Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen:"

Transcriptie

1 Veelgestelde vragen Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen: Geboekt met/via : Contacteer: Neckermann Neckermann Vakantiewinkel of 070/ Thomas Cook Je reisagent of 070/ Pegase Je reisagent of 070/ Thomas Cook Airlines of vliegtickets via thomascook.be / neckermann.be / andere 02/ Wanneer kan ik mijn type stoel reserveren? Vliegticket geboekt via website o Stoelreservatie is mogelijk, onmiddellijk na de reservatie van je vliegticket. Na de betaling kom je terecht op een bevestigingspagina waar je kan doorklikken naar de stoelreservatie voor jouw heen & retourvlucht. o Vanaf 3 dagen vóór vertrek (of retour) kan je niet langer een stoel reserveren. o Het reserveren van een type stoel, is enkel mogelijk op voorwaarde dat je eerst jouw type catering (geen maaltijd, maaltijd of premium) aan boord hebt geselecteerd. o Wens je niet onmiddellijk jouw type stoel te reserveren? Geen probleem; via de website kan je, een dag na jouw boeking, de stoelreservatie raadplegen en dit tot 4 dagen voor vertrek. Vliegticket of vakantie (hotel + vlucht) geboekt via je reisagent o Stoelreservatie is mogelijk vanaf 14 dagen tot en met 4 dagen voor jouw vertrek. o Voor je terugvlucht is de stoelreservatie beschikbaar vanaf 28 dagen tot en met 4 dagen vóór de retourdatum. o Vanaf 3 dagen vóór vertrek kan je niet langer een stoel reserveren. o Stoelreservatie is een dag na jouw boeking beschikbaar. o Het reserveren van een type stoel, is enkel mogelijk op voorwaarde dat de boeking volledig is bevestigd. Vakantie (hotel + vlucht) geboekt via website o Stoelreservatie is mogelijk vanaf 14 dagen tot en met 4 dagen voor jouw vertrek. o Voor je terugvlucht is de stoelreservatie beschikbaar vanaf 28 dagen tot en met 4 dagen vóór de retourdatum. o Vanaf 3 dagen vóór vertrek kan je niet langer een stoel reserveren. o Stoelreservatie is een dag na jouw boeking beschikbaar. o Het reserveren van een type stoel, is enkel mogelijk op voorwaarde dat de boeking volledig is bevestigd. 2. Kan ik op iedere vlucht mijn type stoel reserveren? Je kan een stoel reserveren op vluchten uitgevoerd door Thomas Cook Airlines (vluchtnummer begint met HQ). In het hoogseizoen is stoelreservatie ook mogelijk op Tailwind. 3. Waarvoor staan de verschillende gekleurde stoelen? Thomas Cook Airlines Belgium hanteert drie verschillende kleuren: Groene stoelen (RS) zijn standaard type stoelen Gele stoelen (FR) zijn stoelen op de eerste rij Rode stoelen (ES) bieden extra beenruimte (min. 12 cm!) dan andere rijen en grenzen aan de nooduitgang De lichtgrijze stoelen alsook de donker grijzen stoelen zijn niet langer beschikbaar.

2 4. Waarvoor staat de letter I op bepaalde stoelen? Volgens de veiligheidsnormen mag er slechts één baby (infant jonger dan 2 jaar) per rij zitten. Dat wil ook zeggen dat een gezin met twee baby s niet naast elkaar kan zitten, maar verplicht achter elkaar (of geschrankt) plaats moeten nemen. De stoelen met een I bevinden zich meestal aan het venster, maar dit kan verschillen naargelang het type toestel. 5. Mogen mijn kinderen samen met ons op de exit/nooduitgang plaats nemen? Het is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij en van de leeftijd van het kind, of zij al dan niet een plaats mogen kiezen aan de exit/nooduitgang. Thomas Cook Airlines (HQ) Kinderen onder 12 jaar niet toegestaan op de exit/nooduitgang. Tailwind Airlines (TWI) Kinderen onder 18 jaar niet toegestaan op de exit/nooduitgang. Om zeker te zijn, kan je best voor de kinderen geen plaats kiezen aan de exit/nooduitgangen. De kinderen kunnen dan wel een stoelen kiezen voor of na de exit/nooduitgang. 6. Mag iedereen plaats nemen aan de exit/nooduitgang? Volgende passagiers mogen geen plaats kiezen aan de exit/nooduitgang: Onbegeleide minderjarigen Kinderen (zie Punt 5) Mindervalide personen, personen met beperkte mobiliteit Mentale handicap Slechtzienden Personen met gehoorsproblemen Zwangere passagiers Passagiers reizende met een baby (infant) Passagiers met een rolstoelassistentie (WHCR, WCHS, ) Passagiers met een huisdier in het vliegtuig (PETC, ) 7. Hoeveel betaal ik voor een stoelreservatie? Naargelang het type stoel en de reisperiode, hanteren we volgende prijzen op Thomas Cook Airlines (HQ), Tailwind Airlines (TWI): 10: Standaard type stoel 20: Stoel op de 1 e rij 25: Stoel met extra beenruimte (exit) 8. Moet ik mijn bewijs van stoelreservatie afdrukken en meenemen naar de check-in balie op de luchthaven? Een bewijs van de plaatsreservering is niet echt noodzakelijk om jouw type stoel te krijgen. De afgedrukte bevestiging kan echter altijd behulpzaam zijn in geval van onregelmatigheden. 9. Wat moet ik doen indien er aan de check-in of op het vliegtuig problemen zijn met mijn gereserveerde type plaatsen? Omwille van operationele redenen (verandering in toestel, meer premium passagiers, ) kan je gekozen stoelnummer verschillen van het nummer dat op je bevestiging staat. Zolang je type stoel, zoals gereserveerd, hetzelfde is, heb je geen recht op een terugbetaling. TYPE stoel = Een stoel aan het raam, aan de gang of middenin rechts (of links), stoel op de 1 e rij, stoel aan de nooduitgang.

3 Stel dat: De toegewezen stoel niet het type stoel is dat je hebt gereserveerd en je bent niet verplaatst omwille van veiligheidsredenen. Of je hebt een stoelreservatie gemaakt voor meerdere personen naast elkaar, maar jullie kunnen toch niet naast elkaar plaats nemen (stoelen gescheiden door de gang worden als aaneensluitende stoelen beschouwd). Dan zal het cabine personeel je een bewijs voor terugbetaling geven voor dat respectievelijke traject. Je kan ook steeds jouw klacht (inclusief instapkaarten en bevestiging stoelreservatie) na terugkomst doorgeven aan: Neckermann Thomas Cook Pegase Thomas Cook Airlines of vliegtickets via thomascook.be / neckermann.be / andere quality@neckermann.be quality@thomascook.be quality@pegase.be customerservice@thomascookairlines.com 10. Kan ik samen zitten met mijn reisgezelschap? Ook indien zij een ander boekingsnummer hebben? Dat kan, als de personen in je reisgezelschap ook een stoelreservatie maken via deze website en jullie onderling de stoelen met elkaar afstemmen. 11. Kan ik mijn stoel reserveren indien mijn dossier nog niet helemaal is bevestigd? Het is enkel mogelijk jouw type stoel te reserveren als het dossier volledig bevestigd is. 12. Kan ik mijn gereserveerde plaatsen nog wijzigen? Eénmaal je een stoel hebt geboekt en bevestigd, kan je deze niet meer wijzigen. 13. Ik heb iets gewijzigd in mijn dossier. Verandert dit iets aan mijn stoelreservatie? Afhankelijk van je type wijziging, kan er een invloed zijn op je stoelreservatie en kan het zijn dat je geen recht hebt op een terugbetaling. Enkele voorbeelden: Je beslist om je vertrek- of retourdatum te wijzigen. Dan zal je op de nieuwe datum opnieuw je stoelen moeten reserveren. Dit kan je zelf doen via de website, zonder tussenkomst van het Contact Center. Er wordt een persoon bijgeboekt. Dan zal je voor de bijgeboekte persoon een stoel moeten reserveren. Dit kan je niet zelf doen via de website, hiervoor moet je contact opnemen met het Contact Center. 14. Ik heb mijn dossier geannuleerd. Wat gebeurt er met mijn gereserveerde plaatsen? Dan heb je geen recht op een terugbetaling van je stoelreservatie. 15. Ik heb enkel een stoelreservatie gemaakt voor mezelf, maar niet voor mijn vrouw en kinderen. Krijgen zij dan automatisch toch een stoel naast mij? Het volstaat niet om een stoelreservatie te maken voor slechts één persoon. Medereizigers worden niet automatisch naast de persoon geplaatst die een stoelreservatie maakte. Indien je zeker wenst te zijn dat het gehele gezin samen zit, zal je ook voor je vrouw en kinderen een stoelreservatie moeten maken.

4 16. Ik heb gekozen om geen maaltijd aan boord te nuttigen. Kan ik dan enkel plaats nemen achteraan het vliegtuig of aan de exits/nooduitgangen? Elke klant heeft de vrije keuze of hij/zij al dan niet een maaltijd of geen maaltijd aan boord wenst van Thomas Cook Airlines, Tailwind Airlines. Optie premium Enkel vooraan in het vliegtuig plaatsen kiezen. Optie maaltijd Enkel in het midden en op de exits/nooduitgangen stoelen kiezen. Optie geen maaltijd Enkel achteraan en op de exits/nooduitgangen stoelen kiezen. In het systeem van stoelreservatie worden enkel de rijen getoond die voor jou toegankelijk/mogelijk zijn. 17. Ik ben een premium passagier (premium service geboekt). Mag ik dan een stoel kiezen aan de exits/nooduitgangen? Als premium passagier mag je geen stoel kiezen die zich aan de exit/nooduitgang bevindt. Premium passagiers hebben enkel keuze uit de stoelen die zich vooraan in het vliegtuig bevinden. 18. Iemand in mijn reisgezelschap is zwanger. Moeten wij voor stoelreservatie met bepaalde zaken rekening houden? Een zwangere vrouw mag niet reizen op een stoel met extra beenruimte omdat deze zich aan de exit/nooduitgang bevindt. 19. Mijn man/vrouw heeft rolstoelassistentie aangevraagd. Moet hij/zij ook een specifieke plaats in het vliegtuig kiezen? Je man/vrouw mag niet reizen op een stoel met extra beenruimte, omdat deze zich aan de exit/nooduitgang bevinden. Bovendien moet je man/vrouw een stoel kiezen aan het raam (omwille van de veiligheid). Van zodra een passagier een code van rolstoelassistentie heeft (ook al is het maar transport tot aan de gate), is een plaats aan het raam verplicht. Doe je dit niet, dan zal je uiteindelijk verplaatst worden en heb je geen recht op een terugbetaling. 20. Ik neem mijn huisdier mee op het vliegtuig. Waar moet ik zeker op letten bij de reservatie van mijn stoel? Hetzelfde geldt voor huisdieren die meereizen in de cabine van het vliegtuig. Je mag geen plaats kiezen aan de exit/nooduitgang of aan de 1 e rij. En de passagier die reist met de kat of de hond moet een plaats kiezen aan het raam. Indien je met twee reist en elk een hond of een kat bijhoudt, moet één passagier aan het raam en de andere er naast. Doe je dit niet, dan zal je uiteindelijk verplaatst worden en heb je geen recht op een terugbetaling. 21. Ik heb een gecombineerde vlucht (Bv. BRU LXR HRG BRU). Is het dan mogelijk om ook mijn stoelen te reserveren? Voor vluchten die twee bestemmingen aandoen, kan je voor de vlucht vanuit je bestemming naar België, je gereserveerde type plaats slechts innemen vanaf de tweede bestemming. Bijvoorbeeld: Je boekt Antalya - Brussel, maar de vlucht doet nog een tussenstop in Izmir. Je zal je gereserveerde plaats pas kunnen innemen vanaf Izmir. Voor vluchten met een combinatie van vertrek, bijvoorbeeld uit Luik en uit Oostende, kan je jouw gereserveerde plaatsen pas innemen vanaf de tweede vertrek luchthaven.

5 22. Hulp nodig? Vraag ontbeantwoord? Aarzel dan niet om contact op te nemen met je reisagent of met het Contact Center: Geboekt met/via : Contacteer: Neckermann Neckermann Vakantiewinkel of 070/ Thomas Cook Je reisagent of 070/ Pegase Je reisagent of Thomas Cook Airlines of vliegtickets via thomascook.be / neckermann.be / andere 02/ INTERNET CHECK-IN 1. Wat is internet of online check-in? Online of internet check-in betekent dat je jouw online registreert in het check-in systeem van de luchthaven. Concreet betekent dit, dat je enkel nog je bagage moet gaan afleveren aan een aparte balie en daarna direct door kan naar de gate. De online check-in is alleen mogelijk voor je vertrek uit Brussel en na een stoelreservatie. 2. Kan ik voor alle vluchten online inchecken? Online check-in is momenteel enkel mogelijk voor vluchten uitgevoerd door Thomas Cook Airlines (HQ) en voor een vertrek vanuit Brussel. 3. Kan ik de dag voor vertrek nog online inchecken en mijn instapkaarten afdrukken? Neen, online check-in is mogelijk tot 3 dagen voor vertrek. Dus één dag voor vertrek kan je geen online check-in doen. 4. Ik heb geen stoelreservatie gedaan, maar ik wil wel online inchecken; kan ik dat doen? Online inchecken is pas mogelijk nadat je jouw stoelen hebt gereserveerd. 5. Ik heb reeds mijn online check-in gedaan, maar ik heb mijn stoelreservatie gewijzigd. Is mijn geprinte instapkaart dan nog geldig? Van zodra er een wijziging gebeurt in je stoelreservatie of in je dossier (naam gewijzigd, vluchtuur gewijzigd, een reiziger toegevoegd, ed.) gaat de internet check-in verloren. Wanneer je internet checkin verloren is gegaan, ontvang je een . Als je nog binnen de drie dagen voor vertrek bent, kan je jouw internet check-in opnieuw doen via deze applicatie. GEEN MAALTIJD - MAALTIJD PREMIUM 1. Ik heb mijn vliegticket geboekt via de website, heb ik nu een maaltijd aan boord? Als je online jouw vliegticket reserveert, heb je standaard geen maaltijd aan boord. Elke klant heeft de keuze of hij/zij een maaltijd of niet wenst aan boord van Thomas Cook Airlines. 2. Wij reizen met drie personen, maar enkel twee van de drie wensen een maaltijd aan boord, kan dit? Neen, iedereen binnen eenzelfde dossier/reservatie dient ook dezelfde catering optie te nemen. Met andere woorden; als je met drie personen reist, dan moeten alle drie deze personen ofwel allemaal een maaltijd nemen of allemaal geen maaltijd. Op deze manier zitten jullie alle drie ook in dezelfde catering zone op het toestel (zie punt 16)

6 3. Wat zijn de mogelijkheden voor catering aan boord? Als klant heb je drie mogelijkheden: 1. Geen maaltijd aan boord Je wenst geen maaltijd tijdens de vlucht. Aan boord heb je wel de mogelijkheid om enkele kleine snacks aan te kopen. 2. Maaltijd aan boord Voor een kleine meerprijs van 5-9 p.p./traject (afhankelijk van de bestemming) krijg je een maaltijd aan boord. Dit gaat van een koud ontbijt tot een koude snack. Bovendien ontvang je voor deze prijs ook 1 soft drink en 1 koffie of thee. 3. Premium aan boord Voor de prijs van p.p./traject (afhankelijk van de bestemming) krijg je: Snelle, aparte check-in op de luchthaven van Brussel 22kg bagage Glaasje bubbels als welkomstdrankje Verbeterde maaltijd incl. 1 wijntje of biertje 1 koffie of thee Soft drinks tijdens de vlucht Je kinderen genieten dezelfde cijfers, maar 50% goedkoper! 4. Ik heb gekozen om geen maaltijd aan boord te nuttigen. Kan ik dan enkel plaats nemen achteraan het vliegtuig of aan de exits/nooduitgangen? Elke klant heeft de vrije keuze of hij/zij al dan niet een maaltijd of geen maaltijd aan boord wenst van Thomas Cook Airlines, Tailwind Airlines. Maar voor elke catering optie zijn er ook specifieke plaatsen in het toestel: Optie premium Enkel vooraan in het vliegtuig plaatsen kiezen. Optie maaltijd Enkel in het midden en op de exits/nooduitgangen stoelen kiezen. Optie geen maaltijd Enkel achteraan en op de exits/nooduitgangen stoelen kiezen. In het systeem van stoelreservatie worden enkel de rijen getoond die voor jou toegankelijk/mogelijk zijn.

Stap 2: Klik op Mijn boekingen bovenin het scherm zoals op onderstaande printscreen wordt getoond:

Stap 2: Klik op Mijn boekingen bovenin het scherm zoals op onderstaande printscreen wordt getoond: Handleiding Ryanair Deze handleiding is gemaakt om u te helpen bij het online incheken, bijboeken van ruimbagage en het reserveren van uw stoel bij Ryanair. Als u op enig moment de melding krijgt sessie

Nadere informatie

Stap 2: Klik op Beheer bovenin het scherm zoals op onderstaande printscreen wordt getoond:

Stap 2: Klik op Beheer bovenin het scherm zoals op onderstaande printscreen wordt getoond: Handleiding Ryanair Deze handleiding is gemaakt om u te helpen bij het online incheken, bijboeken van ruimbagage en het reserveren van uw stoel bij Ryanair. Als u op enig moment de melding krijgt sessie

Nadere informatie

1. Algemene informatie over Pegase Airport Service

1. Algemene informatie over Pegase Airport Service 1. Algemene informatie over Pegase Airport Service 1.1 Wat is Pegase Airport Service? Pegase Airport Service is een dienst die exclusief wordt aangeboden bij geselecteerde pakketreizen (vlucht + hotel/cruise)

Nadere informatie

IZY, de nieuwe low-cost trein Brussel-Parijs. Het aanbod in enkele woorden

IZY, de nieuwe low-cost trein Brussel-Parijs. Het aanbod in enkele woorden IZY, de nieuwe low-cost trein Brussel-Parijs IZY zal de nieuwe trein low cost zijn, uitgevoerd door Thalys, vanaf 3 april 2016 tussen Brussel en Parijs met 2 tot 3 vertrekken per dag. De verkoop zal geopend

Nadere informatie

Gegevens Easyjet: Ga naar de website van Easyjet: Via bovenstaande link komt u direct op de Nederlandse website van Easyjet.

Gegevens Easyjet: Ga naar de website van Easyjet:  Via bovenstaande link komt u direct op de Nederlandse website van Easyjet. Handleiding Easyjet Deze handleiding is gemaakt om u te helpen bij het online inchecken, bijboeken van uw ruimbagage en het reserveren van uw stoel bij Easyjet. Als u op enig moment de melding krijgt sessie

Nadere informatie

Proef met mobiel inchecken en elektronische instapkaarten

Proef met mobiel inchecken en elektronische instapkaarten Proef met mobiel inchecken en elektronische instapkaarten Bij easyjet kunt u binnenkort ook gebruikmaken van mobiel inchecken en elektronische instapkaarten. Er worden momenteel op enkele luchthavens testen

Nadere informatie

utravel Quick Start Guide

utravel Quick Start Guide Quick Start Guide Met utravel ben je altijd zorgeloos onderweg! Met de nieuwe all-in-one travel app van UNIGLOBE beheer je al je vluchten en reservaties makkelijk op 1 scherm. utravel biedt reizigers op

Nadere informatie

FAQ Luchthavenvervoer Tui Belgium

FAQ  Luchthavenvervoer Tui Belgium FAQ www.billo.be Luchthavenvervoer Tui Belgium 1) Wie is www.billo.be? En wat doen ze? Dankzij onze partner Billo.be (onderdeel van Eurolimo Group en onze partner voor de VIPdrive service van Vip Selection)

Nadere informatie

Luchtvaartmaatschappijen Sundio Group vliegt met verschillende luchtvaartmaatschappijen naar de vakantiebestemmingen.

Luchtvaartmaatschappijen Sundio Group vliegt met verschillende luchtvaartmaatschappijen naar de vakantiebestemmingen. Sundio Group Luchtvaartmaatschappijen Sundio Group vliegt met verschillende luchtvaartmaatschappijen naar de vakantiebestemmingen. Transavia (Griekse bestemmingen) Onur Air (overige bestemmingen) Vueling

Nadere informatie

VIP SELECTION BELOFTES

VIP SELECTION BELOFTES VIP SELECTION BELOFTES VIP SELECTION OMRUILBELOFTE VIP SELECTION KWALITEITSBELOFTE VIP SELECTION 24/7 BELOFTE 29 Oktober 2018 1/5 ALGEMENE VOORWAARDEN VIP SELECTION BELOFTES Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

RECHTEN VAN VLIEGTUIGPASSAGIERS EU-KLACHTENFORMULIER

RECHTEN VAN VLIEGTUIGPASSAGIERS EU-KLACHTENFORMULIER RECHTEN VAN VLIEGTUIGPASSAGIERS EU-KLACHTENFORMULIER DIT FORMULIER KAN WORDEN GEBRUIKT OM EEN KLACHT IN TE DIENEN BIJ EEN LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ EN/OF EEN NATIONALE HANDHAVINGSINSTANTIE. Rechten die passagiers

Nadere informatie

VROEGBOEKVOORDELEN TUI VLIEGVAKANTIES ZOMER 2018 TUI LAAGSTE PRIJSGARANTIE TUI GARANTIES. TUI vroegboekgarantie TUI omruilgarantie TUI KORTINGEN

VROEGBOEKVOORDELEN TUI VLIEGVAKANTIES ZOMER 2018 TUI LAAGSTE PRIJSGARANTIE TUI GARANTIES. TUI vroegboekgarantie TUI omruilgarantie TUI KORTINGEN VROEGBOEKVOORDELEN TUI VLIEGVAKANTIES ZOMER 2018 TUI LAAGSTE PRIJSGARANTIE + EXTRA KORTING VAN 50 TUI GARANTIES TUI vroegboekgarantie TUI omruilgarantie TUI KORTINGEN Vroegboekkorting hotel Boek NU -korting

Nadere informatie

HANDLEIDING Online reserveren van abonnement(en) Seizoen 2015-2016

HANDLEIDING Online reserveren van abonnement(en) Seizoen 2015-2016 HANDLEIDING Online reserveren van abonnement(en) Seizoen 2015-2016 Een voorbereid man/vrouw JE HEBT NODIG: een computer (of tablet) met internetverbinding en een e-mailadres. EVENTUEEL OOK: een chronologische

Nadere informatie

AIR & RAIL AIR FRANCE KLM VERNIEUWDE VERSIE 2016

AIR & RAIL AIR FRANCE KLM VERNIEUWDE VERSIE 2016 AIR & RAIL AIR FRANCE KLM VERNIEUWDE VERSIE 2016 België Verbonden Met De Wereld De verbinding tussen België en de wereld 231 bestemmingen in 103 landen Toegewijd team in station Brussel-Zuid Hoge snelheidstreinen

Nadere informatie

EXTERNE Q&A BETAALDE BAGAGEOPTIE VOOR (REIS)AGENTEN EN REISMANAGERS NEDERLANDSE VERSIE

EXTERNE Q&A BETAALDE BAGAGEOPTIE VOOR (REIS)AGENTEN EN REISMANAGERS NEDERLANDSE VERSIE EXTERNE Q&A BETAALDE BAGAGEOPTIE VOOR (REIS)AGENTEN EN REISMANAGERS NEDERLANDSE VERSIE Inhoud Vraag Pagina A. Volgende fase betaalde bagageoptie 1 2 2 B. Scope 3 9 2-3 C. Flying Blue 10 11 3 D. Restitutie

Nadere informatie

Hi vakantieganger, hierbij enkele tips voor het zo goedkoop mogelijk boeken van vliegtickets Wendy's reistips Puur Kroatië

Hi vakantieganger, hierbij enkele tips voor het zo goedkoop mogelijk boeken van vliegtickets Wendy's reistips Puur Kroatië H i v a k a n t i e g a n g e r, h i e r b i j e n k e l e t i p s v o o r h e t z o g o e d k o o p m o g e l i j k b o e k e n v a n v l i e g t i c k e t s Wendy's reistips P u u r K r o a t i ë Het

Nadere informatie

Reiswijzer. Dominicaanse Republiek. Reisdocumenten:

Reiswijzer. Dominicaanse Republiek. Reisdocumenten: Reiswijzer Dominicaanse Republiek Reisdocumenten: Je hebt een internationaal paspoort (minstens 6 maanden geldig na de retourdatum) en een verplichte toeristenkaart nodig om de Dominicaanse Republiek binnen

Nadere informatie

Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel

Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Op de website www.regiotaxi.overijssel.nl is het mogelijk een rit te boeken, reserveringen te bekijken en geboekte ritten te annuleren. Dit is op basis

Nadere informatie

Op de luchthaven van München kan u tax free goederen kopen. Vloeistoffen moeten in gesloten doorzichtige verpakking

Op de luchthaven van München kan u tax free goederen kopen. Vloeistoffen moeten in gesloten doorzichtige verpakking Reiswijzer Mauritius Reisdocumenten: reizigers met de Belgische nationaliteit hebben een internationaal paspoort nodig dat na retour nog 6 maand geldig is. Opgelet: ook kinderen en baby s moeten een internationaal

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor reisagenten:

Gebruikershandleiding voor reisagenten: Gebruikershandleiding voor reisagenten: Wanneer je naar VuelandiaGlobal gaat via de Travel Navigator (www.b2b.vuelandia.nl), dan is je gebruikersnaam en wachtwoord bekend. Je logt dus automatisch in. Je

Nadere informatie

Reizen met een vliegtuig

Reizen met een vliegtuig Reizen met een vliegtuig Rechten van vliegtuigpassagiers in geval van: instapweigering annulering vertraging plaatsing in een hogere of lagere klasse Alle passagiers Vluchten met vertrek vanop een luchthaven

Nadere informatie

Klik op AFDRUKKEN om de boardingpass(es) af te drukken. AFDRUKKEN

Klik op AFDRUKKEN om de boardingpass(es) af te drukken. AFDRUKKEN AFDRUKKEN of OPSLAAN van uw boardingkaart(en). Alle passagiers moeten bij de luchthavenbeveiliging en de vertrekgate hun geldige paspoort of EU/EER nationale identificatiebewijs en Ryanair-instapkaart(en)

Nadere informatie

Wanneer je een reservering maakt, dan ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Wanneer je een reservering maakt, dan ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FLYPALOPES Wanneer je een reservering maakt, dan ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. 1. Reserveringsopdracht Flypalopes kan een reservering voor je

Nadere informatie

Swingline. Prijsberekening beschikbaarheid - Reservatie.

Swingline. Prijsberekening beschikbaarheid - Reservatie. 1. Keuze van de reis Prijsberekening beschikbaarheid - Reservatie. Indien de code van de reis gekend is, dan kan deze direct ingegeven worden in het veld product (in geval van een verblijf) of package.

Nadere informatie

Handleiding heenreis boeken

Handleiding heenreis boeken Handleiding heenreis boeken GOED OM TE WETEN: Wil je de allerlaagste prijs, moet je precies 3 maanden vooraf reserveren: de heenreis z.s.m. na 22 maart, en een week later de terugreis (z.s.m. v.a. 29/30

Nadere informatie

Een vliegticket naar Toulouse voor

Een vliegticket naar Toulouse voor vliegtickets Vliegtickets worden steeds goedkoper, maar voor allerlei opties die ooit standaard waren, moet je tegenwoordig bijbetalen. We zochten van tien luchtvaartmaat schappijen uit wat een ticket

Nadere informatie

EuroBridge. Gent Göteborg/Brevik en v.v. Passagierstarieven op vrachtschepen van DFDS Seaways geldig voor 2011. Volwassene 1900 190

EuroBridge. Gent Göteborg/Brevik en v.v. Passagierstarieven op vrachtschepen van DFDS Seaways geldig voor 2011. Volwassene 1900 190 EuroBridge Passagiersinformatie Gent(B) Göteborg(S) / Brevik(N) Wij danken u voor uw interesse in onze lijndienst Gent - Göteborg (S) / Brevik (N) Enkele belangrijke gegevens voor het meereizen met onze

Nadere informatie

Zorg- en rolstoelvakanties 2015 - tariefbijlage

Zorg- en rolstoelvakanties 2015 - tariefbijlage Zorg- en rolstoelvakanties 2015 - tariefbijlage Hotel Kaktus Albir **** Costa Blanca Spanje B&B Half Pension Vol Pension 01/05 31/05 938 1ep/ 650 2e 980 1ep /692 2e 1026 1ep /738 2e 01/06 03/07 980 1ep

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SchipholTickets.nl

Algemene voorwaarden SchipholTickets.nl Algemene voorwaarden SchipholTickets.nl Opgemaakt: 28 september 2015 te Halfweg, Nederland SchipholTickets.nl is een handelsnaam van Otravo B.V. SchipholTickets.nl is een bemiddelingskantoor (reisagent)

Nadere informatie

Service voor invaliden / gehandicapten (PRM)

Service voor invaliden / gehandicapten (PRM) Service voor invaliden / gehandicapten (PRM) Algemene informatie vóór de start van uw reis Meld u aan! U moet zich op ons vliegveld op uw gemak voelen. Om de service te ontvangen die u wenst te krijgen

Nadere informatie

JustFly FlyDeal FlyClassic FlyFlex+ 441 stuk handbagage met een gewicht tot 8 kg. (tot 23 kg)

JustFly FlyDeal FlyClassic FlyFlex+ 441 stuk handbagage met een gewicht tot 8 kg. (tot 23 kg) TARIEFCONCEPT Voor korte en middellange vluchten Het sinds mei 2015 geldende tariefmodel voor de korte en middellange routes is nog specifieker op de verschillende doelgroepen afgestemd. Met de vier tariefopties

Nadere informatie

Reiswijzer. Mexico. Reisdocumenten:

Reiswijzer. Mexico. Reisdocumenten: Reiswijzer Mexico Reisdocumenten: Reizigers met de Belgische nationaliteit hebben een internationaal paspoort nodig dat na retour nog 6 maand geldig is. Een toeristenkaart wordt je overhandigd door de

Nadere informatie

CRUISE MIDDELLANDSE ZEE LIBERTY OF THE SEAS 06/09/2013-08/09/2013 ONLINE REGISTRATIE

CRUISE MIDDELLANDSE ZEE LIBERTY OF THE SEAS 06/09/2013-08/09/2013 ONLINE REGISTRATIE CRUISE MIDDELLANDSE ZEE LIBERTY OF THE SEAS 06/09/2013-08/09/2013 ONLINE REGISTRATIE 1 Voorwoord EEN CRUISE IS VOOR ELK WAT WILS! Een cruise boeken betekent een vooruitzicht naar uitzonderlijk comfort,

Nadere informatie

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS CONTACTGEGEVENS 1. Waar vind ik de contactgegevens van Malaysia Airlines Nederland? Postadres (geen bezoekadres): Malaysia Airlines Nederland World Trade Centre D9 Schiphol Boulevard 155 1118 BG Schiphol

Nadere informatie

Een reis plannen via internet

Een reis plannen via internet Weetjes Een reis plannen via internet Infosessie bibliotheek 25 november 2015 Meer dan de helft van de Vlamingen boekt hun reis online. 36% boekt online omwille van de prijs. Even belangrijk is de omschrijving

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing module en website Hoteltoscane.nl. blz.1. Er zijn 3 manieren waarop u een voor u geschikt hotel kunt vinden op deze website:

Gebruiksaanwijzing module en website Hoteltoscane.nl. blz.1. Er zijn 3 manieren waarop u een voor u geschikt hotel kunt vinden op deze website: Gebruiksaanwijzing module en website Hoteltoscane.nl. blz.1 Welkom bij Hoteltoscane.nl, een informatieve website over Toscane, dat prachtige gebied in Italië. Naast uitvoerige informatie over de Toscaanse

Nadere informatie

(TARIEFS)VOORWAARDEN transavia.com (van toepassing op alle vluchten van Transavia France S.A.S.)

(TARIEFS)VOORWAARDEN transavia.com (van toepassing op alle vluchten van Transavia France S.A.S.) Op deze pagina treft u de (tariefs)voorwaarden en de Algemene Vervoersvoorwaarden van Transavia France S.A.S. (TARIEFS)VOORWAARDEN transavia.com (van toepassing op alle vluchten van Transavia France S.A.S.)

Nadere informatie

Verblijf in een gezin

Verblijf in een gezin Verblijf in een gezin Dit is een unieke gelegenheid om de Franse cultuur van binnenuit te beleven! Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 648 Verblijf in een gezin Dit is de perfecte kans om Frans te leren en in

Nadere informatie

HET NIEUWE RESERVERINGSSYSTEEM VAN PANTA REIZEN... Makkelijker een stedenreis boeken kan niet! Een korte cursus speciaal voor alle reisagenten.

HET NIEUWE RESERVERINGSSYSTEEM VAN PANTA REIZEN... Makkelijker een stedenreis boeken kan niet! Een korte cursus speciaal voor alle reisagenten. HET NIEUWE RESERVERINGSSYSTEEM VAN PANTA REIZEN... Makkelijker een stedenreis boeken kan niet! Een korte cursus speciaal voor alle reisagenten. r een personen naa 2 r o vo is re n Win ee d naar keuze!

Nadere informatie

Typ de reden en omschrijving van de dienstreis in. De gele velden in TEM zijn verplichte velden.

Typ de reden en omschrijving van de dienstreis in. De gele velden in TEM zijn verplichte velden. Werkinstructie boeken van een vlucht Vul een korte omschrijving en de vertrekdatum in. Klik op aanmaken Typ de reden en omschrijving van de dienstreis in. De gele velden in TEM zijn verplichte velden.

Nadere informatie

HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en]

HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] SEIZOEN 2015-2016 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK:

Nadere informatie

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en]

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] SEIZOEN 2014-2015 1 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK:

Nadere informatie

Turkse Riviera, Alanya All-in

Turkse Riviera, Alanya All-in Turkse Riviera, Alanya All-in seizoen 2008/2009 Werking- Bedrijven www.das-tours.com HET WEEKPROGRAMMA seizoen 2008-2009 Dag 1 : Vlucht van Brussel naar Antalya U wordt opgewacht door de reisleiders die

Nadere informatie

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en]

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Seizoen 2013-2014 1 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK:

Nadere informatie

Nieuw tarievenstelsel Thalys

Nieuw tarievenstelsel Thalys Nieuw tarievenstelsel Thalys Nieuws NS International augustus 2017 Thalys, een klasse apart Thalys start op 12 september met een nieuwe tarievenstructuur. De grootste wijziging is de extra klasse die wordt

Nadere informatie

Praktische reisinformatie: VERVOER 2016

Praktische reisinformatie: VERVOER 2016 Praktische reisinformatie: VERVOER 2016 0. Contactgegevens X-Adventure... 2 1. Lokaal vervoer... 2 2. Met je eigen wagen naar Spanje... 2 3. Met onze autocar naar Spanje... 3 4. Fly & drive... 5 1 0. Contactgegevens

Nadere informatie

Verblijf in een gezin & Community Service

Verblijf in een gezin & Community Service Verblijf in een gezin & Community Service Verblijf bij een Amerikaans gezin, dompel je onder in het leven van de lokale gemeenschap terwijl je hen een handje toesteekt! Duur:: 2-8 we(e)k(en) Vanaf: 2579

Nadere informatie

INBEGREPEN. VOORBEELD! Ik gebruik een auto gedurende 4 uur WAT KOST HET JOU? CAMBIO AUTODELEN, VOOR WIE? CAMBIO AUTODELEN, WANNEER?

INBEGREPEN. VOORBEELD! Ik gebruik een auto gedurende 4 uur WAT KOST HET JOU? CAMBIO AUTODELEN, VOOR WIE? CAMBIO AUTODELEN, WANNEER? www.cambio.be CAMBIO AUTODELEN, VOOR WIE? WAT KOST HET JOU? Met cambio reserveer je je auto naar keuze, op het moment dat je hem nodig hebt. Het comfort van een eigen wagen, zonder de bijhorende kopzorgen

Nadere informatie

Alle genoemde prijzen zijn per persoon. Informeer naar eventuele aanbiedingen. De airlines behouden zich het recht voor prijzen te wijzigen.

Alle genoemde prijzen zijn per persoon. Informeer naar eventuele aanbiedingen. De airlines behouden zich het recht voor prijzen te wijzigen. Omdat kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid voor ons vanzelfsprekend en zeer belangrijk zijn vliegen wij alleen met de beste internationale luchtvaartmaatschappijen. Vluchten niet inbegrepen Alle vermelde

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Antwerpsetaxicentrale

Algemene Voorwaarden Antwerpsetaxicentrale Algemene Voorwaarden Antwerpsetaxicentrale Service en Contractvorming antwerpsetaxi handelt als een bemiddelaar voor een derde partij (de transport leverancier). Het contract (definitieve overeenkomst)

Nadere informatie

Werkinstructie voor het online boeken van een vlucht inclusief het online boeken van hotel.

Werkinstructie voor het online boeken van een vlucht inclusief het online boeken van hotel. Werkinstructie voor het online boeken van een vlucht inclusief het online boeken van hotel. In dit voorbeeld wordt online een vlucht en direct online een hotel geboekt. Daarna terug naar de reisaanvraag

Nadere informatie

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions - Is er een huisreglement in 'De sixties''? - Kan ik mijn bezoek aan 'De sixties' combineren met een bezoek aan het Openluchtmuseum? - Dien ik te reserveren als ik 'De sixties'

Nadere informatie

BELANGRIJK OM TE WETEN

BELANGRIJK OM TE WETEN BELANGRIJK OM TE WETEN Aanvullend op de Algemene Reisvoorwaarden van de Geschillen-commissie Reizen vzw krijgt u hierbij enkele belangrijke nota s bij verschillende artikels, alsook verklarende informatie

Nadere informatie

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 Mensen zo lang mogelijk op een verantwoorde manier in hun vertrouwde thuisomgeving verzorgen. Dat is

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Reiswijzer. Vliegen. Alles over je vliegreis en autohuur. Vliegen Reiswijzer 1

Reiswijzer. Vliegen. Alles over je vliegreis en autohuur. Vliegen Reiswijzer 1 Reiswijzer Vliegen Alles over je vliegreis en autohuur Vliegen Reiswijzer 1 voorwoord Vliegperikelen Het vliegtuig nemen naar de vakantiebestemming is tegenwoordig heel gewoon. Maar voor je daadwerkelijk

Nadere informatie

Op de luchthaven van München kan u tax free goederen kopen. Vloeistoffen moeten in gesloten doorzichtige verpakking

Op de luchthaven van München kan u tax free goederen kopen. Vloeistoffen moeten in gesloten doorzichtige verpakking Reiswijzer Jamaica Reisdocumenten: reizigers met de Belgische nationaliteit hebben een internationaal paspoort nodig dat na retour nog 6 maand geldig is. Opgelet: ook kinderen en baby s moeten een internationaal

Nadere informatie

Solmar Vliegreizen. De hotels en bestemmingen waar u naartoe kunt vliegen:

Solmar Vliegreizen. De hotels en bestemmingen waar u naartoe kunt vliegen: Solmar Vliegreizen Deze zomer hebben wij voor u ook een beperkt aantal vliegtuigstoelen gereserveerd bij Transavia. Elke zaterdag en dinsdag vertrek vanuit Eindhoven naar Barcelona en vice versa. Mocht

Nadere informatie

Sos Animales Sagunto

Sos Animales Sagunto Sos Animales Sagunto Adoptie-aanvraag Gelieve dit document eerlijk en zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. Het neemt niet veel tijd in beslag en het helpt u te bedenken wat belangrijk is voor u en uw

Nadere informatie

VERVOER Vervoer wordt niet afzonderlijk verkocht. De vermelde vervoersprijzen zijn enkel geldig in combinatie met een verblijf.

VERVOER Vervoer wordt niet afzonderlijk verkocht. De vermelde vervoersprijzen zijn enkel geldig in combinatie met een verblijf. Aanvullend op de Algemene Reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen vzw krijg je hierbij enkele belangrijke nota s bij verschillende artikels, alsook verklarende informatie en/of aanvullingen.

Nadere informatie

Personen met een handicap. Tegemoetkomingen en andere maatregelen

Personen met een handicap. Tegemoetkomingen en andere maatregelen Personen met een handicap Tegemoetkomingen en andere maatregelen 1 Heb je een handicap? Heeft je kind een handicap? Dan kan je bij ons (de Directiegeneraal Personen met een handicap) terecht voor: De

Nadere informatie

Het online bedrijfs reserveringssysteem van Carlson Wagonlit Travel Gebruikershandleiding voor vaste zakelijke klanten

Het online bedrijfs reserveringssysteem van Carlson Wagonlit Travel Gebruikershandleiding voor vaste zakelijke klanten Het online bedrijfs reserveringssysteem van Carlson Wagonlit Travel Gebruikershandleiding voor vaste zakelijke klanten Gebruik de pijltjestoets om verder te gaan Heeft nu na het lezen van deze gebruikershandleiding

Nadere informatie

Praktische reisinformatie: VERVOER 2015

Praktische reisinformatie: VERVOER 2015 Praktische reisinformatie: VERVOER 2015 0. Contactgegevens X-Adventure... 2 1. Met je eigen wagen naar Spanje... 2 2. Met onze autocar naar Spanje... 3 3. Carpoolforum... 4 4. Fly & drive... 5 5. Fly &

Nadere informatie

VROEGBOEKVOORDELEN TUI VLIEGVAKANTIES ZOMER 2019 TUI VROEGBOEKGARANTIE GRATIS LUCHTHAVENVERVOER BILLO. KORTINGEN tot meer dan 700 p.p.

VROEGBOEKVOORDELEN TUI VLIEGVAKANTIES ZOMER 2019 TUI VROEGBOEKGARANTIE GRATIS LUCHTHAVENVERVOER BILLO. KORTINGEN tot meer dan 700 p.p. VROEGBOEKVOORDELEN TUI VLIEGVAKANTIES ZOMER 2019 TEM 8/1 TUI VROEGBOEKGARANTIE GRATIS LUCHTHAVENVERVOER BILLO KORTINGEN tot meer dan 700 p.p. 2 e PERSOON GRATIS KINDEREN GRATIS TIJDENS SCHOOLVAKANTIES

Nadere informatie

Hier volgen enkele situaties die zich zouden kunnen voordoen.

Hier volgen enkele situaties die zich zouden kunnen voordoen. De reiziger heeft rechten en plichten. De nationale wetgever en de Europese wetgever hebben bepalingen ter bescherming van de consument ingesteld, of u nu een beroep heeft gedaan op de diensten van een

Nadere informatie

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN DE USA

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN DE USA - TAALREIS - VERBLIJF IN EEN GEZIN IN DE USA VERBLIJF IN EEN GEZIN IN DE USA - TAALREIS - Dit is een unieke gelegenheid om je Engels te verbeteren en van de Amerikaanse cultuur te proeven! Met dit programma

Nadere informatie

het leefloon Versie december 2013 LEEFLOON

het leefloon Versie december 2013 LEEFLOON het leefloon Versie december 2013 LEEFLOON HET RECHT OP EEN LEEFLOON in twaalf stappen... Een leefloon, wat is dat? Wanneer krijg ik het leefloon? Waar moet ik het leefloon aanvragen? Wat zal er na de

Nadere informatie

VLIEGTUIGTICKETS? Handige gids om misverstanden te vermijden

VLIEGTUIGTICKETS? Handige gids om misverstanden te vermijden VLIEGTUIGTICKETS? Handige gids om misverstanden te vermijden Je hebt gekozen om deel te nemen aan één van de programma s van WEP. Je zal hoogstwaarschijnlijk met het vliegtuig naar je bestemming gaan.

Nadere informatie

Informatiebrochure tennisstage Manavgat Turkije 2014 Van 25 oktober 2014 tot 1 november 2014

Informatiebrochure tennisstage Manavgat Turkije 2014 Van 25 oktober 2014 tot 1 november 2014 Informatiebrochure tennisstage Manavgat Turkije 2014 Van 25 oktober 2014 tot 1 november 2014 Samen met 4 andere tennisclubs verspreid over Vlaanderen slaan GYM TC en Sport4Travel opnieuw de handen in elkaar

Nadere informatie

FINE ART TROUWFOTOGRAFIE. Annelien Nijland

FINE ART TROUWFOTOGRAFIE. Annelien Nijland 2013 FINE ART TROUWFOTOGRAFIE Annelien Nijland 1Z i j z e i d e n J a 23 Referenties t r o u w r e p o r t a g e s Prijzen M i j n f a v o r i e t... t i j d l o o s, s t r a k é n w a r m Album 4V e e

Nadere informatie

SPECIALE TARIEVEN APRIL 2018

SPECIALE TARIEVEN APRIL 2018 SPECIALE TARIEVEN SPECIALE TARIEVEN VOOR UW BEHOEFTEN NORMALE TARIEVEN Bijna alle vervoersmaatschappijen die wij aanbieden, bieden niet-flexibele, semi-flexibele en flexibele tarieven FCE Reisbureaus kunnen

Nadere informatie

De BLISS ligt op u te wachten!

De BLISS ligt op u te wachten! De BLISS ligt op u te wachten! Diamant Cruise 16 23 maart 2019 Gefeliciteerd en welkom aan boord! Leuk dat u meegaat op de Lifeplus Diamant Cruise van 2019. Stelt u zich de Bliss voor het nieuwste, geweldige

Nadere informatie

KITEACTIVE REISVOORWAARDEN BEDRIJFS INFORMATIE ANNULEREN

KITEACTIVE REISVOORWAARDEN BEDRIJFS INFORMATIE ANNULEREN KITEACTIVE REISVOORWAARDEN Indien je een boeking bij KiteActive maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van KiteActive. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed leest alvorens

Nadere informatie

Beste Reiziger, Alvast bedankt voor uw vertrouwen en een prettige reis toegewenst! dhr. Peter Lane CEO K-Air

Beste Reiziger, Alvast bedankt voor uw vertrouwen en een prettige reis toegewenst! dhr. Peter Lane CEO K-Air Beste Reiziger, Wij hebben de eer en het genoegen u mede te delen dat u één van onze winnaars bent in de wedstrijd Maak je eigen vliegtuig. Omdat we tegelijkertijd verrast en ingenomen waren door alle

Nadere informatie

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma Gratis vluchten Upgrades Eerste stuk ruimbagage altijd gratis...en nog veel meer Ga naar klm.nl/zakelijk Ondernemen met KLM U bepaalt uw eigen agenda. Ruime keuze

Nadere informatie

INFOFOLDER - Indoor Tennis

INFOFOLDER - Indoor Tennis INFOFOLDER - Indoor Tennis 1. INSTRUCTIES VOOR GEBRUIKERS Instructieblad A1: EEN RESERVATIE MAKEN OF ANNULEREN AAN DE PC IN HET CAFETARIA Instructieblad A2: AANMELDEN AAN DE PC IN HET CAFETARIA Instructieblad

Nadere informatie

Belangrijk om te weten

Belangrijk om te weten Belangrijk om te weten Aanvullend op de Algemene Reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen vzw krijg je hierbij enkele belangrijke nota s bij verschillende artikels, alsook verklarende informatie

Nadere informatie

Toelichting van Flying Blue-termen

Toelichting van Flying Blue-termen Toelichting van Flying Blue-termen Á la carte maaltijden Airline partners Award Miles Award ticket Award upgrade Awards Bonus voor Elitedeelnemers Classic Award Deelnemende airline partners Deelnemersniveau

Nadere informatie

leisure School voor Commerciële Dienstverlening Luchtvaartdienstverlener (Steward/Stewardess)

leisure School voor Commerciële Dienstverlening Luchtvaartdienstverlener (Steward/Stewardess) School voor Commerciële Dienstverlening leisure Luchtvaartdienstverlener (Steward/Stewardess) Frontoffice Medewerker Medewerker Facilitaire Dienstverlening School voor Commerciële Dienstverlening leisure

Nadere informatie

Reispapieren 8-daagse Cruisestunt per Costa Diadema - Costa Diadema - Vertrek 30 november 2015

Reispapieren 8-daagse Cruisestunt per Costa Diadema - Costa Diadema - Vertrek 30 november 2015 Reispapieren 8-daagse Cruisestunt per Costa Diadema - Costa Diadema - Vertrek 30 november 2015 Geachte heer / mevrouw, Binnenkort gaat u op vakantie! We hopen dat u zich inmiddels goed voorbereid heeft

Nadere informatie

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI De Sjoavallei is het raftingparadijs van Noorwegen en wordt omgeven door enkele van de mooiste nationale parken van Noorwegen: Rondane en Jotunheimen. Tijdens deze avonturenweek

Nadere informatie

Veelgestelde vragen IC Bus (F.A.Q.)

Veelgestelde vragen IC Bus (F.A.Q.) Veelgestelde vragen IC Bus (F.A.Q.) Inhoudsopgave 1. Algemene vragen over de IC Bus 1.1 Wat zijn de onderscheidende kenmerken van de IC Bus- lijn. 1.2 Onderaannemers 1.3 Zijn er 1e klas en of 2e klas stoelen

Nadere informatie

Assistentie en compensatie. Bij annulering, vertraging en instapweigering

Assistentie en compensatie. Bij annulering, vertraging en instapweigering Assistentie en compensatie Bij annulering, vertraging en instapweigering Assistentie en Compensatie Bij annulering, vertraging en instapweigering Editie 5 Deze kennisgeving wordt vereist door Verordening

Nadere informatie

Reisinfo. Mexico. Reisdocumenten:

Reisinfo. Mexico. Reisdocumenten: Reisinfo Mexico Reisdocumenten: Reizigers met de Belgische nationaliteit hebben een internationaal paspoort nodig dat na retour nog 6 maand geldig is. Een toeristenkaart wordt je overhandigd door de luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

Handleiding www.thomasmore.carpool.be

Handleiding www.thomasmore.carpool.be Handleiding www.thomasmore.carpool.be STIP Thomas More Versie augustus 2014 Registratie op carpool.be 1.1 Inschrijving Surf naar www.thomasmore.carpool.be. BEN JE AL GEREGISTREERD ALS GEBRUIKER BIJ CARPOOLPLAZA?

Nadere informatie

SOORT PASSAGIERS MET SPECIALE BEHOEFTEN. Passagier met mobiliteitsbeperking. Deze worden op hun beurt verdeeld in drie soorten:

SOORT PASSAGIERS MET SPECIALE BEHOEFTEN. Passagier met mobiliteitsbeperking. Deze worden op hun beurt verdeeld in drie soorten: Om je reis zo eenvoudig mogelijk te maken, je speciale behoeften ten minste 48 uur voor de reis aan ons meedelen. Je kunt dat bij het reserveren doen, tijdens de aankoop of door naar onze klantenservice

Nadere informatie

reizigers met de Belgische nationaliteit hebben een internationaal paspoort nodig dat na retour nog 6 maand geldig is.

reizigers met de Belgische nationaliteit hebben een internationaal paspoort nodig dat na retour nog 6 maand geldig is. Reiswijzer Mauritius Reisdocumenten: reizigers met de Belgische nationaliteit hebben een internationaal paspoort nodig dat na retour nog 6 maand geldig is. Opgelet: ook kinderen en baby s moeten een internationaal

Nadere informatie

Adria Airways Vlucht kan gewijzigd worden naar een vlucht de volgende dag eventueel met een partner uit de alliantie.

Adria Airways Vlucht kan gewijzigd worden naar een vlucht de volgende dag eventueel met een partner uit de alliantie. Update: 16 april 2010, 15.55 uur. Onder voorbehoud van wijzigingen en fouten. Adria Airways Vlucht kan gewijzigd worden naar een vlucht de volgende dag eventueel met een partner uit de alliantie. Air Berlin

Nadere informatie

Wij gaan op reis! 287,34. Barcelona 600,68. Rhodos. Porto 379,68

Wij gaan op reis! 287,34. Barcelona 600,68. Rhodos. Porto 379,68 Wij gaan op reis! Ik zou graag met het vliegtuig op vakantie gaan. Ik ben nog niet zeker over mijn bestemming. Ik twijfel nog tussen Barcelona, Rhodos en Porto. Om een beslissing te nemen, wil ik eerst

Nadere informatie

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions - Is er een huisreglement in het Openluchtmuseum en? - Kan ik mijn bezoek aan 'De sixties' combineren met een bezoek aan het Openluchtmuseum? - Dien ik te reserveren als ik 'De

Nadere informatie

Info Parkeerkaart voor personen met een beperking

Info Parkeerkaart voor personen met een beperking Info Parkeerkaart voor personen met een beperking Hoe kan ik een parkeerkaart voor personen met een beperking aanvragen? U kunt de parkeerkaart aanvragen: - bij voorkeur door gebruik te maken van het contactformulier

Nadere informatie

Werkinstructie voor het online boeken van een vlucht inclusief het online boeken van hotel.

Werkinstructie voor het online boeken van een vlucht inclusief het online boeken van hotel. Werkinstructie voor het online boeken van een vlucht inclusief het online boeken van hotel. In dit voorbeeld wordt een vlucht geselecteerd en geboekt en direct online een hotel geboekt. Eerst wordt de

Nadere informatie

HANDLEIDING I-SCHOOL VOOR OUDERS

HANDLEIDING I-SCHOOL VOOR OUDERS Buitenschoolse kinderopvang t Klim-Op-Ke HANDLEIDING I-SCHOOL VOOR OUDERS Wat is i-school? i-school is het nieuwe online registratie- en reservatiesysteem van de Buitenschoolse Kinderopvang t Klim-Op-Ke.

Nadere informatie

Voorwaarden luchthavenvervoer.

Voorwaarden luchthavenvervoer. Voorwaarden luchthavenvervoer. VDB-MULTISERVICES 1 Voorwaarden 2 Goede afspraken maken goede vrienden Onze algemene voorwaarden bevatten alle wederzijdse afspraken zodat u zeker bent van een comfortabele,

Nadere informatie

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten)

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) & Tennis 2000 Thomas Cook Sport Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) Tijdens de tweede week van de paasvakantie zal er voor het eerst een buitenlandse tennisstage

Nadere informatie

1. Log in... 3. 2. Selecteer een reiziger... 7

1. Log in... 3. 2. Selecteer een reiziger... 7 Inhoudsopgave 1. Log in... 3 2. Selecteer een reiziger... 7 3. Vlucht reserveren met gebruik van Search by Fare... 8 Stap 1: Zoeken Stap 2: Beschikbaarheid Stap 3: Samenvatting Stap 4: Einde Stap 5: Bevestiging

Nadere informatie

online reserveren van abonnement[en]

online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] 1 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK: een computer (of

Nadere informatie

ARBITRALE BESLISSING VAN DE GESCHILLENCOMMISSIE REIZEN TE BRUSSEL ZITTING VAN 02 JUNI 2015

ARBITRALE BESLISSING VAN DE GESCHILLENCOMMISSIE REIZEN TE BRUSSEL ZITTING VAN 02 JUNI 2015 ARBITRALE BESLISSING VAN DE GESCHILLENCOMMISSIE REIZEN TE BRUSSEL ZITTING VAN 02 JUNI 2015 Inzake: De heer A en zijn echtgenote mevrouw B, beide wonende te XXX. Eisers, Ter zitting vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Privé-taallessen bij de leraar - Dublin

Privé-taallessen bij de leraar - Dublin Privé-taallessen bij de leraar - Dublin Je volgt geen taallessen in een talenschool maar bij de leraar thuis zoals de naam al doet vermoeden! : 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1332 1269 Privé-taallessen bij de leraar

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie