t begint op Schiphol Eten & drinken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t begint op Schiphol Eten & drinken"

Transcriptie

1 t begint op Schiphol AirportCity Schiphol is meer dan de plek waar je wacht tot je vliegtuig vertrekt. Schiphol is een AirportCity. Je kunt er ontspannen in een stadspark, kunstbekijken, nog even gratis internetten, voordelig en exclusief shoppen, genieten van een massage en nog veel meer. Of je nu veel of juist weinig tijd hebt. En of je nu alleen bent, met vrienden of met je gezin: het begint op Schiphol! Ga naar en download gratis de Schiphol App Voor het laatste nieuws over Schiphol: April 2012 Schiphol Group, Corporate Affairs tel (0) t begint op Schiphol Eten & drinken Schiphol biedt de keuze van een wereldstad: van een snelle kop koffie tot een luxueus viergangen diner. Van oer-hollands tot Japans. En van fast food tot een biologische maaltijd. Deze locaties zijn 365 dagen per jaar geopend (sommige zelfs 24 uur per dag). Luxe Bubbles: nip van een glaasje champagne. Shirasagi Sushibar: beroemde à la minute gesneden verse sushi en sashimi.

2 Snel Grab & Fly: voor een last-minute sandwich (aan het begin van alle pieren). Starbucks: voor een beker wereldberoemde koffie. Urban Food Market: sappen, snacks en verse broodjes in een trendy to-go concept. Natuurlijk & Gezond Juicy Details: gezond op reis met een smoothie, fruitjuice of energyshot van tarwegras. Fair Taste Café: kies uit een buitensporig verantwoord assortiment en draag bij aan een eerlijke wereld. Schiphol heeft ook eigen kunst. Op veel plaatsen in de terminal zijn kunstwerken te herkennen, zoals de Incredible Black Snowmen aan het begin van de D-pier, of het de wand van Hugo Kaagman in de Holland Boulevard. Ontspannen De ultieme ontspanning wanneer je wacht op vertrek is een massage of beautybehandeling. Hierna kun je de hele wereld aan! Speciaal Dutch Bar & Kitchen: nog even in Nederlandse stijl blijven met bijvoorbeeld poffertjes of bitterballen. Café Chocolat: pure chocoladeverleiding op Schiphol, chocolade in alle denkbare vormen en smaken, heerlijke koffie en cadeaus. East Bar & Bites: in deze trendy bar heerst een grootstedelijke, oosterse sfeer. Light Lounge Café: overdag een sfeervol espresso café en s avonds een hippe lounge bar. Rituals Shop & Spa Dit succesvolle Nederlandse merk is geïnspireerd op menselijke rituelen. Op Schiphol biedt Rituals naast de inspirerende producten voor lichaam en geest, kortdurende hand- en voetbehandelingen. Locatie: in Lounge 1 richting de B & C gates, geopend van 06:00 20:00 uur. Kunst Rijksmuseum Amsterdam Schiphol De eerste luchthaven ter wereld met een museum: op Schiphol kun je een kijkje nemen in de dependance van het Rijksmuseum Amsterdam. Kunst uit de gouden eeuw wordt hier getoond met werken van Nederlands beroemdste meesters. Locatie: Het museum is te vinden tussen de E en F pier, op de Holland Boulevard en is dagelijks gratis toegankelijk tussen en uur. XpresSpa Wellness centre voor volledige schoonheidsbehandelingen, pedicure, manicure, voet-, rug- en lichaamsmassage. Locatie: XpresSpa is te vinden in Lounge 2 op de 1e verdieping naast de Network Bar op de D-pier en op de eerste verdieping van Lounge 3. Dagelijks geopend van uur. Back to Life Voor een snelle stoel- of aquamassage of een peeling van de voeten door Garra Rufavisjes. Locatie: tussen de E en F pier, op de Holland Boulevard. Dagelijks geopend tussen uur (in de maanden juni, juli en augustus tot uur geopend).

3 Ervaren Airport Park In Airport Park kunnen passagiers hun tijd doorbrengen in een rustgevende groene omgeving, precies zoals in een stadspark. Je kunt er zelfs naar buiten en genieten van de zon op een terras. Het parkgevoel komt tot leven door mixed reality. Met projecties van vlinders, geluiden van dieren en fietsers heb je het gevoel dat je in een levendig stadspark bent. Airport Park is een complete parkbeleving, uniek in de wereld. Locatie: loop in Lounge 1 richting de D-pier en je ziet Airport Park op de 2de verdieping. Holland Boulevard Beleef Nederland op z n best op de Holland Boulevard. Ontspannen kan in de Hollandse huiskamers, kijk tv vanuit een sofa of entertain medepassagiers op de aanwezige piano. Een vleugje Nederlandse cultuur en literatuur pak je mee in de eerste Airport Library ter wereld. Hier vind je muziek en boeken in 29 talen om te downloaden of ter plekke te lezen in een luie stoel. Locatie: tussen Lounge 2 en 3, E- en F-pier, de toegang is gratis. House of Tulips Het opvallende design van het House of Tulips is een combinatie van een herenhuis gevel en een kas. Het huis gaat elke ochtend, als de bloemenwinkel opent, met een hydraulisch systeem omhoog, waardoor eronder het gezellige gevoel van een bloemenmarkt ontstaat. Een eyecatcher op het centrale plein van Lounge 3. Fokker 100 Panoramaterras Beleef de historie van de luchtvaart in de Fokker100. Ga de cockpit bekijken, neem plaats op de originele vliegtuigstoelen of duik in de historie van de luchtvaart en Fokker. Het kan in de Fokker 100 op Schiphol s panoramaterras voor de paspoortcontrole. Het toestel is omgebouwd tot een luchtvaart beleving. Voor de allerkleinste piloten zijn er leuke weetjes en raadsels om op te lossen. Schiphol Behind the Scenes tour Dat buiten/om de luchthaven veel gebeurt, laat de Schiphol Behind the Scenes tour zien. Deze multimedia tour geeft je een kijkje achter de schermen van de luchthaven en is een ware beleving. De tour brengt je

4 op plekken waar je normaal gesproken niet zou komen. Zoals de brandweer, de sneeuwvloot, de grote hangars en nog veel meer. Je hoort verhalen die je anders niet zou horen. Verhalen zijn trouwens niet het enige dat je hoort, maar kom dat zelf maar ervaren en beleven. Locatie: vertrek vanaf busbaan buiten bij Schiphol Plaza. Internet: KPN Internet Centre en gratis WiFi Op je eigen device is 1 uur WiFi gratis, overal op de luchthaven (SSID : KPN). Ook zijn er twee KPN Internet Centres in Lounge 1 en Lounge 2 en diverse KPN Internet Zones op de pieren. Bij de telefoonclusters, verspreid door de terminal, zijn KPN Internet Points. Winkelen Amsterdam Airport Schiphol telt vele winkels met een bijzonder en uitgebreid assortiment, zowel vóór de paspoortcontrole op Plaza als achter de paspoortcontrole in de verschillende Lounges. Floating Dutchman Voor transfer passagiers met minimaal 3 uur overstaptijd biedt Schiphol de unieke mogelijkheid Amsterdam stressvrij te beleven. De Floating Dutchman vertrekt als bus vanaf de luchthaven richting Amsterdam centrum en gaat daar als boot verder, een spetterende manier om de hoogtepunten van de hoofdstad te beleven vanaf de grachten. Locatie: vertrek vanaf busbaan buiten bij Schiphol Plaza. Schiphol Babycare Lounge & Kids Forest De Schiphol Babycare Lounge is een prettige en rustige omgeving met babybedjes waar baby en ouder rustig kunnen verblijven totdat hun vlucht vertrekt. De lounge wordt mede mogelijk gemaakt door Nutricia. Voor kinderen is er Kids Forest. Een speelruimte met klimtoestellen en glijbanen, naast de Babycare Lounge. Locatie: tussen de E en F pier, op de Holland Boulevard en is dagelijks gratis toegankelijk tussen06.00 en uur. Achter paspoortcontrole Internationale topmerken zoals Burberry, Apple, Swatch, Hermès, Swarovski, MontBlanc en de eerste vestiging van Victoria s Secret in Europa. In Lounge 4 een winkel van Desigual. Maar ook typisch Hollandse producten, Goudse kaas, haring, stroopwafels en de echte luchthavenklassiekers als parfums, drank, elektronica en sieraden. Meer dan 75 winkels met ruim artikelen, waaronder meer dan 30 verschillende kledingmerken. Het voordeel van producten onder het See Buy Fly label loopt op tot 35% ten opzichte van lokale prijzen. Ook de passagiers die reizen naar een bestemming binnen de Europese Unie, kunnen hier alle producten, met uitzondering van tabakswaren, kopen tegen een voordelige prijs. Wereldwijde garantie voor twee jaar. Gratis shop & collect : Bij reizen naar bestemmingen binnen de Europese Unie kan van deze service gebruik gemaakt worden. De aankopen blijven achter in de winkel en kunnen bij terugkomst worden opgehaald.

5 Centrum parkeren op de luchthaven Schiphol Visitors Parking Handig & Dichtbij Voor halen & brengen, weekendjes weg of een korte zakentrip. Bij de terminal en Schiphol Plaza. Vooraf reserveren is mogelijk, maar hoeft niet. Reserveren kan tot 24 uur van te voren. Schiphol Plaza: Enjoy it! Now is the time Schiphol Plaza is voor iedereen toegankelijk. 365 dagen per jaar open van 7.00 tot uur, en sommige horeca gelegenheden zelfs 24 uur. Schiphol Plaza telt meer dan zestig winkels en horecagelegenheden. Bekende modemerken als Mexx, Esprit, Inwear/ Matinique, Nike, Lacoste, Gaastra en Gant, AmericaToday, H&M (accessoires), Wonder Woman, St Tropez en Vila & Pieces. Een internationaal aanbod aan horecagelegenheden: van een mediterrane lunch bij Per Tutti! tot een gezonde oer-hollandse boterham bij DUTCH & Delicious. Een lekker drankje in de Juggle Juice bar of het typische Amsterdamse bruine Café Rembrandt. ABN AMRO financial center met de ruimste openingstijden van alle bankkantoren in Nederland. Planes at Plaza: luchtvaartshop met vliegtuigmodellen en souvenirs. Tip: Laat een foto van jezelf maken als piloot! Bovendien is er een supermarkt, HEMA, AH to go, diverse bloemenwinkels, Starbucks, Suit Supply, AKO, een drogist, een kapper en een Service Point met stomerij, sleutel- en schoenreparatieservices. Makkelijk: bij de Apotheek in Schiphol Plaza kun je je medicijnen halen. De meest courante medicijnen zijn op voorraad. Ook de Medische Dienst boven Vertrek 2 heeft een apotheek. Schiphol Parking Amsterdam Airport Schiphol heeft, net als elke stad, duizenden parkeerplaatsen. Sommige heel dicht bij het centrum, andere iets verder en dan word je met een snelle pendelbus naar de vertrekhal gebracht. Een ding is zeker als je met de auto naar Schiphol komt heeft Schiphol Parking voor ieder een passende, 24/7 bewaakte parkeerplaats. Schiphol Excellence Parking Snel & Exclusief Luxe parkeren aan de terminal. Direct aan Vertrekhal 3. Ook geschikt voor halen & brengen in alle rust en ruimte. Extra grote parkeervakken en zeer korte, aanrijroute vanaf de snelweg. Vooraf reserveren is mogelijk, maar hoeft niet. Reserveren kan tot 24 uur van te voren. Schiphol Valet Parking Snel & Comfortabel Je auto wordt overdekt geparkeerd. Rij naar de Schiphol Valet plaatsen tussen Vertrekhal 2 & 3, geef je sleutel af en je kunt direct door om in te checken. Extra services mogelijk zoals autowassen. Vooraf reserveren nodig. Voordelig Lang Parkeren op de luchthaven Schiphol Park & Travel Altijd plaats Als je 3 dagen of langer op reis gaat. Altijd plaats vooraan het parkeerterrein (P3) als je reserveert. Gratis snelbus naar de terminal. Vooraf reserveren is mogelijk maar hoeft niet. Reserveren voor een plek vooraan kan tot 24 uur voor vertrek. Schiphol Smart Parking Meest voordelig Als je 3 dagen of langer op reis gaat. Al vanaf 5,- per dag. Gratis snelbus naar de terminal. Vooraf online reserveren. Minimaal 8 dagen van te voren. Reserveren en gratis parkeeradvies op

6 Privium Het serviceprogramma voor frequent flyers. Reizigers kunnen tegen betaling Privium-lid worden. Bekijk zeker op Actuele vluchtinformatie. Reisaanbiedingen. Travel Money Service: vreemde valuta bestellen en ophalen op Schiphol. Download de gratis Schiphol app: Persoonlijke vluchtinformatie & pushnotificaties. Reserveer parkeerplaats of taxi. Krijg persoonlijke aanbiedingen & leuke tips op Schiphol. De voordelen zijn: Snelle grenspassage met irisherkenning Business Class inchecken bij een groot aantal luchtvaartmaatschappijen Vooraan parkeren in de parkeergarages Toegang tot de Privium ClubLounge. Een unieke designlounge exclusief voor Privium Plus leden. Vanuit de Privium ClubLounge direct toegang tot het gebied achter de paspoortcontrole. Info: +31 (0) ,

de meest exclusieve manier van reizen

de meest exclusieve manier van reizen de meest exclusieve manier van reizen VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en

Nadere informatie

NATM Algemene Ledenvergadering. 20 april 2010 Corné de Jong & Gerda Franssen Schiphol Parking & Mobility Services

NATM Algemene Ledenvergadering. 20 april 2010 Corné de Jong & Gerda Franssen Schiphol Parking & Mobility Services NATM Algemene Ledenvergadering 20 april 2010 Corné de Jong & Gerda Franssen Schiphol Parking & Mobility Services Programma 1.Kwiscussie; Mobiliteit & travelmanagement? 2.Parking; relevante ontwikkelingen

Nadere informatie

Uw eerste. VIP service

Uw eerste. VIP service Uw eerste VIP service VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en persoonlijke service,

Nadere informatie

Hieronder vindt men de horeca op alfabet of per gebied.

Hieronder vindt men de horeca op alfabet of per gebied. Hieronder vindt men de horeca op alfabet of per gebied. Balcony Cafe Tussen v1+v2, 2e etage 06.00-18.00 uur. Bread Lounge 3 24 uur per dag Bread&Co Lounge2 24 uur per dag Burger King Schiphol Plaza 24

Nadere informatie

Parkeren óp Schiphol. schiphol.nl/parkeren

Parkeren óp Schiphol. schiphol.nl/parkeren Parkeren óp Schiphol 2016 schiphol.nl/parkeren Parkeren óp Schiphol. Al 100 jaar. In 2016 bestaat Schiphol 100 jaar. En al vanaf het eerste moment kunt u met Schiphol Parking parkeren óp Schiphol. Want

Nadere informatie

Beleving op Schiphol

Beleving op Schiphol Beleving op Schiphol Schiphol wil Europe s preferred airport zijn. Dat lukt aardig: onze nationale luchthaven is ook dit jaar weer verkozen tot de beste van Europa en tot de nummer drie op de wereldranglijst.

Nadere informatie

Peterhof, the Great Palace

Peterhof, the Great Palace Peterhof, the Great Palace 1. Inleiding 2. Route en parkeren Schiphol 3. Plattegrond Schiphol 4. Vluchtgegevens heen en terug reis 5. Plattegrond vertrekhal en aankomsthal 6. Programma canal gribojedova

Nadere informatie

Welkom aan boord! We willen dat u zich goed voelt aan boord van de MS Finlandia. Daarom vindt u hier de nodige informatie!

Welkom aan boord! We willen dat u zich goed voelt aan boord van de MS Finlandia. Daarom vindt u hier de nodige informatie! Welkom aan boord! We willen dat u zich goed voelt aan boord van de MS Finlandia. Daarom vindt u hier de nodige informatie! INCHECKBALIES U vindt de balies met het Eckerö Line-logo in de Helsinki Länsiterminali

Nadere informatie

Beste klant, Schiphol Parking

Beste klant, Schiphol Parking Beste klant, Per 1 oktober verandert Parkeren óp Schiphol. Garage P2 verdwijnt om plek te maken voor een nieuwe pier en terminal. Dit heeft effect op het totale parkeeraanbod. Met bijgevoegde presentatie

Nadere informatie

utravel Quick Start Guide

utravel Quick Start Guide Quick Start Guide Met utravel ben je altijd zorgeloos onderweg! Met de nieuwe all-in-one travel app van UNIGLOBE beheer je al je vluchten en reservaties makkelijk op 1 scherm. utravel biedt reizigers op

Nadere informatie

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma Gratis vluchten Upgrades...en nog veel meer Ga naar klm.nl/zakelijk Geniet van de voordelen van BlueBiz Reist u voor uw onderneming naar het buitenland? Of gaan

Nadere informatie

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma Gratis vluchten Upgrades Eerste stuk ruimbagage altijd gratis...en nog veel meer Ga naar klm.nl/zakelijk Ondernemen met KLM U bepaalt uw eigen agenda. Ruime keuze

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Schiphol. (achter de securitycontrole)

Schiphol. (achter de securitycontrole) Kunst op Schiphol (achter de securitycontrole) De eerste kunstwerken op Schiphol dateren uit de jaren zestig. Een bekend ouder werk is de Appel van Kees Franse uit 1975. Deze grote houten appel fungeert

Nadere informatie

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma Gratis vluchten Upgrades...en nog veel meer Ga naar BlueBiz.com Profiteer van de voordelen van BlueBiz Reist u voor uw onderneming naar het buitenland? Of gaan

Nadere informatie

Korte afstanden zijn goed voor de handel.

Korte afstanden zijn goed voor de handel. Korte afstanden zijn goed voor de handel. Zakelijk parkeren op de luchthaven Dichtbij en comfortabel. parken.dus.com Zakelijk parkeren Parkeren vlak bij de terminal. Wanneer tijd geld is, kan elke minuut

Nadere informatie

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma Gratis vluchten Upgrades...en nog veel meer Ga naar klm.nl/zakelijk Profiteer van de voordelen van BlueBiz Reist u voor uw onderneming naar het buitenland? Of

Nadere informatie

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 De Klup organiseert van 20 t/m 24 augustus 2018 de jaarlijkse Vakantie-Dag-Activiteiten (VDA) voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor deelname aan de VDA hoef

Nadere informatie

met je rolstoel in een vliegtuig

met je rolstoel in een vliegtuig met je rolstoel in een vliegtuig met je rolstoel in een vliegtuig Hoe neem je een rolstoel mee in een vliegtuig van de KLM? dat leest u allemaal op deze page. Hulp voor minder validen en passagiers met

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren.

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren. & AC Restaurant Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren Sfeervolle zaal Landelijk gelegen Gevarieerd buffet aanbod Gastvrije

Nadere informatie

Grensverleggende concepten ontdekken

Grensverleggende concepten ontdekken Inspiratie reis ⅼ Blurring concepts Grensverleggende concepten ontdekken Citytrip London ⅼ 21 & 22 September 2017 Grensverleggende concepten ontdekken We came to find inspiration for our new major project.

Nadere informatie

Service concepten bij Schiphol. Maryan Brouwer en Claudia Alflen

Service concepten bij Schiphol. Maryan Brouwer en Claudia Alflen Service concepten bij Schiphol Maryan Brouwer en Claudia Alflen INTRODUCTIE Maryan Brouwer Integrale Gebieds-en Conceptontwikkeling Schiphol vb. Airport Park, Holland Boulevard, Airport Library, Airport

Nadere informatie

Enjoy the gift of giving

Enjoy the gift of giving Enjoy the gift of giving 2015 KERSTPAKKETTEN Lekker Kerst is de tijd van het jaar om met vrienden en familie door te brengen. Een tijd om extra uit te pakken en samen uitgebreid te ontbijten, lunchen,

Nadere informatie

Nu deuren open Straks Vleugels spreiden

Nu deuren open Straks Vleugels spreiden Nu deuren open Straks Vleugels spreiden Update 13 04 2017 Tijdelijke Vertrekhal Na maandenlang hard bouwen is het nu tijd voor de laatste nieuwsbrief over de bouw van de tijdelijke vertrekhal. Jammer dat

Nadere informatie

De exclusieve New York City inspiratietour

De exclusieve New York City inspiratietour De exclusieve New York City inspiratietour Na de succesvolle inspiratietours in Madrid, Dublin, Boedapest en Athene is het tijd om de oversteek te maken naar de Big Apple. In samenwerking met het Heineken

Nadere informatie

Parein Privé Lounge - YAKARTA

Parein Privé Lounge - YAKARTA Parein Privé Lounge - YAKARTA Luxueuze kleedruimte Binnenzwembad in graniet Whirlpool buiten met relaxruimte Panoramische sauna Hammam Neveltunnel Afkoelingsijs Infrarood Douches met scrubs Loungehoek

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3.

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3. Schiphol Parking Rewards FAQ s Wat is het? Bij Schiphol Parking Rewards spaart u punten, iedere keer dat u gebruik maakt van Schiphol Valet Parking. Deze punten kunt u omwisselen voor cadeaus die u hebt

Nadere informatie

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma Gratis vluchten Upgrades...en nog veel meer Ga naar klm.nl/zakelijk Zorgeloos zakendoen met KLM Gunstige vliegtijden U bepaalt uw eigen agenda. Ruime keuze uit

Nadere informatie

Solmar Vliegreizen. De hotels en bestemmingen waar u naartoe kunt vliegen:

Solmar Vliegreizen. De hotels en bestemmingen waar u naartoe kunt vliegen: Solmar Vliegreizen Deze zomer hebben wij voor u ook een beperkt aantal vliegtuigstoelen gereserveerd bij Transavia. Elke zaterdag en dinsdag vertrek vanuit Eindhoven naar Barcelona en vice versa. Mocht

Nadere informatie

AIR & RAIL AIR FRANCE KLM VERNIEUWDE VERSIE 2016

AIR & RAIL AIR FRANCE KLM VERNIEUWDE VERSIE 2016 AIR & RAIL AIR FRANCE KLM VERNIEUWDE VERSIE 2016 België Verbonden Met De Wereld De verbinding tussen België en de wereld 231 bestemmingen in 103 landen Toegewijd team in station Brussel-Zuid Hoge snelheidstreinen

Nadere informatie

Uw vertrekbasis : LE BOAT Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland Tel 0031 (0) 610 954 497

Uw vertrekbasis : LE BOAT Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland Tel 0031 (0) 610 954 497 Uw vertrekbasis : LE BOAT Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland Tel 0031 (0) 610 954 497 WIJ VRAGEN U OM ONDERSTAANDE PRAKTISCHE INFORMATIE MET BETREKKING TOT UW VERTREKBASIS GOED DOOR TE LEZEN Deze informatie

Nadere informatie

THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS

THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS WERKT ONTMOET GENIET IT HAPPENS HERE! XXL UNIT XXL UNIT CITY UNITS EHVEN SKYHI EHVEN ART XL UNIT XL UNIT XL UNIT CITY UNITS BUTLERS TABLE EHVEN ART

Nadere informatie

Kerst 2016 THEMA PRESENTATIE

Kerst 2016 THEMA PRESENTATIE Kerst 2016 THEMA PRESENTATIE Kerst en Oud & Nieuw vormen een mooie gelegenheid om uw medewerkers en relaties te bedanken voor het afgelopen jaar en uw waardering uit te spreken. Bij HiepHiepKado gaan we

Nadere informatie

Parkeren op Düsseldorf Airport

Parkeren op Düsseldorf Airport Nederlands NL Parkeren op Düsseldorf Airport Informatie over ons parkeeraanbod dus.com/parkeren Inhoudsopgave TERMINAL-parkeren P1 / P2 / P3 In de directe nabijheid van de terminal. 4 P7 / P8 Op loopafstand,

Nadere informatie

mei 2015 verbouwt vernieuwt verbindt SCHIPHOL verbouwt, vernieuwt, verbindt CENTRALE SECURITY

mei 2015 verbouwt vernieuwt verbindt SCHIPHOL verbouwt, vernieuwt, verbindt CENTRALE SECURITY connects verbouwt vernieuwt verbindt SCHIPHOL verbouwt, vernieuwt, verbindt Sinds 2013 merken reizigers, bezoekers en gebruikers dat Schiphol stevig aan het vernieuwen en verbouwen is. Schiphol maakt het

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie. Suite Offices. WTC Amsterdam

Vrijblijvende Projectinformatie. Suite Offices. WTC Amsterdam Vrijblijvende Projectinformatie Suite Offices WTC Amsterdam Object: Het World Trade Center Amsterdam is circa 120.000 m2 kantoor- en bedrijfsruimte groot. Een kleine zakelijke stad, een dynamische omgeving

Nadere informatie

9 locaties voor flexibel werken in Nederland

9 locaties voor flexibel werken in Nederland 9 locaties voor flexibel werken in Nederland 1. Zaamen in Haarlem www.zaamen.nl Een inspirerend flexwerkkantoor voor ondernemers en bedrijven met een luxe lounge als sociaal hart, eigen bar en bedrijfsrestaurant.

Nadere informatie

Laurens Aesopus. Uw persoonlijke keuze. Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Aesopus. Uw persoonlijke keuze. Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Aesopus Uw persoonlijke keuze Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Aesopus Verpleeghuis voor ouderen met psychiatrische problemen Laurens Aesopus is

Nadere informatie

Vergaderen met uitzicht

Vergaderen met uitzicht Vergaderen met uitzicht Vergaderen met uitzicht is een uitnodiging om uw vergadering te organiseren in unieke ruimtes met uitzicht over de stad. Onze zalen zijn compleet uitgerust en voorzien van alle

Nadere informatie

Bezoek Celebrity Century * * * * +

Bezoek Celebrity Century * * * * + Bezoek Celebrity Century * * * * + Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau Berlitz overall score : 1615 punten (uit maximaal 2000) Bij Celebrity is een buitengewoon serviceniveau vanzelfsprekend.

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Boodschappen doen. In de Toekomst. 14 februari 2012 Michel Koster Sector Banker Retail

Boodschappen doen. In de Toekomst. 14 februari 2012 Michel Koster Sector Banker Retail Boodschappen doen In de Toekomst 14 februari 2012 Michel Koster Sector Banker Retail Inleiding Doelstellingen Schetsen scenario s ondernemer Ontwikkelingen in kaart brengen Kansen in kaart brengen Onderzoeksaanpak

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

september 2014 SCHIPHOL verbouwt, vernieuwt, verbindt CENTRALE SECURITY

september 2014 SCHIPHOL verbouwt, vernieuwt, verbindt CENTRALE SECURITY SCHIPHOL verbouwt, vernieuwt, verbindt Sinds 2013 merken reizigers, bezoekers en gebruikers dat Schiphol stevig aan het vernieuwen en verbouwen is. Schiphol maakt het reizen en verblijven op de luchthaven

Nadere informatie

Kunstlokaal. Kunstlokaal

Kunstlokaal. Kunstlokaal Lunchen in Kunstlokaal Maastricht bij In april ging ik een weekendje naar Maastricht en tijdens ons weekendje weg gingen wij verrassend lunchen bij Kunstlokaal. Leuk! Lunchen tussen de kunst bij een galerie,

Nadere informatie

weddings BY RENAISSANCE HOTELS

weddings BY RENAISSANCE HOTELS RENAISSANCE AMSTERDAM HOTEL Kattengat 1 Amsterdam, 1012SZ t. +31 (0) 20 621 2223 f. +31 (0) 20 627 5245 RenaissanceAmsterdam.nl Het historische Hart van Amsterdam ROMANTIEK IN DE STAD Bij Renaissance geloven

Nadere informatie

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus Aesopus, uw persoonlijke keuze laurens Aesopus Aesopus Laurens Aesopus is een woonbehandelcentrum voor ouderen met psychiatrische problemen en fysieke beperkingen, met veelal ook een verslavingsachtergrond.

Nadere informatie

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht 5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht Vorige week ging ik samen met Eric en Florian twee daagjes naar Maastricht. Heerlijk, echt één van mijn favoriete steden in Nederland, om de één of andere reden

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

Verlaag reiskosten en CO2 footprint. Door autodelen op het vliegveld.

Verlaag reiskosten en CO2 footprint. Door autodelen op het vliegveld. Verlaag reiskosten en CO2 footprint. Door autodelen op het vliegveld. UITDAGING voor ondernemingen: Verlaag reiskosten en milieu impact Zonder luchtvaart geen succesvolle klimaat maatregelen In 2015 was

Nadere informatie

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo BIERFABRIEK DELFT Bierfabriek is een unieke combinatie van bierbrouwerij, café en restaurant in het historische hart van Delft. Ons concept biedt een ongedwongen sfeer waarin ambachtelijk huisgebrouwen

Nadere informatie

oktober 2014 SCHIPHOL verbouwt, vernieuwt, verbindt CENTRALE SECURITY Sinds 2013 merken reizigers, bezoekers

oktober 2014 SCHIPHOL verbouwt, vernieuwt, verbindt CENTRALE SECURITY Sinds 2013 merken reizigers, bezoekers SCHIPHOL verbouwt, vernieuwt, verbindt Sinds 2013 merken reizigers, bezoekers en gebruikers dat Schiphol stevig aan het vernieuwen en verbouwen is. Schiphol maakt het reizen en verblijven op de luchthaven

Nadere informatie

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid PSV TRAVEL Programma Business Club Madrid WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november 2016 Madrid Madrid is een gastvrije stad die voor elk wat wils te bieden heeft. Als geen andere

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Kunst op Schiphol. (achter de securitycontrole) Welcome to Amsterdam Airport

Kunst op Schiphol. (achter de securitycontrole) Welcome to Amsterdam Airport Kunst achter de securitycontrole De eerste kunstwerken op Schiphol dateren uit de jaren zestig. Kunst heeft een speciale betekenis op Amsterdam Airport Schiphol. Het zorgt voor de menselijke maat en vormt

Nadere informatie

13:00 genieten van de eerste dag in het hotel (kan bijkomen, eventueel nog even slapen, of lekker in het hotel blijven)

13:00 genieten van de eerste dag in het hotel (kan bijkomen, eventueel nog even slapen, of lekker in het hotel blijven) Bestemming: antalya turkije Vervoer: vliegtuig en auto Doelgroep: dinks Brandexperience: beach life Datum: 27 november t/m 4 december Hotel: hotel latanya Vluchttijden heenreis: vertrek schiphol 5:20 Aankomst

Nadere informatie

Fan B E S I K T A S V S K R C G E N K o k t o b e r ASL TRAVEL

Fan B E S I K T A S V S K R C G E N K o k t o b e r ASL TRAVEL Fan B E S I K T A S V S K R C G E N K 2 3-2 6 o k t o b e r 2 0 1 8 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Istanbul Info REISDOCUMENTEN TIJDZONE VALUTA KLIMAAT TAAL ASL TRAVEL Internationaal paspoort of Identiteitskaart

Nadere informatie

SANKT MORITZ ALGEMEEN VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

SANKT MORITZ ALGEMEEN VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 20 21 SANKT MORITZ VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEN Sankt Moritz is één van de bekendste vakantiegebieden ter wereld. Het stadje telt ongeveer 5.000 inwoners en is de vijfde stad van het kanton

Nadere informatie

Zaken doen! Anafora Vrijheid in bewustzijn Liefde tot de ander Respect voor al wat is. Vergadering, teammeeting of congres.

Zaken doen! Anafora Vrijheid in bewustzijn Liefde tot de ander Respect voor al wat is. Vergadering, teammeeting of congres. Zaken doen Zaken doen! Vergadering, teammeeting of congres Ook voor uw zakelijke bijeenkomsten bent u bij Anafora aan het juiste adres. Wij bieden u meerdere prachtige ruimtes met veel daglicht en openslaande

Nadere informatie

Onze activiteiten. Ons businessmodel

Onze activiteiten. Ons businessmodel Onze activiteiten Om onze missie 'Connecting the Netherlands' efficiënt en effectief uit te voeren, hebben we onze kernactiviteiten ondergebracht in vier business areas: Aviation, Consumer Products & Services,

Nadere informatie

Privé Lounge - YAKARTA

Privé Lounge - YAKARTA Privé Lounge - YAKARTA Luxueuze kleedruimte Binnenzwembad in graniet Whirlpool buiten met relaxruimte Panoramische sauna Hammam Neveltunnel Afkoelingsijs Infrarood Douches met scrubs Loungehoek met open

Nadere informatie

Verlaag reiskosten met 2000 en verklein uw CO2 footprint met 50+ ton, per reiziger.

Verlaag reiskosten met 2000 en verklein uw CO2 footprint met 50+ ton, per reiziger. Verlaag reiskosten met 2000 en verklein uw CO2 footprint met 50+ ton, per reiziger. UITDAGING voor ondernemingen: Verlaag reiskosten en milieu impact Zonder luchtvaart geen succesvolle klimaat maatregelen

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

PATHÉ MAASTRICHT V1.0

PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT Pathé Maastricht is een modern theater gesitueerd in het hippe Sphinx-kwartier, het hart van de nieuwe creatieve stadswijk Belvédère van Maastricht. Het theater heeft

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK Landal Sandybrook Buxton Road DE6 2AQ Derbyshire Verenigd Koninkrijk Tel. +44 1335 300000 Geachte Gast, Wij kijken ernaar uit om u als gast van Landal Sandybrook te mogen ontvangen.

Nadere informatie

BIOSCOPEN 2017 TRENDS, INNOVATIE, INSPIRATIE

BIOSCOPEN 2017 TRENDS, INNOVATIE, INSPIRATIE BIOSCOPEN 2017 TRENDS, INNOVATIE, INSPIRATIE Deze maand inspiratie rondom de bioscoop. Wat is populair, wat gebeurt er in het buitenland en hoe kunnen we het hier ook toepassen? Deze publicatie wordt tegelijk

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen:

Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen: Veelgestelde vragen Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen: Geboekt met/via : Contacteer: Neckermann Neckermann Vakantiewinkel of 070/233 906 Thomas

Nadere informatie

Stayokay. Stayokay Rotterdam

Stayokay. Stayokay Rotterdam Stayokay Hostels op unieke plekken Stayokay is een keten van hostels op de mooiste plekjes in Nederland. De hostels zijn gevestigd in bijzondere gebouwen en de meeste hebben een eigen bar, terras en restaurant,

Nadere informatie

dbodate Design kent de juiste plek Design kent de juiste plek

dbodate Design kent de juiste plek Design kent de juiste plek dbodate Design kent de juiste plek dbodate Design kent de juiste plek dbodate Design kent de juiste plek Een goed verhaal dat via design tot de verbeelding spreekt is de basis van verleiding. Maar dan

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

juni 2014 SCHIPHOL verbouwt, vernieuwt, verbindt CENTRALE SECURITY

juni 2014 SCHIPHOL verbouwt, vernieuwt, verbindt CENTRALE SECURITY SCHIPHOL verbouwt, vernieuwt, verbindt Sinds 2013 merken reizigers, bezoekers en gebruikers dat Schiphol stevig aan het ver nieuwen en verbouwen is. Schiphol maakt het reizen en verblijven op de luchthaven

Nadere informatie

NDSM LOFT h o t e l a m s t e r d a m www.lofthotel.nl

NDSM LOFT h o t e l a m s t e r d a m www.lofthotel.nl NDSM LOFT h o t e l a m s t e r d a m www.lofthotel.nl NDSM LOFT h o t e l a m s t e r d a m concept Het exploiteren van een lifestyle hotel op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord met extra aandacht voor

Nadere informatie

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt Nestlé Professional D LIKE A SKINNY LATTE CAPPUCCINO skimmed milk MOCHA OFFEE make it stronger cold WATER UNGO DRINK ESPRESSOAMERICANO LATTECHOCOLATEE

Nadere informatie

Fotoreis Finland 2016. 22-28 april 2016

Fotoreis Finland 2016. 22-28 april 2016 Fotoreis Finland 2016 22-28 april 2016 Finland, bruine beren en andere dieren Op de grens van Finland en Rusland ligt een strook niemandsland van ongeveer 2 kilometer breed. In deze strook leven o.a.

Nadere informatie

Met een bereikbare stad Bereik je meer

Met een bereikbare stad Bereik je meer Met een bereikbare stad Bereik je meer Een plan om bezoekers op een aantrekkelijke manier naar de Zwolse binnenstad te trekken; met initiatieven op het gebied van parkeren. Voorwoord Een bereikbare stad

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 PSV REIZEN Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 Informatie Lissabon Lissabon, de hoofdstad van Portugal, ligt op slechts een

Nadere informatie

At the train station. Treinstation. Situation 1. Begroet de persoon. Koop een enkele reis naar London.

At the train station. Treinstation. Situation 1. Begroet de persoon. Koop een enkele reis naar London. Treinstation At the train station Situation 1 Begroet de persoon. Koop een enkele reis naar London. Vraag hoe laat en van welk perron de eerst volgende trein vertrekt. Vraag hoe lang de reis ongeveer zal

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Definitief Ontwerp versie 1.1 Upgrade Pieren

Definitief Ontwerp versie 1.1 Upgrade Pieren Definitief Ontwerp versie 1.1 Upgrade Pieren Inleiding en leeswijzer DUS architects i.s.m. en voor Schiphol Nederland Het UPgrade Pieren project omvat de herinrichting van de vier non-schengen Pieren op

Nadere informatie

Val Thorens Sensations

Val Thorens Sensations Val Thorens Sensations Frankrijk Savoie - Val Thorens Skiën in het hoogste skistation van Europa Resort highlights Een panoramisch uitzicht vanuit dit design-resort Kiezen tussen ontspannen in de Club

Nadere informatie

Inhoud. 1. Program at a glance. 2. Vervoer. 3. Hotel. 4. Programma. 5. Voorwaarden

Inhoud. 1. Program at a glance. 2. Vervoer. 3. Hotel. 4. Programma. 5. Voorwaarden BRUSSEL VBR-A Inhoud 1. Program at a glance 2. Vervoer 3. Hotel 4. Programma 5. Voorwaarden 1 Program at a Glance PROGRAMMA Dag 1 Vrijdag 29 mei 2015 Dag 2 Zaterdag 30 mei 2015 Ochtend 10.00 uur verzamelen

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

VRAGEN THEMA PARKEREN

VRAGEN THEMA PARKEREN VRAGEN THEMA PARKEREN 1. Waar kan ik zo goedkoop mogelijk parkeren in s-hertogenbosch? A. Alle parkeergarages en transferia in en om de stad hebben dezelfde tarieven. B. Aan de rand van de stad zijn er

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL PATHÉ BREDA V1.0 PATHÉ BREDA Pathé Breda is een modern theater in het centrum van Breda dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 7 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL Het Alternatief Het Alternatief is een veelzijdig restaurant met oneindige mogelijkheden. Gasten wanen zich bij ons in verschillende werelden die subtiel in elkaar overlopen: van comfortabele lounge tot

Nadere informatie

beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht

beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht Over OMA OMA beekbergen ondersteunt werkende ouders om de balans tussen de eisen van het privéleven en die van het werk te behouden of te herstellen. Bij

Nadere informatie

WEDSTRIJD FC ZENIT PSV

WEDSTRIJD FC ZENIT PSV PSV REIZEN Programma Business Club leden St. Petersburg WEDSTRIJD FC ZENIT PSV woensdag 25 februari vrijdag 27 februari 2015 St. Petersburg Sinds de Gouden Eeuw zijn Rusland en Nederland belangrijke handelspartners

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 23 november 2017 Versie 1.2. Travel with comfort and speed at Amsterdam Airport

Algemene voorwaarden. 23 november 2017 Versie 1.2. Travel with comfort and speed at Amsterdam Airport Algemene voorwaarden 23 november 2017 Versie 1.2 Travel with comfort and speed at Amsterdam Airport 1. Definities Automatische Grenspassage: Grenspassage met behulp van de Privium kaart en irisscan; Privium

Nadere informatie

Enjoy the gift of giving

Enjoy the gift of giving Enjoy the gift of giving 2015 KERSTPAKKETTEN Lekker Kerst is de tijd van het jaar om met vrienden en familie door te brengen. Een tijd om extra uit te pakken en samen uitgebreid te ontbijten, lunchen,

Nadere informatie

Enjoy the gift of giving

Enjoy the gift of giving Enjoy the gift of giving 2015 KERSTPAKKETTEN Lekker Kerst is de tijd van het jaar om met vrienden en familie door te brengen. Een tijd om extra uit te pakken en samen uitgebreid te ontbijten, lunchen,

Nadere informatie