Haneveldsweg 2 BELTRUM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Haneveldsweg 2 BELTRUM"

Transcriptie

1 Haneveldsweg 2 BELTRUM

2 Omschrijving In het buitengebied ten zuiden van Beltrum, doch met uitzicht op het dorp, bieden wij u een bouwkavel aan ter grootte van m². De bouwkavel mag bebouwd worden met een vrijstaand woonhuis van maar liefst 750 m³ en een bijgebouw van 150 m². De mogelijk bestaat om meer grond bij te kopen tot circa m². Door de ruime schuur en extra grond betreft het een ideaal object voor het houden van paarden of kleinvee. De kavel is gerealiseerd in het kader van de ruimte-voor-ruimte regeling van de provincie Gelderland. De bestaande agrarische bebouwing naast nummer 2 wordt gesloopt. In het midden van de kavel is het bouwblok waar het vrijstaande woonhuis gebouwd worden. Het door koper nieuw te bouwen huis kan zo op de kavel gesitueerd worden dat er optimale privacy gecreëerd kan worden. De ligging van de achtertuin is op het zuiden! Voor deze kavel geldt, buitenaf wonen maar alle voorzieningen van het dorp binnen handbereik. Het dorp Beltrum ligt zelfs op loopafstand! Aan drie zijden heeft men vrij uitzicht over de landerijen. De koper is vrij om zelf een woning te ontwerpen binnen de kaders gesteld in het bestemmingsplan. Er is geen verplichting met betrekking tot een architect of een aannemer! De kavel wordt niet bouwrijp gemaakt en ook niet voorzien van nutsvoorzieningen. Er is een inrichtingsplan opgesteld waar koper zich aan dient te conformeren. Grijp nu uw kans om zelf uw droomhuis te realiseren! Dit is een van de laatste kavels die ontwikkeld zijn in het kader van de ruimte-voor-ruimte regeling. Kortom: een buitengewoon kavel voor wie nu en later optimaal wil genieten!

3 Kenmerken Soort : Type : Soort bouw : Huidig gebruik : Bouwkavel Vrij gelegen N.v.t. Bouwgrond Perceeloppervlakte: m 2 Ligging : Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, op steenworp afstand van het dorp, veel privacy Locatie Adres : Haneveldsweg 2 Postcode / plaats : 7156 RM Beltrum Provincie : Gelderland

4 Foto s

5 Foto s

6 Bestemmingsplan De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. bedrijfsmatige activiteiten aan huis; c. terras, tuinen en erven; d. speelvoorzieningen; e. groenvoorzieningen in de vorm van erfbeplanting; f. (onverharde) paden, wegen en parkeervoorzieningen; g. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals water en h. waterhuishoudkundige voorzieningen, nutsvoorzieningen en parkeervoorzieningen; i. het is pas toegestaan om deze bestemming te gebruiken en bebouwen als de vereiste sloop van vrijgekomen agrarische bebouwing heeft plaatsgevonden en de groenzones worden gerealiseerd en in stand gehouden conform een door burgemeester en wethouders goedgekeurd inrichtingsplan, dit geldt niet voor de op het moment van ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan bestaande woningen. 5.2 Bouwregels Woningen en bijgebouwen bij woningen Voor het bouwen van woningen en bijgebouwen gelden de volgende bepalingen: a. per bouwvlak is ten hoogste één woning toegestaan, tenzij ter plaatse van de aanduiding 'maximum aantal wooneenheden' anders is aangegeven; b. de inhoud van de woning, inclusief aan- en uitbouwen, mag niet meer bedragen dan 750 m3. Voor zover de inhoud op het moment van ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan meer bedraagt, geldt de bestaande inhoud als maximum; c. de gezamenlijke oppervlakte aan bijgebouwen per woning mag niet meer bedragen dan 150 m2; d. de goothoogte van een woning mag niet meer bedragen dan 4,5 meter; e. de bouwhoogte van een woning mag niet meer bedragen dan 9 meter; f. de goothoogte van een bijgebouw mag niet meer bedragen dan 3,5 meter; g. de bouwhoogte van een bijgebouw mag niet meer bedragen dan 6 meter; h. anders dan bepaald onder onder f en onder g mag de goothoogte van een aangebouwd bijgebouw maximaal 4,5 meter en de bouwhoogte maximaal 8 meter bedragen indien wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:1.de woning en het aangebouwde bijgebouw delen dezelfde kap; 2.een doorgang tussen de woning en het bijgebouw is niet toegestaan; onder b en onder c blijven onverminderd van toepassing.

7 Meer informatie over de kavel Zojuist heeft u een brochure ontvangen van een door Vivere Buitenwonen Makelaars aangeboden kavel. De verkoper, onze opdrachtgever, heeft besloten om het object exclusief via ons kantoor te koop aan te bieden. Dit betekent dat u als u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken voor een (2 e ) bezichtiging contact op kunt nemen met ons kantoor. De kavel bekijken Voor u besluit om een bepaalde kavel te kopen, dient u te letten op de omgeving, de buurt en de omliggende panden. U mag gerust kieskeurig zijn. Als kopende partij heeft u een wettelijke onderzoeksplicht naar alle zaken die voor u belangrijk zijn en kunt u zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die u zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. Vanzelfsprekend kunnen wij u doorverwijzen naar de desbetreffende instanties of deskundigen. De verkoper heeft een informatieplicht en zal melding plichtige informatie verstrekken. U mag verwachten dat melding plichtige zaken gemeld zullen worden, tenminste voor zover ze bij verkoper of makelaar bekend zijn. Dit geeft echter geen garantie voor het aan- dan wel afwezig zijn van eigenschappen. Van de meeste kavels zijn kadastrale gegevens, een bestemmingsplan en een eigendomsbewijs beschikbaar. Wat houdt het kopen van een kavel in? Het kopen van een kavel houdt niet direct in dat u kunt beginnen met bouwen. Zorg dat u zich goed laat informeren over de status van het bestemmingsplan en de bebouwingseisen die gesteld worden. De gemeente kan namelijk richtlijnen vastleggen met betrekking tot goothoogte, nokrichting, inhoud, bouwstijl, etc. De kavels worden normaliter niet bouwrijp opgeleverd (dus zonder nutsvoorzieningen). Het voordeel is dat de kavels fiscaal gezien met overdrachtsbelasting (6%) belast zijn in plaats van met btw (19%). De kans is groot dat er voor de kavel en de omgeving een beeldkwaliteitsplan of inrichtingsplan is opgesteld. Als koper van de kavel dient u zich te conformeren met deze plannen. Interesse en nu? Indien u de kavel met één van onze makelaars heeft bezichtigd en u heeft interesse, kunt u een bod op de kavel uitbrengen. Een bieding kunt u mondeling doorgeven, u mag dit telefonisch of per mail doen. Tevens is het verstandig om vooraf contact met ons op te nemen om te horen of er bijzonderheden betreffende het biedsysteem bestaan en of wij nog vrij zijn met de kavel. Een bieder kan niet afdwingen dat hij in onderhandeling is. Men is pas in onderhandeling als de verkoper een tegenvoorstel doet. Men is niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij het bod met de verkoper zal overleggen. Een onderhandeling hoeft niet tot een verkoop te leiden. Een makelaar mag doorgaan met de bezichtigingen als er over een kavel wordt onderhandeld.

8 Geen interesse? Indien dit object toch niet datgene is wat u zoekt, kunnen wij voor u op zoek gaan naar een woning in het NVM-uitwisselingssysteem. Mochten wij geen reactie van u ontvangen dan zal een van onze medewerkers contact met u opnemen om te bespreken of deze woning aan uw wensen voldoet, of dat wij wellicht een ander object in de verkoop hebben of krijgen, die dat wel doet. Mocht u op dit moment eigenaar zijn van een eigen woning dan geven wij u graag een indicatie van de te verwachten opbrengst en een inzicht in de verkoopmogelijkheden. Naast het samenstellen van deze brochure doen wij nog veel meer voor u om een woning te verkopen. Hierover informeren wij u graag in een vrijblijvend gesprek. Koopakte Na bovengenoemde overeenstemming wordt door ons kantoor een koopakte opgesteld. Kosten koper Tenzij anders vermeld is de verkoopprijs kosten koper. Dit wil zeggen dat de kosten voor het in eigendom verkrijgen van de kavel voor rekening van de koper zijn. Dit betreft vaak de overdrachtsbelasting, notariskosten voor het opmaken van de eigendomsakte, de hypotheekakte en het inschrijven daarvan bij het kadaster, de kadasterkosten en de afsluitprovisie van de financier. De makelaarscourtage komt niet voor rekening van de koper. Als de verkoper een makelaar inschakelt om zijn kavel te verkopen, dan moet hij zelf met de makelaar afrekenen voor deze dienst. De makelaar dient bij de verkoop vooral het belang van de verkoper en niet dat van de koper. Het kan daarom eveneens voor de koper van belang zijn een eigenmakelaar in te schakelen. De kosten van een door u ingeschakelde makelaar komen voor uw eigen rekening. Hoewel deze verkoopbrochure met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt voor eventuele onjuistheden, noch door Vivere Buitenwonen Makelaars, noch door de verkoper, enige aansprakelijkheid aanvaard. Alle verstrekte informatie dient te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De eventuele in deze brochure opgenomen plattegronden, tekeningen, situatieschetsen en dergelijke dienen uitsluitend ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Eventueel aangegeven maten dienen ter plaatse te worden nagemeten en kunnen eveneens afwijken van de werkelijkheid.

9 Indien u na het lezen van deze brochure nog vragen heeft of een toelichting wenst, neemt u dan contact met ons op (0575) Indien u al een eigen woning heeft, dan is vaak de vraag wat de te verwachten verkoopopbrengst zal zijn. Een waardebepaling is de eerste stap op weg naar een succesvolle verkoop. Graag geven wij u geheel vrijblijvend een indicatie van deze verkoopopbrengst. Tevens kunnen wij u dan stap voor stap duidelijk maken wat wij, als Vivere makelaars, u kunnen bieden bij eventueel de verkoop van uw huidige woning. Vivere Makelaars, Lankhorsterstraat 10, 7234 SR Wichmond Tel.: (0575) info@viveremakelaars.nl

Bosstraat 25 ong 2 Didam

Bosstraat 25 ong 2 Didam Bosstraat 25 ong 2 Didam Vraagprijs 125.000,- v.o.n. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving In de landschappelijke

Nadere informatie

Schooldijk 1 Schalkhaar

Schooldijk 1 Schalkhaar Schooldijk 1 Schalkhaar Vraagprijs 249.000,- k.k. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: http://www.buitenwonen.nl/ Omschrijving Uniek gelegen bouwkavel

Nadere informatie

Marsweg 6-8 Wesepe. Vraagprijs 182.991,- k.k.

Marsweg 6-8 Wesepe. Vraagprijs 182.991,- k.k. Marsweg 6-8 Wesepe Vraagprijs 182.991,- k.k. Vrielink Makelaars Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 0570-591007 E-mail: info@vrielinkmakelaars.nl Website: www.vrielinkmakelaars.nl Omschrijving Fraai centraal

Nadere informatie

Grensweg 0 ong Wehl. Vraagprijs ,- k.k.

Grensweg 0 ong Wehl. Vraagprijs ,- k.k. Grensweg 0 ong Wehl Vraagprijs 175.000,- k.k. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving Prachtig gelegen in het landelijk

Nadere informatie

Hardenbergerweg nst 33, Bergentheim

Hardenbergerweg nst 33, Bergentheim Hardenbergerweg nst 33, Bergentheim 275.000,-- k.k. Hardenbergerweg naast nr. 33 Bergentheim In het prachtige buitengebied tussen Hardenberg en Ommen, op korte afstand van het dorpje Bergentheim, bieden

Nadere informatie

Kerkstraat 5 2 Gaanderen

Kerkstraat 5 2 Gaanderen Kerkstraat 5 2 Gaanderen Koopsom 150.000,- k.k. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: http://www.buitenwonen.nl/ Omschrijving UNIEKE KANS! In het

Nadere informatie

Groot Lobberikweg 0 ong Loerbeek

Groot Lobberikweg 0 ong Loerbeek Groot Lobberikweg 0 ong Loerbeek Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving WILT U OP KORTE TERMIJN ZELF U DROOMHUIS

Nadere informatie

Lange Dijk 1 Olst. Vraagprijs ,- k.k.

Lange Dijk 1 Olst. Vraagprijs ,- k.k. Lange Dijk 1 Olst Vraagprijs 299.000,- k.k. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: http://www.buitenwonen.nl/ Omschrijving Namens onze opdrachtgever

Nadere informatie

Vlessendijk 35-37, Heeten

Vlessendijk 35-37, Heeten Vlessendijk 35-37, Heeten Vlessendijk 35-37, Heeten ALGEMEEN: Woonoppervlakte : 187 m 2 Inhoud woning : 650 m 3 Perceel oppervlak : 9.980 m2 Totaal oppervlakte bijgebouwen : 225 m 2 aantal bijgebouwen

Nadere informatie

Herenbrinksweg 2 Lierderholthuis

Herenbrinksweg 2 Lierderholthuis Herenbrinksweg 2 Lierderholthuis Prijs 389.000,00 kosten koper Buitenwonen Oost Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel. 088-3230123 info@buitenwonen.nl Omschrijving Op een centrale locatie in het Sallandse landschap

Nadere informatie

TE KOOP Bunnerweg Eelde

TE KOOP Bunnerweg Eelde TE KOOP Bunnerweg Eelde Totale oppervlakte: 03.13.45 ha Vraagprijs: 75.000,00 k.k. Lauwers 14, 9405 BL Assen Postadres: Postbus 855, 9400 AW Assen Tel.: 0592-390321 E-mail: info@huitingschoon.nl www.huitingschoon.nl

Nadere informatie

Harfsense Steeg 23 * Harfsen

Harfsense Steeg 23 * Harfsen Harfsense Steeg 23 * Harfsen Koopsom 296.500,- v.o.n. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving Op een van de mooiste

Nadere informatie

Reigervoortseweg 12 TOLDIJK

Reigervoortseweg 12 TOLDIJK Reigervoortseweg 12 TOLDIJK Reigervoortseweg 12 Toldijk REIGERVOORTSEWEG 12 Toldijk Ervaar de rust, ruimte en de natuur als u kiest voor deze lokatie om uw eigen huis te bouwen. In het buitengebied van

Nadere informatie

Asserwijk 50 Assen. Vraagprijs 299.000,- k.k.

Asserwijk 50 Assen. Vraagprijs 299.000,- k.k. Asserwijk 50 Assen Vraagprijs 299.000,- k.k. Buitenwonen Assen Lauwers 14 9405 BL Assen Tel: 0592-390322 E-mail: assen@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving Ruime woonboerderij met vrijstaande

Nadere informatie

Kribbe 2 Didam. Vraagprijs 625.000,- k.k.

Kribbe 2 Didam. Vraagprijs 625.000,- k.k. Kribbe 2 Didam Vraagprijs 625.000,- k.k. Vrielink Makelaars Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 0570-591007 E-mail: info@vrielinkmakelaars.nl Website: www.vrielinkmakelaars.nl Omschrijving Aan de rand van

Nadere informatie

Sangeldijk 16 Holten

Sangeldijk 16 Holten Sangeldijk 16 Holten Huurprijs 2.000,- p.m. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: http://www.buitenwonen.nl/ Omschrijving In de landelijke omgeving

Nadere informatie

Babberichseweg 52 Zevenaar

Babberichseweg 52 Zevenaar Babberichseweg 52 Zevenaar Vraagprijs 350.000,- k.k. Vrielink Makelaars Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: http://www.buitenwonen.nl/ Omschrijving Multifunctioneel

Nadere informatie

TE KOOP. Voormalig akkerbouwbedrijf Landgoed Het Trippenbos. Zuiderdiep 28, 9521 AT NIEUW-BUINEN

TE KOOP. Voormalig akkerbouwbedrijf Landgoed Het Trippenbos. Zuiderdiep 28, 9521 AT NIEUW-BUINEN TE KOOP Voormalig akkerbouwbedrijf Landgoed Het Trippenbos Zuiderdiep 28, 9521 AT NIEUW-BUINEN - totale grondoppervlakte: 44.98.15 ha - authentieke veenkoloniale boerderij - landbouwschuur van ca 210 m

Nadere informatie

Achter de Broeken 12 1 Ruinen

Achter de Broeken 12 1 Ruinen Achter de Broeken 12 1 Ruinen Koopsom 250.000,- v.o.n. Buitenwonen / HuitingSchoon Lauwers 14 9405 BL Assen Tel: 0592-390322 E-mail: assen@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving In dit

Nadere informatie

Lankhorsterweg 3 Wesepe

Lankhorsterweg 3 Wesepe Lankhorsterweg 3 Wesepe Vraagprijs 550.000,- k.k. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: http://www.buitenwonen.nl/ Omschrijving Prachtig gelegen

Nadere informatie

1 e Exloërmond 148 1 E Exloërmond

1 e Exloërmond 148 1 E Exloërmond 1 e Exloërmond 148 1 E Exloërmond Vraagprijs 298.000,- k.k. Buitenwonen Lauwers 14 9405 BL Assen Tel: 0592-390322 E-mail: assen@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving Vrijstaande woning

Nadere informatie

Twee bouwkavels aan de Kanaalweg te Smilde

Twee bouwkavels aan de Kanaalweg te Smilde Twee bouwkavels aan de Kanaalweg te Smilde Koopsom 175.000,- v.o.n. HuitingSchoon / Buitenwonen Lauwers 14 9405 BL Assen Tel: 0592-390321 E-mail: info@huitingschoon.nl Website: www.huitingschoon.nl Omschrijving

Nadere informatie

Torenweg 1 Odoorn. Koopsom ,- k.k.

Torenweg 1 Odoorn. Koopsom ,- k.k. Torenweg 1 Odoorn Koopsom 249.000,- k.k. HuitingSchoon Lauwers 14 9405 BL Assen Tel: 0592-390321 E-mail: info@huitingschoon.nl Website: www.huitingschoon.nl Omschrijving In slechte staat verkerend, maar

Nadere informatie

Veenweg 5 Sellingen. Vraagprijs ,- k.k.

Veenweg 5 Sellingen. Vraagprijs ,- k.k. Veenweg 5 Sellingen Vraagprijs 250.000,- k.k. Buitenwonen Lauwers 14 9405 BL ASSEN Tel: 0592-390322 E-mail: assen@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving Let op, het betreft een bieden

Nadere informatie

Hammerweg 69, Ommen. ALGEMEEN: Woonoppervlakte 160 m² Inhoud woning 544 m³ Perceel oppervlak circa m² Bouwjaar 1890 Aantal kamers 7

Hammerweg 69, Ommen. ALGEMEEN: Woonoppervlakte 160 m² Inhoud woning 544 m³ Perceel oppervlak circa m² Bouwjaar 1890 Aantal kamers 7 Hammerweg 69, Ommen HALFVRIJSTAANDE, KARAKTERISTIEKE WONING GELEGEN OP EEN PRACHTIGE LOCATIE. Op landgoed Eerde, tegenover het kasteel Eerde en tussen het prachtige Ommen en Den Ham mogen wij u namens

Nadere informatie

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond.

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. TE KOOP. Ritthemsestraat 127 4389 TE Ritthem Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. Het kavel is compleet geschoond

Nadere informatie

Ermelo Koningsweg 201

Ermelo Koningsweg 201 Ermelo Koningsweg 201 Inhoudsopgave pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Situatieschets 10 Kadastrale kaart 11 Plattegronden 12 Bestemmingsplaninfo buitengebied 13 Nadere

Nadere informatie

Bouwkavel van m² in Anna Paulowna (3 stuks) Adres Omschrijving Vraagprijs Status

Bouwkavel van m² in Anna Paulowna (3 stuks) Adres Omschrijving Vraagprijs Status Bouwkavel van 1.100 m² in Anna Paulowna (3 stuks) Adres Omschrijving Vraagprijs Status Grasweg 17, 1761 LG Anna Paulowna 3 bouwkavels te koop van elk circa 1.100 m² 230.000,- Vrij op naam Te koop Inhoud

Nadere informatie

TE KOOP. Voortmansweg, 7524 Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Voortmansweg, 7524 Enschede. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Voortmansweg, 7524 Vraagprijs 450.000,- k.k. Omschrijving In landgoederenzone "De Groene Scheg" op het landgoed 't Welna ligt deze unieke bouwkavel met een totaal oppervlakte van maximaal 9.000

Nadere informatie

TE KOOP. Molentiend 39 5469 EJ Erp Vraagprijs: 244.000 k.k.

TE KOOP. Molentiend 39 5469 EJ Erp Vraagprijs: 244.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 244.000 k.k. Omschrijving Bouw uw eigen vrijstaand landhuis in de dorpskern van Erp. Perceelsoppervlakte vanaf 750m2. Het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden voor de bouw van

Nadere informatie

Tuinstraat 10 en 12, Benningbroek

Tuinstraat 10 en 12, Benningbroek Tuinstraat 10 en 12, Benningbroek 749.000,-- k.k. Tuinstraat 10 en 12 Benningbroek Buitenwonen biedt u deze landelijk gelegen moderne vrijstaande woning aan met een vrijstaande garage en één bedrijfshal

Nadere informatie

Doesburgseweg 23 Kavel1 - Wehl

Doesburgseweg 23 Kavel1 - Wehl Vraagprijs 230.000,-- k.k. Aanstoot Van Bavel Makelaars Stationsstraat 11 7031 BM Wehl Tel: 0314-680840 Fax: 0314-683465 E-mail: info@aanstootvanbavel.nl Omschrijving Gunstig gelegen aan de rand van het

Nadere informatie

SCHERPENZEEL, NIEUWSTRAAT 103 KAVEL 3

SCHERPENZEEL, NIEUWSTRAAT 103 KAVEL 3 SCHERPENZEEL, NIEUWSTRAAT 103 KAVEL 3 BOUWKAVEL IN EEN LANDELIJKE EN GELIEFDE OMGEVING! Scherpenzeel is centraal gelegen in de Gelderse Vallei te midden van de weilanden, bossen en landgoederen. Het plangebied

Nadere informatie

Sloep 219 te Groningen

Sloep 219 te Groningen Sloep 219 te Groningen Heeft u vragen? Bel 050-8533733 of kijk op www.pandomo.nl Omschrijving Op leuke locatie met vrij uitzicht in de wijk Lewenborg gelegen HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met TUIN op het zuiden

Nadere informatie

INFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL

INFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL INFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL BERNHARDSTRAAT ONG. RUCPHEN Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning. BERNHARDSTRAAT ong. RUCPHEN Kadastraal perceel: gemeente Rucphen, sectie U, nummer 1129. Deel

Nadere informatie

TE KOOP. Damenweg 7a SOERENDONK. Koopprijs: v.o.n.

TE KOOP. Damenweg 7a SOERENDONK. Koopprijs: v.o.n. TE KOOP Damenweg 7a SOERENDONK Koopprijs: 250.000 v.o.n. Perceel: 900m² KENMERKEN Hoofdkenmerken Koopprijs Type grond Hoofdtype Algemene staat 250.000 v.o.n. Vrijstaand Inrichting Afmetingen Perceelgrootte

Nadere informatie

TE KOOP. Oude Grensweg 102, 7552 GD Hengelo. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Oude Grensweg 102, 7552 GD Hengelo. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Oude Grensweg 102, 7552 GD Vraagprijs 650.000,- k.k. Omschrijving Unieke bouwlocatie! De getoonde impressie betreft een voorbeeldwoning die gebouwd zou kunnen worden op deze fantastische locatie

Nadere informatie

TE KOOP. Broekkant 47 BUDEL. Koopprijs: k.k.

TE KOOP. Broekkant 47 BUDEL. Koopprijs: k.k. TE KOOP Broekkant 47 BUDEL Koopprijs: 149.000 k.k. Perceel: 2130m² KENMERKEN Hoofdkenmerken Koopprijs Type grond Hoofdtype Algemene staat 149.000 k.k. Vrijstaand Direct te aanvaarden Inrichting Afmetingen

Nadere informatie

Zelhem, Wittebrinkweg 1B Koopsom: 229.000,-- v.o.n.

Zelhem, Wittebrinkweg 1B Koopsom: 229.000,-- v.o.n. Zelhem, Wittebrinkweg 1B Koopsom: 229.000,-- v.o.n. Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars Hengelo Gld: tel.nr. 0575-462359 Vorden: tel.nr. 0575-555733 Zelhem: tel.nr. 0314-624215 BOUWKAVEL voor landhuis.

Nadere informatie

De kavel is eventueel te splitsen in TWEE BOUWKAVELS waardoor twee HALFVRIJSTAANDE WONINGEN gerealiseerd kunnen worden.

De kavel is eventueel te splitsen in TWEE BOUWKAVELS waardoor twee HALFVRIJSTAANDE WONINGEN gerealiseerd kunnen worden. Te koop aangeboden: RUIME BOUWKAVEL voor de bouw van een VRIJSTAANDE WONING gelegen op een mooie locatie in het buitengebied van BEEK gem. MONTFERLAND De kavel is eventueel te splitsen in TWEE BOUWKAVELS

Nadere informatie

Wekerom Otterloseweg 76

Wekerom Otterloseweg 76 Wekerom Otterloseweg 76 Unieke locatie voor het realiseren van een VRIJSTAANDE WONING De bestaande woning dient gesloopt te worden Geen aannemer of architect verplichting Prachtige locatie in het buitengebied

Nadere informatie

INFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL

INFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL INFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL KOEKOEKSTRAAT ONG. RUCPHEN Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning. KOEKOEKSTRAAT ong. SPRUNDEL Kadastraal perceel: gemeente Rucphen, sectie d, nummer 8398. Oppervlakte:

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL

VERKOOPINFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL VERKOOPINFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL AMALIALAANTJE 17 BOSSCHENHOOFD Bouwkavel Koopsom : mogelijkheid bouw vrijstaande woning met garage. : 99.000,= v.o.n. Perc. opp. : ca. 342 m 2. Droomt u al jaren van

Nadere informatie

Vettewinkelweg 1, Wijhe

Vettewinkelweg 1, Wijhe Vettewinkelweg 1, Wijhe Vettewinkelweg 1, Wijhe ALGEMEEN: Bouwjaar: 1906 Perceelsoppervlakte: 16.615 m² Indicatie woonoppervlakte: 370 m² Indicatie inhoud: 1.250 m 3 Bijzonder vrij gelegen in het Sallandse

Nadere informatie

Drempt, Zomerweg 43b Vraagprijs 240.000,-- k.k.

Drempt, Zomerweg 43b Vraagprijs 240.000,-- k.k. Drempt, Zomerweg 43b Vraagprijs 240.000,-- k.k. Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars Hengelo Gld: tel.nr. 0575-462359 Vorden: tel.nr. 0575-555733 Zelhem: tel.nr. 0314-624215 Drempt, Zomerweg 43b Prachtig

Nadere informatie

Balijeweg kavel te Wolfheze

Balijeweg kavel te Wolfheze Balijeweg kavel te Wolfheze Fotopresentatie Balijeweg kavel te Wolfheze Fotopresentatie Balijeweg kavel te Wolfheze Fotopresentatie Balijeweg kavel te Wolfheze Omschrijving Balijeweg kavel te Wolfheze

Nadere informatie

Boschdijk Eindhoven

Boschdijk Eindhoven www.maasmakelaars.nl Boschdijk 1109 - Eindhoven Vraagprijs 350.000,-- kosten koper Maas Makelaars Boschdijk 272 5612 HJ Eindhoven Tel: 040-2445455 Fax: 040-2449205 E-mail: info@maasmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Marsweg 6-8 Wesepe. Vraagprijs 390.000,- k.k.

Marsweg 6-8 Wesepe. Vraagprijs 390.000,- k.k. Marsweg 6-8 Wesepe Vraagprijs 390.000,- k.k. Vrielink Makelaars Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 0570-591007 E-mail: info@vrielinkmakelaars.nl Website: www.vrielinkmakelaars.nl Omschrijving DUBBEL BEWOONBARE

Nadere informatie

Otterlo Edeseweg ong.

Otterlo Edeseweg ong. Otterlo Edeseweg ong. Aan de rand van het buitengebied gelegen DUBBELE BOUWKAVEL Voor de bouw van TWEE GESCHAKELDE VRIJSTAANDE WONINGEN Op loopafstand van centrum en voorzieningen gelegen Geen verplichting

Nadere informatie

Brummen, Mercuriusweg ong. kavels

Brummen, Mercuriusweg ong. kavels Brummen, Mercuriusweg ong. kavels OMSCHRIJVING: Te koop bouwkavels van 743 m² en 781 m². Op bedrijventerrein Rhienderen Noord gelegen bedrijfskavels ter grootte van 743 m² en 781 m². Eventueel ook beschikbaar

Nadere informatie

Bennekom Veendersteeg 1

Bennekom Veendersteeg 1 Bennekom Veendersteeg 1 BOUWKAVEL gelegen in het buitengebied van Bennekom Fraaie locatie (locatie voormalig Kraatsgebouw ) Unieke kans om een vrijstaande woning te realiseren Geen verplichting architect

Nadere informatie

Steensel Riethovenseweg

Steensel Riethovenseweg De Reijenburg 42 5501 LD Veldhoven Tel. 040 254 15 28 Fax 040 253 26 45 info@henrikox.nl www.henrikox.nl Steensel Riethovenseweg Zeer fraai gelegen, ruime bouwkavel, nabij bossen en landerijen, eventueel

Nadere informatie

Bouwgrond Gemeente Oirschot

Bouwgrond Gemeente Oirschot Bouwgrond Gemeente Oirschot met mogelijkheid tot bouwen van bedrijfswoning Perceelgrootte 1.825 m² Bent u op zoek naar een perfecte locatie waar u wonen en werken kunt combineren? Dan is dit een uitgerekende

Nadere informatie

aan drukke weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen

aan drukke weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen Hammerweg 69, Ommen HALFVRIJSTAANDE, KARAKTERISTIEKE WONING GELEGEN OP EEN PRACHTIGE LOCATIE. Op landgoed Eerde, tegenover het kasteel Eerde en tussen het prachtige Ommen en Den Ham mogen wij u namens

Nadere informatie

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede)

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede) Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede) TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net

Nadere informatie

Peppellaan BC Tiel Vraagprijs ,- k.k.

Peppellaan BC Tiel Vraagprijs ,- k.k. 4005 BC Vraagprijs 182.500,- k.k. Dolron Rivierenland Makelaars Prinses Beatrixlaan 21 4001 AG Tel: 0344-62 22 20 Fax: 0344-63 57 55 E-mail: info@dolronrivierenland.nl Website: www.dolronrivierenland.nl

Nadere informatie

BOUWKAVEL VAN 1.350M2 VOOR LANDELIJK WONEN NABIJ SCHAGEN

BOUWKAVEL VAN 1.350M2 VOOR LANDELIJK WONEN NABIJ SCHAGEN BOUWKAVEL VAN 1.350M2 VOOR LANDELIJK WONEN NABIJ SCHAGEN Adres Omschrijving Vraagprijs Status Korte Ruigeweg 14 Nst, 1751 DE Schagerbrug Geschikt voor Landelijk woonhuis met bijgebouwen, beschutte ligging

Nadere informatie

Zuidwendingerweg 3 - Nieuwe Pekela

Zuidwendingerweg 3 - Nieuwe Pekela - Vraagprijs 257.500,= k.k. Vraagprijs 257.500,= k.k. Omschrijving -, 9663 AJ te. Onder architectuur gebouwd woonhuis met grote vrijstaande garage en ruime tuin. Deze zeer nette woning is gebouwd volgens

Nadere informatie

Bennekom Dijkgraaf ong. (bij nummer 18)

Bennekom Dijkgraaf ong. (bij nummer 18) Bennekom Dijkgraaf ong. (bij nummer 18) DRIE BOUWKAVELS gelegen in het buitengebied De Kraats Elke kavel biedt een prachtig weids uitzicht over de landerijen Landschappelijke inpassing ensemble vier vrijstaande

Nadere informatie

Kanaaldijk Oost 28 a en b Schalkhaar

Kanaaldijk Oost 28 a en b Schalkhaar Kanaaldijk Oost 28 a en b Schalkhaar Prijs 1.295.000,-- k.k. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: http://www.buitenwonen.nl/ Omschrijving Voor

Nadere informatie

De Weidenweg 17A - Ruinerwold

De Weidenweg 17A - Ruinerwold De Weidenweg 17A - Ruinerwold Vraagprijs: op aanvraag Gelegen in het buitengebied van Ruinerwold, op een steenworp afstand van het dorp Berghuizen, ligt dit voormalige melkveehouderijbedrijf. Betreft een

Nadere informatie

Kooiweg 2 Zwolle. Vraagprijs: 324.500,00 k.k.

Kooiweg 2 Zwolle. Vraagprijs: 324.500,00 k.k. Kooiweg 2 Zwolle Vraagprijs: 324.500,00 k.k. Op een mooie locatie gelegen in het buitengebied van Zwolle ligt dit agrarisch bedrijf, welke ook geschikt is voor een particulier. De boerderij is zeer centraal

Nadere informatie

Broekweg 102 - Leidschendam

Broekweg 102 - Leidschendam - Koopsom 89.000,= k.k. Koopsom 89.000,= k.k. Huur prijs Omschrijving - OPKNAPPER TE KOOP bovenwoning voorzien van 3 kamers. Indeling : Entree, hal, trapogang naar eerste verdieping: overloop met aangrenzend

Nadere informatie

TE KOOP. Dorpsstraat 15 Cadier en Keer

TE KOOP. Dorpsstraat 15 Cadier en Keer Oppervlakte 1000 m 2 Vraagprijs 250.000,- Kosten koper TE KOOP Dorpsstraat 15 Cadier en Keer Aan de rand van Cadier en Keer met het Limburgse Heuvelland als achtertuin, zijn deze twee kavels gelegen. Het

Nadere informatie

Stoofstraat 26 b 4751 WD Oud Gastel Vraagprijs 169.000,-- k.k.

Stoofstraat 26 b 4751 WD Oud Gastel Vraagprijs 169.000,-- k.k. Stoofstraat 26 b 4751 WD Oud Gastel Vraagprijs 169.000,-- k.k. Omschrijving Een eenvoudige maar verrassende vrijstaande woning met omsloten tuin op de zonzijde. De woning ligt in het buitengebied van Oud

Nadere informatie

Lunteren Hessenweg 152

Lunteren Hessenweg 152 Lunteren Hessenweg 152 Op een geweldige locatie gelegen, exclusieve BOUWKAVEL Met prachtige, nieuw gebouwde loods, groot circa 185 m² Centrale ligging tussen Lunteren en Barneveld Realisatie vrijstaande

Nadere informatie

Holthuizerstraat DIDAM

Holthuizerstraat DIDAM Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. Holthuizerstraat DIDAM Vraagprijs 95.000,00 kosten koper BOUWKAVELS NABIJ HOLTHUIZERSTRAAT 9 TE DIDAM. In het buitengebied op landelijke locatie gelegen bouwkavels voor

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE VAN: PERCEEL BOUWGROND

VERKOOPINFORMATIE VAN: PERCEEL BOUWGROND VERKOOPINFORMATIE VAN: PERCEEL BOUWGROND NABIJ KAPELSTRAAT 14, ZEGGE. PERCEEL BOUWGROND Oppervlakte : 675 m² Vraagprijs Beschikbaar : 145.000,= k.k. : per direct/doch in overleg. Omschrijving: Op een mooie

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Schoutenbosch 60 A Castricum. Vraagprijs ,- k.k.

INFORMATIEBROCHURE. Schoutenbosch 60 A Castricum. Vraagprijs ,- k.k. INFORMATIEBROCHURE Schoutenbosch 60 A Castricum Vraagprijs 550.000,- k.k. W E L K O M Deze brochure wordt u aangeboden door Teer Makelaars en de verkoper(s) van het pand. In deze brochure willen wij u

Nadere informatie

Zeijerweg 34 Ter Aard

Zeijerweg 34 Ter Aard Zeijerweg 34 Ter Aard Vraagprijs 249.000,- k.k. Buitenwonen/HuitingSchoon Lauwers 14 9405 BL Assen Tel: 0592-390321 E-mail: assen@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving Altijd nét buiten

Nadere informatie

Oude Borculoseweg 20

Oude Borculoseweg 20 Oude Borculoseweg 20 Warnsveld OUDE BORCULOSEWEG 20 Warnsveld Elke ochtend wakker worden van de vogels en genieten van het weidse uitzicht over weilanden? Dat kan in dit vrijstaande woonhuis gelegen aan

Nadere informatie

SOESTDIJKSEWEG NOORD *** TE BILTHOVEN

SOESTDIJKSEWEG NOORD *** TE BILTHOVEN SOESTDIJKSEWEG NOORD 482-484*** TE BILTHOVEN OMSCHRIJVING: KAVEL C In opdracht van Touchex II B.V. heeft H. van 't Hof architecten op het fraaie bosterrein "Beukenrode" ter grootte van bijna 25.000m²,

Nadere informatie

Stationsstraat 10 - Grijpskerk

Stationsstraat 10 - Grijpskerk - Vraagprijs 139.000,= k.k. Vraagprijs 139.000,= k.k. Omschrijving - Karakteristiek, vrijstaand woonhuis met schuur en tuin. De woning is gelegen in het dorp op 297m2 eigen grond. beschikt over alle voorzieningen,

Nadere informatie

Holthuizerstraat 9A & 9B, Didam

Holthuizerstraat 9A & 9B, Didam Holthuizerstraat 9A & 9B, Didam Aan de Holthuizerstraat in Didam verrijst een nieuw erf. Dit erf gaat bestaan uit vier royale halfvrijstaande woonhuizen gelegen aan een mandelig erf. Twee van deze zeer

Nadere informatie

TE KOOP Bouwkavel te Someren

TE KOOP Bouwkavel te Someren Postadres: Hoefweg 205 B Postadres; Postbus 77 2665 LB BLEISWIJK 7600 AB ALMELO T 088-4 111 888 T 0546-831010 E pvdknaap@wltm.nl E info@ltmvastgoed.nl TE KOOP Bouwkavel te Someren Brimweg nabij 10 (perceel

Nadere informatie

Kerkbuurt te Oostzaan Vraagprijs k.k.

Kerkbuurt te Oostzaan Vraagprijs k.k. Kerkbuurt 50-52 te Oostzaan Vraagprijs 139.000-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure vindt u nadere informatie

Nadere informatie

W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth

W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth Situatie Algemeen: Verwarming: - c.v.-ketel Details Inhoud (circa) : 1.868 m³ Perceeloppervlakte : perceeloppervlak m² Vloeroppervlakte (ca.) : 500 m² Bouwperiode (ca.) :

Nadere informatie

Diepenveenseweg 1a, Olst

Diepenveenseweg 1a, Olst Diepenveenseweg 1a, Olst Diepenveenseweg 1a, Olst ALGEMEEN: Bouwjaar: 1895 Indicatie woonoppervlakte: 123 m² Indicatie inhoud: 430 m 3 Genieten van de rust en natuur in een kasteel! We bieden u een exclusief

Nadere informatie

G. Sterringastraat 20 te Groningen

G. Sterringastraat 20 te Groningen G. Sterringastraat 20 te Groningen Heeft u vragen? Bel 050-8533733 of kijk op www.pandomo.nl Omschrijving In de gewilde woonwijk "de Hoornsemeer" gelegen ruime EINDWONING met aangebouwde BERGING en TUIN.

Nadere informatie

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net WINTERSWIJKSEWEG

Nadere informatie

Doesburgseweg 23 Kavel1 - Wehl

Doesburgseweg 23 Kavel1 - Wehl Vraagprijs 250.000,-- k.k. Aanstoot Van Bavel Makelaars Stationsstraat 11 7031 BM Wehl Tel: 0314-680840 Fax: 0314-683465 E-mail: info@aanstootvanbavel.nl Omschrijving Gunstig gelegen aan de rand van het

Nadere informatie

Albert Hahnlaan 3 - Groningen

Albert Hahnlaan 3 - Groningen - Vraagprijs 415.000,= k.k. Vraagprijs 415.000,= k.k. Omschrijving - Onder architectuur gebouwde vrijstaande bungalow op ca 915 m2 eigen grond, voorzien van 4 slaapkamers, zwembad, royale aangebouwde stenen

Nadere informatie

Te Koop. Zwaardweg, Midden Schouwen. 3.24.05 ha bouwland

Te Koop. Zwaardweg, Midden Schouwen. 3.24.05 ha bouwland Te Koop Zwaardweg, Midden Schouwen 3.24.05 ha bouwland 3.24.05 hectare bouwland Betreft een perceel bouwland gelegen aan de Zwaardweg te Kerkwerve. Middelzware gemakkelijk bewerkbare kleigrond. Afslibbaarheid

Nadere informatie

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Hal Woonkamer Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Woonkamer Keuken Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Nadere informatie

TE KOOP. Reviusstraat 80, 7552 GL Hengelo. Vraagprijs 419.000,- k.k.

TE KOOP. Reviusstraat 80, 7552 GL Hengelo. Vraagprijs 419.000,- k.k. TE KOOP Reviusstraat 80, 7552 GL Vraagprijs 419.000,- k.k. Omschrijving Op een uitstekende locatie in de wijk Groot-Driene gelegen zeer degelijk gebouwd, royaal bemeten en uitstekend onderhouden woonhuis,

Nadere informatie

Master Wielsmaplein 6 - Grou

Master Wielsmaplein 6 - Grou Master Wielsmaplein 6 - Grou Starters opgelet. Geheel renoveerde tussenwoning gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie op loopafstand van het centrum van Grou. De woning is in 2009 geheel gerenoveerd

Nadere informatie

TE KOOP. Stationsweg 33 Budel-Schoot. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Stationsweg 33 Budel-Schoot. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Stationsweg 33 Budel-Schoot Vraagprijs: 200.000 k.k. Perceel: 1250m² KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs Type grond Hoofdtype Algemene staat 200.000 k.k. Vrijstaand Inrichting Afmetingen Perceelgrootte

Nadere informatie

Woonboerderij Middelerstraat 10 8121 RP Olst

Woonboerderij Middelerstraat 10 8121 RP Olst Woonboerderij Middelerstraat 10 8121 RP Olst VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het

Nadere informatie

KAVELS - WOEZIKSESTRAAT 416, WIJCHEN

KAVELS - WOEZIKSESTRAAT 416, WIJCHEN KAVELS - WOEZIKSESTRAAT 416, WIJCHEN Pagina 1 van 9 KAVELS - WOEZIKSESTRAAT 416, WIJCHEN Adres Woeziksestraat 416 Postcode 6604 CD Plaats Wijchen Perceeloppervlak 15400 m2 Aanvaarding in overleg Vraagprijs

Nadere informatie

J o r d a an 38 te Laren

J o r d a an 38 te Laren Jordaan 38 te Laren Aan charmante laan, op loopafstand van het Centrum van Laren, alsmede in directe omgeving van natuurgebieden, sportvelden, zwembad, (lagere)scholen en uitvalswegen, ligt deze prachtige

Nadere informatie

KAVELS - BERKENKAMP, VIANEN. HW Makelaardij Hoeveweg AE Wijchen T: M:

KAVELS - BERKENKAMP, VIANEN. HW Makelaardij Hoeveweg AE Wijchen T: M: KAVELS - BERKENKAMP, VIANEN Pagina 1 van 9 KAVELS - BERKENKAMP, VIANEN Adres Berkenkamp Postcode 5434 PC Plaats Vianen Perceeloppervlak 4000 m2 Aanvaarding in overleg Vraagprijs 349.000 Omschrijving Deze

Nadere informatie

Langestraat 77 - Noordhorn

Langestraat 77 - Noordhorn - Vraagprijs 199.000,= k.k. Vraagprijs 199.000,= k.k. Omschrijving - te Ruim opgezette, unieke vrijstaande woning in de dorpskern van. De woning heeft een zeer ruime garage waarin meerdere auto s terecht

Nadere informatie

Havikskruid 35 - Kampen

Havikskruid 35 - Kampen Havikskruid 35 - Kampen Vraagprijs 174.500,= k.k. Omschrijving Havikskruid 35 - Kampen Helft van een dubbel woonhuis met garage!! In de woonwijk Cellesbroek-Middenwetering in Kampen is deze fraai gelegen

Nadere informatie

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn.

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn. OMSCHRIJVING Wat een unieke kans! Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn. Kortom, zoekt u een ruime kluswoning met kantoorruimte,

Nadere informatie

Brochure. Hardenbrink 1-3 te Epe. Huurprijs: 1.395,- p.m. geen BTW en servicekosten van toepassing

Brochure. Hardenbrink 1-3 te Epe. Huurprijs: 1.395,- p.m. geen BTW en servicekosten van toepassing Brochure Hardenbrink 1-3 te Epe Huurprijs: 1.395,- p.m. geen BTW en servicekosten van toepassing W W W.DEHAAN -MAKELAARS.NL EPE, HARDENBRINK 1-3 Representatieve kantoorruimte van ca. 210 m². Deze representatieve

Nadere informatie

WESEPE, Boxbergerweg 55A

WESEPE, Boxbergerweg 55A WESEPE, Boxbergerweg 55A Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of

Nadere informatie

Colijnsplaat: Beatrixstraat Koopsom vanaf ,- v.o.n.

Colijnsplaat: Beatrixstraat Koopsom vanaf ,- v.o.n. Colijnsplaat: Beatrixstraat Koopsom vanaf 169.500,- v.o.n. Omschrijving: 3 nieuw te bouwen woningen midden in het vissersdorp Colijnsplaat. Het betreft ruime (circa 340 m³) woningen met onder meer een

Nadere informatie

Vogelenzangseweg, Vogelenzang MAKELAARS. 50 jaar kennis in Kennemerland

Vogelenzangseweg, Vogelenzang MAKELAARS. 50 jaar kennis in Kennemerland Vogelenzangseweg, Vogelenzang MAKELAARS 50 jaar kennis in Kennemerland Op een unieke locatie, tussen Bennebroek en Vogelenzang, is er de mogelijkheid om uw eigen huis te bouwen. Schitterende, rustige locatie

Nadere informatie

Pagina 1 van 6. HW Makelaardij Hoeveweg AE Wijchen T: M:

Pagina 1 van 6. HW Makelaardij Hoeveweg AE Wijchen T: M: Pagina 1 van 6 HW Makelaardij KAVELS - BERKENKAMP 53, VIANEN Adres Berkenkamp 53 Postcode 5434 PC Plaats Vianen Perceeloppervlak 4000 m2 Aanvaarding in overleg Omschrijving Deze toekomstige bouwkavel is

Nadere informatie