJDREGELS TENNIS De officiële Special Olympics-sportreglementen voor tennis zijn van toepassing op alle Special Olympics-wedstrijden. Als internationale sportorganisatie heeft Special Olympics deze regels opgesteld

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing PAR

Gebruiksaanwijzing PAR Gebruiksaanwijzing PAR-5000-1- Het opstarten van de computer De computer van de werkt met behulp van batterijen. Plaats de batterijen in het batterijencompartiment die zich aan de achterkant van de computer

Nadere informatie

Praktische opdracht Wiskunde A Het casino

Praktische opdracht Wiskunde A Het casino Praktische opdracht Wiskunde A Het casino Praktische-opdracht door een scholier 3476 woorden 20 februari 2004 4,9 38 keer beoordeeld Vak Wiskunde A Craps Craps is een dobbelspel dat op het eerste gezicht

Nadere informatie

2011 D&K electronics b.v. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden.

2011 D&K electronics b.v. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. Versie 1.3 NL 2011 D&K electronics b.v. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. 2 S.E.S Scoring Systems Inhoudsopgave: Inleiding: 4 Hoofdscherm 5 Bowling: 6 Namen

Nadere informatie

Doel Winnen door 10 punten te halen in zo min mogelijk gespeelde holes.

Doel Winnen door 10 punten te halen in zo min mogelijk gespeelde holes. - punten spel Winnen door punten te halen in zo min mogelijk gespeelde holes. Plaats een bal op van de hole. Putt totdat de bal in de hole is (, 2, of putts). Houd bij hoe vaak u nodig heeft voordat de

Nadere informatie

Uitleg van de vier apps die worden gebruikt in deze workshop

Uitleg van de vier apps die worden gebruikt in deze workshop ICT 1 1 ICT Uitleg van de vier apps die worden gebruikt in deze workshop Wet van de grote en kleine aantallen Kunstmatige Intelligentie Gokkast Roulette Al deze apps staan op de site www.vustat.eu. Algemene

Nadere informatie

Leidraad invulling nationaal wedstrijdformulier

Leidraad invulling nationaal wedstrijdformulier Leidraad invulling nationaal wedstrijdformulier 1 VOOR DE WEDSTRIJD A Wedstrijdinformatie aan de bovenkant van het formulier "FROTOS" is de thuis spelende ploeg, "PRIKUSA" zijn de gasten. Bron: Officiële

Nadere informatie

Spelsystemen sjoelen. Combinatie-IV (First Loss)... 9 Combinatie-V... 9 Libre One Hundred And Eighty Moyenne Moyenne-2...

Spelsystemen sjoelen. Combinatie-IV (First Loss)... 9 Combinatie-V... 9 Libre One Hundred And Eighty Moyenne Moyenne-2... Inleiding Het Spelreglement van de A.N.S. is van toepassing. De uitzonderingen op dit spelreglement bij de spelsystemen worden aangegeven. Het aantal schijven waarmee wordt gesjoeld kan anders zijn. De

Nadere informatie

GAMES UNLIMITED VI - ARCADE SD LEGACY - PURPLE METAL

GAMES UNLIMITED VI - ARCADE SD LEGACY - PURPLE METAL GAMES UNLIMITED VI - ARCADE SD LEGACY - PURPLE METAL Bird of Prey Spreid je vleugels, zweef en verken de wereld met de vurige Roofvogel. Het mooie meisje zal je helpen om meer rijkdom te krijgen. Base

Nadere informatie

VibraLITE 3. Digitale aanduiding ( naar keuze 12 of 24 uren). De 2de aanduiding kan gebruikt worden voor reizen in verschillende tijdzones.

VibraLITE 3. Digitale aanduiding ( naar keuze 12 of 24 uren). De 2de aanduiding kan gebruikt worden voor reizen in verschillende tijdzones. VibraLITE 3 Horlogefuncties Dubbele uuraanduiding. Digitale aanduiding ( naar keuze 12 of 24 uren). De 2de aanduiding kan gebruikt worden voor reizen in verschillende tijdzones. 2 Alarmfuncties Wekker

Nadere informatie

Bohnkick Het wonder van Boon Amigo, 2006 Uwe ROSENBERG 2 of 4 spelers vanaf 8 jaar ± 45 minuten

Bohnkick Het wonder van Boon Amigo, 2006 Uwe ROSENBERG 2 of 4 spelers vanaf 8 jaar ± 45 minuten Bohnkick Het wonder van Boon Amigo, 2006 Uwe ROSENBERG 2 of 4 spelers vanaf 8 jaar ± 45 minuten Spelmateriaal 36 teamkaarten van de nationale bonen 36 teamkaarten van de internationale bonen 35 defensieve

Nadere informatie

Tornooi reglement B.E.D.F.

Tornooi reglement B.E.D.F. Tornooi reglement B.E.D.F. B.E.D.F. VZW Herenstraat 195 bus 1 3600 Genk Tel. 089/24.63.08 Fax 089/24.63.08 Tornooi reglement B.E.D.F. Pagina 2 Inhoud Reglement B.E.D.F.... 4 ARTIKEL 1 : Ranking tornooien...

Nadere informatie

DucoBox Focus HANDS ON. BE(nl)

DucoBox Focus HANDS ON. BE(nl) DucoBox Focus HANDS ON BE(nl) 1 2 1. Aansluiting & knoppen 2. LED-indicatie 3 3. Elektronische installatie a. Bekabeling Regelkleppen: Tijdens de bekabeling van de Regelkleppen dient de DucoBox Focus spanningsloos

Nadere informatie

PARIS PARIS Abacus Spiele, 2003 SCHACHT Michaël 2-4 spelers vanaf 9 jaar ± 45 minuten

PARIS PARIS Abacus Spiele, 2003 SCHACHT Michaël 2-4 spelers vanaf 9 jaar ± 45 minuten Inleiding PARIS PARIS Abacus Spiele, 2003 SCHACHT Michaël 2-4 spelers vanaf 9 jaar ± 45 minuten Jaar na jaar reizen miljoenen toeristen naar de lichtstad Parijs om daar het ongelooflijk aantal attracties,

Nadere informatie

DucoBox Silent Connect

DucoBox Silent Connect DucoBox Silent Connect HANDS ON BE(nl) 1 2 1. Aansluiting & knoppen 2. LED-indicatie 3 3. Montage + aansluiting 1. Draai de Boxsensor(en) in het gewenste kanaal in de DucoBox tot de Boxsensor vastklikt.

Nadere informatie

Handleiding voor waterbestendige en oplaadbare training halsband

Handleiding voor waterbestendige en oplaadbare training halsband Handleiding voor waterbestendige en oplaadbare training halsband Artikelnummer 13.03.04 Bedankt voor het kiezen van de Petrainer oplaadbare en waterbestendige trainings halsband. Onze missie is de welzijn

Nadere informatie

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER Infiniti ST-950 Computerhandleiding Hoofdscherm Staafgrafiek Programma profielen Start/Stop knop SELECT knoppen RESET knop om gegevens te wissen RECOVERY knop om de recovery functie te activeren ENTER

Nadere informatie

Golf Uitleg Overzicht Dia

Golf Uitleg Overzicht Dia Golf Basis Golf Uitleg Overzicht Dia o Dia 3: Het doel van Golf & par o Dia 4: Golf course plattegrond & telling o Dia 5: Golf telling bepalen o Dia 6: Handicap & Amateur golf score voorbeeld 1 o Dia 7:

Nadere informatie

Spelidee en doel van het spel. Onderdelen & Spelvoorbereiding. Spelerblok. Gevelblok. 5 Dobbelstenen. 1 Spelregeloverzicht

Spelidee en doel van het spel. Onderdelen & Spelvoorbereiding. Spelerblok. Gevelblok. 5 Dobbelstenen. 1 Spelregeloverzicht Spelidee en doel van het spel De Deense stad Kopenhagen wordt doorkruist door grachten en havens, een deel ervan - Nyhavn (Nieuwe Haven) is beroemd om de kleurrijke gevelhuizen langs het water. kiezen

Nadere informatie

Invullen wedstrijdformulier

Invullen wedstrijdformulier Invullen wedstrijdformulier Handboek nationale competitie 2015-2016 Voor de wedstrijd De teller moet controleren dat de regels en vakken van de wedstrijd, die wordt gespeeld, juist zijn ingevuld. Is dit

Nadere informatie

Opdrachten Toeval Opdrachten Toeval Opdracht 1.1 (Bestaat toeval) Opdracht 1.2(toeval in de natuur)

Opdrachten Toeval Opdrachten Toeval Opdracht 1.1 (Bestaat toeval) Opdracht 1.2(toeval in de natuur) Opdrachten Toeval 1 1 Opdrachten Toeval Opdracht 1.1 (Bestaat toeval) a) Bestaat toeval volgens jou? b) Wat is toeval volgens jou? c) Vraag aan je ouders of zij in hun leven ooit iets heel onwaarschijnlijks

Nadere informatie

InteGra Gebruikershandleiding 1

InteGra Gebruikershandleiding 1 InteGra Gebruikershandleiding 1 Algemeen Met dank voor de keuze van dit product aangeboden door SATEL. Hoge kwaliteit en vele functies met een simpele bediening zijn de voordelen van deze inbraak alarmcentrale.

Nadere informatie

SPELREGELS FRITZO BEGINNER

SPELREGELS FRITZO BEGINNER SPELREGELS Een nieuwe generatie Leer- en familie spel Vijf spelvarianten met veel afwisseling en spannende uitdagingen, om alleen of in een groep te spelen. Liefhebbers van moeilijke denkspellen kunnen

Nadere informatie

Spelmateriaal. Doel van het spel. 4 Score-stenen. 4 Huizen 1 Einde spel -kaart. 62 Geveltegels (dubbelzijdig) elk 10 x blauw, geel, rood, groen

Spelmateriaal. Doel van het spel. 4 Score-stenen. 4 Huizen 1 Einde spel -kaart. 62 Geveltegels (dubbelzijdig) elk 10 x blauw, geel, rood, groen Een spel van Daniel Skjold Pedersen & Asger Harding Granerud voor 2 4 spelers vanaf 8 jaar. Spelmateriaal 1 Scorebord 1 Haven 4 Score-stenen 1 per spelerskleur (donkerrood, -blauw, -geel, -groen) 70 Gevelkaarten

Nadere informatie

32 stadskaarten 9 karakterkaarten 5 politiekaarten. 60 gangsterblokjes (42 professionals - 18 gelegenheidsgangsters)

32 stadskaarten 9 karakterkaarten 5 politiekaarten. 60 gangsterblokjes (42 professionals - 18 gelegenheidsgangsters) Een spel van Alain Ollier. Illustraties van Tony Rochon Vanaf 10 jaar 20 tot 60 minuten 2 tot 6 spelers SPELMATERIAAL 32 stadskaarten 9 karakterkaarten 5 politiekaarten 1 dubbele kaart, 2 zilver, 2 goud

Nadere informatie

Handleiding MVO Onder Glas

Handleiding MVO Onder Glas Handleiding MVO Onder Glas MVO Onder Glas is een interactief programma (http://www.mvoonderglas.nl) waarmee u als ondernemer in de glastuinbouwsector eenvoudig inzicht krijgt in uw bedrijfsactiviteiten

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland!

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Nederland Competitie De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Competitie Wedstrijdreglement Matchplay Seizoen 2016 Wedstrijdreglement Matchplay, 2016 NoBraGolf Competitie Inhoud

Nadere informatie

Maak zelf een algoritme wanneer je een auto kunt winnen en welke auto je wint.

Maak zelf een algoritme wanneer je een auto kunt winnen en welke auto je wint. Programmeeropdracht Versie 1 We spelen een soort Rad van fortuin : De computer kiest een getal van 1.. 50 Maak 3 tabellen: Tabel : Auto is gevuld met 5 auto s Tabel : Reizen is gevuld met 5 reizen, Tabel

Nadere informatie

In het standaardscherm kunt u op de UP knop drukken om langs de. CONTROL, USER en WATT CONTROL te lopen om vervolgens een programma te selecteren.

In het standaardscherm kunt u op de UP knop drukken om langs de. CONTROL, USER en WATT CONTROL te lopen om vervolgens een programma te selecteren. Computerhandleiding Computerhandleiding Computerknoppen A. ENTER Met de ENTER knop kunt u een programmakeuze en de ingestelde waarden van functies zoals TIME (tijd), DISTANCE (afstand) en CALORIES (calorieën)

Nadere informatie

Uitleg. Welkom bij de Beverwedstrijd 2006. Je krijgt 15 vragen, die je in maximaal 45 minuten moet beantwoorden.

Uitleg. Welkom bij de Beverwedstrijd 2006. Je krijgt 15 vragen, die je in maximaal 45 minuten moet beantwoorden. Uitleg Welkom bij de Beverwedstrijd 2006 Je krijgt 15 vragen, die je in maximaal 45 minuten moet beantwoorden. Je krijgt 5 vragen van niveau A, 5 vragen van niveau B en 5 vragen van niveau C. Wij denken

Nadere informatie

Proxi-Matey. Wireframes. Mike Broere CMD4A

Proxi-Matey. Wireframes. Mike Broere CMD4A Proxi-Matey Wireframes Mike Broere 084654 CMD4A 1 3 4 5 Wireframe 1: Algemene Wireframe Dit wireframe duidt elementen aan die in meerdere wireframes terugkomen. Hieronder vallen onder andere de elementen

Nadere informatie

Een keizerlijk kaartspel over strijdende Japanse dynastieën. Spelmateriaal. Doel van het spel. Een spel van Michael Schacht. 110 karakterkaarten

Een keizerlijk kaartspel over strijdende Japanse dynastieën. Spelmateriaal. Doel van het spel. Een spel van Michael Schacht. 110 karakterkaarten Een spel van Michael Schacht Een keizerlijk kaartspel over strijdende Japanse dynastieën Spelmateriaal +5 110 karakterkaarten 12 Keizerlijke opdrachtkaarten Belangrijk! Pen en papier zijn nodig om scores

Nadere informatie

Bovenstaande computer is ontworpen voor elliptical trainers en wordt geïntroduceerd met de volgende functies:

Bovenstaande computer is ontworpen voor elliptical trainers en wordt geïntroduceerd met de volgende functies: Infiniti ST-890 Computerhandleiding Bovenstaande computer is ontworpen voor elliptical trainers en wordt geïntroduceerd met de volgende functies: Knopfuncties Schermen Werkingsreikwijdten Wat u zou moeten

Nadere informatie

Special Olympics Belgium. Floorbal: Skills. Januari Belgium

Special Olympics Belgium. Floorbal: Skills. Januari Belgium Special Olympics Belgium : Skills Januari 2018 Belgium FLOORBAL: SKILLS Individuele skills-competitie (ISC) Deze competitie bestaat uit vier proeven: schieten op doel, passen & ontvangen, dribbel (stickhandeling),

Nadere informatie

Meervoudige Smart-Card Duplicator. Gebruiksaanwijzing

Meervoudige Smart-Card Duplicator. Gebruiksaanwijzing Meervoudige Smart-Card Duplicator Gebruiksaanwijzing Project Specificaties De Smart Card Duplicating PCB is kan zes verschillende type smartcards lezen en schrijven, die allemaal gebaseerd zijn op de microchip

Nadere informatie

Paneel Functies & Indicatoren Algemene & zone brand led s ACCEPTEER SIRENES AAN / UIT RESET STOP ZOEMER SLEUTEL- SCHAKELAAR VERTRAGING AAN/UIT SELEKTIE Zone STORING/ BUIT.DNST/ TEST LED s Systeem LED s

Nadere informatie

Handleiding De Biedwedstrijd

Handleiding De Biedwedstrijd Handleiding De Biedwedstrijd Auteur: Marcel Hofstede Versie: 2.1 Handleiding Biedwedstrijd (V2.1) Blz. 1 van 11 INHOUDSOPGAVE Programma Biedwedstrijd...3 1. Installatie en opstarten van het programma...3

Nadere informatie

11 Junior Wiskunde Olympiade 2001-2002: tweede ronde

11 Junior Wiskunde Olympiade 2001-2002: tweede ronde Junior Wiskunde Olympiade 200-2002: tweede ronde De tweede ronde bestaat uit 30 meerkeuzevragen Het quoteringssysteem werkt als volgt: per goed antwoord krijgt de deelnemer 5 punten, een blanco antwoord

Nadere informatie

TOUCH RUGBY WAT IS TOUCH RUGBY

TOUCH RUGBY WAT IS TOUCH RUGBY REGELS TOUCH RUGBY WAT IS TOUCH RUGBY Touch rugby is een rugby-vorm die er voor zorgt dat rugby prima voor iedereen is te spelen. Het is een variant waarbij intensief fysiek contact wordt voorkomen. In

Nadere informatie

Termen online fruitautomaten. Kijk snel op: http://www.gokkasten.amsterdam

Termen online fruitautomaten. Kijk snel op: http://www.gokkasten.amsterdam Termen online fruitautomaten Kijk snel op: http://www.gokkasten.amsterdam Tijdens het spelen op online fruitautomaten kun je met verschillende termen in aanraking komen, bijvoorbeeld als het gaat over

Nadere informatie

Het handboek van Vier op een rij

Het handboek van Vier op een rij Martin Heni Eugene Trounev Benjamin Meyer Johann Ollivier Lapeyre Anton Brondz Vertaling van het handboek: Niels Reedijk Vertaler/Nalezer: Alexander S. Koning 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding 5 2 Hoe te spelen

Nadere informatie

5 VWO SPELEN OP EEN SLIMME MANIER

5 VWO SPELEN OP EEN SLIMME MANIER VWO SPELEN OP EEN SLIMME MANIER Deze praktische opdracht gaat over het slim spelen van spelletjes. Kun je zo slim spelen dat je altijd wint? Of dat je in ieder geval nooit verliest? Dit geldt natuurlijk

Nadere informatie

Volkspelen. Korte inhoud:

Volkspelen. Korte inhoud: Volkspelen Korte inhoud: 1) Breinbreker Toren Bouwen (Tower of Handy) 2) Ringwerpen 3) Bakschieten (Mijole) 4) Voetbalspel groot (Weykick octogonaal) 5) Voetbalspel klein (Weykick rechthoekig) 6) Kaasbolrollen

Nadere informatie

Het handboek van Kiriki. Albert Astals Cid Eugene Trounev Vertaler/Nalezer: Freek de Kruijf Vertaler: Ronald Stroethoff

Het handboek van Kiriki. Albert Astals Cid Eugene Trounev Vertaler/Nalezer: Freek de Kruijf Vertaler: Ronald Stroethoff Albert Astals Cid Eugene Trounev Vertaler/Nalezer: Freek de Kruijf Vertaler: Ronald Stroethoff 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding 5 2 Hoe te spelen 6 3 Spelregels, strategieën en tips 8 3.1 Spelregels..........................................

Nadere informatie

Installeren van de Forest Shuttle. Home Automation by

Installeren van de Forest Shuttle. Home Automation by Installeren van de Forest Shuttle Installeren van de Forest Shuttle 1 Assembleer de rail 2 Installeer de steunen en monteer de rail in de steunen 3 Hang de gordijnen pas na het instellen van de eindposities.

Nadere informatie

Wedstrijdvormen en handicapverrekening

Wedstrijdvormen en handicapverrekening Wedstrijdvormen en handicapverrekening De gebruikte definities gelden voor alle wedstrijden op de EG, ook als zij niet door de wedstrijdcommissie worden georganiseerd. Strokeplay Spelvorm: alle slagen

Nadere informatie

Jijbent.nl: spelregels pente. Jacob Jan Paulus (Paulus) Copyright 2017 Jijbent.nl

Jijbent.nl: spelregels pente. Jacob Jan Paulus (Paulus) Copyright 2017 Jijbent.nl Jijbent.nl: spelregels pente Jacob Jan Paulus (Paulus) Copyright 2017 Jijbent.nl Inhoud Spelregels pente...1 Doel van het spel...1 Bord...1 5 of meer op een rij...2 Stenen slaan...2 Strategie...3 Slot

Nadere informatie

HANDLEIDING SPELLEIDER

HANDLEIDING SPELLEIDER HANDLEIDING SPELLEIDER HANDLEIDING SPELLEIDER Dus jij wil de spelleider van The Target zijn? Super! Dan ben je de baas van het spel, en verantwoordelijk voor de opstart. Jij moet de andere teams vertellen

Nadere informatie

FP400-serie. Klassieke microprocessorgestuurde brandmeld- en detectiepanelen. Gebruikershandleiding

FP400-serie. Klassieke microprocessorgestuurde brandmeld- en detectiepanelen. Gebruikershandleiding FP400-serie Klassieke microprocessorgestuurde brandmeld- en detectiepanelen Gebruikershandleiding Versie 2.3 / Juni 2004 Aritech is een merknaam van GE Interlogix. http://www.geindustrial.com/ge-interlogix/emea

Nadere informatie

Computerhandleiding Proteus MTM-7500 (2003)

Computerhandleiding Proteus MTM-7500 (2003) Computerhandleiding Proteus MTM-7500 (2003) Deze computer is ontworpen voor gemotoriseerde loopbanden en wordt geïntroduceerd met de volgende onderwerpen: Functie knoppen De schermen Werkingsinstructies

Nadere informatie

Toelichting scores eclectic wedstrijden

Toelichting scores eclectic wedstrijden Toelichting scores eclectic wedstrijden Tot nu toe speelden wij bij Veldzijde de eclectic wedstrijden met een verrekening op de totaal score van 18 holes. Het (bruto) resultaat werd verminderd met de playing

Nadere informatie

Snelgids Beschrijving

Snelgids Beschrijving Snelgids Beschrijving Aan-/uitknop Mini USB-aansluiting Kleuren LCD-display Reset-knop Toetsen Omhoog Volume omhoog Omlaag Volume omlaag Rechts Volgend programma Links Vorig programma Midden Menu/selecteer/ZoomControl

Nadere informatie

Toernooi reglement B.E.D.F.

Toernooi reglement B.E.D.F. Toernooi reglement B.E.D.F. Belgische Elektronische Darts Federatie V.Z.W. Winterslagstraat 33 bus 29 3600 Genk Tel. 089/24.63.08 Inhoud Reglement B.E.D.F.... 3 ARTIKEL 1 : Ranking toernooien... 3 De toernooidag...

Nadere informatie

-

- Een strategisch spel voor 2 spelers - vanaf 8 jaar. Duurtijd: ca. 30 minuten. 1 houten spelbord (dit spel maakt geen gebruik van de rode stippen op het spelbord) 14 lichte pionnen 14 donkere pionnen De

Nadere informatie

OPGAVE 2: Kleiduivenschieten

OPGAVE 2: Kleiduivenschieten OPGAVE 1: Bingo! Twee spelers spelen een spelletje bingo. Ieder van hen heeft een kaart waarop twintig verschillende getallen staan uit de verzameling {1,..., 75}, willekeurig geplaatst in vier rijen en

Nadere informatie

Die Gärten der Alhambra Queen Games, 2004 HENN Dirk 2-4 spelers vanaf 10 jaar ± 60 minuten

Die Gärten der Alhambra Queen Games, 2004 HENN Dirk 2-4 spelers vanaf 10 jaar ± 60 minuten Die Gärten der Alhambra Queen Games, 2004 HENN Dirk 2-4 spelers vanaf 10 jaar ± 60 minuten Inleiding De opdracht bestaat erin om de tuin van het Alhambra aan te planten met sinaasappelbomen, citroenbomen,

Nadere informatie

USER GUIDE. http://www.gateway-3ds.com/ 3DS firmware 4.1-4.5

USER GUIDE. http://www.gateway-3ds.com/ 3DS firmware 4.1-4.5 USER GUIDE http://www.gateway-3ds.com/ 3DS firmware 4.1-4.5 Blue Gateway Step 1 a) Bereid de BLAUWE Gateway kaart voor b) Kopieer de bestanden in de Blue Card(R4i) folder naar een Fat32 Micro SD Card.

Nadere informatie

Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005

Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005 Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005 Korte handleiding van het computergedeelte Dit systeem is ontworpen voor een programmeerbare magnetische elliptical trainer. Er zijn 3 onderdelen die tot dit systeem behoren,

Nadere informatie

Handleiding Big Dice / BEL1 V1.0 /

Handleiding Big Dice / BEL1 V1.0 / BELCOIN BELGIUM Pagina 1 Handleiding Big Dice / BEL1 V1.0 / 010515. This manual and the software it describes may not be reproduced, in whole or in part, in any form whatsoever, without the written permission

Nadere informatie

HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014

HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014 HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Systeemvereisten... 3 3. Installeren van de software... 4 4. Programma instellingen... 5 5. Importeren van een

Nadere informatie

Palais Royal Hans im Glück, 2008 Xavier GEORGES 2-4 spelers vanaf 12 jaar ± 120 minuten

Palais Royal Hans im Glück, 2008 Xavier GEORGES 2-4 spelers vanaf 12 jaar ± 120 minuten Palais Royal Hans im Glück, 2008 Xavier GEORGES 2-4 spelers vanaf 12 jaar ± 120 minuten Inleiding In het kasteelpark dartelen de edelen er op los. Over hen gaat het in dit spel. De spelers die de edelen

Nadere informatie

O Zoo le Mio Zoch Verlag, 2003 VAN MOORSEL Corné 2-4 spelers vanaf 9 jaar ± 60 minuten

O Zoo le Mio Zoch Verlag, 2003 VAN MOORSEL Corné 2-4 spelers vanaf 9 jaar ± 60 minuten Doel van het spel O Zoo le Mio Zoch Verlag, 2003 VAN MOORSEL Corné 2-4 spelers vanaf 9 jaar ± 60 minuten De spelers kruipen in de rol van directeur van een eigen dierentuin. Ze proberen de meeste bezoekers

Nadere informatie

Computer Instructies voor de SM-5062

Computer Instructies voor de SM-5062 Hoofdscherm Staafgrafiek Recovery Knop om de Recovery functie te activeren Programma Profielen Select Knoppen Enter Knop om keuzes te bevestigen Reset Knop om gegevens te wissen Start/Stop Knop Computer

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing R-88 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-88 Roeitrainer -1-

Gebruiksaanwijzing R-88 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-88 Roeitrainer -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti R-88 Roeitrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van batterijen. Plaats de batterijen in het batterijencompartiment dat aan de voorzijde van de

Nadere informatie

INFORMATIE

INFORMATIE INFORMATIE WWW.NUTRACKER.NL INFO@NUTRACKER.NL 030807151 Inhoud Snelstart... 2 Account aanmaken... 2 Het koppelen van de Nut... 3 Het oproepen van de Nut... 3 Het oproepen van je Smartphone... 4 Overige

Nadere informatie

1. REEKSINDELING 2 2. OPMAAK KLASSEMENT 2. Competitieregels 7 tegen 7 3

1. REEKSINDELING 2 2. OPMAAK KLASSEMENT 2. Competitieregels 7 tegen 7 3 INHOUDSTAFEL 1. REEKSINDELING 2 2. OPMAAK KLASSEMENT 2 Competitieregels 7 tegen 7 3 1. Speelveld 4 2. Bal 4 3. Aantal spelers 5 4. Spelersuitrusting 5 5. 1 scheidsrechter 5 6. 2 lijnrechters 5 7. Wedstrijdduur

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Indigo 4500

Gebruiksaanwijzing Indigo 4500 Gebruiksaanwijzing Indigo 4500 Veiligheidsinstructie: - alleen geschikt voor binnen gebruik - als het aansluitsnoer beschadigd is het armatuur niet aansluiten - uit de buurt houden van hitte bronnen -

Nadere informatie

Mandala magnetisch 731 40/41 en 731 42/43

Mandala magnetisch 731 40/41 en 731 42/43 Mandala magnetisch 731 40/41 en 731 42/43 Bij dit spel wordt het goed vasthouden van de stift geoefend. De kinderen moeten de bewegingen heel precies uitvoeren en met hun ogen volgen. De stift moet de

Nadere informatie

Gokautomaten (voor iedereen)

Gokautomaten (voor iedereen) Gokautomaten (voor iedereen) In een fruitautomaat draaien de schijven I, II en III onafhankelijk van elkaar. Door een hendel kan elke schijf tot stilstand worden gebracht. In de tabel zie je wat op elke

Nadere informatie

INTERACTIE. In de Appendix vindt u de wireframes.

INTERACTIE. In de Appendix vindt u de wireframes. Het concept Het grootste en belangrijkste museum van Nederland, het Rijksmuseum, heeft de plaatsing van vijf grote mediazuilen in de foyer op de planning staan. Om deze reden hebben zij ons ingeschakeld

Nadere informatie

NF2000 Beknopte gebruikershandleiding. Version V0102

NF2000 Beknopte gebruikershandleiding. Version V0102 NF2000 Beknopte gebruikershandleiding & logboek NF2000: KORTE BESCHRIJVING VOOR DE GEBRUIKER 1. TOESTAND NORMAAL De groene led VOEDING OK brandt. Alle andere led's zijn gedoofd (behalve eventueel de led's

Nadere informatie

Jijbent.nl: spelregels go-moku. Sjoerd Hemminga (sjoerdje) Copyright 2017 Jijbent.nl

Jijbent.nl: spelregels go-moku. Sjoerd Hemminga (sjoerdje) Copyright 2017 Jijbent.nl Jijbent.nl: spelregels go-moku Sjoerd Hemminga (sjoerdje) Copyright 2017 Jijbent.nl Inhoud Spelregels go-moku...1 Doel van het spel...1 Winstkansen...1 Strategie...3 i Spelregels go-moku Doel van het spel

Nadere informatie

Het handboek van KFourInLine

Het handboek van KFourInLine Martin Heni Eugene Trounev Benjamin Meyer Johann Ollivier Lapeyre Anton Brondz Vertaling van het handboek: Niels Reedijk Vertaler/Nalezer: Alexander S. Koning 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding 5 2 Hoe te spelen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Infiniti R-70i Roeitrainer. Gemaakt door:

Gebruiksaanwijzing. Infiniti R-70i Roeitrainer. Gemaakt door: Infiniti Roeitrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de

Nadere informatie

Handleiding: Invullen van het wedstrijdblad

Handleiding: Invullen van het wedstrijdblad Handleiding: Invullen van het wedstrijdblad 1. Voor de wedstrijd 2 2. Tijdens de wedstrijd 4 2.1. Time outs 5 2.2. Fouten 6 2.3. Persoonlijke fout 6 2.3.1. Zonder vrijworpen 6 2.3.2. Met vrijwopren 6 2.4.

Nadere informatie

Phone manager Maart 2012

Phone manager Maart 2012 Phone manager Maart 2012 Voorwoord Voorwoord Beste LSS-Telecom VOIP Klant, Voor u ligt de handleiding van de Phonemanager. Met deze dienst kunt u op eenvoudige wijze uw vaste telefoonnummer met behulp

Nadere informatie

Terrein 1 (Bord tegen gang kleedkamers) 10 Minuten, scores, fouten,... Handleiding bediening nieuw scorebord Westerstrand.

Terrein 1 (Bord tegen gang kleedkamers) 10 Minuten, scores, fouten,... Handleiding bediening nieuw scorebord Westerstrand. Handleiding bediening nieuw scorebord Westerstrand Terrein 1 (Bord tegen gang kleedkamers) BBC Haacht 10 Minuten, scores, fouten,... - Zet de antenne op het bedieningspaneel - Druk op de toets op de batterij

Nadere informatie

Individuele opdracht: Anh Nguyen Embodied Learning

Individuele opdracht: Anh Nguyen Embodied Learning Individuele opdracht: Anh Nguyen 10771301 Embodied Learning De afgelopen jaren is er op het gebied van technologie een grote vooruitgang gemaakt. De technologie wordt onder andere gebruikt voor zakelijke,

Nadere informatie

Metro Queen Games, 2000 HENN Dirk 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar ± 60 minuten

Metro Queen Games, 2000 HENN Dirk 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar ± 60 minuten Metro Queen Games, 2000 HENN Dirk 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar ± 60 minuten Parijs, 100 jaar geleden De wereldtentoonstelling van 1900 staat voor de deur en op de grote plaatsen wordt er gegraven en gewroet.

Nadere informatie

SPELMATERIAAL. 1 speelbord en deze spelregels

SPELMATERIAAL. 1 speelbord en deze spelregels Een wereld vol prachtige kleuren komt tot leven als de spelers opdrachtkaarten, met 34 van de mooiste Europese schilderijen uit de laatste 6 eeuwen kiezen. Spelers vervolledigen hun opdrachten door primaire

Nadere informatie