Nieuwsbrief Nr. 2, 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Nr. 2, 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Nr. 2, 2015 Veel nieuws te melden in deze nieuwsbrief. Zo zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ken jij iemand die zich graag inzet voor de maatschappij en iets met kinderen heeft, laat ze vooral contact met ons opnemen. Er staan leuke voordelen tegenover als je bij ons vrijwilliger wordt. Wij hebben nu ook kadobonnen in ons assortiment. Leuke manier om iemand kennis te laten maken met de Speelotheek. En wij zijn weer ruimte aan het creëren om het buitenspeelgoed kwijt te kunnen. Reserveer op tijd! Peuterochtend Op de eerste maandag van mei komt Heleen Kraal weer. Uiteraard is het thema deze peuterochtend ook weer: muziek! En wie houdt daar nu niet van. Kom ook dansen en zingen terwijl Heleen Kraal het geheel begeleidt op haar gitaar. Op 1 juni zijn de buurtsportcoaches van de partij. Thema van deze peuterochtend is spelenderwijs met fruit. Buurtsportcoaches helpen gemeenten in het creëren van voldoende sport- en beweegaanbod voor alle inwoners van jong tot oud. Meer dan buurtsportcoaches gaan actief aan de slag. Doordat zij zowel werkzaam zijn bij een sport- of beweegaanbieder, dragen zij eraan bij dat meer mensen in hun eigen nabije omgeving kunnen sporten en bewegen. En daarmee kun je niet vroeg genoeg beginnen! Maar niet alleen bewegen, ook gezond eten is belangrijk. Wil je meer weten over bewegen en gezond eten, schuif dan aan bij de peuterochtend op 1 juni a.s. Wandelwagensoos Maandag 16 maart was er weer een gezellige wandelwagensoos. Meer dan 14 kinderen kwamen spelen. Ouders en kinderen deden mee met het thema: sportief en gezond. Er werd enthousiast meegedaan met de workshop: bewegen met baby s. Vindt u het ook leuk en leerzaam om andere ouders te ontmoeten? Dan bent u van harte welkom op de wandelwagensoos. De wandelwagensoos is speciaal voor ouders van kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Entree is gratis en de koffie staat klaar! Ook opa s en oma s met hun kleinkinderen zijn welkom. De eerst volgende wandelwagensoos is op maandag 18 mei. Loop gewoon eens binnen en laat je verrassen.

2 Buitenspeelgoed Het is al bijna begin mei en de temperaturen lopen weer aardig op. Nog even en de kinderen kunnen dagelijks buitenspelen. U vindt bij ons een ruime keuze aan buitenspeelgoed. Vanaf maandag 27 april staat het buitenspeelgoed weer in de Speelotheek. Reserveren kan nu al! In the spotlight: een oppas-oma Ik had al wel eens om het hoekje gekeken bij de Speelotheek, wanneer ik in de Bibliotheek was. Het leek me heel handig om daar speelgoed te lenen, aangezien wij één dag in de week op onze kleinzoon passen. Toen hij ongeveer anderhalf jaar oud was en steeds meer interesse kreeg in nieuw speelgoed ben ik lid geworden van de Speelotheek. Dat is nu viereneenhalf jaar geleden. Inmiddels gaat hij naar de basisschool en nu passen wij op zijn zusje, dus daarvoor is weer heel ander speelgoed nodig. Heel erg handig dus, dat we niet alles nieuw hoeven te kopen, maar gewoon naar de Speelotheek stappen. Meestal wisselen we het speelgoed eens in de drie weken, maar als de kleinzoon nog eens komt logeren verversen we de voorraad wanneer dat zo uit komt. Super handig! De graafmachine, brandweerauto, politiebureau en waterspeelgoed in de zomer waren voor de kleinzoon favoriet. Inmiddels nemen we voor de kleindochter natuurlijk de keukenspulletjes en poppen vaak mee. Maar ook de blokken waarmee ze kunnen bouwen zijn altijd in trek. Keuze genoeg. Jonge ouders zou ik zeker willen aanraden om lid te worden. Als een kind iets heeft geleend waar hij of zij helemaal weg van is, is dat een goede reden om het op een verjaardag of met Sinterklaas cadeau te geven. De locatie in de Bibliotheek is ideaal. Het is alleen jammer dat de ruimte eigenlijk te klein is voor al het speelgoed dat er staat. Ik ben al met al heel tevreden en zeker ook door de vriendelijke manier waarop de dames iedereen te woord staan. Roely Norg Gewijzigde openingstijden Maandag 27 april, Koningsdag zijn wij de hele dag gesloten. Ook tweede pinksterdag, maandag 25 mei zijn wij de gehele dag gesloten. Uiteraard wordt er met het uitlenen van speelgoed rekening mee gehouden dat u het geleende speelgoed op deze dagen niet retour kunt brengen. Meivakantie In de meivakantie zijn wij op onze reguliere tijden geopend. Dat betekent dat wij gewoon voor u klaar staan op de tijden die u

3 van ons gewend bent. Speelotheek Pinoccio in de krant! Wethouder Windhouwer heeft vrijdag 20 maart alle vrijwilligers van Speelotheek Pinoccio bedankt. Elk jaar doen wij trouw mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Dit jaar ontvingen wij bezoek van wethouder Windhouwer, die onze vaste vrijwilligers en een aantal leerlingen van Landstede bedankten voor de inzet voor NLdoet en voor Speelotheek Pinoccio. Al het speelgoed en de kasten zijn weer spic en span! Harry Koelewijn was present om mooie plaatjes te schieten. Heb je ons ook in de krant gezien? Schoon en compleet speelgoed Helaas komt het nog steeds voor dat speelgoed wordt ingeleverd dat niet schoon en/of compleet is. Dat is voor iedereen vervelend. Wij raden u dan ook aan om het speelgoed, waarvan één of meer onderdelen kwijt zijn geraakt, nogmaals te lenen. Zo heeft u meer tijd om op zoek te gaan naar de ontbrekende onderdelen. Heeft u het onderdeel gevonden, dan hoeft u uiteraard ook geen vergoeding te betalen. Kunt u het onderdeel echt niet meer vinden dan verzoeken wij u vriendelijk dit te melden bij het inleveren van het speelgoed Woensdagmiddag van uur Vrijdagmiddag van uur Helpende handen gezocht! Wij hebben helaas afscheid genomen van twee vrijwilligers. Greetje en Everdien, heel erg bedankt voor jullie inzet. We zullen jullie missen. Omdat we de inzet van deze twee dames moeten missen zijn wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers die ons team komen versterken. Ben jij beschikbaar en heb je iets met kinderen, meld je dan aan! Je hoeft geen lid van de Speelotheek te zijn om vrijwilliger te kunnen worden. Je buurvrouw, oma of opa mogen zich ook opgeven. We zijn met name op zoek naar vrijwilligers voor de: Ook zijn wij dringend op zoek naar een vrijwilliger die de bestuursvergaderingen wil notuleren (secretariaat) en daarbij zitting wil nemen in het bestuur van de Speelotheek. Iedereen die interesse heeft kan zich aanmelden door het sturen van een naar: info@speelotheekpinoccio.nl. Heb je vragen of spreek je ons liever persoonlijk bel dan naar Of loop eens bij ons binnen. Je vindt ons in de Bibliotheek van Nijkerk. De Speelotheek Pinoccio kadobon Wij hebben iets nieuws in ons assortiment: de kadobon. Een kadobon kun je geven als kraamkado, maar ook als kado aan opa en oma die op de kinderen passen. Zo kunnen zij hun kleinkind elke drie weken ander speelgoed aanbieden zonder speelgoed aan te schaffen. De kadobon is een leuke manier om kennis te maken met de Speelotheek. We hebben twee varianten: piraten voor de stoere mannen en prinsessen voor de meisjes.

4 Speelgoed in the picture Wij hebben ontzettend veel mooi en leuk speelgoed en spellen. Helaas blijven sommige vaak in de schappen liggen omdat ze niet in het zicht liggen of omdat ze onbekend zijn. We willen er in deze nieuwsbrief weer een paar onder de aandacht brengen. Ze zijn te leuk om te laten liggen! In deze nieuwsbrief speciaal aandacht voor constructie speelgoed voor de bouwers onder de kinderen. Uiteraard voor jongens én meisjes. BC 52 BC 24 BC 57 BC 24 en BC 57 Bob de Bouwer, bekend van de televisie, is ook als serie uitgebracht door LEGO. De felgekleurde Duplo elementen en de herkenning van de televisie zorgen voor urenlang speel- en bouwplezier. Dit is natuurlijk maar een hele kleine greep uit het Bouw- en Constructie assortiment. In onze speciale stelling staat al het BC Bouw- en constructiespeelgoed bij elkaar. Neem gerust de tijd met uw (klein)kind iets uit te zoeken. Heeft u vragen, onze vrijwilligers helpen u graag. BC 27 BC 3 De reddingshelikopter wordt erop uit gestuurd om mensen in nood te helpen. Als de patiënt veilig op de brancard ligt, vliegt de helikopter haar naar het ziekenhuis waar de dokters haar kunnen helpen. BC 3, Brandweerkazerne Ding-ding-ding! Glij omlaag langs de paal, spring in de brandweerwagen en zet de sirene en het zwaailicht aan! In deze geweldige brandweerkazerne vind je alles wat echte brandweermannen nodig hebben! Snel! Naar de brand! BC 19, Magnetische blokjes Magnetico is verrassend bouwmateriaal. Daardoor is dit meer dan gewoon een constructieset. Doordat de blokken magnetisch zijn, is er zoveel mogelijk. Zo kun je ook papier en stof gebruiken om iets moois mee te bouwen. De onzichtbare magneet-kracht opent een nieuwe wereld voor kinderen!

5 Bouwen met Wedgits WEDGiTS constructiespeelgoed is een Amerikaans speelgoedmerk. Kenmerkend zijn de schuine hoeken van de bouwblokken waardoor stapelen 'als vanzelf gaat'. Ronduit fascinerend is de klemmethode. Hiermee kunnen bijzondere objecten gebouwd worden. Wedgits zijn bekroond met vele prijzen als speelgoed van het jaar en tal van educatieve prijzen. Dit speelgoed nodigt uit tot experimenteren, construeren en complex denken. Het draagt bij aan de ontwikkeling van ruimtelijk inzicht, op waarneming gebaseerde handelingen, handigheid en het begrip van geometrische concepten. Speelotheek te vinden is. Nieuw speelgoed voor buiten Mandala Designer Mandala s nu ook voor buiten! Wat is er nu leuker dan met mooi weer buiten te tekenen? Met het unieke Mandala-Designer principe wordt uw kind een echte straatkunstenaar op de stoep-, de straat of op de binnenplaats kunnen de mooiste mandala s gemaakt worden. De kindvriendelijke samenstelling van het tekengerei wekt nieuwsgierigheid en creativiteit op. De ontwikkeling van concentratie en fijne motoriek worden spelenderwijs bevorderd. Gewoon de sjabloon neerleggen, de juiste krijtjes kiezen en je kunt beginnen! Begeleid uw kind op een kleurrijke reis in de wereld van de outdoor-mandala s. Verder is er nog heel veel nieuw speelgoed in gekocht, dat binnenkort in de Verkoop speelgoed Vanaf maandag 20 april is de jaarlijkse SALE van tweedehands speelgoed weer van start gegaan. Iedereen is, tijdens de openingstijden van de Speelotheek, van harte welkom ons aanbod speelgoed te komen bekijken en natuurlijk te kopen. Dit kan ook als je geen lid bent van de Speelotheek. De jaarlijkse SALE vindt plaats om ervoor te zorgen dat we ons aanbod speelgoed kunnen blijven variëren, zodat uw kinderen nooit uitgespeeld raken. Wees er snel bij want op=op!

6 Bibliotheek Nijkerk centraal in BoekStart promotiefilm Op een groot congres van Stichting Lezen en de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag is op 9 februari jl. een nieuw promotiefilmpje over het leesbevorderingsprogramma BoekStart gepresenteerd. De film is opgenomen in de bibliotheek van Nijkerk omdat zij landelijk erg goed scoort in het gebruik en de promotie van BoekStart. In het filmpje vinden interviews plaats met wethouder C.J Windhouwer, directeur van de bibliotheek Roel Zuidhof en Marije Vedder, leidster peuterspeelzaal de Triangel. De film is geproduceerd door Olaf Koelewijn. BoekStart is een zeer succesvol programma dat het lezen met heel jonge kinderen stimuleert én ouders met jonge kinderen wil laten genieten van boeken. BoekStart gaat uit van de gedachte dat kinderen die al op jonge leeftijd in aanraking komen met boeken een voorsprong op school ontwikkelen waar ze hun hele leven voordeel van hebben. Samen een boekje kijken, plaatjes aanwijzen en benoemen, versjes leren, verhaaltjes vertellen en ernaar luisteren, versterken bovendien de band tussen ouder en kind. In de gemeente Nijkerk ontvangen jonge ouders een bon waarmee ze een gratis BoekStartkoffertje kunnen ophalen bij de bibliotheek. Ze kunnen hun kindje gratis laten inschrijven bij de bibliotheek. Er is een grote collectie boekjes waar ze uit kunnen kiezen. Ook de peuterochtenden in de bibliotheek horen hierbij waarbij ouders samen met hun kleine kinderen elkaar op een ongedwongen manier kunnen ontmoeten. De peuterochtenden zijn een groot succes en steeds meer ouders gaan hier naar toe. De peuterochtenden vinden 2 maal per maand plaats in de bibliotheek van Nijkerk (1 e maandag van de maand) en Hoevelaken (1 e woensdag van de maand) in samenwerking met Speelotheek Pinoccio. Ook de Speelotheek heeft een speciale speelgoed(dreumes)collectie voor de kinderen van 0-2 jaar en het CJG. Klik hier voor de link naar het filmpje. Volg ons op op twitter. En like ons op facebook Openingstijden Adres Maandagmorgen uur tot uur Frieswijkstraat 99 Woensdagmiddag uur tot uur T (tijdens openingstijden) Vrijdagmiddag uur tot uur E info@speelotheekpinoccio.nl Vrijdagavond uur tot uur

Baby s houden van boeken! voorlezen leuk, gezellig én leerzaam!

Baby s houden van boeken! voorlezen leuk, gezellig én leerzaam! Baby s houden van boeken! voorlezen leuk, gezellig én leerzaam! Waarom zo vroeg beginnen? Baby s kunnen veel meer dan je denkt. Luisteren Vanaf de eerste dag luistert je baby naar jouw stem. Al begrijpt

Nadere informatie

Beste, Ons speelgoed. Agenda. De speelotheek is gesloten van 25 april tot en met 5 mei.

Beste, Ons speelgoed. Agenda. De speelotheek is gesloten van 25 april tot en met 5 mei. Beste, Kriebelt het bij jou ook? Wie naar buiten kijkt kan er niet omheen; het buitenspeelseizoen is nu écht gestart. Van glijden van de glijbaan tot steppen op de stoep, of toch liever spelen met water.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 3 2013-2014

Nieuwsbrief nummer 3 2013-2014 Het Drieluik Daltonbasisschool Ot en Sienpad 3 6852 EG Huissen Tel.:026-3253196 email:drieluik @ delinge.nl Website:www.daltondrieluik.nl Postadres :Postbus 50 6852 AB Huissen Nieuwsbrief nummer 3-2014

Nadere informatie

Geopend op zaterdag van 11.00-13.00 uur. Bezoekadres: Geesterduinweg 1 1902 CC Castricum

Geopend op zaterdag van 11.00-13.00 uur. Bezoekadres: Geesterduinweg 1 1902 CC Castricum Geopend op zaterdag van 11.00-13.00 uur Bezoekadres: Geesterduinweg 1 1902 CC Castricum Postadres: Stichting Speel-o-theek Castricum Postbus 43 1900 AA Castricum Voorwoord Een speel-o-theek: Wat is dat?

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

WAT IS EEN SPEEL-O-THEEK?

WAT IS EEN SPEEL-O-THEEK? Informatie over: WAT IS EEN SPEEL-O-THEEK? De speel-o-theek is een uitleencentrum voor speelgoed met als doel het uitlenen van goed, duurzaam en verantwoord speelgoed. Er zijn altijd medewerksters aanwezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2014

Nieuwsbrief Nr. 5, 2014 Nieuwsbrief Nr. 5, 2014 Sinterklaas is weer naar Spanje vertrokken. We maken ons op voor de kerstdagen. Kerstboom, lichtjes en familie staan deze dagen centraal. Heerlijk schaatsen op het plein of aan

Nadere informatie

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Locaties: Groene Hil 20 en Moeraszegge 73 Mailadressen: MR: mrburgst@gmail.com Heksenketel: p.duijvelaar@nbsburgst.nl OCgr.hil: oudercommissie.gh@nbsburgst.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06/2014 MBP

Nieuwsbrief 06/2014 MBP Nieuwsbrief 06/2014 MBP Beste lezers, Voor u ligt het 6 e exemplaar Van de nieuwsbrief van buurtpreventie Maasdijk weliswaar! Ook dit keer hebben we weer heel wat te vertellen, Zodat we het niet rond hoeven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied.

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied. UITGAVE NR 2 ATELIER SPECIAAL JANUARI 2014 Eerste Atelier Speciaal een groot succes In november vond de eerste Atelier Speciaal plaats op Olivijn. Mede dankzij een groep van 16 enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Haaften

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Haaften Informatieboekje van Peuterspeelschool Haaften - 2 Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelschool Haaften Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 16-03-2016 Nummer 14 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Inzameling voor vluchtelingen

In deze nieuwsbrief. Inzameling voor vluchtelingen regel van de week Ik houd me aan de regels van de school. belangrijke data 15 september informatieavond voorgezet onderwijs voor de ouders uit groep 7 en 8 24 september informatieavond social media 7 oktober

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

PRIKBORD 1TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS

PRIKBORD 1TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS Uden, 11 september 2015 Beste ouders, De kop is eraf, het nieuwe schooljaar is met een razende vaart begonnen. Afgelopen maandag zijn we enthousiast gestart met IPC en daar hoor ik al mooie geluiden over.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Taaltuin maart 2014

Nieuwsbrief De Taaltuin maart 2014 Nieuwsbrief De Taaltuin maart 2014 Beste ouders We knipperen met onze ogen en het is alweer maart. De afgelopen maanden hebben we een hoop activiteiten achter de rug. Sinterklaas is op bezoek geweest,

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal M!eters

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal M!eters Informatieboekje van Peuterspeelzaal M!eters Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelzaal M!ETERS. Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en u een

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang Thema Kinderen en school. Demet TV Lesbrief 9. De kinderopvang zoekt opvang voor haar kind. belt naar een kinderdagverblijf. Is er plaats? Is de peuterspeelzaal misschien een oplossing? Gaat inschrijven

Nadere informatie

Ook de zogenaamde snoezelriem kan voor dit probleem gebruikt worden. Dit is een riem waar allerlei materiaal aanvast gemaakt kan worden.

Ook de zogenaamde snoezelriem kan voor dit probleem gebruikt worden. Dit is een riem waar allerlei materiaal aanvast gemaakt kan worden. Jaargang 5, nummer 1 200 Wat kun je verwachten in deze Nieuwsbrief? Mensen met een (ernstig) verstandelijke beperking kunnen problemen ondervinden bij het gebruiken van het spelmateriaal. De aanwezigheid

Nadere informatie

Schaatsen. Gratis sport & spel clinics bij BSO Sportstuif Veldhoven. Beste ouder, verzorger, belanghebbende,

Schaatsen. Gratis sport & spel clinics bij BSO Sportstuif Veldhoven. Beste ouder, verzorger, belanghebbende, Beste ouder, verzorger, belanghebbende, Voor u ligt de tweede uitgave van de nieuwsbrief van Sportstuif Veldhoven. Deze zal 4x per jaar worden uitgebracht. Via deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen Informatieboekje van Peuterspeelschool Opijnen Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelschool Opijnen. Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en u

Nadere informatie

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag:

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag: Kalender: Tot 18 oktober Kinderboekweek 12 t/m 16 oktober Coachgesprekken 16 oktober afsluiting Kinderboekenweek musical groep 5/6 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 30 oktober Nieuwsbrief 5 30 oktober speelgoedmid.

Nadere informatie

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL 7.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken 1 2 3 Badria vindt Nederlands moeilijk. De juf komt op huisbezoek.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Een speelotheek: wat, wie en waarom p. 2. Het speelgoed p. 3. De organisatie Medewerkers Huisvesting p. 4

Inhoudsopgave. Een speelotheek: wat, wie en waarom p. 2. Het speelgoed p. 3. De organisatie Medewerkers Huisvesting p. 4 Informatieboekje Inhoudsopgave Een speelotheek: wat, wie en waarom p. 2 Het speelgoed p. 3 De organisatie Medewerkers Huisvesting p. 4 Openingstijden Lid worden Uitlenen p. 5 Te laat, kwijt of beschadigd

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl.

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl. Tovergevogel nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl Inschrijven avondvierdaagse Agenda van 23 t/m 29 mei 2015 Plastic flessen inleveren

Nadere informatie

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen?

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Resultaten enquête Little People Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Via internet Via kennissen/vrienden/bekenden Anders nl. 33% 24% 43% Anders nl. Via directeur Paesacker Advertentie krant Via

Nadere informatie

Basisschool Overhoven

Basisschool Overhoven Nieuwsbrief Basisschool Overhoven Januari 2019 Wij wensen iedereen een gelukkig. Gezond, gezellig, leerzaam, leuk en fijn Nieuwjaar! 1000 EURO voor KIKA! Op 14 december j.l. hebben we een cheque aan KIKA

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Smelenderwijs. Website: www.bsdesmelen.nl Telefoon: 040 2076656 Facebook: https://www.facebook.com/bsdesmelen.valkenswaard

Smelenderwijs. Website: www.bsdesmelen.nl Telefoon: 040 2076656 Facebook: https://www.facebook.com/bsdesmelen.valkenswaard Smelenderwijs Jaargang: 15-16 Datum: 17 mei 2016 Week: 20 Website: www.bsdesmelen.nl Telefoon: 040 2076656 Facebook: https://www.facebook.com/bsdesmelen.valkenswaard Inhoud Verjaardagen Belangrijke data:

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Leden Bibliotheek lezen steeds meer e- books

Leden Bibliotheek lezen steeds meer e- books Leden Bibliotheek lezen steeds meer e- books 19 augustus 2016 14:33 In Nijkerk en Hoevelaken zijn er 910 leden van de bibliotheek die een account hebben aangemaakt om e-books van de Bibliotheek te kunnen

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Informatie voor Ouders

Informatie voor Ouders Informatie voor Ouders Tjil! Kinderopvang Vermeulenstraat 52 5012 HB Tilburg 013-455 92 98 www.tjil.net info@tjil.net Voorwoord: Dit document bevat algemene informatie over Tjil! Kinderopvang. Tjil! Kinderopvang

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke Juli 201 4 Jaargang 201 4, nummer 9 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2014 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de zomer nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 So Mikado Stiemensweg 175 Meivakantie; Na een lang blok van 10 weken met enerverende activiteiten kan ik u vertellen dat we als team echt toe zijn aan de meivakantie! Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 20-05-2016

Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Communie Komende zondag doen de kinderen van groep 4 hun Eerste Heilige Communie. Wij hopen op goed weer en wensen hen allemaal een onvergetelijke dag toe! Schoolfotograaf Het

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 2 20 februari 2015 VOORJAARSVAKANTIE Van maandag 23 februari 2015 t/m zondag 1 maart 2015 zijn er geen yogalessen

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

Nieuws van school: Agenda. Nieuwsbrief 9, donderdag 18 dec 2014

Nieuws van school: Agenda. Nieuwsbrief 9, donderdag 18 dec 2014 Nieuws van school: Ouderinformatie-avond over schoolconcept. Op 19 januari staat een ouderavond gepland. Op deze avond willen we u graag informeren over de stand van zaken rondom het schoolconcept: Hoe

Nadere informatie

Thema 1: Wie zijn wij?

Thema 1: Wie zijn wij? Thema 1: Wie zijn wij? Verhaallijn We zitten in een nieuwe groep en we moeten allemaal nog een beetje aan elkaar wennen. Op een ochtend vinden we een brief van een wezentje. Hij vraagt of hij in onze klas

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

Doe je trouwens ook mee met de prijsvraag die op de laatste pagina staat? Wie weet gebruiken we jouw idee wel in de volgende nieuwsbrieven.

Doe je trouwens ook mee met de prijsvraag die op de laatste pagina staat? Wie weet gebruiken we jouw idee wel in de volgende nieuwsbrieven. Je leest nu, vers van de pers, de allernieuwste nieuwsbrief van t Stokperdje! Dit jaar ga je alles lezen over wat er op t Stokperdje te doen is. Er staan weer verschillende leuke Instuiven op de zondagmiddag

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent!

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent! NIEUWSBRIEF MEI Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: studiedagen tot einde schooljaar SAP (school atletiektoernooi parkstad) Schoolverlaters gaan naar Teuven! Nieuws vanuit de plusklas Deel

Nadere informatie

POP OP DE POLDERHOF. Nieuwsbrief 39 week 28, 12 juli 2018

POP OP DE POLDERHOF. Nieuwsbrief 39 week 28, 12 juli 2018 Nieuwsbrief 39 week 28, 12 juli 2018 kalender juli 2018 maandag 16 juli - tijdens schooltijd stoeltje passen maandag 16 juli - afscheidsmusical groep 8 dinsdag 17 juli - afscheid groep 8 donderdag 19 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december 2015 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december Cedric Biezen (4) 4 december Jelle Brandsma (11) 4 december Jasmijn Vriends (8) 4 december Jelle Weterings (5) 5 december

Nadere informatie

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4:

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4: In dit Blaadje: Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy..... 1 Theaterbezoek groep 3 en 4:... 1 Lentekriebels... 2 Inschrijving Avondvierdaagse... 2 Open- deur- ochtend... 2 Ouderbedankochtend 2015... 2

Nadere informatie

Dagritme en activiteiten

Dagritme en activiteiten 3.1.2a.1.1b Pedagogisch beleidsplan praktische zaken bso 1 van 5 In dit onderdeel geven wij u informatie over alle praktische zaken die handig zijn om te weten binnen ons kinderdagverblijf 4 12 jaar: buitenschoolse

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Bij. research. Gemaakt door: Flore Wassenberg A3c Stage gelopen bij Ron en Janne.

Bij. research. Gemaakt door: Flore Wassenberg A3c Stage gelopen bij Ron en Janne. Bij research Gemaakt door: Flore Wassenberg A3c Stage gelopen bij Ron en Janne. Opdracht 1 Stagelogboek De eerste dag heb ik bij Ron Steijvers stage gelopen en die is project leider ontwikkelaar, vooral

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Nieuwsbrief Donderdag, 14 april 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik weet wat! Naomi en Ruth zijn op weg gegaan naar de

Nadere informatie

Herkansingen typevaardigheid

Herkansingen typevaardigheid Schooljaar 2012-2013 vrijdag 26 april 2013 nr. 15 Maandag 13 mei t/m vrijdag 24 mei Maandag 13 mei papiercontainer bij school TV Woensdag 15 mei Panna toernooi groep 6/7 Vrijdag 17 mei nieuwsbrief Herkansingen

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016 Nieuwsbrief Nr. 2, 2016 Wat een heerlijke tijd van het jaar. Na de donkere dagen van de winter is nu de zomertijd ingegaan en worden de dagen weer langer. Dat geeft meteen meer energie en dat zie je ook

Nadere informatie