NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN SEPTEMBER 2014 NUMMER 105 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM TEL

2 Blijf in beweging Dinsdagochtend 2 september komen fysiotherapeut Andre Conradi en de sportconsulent Jack Kamminga bij ons op de koffie om 10 uur in de recreatiezaal. Zij willen u graag iets vertellen over het beweegtoestel voor ouderen dat onlangs is geplaatst in Blijham. Iedereen is van harte welkom ALZHEIMER CAFÉ OP 9 SEPTEMBER Dinsdag 9 september is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café. Het thema is deze keer: Ik ben vergeetachtig, ben ik nu dement? Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belang stellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over dingen die ze meemaken, over dementie en over de mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Het programma begint om uur in de recreatiezaal. Er zijn geen kosten aan verbonden, de koffie staat klaar. Bedankt! Mevrouw Jeltje Molema Klungel wil iedereen graag bedanken die het mogelijk hebben gemaakt dat haar 100e verjaardag een fantastische dag is geworden! J. Molema-Klungel, Klaproos kamer 35

3 BUITENMARKT WERD EEN GEZELLIGE BINNENMARKT... Aangezien het weer ons de afgelopen tijd, wat de zon betrof, in de steek liet werd de geplande buitenmarkt op zaterdag 23 augustus verschoven naar binnen. Maar wat was het gezellig! Ook de opbrengst was heel goed, 1750 euro!! Met dit geld kunnen we weer wensen laten uitkomen die aan de Wensboom hangen. Dus als u een wens hebt, hang dit in de Wensboom die in de hal bij de liften staat. Iedereen die heeft meegeholpen om van de markt een succes te maken, willen we graag heel hartelijk danken.

4 CLIENTENRAAD Beste bewoners, Na een fraaie julimaand met veel zonnige dagen, was de maand augustus 2014 koud en nat. We hebben met september weer de R in de maand. Toch hopen we nog op een mooie nazomer. De geplande buitenactiviteiten op 19 augustus jl. konden vanwege het slechte weer helaas niet door gaan. Een goed alternatief was de gezellige bingo, waar ook veel bewoners bij aanwezig waren. De barbecue op 12 en 14 augustus was eveneens een succes. Wij danken het keukenteam, medewerkers en vrijwilligers, dat dit weer mogelijk werd gemaakt. Buitenmarkt op 23 augustus j.l. Dit evenement werd eveneens binnen gehouden. We kunnen terugzien op een geslaagde middag. Er waren veel bewoners aanwezig, maar ook veel bezoekers uit Blijham en omgeving. De totale opbrengst kunt u elders lezen in deze Nieuwsbrief. De Cliëntenraad had een stand met munt/gooien in een vaas met water. Het was moeilijk, maar niet onmogelijk om raak te gooien. We danken alle medewerkers en vrijwilligers voor hun inzet. Hierdoor wordt het toch weer mogelijk gemaakt om wensen uit de Wensenboom te verwezenlijken. Maandag 1 september 2014 is een uitstapje gepland met de bus van Pieter Dekker naar de Lichtweek in Wedde. Dit wordt al een aantal jaren mogelijk gemaakt door een gift van Rotary Pekela. De Cliëntenraad wil de leden van Rotary Pekela hartelijk danken, dat zij deze bustocht voor onze bewoners mogelijk maken. Voor de bewoners van de verpleegafdelingen Eiber en Lijster is er ook een verrassing. Zij gaan eind september met de bus een rondtoer maken en een visje eten in Termunten. Dit eveneens dankzij de Rotary Club. Inmiddels zijn er weer een aantal nieuwe bewoners komen wonen in de Blanckenborg. Zij krijgen binnenkort een bezoekje van twee leden van de Cliëntenraad. Door de zomermaanden is dit even vertraagd. Met vriendelijke groet, de Cliëntenraad.

5 Te koop aangeboden Dit mooie (bijna compleet) servies is geschonken aan de Blanckenborg om te verkopen. De opbrengst mogen we gebruiken voor de Wensboom. Dit geldt ook voor een kookplaat van het merk Pelgrim (krachtstroom). Belangstellenden kunnen een bod uitbrengen door een briefje bij de receptie af te geven ten name van Harma Helweg. Voor meer informatie kunt u ook bij haar terecht. Chauffeurs gezocht Kent u iemand in uw omgeving die graag in een auto rijdt, het leuk vindt om met mensen om te gaan en nog wat vrije tijd over heeft? De Blanckenborg zoekt met spoed vrijwilligers die bezoekers van dagopvang Blijborgje en Klaproos ván en/of terug naar hun huis willen rijden (met de Blanckenborgauto) én maaltijdbezorgers (eigen auto met kilometervergoeding). Voor meer informatie of opgave kan men contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator Clarie de Boer, tel of per mail clarie.deboer@blanckenborg.nl

6 Mevrouw Deventer (97) heeft nog geen bril nodig bij het handwerken Ze is een rasechte Rotterdamse en heeft vooral daar een bewogen leven achter de rug. Maar toch vond ze haar hele leven door ruimte voor ontspanning; handwerken, zingen in een koor en pianospelen. Nu ze in de Blanckenborg woont heeft ze de muziek noodgedwongen achter zich moeten laten maar het handwerken doen ze nog dagelijks en heel graag. De eerste twee weken van september zal de stola, die hier geshowd wordt door de medewerker Tina Zijl, in de vitrine prijken. Hij is door mevrouw Deventer gemaakt voor het goede doel, te weten de Blanckenborg. De prijs is op 15 euro gesteld en als er meer gegadigden zijn, en dat is wel zeker, wordt hij verloot. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Clarie de Boer; tel of via Hoedjes kijken is altijd leuk Van 15 tot 30 september zal de vitrine ingericht zijn met modieuze dameshoeden. Ze zijn gemaakt door mevrouw Pot-Günther, die op de verpleegafdeling Lijster woont. De tentoonstelling van de hoeden sluit mooi aan bij de derde dinsdag in september. Traditiegetrouw besteedt de landelijke pers dan veel aandacht aan de hoeden die op die dag door de politica worden gedragen. Het is altijd weer een verrassing waarmee elk van de dames op soms originele wijze mee voor de dag komt. Mevrouw Pot-Günter was in haar werkzame leven hoedenmodiste en werkte als zodanig in Keulen en Amsterdam. Daarna had ze een hoedenatelier aan huis en ontwierp en maakte ze hoeden op bestelling.

7 De heer en mevrouw van der Zwan- Both waren er vroeg bij, zoals dat heet. Hij was vijftien, zij dertien. Echte verkering kon je het niet noemen; ze waren buurkinderen en het was meer een hechte vriendschap. Maar ze fantaseerden wel over hun gezamenlijke toekomst op hun fietstochten rondom Den Haag. Als ze op een boerenhek zittend hun boterhammetjes oppeuzelden zagen ze de huisjes in het stille land. Zo n huisje in een stilte polder werd hun toekomstdroom. Zo jong als ze waren vonden ze Den Haag veel te druk. Meisje Eva Both verhuisde naar een andere woonwijk en ze had een paar korte verkeringen; het zijn geen echte bedreiging voor hun toekomstdroom geweest, maar het zou nog vele jaren duren voor die verwezenlijkt werd. De jonge Arie volgde een opleiding als fijn-instrumentmaker. Daarna werkte hij met name bij TNO en langdurig bij het GEB-Den Haag. Met zijn gezondheid ging het in de loop van zijn werkzame leven niet goed; ernstige hartklachten. Hij werd geopereerd maar werd toch op 50-jarige leeftijd algeheel afgekeurd. Ze hadden drie kinderen en hun inkomen was beperkt. Ze verwierven een functie als beheerderechtpaar van een klein tijdelijk tehuis voor blinden, midden in het drukke Den Haag, met alle nadelen van dien. De baan gaf wel de nodige financiële ruimte maar was intensief, er bleef weinig privéleven over. Een nodig rustpunt vond mijnheer Van der Zwan in een volkstuin met daarop een degelijk huisje waar hij zo nu en dan kon overnachten. De volkstuin leverde voor het vijfkoppige gezin een welkome aanvulling groente en fruit op.

8 Ze hebben hun baan een aantal jaren gedaan maar de droom bleef. In hun vrije tijd gingen ze op zoek naar het hutje op de hei. Het werd gevonden in Finsterwolde. Ze verhuisden maar al gauw bleek het huis toch niet zo rustig te liggen als ze hadden verwacht. Ze verkasten naar een huis in Jipsingboertange, midden in de velden. Dat bleek het te zijn. Ze hebben er een mooie tijd gehad maar helaas moesten ze het opgeven toen mijnheer Van der Zwan een herseninfarct kreeg. Niet alleen was huis en tuin niet meer bij te houden maar de angst dat zoiets weer zou gebeuren op die afgelegen plek dreef hen naar een beschutte woonomgeving; Sellingen. En zo kwam er rust en comfort in hun leven. Vier jaar geleden kwam ook daar een einde aan; het werd tijd om meer verzorgd te worden. Weer werd er gezocht naar een goed onderkomen en ook die wens werd vervuld; De Blanckenborg en precies in de kamer die ze graag wilde hebben. Ze wonen er al weer vier jaar en hebben het erg naar hun zin. Mevrouw Van der Zwan maakt deel uit van de cliëntenraad en is zodoende erg betrokken bij het wel en wee van de Blanckenborg. Mijnheer van der Zwan kan goed overweg met de computer en het internet. Zijn zoon uit Bellingwolde heeft hem enthousiast gemaakt voor een terrarium. Samen beleven ze veel plezier aan deze hobby. Op de twee kleine foto s enkele kikkertjes uit het terrarium. Het ziet er prachtig verzorgd uit. Ook lezen mevrouw en mijnheer graag. Mijnheer maakt daarbij gebruik van een elektronisch boek oftewel e-book. Een bijzonder handige uitvinding voor mensen die vanwege een lichamelijke beperking moeite hebben een boek vast te houden. Maar ook als dat niet het geval is heeft een e-book veel voordelen. Aan het einde van het gesprek spreken we af dat hij in de Nieuwsbrief van oktober tekst en uitleg zal geven over het e-book. Het echtpaar Van der Zwan heeft het in de Blanckenborg bijzonder naar de zin. Hun knusse kamer en het mooie uitzicht op het park bevalt prima. Bovenal roemen ze de omgang met, en verzorging door medewerkers en vrijwilligers. Het is elke dag weer een heerlijk warme deken!

9 ROTARY PEKELA SPONSORT WEER UITSTAPJES Ook dit jaar sponsort Rotary Pekela weer het uitstapje naar Lichtweek Wedde op 1 september. Ook krijgen bewoners van verpleegafdeling Eiber en Lijster een uitstapje aangeboden, later in de maand september. Zij gaan een visje eten in Termunten! De contactpersonen van deze bewoners ontvangen nog een brief thuis met meer informatie. Handtekeningenactie RED DE ZORG Vanaf deze plek willen we graag Rotary Pekela zeer hartelijk bedanken dat zij zich ook dit jaar weer enthousiast inzetten om bewoners van de Blanckenborg een fijn uitstapje te bezorgen. Fijn dat er in deze tijd van bezuinigingen toch ook weer helpende handen worden geboden! Het kabinet wil dat ouderen langer thuis willen blijven wonen. Daarom worden onder andere verzorgingshuizen gesloten maar tegelijkertijd bezuinigt het kabinet ook op zorg thuis. Dat gaat niet! In de Wet Langdurige Zorg wil het kabinet regelen dat alleen ouderen die zware zorg nodig hebben, nog in een zorginstelling terecht kunnen. Maar zo lang het kabinet ook zo flink bezuinigt op de zorg thuis, zal dit ten koste gaan van kwetsbare ouderen. Omdat verzorgingshuizen sluiten én er wordt bezuinigd op de thuiszorg gaan er ook tienduizenden banen in de zorg verloren. Terwijl het werk gewoon blijft bestaan, want er komen alleen maar meer ouderen in ons land. Red de zorg en doe mee aan de handtekeningenactie die de vakbonden hebben georganiseerd. Blij de receptie liggen lijsten waarop u uw handtekening kunt zetten. Samen strijden voor behoud van kwaliteit in de zorg, daar wil iedereen toch een handtekening voor zetten? Doe ook mee!!

10 MAALTIJDSOEPEN EN EENPANSGERECHTEN Koelverse Eenpansgerechten om mee te nemen! De gerechten worden vers in onze keuken bereidt, in porties verdeeld, weer gekoeld en bewaard in de koeling tot het moment van uitgifte. Een dergelijke gerecht kan door u op ieder gewenst moment worden gewarmd. Let bij het opwarmen van eten in de magnetron er op dat alles goed verhit wordt. Verdeel het eten in kleine porties en roer het regelmatig om. Wanneer u het gerecht in zijn geheel wilt warmen kunt u dit ook doen in een koekenpan. Zorg er daarbij voor dat het eten door en door verhit wordt. Uit eigen keuken zijn er op de volgende data heerlijke maaltijdsoepen of eenpansgerechten te verkrijgen voor slechts 5,50: makkelijk om mee te nemen. U kunt het gerecht voor 10 uur s ochtends bestellen en betalen bij de receptie. De maaltijd is dezelfde dag vanaf 12 uur op te halen uit de keuken. September 2 september Stamppot Boerenkool 3 september Gesneden Kip met Zoetzure saus en Rijst 4 september Bruine Bonenschotel 9 september Stamppot Snijbonen 10 september Zweedse Hachee 16 september Stamppot Zuurkool 17 september Tjaptjoy met Mie en Drumstick 23 september Stamppot Spitskool 24 september Kipkerrieragout met Doperwten en Rijst 30 september Hutspot

11 BEWONERMUTATIES In de afgelopen periode is overleden: Mw FM Koolhof-vd Wal, kamer 117 De heer Tempelman, Esweg 39 Mevrouw Bos-Boelmans, Esweg 11 Wij wensen familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Interne verhuizing: De heer Jonker van kamer 16 naar kamer 100 Nieuwe bewoners zijn: Mevrouw MJ Eelsing-Timmer, kamer 117 De heer RG Witting, kamer 210 Mevrouw A Egges-de Groot, kamer 123 Wij heten u van harte welkom en hopen dat u spoedig went en u thuis zult voelen in uw nieuwe omgeving. VESPER OP 27 SEPTEMBER Zaterdag 27 september is er weer een samenkomst van de drie kerken Bellingwolde, Vriescheloo en Blijham in de recreatiezaal. Ds van der Kevie uit Veelerveen zal de samenkomst begeleiden en de organist is de heer Otterloo uit Bellingwolde. Er zullen bekende liedjes worden gezongen. We beginnen om half drie en sluiten af met een kopje koffie of thee. Iedereen is welkom. Beter Horen Het maandelijkse inloopspreekuur van Beter Horen is van de woensdag verschoven naar de dinsdag. In de Nieuwsbrief en op de kabelkrant kunt u lezen wanneer zij langskomen, tevens wordt het s ochtends omgeroepen.

12 ALLE ACTIVITEITEN VAN SEPTEMBER OP EEN RIJ Elke ochtend om uur staat de koffie klaar in de recreatiezaal! Maandag 1 september Stamtafelmaaltijd, uur recreatiezaal Handwerkclub, uur recreatiezaal Zangkoor, uur recreatiezaal Uitstapje Lichtweek Wedde, vertrek 19 uur Dinsdag 2 september Informatie beweegtoestel, 10 uur zaal Woensdag 3 september Koffie-uurtje Esweg, 10 uur bij de lift 1e etage Biljartclub, uur zaal Donderdag 4 september Meer Bewegen voor senioren, 15 uur zaal Koor Gitje Genoat, 19 uur recreatiezaal Vrijdag 5 september Spel en borreluur, 14 uur recreatiezaal Zaterdag 6 september Zondag 7 september Maandag 8 september Visclub, 10 uur vijver Park Stamtafelmaaltijd, uur recreatiezaal Handwerkclub, uur recreatiezaal Zangkoor, uur recreatiezaal Dinsdag 9 september Inloopspreekuur Beter Horen, 11 u Vissenkom Informatie beweegtoestel, 10 uur zaal Bingo, 14 uur zaal Alzheimer Café, uur recreatiezaal Woensdag 10 september Koffie-uurtje Esweg, 10 uur bij de lift 1e etage Biljartclub, uur zaal

13 ALLE ACTIVITEITEN VAN SEPTEMBER OP EEN RIJ Donderdag 11 september Vrijdag 12 september Zaterdag 13 september Zondag 14 september Maandag 15 september Dinsdag 16 september Woensdag 17 september Donderdag 18 september Vrijdag 19 september Zaterdag 20 september Zondag 21 september Maandag 22 september Dinsdag 23 september Meer Bewegen voor senioren, 15 uur zaal Spel en borreluur, 14 uur recreatiezaal Stamtafelmaaltijd, uur recreatiezaal Handwerkclub, uur recreatiezaal Zangkoor, uur recreatiezaal Sjoelen en andere spelletjes, 14 uur zaal Koffie-uurtje Esweg, 10 u bij de lift 1e etage Biljartclub, uur zaal Boekenuitleen, 9 uur recreatiezaal Meer Bewegen voor senioren, 15 uur zaal Koor Sursum Corda, 19 uur zaal Kledingverkoop Sarah Mode, 10 u zaal Spel en borreluur, 14 uur recreatiezaal Stamtafelmaaltijd, uur recreatiezaal Handwerkclub, uur recreatiezaal Bezoek Pien en Pleun op Eiber en Lijster Zangkoor, uur recreatiezaal Sjoelen en andere spelletjes, 14 uur zaal Uitstapje verpleegafdeling Lijster, uur

14 ALLE ACTIVITEITEN VAN SEPTEMBER OP EEN RIJ Woensdag 24 september Donderdag 25 september Vrijdag 26 september Zaterdag 27 september Zondag 28 september Maandag 29 september Dinsdag 30 september Donderdag 2 oktober Koffie-uurtje Esweg, 10 u bij lift 1e etage Biljartclub, uur zaal Meer Bewegen voor senioren, 15 uur zaal Uitstapje verpleegafdeling Lijster, u Spel en borreluur, 14 uur recreatiezaal Stamtafelmaaltijd, uur recreatiezaal Handwerkclub, uur recreatiezaal Zangkoor, uur recreatiezaal Bingo, 14 uur recreatiezaal Koor Parkheemster Wichter, 19 uur Mopjes. Een man rijdt met een hoge snelheid door het dorp, maar kan in een bocht het stuur niet houden. Hij giert dwars door een voorgevel heen en bij de keukentafel heeft hij zijn auto weer onder bedwang. Hij doet het raam naar beneden en ziet dat een man aan het ontbijt zit. Die man vraagt heel rustig: Waar moet je heen? Naar Nieuweschans zei de man in de auto. Dan moet je linksaf door de slaapkamer zegt de man traag. maar toeter niet, want mijn vrouw slaapt nog. Vrouw Jager komt thuis en straalt van vreugde: Stel je voor, de dokter heeft mij een rustkuur in het Zuiden voorgeschreven. Het is nu alleen nog maar de vraag waar ik heen zal gaan. Jager kijkt zijn vrouw diep in de ogen en zegt: Naar een andere dokter.

Nieuwsbrief Activiteiten November 2015 nummer 118

Nieuwsbrief Activiteiten November 2015 nummer 118 Nieuwsbrief Activiteiten November 2015 nummer 118 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 www.blanckenborg.nl Sint Maarten, de koeien hebben staarten. Woensdag 11 november is het weer zo ver,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN

NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN OKTOBER 2014 NUMMER 106 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TEL.0597-565500 WWW.BLANCKENBORG.NL Hoe kun je merken dat je ouder wordt? Alles is veel

Nadere informatie

Alle activiteiten van december op één rij

Alle activiteiten van december op één rij Alle activiteiten van december op één rij Elke ochtend om 10.00 uur staat de koffie klaar in de zaal Dinsdag 1 december Sjoelen en andere spelletjes, 14 uur zaal Woensdag 2 december Sinterklaasbezoek op

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TOT SLOT Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei 2017, nummer 132

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei 2017, nummer 132 Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei 2017, nummer 132 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl 4 MEI Twee minuten (Wendeline Braaksma) Twee minuten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Activiteiten

Nieuwsbrief Activiteiten Nieuwsbrief Activiteiten Mei 2015 nummer 113 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 www.blanckenborg.nl FEEST IN DE TENT!!! Zoals iedereen inmiddels al weet is de recreatiezaal gesloten in verband

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM Tot slot Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Inschrijfformulier Aanleunwoningen. Naam:.

Inschrijfformulier Aanleunwoningen. Naam:. Inschrijfformulier Aanleunwoningen Naam:.... Geb. Datum:. (Indien van toepassing) Naam Partner:.. Geb. Datum.. Postcode en Woonplaats Telefoon:....-.. Evt. mobiel: 06-... 1e contact persoon: Naam:. Telefoon:.b.g.g.:

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg'

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' NIEUWSBRIEF 3 JULI 2011 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' Eikenlaan 34 9697 RW Blijham tel 0597-565500 www.blanckenborg.nl VRIJWILLIGERSPRAAT Clarie de Boer Vrijwilligerscoördinator clarie.deboer@blanckenborg.nl

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten september 2016, nummer 125 Wandelen op 21 september Woensdag 21 september is het Wereld Alzheimerdag en daar besteden we graag extra

Nadere informatie

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten juni/juli nummer 143 Eikenlaan RW Blijham telefoon

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten juni/juli nummer 143 Eikenlaan RW Blijham telefoon de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten juni/juli nummer 143 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl Van de Cliëntenraad Beste bewoners, Afgelopen maand is er weer heel veel

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief Paasberg

Nieuwsbrief Paasberg Nieuwsbrief Paasberg Van de woonzorgmanager Beste bewoner/relatie, U ontvangt hierbij onze digitale nieuwsbrief. NR. 6 (04-04-16) Gastvrijheidszorg met Sterren. Dinsdag 29 maart hebben we bezoek gekregen

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

ditie E Sprengenhof www.atlant.nl

ditie E Sprengenhof www.atlant.nl Wonen in Sprengenhof Sprengenhof ligt op een prachtige locatie Aan de rand van het dorp Ugchelen vindt u in een kleinschalige woonwijk woonzorgcentrum Sprengenhof. Ugchelen heeft een dorps karakter. Dit

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen.

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. Deel 2 Specifieke informatie over De Wanne Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. De zorginstelling heeft 44 zorgappartementen en verhuurt

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM Tot slot Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Activiteitenkalender November De Kajuit

Activiteitenkalender November De Kajuit Activiteitenkalender November De Kajuit Maandag 2 november Dinsdag 3 november Vanmorgen gaan we gymmen Kosten: 3,- Woensdag 4 november Vanmorgen gaan we sjoelen. Donderdag 5 november Vrijdag 6 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief Activiteiten. Januari 2015 nummer 109

Nieuwsbrief Activiteiten. Januari 2015 nummer 109 Nieuwsbrief Activiteiten Januari 2015 nummer 109 Fraaie romantische poppen in de vitrine In de maand januari zullen in de vitrine bijzonder mooie poppen worden tentoon worden gesteld. De poppen zijn van

Nadere informatie

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten september nummer 145 Eikenlaan RW Blijham telefoon

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten september nummer 145 Eikenlaan RW Blijham telefoon de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten september nummer 145 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl De activiteiten gaan weer volop van start! De R is weer in de maand,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina 1 In dit nummer 2. De gemeente laat weten 2. Veilig en weer goed zicht 3. Pendelbus is succes 3. Interne verhuizing loopt goed 4. Mevr. Reijneke over haar interne

Nadere informatie

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei nummer 142 Eikenlaan RW Blijham telefoon

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei nummer 142 Eikenlaan RW Blijham telefoon de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei nummer 142 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl Van de Cliëntenraad Beste bewoners, Deze tijd van het jaar wordt door velen

Nadere informatie

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Woon- en Zorgcentrum St. Franciscus in Coevorden bestaat al sinds 1958 en is het oudste katholieke woon- en zorgcentrum in Drenthe. In 2006 is het oude

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM Tot slot Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 16 november 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten november 2016, nummer 127

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 16 november 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten november 2016, nummer 127 Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 16 november 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten november 2016, nummer 127 50 jaar Eindelijk is het deze maand zover: woensdag 16 november is de Blanckenborg jarig! We

Nadere informatie

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 2 - maart/april 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 2 Inhoud: 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot 4 Puzzel 5 Nieuwbouwrubriek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Activiteiten

Nieuwsbrief Activiteiten Nieuwsbrief Activiteiten Juni/Juli 2015 nummer 114 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 www.blanckenborg.nl Alzheimer Café op 9 juni Dinsdag 9 juni is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3, september 2013. Hoge opkomst ontbijtbijeenkomsten Aalsmeer en Amstelveen

Nieuwsbrief nr. 3, september 2013. Hoge opkomst ontbijtbijeenkomsten Aalsmeer en Amstelveen Nieuwsbrief nr. 3, september 2013 Hoge opkomst ontbijtbijeenkomsten Aalsmeer en Amstelveen Amstelveen, donderdagochtend 29 augustus om 7.45 uur s ochtends op het plein voor het raadhuis. Een vriendelijk

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Maart 2015

Activiteiten programma De Meerstede Maart 2015 Maandag 2 maart Dinsdag 3 maart Dinsdag 3 maart Donderdag 5 maart Mandala Zoals u wellicht gelezen hebt in de kranten dat er kleurboeken zijn voor volwassenen. De mensen die het doen zijn heel enthousiast.

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren Marijke Hiem Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010 ACTIVITEITENKALENDER Uitgelicht Vrijdag 3 december 10.30-11.30 uur Branveiligheid instructie door de Brandweer Dinsdag 7 december 13.00-16.00 uur Uitstapje naar de Kerstmarkt Maandag 13 december 10.00-11.00

Nadere informatie

Wonen bij Sprengenhof

Wonen bij Sprengenhof Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Dorps karakter en winkels op loopafstand Aan de rand van het dorp Ugchelen vindt u in een kleinschalige woonwijk woonzorgcentrum.

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout.

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Deel 2 Specifieke informatie over De Schans Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Wonen Bij het woon- en zorgcentrum worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Activiteiten

Nieuwsbrief Activiteiten Nieuwsbrief Activiteiten Maart 2015 nummer 111 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 Alzheimer Café op 10 maart Dinsdag 10 maart is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café. Het thema is deze

Nadere informatie

Careyn editie Rozenhof, nummer 130, september 2015

Careyn editie Rozenhof, nummer 130, september 2015 Careyn editie Rozenhof, nummer 130, 2015 Beste bewoner, Mijn naam is Marjo Farenhout, ik ben 62 jaar en moeder Van 2 volwassen dochters Cantal en Joycee. Ook ben ik een trotse oma van Jim, Liz, Ben en

Nadere informatie

DATUM NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2013

DATUM NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2013 Nieuwsbrief 02/2013 DATUM SEPTEMBER 2013 ABV Noorderhaghe Interessante informatie: BBQ. Traplift. Activiteiten. Barruimte is opgeknapt. Burenhulp. Bingo komt. In dit nummer: De BBQ 1 Traplift 2 Opknapbeurt

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten september 2017, nummer 135

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten september 2017, nummer 135 Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten september 2017, nummer 135 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl Wereld Alzheimer Dag 21 september 2017 Donderdag

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

De kinderpagina is dit keer van groep 3, en de pagina over Plan Nederland komt van groep 6/7

De kinderpagina is dit keer van groep 3, en de pagina over Plan Nederland komt van groep 6/7 OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A2 nr. 7)

Luisteren: muziek (A2 nr. 7) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Kijk

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten februari 2017, nummer 129

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten februari 2017, nummer 129 Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten februari 2017, nummer 129 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 www.blanckenborg.nl Twee Tovertafels zijn geïnstalleerd! Begin

Nadere informatie

Kookdame. Eten zoals thuis.

Kookdame. Eten zoals thuis. Kookdame Eten zoals thuis. Hoe raar is dat? Zorgorganisaties zijn er om mensen beter te maken, beter te laten functioneren en zich beter te laten voelen. Natuurlijk zijn allereerst de zorg en begeleiding

Nadere informatie

Nieuws vanuit de taalhoek

Nieuws vanuit de taalhoek Inleiding Wij hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Wat was het fijn om alle kinderen weer op school terug te zien. Voor het ene kind is de start in een nieuwe groep een uitdaging

Nadere informatie

Directeur/bestuurder Peter Meijs aan het woord. Nieuwe leidinggevenden bij SDW stellen zich voor

Directeur/bestuurder Peter Meijs aan het woord. Nieuwe leidinggevenden bij SDW stellen zich voor SDWNIEUWS Informatie voor cliënten, ouders en cliëntvertegenwoordigers oktober 2010 BELANGRIJKE Informatie voor jou, lees dit blad goed! Directeur/bestuurder Peter Meijs aan het woord > Lees verder op

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw ma 4 09.30-12.00 uur Nieuwjaarsreceptie voor bewoners, familie, vrijwilligers en personeel

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. De Hassinkhof. Wonen Zorg Welzijn

Woonzorgcentrum. De Hassinkhof. Wonen Zorg Welzijn Woonzorgcentrum De Hassinkhof Wonen Zorg Welzijn Ieder mens telt Welkom bij Woonzorgcentrum De Hassinkhof. Fraai gelegen, naast de kerk in de kern van Beltrum. De Hassinkhof biedt een compleet pakket aan

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo 2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo Zondag 03 januari Wat? Waar? Kosten Gehele dag Zondags-tref Koffie/ thee met iets lekkers Veensgracht 1 Aanmelden: Niet nodig Maandag 4

Nadere informatie

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten november nummer 147 Eikenlaan RW Blijham telefoon

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten november nummer 147 Eikenlaan RW Blijham telefoon de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten november nummer 147 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl Van de Cliëntenraad Beste bewoners, Met de R in de maand gaan mijn gedachten

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt.

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt. Het Kwetternest 3-jarigen Deze week zijn we begonnen met het thema OEF WAT WARM! We hebben in de groep een echte ijswinkel gemaakt. De kinderen kunnen naar hartenlust ijsjes kopen en eten. In de grote

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

WE GAAN NAAR DENEMARKEN!

WE GAAN NAAR DENEMARKEN! WE GAAN NAAR DENEMARKEN! We gaan weer naar Fanø, naar hetzelfde huisje als vorig jaar! We vertrekken op zaterdag 28 april, om ongeveer 8:00 uur. We rijden terug op zaterdag 5 mei. Zaterdag 28 april Zondag

Nadere informatie

Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg

Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Welke vormen van zorg kunnen wij u bieden in de thuissituatie? Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Eikenlaan 34, 9697 RW Blijham. Tel: 0597-56 55 00

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding?

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? De activiteitenbegeleiding van Maarsheerd zorgt er voor dat de activiteiten worden afgestemd op de zorgbehoefte van de bewoners. Het team bestaat uit hiervoor

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

Kleinschalig wonen Het Zonnehof Bovenkerk

Kleinschalig wonen Het Zonnehof Bovenkerk zonnehuisgroep amstelland Kleinschalig wonen Mijn man voelt zich echt thuis. Hij heeft zijn eigen kamer, maar brengt veel tijd door in de gezellige huiskamer met de andere bewoners. Elke dag helpt hij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 5 - september/oktober 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 5 Inhoud: 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in!

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in! VRIJWILLIGER IN BORNHOLM Daar zit muziek in! Woonzorgcentrum Amstelring Bornholm Amstelring Bornholm is een woonzorgcentrum in Hoofddorp. In dit centrum wonen 150 bewoners en verblijven 30 revalidanten.

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 05 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 205 Belangrijk nieuws!! Lichamelijke beweging Een bewegingsagoog is aanwezig

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten juli / augustus 2016, nummer 124 Laat u verwennen.. Wilt U graag mooie verzorgde nagels en een lekkere handmassage? Dan bent U zeker

Nadere informatie

Deel 2 De Voorde. Adresgegevens

Deel 2 De Voorde. Adresgegevens Deel 2 De Voorde Woon- en Zorgcentrum De Voorde ligt op steenworp afstand van het centrum van Coevorden. Het dagelijkse leven in De Voorde laat zich typeren door een gezellige bedrijvigheid in een warme

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen St. Jozef Woonzorgcentrum Het is fijn dat mijn kinderen en kleinkinderen in de buurt wonen. Meneer van de Vondervoort woont zijn hele leven al in Wijchen.

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in!

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in! VRIJWILLIGER IN BORNHOLM Daar zit muziek in! Woonzorgcentrum Amstelring Bornholm Amstelring Bornholm is een woonzorgcentrum in Hoofddorp. In dit centrum wonen 150 bewoners en verblijven 30 revalidanten.

Nadere informatie