verkoop versie november 2013.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "verkoop versie november 2013."

Transcriptie

1 veroop Wilt u meer informatie omtrent een Duinappartement in Duinlicht, neem dan contact op met Deltamaelaardij, tel of ij op w.deltamaelaardij.nl Amsterdam ± 90 autominuten Utrecht ± 85 autominuten Rotterdam ± 50 autominuten Renesse Middelburg ± 25 autominuten Breda ± 65 autominuten Eindhoven ± 90 autominuten Brugge ± 75 autominuten Antwerpen ± 65 autominuten Düsseldorf ± 165 autominuten Disclaimer: Aan de in deze brochure gebruite testen, beelden en artist impressions unnen geen rechten worden ontleend. Zij zijn bedoeld een algemeen (sfeer)beeld te geven van het project. Wijzigingen voorbehouden. Maastricht ± 120 autominuten versie november 2013.

2 fase 2 Genieten in het goudgele licht van de duinen 26 duinappartementen aan de rand van de duinen van renesse

3 02. DUINLICHT / beleven en beleggen Duinlicht De aanbli van het Zeeuwse land met haar veranderlije wolenluchten, verstert door de geuren van de zee en een oorverdovende stilte, maat dat je Zeeland ten volle ervaart. Het prachtige Zeeuwse licht is alles bepalend. Van het eerste ochtendlicht tot de laatste zonnestraal die over het duin scheert, het Net achter de duinen op Schouwen- Duiveland verrijst de 2 e fase van een lein villapar met een naam die veel belooft: Duinlicht. Wie de schoonheid van dit pleje aan de Zeeuwse ust ervaart, begrijpt dat de waarde ervan niet in geld is uit te druen. Zeeuwse licht verandert het duinzand in goud, de zee in zilver en het strand in platina.

4 duinlicht verandert...

5 04. DUINLICHT / beleven en beleggen Midden in de duinen natuur. Met het strand op loopafstand. Niet alleen in de zomer, maar in alle seizoenen bent u helemaal weg Diep verborgen in het duin werd de gegroepeerd rond een gezellig pleintje. eerste fase van het plan Duinlicht al Als je de ijle ochtendlucht inademt, begint gerealiseerd. 9 Duinvilla s en 22 Duin- de dag als een schoongewassen strand. suites werden gebouwd op het terrein van Hotel-congrescentrum de Zeeuwse Stromen. Een leinschalig plan, omzoomd door een groen-oranje waas van helmgras en duindoorn. De vrijstaande woningen zijn speels De natuur omarmt je hier. Stelt u zich eens voor hoe u hier zelf oo in alle rust unt genieten van uw eigen Duin-appartement en de omringende uit de drute van alledag en unt u opladen in een onbeschrijflij mooi decor. Midden in de duinen, maar met alle denbare luxe, comfort en voorzieningen binnen handberei.

6 ... het zand in goud

7 06. DUINLICHT / beleven en beleggen Inspirerend Zeeland Het Zeeuwse land ligt aan uw voeten bomen leidt van het dorp naar het strand. met op fietsafstand het vriendelije dorp Het ilometers lange Noordzeestrand en Renesse. Niet meer dan inwoners, de zee in zilver. winels, cafeetjes en restaurants, de In de smalstad Brouwershaven en de haventjes van Scharendije, Burghsluis en Bruinisse. De historie is voelbaar op de erring van leine dorpen, die gotische er en asteel Slot Moermond. Een bonte mengeling van leuren. In de zomer gezellig dru, in de winter overweldigend rustig. Een laan met De Zeeuwse cultuur is diep geworteld op het eiland Schouwen-Duiveland. In monumentenstad Zierizee, met haar torens, poorten, havens en Die Toren. onveranderlij zichzelf gebleven zijn. Sinds eeuwen veilig ingebed in het groen van omringende aers.

8 ... de zee in zilver

9 08. DUINLICHT / beleven en beleggen Ontspannen en genieten Schouwen-Duiveland is al decennia lang gastvrijheid en overheerlije Zeeuwse een gewilde vaantielocatie. Surfen aan specialiteiten maen het beeld compleet. de Brouwersdam, fietsen door de Daarom betaalt een investering in deze omgeving zich altijd terug. Namelij in een aantreelij direct en indirect polders, te paard door het bos. Het eiland mag zich verheugen in een grote populariteit, mede danzij de uiteenlopende mogelijheden om actief te ontspannen. De spreewoordelije Het brede Noordzeestrand en het uitgestrete duingebied van de Kop van Schouwen hebben tal van voorzieningen op niveau: strandpaviljoens, restaurants, sterrenhotels en sportaccommodaties. rendement en zelf af en toe genieten van ongeende mogelijheden tot ontspanning.

10 ... het strand in platina (Strandpaviljoen De haven van Renesse is eigendom van Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen.)

11 10. DUINLICHT / beleven en beleggen Duinlicht teent de contouren Duinlicht wordt naast Hotel-congrescentrum De tweede fase gaat bestaan uit een Vanuit uw appartement wandelt u De Zeeuwse Stromen gerea- langgeret gebouw met appartementen, in twee minuten naar het strand. liseerd. De eerste fase is gebouwd in op de begane grond en op de Zit u comfortabel in het restaurant een vriendelije, landelije stijl met veel hout, veranda s en daapellen. Speels gegroepeerd langs de rand van het bos. De Duinvilla s en Duinsuites zijn bijna allemaal binnen een jaar verocht aan individuele eigenaren. verdieping, dat wordt gerealiseerd rond de tuin met het buitenzwembad. Oo deze 26 appartementen worden verocht aan particuliere eigenaren, en beheerd en verhuurd door Hotelcongrescentrum de Zeeuwse Stromen. van De Zeeuwse Stromen of staat u op de nabijgelegen tennisbaan.

12 Fase 1 Fase 2

13 12. DUINLICHT / beleven en beleggen...van een besloten resort Als eigenaar van een eigen Duinappartement gerenommeerd hotel dat een omvang- unt u niet alleen genieten van rije en stabiele bezetting van gasten heerlije vaanties aan zee. U geniet ent. Hier worden gasten nog verrast Duinlicht wordt ontwield door DPP Vastgoed Groep uit Zierizee. Een ontwielaar die al veel marante projecten bovenal van een aantreelij rendement gedurende de periodes dat u niet aanwezig bent. De verhuur van uw appartement is in goede handen bij Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen, dat in 2003 werd uitgeroepen tot ANWB Kampioen hotel en in 2005 tot Kampioen congreshotel. Het is een met echte waliteit en oprechte aandacht. Deze visie zal zich oo uitstreen tot de exploitatie van Duinlicht. Als eigenaar of gast unt u gebrui maen van de faciliteiten van het hotel, zoals een bar, restaurant en binnenzwembad met sauna. heeft gerealiseerd in Zeeland, altijd met respect voor de omgeving en vanuit de beleving van de eindgebruier. Zeelenberg Architectuur uit Ouddorp teende voor het ontwerp.

14

15 14. DUINLICHT / beleven en beleggen Uw exclusieve Duinappartement De tweepersoons Duinappartementen worden aangeboden op de begane grond en op de eerste etage. Op de begane grond beschien de appartementen over een heerlij terras aan de tuin.op de eerste etage zijn de appartementen identie qua indeling, echter ze beschien over een heerlij daterras op de tweede etage!

16

17 trapast 1 trapast trapast trapast 4 trapast trapast trapast trapast verdieping W MAXIMAAL TE BEBOUWEN OPPERVLAK: 931,94 M2 N Z trapast trapast trapast DUINLICHT / beleven en beleggen DUINVILLA: 121,0 M2 HOTELAPPARTEMENTEN = 808,0 M2 TOTAAL: 929,0 M2

18 ! "# BEGANE $%"&# ' ( GROND %)! "#$%& 43,2 $ M persoons appartement begane grond, vloeroppervlate 45 m 2 Basis uitvoering DUINLICHT / beleven en beleggen 17.

19 18. DUINLICHT / beleven en beleggen VERDIEPING DAKTERRAS 41,9 27,5 M 2 M 2 DAKTERRAS 27,5 M 2 DAKTERRAS 27,5 27,5 M 2 M 2 DAKTERRAS 27,5 M trapast berging berging berging berging berging be trapast trapast trapast persoons appartement eerste verdieping, vloeroppervlate 42 m berging berging berging berging veranda tweede verdieping: daterras, vloeroppervlate 11 m 2, terrasoppervlate 28 m 2 Basis uitvoering ve veranda ve terras ter terras ter

20 VERDIEPING DAKTERRAS 41,9 27,5 M 2 M 2 DAKTERRAS 27,5 M 2 VERDIEPING DAKTERRAS 24,6 M 2 DAKTERRAS 27,5 M 2 12,5 M 2 DAKTERRAS 27,5 M 2 VERD DAKT trapast berging berging Optionele uitvoering amer appartement met woonruimte beneden en slaapruimte boven 3500 trapast trapast trapast 2-persoons appartement eerste verdieping, vloeroppervlate 42 m berging berging berging berging berging be 100 veranda lo slapen 2500 tweede verdieping: daterras, vloeroppervlate 25 m 2, terrasoppervlate 13 m 2 ve veranda terras ter 2500 terras terras ter DUINLICHT / beleven en beleggen 19.

21 postbus zg ouddorp t.: f.: info@zeelenbergarchitectuur.nl w.zeelenbergarchitectuur.nl wijz. D: wijz. C: wijz. B: wijz. A: project: i.o.v.: ond.: veranda 20. DUINLICHT / beleven en beleggen uinlich as eerste verdieping, vloeroppervlate 57 m 2 berging eness veranda berging veranda zeelenberg berging architectuur D p 7000 begane grond, vloeroppervlate 59 m 2 tweede verdieping, daterras, vloeroppervlate 23 m 2 BEGANE GROND 4-persoons hoeappartementen VERDIEPING 59 M 2 57 M 2 Basis uitvoering 100

22 SFEER Kli om de s Moodboard living / sleeping thema loft SFEER Kli om de stijl te b Sfeerimpressie interieur SFEER SFEER carpet carpet

23 22. DUINLICHT / beleven en beleggen De contouren van een bijzondere belegging Uw Duinappartement in Duinlicht is in meer dan één opzicht een bijzondere willen doen. Een jaarlijse waardestijging is dan oo bijna een gegeven: belegging. In de eerste plaats unt u zelf oo gebruimaen van uw appartement en de voorzieningen van Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen. Voor de verhuurmogelijheden geldt: als u het uniee van deze locatie erent, zullen anderen dat zeer oo de leinschaligheid en de ervaren exploitant borgen een hoge bezettingsgraad en verantwoorden een goede exploitatie op lange termijn. In onze rendementsopgave houden we zo veel mogelij reening met alle bijomende osten en lasten.

24 Toelichting De verhuuropbrengsten zijn prognoses en mede tot stand geomen in overleg met het management van Hotel- verhuurbemiddelingsorganisatie retour. Wij gaan er in ons voorbeeld van uit dat u zich volledig walificeert als ondernemer De opbrengsten uit het eerste jaar zijn gebaseerd op engetallen van de datum van opmaa. De osten zijn aannames en DUINLICHT / beleven en beleggen 23. Congrescentrum De Zeeuwse Stromen voor de omzetbelasting. Wij wijzen u er eveneens gebaseerd op het prijspeil van (verhuurbemiddelingsorganisatie). Hierbij echter op dat eigen gebrui van het de datum van opmaa. Waar van toepas- is uitgegaan van 4 ween eigen gebrui appartement an leiden tot een correctie sing zijn de bedragen exclusief omzet- (gebaseerd op een gemiddelde verhuur- op de teruggave van de omzetbelasting, belasting. Oo hiervoor geldt dat een opbrengst op jaarbasis, i.c. 4/52e zowel op het investeringsbedrag als oo aanpassing aan het toeomstig prijspeil aandeel van de geprognosticeerde jaar- op de exploitatieosten van uw appar- buiten beschouwing is gelaten. Ten aan- lijse verhuuropbrengst). Voor het eigen tement. In de opstelling is uitgegaan van zien van de fiscale behandeling verwijzen gebrui geldt dat dit expliciet wordt ge- toenemende verhuuropbrengsten door wij u naar de toelichting van WEA reserveerd via de verhuurbemiddelings- stijgende bezettingsgraden. Een aanpas- Accountants en Adviseurs (Fiscale organisatie. Uw te betalen huur voor dat sing aan het toeomstig prijspeil is buiten aspecten van een Duinappartement in eigen gebrui rijgt u vervolgens via de beschouwing gelaten. Duinlicht).

25 Rendementen duinappartementen Voorbeeld rendementsbereening zónder financiering, prognose (bedragen in euro s) 24. DUINLICHT / beleven en beleggen Koopsom duinappartementen Inventaris Totaal aanoopsom Jaar Verhuuropbrengsten Verhuurbemiddelingsosten (10%) Bijdrage VvE Beheervergoeding Erfpachtscanon Eletra, gas, water Kosten abelaansluiting Rioolrecht Waterschapsheffingen Onroerende-zaabelastingen (0,114%) Totaal osten Netto ontvangst uit exploitatie Nettorendement uit exploitatie 7,03% 7,34% 7,66% 7,98% 8,32% Met hefboomwering financiering* 10,08% 10,44% 10,77% 11,09% 11,38% * In aanvang 60% van stichtingsosten en inventaris, rente 5%, 5% aflossing p.a., geen reening gehouden met afsluitosten.

26 DUINLICHT / beleven en beleggen 29

27 26. DUINLICHT / beleven en beleggen Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen De verhuur van uw Duinappartement is in ervaren handen bij Hotel- van het bedrijf is opmerelij gewoon: gasten verrassen met echte waliteit de essentie van de horeca. Gasten omen hier om écht te ontspannen, Congrescentrum De Zeeuwse Stromen. Na 50 jaar staat De Zeeuwse Stromen nog steeds garant voor een continue hoge bezettingsgraad. Het hotel behaalde in de afgelopen 10 jaar een opvallend stabiele gemiddelde bezettingsgraad van 65% per jaar, met minimale afwijingen. De drijfveer en oprechte aandacht. Daarin ligt haar racht. Geen vastgeroeste formule, geen sterrencultuur en geen hiërarchie. Ele medewerer voelt zich verantwoordelij voor het tevreden gevoel waarmee gasten uiteindelij afscheid nemen. Zaelij of particulier, iedereen voelt dat een verblijf hier anders is. Dat is om eerlij te genieten en door de juiste ontmoetingen te worden geïnspireerd en uitgedaagd. Mede danzij dit uniee horecaconcept werd het hotel uitgeroepen tot ANWB Kampioen hotel in 2003 en Kampioen congreshotel in Zie oo w.zeeuwsestromen.nl

28

29 28. DUINLICHT / beleven en beleggen Stichting Renesse gronden in ondererfpacht mag uitgeven. Een mooie gedachte, dat u op die manier bij unt dragen aan het behoud van Uw Duinappartement wordt gebouwd oo gebouwen en effecten. Zij financiert op grond die eigendom is van Stichting haar activiteiten mede uit de opbrengsten Renesse. Stichting Renesse onder- van deze beleggingen. U bent volledig steunt activiteiten binnen de gemeente Schouwen-Duiveland van recreatieve, toeristische, culturele of sportieve aard of een combinatie hiervan. De stichting heeft daartoe gronden verworven, maar bezit eigenaar van uw appartement, maar u betaalt erfpacht voor het gebrui van de grond. Jaarlijs draagt u dit af aan Hotel-congrescentrum de Zeeuwse Stromen die van Stichting Renesse deze de cultuurhistorische waarde van Schouwen-Duiveland. Meer informatie vindt u op: w.stichtingrenesse.nl

30

31 30. DUINLICHT / beleven en beleggen DPP Vastgoed Groep In de 15 jaar dat DPP bestaat werd de met respect voor de omgeving, vanuit belofte projectontwielaars met visie de beleving van de eindgebruier in waargemaat met een zeer gevarieerde een ster partnership met de architect. Grand Hotel Ter Duin Burgh-Haamstede, Duinpar t Hof van Haamstede, Residence t Hof van Haamstede en portefeuille vol marante, blijvend courante projecten die een opvallende waardestijging laten zien op orte en lange termijn. De racht van DPP zit met name in het direct unnen visualiseren van het juiste concept en ontwielen Bijzonder aan deze samenwering is dat één locatie an inspireren tot objecten met ieder een eigen identiteit, die toch zichtbaar een eenheid vormen met de locatie. Burghduin zijn aanspreende projecten die door DPP gerealiseerd zijn. Kij oo op w.d-p-p.nl

32 colofon Concept & vormgeving: iszo visueel Fotografie: Adri Padmos Projectontwieling: DPP Vastgoed Groep Architect : Zeelenberg Architectuur Artist impression: De Beeldenfabrie, Hen van de Giessen Illustration & Design b.v. Samenwering: Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen Stichting Renesse

fase 2 Genieten in het goudgele licht van de duinen 26 duinappartementen aan de rand van de duinen van renesse

fase 2 Genieten in het goudgele licht van de duinen 26 duinappartementen aan de rand van de duinen van renesse fase 2 Genieten in het goudgele licht van de duinen Disclaimer: Aan de in deze brochure gebruite testen, beelden en artist impressions unnen geen rechten worden ontleend. Zij zijn bedoeld een algemeen

Nadere informatie

GENIETEN IN HET GOUDGELE LICHT VAN DE DUINEN

GENIETEN IN HET GOUDGELE LICHT VAN DE DUINEN GENIETEN IN HET GOUDGELE LICHT VAN DE DUINEN Disclaier: Aan de in deze brochure gebruite testen, beelden en artist ipressions unnen geen rechten worden ontleend. Zij zijn bedoeld een algeeen (sfeer)beeld

Nadere informatie

65 vakantiewoningen hofstede riethnisse - renesse Investeren in vakantie...

65 vakantiewoningen hofstede riethnisse - renesse Investeren in vakantie... 65 vakantiewoningen hofstede riethnisse - renesse Investeren in vakantie... Welkom... De interesse voor investeren in steen wint nog steeds aan populariteit, ook al is geld verdienen in vastgoed van alle

Nadere informatie

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad Kreekhof Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad De Kreekhof Projectlocatie De Kreekhof Laatste uitbreiding van Strand Resort Nieuwvliet-Bad In Strand Resort Nieuwvliet-Bad geniet u volop,

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Landal West-Terschelling

Landal West-Terschelling Landal West-Terschelling Mooiste Terschelling heeft iedereen wat te bieden 2 Landal West-Terschelling ligt schitterend centraal op het eiland in de gezellige havenplaats West-Terschelling. Riant en rustig

Nadere informatie

De Torenhoeve (gevestigd te Burgh Haamstede)

De Torenhoeve (gevestigd te Burgh Haamstede) VERKOOPINFORMATIE De Torenhoeve (gevestigd te Burgh Haamstede) Wij verzoeken u discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 DISCLAIMER Alle

Nadere informatie

Het Dorphotel Een nieuwe impuls voor Dishoek

Het Dorphotel Een nieuwe impuls voor Dishoek Het Dorphotel Een nieuwe impuls voor Dishoek Bezoekadres Bouwfonds: s-heer Hendrikskinderendijk 111 (2e verdieping), 4461 EA Goes Postadres: Postbus 379, 4460 AT Goes Tel. 0113 25 65 00 Fax 0113 25 65

Nadere informatie

Op het Strand. strandhuisjes julianadorp aan zee

Op het Strand. strandhuisjes julianadorp aan zee Op het Strand strandhuisjes julianadorp aan zee Rendement laat zich uitdrukken in harde cijfers en in zachte waarden. Een overtuigend financieel rendement en onbetaalbaar genieten van uw eigen vakantieverblijf.

Nadere informatie

Lodges. uw unieke recreatie plek

Lodges. uw unieke recreatie plek Lodges uw unieke recreatie plek Uw eigen plekje op het eiland Op Schouwen-Duiveland wordt de lucht zilter en het beeld weidser. Je voelt de wind, je proeft het water want overal stuit je op dijken of

Nadere informatie

GELEGEN IN HET GROENE HART VAN SCHOUWEN- DUIVELAND

GELEGEN IN HET GROENE HART VAN SCHOUWEN- DUIVELAND VAST NETTO GARANTIE- RENDEMENT VAN 6% VOOR 5 JAAR OP TOTALE INVESTERING GELEGEN IN HET GROENE HART VAN SCHOUWEN- DUIVELAND 02 UW DROOM WAS NOG NOOIT ZO DICHT BIJ DE WERKELIJKHEID VOORWOORD Voor u ligt

Nadere informatie

14 Comfortabele nieuwe woningen in Gouderak

14 Comfortabele nieuwe woningen in Gouderak 14 Comfortabele nieuwe woningen in Gouderak NieuwStaringh Comfortabel & uniek wonen in Gouderak NieuwStaringh, de ideale kans wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning in Gouderak 14 Nieuwe woningen

Nadere informatie

Chaletpark Alles Wisselt Ellemeet..met de duinen en het Noordzeestrand op loopafstand!

Chaletpark Alles Wisselt Ellemeet..met de duinen en het Noordzeestrand op loopafstand! Chaletpark Alles Wisselt Ellemeet.met de duinen en het Noordzeestrand op loopafstand! Laat de mannen van Alles Wisselt maar schuiven zij hebben een fijne neus voor recreatie op hoog niveau. Hebben zij

Nadere informatie

De Heuvelrug 6, 8 EN 10 PERSOONSVILLA S

De Heuvelrug 6, 8 EN 10 PERSOONSVILLA S De Heuvelrug 6, 8 EN 10 PERSOONSVILLA S - INHOUDSOPGAVE - Inhoudsopgave DE HEUVELRUG 4 HEUVELRUGVILLA'S 6-6-PERSOONS HEUVELRUGVILLA 14-8-PERSOONS HEUVELRUGVILLA 1 8-10-PERSOONS HEUVELRUGVILLA 22 TUIN 28

Nadere informatie

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 nabij goed skigebied - gerenoveerd - ruim eigen appartement - loopafstand centrum - goede omzet - 2 seizoenengebied Goedlopend pension met

Nadere informatie

Groen wonen op niveau Ruime 2- en 3-kamerappartementen, huur en koop

Groen wonen op niveau Ruime 2- en 3-kamerappartementen, huur en koop Groen wonen op niveau Ruime 2- en 3-amerappartementen, huur en oop Belvédère is misschien wel het best bewaarde geheim van Ede. De appartementen liggen mooi verscholen in het groen omgeven door een sfeervolle

Nadere informatie

Op het Strand STRANDHUISJES JULIANADORP AAN ZEE

Op het Strand STRANDHUISJES JULIANADORP AAN ZEE Op het Strand STRANDHUISJES JULIANADORP AAN ZEE Rendement laat zich uitdrukken in harde cijfers en in zachte waarden. Een overtuigend financieel rendement en onbetaalbaar genieten van uw eigen vakantieverblijf.

Nadere informatie

C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G

C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G TWEE EXCLUSIEVE HALF VRIJSTAANDE WONINGEN C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G EXLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS VOELT... Aan de Oude Haarlemmerweg in Castricum wordt een

Nadere informatie

Informatie brochure. Zuidstraat 20, 4361 AC Westkapelle

Informatie brochure. Zuidstraat 20, 4361 AC Westkapelle Informatie brochure Zuidstraat 20, 4361 AC Westkapelle Dit moet u weten!! Kadastraal Gemeente Westkapelle Sektie (letters/nr.) B 6417 Perceel opp. 292 m2 Algemeen Bouwjaar woning ± 1970 Bouwjaar schuur

Nadere informatie

NU GEGARANDEERD RENDEMENT! De Heuvelrug 6, 8 EN 10 PERSOONSVILLA S

NU GEGARANDEERD RENDEMENT! De Heuvelrug 6, 8 EN 10 PERSOONSVILLA S NU GEGARANDEERD RENDEMENT! De Heuvelrug 6, 8 EN 10 PERSOONSVILLA S - INHOUDSOPGAVE - Inhoudsopgave DE HEUVELRUG 4 HEUVELRUGVILLA'S 6 2-6-PERSOONS HEUVELRUGVILLA - 8-PERSOONS HEUVELRUGVILLA 8 1 2-10-PERSOONS

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

2 luxe villa s aan de Loosdrechtse Plassen

2 luxe villa s aan de Loosdrechtse Plassen 2 luxe villa s aan de Loosdrechtse Plassen Wonen aan de Horndijk Voorwoord Op een unieke locatie aan de Horndijk 34 in Loosdrecht worden twee prachtige, luxe afgewerkte villa s met rieten kap ontwikkeld.

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning j u l i 2 0 0 9 4 Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning In nieuwsbrief nummer 3 heeft u als een van de eersten in tekst en beeld kunnen kennismaken met een tweetal woningtypen in De Rooije Hoeven.

Nadere informatie

Hoogenboomlaan , 4325 DN Renesse

Hoogenboomlaan , 4325 DN Renesse Hoogenboomlaan 44 0051, 4325 DN Renesse Vraagprijs 119.000,- k.k. Omschrijving Op het zeer geliefde park De Horizon in Renesse, op loopafstand van strand en duinen, staat op een royaal hoekperceel (450

Nadere informatie

Te koop. Hoogenboomlaan , 4325 DN, Renesse (park Kleine Horizon) Vraagprijs: ,- k.k.

Te koop. Hoogenboomlaan , 4325 DN, Renesse (park Kleine Horizon) Vraagprijs: ,- k.k. Te koop Hoogenboomlaan 44-108, 4325 DN, Renesse (park Kleine Horizon) Vraagprijs: 179.000,- k.k. Op het zeer geliefde park Kleine Horizon in Renesse, op loopafstand van het strand en de duinen, staat deze

Nadere informatie

Drie vrijstaande, rietgedekte villa s aan het water. lev n. beleven.

Drie vrijstaande, rietgedekte villa s aan het water. lev n. beleven. Drie vrijstaande, rietgedekte villa s aan het water lev n beleven www.wonenaandeherenweg.nl Vrijstaand wonen in een royale rietgedekte villa aan de Herenweg Omgeven door water maar toch op korte afstand

Nadere informatie

Chartreuse 49 HUURAPPARTEMENTEN IN UTRECHT STAD. zorgeloos huren nabij het stadshart. Oplevering. woneninchartreuse.nl.

Chartreuse 49 HUURAPPARTEMENTEN IN UTRECHT STAD. zorgeloos huren nabij het stadshart. Oplevering. woneninchartreuse.nl. zorgeloos huren nabij het stadshart van Utrecht Oplevering 1 februari 2013 Diverse woningtypes Woonoppervlak van 56,9 tot 112,7 m 2 Inclusief parkeerplaats Voorzien van tuin, terras, balkon of loggia Huurprijs

Nadere informatie

BELEGGING 5,3% NETTO 15 JAAR LANG

BELEGGING 5,3% NETTO 15 JAAR LANG Property with a Smile! CENTER PARCS ARDENNES PROPERTY WITH A SMILE BELEGGING 5,3% NETTO 15 JAAR LANG Zeer interessante belegging met 5,3% GEGARANDEERD NETTO jaarlijks rendement voor een periode van 15

Nadere informatie

GEEN VERHUUR- VERPLICHTING. Het Sprokkelveld 6 EN 8 PERSOONSVILLA S

GEEN VERHUUR- VERPLICHTING. Het Sprokkelveld 6 EN 8 PERSOONSVILLA S GEEN VERHUUR- VERPLICHTING Het Sprokkelveld 6 EN 8 PERSOONSVILLA S - INHOUDSOPGAVE - Inhoudsopgave HET SPROKKELVELD 4 SPROKKELVELDVILLA S 6 2-6-PERSOONS SPROKKELVELDVILLA - 8-PERSOONS SPROKKELVELDVILLA

Nadere informatie

Buitenkans in het hart van Bennebroek. 10 Riante nieuwbouwwoningen

Buitenkans in het hart van Bennebroek. 10 Riante nieuwbouwwoningen Buitenkans in het hart van Bennebroek 10 Riante nieuwbouwwoningen Dorps wonen in een dynamisch leefgebied De regio Zuid-Kennemerland is zeer gewild als woonlocatie. Het is een prachtig gebied met een gemoedelijke,

Nadere informatie

3059XD Rotterdam. 663,48 p/mnd. 47,71 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3059XD Rotterdam. 663,48 p/mnd. 47,71 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Kristal Korfoepad 307 3059XD Rotterdam Netto huur 663,48 p/mnd Servicekosten 47,71 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Wonen met allure zoals u het wilt. De gebouwen onderscheiden zich vaak door een

Nadere informatie

Statig pand in groene omgeving!

Statig pand in groene omgeving! Statig pand in groene omgeving! De Ellenborgh Benschop BijZonderPlan, het nieuwe kopen Is het onderstaande voor u van toepassing? Ons gezamenlijk inkomen is net niet hoog genoeg voor de hypotheek die we

Nadere informatie

Hoogenboomlaan 44 79, 4325 DN Renesse

Hoogenboomlaan 44 79, 4325 DN Renesse Hoogenboomlaan 44 79, 4325 DN Renesse Vraagprijs 339.000,- k.k. Omschrijving Op het zeer geliefde park De Horizon in Renesse, op loopafstand van strand en duinen, staat deze volledig gerenoveerde (2017)

Nadere informatie

Grouwweg 13 te Niebert

Grouwweg 13 te Niebert Grouwweg 13 te Niebert Grouwweg 13 te Niebert Houdt u van exclusieve architectuur en wilt u tot rust komen en volop genieten van het landleven (nabij de bruisende stad Groningen)? Genieten van het landleven

Nadere informatie

RESTAURANT "LA BONNE AUBERGE"

RESTAURANT LA BONNE AUBERGE RESTAURANT "LA BONNE AUBERGE" Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman b.brinkman@klaassenbv.nl mobiel: 06- Alle aanbiedingen zijn informatief.

Nadere informatie

3059XD Rotterdam. 672,44 p/mnd. 47,71 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3059XD Rotterdam. 672,44 p/mnd. 47,71 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Kristal Korfoepad 243 3059XD Rotterdam Netto huur Servicekosten 672,44 p/mnd 47,71 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Wonen met allure zoals u het wilt. De gebouwen onderscheiden zich vaak door een

Nadere informatie

Notel 42 Oirschot, Code: MIKL 3804

Notel 42 Oirschot, Code: MIKL 3804 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Michael Klaassen Telefoon: 06-53 298 925

Nadere informatie

Piet Heinkade 153 * 1019 GM Amsterdam k.k.

Piet Heinkade 153 * 1019 GM Amsterdam k.k. TE KOOP Piet Heinkade 153 * 1019 GM Amsterdam 1.290.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.290.000 k.k. Postcode 1019 GM Ligging Aan water, In woonwijk Woningtype Bovenwoning Tuin Ja, Zonneterras, Zuid, 780 336cm

Nadere informatie

te huur / te koop koopsom ,-- k.k. Dijk van Bommenede 40 Zonnemaire

te huur / te koop koopsom ,-- k.k. Dijk van Bommenede 40 Zonnemaire te huur / te koop Dijk van Bommenede 40 Zonnemaire koopsom 279.000,-- k.k. - B E D R I J F S M A K E L A A R S - Van links naar rechts Mark Visser Stephany Bor Diana Sinke Carolien van Groningen Floris

Nadere informatie

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O ` 1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O EXCLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS

Nadere informatie

te koop koopsom k.k. Markt 95 WESTKAPELLE

te koop koopsom k.k. Markt 95 WESTKAPELLE te koop Markt 95 WESTKAPELLE koopsom 695.000 k.k. - BEDRIJFSMAKELAARS - Van links naar rechts Jeroen Visser Mark Visser Diana Sinke Koos Schreuder Stephany Bor Bedrijfsmakelaars Molenwater 97 4331 SG Middelburg

Nadere informatie

Chaletpark Alles Wisselt Ellemeet..met de duinen en het Noordzeestrand op loopafstand!

Chaletpark Alles Wisselt Ellemeet..met de duinen en het Noordzeestrand op loopafstand! Chaletpark Alles Wisselt Ellemeet.met de duinen en het Noordzeestrand op loopafstand! Laat de mannen van Alles Wisselt maar schuiven zij hebben een fijne neus voor recreatie op hoog niveau. Hebben zij

Nadere informatie

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum < Rotterdam (3 km) A15 Tiel (3 km) > Het Land van Arckel Utrecht

Nadere informatie

De Duinen 229 TE KOOP k.k. Ouddorp TEL:

De Duinen 229 TE KOOP k.k. Ouddorp TEL: TE KOOP 395.000 k.k. TEL: 0187.68.44.07 WWW.HAMEETEMANMAKELAARDIJ.NL Kenmerken Koopsom 395.000 k.k. Bouwjaar 2017 Kamers 3 Slaapkamers 2 Perceeloppervlakte 571 m² Inhoud 329 m³ Woonoppervlakte 90 m² Aanvaarding

Nadere informatie

Jacob Catsstraat Utrecht

Jacob Catsstraat Utrecht Jacob Catsstraat Utrecht Huurprijs 1.200,- per maand Meer informatie op www.ehr.nl Wonen in Utrecht Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland. De stad is gebouwd rondom de Dom Toren, die

Nadere informatie

Julianalaan Haarlem. Huurprijs 1.100,- per maand. Meer informatie op www.ehr.nl

Julianalaan Haarlem. Huurprijs 1.100,- per maand. Meer informatie op www.ehr.nl Julianalaan Haarlem Huurprijs 1.100,- per maand Meer informatie op www.ehr.nl Wonen in Haarlem Haarlem is één van de mooiste oude steden van Nederland. Het is een prettige, veilige stad met ca. 150.000

Nadere informatie

Huis met 2 appartementen Kleinarl Salzburgerland Oostenrijk

Huis met 2 appartementen Kleinarl Salzburgerland Oostenrijk Huis met 2 appartementen Kleinarl Salzburgerland Oostenrijk 360.000 Oostenrijkse stijl - 4 slaapkamers - 500m van de skilift loopafstand centrum - direct aan de loipe - mag toeristisch verhuurd worden

Nadere informatie

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n Luxe vakantievilla s & appartementen met zwembad op het zeer exclusieve en zeer goed beveiligde Boca Gentil Resort staan garant voor luxe,

Nadere informatie

Sfeervolle rietgedekte recreatiewoning

Sfeervolle rietgedekte recreatiewoning Sfeervolle rietgedekte recreatiewoning Sterk in uw regio! Strandloperspoor 232 Ballum Sfeervolle rietgedekte recreatiewoning Licht, ruimte en comfort dat is wat u ervaart wanneer u deze sfeervolle recreatiewoning

Nadere informatie

Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland

Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland Dit luxe vakantiepark ligt direct aan het Grevelingenmeer met 2 stranden,

Nadere informatie

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Groot nieuws voor geluksvogels Nieuwe grote en middelgrote eengezinswoningen In Klavertje Delft wordt het geluk steeds groter. Lag hier een paar jaar geleden

Nadere informatie

Horeca gelegenheid met ruime woning van Emstweg BT APPELSCHA

Horeca gelegenheid met ruime woning van Emstweg BT APPELSCHA Vastgoedmakelaardij B.V. Horeca gelegenheid met ruime woning van Emstweg 85 8426 BT APPELSCHA Klaassen Vastgoedmakelaardij B.V. Wiekenweg 53a, 3815 KL Amersfoort Telefoon: 073 521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl

Nadere informatie

Huurprijs 1.150,- per maand

Huurprijs 1.150,- per maand Gedempte Voldersgracht Gemeubileerd Huurprijs 1.150,- per maand Exclusief servicekosten en water ( 50,00), Exclusief Gas een Electra (parkeerplaats 80,00 per maand) Meer informatie op www.ehr.nl Wonen

Nadere informatie

WESTDUINWEG 17 TE OUDDORP

WESTDUINWEG 17 TE OUDDORP WESTDUINWEG 17 TE OUDDORP Op de mooiste locatie van de gemeente Ouddorp bieden wij, namens één van onze relaties, het zeer fraai gesitueerde, luxueuze en modern ingerichte Landgoed Westduin te koop aan.

Nadere informatie

lezen in het model verhuurbemiddelingsovereenkomst. Op basis van de ervaringscijfers

lezen in het model verhuurbemiddelingsovereenkomst. Op basis van de ervaringscijfers Chateau Fauquemont VILLAPARK CHÂTEAU FAUQEMONT Verhuur via LANDAL GREENPARKS De verhuur van VILLAPARK CHÂTEAU FAUQEMONT is in handen van LANDAL GREENPARKS. Landal Greenparks is met 50 parken in verhuur

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

exploitatie niet in aanmerking komt voor betaalpakketkorting.

exploitatie niet in aanmerking komt voor betaalpakketkorting. Appartementnummer 1 EXPLOITATIEOVERZICHT Koopsom 340.496 Verhuuropbrengsten 16.100 17.710 19.481 21.039 22.091 22.533 22.984 23.444 23.913 24.391 Afwerking t.b.v. verhuur (zie opties) 35.000 Verhuurbemiddeling

Nadere informatie

CAFE RESTAURANT SNACKBAR "BOMMENEDE"

CAFE RESTAURANT SNACKBAR BOMMENEDE CAFE RESTAURANT SNACKBAR "BOMMENEDE" Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief.

Nadere informatie

GEHEEL VERNIEUWDE KOOPAPPARTEMENTEN

GEHEEL VERNIEUWDE KOOPAPPARTEMENTEN GEHEEL VERNIEUWDE KOOPAPPARTEMENTEN RUSTHOEKSTRAAT VAN STOLKPARK DEN HAAG SGRAVENSTATE.NL S G R AV E N S TAT E O s-gravenhage groot en schoon, plesant en welgelegen, gij spant ver boven al de kroon door

Nadere informatie

Te huur Belvédère-Haven te Maastricht

Te huur Belvédère-Haven te Maastricht Te huur Belvédère-Haven te Maastricht TYPE WONING : luxe appartementen nabij centrum Maastricht BOUWJAAR : 2001-2010 WOONOPPERVLAKTE : 81-124 m2 ADRESSEN : Bosscherweg 133a-159e vb&t Verhuurmakelaars 088-54

Nadere informatie

Landal West-Terschelling

Landal West-Terschelling Landal West-Terschelling West-Terschelling (Terschelling) Het Park 79 Luxe en comfortabele appartementen op eigen grond Nieuw appartementencomplex met lift en horeca (winnaar Zoover Award 2014) Gelegen

Nadere informatie

1. Omgeving. 2. Park Zuidhof

1. Omgeving. 2. Park Zuidhof 1. Omgeving Schoorl wordt het gehele jaar door bezocht door toeristen uit zowel binnen als buitenland. Net als Bergen en Egmond, behoort Schoorl tot de gemeente Bergen. In Schoorl vind je alles wat je

Nadere informatie

Te koop. Daleboutsweg 3-107, Park Livingstone 4328 PN, Burgh-Haamstede. Vraagprijs: ,- k.k.

Te koop. Daleboutsweg 3-107, Park Livingstone 4328 PN, Burgh-Haamstede. Vraagprijs: ,- k.k. Te koop Daleboutsweg 3-107, Park Livingstone 4328 PN, Burgh-Haamstede Vraagprijs: 289.000,- k.k. Op fietsafstand van de brede Noordzeestranden en Boswachterij Westerschouwen staat deze vrijstaande recreatiewoning

Nadere informatie

De Lange Streeken Peize

De Lange Streeken Peize De Lange Streeken Peize Tien Koopgarantwoningen Energiezuinig wonen in een groene omgeving Actium, ondernemend in wonen Peize Een groen en vriendelijk dorp In het noorden van Drenthe ligt Peize. Het dorp

Nadere informatie

Hotel Braams, Brink 9 Gieten, Code: JAAB1212

Hotel Braams, Brink 9 Gieten, Code: JAAB1212 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Janscho van Abel Telefoon:

Nadere informatie

De Spinde 13 Raalte. Vraagprijs: k.k.

De Spinde 13 Raalte. Vraagprijs: k.k. De Spinde 13 Raalte Vraagprijs: 387.500.-- k.k. 1 Finse houtstapelbouw Houtstapelbouw, of Logbouw Een houten woning heeft een unieke sfeer, is duurzaam en energiezuinig. Houtstapelbouw creëert een huis

Nadere informatie

sta stil en zie het... www.buitenplaatsoudendijke.nl

sta stil en zie het... www.buitenplaatsoudendijke.nl sta stil en zie het... www.buitenplaatsoudendijke.nl De Plek De natuur als inspiratiebron de plek De natuur van Schouwen-Duiveland vormt de inspiratiebron van Buitenplaats Oudendijke. Het zeven hectare

Nadere informatie

Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs 420.000,- kosten koper TE KOOP. Jan Olphert Vaillantlaan 129 + PP Amsterdam

Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs 420.000,- kosten koper TE KOOP. Jan Olphert Vaillantlaan 129 + PP Amsterdam Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs 420.000,- kosten koper TE KOOP Jan Olphert Vaillantlaan 129 + PP Amsterdam ALGEMEEN WONEN EN WERKEN MET FABULEUS UITZICHT OVER WATER OP EEN HEERLIJKE LOCATIE! In het

Nadere informatie

OBJECT ADRES ANDERS. vrijstaande woning perceel 948m 2. Spindlerpad 2 4527 BG Aardenburg VASTGOED VASTGOED

OBJECT ADRES ANDERS. vrijstaande woning perceel 948m 2. Spindlerpad 2 4527 BG Aardenburg VASTGOED VASTGOED ANDERS VASTGOED OBJECT vrijstaande woning perceel 948m 2 ADRES Spindlerpad 2 4527 BG Aardenburg Zuidzandsestraat 8 4501 AP Oostburg Tel. 00 31(0)117 450001 Gsm 00 31(0)6 29040241 www.andersvastgoed.eu

Nadere informatie

Te koop. Noordstraat 32, 4328 AL, Burgh-Haamstede. Vraagprijs: ,- k.k.

Te koop. Noordstraat 32, 4328 AL, Burgh-Haamstede. Vraagprijs: ,- k.k. Te koop Noordstraat 32, 4328 AL, Burgh-Haamstede Vraagprijs: 539.000,- k.k. Op unieke locatie in Burgh-Haamstede, aan de sfeervolle Noordstraat in het centrum, ligt dit prachtige monument, genaamd de Bruynvis".

Nadere informatie

Houttuyn Wellness River Resort

Houttuyn Wellness River Resort Houttuyn Wellness River Resort Ontdek de timeshare mogelijkheden Timeshare brochure www.houttuyn.com Houttuyn Wellness River Resort, het eerste wellness, hotel en villa resort in Suriname Een prachtige

Nadere informatie

12 STATIGE WITTE WONINGEN

12 STATIGE WITTE WONINGEN WWW.HOOGLUCHEN.NL 12 STATIGE WITTE WONINGEN LUCHEN MIERLO Luchen is een moderne nieuwbouwwijk, fraai gelegen in het groene Brabantse landschap aan de rand van Mierlo (gemeente GeldropMierlo). Deze unieke

Nadere informatie

Oost-Souburg. Nieuwe wijk. Eerste fase. Welstandsvrij

Oost-Souburg. Nieuwe wijk. Eerste fase. Welstandsvrij Natuurlijk wonen! Oost-Souburg In Oost-Souburg is het prettig wonen. Je woont fijn en rustig in het dorp met 13.000 inwoners. Zoals in de oude dorpskern of in een van de nieuwere wijken. Alles is er bij

Nadere informatie

Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen

Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vergadering, congres, training of event? Bij de Zeeuwse Stromen kunt u gastvrij én filevrij vergaderen op 200

Nadere informatie

Genieten met volle teugen

Genieten met volle teugen Genieten met volle teugen Het dal van de onbegrensde mogelijkheden In het Ötztal is er volop variatie. U kunt er sporten op hoog niveau en u ontmoet prominenten bij de aprés-ski in Sölden en Hochsölden.

Nadere informatie

Zeeburgerdijk 521, Amsterdam

Zeeburgerdijk 521, Amsterdam Zeeburgerdijk 521, Amsterdam Wij bieden aan, een keurige benedenwoning verdeeld over twee lagen, met vrij uitzicht en omgeven door heel veel groen en water. Het woonoppervlak bedraagt 93 m 2, het heeft

Nadere informatie

Haren Noord. Harener Holt 10 royale halfvrijstaande woningen

Haren Noord. Harener Holt 10 royale halfvrijstaande woningen Haren Noord Harener Holt 10 royale fvrijstaande woningen 2 Zelf uw woning ontwerpen met begeleid particulier opdrachtgeverschap 3 4 Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap

Nadere informatie

Eiland 4 6107 CA Stevensweert

Eiland 4 6107 CA Stevensweert Eiland 4 6107 CA Stevensweert Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie (conceptversie 26-02- 2014). De adviseur: Corné Poirters. e-mail: c.poirters@klaassenbv.nl mobiel:

Nadere informatie

Stijlvol landelijk wonen, geheel naar uw wens

Stijlvol landelijk wonen, geheel naar uw wens Stijlvol landelijk wonen, geheel naar uw wens Wilgenrijk Echt, ontspannen, Hollands, mooi wonen Ontwerpfilosofie van Wilgenrijk De Maassluise School HOLLANDSE KUST Wilgenrijk is een nieuw stukje Nederland

Nadere informatie

Zuiderzeestraat 34, Medemblik

Zuiderzeestraat 34, Medemblik Zuiderzeestraat 34, Medemblik Kenmerken Overdracht Vraagprijs 164.500 k.k. Aangeboden sinds 11-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

8,6. uit is een kunst... beleven - genieten - proeven

8,6. uit is een kunst... beleven - genieten - proeven 8,6 uit is een kunst... beleven - genieten - proeven Welkom...... in Zeeland. De mooiste provincie van Nederland waar u zeeën van ruimte en tijd heeft! Hier ontdekt u elke keer weer wat nieuws: of u nu

Nadere informatie

Hotel restaurant t Heerenlogement Franekereind 23 te Harlingen

Hotel restaurant t Heerenlogement Franekereind 23 te Harlingen VASTGOED MAKELAARDIJ Hotel restaurant t Heerenlogement Franekereind 23 te Harlingen Klaassen Horeca vastgoedmakelaardij B.V. Wiekenweg 53A, 3815 KL Amersfoort Telefoon: 033-258 13 30 Internet: www.klaassenbv.nl

Nadere informatie

De adviseur: Bart Brinkman b.brinkman@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241

De adviseur: Bart Brinkman b.brinkman@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Vrijblijvende informatie Gelieve discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman b.brinkman@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen

Nadere informatie

Beleggersinformatie. Beleggen in Kustpark Zeebad. Exclusief financieringsarrangement. via Rabobank. Kustpark Zeebad. kustparkzeebad.

Beleggersinformatie. Beleggen in Kustpark Zeebad. Exclusief financieringsarrangement. via Rabobank. Kustpark Zeebad. kustparkzeebad. Beleggersinformatie Kustpark Zeebad Exclusief financieringsarrangement via Rabobank Beleggen in Kustpark Zeebad Top belegging aan de Noordzeekust Uitstekende verhuurlocatie aan de kust Royale percelen

Nadere informatie

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES! WELKOM I N S PA RADISSON BLU PALACE HOTEL Place Royale 39, 4900 Spa, België T: +32 87 27 97 00 F: +32 87 27 97 01 info.spapalace@radissonblu.com radissonblu.com/palacehotel-spa HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

Nadere informatie

Pastoriedijk 325 te Pernis-Rotterdam Code: PEKL 2492

Pastoriedijk 325 te Pernis-Rotterdam Code: PEKL 2492 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Omgeving Toelichting Situatie Chalets. Prijslijst

Omgeving Toelichting Situatie Chalets. Prijslijst Brochure Inhoudsopgave Omgeving Toelichting Situatie s Hooimijt Duingaerde Strandhoeve Prijslijst 2 Omgeving Lekker uitwaaien op het kilometers lange Noordzee strand? Of een wandeling maken door de Boswachterij

Nadere informatie

Zonnestraal Apartments. Loosdrechtse bos, Hilversum

Zonnestraal Apartments. Loosdrechtse bos, Hilversum Zonnestraal Apartments Loosdrechtse bos, Hilversum Wonen in een bosrijke omgeving Thuiskomen in Zonnestraal Het bosrijke landgoed Zonnestraal biedt plaats aan het exclusieve Vesteda Zonnestraal Apartments:

Nadere informatie

Avenue Alexandre Dumas 15 Puys - Neuvilles les Die, Code:

Avenue Alexandre Dumas 15 Puys - Neuvilles les Die, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Guido Prins Telefoon:

Nadere informatie

Villa's Elianthe euros/week

Villa's Elianthe euros/week Villa's Elianthe Elianthe gebouwencomplex is een unieke bestemming met geraffineerde schoonheid. Het ligt in een gebied van 10.000 m2 gelegen aan de voet van de berg Giouchtas, op een van de mooiste plekken

Nadere informatie

3059XD Rotterdam ,46 p/mnd. 44,41 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3059XD Rotterdam ,46 p/mnd. 44,41 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Kristal Korfoepad 369 3059XD Rotterdam Netto huur 1.092,46 p/mnd Servicekosten 44,41 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Wie van luxe houdt, voelt zich in de Kristal helemaal thuis. In dit woongebouw

Nadere informatie

Grevelingenmeer BW Herkingen TE KOOP K.K.

Grevelingenmeer BW Herkingen TE KOOP K.K. Grevelingenmeer 5 3249 BW Herkingen TE KOOP 137.500 K.K. Grevelingenmeer 5 3249 BW Herkingen Inleiding Aan de rand van rustig bungalowpark en direct aan de dijk van het Grevelingenmeer gelegen, GOED ONDERHOUDEN

Nadere informatie

SLEYDAL FASE IV - TYPE 10

SLEYDAL FASE IV - TYPE 10 5 L A N D H U I Z E N, J A R E N 3 0 S T I J L SLEYDAL FASE IV - TYPE 10 HET NIEUWBOUWPLAN SLEYDAL TE HEEL BESTAAT UIT VERSCHILLENDE TYPEN GESCHAKELDE, HALFVRIJSTAANDE EN VRIJSTAANDE WONINGEN OP MOOIE

Nadere informatie

Von Kleistlaan Utrecht

Von Kleistlaan Utrecht Von Kleistlaan Utrecht Huurprijs 950,- per maand Meer informatie op www.ehr.nl Wonen in Utrecht Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland. De stad is gebouwd rondom de Dom Toren, die u geen

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

ontspannen wonen met time out second home woningtype East Village

ontspannen wonen met time out second home woningtype East Village ontspannen wonen met time out second home woningtype East Village quality time begins at home Waarom zou uw tweede woning minder comfort bieden dan uw eerste woning? Waarom zou uw woning niet door een

Nadere informatie

Westerseweg 8 Burgh-Haamstede

Westerseweg 8 Burgh-Haamstede Westerseweg 8 Burgh-Haamstede Vraagprijs 690.000 K.K. 0111-672648 info@onswooneiland.nl www.onswooneiland.nl OMSCHRIJVING Wonen op één van de mooiste locaties van Schouwen Duiveland op loopafstand van

Nadere informatie