Twee bouwkavels aan de Kanaalweg te Smilde

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Twee bouwkavels aan de Kanaalweg te Smilde"

Transcriptie

1 Twee bouwkavels aan de Kanaalweg te Smilde Koopsom ,- v.o.n. HuitingSchoon / Buitenwonen Lauwers BL Assen Tel: info@huitingschoon.nl Website:

2 Omschrijving Riante bouwkavel aan de Drentse Hoofdvaart. Gelegen buiten de bebouwde kom tussen de dorpen Smilde en Bovensmilde. Op korte afstand van natuurgebieden als het Witterveld en het Fochteloërveen. Beide kavels hebben een royale maat van ca m² en zijn beiden direct aan de openbare weg gelegen. De kavels zijn tot stand gekomen in het kader van verplaatsing van het naastgelegen agrarisch bedrijf waar overbodige bedrijfsgebouwen gesaneerd gaan worden. Het bestemmingsplan is reeds gewijzigd en beide kavels beschikken over een woonbestemming. Op dit moment is nog één kavel beschikbaar, namelijk kavel 1 (zie afbeelding kavelindeling) Het bestemmingsplan stelt o.a. de volgende kaders: - één vrijstaand woonhuis binnen het op de kavel aangegeven bouwvlak; - oppervlakte hoofdgebouw ten hoogste 150 m², aan- en bijgebouwen ten hoogste 110 m²; - goothoogte hoofdgebouw ten minste 2,30 m en ten hoogste 3,50 m; - goothoogte aan- en bijgebouwen ten hoogste 3,00 m; - bouwhoogte van een hoofdgebouw zal ten hoogste 10,00 m bedragen van de aan- en bijgebouwen ten hoogste 3,00 m. - de dakhelling tussen de 30 en 60 Binnen deze kaders is het mogelijk om een woning te bouwen met een inhoud van meer dan m³! Daarnaast kan er dan nog voor 100 m² aan- en bijgebouwen worden gerealiseerd. Een kavel met zeer ruime mogelijkheden dus. Voor de volledige bestemmingsplanbepalingen dient het bestemmingsplan te worden geraadpleegd. Dit kan onder meer op Beide percelen worden opgeleverd in de staat waarin ze zich bevinden nadat de huidige gewassen zijn geoogst en verwijderd. Door de verkoper worden geen aanvullende werkzaamheden verricht of geleverd.

3 Alle kosten om hier een woning te realiseren zijn voor rekening van de koper. Dit betreft onder meer: - aanvraag bouwvergunning - aanleg nutsvoorzieningen - ontsluiting naar de openbare weg - grondwerk - bouw van een woning Er worden twee kavels aangeboden welke zowel samen als los van elkaar te koop zijn: - Kavel 1, ca m² (ca. 42,35 m x 46,50). Prijs ,- VON - Kavel 2, ca m² (ca. 42,35 m x 46,50). Prijs ,- VON De kavels maken deel uit van een groter kadastraal perceel. De percelen dienen nog kadastraal uitgemeten te worden. De opgegeven maat is een zo nauwkeurig mogelijke inschatting. De definitieve perceelgrootte is bekend na inmeting door het kadaster. De daaraan verbonden kosten zijn voor rekening van de verkoper. Genoemde prijs geldt uitsluitend indien de notariële overdracht plaats vindt vóór 1 januari Bovenstaande aanbieding is geheel vrijblijvend en er kunnen rechten aan worden ontleend. Gegadigden dienen zelf de mogelijkheden te onderzoeken of het mogelijk is of een door hen gewenste woning op de kavel kan worden gerealiseerd.

4 Locatie Adres gegevens Adres Postcode / plaats Provincie Kanaalweg tussen 106 en 106a 9422 BH Smilde Drenthe Locatiekaart

5 Foto s

6 Foto s

7

8 Algemene informatie Meer informatie over deze woning of bouwkavel Zojuist heeft u een brochure ontvangen van een door HuitingSchoon / Buitenwonen aangeboden pand. De verkoper, onze opdrachtgever, heeft besloten om het pand exclusief via ons kantoor te koop aan te bieden. Dit betekent dat als u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken voor een (2e) bezichtiging, u hiervoor contact op kan nemen met ons kantoor. Onze contactgegevens vindt u onderaan de brochure. Pand bekijken Voor u besluit om een bepaald pand te kopen, dient u ook te letten op de omgeving, de buurt en de omliggende panden. Als kopende partij heeft u een wettelijke onderzoeksplicht naar alle zaken die voor u belangrijk zijn en u kunt zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die u zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. Vanzelfsprekend kunnen wij u doorverwijzen naar de desbetreffende instanties of deskundigen. Het wel of niet melden van bepaalde feiten of omstandigheden mag niet worden opgevat als een garantie dat deze aanwezig dan wel afwezig zijn. Van de meeste panden zijn kadastrale gegevens, een bestemmingsplan en een eigendomsbewijs beschikbaar. Energielabel Vanaf 1 januari 2015 is een definitief energielabel verplicht bij de verkoop en verhuur en oplevering van woningen. In 2015 krijgen alle woningeigenaren zonder energielabel hun voorlopige energielabel thuisgestuurd. Dit label is een indicatie op bouwjaar en type woning. De woningeigenaar dient zelf zorg te dragen voor het definitieve energielabel en deze dient bij de eigendomsoverdracht aanwezig te zijn. Dit label verschilt van het huidige energielabel dat sinds 2008 verplicht is. Het huidige label is nog geldig: 10 jaar vanaf opnamedatum. Wat is nu een energielabel? Een energielabel laat zien hoe energiezuinig een woning is. Het bevat bijvoorbeeld informatie over de vloerisolatie, het type glas en verwarming. Woningen met een A-label zijn het meest energiezuinig. Woningen die het minst zuinig zijn, krijgen een G-label.

9 (Agrarische) Bestemming Veel Buitenwonen-objecten worden of werden agrarisch gebruikt. In een aantal gevallen is de bestemming nog steeds agrarisch. Als u een door HuitingSchoon / Buitenwonen aangeboden object koopt, krijgt u het geleverd met de vigerende bestemming. Het onderzoeken en nagaan van de mogelijkheden om het pand te gebruiken zoals u dat wilt, behoort uitdrukkelijk tot de onderzoeksplicht van de koper. Houdt u er als particuliere koper rekening mee dat voor de verbouw van een boerderij met agrarische bestemming vaak ook een bestemmingswijziging nodig is. De procedure om een bouwvergunning te krijgen neemt daardoor meer tijd in beslag of kán leiden tot het niet meewerken van de gemeente aan uw plannen. Wij adviseren u om bij koop van een object met een agrarische of anderszins afwijkende bestemming informatie in te winnen bij de gemeente, zeker als u bouw- of verbouwplannen heeft. Eventueel kunnen wij u helpen bij het verkrijgen van de medewerking van de gemeente. Informeert u ook bij uw bank of financieel adviseur of een financiering bij een afwijkende bestemming mogelijk is. Milieu Er wordt bij verkoop geen schone grond-verklaring of asbestvrij- verklaring door de verkoper afgegeven. Als er concrete kennis over vervuiling of asbest dient de verkoper dit te melden. Standaard wordt door ons navraag gedaan bij de overheid of er iets bekend is mbt verontreiniging. Het niet bekend zijn met verontreinigingen houdt geen garantie in dat er niets aan de hand is. Bij de eigendomsoverdracht gaat het risico over op de koper. Toelichtingsclausule NEN2580 De woonoppervlakte en de inhoud van een woning worden bepaald aan de hand van een meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. HuitingSchoon of de verkoper kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor verschillen die op bovenstaande wijze zijn ontstaan. Als een gegeven maat voor u belangrijk of doorslaggevend is, dient u deze zelf na te meten. Ditzelfde geldt voor plattegronden en tekeningen die in de brochure zijn opgenomen.

10 Interesse en nu? Indien u het pand met één van onze makelaars heeft bezichtigd en u heeft interesse, dan kunt u een bod op het pand uitbrengen. Een bieding kunt u mondeling doorgeven, u mag dit ook per mail doen. Denkt u er bij de laatste optie aan om na te bellen of de bieding ons heeft bereikt? Tevens is het verstandig om vooraf contact met ons op te nemen of er bijzonderheden betreffende het biedsysteem bestaan en of wij nog vrij zijn met de woning. Een bieder kan niet afdwingen dat hij in onderhandeling is. Men is pas in onderhandeling als de verkoper een tegenvoorstel doet. Men is niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij het bod met de verkoper zal overleggen. Een onderhandeling hoeft niet tot een verkoop te leiden. Een makelaar mag ondanks onderhandelingen doorgaan met de bezichtigingen bij het pand. Indien er zich meerdere gegadigden melden voor het pand, behoudt verkoper zich het recht voor om tot een besloten biedsysteem over te gaan. Dit houdt in dat een beperkte groep belangstellenden éénmalig de gelegenheid krijgt de uiterste prijs kenbaar te maken. Zodra wij de bieding van u ontvangen hebben, zullen wij deze met de verkoper overleggen. Verkoper behoudt zich nadrukkelijk het recht voor het pand te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst. De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om ná het bereiken van de mondelinge overeenstemming de woning aan een ander te verkopen zolang de koopakte nog niet door alle partijen is getekend. Koopakte Na het bereiken van overeenstemming wordt door ons kantoor een koopakte opgesteld. In de koopakte zullen bijzondere bepalingen worden opgenomen over de ouderdom van de woning, de bouwtechnische staat of andere bijzondere omstandigheden.

11 Tenzij verkoper anders bepaalt, wordt er een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom als zekerheid voor de verkoper in de akte opgenomen. Deze waarborgsom of bankgarantie dient binnen 10 dagen na het ondertekenen van de koopovereenkomst of, indien een financieringsvoorbehoud is overeengekomen, binnen 10 dagen na het verstrijken van het financieringsvoorbehoud gesteld te worden. In overleg kunnen er eventueel andere ontbindende voorwaarden opgenomen worden. Als koper ontbinding inroept, omdat hij geen financiering kan verkrijgen, dan dient hij de afschriften van minimaal één afwijzing met het bericht van ontbinding mee te sturen. Dit bericht van ontbinding moet vergezeld gaan van bewijsstukken waaronder een kopie van de aangevraagde financiering en een gemotiveerde afwijzing. Vanzelfsprekend is het verstandig en gaan wij er ook vanuit dat u, voordat u een bieding doet, uw financiële situatie goed op een rij heeft gezet. Kosten koper Tenzij anders vermeld is de verkoopprijs kosten koper. Dit wil zeggen dat de kosten voor het in eigendom verkrijgen van het pand voor rekening van de koper zijn. Dit betreft vaak de overdrachtsbelasting, notariskosten voor het opmaken van de leveringsakte, de hypotheekakte en het inschrijven daarvan in de registers, de kadasterkosten en de afsluitprovisie. Als de verkoper een makelaar inschakelt om zijn object te verkopen, dan moet hij zelf met de makelaar afrekenen voor deze dienst. De makelaar dient bij de verkoop vooral het belang van de verkoper en niet dat van de koper. Het kan daarom eveneens voor de koper van belang zijn een eigen makelaar in te schakelen. In het algemeen is de overdrachtsbelasting op woningen 2%. Als er ook land of bijv. bos wordt verkocht is dit in principe met 6% overdrachtsbelasting belast. Bij kosten koper heeft de koper in principe vrijheid van notariskeuze. Indien de koper uiterlijk binnen 3 werkdagen na ondertekening van de koopakte nog geen notariskeuze heeft gemaakt, behoudt de verkoper zich het recht voor om de koopakte naar een plaatselijke notaris te sturen. Disclaimer Hoewel deze verkoopbrochure met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt voor eventuele onjuistheden noch door HuitingSchoon of Buitenwonen, noch door verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard. Alle verstrekte informatie dient te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

12 De eventuele in deze brochure opgenomen plattegronden, tekeningen, situatieschetsen e.d. dienen uitsluitend ter indicatie en om u een indruk te geven van de indeling. Tekeningen kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Eventueel aangegeven maten dienen ter plaatse te worden nagemeten en kunnen eveneens afwijken van de werkelijkheid. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op: T E info@huitingschoon.nl T E assen@buitenwonen.nl HuitingSchoon is een full-service makelaarskantoor dat is aangesloten bij de NVM. HuitingSchoon is lid van de secties Wonen en Agrarisch Vastgoed. Buitenwonen is een in landelijk wonen gespecialiseerd label. Er zijn meerdere makelaarskantoren verbonden aan dit label die allen beschikken over een specifieke deskundigheid op en in het buitengebied.

Torenweg 1 Odoorn. Koopsom ,- k.k.

Torenweg 1 Odoorn. Koopsom ,- k.k. Torenweg 1 Odoorn Koopsom 249.000,- k.k. HuitingSchoon Lauwers 14 9405 BL Assen Tel: 0592-390321 E-mail: info@huitingschoon.nl Website: www.huitingschoon.nl Omschrijving In slechte staat verkerend, maar

Nadere informatie

Achter de Broeken 12 1 Ruinen

Achter de Broeken 12 1 Ruinen Achter de Broeken 12 1 Ruinen Koopsom 250.000,- v.o.n. Buitenwonen / HuitingSchoon Lauwers 14 9405 BL Assen Tel: 0592-390322 E-mail: assen@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving In dit

Nadere informatie

1 e Exloërmond 148 1 E Exloërmond

1 e Exloërmond 148 1 E Exloërmond 1 e Exloërmond 148 1 E Exloërmond Vraagprijs 298.000,- k.k. Buitenwonen Lauwers 14 9405 BL Assen Tel: 0592-390322 E-mail: assen@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving Vrijstaande woning

Nadere informatie

Veenweg 5 Sellingen. Vraagprijs ,- k.k.

Veenweg 5 Sellingen. Vraagprijs ,- k.k. Veenweg 5 Sellingen Vraagprijs 250.000,- k.k. Buitenwonen Lauwers 14 9405 BL ASSEN Tel: 0592-390322 E-mail: assen@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving Let op, het betreft een bieden

Nadere informatie

TE KOOP Bunnerweg Eelde

TE KOOP Bunnerweg Eelde TE KOOP Bunnerweg Eelde Totale oppervlakte: 03.13.45 ha Vraagprijs: 75.000,00 k.k. Lauwers 14, 9405 BL Assen Postadres: Postbus 855, 9400 AW Assen Tel.: 0592-390321 E-mail: info@huitingschoon.nl www.huitingschoon.nl

Nadere informatie

Marsweg 6-8 Wesepe. Vraagprijs 182.991,- k.k.

Marsweg 6-8 Wesepe. Vraagprijs 182.991,- k.k. Marsweg 6-8 Wesepe Vraagprijs 182.991,- k.k. Vrielink Makelaars Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 0570-591007 E-mail: info@vrielinkmakelaars.nl Website: www.vrielinkmakelaars.nl Omschrijving Fraai centraal

Nadere informatie

Asserwijk 50 Assen. Vraagprijs 299.000,- k.k.

Asserwijk 50 Assen. Vraagprijs 299.000,- k.k. Asserwijk 50 Assen Vraagprijs 299.000,- k.k. Buitenwonen Assen Lauwers 14 9405 BL Assen Tel: 0592-390322 E-mail: assen@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving Ruime woonboerderij met vrijstaande

Nadere informatie

Bosstraat 25 ong 2 Didam

Bosstraat 25 ong 2 Didam Bosstraat 25 ong 2 Didam Vraagprijs 125.000,- v.o.n. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving In de landschappelijke

Nadere informatie

Schooldijk 1 Schalkhaar

Schooldijk 1 Schalkhaar Schooldijk 1 Schalkhaar Vraagprijs 249.000,- k.k. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: http://www.buitenwonen.nl/ Omschrijving Uniek gelegen bouwkavel

Nadere informatie

TE KOOP. Voormalig akkerbouwbedrijf Landgoed Het Trippenbos. Zuiderdiep 28, 9521 AT NIEUW-BUINEN

TE KOOP. Voormalig akkerbouwbedrijf Landgoed Het Trippenbos. Zuiderdiep 28, 9521 AT NIEUW-BUINEN TE KOOP Voormalig akkerbouwbedrijf Landgoed Het Trippenbos Zuiderdiep 28, 9521 AT NIEUW-BUINEN - totale grondoppervlakte: 44.98.15 ha - authentieke veenkoloniale boerderij - landbouwschuur van ca 210 m

Nadere informatie

Grensweg 0 ong Wehl. Vraagprijs ,- k.k.

Grensweg 0 ong Wehl. Vraagprijs ,- k.k. Grensweg 0 ong Wehl Vraagprijs 175.000,- k.k. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving Prachtig gelegen in het landelijk

Nadere informatie

Groot Lobberikweg 0 ong Loerbeek

Groot Lobberikweg 0 ong Loerbeek Groot Lobberikweg 0 ong Loerbeek Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving WILT U OP KORTE TERMIJN ZELF U DROOMHUIS

Nadere informatie

Kerkstraat 5 2 Gaanderen

Kerkstraat 5 2 Gaanderen Kerkstraat 5 2 Gaanderen Koopsom 150.000,- k.k. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: http://www.buitenwonen.nl/ Omschrijving UNIEKE KANS! In het

Nadere informatie

Hardenbergerweg nst 33, Bergentheim

Hardenbergerweg nst 33, Bergentheim Hardenbergerweg nst 33, Bergentheim 275.000,-- k.k. Hardenbergerweg naast nr. 33 Bergentheim In het prachtige buitengebied tussen Hardenberg en Ommen, op korte afstand van het dorpje Bergentheim, bieden

Nadere informatie

Vlessendijk 35-37, Heeten

Vlessendijk 35-37, Heeten Vlessendijk 35-37, Heeten Vlessendijk 35-37, Heeten ALGEMEEN: Woonoppervlakte : 187 m 2 Inhoud woning : 650 m 3 Perceel oppervlak : 9.980 m2 Totaal oppervlakte bijgebouwen : 225 m 2 aantal bijgebouwen

Nadere informatie

Lange Dijk 1 Olst. Vraagprijs ,- k.k.

Lange Dijk 1 Olst. Vraagprijs ,- k.k. Lange Dijk 1 Olst Vraagprijs 299.000,- k.k. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: http://www.buitenwonen.nl/ Omschrijving Namens onze opdrachtgever

Nadere informatie

Haneveldsweg 2 BELTRUM

Haneveldsweg 2 BELTRUM Haneveldsweg 2 BELTRUM Omschrijving In het buitengebied ten zuiden van Beltrum, doch met uitzicht op het dorp, bieden wij u een bouwkavel aan ter grootte van 1.800 m². De bouwkavel mag bebouwd worden met

Nadere informatie

Harfsense Steeg 23 * Harfsen

Harfsense Steeg 23 * Harfsen Harfsense Steeg 23 * Harfsen Koopsom 296.500,- v.o.n. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving Op een van de mooiste

Nadere informatie

Epe 53 Assen. Vraagprijs ,- k.k.

Epe 53 Assen. Vraagprijs ,- k.k. Epe 53 Assen Vraagprijs 79.000,- k.k. HuitingSchoon Lauwers 14 9405 BL Assen Tel: 0592-390321 E-mail: info@huitingschoon.nl Website: www.huitingschoon.nl Omschrijving Betaalbaar én aantrekkelijk wonen.

Nadere informatie

Kribbe 2 Didam. Vraagprijs 625.000,- k.k.

Kribbe 2 Didam. Vraagprijs 625.000,- k.k. Kribbe 2 Didam Vraagprijs 625.000,- k.k. Vrielink Makelaars Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 0570-591007 E-mail: info@vrielinkmakelaars.nl Website: www.vrielinkmakelaars.nl Omschrijving Aan de rand van

Nadere informatie

Herenbrinksweg 2 Lierderholthuis

Herenbrinksweg 2 Lierderholthuis Herenbrinksweg 2 Lierderholthuis Prijs 389.000,00 kosten koper Buitenwonen Oost Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel. 088-3230123 info@buitenwonen.nl Omschrijving Op een centrale locatie in het Sallandse landschap

Nadere informatie

De Ranitzstraat 5 a Groningen

De Ranitzstraat 5 a Groningen De Ranitzstraat 5 a Groningen Vraagprijs 149.000,- k.k. HuitingSchoon Lauwers 14 9405 BL Assen Tel: 0592-390321 E-mail: info@huitingschoon.nl Website: www.huitingschoon.nl Omschrijving Leuke, verzorgde

Nadere informatie

Asserstraat 117 Zuidvelde

Asserstraat 117 Zuidvelde Asserstraat 117 Zuidvelde Vraagprijs 399.000,- k.k. HuitingSchoon Lauwers 14 9405 BL ASSEN Tel: 0592-390321 E-mail: info@huitingschoon.nl Website: www.huitingschoon.nl Omschrijving Buiten wonen maar toch

Nadere informatie

Babberichseweg 52 Zevenaar

Babberichseweg 52 Zevenaar Babberichseweg 52 Zevenaar Vraagprijs 350.000,- k.k. Vrielink Makelaars Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: http://www.buitenwonen.nl/ Omschrijving Multifunctioneel

Nadere informatie

Sangeldijk 16 Holten

Sangeldijk 16 Holten Sangeldijk 16 Holten Huurprijs 2.000,- p.m. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: http://www.buitenwonen.nl/ Omschrijving In de landelijke omgeving

Nadere informatie

Meint Veningastraat 80 te Hoogezand Op een riant perceel gelegen HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met ruime vrijstaande GARAGE (6x6). Aan de achterzijde

Meint Veningastraat 80 te Hoogezand Op een riant perceel gelegen HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met ruime vrijstaande GARAGE (6x6). Aan de achterzijde Verkoopbrochure Meint Veningastraat 80 te Hoogezand Op een riant perceel gelegen HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met ruime vrijstaande GARAGE (6x6). Aan de achterzijde heeft u een diepe, fraai aangelegde

Nadere informatie

Schatgoorn 24 Assen. Vraagprijs ,- k.k.

Schatgoorn 24 Assen. Vraagprijs ,- k.k. Schatgoorn 24 Assen Vraagprijs 169.500,- k.k. HuitingSchoon Lauwers 14 9405 BL ASSEN Tel: 0592-390321 E-mail: info@huitingschoon.nl Website: www.huitingschoon.nl Omschrijving Ruime, verrassende middenwoning

Nadere informatie

J o r d a an 38 te Laren

J o r d a an 38 te Laren Jordaan 38 te Laren Aan charmante laan, op loopafstand van het Centrum van Laren, alsmede in directe omgeving van natuurgebieden, sportvelden, zwembad, (lagere)scholen en uitvalswegen, ligt deze prachtige

Nadere informatie

Mr. P.J. Troelstralaan 205 Assen

Mr. P.J. Troelstralaan 205 Assen Mr. P.J. Troelstralaan 205 Assen Vraagprijs 82.500,- k.k. HuitingSchoon Lauwers 14 9405 BL Assen Tel: 0592-390321 E-mail: info@huitingschoon.nl Website: www.huitingschoon.nl Omschrijving Uiterst betaalbaar

Nadere informatie

Schoonloerstraat 24 Grolloo

Schoonloerstraat 24 Grolloo Schoonloerstraat 24 Grolloo Vraagprijs 359.000,- k.k. HuitingSchoon Lauwers 14 9405 BL ASSEN Tel: 0592-390321 E-mail: info@huitingschoon.nl Website: www.huitingschoon.nl Omschrijving Aan de rand van het

Nadere informatie

Bouwkavel 240 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Beetezijweg 2 A Blitterswijck

Bouwkavel 240 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Beetezijweg 2 A Blitterswijck Bouwkavel 240 m 2 Vraagprijs 40.000,- kosten koper TE KOOP Beetezijweg 2 A Blitterswijck BOUWKAVEL 240 M² CENTRAAL IN BLITTERSWIJCK GESCHIKT VOOR DE BOUW VAN ENE VRIJSTAAND GESCHALKELDE WONING ALGEMEEN

Nadere informatie

BOUWKAVEL Veldstraat 17 Wijk en Aalburg Vraagprijs ,00 kosten koper

BOUWKAVEL Veldstraat 17 Wijk en Aalburg Vraagprijs ,00 kosten koper BOUWKAVEL Veldstraat 17 Wijk en Aalburg Vraagprijs 285.000,00 kosten koper Veldstraat 17, 4261 TA Wijk en Aalburg MOOIE BOUWKAVEL VELDSTRAAT WIJK EN AALBURG Aan de Veldstraat, aan de rand van Wijk en Aalburg,

Nadere informatie

Balijeweg kavel te Wolfheze

Balijeweg kavel te Wolfheze Balijeweg kavel te Wolfheze Fotopresentatie Balijeweg kavel te Wolfheze Fotopresentatie Balijeweg kavel te Wolfheze Fotopresentatie Balijeweg kavel te Wolfheze Omschrijving Balijeweg kavel te Wolfheze

Nadere informatie

2935 AN Ouderkerk aan den IJssel

2935 AN Ouderkerk aan den IJssel IJsseldijk-West 13A 2935 AN Ouderkerk aan den IJssel IJsseldijk-West 13A 2935 AN Ouderkerk aan den IJssel VRAAGPRIJS 319.000,- K.K. De makelaar van morgen Omschrijving Grond IJsseldijk-West 13 te Ouderkerk

Nadere informatie

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of

Nadere informatie

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of

Nadere informatie

Baronielaan 25, 9501 PE Stadskanaal

Baronielaan 25, 9501 PE Stadskanaal Baronielaan 25, 9501 PE Stadskanaal Dunning Makelaardij Rijksstraatweg 207 9752 BH Haren Tel.: +31 (0)50 534 66 99 info@dunning.nl Omschrijving Baronielaan 25, 9501 PE Stadskanaal Altijd al de wens gehad

Nadere informatie

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of

Nadere informatie

Ten Busschekamp 34 - Zwolle

Ten Busschekamp 34 - Zwolle Ten Busschekamp 34 - Zwolle Koopsom 150.000,= k.k. Omschrijving Ten Busschekamp 34 - Zwolle Ruime tussenwoning in Zwolle Zuid met stenen berging en achtertuin op het zuidwesten met achterom. Het betreft

Nadere informatie

Boekweitstraat, 7701 VR Dedemsvaart Vraagprijs ,- k.k.

Boekweitstraat, 7701 VR Dedemsvaart Vraagprijs ,- k.k. Boekweitstraat, 7701 VR Dedemsvaart Vraagprijs 120.000,- k.k. Mijnheer Makelaars Julianastraat 78 7701 GN, DEDEMSVAART Tel: 0523-612474 E-mail: info@mijnheermakelaars.nl VOORWOORD Namens de verkoper bedanken

Nadere informatie

STATIONSPLEIN 26 NIJMEGEN

STATIONSPLEIN 26 NIJMEGEN STATIONSPLEIN 26 NIJMEGEN Huurprijs 575,- p.m. WELKOM BIJ HERMSEN Geachte heer, mevrouw, Het bezichtigen van een woning is voor velen geen alledaagse bezigheid. Onze ervaring leert dat achteraf veel vragen

Nadere informatie

Adres: Albert Cuypstraat BP Amsterdam Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: Albert Cuypstraat BP Amsterdam Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: Albert Cuypstraat 246 1073 BP Amsterdam Vraagprijs 330.000,00 kosten koper Omschrijving Te koop: Op de leukste markt van Nederland? In de Albert Cuypstraat 246 te Amsterdam komt deze winkelruimte

Nadere informatie

De Holten 11, 9752 KM Haren Gn

De Holten 11, 9752 KM Haren Gn De Holten 11, 9752 KM Haren Gn Dunning Makelaardij Rijksstraatweg 207 9752 BH Haren Tel.: +31 (0)50 534 66 99 info@dunning.nl Omschrijving De Holten 11, 9752 KM Haren Gn Gelijkvloerse benedenwoning op

Nadere informatie

Hoofdvaartsweg 99 Assen

Hoofdvaartsweg 99 Assen Hoofdvaartsweg 99 Assen Vraagprijs 675.000,- k.k. Buitenwonen Noord / HuitingSchoon Lauwers 14 9405 BL ASSEN Tel: 0592-390322 E-mail: assen@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving Dit is

Nadere informatie

Te Koop. Berghem, Nieuwe Steeg ong. (nabij 8) Bouwkavel(s) t.b.v. bedrijfsgebouw of bedrijfsgebouw met woning

Te Koop. Berghem, Nieuwe Steeg ong. (nabij 8) Bouwkavel(s) t.b.v. bedrijfsgebouw of bedrijfsgebouw met woning Te Koop Berghem, Nieuwe Steeg ong. (nabij 8) Bouwkavel(s) t.b.v. bedrijfsgebouw of bedrijfsgebouw met woning Kavelgrootte: vanaf ca. 2.500 m² - 12.000 m² Vraagprijs : 80,- per m² Object Bouwkavel(s) ten

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Molenstraat 0-ong. Reek Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie Vraagprijs : Molenstraat ong. 5375 te Reek : 250.000,--

Nadere informatie

Meest karakteristieke huisje van de Uiterweg

Meest karakteristieke huisje van de Uiterweg Meest karakteristieke huisje van de Uiterweg AALSMEER Uiterweg 65 Kenmerken & specificaties Vraagprijs: 450.000,-- k.k. Bouwjaar: 1920 Kamers: 4, waarvan 3 slaapkamers Inhoud: 240 m³ Woonoppervlakte: 81

Nadere informatie

De Sitterstraat 2, 9721 EW Groningen

De Sitterstraat 2, 9721 EW Groningen De Sitterstraat 2, 9721 EW Groningen Dunning Makelaardij Rijksstraatweg 207 9752 BH Haren Tel.: +31 (0)50 534 66 99 info@dunning.nl Omschrijving De Sitterstraat 2, 9721 EW Groningen Mooie jaren '30 kamer-gewijs

Nadere informatie

NOORDDAMMERLAAN 94 TE AMSTELVEEN

NOORDDAMMERLAAN 94 TE AMSTELVEEN Amsterdamseweg 415, 1181 BP Amstelveen Telefoon: 020-6459446 E-mail: amstelveen@ludenhoff.nl, Internet: www.ludenhoff.nl KvK nummer 33144536, BTW nummer 92.44.864.B.01 ABN AMRO Bank: NL94ABNA0437304744

Nadere informatie

Lankhorsterweg 3 Wesepe

Lankhorsterweg 3 Wesepe Lankhorsterweg 3 Wesepe Vraagprijs 550.000,- k.k. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: http://www.buitenwonen.nl/ Omschrijving Prachtig gelegen

Nadere informatie

KAVELS KERKSTRAAT ALTFORST

KAVELS KERKSTRAAT ALTFORST KAVELS KERKSTRAAT ALTFORST Koopsom vanaf 72.000,= v.o.n. ALGEMENE INFORMATIE Uniek: Nieuwbouw op een karakteristieke historische locatie! Midden in de kern van Altforst in het centrum van Maas en Waal

Nadere informatie

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn.

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn. OMSCHRIJVING Wat een unieke kans! Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn. Kortom, zoekt u een ruime kluswoning met kantoorruimte,

Nadere informatie

Utrechtseweg 304 te Arnhem

Utrechtseweg 304 te Arnhem Utrechtseweg 304 te Arnhem Fotopresentatie Utrechtseweg 304 te Arnhem Aanzicht Aanzicht Fotopresentatie Utrechtseweg 304 te Arnhem Royaal perceel Fraaie details Fotopresentatie Utrechtseweg 304 te Arnhem

Nadere informatie

KOOPVAARDIJWEG 9 NIJMEGEN

KOOPVAARDIJWEG 9 NIJMEGEN KOOPVAARDIJWEG 9 NIJMEGEN Koopsom 125.000,- k.k. WELKOM BIJ HERMSEN Geachte heer, mevrouw, Het bezichtigen van een woning is voor velen geen alledaagse bezigheid. Onze ervaring leert dat achteraf veel

Nadere informatie

TE KOOP. Dammerstraat 1 Budel. Koopprijs: v.o.n.

TE KOOP. Dammerstraat 1 Budel. Koopprijs: v.o.n. TE KOOP Dammerstraat 1 Budel Koopprijs: 175.000 v.o.n. Perceel: 787m² KENMERKEN Hoofdkenmerken Koopprijs Type grond Hoofdtype Algemene staat 175.000 v.o.n. Vrijstaand Inrichting Afmetingen Perceelgrootte

Nadere informatie

Doesburgseweg 23 Kavel1 - Wehl

Doesburgseweg 23 Kavel1 - Wehl Vraagprijs 230.000,-- k.k. Aanstoot Van Bavel Makelaars Stationsstraat 11 7031 BM Wehl Tel: 0314-680840 Fax: 0314-683465 E-mail: info@aanstootvanbavel.nl Omschrijving Gunstig gelegen aan de rand van het

Nadere informatie

AALSMEER Meertrosstraat 10

AALSMEER Meertrosstraat 10 AALSMEER Meertrosstraat 10 Kenmerken & specificaties Vraagprijs: 435.000,-- k.k. Bouwjaar: 2017, oplevering 2018 Kamers: 5, waarvan 4 slaapkamers Inhoud: 495 m³ Woonoppervlakte: 165 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

HEEMSTEDE LEIDSEVAARTWEG 21. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HEEMSTEDE LEIDSEVAARTWEG 21. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HEEMSTEDE LEIDSEVAARTWEG 21 Op de grens van en Bloemendaal ligt deze vrijstaande woning met naast gelegen garage en diverse verwaarloosde opstallen. Het geheel bestaat uit 5 kadastrale percelen met een

Nadere informatie

W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth

W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth Situatie Algemeen: Verwarming: - c.v.-ketel Details Inhoud (circa) : 1.868 m³ Perceeloppervlakte : perceeloppervlak m² Vloeroppervlakte (ca.) : 500 m² Bouwperiode (ca.) :

Nadere informatie

SPORTLAAN 412E TE AMSTELVEEN

SPORTLAAN 412E TE AMSTELVEEN Amsterdamseweg 415, 1181 BP Amstelveen Telefoon: 020-6459446 E-mail: amstelveen@ludenhoff.nl, Internet: www.ludenhoff.nl KvK nummer 33144536, BTW nummer 92.44.864.B.01 ABN AMRO Bank: NL94ABNA0437304744

Nadere informatie

TE KOOP. Siebengewaldseweg 32 A Bergen L. Woonoppervlakte 110 m 2 Koopsom ,- kosten koper

TE KOOP. Siebengewaldseweg 32 A Bergen L. Woonoppervlakte 110 m 2 Koopsom ,- kosten koper Woonoppervlakte 110 m 2 Koopsom 339.500,- kosten koper TE KOOP Siebengewaldseweg 32 A Bergen L Bouwkavel bestemd voor vrijstaande (levensloopbestendige) woning. "Vrijstaande woning met ondergrond van circa

Nadere informatie

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT Voormalig 4-kamer appartement op de bovenste woonlaag met berging op de begane grond. In "Transwijk" nabij de uitvalswegen, tram en het park Transwijk gelegen voormalig vierkamer appartement van ca. 68

Nadere informatie

Hammerweg 69, Ommen. ALGEMEEN: Woonoppervlakte 160 m² Inhoud woning 544 m³ Perceel oppervlak circa m² Bouwjaar 1890 Aantal kamers 7

Hammerweg 69, Ommen. ALGEMEEN: Woonoppervlakte 160 m² Inhoud woning 544 m³ Perceel oppervlak circa m² Bouwjaar 1890 Aantal kamers 7 Hammerweg 69, Ommen HALFVRIJSTAANDE, KARAKTERISTIEKE WONING GELEGEN OP EEN PRACHTIGE LOCATIE. Op landgoed Eerde, tegenover het kasteel Eerde en tussen het prachtige Ommen en Den Ham mogen wij u namens

Nadere informatie

Bouw uw eigen LANDHUIS op deze schitterende, door natuur omgeven, BOUWKAVEL van 8.650m².

Bouw uw eigen LANDHUIS op deze schitterende, door natuur omgeven, BOUWKAVEL van 8.650m². HUIZEN, CRAILOSEWEG 122 Bouw uw eigen LANDHUIS op deze schitterende, door natuur omgeven, BOUWKAVEL van 8.650m². www.drieklomp.nl Deze locatie grenst direct aan het 55ha aaneengesloten bos van Crailo en

Nadere informatie

Zeijerweg 34 Ter Aard

Zeijerweg 34 Ter Aard Zeijerweg 34 Ter Aard Vraagprijs 249.000,- k.k. Buitenwonen/HuitingSchoon Lauwers 14 9405 BL Assen Tel: 0592-390321 E-mail: assen@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving Altijd nét buiten

Nadere informatie

Lange Haven 10A en B CG Schiedam. De makelaar van morgen VRAAGPRIJS ,- K.K. Lange Haven 10A en B CG Schiedam

Lange Haven 10A en B CG Schiedam. De makelaar van morgen VRAAGPRIJS ,- K.K. Lange Haven 10A en B CG Schiedam Lange Haven 10A en B 3111 CG Schiedam Lange Haven 10A en B 3111 CG Schiedam VRAAGPRIJS 289.000,- K.K. De makelaar van morgen Omschrijving Klassiek Rijksmonument op de Lange Haven met maar liefst 165m²

Nadere informatie

Kooiweg 2 Zwolle. Vraagprijs: 324.500,00 k.k.

Kooiweg 2 Zwolle. Vraagprijs: 324.500,00 k.k. Kooiweg 2 Zwolle Vraagprijs: 324.500,00 k.k. Op een mooie locatie gelegen in het buitengebied van Zwolle ligt dit agrarisch bedrijf, welke ook geschikt is voor een particulier. De boerderij is zeer centraal

Nadere informatie

Hoofdstraat 10 Valthe

Hoofdstraat 10 Valthe Hoofdstraat 10 Valthe Vraagprijs 297.500,- k.k. HuitingSchoon Lauwers 14 9405 BL ASSEN Tel: 0592-390321 E-mail: info@huitingschoon.nl Website: www.huitingschoon.nl Omschrijving Bijzonder fraaie en zeer

Nadere informatie

TE KOOP. Dorpsstraat 15 Cadier en Keer

TE KOOP. Dorpsstraat 15 Cadier en Keer Oppervlakte 1000 m 2 Vraagprijs 250.000,- Kosten koper TE KOOP Dorpsstraat 15 Cadier en Keer Aan de rand van Cadier en Keer met het Limburgse Heuvelland als achtertuin, zijn deze twee kavels gelegen. Het

Nadere informatie

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond.

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. TE KOOP. Ritthemsestraat 127 4389 TE Ritthem Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. Het kavel is compleet geschoond

Nadere informatie

VOOR DE POORT 1 TE AMSTELVEEN

VOOR DE POORT 1 TE AMSTELVEEN Amsterdamseweg 415, 1181 BP Amstelveen Telefoon: 020-6459446 E-mail: amstelveen@ludenhoff.nl, Internet: www.ludenhoff.nl KvK nummer 33144536, BTW nummer 92.44.864.B.01 ABN AMRO Bank: NL94ABNA0437304744

Nadere informatie

Zilverschoon 48 - Hoogvliet Rotterdam

Zilverschoon 48 - Hoogvliet Rotterdam 159.500,- k.k. Synchro Wonen B.V. Middenbaan Noord 124 3191 EK HOOGVLIET ROTTERDAM Tel: 010-216 11 10 E-mail: info@synchrowonen.nl Website: www.synchrowonen.nl Omschrijving Kenmerken 159.500,00 Soort Woonhuis

Nadere informatie

Hoofdstraat 213 Overdinkel

Hoofdstraat 213 Overdinkel Hoofdstraat 213 Overdinkel Objectomschrijving Aan levendige straat gelegen vrijstaande woning met meerdere garageboxen en ruime vrijstaande berging. De huidige woning dient gerenoveerd en gemoderniseerd

Nadere informatie

Broekhoekweg 28 Losser

Broekhoekweg 28 Losser Broekhoekweg 28 Losser WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving Aan de rand van het industrieterrein van Losser

Nadere informatie

Sprengpad 31 - Zwolle

Sprengpad 31 - Zwolle Sprengpad 31 - Zwolle Vraagprijs 217.500,= k.k. Omschrijving Sprengpad 31 - Zwolle Deze royale, stijlvolle gebouwde tussenwoning is gelegen aan één van de mooiste lanen van Stadshagen.. Dit deel van Stadshagen

Nadere informatie

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Hal Woonkamer Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Woonkamer Keuken Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Nadere informatie

Fregatvogel 13 NIEUWEGEIN

Fregatvogel 13 NIEUWEGEIN Fregatvogel 13 NIEUWEGEIN Vraagprijs 225.000 k.k. Fregatvogel 13 3435VB NIEUWEGEIN In de wijk de Doorslag gelegen verrassend ruime eengezinswoning met voortuin, aangebouwde stenen berging en zonnige achtertuin

Nadere informatie

CASTELEYNSTRAAT 15 HEULE HAARLEM MAKELAARDIJ

CASTELEYNSTRAAT 15 HEULE HAARLEM MAKELAARDIJ CASTELEYNSTRAAT 15 HAARLEM HEULE MAKELAARDIJ LICHT EN MODERN AFGEWERKTE EENSGEZINSWONING Een uitstekend verbouwde en modern afgewerkte woning op loopafstand van het centrum. Door de recente verbouwing

Nadere informatie

Jaagpad 27-28, 2802 AZ Gouda

Jaagpad 27-28, 2802 AZ Gouda Jaagpad 27-28, 2802 AZ Gouda Huurprijs 1.850,00 per maand Jaagpad 27-28, 2802 AZ Gouda Grote bovenwoning met dakterras en op de begane grond een royale opslagruimte/garage, gelegen nabij het centrum aan

Nadere informatie

Wolfhezerweg te Wolfheze

Wolfhezerweg te Wolfheze Wolfhezerweg 120-10 te Wolfheze Fotopresentatie Wolfhezerweg 120-10 te Wolfheze Aanzicht Entree Fotopresentatie Wolfhezerweg 120-10 te Wolfheze Woonkamer met open haard en schuifpui naar overdekt terras

Nadere informatie

Bolestein 53+55, Amsterdam

Bolestein 53+55, Amsterdam Adres : Bolestein 53+55, Amsterdam Wijk : Buitenveldert Perceeloppervlakte : 364 M² Woonoppervlakte : ca. 255 M² Kamers : 8 Bouwjaar : Omstreeks 1960 Inhoud van de woning : ca. 725 M³ Vraagprijs 690.000.--

Nadere informatie

Gaternisseweg 2 Schoondijke. Vraagprijs ,= k.k.

Gaternisseweg 2 Schoondijke. Vraagprijs ,= k.k. Gaternisseweg 2 Schoondijke Vraagprijs 255.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Landelijk In overleg 255.000,= k.k. Aantal kamers 4 Aantal slaap- 3 kamers Bouwjaar Perceel- jaren `60 Ca. 1800 m 2

Nadere informatie

Fotopresentatie Dalweg 35 te Arnhem. Vestibule en hal. Woonkamer en suite met doorloop naar de serre

Fotopresentatie Dalweg 35 te Arnhem. Vestibule en hal. Woonkamer en suite met doorloop naar de serre Fotopresentatie Vestibule en hal Woonkamer en suite met doorloop naar de serre Fotopresentatie Eetkamer Serre met toegang tot de zonnige tuin Fotopresentatie Keuken Overloop Fotopresentatie Slaapkamer

Nadere informatie

Zelhem, Wittebrinkweg 1B Koopsom: 229.000,-- v.o.n.

Zelhem, Wittebrinkweg 1B Koopsom: 229.000,-- v.o.n. Zelhem, Wittebrinkweg 1B Koopsom: 229.000,-- v.o.n. Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars Hengelo Gld: tel.nr. 0575-462359 Vorden: tel.nr. 0575-555733 Zelhem: tel.nr. 0314-624215 BOUWKAVEL voor landhuis.

Nadere informatie

Goudsesingel 43 C - Rotterdam

Goudsesingel 43 C - Rotterdam Goudsesingel 43 C - Rotterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving Goudsesingel 43 C - Rotterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Gelegen in een levendig, maar toch ook rustig gedeelte van Rotterdam- Centrum,

Nadere informatie

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede)

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede) Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede) TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net

Nadere informatie

Riant topappartement met groot balkon

Riant topappartement met groot balkon Riant topappartement met groot balkon AALSMEER Clematisstraat 44 Kenmerken & specificaties Vraagprijs: 450.000,-- k.k. Bouwjaar: 2002 Kamers: 4, waarvan 3 slaapkamers Aantal badkamers: 2 Inhoud: 290 m³

Nadere informatie

Banne 45 ong - Zwanenburg

Banne 45 ong - Zwanenburg Banne 45 ong - Vraagprijs 25.000,-- kosten koper Omschrijving Banne 45 ong - Op een gunstige locatie in, achter de woningen aan de Banne, staat deze nette stenen GARAGEBOX met stalen kanteldeur te koop

Nadere informatie

Witterzomer 18 Assen

Witterzomer 18 Assen Witterzomer 18 Assen Vraagprijs 375.000,- k.k. Buitenwonen Lauwers 14 9405 BL ASSEN Tel: 0592-390322 E-mail: assen@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving Prachtig gelegen in het landelijke

Nadere informatie

Zuider IJsseldijk, 2808 PB Gouda

Zuider IJsseldijk, 2808 PB Gouda Zuider IJsseldijk, 2808 PB Gouda Koopsom 360.000,00 kosten koper Zuider IJsseldijk, 2808 PB Gouda Unieke kans: bouwkavel voor een vrijstaande woning, gelegen aan de Hollandse IJssel! Het betreft een kavel

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Lithoijen Bouwkavel Stuwstraat ong Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie Koopsom : Stuwstraat ong. te Lithoijen

Nadere informatie

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net WINTERSWIJKSEWEG

Nadere informatie

Deze vrijblijvende objectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Opgegeven maten en plattegronden zijn altijd circa en dienen alleen

Nadere informatie

Doesburgseweg 23 Kavel1 - Wehl

Doesburgseweg 23 Kavel1 - Wehl Vraagprijs 250.000,-- k.k. Aanstoot Van Bavel Makelaars Stationsstraat 11 7031 BM Wehl Tel: 0314-680840 Fax: 0314-683465 E-mail: info@aanstootvanbavel.nl Omschrijving Gunstig gelegen aan de rand van het

Nadere informatie

Hoofdstraat 213 Overdinkel

Hoofdstraat 213 Overdinkel Hoofdstraat 213 Overdinkel Objectomschrijving Aan levendige straat gelegen vrijstaande woning met meerdere garageboxen en ruime vrijstaande berging. De huidige woning dient gerenoveerd en gemoderniseerd

Nadere informatie

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Vraagprijs 160.000,00 kosten koper Omschrijving In Leimuiden gelegen karakteristieke 2/1 kap woning met 2 schuren. Indeling: Begane grond: Hal met meterkast, toilet en

Nadere informatie