Nieuwsbrief Activiteiten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Activiteiten"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Activiteiten Mei 2015 nummer 113 Eikenlaan RW Blijham Tel.: (0597)

2 FEEST IN DE TENT!!! Zoals iedereen inmiddels al weet is de recreatiezaal gesloten in verband met een verzakking in de vloer. Inmiddels zijn 2 onafhankelijke constructeurs langs geweest om een beoordeling over de vloer te geven. Ook zij geven aan dat de zaal nu niet meer gebruikt mag worden met grote groepen. Vestia, als eigenaar van het gebouw, neemt dit heel serieus en heeft in overleg met ons een vervangende ruimte geregeld. Dit is een grote, verwarmde tent, rolstoelvriendelijk. De tent is geplaatst aan de voorkant van het gebouw. De ingang is vanuit het gebouw via de Tulp bereikbaar. Hierdoor kunnen alle activiteiten die normaal gesproken in de zaal werden georganiseerd nu plaatsvinden in de tent. Op Koningsdag was de vuurdoop en gelukkig is dit door allen als zeer gezellig ervaren en bleek de tent een goede vervanging. We houden u op de hoogte over de voortgang rond de recreatiezaal. We rekenen ook een beetje op uw begrip in dezen. En laten we vooral hopen op een prachtige zomer, waarbij we allerlei leuke activiteiten in de feest tent gaan organiseren! Vandaag Ik wil vandaag eens lekker denken Lekker denken positief Niks te morren Niks te knorren Alle mensen heb ik lief Geen seconde wil ik balen t Wordt een vlekkeloze dag Duizend maal wil ik herhalen: Heerlijk dat ik leven mag!

3 Alzheimer Café op 12 mei Dinsdag 12 mei is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café. Het thema is deze keer: Juridische zaken rondom dementie Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over dingen die ze meemaken, over dementie en over de mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Het programma begint om uur in de tent. Er zijn geen kosten aan verbonden, de koffie staat klaar. Beweegbankjes feestelijk onthuld!! Woensdag 22 april was er feest in de binnentuin. Dankzij een wens uit de Wensboom zijn er drie beweegbankjes geïnstalleerd. Dit hebben we niet kunnen realiseren zonder sponsoring van het Nationaal Ouderenfonds/Fonds Ab Laane en Stichting Vrienden van de Blanckenborg. We zijn er erg blij mee en we hopen dan ook dat er goed gebruik zal worden gemaakt van de beweegbankjes. Want u weet: meer bewegen stimuleert lichaam en geest! Langzamerhand wordt de binnentuinsteeds meer een plekje waar je niet alleen heerlijk kunt wandelen, maar ook uitdaging geeft om meer te be wegen én zodoende een praatje kunt maken met andere mensen. De binnentuin is vrij toegankelijk voor alle ouderen.

4 Even voorstellen. de cliëntenraad Eerdere interviews met cliënten of medewerkers/sters in deze Nieuwsbrief, eindigden met een lofzang op de Blanckenborg. We beginnen daar nu mee: De cliëntenraad is dik tevreden over de kwaliteit van de zorg in de Blanckenborg. Aldus mevrouw Pot-Brader en de heer Kuiper die voor dit interview de cliëntenraad vertegenwoordigen. Mevrouw Pot- Brader Mevrouw Pot is voorzitter van de raad. Zij begon in 1999 bij de toenmalige raad als notulist. Ze werd in 2006 lid/secretaresse, en in 2011 voorzitter. Zij volgde mevrouw Greven op die toen wegens ziekte haar functie moest neerleggen. Mw. Greven overleed kort daarna. Mevrouw Pot is tot op heden voorzitter. Vanuit deze positie kent ze de Blanckenborg door en door. Ook is ze het boegbeeld van de raad. Jaarverslag 2014 Wat opvalt is de opsomming in het jaarverslag van bijna zeventig onderwerpen die aan de orde zijn geweest; erg veel voor een cliëntenraad. De heer Kuiper en mevrouw Pot leggen uit dat de directeur, mevrouw Fridrichs, en anderen namens haar, bijzonder open zijn bij het verstrekken van informatie. En volstaat de papieren informatie niet, het zijn immers geen vakmensen, dan wordt die royaal toegelicht. Voorts leggen zij uit dat een aantal genoemde onderwerpen mededelingen waren, deze werden voor De heer Kuiper (penningmeester/ secretaris kennisgeving aangenomen en dus niet inhoudelijk besproken. En zo is ook het vervolg van dit interview; de ene keer een licht onderwerp, dan weer een belangrijker zaak.

5 De heer Borgers (lid) Een eigen portemonnee In de portemonnee van de cliëntenraad zat eind vorig jaar 3000 euro. Dat is niet weinig! De heer Kuiper legt uit dat de raad met die reserve onvoorziene uitgaven kan dekken. Ook kan de raad met een goed gevulde portemonnee naar eigen inzicht bijdragen aan bijvoorbeeld een wens uit de wensboom of cliënten en medewerkers/sters een attentie geven bij bijzondere gelegenheden in hun werk- of pri vésfeer. Financiële zelfstandigheid hierin is gewenst. Uiteraard heeft de raad hierbij het welzijn van de cliënt en/of de organisatie voor ogen. Deelname sollicitatieprocedures De cliëntenraad neemt deel aan de sollicitatieprocedures bij vervulling van hogere functies. Men doet mee aan de gesprekken met de kandidaten en kan zijn mening geven. Zodoende heeft de raad invloed op de besluitvorming. Vanzelfsprekend is dit een vertrouwelijke aangelegenheid. De katten.. Ja, die haalden ook het jaarverslag Het waren enige tijd de twee meest aangehaalde bewoners. Ze leken van iedereen en konden op veel sympathie rekenen. Dieren in een verzorgingstehuis lijkt zo leuk en het mag dan wenselijk zijn maar niet iedereen is Mevrouw Van der Zwan- Both (lid) er blij mee. En: van wie zijn ze, wie past op ze, wie verzorgt ze inclusief de bijkomende hygiëne; het blijkt op termijn geen eenvoudige zaak. Helaas moest er eentje de deur uit nadat er een goed tehuis voor hem gevonden was. Nieuwe beoordeling van de van noodzakelijke zorg. De wijziging in het zorgstelsel gaat de deur van de Blanckenborg niet voorbij. Een belangrijk aspect hierin is de nieuwe indexering van de zorg die elke cliënt persoonlijk nodig heeft, op basis van zijn gezondheid en conditie.

6 Vervolgens dient de vraag te worden beantwoord of de Blanckenborg vastgestelde zorg kan leveren en wat een cliënt daarnaast nog aan aanvullende voorzieningen en ondersteuning behoeft. Bij deze laatste zijn de WMO (lees overheid), de buren, de familie en /of kennissen aan zet. De raad ziet het volgen van dit gehele, ingewikkelde samenspel spel nu, en blijvend in de toekomst, als een van haar belangrijke taken. Het wordt er niet eenvoudiger op. Anderzijds zal duidelijk worden wie aanspreekbaar is welk aspect van de zorg en ondersteuning zorg of ondersteuning. De raad Mevrouw Pals-Reit (lid) voorziet ook dat er minder verscheidenheid zal zijn in de zorg die de Blanckenborg dient te bieden. Hij is zich bewust van het feit dat het ingewikkelde zal zijn om die verschillende voorzieningen blijvend op elkaar te laten aansluiten; ook als de gezondheid van een cliënt wijzigt en/of de mogelijkheden van mantelzorger(s) wijzigen. Ouderenmishandeling, diefstal en pesten. Over de aandacht die deze onderwerpen krijgen hoor je weinig maar ze komen wel degelijk aan de orde in het overleg tussen de cliëntenraad en de directie. Pesten komt ook in de Blanckenborg voor, ondanks het anti pestprotocol. Als voorbeeld noemt de heer Kuiper de vaste plaatsen aan de koffietafel. Voor bewoners die eens een keer bij anderen willen zitten of voor nieuwkomers, wordt de kring niet altijd spontaan wijder gemaakt. Maar ook kent hij zo n voorval waarin de groep zichzelf daarin direct corrigeerde. Mooi toch! Mevrouw van Bijnen-Vogels (lid)

7 Mevrouw Kuiper-Steinfelder (lid) Pesten en andere ongewenste zaken hebben dus de aandacht van de raad. Bij het tegengaan ervan werkt stille diplomatie vaak beter dan het in de openbaarheid brengen van een geval. Maar overigens wordt er in het overleg tussen de directie en de cliëntenraad over deze onderwerpen uitsluitend in algemene bewoordingen gesproken; gevallen worden niet besproken. Over diefstal en mishandeling zal er in samenwerking met de politie in september van dit jaar een themadag op de Blanckenborg worden gehouden. Informatie uit de cliëntenraad Mevrouw Pot en de heer Kuiper voelen er wel voor om naar aanleiding van het jaarverslag meer informatie te geven over de hoofdzaken die in een voorbij jaar hebben gespeeld. In de Nieuwsbrief worden al wel maandelijks enkele actuele onderwerpen genoemd maar een jaarlijkse terugblik op hoofdzaken zal het inzicht in het werk van de cliëntenraad en de waardering ervoor vergroten. Uiteraard zal er terughoudend over gevoelige onderwerpen moeten worden gemeld want de maandelijkse Nieuwsbrief wordt ook buiten de Blanckenborg gemevrouw Jongeling (zij onlezen. En vindt de heer Kuiper: dersteunt de cliëntenraad) Het mag geen borstklopperij zijn. Een waar woord, waarmee het gesprek wordt beëindigd. Koos van Doorne (vrijwilliger)

8 4 en 5 mei Twee minuten (Wendeline Braaksma) Twee minuten terug denken herdenken meeleven met de slachtoffers op een plek waar we geen oorlog willen kennen Twee minuten terug denken bedenken Hoe het voor hen was Twee minuten stilte om te laten zien wat het voor ons betekent dat wij vrijheid kennen Twee minuten stilte op een plek waar vrijheid is Op 4 mei om uur staan wij twee minuten stil om de mensen te herdenken die omkwamen ten gevolge van oorlogsgeweld, onderdrukking, racisme en terrorisme sinds het begin van de Tweede Wereldoorlog. Helaas kunnen we dit jaar de tv-uitzending van deze herdenking niet gezamenlijk volgen via het grootbeeldscherm in de zaal. De tent biedt geen mogelijkheden om dit te kunnen realiseren. U kunt vanaf uur wel terecht in de tent en na de twee minuten stilte schenken we in een rustige sfeer een kopje koffie of thee. Tegen uur zullen veteranen die bij de herdenking in Weddeveer aanwezig waren, ook een kopje koffie in de Blanckenborg drinken. Ieder een is welkom. Dinsdag 5 mei vieren we Bevrijdingsdag. Ter gelegenheid hiervan treedt het koor Knoalstermix voor u op om 19 uur in de tent. Ook hierbij is ieder een van harte welkom.

9 Maaltijdsoepen en eenpansgerechten Koelverse Eenpansgerechten om mee te nemen! De gerechten worden vers in onze keuken bereidt, in porties verdeeld, weer gekoeld en bewaard in de koeling tot het moment van uitgifte. Een dergelijke gerecht kan door u op ieder gewenst moment worden gewarmd. Let bij het opwarmen van eten in de magnetron er op dat alles goed verhit wordt. Verdeel het eten in kleine porties en roer het regelmatig om. Wanneer u het gerecht in zijn geheel wilt warmen kunt u dit ook doen in een koekenpan. Zorg er daarbij voor dat het eten door en door verhit wordt. Uit eigen keuken zijn er op de volgende data heerlijke maaltijdsoepen of eenpansgerechten te verkrijgen voor slechts 5,50: makkelijk om mee te nemen. U kunt het gerecht voor 10 uur s ochtends bestellen en betalen bij de receptie. De maaltijd is dezelfde dag vanaf 12 uur op te halen uit de keuken. Woensdag 6 mei Dinsdag 12 mei Woensdag 13 mei Dinsdag 19 mei Woensdag 20 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei (Deze maaltijden kunnen mogelijk sporen van allergenen bevatten) Zweedse Hachee Stamppot Boerenkool Pasta met Tonijn en Groente in Dillesaus Stamppot Spitskool Nasi met Satésaus Hutspot Goulash met Rijst en Doperwtjes Zomerfestival op zondag 31 mei Dit jaar wordt al weer voor de zestiende keer het Zomerfestival georganiseerd. Het wordt gefinancierd door Het Oude Ambt en de Blanckenborg. Vrijwilliger Jan van Veghel is de organisator van dit gezellige evenement, iets wat hij altijd met veel enthousiasme en verve uitvoert. Ook dit jaar is er weer een leuke programma opgesteld van 13 tot 17 uur. De festiviteit vindt plaats in de tent. Bij heel goed weer schuiven we de tentwanden opzij zodat we ook nog van het lekkere weer kunnen genieten.

10 Cliëntenraad Recreatiezaal Sinds woensdag 15 april 2015 is de recreatiezaal gesloten. Reden, er is een scheur ontdekt in de vloer. De Cliëntenraad kan deze beslissing geheel ondersteunen. In de eerste plaats moet de veiligheid voor de bewoners gewaarborgd zijn. Er zijn nu enkele noodmaatregelen genomen, wat betreft het restaurant-gebeuren. Ook is het mogelijk in kleine groepjes aan de activiteiten deel te nemen. Vanaf 24 april j.l. is er een grote tent geplaatst op het grasveld bij de centrale ingang. Deze tent zal de komende tijd dienen als vervanging van de recreatiezaal. Als Cliëntenraad zijn we van mening, dat dit voorlopig een goede oplossing is. We hopen, dat ook onze bewoners hier eveneens mee kunnen instemmen. Beweegbankjes We feliciteren de Blanckenborg met de aanschaf van drie stuks beweegbankjes, die geplaatst zijn in de Binnentuin. We hopen, dat veel bewoners er in de toekomst gebruik van zullen maken. Servicepas Bewoners, die thuiszorg ontvangen hebben van de gemeente Bellingwedde per 1 april 2015 een servicepas ontvangen. Nu is aan de Cliëntenraad gevraagd: wat kan men hiermee. Na een telefoontje met de gemeente Bellingwedde is ons het volgende uitgelegd: Schoonmaakdienst, men kan kiezen uit vier aanbieders. Vervoersdienst van de gemeente. Klussendienst. De klussendienst maakt deel uit van de projecten van het TDC en wordt uitgevoerd door medewerkers van de leerwerkkwekerij voor de gemeente Bellingwedde en Vlagtwedde. In de volgende Nieuwsbrief zal er meer uitleg over zijn, maar u kunt bijvoorbeeld denken aan klussen rond woning of tuin. Het telefoonnummer van de klussendienst is Bij tuinonderhoud wordt gebruik gemaakt van goedgekeurde gereedschap. Met vriendelijke groet, de Cliëntenraad.

11 Bewoner mutaties In de afgelopen periode is overleden: Mevrouw Wiltens-Potze, kamer 32 Wij wensen familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. (Interne) Verhuizing: Mevrouw Hundman van kamer 100 naar kamer 108 De heer Reit van kamer 134 naar kamer 3 Mevrouw Slor van kamer 21 terug naar huis Nieuwe bewoners zijn: De heer Poldner, kamer 134 Mevrouw Mekkering, Esweg 21 Wij heten u van harte welkom en hopen dat u spoedig went en u thuis zult voelen in uw nieuwe omgeving. Gratis rondrit door de omgeving Pieter Dekker heeft aangeboden om met bewoners een rondrit door de omgeving te maken met zijn bus. Hij zal u langs bekende en mooie plekjes voeren en u allerlei wetenswaardigheden vertellen. Deze rondrit is gratis, het bedrijf biedt dit aan omdat zij ook graag iets willen doen voor de bewoners van de Blanckenborg. We zijn hier erg blij mee en danken hen dan ook vanaf deze plek hartelijk. De bus biedt plaats voor 40 personen. Hierbij geldt: vol is vol, dus geef u snel op! De bus vertrekt om 14 uur en uiterlijk tegen 16 uur terug Strookje graag inleveren bij de receptie. - Naam: Adres:. Geeft zich op voor de gratis busrit op maandag 18 mei

12 Alle activiteiten van mei op één rij Elke ochtend om uur staat de koffie klaar in de tent! Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Zondag 3 mei Maandag 4 mei Dinsdag 5 mei Woensdag 6 mei Donderdag 7 mei Vrijdag 8 mei Zaterdag 9 mei Zondag 10 mei Maandag 11 mei Dinsdag 12 mei Woensdag 13 mei Spel- en borreluur, 14 uur tent Handwerkclub, uur tent Dodenherdenking, inloop vanaf uur tent Bevrijdingsdag Optreden koor Knoalstermix, 19 uur tent Koffie-uurtje Esweg, 10 u bij de lift 1e etage Zangkoor, uur tent Spel- en borreluur, 14 uur tent Handwerkclub, uur tent Inloop spreekuur Beter Horen, in het kantoor naast de Vissenkom Bingo, 14 uur tent Alzheimer Café, uur tent Koffie-uurtje Esweg, 10 u bij de lift 1e etage Zangkoor, uur tent

13 Alle activiteiten van mei op één rij Elke ochtend om uur staat de koffie klaar in de tent! Donderdag 14 mei Vrijdag 15 mei Zaterdag 16 mei Zondag 17 mei Maandag 18 mei Dinsdag 19 mei Woensdag 20 mei Donderdag 21 mei Vrijdag 22 mei Zaterdag 23 mei Zondag 24 mei Maandag 25 mei Hemelvaartsdag Spel- en borreluur, 14 uur tent Handwerkclub, uur tent Rondrit met de bus van Pieter Dekker, 14 uur Sjoelen en andere spelletjes, 14 uur tent Koffie-uurtje Esweg, 10 u bij de lift 1e etage Zangkoor, uur tent Kledingverkoop Ritsma, 14 uur tent Boekenuitleen, doorloopruimte naar de Esweg, tussen Blijborgje en klaproos, 9 uur Meer Bewegen voor senioren, tent Koor Rundezangers, uur tent Spel- en borreluur, 14 uur tent 1e Pinksterdag 2e Pinksterdag

14 Alle activiteiten van mei op één rij Elke ochtend om uur staat de koffie klaar in de tent! Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Zaterdag 30 mei Zondag 31 mei Bingo, 14 uur tent Koffie-uurtje Esweg, 10 u bij de lift 1e etage Zangkoor, uur tent Meer Bewegen voor senioren, tent Spel- en borreluur, 14 uur tent Stamtafelmaaltijd, 12 uur Blijborgje Zomerfestival van 13 tot 17 uur, tent/buiten Donderdag 4 juni Optreden koor Losdorp, 19 uur tent Foto s uit de oude doos 1976 Het park wordt aangelegd.

Nieuwsbrief Activiteiten November 2015 nummer 118

Nieuwsbrief Activiteiten November 2015 nummer 118 Nieuwsbrief Activiteiten November 2015 nummer 118 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 www.blanckenborg.nl Sint Maarten, de koeien hebben staarten. Woensdag 11 november is het weer zo ver,

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei 2017, nummer 132

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei 2017, nummer 132 Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei 2017, nummer 132 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl 4 MEI Twee minuten (Wendeline Braaksma) Twee minuten

Nadere informatie

Alle activiteiten van december op één rij

Alle activiteiten van december op één rij Alle activiteiten van december op één rij Elke ochtend om 10.00 uur staat de koffie klaar in de zaal Dinsdag 1 december Sjoelen en andere spelletjes, 14 uur zaal Woensdag 2 december Sinterklaasbezoek op

Nadere informatie

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei nummer 142 Eikenlaan RW Blijham telefoon

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei nummer 142 Eikenlaan RW Blijham telefoon de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei nummer 142 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl Van de Cliëntenraad Beste bewoners, Deze tijd van het jaar wordt door velen

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten februari 2017, nummer 129

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten februari 2017, nummer 129 Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten februari 2017, nummer 129 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 www.blanckenborg.nl Twee Tovertafels zijn geïnstalleerd! Begin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN

NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN SEPTEMBER 2014 NUMMER 105 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TEL.0597-565500 WWW.BLANCKENBORG.NL Blijf in beweging Dinsdagochtend 2 september komen

Nadere informatie

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten juni/juli nummer 143 Eikenlaan RW Blijham telefoon

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten juni/juli nummer 143 Eikenlaan RW Blijham telefoon de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten juni/juli nummer 143 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl Van de Cliëntenraad Beste bewoners, Afgelopen maand is er weer heel veel

Nadere informatie

Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg

Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Welke vormen van zorg kunnen wij u bieden in de thuissituatie? Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Eikenlaan 34, 9697 RW Blijham. Tel: 0597-56 55 00

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten mei 2016, nummer 122 Bonte Avond was een groot succes! Wat hebben we een gezellige avond gehad met elkaar op 7 april. En wat een

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg'

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' NIEUWSBRIEF 3 JULI 2011 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' Eikenlaan 34 9697 RW Blijham tel 0597-565500 www.blanckenborg.nl VRIJWILLIGERSPRAAT Clarie de Boer Vrijwilligerscoördinator clarie.deboer@blanckenborg.nl

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM Tot slot Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM Tot slot Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM Tot slot Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TOT SLOT Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 16 november 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten november 2016, nummer 127

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 16 november 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten november 2016, nummer 127 Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 16 november 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten november 2016, nummer 127 50 jaar Eindelijk is het deze maand zover: woensdag 16 november is de Blanckenborg jarig! We

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten september 2016, nummer 125 Wandelen op 21 september Woensdag 21 september is het Wereld Alzheimerdag en daar besteden we graag extra

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN

NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN OKTOBER 2014 NUMMER 106 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TEL.0597-565500 WWW.BLANCKENBORG.NL Hoe kun je merken dat je ouder wordt? Alles is veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Januari - februari 2013 Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Ontmoetingen en activiteiten Heeft u behoefte aan ontspanning, ontmoeting en/of activiteiten? Laurens en KijkopWelzijn bieden met het Ontmoetingsplein

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn in een weekoverzicht

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker. November

Activiteitenkalender Het Anker. November Activiteitenkalender Het Anker November Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn in een weekoverzicht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Activiteiten

Nieuwsbrief Activiteiten Nieuwsbrief Activiteiten Maart 2015 nummer 111 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 Alzheimer Café op 10 maart Dinsdag 10 maart is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café. Het thema is deze

Nadere informatie

Inschrijfformulier Aanleunwoningen. Naam:.

Inschrijfformulier Aanleunwoningen. Naam:. Inschrijfformulier Aanleunwoningen Naam:.... Geb. Datum:. (Indien van toepassing) Naam Partner:.. Geb. Datum.. Postcode en Woonplaats Telefoon:....-.. Evt. mobiel: 06-... 1e contact persoon: Naam:. Telefoon:.b.g.g.:

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg I N H O U D Voorwoord Mantelzorgmeerdaagse Mantelzorgtest Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg Loopt u mee? Workshop Mindfulness Voorwoord Beste lezer,

Nadere informatie

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Wekelijks verse bloemen bij Eens per week is er een bloemenkraam in de hal. Verder vindt u vlakbij appartementencomplex

Nadere informatie

Nieuwsbrief Activiteiten

Nieuwsbrief Activiteiten Nieuwsbrief Activiteiten Juni/Juli 2015 nummer 114 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 www.blanckenborg.nl Alzheimer Café op 9 juni Dinsdag 9 juni is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café.

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Welkom in Ten Anker In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Donderdag 3 mei 19.30-21.30 uur Filmavond Vrijdag 4 mei 11.00-13.00 uur Brunch Vrijdag 4 mei 19.00-20.30 uur Dodenherdenking Donderdag 10 mei 12.30-15.30 uur Uitstapje

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten juli / augustus 2016, nummer 124 Laat u verwennen.. Wilt U graag mooie verzorgde nagels en een lekkere handmassage? Dan bent U zeker

Nadere informatie

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten?

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten? Maaltijden Maaltijden Wilt u genieten van een heerlijke verantwoorde maaltijd? Dat kan! In deze folder leest u meer informatie over het gebruiken en/of afnemen van maaltijden bij Driezorg. Broodmaaltijd

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma oktober 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Activiteiten. Januari 2015 nummer 109

Nieuwsbrief Activiteiten. Januari 2015 nummer 109 Nieuwsbrief Activiteiten Januari 2015 nummer 109 Fraaie romantische poppen in de vitrine In de maand januari zullen in de vitrine bijzonder mooie poppen worden tentoon worden gesteld. De poppen zijn van

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten juni 2017, nummer 133 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl Eetpunt van Blijham in het Doe & Eetcafé Elke

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Nieuwsbrief Paasberg

Nieuwsbrief Paasberg Nieuwsbrief Paasberg Van de woonzorgmanager Beste bewoner/relatie, U ontvangt hierbij onze digitale nieuwsbrief. NR. 6 (04-04-16) Gastvrijheidszorg met Sterren. Dinsdag 29 maart hebben we bezoek gekregen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Activiteiten April 2015 nummer 112

Nieuwsbrief Activiteiten April 2015 nummer 112 Nieuwsbrief Activiteiten April 2015 nummer 112 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 Alzheimer Café op 14 april Dinsdag 14 april is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café. Het thema is deze

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Maart 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018 Meer Bewegen Voor Ouderen: Beweeggroep voor senioren. Bewegen vanuit de stoel, in een heel gezellige groep in het stilte centrum van Swellengrebel. Spelenderwijs proberen we de fitheid te bevorderen en

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

Elke dag een kans. Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger

Elke dag een kans. Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger Elke dag een kans Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger Meer kansen zoals in dit Kansboekje? Ze staan op kansfonds.nl/kansen Elke dag een kans Dit is jouw Kansboekje! Hiermee

Nadere informatie

Verpleegunit Avondzon. U bent van harte welkom

Verpleegunit Avondzon. U bent van harte welkom Verpleegunit Avondzon U bent van harte welkom Inhoud Welkom in de verpleegunit in Avondzon 3 Het ontstaan van de verpleegunit in Avondzon 4 Wonen in de verpleegunit in Avondzon 5 Faciliteiten 7 Adres-

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Activiteitenkalender November De Kajuit

Activiteitenkalender November De Kajuit Activiteitenkalender November De Kajuit Maandag 2 november Dinsdag 3 november Vanmorgen gaan we gymmen Kosten: 3,- Woensdag 4 november Vanmorgen gaan we sjoelen. Donderdag 5 november Vrijdag 6 november

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger

Nadere informatie

Verder in deze Nieuwsbrief... Nieuwe vrijwilliger * Oproepje * Cliëntenraad * Afscheid Floor

Verder in deze Nieuwsbrief... Nieuwe vrijwilliger * Oproepje * Cliëntenraad * Afscheid Floor DE ONTMOETING VRIENDSCHAP IN UTRECHT Editie 30 juni 2019 Verder in deze Nieuwsbrief... Nieuwe vrijwilliger * Oproepje * Cliëntenraad * Afscheid Floor Vriendschap in Utrecht Kromme Nieuwegracht 50 3512

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Welzijn Ouderen Thuisadministratie Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Zorgt u voor een naaste

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

CONTACTBRIEF nr

CONTACTBRIEF nr CONTACTBRIEF nr.03 2013 Bereikbaarheid Hulpdienst Voor Elkaar (HVE) De HVE is op maandag t/m vrijdag (tussen 09.00 en 13.00 uur) rechtstreeks bereikbaar op telefoonnummer 06-15587336. Buiten deze uren

Nadere informatie

29 december tot 4 januari 2014

29 december tot 4 januari 2014 29 december tot 4 januari Week december 2 3 4 5 6 7 8 9 2 24 25 26 27 28 29 30 3 januari 2 3 4 5 6 7 8 9 2 24 25 26 27 28 29 30 3 zondag 29 maandag 30 dinsdag 3 woensdag donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Mei 2019 - Krant ook te bekijken via: zmw.nl/nieuws/ Algemene informatie: Activiteitenkrant

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, JUNI en JULI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Juni en Juli 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma juli 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand juli. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen

Nadere informatie

Wonen bij Sprengenhof

Wonen bij Sprengenhof Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Dorps karakter en winkels op loopafstand Aan de rand van het dorp Ugchelen vindt u in een kleinschalige woonwijk woonzorgcentrum.

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther 22e Editie - maart & april 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Zoals u waarschijnlijk heeft gelezen of gehoord is Dordrecht het decor voor The Passion op 18 april. The Passion vertelt het verhaal

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma Maart 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Dit is het zomerprogramma van de hof Thema voor juli: Italië Thema voor augustus: Oostenrijk Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Odensehuis Hoeksche Waard no.2. 4 e kwartaal 2014

Nieuwsbrief Odensehuis Hoeksche Waard no.2. 4 e kwartaal 2014 Nieuwsbrief Odensehuis Hoeksche Waard no.2. 4 e kwartaal 2014 Inleiding Aan het eind van het jaar kijk ik dankbaar terug op een half jaar Odensehuis in de Hoeksche Waard. Het bezoekers aantal neemt toe

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout.

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Deel 2 Specifieke informatie over De Schans Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Wonen Bij het woon- en zorgcentrum worden

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn in een

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Woensdag 1 mei Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd. 14.00-17.00 u Koersbal Donderdag 2 mei 10.00-12.00 u Brei/haakclub

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Ons kent ons in De Spiker

Ons kent ons in De Spiker Ons kent ons in De Spiker DE SPIKER EEN KEER PER WEEK HELP IK DEZE CLIËNT MEE MET ZIJN GROTE HOBBY: BOUWEN MET LEGO. DAT GAAT HEEL GOED ZO SAMEN. In De Spiker is altijd wat te doen. Het is een plek van

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

Week 18: Extra aandacht: Let goed op het informatiebord, ingang Gastenhof.

Week 18: Extra aandacht: Let goed op het informatiebord, ingang Gastenhof. Bibliotheek: Elke vrijdagmorgen van 10.00-10.30 uur kunt u terecht in de huisbibliotheek, U kunt hier GROOTLETTER-boeken lenen voor 2 weken. De kosten zijn 20 eurocent per boek. Naast de bibliotheekkast

Nadere informatie

Uitgave van NAH Trefpunt Voorne-Putten Nummer 5 mei

Uitgave van NAH Trefpunt Voorne-Putten Nummer 5 mei Uitgave van NAH Trefpunt Voorne-Putten Nummer 5 mei 2019 www.nahtrefpuntvoorneputten.nl Woensdag 17 april 2019 - Vrije inloop Wijkcentrum De Hoek te Spijkenisse Voorjaarsstukje?.paasstukje? Geef er maar

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 5 - september/oktober 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 5 Inhoud: 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal juli 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats Maandag 3 juli 10:30 Dinsdag 4 juli Donderdag 6 juli Schilderen met Jos Bent u creatief, of wilt u gewoon even ontspannen? Komt u kijken

Nadere informatie

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2017 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het nieuwe beleidsplan voor 2017 van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting.

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-11-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.n Belangrijke data November 2018 01-11 08:45-10:15 uur Ouderkamer 07-11 17:30-18:15 uur Lampionnententoonstelling

Nadere informatie

Kennismaking met Woonzorgcentrum

Kennismaking met Woonzorgcentrum Kennismaking met Woonzorgcentrum Vreeswijk Vreeswijk, dicht bij u in de buurt In Nieuwegein kunt u de zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis of op uw eigen appartement in het woonzorgcentrum

Nadere informatie