Werkzaamheden fietspad Kromgatweg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Werkzaamheden fietspad Kromgatweg"

Transcriptie

1 Werkzaamheden fietspad Kromgatweg Vanaf maandag 18 april vinden er wegwerkzaamheden plaats op het fietspad aan de Kromgatweg. Dit fietspad is versleten en voldoet niet meer aan de kwaliteitseisen. De huidige asfaltconstructie vervangen wij voor een nieuwe duurzame stabiele constructie waarbij we gebruik maken van het aanwezige materiaal. Tijdens de werkzaamheden is het fietspadgedeelte vanaf de Elskensweg tot de Vissersweg, afgesloten. De verwachting is dat het fietspad eind mei gereed is, dit is wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Wat gaat er gebeuren? Bij groot onderhoud is het gebruikelijk dat de toplaag van asfalt vervangen wordt door nieuw asfalt. De bestaande toplaag moet dan wel eerst gefreesd en afgevoerd worden. Dit is een traditionele methode, die relatief duur is. Door innovatieve ontwikkelingen in de infrawereld is het nu mogelijk voor andere, duurzamere toepassingen te kiezen waarbij de toplaag niet verwijderd hoeft te worden. Met een mixed-in-place methode wordt ter plaatse met een zelfrijdende frees het bestaande asfalt met de ondergrond, onder toevoeging van bindmiddelen en additief, gemengd en verdicht tot een stabiele constructie. Meer informatie? Alle informatie staat op > inwoners > openbare ruimte > projecten.

2 Van 18 tot en met 22 april Wethouder van Dijklaan afgesloten wegens asfalteringswerkzaamheden Van maandag 18 april uur tot en met vrijdag 22 april uur is de Wethouder van Dijklaan afgesloten in verband met asfalteringswerkzaamheden. Het bestaande wegdek, gelegen tussen de aansluitingen met de Hoevestraat en de Vijftig Bunderweg, krijgt een nieuwe deklaag. Het verkeer wordt omgeleid via de Ketenbaan, Vijf Eikenlaan en de Rijksweg (N282). Vragen? Alle informatie waaronder een situatietekening en het omleidingsplan kunt u ook bekijken op via inwoners > openbare ruimte > projecten > Wethouder van Dijklaan asfaltrenovatie.

3 Van 25 april tot en met 15 juli Vanaf maandag 25 april werkzaamheden Hoofseweg Vanaf 25 april tot en met 15 juli 2016 vinden er werkzaamheden plaats aan de Hoofseweg. Het gaat hierbij om het deel tussen de aansluiting met de Sterrenlaan en de Patrijslaan/Sterkenburg. Tijdens de werkzaamheden is dit deel van de Hoofseweg volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Er wordt een grote buis aangelegd die de waterlopen in de Hoofseweg-zuid verbinden met het water in het Slotbossetorenpark. Hiermee wordt de wateroverlast door hevige regenbuien beperkt in met name de Vogelbuurt. In de bestaande situatie is niet voldoende plaats voor de waterverbinding, daarom wordt de Hoofseweg ter plaatse opnieuw ingericht. Daarnaast wordt de waterloop langs de Bovensteweg nabij Oudenhove richting de Hoofseweg verlengd. Een deel van de bestaande groenstrook wordt ter plaatse opnieuw ingericht. Herinrichting Hoofseweg De herinrichting van de Hoofseweg bestaat uit de aanpassing van wegen en het herinrichten en uitbreiden van groen. De twee rijstroken aan de zijde van Oudenhove en Sirius (waarvan er nu één niet meer in gebruik is), worden omgevormd tot een nieuwe hoofdrijbaan. Door het opheffen van deze tijdelijke situatie vindt er een kwaliteitsverbetering plaats. De aansluitingen vanaf de rotonde nabij de Sterrenlaan en het kruispunt met de Patrijslaan/Sterkenburg worden aangepast. Het fiets- en voetpad aan de zijde van Oudenhove en Sirius blijven gehandhaafd. De twee huidige rijstroken aan de zijde van de Vinkenslag en het Slotbossetorenpark komen te vervallen. Het fietsen voetpad wordt hier deels verlegd. Na het opheffen van twee rijstroken wordt dit deel na aanleg van bovengenoemde waterverbinding als groenzone ingericht. Verkeer Tijdens de werkzaamheden kan gemotoriseerd verkeer geen gebruik maken van bovengenoemd wegvak. Voor gemotoriseerd verkeer gaat een omleidingsroute gelden via onder meer de Burgemeester Elkhuizenlaan. Het fiets- en voetpad aan de zijde van Oudenhove en Sirius blijft in gebruik tijdens de werkzaamheden.

4 Vragen? Alle informatie over dit project kunt u ook zien op via inwoners > openbare ruimte > projecten > Hoofseweg aanleg waterader tunnelbak.

5 Voor jongeren van groep 7 en 8 28 april Cruyff 6vs6 voetbaltoernooi Op 28 april vindt het selectietoernooi Cruyff 6vs6 plaats op het Cruyff Court op het Slotjesveld. Dit toernooi is een internationaal kampioenschap dat door jongeren, de Heroes of the Cruyff Courts, wordt georganiseerd voor kinderen uit groep 7 en 8. Het vindt plaats in tien verschillende landen waarbij het thema respect centraal staat. De wedstrijden zijn zes tegen zes en deelname is gratis. Het toernooi is van 9.30 uur tot uur. Aanmelden is noodzakelijk (individueel of met team) en kan tot en met 20 april. Stuur hiervoor een naar pim@oosterhoutinbeweging.nl Kwartfinales Het beste jongens- en meisjesteam van het selectietoernooi op 28 april, worden geselecteerd voor de kwartfinales. Deze kwartfinales vinden dit jaar ook plaats in Oosterhout, op 18 mei aanstaande. De beste teams uit de gemeente Breda, Boxtel, Waalwijk, Tilburg en Oosterhout strijden tegen elkaar voor het kampioenschap. Organisatie Dit voetbaltoernooi wordt georganiseerd door Heroes of the Cruyff Courts. Deze heroes zijn Oosterhoutse jongeren die door Oosterhout in Beweging (OiB) en Surplus worden opgeleid een evenement te organiseren. Hierdoor ontdekken zij hun talenten en groeit het zelfvertrouwen. Jongeren die deze opleiding succesvol afronden ontvangen een certificaat en blijven actief betrokken bij de organisatie van buurtactiviteiten. Met behulp van OiB, Surplus en programma JONG van de gemeente Oosterhout zorgen ze voor een goed georganiseerde dag.

6 Van 1 april tot en met 1 mei Voorverkoop seizoensabonnement Warande met 10% korting! Hebt u ook zin in de zomer? Op Recreatieoord de Warande kunt u lekker zwemmen, genieten van het mooie weer, heerlijk eten in de Brasserie en de kinderen kunnen ook fijn spelen. Bij minder mooi weer kunnen de gasten overdekt zwemmen. De voorverkoop van het seizoensabonnement op Recreatieoord De Warande (individueel en gezinsabonnement) is gestart op 1 april en duurt tot en met 1 mei Als u in de voorverkoop uw seizoensabonnement aanschaft, krijgt u 10% korting op het aankoopbedrag! Uw abonnement kunt u aanschaffen via of aan de kassa van het Recreatieoord. Het zomerseizoen van Recreatieoord De Warande start op 25 april 2016.

7 In april extra handhaving op fietsen in binnenstad Het team Handhaving van de gemeente Oosterhout handhaaft iedere maand extra op bepaalde onderwerpen. In april is er extra handhaving op fietsen in de binnenstad gedurende de tijden waarop dit verboden is*. Deze extra handhaving geldt ook voor brom- en snorfietsers; voor hen is het overigens nooit toegestaan (= op geen enkel tijdstip toegestaan) om door de binnenstad te rijden. *Verboden te fietsen op onderstaande tijden: Centrum winkelgebied Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en koopzondag: van uur Vrijdag (koopavond) van uur Centrum Klappeijstraat In de Klappeijstraat mag op geen enkel tijdstip gefietst worden Arkendonk winkelgebied Hier mag op geen enkel tijdstip gefietst worden Zuiderhout winkelgebied Hier mag op geen enkel tijdstip gefietst worden Een boete voor (brom-/snor) fietsen in de binnenstad bedraagt 55,-. Het is niet toegestaan om in de binnenstad te fietsen, omdat het de veiligheid van het winkelend publiek aantast, het voor overlast zorgt, en er een groot verschil is in snelheid tussen een voetganger en een (brom-/snor)fietser. Daarnaast krijgt handhaving veel meldingen binnen van burgers over fietsers in de binnenstad. Medewerkers van Handhaving kunnen ook optreden indien zij geen uniform dragen. Zij moeten zich altijd kunnen legitimeren. Vraag daarom altijd naar legitimatiebewijzen indien u aangehouden wordt.

8 Fietst u mee? 17 april Geitjestocht 20 of 40 km Dit jaar vinden er een aantal fietstochten plaats waar u ook aan mee kunt doen! Deze tochten met vastgestelde fietsroutes worden georganiseerd door de stichting Oosterhoutse Fietsdagen in samenwerking met de ZLTO (Zuidelijke Land- en Tuinbouw organisatie) en met behulp van de gemeente Oosterhout. De tochten hebben een eigen themalocatie. Zo is er dit jaar een Geitjestocht, Aspergetocht, Fietsvierdaagse, Familie Fietsdag, Molentocht en Paddestoelentocht. De startlocatie is het terrein van honkbalvereniging Twins aan de Kasteeldreef in Oosterhout. De fietstochten (met uitzondering van de Fietsvierdaagse) kosten 5,- per persoon. Kinderen tot en met 16 jaar zijn gratis. Hiervoor krijgt u een routekaart, toegang tot een themalocatie en stempelkaart. Met uw deelname steunt u ook een goed doel; de AHC-vereniging. Deze vereniging steunt onderzoek naar de oorzaken van deze vrij zeldzame neurologische aandoening. De eerste fietstocht van dit jaar is de Geitjestocht, deze vindt plaats op zondag 17 april. Deelnemers kunnen kiezen uit een tocht van 20 of 40 km. Wandelaars en steppers zijn ook welkom; de route is niet geschikt voor skaters en skeelers. Deelnemers kunnen starten vanaf 9.00 uur tot uur vanuit de locatie terrein van honkbalvereniging Twins aan de Kasteeldreef in Oosterhout. De deelname kost 5,- per persoon; kinderen tot en met 16 jaar doen gratis mee. In deze tocht is een bezoek aan een boerderij inbegrepen waar u geitjes en lammetjes kunt zien. Voor meer informatie of om u zelf in te schrijven gaat u naar U kunt zich ook op dag zelf inschrijven bij de startlocatie.

9 16 april Rolstoelbeweegdag in sporthal Arkendonk Sportloket West-Brabant organiseert de derde Regionale Rolstoelbeweegdag op zaterdag 16 april in sporthal Arkendonk in Oosterhout. Sporten en bewegen is goed voor iedereen. Maar wat als je dit zittend moet doen doordat je rolstoel gebonden of langdurig geblesseerd bent? Ook dan kan iedereen sporten! Na het succes van vorig jaar kan ook dit jaar iedereen die zittend wil sporten, kennismaken met de verschillende sportmogelijkheden. Iedereen kan deze dag zelf meedoen met sport- en bewegen. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen of persoonlijk sport- en beweegadvies te krijgen. Op 16 april van tot is iedereen van harte welkom bij sporthal Arkendonk, Zwanendonk 44, in Oosterhout. Een deelneemster over haar deelname van vorig jaar: Wat is er nou leuker dan een sport- en beweegactiviteit te kunnen uitproberen? Gewoon even voelen of het bij je past! Vorig jaar was voor mij één groot succes. Ik vond het heel speciaal om meerdere sporten uit te proberen. Zo heb ik meegedaan aan het rolstoeldansen, roeien en rolstoelschermen. Wat de middag voor mij extra speciaal maakte, is dat je niet alleen kennis kan maken met verschillende sporten, maar juist ook met andere mensen die zich in dezelfde situatie bevinden. Aanmelden/ meer informatie Vooraf aanmelden voor de Rolstoelbeweegdag is prettig, maar niet noodzakelijk. Aanmelden kan door te mailen naar of te bellen naar (076)

10 14 april van uur Informatiebijeenkomst brandpreventie Op donderdagavond 14 april vindt er een informatiebijeenkomst brandpreventie plaats in een tent op de hoek van de Loevensteinlaan/Thorbeckestraat van tot ongeveer uur. De gemeente Oosterhout organiseert deze in samenwerking met de Brandweer Midden- en West-Brabant. De aanleiding van deze avond is de brand die in de nacht van zondag 3 op maandag 4 april jl. plaatsvond in een appartement aan de Loevensteinlaan. Onderzoek wijst uit dat voorlichting over brandpreventie het meest effectief is kort nadat in de nabije omgeving een brand is geweest. Tijdens de informatiebijeenkomst krijgen de bezoekers tips en adviezen wat zij zelf kunnen doen om brand te voorkomen, zoals bijvoorbeeld zorgvuldig omgaan met het gebruik van elektrische apparaten. Ook krijgt iedereen tips wat te doen als er toch brand uit is gebroken. Deze informatiebijeenkomst is tegelijkertijd de start van het project brandveilig leven. Dit project is van de gemeente Oosterhout in samenwerking met de Brandweer Midden- en West-Brabant. Het doel is inwoners informeren en aansporen maatregelen te nemen ter voorkoming van brand.

Vanaf 18 april werkzaamheden in de Sint Josephstraat

Vanaf 18 april werkzaamheden in de Sint Josephstraat Vanaf 18 april werkzaamheden in de Sint Josephstraat Vanaf maandag 18 april worden er bestratingswerkzaamheden uitgevoerd in de Sint Josephstraat in het gedeelte tussen de Catharinastraat en de Zandheuvel.

Nadere informatie

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Hieronder geven wij de openingstijden aan van het stadhuis, de milieustraat, Recreatieoord De Warande, Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) in Tilburg

Nadere informatie

Tot en met 15 juli werkzaamheden gedeelte Hoofseweg

Tot en met 15 juli werkzaamheden gedeelte Hoofseweg Tot en met 15 juli werkzaamheden gedeelte Hoofseweg Sinds 25 april tot en met 15 juli 2016 vinden er werkzaamheden aan de Hoofseweg plaats tussen de aansluiting met de Sterrenlaan en de Patrijslaan/Sterkenburg.

Nadere informatie

Juni tot en met december 2016 Wegwerkzaamheden in Oosterhout

Juni tot en met december 2016 Wegwerkzaamheden in Oosterhout Juni tot en met december 2016 Wegwerkzaamheden in Oosterhout Van juni tot en met december 2016 vinden er wegwerkzaamheden plaats aan een aantal wegen in Oosterhout. In de plattegrond ziet u de meeste activiteiten

Nadere informatie

uw inkomen is de afgelopen 36 maanden niet (veel) hoger geweest dan 110% van de voor u geldende bijstandsnorm:

uw inkomen is de afgelopen 36 maanden niet (veel) hoger geweest dan 110% van de voor u geldende bijstandsnorm: Eén keer per jaar financieel steuntje in de rug Mensen met een laag inkomen, kunnen in aanmerking komen voor een jaarlijkse tegemoetkoming: de individuele inkomenstoeslag. Na toekenning van deze toeslag,

Nadere informatie

Moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? Bereken uw recht!

Moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? Bereken uw recht! Moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? Bereken uw recht! Gebruikt u uw vakantiegeld om de gaten in uw portemonnee te dichten? Of houdt u altijd een stuk maand over aan het eind van uw portemonnee?

Nadere informatie

Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA

Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA In september duidelijkheid over voormalig UWV-gebouw Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA Vanwege de dalende vluchtelingeninstroom heroverweegt het COA de behoefte aan opvanglocaties

Nadere informatie

Volgende uitzending op 17 en 24 april. Tienerpartij Effent presenteert Event of Effent

Volgende uitzending op 17 en 24 april. Tienerpartij Effent presenteert Event of Effent Volgende uitzending op 17 en 24 april Tienerpartij Effent presenteert Event of Effent De Tienerpartij van Effent, de Oosterhoutse Mavo, heeft een driedelig tv-programma bedacht Event of Effent. Hierin

Nadere informatie

Landschapspark De Open Linie nodigt u uit! Wandeling t Akkerreservaat en de natuurbufferzone de Hannebroeck op vrijdag 10 juli 2015

Landschapspark De Open Linie nodigt u uit! Wandeling t Akkerreservaat en de natuurbufferzone de Hannebroeck op vrijdag 10 juli 2015 Landschapspark De Open Linie nodigt u uit! Wandeling t Akkerreservaat en de natuurbufferzone de Hannebroeck op vrijdag 10 juli 2015 Landschapspark De Open Linie nodigt u uit om op vrijdag 10 juli twee

Nadere informatie

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West 22 juni volgende fase Oostpolderweg-West Op maandag 22 juni start de volgende fase van de herinrichting van de Oostpolderweg. Dan wordt het gedeelte tussen de Statendamweg en de Trekbeemd afgesloten voor

Nadere informatie

Wethouder Mark Vissers loopt mee met Marjan Minnesma. Te voet van Utrecht naar Parijs via Oosterhout

Wethouder Mark Vissers loopt mee met Marjan Minnesma. Te voet van Utrecht naar Parijs via Oosterhout Wethouder Mark Vissers loopt mee met Marjan Minnesma Te voet van Utrecht naar Parijs via Oosterhout Urgenda directeur Marjan Minnesma loopt van 1 tot en met 29 november meer dan 500 kilometer van Utrecht

Nadere informatie

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet.

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet. Eind augustus werkzaamheden viaduct A27 Vijf Eiken Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vinden er van ca. 7.00 uur tot ongeveer 19.00 uur werkzaamheden plaats onder het viaduct Vijf Eiken bij de afrit

Nadere informatie

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Datum bewonersbrief: 2 april 2019 Contactpersoon: de heer Strating Telefoonnummer: 14 0 75 Inhoud bewonersbrief: Vorig jaar informeerden

Nadere informatie

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Onder het motto Ik wil je zien zal de politie in de regio Breda de komende maanden intensief controleren op het juiste gebruik van fietsverlichting.

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

Tijdens deze periode wordt ook in de weekenden doorgewerkt. Dit in verband met het uitvoeren van werkzaamheden nabij het spoor.

Tijdens deze periode wordt ook in de weekenden doorgewerkt. Dit in verband met het uitvoeren van werkzaamheden nabij het spoor. Nummer 40 juni 2015 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de opening van de Kersenbaan en de afsluiting van de Roethof

Nadere informatie

Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis

Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis De Oosterhoutse kermis is dit jaar van vrijdag 19 tot en met woensdag 24 augustus. Ongeveer 65 attracties staan op parkeerterrein Slotjesveld, de Slotlaan,

Nadere informatie

Huidige gebruik Het winkelgebied is nu een 30-km-zone waarvoor tijdens drie tijdsintervallen bepaalde regelingen gelden.

Huidige gebruik Het winkelgebied is nu een 30-km-zone waarvoor tijdens drie tijdsintervallen bepaalde regelingen gelden. Onbalans In de praktijk is er nu sprake van een gedeelde ruimte waarin de verschillende belangen in onbalans zijn. Het gebrek aan handhaving is hier debet aan. Het is algemeen bekend dat de mens qua gedrag

Nadere informatie

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december Warande en Paterserf Buurt van de Maand Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december De Warande en Paterserf zijn in december Buurt van de

Nadere informatie

N631 Oosterhout Gilze-Rijen

N631 Oosterhout Gilze-Rijen N631 Oosterhout Gilze-Rijen Op 13 juni vond een inloopavond plaats over de plannen voor de N631 Rijen- Oosterhout (Vijf Eikenweg Oosterhoutseweg). Hier werden onderstaande varianten voor de weg gepresenteerd:

Nadere informatie

Alkmaar - Openbare Ruimte Station. 18 juni 2013

Alkmaar - Openbare Ruimte Station. 18 juni 2013 Alkmaar - Openbare Ruimte Station 18 juni 2013 Hoe gaat het stationsgebied eruit zien? Centrumzijde Stationsplein en Stationsweg Het nieuwe stationsplein aan de Centrumzijde krijgt een stedelijke inrichting

Nadere informatie

Vanaf 2 september. Werkzaamheden riolering Spechtstraat

Vanaf 2 september. Werkzaamheden riolering Spechtstraat Vanaf 2 september Werkzaamheden riolering Spechtstraat Vanaf 2 september wordt de riolering vervangen in de Spechtstraat ter hoogte van huisnummers 22 tot en met 46 (even) en 23 tot en met 45 (oneven).

Nadere informatie

Ontwerp van aansluiting op A27 op enkele punten aangepast

Ontwerp van aansluiting op A27 op enkele punten aangepast Augustus 2016 Dagelijks ervaart het verkeer problemen met de doorstroming op de N629 tussen Oosterhout en Dongen. Ook de leefbaarheid en veiligheid op en rond de N629 en Westerlaan vragen aandacht. De

Nadere informatie

Verdieping Fietsdagtochten

Verdieping Fietsdagtochten Verdieping Fietsdagtochten (2013) Het Fietsplatform presenteert met de Fietsrecreatiemonitor cijfers en trends rondom het recreatieve fietsen in Nederland. Deze verdieping is een aanvulling op de cijfers

Nadere informatie

Brabant Water spoelt leidingnet Oosterhout schoon

Brabant Water spoelt leidingnet Oosterhout schoon Brabant Water spoelt leidingnet Oosterhout schoon Door de waterleidingen regelmatig schoon te maken, kan het drinkwater schoon en vers worden gehouden. Brabant Water zal daarom van 1 oktober tot 16 november

Nadere informatie

Deze afsluiting is nodig voor het aanbrengen van de laatste asfaltlagen, de zogenoemde deklagen.

Deze afsluiting is nodig voor het aanbrengen van de laatste asfaltlagen, de zogenoemde deklagen. Nummer 39 mei 2015 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de Dag van de bouw, de weekendafsluiting van de Arnhemseweg

Nadere informatie

Informatie bijeenkomsten Wonen met Gemak in Hoge Vucht en Doornbos-Linie

Informatie bijeenkomsten Wonen met Gemak in Hoge Vucht en Doornbos-Linie Comfortabel blijven wonen in uw woning Informatie bijeenkomsten Wonen met Gemak in Hoge Vucht en Doornbos-Linie De gemeente wil zorgen dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen. Daarom willen wij met

Nadere informatie

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Dit jaar dreigde er weinig te beleven te zijn voor de Oosterhoutse jeugd tijdens Carnaval maar dat is nu opgelost. Zo kunnen jongeren van 14 tot en met 17 jaar

Nadere informatie

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd De Dinsdagmarkt op de Markt is per direct opgeheven. Dat komt vanwege de afname van klantbezoeken waardoor de werving van nieuwe marktkooplieden stagneerde

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Inhoud Open dag 23 maart Paaseieren zoeken Info avond MR Schoolvoetbal Verkeersexamen Agenda Bijlagen: o Brief over het verkeersexamen groep 7 en 8 o Flyer Sportinstuif Sjollema

Nadere informatie

Kom op 13 september naar de voorlichtingsochtend in de Contreie!

Kom op 13 september naar de voorlichtingsochtend in de Contreie! Meer weten over zelf bouwen? Kom op 13 september naar de voorlichtingsochtend in de Contreie! Op zaterdag 13 september organiseert de gemeente Oosterhout een voorlichtingsochtend in de Contreie, de laatste

Nadere informatie

Herk Loopt: zaterdag 15 april vanaf 13 uur met start en aankomst op de Markt

Herk Loopt: zaterdag 15 april vanaf 13 uur met start en aankomst op de Markt Herk loopt 2017 Paasspel in het Olmenhof Activiteiten in De Cirkel Fietsen en wandelen langs de Bron: Nieuwsbrief Flits - Dienst Communicatie van Herk-de-Stad Herk Loopt: zaterdag 15 april vanaf 13 uur

Nadere informatie

Hoe herkent u losloopgebieden, hondenuitlaatplaatsen en gebied verboden voor honden?

Hoe herkent u losloopgebieden, hondenuitlaatplaatsen en gebied verboden voor honden? Hondenbeleid- en regels in Oosterhout Honden zijn heel belangrijk voor hun baasjes. Alleen het plezier van de een mag niet ontaarden in overlast voor de ander. Daarom heeft de gemeente regels opgesteld

Nadere informatie

In de maanden augustus, september en oktober vinden er in verschillende delen van Oosterhout werkzaamheden plaats aan de riolering.

In de maanden augustus, september en oktober vinden er in verschillende delen van Oosterhout werkzaamheden plaats aan de riolering. Werkzaamheden riolering In de maanden augustus, september en oktober vinden er in verschillende delen van Oosterhout werkzaamheden plaats aan de riolering. Reiniging riolen Slotjes In de maanden september

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond van de Reconstructie N602 Sint Anthonis tot en met Wanroij

Welkom op de informatieavond van de Reconstructie N602 Sint Anthonis tot en met Wanroij Welkom op de informatieavond van de Reconstructie N602 Sint Anthonis tot en met Wanroij Doel van deze presentatie Kennismaking met het projectteam Werkzaamheden Infrascoop in Wanroij en Ledeacker aan de

Nadere informatie

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat Een bereikbare gemeente. Nieuwsbrief 7 d.d. 20 september 2018 Projecten Berg aan de Maas - Urmond Beste inwoner, Nieuwsbrief In deze zevende editie van de samengevoegde nieuwsbrief informeren wij, de projectteams,

Nadere informatie

Raad besluit op 27 maart over rioolheffing bedrijven

Raad besluit op 27 maart over rioolheffing bedrijven Raad besluit op 27 maart over rioolheffing bedrijven Burgemeester en wethouders willen de hoogte van de rioolbelasting voor bedrijven in 2013 koppelen aan de hoeveelheid afvalwater die deze bedrijven in

Nadere informatie

1. BI.0150211 Definitieve raadsagenda 2. BI.0150212 Notulen van de raadsvergadering van 21 en 22 april 2015

1. BI.0150211 Definitieve raadsagenda 2. BI.0150212 Notulen van de raadsvergadering van 21 en 22 april 2015 Concept-agenda raadsvergadering dinsdag 26 mei 2015 Aanvang: 19.30 uur Plaats: Raadzaal DEEL A: Vaststelling agenda en verslagen 1. BI.0150211 Definitieve raadsagenda 2. BI.0150212 Notulen van de raadsvergadering

Nadere informatie

Verkeersbesluit: Verkeersmaatregelen Ebbingestraten

Verkeersbesluit: Verkeersmaatregelen Ebbingestraten STAATSCOURANT 10 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 65387 november 2017 Verkeersbesluit: Verkeersmaatregelen Ebbingestraten Kampen Burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

VRAGEN THEMA FIETSEN

VRAGEN THEMA FIETSEN VRAGEN THEMA FIETSEN 1. Ik fiets graag. Mag ik in de binnenstad van s-hertogenbosch fietsen? A. In de hele stad liggen speciale fietspaden, ook in de binnenstad. B. In de binnenstad van s-hertogenbosch

Nadere informatie

N302 LARSERWEG. Groot onderhoud. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN juli 2019

N302 LARSERWEG. Groot onderhoud. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN juli 2019 INFOBULLETIN juli 2019 Groot onderhoud LARSERWEG Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus 2019 In juli en augustus werkt Provincie Flevoland aan de bij Lelystad. De werkzaamheden zijn opgeknipt in meerdere

Nadere informatie

Informatiebijeenkomsten en voorlichting in Zandberg en Sportpark

Informatiebijeenkomsten en voorlichting in Zandberg en Sportpark Comfortabel blijven wonen in uw woning Informatiebijeenkomsten en voorlichting in Zandberg en Sportpark Een slimme senior is op de toekomst voorbereid! Steeds meer mensen blijven tot op hoge leeftijd in

Nadere informatie

Groot onderhoud N302 LARSERWEG. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN mei 2019

Groot onderhoud N302 LARSERWEG. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN mei 2019 INFOBULLETIN mei 2019 Groot onderhoud LARSERWEG Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus 2019 In juli en augustus werkt Provincie Flevoland aan de bij Lelystad. De werkzaamheden zijn opgeknipt in meerdere

Nadere informatie

Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening

Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening Sinds 1 oktober 2013 heeft de gemeente Oosterhout met behulp van de starterslening al 40 starters geholpen bij de aankoop van hun eerste woning. Per 1 mei

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

April Werk aan de stad in april

April Werk aan de stad in april April 2017 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk aan

Nadere informatie

Evenementenkalender. Nationale Sport Week Utrecht

Evenementenkalender. Nationale Sport Week Utrecht Evenementenkalender Openingsrun Met deze gezellige 1Km Run geeft Utrecht het landelijke startschot voor de Nationale Sportweek (NSW). Zoveel mogelijk mensen rennen in de clubkleding van hun vereniging

Nadere informatie

Nummer 29 november 2014

Nummer 29 november 2014 Nummer 29 november 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer de behandeling van het eenrichtingsverkeer in de gemeenteraad.

Nadere informatie

Verkeersbesluit verkeersmaatregelen centrum Apeldoorn

Verkeersbesluit verkeersmaatregelen centrum Apeldoorn STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 27271 2 oktober 2013 Verkeersbesluit verkeersmaatregelen centrum Apeldoorn Nr. 2013-080847 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Start realisatie fase 1 Oosterhout Oosteind en aansluitingen A27

Start realisatie fase 1 Oosterhout Oosteind en aansluitingen A27 N629 Oosterhout - Dongen Nieuwsbrief juli 2019 Dagelijks ervaart het verkeer problemen met de doorstroming op de N629 tussen Oosterhout en Dongen. Ook de leefbaarheid en veiligheid op en rond de N629 en

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MEI 2015

MAANDINFORMATIE MEI 2015 MAANDINFORMATIE MEI 2015 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl mei Week 18 + 19 vakantie Week 20 Ma 11 Di

Nadere informatie

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Ingenieursbureau D. de Weger Cluster Contactpersoon

Nadere informatie

De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN

De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN Onderwerp Update fietsprojecten Fietsstrategie Steller Jaap Valkema De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN Telefoon 367 8980 Bijlage(n) 0 Ons kenmerk 5775070 Datum Uw brief van Uw

Nadere informatie

Dinsdag 9 augustus. Start Eneco Tour op de Markt

Dinsdag 9 augustus. Start Eneco Tour op de Markt Dinsdag 9 augustus Start Eneco Tour op de Markt Op dinsdag 9 augustus vertrekt de wielerwedstrijd Eneco Tour rond 12.00 uur vanaf de Markt in Oosterhout naar Rucphen. Vanaf maandagnacht 8 augustus 24.00

Nadere informatie

Overwegende: dat wij op grond van artikel 18, lid 1, sub d van de Wegenverkeerswet 1994 bevoegd zijn dit verkeersbesluit

Overwegende: dat wij op grond van artikel 18, lid 1, sub d van de Wegenverkeerswet 1994 bevoegd zijn dit verkeersbesluit STAATSCOURANT 20 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 49776 september 2016 VERKEERSBESLUIT Nummer 2016.13321 Onderwerp: Aanpassen stationsomgeving Doetinchem Burgemeester

Nadere informatie

Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg

Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg De gemeente Oosterhout is gestart met de aanbesteding voor de verkoop van de laatste bedrijfskavel op het bedrijventerrein Everdenberg. Deze bedrijfskavel

Nadere informatie

Stand van zaken werkzaamheden

Stand van zaken werkzaamheden Nummer 22 - april 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de stand van zaken van de werkzaamheden, de bouwvergunningaanvraag

Nadere informatie

Reconstructie kruispunt Patijnweg - Buys Ballotstraat

Reconstructie kruispunt Patijnweg - Buys Ballotstraat Nieuwsbrief november 205 Reconstructie kruispunt Patijnweg - Buys Ballotstraat Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de stand van zaken rondom de verbetering van het kruispunt Patijnweg - Buys Ballotstraat.

Nadere informatie

Welkom. Informatieavond herinrichting Ambyerweg. 2 september 2015

Welkom. Informatieavond herinrichting Ambyerweg. 2 september 2015 Welkom Informatieavond herinrichting Ambyerweg 2 september 2015 1 Vanavond toelichting op de geplande herinrichting van Ambyerweg beantwoorden van uw vragen Herinrichting bestaat uit 2 onderdelen: fase

Nadere informatie

Stedin Netbeheer B.V. Blaak TA Rotterdam tel KvK Rotterdam retouradres: Postbus 49, 3000 CK Rotterdam

Stedin Netbeheer B.V. Blaak TA Rotterdam tel KvK Rotterdam retouradres: Postbus 49, 3000 CK Rotterdam retouradres: Postbus 49, 3000 CK Rotrdam Aan de bewoners en gebruikers van dit pand Sdin Netbeheer B.V. Blaak 8 3011 TA Rotrdam l 088 896 39 63 www.sdin.net KvK Rotrdam 24289101 Datum 9 sepmber Behandeld

Nadere informatie

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520)

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520) Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Contactpersoon Doorkiesnummer Uw brief

Nadere informatie

De zomer in volle gang: toename e-bike ongevallen, het grijze imago van de e-bike neemt af. Ongevallenoverzicht 25 juli 2018

De zomer in volle gang: toename e-bike ongevallen, het grijze imago van de e-bike neemt af. Ongevallenoverzicht 25 juli 2018 De zomer in volle gang: toename e-bike ongevallen, het grijze imago van de e-bike neemt af. Ongevallenoverzicht 25 juli 2018 1 De zomer is in volle gang: toename e-bike ongevallen! In de zomermaanden trekt

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1313-AVR

Nadere informatie

Duurzaam investeren? Zet in op wat werkt! maak kennis met erkende interventies uit de praktijk

Duurzaam investeren? Zet in op wat werkt! maak kennis met erkende interventies uit de praktijk Duurzaam investeren? Zet in op wat werkt! maak kennis met erkende interventies uit de praktijk Investeer in wat werkt Effectief Actief Effectief Actief: samenwerking Erkenning in de praktijk Effectief

Nadere informatie

Rolschaats en Skeeler Club Tienen vzw

Rolschaats en Skeeler Club Tienen vzw Rolschaats en Skeeler Club Tienen vzw Aangesloten bij de Vlaamse Roller Bond en de FBRS Verkozen tot meest recreatieve Tiense Sportclub 1991 en 2003 Secr : Monique Adang Aarschotsesteenweg 53 3300 Tienen

Nadere informatie

Fietsen voor Orange Babies in Afrika: een onvergetelijke ervaring! Dankzij het landschap, je reisgenoten, de

Fietsen voor Orange Babies in Afrika: een onvergetelijke ervaring! Dankzij het landschap, je reisgenoten, de 2017 Fietsen voor Orange Babies in Afrika: een onvergetelijke ervaring! Dankzij het landschap, je reisgenoten, de inwoners, de sportieve uitdaging, de bezochte projecten, de bijdrage die je aan die projecten

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Kalender aanvullingen. Huiswerk. Schoolvoetbal. Rommelmarkt, 17 juni

Kalender aanvullingen. Huiswerk. Schoolvoetbal. Rommelmarkt, 17 juni Tel school: 361357 mail: vlinderhof@obsdevlinderhof.nl 21-04-2017 Kalender aanvullingen De schoolreis van groep 1 en 2 is verplaatst van woensdag 28 juni naar dinsdag 27 juni. Dinsdag 11 juli schoonmaakavond

Nadere informatie

Werk aan de stad in maart

Werk aan de stad in maart Maart 2016 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk aan

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma. Kies voor de ander. Gewoon oog voor elkaar

Verkiezingsprogramma. Kies voor de ander. Gewoon oog voor elkaar Verkiezingsprogramma Kies voor de ander Gewoon oog voor elkaar VERKIEZINGSPROGRAMMA IN GEWONE TAAL 2018 2022 Gewoon oog voor elkaar VOORWOORD In november 2018 gaan we stemmen. We kiezen een nieuwe gemeenteraad.

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

N280 Roermond. De belangrijkste oost-westverbinding in het Hart van Limburg

N280 Roermond. De belangrijkste oost-westverbinding in het Hart van Limburg N280 Roermond De belangrijkste oost-westverbinding in het Hart van Limburg Werken aan de N280 Roermond Goede verbindingen zijn belangrijk. Belangrijk voor de mensen die in Roermond wonen, werken en leven.

Nadere informatie

HERINRICHTING RIJNSTRAAT

HERINRICHTING RIJNSTRAAT HERINRICHTING RIJNSTRAAT Informatieavond 29 maart 2015 20.00 Inloop 20.10 Welkom door Ronald Löhr 20.15 In gesprek met wethouders Haring en De Weger 20.30 Rijnstraat tot nu toe en hoe nu verder? door Jeroen

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 09 20 december 2017 Laatste schooldag vóór de kerstvakantie Morgenochtend zal er gezellig ontbeten worden in de klas. Alle kinderen hebben iets lekkers

Nadere informatie

Bewonersbijeenkomst Groot onderhoud/ herinrichting Velserstraat. Datum 9 juni 2016

Bewonersbijeenkomst Groot onderhoud/ herinrichting Velserstraat. Datum 9 juni 2016 Bewonersbijeenkomst Groot onderhoud/ herinrichting Velserstraat Datum 9 juni 2016 2 Wat kunt u doen op deze bijeenkomst? Het schetsontwerp varianten van de Velserstraat bekijken Vragen te stellen over

Nadere informatie

Vrijdag 15 juli werkzaamheden onder viaduct Vijf Eiken op de A27

Vrijdag 15 juli werkzaamheden onder viaduct Vijf Eiken op de A27 Vrijdag 15 juli werkzaamheden onder viaduct Vijf Eiken op de A27 Op vrijdag 15 juli vinden er van 19.00 uur tot ongeveer 05.00 uur werkzaamheden plaats onder het viaduct Vijf Eiken op de A27 bij afrit

Nadere informatie

Jeugdschaatsen 2014-2015

Jeugdschaatsen 2014-2015 Jeugdschaatsen 2014-2015 www.ijsverenigingwoubrugge.nl www.ijsclubhoogmade.nl Algemene inleiding Welkom bij De ijsvereniging Woubrugge en de IJsclub Hoogmade. Bij ons kun je leren schaatsen gewoon omdat

Nadere informatie

12 Tijd. Klokkijken. Een plank van 3 m en 20 cm wordt in 4 gelijke stukken gezaagd. Hoe lang is elk stuk? 3 m en 20 cm = 320 cm. 320 cm : 4 = 80 cm

12 Tijd. Klokkijken. Een plank van 3 m en 20 cm wordt in 4 gelijke stukken gezaagd. Hoe lang is elk stuk? 3 m en 20 cm = 320 cm. 320 cm : 4 = 80 cm Regel Een plank van m en 0 cm wordt in gelijke stukken gezaagd. Hoe lang is elk stuk? m en 0 cm 0 cm. 0 cm : 0 cm De opbrengst van de boer is ton aardappelen. Hij houdt deel zelf. De rest gaat naar de

Nadere informatie

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten.

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten. Platform Gehandicaptenbeleid Goeree Overflakkee Secretariaat: Kraaijerdijk 2a 3248 LC Melissant Tel: 06-22213962 na 18.00 uur Email: PGGOinfo@pggo.nl www.pggo.nl Beste mensen, De warme zomer ligt al haast

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 29 20-09-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 3 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 4 VRAGEN? / WVTTK 5 VOLGEND OVERLEG 6

Nadere informatie

Informatiebijeenkomsten en voorlichting in Boeimeer en Ruitersbos

Informatiebijeenkomsten en voorlichting in Boeimeer en Ruitersbos Comfortabel blijven wonen in uw woning Informatiebijeenkomsten en voorlichting in Boeimeer en Ruitersbos Een slimme senior is op de toekomst voorbereid! Steeds meer mensen blijven tot op hoge leeftijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009.

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009. Page 1 of 5 Bob van Asselt Van: Nieuwsbrief [nieuwsbrief@onderdekastanje.nl] Verzonden: dinsdag 16 maart 2010 21:33 Onderwerp: Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2010 Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1312-AVR

Nadere informatie

Meldingsformulier kleinschalig evenement

Meldingsformulier kleinschalig evenement Meldingsformulier kleinschalig evenement Met dit formulier meldt u een straatbarbecue, een buurtfeest, een open dag, kinderspeelactiviteiten, fiets- of wandeltochten of herdenkingen. Een vergunning voor

Nadere informatie

BIJLAGE 4. Openingstijden en capaciteiten fietsenstallingen

BIJLAGE 4. Openingstijden en capaciteiten fietsenstallingen BIJLAGE 4 Openingstijden en capaciteiten fietsenstallingen 1 2 Openingstijden en capaciteit fietsenstallingen (2013) 1. Zaailand (bewaakt en gratis gebruik) * capaciteit van 490 fietsen waarvan 260 in

Nadere informatie

Wijziging opvragen bouwvergunningen

Wijziging opvragen bouwvergunningen Wijziging opvragen bouwvergunningen Een deel van het gemeentelijk bouwarchief wordt op 5 maart overgebracht naar het Regionaal Archief Tilburg (RAT). Het gaat hier om de dossiers van 1947 tot en met 1990.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onze website

Nieuwsbrief. Onze website Nieuwsbrief Onze website Mei 2014 IN DIT NUMMER: Website 1 Data sportdagen en schoolreisje Bloesem op de Olmenhorst 1/2 De natuurclub gaat weer van start Sportservice Haarlemmermeer Olympia s kids tour

Nadere informatie

STAATSCOURANT VERKEERSBESLUIT. Nr november Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

STAATSCOURANT VERKEERSBESLUIT. Nr november Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT 15 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 61040 november 2016 VERKEERSBESLUIT Nummer 1017729 Onderwerp: Aanpassingen Stationsomgeving Doetinchem Burgemeester

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Dat van zaterdag 6 februari 2016 tot en met dinsdag 9 februari 2016 in Cuijk het traditionele Carnaval wordt gevierd;

Dat van zaterdag 6 februari 2016 tot en met dinsdag 9 februari 2016 in Cuijk het traditionele Carnaval wordt gevierd; STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 1762 14 januari 2016 Onderwerp: Tijdelijke verkeersmaatregelen carnaval 2016 centrum Cuijk Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

HERINRICHTING N259 STEENBERGEN VARIANTEN EN VOORKEURSVARIANT HERINRICHTING N259

HERINRICHTING N259 STEENBERGEN VARIANTEN EN VOORKEURSVARIANT HERINRICHTING N259 STEENBERGEN EN VOORKEURSVARIANT 1 AGENDA 2 Opening wethouder Zijlmans De opgave Functie en gebruik van de N259 Resultaten haalsessie Varianten herinrichting N259 Voorkeursvariant PAUZE / VRAGEN Vervolg

Nadere informatie

Dagelijks een ronde lopen door bewoners in gesprek gaan met voetballende jongeren, eventueel melding maken naar politie en wijkmanager

Dagelijks een ronde lopen door bewoners in gesprek gaan met voetballende jongeren, eventueel melding maken naar politie en wijkmanager J A A R P L A N 2 0 1 3 2 0 1 4 Thema Jongeren Vermindering overlast voetbalveld Frankenskamp Werkgroep Jeugd: Delia Brouwer Verantwoordelijke Vermindering overlast Vervangen van de metalen omheiningen

Nadere informatie

Memo van de gedeputeerde C.A. van der Maat Gedeputeerde Mobiliteit en Samenwerking

Memo van de gedeputeerde C.A. van der Maat Gedeputeerde Mobiliteit en Samenwerking Memo van de gedeputeerde C.A. van der Maat Gedeputeerde Mobiliteit en Samenwerking Onderwerp Motie Niet van het padje af voor speed-pedelecs Documentnummer Geachte Statenleden, Op 7 juli 2017 hebben uw

Nadere informatie

Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus

Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus In november en december vindt in Oosterhout voor het eerst de cursus Politiek Actief plaats. Inwoners die geïnteresseerd zijn in hoe de lokale

Nadere informatie

20.00 uur Grote Buitendienststelling oktober uur Informatieposters en persoonlijk gesprek

20.00 uur Grote Buitendienststelling oktober uur Informatieposters en persoonlijk gesprek SPLITSINGSPUNT LENT PROGRAMMA 18 september 19.30 930uur Splitsingspunt t Lent door Noortje Verstegen, Omgevingscoördinator Heijmans 20.00 uur Grote Buitendienststelling oktober door Bernadette Paping,

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Aan de bewoners van Sporenburg. Nieuws in het kort. Er zijn geen werkzaamheden op zaterdag 7 juli

Aan de bewoners van Sporenburg. Nieuws in het kort. Er zijn geen werkzaamheden op zaterdag 7 juli Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 16 april is Heijmans gestart met werkzaamheden op Sporenburg en met name in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 30 augustus 2016 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! Op de eerste dag zijn de kinderen altijd benieuwd naar hun nieuwe lokaal en hun nieuwe juf(fen)

Nadere informatie

MEERSSEN IN BEWEGING

MEERSSEN IN BEWEGING MEERSSEN IN BEWEGING Nationale Sportweek 2014 - zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 april. Judoclub Bunde Geïnteresseerden kunnen 2 weken gratis proeflessen volgen. Judoclub Bunde gymzaal "de Koprol" op

Nadere informatie

PROGRAMMA OPEN DAG ZATERDAG 28 MEI 2016. 10.00 16.00 uur

PROGRAMMA OPEN DAG ZATERDAG 28 MEI 2016. 10.00 16.00 uur PROGRAMMA OPEN DAG ZATERDAG 28 MEI 2016 10.00 16.00 uur Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kan jong en oud kennis maken met onze sport. Sla je slag in onze slagkooi en gooi een strike op het pitcherscherm.

Nadere informatie