Tot en met 15 juli werkzaamheden gedeelte Hoofseweg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tot en met 15 juli werkzaamheden gedeelte Hoofseweg"

Transcriptie

1 Tot en met 15 juli werkzaamheden gedeelte Hoofseweg Sinds 25 april tot en met 15 juli 2016 vinden er werkzaamheden aan de Hoofseweg plaats tussen de aansluiting met de Sterrenlaan en de Patrijslaan/Sterkenburg. Tijdens de werkzaamheden is dit deel van de Hoofseweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Er wordt een grote buis aangelegd die de waterlopen in de Hoofseweg-zuid verbinden met het water in het Slotbossetorenpark. Hiermee wordt de wateroverlast door hevige regenbuien beperkt in met name de Vogelbuurt. In de bestaande situatie is niet voldoende plaats voor de waterverbinding, daarom wordt de Hoofseweg ter plaatse opnieuw ingericht. Daarnaast wordt de waterloop langs de Bovensteweg nabij Oudenhove richting de Hoofseweg verlengd. Een deel van de bestaande groenstrook wordt ter plaatse opnieuw ingericht. Herinrichting Hoofseweg De herinrichting van de Hoofseweg bestaat uit de aanpassing van wegen en het herinrichten en uitbreiden van groen. De twee rijstroken aan de zijde van Oudenhove en Sirius (waarvan er nu één niet meer in gebruik is), worden omgevormd tot een nieuwe hoofdrijbaan. De aansluitingen vanaf de rotonde nabij de Sterrenlaan en het kruispunt met de Patrijslaan/Sterkenburg worden aangepast. Het fiets- en voetpad aan de zijde van Oudenhove en Sirius blijven gehandhaafd. De twee huidige rijstroken aan de zijde van de Vinkenslag en het Slotbossetorenpark komen te vervallen. Het fiets- en voetpad wordt hier deels verlegd. Na het opheffen van twee rijstroken wordt dit deel na aanleg van bovengenoemde waterverbinding als groenzone ingericht. Verkeer Tijdens de werkzaamheden kan gemotoriseerd verkeer geen gebruik maken van bovengenoemd wegvak, voor hen gaat een omleidingsroute gelden via de Burgemeester Elkhuizenlaan. Het fiets- en voetpad aan de zijde van Oudenhove en Sirius blijft in gebruik tijdens de werkzaamheden. Vragen? Alle informatie over dit project kunt u ook zien op via inwoners > openbare ruimte > projecten > Hoofseweg aanleg waterader tunnelbak.

2 Tot 4 mei Aansluiting Patrijslaan op Hoofseweg afgesloten De aansluiting van de Patrijslaan op de Hoofseweg is sinds maandag 25 april afgesloten vanwege rioleringswerkzaamheden. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot 4 mei De Nettorama wordt in deze periode bevoorraad vanaf de Statendamweg en het westelijk deel van de Patrijslaan. De bevoorradingsroute wordt met borden aangegeven; hiermee blijft de Nettorama voor alle bezoekers bereikbaar. Meer informatie Deze informatie én de tekening van de bevoorradingsroute kunt u bekijken op via inwoners > openbare ruimte > projecten > Hoofseweg aanleg waterader tunnelbak.

3 Tot en met 1 mei Voorverkoop seizoensabonnement Warande De voorverkoop van het seizoensabonnement op Recreatieoord De Warande (individueel en gezinsabonnement) duurt tot en met 1 mei Als u in de voorverkoop uw seizoensabonnement aanschaft, krijgt u 10% korting op het aankoopbedrag! Uw abonnement kunt u aanschaffen via of aan de kassa van het Recreatieoord.

4 29 april vanaf uur tot uur Winkels en woningen Markkant niet bereikbaar voor autoverkeer Op vrijdagavond 29 april vanaf uur tot uiterlijk (zaterdagochtend 30 april) vinden er werkzaamheden plaats op het fietspad kruising Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan Markkant. Dit betekent dat de woningen en de winkels aan de Markkant gedurende deze tijd niet bereikbaar zijn voor autoverkeer. Voetgangers en fietsers houden wel doorgang. Voor nood- en hulpdiensten blijft de Markkant bereikbaar. Wijzigingen busvervoer De buurtbus 224 in zuidelijke richting wordt ook omgeleid. Die rijdt via de Heijligerweg, Het Goorke, de Bovensteweg en de Statendamweg. De halte aan de westelijke zijde van de Burgemeester Huijbregts- Schiedonlaan zal tot zaterdagochtend uur buiten gebruik zijn.

5 Vanaf 2 mei rioolrenovatiewerkzaamheden Wilgenhof-Mispelstraat In de week van 2 mei vinden er renovatiewerkzaamheden plaats aan de riolering in de Wilgenhof en Mispelstraat. Deze werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd en duren naar verwachting tot eind mei. Meer informatie De tekening van de werkzaamheden kunt u zien op > inwoners > openbare ruimte > Wilgenhof-Mispelstraat rioolrenovatie.

6 4 mei dodenherdenking in Oosterhout Op woensdag 4 mei herdenkt Nederland de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesmissies nadien. In Oosterhout vinden er op deze dag ook een aantal herdenkingen plaats op verschillende locaties. In de kerkdorpen Den Hout, Oosteind en Dorst worden op hetzelfde tijdstip, namelijk uur, de oorlogsslachtoffers met twee minuten stilte herdacht. Op iedere herdenking is een lid van het gemeentebestuur aanwezig. U bent van harte welkom deel te nemen aan de herdenkingen. Tijden en locaties Oosterhoutse herdenkingen op 4 mei: uur bij de Britse oorlogsgraven aan de Nieuwe Bouwlingstraat; uur op het Pools Ereveld aan de Veerseweg; uur bij de begraafplaats aan de Houtse Heuvel in Den Hout; uur bij het monumentje op het Dorpsplein in Oosteind; uur bij de Mariakapel aan de Wethouder Van Dijklaan in Dorst; uur centrale dodenherdenking; start bij ingang stadhuis om daarna gezamenlijk in een stille tocht naar het bevrijdingsmonument in het slotpark te lopen voor de herdenking. Centrale dodenherdenking in stadspark Mensen die mee willen herdenken, verzamelen zich tussen uur bij de ingang van het stadhuis. Vanuit daar vertrekken zij gezamenlijk rond uur in een stille tocht naar het bevrijdingsmonument in het stadspark. Hier vindt de herdenking plaats. De Koninklijke Muziekvereniging Harmonie Oosterhout, de Oosterhoutse Nachtegalen, het Gemengd Zangkoor Oosterheide en Max Peters, leerling van het Oelbertgymnasium, zijn ook aanwezig. De herdenking wordt afgesloten met het leggen van kransen en bloemen. Het is de bedoeling dat daaraan zoveel mogelijk Oosterhouters deelnemen. Voor personen die slecht ter been zijn, houden wij een aantal stoelen beschikbaar.

7 Beheersing eikenprocessierups Oosterhout Ieder jaar van mei tot en met september bestaat de kans dat de eikenprocessierups in de bomen zit. Deze rups kan vervelende gevolgen hebben voor mensen die ermee in aanraking komen, zoals jeuk, huiduitslag of irritatie aan de ogen of luchtwegen. De gemeente heeft in samenwerking met de Nationale Bomenbank een plan van aanpak gemaakt over de beheersing van deze rups. De gemeente controleert en zorgt voor de bestrijding van de eikenprocessierups op gemeentegrond. Inwoners zijn zelf verantwoordelijk voor de controle en bestrijding ervan in eigen bomen, zoals in de tuin. Preventieve bestrijding vindt plaats op onderstaande locaties: 1. Weststadweg 2. Innovatiepark 3. Statendamweg 4. Klaverbeemd 5. Kerkepad 6. Wilhelminakanaal-Zuid 7. Rondom basisschool Paulo Freire aan de Sperwerstraat 8. Bredaseweg 9. Molenstraat 10. School Slotjesveld Biëncorf/SKO 11. Eikenlaan 12. Mechelaarstraat 13. Steenovensebaan 14. Hazenpad 15. Leijweg (Dorst) 16. Recreatieoord De Warande 17. Terrein honkbalvereniging Twins De Nationale Bomenbank voert de biologische bestrijding begin mei uit. In sommige gebieden kunnen zij geen biologisch bestrijdingsmiddel gebruiken omdat daar beschermde dagvlinders leven. Deze gebieden zijn bepaald met behulp van de beheerkaarten bedreigde dagvlinders op de site van de Vlinderstichting. Als het nodig is, vindt in deze gebieden bestrijding plaats met een zuiginstallatie.

8 Wat doet de gemeente? Boomspecialisten van de gemeente controleren eikenbomen op aanwezigheid van rupsen. Indien nodig geven zij Nationale Bomenbank de opdracht aanwezige nesten zo spoedig mogelijk weg te zuigen. De bestrijdingsmaatregelen worden alleen uitgevoerd op gemeentelijk gebied. Bewoners zijn zelf verantwoordelijk voor de controle van eigen bomen. Indien u deze rupsen in uw eigen boom ziet, kan u een melding doen via het meldingsformulier op De eikenprocessierups herkennen De eikenprocessierups heeft een blauwgrijze rug en een groengrijze buik. Het lichaam van de rups is verder bedekt met lange witte haren en de kop is zwartbruin. Een volgroeide rups kan ongeveer 3 cm. lang zijn. De rupsen leven altijd in groepen. Meer informatie Kijk voor meer informatie op: en

9 Feestelijke afsluiting cursus Werken met de digitale overheid Op 25 april ontvingen de eerste acht deelnemers aan de cursus Werken met de digitale overheid hun certificaat uit handen van wethouder Mark Vissers. Het was de eerste keer dat deze cursus plaatsvond in de gemeente Oosterhout. In de cursus leren deelnemers hoe zij zelf via internet zaken met de overheid kunnen regelen. In juni vindt de volgende cursus plaats. Elektronisch zaken regelen De overheid stimuleert de selfservice van burgers, bedrijven en organisaties door haar diensten elektronisch aan te bieden. Tegelijkertijd zijn er groepen in de samenleving die moeite hebben met het gebruik van de elektronische overheid. Gemeente en bibliotheek Theek 5 vinden het belangrijk dat mensen zoveel mogelijk zelfstandig deel kunnen nemen aan de digitale maatschappij. Vandaar dat zij de handen ineen hebben geslagen met het aanbieden van de cursus Werken met de digitale overheid. Aanmelden De volgende cursus vindt plaats op vier dinsdagen: 7, 14, 21 en 28 juni van tot uur. De cursus wordt in kleine groepen van maximaal 8 personen gegeven door gecertificeerde cursusleider. De kosten bedragen 15,- inclusief het cursusboek. U kunt zich aanmelden in alle vestigingen van bibliotheek Theek5 of online via theek5.lerendoeje.nu. De cursus vindt plaats in de centrale vestiging van Theek5 (Torenstraat 8).

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Hieronder geven wij de openingstijden aan van het stadhuis, de milieustraat, Recreatieoord De Warande, Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) in Tilburg

Nadere informatie

Onderzoek naar voedselverspilling

Onderzoek naar voedselverspilling Onderzoek naar voedselverspilling Elke Nederlander gooit jaarlijks gemiddeld 40 kilo eetbaar voedsel weg. In heel Nederland belandt op die manier een hoeveelheid voedsel ter waarde van circa 2,5 miljard

Nadere informatie

Werkzaamheden fietspad Kromgatweg

Werkzaamheden fietspad Kromgatweg Werkzaamheden fietspad Kromgatweg Vanaf maandag 18 april vinden er wegwerkzaamheden plaats op het fietspad aan de Kromgatweg. Dit fietspad is versleten en voldoet niet meer aan de kwaliteitseisen. De huidige

Nadere informatie

24 april afscheidsreceptie wethouder Carla Bode

24 april afscheidsreceptie wethouder Carla Bode 24 april afscheidsreceptie wethouder Carla Bode Op donderdag 24 april neemt Carla Bode-Zopfi afscheid als wethouder van Oosterhout. Zij sluit daarmee een periode van twintig jaar bestuurlijke inzet af.

Nadere informatie

Nieuw uitvoeringsprogramma en subsidieregeling Leefbaarheid provincie

Nieuw uitvoeringsprogramma en subsidieregeling Leefbaarheid provincie Nieuw uitvoeringsprogramma en subsidieregeling Leefbaarheid provincie Vergrijzing, ontgroening en arbeidsmigratie hebben hun invloed op de leefbaarheid in dorpen en wijken. Hoe zorgt u ervoor dat het goed

Nadere informatie

Aangepaste planning werkzaamheden De rioolwerkzaamheden hebben vertraging opgelopen. De planning is nu als volgt:

Aangepaste planning werkzaamheden De rioolwerkzaamheden hebben vertraging opgelopen. De planning is nu als volgt: Rioolinspecties in delen van Oosterhout In de maand mei vinden in Statendam Noord, Statendam Zuid en de Donkenbuurt rioolinspecties plaats. In de Molenbuurt, de Kruidenbuurt en Vrachelen Zuid Oost worden

Nadere informatie

Ook de waardebeschikkingen WOZ worden afzonderlijk verzonden.

Ook de waardebeschikkingen WOZ worden afzonderlijk verzonden. Aanslag gemeentelijke- en waterschapsbelastingen In februari 2013 wordt het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen en waterschapsbelastingen door de Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB) verstuurd.

Nadere informatie

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West 22 juni volgende fase Oostpolderweg-West Op maandag 22 juni start de volgende fase van de herinrichting van de Oostpolderweg. Dan wordt het gedeelte tussen de Statendamweg en de Trekbeemd afgesloten voor

Nadere informatie

Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis

Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis De Oosterhoutse kermis is dit jaar van vrijdag 19 tot en met woensdag 24 augustus. Ongeveer 65 attracties staan op parkeerterrein Slotjesveld, de Slotlaan,

Nadere informatie

VANAF 26 JUNI 2012 KINDEREN EEN EIGEN REISDOCUMENT

VANAF 26 JUNI 2012 KINDEREN EEN EIGEN REISDOCUMENT VANAF 26 JUNI 2012 KINDEREN EEN EIGEN REISDOCUMENT Met ingang van 26 juni 2012 is het niet meer mogelijk uw kind(eren) bij te laten schrijven in uw paspoort. Vanaf die datum heeft uw kind een eigen reisdocument

Nadere informatie

Brabant Water spoelt leidingnet Oosterhout schoon

Brabant Water spoelt leidingnet Oosterhout schoon Brabant Water spoelt leidingnet Oosterhout schoon Door de waterleidingen regelmatig schoon te maken, kan het drinkwater schoon en vers worden gehouden. Brabant Water zal daarom van 1 oktober tot 16 november

Nadere informatie

Parkeren op koopzondag 29 april en Koninginnedag 30 april. Koopzondag 29 april 2012 Straatparkeren: betaald parkeren van 12.00 tot 18.

Parkeren op koopzondag 29 april en Koninginnedag 30 april. Koopzondag 29 april 2012 Straatparkeren: betaald parkeren van 12.00 tot 18. Parkeren op koopzondag 29 april en Koninginnedag 30 april Koopzondag 29 april 2012 Straatparkeren: betaald parkeren van 12.00 tot 18.00 uur Parkeergarage Arendshof: geopend van 11.00 tot 20.00 uur Parkeergarage

Nadere informatie

Van 4 tot en met 7 april Doe mee aan de 4-Day Aqua Experience bij Recreatieoord De Warande

Van 4 tot en met 7 april Doe mee aan de 4-Day Aqua Experience bij Recreatieoord De Warande Van 4 tot en met 7 april Doe mee aan de 4-Day Aqua Experience bij Recreatieoord De Warande Op 4, 5, 6 en 7 april is het '4-day Aqua Experience' bij Recreatieoord De Warande. Op deze vier avonden kunt u

Nadere informatie

VRAAG EN ANTWOORD: Eikenprocessierups 2018

VRAAG EN ANTWOORD: Eikenprocessierups 2018 VRAAG EN ANTWOORD: Eikenprocessierups 2018 Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden rond de eikenprocessierups in Enschede. Zie voor alle informatie: www.enschede.nl/eikenprocessierups

Nadere informatie

Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 24 mei en woensdag 25 mei 2016

Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 24 mei en woensdag 25 mei 2016 Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 24 mei en woensdag 25 mei 2016 Aanvang: 19.30 uur Plaats: Raadzaal Agenda 24 mei 2016 DEEL A: VASTSTELLING AGENDA EN VERSLAGEN 1. BI.0160223 Definitieve raadsagenda

Nadere informatie

Raad besluit op 27 maart over rioolheffing bedrijven

Raad besluit op 27 maart over rioolheffing bedrijven Raad besluit op 27 maart over rioolheffing bedrijven Burgemeester en wethouders willen de hoogte van de rioolbelasting voor bedrijven in 2013 koppelen aan de hoeveelheid afvalwater die deze bedrijven in

Nadere informatie

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet.

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet. Eind augustus werkzaamheden viaduct A27 Vijf Eiken Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vinden er van ca. 7.00 uur tot ongeveer 19.00 uur werkzaamheden plaats onder het viaduct Vijf Eiken bij de afrit

Nadere informatie

Wethouder Mark Vissers loopt mee met Marjan Minnesma. Te voet van Utrecht naar Parijs via Oosterhout

Wethouder Mark Vissers loopt mee met Marjan Minnesma. Te voet van Utrecht naar Parijs via Oosterhout Wethouder Mark Vissers loopt mee met Marjan Minnesma Te voet van Utrecht naar Parijs via Oosterhout Urgenda directeur Marjan Minnesma loopt van 1 tot en met 29 november meer dan 500 kilometer van Utrecht

Nadere informatie

Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen

Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen In de periode van 11 juni tot en met 19 juni. Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen Op donderdag 11 juni en vrijdag 12 juni en van maandag 15 juni tot en met vrijdag 19 juni repareert

Nadere informatie

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Datum bewonersbrief: 2 april 2019 Contactpersoon: de heer Strating Telefoonnummer: 14 0 75 Inhoud bewonersbrief: Vorig jaar informeerden

Nadere informatie

Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA

Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA In september duidelijkheid over voormalig UWV-gebouw Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA Vanwege de dalende vluchtelingeninstroom heroverweegt het COA de behoefte aan opvanglocaties

Nadere informatie

Kermis Oosterhout start op 15 augustus

Kermis Oosterhout start op 15 augustus Kermis Oosterhout start op 15 augustus De Oosterhoutse kermis is dit jaar van vrijdag 15 augustus tot en met woensdag 20 augustus. De attracties staan op parkeerterrein Slotjesveld, de Slotlaan, het Slotpark,

Nadere informatie

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Onder het motto Ik wil je zien zal de politie in de regio Breda de komende maanden intensief controleren op het juiste gebruik van fietsverlichting.

Nadere informatie

Ontwerp van aansluiting op A27 op enkele punten aangepast

Ontwerp van aansluiting op A27 op enkele punten aangepast Augustus 2016 Dagelijks ervaart het verkeer problemen met de doorstroming op de N629 tussen Oosterhout en Dongen. Ook de leefbaarheid en veiligheid op en rond de N629 en Westerlaan vragen aandacht. De

Nadere informatie

1. Hoe herken ik de eikenprocessierups?

1. Hoe herken ik de eikenprocessierups? VRAAG EN ANTWOORD: Eikenprocessierups 2019 Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop rond het de eikenprocessierups in Losser. Zie voor alle informatie: https://www.losser.nl/inwoners/openbare_ruimte/melden_schade_storing_overlas

Nadere informatie

Kom op 13 september naar de voorlichtingsochtend in de Contreie!

Kom op 13 september naar de voorlichtingsochtend in de Contreie! Meer weten over zelf bouwen? Kom op 13 september naar de voorlichtingsochtend in de Contreie! Op zaterdag 13 september organiseert de gemeente Oosterhout een voorlichtingsochtend in de Contreie, de laatste

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond van de Reconstructie N602 Sint Anthonis tot en met Wanroij

Welkom op de informatieavond van de Reconstructie N602 Sint Anthonis tot en met Wanroij Welkom op de informatieavond van de Reconstructie N602 Sint Anthonis tot en met Wanroij Doel van deze presentatie Kennismaking met het projectteam Werkzaamheden Infrascoop in Wanroij en Ledeacker aan de

Nadere informatie

Landschapspark De Open Linie nodigt u uit! Wandeling t Akkerreservaat en de natuurbufferzone de Hannebroeck op vrijdag 10 juli 2015

Landschapspark De Open Linie nodigt u uit! Wandeling t Akkerreservaat en de natuurbufferzone de Hannebroeck op vrijdag 10 juli 2015 Landschapspark De Open Linie nodigt u uit! Wandeling t Akkerreservaat en de natuurbufferzone de Hannebroeck op vrijdag 10 juli 2015 Landschapspark De Open Linie nodigt u uit om op vrijdag 10 juli twee

Nadere informatie

Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan bijna klaar

Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan bijna klaar Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan bijna klaar De Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan is bijna klaar. De komende 2 maanden worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd. De bermen worden afgewerkt, er

Nadere informatie

dat de Buitenrustlaan, Rustenburgerlaan, Schalkwijkerstraat en Schipholweg gelegen zijn binnen de bebouwde kom van Haarlem;

dat de Buitenrustlaan, Rustenburgerlaan, Schalkwijkerstraat en Schipholweg gelegen zijn binnen de bebouwde kom van Haarlem; STAATSCOURANT 4 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 59682 november 2016 Verkeersbesluit tijdelijke verkeersmaatregelen t.g.v. renovatiewerkzaamheden Buitenrustbruggen Haarlem

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Het

Nadere informatie

12 september start bouwrijp maken Santrijngebied

12 september start bouwrijp maken Santrijngebied 12 september start bouwrijp maken Santrijngebied Vanaf donderdag 12 september wordt gestart met het bouwrijp maken van het Santrijngebied. De totale werkzaamheden duren naar verwachting tot en met februari

Nadere informatie

Volgende uitzending op 17 en 24 april. Tienerpartij Effent presenteert Event of Effent

Volgende uitzending op 17 en 24 april. Tienerpartij Effent presenteert Event of Effent Volgende uitzending op 17 en 24 april Tienerpartij Effent presenteert Event of Effent De Tienerpartij van Effent, de Oosterhoutse Mavo, heeft een driedelig tv-programma bedacht Event of Effent. Hierin

Nadere informatie

Vanaf 2 september. Werkzaamheden riolering Spechtstraat

Vanaf 2 september. Werkzaamheden riolering Spechtstraat Vanaf 2 september Werkzaamheden riolering Spechtstraat Vanaf 2 september wordt de riolering vervangen in de Spechtstraat ter hoogte van huisnummers 22 tot en met 46 (even) en 23 tot en met 45 (oneven).

Nadere informatie

Kermiswebsite van de gemeente Oosterhout Op vindt u meer informatie over het programma, de attracties, wedstrijden en meer!

Kermiswebsite van de gemeente Oosterhout Op  vindt u meer informatie over het programma, de attracties, wedstrijden en meer! Hebt u er al zin in? Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis De Oosterhoutse kermis is dit jaar van vrijdag 19 tot en met woensdag 24 augustus. Ongeveer 65 attracties staan op parkeerterrein

Nadere informatie

Stand van zaken werkzaamheden

Stand van zaken werkzaamheden Nummer 22 - april 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de stand van zaken van de werkzaamheden, de bouwvergunningaanvraag

Nadere informatie

Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg

Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg De gemeente Oosterhout is gestart met de aanbesteding voor de verkoop van de laatste bedrijfskavel op het bedrijventerrein Everdenberg. Deze bedrijfskavel

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 24 03-05-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 STAND VAN ZAKEN 3 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 4 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 5 BEREIKBAARHEID NES

Nadere informatie

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd De Dinsdagmarkt op de Markt is per direct opgeheven. Dat komt vanwege de afname van klantbezoeken waardoor de werving van nieuwe marktkooplieden stagneerde

Nadere informatie

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december Warande en Paterserf Buurt van de Maand Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december De Warande en Paterserf zijn in december Buurt van de

Nadere informatie

Moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? Bereken uw recht!

Moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? Bereken uw recht! Moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? Bereken uw recht! Gebruikt u uw vakantiegeld om de gaten in uw portemonnee te dichten? Of houdt u altijd een stuk maand over aan het eind van uw portemonnee?

Nadere informatie

Memo. Zaaknr. : Kenmerk : Barcode : : Ronald Loeve en Julian Maijers. Via :

Memo. Zaaknr. : Kenmerk : Barcode : : Ronald Loeve en Julian Maijers. Via : Zaaknr. : Kenmerk : Barcode : Memo Van Via : Aan : Ronald Loeve en Julian Maijers : Peter van Tilburg, gemeente Oosterhout, Dorus Daris, Natasja Rijsdijk Onderwerp : Stedelijke wateropgave Oosterhout Verbinding

Nadere informatie

Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus

Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus In november en december vindt in Oosterhout voor het eerst de cursus Politiek Actief plaats. Inwoners die geïnteresseerd zijn in hoe de lokale

Nadere informatie

Welkom. Informatieavond herinrichting Ambyerweg. 2 september 2015

Welkom. Informatieavond herinrichting Ambyerweg. 2 september 2015 Welkom Informatieavond herinrichting Ambyerweg 2 september 2015 1 Vanavond toelichting op de geplande herinrichting van Ambyerweg beantwoorden van uw vragen Herinrichting bestaat uit 2 onderdelen: fase

Nadere informatie

Vanaf 18 april werkzaamheden in de Sint Josephstraat

Vanaf 18 april werkzaamheden in de Sint Josephstraat Vanaf 18 april werkzaamheden in de Sint Josephstraat Vanaf maandag 18 april worden er bestratingswerkzaamheden uitgevoerd in de Sint Josephstraat in het gedeelte tussen de Catharinastraat en de Zandheuvel.

Nadere informatie

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg Bezoekadres Weesperplein 8 1018 XA Amsterdam Postbus 95089 1090 HB Amsterdam Telefoon 14020 amsterdam.nl/klaprozenweg Retouradres: Postbus 95089, 1090 HB Amsterdam Aan bewoners en ondernemers in de omgeving

Nadere informatie

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Dit jaar dreigde er weinig te beleven te zijn voor de Oosterhoutse jeugd tijdens Carnaval maar dat is nu opgelost. Zo kunnen jongeren van 14 tot en met 17 jaar

Nadere informatie

Samenwerking ketenzorg dementie een feit

Samenwerking ketenzorg dementie een feit Samenwerking ketenzorg dementie een feit Op maandag 20 juni 2011 ondertekenden de gemeente Oosterhout en de verschillende ketenpartners de samenwerkingsovereenkomst Keten zorg dementie Oosterhout, waarmee

Nadere informatie

Oosterhout zoekt naar opvanglocatie voor 300 vluchtelingen

Oosterhout zoekt naar opvanglocatie voor 300 vluchtelingen Oproep aan inwoners en (landbouw)bedrijven Oosterhout zoekt naar opvanglocatie voor 300 vluchtelingen Oosterhout heeft afspraken gemaakt met gemeenten in de Baronie (pact van Brabant) om op zoek te gaan

Nadere informatie

Vanaf 30 september. Werkzaamheden riolering

Vanaf 30 september. Werkzaamheden riolering Vanaf 30 september Werkzaamheden riolering In de week van 30 september wordt gestart met het vervangen van delen van de riolering in Hoogeind en de weg die parallel loopt aan Provincialeweg 42a tot en

Nadere informatie

Juni tot en met december 2016 Wegwerkzaamheden in Oosterhout

Juni tot en met december 2016 Wegwerkzaamheden in Oosterhout Juni tot en met december 2016 Wegwerkzaamheden in Oosterhout Van juni tot en met december 2016 vinden er wegwerkzaamheden plaats aan een aantal wegen in Oosterhout. In de plattegrond ziet u de meeste activiteiten

Nadere informatie

Gemeente Papendrecht - Verkeersbesluit 'Aanpassingen Burgemeester Keijzerweg - Molenlaan'

Gemeente Papendrecht - Verkeersbesluit 'Aanpassingen Burgemeester Keijzerweg - Molenlaan' STAATSCOURANT 31 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 38027 december 2014 Gemeente Papendrecht - Verkeersbesluit 'Aanpassingen Burgemeester Keijzerweg - Molenlaan' Burgemeester

Nadere informatie

Spooruitbreiding Amstelveenseweg Maart 2014

Spooruitbreiding Amstelveenseweg Maart 2014 Spooruitbreiding Amstelveenseweg Maart 2014 Spooruitbreiding Amstelveenseweg Maart 2014 Het traject Schiphol en Lelystad wordt een moderne spoorsnelweg met meer capaciteit. Dat is nodig omdat steeds meer

Nadere informatie

Meldingsformulier kleinschalig evenement

Meldingsformulier kleinschalig evenement Meldingsformulier kleinschalig evenement Met dit formulier meldt u een straatbarbecue, een buurtfeest, een open dag, kinderspeelactiviteiten, fiets- of wandeltochten of herdenkingen. Een vergunning voor

Nadere informatie

Uitvoering Coolsingel. april 2018 maart 2021

Uitvoering Coolsingel. april 2018 maart 2021 Uitvoering Coolsingel april 2018 maart 2021 De boulevard die Rotterdam verdient. 27-3-2018 Gemeente Rotterdam - Uitvoeringsfasering Coolsingel 2 Maar eerst de uitvoering. Start na de Rotterdam Marathon,

Nadere informatie

Alkmaar - Openbare Ruimte Station. 18 juni 2013

Alkmaar - Openbare Ruimte Station. 18 juni 2013 Alkmaar - Openbare Ruimte Station 18 juni 2013 Hoe gaat het stationsgebied eruit zien? Centrumzijde Stationsplein en Stationsweg Het nieuwe stationsplein aan de Centrumzijde krijgt een stedelijke inrichting

Nadere informatie

Reconstructie kruispunt Patijnweg - Buys Ballotstraat

Reconstructie kruispunt Patijnweg - Buys Ballotstraat Nieuwsbrief november 205 Reconstructie kruispunt Patijnweg - Buys Ballotstraat Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de stand van zaken rondom de verbetering van het kruispunt Patijnweg - Buys Ballotstraat.

Nadere informatie

Samenvatting informatie inloopavond Stadswerven Zuid 25 juni 2012

Samenvatting informatie inloopavond Stadswerven Zuid 25 juni 2012 Postadres: Postbus 8 3300 AA DORDRECHT Projectmanagement Spuiboulevard 300 DORDRECHT www.dordrecht.nl Contactpersoon R. Domenie T 078-7704293 E rhcm.domenie@dordrecht.nl Datum 25 juni 2012 Ons kenmerk

Nadere informatie

Werkzaamheden Statendamweg van mei tot augustus 2011

Werkzaamheden Statendamweg van mei tot augustus 2011 Werkzaamheden Statendamweg van mei tot augustus 2011 In de periode mei tot augustus 2011 vinden er verschillende werkzaamheden plaats aan de Statendamweg: reconstructie rotonde Statendamweg Oostpolderweg,

Nadere informatie

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Ingenieursbureau D. de Weger Cluster Contactpersoon

Nadere informatie

Voorbereidende werkzaamheden Als voorbereiding op het project zijn de bomen langs de Venloseweg inmiddels gekapt en zijn er diverse kabels verlegd.

Voorbereidende werkzaamheden Als voorbereiding op het project zijn de bomen langs de Venloseweg inmiddels gekapt en zijn er diverse kabels verlegd. Kenmerk: Onderwerp: VP-279316-BR02 Start werkzaamheden Erp, 2 mei 2016 Geachte bewoner, Zoals reeds aangekondigd voert aannemersbedrijf Vissers Ploegmakers bv uit Erp het project Rioolverzwaring Venloseweg

Nadere informatie

N280 Roermond. De belangrijkste oost-westverbinding in het Hart van Limburg

N280 Roermond. De belangrijkste oost-westverbinding in het Hart van Limburg N280 Roermond De belangrijkste oost-westverbinding in het Hart van Limburg Werken aan de N280 Roermond Goede verbindingen zijn belangrijk. Belangrijk voor de mensen die in Roermond wonen, werken en leven.

Nadere informatie

Huidige inrichting Aan de ventweg Zeeweg liggen 12 woningen. De Ventweg wordt voornamelijk gebruikt door bewoners en bezoekers van deze woningen.

Huidige inrichting Aan de ventweg Zeeweg liggen 12 woningen. De Ventweg wordt voornamelijk gebruikt door bewoners en bezoekers van deze woningen. Inleiding Parallelweg Zeeweg Vraag van de gemeenteraad: Kan de voorgestelde fietsroutestructuur nog verder geoptimaliseerd worden? Wij achten het noodzakelijk om de door belanghebbenden en raadsleden gedane

Nadere informatie

Verkeersbesluit aanpassingen verlengde Clusiuslaan en Gooimeerlaan (tunnel Poelgeest)

Verkeersbesluit aanpassingen verlengde Clusiuslaan en Gooimeerlaan (tunnel Poelgeest) B&W-nr.: 06.0342 d.d. 14-03-2006 Onderwerp Verkeersbesluit aanpassingen verlengde Clusiuslaan en Gooimeerlaan (tunnel Poelgeest) BESLUITEN Behoudens advies van de commissie VOCS 1. in te stemmen met het

Nadere informatie

Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind. Datum: 16 januari 2013

Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind. Datum: 16 januari 2013 Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind Datum: 16 januari 2013 Inleiding Dit is het uitvoeringsplan voor de reconstructie van het Moleneind te Drachten. Dit plan is bedoeld om inzicht te geven in de wijze

Nadere informatie

Meld ze aan: kinderen en jongeren die een lintje verdienen

Meld ze aan: kinderen en jongeren die een lintje verdienen Meld ze aan: kinderen en jongeren die een lintje verdienen Bijna iedereen kent wel de lintjesregen, traditiegetrouw op de dag voor Koninginnedag. Dan krijgen mensen die iets betekenen voor Nederland of

Nadere informatie

April Werk aan de stad in april

April Werk aan de stad in april April 2017 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk aan

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 29 20-09-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 3 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 4 VRAGEN? / WVTTK 5 VOLGEND OVERLEG 6

Nadere informatie

N232 Groot onderhoud Schipholweg

N232 Groot onderhoud Schipholweg Home N232 Groot onderhoud Schipholweg Waar? Schipholweg (N232) Wat? Groot onderhoud Wanneer? 7 mei t/m 18 juni 2012 Actueel (laatste wijziging 2 mei 2012) Volg het onderhoud van de N232 nu via twitter:

Nadere informatie

Nog maar korte tijd voor indienen voordracht Koninklijke onderscheiding

Nog maar korte tijd voor indienen voordracht Koninklijke onderscheiding Aanvragen dienen uiterlijk 1 juli binnen te zijn Nog maar korte tijd voor indienen voordracht Koninklijke onderscheiding Volgens traditie vindt de uitreiking van Koninklijke onderscheidingen aan mensen

Nadere informatie

Tracé Fietsroute Plus

Tracé Fietsroute Plus Bijlage 1 Tracé Fietsroute Plus Inleiding In deze bijlage treft u nadere informatie over de Fietsroute Plus aan. U leest hier wat de belangrijkste kenmerken van een snelle fietsroute zijn en welke bijzondere

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst Informatiebijeenkomst Welkomstwoord Paul van Schijndel Locatie Het uit te voeren werk is gelegen in de Zwembadweg, Molendijk-zuid en Aloysiusstraat tussen de Boschweg en de Structuurweg in de gemeente

Nadere informatie

Verkeersbesluit gemeente Amersfoort wijk Vermeerkwartier/Leusderkwartier: verkeersmaatregelen ten behoeve van de Kersenbaan.

Verkeersbesluit gemeente Amersfoort wijk Vermeerkwartier/Leusderkwartier: verkeersmaatregelen ten behoeve van de Kersenbaan. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 9392 2 april 2015 Verkeersbesluit gemeente Amersfoort wijk Vermeerkwartier/Leusderkwartier: verkeersmaatregelen ten behoeve

Nadere informatie

De omgevingsvergunning: gemak voor burger en bedrijfsleven

De omgevingsvergunning: gemak voor burger en bedrijfsleven De omgevingsvergunning: gemak voor burger en bedrijfsleven Per 1 oktober 2010 is de nieuwe omgevingsvergunning van kracht. Wie wil bouwen, verbouwen, een boom wil kappen of een nieuwe oprit wil aanleggen

Nadere informatie

Programma 11 oktober Herinrichting Apeldoornseweg

Programma 11 oktober Herinrichting Apeldoornseweg Programma 11 oktober Doel avond Nellie van der Moolen Terugblik 31 mei projectleider Sil Polman Bewoners, stakeholders en projectleider Sil Polman onderzoek Varianten en afwegingsmatrix projectleider Sil

Nadere informatie

Herinrichting N211 - Fasering en omleidingen Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FASE A Zondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018

Herinrichting N211 - Fasering en omleidingen Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FASE A Zondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018 Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FSE ondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018 211 - ieuweweg ieuwe Vaart 211 - ieuweweg De ieuwe weg C Westland rckelweg VERKEERSSITUTIE 1 - VOOREREIDIG

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 39 27-06-2017 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 3 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 4 VRAGEN? / WVTTK 5 VOLGEND OVERLEG 6

Nadere informatie

Nummer 29 november 2014

Nummer 29 november 2014 Nummer 29 november 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer de behandeling van het eenrichtingsverkeer in de gemeenteraad.

Nadere informatie

Verkeersbesluit verkeersmaatregelen centrum Apeldoorn

Verkeersbesluit verkeersmaatregelen centrum Apeldoorn STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 27271 2 oktober 2013 Verkeersbesluit verkeersmaatregelen centrum Apeldoorn Nr. 2013-080847 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Zomerwerkzaamheden Zuidas Ingrijpende wegwerkzaamheden aan de westzijde

Zomerwerkzaamheden Zuidas Ingrijpende wegwerkzaamheden aan de westzijde Zomerwerkzaamheden Zuidas Ingrijpende wegwerkzaamheden aan de westzijde English version available at www.zuidas.nl/en or from the information centre Dienst Zuidas (World Trade Center) at Strawinskylaan

Nadere informatie

20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan

20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan 20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan Vanaf maandag 20 augustus worden de oversteekplaatsen (zebrapaden) op de Burgemeester Holtroplaan aangepast. Bij alle zebrapaden wordt in het wegdek

Nadere informatie

Extra inloopavond op 28 september

Extra inloopavond op 28 september September 2017 Nieuwsbrief voor Woerden, Waarder, Nieuwerbrug en Driebruggen Aanleg Zuidelijke randweg Woerden Waarom een zuidelijke randweg? De provincie Utrecht is bezig met de aanleg van de Zuidelijke

Nadere informatie

Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg. Planning op hoofdlijnen. Omleidingen

Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg. Planning op hoofdlijnen. Omleidingen Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg Oktober 2017 Deze vraag- en antwoordrubriek is gericht op de aan- en omwonenden (incl. bedrijven) van de Heerderweg.. Dit is een actuele rubriek. Heeft u vragen

Nadere informatie

Jaargang 18 nr juni 2018

Jaargang 18 nr juni 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 19 14 juni 2018 Voorwoord Van Privacy tot aan koelkast en van sportdag tot zomerconcert én nog meer onderwerpen die aan de

Nadere informatie

BESCHRIJVING ONTWERP HERINRICHTING KAMERLINGH ONNESSTRAAT E.O.

BESCHRIJVING ONTWERP HERINRICHTING KAMERLINGH ONNESSTRAAT E.O. BESCHRIJVING ONTWERP HERINRICHTING KAMERLINGH ONNESSTRAAT E.O. EINSTEINSTRAAT De straat bestaat uit twee segmenten Wegprofiel huidige situatie tot rare bocht van noord naar zuid: 1,8 5,4 2,8 Parkeren op

Nadere informatie

Adres Postcode Woonplaats Soort Achterstraat AX Den Hout boerderij Achterstraat AX Den Hout schuur vl Achterstraat AZ Den Hout

Adres Postcode Woonplaats Soort Achterstraat AX Den Hout boerderij Achterstraat AX Den Hout schuur vl Achterstraat AZ Den Hout Adres Postcode Woonplaats Soort Achterstraat 1 4911 AX Den Hout boerderij Achterstraat 3 4911 AX Den Hout schuur vl Achterstraat 26 4911 AZ Den Hout schuur vl Arendstraat 13-13b 4901 JJ Oosterhout winkel

Nadere informatie

Q&A. Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen

Q&A. Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen Q&A Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen Aan welk gedeelte van de N207 wordt gewerkt? Er wordt gewerkt aan de Henegouwerweg (N207) vanaf de noordkant van de kruising met de hefbrug Waddinxveen tot en met

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst 5 februari Herinrichting Westertuinen (ventweg)

Informatiebijeenkomst 5 februari Herinrichting Westertuinen (ventweg) Informatiebijeenkomst 5 februari 2018 Herinrichting Westertuinen (ventweg) Agenda 1. Presentatie Opening, welkom, voorstellen, doel van de avond Marc Kouwenhoven (voorzitter) Aanleiding en terugblik informatieavond

Nadere informatie

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat Een bereikbare gemeente. Nieuwsbrief 7 d.d. 20 september 2018 Projecten Berg aan de Maas - Urmond Beste inwoner, Nieuwsbrief In deze zevende editie van de samengevoegde nieuwsbrief informeren wij, de projectteams,

Nadere informatie

Overzicht fases herinrichting 3A-knooppunt

Overzicht fases herinrichting 3A-knooppunt Overzicht fases herinrichting 3A-knooppunt Fase 1 (vanaf maandag 5 februari tot vermoedelijk eind mei 2018) De eerste fase situeert zich aan de zuidkant van de N36. Die eerste fase is verder verdeeld in

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 30,

INFO. Jaargang 23, Nummer 30, INFO Jaargang 23, Nummer 30, 2-5-2017 Maandag 01 mei LOT controle Dinsdag 02 mei Directie s middag aanwezig Woensdag 03 mei Route 8 Eindtoets groep 8 Donderdag 04 mei Route 8 Eindtoets groep 8 Directie

Nadere informatie

Impressie entree Koperwiek - RET. Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Ondernemersbijeenkomst 25 juni 2018

Impressie entree Koperwiek - RET. Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Ondernemersbijeenkomst 25 juni 2018 Impressie entree Koperwiek - RET Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Ondernemersbijeenkomst 25 juni 2018 1 Algemeen Inleiding Yücel Özmen, projectleider van het project Centrumring, heet alle

Nadere informatie

Herinrichting J.J. Allanstraat Zuideinde Vogelbuurt. Presentatie bewonersbijeenkomst Noord (J.J. Allanstraat)

Herinrichting J.J. Allanstraat Zuideinde Vogelbuurt. Presentatie bewonersbijeenkomst Noord (J.J. Allanstraat) Herinrichting J.J. Allanstraat Zuideinde Vogelbuurt Presentatie bewonersbijeenkomst Noord (J.J. Allanstraat) Inhoud 1. Terugblik 2. Resultaten 3. Algemene thema s 4. Gebiedsspecifieke thema s 5. Vervolg

Nadere informatie

Studie fietsroutes Beethoven

Studie fietsroutes Beethoven Studie fietsroutes Beethoven mogelijkheden tbv fietsroutes Zuidas concept 12-10-2011 1 bron: Hoofdnet Fiets dienst IVV 2005 1ste fase project Beethoven (plot 1,3en5) Hoofdnet Fiets toekomstig Hoofdnet

Nadere informatie

Citaat uit het antwoord van de gemeente Weert m.b.t. de omleidingen tijdens de werkzaamheden van

Citaat uit het antwoord van de gemeente Weert m.b.t. de omleidingen tijdens de werkzaamheden van Werkzaamheden Rietstraat/Hushoverweg/Floralaan: De dorpsraad Laar is al geruime tijd bezig om tijdens de afsluiting van bovengenoemd kruispunt er voor te zorgen dat er buiten de route Rietstraat/Laarderweg

Nadere informatie

Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof

Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof De gemeente Oosterhout organiseert op woensdag 22 september aanstaande een inloopbijeenkomst over het afkoppelen van het regenwater van het gemengde

Nadere informatie

N631 Oosterhout Gilze-Rijen

N631 Oosterhout Gilze-Rijen N631 Oosterhout Gilze-Rijen Op 13 juni vond een inloopavond plaats over de plannen voor de N631 Rijen- Oosterhout (Vijf Eikenweg Oosterhoutseweg). Hier werden onderstaande varianten voor de weg gepresenteerd:

Nadere informatie

Verkeersbesluit verkeersmaatregelen Delftplein Haarlem

Verkeersbesluit verkeersmaatregelen Delftplein Haarlem STAATSCOURANT 26 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 42393 november 2015 Verkeersbesluit verkeersmaatregelen Delftplein Haarlem Nr. 2015/445329 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Adviesnota. Verkeerscirculatieplan Columbiz Park

Adviesnota. Verkeerscirculatieplan Columbiz Park Adviesnota Verkeerscirculatieplan Columbiz Park Datum: 7 april 2016 Versie: 3 Status: Definitief Revisie: Afdeling(en): Team(s): i.o.m.: Steller: Afdelingsmanager: Projectleider: Wethouder: Vastgoed en

Nadere informatie

11-14 september Drachtsterweg en Drachtsterbrug afgesloten

11-14 september Drachtsterweg en Drachtsterbrug afgesloten drachtsterweg en omgeving DEZE NIEUWSBRIEF INFORMEERT U OVER DE ACTUELE ONTWIKKELINGEN VAN HET PROJECT. aug/sept 2015 WILT U MEER INFORMATIE? KIJK OP: WWW.VRIJ-BAAN.NL OF VIA TEL. 058 284 40 40 11-14 september

Nadere informatie