Nieuwsbrief Nr. 4, 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Nr. 4, 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Nr. 4, 2015 Hoewel het toch echt herfst is, hebben we vorige week genoten van de laatste mooie dagen voordat de herfst echt zijn intrede deed. Hopelijk volgen in de herfstvakantie nog meer van dit soort zonnige dagen. In de herfstvakantie zijn wij op normale tijden geopend. Vanaf zaterdag 24 oktober zijn wij gesloten i.v.m. de verbouwing van de Bibliotheek. Houd er alstublieft rekening mee dat het, voor en na de verbouwing, drukker kan zijn dan u gewend bent. Uiteraard doen wij onze uiterste best om lange wachttijden te voorkomen. De uitleentermijn wordt in de periode van de verbouwing verlengd, zodat u voldoende tijd krijgt om het speelgoed op tijd weer in te leveren. Peuterochtend De peuterochtend van maandag 6 juli was de laatste voor de zomervakantie. Daphne Stemkens kwam een voorproefje geven van de lessen peuterdans die zij na de zomervakantie in Nijkerk gaat starten (zie Het was heerlijk warm, dus we gingen dansend naar het strand. Als eerste smeerden we ons in met zonnebrandcrème (waar zit je elleboog ook alweer.?). We maakten met z n allen een hele grote en een hele kleine zon. Lekker spetteren en springen in het water en natuurlijk zwemmen. Maar het leukste was toch wel het maken van de golven! En daarna heerlijk uitrusten op het strand. Samen lekker bewegen!

2 Het thema van de peuterochtend op maandag 5 oktober was uiteraard dierendag. Speciaal voor deze ochtend hadden we veel dierenspeelgoed uitgezocht. Maar niet alleen maar dieren, ook auto s en muziek instrumenten. Met ongeveer 30 kinderen en net zo veel mama s, opa s, oma s en oppasouders hebben we ons opperbest vermaakt. Wil je ook een peuterochtend meemaken, dat kan. Peuterochtend is elke eerste en derde maandag van de maand in de bibliotheek van Nijkerk (muv 2 november, want dan is de bibliotheek gsloten). U bent vanaf 10 uur van harte welkom. Uiteraard wordt er ook een leuk verhaal voorgelezen. Koffie en thee staat klaar en aan de kinderen is ook gedacht. De Speelotheek is gesloten van 24 oktober t/m 8 november Herinrichting Bibliotheek Nijkerk De Bibliotheek, Sigma Nijkerk en UVV Nijkerk hebben besloten meer te gaan samenwerken! De drie stichtingen hebben, wat betreft doelgroepen en werkwijze veel raakvlakken en gaan de samenwerking versterken. En samenwerken is makkelijker als je dicht bij elkaar in de buurt zit. Voor Speelotheek Pinoccio verandert er niets. Wij blijven gewoon in de Bibliotheek op precies dezelfde locatie zitten. Maar door de herinrichten van de bibliotheek tot een multifunctionele ruimte, is Speelotheek Pinoccio in deze verbouwingsperiode gesloten. Dat betekent dat niet alleen de Bibliotheek, maar wij ook gesloten zijn van 24 oktober t/m 8 november. Voor deze periode geldt dat de uitleentermijn verlengd wordt. Zodat u verder geen nadelen van deze verbouwing ondervindt. Excuses voor het ongemak. Nieuw speelgoed voor de mannen De speelgoedcommissie heeft behoorlijk veel nieuw speelgoed ingeslagen. Op verzoek van onze leden is de speelgoedcommissie bewust op zoek gegaan naar jongensspeelgoed. Uit reacties bleek dat we daar nog wat van te kort kwamen. Fijn dat u het gemeld heeft. Wij zijn er meteen mee aan de gang gegaan!

3 Nieuw speelgoed voor onze spelletjes liefhebbers G70, Penquins on ice, leeftijd van 6 tot 99 jaar Kun jij elk puzzelstukje de juiste vorm geven zodat de ijsschotsen op het spelbord passen én alle pinguïns op de juiste plaats terecht komen? Penquins on ice is en super cool denkspel met 5 pentomino -stukken die je van vorm kunt veranderen. Met 60 uitdagingen, van makkelijk tot razend moeilijk. Het is een leuk spel voor regenachtige herfstdagen. Knibbel Knabbel Knuisje, leeftijd van 3 tot 8 jaar Probeer net als Hans en Grietje in het sprookje al het lekkers van het huisje te pakken zonder dat de boze heks het ziet. Niet alle snoepjes kun je zomaar pakken, dus let op! Pak je het verkeerde snoepje, dan komt de heks naar buiten en moet je het snoepje weer terugplaatsen op het huisje. Onthoud goed welke snoepjes je dus niet nog een keer moet pakken. De speler die als eerste vier verschillende snoepjes heeft verzameld is de winnaar! Voor 2-4 spelers. Speelgoed voor de verzorgers Dokterset van Fisher-Price, leeftijd vanaf 3 jaar Deze dokterset van Fisher-Price biedt kinderen urenlang speelplezier en bevat onder andere een stetoscoop, een bloeddrukband met een pompje, een oorspiegel, een thermometer, een spuit en verband. De stetoscoop werkt echt! Kinderen kunnen zelf hun hart horen wanneer ze met de stetoscoop luisteren. Alle onderdelen kunnen makkelijk weggeborgen worden in de zachte opbergtas. Wordt ook speelgoeddokter voor je zieke knuffels. Help jij mee ze beter te maken? Speelgoed voor de bouwers Shovel Het afvoeren van zand, afval, of dergelijke is kinderspel met deze shovel. Met deze shovel wordt het aanschuiven van bijvoorbeeld voer of zand gemakkelijk! Het is een compacte shovel met een grote schuifbak. Zo kun je óf iets meenemen in de bak óf iets aanschuiven. Hijskraan Er moet een nieuw gebouw komen en jij moet daarbij helpen. Met deze kraan draag je een steentje bij en is het werk snel klaar.

4 Speelgoed voor de wetsdienaar Politiespeelset Dit politiesetje is compleet met handboeien (incl. sleutel), politiehelm en fluitje. Gedraag je netjes, voor je het weet heb je een bekeuring aan je broek hangen. En nieuw speelgoed voor de muziekliefhebber Wie houdt er nu niet van muziek! Je bent nooit te jong om muziek te maken. Hopelijk vinden de ouders het ook heerlijk om naar te luisteren. Nog meer nieuw speelgoed Uiteraard hebben we nog veel meer nieuw speelgoed aangeschaft. Omdat de Speelotheek gesloten is vanwege de verbouwing hebben wij de tijd om het nieuwe speelgoed in te voeren en te nummeren, zodat u het kunt lenen zodra de Speelotheek weer open is.

5 In the SPOTLIGHT Ik kende de Speelotheek niet totdat vrienden mij er attent op maakten. Met een kind van twee jaar is het fijn om regelmatig nieuw speelgoed in huis te hebben. Ook is het fijn om speelgoed uit te proberen. Zo ontdek je waar je kind behoefte aan heeft en plezier aan beleeft. Ik ben pas sinds deze zomer lid en het bevalt erg goed. Toen we lid werden hadden we alleen een dochtertje van 4 jaar. Nu sinds 5 weken hebben we er een meisje bij. Bij onze dochter van vier is de junior spacescooter echt een topper! We nemen hem regelmatig mee. Onze jongste dochter is nog te klein voor het speelgoed uit de Speelotheek, maar ik weet zeker dat we al snel ook voor haar leuke dingen mee kunnen nemen. Er is een zeer uitgebreide dreumescollectie, dus dat moet goedkomen lijkt mij. Ik ga ervan uit dat we nog vele jaren lid blijven. Het assortiment wordt geregeld aangevuld met nieuw speelgoed, zodat er altijd iets van onze gading bij zit. Ramona Bart, lid sinds juni 2015 Openingstijden in de herfstvakantie Wij staan in de herfstvakantie gewoon voor u klaar! Op de tijden die u van ons gewend bent. Let er wel op dat vrijdag 23 oktober de laatste dag is voordat de bibliotheek gaat sluiten i.v.m. de verbouwing. Speelotheek Pinoccio is dan helaas ook gesloten, omdat het niet veilig is het pand te betreden tijdens de grote verbouwing. Wij raden u aan om niet allemaal op vrijdag 23 oktober te komen om het speelgoed in te leveren en nieuw speelgoed uit te zoeken. De ruimte in en rond de Speelotheek is beperkt en wij willen u graag goed van dienst zijn. Het kan dan zijn dat u langer moet wachten dan anders en wij rekenen dan ook op uw begrip. Maandag 9 november staan wij weer geheel voor u klaar volgens de reguliere openingstijden. Tot dan! Beursvloer Hoevelaken Dat Speelotheek Pinoccio aan de weg timmert, mag duidelijk zijn. Wij zijn altijd op zoek naar sponsoren of mensen die ons kunnen helpen met bijvoorbeeld kennis de wij niet in huis hebben. Vandaar dat wij ook aanwezig zijn op De Beursvloer Hoevelaken. De Beursvloer Hoevelaken is een initiatief van de Lions Club Hoevelaken met als doel maatschappelijke organisaties in Hoevelaken en het lokale bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen en samenwerking tussen partijen tot stand te brengen ("matches"). Heel serieus, maar vooral ook, heel erg leuk. Een geweldige plek om te netwerken en op een andere dan financiële manier invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. De Beursvloer Hoevelaken vond plaats op 14 oktober Onze vrijwilligers hebben een aantal mooie matches gemaakt. Zo hebben wij een match met Innerchange over de invulling van de peuterochtenden. Met Kindcentrum De Spreng uit Hoevelaken om te kijken of wij daar ook Peuterochtenden kunnen organiseren. Wij zijn aan het kijken of we een buitenberging kunnen maken bij de Speelotheek. Hiervoor hebben wij een match met Interfer zij verzorgen het hang- en sluitwerk en met Rietsdekkersbedrijf van Wincoop.

6 De leukste maatschappelijke stage in Nijkerk! Op donderdag 1 oktober jl. vond voor de 3 e keer de maatschappelijke stagemarkt plaats in de aula van het Corlaer College. Ruim 500 leerlingen bezochten de MASmarkt waar 23 organisaties en verenigingen zich mochten presenteren. Ook wij waren daar weer vertegenwoordigd met een leuke kraam op zoek naar enthousiaste scholieren die de Speelotheek zien als een leuke, leerzame stageplaats. De leerlingen konden bij de stands informatie inwinnen over de stagemogelijkheden bij de diverse organisaties en verenigingen. Door maatschappelijke stage te gaan doen, maken leerlingen kennis met het doen van vrijwilligerswerk. Komend schooljaar gaan de leerlingen van het voortgezet onderwijs uit Nijkerk gezamenlijk meer dan uren aan vrijwilligerswerk verzetten. Wij zijn er blij te kunnen melden dat al drie leerlingen zich bij ons aangemeld hebben. Welkom! Op de MASmarkt van afgelopen donderdag heeft Henk de Greef van Omroep Nijkerk (ook als organisatie aanwezig) een erg leuk filmpje gemaakt. Dat willen we graag delen: Nieuwe vrijwilligers Heel blij zijn wij met de drie MASstagiaires. Souhaila komt ons team versterken op de woensdagmiddag, Asma helpt mee op de vrijdagmiddag en Iris komt ons helpen op de vrijdagavond. Van harte welkom. Maar we zijn ook heel blij met onze twee nieuwe vrijwilligers. Ans Brinkman en Renske den Besten van harte welkom als vrijwilliger bij Speelotheek Pinoccio. Fijn dat jullie ons team komen versterken. En als vrijwilliger mag je als wederdienst (gratis dus) speelgoed lenen. Fijn voor jou, leuk voor de kinderen. Dat is één van de voordelen van vrijwilliger zijn. Buiten deze nieuwe vrijwilligers kunnen wij altijd meer vrijwilligers gebruiken. Lijkt het je wat om in de Speelotheek te werken, laat het ons weten. Je bent van harte welkom!

7 Wist u dat - U bij Speelotheek Pinoccio ook taalspelletjes kunt lenen - Deze voor kinderen zijn, maar ook voor volwassenen die moeite hebben met lezen en daar wat hulp bij kunnen gebruiken - Wij al 260 leden hebben en daar heel blij mee zijn - Wij 21 vrijwilligers hebben en dat dit nog steeds niet genoeg is - Er door de stijging van het aantal leden het ook steeds drukker wordt tijdens de openingstijden - Het speelgoed gecontroleerd en schoon ingeleverd moet worden - Wij regelmatig werkochtenden/-middagen hebben waar iedereen aan mee kan doen, extra handen maken licht werk. En het is nog gezellig ook. U bent van harte welkom! - U het speelgoed voordat uw kind ermee gaat spelen, eerst even controleert (ook de boxen) - Voordat u het speelgoed terugbrengt, u alles controleert en in de juiste zakjes doet - Wij het fijn vinden als u een kwijtgeraakt onderdeel weer terugbrengt - Er leden zijn omdat ze wel eens te laat zijn met het speelgoed terugbrengen ons verrassen met een pak stroopwafels. Ze waren heerlijk, bedankt! - Na de herfstvakantie het buitenspeelgoed wordt opgeslagen. - Wij het heel fijn vinden dat u lid bij ons bent! - Dat de uitleentermijn vanaf 1 januari verlengd wordt na vier weken Een hele fijne herfstvakantie! Volg ons op op twitter. En like ons op facebook Openingstijden Adres Maandagmorgen uur tot uur Frieswijkstraat 99 Woensdagmiddag uur tot uur T (tijdens openingstijden) Vrijdagmiddag uur tot uur E info@speelotheekpinoccio.nl Vrijdagavond uur tot uur

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016 Nieuwsbrief Nr. 2, 2016 Wat een heerlijke tijd van het jaar. Na de donkere dagen van de winter is nu de zomertijd ingegaan en worden de dagen weer langer. Dat geeft meteen meer energie en dat zie je ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2015

Nieuwsbrief Nr. 5, 2015 Nieuwsbrief Nr. 5, 2015 Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar. In een jaar zien wij mensen komen en gaan. Baby s worden geboren en kinderen worden groot. Soms te groot om lid te blijven bij de Speelotheek.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016 We zijn weer fris en fruitig aan de start van het nieuwe schooljaar begonnen. We hebben nog mogen genieten van heerlijke zomerse dagen. Dit was ook te merken aan de uitleen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Beste ouders en gastouders, De vakantie is voor de meesten al weer voorbij maar hopelijk kunnen we nog even genieten van wat mooie dagen. Voor jullie hier de september nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2016

Nieuwsbrief Nr. 5, 2016 Nieuwsbrief Nr. 5, 2016 De Sinterklaasactiviteiten zijn nauwelijks voorbij of we richten ons al weer op Kerst, kerstvakantie en de jaarwisseling. Voor de meesten een hele fijne tijd vol met huiselijke

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017 Timmerdorp Hoevelaken is een initiatief van: Kinderopvang: Lionsclub Hoevelaken De Stichting Timmerdorp Hoevelaken: Petra Koudstaal (voorzitter) (dagelijkse leiding) Saskia Turk (dagelijkse leiding) Dennis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Ma. 25 apr. t/m zon. 8 mei Meivakantie Zon. 15 mei Ma. 16 mei Woe. 18 mei Woe 25 mei Do. 26 mei Vrij. 27 mei Zon. 29 mei Potgrondactie

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Dino weken afgesloten

Dino weken afgesloten Dino weken afgesloten De kleuters hebben de afgelopen weken keihard gewerkt aan het thema over dinosauriërs. Dat was te zien en bovendien een enorm succes! Ze hebben een geweldig museum in elkaar gezet.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

Adres Speel-o-theek Apothekersdijk 33 (het Leidse Volkshuis) 2312 DD Leiden Tel:

Adres Speel-o-theek Apothekersdijk 33 (het Leidse Volkshuis) 2312 DD Leiden Tel: Adres Speel-o-theek Apothekersdijk 33 (het Leidse Volkshuis) 2312 DD Leiden Tel: 06 24211018 e-mail: sotklapstuk@hotmail.com KLAPSTUKNIEUWS Hallo allemaal! Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief doelgroep: kinderen

Nieuwsbrief doelgroep: kinderen Nieuwsbrief doelgroep: kinderen Kom deze zomer Klooien met kinderboeken in de bieb! Eindelijk, zomervakantie! Is het een regenachtige dag? Kom dan klooien met kinderboeken in de bieb! Speciaal voor jou

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken Nieuwsbrief 6 8 november 2018 Belangrijke data: 08 november MR vergadering 19.30-21.30 uur 13 november Informatieavond bedplassen (GGD) 16 november Rapport 1 (groepen 3 t/m 7) 22 november Nieuwsbrief 7

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ankeveen, februari 2015

Nieuwsbrief Ankeveen, februari 2015 Nieuwsbrief Ankeveen, februari 2015 Agenda - maandag 2 en dinsdag 3 maart: rapportgesprekken - donderdag 5 maart, 13.30 uur, IKC-voorstelling groep 1-2 (locatie: Antoniusschool Kortenhoef) - vrijdag 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Beste ouders,

Nieuwsbrief mei Beste ouders, Nieuwsbrief mei 2015 Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de laatste twee maanden van dit schooljaar. Op 13 juli begint de zomervakantie, maar voor die tijd zijn er nog vele speeluurtjes

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2 AGENDA nr. 1 Dinsdag 5-9 Informatieavond Woensdag 6-9 leerlingenraad Donderdag 7-9 OR-vergadering Vrijdag 8-9 Nieuwsbrief 2 JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep 4 8-9 Lennart Zwanenburg

Nadere informatie

Voor iedereen die onze Goejanverwelle een warm hart toedraagt,

Voor iedereen die onze Goejanverwelle een warm hart toedraagt, 191007 Hekendorp Nieuwsbrief 3 Voor iedereen die onze Goejanverwelle een warm hart toedraagt, Door wat gestoei met virussen, is deze nieuwsbrief wat later, des te meer kunnen we vertellen... Het lijkt

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen: Datum: donderdag 13 juni 2019 Populierenblaadje Algemeen: Schoolweeksluiting: Morgen hebben we een extra schoolweeksluiting. We zullen terugblikken op het afgelopen schooljaar. Wat hebben we weer veel

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Beste ouders, Sinds 4 oktober staat de school in het teken van de 'Kinderboekenweek' met dit jaar het thema 'Gruwelijk eng'. In deze week staan we extra stil bij het belang

Nadere informatie

Oktober de maand van opvoeding

Oktober de maand van opvoeding Oktober de maand van opvoeding De week van de opvoeding vindt weer plaats van maandag 5 tot en met zondag 11 oktober. Voor de vijfde keer wordt de week van de opvoeding georganiseerd en dat wordt in heel

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Nieuws uit groep 1/ 2 d.

Nieuws uit groep 1/ 2 d. Nieuws uit groep 1/ 2 d. Dit schooljaar begonnen we met 15 oudste kleuters en 9 jongste kleuters. In september kwamen Jake en Indy erbij. Ons eerste thema van schatkist was Erop uit: het verhaal van Kleine

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar Vakanties in schooljaar 2014-2015 Herfstvakantie 20 t/m 24 oktober 2014 Kerstvakantie 22 december t/m 2 januari 2015 Voorjaarsvakantie 16 t/m 20 februari 2015 2de Paasdag 6 april 2015 Koningsdag 27 april

Nadere informatie

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma c Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Informatie avond voor alle ouders

Informatie avond voor alle ouders Dag allemaal, Het is al langer donker, het wordt weer vroeger donker, de bomen laten hun bladeren vallen (kijk maar op onze speelplaats), de klok wordt komend weekend verzet en de eerste vakantie van dit

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Het bestuur

Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Het bestuur Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Dit jaarverslag is tot stand gekomen door terug te kijken op onze website / facebookpagina / mail etc. van het afgelopen jaar en er vervolgens een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018 Nieuwsbrief nr. 29 december 2018 Inhoud: - Jaarvergadering - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers - Rabobank Clubkas Campagne - Donateurs

Nadere informatie

St. Willibrordusschool Princebolwerk EN HULST Tel Website:

St. Willibrordusschool Princebolwerk EN HULST Tel Website: St. Willibrordusschool Princebolwerk 2 4561 EN HULST Tel. 0114-370541 E-mail: willibrordus@skohulst.nl Website: www.willibrordushulst.nl 2 e Nieuwsbrief SEPTEMBER 2018 Sportdag Morgen is het sportdag voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015!

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! D NIEUWSBRIEF Nummer 9 8 januari 2015 Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! Trefwoord Thema: Rituelen week 2 t/m 4 (5 t/m 23 januari). Rituelen Inhoud:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari 2018

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari 2018 NIEUWSBRIEF NUMMER 10 19 januari 2018 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Ouderavond Schoonmaakmoment Agenda Hoofdluis Nationale Voorleesdagen 2018 Startgroep Facebook pagina KJS Daarna Kerst is

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Beste leden, Isabel van Beckum KERST 2018

Beste leden, Isabel van Beckum KERST 2018 KERST 2018 Beste leden, 40 jaar speelotheek! Dat kan jullie niet ontgaan zijn. We kijken terug op een mooi najaar met een succesvolle open dag en een gezellige reünie. Sinds de zomer hebben we tientallen

Nadere informatie

U kunt stemmen via deze link:

U kunt stemmen via deze link: Hoi ik ben Amy ik ben 9 jaar en ik zit in groep 6b. Ik schrijf dit omdat ik graag kinderburgemeester van Groningen wil worden. Als kinderburgemeester zou ik graag met de inzet van alle kinderen een nog

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schooljaar 2016-2017 5 okt-2016 Dsfjlk;akd Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schoolbrief 4 Vandaag Vitrineroute Om 12.15 u is er weer een Vitrineroute. Dan kunt u, samen met uw kind, de door leerlingen gemaakte

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Verlichtingsactie. Nieuwsbrief 10 oktober 2014

Nieuws van de directie. Verlichtingsactie. Nieuwsbrief 10 oktober 2014 Nieuwsbrief 10 oktober 2014 Nieuws van de directie Donderdag 16 oktober is de laatste werkdag van Frank Simons op de Bernardusschool. Voor iedereen die hem persoonlijk de hand wil schudden is hiervoor

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Woensdag 16 december 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Woensdag 16 december 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Woensdag 16 december 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws We besteden deze week aandacht aan goed gedrag bij vieringen, zoals de kerstviering.

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Mededelingen 1. Schooljaar 2015-2016 4 september 2015

Mededelingen 1. Schooljaar 2015-2016 4 september 2015 Mededelingen 1 Schooljaar 2015-2016 4 september 2015 7 t/m 11 september Kennismakingskampen HB4 BB1 HB3 BB3 11 september Koffieochtend 15 september 18.30-20.00 informatieavond alle groepen. Twee centrale

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2015

Nieuwsbrief Nr. 2, 2015 Nieuwsbrief Nr. 2, 2015 Veel nieuws te melden in deze nieuwsbrief. Zo zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ken jij iemand die zich graag inzet voor de maatschappij en iets met kinderen heeft, laat

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -ZigZag door de Zoo - vakantierooster 2016-2017 - sportdag - circus - nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -ZigZag door de Zoo - vakantierooster 2016-2017 - sportdag - circus - nieuws vanuit de groepen Agenda: - donderdag 8 juni schoolreis gr 1-2 - vrijdag 9 juni schoolreis gr 3-7 - vrijdag 9 juni groepen 1-2 vrij - 13 t/m 17 juni: vakantie - 29 juni: sportdag In deze nieuwsbrief: -ZigZag door de Zoo

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De verbouwing op de benedenverdieping is klaar! Het kinderdagverblijf zit weer op de begaande grond en wat is het mooi!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

het kinderkamp!!! op het terrein aan de Hogenkamp

het kinderkamp!!! op het terrein aan de Hogenkamp juli 2017 kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com Van dinsdag 29 augustus t/m vrijdag 1 september is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 Nieuwsbrief 12 22 februari 2018 1 e Rapport Morgen, vrijdag 23 februari krijgen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 hun rapport mee naar huis. De kinderen van de groepen 1 en 2 krijgen pas later in het

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06

Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06 Wijzigingen groepsbezetting. In de bezetting van een aantal groepen zijn een aantal wijzigingen gekomen. Vanaf maandag as. zie te bezetting van de groepen die dit betreft,

Nadere informatie

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wij hebben kunnen genieten van een fijne herfstvakantie. Na acht weken was het goed om even een weekje afstand te kunnen nemen. In de herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014 R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg 32 6281AE Mechelen Tel.: 043-4559059 E-mail: info@wienberg.nl Nieuwsbrief augustus 2014 Het nieuwe schooljaar is gestart. Na een heerlijke zomervakantie,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten Jaargang 25 Nr. 3 Vrije dagen 17 okt. Groep 1-2-3 vrij 20-24 okt. Alle kinderen herfstvakantie Bijzondere activiteiten 14 okt. Kamp groep 1-2-3 15 okt. Kamp groep 1 t/m 8 16 okt. Kamp groep 4 t/m 8 17

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 Agenda: Wo 4 juli: afscheid van juf Sabine/afscheid schoolverlaters van De Klimboom Do 5 juli: laatste schooldag groep 1 t/m 7 Vr 6 juli: studiedag/kinderen een vrije dag en

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie