Nieuwsbrief Activiteiten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Activiteiten"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Activiteiten Maart 2015 nummer 111 Eikenlaan RW Blijham Tel.: (0597)

2 Alzheimer Café op 10 maart Dinsdag 10 maart is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café. Het thema is deze keer: Dementie gediagnosticeerd, wat betekent dit voor het autorijden? Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over dingen die ze meemaken, over dementie en over de mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Het programma begint om uur in de recreatiezaal. Er zijn geen kosten aan verbonden, de koffie staat klaar. Humanitas Humanitas is er voor mensen die het (even) niet in hun eentje redden. Ze vinden steun in één van de tientallen activiteiten rondom jeugd en opvoeding, zelfredzaamheid, actief ouder worden, eenzaamheid en steun bij verlies en rouw. Zij geven een steuntje in de rug, mensen kunnen een beroep doen op SAMEN DOEN als u in de gemeente Oldambt of Bellingwedde woont; het gevoel heeft er alleen voor te staan; u zelf iets aan uw situatie wilt veranderen; u nieuwe contacten wilt leggen of hobby s wilt zoeken. SAMEN DOEN houdt in dat er een vaste vrijwilliger geregeld bij u thuis komt. Deze gaat samen met u op zoek naar wat u graag wilt doen. Zo kan hij/zij bijvoorbeeld een keer met u meegaan voor een bezoek aan een buurtcentrum. Voor vragen of aanmelding kunt u contact opnemen met Janny Meijer, tel of mail naar oldambt@humanitas.nl

3 Woensdag 4 maart Open Huis plus Grote Voorjaarsmarkt In de Blanckenborg te Blijham (van tot uur) De deuren staan voor u open zodat u kennis kunt maken met alles wat de Blanckenborg te bieden heeft én een gezellige voorjaarsmarkt. De opbrengst van deze markt wordt besteed aan de verbouwing van de recreatiezaal. Wat kunt u allemaal verwachten? Gezondheidscheck Informatie over bijvoorbeeld de gewijzigde wet- en regelgeving in de zorg Rondleiding over alle diverse afdelingen Grote rommelmarkt en oude boekenverkoop Verkoop voorjaarspulletjes Kniepertjes en ander zelfgebakken lekkernijen Haringkar Proeverij uit eigen keuken Spelletjes Lootjesverkoop met het Rad van Avontuur waarbij prachtige prijzen zijn te winnen, waaronder taarten En nog veel meer. Koffie en thee worden u gratis aangeboden met heerlijk zelfgebakken boterpunt. Komt u ook een kijkje nemen?

4 Grunneger Weke De Grunneger Weke komt er aan (vanaf 22 maart) en dan worden er tal van activiteiten georganiseerd in de gemeente. De Blanckenborg wordt hierbij ook niet vergeten: Woensdag 25 maart komt burgemeester Janneke Snijder een Groningstalig verhaal voorlezen in de recreatiezaal om uur. Iedereen is hierbij van harte welkom. De Blanckenborg zorgt dan voor een typisch Gronings lekkernij bij de koffie om 10 uur. Wie helpt er mee met het bakken van kniepertjes? Zoals u hebt kunt lezen worden er ook kniepertjes verkocht op 4 maart. Deze kniepertjes moeten echter eerst gebakken worden en daar hebben we weer vrijwilligers voor nodig die deeg willen rollen, bakken en zakjes vullen. We hebben hiervoor een middag en een ochtend uitgetrokken, te weten maandag 2 maart om 13 uur en dinsdag 3 maart om 9 uur. Wilt u ook helpen? Geeft u zich dan op door onderstaand strookje af te geven bij de receptie. Alvast hartelijk dank! PS Natuurlijk krijgt iedereen die mee heeft geholpen een zakje kniepertjes mee naar huis als dank. Naam.. Adres Helpt mee met het bakken van kniepertjes op: O Maandag 2 maart om 13 uur in de recreatiezaal O Dinsdag 3 maart om 9 uur in de recreatiezaal

5 Cliëntenraad Jaarvergadering van de cliëntenraad wordt gehouden op dinsdag 24 maart om 14 uur in de recreatiezaal. Tevens zal er deze middag een GEZELLIGE BINGO worden georganiseerd met mooie prijsjes. We willen alle bewoners en belangstellenden hiervoor graag uitnodigen. AGENDA: 1. Opening door de voorzitter mw. BH Pot-Brader 2. Verslag van de vorige jaarvergadering op: - dinsdag 11 februari Jaarverslag cliëntenraad Verslag van de directeur mw. H Fridrichs over de actuele ontwikkelingen 5. Financieel Verslag 6. Verslag kascommissie 7. Bestuursverkiezing Aftreden en herkiesbaar zijn: - mw. B.H.Pot - mw. T. van Bijnen - dhr. H. Borgers Tegenkandidaten kunnen zich melden tot 23 maart a.s. bij mw. A. Jongeling 8. Benoeming leden kascommissie 9. Rondvraag 10. Sluiting Namens het bestuur, mw. B.H. Pot-Brader (voorzitter) BESTUURSSAMENSTELLING: - mw. B.H.Pot-Brader, voorzitter (herkiesbaar 2015) - dhr H Borgers, lid (herkiesbaar 2015) - mw. A.Pals-Reit, lid (herkiesbaar 2016) - mw. E. v.d. Zwan-Both, lid (herkiesbaar 2016) - mw. G. Kuiper-Steinfelder, lid (herkiesbaar 2016) - mw. T. van Bijnen-Vogels, lid ( herkiesbaar 2015) - dhr. J. Kuiper, secreataris/penningmeester (herkiesbaar 2016) - mw. A.Jongeling, ondersteuner/notulist (geen lid van de cliëntenraad)

6 Wij doen héééél veel samen Jantje Meijer Harma Helweg Jantje Meijer van de Huishoudelijke Dienst gaat met pensioen. Woensdag 4 maart is het haar laatste werkdag als betaalde kracht van de Blanckenborg. Vijfentwintig jaar geleden kwam ze er binnen op een zogenaamde werkervaringsplaats. Een dergelijke arbeidsplaats had tot doel de desbetreffende persoon werkervaring te laten opdoen om haar of zijn kans op een betaald dienstverband te vergroten. Jantje werd een blijvertje. Hoe het vertrek van Jantje Meijer zal worden opgevangen is nog niet bekend. Het valt in een periode van onzekerheid over het aantal uren ondersteuning dat de bewoners op basis van een nieuwe beoordeling zal worden toegekend en hoe dat zal passen op de huidige hoeveelheid en het soort personele bezetting. Wel weten we dat Jantje niet uit het zicht verdwijnt. Natuurlijk blijft ze niet in haar vroegere functie als huishoudelijke hulp; maar samen met Harma Helweg, haar vaste compagnon, zal ze zich evenals voorheen met veel enthousiasme blijven bezighouden met het organiseren van (rommel) markten ter vermaak en ten behoeve van de Blanckenborgse bewoners.

7 Zo zal er woensdag 4 maart weer een voorjaarsmarkt en Open Huis worden gehouden. Over een lange tijd hebben ze daarvoor al weer heel veel spullen verzameld. Een klein deeltje daarvan, allerlei serviesgoed, stond de afgelopen maand februari bij wijze van reclame in de vitrine te pronken. Maar naast serviesgoed is er nog veel meer. Overigens is dat niet de enige markt die ze organiseren. Buiten de Blanckenborg houden ze, hoewel wat kleiner, ook nog markten. En wat ze het aller leukst vinden aan het organiseren van al die markten is het uiteindelijke doel. De opbrengsten ervan zijn bestemd voor extraatjes voor de bewoners, zoals een visje eten in Termuntenzijl, of naar de kerstmarkt bij een groot tuincentrum en allerlei andere wensen van bewoners die ze door middel van een wenskaartje in de inmiddels bekende wensboom kenbaar maken. Zonder dat specifieke doel zouden ze zich er niet voor inspannen. (Ze zijn aan elkaar verknocht die twee; ook privé in hun hobby s muziek en toneelspelen en daarmee optreden bij vereniging en evenementen. Het zijn twee bezige bijen. Bijna het hele jaar door is hun agenda gevuld maar nemen wel vakantie, ook samen maar de mannen mogen mee. Geen verre bestemmingen hoor; gewoon ergens in Nederland, naar een mooie en rustige plek om even uit te blazen van de markten en van de Blanckenborg. Ook die vakanties blijven doorgaan. Het is een paar apart waar we zuinig op moeten zijn.)

8 Een praatje via de Zilverlijn De Zilverlijn van het Nationaal Ouderenfonds is een belservice voor ouderen, die behoefte hebben aan een luisterend oor of een goed gesprek. Hoe werkt het? De Zilverlijn is laagdrempelig en voor iedereen die de service nodig heeft. Na de aanmelding worden deelnemers regelmatig gebeld door een Zilverlijn vrijwilliger. Uiteraard zijn alle gesprekken vertrouwelijk en is deelname aan de Zilverlijn volledig kosteloos en vrijblijvend. Hoe opgeven? Een deelnemer kan zich op twee manieren opgeven: Via het contactformulier op onze website: ouderenfonds.nl/zilverlijn Telefonisch via (lokaal tarief) Nadat de deelnemer zich heeft aangemeld, bellen de Zilverlijn vrijwilligers binnen 14 dagen terug om de belafspraken door te nemen. Na elk gesprek maakt de Zilverlijn vrijwilliger een afspraak voor een volgend telefoongesprek. Samen zijn met de Zilverlijn De Zilverlijn is een mooie aanvulling op alles wat het Nationaal Ouderenfonds op dit moment biedt om ouderen te ondersteunen. Regelmatig telefonisch contact kan heel betekenisvol zijn en daarbij kunnen zij ouderen ook makkelijk hun andere diensten aanbieden. Pannenkoekdag Vrijdag 27 maart is de Landelijke Pannenkoekdag. Kinderen en ouderen gaan samen Pannenkoeken eten. Ook de Blanckenborg doet hier graag aan mee. Kinderen van basisschool de Wiekslag komen bij ons op bezoek om gezellig samen pakkenkoeken te eten met bewoners van Eiber en Lijster (26 maart) en met de gasten van de stamtafelmaaltijd en de dagopvang op 27 maart.

9 Allergenen wetgeving Er is een nieuwe Europese Wet om de voedselveiligheid voor mensen met een allergie te vergroten. Instellingen waar verse producten worden bereid en geserveerd, zijn verplicht om vanaf 13 december 2014, cliënten informatie te verstrekken over de aanwezigheid van allergenen in de voeding. Het gaat erom dat medewerkers kennis hebben om de cliënt te kunnen informeren over de eventuele aanwezigheid van allergenen. Door toename van voedselallergieën, heeft de Europese Unie bepaald dat alleen de voedselallergieën die de meeste overgevoeligheidsreacties veroorzaken vermeld moeten worden. Het gaat hierbij om de onderstaande (wettelijk vastgestelde) veertien allergenen: Allergenenkaart zorgcentrum de Blanckenborg Alle componenten en verstrekkingen zijn uitgeschreven op receptuur, daarbij is in kaart gebracht welke allergenen erin voorkomen. De Blanckenborg hanteert een vaste allergenennummering(zie allergenenkaart). Deze volgorde correspondeert met de recepturen welke gebruikt worden binnen de Blanckenborg. Voor de producten die we inkopen is de leverancier verantwoordelijk voor de productspecificatie. Op de weekmenulijsten staat de opmerking dat maaltijden (sporen van) allergenen kunnen bevatten. Ook zijn alle documenten aangepast op deze wetgeving. De voedingsdienst is het aanspreekpunt bij vragen en kan eventueel contact opnemen met de diëtiste van Meander. Conform afspraak worden zorgmedewerkers in het teamoverleg door de diëtiste geïnformeerd over de werkwijze van de allergenendeclaratie binnen de Blanckenborg.

10 Informatiemarkt De zorg verandert Op woensdag 25 maart tussen uur en uur is er een informatiemarkt over De zorg verandert. Medewerkers van de gemeente en een campagneteam vanuit het Ministerie van VWS zullen aanwezig zijn. U kunt bij hen terecht over allerlei vragen over zorg en ondersteuning. De burgemeester Janneke Snijder en wethouder Lea van der Tuin zullen ook een bezoek brengen aan de infomarkt. De infomarkt is gratis en vrijblijvend en vindt plaats in de recreatiezaal. Een mooi bloemstukje op tafel. Mooie bloemen op tafel, wie wil dit nu niet en dan ook naar eigen smaak samengesteld, prachtig! Die kans krijgt u op vrijdag 20 maart. Na het koffiedrinken om uur in de recreatiezaal zal er een bloemschikactiviteit worden georganiseerd met hulp van vrijwilligers (met dank aan de vrijwilligers vacaturebank via NLDoet) Omdat we graag willen weten op hoeveel bewoners wij kunnen rekenen vragen wij u onderstaand opgaafstrookje in te vullen en af te geven bij de receptie. Wilt u 20 maart dan ook even een vaas of potje meenemen waar het stukje in gemaakt kan worden? Dan zorgen wij voor de bloemen! Natuurlijk bieden de vrijwilligers graag hun hulp aan bij het bloemschikken indien u dit wenst. Er zijn verder geen onkosten aan verbonden. Graag tot dan! Naam:. Geeft zich op voor het bloemschikken op vrijdag 20 maart.

11 Mantelzorg 2015 is het jaar van de Mantelzorg wat inhoud de start van Samen Zorgen. Binnen de Blanckenborg zijn we gestart met de werkgroep Mantelzorg om het project Samen Zorgen in werking te zetten. De werkgroep bestaat uit Elly Meijering, Gea Spaak, Anneke de Vries en zal nog aangevuld worden met twee medewerkers en twee mantelzorgers. Wat is mantelzorg? Een mantelzorger is iemand die zorg biedt aan een hulpbehoevend persoon uit diens omgeving. Voorwaarde is dat er sprake is van een sociale relatie. Bijvoorbeeld hulp bieden aan een echtgenoot/ouder/kennis. Velen van u zijn nauw betrokken bij de zorg rondom uw familielid/ bekende, dat maakt u allen tot een mantelzorger. Het voelt niet als mantelzorger, maar zo noemen we het nu wel, daar zijn we u dankbaar voor en willen we graag met u samenwerken. Enkele feiten en cijfers: 5 miljoen mensen van 18 jaar en ouder verlenen mantelzorg, 45 % daarvan zorgt voor zijn/haar partner De verwachting is dat het aantal mantelzorgers in 2025 met 5% gestegen zal zijn 60% van de mantelzorgers zijn dames De helft van de mantelzorgers is tussen de jaar Wat wil de Blanckenborg bereiken? Dat de samenwerking tussen de mantelzorgers en de medewerkers goed op elkaar afgestemd is en de zorg goed verloopt Dat de rol van de mantelzorger duidelijk in het zorgplan vermeld staat Dat de medewerker de mantelzorger ondersteund Dat de gemaakte afspraken nagekomen worden en daarop gerekend kan worden De mantelzorgers zijn betrokken bij de zorg rondom hun familielid/ relatie

12 Hoe kunnen we dit bereiken? U kent inmiddels de reclamespotjes op televisie: de zorg verandert mee En dat zorg voor mensen die 24 uur ondersteuning en toezicht nodig zijn gegarandeerd blijft. De overheid zegt ook: iedereen moet participeren. Dat wil zeggen: iedereen moet helpen waar het kan, anders is de zorg niet meer betaalbaar. Dit zien we in alle onderdelen van de zorg weer terug. Binnen de gemeente (WMO) wordt eerst gekeken naar: Wat kan de cliënt zelf Wat kan de familie doen voor de cliënt (de mantelzorger) Wat kan het sociaal netwerk doen of vrijwilligers Wat kan de cliënt zelf inkopen aan zorg Als dat allemaal niet mogelijk is, dan pas wordt er gekeken wat er aan professionele (ofwel betaalde) zorg ingezet moet worden Binnen de Blanckenborg kijken we ook wat de cliënt zelf kan en wat de familie/relatie eventueel kan doen. De contactverzorgende zal voor het eerstvolgende MDO (Multi Disciplinaire Overleg) met u bespreken wat u zelf gewend bent om te doen en zal dit vastleggen in het zorgplan. Er is inmiddels een voorlichtingsavond geweest voor de contactpersonen van bewoners van het verzorgingshuis en verpleeghuis. 12 maart a.s. om uur is er een mantelzorgavond voor de contactpersonen van bewoners van de aanleunwoningen.

13 Maaltijdsoepen en eenpansgerechten Koelverse Eenpansgerechten om mee te nemen! De gerechten worden vers in onze keuken bereidt, in porties verdeeld, weer gekoeld en bewaard in de koeling tot het moment van uitgifte. Een dergelijke gerecht kan door u op ieder gewenst moment worden gewarmd. Let bij het opwarmen van eten in de magnetron er op dat alles goed verhit wordt. Verdeel het eten in kleine porties en roer het regelmatig om. Wanneer u het gerecht in zijn geheel wilt warmen kunt u dit ook doen in een koekenpan. Zorg er daarbij voor dat het eten door en door verhit wordt. Uit eigen keuken zijn er op de volgende data heerlijke maaltijdsoepen of eenpansgerechten te verkrijgen voor slechts 5,50: makkelijk om mee te nemen. U kunt het gerecht voor 10 uur s ochtends bestellen en betalen bij de receptie. De maaltijd is dezelfde dag vanaf 12 uur op te halen uit de keuken. Dinsdag 3 maart Donderdag 5 maart Zaterdag 7 maart Dinsdag 10 maart Woensdag 11 maart Donderdag 12 maart Zaterdag 14 maart Dinsdag 17 maart Woensdag 18 maart Donderdag 19 maart Zaterdag 21 maart Dinsdag 24 maart Woensdag 25 maart Donderdag 26 maart Zaterdag 28 maart Dinsdag 31 maart Stamppot Boerenkool met spekjes Erwtensoep Stamppot Chinese kool Stamppot Wittekool Kipkerrieragout met rijst Hutspot met ui & stroop Stamppot Bruin bonen Stamppot Spitskool Bami Goreng Bruine bonensoep Stamppot Gele Rapen (Knollen) Stamppot Snijbonen Zweedse hachee Stamppot Savooiekool Stamppot Bruine bonenschotel Stamppot Zuurkool met spekjes (Deze maaltijden kunnen mogelijk sporen van allergenen bevatten)

14 Puzzelhoek De puzzel uit de vorige nieuwsbrief is gewonnen door dagopvang Klaproos. Van harte gefeliciteerd, de attentie komt binnenkort naar u toe. De goede antwoorden waren: roos-tiengebodenplant-vlijtig liesje papaver-vrouwenmantel-kerstster-vuurdoorn of brandnetel - paardenbloem-ezelsoor-vogelmelk-gipskruid-koekoeksbloemparapluplant-slaapmutsje-ooievaarsbek. Bij de volgende puzzel ziet u bloemen, planten en bomennamen. De klinkers ontbreken echter. Vul de ontbrekende letters in en stuur het in (de brievenbus voor de nieuwsbrief vindt u onder het prikbord bij de receptie). Wie weet, wint u deze keer een prijsje. Veel puzzelplezier. KL.PR..S P.T.N....K K.M.LL. M.RGR..T.RCH.D.. KL.M.P.ST.R..RDB...NPL.NT G..D.NR.G.N Weer een wens vervuld. De meerzorggroep Krokus en Tulp drinken voortaan hun thee en koffie uit een heel mooi kopje of mok, zie de foto. Dit servies is aangeschaft dankzij een financiële gift van Stichting Vrienden van de Blanckenborg én van de firma Blokker uit Vlagtwedde. Ook langs deze weg willen wij hen graag heel hartelijk dank zeggen voor deze gulle gift, het wordt zeer gewaardeerd!!

15 Bewoner mutaties In de afgelopen periode is overleden: Mevrouw W. Lutje-Bakker, Eikenhoeve 81 Mevrouw G.J.D. Cornelissen, kamer 105 Wij wensen familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Nieuwe bewoners zijn: Mevrouw A. Slor, kamer 21 Mevrouw C.T. Wieringa-Brokschmidt, Eikenhoeve 49 De heer Pot, kamer 105 Mevrouw Goeman-Bruijn, kamer 128 De heer J.D. vd Sluis, kamer 38 De heer F.J. Nuninga, kamer 16 Wij heten u van harte welkom en hopen dat u spoedig went en u thuis zult voelen in uw nieuwe omgeving. Vesperbijeenkomst op 28 maart In de vesper van 28 maart gaat dominee A. vd Kevie voor. Sapprhina Mulder begeleid ons muzikaal bij de bekende liederen die gezongen worden. We drinken nog een kopje koffie of thee na die ons aangeboden wordt door de Blanckenborg. Iedereen is welkom om uur in de recreatiezaal.

16 Alle activiteiten van maart op één rij Elke ochtend om uur staat de koffie klaar in de recreatiezaal! Zondag 1 maart Maandag 2 maart Dinsdag 3 maart Woensdag 4 maart Donderdag 5 maart Vrijdag 6 maart Zaterdag 7 maart Zondag 8 maart Maandag 9 maart Dinsdag 10 maart Kniepertjes bakken, 13 uur recreatiezaal Geen handwerkclub Zangkoor uur recreatiezaal Biljartclub, 19 uur recreatiezaal Kniepertjes bakken, 9 uur recreatiezaal Sjoelen en andere spelletjes, 14 uur recreatiezaal Geen koffie drinken in de recreatiezaal Koffie-uurtje Esweg, 10 u bij de lift 1e etage Geen stamtafelmaaltijd en biljartclub Voorjaarsmarkt/Open Huis tot uur Meer Bewegen voor senioren, 15 uur Volksdansgroep Altijd Plezier 19 uur zaal Spel- en borreluur, 14 uur recreatiezaal Handwerkclub, uur recreatiezaal Zangkoor, uur recreatiezaal Inloopspreekuur Beter Horen, 11 uur Vissenkom Optreden Mondharmonicaclub 14 uur zaal Alzheimer Café, uur

17 Alle activiteiten van maart op één rij Woensdag 11 maart Donderdag 12 maart Vrijdag 13 maart Zaterdag 14 maart Zondag 15 maart Maandag 16 maart Dinsdag 17 maart Woensdag 18 maart Donderdag 19 maart Vrijdag 20 maart Zaterdag 21 maart Zondag 22 maart Boekenuitleen, 9 uur recreatiezaal Koffie-uurtje Esweg, 10 u bij de lift 1e etage Biljartclub, 19 uur recreatiezaal Verkoop Sarah Mode, 10 uur recreatiezaal Meer Bewegen voor senioren, 15 uur Spel- en borreluur, 14 uur recreatiezaal Handwerkclub, uur recreatiezaal Zangkoor, uur recreatiezaal Biljartclub, 19 uur recreatiezaal Bingo, 14 uur recreatiezaal Stembureau Provinciale Staten en Waterschap, van 7.30 tot uur bij de leestafel Koffie-uurtje Esweg, 10 u bij de lift 1e etage Geen biljartclub Meer Bewegen voor senioren, 15 uur Koor Frisse Wind 19 uur recreatiezaal Bloemschikken, uur recreatiezaal Spel- en borreluur, 14 uur recreatiezaal

18 Alle activiteiten van maart op één rij Maandag 23 maart Dinsdag 24 maart Woensdag 25 maart Donderdag 26 maart Vrijdag 27 maart Zaterdag 28 maart Zondag 29 maart Maandag 30 maart Dinsdag 31 maart Handwerkclub, uur recreatiezaal Zangkoor, uur recreatiezaal Jaarvergadering met Bingo, 14 uur recreatiezaal Burgemeester Snijder leest een Gronings talig verhaal voor om uur in de zaal Infomarkt WMO van tot 14 uur in de zaal Biljartclub, 19 uur recreatiezaal Meer Bewegen voor senioren, 15 uur Spel en borreluur, 14 uur recreatiezaal Vesperdienst, uur recreatiezaal Handwerkclub, uur recreatiezaal Zangkoor, uur recreatiezaal Optreden Crescendo, 19 uur recreatiezaal Bingo, 14 uur recreatiezaal Foto s uit de oude doos Bazaar 1985

Nieuwsbrief Activiteiten November 2015 nummer 118

Nieuwsbrief Activiteiten November 2015 nummer 118 Nieuwsbrief Activiteiten November 2015 nummer 118 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 www.blanckenborg.nl Sint Maarten, de koeien hebben staarten. Woensdag 11 november is het weer zo ver,

Nadere informatie

Alle activiteiten van december op één rij

Alle activiteiten van december op één rij Alle activiteiten van december op één rij Elke ochtend om 10.00 uur staat de koffie klaar in de zaal Dinsdag 1 december Sjoelen en andere spelletjes, 14 uur zaal Woensdag 2 december Sinterklaasbezoek op

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei 2017, nummer 132

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei 2017, nummer 132 Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei 2017, nummer 132 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl 4 MEI Twee minuten (Wendeline Braaksma) Twee minuten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Activiteiten

Nieuwsbrief Activiteiten Nieuwsbrief Activiteiten Mei 2015 nummer 113 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 www.blanckenborg.nl FEEST IN DE TENT!!! Zoals iedereen inmiddels al weet is de recreatiezaal gesloten in verband

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten februari 2017, nummer 129

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten februari 2017, nummer 129 Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten februari 2017, nummer 129 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 www.blanckenborg.nl Twee Tovertafels zijn geïnstalleerd! Begin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN

NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN SEPTEMBER 2014 NUMMER 105 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TEL.0597-565500 WWW.BLANCKENBORG.NL Blijf in beweging Dinsdagochtend 2 september komen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Activiteiten. Januari 2015 nummer 109

Nieuwsbrief Activiteiten. Januari 2015 nummer 109 Nieuwsbrief Activiteiten Januari 2015 nummer 109 Fraaie romantische poppen in de vitrine In de maand januari zullen in de vitrine bijzonder mooie poppen worden tentoon worden gesteld. De poppen zijn van

Nadere informatie

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten juni/juli nummer 143 Eikenlaan RW Blijham telefoon

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten juni/juli nummer 143 Eikenlaan RW Blijham telefoon de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten juni/juli nummer 143 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl Van de Cliëntenraad Beste bewoners, Afgelopen maand is er weer heel veel

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg

Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Welke vormen van zorg kunnen wij u bieden in de thuissituatie? Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Eikenlaan 34, 9697 RW Blijham. Tel: 0597-56 55 00

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM Tot slot Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten september 2016, nummer 125 Wandelen op 21 september Woensdag 21 september is het Wereld Alzheimerdag en daar besteden we graag extra

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TOT SLOT Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Inschrijfformulier Aanleunwoningen. Naam:.

Inschrijfformulier Aanleunwoningen. Naam:. Inschrijfformulier Aanleunwoningen Naam:.... Geb. Datum:. (Indien van toepassing) Naam Partner:.. Geb. Datum.. Postcode en Woonplaats Telefoon:....-.. Evt. mobiel: 06-... 1e contact persoon: Naam:. Telefoon:.b.g.g.:

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 16 november 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten november 2016, nummer 127

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 16 november 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten november 2016, nummer 127 Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 16 november 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten november 2016, nummer 127 50 jaar Eindelijk is het deze maand zover: woensdag 16 november is de Blanckenborg jarig! We

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM Tot slot Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen september 2017 - september 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen optreden in het

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten juli / augustus 2016, nummer 124 Laat u verwennen.. Wilt U graag mooie verzorgde nagels en een lekkere handmassage? Dan bent U zeker

Nadere informatie

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding?

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? De activiteitenbegeleiding van Maarsheerd zorgt er voor dat de activiteiten worden afgestemd op de zorgbehoefte van de bewoners. Het team bestaat uit hiervoor

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Januari 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN

NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN NIEUWSBRIEF ACTIVITEITEN OKTOBER 2014 NUMMER 106 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TEL.0597-565500 WWW.BLANCKENBORG.NL Hoe kun je merken dat je ouder wordt? Alles is veel

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN RW BLIJHAM Tot slot Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Activiteiten April 2015 nummer 112

Nieuwsbrief Activiteiten April 2015 nummer 112 Nieuwsbrief Activiteiten April 2015 nummer 112 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 Alzheimer Café op 14 april Dinsdag 14 april is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café. Het thema is deze

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD. Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen

DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD. Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen Weversstraat 2, Lelystad Tel.: 0320 240 348 www.adamfactory.nl U bent van harte welkom! In dit boekje

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg'

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' NIEUWSBRIEF 3 JULI 2011 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' Eikenlaan 34 9697 RW Blijham tel 0597-565500 www.blanckenborg.nl VRIJWILLIGERSPRAAT Clarie de Boer Vrijwilligerscoördinator clarie.deboer@blanckenborg.nl

Nadere informatie

Dagbesteding Psychogeriatrie

Dagbesteding Psychogeriatrie Dagbesteding Psychogeriatrie Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN Telefoon algemeen (0529) 431541 Telefoon keuken (0529) 432514 Fax (0529) 432937 e-mail Internet Info@rosengaerde.nl

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM IK VIND HET LEUK OM MEE TE HELPEN MET HET ETEN. In woonzorgcentrum Ymedam zijn het vaak de kleine dingen die zorgen voor een echt thuisgevoel. Oude plaatjes draaien. Gezellig

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei nummer 142 Eikenlaan RW Blijham telefoon

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei nummer 142 Eikenlaan RW Blijham telefoon de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten mei nummer 142 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl Van de Cliëntenraad Beste bewoners, Deze tijd van het jaar wordt door velen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Activiteiten

Nieuwsbrief Activiteiten Nieuwsbrief Activiteiten Juni/Juli 2015 nummer 114 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham Tel.: (0597) 565500 www.blanckenborg.nl Alzheimer Café op 9 juni Dinsdag 9 juni is er een bijeenkomst van het Alzheimer Café.

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg 50 jaar! nieuwsbrief activiteiten mei 2016, nummer 122 Bonte Avond was een groot succes! Wat hebben we een gezellige avond gehad met elkaar op 7 april. En wat een

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2019

FEBRUARI en MAART 2019 FEBRUARI en MAART 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden Februari en Maart 2019 We hopen

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website September 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten De Dementie- en Mantelzorgconsulent organiseren en coördineren, in samenwerking met een grote groep vrijwilligers, een aantal activiteiten voor

Nadere informatie

Ons kent ons in De Spiker

Ons kent ons in De Spiker Ons kent ons in De Spiker DE SPIKER EEN KEER PER WEEK HELP IK DEZE CLIËNT MEE MET ZIJN GROTE HOBBY: BOUWEN MET LEGO. DAT GAAT HEEL GOED ZO SAMEN. In De Spiker is altijd wat te doen. Het is een plek van

Nadere informatie

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten september nummer 145 Eikenlaan RW Blijham telefoon

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten september nummer 145 Eikenlaan RW Blijham telefoon de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten september nummer 145 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl De activiteiten gaan weer volop van start! De R is weer in de maand,

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juni 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten november nummer 147 Eikenlaan RW Blijham telefoon

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten november nummer 147 Eikenlaan RW Blijham telefoon de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten november nummer 147 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl Van de Cliëntenraad Beste bewoners, Met de R in de maand gaan mijn gedachten

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juli 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten?

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten? Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 2 e uitgave van de activiteitenkrant. We zijn heel benieuwd hoe u de eerste uitgave hebt ervaren. We hopen dat u ervan hebt kunnen genieten en dat het voor u overzichtelijk

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Wekelijks verse bloemen bij Eens per week is er een bloemenkraam in de hal. Verder vindt u vlakbij appartementencomplex

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten Maart 2019 nummer 150

de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten Maart 2019 nummer 150 de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten Maart 2019 nummer 150 Van de Cliëntenraad Beste bewoners, Was het begin februari volop winter, plotseling veranderde dat in prachtig lenteweer. En het is net alsof

Nadere informatie

Ac viteitengids Hanzeborg. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids Hanzeborg. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids Hanzeborg Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther 22e Editie - maart & april 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Zoals u waarschijnlijk heeft gelezen of gehoord is Dordrecht het decor voor The Passion op 18 april. The Passion vertelt het verhaal

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

Activiteiten voor de maand november

Activiteiten voor de maand november Activiteiten voor de maand november Elke morgen is er koffiedrinken, vanaf 10.30 uur in de recreatiezaal Elke maandag is er handwerken, heeft u een knoop die aangezet moet worden, dan kan dit gedaan worden,

Nadere informatie

Nieuwsbrief ik zorg voor jou

Nieuwsbrief ik zorg voor jou Nieuwsbrief ik zorg voor jou Inleiding Voor je ligt de eerste nieuwsbrief speciaal ontwikkeld ter informatie voor iedereen die zorgt voor een naaste. Middels deze nieuwsbrief willen wij je informeren,

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON Voorwoord Samen met de Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet (SWON) en Het Venster worden er al jarenlang activiteiten georganiseerd in de recreatiezaal van de Brem, van Hallstraat 1. Het aantal mensen dat

Nadere informatie

Het Theeblaadje Oktober 2013

Het Theeblaadje Oktober 2013 Het Theeblaadje Oktober 2013 55+ ontmoetingscentrum is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Ontmoetingscentrum is in het bijzonder een centrum waar senioren elkaar ontmoeten al dan niet gekoppeld

Nadere informatie

Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen

Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen Activiteitenkalender Rosengaerde In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. De geplande activiteiten vindt u terug

Nadere informatie

Mantelzorg- en vrijwilligersbeleid

Mantelzorg- en vrijwilligersbeleid Mantelzorg- en vrijwilligersbeleid St. Hervormd Centrum Pennemes 2010 3.12.6 Versie 01-06-2010 1/6 Inhoudsopgave Inleiding 1. Visie op werken met mantelzorgers/vrijwilligers 1.1 Wanneer is iemand een mantelzorger

Nadere informatie

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard INHOUD Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Activiteitenaanbod op locatie De Vlasgaard... 4 Activiteitenaanbod i.s.m. andere organisaties... 9 De agenda voor de komende periode... 11 1 VOORWOORD Dit informatieboekje

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout.

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Deel 2 Specifieke informatie over De Schans Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Wonen Bij het woon- en zorgcentrum worden

Nadere informatie

Tijd voor Activiteit. Plan voor één op één en groepsactiviteiten met. de bewoners van WarmThuis

Tijd voor Activiteit. Plan voor één op één en groepsactiviteiten met. de bewoners van WarmThuis Tijd voor Activiteit Plan voor één op één en groepsactiviteiten met de bewoners van WarmThuis Versie 8 maart 2016 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat gaan we doen?... 3 Hoe gaan we dit doen?... 3 Hoe weten

Nadere informatie

Activiteitenkalender November De Kajuit

Activiteitenkalender November De Kajuit Activiteitenkalender November De Kajuit Maandag 2 november Dinsdag 3 november Vanmorgen gaan we gymmen Kosten: 3,- Woensdag 4 november Vanmorgen gaan we sjoelen. Donderdag 5 november Vrijdag 6 november

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Mei 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Samen zorgen Informatie voor mantelzorgers

Samen zorgen Informatie voor mantelzorgers Samen zorgen Informatie voor mantelzorgers www.szr.nl SZR vindt de inbreng van een mantelzorger erg belangrijk. U kent uw naaste/familie en weet hoe hij of zij de zorg het liefst wil ontvangen. Tips voor

Nadere informatie

ditie E Sprengenhof www.atlant.nl

ditie E Sprengenhof www.atlant.nl Wonen in Sprengenhof Sprengenhof ligt op een prachtige locatie Aan de rand van het dorp Ugchelen vindt u in een kleinschalige woonwijk woonzorgcentrum Sprengenhof. Ugchelen heeft een dorps karakter. Dit

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen I N H O U D Voorwoord Terugblik Dag van de Mantelzorg Wakker blijven na een slechte nacht Mantelzorg en zorgverzekeringen Activiteiten voor mantelzorgers Boekentip! Alzheimer café Nijkerk Voorwoord Beste

Nadere informatie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Over Crimpenersteyn Crimpenersteyn bestaat uit een verzorgingshuis met vier afdelingen/woonlagen, een verpleeghuis met een somatische afdeling, een psychogeriatrische

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Welkom in Ten Anker In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten september 2017, nummer 135

Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten september 2017, nummer 135 Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg nieuwsbrief activiteiten september 2017, nummer 135 Eikenlaan 34 9697 RW Blijham telefoon 0597-565500 www.blanckenborg.nl Wereld Alzheimer Dag 21 september 2017 Donderdag

Nadere informatie

Aansluitend is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie.

Aansluitend is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie. ZONDAG 7 MEI Dankdienst De Vredehorst, Zuidwoldigerweg 30 in Hoogeveen 14:30-15:30 uur alle belangstellenden Indien u niet op eigen gelegenheid naar de Vredehorst kunt gaan en vervoer nodig heeft, graag

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

t Talma Wonen Welzijn Zorg en behandeling Eind 2015 klaar voor bewoning

t Talma Wonen Welzijn Zorg en behandeling Eind 2015 klaar voor bewoning t Talma Groepswonen voor mensen met dementie of een somatische (lichamelijke) aandoening Eind 2015 klaar voor bewoning Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in t Talma Midden in het centrum van Laren,

Nadere informatie

ditie E Berkenhove www.atlant.nl

ditie E Berkenhove www.atlant.nl Wonen in Berkenhove Berkenhove ligt op een prachtige locatie Vlakbij appartementencomplex Berkenhove vindt u de binnenstad van Apeldoorn. Theater Orpheus ligt op loopafstand, net als de gezellige winkels

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie