Nieuwsbrief Nr. 1, 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Nr. 1, 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Nr. 1, 2015 Voor u ziet u de eerste nieuwsbrief van In deze nieuwsbrief starten we met een nieuwe rubriek: In the spotlight. Wij zijn benieuwd naar jullie verhalen. Wil jij ook eens in onze nieuwsbrief staan? Dat kan! Meld je aan via de of loop bij ons binnen. Daarnaast zijn wij op zoek naar vrijwilligers die mee willen doen aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland! Wij kunnen wel wat extra handen gebruiken. Peuterochtend Maandagmorgen 2 februari was er weer een gezellige peuterochtend. Een ochtend met een leerzaam tintje. Is jouw kindje soms ook druk en kan hij of zij moeilijk tot rust komen? Cynthia Versteeg-Ringeling kwam deze maandag voorlezen uit haar eigen boekje: Sam en Snibbel willen even niet druk zijn. 'Sam en Snibbel willen even niet druk zijn' is het verhaal over Sam die, zoals bijna ieder kind, wel eens druk is. Sams knuffel Snibbel helpt hem om de indrukken van de dagelijkse dingen los te laten. Zodat Sam ruimte in zijn hoofd krijgt en rust in zijn lichaam. Een voorleesverhaaltje met een kleine ontspanningstruc, om de dagelijkse drukte (van je kind) even te doorbreken. De kinderen vonden het geweldig en deden enthousiast mee met de oefeningen samen met de knuffels. Tip voor thuis: Ga lekker naast je kind liggen tijdens het voorlezen, en voel hoe fijn het is om even samen te ontspannen. De eerst volgende peuterochtend is op maandag 2 maart en het thema van deze ochtend is: buurtsportcoaches. De peuterochtend van maandag 6 april komt te vervallen in verband met 2 e paasdag.

2 Peuterochtend Hoevelaken Op maandag 4 maart is de peuterochtend in Hoevelaken. Heleen Kraal is er deze keer bij om de kleuters te vermaken met spel en muziek. De peuterochtend in Hoevelaken wordt nog niet zo goed bezocht als de peuterochtend in Nijkerk. Ken je mensen in Hoevelaken met kinderen onder de 4 jaar, laat ze weten dat ze van harte welkom zijn op de eerste woensdag van de maand. Wandelwagensoos Vindt u het leuk om ander ouders te ontmoeten? Dan bent u van harte welkom op de wandelwagensoos. De wandelwagensoos is speciaal voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. De wandelwagensoos is een initiatief van het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met de Bibliotheek Nijkerk, Icare en Speelotheek Pinoccio. Entree is gratis en de koffie staat klaar! Ook opa s en oma s met hun kleinkinderen zijn welkom. De eerst volgende wandelwagensoos is al op maandag 16 maart a.s. Loop gewoon eens binnen en laat je verrassen. Maandag ochtend open vanaf uur Is het u al opgevallen? Vanaf 1 januari jl. zijn wij op de maandagochtend een half uur eerder open. U kunt op maandag al vanaf uur bij ons terecht. Zo heeft U heeft die dag een half uur langer de tijd om speelgoed terug te brengen en nieuw speelgoed te lenen. In the spotlight: Jantine Rebel Sinds een jaar of drie ben ik lid van de Speelotheek. Bij ieder bezoek aan de bibliotheek lokte de SOT, dus na wat informatie te hebben gevraagd, zijn we lid geworden. Sindsdien komen we heel geregeld bij de SOT om speelgoed uit te zoeken, wij vinden het ideaal dat de SOT in de bibliotheek zit, zo combineren we beide dingen in 1 bezoekje. Onze kinderen (van 5 en 3 jaar) vinden het altijd weer een feest om naar de Speelotheek te gaan. Met veel plezier zoeken zij weer iets nieuws uit, waar dan thuis druk mee gespeeld wordt. Sanne, van 5 kiest op dit moment het liefst Playmobil, en daar is gelukkig een groot aanbod van! Jesse, van 3 kiest het liefst iets met auto's of stoer buitenspeelgoed. Zoals een tijdje terug: We gingen samen met de fiets naar de Speelotheek, de skelter stond er. Maar ja, met de fiets kon ik hem niet meenemen: "Dan rijd ik er toch op naar huis?" was zijn idee, en ja, dat hebben we dan maar gedaan. (de terugrit duurde wel een stuk langer, dan de heenweg ;-) ) Ik ben van plan nog lang lid te blijven van de speelotheek, we zijn erg tevreden. En...er is nog genoeg speelgoed wat we nog nooit mee naar huis hebben genomen! Groeten, Familie Rebel

3 MAS stagiaires In januari hebben wij weer afscheid moeten nemen van twee van onze MAS stagiaires. Anouk en Sophie, we hopen dat jullie veel bij ons geleerd hebben. Uiteraard mogen jullie altijd terugkomen als vrijwilliger. Dianthe van Zoeren neemt vanaf 13 februari het stokje over van Anouk en komt ons team dan versterken op de vrijdagmiddag. Daarnaast zijn wij heel blij met Nikita Walet die elke vrijdagmiddag en -avond stage bij ons loopt. Nikita is nog aanwezig tot en met 3 april. Openingstijden in de voorjaarsvakantie In de voorjaarsvakantie zijn wij op onze reguliere tijden geopend. Dat betekent dat wij gewoon voor u klaar staan op de tijden die u van ons gewend bent. Speelotheek Pinoccio is op de volgende Feestdagen gesloten Vrijdag avond 3 april (Goede vrijdag) Maandag 6 april (2 e Paasdag) Maandag 27 April (Koningsdag) Uiteraard houden wij er met de uitleentermijn rekening mee, dat u op deze dagen het speelgoed niet kunt terugbrengen. Speelgoedcommissie Op 5 maart heeft de speelgoedcommissie een vergadering. Tijdens deze vergadering wordt besloten welk nieuw speelgoed aangeschaft gaat worden. Heb jij nog een suggestie voor speelgoed dat aangeschaft moet worden, laat het ons voor die tijd weten. Wie weet staat jouw idee binnenkort in de speelotheek! Nieuw speelgoed De speelgoedcommissie komt regelmatig samen om te kijken welk nieuw speelgoed er aangeschaft moet worden. Hierbij een uitgebreide selectie van on nieuwe speelgoed. Reserveren kan! G135 Kling Klang Bos, Vanaf ca. 2 jaar 1-3 spelers en een volwassene. Spelduur ca. 15 minuten Een spelletjesverzameling waar muziek in zit. In het Kling-Klang-bos speelt elk dier een muziekinstrument. Alleen het kleine muisje Mia heeft nog niet kunnen beslissen welk instrument ze zou willen leren bespelen. Daarom gaat ze bij al haar vriendjes langs om de instrumenten uit te proberen. In vijf afwisselende spellen raken kinderen met eenvoudige ritmes en verschillende klanten vertrouwd. Bovendien wordt hun gevoel voor muziek, creativiteit en fantasie gestimuleerd. Met 3 leuke muziekinstrumenten. Ontwikkeld door een muziekpedagoog. G202 Woordenschat, Groep 1/2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8 Woordenschat uitbreiden en spelenderwijs trainen. In het spel Woordenschat voor 2-8 spelers of teams, worden woorden verzameld en ingedeeld naar betekenis, samenhang en eigenschap. Een woorden - zoekspel met: welke dingen plakken, weet je wat er allemaal in je broekzak kan zitten, wat je op het strand kan vinden of wat erop zolder kan liggen? Weet je wat zacht, warm of hoekig is?

4 G204 Toverwoorden en Heksenspreuken, Leeftijd: geschikt voor de groepen 1 t/m 6 Vier spellen in één spel voor het oefenen van de klanken k, l, r, s. De vier spellen houden zich aan de stapsgewijze opbouw van articulatietherapie. Het oefenen wordt eenvoudiger gemaakt door de leuke tekeningen, grappige opdrachten en rijmpjes rondom de heks en haar dieren in de heksenkeuken. Zo kunnen kinderen spelenderwijs en met plezier hun uitspraak oefenen. Spelidee: in de heksenkeuken gaat zo veel verkeerd. De heks is het recept voor de heksensoep vergeten en de raaf heeft de ingrediënten gestolen. De kinderen gaan de heks helpen bij het koken en vertellen wat de ingrediënten zijn of zeggen een heksenspreuk. Daarbij gaan er verschillende klanken in een grote ketel. De ingrediënten worden uitgekozen naar doelklank, klankpositie en moeilijkheidsgraad. G199 Max Oefensysteem Een uniek zelf controlerend leermiddel bestaande uit een spelbord en kaartensets. Bij Max staan de opgave, het antwoord en de controle op één en dezelfde regel. De kinderen tekenen of schrijven direct naast de opgave met de Max marker de antwoorden op een verwisselbare, uitwisbare, transparante antwoordstrook en controleren door het klepje open te doen. Met verschillende kaartensets om te oefenen vanaf groep 3. De antwoorden zijn niet zichtbaar op de opdrachtkaart. Deze zijn te zien door de opdrachtkaart in het Max spelbord te schuiven en het klepje te openen. De rode folie van het spelbord maakt de antwoorden dan pas zichtbaar. D140 Tappy de Schildpad, leeftijdscategorie vanaf 1,5 jaar vormenschildpad met hamertje, als je alle vormpjes erin hebt geslagen met de hamer gaat de schildpad zijn hoofd weer naar buiten. F237 Chuggington ijsgrot Speel vanaf nu met Chuggington Die-Cast op een hoger niveau met Chuggington - Koko's ijsgrot Speelset met Stack Track. Het rails systeem is verbeterd met een gemakkelijker klik systeem en de mogelijkheid om omhoog te bouwen. Met de nieuwe rails en deze 3- in-1 lay-out speelset van Chuggington Die-Cast is het mogelijk om op verschillende manieren de lucht in te bouwen en de treinen van hoog naar laag te laten rijden. Laat de treinen van boven naar beneden door de spannende ijsgrot sjezen en pas op dat ze niet uit de gladde bochten vliegen. Gebruik je fantasie en bouw steeds weer een andere baan en daag de treinen uit om over de ijzige rails te rijden. Bouw van hoog naar laag en de treinen racen zelf naar beneden over het spoor. Inclusief Koko, 3-in-1 Layout. Met 1 set kan je verschillende spannende spoorbanen bouwen.

5 F255 Peppa s Klaslokaal Speel met Peppa en haar klasgenootjes een dagje op school! Het Peppa klaslokaal bevat 2 tafels en 2 banken, een schoolbord, 5 figuurtjes: Peppa, 3 klasgenootjes en haar lerares! Speelgoed in the picture Wij hebben ontzettend veel mooi en leuk speelgoed en spellen. Helaas blijven sommige vaak in de schappen liggen omdat ze niet in het zicht liggen of omdat ze onbekend zijn. We willen erin deze nieuwsbrief weer een paar onder de aandacht brengen. Ze zijn te leuk om te laten liggen! G82 Mathable junior, 2-4 spelers vanaf 5 jaar. Junior versie van Mathable; de rekenvariant van Scrabble. Leg de cijfers zo op het bord, dat deze een kloppende rekensom vormen! Met 60 stenen en een dubbelzijdig spelbord voor twee spelvarianten. G211 Kikeriki!, Leeftijd: 3 tot 99 jaar Wanneer de haan kraait, begint het werk op het land. Eerst worden alle dieren gewekt en gevoerd. Maar waar zijn deze bewoners van de boerderij eigenlijk? Met wat geluk en nadenken vinden de kinderen hen wel terug Een spellenverzameling van drie dobbelspelen van verschillende moeilijkheidsgraad en een memoriespel. Leuk cadeau om vertrouwd te raken met het gezelschapsspel Aantal spelers: 2-5. Spelduur: ca. 5 tot 10 minuten. BC9, Meccano Build & Play, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar Meccano 'Build & Play' set. Met deze super leuke Meccano set, van flexibel kunststof, kun je 2 verschillende voertuigen maken. G197 Haba Huhu Als je een spel wenst te spelen met kleuters waar de spanning aan tafel te snijden is, moet je beslist deze doos van Haba eens lenen. Elke speler krijgt een aantal verschillende gekleurde spoken die terug in hun spookhuis moeten worden geplaatst. Als de zon volledig opgekomen is en nog niet alle spoken staan in de burchten, verliezen alle spelers. Samenwerken is belangrijk, samen winnen is fantastisch.

6 BC52, Paardenstal Lego Duplo (Lego) Lego Duplo Ville Paardenstal. In deze paardenstal staat plezier centraal. Speel met de paarden, maak een koetstocht met de pony of sleep de zilveren beker in de wacht op het toernooi! G36 Robbies Tafelavontuur Oefenen met tafels kan op verschillende manieren. Kinderen kunnen bijvoorbeeld sommen uit hun rekenboek maken of oefenen op de computer. Maar wat is er nu fijner dan de tafels samen oefenen in een leuk gezelschapsspel? Robbies Tafelavontuur is zo n bordspel, dat gespeeld kan worden door vier spelers. Wie is het eerst bij het hondenhok Het doel van het spel is eenvoudig: breng Robbie veilig naar zijn hondenhok. Hiervoor moeten de kinderen met de dobbelsteen gooien om verder te komen op het spelbord. Onderweg kunnen ze op speciale vakjes komen. Op sommige vakjes moet de speler een tafelsom uitrekenen, of een vraag op een kaartje beantwoorden. Wie als eerste het hondenhok heeft bereikt, is de winnaar van het spel. Oefenen met bekende tafels Op het spelbord staan vakjes met een keersom. Dit zijn altijd sommen als 1 x..., 2x... enzovoorts. Om te weten welke som uitgerekend moet worden, moet de speler één van de tafelmuntjes pakken. Hier staat bijvoorbeeld het getal 3, of het getal 8 op. Dat is dan de tafel waarmee de speler moet rekenen. Het voordeel hiervan is dat de kinderen zelf kunnen bepalen welke tafels wel en niet meedoen in het spel. Robbiemuntje of boze hond Als een speler een tafelsom goed uitrekent, of een vraag goed beantwoordt, krijgt hij een Robbiemuntje als beloning. Dit is een muntje met twee kanten: een Robbiekant en een Boze Hond-kant. Het muntje kan bewaard worden en ingezet worden wanneer de speler aan de beurt is. Als de speler het muntje met de Robbiekant naar boven inlevert, mag hij nog een keer gooien. Maar met de Boze Hond boven mag de speler het muntje op het spelbord leggen. Een speler die hierop komt, moet dan helemaal terug naar het eerstvolgende veilige vak (een veld met Tom of Tamira). F126 stoplicht met autobaan en F83 vliegveld

7 NLdoet! Doe jij mee? Het Oranje Fonds organiseert, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige-inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Meld je bij ons aan om mee te doen aan de grootste vrijwilligers actie van Nederland. Dat kan per mail, telefonisch of persoonlijk bij ons in de Speelotheek. Iedereen die handig is met een sopje en een doek kan mee doen. En heb je niet veel tijd, wij zijn al blij met elk uurtje dat u bij ons de handen uit de mouwen kunt steken. Alle beetjes helpen! Doe jij mee? Volg ons op op twitter. En like ons op facebook Openingstijden Adres Maandagmorgen uur tot uur Frieswijkstraat 99 Woensdagmiddag uur tot uur T (tijdens openingstijden) Vrijdagmiddag uur tot uur E info@speelotheekpinoccio.nl Vrijdagavond uur tot uur

Nieuwsbrief Nr. 5, 2014

Nieuwsbrief Nr. 5, 2014 Nieuwsbrief Nr. 5, 2014 Sinterklaas is weer naar Spanje vertrokken. We maken ons op voor de kerstdagen. Kerstboom, lichtjes en familie staan deze dagen centraal. Heerlijk schaatsen op het plein of aan

Nadere informatie

Toverwoorden en Heksenspreuken

Toverwoorden en Heksenspreuken Toverwoorden en Heksenspreuken Een spel voor het oefenen van klanken Voor 2 4 spelers vanaf 4 jaar Speelduur: circa 15 20 minuten Concept en illustraties: Claudia Stöckl Pagina 1 van 8 Spelmateriaal Inhoud

Nadere informatie

spelregels SPELREGELS spelen en leren, kijk eens wat ik al kan!

spelregels SPELREGELS spelen en leren, kijk eens wat ik al kan! spelregels z SPELREGELS spelen en leren, kijk eens wat ik al kan! Spelen en leren, kijk eens wat ik al kan! HOERA, IK BEN 4! inhoud: - 30 getallen memokaarten - grote zachte dobbelsteen - 4 Bobolino-puzzels

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2015

Nieuwsbrief Nr. 4, 2015 Nieuwsbrief Nr. 4, 2015 Hoewel het toch echt herfst is, hebben we vorige week genoten van de laatste mooie dagen voordat de herfst echt zijn intrede deed. Hopelijk volgen in de herfstvakantie nog meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2015

Nieuwsbrief Nr. 2, 2015 Nieuwsbrief Nr. 2, 2015 Veel nieuws te melden in deze nieuwsbrief. Zo zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ken jij iemand die zich graag inzet voor de maatschappij en iets met kinderen heeft, laat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2015

Nieuwsbrief Nr. 5, 2015 Nieuwsbrief Nr. 5, 2015 Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar. In een jaar zien wij mensen komen en gaan. Baby s worden geboren en kinderen worden groot. Soms te groot om lid te blijven bij de Speelotheek.

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2014

Nieuwsbrief Nr. 4, 2014 Nieuwsbrief Nr. 4, 2014 De herfst is begonnen. Dit weekend wordt de klok een uur terug gezet, dus we krijgen weer lange avonden. Gezellig om na het eten nog een leuk spelletje te spelen met de kinderen.

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016 Nieuwsbrief Nr. 2, 2016 Wat een heerlijke tijd van het jaar. Na de donkere dagen van de winter is nu de zomertijd ingegaan en worden de dagen weer langer. Dat geeft meteen meer energie en dat zie je ook

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Beste leden, Isabel van Beckum KERST 2018

Beste leden, Isabel van Beckum KERST 2018 KERST 2018 Beste leden, 40 jaar speelotheek! Dat kan jullie niet ontgaan zijn. We kijken terug op een mooi najaar met een succesvolle open dag en een gezellige reünie. Sinds de zomer hebben we tientallen

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2017

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2017 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2017 Nieuws uit de groep: Woensdag 4 oktober deden we met maar liefst 4 teams mee met het korfbaltoernooi voor groep 3 en 4. De kinderen hebben het ontzettend goed gedaan! Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2016

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2016 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2016 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van oktober. Door middel van de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alles wat er in de groep gebeurd. Ook vertellen we wat

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

HANDIG SPELEN MET EEN HOND

HANDIG SPELEN MET EEN HOND l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n HANDIG SPELEN MET EEN HOND OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN HIER LEES JE HANDIGE INFORMATIE OVER SPELEN MET EEN HOND. JE

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 3 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Digitaal leerlingportfolio Op donderdag 22 november krijgt het team een scholing m.b.t.

Nadere informatie

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt.

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Nieuws uit de groepen Nr. 27 arpil 2016 De kinderopvang Knuffels We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Als het kan dan gaan we ook op pad met de

Nadere informatie

MAART Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking

MAART Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking MAART 2019 Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking Minder nieuwsbrieven Vorig jaar kregen alle cliënten 6x per jaar een nieuwsbrief thuis gestuurd. In 2019 gaat het anders. De nieuwsbrieven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2011

Nieuwsbrief Maart 2011 Nieuwsbrief Maart 2011 Voor u ligt de nieuwsbrief voor vrijwilligers in Edam-Volendam. U leest hieronder nieuws die voor u en uw organisatie van belang kunnen zijn. Nog 4 dagen tot NL Doet! NLDOET, het

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

Leners informatie. Welkom bij de Speelotheek!

Leners informatie. Welkom bij de Speelotheek! Leners informatie Welkom bij de Speelotheek! Bij uw lidmaatschapskaart ontvangt u dit informatieboekje. In dit boekje kunt u handige informatie vinden en een korte uitleg over de werkwijze van de Speelotheek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van oktober. Door middel van de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alles wat er in de groep gebeurd. Ook vertellen we wat

Nadere informatie

Wij hopen jullie allemaal te zien bij deze leuke workshops!

Wij hopen jullie allemaal te zien bij deze leuke workshops! De afgelopen twee jaar hebben er al zes basisscholen deelgenomen aan het project Molenwaard Actief. Vanaf dit schooljaar zullen we, met een nieuwe collega en twee stagiaires van start gaan op 16 scholen.

Nadere informatie

Mago Magino. Het verhaal. Voorbereiding

Mago Magino. Het verhaal. Voorbereiding Selecta Mago Magino Wat een schrik, het toverkristal is weg! Fantastisch magisch dobbelspel met één spelvariant voor 2-5 kleine tovenaars van 5 tot en met 99 jaar. Soort spel: Gezinsspel Spelers: 2 tot

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

SPELREGELS. spelen en leren, kijk eens wat ik al kan!

SPELREGELS. spelen en leren, kijk eens wat ik al kan! spelregels SPELREGELS spelen en leren, kijk eens wat ik al kan! HOERA, IK BEN 5! inhoud: - 24 grote letterkwartet-kaarten - alfabetpuzzel met 24 stukken - verjaardagsspel-speelbord - 4 Bobo-poppen - grote

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 8, 19 december 2016

Agenda. Nieuwsbrief 8, 19 december 2016 Nieuwsbrief 8, 19 december 2016 Agenda 22 december Kerstviering 23 december s middags vrij 26 dec. t/m 6 jan. Kerstvakantie 9 januari Nieuwjaarstoost 11 januari Studiedag lln vrij 12 januari Bezoek gemeentehuis

Nadere informatie

Een uitgave van Careander Kort & Krachtig. Talent ontwikkelen

Een uitgave van Careander Kort & Krachtig. Talent ontwikkelen Contact Een uitgave van Careander - 1 2019 Kort & Krachtig Talent ontwikkelen VAN DE BESTUURDER: Ontdek je talent Talent. Dat betekent dat je iets goed kunt. Zoals eten koken. Of genieten van muziek. Je

Nadere informatie

Spinners. Veel plezier! Juf Els en juf Anke

Spinners. Veel plezier! Juf Els en juf Anke Spinners Een nieuwe rage: spinners! Heb jij ze al gespot in jouw klas? Vervelend, al dat speelgoed op school, of handig! spinners in de klas, daar kun je leuke, leerzame activiteiten mee doen! Wij bedachten

Nadere informatie

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag:

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag: Kalender: Tot 18 oktober Kinderboekweek 12 t/m 16 oktober Coachgesprekken 16 oktober afsluiting Kinderboekenweek musical groep 5/6 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 30 oktober Nieuwsbrief 5 30 oktober speelgoedmid.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2016

Nieuwsbrief Nr. 5, 2016 Nieuwsbrief Nr. 5, 2016 De Sinterklaasactiviteiten zijn nauwelijks voorbij of we richten ons al weer op Kerst, kerstvakantie en de jaarwisseling. Voor de meesten een hele fijne tijd vol met huiselijke

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 31 30 juli Tm 5 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Speeldoos

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Speeldoos Informatieboekje van Peuterspeelzaal De Speeldoos Peuterspeelzaal De Speeldoos 0345-580582 Oranje Nassaustraat 21 speeldoos@telfort.nl 4191 EC Geldermalsen www.spgg.nl Beste ouders/verzorgers In de eerste

Nadere informatie

s Speelbrief ZO LEES IK PIPPO PIPPO-thema prentenboeken JULI 2017 Speelbrief - Juli p1

s Speelbrief ZO LEES IK PIPPO PIPPO-thema prentenboeken JULI 2017 Speelbrief - Juli p1 THEMA: OP VAKANTIE MET DE ALLERKLEINSTEN! s Speelbrief JULI 2017 Aapje Pippo gaat met de trein op reis. Bruintje Beer en peuter Max spelen aan de waterkant en nijntje logeert bij haar opa en oma. Allemaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 september 2016

Nieuwsbrief groep 3 september 2016 Nieuwsbrief groep 3 september 2016 Nieuws uit de groep: De eerste kern van veilig leren lezen is alweer afgerond. In de eerste vier weken hebben de kinderen al acht woorden leren lezen en kennen zij al

Nadere informatie

Stratenmaker Lessuggesties

Stratenmaker Lessuggesties Stratenmaker Lessuggesties Stratenmaker Bij dit product worden lessuggesties aangeleverd om te doen met kinderen. De lessuggesties kunnen worden geprint, gelamineerd en uitgeknipt. Om ze vervolgens gemakkelijk

Nadere informatie

Aan de tafel! Ga je mee om de wonderlijke wereld van de tafels te ontdekken? Bedacht en ontwikkeld door Linda van de Weerd. www.klasvanjuflinda.

Aan de tafel! Ga je mee om de wonderlijke wereld van de tafels te ontdekken? Bedacht en ontwikkeld door Linda van de Weerd. www.klasvanjuflinda. Aan de tafel! Ga je mee om de wonderlijke wereld van de tafels te ontdekken? Bedacht en ontwikkeld door Linda van de Weerd. www.klasvanjuflinda.nl Aan de tafel 1. Zeeslag 2. Snelle Jelle 3. Vier op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week 14 2 t/m 9 april 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week 14 2 t/m 9 april 2016 Nieuwsbrief Week 14 2 t/m 9 april 2016 Vanuit de directie Vandaag hadden de kinderen veel plezier met de één-aprilgrappen. Computermuizen met plakbandjes eronder, de klok die een uur terug werd gezet en

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 126, 1473 PH. Tel.: 0299 401303 Nieuwsbrief februari 2017 Belangrijke data: 10 februari Oud papier 13/15 februari Gesprekken n.a.v. rapporten. 15/16 februari Rapporten mee groep 3 tot en met 8. 15 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015. In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard

Nieuwsbrief. Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015. In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard Nieuwsbrief Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015 In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard Skiën Leerlingen van twaalf verschillende basisscholen krijgen de kans om kennis

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Deze week krijgen de leerlingen: 1 mandarijn 1 peer 1 sinaasappel

Deze week krijgen de leerlingen: 1 mandarijn 1 peer 1 sinaasappel Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 22 Nieuwsbrief 1 maart 2019 PBS/Dalton Deze week staat verantwoordelijkheid centraal. Luister wat je moet

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

groep van de maand week 6 Deze week vertellen we wat ons lievelingsvak is. We vertellen waarom we juist dit vak zo leuk vinden.

groep van de maand week 6 Deze week vertellen we wat ons lievelingsvak is. We vertellen waarom we juist dit vak zo leuk vinden. groep van de maand week 6 Deze week vertellen we wat ons lievelingsvak is. We vertellen waarom we juist dit vak zo leuk vinden. Naam: iza van den bos Hoi allemaal ik ga het vandaag hebben over mijn lievelingsvak.

Nadere informatie

Participatie & vrijwilligerswerk

Participatie & vrijwilligerswerk Participatie & vrijwilligerswerk Doe mee! 1 2 Participatieplaats: wennen aan werk MENES: jongeren praten mee over de toekomst Jongeren 12 23 jaar We willen graag met jongeren in gesprek over de toekomst

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Op Facebook, onder Batse voetbaltoernooi, kunnen jullie de (actie) foto s die gemaakt zijn van het toernooi terug vinden. Like dus de pagina

Op Facebook, onder Batse voetbaltoernooi, kunnen jullie de (actie) foto s die gemaakt zijn van het toernooi terug vinden. Like dus de pagina Beste sportvrienden! Blij dat jullie er weer zijn! Met jullie bedoel ik natuurlijk als eerste de spelers maar zeker ook de trainers, leiders, ouders en supporters. Welkom! Ook dit jaar gaan we voetballen

Nadere informatie

Geopend op zaterdag van 11.00-13.00 uur. Bezoekadres: Geesterduinweg 1 1902 CC Castricum

Geopend op zaterdag van 11.00-13.00 uur. Bezoekadres: Geesterduinweg 1 1902 CC Castricum Geopend op zaterdag van 11.00-13.00 uur Bezoekadres: Geesterduinweg 1 1902 CC Castricum Postadres: Stichting Speel-o-theek Castricum Postbus 43 1900 AA Castricum Voorwoord Een speel-o-theek: Wat is dat?

Nadere informatie

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Agenda Voorjaarsvakantie maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari Kleuters vrij 1 februari

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders,

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, Groep 1/ 2: Piramidethema: MENSEN ( allemaal mensen). Vorige week hebben de kinderen de letter U van UK aangeboden

Nadere informatie

DECEMBER groet, namens alle vrijwilligers, Isabel van Beckum, Voorzitter

DECEMBER groet, namens alle vrijwilligers, Isabel van Beckum, Voorzitter DECEMBER 2016 Beste leden, Met pakjesavond net achter de rug breekt voor ons vaak een wat rustiger tijd aan. De meeste kinderen krijgen volop nieuw speelgoed en al dat nieuws moet een plekje krijgen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Week van de Opvoeding. Opvoeden is samen lachen, huilen, praten, eten!' mei Ouderuitdagingen

Week van de Opvoeding. Opvoeden is samen lachen, huilen, praten, eten!' mei Ouderuitdagingen Week van de Opvoeding Opvoeden is samen lachen, huilen, praten, eten!' 16-23 mei 2017 Ouderuitdagingen Ouderuitdagingen, wat is dat? Tijdens de week van 16 tot 23 mei 2017 wordt er in Vlaanderen en Brussel

Nadere informatie

oktober 2018 Nieuwsbrief #27

oktober 2018 Nieuwsbrief #27 oktober 2018 Nieuwsbrief #27 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Zo dat was ons het maandje wel. We kijken terug op een paar bijzondere weken. Nadat we eerst met elkaar de heropening van ons nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. In de nieuwsbrief vindt u informatie, tips om thuis te oefenen en de leerdoelen. Handig om

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 september 2016

Nieuwsbrief groep 3 september 2016 Nieuwsbrief groep 3 september 2016 Nieuws uit de groep: De eerste kern van veilig leren lezen is alweer afgerond. In de eerste vier weken hebben de kinderen al acht woorden leren lezen en kennen zij al

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers met een kind op OBS Roombeek in Enschede Schooljaar week 45 8 november 2018

Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers met een kind op OBS Roombeek in Enschede Schooljaar week 45 8 november 2018 Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers met een kind op OBS Roombeek in Enschede Schooljaar 2018-2019 week 45 8 november 2018 Volg ons op twitter: twitter.com/obsroombeek Volg ons op Facebook: Openbare-Basisschool-Roombeek

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 september 2015

Nieuwsbrief groep 3 september 2015 Nieuwsbrief groep 3 september 2015 Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief. Wij houden u graag op de hoogte van het reilen en zeilen in de groep. Mist u iets in deze nieuwsbrief dan horen we dit graag.

Nadere informatie

Een stille nacht. Weesp, 11 december Het team wenst iedereen heel fijne Kerstdagen en een heel voorspoedig Nieuwjaar!!!

Een stille nacht. Weesp, 11 december Het team wenst iedereen heel fijne Kerstdagen en een heel voorspoedig Nieuwjaar!!! Weesp, 11 december 2015 Een stille nacht Maria maakt met Jozef een hele lange reis. Ze moesten van de keizer gaan naar Betlehem, hier ver vandaan. Een lange reis. Een lange reis. Ze willen heel graag slapen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie Het is weer zover! De zomervakantie is afgelopen en de scholen zijn weer begonnen! Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten tijdens de zomervakantie!! Alle kinderen in de Molenwaard hebben deel kunnen nemen

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 1 Nederland

Spreekopdrachten thema 1 Nederland Spreekopdrachten thema 1 Nederland Opdracht 1 bij 1.3 ** Speel het spel met de groep. Uitleg voor de docent: De docent begint. Hij zegt wat hij kan. Bijvoorbeeld: Ik kan koken. Laat de eerste cursist herhalen

Nadere informatie

TIPS en een concreet STAPPENPLAN

TIPS en een concreet STAPPENPLAN TIPS en een concreet STAPPENPLAN Hoe je als ondernemer FOCUS houdt en direct vooruitgang boekt. Hoe zorg je ervoor dat je zonder extra inspanning toch ontzettend veel realiseert en je zeer voldaan gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

BORDSPEL: PERSOONLIJK TRIVIANT

BORDSPEL: PERSOONLIJK TRIVIANT BORDSPEL: PERSOONLIJK TRIVIANT MvE Stappenplan ter voorbereiding van het Stap 1. Verzorg hetzelfde aantal (a5) enveloppen als dat er spelers zijn. Stap 2. Print het stickervel met naam en plak ze op de

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes maart 2017 Agenda 27-2 t/m 24-3 thema circus 3-3 fotograaf 11-3 NL Doet 27-3 t/m 21-4 thema lente 31-3 informatieavond brandveiligheid Nieuwtjes van de Stampertjes Nieuwe peuters In de maand maart zullen

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Recreatieprogramma. 14 tot en met 20 Augustus

Recreatieprogramma. 14 tot en met 20 Augustus Maandag 14 augustus ORIVOO KIDSCLUB: BIGGETJE Maak vandaag je eigen biggetje, roze, blauw? het kan allemaal! 11:00 DIEREN VOEREN 14:00-15:30 RIVES RANGERS: HOUT SPROKKELEN Vanavond is er een groot kampv

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2 Nieuwsbrief 21 oktober jaargang 31 nr.2 Kinderboekenweek Van 5 t/m 16 oktober was het weer Kinderboekenweek. Opa s en oma s stonden centraal tijdens het thema: Voor altijd jong! In veel klassen zijn opa

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 december 2016

Nieuwsbrief groep 3 december 2016 Nieuwsbrief groep 3 december 2016 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van december. Nieuws uit de groep: We hebben de woorden van kern 5 bijgevoegd in de nieuwsbrief. Het is belangrijk om deze woorden

Nadere informatie

Onderdeel van. informatie

Onderdeel van. informatie Onderdeel van informatie Leners informatie Welkom bij de Speelotheek! Bij uw lidmaatschapskaart ontvangt u dit informatieboekje. In dit boekje kunt u handige informatie vinden en een korte uitleg over

Nadere informatie

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Nieuwsbrief van juli 2015 Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Vakanties 2015/2016 Herfstvakantie 19-10 t/m 23-10-15 Kerstvakantie 21-12-15

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 december 2014

Nieuwsbrief groep 3 december 2014 Nieuwsbrief groep 3 december 2014 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van december. Nieuws uit de groep: We hebben de woorden van kern 5 bijgevoegd in de nieuwsbrief. Het is belangrijk om deze woorden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo!! Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 1, 2016

Nieuwsbrief Nr. 1, 2016 Nieuwsbrief Nr. 1, 2016 Speelotheek Pinoccio groeit! In 2015 zijn we veel in de publiciteit gekomen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. We hebben nieuwe vrijwilligers mogen verwelkomen in ons team.

Nadere informatie

*Tijdens dit thema leren de kinderen verschillende plaatsen te benoemen bijv. op de kast, in het bedje, onder de tafel enz.

*Tijdens dit thema leren de kinderen verschillende plaatsen te benoemen bijv. op de kast, in het bedje, onder de tafel enz. WELKOM PUK!!! Van week 35 t/m 40 gaan wij van start met het thema Welkom Puk. De vakantie is weer voorbij, dat betekent dat er nieuwe baby s en kinderen bij ons op De Boerderij komen. Zo wordt ook Puk

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie