24 april afscheidsreceptie wethouder Carla Bode

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "24 april afscheidsreceptie wethouder Carla Bode"

Transcriptie

1 24 april afscheidsreceptie wethouder Carla Bode Op donderdag 24 april neemt Carla Bode-Zopfi afscheid als wethouder van Oosterhout. Zij sluit daarmee een periode van twintig jaar bestuurlijke inzet af. Gedurende veertien jaar was zij raadslid en fractievoorzitter; de laatste zes jaar wethouder. Het gemeentebestuur wil haar afscheid daarom zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op donderdag 24 april wordt haar een afscheidsreceptie aangeboden in de publiekshal van het stadhuis, Slotjesveld 1. De receptie duurt van tot uur. Carla Bode vraagt iedereen om niet in de rij te gaan staan, maar gewoon binnen te lopen, alvast een drankje te nemen en met elkaar in gesprek te gaan. Ongetwijfeld zal zich dan vervolgens een geschikt moment voordoen om haar de hand te schudden. Iedereen is van harte welkom!

2 Centrale herdenking in stadspark Gemeentebestuur hoopt op grote deelname dodenherdenking Het Oosterhoutse gemeentebestuur hoopt dat veel inwoners van de gemeente op zondag 4 mei deelnemen aan de dodenherdenking in Oosterhout-stad en de kerkdorpen. Die herdenkingen hebben veelal het vertrouwde karakter, waarbij sinds een aantal jaren in de kerkdorpen op hetzelfde tijdstip de doden met twee minuten stilte worden herdacht. En wel om uur. Het gemeentebestuur zal op alle herdenkingen worden vertegenwoordigd. De verschillende herdenkingen in Oosterhout vinden plaats op de volgende locaties en tijden: van uur uur bij de Britse oorlogsgraven aan de Nieuwe Bouwlingstraat van uur uur op het Pools Ereveld aan de Veerseweg van uur uur bij de begraafplaats aan de Houtse Heuvel in Den Hout van uur uur bij het monumentje op het Dorpsplein in Oosteind van uur uur bij de Mariakapel aan de Wethouder Van Dijklaan in Dorst van uur centrale dodenherdenking met achtereenvolgens een stille tocht (start bij het stadhuis) en een plechtigheid bij het bevrijdingsmonument in het stadspark Wie wil deelnemen aan de centrale dodenherdenking, wordt tussen en uur verwacht op het voorplein van het stadhuis. Daar vertrekt om ongeveer uur de stille tocht naar het bevrijdingsmonument in het stadspark. Aan de herdenking daar verlenen de Koninklijke Muziekvereniging Harmonie Oosterhout, de Oosterhoutse Nachtegalen, het Gemengd Zangkoor Oosterheide en een leerling van het Effent hun medewerking. Voor personen die slecht ter been zijn, wordt een beperkt aantal stoelen achter de hand gehouden. De dodenherdenking wordt afgesloten met het leggen van kransen en bloemen. Het is de bedoeling dat daaraan zoveel mogelijk Oosterhouters deelnemen.

3 Eikenprocessierups in Oosterhout Ook dit jaar is de eikenprocessierups weer in aantocht. In samenwerking met de Nationale Bomenbank heeft de gemeente Oosterhout een plan van aanpak gemaakt voor de bestrijding van de eikenprocessierups. Onderdelen van dit plan zijn monitoring, preventieve en curatieve bestrijding van de eikenprocessierups. Preventieve bestrijding vindt plaats aan: 1. Weststadweg 2. Stelvenseweg 3. Statendamweg (binnen bebouwde kom) 4. Klaverbeemd 5. Bovensteweg 6. Kerkepad 7. Hoogstraat 8. School Sperwerstraat 9. Bredaseweg 10. School Slotjesveld 11. Beneluxweg 12. Steenovensebaan 13. Hazenpad 14. Leijweg (Dorst) 15. Zwembad de Warande 16 Terrein honkbalvereniging Twins De biologische bestrijding wordt eind april door de Nationale Bomenbank uitgevoerd. Om vast te stellen in welke gebieden binnen de gemeente Oosterhout geen biologisch bestrijdingsmiddel gebruikt kan worden, omdat daar beschermde dagvlinders leven, zijn via de site van de Vlinderstichting de beheerkaarten bedreigde dagvlinders geraadpleegd. Als het nodig is, vindt in deze gebieden bestrijding plaats met een zuiginstallatie. Wat doet de gemeente? Medewerkers van de taakgroep bomen controleren de eikenbomen op de aanwezigheid van rupsen en geven aannemer Nationale Bomenbank de opdracht de nesten zo spoedig mogelijk weg te laten zuigen. De

4 bestrijdingsmaatregelen worden alleen uitgevoerd in gemeentelijk gebied. Inwoners zijn verantwoordelijk voor de controle van de eigen bomen. Na constatering van rupsen in uw eigen boom kunt u het meldpunt bellen. Vervolgens gaat de gemeente als volgt te werk: De burger wordt geadviseerd hoe verder te handelen en welke deskundige bedrijven ingeschakeld kunnen worden om verdere bestrijding uit te voeren. De kosten zijn echter wel voor eigen rekening. Wanneer u eikenprocessierups waarneemt en/of er nog vragen zijn, kunt u contact opnemen met het meldpunt openbare ruimte via telefoonnummer of stadhuis@oosterhout.nl Voor meer informatie kunt u kijken op

5 Like us op Facebook en maak kans op gezinsabonnement voor De Warande! Wij verloten twee gezinsabonnementen van Recreatieoord De Warande onder de likers van de Facebookpagina van Recreatieoord de Warande en gemeente Oosterhout. Eén abonnement gaat naar een liker van de Warande en één abonnement naar een liker van gemeente Oosterhout. Like je allebei? Twee keer kans dus. U heeft tot 2 mei kans. Tijdens de open dag van de Warande op 3 mei worden de winnaars bekend gemaakt. Ga dus gauw naar de Facebookpagina s van Recreatieoord De Warande en gemeente Oosterhout, klik op vind ik leuk en maak kans!

6 Donderdag 8 mei Rondleiding Lukwelpark Op donderdag 8 mei organiseert de gemeente Oosterhout een rondleiding door het Lukwelpark naar aanleiding van de nieuwe inrichting. Iedereen die dat leuk vindt, kan aansluiten om meer te weten te komen over het park dat nu als waterberging is ingericht. Ook u bent natuurlijk van harte welkom. Tijdens de officiële opening van het Lukwelpark in februari heeft wethouder Peters toegezegd dat er voor geïnteresseerden nog een rondleiding door het park zou volgen. Die rondleiding staat gepland voor 8 mei. Tijdens de rondleiding vertellen Miriam Kierkels en Johan van de Vrie (twee medewerkers van de gemeente) u alles over het park en haar functie als waterberging. Wilt u ook aansluiten bij de rondleiding? Stuurt u dan vóór maandag 5 mei een naar m.kierkels-stoop@oosterhout.nl Wanneer? Donderdag 8 mei van uur Locatie: Lukwelpark, bij de brug in het park Vragen? Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Miriam Kierkels, via telefoonnummer of adres m.kierkelsstoop@oosterhout.nl, of met Johan van de Vrie, via telefoonnummer of via adres j.van.de.vrie@oosterhout.nl

7 Bouw overdekte zwembaden op De Warande van start Wethouder Marian Janse onthulde op dinsdag 22 april een van de twee bouwborden voor het project concentratie zwembaden. De onthulling markeert de start van de bouw van het combibad op het recreatieoord de Warande. Omdat het buitenzwembad vanaf zaterdag 26 april 2014 gewoon weer open gaat, zijn de afgelopen weken de oude gebouwen op de Warande gesloopt. Op deze plek komen straks de nieuwe binnenbaden. Voor de horeca en de kleedunits zijn tijdelijke voorzieningen getroffen voor komend buitenseizoen. Terwijl het reguliere buitenseizoen loopt, gaat de bouw aan de nieuwe binnenbaden van start. Na het buitenseizoen wordt het 50-meterbad van De Warande voorzien van een transparante overkapping. Nieuwsgierig? Zowel op locatie als op de website is de bouw te volgen. Naast de onthulling van het bouwbord is ook het nieuwe parkeerterrein officieel in gebruik genomen. De afgelopen maanden is hard gewerkt om dit nog voor de opening van de Warande gereed te hebben. Door de aanleg van verharde parkeerplaatsen ontstaan bijna zeventig parkeerplaatsen meer dan voorheen. Het drassige grasveld is vervangen door bestrating. Door het toepassen van goede LED-verlichting wordt enerzijds de parkeerplaats goed verlicht waardoor de veiligheid toeneemt, anderzijds is deze erg energiezuinig. Een voorproefje voor de wijze waarop straks met energie wordt omgegaan in het nieuwe zwembad. Door alle Oosterhoutse zwembaden te concentreren op het recreatieoord kunnen de kosten van met name energie en personeel omlaag. Er ontstaat een betere voorziening tegen lagere kosten. De zwembaden De Blikken en Arkendonk zullen na realisatie van dit project hun functie als zwembad verliezen.

8 Op Koningsdag 26 april Weekmarkt op Schapendries In verband met Koningsdag kan de weekmarkt op zaterdag 26 april niet terecht op de Markt of Heuvel. De weekmarkt vindt dan plaats op het Schapendriesplein en het brede trottoir voor de flat bij het Lampenpaleis. De parkeerplaatsen zijn vanaf zaterdag 26 april uur tot zaterdag 26 april uur niet te gebruiken.

9 Vanaf 19 mei Werkzaamheden Statendamweg Vanaf maandag 19 mei worden aan het zuidelijk deel van de Statendamweg werkzaamheden uitgevoerd. De huidige tussen- en toplaag van het asfalt wordt vervangen. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot en met vrijdag 23 mei. Bereikbaarheid Tijdens de werkzaamheden zijn de aangrenzende woningen en bedrijven niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer. De fietspaden blijven bereikbaar. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Bovensteweg, de Pasteurlaan en de Strijenstraat. Meer informatie? Deze informatie, de tekeningen van de werkzaamheden en de tekening van de verkeersomleiding, zijn ook terug te vinden op via inwoners > openbare ruimte > jaarprogramma openbare ruimte > projecten 2014.

10 Aanleg vijver Slotjesveste Vanaf maandag 28 april wordt er een vijver aangelegd in de buitenruimte van het verpleeghuis Slotjesveste. Deze werkzaamheden duren tot begin juni. Eén van de randvoorwaarden voor de bouw van het verpleeghuis was dat het moest passen bij de historische Slotjes in het gebied. Rondom het gebouw wordt een waterpartij aangelegd, zodat het straks doet denken aan een kasteelburcht met slotgracht. De bouw van het verpleeghuis is inmiddels afgerond en op dit moment worden binnen de laatste werkzaamheden uitgevoerd. Ook met de inrichting van de buitenruimte is nu gestart. De buitenruimte aan de zijde van de Van Oldeneellaan en de bevoorradingsweg aan de achterzijde zijn aangelegd. De komende tijd wordt de waterpartij aangelegd. Deze krijgt een waterverbinding naar het Slotjesveld. De waterpartij moet straks een vast peil hebben, zodat het gebouw wordt gespiegeld in het water. De vijver is niet alleen mooi, maar is ook noodzakelijk voor de afvoer van hemelwater.

11 De Torenschouw duikt in het verleden De gemeente Oosterhout heeft een lespakket archeologie laten ontwikkelen, waarmee leerlingen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs kennismaken met verschillende aspecten van het archeologisch onderzoek in de Contreie en daarbuiten. Basisschool De Torenschouw ging donderdagmiddag 17 april aan de slag met het lespakket in het Huis voor Erfgoed. Wethouder Carla Bode (archeologie) was er bij en hielp de kinderen een handje. De Meander en De Strijende gingen eerder al aan de slag in het Huis van Erfgoed. In de klas krijgen de leerlingen eerst een introductie in de archeologie van Oosterhout. Daarna gaan ze met klei aan de slag om een mooie Contreie-urn te boetseren. In het Huis voor Erfgoed komen de leerlingen oog in oog te staan met de echte archeologische vondsten uit Oosterhout. Door doe-opdrachten met materialen als vuursteen, been, wol en leer, komen ze letterlijk in aanraking met het leven van vroeger. Twee vrijwilligers, Rinus Kuijpers en Hans Winkelman, begeleiden de kinderen bij de opdrachten. Aanmelden basisscholen Voor het lopend schooljaar hebben zich al enkele scholen aangemeld. Basisscholen kunnen zich aanmelden voor het schooljaar , via adres j.verstappen@oosterhout.nl Vrijwilligers gezocht Voor het schooljaar worden nog vrijwilligers gezocht die het leuk vinden om de kinderen bij de opdrachten uit het lespakket te begeleiden. Interesse? Neemt u dan contact op met mevrouw Verstappen van de gemeente Oosterhout, via adres j.verstappen@oosterhout.nl

12 Tipi s bouwen in De Weide Op woensdagochtend 16 april werd De Weide, het wijkpark in de Contreie, officieel geopend door wethouder Jan Peters en kinderen van basisschool de Achthoek. De kinderen gingen onder leiding van Martijn Ballemans (begeleider van ecologische projecten) in De Weide aan de slag met het bouwen van tipi's; vier wigwamhutten van wilgentakken uit de Oranjepolder. De tipi s blijven in de Weide staan, zodat kinderen hierin kunnen spelen. Bij vochtig weer kunnen de wilgen wortel schieten en worden de wilgententen groen, waardoor ze extra lang kunnen blijven staan. Wethouder Jan Peters: "De Weide wordt hiermee een heerlijke plek om te spelen. Zo blijkt maar weer dat je niet alleen kunt spelen met speeltoestellen, maar ook met dat wat de omgeving je biedt. Met takken, twijgen, water en aarde. Bedenk je eigen spel. Avontuurlijk spelen, dat kan in de Weide". De Weide is een wijkpark van bijna drie voetbalvelden groot, waar jong en oud straks heerlijk kan vertoeven. Fietsen, wandelen, picknicken, struinen, klimmen of ravotten in het speelbos. Of noten rapen in de boomgaard. Want in de Weide zijn straks bijvoorbeeld tamme kastanjes, kersen, frambozen, bramen en krenten te vinden. Foto s van de opening vindt u op de facebookpagina van de gemeente Oosterhout:

13 Win een boek Lever oude elektrische apparaten in bij milieustraat Op Koningsdag verkopen veel kinderen hun oude speelgoed en andere spullen op de vrijmarkt. Indien er na afloop elektrische apparaten over zijn, gooi deze dan niet weg, maar lever ze vanaf 28 april in bij de milieustraat, Wilhelminakanaal-Oost 7. De eerste honderd inleveraars van oude elektrische apparaten en/of kapotte spaarlampen krijgen het jeugdboek Schaduw over Koningsdag gratis. Ook worden 500 kanskaarten uitgedeeld, met kans op een leuk uitje voor het hele gezin. Bespaar grondstoffen Recycling is heel belangrijk. Want door recycling behouden we de grondstoffen voor generaties na ons. Ook komen schadelijke stoffen niet terecht in het milieu. Kleine elektrische apparaten worden via Wecycle voor meer dan 75% gerecycled. Spaarlampen zelfs voor meer dan 90%. Kunststoffen, ijzer, glas, koper; het worden na recycling weer nieuwe grondstoffen. Om te kunnen recyclen moeten apparaten en spaarlampen wel apart worden ingeleverd. Per jaar verdwijnt ruim 2 kilo per persoon in de vuilnisbak. Zonde, want zo gaat 35 miljoen kilo verloren voor recycling. De gemeente Oosterhout wil dit samen met Wecycle tegengaan.

Tot en met 15 juli werkzaamheden gedeelte Hoofseweg

Tot en met 15 juli werkzaamheden gedeelte Hoofseweg Tot en met 15 juli werkzaamheden gedeelte Hoofseweg Sinds 25 april tot en met 15 juli 2016 vinden er werkzaamheden aan de Hoofseweg plaats tussen de aansluiting met de Sterrenlaan en de Patrijslaan/Sterkenburg.

Nadere informatie

Aangepaste planning werkzaamheden De rioolwerkzaamheden hebben vertraging opgelopen. De planning is nu als volgt:

Aangepaste planning werkzaamheden De rioolwerkzaamheden hebben vertraging opgelopen. De planning is nu als volgt: Rioolinspecties in delen van Oosterhout In de maand mei vinden in Statendam Noord, Statendam Zuid en de Donkenbuurt rioolinspecties plaats. In de Molenbuurt, de Kruidenbuurt en Vrachelen Zuid Oost worden

Nadere informatie

Onderzoek naar voedselverspilling

Onderzoek naar voedselverspilling Onderzoek naar voedselverspilling Elke Nederlander gooit jaarlijks gemiddeld 40 kilo eetbaar voedsel weg. In heel Nederland belandt op die manier een hoeveelheid voedsel ter waarde van circa 2,5 miljard

Nadere informatie

Nieuw uitvoeringsprogramma en subsidieregeling Leefbaarheid provincie

Nieuw uitvoeringsprogramma en subsidieregeling Leefbaarheid provincie Nieuw uitvoeringsprogramma en subsidieregeling Leefbaarheid provincie Vergrijzing, ontgroening en arbeidsmigratie hebben hun invloed op de leefbaarheid in dorpen en wijken. Hoe zorgt u ervoor dat het goed

Nadere informatie

Voor de handhaving openbare orde, veiligheid en gezondheid zijn onderstaande spelregels vastgesteld:

Voor de handhaving openbare orde, veiligheid en gezondheid zijn onderstaande spelregels vastgesteld: Op Koningsdag 26 april Kindervrijmarkt en zaterdagmarkt op Schapendries Schrijf uw kinderen nu in! Het Oranjecomité, de ondernemers van Schapendries en van de Weekmarkt organiseren op Koningsdag 26 april

Nadere informatie

Parkeren op koopzondag 29 april en Koninginnedag 30 april. Koopzondag 29 april 2012 Straatparkeren: betaald parkeren van 12.00 tot 18.

Parkeren op koopzondag 29 april en Koninginnedag 30 april. Koopzondag 29 april 2012 Straatparkeren: betaald parkeren van 12.00 tot 18. Parkeren op koopzondag 29 april en Koninginnedag 30 april Koopzondag 29 april 2012 Straatparkeren: betaald parkeren van 12.00 tot 18.00 uur Parkeergarage Arendshof: geopend van 11.00 tot 20.00 uur Parkeergarage

Nadere informatie

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet.

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet. Eind augustus werkzaamheden viaduct A27 Vijf Eiken Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vinden er van ca. 7.00 uur tot ongeveer 19.00 uur werkzaamheden plaats onder het viaduct Vijf Eiken bij de afrit

Nadere informatie

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West 22 juni volgende fase Oostpolderweg-West Op maandag 22 juni start de volgende fase van de herinrichting van de Oostpolderweg. Dan wordt het gedeelte tussen de Statendamweg en de Trekbeemd afgesloten voor

Nadere informatie

Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen

Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen In de periode van 11 juni tot en met 19 juni. Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen Op donderdag 11 juni en vrijdag 12 juni en van maandag 15 juni tot en met vrijdag 19 juni repareert

Nadere informatie

Buurtpreventie starten?

Buurtpreventie starten? Buurtpreventie starten? Twee buurten in Oosterheide hebben een buurtpreventieteam opgericht; de Componistenbuurt en sinds kort ook de Warande en omstreken. In beide buurten staan borden die duidelijk maken

Nadere informatie

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december Warande en Paterserf Buurt van de Maand Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december De Warande en Paterserf zijn in december Buurt van de

Nadere informatie

Vanaf 2 september. Werkzaamheden riolering Spechtstraat

Vanaf 2 september. Werkzaamheden riolering Spechtstraat Vanaf 2 september Werkzaamheden riolering Spechtstraat Vanaf 2 september wordt de riolering vervangen in de Spechtstraat ter hoogte van huisnummers 22 tot en met 46 (even) en 23 tot en met 45 (oneven).

Nadere informatie

Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg

Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg De gemeente Oosterhout is gestart met de aanbesteding voor de verkoop van de laatste bedrijfskavel op het bedrijventerrein Everdenberg. Deze bedrijfskavel

Nadere informatie

Alleen voor het afhalen met auto/tractor + aanhanger, bestelauto of zelf vullen van plastic zakken, emmers of bakken.

Alleen voor het afhalen met auto/tractor + aanhanger, bestelauto of zelf vullen van plastic zakken, emmers of bakken. COMPOST AFHAALDAGEN VOORJAAR 2012 Net als voorgaande jaren is er ook dit najaar een compostactie voor de inwoners van de gemeente Oosterhout. Hiervoor is compostering De Hillen, Statendamweg 100, op de

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Werkzaamheden Statendamweg van mei tot augustus 2011

Werkzaamheden Statendamweg van mei tot augustus 2011 Werkzaamheden Statendamweg van mei tot augustus 2011 In de periode mei tot augustus 2011 vinden er verschillende werkzaamheden plaats aan de Statendamweg: reconstructie rotonde Statendamweg Oostpolderweg,

Nadere informatie

Volgende uitzending op 17 en 24 april. Tienerpartij Effent presenteert Event of Effent

Volgende uitzending op 17 en 24 april. Tienerpartij Effent presenteert Event of Effent Volgende uitzending op 17 en 24 april Tienerpartij Effent presenteert Event of Effent De Tienerpartij van Effent, de Oosterhoutse Mavo, heeft een driedelig tv-programma bedacht Event of Effent. Hierin

Nadere informatie

Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof

Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof De gemeente Oosterhout organiseert op woensdag 22 september aanstaande een inloopbijeenkomst over het afkoppelen van het regenwater van het gemengde

Nadere informatie

Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout

Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout De Programmaraad Breda en omstreken vergadert op 7 februari in Oosterhout. De Programmaraad Breda en omstreken adviseert kabelmaatschappij Ziggo, die de

Nadere informatie

Samenwerking ketenzorg dementie een feit

Samenwerking ketenzorg dementie een feit Samenwerking ketenzorg dementie een feit Op maandag 20 juni 2011 ondertekenden de gemeente Oosterhout en de verschillende ketenpartners de samenwerkingsovereenkomst Keten zorg dementie Oosterhout, waarmee

Nadere informatie

Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus

Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus In november en december vindt in Oosterhout voor het eerst de cursus Politiek Actief plaats. Inwoners die geïnteresseerd zijn in hoe de lokale

Nadere informatie

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten Jaargang 25 Nr. 3 Vrije dagen 17 okt. Groep 1-2-3 vrij 20-24 okt. Alle kinderen herfstvakantie Bijzondere activiteiten 14 okt. Kamp groep 1-2-3 15 okt. Kamp groep 1 t/m 8 16 okt. Kamp groep 4 t/m 8 17

Nadere informatie

Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02 De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 13 sept. Lina El Hatri juf Sandra en juf Maaike Max Kriesels juf Babs 14 sept. Aniela

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

PBS voor thuis: .. Agenda. Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen

PBS voor thuis: .. Agenda. Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 30 maart t/m 3 april Leerlingen t/m groep 2 vrij 06 april Pasen, alle leerlingen vrij 13 april Inloopochtend, 09.00 10.00

Nadere informatie

Aanpassing procedure Hulp bij het huishouden

Aanpassing procedure Hulp bij het huishouden Jeugd, zorg en werk Informatie over de drie transities Per 1 januari 2015 is de gemeente Oosterhout verantwoordelijk voor (bijna) alle ondersteuning op het gebied van werk en inkomen, zorg en welzijn en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

I LOVE AFVAL SCHEIDEN! JIJ OOK?

I LOVE AFVAL SCHEIDEN! JIJ OOK? I LOVE AFVAL SCHEIDEN! JIJ OOK? Hoi, ik ben Maarten Milieu. Ik werk voor Cyclus en haal bij jou thuis het afval op. De ene dag leeg ik groene minicontainers met een zijlader. De andere dag zie je me zakken

Nadere informatie

In de maanden augustus, september en oktober vinden er in verschillende delen van Oosterhout werkzaamheden plaats aan de riolering.

In de maanden augustus, september en oktober vinden er in verschillende delen van Oosterhout werkzaamheden plaats aan de riolering. Werkzaamheden riolering In de maanden augustus, september en oktober vinden er in verschillende delen van Oosterhout werkzaamheden plaats aan de riolering. Reiniging riolen Slotjes In de maanden september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Datum bewonersbrief: 2 april 2019 Contactpersoon: de heer Strating Telefoonnummer: 14 0 75 Inhoud bewonersbrief: Vorig jaar informeerden

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie over een bericht opvragen, of reageren op

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening

Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening Sinds 1 oktober 2013 heeft de gemeente Oosterhout met behulp van de starterslening al 40 starters geholpen bij de aankoop van hun eerste woning. Per 1 mei

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

De omgevingsvergunning: gemak voor burger en bedrijfsleven

De omgevingsvergunning: gemak voor burger en bedrijfsleven De omgevingsvergunning: gemak voor burger en bedrijfsleven Per 1 oktober 2010 is de nieuwe omgevingsvergunning van kracht. Wie wil bouwen, verbouwen, een boom wil kappen of een nieuwe oprit wil aanleggen

Nadere informatie

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd De Dinsdagmarkt op de Markt is per direct opgeheven. Dat komt vanwege de afname van klantbezoeken waardoor de werving van nieuwe marktkooplieden stagneerde

Nadere informatie

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Dit jaar dreigde er weinig te beleven te zijn voor de Oosterhoutse jeugd tijdens Carnaval maar dat is nu opgelost. Zo kunnen jongeren van 14 tot en met 17 jaar

Nadere informatie

Sauwerd, februari 2015

Sauwerd, februari 2015 Sauwerd, februari 2015 Van de directeur Op je kop in de prullenbak! Drie weken lang heeft de container van de actie recycleplan op ons schoolplein gestaan. En wat werd er flink gesjouwd met oude elektrische

Nadere informatie

Parkeren op eigen terrein

Parkeren op eigen terrein Parkeren op eigen terrein Het Noordwestelijk Villagebied is een bijzonder deel van Hilversum. Een combinatie van historische villaparken en wijken, met een uitgesproken groen karakter. Niet voor niets

Nadere informatie

Informatieboekje. BSO Met Juf Buiten (onderdeel van Bij Juf Thuis )

Informatieboekje. BSO Met Juf Buiten (onderdeel van Bij Juf Thuis ) Informatieboekje BSO Met Juf Buiten (onderdeel van Bij Juf Thuis ) Welkom bij onze buiten BSO Met Juf Buiten In september 2014 is onze BSO Bij Juf Thuis gestart met een buiten BSO Met Juf Buiten. Na een

Nadere informatie

maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015

maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015 Elk jaar organiseert de HAN een introductie voor de nieuwe studenten. Dit jaar vindt deze introductie plaats van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015. De introductie is een uitstekende gelegenheid

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari,

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Groep 8 CITO eindtoets dinsdag t/m donderdag 7 Februari, vrijdag Warme truiendag 13 Februari, donderdag Playbackshow 5 Februari, woensdag Spreekuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

9 april Juf Anja jarig

9 april Juf Anja jarig 6 april Schoolvoetbaltoernooi jongens 6 april Vergadering Ouderraad 9 april Juf Anja jarig Beste abonnees, Ook deze week hebben we een aantal aandachtspunten. Denkt u er allereerst aan dat uw kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. OBS De Plataan. Maart 2016. Welkom. Rapporten. Paasontbijt. Dieren bij een spreekbeurt

Nieuwsbrief. OBS De Plataan. Maart 2016. Welkom. Rapporten. Paasontbijt. Dieren bij een spreekbeurt Maart 2016 OBS De Plataan Nieuwsbrief In dit nummer: Welkom Rapporten Dieren in de klas 1 Welkom We heten Sara Kuduzovic, Rylee Valeriano, Jesmay de Hooge en Saar Walsh welkom bij ons op school. We hopen

Nadere informatie

De vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften gemeente Woudrichem houdt op maandag 22 april 2013, vanaf 17.30 uur hoorzittingen inzake:

De vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften gemeente Woudrichem houdt op maandag 22 april 2013, vanaf 17.30 uur hoorzittingen inzake: Gemeentepagina Woudrichem week 16, 18 april 2013 Bespaar na Koninginnedag met overgebleven apparaten in Woudrichem Op Koninginnedag zullen veel kinderen oude spullen te koop aanbieden op de vrijmarkt.

Nadere informatie

Er mogen op straat geen alcoholhoudende drank en bederfelijke etenswaren verkocht worden omdat dit aan strenge regels is gebonden.

Er mogen op straat geen alcoholhoudende drank en bederfelijke etenswaren verkocht worden omdat dit aan strenge regels is gebonden. 26 oktober Kindervrijmarkt op de Markt Op 26 oktober vindt er een kindervrijmarkt plaats naast de reguliere zaterdagmarkt op de Markt. Bij een kindervrijmarkt verkopen kinderen hun oude speelgoed en andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF FEBRUARI 2016

INFORMATIEBRIEF FEBRUARI 2016 INFORMATIEBRIEF FEBRUARI 2016 Website: http://julianaschool-sneek.nl Email: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, In deze Informatiebrief wil ik u informeren over de volgende zaken: Personele zaken:

Nadere informatie

Zoek de. 10 verschillen

Zoek de. 10 verschillen oek de 10 verschillen 4 Wecycle-woordzoeker Kun jij alle woorden vinden in deze Wecycle-woordzoeker? De woorden staan van links naar rechts, van boven naar benden, schuin en van achter naar voren. Streep

Nadere informatie

Verblijf in het buitenland met een bijstandsuitkering

Verblijf in het buitenland met een bijstandsuitkering Verblijf in het buitenland met een bijstandsuitkering Als u een bijstandsuitkering ontvangt, kan u een bepaalde periode met behoud van uitkering in het buitenland verblijven. Aan deze periode is door de

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De verbouwing op de benedenverdieping is klaar! Het kinderdagverblijf zit weer op de begaande grond en wat is het mooi!!

Nadere informatie

Voorbeelden van draaiboeken

Voorbeelden van draaiboeken Praktische tips 2 Voorbeelden van draaiboeken 3 Voorbeeld uitnodiging herdenking 4 Voorbeeld uitnodiging overdracht 5 Voorbeeld welkomstwoord 5 Voorbeeld slotwoord 6 Gedichten Voorbeelden van draaiboeken

Nadere informatie

Meer lezen? Kijk op www.decontreie.nl, en ga naar Archeologie > Nieuws

Meer lezen? Kijk op www.decontreie.nl, en ga naar Archeologie > Nieuws Uit de bodem van de Contreie Prehistorische graven Het archeologisch onderzoek in de Contreie is nog in volle gang. Ten oosten van de Herweg zijn de afgelopen weken vooral sporen gevonden van het prehistorisch

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft 1. Werkzaamheden Wat gaat er gebeuren? De provincie Zuid-Holland voert vanaf het voorjaar van 2015 groot onderhoud uit aan de N473. De N473 loopt van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 11 Schooljaar 14-15 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval op Het Kompas De kinderen van de groepen 1/2/3 vieren donderdag 12 februari carnaval met elkaar. De kinderen van de groepen 1/2/3

Nadere informatie

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Hieronder geven wij de openingstijden aan van het stadhuis, de milieustraat, Recreatieoord De Warande, Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) in Tilburg

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 In deze nieuwsbrief: Ouderportaal Opbrengst kerstmarkt Cito Eindtoets NT2 klas en meer Grote Peuterdag Schoolfotograaf Op vrijdag 20 maart wordt de jaarlijkse Grote Peuterdag

Nadere informatie

Medeling parkeervergunning bewoners vergunningengebied. De geldigheid van de parkeervergunning 2015 loopt af op 31 december aanstaande.

Medeling parkeervergunning bewoners vergunningengebied. De geldigheid van de parkeervergunning 2015 loopt af op 31 december aanstaande. Medeling parkeervergunning bewoners vergunningengebied. De geldigheid van de parkeervergunning 2015 loopt af op 31 december aanstaande. In de loop van week 47/48 krijgen bewoners van het vergunningengebied

Nadere informatie

oktober 2012 Servicenormen Wat mag u van de gemeente verwachten?

oktober 2012 Servicenormen Wat mag u van de gemeente verwachten? oktober 2012 Servicenormen Wat mag u van de gemeente verwachten? Contact Voorwoord Adres Slotjesveld 1 4902 ZP Oosterhout Postadres Postbus 10150 4900 GB Oosterhout Telefoonnummer 14 0162 Internet www.oosterhout.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Deze keer leest u onder andere: Voorwoord Roger Vakwerk is Meesterwerk Werkgroep Identiteit Nieuws uit groep 1a/2a Bouwactiviteiten Inmiddels heeft

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Checklist fysieke wijkkenmerken van de gebouwde omgeving

Checklist fysieke wijkkenmerken van de gebouwde omgeving Checklist fysieke wijkkenmerken van de gebouwde omgeving Deze checklist is tot stand gekomen ten behoeve van het onderzoeksproject Wijk en Jeugd, waar gekeken wordt naar de fysieke (in)activiteit van kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

Stand van zaken werkzaamheden

Stand van zaken werkzaamheden Nummer 22 - april 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de stand van zaken van de werkzaamheden, de bouwvergunningaanvraag

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

de Westfriese Bibliotheken

de Westfriese Bibliotheken De Westfriese bibliotheken bieden samen met 5 Westfriese culturele instellingen een gezamenlijk educatief programma aan voor de Kinderboekenweek 2015. De thema s natuur, techniek en wetenschap staan centraal,

Nadere informatie

H O F N I E U W S. BERICHT VAN DE LEESCOORDINATOREN: DE ZOMERLEESDIP Zie bijlage 1 van deze nieuwsbrief.

H O F N I E U W S. BERICHT VAN DE LEESCOORDINATOREN: DE ZOMERLEESDIP Zie bijlage 1 van deze nieuwsbrief. H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Vrijdag 6 juli 1 t/m 8 Laatste schooldag Ma 8/7 t/m vr.16/8 1 t/m 8 Zomervakantie AFSLUITING SCHOOLJAAR 2017-2018 Waterspektakel Beste ouders, opa en oma's

Nadere informatie

Dodenherdenking zaterdag 4 mei Bezinningsbijeenkomst. Grote Kerk, Noordstraat, Terneuzen

Dodenherdenking zaterdag 4 mei Bezinningsbijeenkomst. Grote Kerk, Noordstraat, Terneuzen Dodenherdenking zaterdag 4 mei 2013 Bezinningsbijeenkomst Grote Kerk, Noordstraat, Terneuzen voorafgaand aan de Stille Tocht en de plechtigheid bij het Monument Thema Vrijheid spreek je af Inleidende muziek

Nadere informatie

Feestelijke Ouderavond groot Succes

Feestelijke Ouderavond groot Succes 24-ste jaargang 2014-2015 Nummer 250 ouderbulletin april 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Feestelijke Ouderavond groot succes Streetwise

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!!

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolreis. Gevonden voorwerpen. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Schoolreis. Gevonden voorwerpen. In dit nummer: 08 september 205 Nieuwsbrief In dit nummer: Schoolreis Op dinsdag 5 september a.s. zullen de groepen 3 t/m 8 op schoolreis naar de Efteling gaan. De kinderen worden om 08.30 uur in de klas verwacht, waarna

Nadere informatie

IGOV Kenniscafé Openbare Verlichting Inzameling en verwerking van afgedankte openbare verlichting

IGOV Kenniscafé Openbare Verlichting Inzameling en verwerking van afgedankte openbare verlichting IGOV Kenniscafé Openbare Verlichting Inzameling en verwerking van afgedankte openbare verlichting 14 maart 2019 Bart van Kalkeren 1 van 14 Wie is Wecycle rol Wecycle is een non-profitorganisatie, werkt

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over DE Peuterschool in Amsterdam Zuidoost

Veel gestelde vragen over DE Peuterschool in Amsterdam Zuidoost Veel gestelde vragen over DE Peuterschool in Amsterdam Zuidoost Maart 2015 Wat is een Peuterschool? De Peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de

Nadere informatie

Aanmelden uitkering voortaan digitaal

Aanmelden uitkering voortaan digitaal Aanmelden uitkering voortaan digitaal Voor het aanvragen van een bijstandsuitkering hoeft u tegenwoordig niet meer langs te komen op het stadhuis. U kunt deze ook via de website van de gemeente Oosterhout

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Maandbrief februari 2016

Maandbrief februari 2016 OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief februari 2016 Nieuwe leerlingen in groep 1, 3 en 6 Nilay en Jelske starten in februari als nieuwe leerlingen op onze school

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 Informatie avond (Herhaalde berichtgeving): Op dinsdag

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 3 september 2014

Nieuwsbrief 2 3 september 2014 Engelgaarde 33, 7943 LD Meppel - 0522 260651 - www.detolter.nl - directie@detolter.nl Nieuwsbrief 2 3 september 2014 Agenda Donderdag 04 september informatieavond groep 3 en 7 Maandag 08 september informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Pda speurtocht: Enkhuizen duurzaam?!

Pda speurtocht: Enkhuizen duurzaam?! Pda speurtocht: Enkhuizen duurzaam?! Wat is duurzaam? Duurzaam betekent letterlijk dat iets lang kan blijven bestaan. En tegenwoordig wordt er vooral mee bedoeld dat de aarde lang kan blijven bestaan.

Nadere informatie