Besluitenlijst College van B&W

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst College van B&W"

Transcriptie

1 Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 16/12/2008 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Krook K. (Wethouder), aanwezig Vos- Kroeze M. (Wethouder), aanwezig AGP Uitnodigingen gericht aan het college van burgemeester en wethouders. Uitnodigingen worden besproken AGP Stuivezand. Door middel van een raadsbrief wordt de gemeenteraad geïnformeerd over de stand van zaken met betrekking tot de revitalisering van bedrijventerrein Stuivezand. Daarnaast wordt het college van BenW geïnformeerd over de budgettering en nieuwe aanbiedingsbrieven ten behoeve van twee te koop aangeboden woningen. 1. College gaat akkoord met raadsbrief. 2. College neemt kennis van de twee aanbiedingsbrieven ten behoeve van de twee te koop aangeboden woningen in het kader van de Wet voorkeursrecht gemeenten. 3. College neemt kennis nemen van de huidige financiële situatie AGP Aanleg achterpadverlichting in Made, Terheijden en Wagenberg door Woningstichting Volksbelang.

2 1. Woningstichting Volksbelang te Made toestemming te verlenen om de voorgestelde verlichting voor haar rekening te plaatsen. 2. De lichtmasten in onderhoud te nemen via het onderhoudscontract openbare verlichting gemeente Drimmelen. 3. De jaarlijkse onderhoudskosten door te rekenen aan Woningstichting Volksbelang. 4. De gemeente Drimmelen neemt de energiekosten voor haar rekening AGP Brief van Ministerie van BiZa d.d. 24 november 2008 inzake aanbiedingsbrief beschouwing veiligheid brandweerduiken; systeembeschouwing en vervolgacties. Voor kennisgeving aangenomen AGP Afsprakenlijst MT-vergadering d.d. 3 december Naar aanleiding van het MT-verslag vraagt wethouder Financiën aandacht voor een goede toepassing van de 10 financiële randvoorwaarden. Dit betekent o.a. dat tegenvallers binnen de bedrijfsvoering ook gecompenseerd wroden binnen de bedrijfsvoering AGP e Begrotingswijzigng GROGZ De gemeenteraad heeft bij het aangaan van de Regeling Openbare Gezondheidszorg West-Brabant vastgesteld, dat een keer in de 4 jaar sprake is van hernieuwde vaststelling van het Basistakenpakket (BTP) van de GGD voor de komende 4 jaar. Op 25 september 2008 heeft het Algemeen Bestuur van Gemeenschappelijke Regeling Openbare Gezondheidszorg West - Brabant (GR OGZ) het Nieuwe BTP van de GGD voor vastgesteld en tevens ter financiering van de uitvoering van het BTP ook de ontwerp 1e begrotingswijziging GROGZ Op grond van voorliggend voorstel wordt afgesproken aan de raad een keuze voor te leggen of en zo ja hoe de meerkosten kunnen worden gecompenseerd door te schrappen in de zogenaamde B-producten. Wethouder Krook heeft het mandaat een en ander aan te passen en aan de raad voor te leggen.

3 007 08AGP Verzoek zienswijze gemeenteraad 1e begrotingswijziging GROGZ De gemeenteraad heeft bij het aangaan van de Regeling Openbare Gezondheidszorg West-Brabant vastgesteld, dat een keer in de 4 jaar sprake is van hernieuwde vaststelling van het Basistakenpakket (BTP) van de GGD voor de komende 4 jaar. Op 25 september 2008 heeft het Algemeen Bestuur van Gemeenschappelijke Regeling Openbare Gezondheidszorg West - Brabant (GR OGZ) het Nieuwe BTP van de GGD voor vastgesteld en tevens ter financiering van de uitvoering van het BTP ook de ontwerp 1e begrotingswijziging GROGZ Op grond van voorliggend voorstel wordt afgesproken aan de raad een keuze voor te leggen of en zo ja hoe de meerkosten kunnen worden gecompenseerd door te schrappen in de zogenaamde B-producten. Wethouder Krook heeft het mandaat een en ander aan te passen en aan de raad voor te leggen AGP Decembercirculaire 2008 Algemene Uitkering (gemeentefonds). Er van uitgaande dat de afdeling Middelen de betreffende voorstellen met de vakafdelingen heeft afgestemd, stemt BenW in met de voorstellen. Ten aanzien van de WABO worden aanvullende vragen gesteld of deze gelden moeten worden geoormerkt voor de WABO AGP Regionalisering van het beheer van de brandweer. Vooruitlopend op de inwerkingtreding van de Wet op de Veiligheidsregio's heeft het bestuur van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant (MWB) een convenant met de minister van BZK gesloten waarmee afspraken worden gemaakt om de kwaliteit van de rampenbestrijding te verbeteren en te komen tot een veiligheidsregio. In het voorstel wordt uw raad een beeld gegeven omtrent de voordelen van de inpassing van de brandweer doch ook van de risico's en de financiële consequenties, dit alles op basis van de primitieve gemeentelijke begroging BenW heeft in een eerste discussie over het voorstel van de veiligheidsregio gesproken. De burgemeester zal in het algemeen bestuur inbrengen dat de extra kosten aan de regio worden vergoed. Daarnaast roept hij het Algemeen Bestuur op een inspanningsverplichting aan te gaan om met een oplossing te komen voor de frictiekosten in de deelnemende gemeenten. De financiële consequenties voor Drimmelen zullen bij de begrotingbespreking voor 2009 worden meegenomen.

4 1. College neemt kennis van de financiële gevolgen van de regionalisering van het beheer van de brandweer. 2. De burgemeester wordt gemandateerd om, tijdens de vergadering van 18 december 2008 van het Algemeen Bestuur van de veiligheidsregio Midden- en West-Brabant, in te stemmen met het voorgenomen besluit waarbij aan de 26 gemeenteraden van de aan de veiligheidsregio deelnemende gemeenten wordt gevraagd in te stemmen met het regionaliseren van het beheer van de brandweer en de daarmee verbonden kosten. De burgemeester zal in het Algemeen Bestuur de volgende punten inbrengen: a. De BTW-problematiek moet worden opgelost. b. De Veiligheidsregio moet een maximale inspanning leveren om de frictiekosten op te lossen. c. De activaproblematiek moet worden opgelost. 3. De secretaris wordt verzocht uit te zoeken wat de beïnvloedbare overheadkosten zijn en hiervoor een oplossing aan BenW voor te leggen AGP Werkboek Projectmatig Werken in Drimmelen. Het aangepaste werkboek "Projectmatig Werken in Drimmelen" wordt vastgesteld AGP Bestemmingsplan Biesbosch Waterfront. Van de Ontwikkelingsmaatschappij Jachthaven Drimmelen is het verzoek ontvangen om het bestemmingsplan Biesbosch Waterfront in procedure te brengen. De grootste afwijking van dit nieuwe plan ten opzichte van de vigerende bestemmingsplannen WRCD-Oost en WRCD-Oost 1e uitwerking betreft de mogelijkheid tot het oprichten van een 'woontoren'. In opdracht van het Overlegorgaan Nationaal Park De Biesbosch is door H+N+S Landschapsarchitecten een landschapsadvies opgesteld m.b.t. het visuele effect van de woontoren op de Biesbosch. Na de informatiebijeenkomst beraadt het college zich om het bestemmingsplan in voorgestelde vorm in procedure te brengen. De Ontwikkelingsmaatschappij krijgt met deze informatiebijeenkomst de mogelijkheid om onder meer het effect van de woontoren vanuit verschillende invalshoeken aan een ieder in beeld te brengen, zodat een weloverwogen reactie op het bestemmingsplan kan worden gevormd. 1. College stemt in met voorstel ten behoeve van raadsinformatieronde. 2. Na informatieronde besluit nemen tot al dan niet in procedure brengen van bestemmingsplan AGP Uitvoering Wet Tijdelijk huisverbod regio West-Brabant.

5 Op 1 januari a.s. wordt de nieuwe Wet tijdelijk huisverbod bij huiselijk geweld van kracht. De nieuwe wet biedt gemeenten een wettelijk kader bij het realiseren van hun taken rondom preventie en aanpak huiselijk geweld. Het huisverbod biedt mogelijkheden om escalatie in een noodsituatie te voorkomen en hulp te bieden. De burgemeester is bevoegd een huisverbod op te leggen aan degene van wei een dreiging van huiselijk geweld uitgaat. Voorwaarde is wel dat de opvang en hulpverlening afdoende is geregeld. 1. College stemt in met de handleiding uitvoering Wet Tijdelijk huisverbod regio West- Brabant, inclusief de daarin opgenomen voorstellen, waaronder: - Start uitvoering Wet Tijdelijk huisverbod per 2 maart 2009; - Ondertekeningsmandaat verlenen aan Hulp Officier van Justitie. 2. Het ondertekeningsmandaat invullen, ondertekenen en sturen naar de projectorganisatie, gemeente Breda. 3. Rekening houden met een gemeentelijke bijdrage van ca ,00 per jaar voor het steunpunt na 2009, voor de jaren 2010 en verder. 4. Dhr. J. Zonneveld, beleidsmedewerker welzijn op de afdeling MA aan te wijzen als contactambtenaar in de gemeente Drimmelen voor de uitvoering van de gemeentelijke taken bij het huisverbod AGP Raadsbrief inzake financiële situatie zorgaanbieders Hulp bij het Huishouden. De raad wordt geïnformeerd door middel van een separate raadsbrief. Raadsbrief ter info aan de raad aanbieden AGP Kerstattenties collegeleden. Toelichting; Ten aanzien van aangeboden kerstattenties wordt afgesproken dat cadeaus worden aangeboden aan goede doelen AGP Informatie griffie / raad. Voor kennisgeving aangenomen. Afgesproken wordt dat de wethouders de planning en toezeggingen bespreken met hun afdelingshoofden.

6 016 08AGP Afhandeling raadsvragen. Er bestaat geen eenduidig beeld binnen het ambtelijk apparaat en BenW inzake de afhandeling van raadsvragen. In dat licht is op initatief van het MT een procesbeschrijving gemaakt. Daarnaast wordt in een overzicht bijgehouden welke raadsvragen zijn gesteld en wie ze in behandeling heeft. 1. College neemt kennis van de procesbeschrijving en accordeert deze. 2. College neemt kennis van het behandeloverzicht van de raadsvragen. 3. College neemt kennis dat voorliggend overzicht wekelijks in BenW zal worden geagendeerd; hoofd afdeling BMO zal dit wekelijks aanleveren AGP Toekomstige projecten coördinatieteam. Dinsdag 20 januari 2009 van uur Ontwikkelingsvisie Park Made / Hoefkensstraat AGP Besluitenlijst van de vergadering van BenW d.d. 9 december College gaat akkoord met de besluitenlijst van de vergadering van BenW d.d. 9 december AGP Aanvullende notulen / aandachtspunten van de vergadering van BenW d.d. 9 december College neetm kennis van de aanvullende notulen / aandachtspunten van de vergadering van BenW d.d. 9 december AGP Aanwijzing collectieve feestdagen.

7 Op grond van artikel van de APV overgaan tot het aanwijzen van de in het voorstel genoemde dagen als collectieve feestdagen AGP Evaluatie van de ontwikkelingen op het gebied van toerisme en recreatie in de gemeente Drimmelen. College gaat akkoord met raadsbrief AGP Peiling Evaluatie Woonvisie Evaluatie van de Woonvisie is in juni '08 in de Raad geweest (leesstuk). Op verzoek van de Raad komt de evaluatie nogmaals op de agenda, dit maal in een opinieronde. Aan de Raad wordt gevraagd welke uitspraken ze heeft n.a.v. de evaluatie woonvisie De verwachting is dat dit geen financiële of personele consequenties heeft. College gaat akkoord met stuk om te bespreken in de opinieronde van de Raad op 15 januari Hiermee komt B&W-nota van 29 september 2008, besproken in het college van 7 oktober 2008, te vervallen AGP Informatieblad Rondom de Toren. Voor kennisgeving aannemen AGP Raadsbrief: Herziening welstandsbeleid in voorbereiding. College stemt in met verzending raadsbrief.

8 036 08AGP Agenda coördinatieteam 'Grote Projecten' inzake Project Oranjeplein van 16 december Voor kennisgeving aangenomen AGP Aankoop van een veegmachine. Met dit voorstel geeft het college uitvoering aan het raadsbesluit (Waterbeleidsplan 2007) om een veegmachine aan te schaffen inclusief aanpassingen c.q. benodigd materieel voor de uitvoering. We verwachten hiermee een positief effect op de woonomgeving en een mindere vervuilingsgraad van het rioolstelsel te bereiken. 1. College stemt in met de aanschaf van een veegmachine voor een investeringsbedrag van Euro ,-- exclusief BTW volgens opgesteld PVE (Plan van Eisen) (afschrijvingstermijn 7 jaar, rente 3%): 2. College stemt in met de aanpassing van de hiervoor benodigde losplaats op gemeentewerf voor een bedrag van Euro ,-- exclusief BTW (afschrijvingstermijn 7 jaar, rente 3%): 3. College stemt in met de aanschaf van een bladveger/-zuiger voor een bedrag van Euro ,-- exclusief BTW AGP Notulen gemeentelijke OPD overleg op 27 oktober 2008 en bestuursvergadering OPD 18 november Voor kennisgeving aangenomen AGP Ontsluiting parkeerterrein Lidl.

9 In 2007 is een parkeeronderzoek in het centrum van Terheijden gehouden. Hieruit is gebleken dat er een parkeerprobleem bestaat op de Hoofdstraat en Raadhuisstraat. Eén van de aanbevelingen was om het parkeerterrein bij de Lidl toegankelijk te maken vanaf de Raadhuisstraat / Hoofdstraat. Er is een ontwerp hiervoor gemaakt, dat eerst met een klankbordgroep is besproken en na aanpassing is gepresenteerd tijdens een informatieavond. Hierna is het voorstel nogmaals aangepast. Om het plan te kunnen uitvoeren is budget nodig; de kosten zijn geraamd op ,- excl. BTW. Voorgesteld wordt om dit ten laste te brengen van de Reserve Bovenwijkse Voorzieningen van het Grondbedrijf. College stemt in met het voorleggen van raadsvoorstel aan de gemeenteraad, inhoudende de aanvraag van een budget voor de uitvoering van het inrichtingsvoorstel AGP Jaarverslag 2007 van de GHOR Midden- en West-Brabant. Het betreft het jaarverslag 2007 van de Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen (GHOR) Midden- en West-Brabant. In het jaarverslag geeft de GHOR weer wat zij in het jaar 2007 hebben gedaan. Onder andere heeft de GHOR verdere invulling gegeven aan de samenwerking met de ketenpartners in de rampenbestrijding. Ook zijn er medewerkers opgeleid en getraind en hebben er verschillende oefeningen plaatsgevonden. Voor meer informatie over onder andere opleiden, trainen en oefenen (OTO), repressieve inzetten en de financiele paragraaf verwijs ik naar het jaarverslag 2007 van de GHOR Midden- en West-Brabant, dat voor u ter inzage wordt weggelegd. 1. Voor kennisgeving aangenomen. 2. Ter inzage leggen voor de gemeenteraad AGP Informatienotitie Ontwikkeling Veiligheidshuis district Oosterhout d.d. november Burgemeester en wethouder Van Meggelen zijn aanwezig AGP Bezwaarschrift gericht tegen de verleende bouwvergunning voor het oprichten van een opslagloods aan de Bergseweg te Made.

10 Op 5 oktober 2008 is een bezwaarschrift ingediend gericht tegen het besluit van BenW tot het verlenen van een bouwvergunning voor het oprichten van een schuur/loods aan de Bergseweg te Made. De commissie voor de behandeling van bezwaarschriften adviseert het college om het bezwaar ontvankelijk doch ongegrond te verklaren. Het bezwaarschrift, in overeenstemming met het advies van de bezwaarschriftencommissie, maar met een aanpassing van de aan het advies ten grondslag liggende overweging, ongegrond verklaren AGP Aanpassing register kinderopvang (verhuizing kinderdagverblijf Bibelot en Buitenschoolse opvang Windekind). Op 1 januari 2005 is de Wet kinderopvang ingegaan. Vanaf deze datum moet de gemeente een register kinderopvang bijhouden. Wijzigingen in de kinderopvang in de gemeenten moeten worden gemeld bij het college. Het college is bevoegd om het register aan te passen. Eskadee heeft een melding gedaan van verhuizing van kinderdagverblijf Bibelot en buitenschoolse opvang Windekind naar de Brede School in Terheijden per 15 december De adreswijziging is verwerkt in het register en de GGD is verzocht om inspectie te verrichten op deze nieuwe locatie. 1. Adresgegevens Kinderdagverblijf Bibelot en Buitenschoolse opvang Windekind wijzigen in het register kinderopvang (datum wijziging is 15 december 2008). 2. Uitbreiding van het aantal kindplaatsen van 30 naar 50 op BSO Windekind opvoeren in het register kinderopvang met als startdatum 1 mei GGD West-Brabant informeren over de adreswijziging en verzoeken hierop een inspectie uit te voeren. 4. GGD West-Brabant informeren over uitbreiding van het aantal kindplaatsen bij BSO Windekind en verzoeken om deze uitbreiding bij het reguliere inspectiebezoek in 2009 mee te nemen AGP Personele inzet Sociale Zaken ten laste van gelden DKD. Het college heeft ingestemd met het inzetten van resterende Rijksgelden Digitaal Klant Dossier Sociale Zaken voor personele inzet Sociale Zaken met betrekking tot verdere opschoning dossiers sociale zaken, herijking beleid WWB en ondersteuning applicatiebeheer sociale zaken. College stemt in met inzet gelden DKD voor personele inzet Sociale Zaken met betrekking tot opschoning dossiers sociale zaken, herijking beleid WWB en ondersteuning applicatiebeheer sociale zaken.

11 045 08AGP Actiepuntenlijst van het coördinatieteam grote projecten d.d. 9 december 2008, inzake project Lage Zwaluwe West. Actiepuntenlijst wordt voor kennisgeving aangenomen AGP VNG/Handreiking religieus erfgoed. Voor kennisgeving aangenomen AGP Verzoek tot vergoeding van kosten van juridisch bijstand. Aan betrokkene een bedrag toekennen van 80,50. Vastgesteld in de vergadering van B&W d.d. De Secretaris, De Burgemeester,

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/04/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/10/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 09/09/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 11/09/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/08/2010 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Vries H. de (Loco-secretaris), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 29/11/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/12/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/03/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 08/04/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/08/2008 Hennekam B (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/10/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/01/2010 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Vries H. de (Loco-secretaris), aanwezig Jong J. de

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 01/09/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 05/07/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 27/11/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 20.03.2007 09:00 uur tot 20.03.2007 11:00 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, mevrouw C. van Mourik,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/01/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 01/04/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Onderwerp: Jaarrekening 2006 en begroting 2008 van de Veiligheidsregio Brabant-Noord. Nummer:

Onderwerp: Jaarrekening 2006 en begroting 2008 van de Veiligheidsregio Brabant-Noord. Nummer: Gemeente Boxmeer Onderwerp: Jaarrekening 2006 en begroting 2008 van de Veiligheidsregio Brabant-Noord. Nummer: AAN de Raad van de gemeente Boxmeer Boxmeer, 29 mei 2007 Aanleiding Ter uitvoering van het

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/03/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 31.10.2006 09:00 uur tot 31.10.2006 12:45 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/06/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 25/10/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), niet

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/10/2016 Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 26/05/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 16.01.2007 09:00 uur tot 16.01.2007 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/02/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Aan de Raad. Made, 20 mei 2008. Ontwerp begroting GROGZ 2009

Aan de Raad. Made, 20 mei 2008. Ontwerp begroting GROGZ 2009 Aan de Raad Made, 20 mei 2008 Raadsvergadering: 26 juni 2008 Nummer raadsnota: 19 Onderwerp: Ontwerp begroting GROGZ 2009 Portefeuillehouder: Bijlagen: Ter inzage: Drs. J. Krook Ambtelijke coördinatie:

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/12/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 31/08/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/04/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 24/05/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 02.10.2007 09:00 uur tot 02.10.2007 12:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 21/06/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 20.06.2006 09:00 uur tot 20.06.2006 11:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 02/03/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 28.02.2006 09:00 uur tot 28.02.2006 12:30 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, de heer mr. C.M.G.H. Wortel,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/02/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 16/10/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 15.01.2008 09:00 uur tot 15.01.2008 10:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 19/11/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 19/05/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/07/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Bakker H.T.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/06/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 03.04.2007 09:00 uur tot 03.04.2007 12:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 04/11/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 24.10.2006 09:00 uur tot 24.10.2006 11:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 13.05.2003 08:30 uur tot 13.05.2003 10:00 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 05.09.2006 09:00 uur tot 05.09.2006 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 21.11.2006 09:00 uur tot 21.11.2006 12:30 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/09/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/08/2013 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 24.01.2006 09:00 uur tot 24.01.2006 12:30 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, de heer mr. C.M.G.H. Wortel,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/08/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Aan de Raad. Made, 3 mei 2007. Ontwerpbegroting Veiligheidsregio 2008

Aan de Raad. Made, 3 mei 2007. Ontwerpbegroting Veiligheidsregio 2008 Aan de Raad Made, 3 mei 2007 Raadsvergadering: 21 juni 2007 Nummer raadsnota: 9 Onderwerp: Ontwerpbegroting Veiligheidsregio 2008 Portefeuillehouder: Bijlagen: Ter inzage: Drs. G.L.C.M. de Kok Ambtelijke

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 02.07.2002 08:00 uur tot 02.07.2002 09:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 06.02.2007 09:00 uur tot 06.02.2007 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/10/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

LIJST OPENBARE BESLUITEN Vergadering Burgemeester en Wethouders op 13 september 2005

LIJST OPENBARE BESLUITEN Vergadering Burgemeester en Wethouders op 13 september 2005 LIJST OPENBARE BESLUITEN Vergadering Burgemeester en Wethouders op 13 september 2005 05.0995 Vaststellen concept subsidieover-zicht 2006 voor inspraak. B&W heeft het subsidieoverzicht 2006 vastgesteld

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 23.09.2003 09:00 uur tot 23.09.2003 12:00 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/11/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 01.10.2002 09:00 uur tot 01.10.2002 12:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels, de heer mr. C.M.G.H.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/11/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Onderwerp Programmabegroting 2013 en meerjarenraming Veiligheidsregio Gelderland-Zuid

Onderwerp Programmabegroting 2013 en meerjarenraming Veiligheidsregio Gelderland-Zuid Raadsvoorstel Vergadering : 18 december 2012 Voorstelnummer : 12.09 Registratienummer : 12.022881 Portefeuillehouder : Mw. dr. M.W.M. de Vries Afdeling : BBO / Juridische Zaken Bijlage(n) : 2 B&W-datum/nummer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 06/04/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 22.07.2003 09:00 uur tot 22.07.2003 12:00 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: mevr. R. Oomen, tst. 183, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/09/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 29/03/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 21.02.2006 09:00 uur tot 21.02.2006 12:30 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, de heer mr. C.M.G.H. Wortel, G.J.A. Broeders, drs.ir.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 21/07/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt :

Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt : Aan de Raad Made, 23 december 2008 Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt : Raadsvergadering: 29 januari 2009 Nummer raadsnota: 8 Onderwerp: Beheer natte ecologische verbindingszones / Uitvoeringsproject

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 25/11/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Krook K. (Wethouder), aanwezig Vos-

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012 Registratienummer: 2012/7540 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff N Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf (voorzitter) J Weth. W. van Hees

Nadere informatie

Verzoek om medewerking bij opheffing Stichting GMK en wijziging Gemeenschappelijke Regeling Veiligheidsregio Midden- en West Brabant

Verzoek om medewerking bij opheffing Stichting GMK en wijziging Gemeenschappelijke Regeling Veiligheidsregio Midden- en West Brabant Aan de Raad Made, 9 oktober 2006 Raadsvergadering: 14 december 2006 Nummer raadsnota: 13 Onderwerp: Verzoek om medewerking bij opheffing Stichting GMK en wijziging Gemeenschappelijke Regeling Veiligheidsregio

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/04/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 06/01/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari 2017 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 23/06/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Onderwerp: Jaarrekening 2007 en begroting 2009 van de Veiligheidsregio Brabant-Noord. 1) Status

Raadsvoorstel. Onderwerp: Jaarrekening 2007 en begroting 2009 van de Veiligheidsregio Brabant-Noord. 1) Status Raadsvoorstel Agendanr. : Onderwerp: Jaarrekening 2007 en begroting 2009 van de Veiligheidsregio Brabant-Noord Reg.nr. : B&W verg.. : Cie_verg. : Raadsverg.. : 1) Status Ter uitvoering van het bepaalde

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/09/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/01/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Toestemming tot wijziging van de gemeenschappelijke regeling Veiligheidsregio Brabant-Noord

Toestemming tot wijziging van de gemeenschappelijke regeling Veiligheidsregio Brabant-Noord Datum: 25-6-13 Onderwerp Toestemming tot wijziging van de gemeenschappelijke regeling Veiligheidsregio Brabant-Noord Status Besluitvormend Voorstel Het college toestemming te verlenen tot het wijzigen

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/06/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 20.02.2007 09:00 uur tot 20.02.2007 12:30 uur Secretaris: H. Gelevert Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, de heer H.T.M. Bakker, mevrouw

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/09/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak - nummer. Portefeuille Onderwerp Advies Besluit Pers/ Magazine

Nr. Afdeling Zaak - nummer. Portefeuille Onderwerp Advies Besluit Pers/ Magazine Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders week 8 Dinsdag 19 februari 09.30 uur in de kamer van de burgemeester van het gemeentehuis. Aanwezig: Burgemeester A.J. van Hedel Wethouder

Nadere informatie

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen.

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juni 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 10.12.2002 09:00 uur tot 10.12.2002 12:00 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels, de heer mr. C.M.G.H.

Nadere informatie

Nota. Wijk- en Stadszaken. Wonen, Zorg en Welzijn. Doorkiesnummers: Telefoon Aan. Afschrift aan

Nota. Wijk- en Stadszaken. Wonen, Zorg en Welzijn. Doorkiesnummers: Telefoon Aan. Afschrift aan Wijk- en Stadszaken Wonen, Zorg en Welzijn Doorkiesnummers: Telefoon 0152602167 Aan Afschrift aan Nota Datum 09-02-2009 Ons kenmerk 937101 Opsteller yvonne blom Bijlage Onderwerp Wet Tijdelijk Huisverbod

Nadere informatie

\ raadsvoorstel. Voerendaal, d.d. 29 april Nummer: Portefeuillehouder: P. Verbraak. Afdeling: Beleid. Programma: Leven en welzijn koesteren

\ raadsvoorstel. Voerendaal, d.d. 29 april Nummer: Portefeuillehouder: P. Verbraak. Afdeling: Beleid. Programma: Leven en welzijn koesteren \ raadsvoorstel Voerendaal, d.d. 29 april 2009 Nummer: Portefeuillehouder: P. Verbraak Afdeling: Beleid Programma: Leven en welzijn koesteren Product: Onderwerp: Zuid-Limburg Aan de Raad. \ Voorstel De

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 05/10/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Reg.nr. Onderwerp Advies Besluit. Het opleggen van een drietal lasten onder dwangsom Conform advies besloten.

Reg.nr. Onderwerp Advies Besluit. Het opleggen van een drietal lasten onder dwangsom Conform advies besloten. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 31 maart 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer J.P.J. Lokker De heer B. Marinussen

Nadere informatie

Portefeuillehouder Datum collegebesluit : 1 juni 2010 Corr. nr.:

Portefeuillehouder Datum collegebesluit : 1 juni 2010 Corr. nr.: Preadvies Portefeuillehouder : WL Datum collegebesluit : 1 juni 2010 Corr. nr.: 2010004432 Onderwerp : Programma : 5. Welzijn en zorg Commissie : Bestuur en Middelen Agenda nr. : 13, 2010/40 Voorstel tot

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 05.07.2005 09:30 uur tot 05.07.2005 11:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 18.05.2004 10:00 uur tot 18.05.2004 12:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Burgemeester P.H.M. Jacobs,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/06/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), niet

Nadere informatie

: Instellen van gemeenschappelijke regeling 'Veiligheidsregio Brabant-Noord"

: Instellen van gemeenschappelijke regeling 'Veiligheidsregio Brabant-Noord RAADSVOORSTEL Onderwerp : Instellen van gemeenschappelijke regeling 'Veiligheidsregio Brabant-Noord" Inleiding Momenteel kent de hulpverleningsdienst Brabant-Noord twee gemeenschappelijke regelingen, namelijk

Nadere informatie

SAMENVATTING RAADSVOORSTEL 10G / I. Drupsteen BVL Ke. Gemeenschappelijke Regeling Veiligheidsregio Twente.

SAMENVATTING RAADSVOORSTEL 10G / I. Drupsteen BVL Ke. Gemeenschappelijke Regeling Veiligheidsregio Twente. SAMENVATTING RAADSVOORSTEL CASENUMMER BEHANDELEND AMBTENAAR SECTOR PORT. HOUDER 10G201737 390433 / 390433 I. Drupsteen BVL Ke AGENDANUMMER BELEIDSPROGRAMMA/BELEIDSLIJN 08 - Inwoners en bestuur REDEN VAN

Nadere informatie