In-game handleiding EA SPORTS Grand Slam Tennis 2. Aan de slag 2 Play Now 6. Creation Zone 17

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In-game handleiding EA SPORTS Grand Slam Tennis 2. Aan de slag 2 Play Now 6. Creation Zone 17"

Transcriptie

1 In-game handleiding EA SPORTS Grand Slam Tennis 2 1 Aan de slag 2 Play Now 6 Spelmodi 7 Training 12 Play Online 14 Creation Zone 17 My Tennis 19

2 Aan de slag 2 In EA SPORTS Grand Slam Tennis 2 bepaal jij je eigen lot op de baan. Neem het op tegen profs en bewijs dat jij het beste bent wat de sport te bieden heeft. Word Grand Slam Champion in Career-modus, beleef onvergetelijke momenten uit het verleden opnieuw in de ESPN Grand Slam Classics-modus, of creëer je eigen speler en neem het online op tegen de rest van de wereld! MENUBEDIENING BEWEGINGSCONTROLLER Terwijl je de PlayStation Move-bewegingscontroller vasthoudt, houd je de T-toets ingedrukt en beweeg je de bewegingscontroller naar boven, beneden, links of rechts om menuopties te markeren. Druk op de Move-toets om menuopties te selecteren als deze eenmaal zijn gemarkeerd.

3 Aan de slag 3 OPMERKING: Als je de speler op de baan handmatig wilt besturen met de navigatiecontroller, schakel je de navigatiecontroller in op het scherm Select Player en beweeg je deze naar dezelfde kant als de bewegingscontroller.

4 Aan de slag 4 Serveren

5 Aan de slag 5 Naarmate de kracht van de service groter wordt, krijgt de krachtboog meer hoogte en minder breedte. Zodra je de kracht hebt ingesteld, loopt er een tijdlijn van links naar rechts over de ingestelde boog. Je moet zwaaien als de tijdlijn de piek van de boog raakt om met maximale kracht en precisie te serveren. Hoe groter de kracht, des te uitdagender het is om de piek van de boog te raken. Hoe lager de kracht, des te eenvoudiger het is om de piek van de boog te raken. Denk hieraan bij het serveren om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan.

6 Play Now 6 Een wedstrijd instellen tussen 1-4 spelers. Play Now-wedstrijden leveren geen bijdrage aan je algemene vorderingen of vrijgespeelde items. Singles Ga een duel aan met een aantal tennissterren. Je kunt ook spelers gebruiken die je zelf hebt aangemaakt. Doubles Werk samen met een partner en neem het op tegen een legendarisch tennispaar.

7 Spelmodi 7 In deze spelmodi kun je een speler creëren en tennisster worden, legendarische momenten uit de tennisgeschiedenis opnieuw beleven, of een aangepast toernooi instellen. Career Creëer een nieuwe prof en train om een legende in de wereld van tennis te worden. Je hebt 10 jaar om te bewijzen dat je de beste bent. Het ultieme doel is om de volgende Grand Slam -kampioen te worden. Je kunt in de week vóór een Grand Slam -toernooi altijd uit drie evenementen kiezen. Training Ga specifieke uitdagingen aan om specifieke attributen te verbeteren en je algemene score te verhogen.

8 Spelmodi 8 Exhibition Matches Doe met andere profs mee aan vriendschappelijke wedstrijden. Win om carrièrepunten te verdienen waarmee je nieuwe rackets, schoenen en attribuutpunten kunt vrijspelen. Let op Rivalry Matches: als je deze wedstrijden wint, krijg je meer punten dan bij normale Exhibition Matches. Pre-Tournaments Doe mee aan warming-uptoernooien om vóór elk Grand Slam -toernooi een hogere plaats in het klassement te bereiken en meer zelfvertrouwen te krijgen. Voordat de wedstrijd begint, moet je de lengte van de wedstrijd kiezen. Hoe langer de wedstrijd, des te sneller je personage vorderingen maakt.

9 Spelmodi 9 Tennis Store Bezoek na elk evenement de Tennis Store om gebruik te maken van nieuwe vrijgespeelde uitrustingen of attributen die je prestaties verbeteren, of andere reeds vrijgespeelde uitrustingen die je prestaties niet verbeteren. ESPN Grand Slam Classics Herhaal of herschrijf drie decennia tennisgeschiedenis in diverse scenario s. Win om punten te verdienen en nieuwe scenario s vrij te spelen. Begin in de jaren nul en speel evenementen vrij uit de jaren negentig en tachtig van de vorige eeuw, de beste evenementen aller tijden en fantasiescenario s. Telkens als je een scenario doorloopt, kun je het scenario vrijelijk opnieuw spelen. Op deze manier kun je deze klassieke wedstrijden van begin tot eind opnieuw beleven, alleen of samen met een vriend.

10 Spelmodi 10 Tournament Creëer een aangepast toernooi voor spelers. Kies de locatie, mannelijke of vrouwelijke deelnemers, het aantal spelers, het aantal games en het aantal sets per wedstrijd. OPMERKING: Aan een toernooi kunnen maximaal acht mensgestuurde spelers meedoen.

11 Spelmodi 11 Wedstrijdschema s vullen Je kunt de wedstrijdschema s handmatig vullen of alles overlaten aan de CPU. Nadat het wedstrijdschema vastligt, kies je welke spelers door mensen worden bestuurd. Het toernooi spelen Bij elke ronde van het toernooi kun je de wedstrijd zelf spelen of de wedstrijd laten simuleren door de CPU om een resultaat te genereren.

12 Training 12 Leer de kneepjes van het vak met modi waarin van alles wordt getraind: van de basisbesturing tot de strategie die je op elk baanoppervlak moet gebruiken. Tennis School Kies uit een serie lessen die zijn gegroepeerd op vaardigheid. Maak elke les af om alles over tennisstrategie en het nieuwe Total Racquet Control-systeem te leren.

13 Training 13 Practice Court Oefen je service of stel de balmachine in om aan je rackettechniek te werken. Deze modus heeft geen lessen of doelen. OPMERKING: Je kunt de instellingen van de balmachine net vóór het oefenen of vanuit het pauzemenu wijzigen.

14 Play Online 14 Online Play Now Doe mee aan een ranked of unranked match in Singles of Doubles. Je kunt tevens game-uitnodigingen accepteren voor Online Play Now-matches. Grand Slam Corner Vecht om de heerschappij over de grootste tennisbanen ter wereld. Selecteer een locatie en speel wedstrijden om je plaats in het baanklassement te verbeteren. Ranked vorderingen worden voor elke Singles- en Doubles-locatie bijgehouden.

15 Play Online 15 Online Tournament Tournaments Vertegenwoordig je land en baan je spelend een weg door een online afvalrace. Battle of the Nations Zie hoe elk land het doet in een speciaal klassement.

16 Play Online 16 Leaderboards Vergelijk je scores en vorderingen met de online klassementen. My Tennis Online Hier volg je je online ervaring. Ga naar de spelershub, de online instellingen, de FAQ, het nieuws en de online algemene voorwaarden.

17 Creation Zone 17 De Creation Zone is de one-stopshop voor het creëren van eigen spelers die je kunt gebruiken in diverse spelmodi. Create Player Creëer een eigen speler. Bepaal zijn of haar uiterlijk, startstatistieken, kleding en stijl. EA SPORTS Game Face Om je eigen gezicht in het spel te krijgen, importeer je jezelf via onze website: Zodra je jezelf hebt aangemaakt en klaar bent voor de import, selecteer je GAME FACE onder Create Player. Je krijgt dan je eigen gezicht in het spel!

18 Creation Zone 18 Share a Pro Upload je eigen speler zodat anderen ermee kunnen spelen, of download het personage van een andere speler om deze in Career-modus als prof te gebruiken. Je kunt tijdens je reis ook tegen gedownloade profs spelen.

19 My Tennis 19 In dit menu wijzig je spelinstellingen, beheer je je profiel of geef je extra s weer. Settings Pas de spelinstellingen aan en maak jezelf vertrouwd met de besturingsinstellingen. Rules Wijzig de standaardregels voor wedstrijden. Kies het aantal sets/games, de tiebreakers en het moeilijkheidsniveau. Visual Settings Stel de weergegeven snelheidseenheid in en schakel elementen van de HUD in of uit.

20 My Tennis 20 Audio Settings Wijzig het volume van het commentaar, de locatie-effecten, de muziek en de menu-effecten. Controls Bekijk de Total Racquet-, Arcade- en bewegingsgevoelige besturing. Je kunt de besturing op de verste baanhelft en de slicerichting spiegelen. Daarnaast kun je schakelen tussen bewegingsgevoelige besturing voor links- en rechtshandigen. Screen Calibration Stem de kleur- en helderheidsinstellingen van het spel optimaal af op de tv.

21 My Tennis 21 Save/Load/Delete Bewaar, laad of verwijder profiel- en toernooigegevens. Naast de instellingen bevatten je profielgegevens tevens alle vorderingen in Career, ESPN Grand Slam Classics, Tennis School en Create Player. EA SPORTS Extras Pas de afspeellijst van EA SPORTS Trax aan, geef de handleiding weer en bekijk de aftiteling.

In-game handleiding EA SPORTS Grand Slam Tennis 2. Aan de slag 2. Spelmodi 6 Training 11. CreATion Zone 16 My Tennis 18

In-game handleiding EA SPORTS Grand Slam Tennis 2. Aan de slag 2. Spelmodi 6 Training 11. CreATion Zone 16 My Tennis 18 In-game handleiding EA SPORTS Grand Slam Tennis 2 1 Aan de slag 2 Play Now 5 Spelmodi 6 Training 11 Xbox LIVE 13 CreATion Zone 16 My Tennis 18 Aan de slag 2 In EA SPORTS Grand Slam Tennis 2 bepaal jij

Nadere informatie

Volledige besturing (standaardconfiguratie) 3. Totale stootbeheersing 4. Spelscherm 5. Stoten en bewegen 6. Een bokser maken en ontwikkelen 10

Volledige besturing (standaardconfiguratie) 3. Totale stootbeheersing 4. Spelscherm 5. Stoten en bewegen 6. Een bokser maken en ontwikkelen 10 Inhoud Volledige besturing (standaardconfiguratie) 3 Totale stootbeheersing 4 Spelscherm 5 Stoten en bewegen 6 Een bokser maken en ontwikkelen 10 Speltypen 12 Legacy 13 Xbox LIVE 21 2 Volledige besturing

Nadere informatie

Basisbesturing infanterie 3. Spelscherm campagnemodus 6. Campagne 7. Spelscherm multiplayermodus 9. Multiplayer 10. Coöp 12.

Basisbesturing infanterie 3. Spelscherm campagnemodus 6. Campagne 7. Spelscherm multiplayermodus 9. Multiplayer 10. Coöp 12. TM Inhoudsopgave Basisbesturing infanterie 3 Spelscherm campagnemodus 6 Campagne 7 Spelscherm multiplayermodus 9 Multiplayer 10 Coöp 12 Mijn soldaat 14 Battlefield 3 Store 17 Battlelog 18 Basisbesturing

Nadere informatie

Inhoud. Caddiebesturing. Besturing slaginstelling. Besturing

Inhoud. Caddiebesturing. Besturing slaginstelling. Besturing Inhoud Besturing...3 Caddie...5 Je slag...6 Xbox 360 Kinect-sensor...9 Opslaan en laden...10 Niveau-instellingen...11 Spelscherm...12 Hoofdmenu...14 Coins...16 Pins...17 Road to the PGA TOUR...18 Baankennis...21

Nadere informatie

BEGIN AAN EEN UNIEK COÖP-AVONTUUR

BEGIN AAN EEN UNIEK COÖP-AVONTUUR INHOUD 01 BEGIN AAN EEN UNIEK COÖP-AVONTUUR 01 BESTURING 02 MOET JE EEN ACCOUNT AANMAKEN? 02 EEN NIEUW SPEL STARTEN 03 FRIENDS PASS 03 OPSLAAN 04 HULP NODIG? BEGIN AAN EEN UNIEK COÖP-AVONTUUR Speel als

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Aanvallend 4. Verdediging 7. Faceoff 8. Goalie 9. Coaching-tactiek 11. Vechten 12. Netgevechten 12

Inhoudsopgave. Aanvallend 4. Verdediging 7. Faceoff 8. Goalie 9. Coaching-tactiek 11. Vechten 12. Netgevechten 12 Inhoudsopgave 2 Aanvallend 4 Verdediging 7 Faceoff 8 Goalie 9 Coaching-tactiek 11 Vechten 12 Netgevechten 12 Inhoudsopgave 3 Vreugdedansen gebruiker 13 Op het ijs 14 Nieuwe en verbeterde functies! 16 Speltypen

Nadere informatie

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken.

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken. Start je eigen team! Motiveer je medewerkers, collega s, sportmaatjes of vrienden om ook dementievriendelijk te worden door ze uit te nodigen om een gratis online training te volgen door middel van het

Nadere informatie

Speler Handleiding. Introductie. Knowingo + is de app die leren leuk maakt!

Speler Handleiding. Introductie. Knowingo + is de app die leren leuk maakt! Knowingo + Speler Handleiding Introductie Knowingo + is de app die leren leuk maakt! Met Knowingo + heb je precies de juiste informatie om geweldig te worden in jouw baan. Allemaal terwijl je een leuk

Nadere informatie

Inhoud Inleiding 3 Besturing 3 Hoofdmenu 4. Multiplayer 5 Hulp nodig? 6

Inhoud Inleiding 3 Besturing 3 Hoofdmenu 4. Multiplayer 5 Hulp nodig? 6 Inhoud Inleiding 3 Besturing 3 Hoofdmenu 4 Multiplayer 5 Hulp nodig? 6 2 Inleiding Titanfall 2 is het vervolg op het succes waarmee Respawn Entertainment in 2014 doorbrak: Titanfall. In de singleplayer-campagne

Nadere informatie

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop Handleiding NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING 1. Introductie 2. Configureren en bestellen 3. Sjabloon (categorieën en descriptors) 3.1 Lijst sjablonen 3.2 Sjablonen bewerken 3.2.1. Eigenschappen knop 4. Analyseren

Nadere informatie

Handleiding gebruik sites die zijn gemaakt via www.ditismijnteam.nl

Handleiding gebruik sites die zijn gemaakt via www.ditismijnteam.nl Handleiding gebruik sites die zijn gemaakt via www.ditismijnteam.nl 1. Algemeen Voor alle jeugdteams hebben we een extra site aangemaakt via www.ditismijnteam.nl. Via deze site kan elk team zijn of haar

Nadere informatie

Inhoud Inleiding. Met het toetsenbord. Titanfall 2 is het vervolg op het succes waarmee Respawn Entertainment in Hoofdmenu 6 Multiplayer 7

Inhoud Inleiding. Met het toetsenbord. Titanfall 2 is het vervolg op het succes waarmee Respawn Entertainment in Hoofdmenu 6 Multiplayer 7 Inhoud Inleiding 2 Besturing 2 Inleiding Titanfall 2 is het vervolg op het succes waarmee Respawn Entertainment in 2014 doorbrak: Titanfall. In de singleplayer-campagne van Titanfall 2 speel je als Jack

Nadere informatie

Hoe maak ik een App in GameSalad

Hoe maak ik een App in GameSalad Hoe maak ik een App in GameSalad 1 Als je gevraagd wordt, of je wilt uploaden naar de pro versie, klik je op sluiten/ no. 2 http://learn.gamesalad.com/course-status/ 3 Handleiding basis GameSalad Deze

Nadere informatie

INHOUD BESTURING. C-toets/V-toets/Z-toets/X-toets. D-toets. Q-toets. F-toets. F-toets (vasthouden) W-toets/R-toets. B-toets.

INHOUD BESTURING. C-toets/V-toets/Z-toets/X-toets. D-toets. Q-toets. F-toets. F-toets (vasthouden) W-toets/R-toets. B-toets. INHOUD BESTURING...2 DE BASIS...4 OP DE BAAN...6 SPELTYPEN...9 HULP NODIG?...11 BESTURING OPMERKING: Deze besturing verwijst naar de normale arcade-speelinstelling. Slag richten C-toets/V-toets/Z-toets/X-toets

Nadere informatie

Introductie. Bitsboard

Introductie. Bitsboard Introductie Bitsboard is een fantastische leer tool om nieuwe feiten en informatie tot je te nemen op een leuke en nieuwe manier. Wat maakt Bitboard nu uniek? Speel een aantal mini-games: Bitsboard maakt

Nadere informatie

Inhoud. COMPLETE BESTURING...3 op het ijs...7 nieuwe functies...8 Play...9. CoMMunITy...13 CuSToMIze... 14 HuLP nodig?...17

Inhoud. COMPLETE BESTURING...3 op het ijs...7 nieuwe functies...8 Play...9. CoMMunITy...13 CuSToMIze... 14 HuLP nodig?...17 Inhoud COMPLETE BESTURING...3 op het ijs...7 nieuwe functies...8 Play...9 CoMMunITy...13 CuSToMIze... 14 HuLP nodig?...17 2 COMPLETE BESTURING Aanval BaSIS Schaatsen/Richten linker joystick Duwen en trekken

Nadere informatie

Onderzoeksvraag welke magische cirkels kunnen we zien in games. Analog game. Monopoly. Doel van het spel

Onderzoeksvraag welke magische cirkels kunnen we zien in games. Analog game. Monopoly. Doel van het spel Opdracht 3//Minor crosslab Dave Djoparto Onderzoek drie spelen, analoog, digitaal en AR Onderzoeksvraag welke magische cirkels kunnen we zien in games Analog game Monopoly Doel van het spel Het doel van

Nadere informatie

Waversesteenweg Overijse HANDLEIDING. Speels en competitief quizzen met Kahoot!

Waversesteenweg Overijse HANDLEIDING. Speels en competitief quizzen met Kahoot! Waversesteenweg 41 3090 Overijse HANDLEIDING Speels en competitief quizzen met Kahoot! Legende Voer de handeling uit op je computer. Extra aandacht! Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Een account aanmaken... 4

Nadere informatie

HANDLEIDING. Aan de slag met je Retropie. SOS Solutions

HANDLEIDING. Aan de slag met je Retropie. SOS Solutions HANDLEIDING Stap 1 Wanneer je je pakketje thuis uitpakt, kun je de volgende onderdelen in je pakket terugvinden: Raspberry Pi Behuizing naar keuze Voeding HDMI kabel 2 controllers naar keuze Stap 2 Monteer

Nadere informatie

INHOUD MAAK HET GEVECHT AF 3 BESTURING 3 IN DE OCTAGON 7 EVENEMENTEN 10 CARRIÈRE 10 ULTIMATE TEAM 12 ONLINE SPELEN 14 HULP NODIG?

INHOUD MAAK HET GEVECHT AF 3 BESTURING 3 IN DE OCTAGON 7 EVENEMENTEN 10 CARRIÈRE 10 ULTIMATE TEAM 12 ONLINE SPELEN 14 HULP NODIG? INHOUD MAAK HET GEVECHT AF...3 BESTURING...3 IN DE OCTAGON...7 EVENEMENTEN...10 CARRIÈRE...10 ULTIMATE TEAM...12 ONLINE SPELEN...14 HULP NODIG?...15-2 - MAAK HET GEVECHT AF Keer terug naar de Octagon en

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BATTLEFIELD 3 STORE 18 BASISBESTURING INFANTERIE 3 SPELSCHERM CAMPAGNEMODUS 7 CAMPAGNE 8 SPELSCHERM MULTIPLAYERMODUS 10 MULTIPLAYER 11

INHOUDSOPGAVE BATTLEFIELD 3 STORE 18 BASISBESTURING INFANTERIE 3 SPELSCHERM CAMPAGNEMODUS 7 CAMPAGNE 8 SPELSCHERM MULTIPLAYERMODUS 10 MULTIPLAYER 11 TM INHOUDSOPGAVE BASISBESTURING INFANTERIE 3 SPELSCHERM CAMPAGNEMODUS 7 CAMPAGNE 8 SPELSCHERM MULTIPLAYERMODUS 10 MULTIPLAYER 11 COÖP 13 MIJN SOLDAAT 15 BATTLEFIELD 3 STORE 18 BATTLELOG 19 BASISBESTURING

Nadere informatie

HANDLEIDING. Aan de slag met je Retropie. SOS Solutions

HANDLEIDING. Aan de slag met je Retropie. SOS Solutions HANDLEIDING Stap 1 Wanneer je je pakketje thuis uitpakt, kun je de volgende onderdelen in je pakket terugvinden: Raspberry Pi Behuizing naar keuze Voeding HDMI kabel 2 controllers naar keuze Stap 2 Monteer

Nadere informatie

Volg de stappen hieronder en begin direct met het uitdagen van wedstrijden. Je zult zien hoe gemakkelijk, leuk en spannend het is.

Volg de stappen hieronder en begin direct met het uitdagen van wedstrijden. Je zult zien hoe gemakkelijk, leuk en spannend het is. HOE KAN IK ONLINE UITDAGEN? Volg de stappen hieronder en begin direct met het uitdagen van wedstrijden. Je zult zien hoe gemakkelijk, leuk en spannend het is. 0. PAS JE EMBLEEM EN KLEUREN AAN JE PERSOONLIJKE

Nadere informatie

INHOUD NAAR HET IJS...3 VOLLEDIGE BESTURING...4 NIEUW IN NHL 16... 11 SPELEN...13 SPELMODI...15 HULP NODIG?...19

INHOUD NAAR HET IJS...3 VOLLEDIGE BESTURING...4 NIEUW IN NHL 16... 11 SPELEN...13 SPELMODI...15 HULP NODIG?...19 1 INHOUD NAAR HET IJS...3 VOLLEDIGE BESTURING...4 NIEUW IN NHL 16... 11 SPELEN...13 SPELMODI...15 HULP NODIG?...19 2 NAAR HET IJS Voel de energie van het echte NHL-hockey in NHL 16! De eerste keer dat

Nadere informatie

MAA-CTR-AXBP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE INAZUMA ELEVEN 3: BOMB BLAST / LIGHTNING BOLT

MAA-CTR-AXBP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE INAZUMA ELEVEN 3: BOMB BLAST / LIGHTNING BOLT MAA-CTR-AXBP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE INAZUMA ELEVEN 3: BOMB BLAST / LIGHTNING BOLT Met vrienden spelen! (Local Play) Zodra je enige voortgang in het spel hebt gemaakt, speel je

Nadere informatie

Belangrijke gezondheidswaarschuwing: lichtgevoelige aanvallen

Belangrijke gezondheidswaarschuwing: lichtgevoelige aanvallen WAARSCHUWING Lees de handleiding bij het Xbox One-systeem en andere handleidingen voor belangrijke informatie over veiligheid en gezondheid voordat je deze game speelt. www.xbox.com/support. Belangrijke

Nadere informatie

3 COMPLETE BESTURING. 9 Play (SPELEN) 13 COMMUNITy 13 CUSTOMIze (aanpassen) Inhoud

3 COMPLETE BESTURING. 9 Play (SPELEN) 13 COMMUNITy 13 CUSTOMIze (aanpassen) Inhoud 3 COMPLETE BESTURING 7 Op het ijs 8 NIEUw bij NHL 14 9 Play (SPELEN) 13 COMMUNITy 13 CUSTOMIze (aanpassen) 16 HULP NODIG? Inhoud 2 Aanvallend COMPLETE BESTURING Schaatsen/Richten Duwen en trekken Glijden

Nadere informatie

Inhoud. Besturing: basis aanvallend Besturing: basis verdedigend Basistricks Speciale tricks... 8

Inhoud. Besturing: basis aanvallend Besturing: basis verdedigend Basistricks Speciale tricks... 8 Inhoud Besturing: basis aanvallend Besturing: basis aanvallend... 3 Besturing: basis verdedigend.... 4 Street Ball-besturing... 5 Basistricks.... 6 Speciale tricks.... 8 Hit the Streets (de straat op)...

Nadere informatie

Inleiding. Om te beginnen. Het spel spelen. Soorten slagen. Eén speler

Inleiding. Om te beginnen. Het spel spelen. Soorten slagen. Eén speler 1 Gezondheid en veiligheid Inleiding 2 Over het spel 3 Spelstanden Om te beginnen 4 Het hoofdmenu 5 Spelgegevens opslaan Het spel spelen 6 De basisbesturing 7 Serveren 8 De bal terugslaan Soorten slagen

Nadere informatie

Inhoud. 15 Quick Play 15 Legends of the Majors 16 Oefenfaciliteit Augusta & augusta National 1934 (alleen Historic Edition)

Inhoud. 15 Quick Play 15 Legends of the Majors 16 Oefenfaciliteit Augusta & augusta National 1934 (alleen Historic Edition) 3 Besturing 4 Op de baan 6 Spelscherm 9 Settings 10 Opslaan en laden 11 Hoofdmenu 13 Career Inhoud 15 Quick Play 15 Legends of the Majors 16 Oefenfaciliteit Augusta & augusta National 1934 (alleen Historic

Nadere informatie

D O W N L O A D H E M N U!

D O W N L O A D H E M N U! DOWNLOAD HEM NU! Beste Krooshapper, Dit jaar bestaat onze vereniging 4x11 jaar! Dat gaan we uitgebreid vieren en daar ga je nog veel meer over horen. We kunnen met trots terugkijken op 44 bijzondere jaren,

Nadere informatie

NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017

NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017 NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017 Je kan nu strijden om de meest eervolle positie op Naarderbos MATCHPLAY KAMPIOEN 2017 en deze ongelooflijke prijzen winnen: ALLE EER EN EEUWIG RESPECT NAARDERBOS MATCHPLAY

Nadere informatie

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Deze download is gekoppeld aan het Handboek Social media voor sportverenigingen. Meer informatie over dit handboek: http://www.clubbereik.nl/handboek. In

Nadere informatie

Bij het opstarten van het programma zie je

Bij het opstarten van het programma zie je OnTip Hussel is een php programma van Erik Hendrikx voor het bijhouden van de scores van Hussels en Voorgelote partijen. Een Hussel is een spelvorm waarbij je per ronde loot voor je medespeler(s) en tegenstander(s).

Nadere informatie

Van toepassing op firmware versie V40 of hoger

Van toepassing op firmware versie V40 of hoger Van toepassing op firmware versie V40 of hoger (Optioneel) Handset Basisstation Oplaadstation Twee voedingsadapter Riem Clip Ethernet kabel Twee oplaadbare Quick Start Handleiding batterijen Handset Oplaadstation

Nadere informatie

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Het Tenniskids programma bestaat uit verschillende, gekleurde fases. Voor de jongste jeugd ontwikkelde de KNLTB Tenniskids Blauw. Daarna

Nadere informatie

Online een fotocollage maken

Online een fotocollage maken Online een fotocollage maken Informatie De kinderen maken een fotocollage over een (eigen) onderwerp. Foto s zoeken de kinderen via Google of hun eigen Social Media account, zoals Facebook en Instagram.

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

Inhoud. Aanvallend 4. Verdediging 7. Faceoff 8. Goalie 9. Coaching-tactiek 11. Vechten 12. Netgevechten 13

Inhoud. Aanvallend 4. Verdediging 7. Faceoff 8. Goalie 9. Coaching-tactiek 11. Vechten 12. Netgevechten 13 MANUAL Inhoud 2 Aanvallend 4 Verdediging 7 Faceoff 8 Goalie 9 Coaching-tactiek 11 Vechten 12 Netgevechten 13 Inhoud 3 Vreugdedansen gebruiker 13 Op het ijs 14 Nieuwe en verbeterde functies! 16 Speltypen

Nadere informatie

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Het Tenniskids programma bestaat uit verschillende, gekleurde fases. Voor de jongste jeugd ontwikkelde de KNLTB Tenniskids Blauw. Daarna

Nadere informatie

ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding

ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding Inhoud Inleiding... 3 1. Installeren van de Pebble app... 4 2. Koppelen van het Pebble horloge en de smartphone... 6 3. Installeren van de Fox Inzicht App...

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11 Inhoudsopgave Voorwoord...13 Introductie Visual Steps...14 Wat heeft u nodig?...15 Hoe werkt u met dit boek?...16 De volgorde van lezen...17 De cd-rom bij dit boek...17 De schermafbeeldingen...17 Hoe verder

Nadere informatie

HANDLEIDING SPORTLINKED

HANDLEIDING SPORTLINKED HANDLEIDING SPORTLINKED In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je de basisfuncties van de app Sportlinked kunt gebruiken. Deze app gebruik je onder meer om het Digitale Wedstrijdformulier in te vullen

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding...3. Besturing...3. Aan de slag...4. Het spel spelen...7. Je positie verbeteren...9. Hulp nodig?...10

Inhoud. Inleiding...3. Besturing...3. Aan de slag...4. Het spel spelen...7. Je positie verbeteren...9. Hulp nodig?...10 Inhoud Inleiding...3 Besturing...3 Aan de slag...4 Het spel spelen...7 Je positie verbeteren...9 Hulp nodig?...10 2 Inleiding Plants vs. Zombies Garden Warfare plaatst je midden in de tuinoorlog en geeft

Nadere informatie

VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers,HJO ers en Coaches Versie 2.0 oktober 2018

VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers,HJO ers en Coaches Versie 2.0 oktober 2018 VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers,HJO ers en Coaches Versie 2.0 oktober 2018 VTON Voetbalmethode De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers

Nadere informatie

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN...

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... INDEX INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... - 2 - REGISTEREN... - 2 - VRIENDEN ZOEKEN... - 3 - PROFIELGEGEVENS... - 3 - PROFIELFOTO... - 4 - JE FACEBOOK ACCOUNT COMPLETEREN... - 4-1. CONTACTPERSONEN IN JE ADRESBOEK

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: APPS EN INSTELLINGEN PLAY STORE

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: APPS EN INSTELLINGEN PLAY STORE PLAY STORE PLAY STORE Naast de apps die standaard al bij aankoop van je smartphone of tablet op je apparaat staan, zijn er nog duizenden apps die je zelf kunt kiezen, en op je smartphone of tablet kunt

Nadere informatie

Ontdek de serie Ontdek snel

Ontdek de serie Ontdek snel Ontdek de serie Ontdek snel Ontdek snel: beknopte e-books die je snel op de hoogte brengen De Ontdek snel-titels lichten de lezer snel in over uiteenlopende interessante onderwerpen in: 30, 60 en 90 minuten.

Nadere informatie

Race voor je leven. Remmen Achteromkijken. W-toets Q-toets. R-toets E-toets D-toets A-toets S-toets F-toets

Race voor je leven. Remmen Achteromkijken. W-toets Q-toets. R-toets E-toets D-toets A-toets S-toets F-toets Inhoud 1 Inleiding 1 Standaardbesturing 2 Het spelscherm 5 De auto s 5 Herkansingen vanaf controlepost 6 Tankstations 6 Racevaardigheden 7 Racerprofiel 7 Uitdagingenreeksen 8 Speltypen 9 Online multiplayer

Nadere informatie

LAB handleiding april

LAB handleiding april Student 1 Inhoudsopgave Aanmelden 4 Wachtwoord vergeten 7 Gebruikersprofiel 11 Home scherm 31 Kalender 33 Mijn pagina 35 Cursussen 40 Quiz/ test 46 Braintrainer 47 Bestanden 48 Post je feedback 49 Mijn

Nadere informatie

Handleiding Opnames maken met Panopto Focus

Handleiding Opnames maken met Panopto Focus Handleiding Opnames maken met Panopto Focus Voor dit document geldt de CreativeCommonslicentie BY/NC/SA 1 Handleiding Opnames maken met Panopto Focus Inhoud 1 Vooraf... 3 2 Panopto Focus Recorder... 3

Nadere informatie

Algemeen. Uitdagen. Accepteren. Wedstrijduitslagen

Algemeen. Uitdagen. Accepteren. Wedstrijduitslagen TennisLadder Inhoud Algemeen... 2 Uitdagen... 2 Accepteren... 2 Wedstrijduitslagen... 2 Inloggen... 4 Tegenstander uitdagen... 5 Uitdaging aanvaarden / weigeren... 8 Score invullen... 8 Paswoord veranderen...

Nadere informatie

HANDLEIDING. GRIP Facility Dashboard

HANDLEIDING. GRIP Facility Dashboard HANDLEIDING GRIP Facility Dashboard 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Inloggen GRIP Dashboard... 3 3. KPI Dashboard... 4 4. Tijdlijn... 5 5. Documenten... 5 6. Acties... 6 7. Uitleg databeheer...

Nadere informatie

Handleiding AmbraSoft voor leerlingen en ouders

Handleiding AmbraSoft voor leerlingen en ouders Handleiding AmbraSoft voor leerlingen en ouders Inhoudsopgave 1 Installatie en systeemvereisten... 3 2 Je aanmelden via de loginpagina van AmbraSoft... 3 2.1 Onderdelen De Taalbende... 4 2.1.1 De Taalbende:

Nadere informatie

Opzet en uitvoering. Inhoudsopgave. 1 Wat is Kiezen voor je leven? 3. 2 Hoe maak je een Digi-tale? 4. 3 Stap voor Stap...5. 4 Technische kant...

Opzet en uitvoering. Inhoudsopgave. 1 Wat is Kiezen voor je leven? 3. 2 Hoe maak je een Digi-tale? 4. 3 Stap voor Stap...5. 4 Technische kant... Inhoudsopgave 1 Wat is Kiezen voor je leven? 3 2 Hoe maak je een Digi-tale? 4 3 Stap voor Stap...5 4 Technische kant....7 5 Werkblad Mijn Digi-tale...9 6 Werkblad Mijn storyboard 10 Digi-Tales Opzet en

Nadere informatie

Aan de slag met Klaslokaal. Een handleiding voor docenten over de Klaslokaal-app voor Mac

Aan de slag met Klaslokaal. Een handleiding voor docenten over de Klaslokaal-app voor Mac Aan de slag met Klaslokaal Een handleiding voor docenten over de Klaslokaal-app voor Mac Nieuw: Klaslokaal op Mac Klaslokaal is een veelzijdige app voor ipad en Mac waarmee u het leerproces kunt begeleiden,

Nadere informatie

Onderzoek naar Date Apps. Ahmed Muhsin

Onderzoek naar Date Apps. Ahmed Muhsin Onderzoek naar Date Apps Ahmed Muhsin 0807926 1. Dating DNA 1. Dating DNA Dating DNA was volgens de app store de eerste dating applicatie ooit voor de iphone en blijft het nummer 1 dating app met een 100%

Nadere informatie

RUBRICEREN, UPDATEN EN BESTANDEN VERWIJDEREN

RUBRICEREN, UPDATEN EN BESTANDEN VERWIJDEREN RUBRICEREN, UPDATEN EN BESTANDEN VERWIJDEREN RUBRICEREN, UPDATEN, VERWIJDEREN Met dit werkblad ga je oefenen met het rubriceren van apps, het updaten van apps en het verwijderen van bestanden van je smartphone

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding...3. Besturing...3. Aan de slag...4. Het spel spelen...8. Je positie verbeteren Hulp nodig?...11

Inhoud. Inleiding...3. Besturing...3. Aan de slag...4. Het spel spelen...8. Je positie verbeteren Hulp nodig?...11 Inhoud Inleiding...3 Besturing...3 Aan de slag...4 Het spel spelen...8 Je positie verbeteren...10 Hulp nodig?...11 2 Inleiding Plants vs. Zombies Garden Warfare plaatst je midden in de tuinoorlog en geeft

Nadere informatie

Dutch / Nederlands. Versie 1.2

Dutch / Nederlands. Versie 1.2 Dutch / Nederlands Versie 1.2 SX OS Kenmerken Werkt met elk type Switch SX OS werkt met elke Nintendo Switch en met elke Software versie (firmware). Speel elk Spel Met SX OS Speel je al je favoriete spellen

Nadere informatie

Manual iphone Nederlands

Manual iphone Nederlands PRACTICE MEDICIN Manual iphone Nederlands Installatie Overzicht 1 Download de Siilo Messenger vanuit de App store 2 Doorloop de registratie 3 4 Geef toestemming om push notificaties te ontvangen en geef

Nadere informatie

Handleiding irunning+ Applicatie Download de irunning+ Applicatie. Verbind uw tablet met de loopband. Standaard programma s

Handleiding irunning+ Applicatie Download de irunning+ Applicatie. Verbind uw tablet met de loopband. Standaard programma s Handleiding irunning+ Applicatie Download de irunning+ Applicatie Ga met u ipad of Android tablet naar de Apple App Store of de Google Play store. Vervolgens gaat u in de Apple App Store of Google Play

Nadere informatie

Concept document. Freek Timmers Game design & Development. Stephan Takken Interaction design. Bob Alberts Game Art

Concept document. Freek Timmers Game design & Development. Stephan Takken Interaction design. Bob Alberts Game Art Concept document Freek Timmers Game design & Development Stephan Takken Interaction design Bob Alberts Game Art Rik van Duijn Design for virtual theatre and games Inleiding Januari 2010 kregen we de opdracht

Nadere informatie

Game Maker: Avonturier en skelet

Game Maker: Avonturier en skelet Wat is avonturier en skelet? is een eenvoudig kat en muis spelletje, waarbij de avonturier het skelet moet vinden. Het spel speelt zich af in een raster van 7 bij 7 waarin beide poppetjes staan: Iedere

Nadere informatie

Daisylezer handleiding (Android)

Daisylezer handleiding (Android) Daisylezer handleiding (Android) Inhoud Over Daisylezer o Toegankelijkheid Aanmelden Algemeen Hoofdscherm o Boekenplank o Abonnementen Plakboek Beheer van titels o Retourneren o Downloaden en verwijderen

Nadere informatie

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger.

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger. Aan de slag Deze snelgids omschrijft hoe de ClickToPhone software moet worden geïnstalleerd, de Bluetooth hardware met de telefoon moet worden gekoppeld en hoe een gebruikersniveau moet worden gekozen.

Nadere informatie

Manual Android Nederlands

Manual Android Nederlands PRACTICE MEDICIN Manual Android Nederlands Version 1.0 February 2018 Installatie Overzicht 1 Download de Siilo Messenger vanuit de Play store 2 Doorloop de registratie 3 Geef toegang tot uw contacten voor

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Zuid-Limburg inbeweging

Gebruikershandleiding Zuid-Limburg inbeweging Gebruikershandleiding Zuid-Limburg inbeweging Android toestellen Aanmelding Zuid-Limburg inbeweging Aanmeldproces (p.3) Registratie TimesUpp (p.4) Aanmelding Zuid-Limburg inbeweging (p.9) Uitleg gebruik

Nadere informatie

Snelstartgids. Nederlands CUH-2016A / CUH-2016B

Snelstartgids. Nederlands CUH-2016A / CUH-2016B Snelstartgids Nederlands CUH-2016A / CUH-2016B 7028390 Laten we beginnen Maak verbinding met uw tv. Volg de stappen t/m hieronder om uw PlayStation 4-systeem te verbinden met uw tv. Achteraanzicht AC IN-aansluiting

Nadere informatie

COLLECTOR GEBRUIKERSHANDLEIDING

COLLECTOR GEBRUIKERSHANDLEIDING COLLECTOR GEBRUIKERSHANDLEIDING We hebben deze gebruikershandleiding voor je samengesteld om je te helpen het beste uit onze tool te halen. Deze handleiding ondersteunt bij het ontwerpen van je eigen peiling

Nadere informatie

Adobe Lightroom Classic CC

Adobe Lightroom Classic CC LR Adobe Lightroom Classic CC Voorkeuren foto-naam Voor het importeren van foto s is het handig enkele presets te hebben die bij het importeren al vaste gegevens meenemen. Zie pagina 6, punt 5. Naam van

Nadere informatie

het hoofd van de speler. Een geen foto afbeelding wordt getoond Een puppy wordt toegevoegd toegevoegd

het hoofd van de speler. Een geen foto afbeelding wordt getoond Een puppy wordt toegevoegd toegevoegd AR Game (11-14) Storyboard Question Marker A Augmentation Marker B 1 Ben je een Jongen Khaki kroon op Meisje jongen of een het hoofd van meisje? de speler. 2 Wil je een foto van jezelf nemen? 3 ga je een

Nadere informatie

Door Nel Bakker, Lioessens(links vooraan witte T-Shirt)

Door Nel Bakker, Lioessens(links vooraan witte T-Shirt) Door Nel Bakker, Lioessens(links vooraan witte T-Shirt) Tennis is familie van een heleboel andere sporten: squash, tafeltennis, badminton en nog meer. Al die sporten zijn ontstaan uit het Franse spel "Jeu

Nadere informatie

Voorbereiding & FAQ. Speel waar en wanneer je wil. Speel op je eigen toestel. Inhoud

Voorbereiding & FAQ. Speel waar en wanneer je wil. Speel op je eigen toestel. Inhoud 1 Voorbereiding & FAQ Speel waar en wanneer je wil Als je met je eigen toestellen speelt, dan ben je aan niets of niemand gebonden: je speelt waar en wanneer je wil. Je kan op elke plek ter wereld spelen,

Nadere informatie

Aan de slag met Acadin

Aan de slag met Acadin Aan de slag met Acadin Handleiding voor de leerling (v. W-09-2011) 1 (versie sept.2011) Inhoud Basistaken in schema... 3 Inloggen en uitloggen... 4 Openen van Acadin inlogpagina... 4 Aanmelden bij de leeromgeving...5

Nadere informatie

Vr.Model-nr MPFOL15. Gebruikershandleiding

Vr.Model-nr MPFOL15. Gebruikershandleiding Vr.Model-nr MPFOL15 Gebruikershandleiding NL 1. Toetsen 1. M : Menu 2. : Afspelen/Pauzeren 3. < : Vorige track / Terugspoelen 4. > : Volgende track/ Vooruitspoelen 5. - : Volume verlagen 6. + : Volume

Nadere informatie

Handleiding Op Maat Wizard.

Handleiding Op Maat Wizard. Handleiding Op Maat Wizard. Met de Op Maat Wizard kun je zelf vullingen maken voor de verschillende werkvormen in het Op Maat programma. Wanneer je de software (Speler en Wizard) niet in je bezit hebt,

Nadere informatie

Besturing. 11 Legends of the Majors 11 Oefenfaciliteit Augusta & augusta National 1934 (alleen Historic Edition) 12 Online 15 Garantie

Besturing. 11 Legends of the Majors 11 Oefenfaciliteit Augusta & augusta National 1934 (alleen Historic Edition) 12 Online 15 Garantie WAARSCHUWING Lees de instructies van de Xbox 360 -console, de handleiding van de Kinect -sensor en de handleidingen van overige accessoires voor belangrijke informatie in verband met veiligheid en gezondheid

Nadere informatie

MMIO Verslag. Groepsopdracht week 1. Hoe zorgen we dat kinderen van jongs af aan gezonder leren eten?

MMIO Verslag. Groepsopdracht week 1. Hoe zorgen we dat kinderen van jongs af aan gezonder leren eten? MMIO Verslag Groepsopdracht week 1 Hoe zorgen we dat kinderen van jongs af aan gezonder leren eten? Door David Arisz 11044772 Rob Dekker 11020067 Devin Hillenius 11018070 Joep Straatman 11035307 Concept

Nadere informatie

Nummers en andere geluidsbestanden afspelen

Nummers en andere geluidsbestanden afspelen Muziek op de ipad Muziek en audiobestanden toevoegen U kunt op de volgende manieren muziek en audiobestanden op de ipad zetten: U kunt via de i Tunes Store op de ipad materiaal kopen en downloaden. Tik

Nadere informatie

HANDLEIDING ENTERPRISE DRIVE. Laatst bijgewerkt: January 18, 2016

HANDLEIDING ENTERPRISE DRIVE. Laatst bijgewerkt: January 18, 2016 HANDLEIDING ENTERPRISE DRIVE Laatst bijgewerkt: January 18, 2016 Inhoudsopgave 1 Enterprise Drive installeren...3 2 Enterprise Drive voor de eerste maal opstarten...3 3 Deelnemen aan Spaces (Een uitnodiging

Nadere informatie

Online registratietool. Handleiding voor beheerders van groepen

Online registratietool. Handleiding voor beheerders van groepen Online registratietool 2 Handleiding voor beheerders van groepen Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 10 Personen toevoegen aan uw groep p 21 Een subgroep

Nadere informatie

Inhoud. De game installeren Opmerking: kijk voor de systeemvereisten op

Inhoud. De game installeren Opmerking: kijk voor de systeemvereisten op TM Inhoud Wat is Titanfall?... 2 Besturing... 3 Hoofdmenu... 7 Meedoen met een spel... 7 Wat is Titanfall? Al vele jaren is de IMC in de Frontier actief met grondstoffenwinning voor de Aarde en de omringende

Nadere informatie

1.1 Het downloaden van de applicatie Om de ehealth applicatie te downloaden zoekt u in ofwel de Google Play Store of de App Store naar ehealth.

1.1 Het downloaden van de applicatie Om de ehealth applicatie te downloaden zoekt u in ofwel de Google Play Store of de App Store naar ehealth. Handleiding E-Health 1.1 Het downloaden van de applicatie Om de ehealth applicatie te downloaden zoekt u in ofwel de Google Play Store of de App Store naar ehealth. 1.2 Account aanmaken of inloggen Klik

Nadere informatie

Instructies voor de captain

Instructies voor de captain Instructies voor de captain Inhoud: 1. Toewijzen spelers per partij; 2. Invullen van de uitslagen na de competitiewedstrijd; 3. Aanvangstijdstip van de competitiewedstrijd aanpassen; 4. Aanpassen captain

Nadere informatie

SNEL START GIDS MP3 PLAYER SPORT

SNEL START GIDS MP3 PLAYER SPORT SNEL START GIDS MP3 PLAYER SPORT VOORWOORD Gefeliciteerd met de aankoop van deze EnVivo speler. Lees alstublieft aandachtig de instructies on deze snel start gids alvorens u het apparaat in gebruik neemt,

Nadere informatie

nl Beknopte handleiding 1 2

nl Beknopte handleiding 1 2 nl Beknopte handleiding 1 2 1 Om te beginnen....................................................................... 3 1.1 Basisinstellingen............................................................ 3

Nadere informatie

Augmented Reality in Aurasma

Augmented Reality in Aurasma Handleiding Augmented Reality in Aurasma Fontys Educatief Centrum - Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven Versie 2.0 Oktober 2015 Colofon Fontys Educatief Centrum Postbus 347, 5600 AH Eindhoven Telefoon 08850

Nadere informatie

Mobiele Starterskit. De basis voor een betere ervaring met de mobiele applicatie van APROPLAN. App Store. Play Store. Web

Mobiele Starterskit. De basis voor een betere ervaring met de mobiele applicatie van APROPLAN. App Store. Play Store. Web Mobiele Starterskit De basis voor een betere ervaring met de mobiele applicatie van APROPLAN App Store Play Store Web Inhoudstafel Wat zijn de verschillen tussen de mobiele- en webapplicatie? Ik heb geen

Nadere informatie

Windows Media Player:

Windows Media Player: Windows Media Player: Afspelen: 1) Map openen van wat je wil afspelen (USB, harde schijf, SD-kaart, ) 2) Dubbelklik op gekozen film (als WMP als standaard staat ingesteld start dit automatisch op). OF

Nadere informatie

PRACTICUM PIEKKRACHT EN DUURKRACHT

PRACTICUM PIEKKRACHT EN DUURKRACHT LESKIST SPORT EN BEWEGING PRACTICUM PIEKKRACHT EN DUURKRACHT Hoe harder je je spieren aanspant, hoe sneller ze moe worden. Een beweging waarbij je spieren minder hard hoeven werken hou je over het algemeen

Nadere informatie

Handleiding schoolware ouders

Handleiding schoolware ouders Vrije Basisschool De Wegwijzer Handleiding schoolware ouders Inloggen Ga naar de website van de school en klik bovenaan in het menu op Schoolware. Er zal een nieuw venster openen. Uw gebruikersnaam is

Nadere informatie

Instellingen Facebook

Instellingen Facebook Instellingen Facebook Facebook is razend populair in de wereld van sociale media. Er zijn ongeveer 2 miljard gebruikers in de (jan. 18). De laatste jaren vluchten jongeren echter steeds meer naar Instagram.

Nadere informatie

TRAINEN OM TE KUNNEN..SPELEN IN HET HOOGSTE RITME VAN DE ABSOLUTE TOP WEDSTRIJD EEN VOLLEDIG TOERNOOI LANG TER ILLUSTRATIE DE KRAMP GEVALLEN IN DE

TRAINEN OM TE KUNNEN..SPELEN IN HET HOOGSTE RITME VAN DE ABSOLUTE TOP WEDSTRIJD EEN VOLLEDIG TOERNOOI LANG TER ILLUSTRATIE DE KRAMP GEVALLEN IN DE TRAINEN OM TE KUNNEN..SPELEN IN HET HOOGSTE RITME VAN DE ABSOLUTE TOP WEDSTRIJD EEN VOLLEDIG TOERNOOI LANG TER ILLUSTRATIE DE KRAMP GEVALLEN IN DE LAATSTE PLAY OFF FINALE HEREN 2018 Jamie Dwyer over spel

Nadere informatie

Diploma Squashen. Squashvereniging Amsterdam

Diploma Squashen. Squashvereniging Amsterdam Diploma Squashen Inhoudsopgave 1. Diploma indeling... 3 1.1 Categorie indeling toernooien... 3 2. Diploma s... 5 2.1 Diploma Groen... 5 2.2 Diploma Blauw... 6 2.3 Diploma Rood... 7 2.4 Diploma Paars...

Nadere informatie

MyNice Welcome MyNice Welcome app to control your home

MyNice Welcome MyNice Welcome app to control your home MyNice Welcome MyNice Welcome app to control your home NL - Aanwijzingen en aanbevelingen voor installatie en gebruik ELEKTRISCHE AANSLUITINGEN NEDERLANDS Volledige en originele instructies INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Quick start guide Office 365. Met deze handleiding maakt u Office 365 in een paar stappen klaar voor gebruik

Quick start guide Office 365. Met deze handleiding maakt u Office 365 in een paar stappen klaar voor gebruik Quick start guide Office 365 Met deze handleiding maakt u Office 365 in een paar stappen klaar voor gebruik Inhoudsopgave 1. Beheeromgeving en inloggegevens 2 2. Aan de slag 3 2.1 Maak een gebruiker aan

Nadere informatie

Handleiding voor docenten

Handleiding voor docenten Handleiding voor docenten Oktober 2017 Inhoudsopgave... Inleiding.... 4 Aan de slag!... 5 Het inloggen... 5 Nog geen account?.... 5 Een account aanmaken.... 6 Stap 1. Jouw gegevens.... 6 Stap 2. Jouw school....

Nadere informatie