Marathon over de Via Belgica. Waarom sponsoren?

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Marathon over de Via Belgica. Waarom sponsoren?"

Transcriptie

1 Marathon over de Via Belgica. Waarom sponsoren?

2 Voorwoord Er is geen andere plek in Nederland waar het Romeinse culturele erfgoed zo overvloedig aanwezig is als juist in onze Provincie. Dat is meer dan alleen maar een fortuinlijke speling van de historie. Het is een privilège qui oblige, een voorrecht dat verplicht. Het zou toch eeuwig zonde zijn als we dat erfgoed aan de vergetelheid prijs zouden geven. De Via Belgica biedt een ideale mogelijkheid om ons rijke Romeinse verleden een nieuwe toekomst te geven. Een toekomst die een breed en internationaal publiek, van jong tot oud, in staat stelt om op boeiende en vooral ook onderhoudende wijze kennis te nemen van dat verleden. Een toekomst ook, die via allerlei nieuwe toeristisch-economische initiatieven positief bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van Limburg, en het Limburgse Heuvelland in het bijzonder. Het succes van de Via Belgica hangt af van de mate waarin de betrokken partijen, en dan met name gemeenten, instellingen en ondernemers, geloven in de kansen die het Romeinse erfgoed biedt. Odile Wolfs Oud Gedeputeerde voor Cultuur (Visie stuk Provincie Limburg: Via Belgica, verleden op weg naar de toekomst )

3 Quotes Fabrikanten spelen ook in op de groei van de hardloopsport. In de beginjaren waren er slechts katoenen shirts en dito joggingbroeken, tegenwoordig heb je keuze uit de meest kinky dry out-fits en prachtig uitgebalanceerd hardloopschoeisel. Loop je met een hartslagmeter en sporthorloge om, zodat hartslag en tijden kunnen worden gearchiveerd en intervaltrainingen kunnen worden ingesteld. Ook nog een handige armband om je bovenarm, waarin je een smartphone hebt met running apps, want tja, wie wil niet graag weten hoeveel kilometers je loopt in hoeveel minuten. Trouwens, de app vertelt ook wanneer je te langzaam loopt

4 Hardlopen werkt minstens zo goed als antidepressiva en heeft geen vervelende bijwerkingen. Waarom is hardlopen booming en trekken we massaal onze Asics, Nikes, Brooks en andere merken hardloopschoenen aan? Kennelijk begrijpen we steeds beter dat hardlopen niet alleen ons buikje wegwerkt en een positieve bijdrage levert aan onze fitheid. We beseffen dat wij ons met hardlopen ook beter in ons vel voelen. Het Trimbos-instituut heeft in een onderzoek aangetoond dat bij depressieve klachten hardlopen net zo goed werkt als antidepressiva. Dit komt doordat tijdens hardlopen stofjes (serotonines en endorfines) in de hersenen worden aangemaakt, waardoor je je beter gaat voelen. Het instituut gaat zelfs nog verder in het onderzoek: mensen die sporten hebben 50 procent minder kans op een psychische stoornis dan niet-sporters.

5 Hardlopen kun je alleen doen. Eén van de redenen dat ik nu al twaalf jaar lang hardloop is dat ik het alleen kan doen. Ik hoef er niet voor naar een club. Ik hoef er niet voor te socialiseren en te integreren. Ik heb er alleen een paar loopschoenen voor nodig. En mezelf. Hardloopevenementen: het gaat om de gezelligheid en de experience. Deelnemers aan hardloopevenementen roemen het gevoel van saamhorigheid en camaraderie van loopevenementen. Maar hardloopevenementen worden steeds ludieker. In de Gelderlander beschrijven ze het als volgt: Het zijn sportieve elementen met een sociaal randje, en steeds vaker sociale evenementen met een sportief sausje. Hardlopen heeft een zeer positief imago, het is een sport voor doorzetters maar de prestatie - hoe vaak, hoe ver, hoe snel - verschilt per individu. Hardlopen kan op elk moment van de dag, willekeurig waar.

6 Waarom? De Marathon over de Via Belgica wordt georganiseerd op basis van een visie. Deze visie zorgt voor synergie waardoor andere evenementen met elkaar verbonden zijn en voldoen aan een hoge kwaliteit op het gebied van professionele evenementenorganisatie.

7 Wij werken dienstverlenend en op basis van output management, waarin de lopers (klanten) altijd centraal blijven staan. Op zaterdag 6 juni 2015 vindt de 1ste editie plaats van de Marathon over de Via Belgica in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. Maximaal 1500 lopers van over de hele wereld kunnen in het eerste jaar aan de start staan. Het evenement start in Übach- Palenberg, Duitsland en loopt zoveel mogelijk over de oude Romeinse weg de Via Belgica naar Maastricht, de hoofdstad van Limburg.

8 Het evenement heeft een enorme groeipotentie en zorgt zeker ook voor een bredere maatschappelijke rol in Zuid-Limburg: jong en oud wordt aangezet tot een gezonde en actieve levensstijl. Het weekend met de Marathon en Maastrichts Mooiste zal een prachtige mix worden van (top)sport en volksfeest; geen andere marathon in Nederland verbindt sport op een zodanige manier met cultuur als de Marathon over de Via Belgica. Deze marathon is meer dan een hardloopevent; het is een belevenis. De vele toeschouwers langs het parcours kunnen hun helden ondersteunen om het feest compleet maken. Waar vroeger de Romeinen heersten lopen nu onze eigen helden!!

9 Potentieel bereik * In het 5 e jaar is het op een na grootste eendaagse evenement van Zuid- Limburg met bezoekers. LIVE uitzending L1 (behoort tot de mogelijkheid) met kijkers. Item in nationale journaals van NOS en RTL7 en Hart van Nederland (SBS6). Eigen marathonspecial (10 pagina s) bij MGL of een andere media groep, oplage (behoort tot de mogelijkheid). Meer dan 100 publicaties in landelijke dagbladen, meer dan 350 publicaties in regionale kranten, meer dan 50 publicaties in nationale en internationale magazines in 2014/2015. Meer dan 500 online artikelen in 2014/2015. Sterke partners en facilitaire ondersteuning van de gemeenten en provincie Limburg.

10 Website heeft op jaarbasis bezoekers, waarvan uniek. Actief op Social Media kanalen: Facebook (meer dan fans) Twitter (meer dan volgers) Ruim unieke bezoekers hebben gezamenlijk gekeken naar persoonlijke video s. (*Een prognose, omdat er nog geen eerdere editie is geweest)

11 De Marathon over de Via Belgica is een samenspel van sportieve en toeristische onderdelen in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland, dat bij de deelnemers en de toerist/bezoeker zal overkomen als één geheel: sport, natuur en cultuur in combinatie met o.a. de juiste accommodaties, attracties en Bourgondische gastronomie. Verder zijn in het Zuid-Limburgse Heuvelland en de Euregio de meeste hardlopers recreatief, die sporten willen combineren met genieten (savoir vivre). De organisatie vindt dit ook een belangrijk element in het slagen van dit hardloopevenement. Dit gevoel willen wij doortrekken naar de Marathon over de Via Belgica en de deelnemers een verleidelijk en belevenisvol hardloopevenement voorschotelen.

12 Wij hopen natuurlijk dat hier ook partners blijvend aan mee willen doen, jaarlijks onderdeel willen zijn van die unieke ambitie en kunnen genieten van het historische en de schoonheid van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Als organisatie zullen wij er ook alles aan doen om de kwaliteit van het evenement constant te verbeteren, waarbij de deelnemers centraal blijven staan. De organisatie staat voor een sportieve samenleving en een sportcultuur waar prestaties en sportief gedrag gewaardeerd en gestimuleerd worden. Zij probeert dit te bereiken door mensen van alle leeftijden een aansprekend hardloopevenement aan te bieden. In dit unieke Zuid-Limburgse Heuvelland krijgt elke loper de kans om hier met veel plezier van te genieten. De organisatie streeft voor het eerste jaar naar maximaal 1500 deelnemers, maar kan natuurlijk doorgroeien naar meer. Met dit aantal deelnemers in 2015 zal de Marathon over de Via Belgica meteen de 3e marathon van Nederland zijn na Amsterdam en Rotterdam.

13 Dát alleen al zal veel publiciteit opleveren, alleen is dit niet het doel op zich, maar het is wel een mooie bijvangst. De route van de 42 km en 195 meter start het Duitse Rimburg, gemeente Übach-Palenberg en gaat zoveel mogelijk langs en over de oude Romeinse weg de Via Belgica: via Landgraaf, Kerkrade, Heerlen, Voerendaal, Valkenburg aan de Geul, Meerssen waarna de hardlopers finishen in Maastricht. De route zit vol historische hoogtepunten, landschappelijke vergezichten en never a dull moment, zodat de deelnemers de afstand zullen ervaren als een ommetje. Zonder arrogant over te komen, vinden wij dit meteen de mooiste marathon van Nederland. Maar... wij zijn misschien bevooroordeeld. In ieder geval zal het nooit de snelste marathon worden, daarvoor is meedoen aan de Rotterdam Marathon geschikter. Kortom het mooiste van het Zuid-Limburgse Heuvelland biedt de deelnemers de mogelijkheid om optimaal te kunnen presteren en te genieten. En het biedt de partners optimale mogelijkheden voor exposure.

14 De organisatie heeft de volgende ambities: Groei in deelnemers en kwaliteit. In 2015 zullen wij voor het eerst starten met de Marathon over de Via Belgica. Tijdens het hardloopevenement Maastrichts Mooiste op zondag 15 juni 2014 was de officiële opening van de website en de inschrijfmogelijkheden voor de Marathon over de Via Belgica door alle burgemeesters van de gemeenten die de marathon aandoet. Door de inschrijving één jaar voorafgaand aan de marathon open te stellen, geven wij de deelnemers ruimschoots de tijd om zich op het evenement voor te bereiden.

15 De route is uniek en wie wil hier nu niet aan mee doen! Deelnemers worden kritischer en krijgen steeds hogere verwachtingen. Daarom focust de organisatie zich al tijdens de 1e editie op o.a. meerdere en betere verzorgingsposten (om de 2,5 km), ruimere tijdslimiet (6 uur), optimale veiligheid, meer mogelijkheden om als een groep te kunnen meedoen, meer beeldmateriaal te creëren voor de hardlopers en om die prestaties meteen te kunnen delen via Social Media (Facebragging). Kortom een groter belevingsgevoel creëren om het meedoen zo aangenaam en verleidelijk mogelijk te maken. Om het belevingsgevoel nog verder te verhogen ontvangen de deelnemers van de Marathon over de Via Belgica na de finish een mooie Corona Triumphalis oftewel een lauwerkrans. Zoals de Romeinen hun helden eerden bij binnenkomst in Rome, gaan wij de deelnemers eren in Maastricht.

16 Breedtesport Marathon over de Via Belgica is vanaf het begin niet bedacht om het snelste parcours te willen worden, maar wel om het mooiste te bieden van het Zuid- Limburgse Heuvelland. Hierdoor zal het door de deelnemers worden gezien als één indrukwekkende belevenis, die een aangename en onwisbare herinnering zal achterlaten. Verder werkt de organisatie met lokale stakeholders aan een regionaal hardloopprogramma met de naam: Op weg naar de Marathon over de Via Belgica. De Marathon over de Via Belgica is daarom een belangrijke kraal in de ketting naar een gezonde levensstijl.

17 Marathon over de Via Belgica Door op te schalen wordt versnippering tegengegaan en door elkaar op te zoeken ontstaan synergie en vooral meer samenhang. Hierdoor zal dit hardloopevenement met haar bijzondere route meteen boven het maaiveld uitsteken en zal de kans op succes groter zijn. Wij danken daarom ook de diverse gemeenten die deze visie ook onderstrepen en als als partner van de Marathon over de Via Belgica meedoen (Übach-Palenberg, Landgraaf, Kerkrade, Heerlen, Voerendaal, Valkenburg, Meerssen en Maastricht). Daarnaast heeft het Thermen Museum in Heerlen een regierol voor het uitdragen van de oude Romeinse weg genaamd de Via Belgica.

18 Wat maakt Marathon over de Via Belgica zó bijzonder? Een start in Duitsland; Übach-Palenberg bij de rivier de Worm Dwars door het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland Door de stadskernen van Landgraaf, Kerkrade, Heerlen, Voerendaal, Valkenburg aan de Geul, Meerssen en Maastricht de hoofdstad van Limburg Door de mooiste buitengebieden met Romeinse geschiedenis en haar groene heuvels Op weg naar Mosa Trajectum (Maastricht de hoofdstad van Limburg) Zoveel mogelijk langs en over de oude Romeinse weg de Via Belgica Volop entertainment onderweg en als unicum verzorgingsposten om de 2,5 km Langs de Maas

19 Een bijzonder aandenken voor de eerst aankomende deelnemer Een prijs voor de mooist verklede Romeinse hardloper die finisht De synergie met de diverse gemeenten, waardoor dit mogelijk wordt gemaakt Vlak over de finish een Corona Triumphalis van de Marathon over de Via Belgica

20 Marathon over de Via Belgica is een optimale branding voor de regio, het Romeins erfgoed en de kers op de taart voor een marathon loper! Het hele jaar lopen en trainen vele deelnemers zich in het zweet voor plezier en of een gezonde levensstijl, on- of georganiseerd en daarnaast meestal anoniem. Voor deze groep wil de Marathon over de Via Belgica de kers op de taart zijn. Het eindpunt van een trainingstraject en tegelijk het podium om de prestatie te tonen aan vrienden en familie.

21 De organisatie richt zich altijd op het segment van kritische hardlopers. Dit zijn hardlopers die meer willen dan alleen hardlopen en daar ook voor willen betalen. Zij stellen daardoor ook hogere eisen aan kwaliteit en gemak. Net iets meer luxe, hierbij valt te denken aan meer verzorgingsposten dan is gebruikelijk (om de 2,5 km in plaats van 5 km), toiletten onderweg, na afloop verscheidene korte downloadable videofilms van iedere deelnemer tijdens de loop die meteen via Social Media zijn te versturen. Een finishstraat met een heroïsch aandenken na de finish en een keur van ovenverse Limburgse vlaaien, verschillende fruitsoorten, heel veel sportdrank en gezond water.

22 Historische Romeinse weg Via Belgica Met de Marathon over de via Belgica willen wij ook het lokale culturele Romeinse erfgoed in al zijn rijkdom en diversiteit uitdragen. 1. Door de culturele stromingen meer zichtbaar te maken, die de Europeanen gemeen hebben, waarvoor Maastricht en haar regio een bron van inspiratie is geweest; de Marathon over de Via Belgica zal veel media-aandacht gaan genereren. 2. Door werk te creëren, waarin de culturele en de toeristische sectoren worden betrokken, die tot duurzame samenwerking kan leiden.

23 3. Door brede lagen van de inwoners te activeren en bij de organisatie te betrekken. 4. Door een internationaal evenement te organiseren, die zorgt voor een meerwaarde van de Marathon over de Via Belgica. 5. Door het opwaarderen van het historisch erfgoed, de stedelijke architectuur en de kwaliteit van het leven in en om de steden in het Zuid-Limburgse Heuvelland. 6. Door synergie met sport en cultuur. De Marathon over de Via Belgica leent zich hier uitstekend voor.

24 Club House Op het Feestplein op de Markt in Maastricht wordt een speciaal Club House gerealiseerd voor members en partners. Voorafgaand, tijdens en na afloop ontmoet men elkaar daar onder het genot van een hapje en drankje. Sportieve en gezonde waarde De Marathon over de Via Belgica stimuleert een sportieve en gezonde levensstijl. Een gezonde levensstijl is belangrijk om goed te kunnen functioneren en steeds meer mensen en bedrijven/instellingen/organisaties worden zich hiervan bewust.

25 Maatschappelijk verantwoord en duurzaam De organisatie werkt veel samen met lokale en regionale maatschappelijke organisaties.

26 Marathon over de Via Belgica 2015 bestaat voorlopig uit één onderdeel: Vanaf Übach-Palenberg in Duitsland zullen de lopers starten, om daarna langs de rivier de Worm richting Nederland te lopen. Daar waar de Romeinen 1600 jaar geleden liepen, lopen straks deze helden van vandaag. Eenmaal in Landgraaf vervolgen de lopers de route richting Kerkrade en het Thermen museum in Heerlen. Langs kasteel Terworm richting Voerendaal om via Walem in Valkenburg aan de Geul aan te komen. Door het bos en langs de mooie Geul richting het oosten. Op weg naar Meerssen. Uiteindelijk lopen de lopers langs de Maas richting de Sint-Servaasbrug om daar uiteindelijk bij het stadhuis van Mosa Trajectum (Maastricht) te finishen.

27 Als individu een halve Marathon over de Via Belgica hardlopen! (vanaf 2016) De halve Marathon zal in de toekomst in Valkenburg starten om na 21 km en 100 meter te eindigen in het centrum van Mosa Trajectum. Vanaf Valkenburg wordt er langs de Geul richting Geulhem en Meerssen gelopen om via de landwegen langs de Maas uiteindelijk bij het stadhuis van Mosa Trajectum te finishen. Onderweg zijn om de 2,5 km Spartaanse verzorgingsposten, want dit is maar een half ommetje.

28 Als team de 42 km en 195 m of 21 km en 100 meter hardlopen! (vanaf 2016) Marathon over de Via Belgica hardlopen als team zal een toekomstige ideale activiteit worden voor elk bedrijf, organisatie, club, stichting of straat.

29 Exact aantal deelnemers: Het definitief aantal deelnemers is nog onbekend. Deelnemersprofiel: Het verwachte profiel en de gemiddelde leeftijd van deelnemers zal 40 jaar zijn, verder zal 70% man en 30% vrouw zijn. De deelnemers zullen met 63% relatief hoog opgeleid zijn en bijna 40% van de lopers heeft een bovenmodaal inkomen. Daarnaast maken de deelnemers intensief gebruik van Social Media, dat zal resulteren in een duidelijke groei van het aantal volgers op Social Media. Hardlopen heeft de naam een solosport te zijn, maar het wordt steeds meer een sociaal gebeuren. * (Bron: Inschrijven.nl en Evenementlopers winnen terrein van Mulier Instituut 2011) * (Statistieken van de persoonlijke video s van de deelnemers*. Zijn nog onbekend) * (Bron: Factsheet MySports 2015, leverancier van de tijdregistratie en video opnames)

30 Sponsormogelijkheden Wij zien sponsoring als een partnership, waarin de uiteindelijke invulling in onderling overleg gaat. Dit is meestal maatwerk. Wij geloven verder vooral in loyale en meerjarige partnerships om ook echt samen te kunnen groeien. Uiteindelijk is het belangrijkste doel om samen met u een geslaagd Marathon over de Via Belgica te organiseren en daar onderdeel van te zijn.

31 Uitingen Titelsponsor, naamsponsor van een onderdeel Reclamemateriaal langs het parcours en op en rondom start en finish Social Media Logo vermelding zoals op de website en driehoeksborden Branden via banners of inflatables van de start/finishstraat, de verzorgingsposten of de parcours highlights, die via videocamera s worden geregistreerd Online exposure op de website Promotie via digitale nieuwsbrieven

32 Marketing en Sales Verkoopacties op de website, bij het inschrijven en digitale nieuwsbrieven Kortingsbonnen en acties die bij het afhalen van de startnummers worden gegeven Verkoop- en promotiestand op het Feel Good plein op de Markt van Maastricht Sampling Goodiebag

33 Personeel & Relaties Deelname met eigen personeel en relaties in teamverband Eigen bedrijfskampioenschap Deelname aan de Bedrijvenloop Gezamenlijk volgen van clinics en netwerkbijeenkomsten met collega s en relaties VIP ontvangst en toegang tot de ruimte aan de start & finish

34 Maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid Ondersteunen van Goede Doelen Ondersteunen van maatschappelijke partijen Stimuleren van hardlooptalenten Ondersteunen van vrijwilligers Acties om Marathon over de Via Belgica te verduurzamen

35 Marathon over de Via Belgica biedt ook voor verschillende suppliers mogelijkheden. Zo hebben wij commerciële en maatschappelijke suppliers en net zo als bij sponsoring is hier ook sprake van een partnership. Graag maken wij een afspraak om uw doelstellingen te horen en werken wij vervolgens een concreet voorstel uit.

36 Voor verder contact: Mike Broers Desiree Leesensstraat 62, 6227 TZ Maastricht, Auteursrechtelijk eigendom vastgelegd bij: Grant Thornton, De Passage 150, 1101 AX Amsterdam, Postbus 71003, 1008 BA Amsterdam

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen!

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Inleiding De Stichting Rondje Bergen is 35 jaar geleden opgericht om een hardloopevenement in het mooie Bergen te organiseren. De prachtige

Nadere informatie

hoofdsponsor businessrun loket.nl WARANDELOOP TILBURG Businessrun Brochure 23 november 2014 WWW.WARANDELOOP.NL

hoofdsponsor businessrun loket.nl WARANDELOOP TILBURG Businessrun Brochure 23 november 2014 WWW.WARANDELOOP.NL hoofdsponsor businessrun loket.nl WARANDELOOP TILBURG Businessrun Brochure 23 november 2014 WWW.WARANDELOOP.NL LOKET.NL WARANDELOOP De Internationale loket.nl Warandeloop Tilburg is een tweedaags internationaal

Nadere informatie

Story-concept. Via Belgica. Een beknopte weergave van de plannen voor 2017 en 2018.

Story-concept. Via Belgica. Een beknopte weergave van de plannen voor 2017 en 2018. Story-concept Via Belgica Een beknopte weergave van de plannen voor 2017 en 2018. Toos Hofstede toos@viastory.com Versie 2.0, 1 augustus 2017 Over het project Via Belgica Een naam die tot de verbeelding

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars!

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Over de Vuurtorenloop Programma Mooi en zwaar is de Vuurtorenloop Vlieland zeker! En je kunt zelf bepalen hoe zwaar, want de Vuurtorenloop combineert een uitdagende

Nadere informatie

6e editie 21 april Sponsorconcept

6e editie 21 april Sponsorconcept 6e editie 21 april Sponsorconcept 2013 Missie De stichting Sportpromotie Sittard heeft als doel met behulp van sportevenementen het sporten in de gemeente Sittard-Geleen te bevorderen met focus op de breedtesport.

Nadere informatie

27 OKTOBER 2013. Wedstrijd & Recreantenloop Bedrijvenloop Huis & Hypotheek Kidsrun. s s 2 E EDITIE. Niestern Sander. DELFZIJL www.smitsport.

27 OKTOBER 2013. Wedstrijd & Recreantenloop Bedrijvenloop Huis & Hypotheek Kidsrun. s s 2 E EDITIE. Niestern Sander. DELFZIJL www.smitsport. 2 E EDITIE Wedstrijd & Recreantenloop Bedrijvenloop Huis & Hypotheek Kidsrun Zeemijlenloop Delfzijl 2013 De Zeemijlenloop Delfzijl is een hardloopevenement over 3 of 6 zeemijlen, oftewel 5,5 of 11,1 kilometer.

Nadere informatie

Essay Dordtologie. Een sportevenement specifiek voor Dordrecht. Angela Verkerk Sportbedrijf Dordrecht 23 april 2012

Essay Dordtologie. Een sportevenement specifiek voor Dordrecht. Angela Verkerk Sportbedrijf Dordrecht 23 april 2012 Essay Dordtologie Een sportevenement specifiek voor Dordrecht Angela Verkerk Sportbedrijf Dordrecht 23 april 2012 Inleiding Ik heb met plezier de cursus Dordtologie gevolgd. Allerlei onderwerpen zijn tijdens

Nadere informatie

Wateringse Veld Loopfestijn & Zomerfestijn

Wateringse Veld Loopfestijn & Zomerfestijn Sponsorformule Wateringse Veld Loopfestijn & Zomerfestijn 12-06-2016 In beweging met het hele gezin! Een energieke gelegenheid om uw bedrijf breed te presenteren en uiting te geven aan uw maatschappelijke

Nadere informatie

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio STERA De Stichting Top Events regio Alkmaar (STERA) stimuleert talentontwikkeling. Dit doet de stichting door top-events naar de regio Alkmaar

Nadere informatie

1e AV Triathlon Vlasakkerloop

1e AV Triathlon Vlasakkerloop ZONDAG 30 NOVEMBER AMERSFOORT 1e AV Triathlon Vlasakkerloop UITGAVE I, 13 MEI 2014 Voorwoord AV Triathlon is in 1984 opgericht en is een enthousiaste atletiek-, triatlon-, en wandelvereniging met ongeveer

Nadere informatie

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015 sponsorbrochure 1 Zondag 9 augustus 2015 vindt in Groningen de 3e editie van de Bauke Mollema Tocht plaats. De tocht wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Le Champion

Nadere informatie

KvK 24470061 BTW NL151091264B01 IBAN NL90 RABO 0152 3988 21

KvK 24470061 BTW NL151091264B01 IBAN NL90 RABO 0152 3988 21 Sponsorbrochure Stichting Rotterdam Volleybal Freek van Leeuwenstraat 1 3059 TN Rotterdam KvK 24470061 BTW NL151091264B01 IBAN NL90 RABO 0152 3988 21 www.rotterdamvolleybal.nl info@rotterdamvolleybal.nl

Nadere informatie

Samen helpen we kinderkanker de wereld uit!

Samen helpen we kinderkanker de wereld uit! Samen helpen we kinderkanker de wereld uit! SPONSORING RUN FOR KIKA Kinderen en kanker, twee woorden die we liever niet in één adem noemen. Kinderen horen vrolijk en gezond te zijn met een lange toekomst

Nadere informatie

Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 11 juni

Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 11 juni Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 11 juni Op zondag zal opnieuw het al jaren bekende hardlooponderdeel van Univé Maastrichts Mooiste plaatsvinden. Het uitdagende parcours met de St. Pietersberg van de

Nadere informatie

30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT!

30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT! LUSTRUMEDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop Sponsor Kidsrun G-loop Huis & Hypotheek Piraten Kidsrun 30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT! Wij steunen DELFZIJL www.smitsport.nl 2 Blijf op de hoogte

Nadere informatie

PLUS WANDEL4DAAGSE ALKMAAR 2015. sponsorbrochure

PLUS WANDEL4DAAGSE ALKMAAR 2015. sponsorbrochure PLUS WANDEL4DAAGSE ALKMAAR 2015 sponsorbrochure 1 De Plus Wandel4Daagse Alkmaar biedt een unieke combinatie van inspanning en ontspanning. In de fantastische omgeving rondom Alkmaar worden de deelnemers

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

Triathlon Oud Gastel. Oud Gastel, November Geachte relatie,

Triathlon Oud Gastel. Oud Gastel, November Geachte relatie, Oud Gastel, November 2016 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2017 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. Na een jaar vol nationale publiciteit, in verband met de Rennen voor Twee uitzendingen,

Nadere informatie

Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 10 juni 2018

Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 10 juni 2018 Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 10 juni 2018 Op zondag zal opnieuw het al jaren bekende hardlooponderdeel van Univé Maastrichts Mooiste plaatsvinden. Het uitdagende parcours met de St. Pietersberg van

Nadere informatie

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl programma Twee weken lang staat Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen

Nadere informatie

Limburgse Ontmoetingsdag Sport; welkomstwoord. Wim Dupont. Polfermolen

Limburgse Ontmoetingsdag Sport; welkomstwoord. Wim Dupont. Polfermolen Limburgse Ontmoetingsdag Sport; welkomstwoord Wim Dupont Directeur Exploitatiemaatschappij Polfermolen Limburgse Ontmoetingsdag Sport John Wauben Projectmanager Evenementen, Citymarketing en Communicatie

Nadere informatie

Team Limitless. Limitless vzw SPONSORDOSSIER

Team Limitless. Limitless vzw SPONSORDOSSIER Limitless vzw SPONSORDOSSIER 1 Wie zijn wij? Limitless VZW is een jonge organisatie, gesticht door acht gepassioneerde sportievelingen die door sportieve uitdagingen aan te gaan geld inzamelen om verscheidene

Nadere informatie

swereldsgrootsteestafeteloop 185km vannijmegennaarenschede 7.800deelnemers,600vrijwiligers

swereldsgrootsteestafeteloop 185km vannijmegennaarenschede 7.800deelnemers,600vrijwiligers swereldsgrootsteestafeteloop 185km vannijmegennaarenschede 7.800deelnemers,600vrijwiligers De kracht van de Batavierenrace De grootste estafetteloop ter wereld 185 km, 25 etappes, 7.800 deelnemers, 600

Nadere informatie

DAM TOT DAM WANDELTOCHT. sponsorbrochure

DAM TOT DAM WANDELTOCHT. sponsorbrochure DAM TOT DAM WANDELTOCHT sponsorbrochure 1 Deelnemers aan de 18, 26 en 40 km vertrekken vanaf de Dam Amsterdam en volgen via onder andere het bruisende centrum van de hoofdstad een afwisselende route naar

Nadere informatie

Fit op de werkvloer 2016

Fit op de werkvloer 2016 Is uw bedrijf al fit? Meer dan 100 bedrijven investeerden al in duurzame inzetbaarheid van personeel en formuleerden 5 succesfactoren zodat werkgevers en werknemers er maximaal van profiteren. De 5 succesfactoren

Nadere informatie

Verkozen tot. Breda Sport Event. editie 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA

Verkozen tot. Breda Sport Event. editie 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA Verkozen tot Breda Sport Event 2011 27 e editie 2012 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA AMGEN SINGELLOOP BREDA, 27e De Amgen Singelloop Breda: waar sport en gezelligheid hand in hand gaan! PROGRAMMA

Nadere informatie

Zaterdag 21 februari 2015

Zaterdag 21 februari 2015 Zaterdag 21 februari 2015 Zaterdag 21 februari 2015 Internationale Cyclocross Heerlen Boels Classic Zaterdag 21 februari vormt het Heerlense circuit Hellegat opnieuw het decor voor de Boels Classic Internationale

Nadere informatie

DAM TOT DAM WANDELTOCHT. sponsorbrochure

DAM TOT DAM WANDELTOCHT. sponsorbrochure DAM TOT DAM WANDELTOCHT sponsorbrochure 1 Deelnemers aan de 18, 26 en 40 km vertrekken vanaf de Dam Amsterdam en volgen via onder andere het bruisende centrum van de hoofdstad een afwisselende route naar

Nadere informatie

Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank

Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank Op zondag 21 september 2014 fietsten 59 kinderen tijdens Expeditie Junior de Posbank op. Zij hebben daarmee het fantastische bedrag van

Nadere informatie

Het installatieproject

Het installatieproject JCI - ZuidLimburg JCI Zuid-Limburg is op dit moment de jongste kamer (i.o.) binnen JCI Nederland. JCI (Junior Chamber International) ook wel bekend als de Junior Kamer, een wereldwijd netwerk van jonge

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

SPONSORBOEKJE 3 e VLASAKKERLOOP

SPONSORBOEKJE 3 e VLASAKKERLOOP SPONSORBOEKJE 3 e VLASAKKERLOOP ZONDAG 30 OKTOBER 2016 3 e VLASAKKERLOOP Start en finish clubhuis AV Triathlon PROGRAMMA 09.30 10.15 Wandeltochten 11 of 18 km 10.30 5 km PRESTATIELOOP 11.30 10 km PRESTATIELOOP

Nadere informatie

Loket.nl NOVEMBER Warandeloop. Informatie Businessrun

Loket.nl NOVEMBER Warandeloop. Informatie Businessrun Loket.nl 25-26 - 27 NOVEMBER 2016 Warandeloop Informatie Businessrun www.warandeloop.nl #WL2016 LOKET.NL Warandeloop De Internationale Loket.nl Warandeloop Tilburg is een driedaags internationaal hardloopevenement

Nadere informatie

Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU

Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU SPONSORPAKKET Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU Met de 66e Ronde van Limburg en de beide Omlopen van de Maasvallei was ons Wielerweekend Stein wederom een (Limburgse) parel op de Nationale

Nadere informatie

Het meest afwisselende. van Nederland! Business Run

Het meest afwisselende. van Nederland! Business Run Het meest afwisselende hardloopparcours van Nederland! Business Run Doe met uw collega, s mee met de meest afwisselende loop van Nederland! Beleef met uw collega s een sportieve en gezellige dag in Zandvoort

Nadere informatie

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk.

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk. Deelnemersinformatie 2016 Nog een paar dagen en dan sta je aan de start van de tweede editie van de Omloop van Empel op 26 juni. Fijn dat je meedoet aan ons evenement. In deze brief vind je aanvullende

Nadere informatie

SPONSOR INFORMATIE. Steun de mooiste cross van Nederland!

SPONSOR INFORMATIE. Steun de mooiste cross van Nederland! SPONSOR INFORMATIE Steun de mooiste cross van Nederland! De Sylvestercross in Soest is uniek in de Nederlandse atletiekwereld. Met zijn bijzondere datum oudejaarsdag en prachtige parcours weet de mooiste

Nadere informatie

Wordt de Afsluitdijk vaker afgesloten voor dit soort evenementen?

Wordt de Afsluitdijk vaker afgesloten voor dit soort evenementen? Wat is de Afsluitdijk Open? De Afsluitdijk Open is een hardloopevenement op 4 september a.s. waarin de Afsluitdijk in een bepaalde tijd wordt afgesloten voor alle verkeer en opengesteld voor duizenden

Nadere informatie

Fit op de werkvloer 2017

Fit op de werkvloer 2017 Is uw bedrijf al fit? Meer dan 100 bedrijven investeerden al in duurzame inzetbaarheid van personeel en formuleerden 5 succesfactoren zodat werkgevers en werknemers er maximaal van profiteren. De 5 succesfactoren

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren Zondag 3 JANUARI LOKEREN Cyclocross - Categorie B Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren 1 ste Editie Rapencross Lokeren - Zondag 3 januari 2016 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud,

Nadere informatie

Evenementen. pakketten. VVV Zuid-Limburg

Evenementen. pakketten. VVV Zuid-Limburg VVV Zuid-Limburg App Belangenbehartiging politiek Acties voor Inwoners Promotie regio via infopunten Kennis delen Promotie van evenementen Toeristische promotie gemeentes Social media Presentaties en gastcollege

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

dommelcross DE VERRASSENDE CROSSLOOP VAN DE MEIERIJ

dommelcross DE VERRASSENDE CROSSLOOP VAN DE MEIERIJ dommelcross DE VERRASSENDE CROSSLOOP VAN DE MEIERIJ De Dommelcross is een nieuw hardloopevenement in de mooie natuur van de Meijerij. Met een uitgebreid programma aan cross-lopen dwars door het mooie,

Nadere informatie

2 juli Sponsorboekje

2 juli Sponsorboekje 2 juli 2016 Sponsorboekje Voorwoord Het sponsorboekje Voor u ligt het sponsorboekje van de Rovers Run. Wij willen u door middel van dit boekje graag de mogelijkheden presenteren die wij u, als (potentiële)

Nadere informatie

HARDLOOPINFO. Starttijden. SKL Kidsrun 9-12 jaar

HARDLOOPINFO. Starttijden. SKL Kidsrun 9-12 jaar HARDLOOPINFO Afstanden De start vindt plaats bij de Oldehove (Boterhoek/Groeneweg) en zal via de binnenstad naar de groene zones van Leeuwarden en haar stadsgrenzen gaan. Er zijn diverse parcoursen uitgezet

Nadere informatie

WAAR STAAT HET NFF VOOR

WAAR STAAT HET NFF VOOR WAAR STAAT HET NFF VOOR Het Nederlands Film Festival zet zich in voor de ontwikkeling en verspreiding van de Nederlandse film en de Nederlandse filmcultuur in brede zin. Dat doet het festival door aandacht

Nadere informatie

Steven Vos (Fontys Sporthogeschool) Ruben Walravens (Fontys Sporthogeschool) Paul Hover (Mulier Instituut) Jeroen Scheerder (KU Leuven)

Steven Vos (Fontys Sporthogeschool) Ruben Walravens (Fontys Sporthogeschool) Paul Hover (Mulier Instituut) Jeroen Scheerder (KU Leuven) FactSHeet 1 On the run Ladies Run Flow 2013 Steven Vos (Fontys Sporthogeschool) Ruben Walravens (Fontys Sporthogeschool) Paul Hover (Mulier Instituut) Jeroen Scheerder (KU Leuven) In samenwerking met Stichting

Nadere informatie

15 september Informatiepakket

15 september Informatiepakket 15 september 2013 Informatiepakket L.S., Alvast bedankt voor uw tijd! Nu willen wij nog uw enthousiasme wekken. Graag informeren wij u over de derde Christa Mensert Memorial Ride die op 15 september 2013

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zaterdag 14 JANUARI Cyclocross. Park Ter Beuken - Lokeren.

LOKEREN RAPENCROSS. Zaterdag 14 JANUARI Cyclocross. Park Ter Beuken - Lokeren. LOKEREN Zaterdag 14 JANUARI 2017 Cyclocross Park Ter Beuken - Lokeren www.rapencross.be 2 de Editie Rapencross Lokeren - Zaterdag 14 januari 2017 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud, man en

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter SPONSORPLAN 2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

GENK zondag 24 mei 2015. sprinttriatlon PARTNERDOSSIER

GENK zondag 24 mei 2015. sprinttriatlon PARTNERDOSSIER GENK zondag 24 mei 2015 PARTNERDOSSIER INHOUD GENK zondag 24 mei 2015 5 6 7 8 10 12 VOORWOORD CONCEPT GEGEVENS DRIE REDENEN OM TE SPONSOREN PARTNERFORMULES CONTACT 2 3 VOORWOORD Voor de vijfde keer wordt

Nadere informatie

SPONSORMANUAL ROTTEMEREN STICHTING DKT

SPONSORMANUAL ROTTEMEREN STICHTING DKT STICHTING DKT SPONSORMANUAL ROTTEMEREN WELKOM BIJ HET ROTTEMEREN MIDSUMMER EVENT De Rotte beweegt je! Niet zomaar een openingszin. De Rotte beweegt je! staat voor dynamiek, lef en voor ondernemerschap.

Nadere informatie

april Sponsorbrochure

april Sponsorbrochure 23 april 2016 Sponsorbrochure s Werelds grootste estafetteloop 175 kilometer van Nijmegen naar Enschede 8.500 deelnemers, 650 vrijwilligers Een evenement voor en door studenten De Batavierenrace De grootste

Nadere informatie

Stichting Roparun Evenement: Start: ) Finish datum: Finish locatie: Editie in 2014:

Stichting Roparun Evenement: Start: ) Finish datum: Finish locatie: Editie in 2014: Stichting Roparun Evenement: Estafetteloop Start: Zaterdag 23 mei 2015 (vanuit Parijs én Hamburg) Finish datum: Maandag 25 mei 2015 (2 e Pinksterdag) Finish locatie: Coolsingel in Rotterdam Editie in 2014:

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen 1 FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2015 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Whitepaper 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Als jouw organisatie e-mail en social media behandelt als twee parallelle

Nadere informatie

MILK PORTFOLIO MILK IS FOR BABIES!

MILK PORTFOLIO MILK IS FOR BABIES! MILK PORTFOLIO MILK IS FOR BABIES! CORPORATE IDENTITY CORPORATE IDENTITY WEBSITE & MOBIELE APP WEBSITE & SECOND SCREEN RTL LOUNGE RADIO APP ONLINE VIDEO EDITOR RTL ADVERTISING CAMPAGNE MASCOTTE & MERCHANDISE

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

DAM TOT DAM FIETSCLASSIC. sponsorbrochure

DAM TOT DAM FIETSCLASSIC. sponsorbrochure DAM TOT DAM FIETSCLASSIC sponsorbrochure 1 In het nog jonge bestaan is de Dam tot Dam FietsClassic al niet meer weg te denken van de fietskalender. Maximaal 6.000 deelnemers kunnen bij deze klassieker

Nadere informatie

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE AMSTELVEEN: SAAI EN GRIJS? Weet u het nog? Van die mopperaars die zeiden dat Amstelveen niet bruist en geen eigen ziel heeft? Jazz in het Dorp bewees vorig jaar het

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter SPONSORPLAN 2012 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team.

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team. Team Doetinchem Roparun 14 t/m 16 mei 2016 www.roparun teamdoetinchem.nl info@roparun teamdoetinchem.nl Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... 1 P

Nadere informatie

Almelose Atletiek vereniging Sisu

Almelose Atletiek vereniging Sisu AAV SISU een korte introductie: Graag stellen we u voor aan A.A.V. SISU. Maar waarschijnlijk is dit niet eens nodig want SISU is één van de bekendste atletiek verenigingen van Almelo en omstreken. A.A.V.

Nadere informatie

Missie Accommodatie Leden

Missie Accommodatie Leden In deze brochure stelt Atletiek Maastricht zich aan u voor. Ook laten we u zien wat de mogelijkheden zijn om uw naam en betrokkenheid bij sport en samenleving uit te dragen. Samenwerken met sponsors geeft

Nadere informatie

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden Pole Position dag 2016 Maaspoort Den Bosch Sponsormogelijkheden Stichting Pole Position / Fluitekruidweg 263 1508 AG Zaandam / 06-45744689 / info@stichtingpoleposition.nl Inleiding Pole Position dag 2016

Nadere informatie

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina.

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Auteur: Alle rechten voorbehouden 2012 Inhoud Introductie... 3 Wat is een bedrijvenpagina eigenlijk?... 4 Het aanmaken van een Facebook

Nadere informatie

Stefan Slot Vriezenveen

Stefan Slot Vriezenveen Beste sponsoren, Zoals jullie waarschijnlijk wel mee hebben gekregen is vorige week de marathon van New York afgelast. De reden waarom deze afgelast is lijkt mij volkomen terecht! Maar het moment en de

Nadere informatie

Onderzoek in het kader van de 100 ste editie van de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen. Nienke Lammertink en Koen Breedveld

Onderzoek in het kader van de 100 ste editie van de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen. Nienke Lammertink en Koen Breedveld NEDERLANDERS OVER DE VIERDAAGSE Onderzoek in het kader van de 100 ste editie van de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen Nienke Lammertink en Koen Breedveld Mei 2016 1 Nederlanders over de

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Editie 2015/2016

Sponsorbrochure. Editie 2015/2016 Sponsorbrochure Editie 2015/2016 De winterbeleving van Dongen Vrijdag 11 december 2015 t/m zondag 3 januari 2016 DongenIce Vrijdag 11 december 2015 t/m zondag 3 januari 2016 Dit jaar zal DongenIce al weer

Nadere informatie

DE GOUDEN TELEVIZIER-RING 2015. 50ste EDITIE

DE GOUDEN TELEVIZIER-RING 2015. 50ste EDITIE DE GOUDEN TELEVIZIER-RING 2015 50ste EDITIE De Gouden Televizier-Ring heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een event van grote allure en grandeur. Dit jaar wordt de meest begeerde televisieprijs

Nadere informatie

6 t/m 11 oktober 2015 YONEX DUTCH OPEN ALMERE RAAK EN BEREIK UW KLANT MET BADMINTON!

6 t/m 11 oktober 2015 YONEX DUTCH OPEN ALMERE RAAK EN BEREIK UW KLANT MET BADMINTON! 6 t/m 11 oktober 2015 YONEX DUTCH OPEN ALMERE WELKOM OP DE YONEX DUTCH OPEN ALMERE 2015 e DE YONEX DUTCH OPEN WORDT VAN 6 T/M 11 OKTOBER VOOR 67 MAAL GEORGANISEERD DOOR BADMINTON NEDERLAND. DIT JAAR e

Nadere informatie

Social media gebruik en potentie voor gemeenten in Limburg

Social media gebruik en potentie voor gemeenten in Limburg Social media gebruik en potentie voor gemeenten in Limburg Een onderzoeksrapport van Social Dutch The new media agency Heutzstraat 16, 5913 AK Venlo juli 2013 www.socialdutch.com facebook.com/socialdutch

Nadere informatie

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg 0 Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg Aangesloten bij de Limburgse Wandelsport Bond (lid NWB) Ingeschreven bij de K.v.K. Zuid-Limburg onder nr 140068348 Administratie- en inschrijfadres: J.A.R. Ampts,

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

HOOFDTHEMA STAD EN CULTUUR

HOOFDTHEMA STAD EN CULTUUR In samenwerking met SBS 6 & Zoover presenteren wij een crossmediaal reisprogramma waarin we het beste van TV combineren met een website, social media en de Hoe leuk is app van Zoover. En daarmee hopen

Nadere informatie

NAMENS DE ORGANISATIE: ENJOY! INHOUDSOPGAVE

NAMENS DE ORGANISATIE: ENJOY! INHOUDSOPGAVE I NFORM ATI EPAKKE St eenber T gen( NB), 9 nov ember2 014 NAMENS DE ORGANISATIE: ENJOY! Volgende week gaat het dan eindelijk gebeuren: De A4Run. Anderhalf jaar geleden ontstond het idee vanuit het Roparun-team

Nadere informatie

Dames en heren, geachte genodigden, in het bijzonder de

Dames en heren, geachte genodigden, in het bijzonder de Speech opening gemeentehuis gemeente Voerendaal 12 april 2013 1 Dames en heren, geachte genodigden, in het bijzonder de vertegenwoordiging van onze collega-gemeenten en de provincie Limburg, Namens alle

Nadere informatie

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Dinsdag 12 augustus 2014 Inhoudsopgave 3 Van de voorzitter 4 & 5 Gouden Pijl Middagprogramma 6 & 7 Gouden Pijl Avondprogramma 8 Breng uw

Nadere informatie

"Wie geen dromen heeft, heeft evenmin een werkelijkheid"

Wie geen dromen heeft, heeft evenmin een werkelijkheid "Wie geen drmen heeft, heeft evenmin een werkelijkheid" van uit die filsfie zijn wij enkele jaren geleden begnnen met het verkennen van de mgelijkheid vr het rganiseren van een hardlp Marathn, (42 km en

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Stichting Massawa doet mee op de Dam tot Damloop Hardloop Evenement

Stichting Massawa doet mee op de Dam tot Damloop Hardloop Evenement NIEUWS: Stichting Massawa doet mee op de Dam tot Damloop Hardloop Evenement September 21, 2008 We nodigen u van harte uit om met ons geld in te zamelen voor de dringend noodzakelijke renovatie van de Eerste

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VOLTA CLASSIC LIMBURG 1 APRIL 2017 EDITIE #44 WEDSTRIJD 2 APRIL 2017 EDITIE #07 TOERTOCHT EIJSDEN-MARGRATEN LIMBURG

SPONSORBROCHURE VOLTA CLASSIC LIMBURG 1 APRIL 2017 EDITIE #44 WEDSTRIJD 2 APRIL 2017 EDITIE #07 TOERTOCHT EIJSDEN-MARGRATEN LIMBURG SPONSORBROCHURE VOLTA EIJSDEN-MARGRATEN 1 APRIL 2017 EDITIE #44 WEDSTRIJD EDITIE #07 TOERTOCHT VOLTA OFFICIËLE UCI 1.1 WEDSTRIJD START EN FINISH IN DIEPSTRAAT, EIJSDEN PARCOURS VAN BIJNA 200 KM, 2 LOKALE

Nadere informatie

Appartementen Studio-appartementen

Appartementen Studio-appartementen Welkom... even weg. Een paar dagen, een paar weken. Naar de glooiende heuvels, naar het Bourgondische leven, naar een vleugje buitenland in eigen land, naar echte ontspanning. Op een plaats waar mensen

Nadere informatie

SAMEN TRAPPEN WE DUCHENNE DE WERELD UIT! SPONSORING DUCHENNE HEROES WWW.DUCHENNEHEROES.NL

SAMEN TRAPPEN WE DUCHENNE DE WERELD UIT! SPONSORING DUCHENNE HEROES WWW.DUCHENNEHEROES.NL SAMEN TRAPPEN WE DUCHENNE DE WERELD UIT! SPONSORING DUCHENNE HEROES WWW.DUCHENNEHEROES.NL Heroes, in het bijzonder voor onze Mathijs, Mike, Koen en Henke. Zolang als het nodig is. Team MMKH DUCHENNE SPIERDYSTROFIE

Nadere informatie

Dichtbij Actueel Verbindend

Dichtbij Actueel Verbindend Dichtbij Actueel Verbindend L1mburg L1mburg Op zoek naar een groot bereik in Limburg? L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

6 t/m 11 oktober 2015 YONEX DUTCH OPEN ALMERE. Sponsorbrochure RAAK EN BEREIK UW KLANT MET BADMINTON!

6 t/m 11 oktober 2015 YONEX DUTCH OPEN ALMERE. Sponsorbrochure RAAK EN BEREIK UW KLANT MET BADMINTON! 6 t/m 11 oktober 2015 YONEX DUTCH OPEN ALMERE Sponsorbrochure WELKOM OP DE YONEX DUTCH OPEN ALMERE 2015 DE YONEX DUTCH OPEN WORDT VAN 6 T/M 11 OKTOBER VOOR DE 67 MAAL GEORGANISEERD DOOR BADMINTON NEDERLAND.

Nadere informatie

Digitale Toolkit. Social Media. voor sportclubs,gemeenten en sportbonden

Digitale Toolkit. Social Media. voor sportclubs,gemeenten en sportbonden Digitale Toolkit Social Media voor sportclubs,gemeenten en sportbonden 2 De kracht van Social Media voor, tijdens en na de Nationale Sportweek Deze toolkit is gemaakt voor sportclubs, gemeenten, sportbonden

Nadere informatie

EGMOND WANDEL MARATHON 2016. sponsorbrochure

EGMOND WANDEL MARATHON 2016. sponsorbrochure EGMOND WANDEL MARATHON 2016 sponsorbrochure 1 Het nieuwe wandeljaar begint aan de Noord-Hollandse kust met de Egmond Wandel Marathon. Jaarlijks komen zo n 15.000 wandelaars naar Egmond aan Zee voor het

Nadere informatie

Deelnemersinformatie De 30 van Almere

Deelnemersinformatie De 30 van Almere Deelnemersinformatie De 30 van Almere 27 september 2015 Voorwoord Beste deelnemer, Na een aantal jaren van afwezigheid was De 30 van Almere op 28 september 2014 weer terug op de hardloopkalender. Op een

Nadere informatie

Dichtbij Actueel Verbindend

Dichtbij Actueel Verbindend Dichtbij Actueel Verbindend L1mburg Op zoek naar een groot bereik in Limburg? L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Wij hebben reeds diverse succesvolle maatschappelijke activiteiten lopen bijvoorbeeld;

Wij hebben reeds diverse succesvolle maatschappelijke activiteiten lopen bijvoorbeeld; Beste Rabobank, Als eerste willen wij u bedanken voor deze unieke mogelijkheid om één van onze wensen en ambities die wij als SportPlus vereniging hebben via deze mogelijkheid waar te kunnen maken. Wij

Nadere informatie

Portfolio. Stichting Achterhoekrunners Team 84. Roparun 23-25 mei 2015. www.achterhoekrunners.nl

Portfolio. Stichting Achterhoekrunners Team 84. Roparun 23-25 mei 2015. www.achterhoekrunners.nl Portfolio Stichting Achterhoekrunners Team 84 Roparun 23-25 mei 2015 www.achterhoekrunners.nl Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... Van de voorzitter

Nadere informatie