Vanaf 18 april werkzaamheden in de Sint Josephstraat

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vanaf 18 april werkzaamheden in de Sint Josephstraat"

Transcriptie

1 Vanaf 18 april werkzaamheden in de Sint Josephstraat Vanaf maandag 18 april worden er bestratingswerkzaamheden uitgevoerd in de Sint Josephstraat in het gedeelte tussen de Catharinastraat en de Zandheuvel. De trottoirs krijgen nieuwe tegels, de rijbaan krijgt nieuwe gebakken klinkers en de parkeervakken betonklinkers. De trottoirbanden van natuurstenen blijven gehandhaafd en trottoirbanden van beton worden vervangen door natuurstenen. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. We beginnen aan de zijde van de Zandheuvel richting Catharinastraat. Tijdens de werkzaamheden is doorgaand verkeer in dit gedeelte van de Sint Josephstraat niet mogelijk. Het eenrichtingsverkeer wordt tijdens de werkzaamheden opgeheven. De werkzaamheden zijn naar verwachting eind mei of begin juni afgerond.

2 Papieren belastingaanslag verdwijnt Aanslag (lokale) belastingen voortaan in berichtenbox MijnOverheid Indien u uzelf heeft aangemeld op en u uw e- mailadres heeft opgegeven, dan ontvangt u uw post over onder andere belastingaanslagen in uw persoonlijke berichtenbox op Mijn Overheid. Als er een bericht binnenkomt in uw berichtenbox dan krijgt u een e- mail op uw adres met de melding dat u post heeft ontvangen in uw berichtenbox. Indien u geen adres hebt opgegeven, houd dan zelf in de gaten of er post voor u is in de berichtenbox. Controleer dus voor de zekerheid of uw aanslag in de berichtenbox zit. Op kunt u met uw DigiD inloggen. Wordt uw administratie gedaan door iemand anders, vraag dan of deze voor u controleert of de aanslag naar de berichtenbox is verzonden. Hebt u geen aanslag ontvangen? Als u gebruik maakt van de berichtenbox (de digitale postbus) van MijnOverheid, dan ontvangt u dit jaar geen papieren aanslag per post. U ontvangt uw aanslag dan in de berichtenbox. De Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB) legt namens uw gemeente en het waterschap de aanslag lokale belastingen op. Uw aanslag voortaan digitaal? U kunt zich voor 2016 nog aanmelden voor de digitale aanslag en andere correspondentie van de Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB). U logt hiervoor in op met uw DigiD. Bij Instellingen onder Samenwerkingsverbanden kiest u voor Belastingsamenwerking West-Brabant. U krijgt dan de eerstvolgende aanslag lokale belastingen in uw berichtenbox.

3 Voor jongeren van groep 7 en 8 28 april Cruyff 6vs6 voetbaltoernooi Op 28 april vindt het selectietoernooi Cruyff 6vs6 plaats op het Cruyff Court op het Slotjesveld. Dit toernooi is een internationaal kampioenschap dat door jongeren, de Heroes of the Cruyff Courts, wordt georganiseerd voor kinderen uit groep 7 en 8. Het vindt plaats in tien verschillende landen waarbij het thema respect centraal staat. De wedstrijden zijn zes tegen zes en deelname is gratis. Het toernooi is van 9.30 uur tot uur. Aanmelden is noodzakelijk (individueel of met team) en kan tot en met 20 april. Stuur hiervoor een naar pim@oosterhoutinbeweging.nl Kwartfinales Het beste jongens- en meisjesteam van het selectietoernooi op 28 april, worden geselecteerd voor de kwartfinales. Deze kwartfinales vinden dit jaar ook plaats in Oosterhout, op 18 mei aanstaande. De beste teams uit de gemeente Breda, Boxtel, Waalwijk, Tilburg en Oosterhout strijden tegen elkaar voor het kampioenschap. Organisatie Dit voetbaltoernooi wordt georganiseerd door Heroes of the Cruyff Courts. Deze heroes zijn Oosterhoutse jongeren die door Oosterhout in Beweging (OiB) en Surplus worden opgeleid een evenement te organiseren. Hierdoor ontdekken zij hun talenten en groeit het zelfvertrouwen. Jongeren die deze opleiding succesvol afronden ontvangen een certificaat en blijven actief betrokken bij de organisatie van buurtactiviteiten. Met behulp van OiB, Surplus en programma JONG van de gemeente Oosterhout zorgen ze voor een goed georganiseerde dag.

4 Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 19 april 2016 Aanvang: uur Plaats: Raadzaal DEEL A: VASTSTELLING AGENDA EN VERSLAGEN 1. BI Definitieve raadsagenda 2. BI Notulen van de raadsvergadering van 22 maart 2016 DEEL B: LIJST VAN INGEKOMEN STUKKEN 1. Lijst van aan de gemeenteraad geadresseerde brieven lis Schrijven van brieven voor gevangenen IO DEEL C: BESLUITVORMENDE BEHANDELING 1. Raadsnota BI Minimabeleid 2016 en verder 2. Raadsnota BI e Wijziging op de verordening toeristenbelasting Raadsnota BI Meerjarenbegroting Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB) 4. Raadsnota BI Vaststelling bestemmingsplan Buitengebied 2013 (incl. Lint Oosteind) Reparatieherziening Raadsnota BI N282 Dorst aanvraag voorbereidingskrediet 6. Raadsnota BI Wijzigingsverordening Sociale Zekerheid 2016 DEEL D: BESPREKING BRIEF LIJST INGEKOMEN STUKKEN Brief van de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant d.d. 26 januari 2016 over financiële en beleidsmatige kaders 2017

5 Inspreken over een agendapunt? Ziet u in de conceptagenda een punt waar u de raadsleden graag wat meer over wilt vertellen? Een mening, kritiek, aanvullende informatie of een tip? Dit kan op 12 april 2016 tijdens de informatieavond van de raad. U hebt dan vijf minuten de tijd om in te spreken bij de raad. U moet zich wel vooraf opgeven bij de Griffie, telefoonnummer (opgeven voor maandag 11 april 2016). De besluitenlijst van de raadsvergadering van 22 maart 2016 kunt u vinden op Gast bij de Raad 19 april 2016 Voorafgaand aan de raadsvergadering van 19 april 2016 en daarna om de maand vindt de activiteit gast bij de raad plaats. Geïnteresseerde inwoners van Oosterhout kunnen een kijkje nemen achter de schermen van een raadsvergadering. U krijgt uitleg over de werkzaamheden van de raad, de politiek en de raadsvergadering. Ook kunt u eerste rang plaatsnemen op de publieke tribune en de raadsvergadering bijwonen. We hebben maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij want vol is vol. Het programma begint om uur en is inclusief een eenvoudige maaltijd. Er zijn geen kosten aan verbonden. U kunt zich opgeven bij de griffie, door een te sturen naar griffie@oosterhout.nl of of te bellen naar telefoonnummer

6 Uitnodiging voor geïnteresseerden 12 april Informatieavond Buurtpreventieteam Verzetstrijdersbuurt Het Buurtpreventieteam Verzetstrijdersbuurt is nu ruim een jaar geleden geformeerd. Inmiddels is verderop in de wijk ook een initiatief gestart waarmee wij samenwerken. Binnenkort gaan we verder als één buurtpreventieteam Vrachelen 1. We vinden het tijd om een informatieavond te organiseren. U bent hierbij van harte welkom. De informatieavond vindt plaats op 12 april in de aula van OBS de Pionier om uur. U dient zich wel van te voren aan te melden door een te sturen naar buurtpreventievrachelen1@gmail.com. Vermeld hierin uw naam en met hoeveel mensen u komt. Dit in het verband met het aantal beschikbare plaatsen en catering. Tijdens de informatieavond praten wij u bij over wie we zijn, wat we doen, en wat we samen gaan doen in de toekomst. De wijkagent vertelt over zijn werk en wat we kunnen doen om de veiligheid in onze wijk te verhogen. Vanuit de gemeente zijn vertegenwoordigers van Buurtbeheer en van de Unit Veiligheid aanwezig. De buurtpreventieteams in Oosterhout hebben veel invloed op de veiligheid in onze stad. Het aantal inbraken daalt. Wij zijn altijd op zoek naar actieve bewoners voor in ons buurtpreventieteam! U kunt ons tijdens deze avond laten weten dat u mee wilt doen; bijvoorbeeld als straatcoördinator. U kunt ons ook een sturen: buurtpreventievrachelen1@gmail.com. Meer informatie Op de website van de gemeente Oosterhout vindt u alle informatie over buurtpreventieteams in Oosterhout. Zie hiervoor > inwoners > wonen-leven > buurtbeheer > buurtpreventie.

7 Van 1 april tot en met 1 mei Voorverkoop seizoensabonnement Warande met 10% korting! Hebt u ook zin in de zomer? Op Recreatieoord de Warande kunt u lekker zwemmen, genieten van het mooie weer, heerlijk eten in de Brasserie en de kinderen kunnen ook fijn spelen. Bij minder mooi weer kunnen de gasten overdekt zwemmen. De voorverkoop van het seizoensabonnement op Recreatieoord De Warande (individueel en gezinsabonnement) is gestart op 1 april en duurt tot en met 1 mei Als u in de voorverkoop uw seizoensabonnement aanschaft, krijgt u 10% korting op het aankoopbedrag! Uw abonnement kunt u aanschaffen via of aan de kassa van het Recreatieoord. Het zomerseizoen van Recreatieoord De Warande start op 25 april 2016.

8 Subsidie aanvragen vóór 27 april Op 8 juni Buitenspeeldag; doet u ook mee? Op woensdag 8 juni is het Nationale Buitenspeeldag. Ook de gemeente Oosterhout doet hier aan mee. Op deze dag worden straten afgesloten voor verkeer zodat kinderen veilig op straat kunnen spelen. Voor deelnemers is er een subsidie beschikbaar. Wilt u en/of uw kind(eren) meedoen? U dient dan vóór 27 april subsidie aan te vragen. Het aanvraagformulier kunt u downloaden op > inwoners > wonen en leven > subsidies-en-subsidieportaal > Buitenspeeldag. De Nationale Buitenspeeldag is een landelijk initiatief. In een schone straat spelen kinderen beter De Buitenspeeldag van dit jaar koppelen wij aan de actie In een schone straat, spelen kinderen beter. De uitstraling van de omgeving bepaalt ook het gebruik ervan. Op vakantie rijden we graag door naar een volgende parkeerplaats als de huidige er vies uitziet. Zo is het ook in de straat waar kinderen spelen; daarbij is en voelt een schone omgeving veiliger. Subsidie aanvragen? Bewoners die deze dag een straatfeest willen organiseren, kunnen hiervoor een financiële bijdrage krijgen van de gemeente. De gemeente stelt aan initiatieven een subsidie van 500 of 750 (bij meer dan 250 kinderen) beschikbaar. Tot 27 april kunt u subsidie aanvragen. Het aanvraagformulier kunt u downloaden op > inwoners > wonen en leven > subsidies-en-subsidieportaal > Buitenspeeldag.

9 In april extra handhaving op fietsen in binnenstad Het team Handhaving van de gemeente Oosterhout handhaaft iedere maand extra op bepaalde onderwerpen. In april is er extra handhaving op fietsen in de binnenstad gedurende de tijden waarop dit verboden is. Dit geldt uiteraard ook voor brom- en snorfietsers; voor hen is het nooit toegestaan om door de binnenstad te rijden. De binnenstad is onder andere winkelcentrum Arendshof, Klappeijstraat, winkelcentrum Zuiderhout en Arkendonk. Een boete voor (brom-/snor) fietsen in de binnenstad bedraagt 55,-. Het is niet toegestaan om in de binnenstad te fietsen, omdat het de veiligheid van het winkelend publiek aantast, het voor overlast zorgt, en er een groot verschil is in snelheid tussen een voetganger en een (brom-/snor)fietser. Daarnaast krijgt handhaving veel meldingen binnen van burgers over fietsers in de binnenstad. Medewerkers van Handhaving kunnen ook optreden indien zij geen uniform dragen. Zij moeten zich altijd kunnen legitimeren. Vraag daarom altijd naar legitimatiebewijzen indien u aangehouden wordt.

10 Fietst u mee? 17 april Geitjestocht 20 of 40 km Dit jaar vinden er een aantal fietstochten plaats waar u ook aan mee kunt doen! Deze tochten met vastgestelde fietsroutes worden georganiseerd door de stichting Oosterhoutse Fietsdagen in samenwerking met de ZLTO (Zuidelijke Land- en Tuinbouw organisatie) en met behulp van de gemeente Oosterhout. De tochten hebben een eigen themalocatie. Zo is er dit jaar een Geitjestocht, Aspergetocht, Fietsvierdaagse, Familie Fietsdag, Molentocht en Paddestoelentocht. De startlocatie is het terrein van honkbalvereniging Twins aan de Kasteeldreef in Oosterhout. De fietstochten (met uitzondering van de Fietsvierdaagse) kosten 5,- per persoon. Kinderen tot en met 16 jaar zijn gratis. Hiervoor krijgt u een routekaart, toegang tot een themalocatie en stempelkaart. Met uw deelname steunt u ook een goed doel; de AHC-vereniging. Deze vereniging steunt onderzoek naar de oorzaken van deze vrij zeldzame neurologische aandoening. De eerste fietstocht van dit jaar is de Geitjestocht, deze vindt plaats op zondag 17 april. Deelnemers kunnen kiezen uit een tocht van 20 of 40 km. Wandelaars en steppers zijn ook welkom; de route is niet geschikt voor skaters en skeelers. Deelnemers kunnen starten vanaf 9.00 uur tot uur vanuit de locatie terrein van honkbalvereniging Twins aan de Kasteeldreef in Oosterhout. De deelname kost 5,- per persoon; kinderen tot en met 16 jaar doen gratis mee. In deze tocht is een bezoek aan een boerderij inbegrepen waar pas geitjes en lammetjes geboren zijn. Voor meer informatie of om u zelf in te schrijven gaat u naar U kunt zich ook op dag zelf inschrijven bij de startlocatie.

11 16 april Rolstoelbeweegdag in sporthal Arkendonk Sportloket West-Brabant organiseert de derde Regionale Rolstoelbeweegdag op zaterdag 16 april in sporthal Arkendonk in Oosterhout. Sporten en bewegen is goed voor iedereen. Maar wat als je dit zittend moet doen doordat je rolstoel gebonden of langdurig geblesseerd bent? Ook dan kan iedereen sporten! Na het succes van vorig jaar kan ook dit jaar iedereen die zittend wil sporten, kennismaken met de verschillende sportmogelijkheden. Iedereen kan deze dag zelf meedoen met sport- en bewegen. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen of persoonlijk sport- en beweegadvies te krijgen. Op 16 april van tot is iedereen van harte welkom bij sporthal Arkendonk, Zwanendonk 44, in Oosterhout. Een deelneemster over haar deelname van vorig jaar: Wat is er nou leuker dan een sport- en beweegactiviteit te kunnen uitproberen? Gewoon even voelen of het bij je past! Vorig jaar was voor mij één groot succes. Ik vond het heel speciaal om meerdere sporten uit te proberen. Zo heb ik meegedaan aan het rolstoeldansen, roeien en rolstoelschermen. Wat de middag voor mij extra speciaal maakte, is dat je niet alleen kennis kan maken met verschillende sporten, maar juist ook met andere mensen die zich in dezelfde situatie bevinden. Aanmelden/ meer informatie Vooraf aanmelden voor de Rolstoelbeweegdag is prettig, maar niet noodzakelijk. Aanmelden kan door te mailen naar of te bellen naar (076)

Werkzaamheden fietspad Kromgatweg

Werkzaamheden fietspad Kromgatweg Werkzaamheden fietspad Kromgatweg Vanaf maandag 18 april vinden er wegwerkzaamheden plaats op het fietspad aan de Kromgatweg. Dit fietspad is versleten en voldoet niet meer aan de kwaliteitseisen. De huidige

Nadere informatie

Moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? Bereken uw recht!

Moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? Bereken uw recht! Moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? Bereken uw recht! Gebruikt u uw vakantiegeld om de gaten in uw portemonnee te dichten? Of houdt u altijd een stuk maand over aan het eind van uw portemonnee?

Nadere informatie

Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 20 oktober 2015

Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 20 oktober 2015 Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 20 oktober 2015 Aanvang: 19.30 uur Plaats: raadzaal DEEL A: VASTSTELLING AGENDA EN VERSLAGEN 1. BI.0150434 Definitieve raadsagenda 2. BI.0150435 Notulen van de raadsvergadering

Nadere informatie

1. BI.0150211 Definitieve raadsagenda 2. BI.0150212 Notulen van de raadsvergadering van 21 en 22 april 2015

1. BI.0150211 Definitieve raadsagenda 2. BI.0150212 Notulen van de raadsvergadering van 21 en 22 april 2015 Concept-agenda raadsvergadering dinsdag 26 mei 2015 Aanvang: 19.30 uur Plaats: Raadzaal DEEL A: Vaststelling agenda en verslagen 1. BI.0150211 Definitieve raadsagenda 2. BI.0150212 Notulen van de raadsvergadering

Nadere informatie

Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus

Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus In november en december vindt in Oosterhout voor het eerst de cursus Politiek Actief plaats. Inwoners die geïnteresseerd zijn in hoe de lokale

Nadere informatie

Subsidie aanvragen vóór 27 april. Op 8 juni Buitenspeeldag; doet u ook mee?

Subsidie aanvragen vóór 27 april. Op 8 juni Buitenspeeldag; doet u ook mee? Subsidie aanvragen vóór 27 april Op 8 juni Buitenspeeldag; doet u ook mee? Op woensdag 8 juni is het Nationale Buitenspeeldag. Ook de gemeente Oosterhout doet hier aan mee. Op deze dag worden straten afgesloten

Nadere informatie

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Hieronder geven wij de openingstijden aan van het stadhuis, de milieustraat, Recreatieoord De Warande, Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) in Tilburg

Nadere informatie

Denk mee over uw WOZ

Denk mee over uw WOZ Denk mee over uw WOZ De Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB) stelt o.a. in de gemeente Oosterhout de waarde vast van alle woningen. Dit is verplicht volgens de Wet waardering onroerende zaken (Wet

Nadere informatie

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West 22 juni volgende fase Oostpolderweg-West Op maandag 22 juni start de volgende fase van de herinrichting van de Oostpolderweg. Dan wordt het gedeelte tussen de Statendamweg en de Trekbeemd afgesloten voor

Nadere informatie

Buurtpreventieteams in de spotlight

Buurtpreventieteams in de spotlight Buurtpreventieteams in de spotlight In dorpen, wijken en buurten maken mensen de stad. Buurtcoördinatoren van de gemeente werken samen met tal van bewoners en instanties. Dit keer in het licht: De buurtpreventieteams!

Nadere informatie

uw inkomen is de afgelopen 36 maanden niet (veel) hoger geweest dan 110% van de voor u geldende bijstandsnorm:

uw inkomen is de afgelopen 36 maanden niet (veel) hoger geweest dan 110% van de voor u geldende bijstandsnorm: Eén keer per jaar financieel steuntje in de rug Mensen met een laag inkomen, kunnen in aanmerking komen voor een jaarlijkse tegemoetkoming: de individuele inkomenstoeslag. Na toekenning van deze toeslag,

Nadere informatie

Juni tot en met december 2016 Wegwerkzaamheden in Oosterhout

Juni tot en met december 2016 Wegwerkzaamheden in Oosterhout Juni tot en met december 2016 Wegwerkzaamheden in Oosterhout Van juni tot en met december 2016 vinden er wegwerkzaamheden plaats aan een aantal wegen in Oosterhout. In de plattegrond ziet u de meeste activiteiten

Nadere informatie

Landschapspark De Open Linie nodigt u uit! Wandeling t Akkerreservaat en de natuurbufferzone de Hannebroeck op vrijdag 10 juli 2015

Landschapspark De Open Linie nodigt u uit! Wandeling t Akkerreservaat en de natuurbufferzone de Hannebroeck op vrijdag 10 juli 2015 Landschapspark De Open Linie nodigt u uit! Wandeling t Akkerreservaat en de natuurbufferzone de Hannebroeck op vrijdag 10 juli 2015 Landschapspark De Open Linie nodigt u uit om op vrijdag 10 juli twee

Nadere informatie

Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 22 september 2015

Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 22 september 2015 Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 22 september 2015 Aanvang: 19.30 uur Plaats: Raadzaal DEEL A: VASTSTELLING AGENDA EN VERSLAGEN 1. BI.0150397 Definitieve raadsagenda 2. BI.0150395 en BI.0150396 Notulen

Nadere informatie

In de maanden augustus, september en oktober vinden er in verschillende delen van Oosterhout werkzaamheden plaats aan de riolering.

In de maanden augustus, september en oktober vinden er in verschillende delen van Oosterhout werkzaamheden plaats aan de riolering. Werkzaamheden riolering In de maanden augustus, september en oktober vinden er in verschillende delen van Oosterhout werkzaamheden plaats aan de riolering. Reiniging riolen Slotjes In de maanden september

Nadere informatie

Van 4 tot en met 7 april Doe mee aan de 4-Day Aqua Experience bij Recreatieoord De Warande

Van 4 tot en met 7 april Doe mee aan de 4-Day Aqua Experience bij Recreatieoord De Warande Van 4 tot en met 7 april Doe mee aan de 4-Day Aqua Experience bij Recreatieoord De Warande Op 4, 5, 6 en 7 april is het '4-day Aqua Experience' bij Recreatieoord De Warande. Op deze vier avonden kunt u

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Dit jaar dreigde er weinig te beleven te zijn voor de Oosterhoutse jeugd tijdens Carnaval maar dat is nu opgelost. Zo kunnen jongeren van 14 tot en met 17 jaar

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

Volgende uitzending op 17 en 24 april. Tienerpartij Effent presenteert Event of Effent

Volgende uitzending op 17 en 24 april. Tienerpartij Effent presenteert Event of Effent Volgende uitzending op 17 en 24 april Tienerpartij Effent presenteert Event of Effent De Tienerpartij van Effent, de Oosterhoutse Mavo, heeft een driedelig tv-programma bedacht Event of Effent. Hierin

Nadere informatie

Oosterhout zoekt naar opvanglocatie voor 300 vluchtelingen

Oosterhout zoekt naar opvanglocatie voor 300 vluchtelingen Oproep aan inwoners en (landbouw)bedrijven Oosterhout zoekt naar opvanglocatie voor 300 vluchtelingen Oosterhout heeft afspraken gemaakt met gemeenten in de Baronie (pact van Brabant) om op zoek te gaan

Nadere informatie

HERINRICHTING RIJNSTRAAT

HERINRICHTING RIJNSTRAAT HERINRICHTING RIJNSTRAAT Informatieavond 29 maart 2015 20.00 Inloop 20.10 Welkom door Ronald Löhr 20.15 In gesprek met wethouders Haring en De Weger 20.30 Rijnstraat tot nu toe en hoe nu verder? door Jeroen

Nadere informatie

Hoe herkent u losloopgebieden, hondenuitlaatplaatsen en gebied verboden voor honden?

Hoe herkent u losloopgebieden, hondenuitlaatplaatsen en gebied verboden voor honden? Hondenbeleid- en regels in Oosterhout Honden zijn heel belangrijk voor hun baasjes. Alleen het plezier van de een mag niet ontaarden in overlast voor de ander. Daarom heeft de gemeente regels opgesteld

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

Tot en met 15 juli werkzaamheden gedeelte Hoofseweg

Tot en met 15 juli werkzaamheden gedeelte Hoofseweg Tot en met 15 juli werkzaamheden gedeelte Hoofseweg Sinds 25 april tot en met 15 juli 2016 vinden er werkzaamheden aan de Hoofseweg plaats tussen de aansluiting met de Sterrenlaan en de Patrijslaan/Sterkenburg.

Nadere informatie

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Dit jaar dreigde er weinig te beleven te zijn voor de Oosterhoutse jeugd tijdens Carnaval maar dat is nu opgelost. Zo kunnen jongeren van 14 tot en met 17 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Dinsdag 9 augustus. Start Eneco Tour op de Markt

Dinsdag 9 augustus. Start Eneco Tour op de Markt Dinsdag 9 augustus Start Eneco Tour op de Markt Op dinsdag 9 augustus vertrekt de wielerwedstrijd Eneco Tour rond 12.00 uur vanaf de Markt in Oosterhout naar Rucphen. Vanaf maandagnacht 8 augustus 24.00

Nadere informatie

Lees alle interviews met deelnemers aan dit bijzondere project op

Lees alle interviews met deelnemers aan dit bijzondere project op Samenwerking praktijkonderwijs, werf en Warande Met een goede baan red ik het in het leven Voor de leerlingen van praktijkschool De Zwaaikom in Oosterhout is het vinden van een stageplek waar zij voor

Nadere informatie

Dit is een proefexamen leesvaardigheid ERK A2. Dit examen gaat over een straatfeest dat in uw buurt wordt georganiseerd.

Dit is een proefexamen leesvaardigheid ERK A2. Dit examen gaat over een straatfeest dat in uw buurt wordt georganiseerd. Dit is een proefexamen leesvaardigheid ERK A2 Dit examen gaat over een straatfeest dat in uw buurt wordt georganiseerd. Het proefexamen bestaat uit 5 leesteksten met 25 vragen. U heeft 65 minuten de tijd

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber De Kikkergroep werkt momenteel aan een winkelproject/voeding Voorjaarsmarkt De voorjaarsmarkt komt steeds dichterbij. Zaterdag 12 mei a.s. is het zover. Van 10.00 uur tot 13.00

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Onder het motto Ik wil je zien zal de politie in de regio Breda de komende maanden intensief controleren op het juiste gebruik van fietsverlichting.

Nadere informatie

Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen

Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen In de periode van 11 juni tot en met 19 juni. Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen Op donderdag 11 juni en vrijdag 12 juni en van maandag 15 juni tot en met vrijdag 19 juni repareert

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Help In 3 stappen

Help In 3 stappen Help In 3 stappen www.sonenbreugelverbindt.nl Hoe Mijn pagina gebruiken, Mijn Profiel en Privacy instellen? Stap1. Hoe Mijn pagina gebruiken Stap2. Hoe Mijn profiel instellen Stap3. Hoe Mijn privacy instellen

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Maandbrief februari 2016

Maandbrief februari 2016 OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief februari 2016 Nieuwe leerlingen in groep 1, 3 en 6 Nilay en Jelske starten in februari als nieuwe leerlingen op onze school

Nadere informatie

Help In 3 stappen

Help In 3 stappen Help In 3 stappen www.sonenbreugelverbindt.nl Hoe aanmelden en mee te doen met een groep of buurtplein? Stap1. Hoe gratis Aanmelden als je nog geen deelnemer bent bij de website? En éénmalige extra tussenstap;

Nadere informatie

Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout

Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout De Programmaraad Breda en omstreken vergadert op 7 februari in Oosterhout. De Programmaraad Breda en omstreken adviseert kabelmaatschappij Ziggo, die de

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Verblijf in het buitenland met een bijstandsuitkering

Verblijf in het buitenland met een bijstandsuitkering Verblijf in het buitenland met een bijstandsuitkering Als u een bijstandsuitkering ontvangt, kan u een bepaalde periode met behoud van uitkering in het buitenland verblijven. Aan deze periode is door de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Overzichtstekening. ontwerp route STA-P. verbinding park Stapelen en Sint Petrusbasiliek

Overzichtstekening. ontwerp route STA-P. verbinding park Stapelen en Sint Petrusbasiliek Overzichtstekening 9 8 7 6 5 4 3 2 1 verbinding park Stapelen en Sint Petrusbasiliek Wat vooraf ging... Waarom herinrichting Centrum? In juni 2012 heeft de gemeenteraad de notitie 'Op weg naar een leefbaar

Nadere informatie

Uitnodiging Meet & Greet Samen voor de jeugd

Uitnodiging Meet & Greet Samen voor de jeugd Uitnodiging Meet & Greet Samen voor de jeugd Op dinsdag 23 februari vindt in het NAC Stadion de Meet & Greet Samen voor de Jeugd plaats. Professionals, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen uit het jeugdwerkveld

Nadere informatie

Burgerinitiatief. Hoe krijgt u uw burgerinitiatief op de raadsagenda?

Burgerinitiatief. Hoe krijgt u uw burgerinitiatief op de raadsagenda? Burgerinitiatief Heeft u een concreet idee of plan? En wilt u hier serieus werk van maken? Denk dan eens aan het indienen van een burgerinitiatief bij uw gemeenteraad. Burgerinitiatief Heeft u wel eens

Nadere informatie

. Door een aanpassing in de manier van testen zijn er in de Wisselstraat geen werkzaamheden. Bewoners zijn hierover per / brief geïnformeerd.

. Door een aanpassing in de manier van testen zijn er in de Wisselstraat geen werkzaamheden. Bewoners zijn hierover per  / brief geïnformeerd. Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 16 april is Heijmans gestart met werkzaamheden op Sporenburg en met name in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden,

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Welkom. bij de. gemeenteraad

Welkom. bij de. gemeenteraad Welkom bij de gemeenteraad Welkom bij de gemeenteraad Aan het hoofd van de gemeente staat de gemeenteraad. De raad neemt beslissingen over allerlei belangrijke zaken in de gemeente. Of het nu gaat om toeristenbelasting

Nadere informatie

Door contact met ons op te nemen voorkomt u dat u zelf hard aan de slag gaat en later van ons hoort dat het eigenlijk anders had gemoeten.

Door contact met ons op te nemen voorkomt u dat u zelf hard aan de slag gaat en later van ons hoort dat het eigenlijk anders had gemoeten. Burgerinitiatief Leiderdorp U wilt een plek in uw buurt waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten, een skatebaan of een plantsoen voor meer groen? U heeft een idee hoe de gemeente zijn dienstverlening kan

Nadere informatie

Officiële bekendmakingen 7-10-2014 Officiële bekendmakingen 10-12-2014

Officiële bekendmakingen 7-10-2014 Officiële bekendmakingen 10-12-2014 Kennisgeving Boerenbond Retail B.V. te Druten Goedkeuring uitgangspuntendocument Vuurwerkbesluit Burgemeester en Wethouders van de gemeente Druten hebben het uitgangspuntendocument ten behoeve van de inrichting

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma in gewone taal. Middelburg

Verkiezingsprogramma in gewone taal. Middelburg Verkiezingsprogramma 2018 in gewone taal Middelburg Gemeenteraadsverkiezingen 2018 Op 21 maart 2018 zijn er in bijna heel Nederland verkiezingen. Deze verkiezingen gaan over het bestuur van de gemeenten.

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Aanmelden uitkering voortaan digitaal

Aanmelden uitkering voortaan digitaal Aanmelden uitkering voortaan digitaal Voor het aanvragen van een bijstandsuitkering hoeft u tegenwoordig niet meer langs te komen op het stadhuis. U kunt deze ook via de website van de gemeente Oosterhout

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

Met deze week: Nieuwjaarsreceptie - Op reis naar Burgers Zoo - Bezoek aan de molen - Swim2Play - Leuke informatie - Het grote Dierendorpje -

Met deze week: Nieuwjaarsreceptie - Op reis naar Burgers Zoo - Bezoek aan de molen - Swim2Play - Leuke informatie - Het grote Dierendorpje - Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 17-13 januari Met deze week: Nieuwjaarsreceptie - Op reis naar Burgers Zoo - Bezoek aan de molen - Swim2Play - Leuke informatie - Het grote Dierendorpje

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

HET WAALWIJKS VERGADERMODEL

HET WAALWIJKS VERGADERMODEL De Raad Gemeente Waalwijk PRAAT MET DE RAAD HET WAALWIJKS VERGADERMODEL Het Waalwijks vergadermodel 1 Het vergadermodel in het kort Om alle inwoners van de gemeente Waalwijk goed te kunnen vertegenwoordigen,

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Juli Marcel Kersten

Juli Marcel Kersten Juli 2019 De vakantieperiode staat voor de deur. Wat is er veel gebeurd de afgelopen maanden! Op alle fronten is Koprol springlevend. De kanjers van Koprol s Aqua Unique zetten zich volop in voor de actie

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014. Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014. Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Tineke Snel Afwezig Grim Bouwmeester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Inhoud Open dag 23 maart Paaseieren zoeken Info avond MR Schoolvoetbal Verkeersexamen Agenda Bijlagen: o Brief over het verkeersexamen groep 7 en 8 o Flyer Sportinstuif Sjollema

Nadere informatie

OPROEP. Voor de vergadering van de raad van de gemeente Oosterhout, te houden in het stadhuis op dinsdag 19 juli 2016 om uur CONCEPT-AGEN DA

OPROEP. Voor de vergadering van de raad van de gemeente Oosterhout, te houden in het stadhuis op dinsdag 19 juli 2016 om uur CONCEPT-AGEN DA gemeente WW w Oosterhout llllllil III IIMIII MIMI Bl.0160328 OPROEP Voor de vergadering van de raad van de gemeente Oosterhout, te houden in het stadhuis op dinsdag 19 juli 2016 om 19.30 uur Oosterhout,

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie Van de redactie Zondag is het weer zover. De weersverwachtingen zijn gunstig, het parcours ligt er goed bij en de voorbereidingen zijn getroffen. Nu nog dit weekend met zijn allen de schouders er onder

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5

Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5 Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Woensdag 5 oktober Start Kinderboekenweek Dag van de leerkracht Maandag 10 oktober 08.15 09.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 november 2015

Nieuwsbrief 16 november 2015 Nieuwsbrief 16 november 2015 Inhoud Sinterklaas in Nederland 1 minuut stilte in gedachte bij de slachtoffers van Parijs Ouderbijdrage Woensdag 18 november studiedag VO advies groep 8 Projecten & Workshops

Nadere informatie

Werkbeschrijving werkgroep WhatsApp buurtpreventie. het Witte Dorp de Witte Burgh

Werkbeschrijving werkgroep WhatsApp buurtpreventie. het Witte Dorp de Witte Burgh Werkbeschrijving werkgroep WhatsApp buurtpreventie Daan van Sambeeck, Rob Ronde, Leo Schliekelmann Februari, 2016 wabp.hetwittedorp@gmail.com 1 1 Inleiding In 2014 is er in Tilburg een start gemaakt met

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

Formatie. Schoolvakanties schooljaar

Formatie. Schoolvakanties schooljaar Nieuwsbrief Nr. 10 Belangrijke data Maandag 10 juni 2e Pinksterdag Dinsdag 11 juni Studiedag. Alle kinderen vrij! 12 juni t/m 14 juni Groep 8 Kamp! 12, 21 & 26 juni Groep 1 /2 Verkeersles 21 juni Pannenkoekenfeest

Nadere informatie

WELKOM! WONEN IN WESTERGOUWE

WELKOM! WONEN IN WESTERGOUWE WELKOM! WONEN IN WESTERGOUWE U bent 1 van de eerste bewoners van de nieuwe wijk westergouwe. Aan u als pionier daarom een hartelijk welkom! Verschillende partijen werken aan de bouw, onderhoud en beheer

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet.

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet. Eind augustus werkzaamheden viaduct A27 Vijf Eiken Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vinden er van ca. 7.00 uur tot ongeveer 19.00 uur werkzaamheden plaats onder het viaduct Vijf Eiken bij de afrit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Aanvraagformulier Stimuleringsfonds leefbaarheid 2018

Aanvraagformulier Stimuleringsfonds leefbaarheid 2018 Aanvraagformulier Stimuleringsfonds leefbaarheid 2018 Voor 2018 is er bij de gemeente Coevorden een bedrag van 150.000 euro beschikbaar voor kleinschalige, op de lokale gemeenschap gerichte initiatieven.

Nadere informatie

Geloof in Leusden. Lijst 5. Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Gemeente Leusden Wat vindt de ChristenUnie-SGP belangrijk voor Leusden!

Geloof in Leusden. Lijst 5. Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Gemeente Leusden Wat vindt de ChristenUnie-SGP belangrijk voor Leusden! Geloof in Leusden Wat vindt de ChristenUnie-SGP belangrijk voor Leusden! Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Gemeente Leusden 2018-2022 Lijst 5 Verkiezingsprogramma 2018-2022 in eenvoudige taal Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma. in eenvoudige taal

Verkiezingsprogramma. in eenvoudige taal Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Inhoudsopgave Voorwoord bladzijde 2 De Noordoostpolder bladzijde 4 Belangrijke punten bladzijde 6 Een eerlijke gemeente bladzijde 7 Goede zorg bladzijde 9 Rust op

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 25 februari 2019

Schooljaar Maandag 25 februari 2019 INFOOTJE NR.12 Schooljaar 2018-2019 Maandag 25 februari 2019 Agenda Vrijdag 1 maart Carnavalsviering 12:00 uur start de voorjaarsvakantie Maandag 11 maart 08:30 uur einde voorjaarsvakantie Woensdag 13

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER. De Weide van zomer- tot herfstvakantie. Hoogeveen. Sportief

ACTIVITEITENKALENDER. De Weide van zomer- tot herfstvakantie. Hoogeveen. Sportief Sportief Hoogeveen ACTIVITEITENKALENDER Een overzicht van naschoolse activiteiten bij jou in de buurt. Ga op onderzoek uit en ontdek jouw talenten. Er is aanbod voor de groepen 1 tot en met 8. Kijk dus

Nadere informatie

Met een gerust hart naar huis

Met een gerust hart naar huis Met een gerust hart naar huis Cardiologie 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Hulp en begeleidingsmogelijkheden na ontslag 3 Meer bewegen 3 Wat te doen bij acute klachten 4 Tips bij medicijngebruik 5 Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursusjaar

Nieuwsbrief Cursusjaar Nieuwsbrief Cursusjaar 2016-2017 Redactie: Team Prins Maurits In deze nieuwsbrief informatie: Startfeest Namenlijst Schoolgids en kalender Fotograaf Interne begeleider informatieavond Interne begeleider

Nadere informatie

Tijdens deze periode wordt ook in de weekenden doorgewerkt. Dit in verband met het uitvoeren van werkzaamheden nabij het spoor.

Tijdens deze periode wordt ook in de weekenden doorgewerkt. Dit in verband met het uitvoeren van werkzaamheden nabij het spoor. Nummer 40 juni 2015 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de opening van de Kersenbaan en de afsluiting van de Roethof

Nadere informatie

MijnZGV Gedreven door kennis Gericht op gezondheid www.geldersevallei.nl/mijnzgv MijnZGV is uw persoonlijke, online patiëntenportaal. Via een beveiligd onderdeel op www.geldersevallei.nl heeft u inzage

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 24 mei en woensdag 25 mei 2016

Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 24 mei en woensdag 25 mei 2016 Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 24 mei en woensdag 25 mei 2016 Aanvang: 19.30 uur Plaats: Raadzaal Agenda 24 mei 2016 DEEL A: VASTSTELLING AGENDA EN VERSLAGEN 1. BI.0160223 Definitieve raadsagenda

Nadere informatie

Fietsen voor Orange Babies in Afrika: een onvergetelijke ervaring! Dankzij het landschap, je reisgenoten, de

Fietsen voor Orange Babies in Afrika: een onvergetelijke ervaring! Dankzij het landschap, je reisgenoten, de 2017 Fietsen voor Orange Babies in Afrika: een onvergetelijke ervaring! Dankzij het landschap, je reisgenoten, de inwoners, de sportieve uitdaging, de bezochte projecten, de bijdrage die je aan die projecten

Nadere informatie

Uitvoering aanbevelingen : Voorzetting van het project Gast in de Raad.

Uitvoering aanbevelingen : Voorzetting van het project Gast in de Raad. Evaluatie 'Gast in de Raad' periode 2014-2015 Aanleiding Gast in de Raad is een instrument van de gemeenteraad dat als doel heeft het bekend maken van Purmerenders met het werk van de leden van de gemeenteraad.

Nadere informatie

Buurtpreventie. Buurtpreventie is actief werken aan veiligheid in uw eigen buurt

Buurtpreventie. Buurtpreventie is actief werken aan veiligheid in uw eigen buurt Buurtpreventie Buurtpreventie is actief werken aan veiligheid in uw eigen buurt Beste buurtbewoners, Veiligheid is belangrijk voor ons allemaal. In de buurt, op straat, overdag en s avonds. U wilt daar

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen.

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen. Weekmail obs Hagen 17 november 2017 Sinterklaas op school Hagen. Zaterdag 18 november komt Sinterklaas weer aan in ons land. Een gezellige tijd thuis en op school. Hij heeft beloofd om op dinsdag 5 december

Nadere informatie

Advies blok Wonen en buitenruimte

Advies blok Wonen en buitenruimte Als Kindergemeenteraad hebben we ons twee jaar lang verdiept in verschillende beleidsterreinen. We werden hierbij ondersteund door drie adviescommissies: Milieu, Economie en Veiligheid. Ook hebben er ruim

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo December 2010, jr 2 - no 3. Voor u ligt de derde nieuwsbrief van dit schooljaar en alweer de laatste van 2010.

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo December 2010, jr 2 - no 3. Voor u ligt de derde nieuwsbrief van dit schooljaar en alweer de laatste van 2010. Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo December 2010, jr 2 - no 3 Voor u ligt de derde nieuwsbrief van dit schooljaar en alweer de laatste van 2010. SLB Inmiddels is de groep van de Schoolloopbaanbegeleiding van

Nadere informatie

Duurzaam investeren? Zet in op wat werkt! maak kennis met erkende interventies uit de praktijk

Duurzaam investeren? Zet in op wat werkt! maak kennis met erkende interventies uit de praktijk Duurzaam investeren? Zet in op wat werkt! maak kennis met erkende interventies uit de praktijk Investeer in wat werkt Effectief Actief Effectief Actief: samenwerking Erkenning in de praktijk Effectief

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school OBS De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief februari 2015 Maandag

Nadere informatie