Projectvoorstel. Robin Santos

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Projectvoorstel. Robin Santos"

Transcriptie

1 Projectvoorstel Robin Santos

2 Inhoudsopgaven Inleiding Doel van het project Taken en personeel Haalbaarheid van het project Activiteitenlijst Begroting

3 Inleiding Ik wil graag het nieuwe project Design&Co introduceren. Wij gaan een gehele nieuwe huisstijl en naam voor de ontwerpstudio ontwerpen. Ons doel voor dit project is de ontwerpstudio nog unieker en leuker maken zodat er meer klanten op af zullen komen. We willen ervoor zorgen dat de klanten zich sneller interesseren voor de ontwerpstudio door een nieuw promotiebeleid. Ons hoofd doel is dat de klanten een gemakkelijk, vriendelijk en vertrouwelijk gevoel krijgen.

4 Doel van het project Mijn naam is Robin Santos en ik leid het project. Ik zorg ervoor dat alles wat opgedragen wordt gedaan wordt. Ik wil Design&Co een top ontwerpstudio maken met een prachtig pand. Ik wil er voor zorgen dat Design&Co een nog betere huisstijl krijgt als dat ze eerst hadden. Ik heb een team waar ik daar mee aan de slag wil. We willen ervoor zorgen dat de ontwerpstudio een hele nieuwe look krijgt wat de consument meer aantrek. We willen een compleet nieuw interieur maken, een nieuw logo en een hele nieuwe naam. We willen de ontwerpstudio een leuke frisse huisstijl geven die de klant een makkelijk, vriendelijk en vertrouwelijk gevoel geeft. Ook willen we nieuwe folders, briefpapier en advertenties maken zodat de klanten echt een geheel nieuw plaatje kan zien van de ontwerpstudio. Als het gehele plaatje af is willen wij een openingsavond organiseren voor de consument. Zodat hun eerste zicht op Design&Co een zicht wordt om nooit meer te vergeten. Met dit project laten we de consument kennis maken met de nieuwe Ontwerpstudio Design&Co. Dit doen we door op 21 februari om 20:00 uur s avonds de Nieuwe identiteit van de Ontwerpstudio bekend te maken in het nieuwe pand van de Ontwerpstudio. Nadat de deuren opengaan zullen alle mensen de nieuwe identiteit en de nieuwe ontwerpstudio te zien krijgen. Dit doen we door verschillende projecten van ons te presenteren en te vertellen wat de toekomstige plannen zijn. Verder zullen er ook een aantal kraampjes met wat eten en drinken staan voor de aanwezigen. Ook zullen we een loterij houden waarbij de getrokken kandidaat een project heeft en dat Ontwerpstudio Design&Co dat dan maakt en presenteert om iedereen te laten zien wat ze te bieden hebben. We trekken 4 keer, zodat ze ook kunnen zien hoe verschillend en hoe creatief we kunnen werken. Wat we verwachten van dit project is dat ontwerpstudio Design&Co een nieuw en versterkt imago krijgt. We willen ervoor zorgen dat Design&Co een unieke uitstraling krijgt en zich afscheid van de concurrentie waardoor er steeds meer nieuwe klanten op af komen. Hierbij vraag ik dus om een GO/NO Besluit.

5 Taken en personeel Wij willen alles ontwerpen en regelen met een team van 10 man. 2 man promoot de nieuwe ontwerpstudio en flyert een paar weken in de stad en zorgt ervoor dat alles op social media terecht komt. 3 man organiseert het openingsfeest dat doen ze door uitnodigingen te sturen, dj huren, hapjes en drankjes regelen, leuke versieringen enz. 3 man knapt de ontwerpstudio op met de nieuwe ontwerpen. Paul Postuma en ik zullen de ontwerpen maken voor de nieuwe huisstijl. Ik ontwerp ook nog de brochures, advertenties, briefpapier en het nieuwe logo.

6 Haalbaarheid van het project Het is zeker haalbaar om dit project op tijd af te hebben. Dit project is zeer belangrijk, we breiden ons bedrijf hiermee meer uit en we draaien dan ook hopelijk meer omzet. Het project is ook zeer betaalbaar dus zodra alles af is en de klanten binnen stromen maken we er uiteindelijk alleen maar winst op. Het bedrijf haalt hier uiteindelijk alleen maar profijt uit en het is een zeer goede investering. Er zullen voorderest ook geen extra kosten gemaakt worden want de mensen die aan het project meewerken zijn gewoon de eigen medewerkers van de ontwerpstudio en de medewerkers krijgen hier gewoon hun eigen salaris voor. De slagingskans is 85% en stel u wilt wat wijzigen kan dat altijd nadat u ons project heeft goed gekeurd.

7 Activiteitenlijst Huisstijl+ logo ontwerpen Persoonlijk briefpapier ontwerpen Leaflet ontwerpen Advertentie ontwerpen Aanbiedingen bedenken DM brief schrijven Leaflets uitdelen DM brieven verzenden Social media updaten

8 Begroting leaflets = 233, direct mail = 700,- Advertentie dagblad = 750,- Hapjes/drankjes = 500,- Dj/geluidsinstallatie = 800,- Versieringen = 250,- Projectgroep kosten = 4000,- Project kosten totaal = 7233,- Wij verwachten bij dit project in totaal 7233 euro uit te geven.

9

10 Plan van aanpak Robin Santos

11 Inhoudsopgaven Achtergronden Projectresultaat Projectactiviteiten Projectgrenzen Tussenresultaat Kwaliteit Projectorganisatie Planning Kosten en baten Risico s

12 Achtergronden Het project wordt in het hoofdgebouw van de ontwerpstudio gehouden. Alle ontwerpen worden daar ontwikkeld. De nieuwe huisstijl, flyers, brochures, en advertenties worden daar ontworpen. Het grote openingsfeest word daar georganiseerd. Het flyeren wordt gedaan in de stad waar er natuurlijk veel mensen zijn die de flyers kunnen ontvangen. Voor de rest wordt alles voornamelijk in het hoofdgebouw gedaan.

13 Projectresultaten Het doel van dit project is voor onze doelgroep en klanten die voor het eerst bij de ontwerpstudio komen een nieuwe, goeie indruk te geven over ons bedrijf. Dat lukt ook aardig goed met ons nieuwe promotiebeleid en alle leuke kortingen die we de hele maand geven aan onze klanten. Ons bedrijf was vooral aan originaliteit toe. We wilden ons bedrijf zoveel mogelijk uniek maken en zich laten onderscheiden van de concurrentie. Dat is nu ook gelukt. De ontwerpstudio heeft een hele leuke, unieke en frisse huisstijl. We willen dat onze klanten zich gemakkelijk, vriendelijk, vertrouwelijk en voldaan gevoel geven als ze onze zaak uitlopen. Natuurlijk kon onze zaak niet alleen van nieuwe huisstijl veranderen. De ontwerpstudio heeft een nieuwe naam en een nieuw logo wat er hopelijk ook voor zorgt dat er meer klanten op af komen.

14 Projectactiviteiten Huisstijl activiteiten Nieuwe huisstijl ontwerpen Nieuw naam Nieuw logo Website verbeteren met nieuwe huisstijl Briefpapier ontwerpen Promotionele activiteiten Dm brief schrijven en verzenden Flyers ontwerpen en uitdelen Leaflets ontwerpen en uitdelen Kortingen en acties bedenken Social media updaten Openingsavond activiteiten Hapjes en drankjes regelen Versieringen kopen Dj/geluidsinstallatie huren Loterij regelen

15 Projectgrenzen Het project duurde ongeveer 3,5 maand we begonnen eind november en we zijn midden februari klaar. Wij hebben hiervoor gekozen want we wilden 2015 heel mooi en uniek beginnen. We hebben gekozen voor midden februari want dan kunnen de mensen in de voorjaarsvakantie onze nieuwe ontwerpstudio bekijken. De klanten hebben dan genoeg tijd om de leuke acties die we voor onze klanten in petto hebben te bekijken. Het doel zoals eerder beschreven is dat onze klanten een gemakkelijk, vriendelijk, vertrouwelijk en voldaan gevoel krijgen als ze onze winkel uitlopen. Dat willen we niet alleen voor onze klanten maar natuurlijk ook voor alle medewerkers. Met de metamorfose kunnen de medewerkers ook elke dag weer met een voldaan gevoel de zaak uitlopen.

16 Tussenresultaat Tijdens het project liep alles precies volgens schema. Iedereen kon goed met elkaar samen werken en de opdrachten liepen vlekkeloos. Om het project voor elkaar te krijgen moest iedereen goed samen werken. Als de ene opdracht nog niet af was moest iedereen op die opdracht wachten want alles was met elkaar verbonden. We moesten dus veel overleggen en veel plannen om het zo goed mogelijk op elkaar over te laten lopen. Uiteindelijk is alles heel efficiënt en vlekkeloos gegaan. We zijn trots op ons team dat alles op tijd en goed is verlopen.

17 Kwaliteit De kwaliteit van dit project zal nog heel lang van pas worden. Doordat we de ontwerpstudio een geheel nieuwe huisstijl, logo en naam hebben gegeven, is Design&Co een heel uniek bedrijf geworden die zich onderscheid van de concurrentie. Design&Co zal heel veel nieuwe klanten krijgen en veel meer winst maken door de nieuwe klanten en het promotiebeleid.

18 Projectorganisatie Het projectteam bestaat uit 10 man Paul Postuma, 8 werknemers van de ontwerpstudio en ik. Iedereen heeft zijn taak verdeling. De werknemers krijgen hun normale salaris en werken de uren die ze normaal gesproken werken bij de ontwerpstudio. Er komen geen extra salaris kosten bij kijken. Paul Postuma en ik ontwerpen de huisstijl. Ik ontwerp de briefpapier, dm brief, leaflet en advertenties. We hebben 3 man die het feest organiseert, 3 man die het pand in de nieuwe huisstijl veranderd en 2 man die flyeren en de social media updaten.

19 Planning Wij zijn precies op tijd begonnen met het maken van de planning. We kwamen voorderest ook niet in de problemen met te weinig tijd of iets niet op tijd af hebben. We liepen precies op schema. Hier een lijst van onze planning: Nieuwe huisstijl ontwerpen Nieuw naam Nieuw logo Website verbeteren met nieuwe huisstijl Briefpapier ontwerpen Dm brief schrijven en verzenden Flyers ontwerpen en uitdelen Leaflets ontwerpen en uitdelen Kortingen en acties bedenken Social media updaten Hapjes en drankjes regelen Versieringen kopen Dj/geluidsinstallatie huren Loterij regelen Het kosten veel tijd maar we vonden het heel leuk om te doen. We hebben met deze planning een heel fris en unieke ontwerpstudio kunnen maken.

20 Kosten en baten leaflets = 233, direct mail = 700,- Advertentie dagblad = 750,- Hapjes/drankjes = 500,- Dj/geluidsinstallatie = 800,- Versieringen = 250,- Projectgroep kosten = 4000,- Project kosten totaal = 7233,- Wij hebben ongeveer 7250 euro uitgegeven aan dit project wat helemaal niet veel. Door de nieuwe unieke stijl gaat de ontwerpstudio veel nieuwe klanten krijgen en meer omzet. Hierboven staat een overzicht van wat we ongeveer hebben uitgegeven.

21 Risico s Er zullen altijd klanten zijn waarbij de nieuwe huisstijl niet in de smaak valt, wat er voor kan lijden dat we vasten klanten kwijtraken. We hopen dat dat niet zal gebeuren en dat onze nieuwe en oudere klanten de nieuwe ontwerpstudio heel mooi gaan vinden.

22

23

24 Verslag FUNck FUNck is een ontwerpstudio die zich bezig houdt met het ontwerpen van flyers, folders, brochures, posters, reclame materiaal en nog veel meer. FUNck vindt zich zelf een krachtige logo hebben met een uitgebalanceerde huisstijl. Ik vind het logo er goed bij passen want FUNck klinkt best wel aanwezig dus dan heb je ook een logo nodig die past bij de naam. De kleuren zijn vooral grijs, wit en zwart dat zijn vooral de basis kleuren op de achtergrond. Wat het mooie eraan is dat ze hun ontwerpen op de pagina laten zien met vooral felle en mooie kleuren. Het zorgt er voor dat de plaatjes er heel mooi uit komen. het maakt de site heel leuk en interessant. Het logo is rood dat past weer heel goed met de kleuren van de website die gewoon basic zijn. FUNck heeft een unieke uitstraling en dat is heel leuk om te zien.

25 Naam, huisstijl & logo Naam voor bedrijf: Ontwerpstudio Design&Co Huisstijl: Ontwerpstudio Design&Co moet een sfeer geven die de klant een gemakkelijk, vertrouwelijk en vriendelijk gevoel geeft zodat de klant zich thuis begint te voelen in Ontwerpstudio Design&Co. Logo: Briefpapier :

26 Gegevens afzender Gegevens ontvanger Stad & datum Inhoud Handtekening Gegevens afzender

27 Briefpapier Wij hebben voor een rustige briefpapier gekozen. Het briefpapier is vrij simpel maar het maakt het ook weer heel mooi. Een drukke briefpapier vinden we niet erg mooi dus we hebben gewoon een normaal A4tje met onze logo erop. Als je de brieven maakt komen er teksten op en als je er teveel op doet dan staat het niet heel mooi. Hiermee laten we gewoon duidelijk zien dat dit briefpapier van ontwerpstudio Desgin&Co is en er hoeft voor de rest niks meer aan toegepast te worden.

28

29 Geachte klant, Wist u dat ontwerpstudio Design&Co een gehele nieuwe collectie aan ideeën heeft. Om deze ideeën aan onze trouwe klanten te laten zien, hebben we hele speciale en leuke acties gemaakt. Vanaf 21 februari heeft uw een maand lang op de gehele nieuwe collectie maar liefst 35% korting! Dit wilt u natuurlijk niet missen. Maar het houdt hier niet op hoor! Design&Co heeft nog iets heel leuks in de aanbieding. Als u zich aanmeldt bij onze site, maakt u kans op een nieuwe Ipad 4. Die kans wilt u natuurlijk niet missen, dus ga nu naar de site en meld u aan! Design&Co@info.nl Met vriendelijke groeten, Ontwerpstudio Design&Co

30 Design&co Design&co wil een leuke, makkelijke, vertrouwelijk en vriendelijk gevoel aan de klanten geven zodat de klant zich thuis voel bij ontwerpstudio Design&Co Bij u in de organisatie Plesmanlaan VK DEN HAAG Telefoonnr.: Faxnr.: adres: Design&Co@info.nl Design&co Ontwerpstudio Design&co gaat binnenkort weer open met nog leukere ideeën en nieuwe huisstijlen UW LOGO Typ hier de slogan van uw bedrijf.

31 Wij willen allerlei mooie en originelen ontwerpen maken voor onze klanten Wat ontwerpen wij Wat wij voor onze klanten ontwerpen zijn huisstijlen, brochures, visitekaartjes, verpakkingen, flyers, zeedruk, websites en webdeisgn Over ons Ontwerpstudio Design&Co is een geheel nieuw concept. Alles is new and improved. We hebben hard gewerk om dit allemaal mogenlijk gemaakt en nu is het dan eingelijk zover. Op 21 februari 2015 houden wij een openavond zodat iedereen ons niet pand en onze nieuwe ideeën kunnen bekijken. Bijschrift bij foto of afbeelding

32 Design&co flyers verpakkingen Brochures 40 % Nu bij Design&Co op de gehele assortiment 40% korting.

33 Evaluatie rapport Wat we gedaan hebben zijn nieuwe huisstijl, nieuw logo, nieuw naam ontworpen. We hebben een dm brief, briefpapier, leaflet en advertentie gemaakt voor de klanten en we hebben social media geupdate. Alles wat we gedaan hebben waren op tijd klaar en alles is helemaal vlekkeloos gegaan. Wat ik heb gedaan is de nieuwe naam, huisstijl, logo, advertentie, leaflet, dm brief en briefpapier ontworpen. Het kostte heel veel tijd maar het was heel leerzaam om te doen. Alles wat ik met dit project heb gedaan was heel nieuw voor mij, ik heb alles moeten leren en het kostte wat tijd maar het is gelukt en ik ben er heel trots op. Alles ontwerpen vond ik heel leuk om te doen het was ook niet heel moeilijk. Wat minder goed ging was de projectvoorstel schrijven. Het duurde wel even voordat ik eindelijk wat op papier had staan, ik had weinig inspiratie om het te schrijven maar het is uiteindelijk toch gelukt. Volgende keer als ik vast loop ga ik nog sneller aan mensen hulp en uitleg vragen. Gelijk beginnen met de moeilijke stukken en er niet mee wachten tot het einde. Uiteindelijk was het een zeer leerzaam project en ik ben trots op wat ik ervan heb kunne maken.

ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio

ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio Opdracht 1 moodboard verslag H 2 0 Ontwerpstudio Als u opzoek bent naar een conceptueel sterk ontwerp met gevoel voor detail dan kunt u bij h 2 0 ontwerpstudio

Nadere informatie

K now w here to go! PLAN VAN AANPAK CONNECTING VIBES. Rotterdam, Ashley Bick. Yvo van Oosterum. Lydia van Driel.

K now w here to go! PLAN VAN AANPAK CONNECTING VIBES. Rotterdam, Ashley Bick. Yvo van Oosterum. Lydia van Driel. R O T T E R D A M P A R T K now w here to go! PLAN VAN AANPAK CONNECTING VIBES Rotterdam, 12-09-2011 Ashley Bick Yvo van Oosterum Lydia van Driel Rob Weerman Melangelo Prince Rotterdam Party Crew projectgroep

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

van aanpak Noa & Annika

van aanpak Noa & Annika Plan van aanpak Noa & Annika MM2A inhoudsopgave Concept pagina 3 Logo s pagina 4 Achtergronden pagina 5 Projectresultaat pagina 6 Projectactiviteiten pagina 7 Projectgrenzen pagina 8 Tussenresultaten pagina

Nadere informatie

De website heeft een redelijk gestileerde uitstraling en oogt ook experimenteel. Verder lijd hij nauwelijks af van de inhoud, namelijk zijn foto s.

De website heeft een redelijk gestileerde uitstraling en oogt ook experimenteel. Verder lijd hij nauwelijks af van de inhoud, namelijk zijn foto s. Analyse van een website (Opdracht 1a.) EricRyanAnderson.com De vormgeefaspecten Het doel van de website is om het werk van Eric Ryan Anderson te laten zien en daarmee klanten te overtuigen om gebruik te

Nadere informatie

Layvish Live life, drink Layvish. Naam: Klas: 3B

Layvish Live life, drink Layvish. Naam: Klas: 3B Layvish Live life, drink Layvish Naam: Klas: 3B 1 Voorwoord Het project is een beetje moeizaam verlopen, maar het is uiteindelijk met succes voltooid. Wij hebben dit project met plezier gemaakt. Het was

Nadere informatie

WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE

WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE ABOUT SPACECAKE DESIGN WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE Spacecake is een jong en veelzijdig design merk wat zich richt op het bedenken en creëren van de meest originele en uiteenlopende

Nadere informatie

Plan van Aanpak. Filmfestival. Groep 20 Yousif- Yana - Darren - Roxanne - Jordi

Plan van Aanpak. Filmfestival. Groep 20 Yousif- Yana - Darren - Roxanne - Jordi Plan van Aanpak Filmfestival Groep 20 Yousif Yana Darren Roxanne Jordi 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Achtergronden... 3 Hoofdstuk 2 Projectopdracht... 4 Hoofdstuk 3 Projectactiviteiten... 5 Hoofdstuk 4 Projectgrenzen...

Nadere informatie

Plan van aanpak. Roy Roovers Carlijn van de Ruit Joël de Ruit Kelsey Schenk Daimy Schreuder 69275

Plan van aanpak. Roy Roovers Carlijn van de Ruit Joël de Ruit Kelsey Schenk Daimy Schreuder 69275 Plan van aanpak Roy Roovers 64464 Carlijn van de Ruit 68959 Joël de Ruit 64415 Kelsey Schenk 70074 Daimy Schreuder 69275 Inhoudsopgave Wat bladzijde Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Hoofdstuk 1 4 Hoofdstuk

Nadere informatie

Werkbladen. Sjabloon voor het schoolteam om projecten te evalueren

Werkbladen. Sjabloon voor het schoolteam om projecten te evalueren WERKBLADEN Werkbladen Sjabloon voor het schoolteam om projecten te evalueren Sjabloon voor het schoolteam om kerndoelen te inventariseren Discussiekaart Confrontatie: Gaan we het doen? Wat is de vraag,

Nadere informatie

Plan van aanpak Turbulence

Plan van aanpak Turbulence Pagina 1 Plan van aanpak Turbulence Stijn Melger MM1B Mediamanager i.o April 2015 Pagina 2 Inhoudsopgaven 1 Achtergronden..3 2 Projectresultaat.4 3 Projectactiviteiten.6 4 Projectgrenzen..7 5 Kwaliteit...9

Nadere informatie

PLAN VAN AANPAK. Project conceptipedia animatie. Kimberly ten Bras Eline de Lange EKT1d

PLAN VAN AANPAK. Project conceptipedia animatie. Kimberly ten Bras Eline de Lange EKT1d PLAN VAN AANPAK Project conceptipedia animatie Kimberly ten Bras Eline de Lange EKT1d inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina 1. Het project...3 1.1 Achtergronden...3 1.2 Conceptbeschrijving...3 1.3 Opdrachtomschrijving...3

Nadere informatie

Logo ontwerp Prijzen Werkwijze Resultaat

Logo ontwerp Prijzen Werkwijze Resultaat Logo ontwerp Prijzen Werkwijze Resultaat Prijzen UurtariefLogo Briefing Concepten naar wens Aanpassingsrondes naar wens Gewenste kleurstelling BasisLogo Briefing 1 Concept 3 Aanpassingsrondes Gewenste

Nadere informatie

Plan van aanpak - Webshop Kim Krijt & Nadine Oosterman MM2A

Plan van aanpak - Webshop Kim Krijt & Nadine Oosterman MM2A Plan van aanpak - Webshop Kim Krijt & Nadine Oosterman MM2A 1 Inhoudsopgave Concept Blz 3 Achtergrond Blz 4 Projectactiviteiten Blz 5 Projectgrenzen Blz 6 Kwaliteit Blz 7 Kosten Blz 8 Risico s Blz 9 Bijlagen

Nadere informatie

WERVINGSCIRKEL. De juiste persoon op de juiste plaats

WERVINGSCIRKEL. De juiste persoon op de juiste plaats WERVINGSCIRKEL De juiste persoon op de juiste plaats Werving gaat om het aantrekken van vrijwilligers die passen bij de organisatie en bij de taken die ze gaan uitvoeren. Kort samengevat: de juiste persoon

Nadere informatie

Open je eigen winkel!

Open je eigen winkel! Open je eigen winkel! Naam: Klas: Naam winkel: Eindcijfer: De opdracht Je gaat met je groepje een winkel open. Wat voor een winkel dat is, bepaal je helemaal zelf. Je gaat ook een website openen waar je

Nadere informatie

Huisstijlinformatiemap. Scholen met Succes

Huisstijlinformatiemap. Scholen met Succes Huisstijlinformatiemap Scholen met Succes Waarom een huisstijl? Als organisatie wil je een bepaalde indruk maken, een bepaald beeld achter laten bij doelgroepen en publieksgroepen. Een van de middelen

Nadere informatie

Webshop ecommerce 8 Reclame en PR. graficus jr. Themamodules met voorbereiding op de ecommerce Webshop RECLAME EN PR

Webshop ecommerce 8 Reclame en PR. graficus jr. Themamodules met voorbereiding op de ecommerce Webshop RECLAME EN PR graficus jr. Themamodules met voorbereiding op de ecommerce Webshop RECLAME EN PR Inhoudsopgave Inleiding 1. Het verkopen van je zaak 2. Reclame 3. Promotieplan 4. Public relations 5. Publiciteit 6. De

Nadere informatie

Over werving De juiste persoon op de juiste plaats Maatschappelijke ontwikkelingen Organisatiebeeld/imago

Over werving De juiste persoon op de juiste plaats Maatschappelijke ontwikkelingen Organisatiebeeld/imago Over werving 1.1. De juiste persoon op de juiste plaats Werving gaat om het aantrekken van vrijwilligers die passen bij de organisatie en bij de taken die ze gaan uitvoeren. Kort samengevat: de juiste

Nadere informatie

HANDLEIDING ANBOS PROMOTIEWINKEL

HANDLEIDING ANBOS PROMOTIEWINKEL 2018 HANDLEIDING ANBOS PROMOTIEWINKEL GEN Promotion ANBOS 1-6-2018 Voorwoord Beste schoonheidsspecialist, Met veel trots heten wij je van harte welkom op het online ANBOS-platform. Je vindt hier informatie,

Nadere informatie

Je eigen bedrijf. Schooljaar klas 3 BBL/KBL. Handel & Administratie

Je eigen bedrijf. Schooljaar klas 3 BBL/KBL. Handel & Administratie Je eigen bedrijf Schooljaar 2011-2012 klas 3 BBL/KBL Handel & Administratie Inleiding In dit project ga je een eigen bedrijf beginnen. Wat moet je hiervoor doen? Je gaat een ondernemingsplan maken. Onderdeel

Nadere informatie

Goed gevonden met een professionele website

Goed gevonden met een professionele website Goed gevonden met een professionele website Met uw website presenteert u uw bedrijf online. Het is belangrijk dat bezoekers een goede eerste indruk krijgen van uw diensten, producten en werkwijze. De informatie

Nadere informatie

Kasumi van Eijk Robin de Jong Plan van aanpak Carla kastelein MM2C

Kasumi van Eijk Robin de Jong Plan van aanpak Carla kastelein MM2C Kasumi van Eijk Robin de Jong Plan van aanpak Carla kastelein MM2C Inhoud 1. introductie 2. debriefing 3. doelgroep 4. doelstelling 5. werkwijze 6. planning 7. prijslijst 8. Concurrentie analyse 9 Concept

Nadere informatie

Organiseer een feestdag!

Organiseer een feestdag! Er is altijd wel reden om een feestje te vieren. Ook op school. Maar hoe organiseer je een spetterend feest? Bijvoorbeeld een klassenavond of een speciale feestdag? Daarover gaat deze lesbrief. TIP! Nog

Nadere informatie

Wij maken graag reclame voor anderen

Wij maken graag reclame voor anderen Wij maken graag reclame voor anderen RECLAME ONTWERP WEBSITE HUISSTIJL U wilt uw doelgroep....aanspreken, informeren en overtuigen. Dat doet u met een heldere boodschap en direct in het oog springende

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

Tijdens dit blok richten wij ons op een van de volgende ontwerpdisciplines: Grafisch Ontwerp Product Ontwerp (ook wel Industrieel Ontwerp)

Tijdens dit blok richten wij ons op een van de volgende ontwerpdisciplines: Grafisch Ontwerp Product Ontwerp (ook wel Industrieel Ontwerp) Inleiding Ontwerpen komt in veel verschillende disciplines terug; bijvoorbeeld in mode, grafisch, product en meubel. Wat ontwerpers in elk vakgebied gemeen hebben is dat zij allemaal een kritische blik

Nadere informatie

Achtergronden Opdrachtgever: Opdrachtnemer: De organisatie: Aanleiding tot het project: Stakeholders: Inhoud van het Plan van Aanpak

Achtergronden Opdrachtgever: Opdrachtnemer: De organisatie: Aanleiding tot het project: Stakeholders: Inhoud van het Plan van Aanpak Inhoud Achtergronden... 2 Projectresultaat... 3 Projectactiviteit... 4 Projectgrenzen... 5 Tussenresultaat... 6 Milestones:... 6 Kwaliteiten... 7 Projectorganisatie... 8 Archivering... 8 Planning... 9

Nadere informatie

Naam: Richard Schoot Uiterkamp Klas: MM1A Vak: COV Docent : Hillie de Jong

Naam: Richard Schoot Uiterkamp Klas: MM1A Vak: COV Docent : Hillie de Jong Naam: Richard Schoot Uiterkamp Klas: MM1A Vak: COV Docent : Hillie de Jong Inhoudsopgaven 1. Debriefing 3 2. Offerte grafisch vormgever 5 3. Voorstel 6 4. Planning 7 5. Begroting 8 6. Verslag klantgesprek

Nadere informatie

Plan van aanpak 2006. Door: Jeroen Corsius en Mitchell Diels. GameShop

Plan van aanpak 2006. Door: Jeroen Corsius en Mitchell Diels. GameShop Plan van aanpak 2006 Door: Jeroen Corsius en Mitchell Diels GameShop 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave blz. 2. Achtergronden 3. Projectopdracht 4. Projectactiviteiten 5. Projectgrenzen en Randvoorwaarden

Nadere informatie

Lesbrief: Klanten winnen, een spel? Thema: Waar ga ik heen?

Lesbrief: Klanten winnen, een spel? Thema: Waar ga ik heen? Lesbrief: Klanten winnen, een spel? Thema: Waar ga ik heen? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Een winkel is erg afhankelijk van haar klanten. Wanneer je geen

Nadere informatie

PVA Housewarming Podium de Koog. Mei 2015

PVA Housewarming Podium de Koog. Mei 2015 PVA Housewarming Podium de Koog Mei 2015 Naam: Nicky Roos Klas: MM2C Jaar: 2014/2015 Inhoudsopgave ACHTERGRONDEN... 3 PROJECTOPDRACHT... 3 PROJECTNAAM... 3 OPDRACHTGEVER... 3 OPDRACHTNEMER... 4 FORMULERING

Nadere informatie

Plan van aanpak. Project : Project DropCo. Bedrijf : DropCo

Plan van aanpak. Project : Project DropCo. Bedrijf : DropCo Plan van aanpak Project : Project DropCo Bedrijf : DropCo Plaats, datum: 16 Januari 2013, Oostburg Opgesteld door: Projectgroep X [Bjornvansteenberghe] [0030610] [30610@scalda.nl] [Dave Krijnen] [0030659]

Nadere informatie

BOY WONDER MEDIA BROCHURE

BOY WONDER MEDIA BROCHURE BOY WONDER MEDIA BROCHURE Boy Wonder media bestaat sinds 2008 en is uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in de volgende werkzaamheden. > Website Ontwerp > Huisstijl Ontwerp > Reclame

Nadere informatie

Welkom bij ITCH CREATIVE STUDIO

Welkom bij ITCH CREATIVE STUDIO Welkom bij ITCH CREATIVE STUDIO WIJ ZIJN ITCH CREATIVE STUDIO een creatief bureau met een team van 4 specialisten, we hebben ruim 14 jaar ervaring en zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van een strategische

Nadere informatie

HEMA maakt trouwen toegankelijk

HEMA maakt trouwen toegankelijk conceptboek HEMA maakt trouwen toegankelijk intro jouw onvergetelijke dag wordt een belevenis met de bestaande producten van HEMA. intro Vandaag de dag behoord trouwen tot een trend. We willen steeds

Nadere informatie

Plan Van Aanpak. Naam: Noortje Jansen en Kinga Dlugosz Klas: MM2C Datum: 30-10-2014 Vak: Project management

Plan Van Aanpak. Naam: Noortje Jansen en Kinga Dlugosz Klas: MM2C Datum: 30-10-2014 Vak: Project management Plan Van Aanpak Naam: Noortje Jansen en Kinga Dlugosz Klas: MM2C Datum: 30-10-2014 Vak: Project management Debriefing Concept Inhoudsopgave 2t/m4 5t/m8 Projectactiviteiten 9 Planning 9 Organisatie (wie

Nadere informatie

Bestaat het logo uitsluitend uit tekst dan spreken we over een woordmerk. Een voorbeeld hiervan is het logo van Hugo Boss.

Bestaat het logo uitsluitend uit tekst dan spreken we over een woordmerk. Een voorbeeld hiervan is het logo van Hugo Boss. Hoofdstuk 8 CASUS Jouw logo In deze opdracht ga je een eigen logo ontwerpen. Hierbij neem je een product, dienst of bedrijf als uitgangspunt. Voordat we overgaan tot de uitvoering hiervan behandelen we

Nadere informatie

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven LOKO Mailservice is een full service dienst van www.nieuwsbriefspecialist.nl (Leaflet productinformatie LMS juni 2015) Een professionele

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

Marcomplan ZZPPS Merkant. Communicatie. Het Marcomplan. Wat, waarom en hoe

Marcomplan ZZPPS Merkant. Communicatie. Het Marcomplan. Wat, waarom en hoe Marcomplan ZZPPS Merkant Communicatie Het Marcomplan Wat, waarom en hoe Inleiding: in het kort de theorie Marketing Product (dienst) Plaats (distributie) Prijs Personeel Promotie (verkoop, PR, reclame)

Nadere informatie

Naam: Event: Opdrachtgever: Datum van Event Klas

Naam: Event: Opdrachtgever: Datum van Event Klas Evaluatie verslag Naam: Amber Wortel en Emma Hoefsmit Event: Hip Hop Party American Style Opdrachtgever: Club Hemingway Datum van Event: 3 juni 2017 Klas: EM1 1 Inhoud Inleiding... 3 Sterke en zwakke punten...

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

Choco per post.

Choco per post. Choco per post Shoppen doen we allemaal, soms of heel vaak. In een winkel of misschien wel liever in een webshop. Meestal kies je iets uit een collectie. Steeds vaker kun je zelf je product samenstellen.

Nadere informatie

Introductie. Contact informatie. Communicatie is de sleutel voor een succesvol project.

Introductie. Contact informatie. Communicatie is de sleutel voor een succesvol project. Introductie Communicatie is de sleutel voor een succesvol project. We hebben dit document opgesteld om jullie te helpen een duidelijk visie op papier te zetten voor het project. Zie het als een business

Nadere informatie

PLAN VAN AANPAK VERSIE 1 STUDMUTS 2.0 GROEP 21

PLAN VAN AANPAK VERSIE 1 STUDMUTS 2.0 GROEP 21 PLAN VAN AANPAK VERSIE 1 STUDMUTS 2.0 GROEP 21 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Achtergronden... 3 Hoofdstuk 2 Projectopdracht... 4 Hoofdstuk 3 projectactiviteiten... 5 Hoofdstuk 4 Projectgrenzen... 6 Hoofdstuk

Nadere informatie

op=op profiteer nu! sla je slag! geldig tot 9843 korting van 28 november t/m 13 december

op=op profiteer nu! sla je slag! geldig tot 9843 korting van 28 november t/m 13 december profiteer nu op=op sla je slag geldig van 28 november t/m 13 december tot 9843 korting -26% Isato Tas 159,95 nu 119 jouw logo,25 & -1 0% op de gehele collectie van jouw bedrijf straatnaam 11 website.nl

Nadere informatie

strategie concept creatie

strategie concept creatie strategie concept creatie Wij houden van competities, daag ons uit voor uw pitch?tip: Waarom wij? Innovatie in Design Een merk is de spiegel van uw creatie. Het vertegenwoordigt uw product en uw bedrijf.

Nadere informatie

strategie concept creatie

strategie concept creatie strategie concept creatie Wij houden van competities, daag ons uit voor uw pitch!?tip: Waarom wij? INNOVATIE IN DESIGN Een merk is de spiegel van uw creatie. Het vertegenwoordigt uw product en uw bedrijf.

Nadere informatie

Voor het uitvoeren van opdrachten houden wij een termijn van 5 werkdagen aan. Uitzondering hierop zijn uitvaartboekjes, die worden direct verwerkt.

Voor het uitvoeren van opdrachten houden wij een termijn van 5 werkdagen aan. Uitzondering hierop zijn uitvaartboekjes, die worden direct verwerkt. Afdeling Kopie en Print Kopie en printservice Wij verzorgen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9.00 uur en 11.30 uur graag uw print- en kopieerwerk. Wat wij zoal kunnen maken, kunt u bij ons komen

Nadere informatie

ROC Zeeland Opzet Tijdschrift

ROC Zeeland Opzet Tijdschrift ROC Zeeland Opzet Tijdschrift Tijdschrift (25 april 2008 voor Meivakantie) 1.Doelgroep beschrijf je doelgroep naar welke muziek luisteren ze wat zijn hun hobbies welke tv-programmas kijken ze welke (soort)

Nadere informatie

Plan van aanpak SPNS

Plan van aanpak SPNS Plan van aanpak SPNS Namen: Max Aarts Yannick van Bladel Femke Claessens Klas: MV3B Inhoudsopgave Inleiding 2 Doelstelling 3 De producten en tussenproducten 4 De planning 6 Risicoanalyse 7 Inleiding De

Nadere informatie

WIJ CREËREN HET WO(W) EFFECT.

WIJ CREËREN HET WO(W) EFFECT. WIJ CREËREN HET WO(W) EFFECT. WO Lease is een creatief internet bureau gespecialiseerd in website ontwikkeling, grafisch vormgeving & online marketing. Zo zijn wij er voor de startende ondernemers tot

Nadere informatie

Bedrijf: Contactpersoon: Van: Shift8 Helga Keulen Datum: Shift8 Grafisch & Art Design Buro

Bedrijf: Contactpersoon: Van: Shift8 Helga Keulen Datum: Shift8 Grafisch & Art Design Buro Briefing Huisstijl Bedrijf: Contactpersoon: Van: Shift8 Helga Keulen Datum: 2 Introductie Dit document is samengesteld om beter inzicht te krijgen in de informatie die een rol speelt bij de ontwikkeling

Nadere informatie

VOOR UW COMPLETE VERKOOPONDERSTEUNING. Professionele uitstraling. Bespaar kostbare tijd. Onderscheidend in uw marktgebied

VOOR UW COMPLETE VERKOOPONDERSTEUNING. Professionele uitstraling. Bespaar kostbare tijd. Onderscheidend in uw marktgebied VOOR UW COMPLETE VERKOOPONDERSTEUNING Foodconcepts is een verkoopondersteunend programma waarmee u op een eenvoudige manier kunt zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Creëer eenheid

Nadere informatie

Een (ver)pakkend verhaal...

Een (ver)pakkend verhaal... Een (ver)pakkend verhaal... Opdracht : Corporate film Meilink Groep Datum : Januari 2012 Producent : RC MediaSolutions 1. INLEIDING In de briefing van Meilink wordt gesproken over twee versies van een

Nadere informatie

Plan Van Aanpak Cobra Art Magazine

Plan Van Aanpak Cobra Art Magazine Plan Van Aanpak Cobra Art Magazine J. Van der Laan 04-01-16 1 Inhoud Achtergronden... 3 Doelstelling... 3 Projectopdracht... 3 Projectactiviteiten... 4 Kwaliteit... 5 Planning... 6 Kosten... 7 Facebook

Nadere informatie

Opdracht 1. Ideeën liggen voor het oprapen. Nick de Kleijn 0817774. 16-03-2011 Manon van der Sar

Opdracht 1. Ideeën liggen voor het oprapen. Nick de Kleijn 0817774. 16-03-2011 Manon van der Sar Opdracht 1 Ideeën liggen voor het oprapen Nick de Kleijn 0817774 CMD2D Concept Development 16-03-2011 Manon van der Sar Inhoud De Locatiekeuze 3 De 15 foto s 4 De principes 5 Het Concept 9 De Locatiekeuze

Nadere informatie

uitgave januari 2015

uitgave januari 2015 uitgave januari 2015 Hey Professional! Bedankt voor het aanvragen van dit document. :-) Werk je al een paar jaar als zelfstandig ondernemer, maar je merkt dat je te weinig of de verkeerde klanten aantrekt?

Nadere informatie

Bedenken marketingplannen voor diverse clusters Uitvoeren acties, zowel folio (advertenties, recensieex) als digitaal (banners, zoeken van sites)

Bedenken marketingplannen voor diverse clusters Uitvoeren acties, zowel folio (advertenties, recensieex) als digitaal (banners, zoeken van sites) Beschrijving van de leerwerkplek Beschrijving van de Wat zijn de belangrijkste taken? Jongbloed Opleiding marketing Bedenken marketingplannen voor diverse clusters Uitvoeren acties, zowel folio (advertenties,

Nadere informatie

PROJECTPLAN. Wat staat er in?

PROJECTPLAN. Wat staat er in? PROJECTPLAN Er zijn heel veel manieren hoe je een projectplan (of plan van aanpak) maakt. Een projectplan hoeft echt niet uit heel veel pagina s te bestaan, als je maar over een aantal dingen goed hebt

Nadere informatie

Plan van Aanpak. Esmay Smidt en Daphne de Jager MM2B. Shop Till You Drop

Plan van Aanpak. Esmay Smidt en Daphne de Jager MM2B. Shop Till You Drop Plan van Aanpak Esmay Smidt en Daphne de Jager MM2B Shop Till You Drop 1 Project Shop Till You Drop Webshop flyheroes.nl Shop Till You Drop 2 Inhoudsopgave Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

10 X meer opvallen met uw reclameactie

10 X meer opvallen met uw reclameactie 10 X meer opvallen met uw reclameactie Inhoud Tip 1. Wees er op tijd bij. (Of wees eigenlijk een beetje te vroeg ) 3 Tip 2. Zorg voor stopping power 3 Tip 3. Houd het simpel en rustig 4 Tip 4. Personaliseer

Nadere informatie

27-11-2014 PLAN VAN AANPAK NETIDENTITY. Priscilla

27-11-2014 PLAN VAN AANPAK NETIDENTITY. Priscilla 27-11-2014 NETIDENTITY PLAN VAN AANPAK Priscilla Inhoud Debriefing... 2 Projectresultaat... 5 Projectactiviteiten... 6 Projectgrenzen... 8 Kwaliteit... 9 Projectorganisatie...10 Planning...11 Kosten...12

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

Marktonderzoek en trends. Enquête Door: Christy Jansen. Enquête STUDMUTS. Door: Ferdy de Jong

Marktonderzoek en trends. Enquête Door: Christy Jansen. Enquête STUDMUTS. Door: Ferdy de Jong Marketingplan Marktonderzoek en trends... 2 Doelgroep... 4 Bedrijfsformule/ winkelformule... 5 Product... 5 Presentatie... 7 Plaats... 8 Personeel... 9 Prijs... 10 Promotieplan... 11 Concurrentieanalyse...

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Kies je kernwaarden De eerste stap die je moet nemen om je concept in kaart te brengen, is kijken waar jij en je team goed in zijn. Waar ligt jullie kracht? Wat vinden

Nadere informatie

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio Datum: vrijdag, 12 december 2014 Tijden: 19-22 uur Beste standhouder, Wat leuk dat je mee wilt doen met onze KERST Ladies Night! Wij gaan er van uit dat het weer

Nadere informatie

22 maart 2013 FASES: De mogelijkheden voor Stijlhoeve omschreven en weergegeven.

22 maart 2013 FASES: De mogelijkheden voor Stijlhoeve omschreven en weergegeven. 22 maart 2013 FASES: De mogelijkheden voor Stijlhoeve omschreven en weergegeven. 1 Fase 1: De opdracht wordt in deze fase nader besproken. De doelen, informatie en de uitstraling worden bepaald. In fase

Nadere informatie

Drink like a winner!

Drink like a winner! Royal Diamond Drink like a winner! 1 Voorwoord We hebben bij Economie de opdracht gekregen om een nieuw product te maken. We vormden een groep van 3 en gingen aan de slag. We hebben aanvankelijk samen

Nadere informatie

ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK

ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK start kit ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK Elk nieuw merk verdient een goede uitstraling. Wij helpen je graag om jouw organisatie op een juiste manier in de

Nadere informatie

Plan van aanpak introductie naam GBLT April 2013

Plan van aanpak introductie naam GBLT April 2013 Plan van aanpak introductie naam GBLT April Inhoud 1. Inleiding 2. Doelstelling 3. Strategie 4. Boodschap 5. Logo 6. Doelgroepen 7. Middelen 8. Planning 9. Budget 2 1. Inleiding Het bestuur van GBLT heeft

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

creatief.uniek.veelzijdig

creatief.uniek.veelzijdig info@r10grafischontwerp.nl www.r10grafischontwerp.nl creatief.uniek.veelzijdig Jezelf duidelijk en onderscheidend positioneren in de markt begint met naar buiten toe treden. Hierbij is het van belang dat

Nadere informatie

Hoe zijn we begonnen?

Hoe zijn we begonnen? Hoe zijn we begonnen? Biri Publications bestaat inmiddels al meer dan 30 jaar als uitgever van voornamelijk wenskaarten. Inmiddels zijn wij ook dé uitgeverij voor al uw inpakpapier, feestartikelen en kleine

Nadere informatie

Reclamecampagne ARGAN oil

Reclamecampagne ARGAN oil Reclamecampagne ARGAN oil Het ontwikkelen van een Reclamecampagne voor ARGAN oil 1 Casus Karim Jallouli en Studio Obus hebben aan jullie gevraagd om reclame campagne op te zetten van het ARGAN olie product.

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Groep 8 Carlijn van de Ruit Plan van aanpak thema 5 Kerstballen versieren. Opdrachtgever: Grafisch Lyceum Rotterdam. Groep 8, projectteam:

Groep 8 Carlijn van de Ruit Plan van aanpak thema 5 Kerstballen versieren. Opdrachtgever: Grafisch Lyceum Rotterdam. Groep 8, projectteam: Groep 8 Carlijn van de Ruit Plan van aanpak thema 5 Kerstballen versieren Opdrachtgever: Grafisch Lyceum Rotterdam Groep 8, projectteam: Roy Roovers 64464@glr.nl Carlijn van de Ruit 68959@glr.nl Joël de

Nadere informatie

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?...

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?... TAAK 1 Straatfeest U woont in de gemeente Bertem in Vlaanderen. U wilt graag een straatfeest organiseren. U zoekt informatie in de folder van de gemeente over de organisatie van straatfeesten. Lees het

Nadere informatie

Algemene vragen rondom uw praktijk/inrichting

Algemene vragen rondom uw praktijk/inrichting In verband met mijn studie fysiotherapie ga ik als afstudeerproject een informatieve website Ontwikkelen. Deze informatieve website moet fysiotherapiepraktijken informeren, adviseren en ondersteunen hoe

Nadere informatie

Nationale theedrinkdag 2013

Nationale theedrinkdag 2013 Nationale theedrinkdag 2013 Stefan van de Weijer Samengewerkt met: Sharon van Besouw Reclamebureau Weijer en Besouw, bestaat uit Stefan van de Weijer en Sharon van Besouw. Wij zijn een ontwerpteam wat

Nadere informatie

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1 Uw bedrijf in beeld De manier waarop en de vorm waarin uw bedrijf zich presenteert, bepaalt in grote mate de beeldvorming van het bedrijf bij uw huidige en toekomstige relaties en klanten. Dit geldt voor

Nadere informatie

Inhoud. Ontwerpdocument 18 juni 2007

Inhoud. Ontwerpdocument 18 juni 2007 Inhoud Inleiding... 2 Concept... 3 Doelstelling... 3 Concept beschrijving... 3 Visualisatie... 4 Doelgroep... 5 Usercase scenario... 5 Storyboard... 7 Bekijken van de informatie... 7 Praten (Met hetzelfde

Nadere informatie

zo maak je een prachtige Femma-stand

zo maak je een prachtige Femma-stand zo maak je een prachtige Femma-stand 1 zo maak je een prachtige femma-stand Elke groep krijgt regelmatig de vraag om op een activiteit in de gemeente een standje te zetten: op de avondmarkt, kermis, boekenbeurs,

Nadere informatie

1. Inspiratie 2 2. Draaiboek 3 3. Begroting 6 4. Persbenadering: tips en tricks 7 5. Uitnodigingsposter 9 6. Uitnodigingskaarten 10 7.

1. Inspiratie 2 2. Draaiboek 3 3. Begroting 6 4. Persbenadering: tips en tricks 7 5. Uitnodigingsposter 9 6. Uitnodigingskaarten 10 7. Inhoud 1. Inspiratie 2 2. Draaiboek 3 3. Begroting 6 4. Persbenadering: tips en tricks 7 5. Uitnodigingsposter 9 6. Uitnodigingskaarten 10 7. Uitnodigingsposter bedrijf 11 8. Uitnodigingskaart bedrijf

Nadere informatie

Voorbereiding Planning: weken van te voren Totale voorbereidingstijd: 12 uur (gem. 3 uur per persoon)

Voorbereiding Planning: weken van te voren Totale voorbereidingstijd: 12 uur (gem. 3 uur per persoon) Stappenplan: organisatie van een padel toernooi Wil je als club een padel toernooi organiseren? Dan kan de KNLTB je daarbij helpen! Het organiseren van een padel toernooi op jouw club biedt niet alleen

Nadere informatie

Keuzedelen Dienstverlening en Producten. klas 2 theoretische leerweg Informatie en keuzeformulier. csvincentvangogh.nl

Keuzedelen Dienstverlening en Producten. klas 2 theoretische leerweg Informatie en keuzeformulier. csvincentvangogh.nl Keuzedelen Dienstverlening en Producten klas 2 theoretische leerweg Informatie en keuzeformulier csvincentvangogh.nl Beste leerling, Voor je ligt het boekje met de keuzedelen die in klas 3 TL worden aangeboden.

Nadere informatie

Lesbrief: Mediawijs Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst

Lesbrief: Mediawijs Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst Lesbrief: Mediawijs Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Dat mensen gebruik maken van media is niet nieuw. Er zijn

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Nieuwe klanten Nieuwe klanten Trek er op uit Binnen blijven, wachten op klanten is geen goed idee. Werk je samen met een team? Stuur één of enkele medewerkers de straat

Nadere informatie

Positionering, identiteit en imago

Positionering, identiteit en imago WHITE PAPER Positionering, identiteit en imago Ontwerppartners bv Mauritsstraat 12 4811 EP Breda 076 522 80 66 www.ontwerppartners.nl Inleiding Dagelijks zijn wij met onze klanten in gesprek over branding

Nadere informatie

COPYWRITING PORTFOLIO

COPYWRITING PORTFOLIO COPYWRITING PORTFOLIO Martje Bakker 222289 V1-cc1 IAM HVA Januari 2007 Inhoudsopgave Concept... 3 naam voor de website... 3 Slogan... 3 Campagne... 4 Sms... 4 Flyer... 5 Koelkastmagneet... 5 Introductietekst

Nadere informatie