Nieuwsbrief Nr. 5, 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Nr. 5, 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Nr. 5, 2015 Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar. In een jaar zien wij mensen komen en gaan. Baby s worden geboren en kinderen worden groot. Soms te groot om lid te blijven bij de Speelotheek. Stagiaires komen en gaan weer als ze veel geleerd hebben. Maar ook wijzigingen in vrijwilligers,omdat hun persoonlijke situatie verandert of omdat ze een baan vinden. Wat altijd blijft is mooi en nieuw speelgoed. Een andere verandering dit jaar is de verbouwing van de Bibliotheek tot een multifunctionele centrum, samen in een gebouw Sigma, Vluchtelingenwerk, UVV, Bibliotheek en de Speelotheek. En is Speelotheek Pinoccio voor het eerst twee hele weken gesloten geweest. Hopelijk heeft u daar niet teveel last van gehad. Wij hebben deze twee weken hard gewerkt om al het nieuwe speelgoed in te voeren en te nummeren, zodat u het weer kunt lenen. Uitleentermijn verlengd naar vier weken! Wij hebben veel leden en daar zijn wij enorm blij mee. Met het toenemen van leden hebben we ook meer vrijwilligers nodig om de leden te kunnen helpen. Zoals u wel gemerkt heeft is het vaak druk tijdens de openingstijden van de Speelotheek. Dit zorgt er soms voor dat u langer moet wachten. Ook kan het zijn dat u speelgoed heeft ingeleverd en dat er niet direct tijd is om het ingeleverde speelgoed te controleren. Het is natuurlijk nooit fijn als blijkt dat het speelgoed niet compleet is ingeleverd, maar het is nog vervelender als u dat pas hoort als u thuis bent. Vandaar dat wij besloten hebben de uitleentermijn van drie weken te verlengen naar vier weken. Hopelijk geeft dit meer spreiding van drukte in de Speelotheek. Zo kunt u weer rustig op zoek naar passend speelgoed voor uw kind. Automatisch incasso lidmaatschapsgeld 2016 In februari 2016 zal het lidmaatschapsgeld voor het jaar 2016 worden geïncasseerd. De tarieven voor 2016 zijn: Groot 32,50 Klein 25,00 Dreumes 10,00 Het lidmaatschapsgeld zal op 18 februari 2016 van uw rekening worden afgeschreven. Het incassant-id is NL31ZZZ Uw machtigingskenmerk is uw klantnummer. Heeft u nog vragen over deze incasso? Stuur dan een naar: info@speelotheekpinoccio.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. P.s. Weet u dat er weer volop spekjes aanwezig zijn! Speelgoed uitzoeken kan hongerig maken.

2 Openingstijden in de kerstvakantie De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat de openingstijden afwijken van de normale openingstijden. Wij zijn in de kerstvakantie op de reguliere dagen geopend, met uitzondering van vrijdag 25 december (1 e kerstdag) en vrijdag 1 januari (nieuwjaarsdag), dan zijn wij gesloten. Gesloten op vrijdag 25 december en vrijdag 1 januari (Per abuis staat bij een aantal leden dat het speelgoed terug verwacht wordt op 25 december, dit klopt niet, want dan in de Speelotheek gesloten. Het speelgoed mag teruggebracht worden op 28 december) Welkom vrijwilligers De afgelopen tijd zijn wij druk in de weer geweest met het vinden van nieuwe vrijwilligers. Dit was noodzakelijk, omdat het ledenaantal toeneemt. Speelotheek Pinoccio hecht er veel waarde aan dat alle kinderen lid zouden moeten kunnen worden van de Speelotheek. Een ledenstop lag echter op de loer. De enige remedie om een ledenstop te voorkomen was het werven van meer vrijwilligers. Wij hebben aandacht gevraagd bij de lokale kranten en gekregen. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Van harte welkom Yvonne, Jacinta, Evelien, Lien en Marga. Ook Anne, Fatima en Nikita hebben zich aangemeld als vrijwilliger bij de Speelotheek. Onze stagiaires Souhaila, Asma en Iris gaan de Speelotheek binnenkort verlaten en willen hun bedanken voor hun inzet bij de Speelotheek. Nieuwe website Achter de schermen is hard gewerkt aan een nieuwe website. De oude voldeed niet meer en onze wensen waren in de loop van de tijd ook veranderd. Je kunt de website bekijken op Vergeet niet ons te liken op Facebook en ons te volgen op Twitter om op de hoogte te blijven. Op de nieuwe website kun je (bijna) al ons speelgoed vinden. Zodat je ook rustig thuis op de bank speelgoed uit kunt zoeken. Is het speelgoed op het moment dat u komt lenen niet in de Speelotheek, dan kunt u het speelgoed eventueel reserveren. Heeft u op- en aanmerkingen over de nieuwe website, dan horen wij dat graag. U kunt ons bellen en mailen.

3 In the Spotlight Enkele jaren geleden ging ik bij een vriendin op bezoek en zag een groot playmobil huis staan voor haar dochter. Al snel ging het gesprek hierover en bleek ze het geleend te hebben bij de Speelotheek. De voordelen van de Speelotheek heb ik goed in mijn oren geknoopt. Toen onze zoon zes maanden oud was, zijn we lid geworden van de Speelotheek. Het leuke van de Speelotheek vind ik dat je speelgoed kunt uitproberen en kijken wat bij je kindje past. We hebben allerlei verschillende loopauto's uitgeprobeerd toen hij één jaar was. Er was niet één favoriete, maar vooral dat er elke keer een andere stond, stimuleerde hem om er telkens achter aan te gaan. Het klus-speelgoed waarmee hij papa kon nadoen viel ook altijd in de smaak. Nu is hij drie jaar en vindt hij vooral het speelgoed leuk in de categorie fantasie. Hij heeft veel gespeeld met het huis van Winnie the Pooh en Nijntje. Ook komt telkens bepaald soort speelgoed terug. Ik geloof dat we al drie keer de ark van Noah hebben geleend. Eerst waren alleen de poppetjes leuk, later de geluidjes en nu de combinatie met de piano die er bovenop zit. Onze dochter is nu 8 maanden oud en nu moet mijn zoon ook af en toe iets uitkiezen voor haar. Dat is wel erg moeilijk. Gelukkig is ze niet zo moeilijk en speelt ze overal mee. Het uitproberen van speelgoed vind ik een groot voordeel van de Speelotheek, want goed en leuk speelgoed is best prijzig. Ook kun je een keer iets meenemen wat je helemaal niet kent. Zo hebben we een keer wedgit geleend. Ons totaal niet bekend, maar één van de medewerkers raadde het aan. Het was voor onze zoon nog te moeilijk om alleen mee te spelen, maar samen spelen was des te leuker. Telkens andere vormen maken en proberen om een plaatje na te maken, was heel grappig. Je moet er wel ruimtelijk inzicht voor hebben. Pijnlijk om te merken dat je dat als moeder niet altijd hebt, ach je kunt dus ook wat leren van het speelgoed van je kinderen. Mirjam van Bokhorst Zwarte Piet als vrijwilliger Dit jaar een primeur bij Speelotheek Pinoccio! Zwarte Piet had de advertenties in de kranten zien staan en ze heeft zich aangemeld als vrijwilliger. Na een korte maar intensive inwerkingsperiode heeft Zwarte Piet zich een dag ingezet bij Speelotheek Pinoccio. Onze vrijwilligers, maar ook de leden, waren aangenaam verrast. Helaas is Piet weer terug naar Spanje, maar we hopen dat ze volgend jaar weer komt. We houden een plekje voor haar vrij.

4 Peuterochtend De peuterochtend van maandag 7 december had als thema Winter. De winter lijkt nog niet echt door te zetten, maar dat mocht de pret niet drukken. Er waren wel 20 kinderen die enthousiast mee hebben gezongen met het lied dat iedereen kent: In de maneschijn. Heerlijk om al die kinderen zo uit volle borst mee te horen zingen. En andere kinderen genieten weer in stilte. Aan de blije snuitjes te zien, hadden ze allemaal weer veel plezier. De muziekinstrumenten die de kinderen zelf mochten gebruiken, droegen daar aan bij. Het was muisstil tijdens het voorlezen door Mieke Bijl van het verhaal: Lekker slapen Sammie. Wil je ook een peuterochtend meemaken, dat kan. De peuterochtend is er weer op maandag 21 december in de bibliotheek van Nijkerk. U bent vanaf 10 uur van harte welkom. Uiteraard wordt er ook een leuk verhaal voorgelezen. Het thema is Kerst en er worden leuke placemats gemaakt. Koffie en thee staat klaar en ook aan de kinderen is gedacht. De medewerkers van de Speelotheek zijn al vanaf uur aanwezig om het speelgoed klaar te zetten, maar ook voor u om speelgoed terug te brengen of weer mee te nemen. De eerstvolgende peuterochtenden zijn: Maandag 21 december thema Kerst Maandag 4 januari Peuterdans met Daphne Stemkens Maandag 21 januari ism de buurtsportcoaches Nieuw speelgoed in ons assortiment D3 Hello Kitty Manege, leeftijd vanaf 18 maanden Deze paarden set van 41 delen heeft een paardenstal, paardenkar en een kruiwagen. Hello Kitty en haar paarden zullen het hier zeker naar hun zin hebben. Maar met de Play BIG Bloxx kun je er natuurlijk altijd weer iets anders van maken. G62 Mathable junior, leeftijd vanaf 5 jaar Junior versie van Mathable; de rekenvariant van Scrabble. Leg de cijfers zo op het bord, dat deze een kloppende rekensom vormen! Met 60 stenen en een dubbelzijdig spelbord voor twee spelvarianten. Voor 2-4 spelers vanaf 5 jaar. Ben jij een rekenwonder?

5 F277 Flipsies boot, leeftijd vanaf 4 jaar Sandy droomt ervan om dolfijnenverzorgster te zijn. Transformeer haar droomhuis naar een luxe jacht en maak samen de leukste tochtjes. Druk op de magische ketting om alles over Sandy te weten te komen of plaats haar op één van de 8 Magic Points en luister naar de vrolijke reactie. F 275 PLAYMOBIL Super 4 Geheime piratenvesting Ben je dol op avonturen? Dan is deze superleuke speelset van Playmobil net iets voor jou! De set is voorzien van Super 4-heldin Ruby Red uit Gunpowder Island! Door het strodak open te klappen. wordt het anonieme piratenhuis op Gunpowder Island omgetoverd tot een zwaarbewapende vesting met reuzenkanon. Op het balkon bevindt zich nog een draai- en zwenk baar kanon met 3 projectielen om af te vuren. F284 en F296 Brandweer kazerne en -auto Hij is heel accuraat, brandweerman Sam, hij staat altijd paraat, Brandweerman Sam. Help jij Brandweerman Sam een handje om de brandjes te blussen? Norbert is weer een beetje stout geweest en heeft in de winkel van zijn moeder een krant in brand gestoken. Tatuuut, tatuuuut. G 93 Het poepspel, leeftijd vanaf 3 jaar Het snelle spel waarbij iedereen windt! Raak zoveel mogelijk kaarten kwijt door kaarten af te leggen. Wat komt er na WC-papier? Handen wassen! Leg zo snel mogelijk de goede kaart met de goede kleur neer.let op: je mag geen twee kaarten met dezelfde kleur op elkaar leggen! Heb je geen kaarten meer? Druk op het scheetkussen. De speler die de meeste kaarten overhoudt, verliest en speelt verder met een drol op. Aantal spelers: 2+. F121 Geluiden Pretpark [fischer-price] Plezier verzekerd wanneer je kind ontdekt wat er allemaal mogelijk is in het amusementspark. De Little People kunnen van de ene attractie in de andere, compleet met actie en muziek.

6 G67 Cupking, leeftijd vanaf 8 jaar Bouw met gekleurde cups je eigen driedimensionale piramide. Speel 1 of meer kaarten in 1 kleur om je linker- of rechterbuurman aan te vallen. Die moet ter verdediging kaarten van dezelfde kleur met een hogere waarde spelen. Lukt dat, dan verlegt hij de aanval naar zijn buurman. Wie zich niet kan verdedigen moet een cup uit zijn piramide tikken met alle gevolgen van dien. Is je piramide volledig ingestort, dan wint de speler die de meeste cups overheeft. Cup King is een vrolijk en dynamisch spel voor de hele familie. De "vallende" cups en het interactieve spelverloop zorgen voor veel gezellige spelmomenten! Bieb Nijkerk in een nieuw jasje! Sinds maandag 9 november is de bibliotheek in Nijkerk weer open en kunt u kennismaken met een bibliotheek die nog meer inspireert en uitnodigt! U vindt dan alle media van de bibliotheek overzichtelijk op de begane grond. De nieuwe inrichting is heel herkenbaar onderverdeeld in drie werelden voor Volwassenen: Literatuur & Cultuur, Spannend & Actief en Liefde & Leven. Daarnaast de afdelingen Kids 0-8 jaar, Jeugd 8-12 jaar en Jong 12+. Natuurlijk krijgen ook het leescafé met de kranten en tijdschriften, de internetfaciliteiten en het nieuwe medialab een eigen plek. De collectie komt in deze werelden mooi tot zijn recht, fris en uitnodigend met aansprekende beelden. De medewerkers lopen rond om u op alle plekken behulpzaam te zijn. De inname robot is verdwenen en u kunt materialen voortaan 24 uur per dag inleveren. En de uitleenperiode voor de boeken is verlengd tot 8 weken, ook betaalt u geen boete voor te laat! Fijne feestdagen! Volg ons op op twitter. En like ons op facebook Openingstijden Adres Maandagmorgen uur tot uur Frieswijkstraat 99 Woensdagmiddag uur tot uur T (tijdens openingstijden) Vrijdagmiddag uur tot uur E info@speelotheekpinoccio.nl Vrijdagavond uur tot uur

Nieuwsbrief Nr. 4, 2015

Nieuwsbrief Nr. 4, 2015 Nieuwsbrief Nr. 4, 2015 Hoewel het toch echt herfst is, hebben we vorige week genoten van de laatste mooie dagen voordat de herfst echt zijn intrede deed. Hopelijk volgen in de herfstvakantie nog meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2016

Nieuwsbrief Nr. 5, 2016 Nieuwsbrief Nr. 5, 2016 De Sinterklaasactiviteiten zijn nauwelijks voorbij of we richten ons al weer op Kerst, kerstvakantie en de jaarwisseling. Voor de meesten een hele fijne tijd vol met huiselijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2014

Nieuwsbrief Nr. 5, 2014 Nieuwsbrief Nr. 5, 2014 Sinterklaas is weer naar Spanje vertrokken. We maken ons op voor de kerstdagen. Kerstboom, lichtjes en familie staan deze dagen centraal. Heerlijk schaatsen op het plein of aan

Nadere informatie

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten Jaargang 25 Nr. 3 Vrije dagen 17 okt. Groep 1-2-3 vrij 20-24 okt. Alle kinderen herfstvakantie Bijzondere activiteiten 14 okt. Kamp groep 1-2-3 15 okt. Kamp groep 1 t/m 8 16 okt. Kamp groep 4 t/m 8 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016 Nieuwsbrief Nr. 2, 2016 Wat een heerlijke tijd van het jaar. Na de donkere dagen van de winter is nu de zomertijd ingegaan en worden de dagen weer langer. Dat geeft meteen meer energie en dat zie je ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 1, 2015

Nieuwsbrief Nr. 1, 2015 Nieuwsbrief Nr. 1, 2015 Voor u ziet u de eerste nieuwsbrief van 2015. In deze nieuwsbrief starten we met een nieuwe rubriek: In the spotlight. Wij zijn benieuwd naar jullie verhalen. Wil jij ook eens in

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Een speelotheek: wat, wie en waarom p. 2. Het speelgoed p. 3. De organisatie Medewerkers Huisvesting p. 4

Inhoudsopgave. Een speelotheek: wat, wie en waarom p. 2. Het speelgoed p. 3. De organisatie Medewerkers Huisvesting p. 4 Informatieboekje Inhoudsopgave Een speelotheek: wat, wie en waarom p. 2 Het speelgoed p. 3 De organisatie Medewerkers Huisvesting p. 4 Openingstijden Lid worden Uitlenen p. 5 Te laat, kwijt of beschadigd

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

Sokkerwei KZ Castricum. Dit is ook ons postadres.

Sokkerwei KZ Castricum. Dit is ook ons postadres. Geopend op; dinsdag woensdag zaterdag 9.00-10.00 uur 15.00-16.00 uur 11.00-13.00 uur Bezoekadres: Basisschool de Sokkerwei Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum Dit is ook ons postadres. Info@sotcastricum.nl www.sotcastricum.nl

Nadere informatie

Leners informatie. Welkom bij de Speelotheek!

Leners informatie. Welkom bij de Speelotheek! Leners informatie Welkom bij de Speelotheek! Bij uw lidmaatschapskaart ontvangt u dit informatieboekje. In dit boekje kunt u handige informatie vinden en een korte uitleg over de werkwijze van de Speelotheek.

Nadere informatie

Onderdeel van. informatie

Onderdeel van. informatie Onderdeel van informatie Leners informatie Welkom bij de Speelotheek! Bij uw lidmaatschapskaart ontvangt u dit informatieboekje. In dit boekje kunt u handige informatie vinden en een korte uitleg over

Nadere informatie

Geopend op zaterdag van 11.00-13.00 uur. Bezoekadres: Geesterduinweg 1 1902 CC Castricum

Geopend op zaterdag van 11.00-13.00 uur. Bezoekadres: Geesterduinweg 1 1902 CC Castricum Geopend op zaterdag van 11.00-13.00 uur Bezoekadres: Geesterduinweg 1 1902 CC Castricum Postadres: Stichting Speel-o-theek Castricum Postbus 43 1900 AA Castricum Voorwoord Een speel-o-theek: Wat is dat?

Nadere informatie

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten.

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Het krantje DECEMBER 2016 Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Je vindt hier zowel informatie rond voorbije evenementen, als mededelingen rond aankomende

Nadere informatie

Informatie & Uitleenvoorwaarden Speelotheek Harlekino

Informatie & Uitleenvoorwaarden Speelotheek Harlekino Informatie & Uitleenvoorwaarden Speelotheek Harlekino www.speelotheekharlekino.nl uitgave september 2013 Wat is een speelotheek? De speelotheek is voor speelgoed wat een bibliotheek is voor boeken. Je

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief december TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht,

Nadere informatie

Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel indruk heeft gemaakt.

Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel indruk heeft gemaakt. NIEUWSBRIEF VRIJWILLIGERSRAAD STICHTING PULSE Nummer 32- December 2017 Voorwoord Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.21 december 2016

Nieuwsbrief nr.21 december 2016 Nieuwsbrief nr.21 december 2016 Inhoud: - Rabobank clubkas campagne - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Jaarvergadering - Donateurs bedankt - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers

Nadere informatie

Het speelspookkrantje

Het speelspookkrantje Het speelspookkrantje Carnaval 2017 editie Voorwoordje Hallo speelspookvrienden, Fijn dat je onze nieuwsbrief leest. De winter loopt op z'n einde, we horen de vogeltjes terug fluiten... hoog tijd voor

Nadere informatie

Roodkapje en haar zieke voorleesoma

Roodkapje en haar zieke voorleesoma Toneelstuk opening Kinderboekenweek 2016 Roodkapje en haar zieke voorleesoma Tekst Rian Visser Rollen Roodkapje Moeder Oma Boze wolf Jager Verteller In het verhaal staat een prentenboek centraal. In dit

Nadere informatie

Baby s houden van boeken! voorlezen leuk, gezellig én leerzaam!

Baby s houden van boeken! voorlezen leuk, gezellig én leerzaam! Baby s houden van boeken! voorlezen leuk, gezellig én leerzaam! Waarom zo vroeg beginnen? Baby s kunnen veel meer dan je denkt. Luisteren Vanaf de eerste dag luistert je baby naar jouw stem. Al begrijpt

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Laat u verrassen en INSPIREREN!

Laat u verrassen en INSPIREREN! Laat u verrassen en INSPIREREN! De Nieuwe Bibliotheek De bibliotheek is tegenwoordig zo veel meer dan alleen boek-uitleen. Boeken blijven en ze blijven belangrijk, maar media als cd s, dvd s, cd-roms,

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

DECEMBER groet, namens alle vrijwilligers, Isabel van Beckum, Voorzitter

DECEMBER groet, namens alle vrijwilligers, Isabel van Beckum, Voorzitter DECEMBER 2016 Beste leden, Met pakjesavond net achter de rug breekt voor ons vaak een wat rustiger tijd aan. De meeste kinderen krijgen volop nieuw speelgoed en al dat nieuws moet een plekje krijgen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief november Speelotheek Veenendaal

Nieuwsbrief november Speelotheek Veenendaal Nieuwsbrief november 2014 Speelotheek Veenendaal Een nieuwsbrief vol met speelgoed dat we mochten uit kiezen in de speelotheek van Gorinchem, omdat zij gingen sluiten. Verkleedkleren, puzzels, spelletjes,

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Het bestuur

Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Het bestuur Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Dit jaarverslag is tot stand gekomen door terug te kijken op onze website / facebookpagina / mail etc. van het afgelopen jaar en er vervolgens een aantal

Nadere informatie

WAT IS EEN SPEEL-O-THEEK?

WAT IS EEN SPEEL-O-THEEK? Informatie over: WAT IS EEN SPEEL-O-THEEK? De speel-o-theek is een uitleencentrum voor speelgoed met als doel het uitlenen van goed, duurzaam en verantwoord speelgoed. Er zijn altijd medewerksters aanwezig

Nadere informatie

Dino weken afgesloten

Dino weken afgesloten Dino weken afgesloten De kleuters hebben de afgelopen weken keihard gewerkt aan het thema over dinosauriërs. Dat was te zien en bovendien een enorm succes! Ze hebben een geweldig museum in elkaar gezet.

Nadere informatie

KNOKKE-HEIST BIBLIOTHEEK BIBLIOTHEEK SCHARPOORD BIBLIOTHEEK SCHARPOORD FILIAAL HEIST FILIAAL WESTKAPELLE

KNOKKE-HEIST BIBLIOTHEEK BIBLIOTHEEK SCHARPOORD BIBLIOTHEEK SCHARPOORD FILIAAL HEIST FILIAAL WESTKAPELLE BIBLIOTHEEK KNOKKE-HEIST BIBLIOTHEEK SCHARPOORD BIBLIOTHEEK FILIAAL SCHARPOORD HEIST FILIAAL WESTKAPELLE Welkom! De bibliotheek is een open huis. Iedereen is welkom en kan ter plaatse gratis gebruik maken

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Take a look at my life 50

Take a look at my life 50 Take a look at my life 50 Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

uitleenreglement Adres: Laan van Straatsburg 2 1826 BZ Alkmaar Telnr: 072-5620449

uitleenreglement Adres: Laan van Straatsburg 2 1826 BZ Alkmaar Telnr: 072-5620449 uitleenreglement Adres: Laan van Straatsburg 2 1826 BZ Alkmaar Telnr: 072-5620449 Openingstijden : Wo. 13.30-15.30 19.00-20.00 Vrij. 11.00-12.00 Za. 10.00-12.00 STICHTING SPEEL-O-THEEK DE SPEELBOEG Website:

Nadere informatie

Montessori Peuterkrant

Montessori Peuterkrant Montessori Peuterkrant Kerstkrant 2006 Illustratie : Sarah Naar de basisschool. Er gaan in het nieuwe jaar wel vier peuters naar de basisschool. Naar groep B van Agnes en Annelies gaat Amy (febr). Ties,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 1, 2016

Nieuwsbrief Nr. 1, 2016 Nieuwsbrief Nr. 1, 2016 Speelotheek Pinoccio groeit! In 2015 zijn we veel in de publiciteit gekomen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. We hebben nieuwe vrijwilligers mogen verwelkomen in ons team.

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis

Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis Voorwoord December 2015 Sinterklaas is net weer achter de rug of het volgende feest kondigt zich alweer aan. Altijd weer een drukke maand de decembermaand, maar wel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

Informatie & Uitleenvoorwaarden Speelotheek Harlekino

Informatie & Uitleenvoorwaarden Speelotheek Harlekino Informatie & Uitleenvoorwaarden Speelotheek Harlekino www.speelotheekharlekino.nl uitgave juni 2016 Wat is een speelotheek? De speelotheek is voor speelgoed wat een bibliotheek is voor boeken. Je kunt

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. mijn vrije tijd

Inhoud. Mijn leven. mijn vrije tijd Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Hobby... 4 Hoofdstuk 2 Contact... 6 Hoofdstuk 3 Lezen... 8 Hoofdstuk 4 Kijken... 10 Hoofdstuk 5 Spelen... 12 Hoofdstuk 6 Samen in een huis... 14 Hoofdstuk 7 Op bezoek...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2015

Nieuwsbrief Nr. 2, 2015 Nieuwsbrief Nr. 2, 2015 Veel nieuws te melden in deze nieuwsbrief. Zo zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ken jij iemand die zich graag inzet voor de maatschappij en iets met kinderen heeft, laat

Nadere informatie

ma di wo do vr za zo Begin thema Logeerkoffer mee

ma di wo do vr za zo Begin thema Logeerkoffer mee Augustus 0 WELKOM 7 0 7 Logeerkoffer mee 0 7 0 Deze maand beginnen we weer met het VVE programma Piramide. Piramide is een totaalprogramma waarbij alle ontwikkelingsgebieden van het kind gestimuleerd worden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

LEENWIJZER 2018 De Bibliotheek Gelderland Zuid heeft 26 vestigingen

LEENWIJZER 2018 De Bibliotheek Gelderland Zuid heeft 26 vestigingen LEENWIJZER 2018 De Bibliotheek Gelderland Zuid heeft 26 vestigingen De Mariënburg Angeren Beek-Ubbergen Bemmel Beuningen De Biezantijn Doornenburg Elst Ewijk Gendt Groesbeek Haalderen Hatert Heteren Huissen

Nadere informatie

Welkom! Wegwijs voor nieuwe leden. Weverijstraat 9 8900 Ieper tel. 057 239 420 bibliotheek@ieper.be. mei 2011

Welkom! Wegwijs voor nieuwe leden. Weverijstraat 9 8900 Ieper tel. 057 239 420 bibliotheek@ieper.be. mei 2011 Welkom! Wegwijs voor nieuwe leden mei 2011 Weverijstraat 9 8900 Ieper tel. 057 239 420 bibliotheek@ieper.be Fijn om je als lid welkom te heten! Onze bibliotheek telt zo n 14.000 actieve leden. Evenveel

Nadere informatie

Reglement Speelotheek Het Speelpunt 2016

Reglement Speelotheek Het Speelpunt 2016 Reglement Speelotheek Het Speelpunt 2016 Locatie van uitleen Adres Slochterenweg 27, Arnhem Schoolgebouw Aletta Jacobsschool Openingstijden op locatie: Maandag 10.00 uur 11.30 uur Woensdag 14.00 uur -

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 21-12-2018 Van de directie Van de MR Sintviering Kerstviering Kerstvakantie Agenda CJG - Grenzen stellen CJG - Voldoende slapen Van de directie De kerstvakantie 2018 en het nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Nieuws. Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers. Inhoudsopgave. Nummer 16 jaargang

Nieuws. Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers. Inhoudsopgave. Nummer 16 jaargang Nieuws Nummer 16 jaargang 4 22-12-2017 Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers Inhoudsopgave Voorwoord Beste ouders, Voorwoord door Peter 1 Algemeen nieuws 2 Nieuws uit de groepen 3 Stagiaires

Nadere informatie

23 DECEMBER 2016 / NUMMER

23 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 23 DECEMBER 2016 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2016. U hebt er dit jaar zo n 40 stuks ontvangen en daardoor kunnen meeleven met het

Nadere informatie

Woordeloze Woensdag 18. Glimlachmomentjes #22

Woordeloze Woensdag 18. Glimlachmomentjes #22 Woordeloze Woensdag 18 Ik heb weer een blok Stralend de wereld in gehad en zo bijzonder is het soms hoe alles bij elkaar gaat passen. Ook dit keer weer werd er geëindigd met een heel mooie passend nummer

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand NUMMER 9 JAARGANG 5 17 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 17 dec s avonds kerstdiner voor alle kinderen beide locaties 18 dec Start kerstvakantie beide locaties 4 jan Alle kinderen weer naar

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

BETUWSE JEUGDKAMPEN. Kamp Courant 2017

BETUWSE JEUGDKAMPEN. Kamp Courant 2017 BETUWSE JEUGDKAMPEN Kamp Courant 2017 INLEIDING Beste BJK ers! De zon begint al lekker te schijnen, de vogeltjes zijn aan het fluiten, de avonden worden langer en de kampeerkriebels komen naar boven. Dit

Nadere informatie

Kwispellezen Beestachtig goed lezen met een hond.

Kwispellezen Beestachtig goed lezen met een hond. Kwispellezen Beestachtig goed lezen met een hond. Met een frisse blik Landelijke studiedag MLP en 4you! 07 juni 2018 Utrecht Demi van der A www.kwispellezen.nl Kwispellezen Kinderen lezen voor aan een

Nadere informatie

December 2017 Belangrijke data: uur, uur) elke vrijdag tot uur naar school extra Wist u dat:

December 2017 Belangrijke data: uur, uur) elke vrijdag tot uur naar school extra Wist u dat: December 2017 Belangrijke data: 21 december School tot 12.00 uur i.v.m. het kerstdiner 21 december KERSTDINER + Kerstcafé (Siersteenlocatie 17.30 18.45 uur, Radiumlocatie 18.00 19.00 uur) 21 december Kerstmarkt

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

Vriendschap. Tekst > Reporters: Valeriya Miasnikova & Serena Passarelli - april Valeriya

Vriendschap. Tekst > Reporters: Valeriya Miasnikova & Serena Passarelli - april Valeriya Tekst > Reporters: Valeriya Miasnikova & Serena Passarelli - april 2018 Valeriya Zes jaar geleden ben ik naar België gekomen. Een maand later ben ik mama geworden. In een gesloten Facebookgroep voor Russischsprekende

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

Informatie & Uitleenvoorwaarden

Informatie & Uitleenvoorwaarden Informatie & Uitleenvoorwaarden speelotheek HARLEKINO Pijnacker Uitgave maart 2012 Wat is een speelotheek? De ontwikkeling van kinderen gaat razendsnel. Een baby wordt dreumes en is dan vooral bezig met

Nadere informatie

Vergietpiet & Kwebbelpiet

Vergietpiet & Kwebbelpiet Vergietpiet & Kwebbelpiet Een onvergetelijke Sinterklaasviering Opzet van de show Vergietpiet en Kwebbelpiet brengen een show met een spannend verhaal waar de kinderen actief bij betrokken worden. Bij

Nadere informatie

Informatie. Kopie wijkblad voor 1 maart 2012 inleveren bij één van de redactieleden of mail het naar

Informatie. Kopie wijkblad voor 1 maart 2012 inleveren bij één van de redactieleden of mail het naar Informatie Bestuur Voorzitter Henk Sierdsema Hildewarelaan 3 280933 Secretaris Edo van Rossum Hildewarelaan 17 475522 Penningmeester Ellen Bakker Hildewarelaan 19 280227 Bestuurslid Anja Vervoort Graaf

Nadere informatie

Peuterspeelzaal Viooltjes Stockholm 1 3124 SG Schiedam 06-44726350. violierkids@komkids

Peuterspeelzaal Viooltjes Stockholm 1 3124 SG Schiedam 06-44726350. violierkids@komkids Themabrief Wij gaan voorlezen Maart en april 2014 Peuterspeelzaal Viooltjes Stockholm 1 3124 SG Schiedam 06-44726350 violierkids@komkids Wat willen wij? In het begin van de zomer gaan wij in de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Speel-o-theek De Bolderwagen november 2006

Nieuwsbrief Speel-o-theek De Bolderwagen november 2006 Nieuwsbrief Speel-o-theek De Bolderwagen november 2006 Sinterklaasfeest Zaterdag 25 november komen de pieten bij de Speel-o-theek langs. Alle kinderen en ouders zijn uitgenodigd om van 9.30 tot 11.30 uur

Nadere informatie

HANDLEIDING. Sandy Droomhuis / Luxe Jacht VTech Printed in China NL

HANDLEIDING. Sandy Droomhuis / Luxe Jacht VTech Printed in China NL HANDLEIDING Sandy Droomhuis / Luxe Jacht 2015 VTech Printed in China 91-003081-005 NL Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve

Nadere informatie

Hieronder vindt u het vakantierooster van het nieuwe schooljaar

Hieronder vindt u het vakantierooster van het nieuwe schooljaar Jrg. 15 nr. 18 12 juni 2014 Agenda 17-06 Schoolreisje groep 7 18-06 Groep 3 bezoekt bibliotheek 26-06 Schoolreisje groep 5 en 6 30-06 groep 3 t/m 7 rapporten mee 03-07 groep 8 rapporten mee 03-07 Afscheid

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Het kalenderjaar is alweer bijna ten einde en het nieuwe jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief april 2015 In deze nieuwsbrief: nieuw speelgoed, Nijntje 60 jaar, info van de speelotheek en de creatieve dag van een clv-klas. T11 Winnie de Pooh doos: electro, puzzels, rijgplankjes, magneetplaten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

INKIJKEXEMPLAAR. challenges voor ouders en kids! Spelboekje. Samenspel. Tover een glimlach op je gezin VAN DE FAMILY FACTORY

INKIJKEXEMPLAAR. challenges voor ouders en kids! Spelboekje. Samenspel. Tover een glimlach op je gezin VAN DE FAMILY FACTORY INKIJKEXEMPLAAR 20 challenges voor ouders en kids! Spelboekje Samenspel Tover een glimlach op je gezin VAN DE FAMILY FACTORY Samenspel is ontwikkeld voor de Week van de Opvoeding 2018 Concept en tekst:

Nadere informatie

Voordelen van de bieb

Voordelen van de bieb Voordelen van de bieb Een abonnement van de bieb biedt jou eindeloos lees-, kijk- en luisterplezier. Naast boeken leen je ook gratis muziek, films, luisterboeken, tijdschriften en bladmuziek. Een keuze

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 7. Eindverslag 86. Extra opdrachten 90. Tips voor op school 94

Inhoud. Inleiding 7. Eindverslag 86. Extra opdrachten 90. Tips voor op school 94 Inhoud Inleiding 7 deel 1 lees- en kijkbio Hoofdstuk 1 Verhalen vertellen 10 Hoofdstuk 2 Zelf verhalen vertellen 12 Hoofdstuk 3 Voorlezen 16 Hoofdstuk 4 Verhalen lezen 18 Hoofdstuk 5 Verhalen in boeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter Thema Winter Basisschool De Bron Spiesheem 54 3907 NJ Veenendaal Nieuwsbrief 5, januari 2015 instroomgroep en groep 1/2 Januari 2015 Nieuwe leerlingen: In de instroomgroep is Zuzanna Kok gestart en in

Nadere informatie

Het speelspook krantje

Het speelspook krantje Het speelspook krantje Herfsteditie 2016 Voorwoord Beste lid van hetspeelspook, Wat fijn dat je onze nieuwsbrief leest. t Is weer voorbij die mooie zomer Dit lied galmt dezer dagen wel eens door ons hoofd.

Nadere informatie

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018 Nieuwsbrief nr. 29 december 2018 Inhoud: - Jaarvergadering - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers - Rabobank Clubkas Campagne - Donateurs

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar E S W U T BE N E P M A K D G U JE T t n N a A r R k K p Kam 60 Jaar 9 1 0 2 1959-2019 60 jaar Betuwse Jeugdkampen! De jongeren uit de Betuwe gingen 60 jaar geleden voor het eerst in de zomer op jeugdkamp.

Nadere informatie

Weeknieuws week 50. Peutercollege weetjes:

Weeknieuws week 50. Peutercollege weetjes: Weeknieuws week 50 Peutercollege weetjes: - We hebben een nieuwe collega in onze invalpool. Haar naam is Albertina dos Santos en we zijn erg blij dat ze ons team komt versterken. - Heeft u al aan de leidster

Nadere informatie

Wingerd nieuws Kerstkaarten naar Opella

Wingerd nieuws Kerstkaarten naar Opella Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 22 december 2016 Jaargang 22, nummer 6 Wingerd nieuws Kerstkaarten naar Opella Gisteren hebben we alle kaarten uit de boom naar de mensen bij Opella gebracht.

Nadere informatie

n s N i w s e u Deze maand o.a: * Nr. 7 * Maand: * Mei 2015

n s N i w s e u Deze maand o.a: * Nr. 7 * Maand: * Mei 2015 O n s Deze maand o.a: N i e u w s * Nr. 7 * Maand: * Mei 2015 Wij organiseren op maandag activiteiten. Maandag 23 maart was het schilderen. Dat deden we buiten. De kinderen mochten zelf weten wat ze gingen

Nadere informatie

Leenwijzer Geniet met de bieb!

Leenwijzer Geniet met de bieb! Leenwijzer 2017 Geniet met de bieb! De Mariënburg Beek-Ubbergen Bemmel Beuningen De Biezantijn Elst Ewijk Gendt Hatert Heteren Huissen Kekerdom Lent Leuth Malden Millingen aan de Rijn Muntweg Ooij Oosterhout

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief November. Marriëtte. Sinterklaas. Tarief. Uitbreiding

Nieuwsbrief November. Marriëtte. Sinterklaas. Tarief. Uitbreiding Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Gantellaan 1 2642 JK Pijnacker, T 015 202 3033 Pijnacker@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief November In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden, toekomstige

Nadere informatie

Kalender van deze maand

Kalender van deze maand Kalender van deze maand 03-06 Zwemmen groepen 4-5-6 05-06 Schoolhandbaltoernooi in Spierdijk 09-06 Eerste Pinksterdag 10-06 Tweede Pinksterdag / Pinkstervakantie t/m 14/6 11-06 Vrij 12-06 Vrij 13-06 Vrij

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Informatie. Bibliotheek Ommen Chevalleraustraat EE Ommen Tel.:

Informatie. Bibliotheek Ommen Chevalleraustraat EE Ommen Tel.: Informatie Bibliotheek Ommen Chevalleraustraat 6 7731 EE Ommen Tel.: 0529-452158 E-mail: bib.ommen@bibov.nl www.bibliotheekommen.nl Bibliotheek Lemele Kerkweg 1a 8148 PX Lemele Tel.: 0572-331479 Fax: 0572-330981

Nadere informatie