Welkom op de website van Pandora Escape

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom op de website van Pandora Escape"

Transcriptie

1 Welkom op de website van Pandora Escape Pandora escape verzoekt u om zorgvuldig de huidige voorwaarden te lezen voordat u uw boeking maakt. Door het boeken van een evenement op de website van Pandora escape, gaat u akkoord met de daarbij horende voorwaarden. In het geval dat iets niet duidelijk is van de onderstaande voorwaarden, kunt u schrijven naar info@pandora-escape.nl voor verdere verklaring. I. ALGEMENE VOORWAARDEN Pandora Escape, regelt en organiseert live-kamer ontsnappingen, beter bekend onder de naam van escape rooms. De klant/ deelnemers (zie II. Definities) moeten binnen 60 minuten proberen te ontsnappen uit de kamer. Dit door middel van samenwerken, goede communicatie, coördinatie en het logisch nadenken voor het oplossen van de puzzels in de kamer. Live-kamer ontsnappingen zijn dus ideaal als het gaat om teamuitjes. Maar ook voor studentengroepen en vriendengroepen, etc. Wanneer het de deelnemers niet lukt om binnen 60 minuten uit de kamer te komen zal de deur van de buitenkant worden geopend. Dit kan ook op ieder moment dat de deelnemers dit aangeven worden gedaan, of dat de spelleider iets ziet wat niet in orde is (zie reden van weigering). is een website beheerd door Pandora Escape, geregistreerd onder het KvK nummer: gevestigd op 2717AX, Buytenparklaan 14, Zoetermeer. Lees de voorwaarden van Pandora Escape zorgvuldig voordat u uw boeking maakt. Bij het maken van de boeking / reservering accepteert u de voorwaarden. Als u de voorwaarden niet aanvaardt, mag u de reservering niet voltooien. Pandora Escape kan de voorwaarden te allen tijden herzien. Alle gewijzigde voorwaarden worden van kracht onmiddellijk na te zijn geplaatst op de door Pandora Escape beheerde website U erkent en aanvaardt dit bij het maken van een reservering bij Alle rechten die niet uitdrukkelijk in de huidige voorwaarden verleend, zijn voorbehouden. II. Definities Klant : persoon die de site van Pandora Escape bezoekt en er een boeking maakt. Deelnemers : Aanwezige personen die hebben betaald voor de dienst en aanwezig zijn op de door hun aangegeven datum in akkoord met Dienst / Service : Enige en alle diensten die door ons op de website en in onze fysieke locatie op het Pandora Escape kantoor. Boeking : Gebruik maken van de door Pandora Escape geleverde diensten en hiervoor het gevraagde bedrag betalen.

2 III. Dienst en verantwoordelijkheid 1) Pandora Escape biedt een unieke, interactieve entertainment service. Waarbij de klant door het oplossen van raadsels en puzzels uit de kamer moet komen binnen 60 minuten. 2) Wanneer er geen werknemer van Pandora Escape betrokken is of er geen legitiem gebruik gemaakt mag worden van de ruimte (Dit in overtreden met Reden van weigering. ) is Pandora Escape niet aansprakelijk voor enig letsel of risico van het betreden van de kamer. Daarnaast kan de klant of persoon het recht worden ontnomen om de kamer te betreden. Te allen tijde als de werknemer van Pandora Escape dit nodig acht. 3) Pandora Escape probeert voortdurend haar informatie, producten en diensten te verbeteren. Bijgevolg kan Pandora Escape niet en zal niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie, inclusief prijzen specificaties, beschikbaarheid en diensten. Bij het maken van de reservering gaat u akkoord met de inhoud van dit document. 4) Het behoud van de door Pandora Escape gemaakte kamer mag en kan alleen maar door de rechtmatige eigenaar gebruikt worden. Zoals aangegeven in het handelsregister. IV. Klacht over dienst en of management Pandora Escape zal bij geschillen zo acuut en eerlijk handelen. Wanneer u een klacht heeft kunt u een sturen naar info@pandora-escape.nl, Pandora Escape zal zo snel mogelijk hierop reageren en handelen. V. Auteursrechten. Bescherming van intellectueel eigendom U mag documenten, foto`s en materiaal van Pandora Escape bekijken, printen en downloaden mits het voor eigen gebruik is en niet voor een commercieel doeleinde. Daarnaast zullen de eigendomsrechten altijd van Pandora Escape blijven. Bij plaatsing op social media, websites of andere publieke omgevingen is er altijd toestemming nodig van VI. Reden van weigering Pandora Escape behoudt zich het recht om de dienst of de boeking van een klant te annuleren op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving. Pandora Escape kan naar eigen goeddunken onmiddellijk een boeking weigeren. Indien het gedrag van de klant ongepast is of als degene zich niet houdt aan de genoemde voorwaarden. Het gedrag van een klant kan leiden tot deweigering van de dienst of het annuleren van de boeking. Bijvoorbeeld: klant voert ongepaste (Word bepaald door Pandora Escape) communicatie met een van de Pandora Escape werknemers, agenten, filialen of partners; vernieling van eigendom; de klant is niet geschikt om deel te nemen aan de dienst omdat hij onder invloed is van bepaalde stoffen.

3 VII. Vertrouwelijkheid Alles wat u in de escape room ziet is vertrouwelijk. Dit mag dus niet openlijk bekend worden gemaakt aan derden. Met nadruk op de puzzels, werkwijze, geheimen van de kamer, effecten, eigenaardigheden, software, bedradingen, circuits, marketingstrategie en bedrijfsvoering. U gaat ermee akkoord en erkent dat deze informatie aangaande Pandora Escape vertrouwelijk is en niet zult doorspelen als deze informatie op welke manier dan ook in uw bezit is gekomen. VIII. Informatie In het algemeen kunt u terecht op de website van Pandora Escape, zonder het invoeren van persoonlijke informatie. Echter, wanneer u een boeking doet zult u verplicht zijn om uw contactgegevens in te vullen. Hierna zal er een ter bevestiging naar u worden gestuurd. Alle informatie zal vertrouwelijk behandeld worden en niet met derden worden gedeeld. De informatie zal enkel aangaande de boeking gebruikt worden zodat u gebruik kunt maken van de escape room van Pandora Escape behoudt zich het recht voor om alle transacties en communicatie echter wel bij te houden net zoals de bezoeken aan de websites. Deze informatie wordt enkel door Pandora Escape gebruikt ter informatie. IX. Annuleringsvoorwaarden Wanneer u een boeking heeft gemaakt bij Pandora Escape kunt u kosteloos deze reservering annuleren of verplaatsen tot uiterlijk 5 dagen van de betreffende dag waarop uw boeking is geplaatst. Wanneer u de annulering maakt, binnen de 5 dagen van de boekingsdatum, is Pandora Escape genoodzaakt een percentage van 40% van het boekingsbedrag in te houden. Annuleert u op de boekingsdag zelf, of 1 dag van te voren dan kan er helaas geen geld geretourneerd worden.

4 X. Links van en naar andere websites De Pandora Escape website kan links bevatten naar andere websites, zodat u meer over andere zaken te weten komt die wellicht interessant kunnen zijn voor u. Echter Pandora Escape is niet verantwoordelijk voor de informatie en inhoud op de vervolg pagina waarop u terecht komt als u die hyperlink gebruikt. Pandora Escape kan hier ook niet voor aansprakelijk worden gehouden. XI. Privacy beleid Wanneer u een boeking voltooit bij Pandora Escape bent u verplicht om bepaalde contact gegevens achter te laten waarop Pandora Escape u kunt contacteren. Dit met betrekking tot de escape room. De informatie zal niet worden gedeeld met derden. Tenzij we wettelijk verplicht zijn om dit te doen. Met uw toestemming zal enkel het adres wat u heeft in gevoerd gebruikt worden om u op de hoogte te houden van de diensten en services die Pandora Escape levert. Elke communicatie die hierop volgt zal een afmeldlink bevatten om u af te melden. Dit zal binnen 15 werkdagen verwerkt zijn. XII. Communicatie marketing U geeft Pandora Escape toestemming om via het door uw opgegeven adres of op enige andere wijze, u te benaderen met betrekking tot de marketing van Beide partijen kunnen in het openbaar naar elkaar verwijzen voor commerciële doeleinden. Tenzij de wederpartij schriftelijk binnen 5 dagen na de goedkeuring van de voorwaarden anders instrueert. XIII. Diversen Bij opzettelijke vernieling van eigendom van Pandora Escape zal de persoon in kwestie aansprakelijk gesteld worden voor het verlies van het eigendom. Daarnaast kan de persoon aansprakelijk worden gehouden voor het verlies dat geleden wordt door het ontbreken van een stuk in de kamer, waardoor Pandora Escape geen diensten kan leveren. U bent verantwoordelijk voor de naleving van alle voorwaarden, het bekijken en begrijpen van de inhoud van de algemene voorwaarden van Pandora Escape als u gebruik wilt maken van de diensten van De voorwaarden die gelden zijn de laatste algemene voorwaarden die door Pandora Escape zijn aangeleverd en kunnen aller tijde worden aangepast en gewijzigd als dat nodig blijkt te zijn door We zijn niet verantwoordelijk voor misvattingen omtrent de voorwaarden.

5 De ongeldigheid of onuitvoerbaarheid van enige bepalingen van deze voorwaarden heeft geen gevolgen voor de geldigheid of afdwingbaarheid van deze voorwaarden als een geheel en elke dergelijke bepaling dient te worden verwezenlijkt door de autoriteiten. Indien enige bepaling van de voorwaarden onwettig, nietig of om welke reden dan ook niet afdwingbaar is dan zal die bepaling scheidbaar worden geacht en zal geen invloed hebben op de geldigheid en afdwingbaarheid van de overige bepalingen. Redelijke honoraria en kosten van advocaten zal worden toegekend aan de heersende partij in het geval van een geschil met betrekking tot de uitvoering of de interpretatie van deze voorwaarden. De koppen in deze uitgave dienen uitsluitend het gemak en er zal geen wettelijke invoer aan worden gegeven.

Aanvullende algemene voorwaarden en berichtgeving in verband met risico's voor junior spaarrekeningen

Aanvullende algemene voorwaarden en berichtgeving in verband met risico's voor junior spaarrekeningen Aanvullende algemene voorwaarden en berichtgeving in verband met risico's voor junior spaarrekeningen Lees dit document zorgvuldig en bewaar het voor toekomstig gebruik idealing.com Limited, freepost LON13628,

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden De Juvederm website is eigendom van Allergan Limited ('Allergan'), en is uitsluitend bestemd voor inwoners van Nederland en België. De op deze site verstrekte informatie is

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JOINjoin

Algemene Voorwaarden JOINjoin Algemene Voorwaarden JOINjoin 1 Algemeen 1.1 JOINjoin organiseert events voor alleenstaanden en mensen die hun vriendenkring uit willen bereiden. 1.2 Deelname aan events is mogelijk nadat je je hebt aangemeld

Nadere informatie

Wij raden u aan de voorwaarden en het privacybeleid van derden websites of diensten die u bezoekt.

Wij raden u aan de voorwaarden en het privacybeleid van derden websites of diensten die u bezoekt. Algemene Voorwaarden ("Voorwaarden") Laatst bijgewerkt op: 11 december 2015 Lees deze Algemene Voorwaarden ("Voorwaarden", "Terms of Service") zorgvuldig voordat u de https://www.seosnel.nl/ website gaat

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT.

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. HIERIN WORDEN DE VOORWAARDEN BESCHREVEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE. Algemeen Deze website (exclusief

Nadere informatie

Directboodschappen functioneert als bemiddelaar tussen klant en bezorger.

Directboodschappen functioneert als bemiddelaar tussen klant en bezorger. Algemene Voorwaarden. Laatst bijgewerkt: 13 September 2015 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de diensten aangeboden door DirectBoodschappen B.V. en bij gebruik van de DirectBoodschappen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS

ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS DEEL 1. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR DE WEBSITE VAN WOODWINGS Artikel 1 Definities WOODWINGS : Website : Gebruiker : WOODWINGS BVBA, met zetel te 3540 HERK-DE-STAD,

Nadere informatie

2. De Stichting Rorate, beheerder van de website www.rorate.com kan nimmer aansprakelijk

2. De Stichting Rorate, beheerder van de website www.rorate.com kan nimmer aansprakelijk Algemene voorwaarden bij toetreding van de website www.rorate.com artikel 1. Algemeen 1. Stichting Rorate is eigenaar en beheerder van de website www.rorate.com Rorate is een onafhankelijke Rooms-katholieke

Nadere informatie

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN").

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: CIRAN). GEBRUIKSOVEREENKOMST Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN"). Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: "Voorwaarden")

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Handelsnaam VideoCursusOnline Meditaties-voor-Kinderen is een dienst van VideoCursusOnline Website www.meditaties-voor-kinderen.nl Email sleepy@meditaties-voor-kinderen.nl Telefoon

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vlogging Contest V2.0

Algemene Voorwaarden Vlogging Contest V2.0 Voorwaarden Tata steel Chess Tournament Vlogging Contest 1. Algemeen I. Deze voorwaarden (de Voorwaarden zijn van toepassing op de Tata steel Chess Tournament Vlogging Contest (hierna te noemen: "de Contest")

Nadere informatie

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities 1. Definities In deze algemene ticketvoorwaarden wordt verstaan onder: -Eventix B.V., de entiteit welke haar kaartverkoopservice aanbiedt aan Gebruiker onder de naam "Eventix", hierna te noemen Eventix,

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Rowin Enckhof Personal Training: De onderneming

Nadere informatie

DISCLAIMER Dairy Training Centre

DISCLAIMER Dairy Training Centre Gebruikersvoorwaarden Voor de toegang tot en het gebruik van deze website gelden, naast de toepasselijke wet- en regelgeving, de hierna genoemde condities en bepalingen. Gebruik van deze website betekent

Nadere informatie

In dit Privacy Statement komen de volgende onderwerpen aan de orde:

In dit Privacy Statement komen de volgende onderwerpen aan de orde: PRIVACY STATEMENT TEGEMA Tegema verzamelt in het kader van haar dienstverlening gegevens over geïdentificeerde of identificeerbare personen (hierna: Persoonsgegevens ). We vinden het belangrijk dat u weet

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave. Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht. T 088 392 6367 E info@examentraining.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave. Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht. T 088 392 6367 E info@examentraining. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht T 088 392 6367 E info@examentraining.nl Inhoudsopgave Artikel 1: Definities Artikel 2: Algemeen Artikel 3: Aanmelding Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 1. Definities 1.1. LeadsTown: LeadsTown is een handelsnaam van BME International. BME International: BME International B.V. i.o. is een besloten

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID

Nadere informatie

uw (bedrijfs)naam, e-mail adres, adres, (statutaire) vestigingsadres, telefoonnummer en geslacht.

uw (bedrijfs)naam, e-mail adres, adres, (statutaire) vestigingsadres, telefoonnummer en geslacht. Privacybeleid Zoek en Vind Algemeen Zoek en Vind maakt voor de exploitatie van haar website en diensten gebruik van persoonsgegevens. Ter bescherming van de persoonsgegevens van de gebruiker heeft Zoek

Nadere informatie

Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!"

Reglement van de Actie Verwen uw dieren! Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!" 1. Definities 1.1. Tom&Co: de organisator van de Actie is de naamloze vennootschap Aniserco nv, ingeschreven in de Kruispuntenbank Ondernemingen onder het nummer

Nadere informatie

Disclaimer Informatie op deze website Functioneren van deze website Uitsluiten van aansprakelijkheid Intellectuele eigendomsrechten

Disclaimer Informatie op deze website Functioneren van deze website Uitsluiten van aansprakelijkheid Intellectuele eigendomsrechten Disclaimer Het gebruik maken van en toegang verschaffen tot deze site betekent dat u als gebruiker kennis heeft genomen van onderstaande voorwaarden, deze begrijpt en daarmee instemt. Informatie op deze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ivado ivado behoudt zich nadrukkelijk het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en aan te passen.

Algemene voorwaarden ivado ivado behoudt zich nadrukkelijk het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en aan te passen. Algemene voorwaarden ivado ivado behoudt zich nadrukkelijk het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en aan te passen. 1 Toepasselijkheid 1.1 De onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Servicevoorwaarden van My-TOC

Servicevoorwaarden van My-TOC Servicevoorwaarden van My-TOC Deze Servicevoorwaarden van My-TOC zijn van kracht vanaf 1 januari 2012. Laatst aangepast: 15 september 2014. Welkom bij My-TOC! Hartelijk dank dat u onze producten en services

Nadere informatie

Algemeen. Copyright (auteursrecht) / Intellectuele eigendomsrechten

Algemeen. Copyright (auteursrecht) / Intellectuele eigendomsrechten LEES DEZE MEDEDELING AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE SITE GEBRUIKT. HIERIN WORDT HET GEBRUIK GEREGELD DAT U MAAKT VAN DE SITE EN AL HET MATERIAAL OP DE SITE. Algemeen Door toegang te zoeken tot de site accepteert

Nadere informatie

Mohringer Online algemene voorwaarden

Mohringer Online algemene voorwaarden Mohringer Online algemene voorwaarden Laatst bijgewerkt mei 2018 Bedankt voor uw bezoek aan onze website en uw interesse in onze producten en diensten. Mohringer nv, Gent is een dochteronderneming van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Slaapmakend

Algemene voorwaarden Slaapmakend Algemene voorwaarden Slaapmakend 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder bezoek dat u brengt aan de website www.slaapmakend.nl. Deze algemene voorwaarden bepalen de rechtsverhouding

Nadere informatie

Disclaimer Bank Insinger de Beaufort

Disclaimer Bank Insinger de Beaufort Disclaimer Bank Insinger de Beaufort 1. Toepasselijkheid Deze voorwaarden ( de Disclaimer") zijn van toepassing op elk bezoek aan en gebruik van de website ("de Website") van Bank Insinger de Beaufort

Nadere informatie

KLEIN LONDEN BVBA (Klein Londen), hierna te noemen "we" of "ons", beheert deze website.

KLEIN LONDEN BVBA (Klein Londen), hierna te noemen we of ons, beheert deze website. Gebruiksvoorwaarden van deze website (disclaimer) KLEIN LONDEN BVBA (Klein Londen), hierna te noemen "we" of "ons", beheert deze website. LEES DEZE VOORWAARDEN ZORGVULDIG DOOR VOOR U DEZE WEBSITE GEBRUIKT.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EFTELING THEATER

ALGEMENE VOORWAARDEN EFTELING THEATER Artikel 1 definities en algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN EFTELING THEATER 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Arrangement(en) Voorstelling Efteling Theater Gast Locatie Overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden New Dimension S.A. Page 1 Algemene Voorwaarden 1. Algemene informatie... 2 2. Juridische informatie... 2 3. Toepassingsgebied van deze overeenkomst... 2 4. Beperking van de aansprakelijkheid... 3 Beperkte

Nadere informatie

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld.

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld. --- ALGEMENE VOORWAARDEN --- I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte en overeenkomst tussen Berg communcieert en een Opdrachtgever waarop Berg communiceert deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. PostNL Checkout 2011

Algemene voorwaarden. PostNL Checkout 2011 Algemene voorwaarden PostNL Checkout 2011 Inhoud 1. Definities 3 2. Rerouten 4 3. Gebruik data 5 4. Gebruik PostNL Checkout button 6 5. Profiel Data van Webshop 7 6. Beveiliging 8 7. Tijdsvakindicatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden www.tokosemarang.nl Versie 0.1 Dit document is voor het laatst aangepast op 23-04-2018 Met behulp van de website wil Toko Semarang de mogelijkheid bieden bestellingen door te geven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Horsebizz.com

Algemene Voorwaarden Horsebizz.com Algemene Voorwaarden Horsebizz.com Voor de toegang en het gebruik van de website www.horsebizz.com (hierna: HORSEBIZZ.COM), gelden de volgende Algemene Voorwaarden. Door gebruik te maken van de Websites

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Fotokaart versturen in de PostNL-app

Algemene voorwaarden. Fotokaart versturen in de PostNL-app Algemene voorwaarden Fotokaart versturen in de PostNL-app Inhoud 1. Definities 3 2. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 4 3. Registratie en bestelling 4 4. Totstandkoming van de Overeenkomst 5 5. De

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN THE JOBCONNECTOR. B.V. ("The JobConnector"). The JobConnector is geregistreerd bij het Handelsregister te Amsterdam.

GEBRUIKERSVOORWAARDEN THE JOBCONNECTOR. B.V. (The JobConnector). The JobConnector is geregistreerd bij het Handelsregister te Amsterdam. GEBRUIKERSVOORWAARDEN THE JOBCONNECTOR I. ALGEMENE BEPALINGEN 1 Algemeen 1.1 De website The JobConnector (de "Website") wordt beheerd door The JobConnector B.V. ("The JobConnector"). The JobConnector is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Mulder & Van Schie

Algemene voorwaarden Mulder & Van Schie Algemene voorwaarden Mulder & Van Schie 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder bezoek dat u brengt aan de website www.mulderenvanschie.nl. Deze algemene voorwaarden bepalen

Nadere informatie

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: "Organisator").

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: Organisator). Actievoorwaarden I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites nuon.boemmarketing.nl, energiedilemmas.hetgrotenationaleonderzoek.nl

Nadere informatie

In deze algemene actievoorwaarden (de Voorwaarden ) wordt verstaan onder:

In deze algemene actievoorwaarden (de Voorwaarden ) wordt verstaan onder: Artikel 1 definities In deze algemene actievoorwaarden (de Voorwaarden ) wordt verstaan onder: 1. Natuur & Milieu: Stichting Natuur en Milieu, gevestigd te (3512 NS) Utrecht, aan de Hamburgerstraat 28a,

Nadere informatie

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N 1. Algemeen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op diensten en producten die R-Impuls levert. 1.2 Alle opdrachten aan R-Impuls worden slechts op de navolgende condities uitgevoerd, tenzij

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden lokaaluitgeven.be 1. Verantwoordelijk entiteiten 3. Informatie verspreid op de Website en/of de App

Gebruiksvoorwaarden   lokaaluitgeven.be 1. Verantwoordelijk entiteiten 3. Informatie verspreid op de Website en/of de App Gebruiksvoorwaarden De toegang tot deze website www.lokaaluitgeven.be (hierna de Website ) is onderworpen aan de naleving en de onvoorwaardelijke aanvaarding van de clausules, voorwaarden en waarschuwingsmeldingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dame Chocolate

Algemene Voorwaarden Dame Chocolate Algemene Voorwaarden Dame Chocolate Straat: Entrepotdok 56-B Postcode: 1018 AD AMSTERDAM KVK nummer: 34348561 BTW nummer: NL-1316.29.943.B01 Artikel 1. Definities 1. In deze Algemene Voorwaarden wordt

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32088879 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden (de Algemene Voorwaarden) zijn van toepassing

Nadere informatie

II. Afsluiten van het contract, contractuele partners, contractuele beperking van de aansprakelijkheid en verjaring

II. Afsluiten van het contract, contractuele partners, contractuele beperking van de aansprakelijkheid en verjaring Algemene Voorwaarden I. Toepassingsgebied 1. De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle verhuur van hotelkamers voor huisvesting, en op alle andere aan de klanten geleverde diensten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Printbezorger. Op de dienst Printbezorger van Koninklijke PostNL B.V. zijn de Algemene voorwaarden Printbezorger van toepassing

Algemene voorwaarden. Printbezorger. Op de dienst Printbezorger van Koninklijke PostNL B.V. zijn de Algemene voorwaarden Printbezorger van toepassing Algemene voorwaarden Printbezorger Op de dienst Printbezorger van Koninklijke PostNL B.V. zijn de Algemene voorwaarden Printbezorger van toepassing Inhoud 1. Definities 3 2. Toepasselijkheid 4 3. Onderwerp

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V.

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. Toegang tot en gebruik van de faciliteiten en informatie van het portal Check Point, van de Cashless

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Springest B.V. voor Gebruiker

Algemene voorwaarden Springest B.V. voor Gebruiker Algemene voorwaarden Springest B.V. voor Gebruiker Dit zijn de Algemene Voorwaarden (zoals hieronder gedefinieerd) van Springest B.V. (hierna: Springest ), kantoorhoudende te (1013 CP) Amsterdam, aan de

Nadere informatie

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. Algemene voorwaarden DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STICHTING ZOMERJAZZFIETSTOUR GEVESTIGD TE GARNWERD (KvK-nummer 02068830:, BTW-nummer: NL.8087.43.788.B.01), VERDER TE NOEMEN DE ORGANISATIE ZIJN VAN TOEPASSING

Nadere informatie

KVK BTW NL B01B

KVK BTW NL B01B WWW.FOSCOFOTOGRAFIE.NL FOSCOFOTOGRAFIE@HOTMAIL.COM KVK 63979721 BTW NL218916012B01B Deze algemene voorwaarden genoemd Algemene Voorwaarden Foscofotografie zijn opgemaakt door Lotte van Alderen. Hierna

Nadere informatie

Algemene Gebruiksvoorwaarden

Algemene Gebruiksvoorwaarden Algemene Gebruiksvoorwaarden 1. Algemeen Deze Algemene Gebruiksvoorwaarden (verder AV ) zijn van toepassing op ieder gebruik van de website www.planidoo.be en al haar sub-sites (hierna Website ), inclusief

Nadere informatie

Het gebruik van de App en de Diensten van Sjauf mag geen overlast of hinder aan anderen veroorzaken;

Het gebruik van de App en de Diensten van Sjauf mag geen overlast of hinder aan anderen veroorzaken; Sjauf Technologies B.V. is statutair gevestigd te Rotterdam met adres Goudsesingel 136, 3011 KD te Rotterdam en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 65386426. Sjauf Technologies B.V., handelend

Nadere informatie

Algemene voorwaarden EasyProgram BV

Algemene voorwaarden EasyProgram BV Algemene voorwaarden EasyProgram BV Algemene voorwaarden voor het gebruik van onze website (hierna: Gebruiksvoorwaarden ) EasyProgram BV Bedankt voor uw bezoek aan de website van EasyProgram BV. Wij verzoeken

Nadere informatie

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie Aanvullende informatie I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites http://filmtest.boemmarketing.nl (hierna: "Website").

Nadere informatie

De Haagse Lerarenpas houders hierna te noemen pashouder. Hiermee wordt een fysieke of elektronische uitvoering van de De Haagse Lerarenpas bedoeld.

De Haagse Lerarenpas houders hierna te noemen pashouder. Hiermee wordt een fysieke of elektronische uitvoering van de De Haagse Lerarenpas bedoeld. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden De Haagse Lerarenpas 1. Algemeen 2. De Haagse Lerarenpas pashouders 3. De Haagse Lerarenpas partners 4. Toepasselijk recht en bevoegde rechter 1. ALGEMEEN Definities:

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN FORMITABLE

GEBRUIKSVOORWAARDEN FORMITABLE GEBRUIKSVOORWAARDEN FORMITABLE Deze Gebruiksvoorwaarden bestaan uit: A: Gebruiksvoorwaarden B: Privacy Statement BELANGRIJKE MEDEDELINGEN: 1. Lees deze Gebruiksvoorwaarden en het Privacy Statement eerst

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd.

GEBRUIKSVOORWAARDEN. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd. GEBRUIKSVOORWAARDEN Versie 26 oktober 2015 Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd. Wij adviseren je deze Gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Kindle voor de Mac - licentieovereenkomst en gebruiksvoorwaarden

Kindle voor de Mac - licentieovereenkomst en gebruiksvoorwaarden Kindle voor de Mac - licentieovereenkomst en gebruiksvoorwaarden DIT IS EEN OVEREENKOMST TUSSEN U EN AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (MET HAAR FILIALEN, GEZAMENLIJK AMAZON OF WIJ ). GELIEVE DEZE LICENTIEOVEREENKOMST

Nadere informatie

iedere natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf die:

iedere natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf die: Algemene voorwaarden Consumenten Definities Hoorndeals: de vennootschap onder firma Hoorndeals, Hoorndeals V.O.F., statutair gevestigd te (1689WD) Zwaag, aldaar kantoorhoudende aan de Wierdijk 119. Hoorndeals

Nadere informatie

Gedragscode (V2) Algemeen De Nederlandse wet- en regelgeving is te allen tijde leidend en maatgevend.

Gedragscode (V2) Algemeen De Nederlandse wet- en regelgeving is te allen tijde leidend en maatgevend. Gedragscode (V2) Regelement Definities - Consument: afnemer van een product of dienst zijnde een natuurlijk persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf - Lid / leden: het (onderdeel

Nadere informatie

2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen

2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen 2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen I. Begripsbepalingen 1. Texelduinen: een particulier verhuurbureau dat bemiddelt bij de verhuur van vakantiehuis (-huizen) in opdracht van eigenaren van vakantiewoningen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hotelactie

Algemene voorwaarden Hotelactie Algemene voorwaarden Hotelactie Gelieve de volgende voorwaarden die uw gebruik van de website www.hotelactie.nl (hierna "Website") en deelname aan de Hotelactie beheersen, zorgvuldig door te lezen. Over

Nadere informatie

Disclaimer Disclaimer en beperking van aansprakelijkheid voor deze Site Uw persoonsgegevens, onze verantwoordelijkheid

Disclaimer Disclaimer en beperking van aansprakelijkheid voor deze Site Uw persoonsgegevens, onze verantwoordelijkheid Disclaimer Disclaimer en beperking van aansprakelijkheid voor deze Site Bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite, is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Toch bestaat de mogelijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Postadres: Wilhelminastraat 38 9541 AP VLAGTWEDDE 06-12258238 Bezoekadres/winkel: Schoolstraat 14 9541 CK VLAGTWEDDE Email: info@pand38.nl Bankgegevens: IBAN NL36RABO 0112314155 KvK.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Reikwijdte van onze service

Algemene voorwaarden. 1. Reikwijdte van onze service Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden die van tijd tot tijd zullen worden aangepast hebben betrekking op alle diensten die direct of indirect (via onze distributeurs) online, per e-mail of per

Nadere informatie

PRIVACY POLICY. I. Algemeen

PRIVACY POLICY. I. Algemeen I. Algemeen Digital Dialog is toegewijd aan het beschermen van de privacy van een persoon of entiteit die gebruik maakt van haar diensten, producten of systemen ( Gebruiker of gebruikers ). Dit privacybeleid

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden Globility Connect B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Algemene verkoopvoorwaarden Globility Connect B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Algemene verkoopvoorwaarden Globility Connect B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32087923 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden (de Algemene Voorwaarden) zijn

Nadere informatie

Privacy Notice Privacycharter

Privacy Notice Privacycharter Privacy Notice Privacycharter Ref.: 010818 V2.1 BDE GROUP Roodebeeksesteenweg 331 B-1200 Brussel BTW BE 0459.160.980 INHOUD INHOUD... 2 I. ALGEMEEN... 3 II. WAAROM DIT CHARTER?... 3 III. WANNEER VERZAMELEN

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAPPY HSP WEBSHOP EN GEBRUIK WEBSITE (CONSUMENTEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN HAPPY HSP WEBSHOP EN GEBRUIK WEBSITE (CONSUMENTEN) ALGEMENE VOORWAARDEN HAPPY HSP WEBSHOP EN GEBRUIK WEBSITE (CONSUMENTEN) Wij raden u aan deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door te lezen zodat u op de hoogte bent van uw rechten en verplichtingen op

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Sky Park Airport Services B.V. (ook actief onder de naam MOBIAN) Art. 1 Definities Onder deze voorwaarden wordt verstaan: a. MOBIAN: het bedrijf Sky Park Airport

Nadere informatie

Aanbieder: de natuurlijke of rechtspersoon die de Producten of Diensten op afstand aan de Consumenten aanbiedt.

Aanbieder: de natuurlijke of rechtspersoon die de Producten of Diensten op afstand aan de Consumenten aanbiedt. ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbod: het door de Aanbieder zelf geïnitieerd aanbod van Producten of Diensten voor de Consument dat door middel van de KFC Order

Nadere informatie

Promotievoorwaarden promotie Fair Trade Original en Happinez

Promotievoorwaarden promotie Fair Trade Original en Happinez Promotievoorwaarden promotie Fair Trade Original en Happinez Deze voorwaarden zijn van toepassing op de promotie 'Gratis digitale uitgave van Happinez bij koffie van Fair Trade Original' hierna te noemen:

Nadere informatie

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com ARTIKEL 1 DEFINITIES - Aanbod Kapper: Het aanbod van de op het Platform aangesloten Kapper, waarvoor, en onder welke voorwaarden, de Klant, Reserveringen

Nadere informatie

PRIVACYBELEID. In het kader van de vernieuwde wetgeving omtrent de bescherming van de persoonsgegevens werd deze Privacy Policy opgemaakt.

PRIVACYBELEID. In het kader van de vernieuwde wetgeving omtrent de bescherming van de persoonsgegevens werd deze Privacy Policy opgemaakt. PRIVACYBELEID In het kader van de vernieuwde wetgeving omtrent de bescherming van de persoonsgegevens werd deze Privacy Policy opgemaakt. Deze Policy regelt de verwerking van uw persoonsgegevens door de

Nadere informatie

Create your own website challenge

Create your own website challenge Create your own website challenge Wedstrijdvoorwaarden 1. De wedstrijdvoorwaarden Dit zijn de officiële regels voor de promotie ( Wedstrijdvoorwaarden ) in de vorm van de Microsoft Create your own website

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT. Toelichting De informatie die Facturis uit uw antwoorden verkrijgt, bestaat onder andere uit de volgende informatie:

PRIVACY STATEMENT. Toelichting De informatie die Facturis uit uw antwoorden verkrijgt, bestaat onder andere uit de volgende informatie: PRIVACY STATEMENT De Diensten van Facturis zijn gericht op ondernemingen en ondernemers. Toch worden er persoonsgegevens verwerkt, van jou als zelfstandig ondernemer of van jou als contactpersoon namens

Nadere informatie

Disclaimer. Coöperatie Lichtpunt Kanaaldijk DB Alkmaar Kvk nr

Disclaimer. Coöperatie Lichtpunt Kanaaldijk DB Alkmaar Kvk nr Disclaimer Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. Gebruik van de website

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228.

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. Algemene voorwaarden MyOrder Consumenten Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. ARTIKEL 1 Definities In deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Syntus app

Algemene voorwaarden Syntus app Algemene voorwaarden Syntus app Door Syntus B.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 09102634, kantoorhoudend aan de Visbystraat 5, 7418 BE te Deventer. Wij verzoeken u de Algemene

Nadere informatie

DISCLAIMER. Contacteer ons gerust indien u verdere vragen of opmerkingen heeft; wij beloven u een spoedig antwoord!

DISCLAIMER. Contacteer ons gerust indien u verdere vragen of opmerkingen heeft; wij beloven u een spoedig antwoord! DISCLAIMER Het gebruik van onze website moet steeds gebeuren conform de rechten en plichten die duidelijk op de website vermeld staan en de rechten en plichten die bepaald zijn in de Disclaimer, de Verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

Welkom bij Escape Room Inside Out!

Welkom bij Escape Room Inside Out! Welkom bij Escape Room Inside Out! We vinden het tof dat jullie ons spel willen komen spelen! We willen jullie wel graag attenderen op een aantal huisregels. Heb je een reservering gemaakt voor Escaperoom

Nadere informatie

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu 1 Vintage & projects Algemene voorwaarden 2 maart 2017 versie 10 Artikel 1 : Definities 3 Artikel 2 : Toepasselijkheid 3 Artikel 3 : Overeenkomst 3 Artikel 4 : Persoonsgegevens 3 Artikel 5 : Aanbod 4 Artikel

Nadere informatie

Echt Om, om echt te zijn

Echt Om, om echt te zijn Algemene voorwaarden Echt Om Samenvatting Echt Om heeft hieronder de belangrijkste punten van de algemene voorwaarden samengevat. Op verzoek sturen wij u de volledige algemene voorwaarden. Als we met elkaar

Nadere informatie

Uw gegevens kunnen worden gebruikt om derden in staat te stellen een overeenkomst met u te sluiten.

Uw gegevens kunnen worden gebruikt om derden in staat te stellen een overeenkomst met u te sluiten. Algemene voorwaarden Voor de toegang tot en het gebruik van de website www.westernsporthorses.com van Van Buuren Quality Horses (hierna: Westernsporthorses.com) gelden de hierna genoemde algemene voorwaarden

Nadere informatie

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014 MPARE Gebruikersvoorwaarden App Arnhem, 21 maart 2014 Deze Gebruikersvoorwaarden ("Gebruikersvoorwaarden") beschrijven de voorwaarden waaronder gebruik mag worden gemaakt van de (mobiele) applicaties ("App")

Nadere informatie

"MijnBBIE-Account" de via een log in en wachtwoord voor Accounthouders en Accountgebruikers toegankelijke omgeving op de Website;

MijnBBIE-Account de via een log in en wachtwoord voor Accounthouders en Accountgebruikers toegankelijke omgeving op de Website; Algemene voorwaarden online diensten BBIE A. ALGEMEEN 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: "MijnBBIE-Account" de via een log in en wachtwoord voor Accounthouders en Accountgebruikers

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Nationale Examentraining Drift 1. 3512 BP Utrecht. T 030 890 1285 F 030 310 0377 E info@examentraining.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Nationale Examentraining Drift 1. 3512 BP Utrecht. T 030 890 1285 F 030 310 0377 E info@examentraining. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht T 030 890 1285 F 030 310 0377 E info@examentraining.nl Inhoudsopgave Artikel 1 : Definities Artikel 2 : Algemeen Artikel 3 : Aanmelding

Nadere informatie

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens is Benijts Somers Advocaten.

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens is Benijts Somers Advocaten. Privacybeleid Deze beleidsnota regelt de verwerking van uw persoonsgegevens door de verantwoordelijke voor de verwerking: Benijts Somers Advocaten, 2200 Herentals, Lierseweg 271-273, BE0643.872.736, hierna

Nadere informatie

Kindle voor de iphone/ipad licentieovereenkomst en gebruiksvoorwaarden

Kindle voor de iphone/ipad licentieovereenkomst en gebruiksvoorwaarden Kindle voor de iphone/ipad licentieovereenkomst en gebruiksvoorwaarden DIT IS EEN OVEREENKOMST TUSSEN U EN AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (INCLUSIEF HAAR GELIEERDE BEDRIJVEN 'AMAZON' OF 'WIJ' GENOEMD).

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hotelactie

Algemene voorwaarden Hotelactie Algemene voorwaarden Hotelactie Gelieve de volgende voorwaarden die uw gebruik van de website www.hotelactie.nl (hierna "Website") en deelname aan de Hotelactie beheersen, zorgvuldig door te lezen. Over

Nadere informatie

Privacy Statement Kerkdienst gemist. Voor het laatst bijgewerkt op May 24, :58. (Voor het laatst bijgewerkt op 17 mei 2018)

Privacy Statement Kerkdienst gemist. Voor het laatst bijgewerkt op May 24, :58. (Voor het laatst bijgewerkt op 17 mei 2018) Privacy Statement Kerkdienst gemist Voor het laatst bijgewerkt op May 24, 2018 11:58 (Voor het laatst bijgewerkt op 17 mei 2018) Om onze diensten beschikbaar te kunnen stellen, is het noodzakelijk dat

Nadere informatie

1.2 Deelnemer: degene die een door Open Yoga georganiseerde workshop, training of les volgt c.q. wenst te volgen bij Open Yoga.

1.2 Deelnemer: degene die een door Open Yoga georganiseerde workshop, training of les volgt c.q. wenst te volgen bij Open Yoga. 1. Begrippen 1.1 Algemene Voorwaarden: deze door Open Yoga gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de website van Open Yoga, www.openyoga.nl zijn hier te downloaden. 1.2 Deelnemer:

Nadere informatie

3.2 In geval van maatwerk zal Klamboutique een schriftelijke bevestiging van de gemaakte afspraken naar de klant sturen.

3.2 In geval van maatwerk zal Klamboutique een schriftelijke bevestiging van de gemaakte afspraken naar de klant sturen. Algemene Voorwaarden KLAMBOUTIQUE Artikel 1. Definities a. Klant/opdrachtgever/afnemer: een natuurlijk persoon van 18 jaar of ouder of een rechtspersoon met wie Klamboutique een overeenkomst tot levering

Nadere informatie

Privacyverklaring. U kan ons contacteren via volgende gegevens:

Privacyverklaring. U kan ons contacteren via volgende gegevens: Privacyverklaring Uw privacy is belangrijk voor ons. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke persoonlijke gegevens Party-Drinks van u verzamelt via onze interactie met u en via onze producten,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Local Express

Algemene voorwaarden Local Express Algemene voorwaarden Local Express Inhoud Algemene Voorwaarden... 3 Artikel 1 Definities... 4 Artikel 2 Toepasselijkheid... 7 Artikel 3 Registratie en Bestelling... 6 Artikel 4 Totstandkoming Overeenkomst...

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Uw Stadsboer BV

Algemene Voorwaarden Uw Stadsboer BV Algemene Voorwaarden Uw Stadsboer BV Identiteit van de onderneming: Uw Stadsboer BV Vijfhoekweg Noord 10 8035 PR Zwolle Telefoonnummer: 038 747 01 00 E- mailadres: hallo@uwstadsboer.nl KvK- nummer: 63366584

Nadere informatie

Om deze algemene voorwaarden zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn hieronder de belangrijkste punten samengevat.

Om deze algemene voorwaarden zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn hieronder de belangrijkste punten samengevat. Karen Poot Parkweg 53 7602JE Almelo M 06-248 22 962 E info@aansluitenbijcommunicatie.nl I www.aansluitenbijcommunicatie.nl KvK 56063040 Bank NL 45 SNSB 0898474361 BTW NL 127054819.B01 Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Daar waar in deze verklaring sprake is van A.C. Koijen & Partners worden feitelijk beide bedrijven bedoeld.

Daar waar in deze verklaring sprake is van A.C. Koijen & Partners worden feitelijk beide bedrijven bedoeld. Cookie & privacyverklaring Website A.C. Koijen & Partners Dit is de privacyverklaring van A.C. Koijen & Partners. Dit document legt uit hoe A.C. Koijen & Partners omgaat met persoonsgegevens zoals die

Nadere informatie

Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours

Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours Artikel 1. Algemeen In&Out Zandvoort Tours is een Vennootschap onder Firma, geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer 68573197 en bij de belastingdienst

Nadere informatie