verkoop versie november 2013.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "verkoop versie november 2013."

Transcriptie

1 veroop Wilt u meer informatie omtrent een Duinappartement in Duinlicht, neem dan contact op met Deltamaelaardij, tel of ij op w.deltamaelaardij.nl Amsterdam ± 90 autominuten Utrecht ± 85 autominuten Rotterdam ± 50 autominuten Renesse Middelburg ± 25 autominuten Breda ± 65 autominuten Eindhoven ± 90 autominuten Brugge ± 75 autominuten Antwerpen ± 65 autominuten Düsseldorf ± 165 autominuten Disclaimer: Aan de in deze brochure gebruite testen, beelden en artist impressions unnen geen rechten worden ontleend. Zij zijn bedoeld een algemeen (sfeer)beeld te geven van het project. Wijzigingen voorbehouden. Maastricht ± 120 autominuten versie november 2013.

2 fase 2 Genieten in het goudgele licht van de duinen 26 duinappartementen aan de rand van de duinen van renesse

3 02. DUINLICHT / beleven en beleggen Duinlicht De aanbli van het Zeeuwse land met haar veranderlije wolenluchten, verstert door de geuren van de zee en een oorverdovende stilte, maat dat je Zeeland ten volle ervaart. Het prachtige Zeeuwse licht is alles bepalend. Van het eerste ochtendlicht tot de laatste zonnestraal die over het duin scheert, het Net achter de duinen op Schouwen- Duiveland verrijst de 2 e fase van een lein villapar met een naam die veel belooft: Duinlicht. Wie de schoonheid van dit pleje aan de Zeeuwse ust ervaart, begrijpt dat de waarde ervan niet in geld is uit te druen. Zeeuwse licht verandert het duinzand in goud, de zee in zilver en het strand in platina.

4 duinlicht verandert...

5 04. DUINLICHT / beleven en beleggen Midden in de duinen natuur. Met het strand op loopafstand. Niet alleen in de zomer, maar in alle seizoenen bent u helemaal weg Diep verborgen in het duin werd de gegroepeerd rond een gezellig pleintje. eerste fase van het plan Duinlicht al Als je de ijle ochtendlucht inademt, begint gerealiseerd. 9 Duinvilla s en 22 Duin- de dag als een schoongewassen strand. suites werden gebouwd op het terrein van Hotel-congrescentrum de Zeeuwse Stromen. Een leinschalig plan, omzoomd door een groen-oranje waas van helmgras en duindoorn. De vrijstaande woningen zijn speels De natuur omarmt je hier. Stelt u zich eens voor hoe u hier zelf oo in alle rust unt genieten van uw eigen Duin-appartement en de omringende uit de drute van alledag en unt u opladen in een onbeschrijflij mooi decor. Midden in de duinen, maar met alle denbare luxe, comfort en voorzieningen binnen handberei.

6 ... het zand in goud

7 06. DUINLICHT / beleven en beleggen Inspirerend Zeeland Het Zeeuwse land ligt aan uw voeten bomen leidt van het dorp naar het strand. met op fietsafstand het vriendelije dorp Het ilometers lange Noordzeestrand en Renesse. Niet meer dan inwoners, de zee in zilver. winels, cafeetjes en restaurants, de In de smalstad Brouwershaven en de haventjes van Scharendije, Burghsluis en Bruinisse. De historie is voelbaar op de erring van leine dorpen, die gotische er en asteel Slot Moermond. Een bonte mengeling van leuren. In de zomer gezellig dru, in de winter overweldigend rustig. Een laan met De Zeeuwse cultuur is diep geworteld op het eiland Schouwen-Duiveland. In monumentenstad Zierizee, met haar torens, poorten, havens en Die Toren. onveranderlij zichzelf gebleven zijn. Sinds eeuwen veilig ingebed in het groen van omringende aers.

8 ... de zee in zilver

9 08. DUINLICHT / beleven en beleggen Ontspannen en genieten Schouwen-Duiveland is al decennia lang gastvrijheid en overheerlije Zeeuwse een gewilde vaantielocatie. Surfen aan specialiteiten maen het beeld compleet. de Brouwersdam, fietsen door de Daarom betaalt een investering in deze omgeving zich altijd terug. Namelij in een aantreelij direct en indirect polders, te paard door het bos. Het eiland mag zich verheugen in een grote populariteit, mede danzij de uiteenlopende mogelijheden om actief te ontspannen. De spreewoordelije Het brede Noordzeestrand en het uitgestrete duingebied van de Kop van Schouwen hebben tal van voorzieningen op niveau: strandpaviljoens, restaurants, sterrenhotels en sportaccommodaties. rendement en zelf af en toe genieten van ongeende mogelijheden tot ontspanning.

10 ... het strand in platina (Strandpaviljoen De haven van Renesse is eigendom van Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen.)

11 10. DUINLICHT / beleven en beleggen Duinlicht teent de contouren Duinlicht wordt naast Hotel-congrescentrum De tweede fase gaat bestaan uit een Vanuit uw appartement wandelt u De Zeeuwse Stromen gerea- langgeret gebouw met appartementen, in twee minuten naar het strand. liseerd. De eerste fase is gebouwd in op de begane grond en op de Zit u comfortabel in het restaurant een vriendelije, landelije stijl met veel hout, veranda s en daapellen. Speels gegroepeerd langs de rand van het bos. De Duinvilla s en Duinsuites zijn bijna allemaal binnen een jaar verocht aan individuele eigenaren. verdieping, dat wordt gerealiseerd rond de tuin met het buitenzwembad. Oo deze 26 appartementen worden verocht aan particuliere eigenaren, en beheerd en verhuurd door Hotelcongrescentrum de Zeeuwse Stromen. van De Zeeuwse Stromen of staat u op de nabijgelegen tennisbaan.

12 Fase 1 Fase 2

13 12. DUINLICHT / beleven en beleggen...van een besloten resort Als eigenaar van een eigen Duinappartement gerenommeerd hotel dat een omvang- unt u niet alleen genieten van rije en stabiele bezetting van gasten heerlije vaanties aan zee. U geniet ent. Hier worden gasten nog verrast Duinlicht wordt ontwield door DPP Vastgoed Groep uit Zierizee. Een ontwielaar die al veel marante projecten bovenal van een aantreelij rendement gedurende de periodes dat u niet aanwezig bent. De verhuur van uw appartement is in goede handen bij Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen, dat in 2003 werd uitgeroepen tot ANWB Kampioen hotel en in 2005 tot Kampioen congreshotel. Het is een met echte waliteit en oprechte aandacht. Deze visie zal zich oo uitstreen tot de exploitatie van Duinlicht. Als eigenaar of gast unt u gebrui maen van de faciliteiten van het hotel, zoals een bar, restaurant en binnenzwembad met sauna. heeft gerealiseerd in Zeeland, altijd met respect voor de omgeving en vanuit de beleving van de eindgebruier. Zeelenberg Architectuur uit Ouddorp teende voor het ontwerp.

14

15 14. DUINLICHT / beleven en beleggen Uw exclusieve Duinappartement De tweepersoons Duinappartementen worden aangeboden op de begane grond en op de eerste etage. Op de begane grond beschien de appartementen over een heerlij terras aan de tuin.op de eerste etage zijn de appartementen identie qua indeling, echter ze beschien over een heerlij daterras op de tweede etage!

16

17 trapast 1 trapast trapast trapast 4 trapast trapast trapast trapast verdieping W MAXIMAAL TE BEBOUWEN OPPERVLAK: 931,94 M2 N Z trapast trapast trapast DUINLICHT / beleven en beleggen DUINVILLA: 121,0 M2 HOTELAPPARTEMENTEN = 808,0 M2 TOTAAL: 929,0 M2

18 ! "# BEGANE $%"&# ' ( GROND %)! "#$%& 43,2 $ M persoons appartement begane grond, vloeroppervlate 45 m 2 Basis uitvoering DUINLICHT / beleven en beleggen 17.

19 18. DUINLICHT / beleven en beleggen VERDIEPING DAKTERRAS 41,9 27,5 M 2 M 2 DAKTERRAS 27,5 M 2 DAKTERRAS 27,5 27,5 M 2 M 2 DAKTERRAS 27,5 M trapast berging berging berging berging berging be trapast trapast trapast persoons appartement eerste verdieping, vloeroppervlate 42 m berging berging berging berging veranda tweede verdieping: daterras, vloeroppervlate 11 m 2, terrasoppervlate 28 m 2 Basis uitvoering ve veranda ve terras ter terras ter

20 VERDIEPING DAKTERRAS 41,9 27,5 M 2 M 2 DAKTERRAS 27,5 M 2 VERDIEPING DAKTERRAS 24,6 M 2 DAKTERRAS 27,5 M 2 12,5 M 2 DAKTERRAS 27,5 M 2 VERD DAKT trapast berging berging Optionele uitvoering amer appartement met woonruimte beneden en slaapruimte boven 3500 trapast trapast trapast 2-persoons appartement eerste verdieping, vloeroppervlate 42 m berging berging berging berging berging be 100 veranda lo slapen 2500 tweede verdieping: daterras, vloeroppervlate 25 m 2, terrasoppervlate 13 m 2 ve veranda terras ter 2500 terras terras ter DUINLICHT / beleven en beleggen 19.

21 postbus zg ouddorp t.: f.: w.zeelenbergarchitectuur.nl wijz. D: wijz. C: wijz. B: wijz. A: project: i.o.v.: ond.: veranda 20. DUINLICHT / beleven en beleggen uinlich as eerste verdieping, vloeroppervlate 57 m 2 berging eness veranda berging veranda zeelenberg berging architectuur D p 7000 begane grond, vloeroppervlate 59 m 2 tweede verdieping, daterras, vloeroppervlate 23 m 2 BEGANE GROND 4-persoons hoeappartementen VERDIEPING 59 M 2 57 M 2 Basis uitvoering 100

22 SFEER Kli om de s Moodboard living / sleeping thema loft SFEER Kli om de stijl te b Sfeerimpressie interieur SFEER SFEER carpet carpet

23 22. DUINLICHT / beleven en beleggen De contouren van een bijzondere belegging Uw Duinappartement in Duinlicht is in meer dan één opzicht een bijzondere willen doen. Een jaarlijse waardestijging is dan oo bijna een gegeven: belegging. In de eerste plaats unt u zelf oo gebruimaen van uw appartement en de voorzieningen van Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen. Voor de verhuurmogelijheden geldt: als u het uniee van deze locatie erent, zullen anderen dat zeer oo de leinschaligheid en de ervaren exploitant borgen een hoge bezettingsgraad en verantwoorden een goede exploitatie op lange termijn. In onze rendementsopgave houden we zo veel mogelij reening met alle bijomende osten en lasten.

24 Toelichting De verhuuropbrengsten zijn prognoses en mede tot stand geomen in overleg met het management van Hotel- verhuurbemiddelingsorganisatie retour. Wij gaan er in ons voorbeeld van uit dat u zich volledig walificeert als ondernemer De opbrengsten uit het eerste jaar zijn gebaseerd op engetallen van de datum van opmaa. De osten zijn aannames en DUINLICHT / beleven en beleggen 23. Congrescentrum De Zeeuwse Stromen voor de omzetbelasting. Wij wijzen u er eveneens gebaseerd op het prijspeil van (verhuurbemiddelingsorganisatie). Hierbij echter op dat eigen gebrui van het de datum van opmaa. Waar van toepas- is uitgegaan van 4 ween eigen gebrui appartement an leiden tot een correctie sing zijn de bedragen exclusief omzet- (gebaseerd op een gemiddelde verhuur- op de teruggave van de omzetbelasting, belasting. Oo hiervoor geldt dat een opbrengst op jaarbasis, i.c. 4/52e zowel op het investeringsbedrag als oo aanpassing aan het toeomstig prijspeil aandeel van de geprognosticeerde jaar- op de exploitatieosten van uw appar- buiten beschouwing is gelaten. Ten aan- lijse verhuuropbrengst). Voor het eigen tement. In de opstelling is uitgegaan van zien van de fiscale behandeling verwijzen gebrui geldt dat dit expliciet wordt ge- toenemende verhuuropbrengsten door wij u naar de toelichting van WEA reserveerd via de verhuurbemiddelings- stijgende bezettingsgraden. Een aanpas- Accountants en Adviseurs (Fiscale organisatie. Uw te betalen huur voor dat sing aan het toeomstig prijspeil is buiten aspecten van een Duinappartement in eigen gebrui rijgt u vervolgens via de beschouwing gelaten. Duinlicht).

25 Rendementen duinappartementen Voorbeeld rendementsbereening zónder financiering, prognose (bedragen in euro s) 24. DUINLICHT / beleven en beleggen Koopsom duinappartementen Inventaris Totaal aanoopsom Jaar Verhuuropbrengsten Verhuurbemiddelingsosten (10%) Bijdrage VvE Beheervergoeding Erfpachtscanon Eletra, gas, water Kosten abelaansluiting Rioolrecht Waterschapsheffingen Onroerende-zaabelastingen (0,114%) Totaal osten Netto ontvangst uit exploitatie Nettorendement uit exploitatie 7,03% 7,34% 7,66% 7,98% 8,32% Met hefboomwering financiering* 10,08% 10,44% 10,77% 11,09% 11,38% * In aanvang 60% van stichtingsosten en inventaris, rente 5%, 5% aflossing p.a., geen reening gehouden met afsluitosten.

26 DUINLICHT / beleven en beleggen 29

27 26. DUINLICHT / beleven en beleggen Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen De verhuur van uw Duinappartement is in ervaren handen bij Hotel- van het bedrijf is opmerelij gewoon: gasten verrassen met echte waliteit de essentie van de horeca. Gasten omen hier om écht te ontspannen, Congrescentrum De Zeeuwse Stromen. Na 50 jaar staat De Zeeuwse Stromen nog steeds garant voor een continue hoge bezettingsgraad. Het hotel behaalde in de afgelopen 10 jaar een opvallend stabiele gemiddelde bezettingsgraad van 65% per jaar, met minimale afwijingen. De drijfveer en oprechte aandacht. Daarin ligt haar racht. Geen vastgeroeste formule, geen sterrencultuur en geen hiërarchie. Ele medewerer voelt zich verantwoordelij voor het tevreden gevoel waarmee gasten uiteindelij afscheid nemen. Zaelij of particulier, iedereen voelt dat een verblijf hier anders is. Dat is om eerlij te genieten en door de juiste ontmoetingen te worden geïnspireerd en uitgedaagd. Mede danzij dit uniee horecaconcept werd het hotel uitgeroepen tot ANWB Kampioen hotel in 2003 en Kampioen congreshotel in Zie oo w.zeeuwsestromen.nl

28

29 28. DUINLICHT / beleven en beleggen Stichting Renesse gronden in ondererfpacht mag uitgeven. Een mooie gedachte, dat u op die manier bij unt dragen aan het behoud van Uw Duinappartement wordt gebouwd oo gebouwen en effecten. Zij financiert op grond die eigendom is van Stichting haar activiteiten mede uit de opbrengsten Renesse. Stichting Renesse onder- van deze beleggingen. U bent volledig steunt activiteiten binnen de gemeente Schouwen-Duiveland van recreatieve, toeristische, culturele of sportieve aard of een combinatie hiervan. De stichting heeft daartoe gronden verworven, maar bezit eigenaar van uw appartement, maar u betaalt erfpacht voor het gebrui van de grond. Jaarlijs draagt u dit af aan Hotel-congrescentrum de Zeeuwse Stromen die van Stichting Renesse deze de cultuurhistorische waarde van Schouwen-Duiveland. Meer informatie vindt u op: w.stichtingrenesse.nl

30

31 30. DUINLICHT / beleven en beleggen DPP Vastgoed Groep In de 15 jaar dat DPP bestaat werd de met respect voor de omgeving, vanuit belofte projectontwielaars met visie de beleving van de eindgebruier in waargemaat met een zeer gevarieerde een ster partnership met de architect. Grand Hotel Ter Duin Burgh-Haamstede, Duinpar t Hof van Haamstede, Residence t Hof van Haamstede en portefeuille vol marante, blijvend courante projecten die een opvallende waardestijging laten zien op orte en lange termijn. De racht van DPP zit met name in het direct unnen visualiseren van het juiste concept en ontwielen Bijzonder aan deze samenwering is dat één locatie an inspireren tot objecten met ieder een eigen identiteit, die toch zichtbaar een eenheid vormen met de locatie. Burghduin zijn aanspreende projecten die door DPP gerealiseerd zijn. Kij oo op w.d-p-p.nl

32 colofon Concept & vormgeving: iszo visueel Fotografie: Adri Padmos Projectontwieling: DPP Vastgoed Groep Architect : Zeelenberg Architectuur Artist impression: De Beeldenfabrie, Hen van de Giessen Illustration & Design b.v. Samenwering: Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen Stichting Renesse

fase 2 Genieten in het goudgele licht van de duinen 26 duinappartementen aan de rand van de duinen van renesse

fase 2 Genieten in het goudgele licht van de duinen 26 duinappartementen aan de rand van de duinen van renesse fase 2 Genieten in het goudgele licht van de duinen Disclaimer: Aan de in deze brochure gebruite testen, beelden en artist impressions unnen geen rechten worden ontleend. Zij zijn bedoeld een algemeen

Nadere informatie

GENIETEN IN HET GOUDGELE LICHT VAN DE DUINEN

GENIETEN IN HET GOUDGELE LICHT VAN DE DUINEN GENIETEN IN HET GOUDGELE LICHT VAN DE DUINEN Disclaier: Aan de in deze brochure gebruite testen, beelden en artist ipressions unnen geen rechten worden ontleend. Zij zijn bedoeld een algeeen (sfeer)beeld

Nadere informatie

Algemene verkoopinformatie

Algemene verkoopinformatie Algemene verkoopinformatie het juweel aan de noordzee 2 het aan de juweel noordzee in houd 03 voorwoord 04 Bouwfonds 07 Arcus group 08 Largo villas 10 Procedure aankoop 12 gebruiksmogelijkheden 14 architectuur

Nadere informatie

RÉSIDENCE DE PARADE 10 ZEER LUXE EN EXCLUSIEV E V ILL A S

RÉSIDENCE DE PARADE 10 ZEER LUXE EN EXCLUSIEV E V ILL A S RÉSIDENCE DE PARADE 10 ZEER LUXE EN EXCLUSIEV E V ILL A S 2 NOORDZEE RÉSIDENCE CADZAND-BAD RÉSIDENCE DE PARADE Inhoudsopgave Inleiding 5 Cadzand-Bad 6 Toekomstvisie 7 Pure C 7 Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Nadere informatie

65 vakantiewoningen hofstede riethnisse - renesse Investeren in vakantie...

65 vakantiewoningen hofstede riethnisse - renesse Investeren in vakantie... 65 vakantiewoningen hofstede riethnisse - renesse Investeren in vakantie... Welkom... De interesse voor investeren in steen wint nog steeds aan populariteit, ook al is geld verdienen in vastgoed van alle

Nadere informatie

Op het Strand STRANDHUISJES JULIANADORP AAN ZEE

Op het Strand STRANDHUISJES JULIANADORP AAN ZEE Op het Strand STRANDHUISJES JULIANADORP AAN ZEE Rendement laat zich uitdrukken in harde cijfers en in zachte waarden. Een overtuigend financieel rendement en onbetaalbaar genieten van uw eigen vakantieverblijf.

Nadere informatie

- ALGEMENE VERKOOPINFORMATIE FASE 1 - SEPTEMBER

- ALGEMENE VERKOOPINFORMATIE FASE 1 - SEPTEMBER - ALGEMENE VERKOOPINFORMATIE FASE 1 - SEPTEMBER 2013 Een vakantievilla op Marinapark Leukermeer; een schitterend bezit! 2 Marinapark Leukermeer Inhoudsopgave 1. INLEIDING 5 2. GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN, VERHUUR

Nadere informatie

Neem deel aan het succes van Center Parcs. Investeer in de unieke locatie van Center Parcs Port Zélande

Neem deel aan het succes van Center Parcs. Investeer in de unieke locatie van Center Parcs Port Zélande Neem deel aan het succes van Center Parcs Investeer in de unieke locatie van Center Parcs Port Zélande Introductie BRUNO DERVILLE, MANAGER-DIRECTOR PIERRE & VACANCES PROPERTY INVESTEMENT Met de renovatie

Nadere informatie

100 luxe recreatievilla s

100 luxe recreatievilla s a lg e m e n e v e r ko o p i n fo r m at i e 100 luxe recreatievilla s April 2010 2 Residence Klein Vink inhoudsopgave 1. Voorwoord...........................................................................................................................................

Nadere informatie

Neem deel aan het succes van Center Parcs. Investeer in de unieke locatie van Center Parcs Port Zélande

Neem deel aan het succes van Center Parcs. Investeer in de unieke locatie van Center Parcs Port Zélande Neem deel aan het succes van Center Parcs Investeer in de unieke locatie van Center Parcs Port Zélande Introductie BRUNO DERVILLE, MANAGER-DIRECTOR PIERRE & VACANCES PROPERTY INVESTEMENT Met de renovatie

Nadere informatie

Leidschendam centrum. grachtenpanden met terras aan de waterzijde. Stads wonen in een prachtig grachtenpand aan de haven

Leidschendam centrum. grachtenpanden met terras aan de waterzijde. Stads wonen in een prachtig grachtenpand aan de haven Leidschendam centrum grachtenpanden met terras aan de waterzijde Stads wonen in een prachtig grachtenpand aan de haven Project Plaspoelkade biedt in vele opzichten het beste van twee werelden grachtenpanden

Nadere informatie

Uw eigen Duynlodge achter de hoge duinen van Callantsoog

Uw eigen Duynlodge achter de hoge duinen van Callantsoog Uw eigen Duynlodge achter de hoge duinen van Callantsoog Algemene verkoopinformatie, april 2014 Voorwoord Procedure aankoop ligt op loopafstand van het heerlijk schone en uitgestrekte Noordzeestrand. In

Nadere informatie

ferienresort bad bentheim algemene parkinformatie

ferienresort bad bentheim algemene parkinformatie ferienresort bad bentheim algemene parkinformatie 2 BESTAAND woningaanbod algemene parkinformatie ferienresort bad bentheim Omgeving Bad Bentheim Inhoud Arcus Group... 4 Arcus Resorts ontzorgt... 5 Roompot

Nadere informatie

Algemene verkoopinformatie 225 recreatiewoningen Roggel. Fase 3. Waardevast investeren en Bourgondisch recreëren!

Algemene verkoopinformatie 225 recreatiewoningen Roggel. Fase 3. Waardevast investeren en Bourgondisch recreëren! Z RD EE D NT 9 AN ME 8 EN AR DE INA EG N G G RE IE PA 225 recreatiewoningen Roggel Fase 3 Waardevast investeren en Bourgondisch recreëren! april 2011 Colofon Initiatief: Ontwikkeling: Ontwikkelingsmaatschappij

Nadere informatie

beleggen in vastgoed

beleggen in vastgoed dinsdag 27 MEi 2014 Commerciële bijlage beleggen in vastgoed s i u h m o Dro en ann p s t n O n e t e i n ge ring en investeewoning i vakant een in vakantiewoning als investering pag. 04 beleggen met een

Nadere informatie

Goed thuiskomen in de wijk Deltakwartier - uitgave 2011

Goed thuiskomen in de wijk Deltakwartier - uitgave 2011 Goed thuiskomen in de wijk Deltakwartier - uitgave 2011 Een nieuwe wijk dichtbij het centrum Arnhem Deltakwartier heeft alles wat ik zoek! Beste koop voor beste prijs Ruime eengezinswoning of royale stadswoning?

Nadere informatie

Maak deel uit van het succes van Center Parcs

Maak deel uit van het succes van Center Parcs Maak deel uit van het succes van Center Parcs INHOUDSOPGAVE Voorwoord... 5 Een unieke samenwerking... 6 Ligging Park Bostalsee & Projectinformatie... 10 De faciliteiten... 14 Cottages op maat... 19 Drie

Nadere informatie

Ferien- und Golfresort Cochem. algemene parkinformatie

Ferien- und Golfresort Cochem. algemene parkinformatie Ferien- und Golfresort Cochem algemene parkinformatie 2 BESTAAND woningaanbod algemene parkinformatie Ferien- und Golfresort Cochem Inhoud Arcus Group... 4 Arcus Resorts ontzorgt... 5 Roompot Vakanties...

Nadere informatie

Luxe vakantie woningen. Zuchtje Zeeland. Volg ons op:

Luxe vakantie woningen. Zuchtje Zeeland. Volg ons op: 1 Luxe vakantie woningen Prijs 5,50 Zuchtje Zeeland Volg ons op: 2 Genieten aan de Zeeuwse kust 3 Welkom op Parc Ganuenta Ongekend groot woonoppervlak Rust, ruimte en rendement in een historische setting.

Nadere informatie

Natuur Resort Cronulla. srandvilla s Na. 5 Bosrandvilla s Natuur Resort. www.texelexclusief.nl

Natuur Resort Cronulla. srandvilla s Na. 5 Bosrandvilla s Natuur Resort. www.texelexclusief.nl www.texelexclusief.nl Natuur Resort Cronulla srandvilla s Na 5 Bosrandvilla s Natuur Resort Voorwoord Natuurlijk is het niet erg moeilijk om vandaag de dag met een recreatieplan op de markt te komen dat

Nadere informatie

Let s Enjoy. genieters. Vlieland Liefde voor het leven. Column Cornald Maas. Interview Interieurontwerp Peter van Dijk

Let s Enjoy. genieters. Vlieland Liefde voor het leven. Column Cornald Maas. Interview Interieurontwerp Peter van Dijk P A R C E S TAT E R E C R E A T I E M A K E L A A R S Let s Enjoy genieters Voor financieel georiënteerde Exclusief Lifestyle Magazine 05 Vlieland Liefde voor het leven 25 Column Cornald Maas 32 Interview

Nadere informatie

Wonen in een droom 14 LUXE. wonen TWEEKAPPERS TE PIJNACKER. duurzaam. Comfortabel

Wonen in een droom 14 LUXE. wonen TWEEKAPPERS TE PIJNACKER. duurzaam. Comfortabel 5 9 5 Wonen in een droom Comfortabel duurzaam wonen 14 LUXE TWEEKAPPERS TE PIJNACKER IN HOUDs OPGAVE hartenv 5 9 5 n illa har tenvilla [ Inhoud ] [ wonen in pijnacker 5 ] [ situatietekening 6 & 7 ] [ royale

Nadere informatie

Uw eigen Duynlodge achter de hoge duinen van Callantsoog

Uw eigen Duynlodge achter de hoge duinen van Callantsoog Uw eigen Duynlodge achter de hoge duinen van Callantsoog Voorwoord Callantsoog, een prachtige badplaats in Noord-Holland. Volgens velen zelfs de mooiste kustplaats van Nederland. Met een ligging pal aan

Nadere informatie

Wòòne n aan de Nuuwe Kaai!

Wòòne n aan de Nuuwe Kaai! Wòòne n aan de Nuuwe Kaai! De Nieuwe Kaai is op en top Bergs wonen! Op en top Bergs, omdat het aan de rand van de binnenstad ligt en wordt gebouwd met oog voor juist die historische details die Bergen

Nadere informatie

In het West Boheemse golf-, ski- en kuuroordengebied van Tsjechië transformeert een school uit 1898 naar een elegant appartementengebouw met wellness

In het West Boheemse golf-, ski- en kuuroordengebied van Tsjechië transformeert een school uit 1898 naar een elegant appartementengebouw met wellness In het West Boheemse golf-, ski- en kuuroordengebied van Tsjechië transformeert een school uit 1898 naar een elegant appartementengebouw met wellness studio en zwembad in 2012. Inhoudsopgave Van school

Nadere informatie

De ombouw van de BPM, lastenneutraliteit en 'autonome vergroening'

De ombouw van de BPM, lastenneutraliteit en 'autonome vergroening' CPB Notitie Datum : 8 otober 2009 Aan : De Staatssecretaris van Financiën De ombouw van de BPM, lastenneutraliteit en 'autonome vergroening' Samenvatting De grondslag van de aanschafbelasting op personenauto

Nadere informatie

12 herenhuizen aan de Vecht. 46 ruime stadsappartementen

12 herenhuizen aan de Vecht. 46 ruime stadsappartementen 12 herenhuizen aan de Vecht 46 ruime stadsappartementen Welkom in Zijdebalen Zijdebalen thuis... midden in Utrecht Zijdebalen is een nieuwe woonwijk aan de rand van het historische centrum van Utrecht,

Nadere informatie

Het fundament voor rendement

Het fundament voor rendement Het fundament voor rendement Het fundament voor rendement Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot beleggen in recreatiewoningen. Een recreatiewoning is immers een tastbaar, concreet en duurzaam

Nadere informatie

Wonen aan Het Dok. Wonen aan het water in het hart van de stad

Wonen aan Het Dok. Wonen aan het water in het hart van de stad Wonen aan Het Dok Wonen aan het water in het hart van de stad Uniek op centrale plek Het Dok is zo bijzonder door zijn vele unieke kenmerken op één centrale plek. Vrij uitzicht over het dok en de binnenhaven

Nadere informatie

Bergenspark; heerlijk wonen in een rustige omgeving Bergen

Bergenspark; heerlijk wonen in een rustige omgeving Bergen Bergenspark; heerlijk wonen in een rustige omgeving Bergen Bergenspark 8 ruime en moderne 2 onder 1 kapwoningen 2 Bergenspark Bergen Gezellig en sfeervol Bergen Strand, duinen, bos, poldergebied en het

Nadere informatie