September SEC gezien door het bestuur. Oktoberfest - 11 oktober. Man of the match sponsors. Diverse berichten SEC Zaal 4.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "September 2014. SEC gezien door het bestuur. Oktoberfest - 11 oktober. Man of the match sponsors. Diverse berichten SEC Zaal 4."

Transcriptie

1 September 2014 SEC gezien door het bestuur Oktoberfest - 11 oktober Man of the match sponsors Diverse berichten SEC Zaal 4 Daniel Groen Blauwe kaart Jeugdafdeling - Hans Renes Uitje van André

2 Alles onder één dak bij INTERSPORT VAN DAM, dé sportwinkel in Soest. Bij voetbalspecialist Intersport Van Dam vind je een top assortiment, met de allernieuwste producten voor jouw sport! Ook ben je voor clubkleding en materialen bij ons aan het juiste adres. Ga naar de winkel en doe de gratis analyse! Fit for Feet geeft gratis een duidelijk schoenadvies. De scan stelt snel en objectief vast welke schoeneigenschappen voor jou belangrijk zijn. Met de Fit for Feet kleurcodering zie je in één oogopslag welke schoenen voor jou geschikt zijn. Fit for Feet. Blessurevrij sporten voor iedereen! sport functional extra cushioning Volg ons nu op Facebook: en Twitter: extra stability ultimate performance extra feel Intersport Van Dam Birkstraat 103, 3768 HD Soest, Telefoon , Openingstijden: ma 13:00 tot 18:00 uur, di en wo 10:00 tot 18:00 uur, do en vr 10:00 tot 20:00 uur, za 09:00 tot 17:00 uur.

3 SEC gezien Sommigen vinden het moeilijk om beginnen. Anderen kunnen maar niet stoppen. Die laatste categorie heeft zich in de zomermaanden volop gestort in schilder- en schoonmaakwerkzaamheden. Fantastisch, wat hebben we toch een heerlijke club. En het gaat maar door, want voor de winter zal ook nog het terras worden overkapt. De materialen zijn al besteld. Maar er is natuurlijk veel meer gebeurd in de afgelopen maanden. De gesprekken over de Sportvisie en de bezuinigingen op de sport zijn natuurlijk voortgezet, de ledenlijst bijgewerkt en de incasso van de contributie heeft inmiddels plaatsgevonden. En ja, het voetbal zelf natuurlijk, teams zijn samengesteld en aangemeld bij de KNVB, het trainingsschema is vastgesteld en ga zo maar door. Er is veel te doen binnen onze club. De Sportvisie Op 18 september is een bijzondere ledenvergadering gehouden van de Sportfederatie, waarin de sportbesturen het eindrapport van de zogenaamde Kerngroep hebben besproken. vv SEC heeft met de voorstellen ingestemd, evenals vrijwel alle andere sportverenigingen in Soest. De beoogde jaarlijkse bezuiniging van op de sportbegroting wordt gehaald. Het grote verschil met het eerdere voorstel van de gemeente is dat de bezuiniging voornamelijk wordt behaald op de ambtenarij en het skippen van een aantal onterechte zaken op de sportbegroting. Daarnaast is er een voorstel uitgewerkt voor een nieuwe huursystematiek voor de clubs ter vervanging van het huidige passe-partout systeem. Over deze nieuwe systematiek zijn nog niet alle clubs accoord. SEC al helemaal niet en zal hierover verder met de gemeente in de slag gaan. De kerngroep zal haar voorstellen op 25 september aanbieden aan de gemeenteraad. Wij houden u verder op de hoogte! Begin augustus is de contributiefacturering gedaan. Op een foutje in de seizoensaanduiding na is dit goed gegaan. Helaas hebben wij nog lang niet alle contributies binnen. Wij roepen allen die nog niet hebben betaald dit in elk geval voor 1 oktober alsnog te doen, want vanaf 1 oktober is de regel: niet betalen is niet spelen!! Kijk dus je afschriften na om te controleren of er in de loop van augustus contributie is afgeschreven. Kijk ook een paar dagen verder om te zien of de afschrijving niet is teruggedraaid. Spelers die nog geen toestemming voor automatische incasso hebben verleend zullen een formulier ontvangen waarop zij dit alsnog kunnen doen. Automatische incasso is ook een regel bij SEC. Verderop in de Groen Witte meer over de incasso. Steeds belangrijker wordt het adres. Berichten versturen per gaat sneller en is goedkoper. De KNVB heeft bijvoorbeeld besloten om spelers die een sanctie en/of boete wordt opgelegd geen brief meer te schrijven, maar een . Het is dus zaak dat je juiste adres bekend is bij de ledenadministratie.

4 SEC gezien Mocht je geen mail ontvangen van SEC zoals bijvoorbeeld de aankondiging dat de Groen Witte klaar staat of je ontvangt de contributiefactuur niet ga dan na of je mailadres correct in de ledenadministratie staat. Daarom een oproep aan leiders, begeleiders en collega spelers om elkaar hierop attent te maken. Is er al gevoetbald? Ja zeker. In de competitie heeft ons vlaggeschip uit een onverdiende nederlaag geleden in de laatste minuut en thuis een verdiend gelijkspel behaald. Een verdienstelijk begin voor onze club in de derde klasse. De resultaten van de andere teams zien er ook goed uit. De aanwas van de jeugd blijft gestaag doorgaan. Er wordt al voorzichtig gedroomd van een D2 en een E4 en als dat zo is kan een F4 ook niet uitblijven. Hopelijk halen we dat nog voor december zodat Sinterklaas en Zwarte Piet (die bij ons gewoon pikzwart blijft) een druk middagje bij SEC te wachten staat. Tot ziens op ons sportcomplex. Het bestuur Let op: De contributie wordt geïncasseerd! Contributie De komende dagen zal de contributie voor het seizoen 2014/2015 worden geïncasseerd. Voor de meeste leden betekent dit dat de contributie voor het gehele jaar in één keer wordt geïncasseerd volgens de afgegeven machtiging. Je hoeft zelf dus niets te doen. Zorg er alleen voor dat er voldoende saldo op je rekening staat! Eventuele boetes voor kaarten of anderszins voor veld- en zaalspelers zullen in de loop van het seizoen eveneens automatisch worden geïncasseerd. Er zijn enkele oudere leden die nog geen incassomachtiging hebben afgegeven. Hen vragen wij de contributie zo snel mogelijk over te maken op rekening t.n.v. penn voetbalver Soest Esvac Comb. Er worden géén acceptgirokaarten meer verstuurd (daar hoeft dus ook geen extra opslag meer voor te worden betaald). De hoogte van de contributie is ongewijzigd gebleven. De bedragen zijn op de site te vinden linksboven onder Lid worden?

5

6 Man of the match sponsors Domino's Pizza Soest 1 ook dit jaar weer 1 van de sponsors van Man of the Match van SEC 1 en SEC 2. Tevens voor SEC 1 zijn SEcuur en gifts4sport sponsors van Man of the Match

7

8 SEC 4 Spakenburg 3 (4-1) (15 sept. '14) SEC zaal 4 Wel makkelijk zo' n verslag, je verandert een 6 in een 3, en wat aan de datum, en de rest van de titel blijft hetzelfde. Ook de spelers waarmee we deze wedstrijd speelden waren hetzelfde, dus niet zoveel veranderingen qua spelers. Maar de coach was wel anders. Dor had zich ziek gemeld, maar we hadden intussen al een coach weten te strikken voor dit seizoen. Stephan Ott gaat proberen ons spel in goede banen te leiden, ons in toom te houden en zorgen voor gezelligheid. De vorige wedstrijd tegen Spakenburg 6 was wel heel anders dan vanavond. Ten eerste waren de jongens een stuk jonger. Toen we dan ook eindelijk de kleedkamer uitkwamen ja, de coach had de wind er nog niet echt onder- zagen zij een paar oude mannen de zaal insloffen. De gezichten zagen we dan ook opklaren en ze hadden in gedachten al 3 punten in de tas. Maar niets is wat het lijkt bij SEC 4. Door een tactische wissel van onze coach, begonnen Rene en Boer op de bank, zodat Rene even wat tips kon geven aan de coach over ons team. Dat was wel even nodig in het begin, want met het jeugdige enthousiasme van Spakenburg hadden we de eerste 10 minuten wel moeite. Met als gevolg een 0-1 achterstand, waarbij vermeld dat we zelf wel de kansen kregen om de eerste goal te maken. Nadat de coach even een tactische tip had gegeven aan Steef, na het missen van wat kansen en wij langzaam aan het initiatief overnamen, duurde het toch bijna tot aan de rust voor wij het netje vonden. Maar toen Steef eindelijk "verwoestend" uithaalde, was het al snel Boer die ons net voor rust de verdiende voorsprong gaf. Coach Stephan zorgde in de rust voor nog meer informatie om de 3 punten in zijn tas te krijgen na 2x 25 min. De tweede helft speelden we vanuit een goed gesloten verdediging, om van daaruit met snelle counters te proberen verder uit te lopen. Omdat Spakenburg naarmate de wedstrijd vorderde en wij niet scoorden meer risico ging nemen, kregen wij steeds meer ruimte achter hun verdediging. Omdat we de bal ook soms met 1 keer raken doorspeelden en we de vrije ruimte goed benutten, kwamen er mooie combinaties op de vloer. Tot 2 keer toe was Steef het eindstation van goed lopende aanvallen en maakte hij de bal ook goed af. Nadat nummer 4 erin lag, was het verzet van de meeste spelers van Spakenburg gebroken. Een enkeling probeerde nog wel druk te zetten, maar als je dat in je eentje doet wordt je vaak als snel weggetikt, wat wij dan ook makkelijk konden doen. Een verdiende overwinning, niet alleen door het harde werken van ons allen, maar ook door het slimme spelen. Na afloop de evaluatie met onze nieuwe coach. Hij lijkt te willen blijven.

9

10 SEC zaal 4 sponsoring

11

12 Daniel Groen maakte onbewust de stap omhoog Daniel Groen De 23-jarige Daniel Groen maakte in 2008 de stap van SO Soest naar overbuurman SEC. De Soester schopte het bij de blauwwitten nooit ver. De F10 en D7 teams waren mijn top. Ik speelde altijd op het laagste pitje, bekend Groen, die daarom koos voor een vriendenteam bij de zondagafdeling van SEC. De student commercial-designer ontpopte zich bij SEC als miskend talent. Al snel kwam hij in beeld voor de selectie. Dat was helemaal mijn bedoeling niet, maar het liep anders zonder mij er van bewust te zijn, weet de buitenspeler die zowel links als rechts uit de voeten kan. Vorig seizoen maakte Groen de stap van de zondag naar het zojuist op zaterdag opgestarte SEC. Ja, ik greep die kans, want in een vriendenteam kan ik ook op mijn 40e nog voetballen. Van die stap heeft Groen geen spijt gehad. In het eerste jaar veroverde hij met zijn ploeg het kampioenschap onder leiding van trainer Rene Ribberink. Dat was een mooi seizoen en natuurlijk leuk om gelijk te promoveren. We knokten voor elk punt en dachten niet aan een kampioenschap, maar toen die in zicht kwam begon het wel te kriebelen. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij SEC. Het betreden van de kantine is voor mij uitgaan. Ik heb veel liefde voor de club gekregen De fanatieke FC Utrecht aanhanger houdt zich fit door veel hardlopen, want veel loopwerk is zijn handelsmerk tussen de lijnen. Niet zelden draafde Groen dit seizoen twee keer op één zaterdag op. Mijn bijnaam is De Formulewagen Van SEC, lacht de waterdrager. Over de naderende competitie in de sterke derdeklas is hij positief: Veel sterke tegenstanders uit de regio. Dus zal er echt geknokt moeten worden. Ik hoop op een basisplek, maar er zijn veel nieuwe jongens bijgekomen. Ik zal het moeten afwachten. De trainer geeft iedereen een kans. Je kwalificeert jezelf, relativeert Groen.

13 Blauwe kaart SEC Jeugd gaat voor Blauwe Kaart Als eerste Soester voetbalclub beloont SEC sportief gedrag Terwijl het nieuwe voetbalseizoen net is begonnen en er op de velden van sportcomplex Bosstraat West al weer flink getraind wordt om de techniek van het voetballen goed onder de knie te krijgen, richt SEC zich nadrukkelijk op het plezier en de sportiviteit van haar leden rondom de wedstrijden. De vereniging heeft zich - als één van de eerste clubs in Nederland - aangesloten bij het nieuwe initiatief van de KNVB 'De Blauwe Kaart'. Net als de KNVB voelt SEC een grote verantwoordelijkheid om sportiviteit en respect op en rond de velden te stimuleren. Daarom heeft de club zich aangesloten bij het nieuwe initiatief 'De Blauwe Kaart' waarmee sportief gedrag bij alle competitiewedstrijden van de F-, E- en D-pupillen kan worden beloond. Na afloop van elke wedstrijd hebben de jeugdteams van SEC de kans om aan hun tegenstander De Blauwe Kaart uit te reiken, waarmee ze het team belonen voor de sportief gespeelde wedstrijd. Op de blauwe kaart moet worden aangegeven waarom deze wordt uitgereikt. Zo stimuleert de kaart de pupillen om na te denken over wat sportief en plezierig gedrag op het veld eigenlijk inhoudt. Sportief gedrag is bijvoorbeeld de bal over de zijlijn schieten omdat een tegenstander geblesseerd op het veld ligt en sowieso het beperken van overtredingen. SEC is enthousiast over het initiatief van de KNVB. Jeugdvoorzitter Edwin van der Pas: "Bij SEC staat plezier in voetbal voorop en voetbal kan alleen plezierig zijn als er sportief en met respect wordt gespeeld. Het initiatief van de KNVB is voor onze jeugd nog een extra stimulans om sportiviteit hoog in het vaandel te houden. We hopen dan ook dat we aan het eind van het seizoen een mooie verzameling kaarten hebben mogen ontvangen èn hebben mogen uitdelen!" Met elke blauwe kaart maakt de jeugd ook nog eens kans op een mooie prijzen zoals het bezoeken van wedstrijden van het Nederlands Elftal. Reden te meer om er een sportief en plezierig seizoen van te maken en dat gaat de snel groeiende jeugdafdeling van SEC zeker doen!

14 Jeugdafdeling SEC JEUGDAFDELING SEC BLOEIT ALS VANOUDS Hoofd Jeugdtrainer Hans Renes: "Plezier in voetbal spreekt jeugd èn ouders aan" Nu de zomervakantie erop zit en de scholen weer begonnen zijn, is ook het nieuwe voetbalseizoen van start gegaan. Voetbalvereniging SEC, die eerder dit jaar groots haar 75-jarig jubileum vierde, is dit nieuwe seizoen goed gestart met open jeugdtrainingen die veel jonge voetballers en voetbalsters trokken. Voor hoofd jeugdtrainer Hans Renes een mooie bevestiging van de koers die de club onder zijn leiding voert: Plezier in voetbal voorop stellen en kinderen zo dichter bij de droom brengen om ooit in het eerste van één van de grote Nederlandse clubs te mogen spelen. Plezier in voetbal belangrijker dan resultaat Toen Renes twee jaar geleden bij de club kwam leek de jeugdafdeling van SEC op een dood spoor te zijn beland. Met veel enthousiasme begon hij aan zijn taak om de jeugd nieuw leven in te blazen en twee seizoenen later lijkt dat heel goed te lukken. Het geheim van zijn recept? Plezier in het voetbal ver boven resultaat stellen! Ook al hebben ouders soms andere verwachtingen, en proberen zij langs de lijn goedbedoeld hun kinderen te coachen, kinderen leren het best als zij zelf hun gang kunnen gaan op het veld. Dat is een tip die Hans Renes heeft meegekregen van Foppe de Haan: laat kinderen spelenderwijs het voetbalspel ontdekken, dan leren ze van wat er mis gaat en dat is de beste manier van leren. Hans Renes: "Ouders staan vaak langs de lijn te roepen dat de kinderen moeten overspelen, maar het is veel beter om ze lekker te laten spelen en te proberen om de tegenstander te passeren. Dat gaat dan vier keer mis, maar de vijfde keer hebben de kinderen het zelf in de gaten en gaan vanzelf overspelen. Dan hebben ze zèlf ontdekt hoe het het beste gaat, het blijft daardoor beter hangen èn ze hebben plezier gehad in het leren!" Goed materiaal maakt voetballen nog leuker Om het plezier in het voetballen te waarborgen wordt door de jeugdtrainers bij SEC gebruik gemaakt van speciale oefenstof gebaseerd op ontdekkend leren voetballen. Er worden bijvoorbeeld veel spelletjes gespeeld met een bal. Alle training gaat sowieso direct met een bal en daarnaast wordt er gebruik gemaakt van goede materialen. Afgelopen seizoen heeft de club onder andere twee Soccerwaves aangekocht, professionele trainingstoestellen die ontwikkeld zijn in Amerika en die ook worden gebruikt door de profclubs in de Nederlandse en internationale competities. Daarnaast heeft

15 Jeugdafdeling SEC SEC meegedaan aan een speciaal Welpenvoetbalproject van de KNVB in samenwerking met de ING. De jeugdtrainers zijn enige tijd begeleid door een professional van de KNVB waardoor het niveau van de trainingen verder is ontwikkeld. Van de ING heeft de club speciale lichte ballen voor de jongste voetballertjes en andere materialen gekregen. Dit maakt het trainen voor de jongste leden van SEC nóg plezieriger. Op korte termijn zullen nog opblaasbare doeltjes worden aangeschaft speciaal voor de F-trainingen. Deze - door de UEFA goedgekeurde - doeltjes zijn handig in gebruik, maar vooral ook veiliger voor de kinderen tijdens het spel. Goede en moderne faciliteiten bij SEC worden gewaarborgd door het bestuur en het jeugdbestuur. Samen met de vele loyale sponsors die de vereniging steunen, zorgen zij dat er altijd goede materialen beschikbaar zijn en dat de trainersgroep goed gefaciliteerd is. Ervaren en enthousiaste trainers voor de groep Hans Renes is trots op zijn groep van enthousiaste trainers die elke week met de jeugd aan de slag gaan. "De gehele jeugdafdeling - van kabouters tot en met de C-junioren - worden getraind door ervaren trainers die binnen de club een gedegen opleiding hebben gehad. Wij laten de jeugd niet door studenten van een ROC trainen. Met hun enthousiasme en inzet is niets mis, maar zij zijn gewoon te jong om zo'n groep kinderen op een goede manier te kunnen trainen. Onze jeugdtrainers zijn allemaal (oud-)voetballers met veel ervaring in het spelen en trainen en die het leuk vinden om hun enthousiasme over het spel over te brengen op de jeugd. Zij werken niet prestatiegericht, maar zetten het plezier voorop en hebben individuele aandacht voor elk kind tijdens elke training." Meteen meedoen stimuleert Wat het voetballen bij SEC nog leuker maakt voor de jeugd is dat alle jeugdspelers vanaf 6 jaar direct mee mogen draaien in de competitie. Kom je trainen bij de F, dan mag je meteen mee wedstrijden spelen. Dát maakt voetballen leuk: niet eindeloos oefenen tot je een keer goed genoeg bevonden wordt om op zaterdag mee te mogen met een team, maar meteen onderdeel zijn van een team en het veld op. Ook als je het nog niet zo goed kunt of als je verliest is voetbal een leuke sport en daar gaat het om! Tijdens de training oefenen Kabouters en F-jes door elkaar heen, maar wel op hun eigen niveau. Zo worden Kabouters die het spel goed oppakken meer uitgedaagd en worden F-jes die wat meer tijd nodig hebben niet onder druk gezet. Kinderen en hun specifieke mogelijkheden staan altijd centraal in de trainingen bij SEC. Stabiele basis zorgt voor nieuwe aanwas Onder leiding van Hans Renes is SEC begonnen de jeugdafdeling van onderaf sterk op te bouwen. Door de focus in eerste instantie te leggen bij de Kabouters, F- en E-pupillen wordt een basis neergezet die de jeugdafdeling stabiel en gezond maakt

16

17 Jeugdafdeling SEC en van waaruit de club kan doorgroeien. Die strategie is duidelijk zijn vruchten aan het afwerpen. In het vorige seizoen is het aantal jeugdleden meer dan verdubbeld ten opzichte van het seizoen daarvoor en nu, na een paar weken nieuw seizoen, is er opnieuw sprake van groei met een toename van 15-20% bij de jeugd. "Iedereen is welkom bij SEC," aldus Renes, "want ieder kind heeft het recht om plezier te hebben in het voetbal. We zien elk spelertje als een goed voetballertje op zijn eigen niveau. Het beste spelertje dat redt het wel, maar het gaat om die 13e/14e man, die willen we ook helpen om met plezier te voetballen." Deze visie wordt mede zichtbaar door een nieuw team dat sinds vorig seizoen deel uitmaakt van de club. Het team bestaat uit jeugd tussen jaar met verschillende achtergronden afkomstig van Arkemeyde. Hans Renes, die een basis als pedagogisch medewerker in de jeugdzorg heeft, traint deze groep met veel plezier. Vanuit de training hebben zij de mogelijkheid om door te stromen naar een team en mee te spelen in de reguliere competitie. Wegens succes extra open trainingsdagen voor de jeugd Omdat iedereen welkom is bij SEC zet de club de deuren voor de jeugd de komende weken nog eens extra open. De open trainingsdagen van de afgelopen weken zijn goed bezocht en zaterdag hebben de eerste nieuwe jeugdleden al hun eerste wedstrijd gespeeld. Omdat er vast meer kinderen zijn die kennis willen maken met het plezier in voetballen bij SEC zijn er de komende drie weken opnieuw open jeugdtrainingen. De open dagen voor de Kabouters en F-pupillen (tot 8 jaar) zijn op de woensdagen 17 en 24 september en 1 oktober van 15:30-16:30 uur. De E-pupillen (tot 10 jaar) kunnen terecht op de woensdagen 17 en 24 september en 1 oktober van 18:45-19:45 uur. De D-pupillen en C-junioren (tot 14 jaar) zijn op de maandagen 15, 22 en 29 september welkom van 18:45-19:45 uur. Van tevoren opgeven is niet nodig. De toegang is gratis en zonder verdere verplichtingen! Uiteraard zijn ouders ook van harte welkom om de training van hun zoon of dochter te volgen. Hans Renes: "We staan op het punt weer teams in te schrijven in de competitie, waaronder zeker twee nieuwe F-teams en een extra E-team. Dat betekent dat nieuwe jeugdleden meteen op zaterdag mee kunnen doen in de competitie. Wil jij ook met plezier voetballen? We zien je graag op de open trainingen bij SEC!"

18

19 SEC Gezien Sporten Verslag APWC doe je 5 immers - SEC 3voor je plezier. vv SEC wil ieder lid de optimale mogelijkheid bieden te genieten van de voetbalsport. Een vereniging waar iedereen Even wennen zichom thuis Sec kan 3 te zeggen, voelen, omdat ongeacht we jaren de voetbalcapaciteiten als Sec 4 bekend staan. of culturele achtergronden. Aantreden tegen Wij de kampioen willen een van actieve, verleden bruisende jaar. Blijkbaar en sportieve willen ze vereniging weer kampioen zijn die worden, op basis te triest vanvoor goede woorden. ontwikkelingsmogelijkheden voor de leden herkend wordt Een zeer alssterk een aantrekkelijke elftal met een gemakkelijk club. scorende spits. De eerste helft vlogen de goals om onze oren. We liepen achter de tegenstander aan en gingen de rust in met een 7-0 achterstand. Aanmoedigende woorden van Eén van de beleidsmethodes om ongewenst gedrag te beperken is het opstellen van coach Edwin om vooral niet tegen elkaar te keer te gaan en er maar het beste van te gedragscodes binnen onze voetbalvereniging vv SEC. Door aan iedereen binnen de maken in de tweede helft. vereniging duidelijk te maken welke normen (regels) er gelden, maak je ook meteen We kregen zelfs kansen en dat vond de tegenstander maar niks. Ze probeerden met duidelijk dat bepaald gedrag gewenst of niet gewenst is en waaraan ze zich moet houden. man en macht de 10-0 te scoren, maar gaven daardoor wel ruimtes weg achterin. Deze moeten voor iedereen helder zijn. Iedere nieuwkomer wordt van deze gedragscodes Door een poeier vooruit van Thijs kwam de bal bij Ron terecht. Hij zag de op de hoogte gesteld, zodat iedereen er naar kan worden verwezen en erop kan worden keeper uit zijn goal komen en stifte de bal eroverheen. Zo kwamen we op 8-1. De aangesproken. toeschouwers en bankzitters gaven een staande ovatie. Als slot kregen we nog een tegengoal, wat tevens de einduitslag was. Het 9-1 verliezen beleid is erop is niet gericht leuk, om maar eventuele tegen zo'n excessen tegenstander voorkomen is het (preventief). niet verwonderlijk. Indien deze onverhoopt Snel vergeten toch en voorkomen, de koppies weet dan dient omhoog. consequent handelend opgetreden te worden (correctief). Het instellen van deze Gedragscode vormt een duidelijk signaal naar alle leden en Zondag bezoekers wacht vanwederom onze clubeen datlastige elke vorm tegenstander: van verbaal en/of HVC, fysiek geweld u thuis. niet zal worden getolereerd. Gr. Angelo Bren Bijlard (Voorzitter vv SEC) SEC zondag 3, ex 4

20

21 Jaarverslag 2012/2013 Het eerste elftal zaterdagafdeling is gestart in de 4de klasse komt een aantal bekende clubs uit de regio tegen. Gezien de omvang en kwaliteit van de selectie zou het wel eens een interessant seizoen kunnen worden. Hoewel goede prestaties zeer welkom zijn zal dit gepaard is het belangrijk dat dit gepaard gaat met spelvreugde. Dit is één van de belangrijkste pijlers die vv SEC uitdraagt. Maar ook de zondagafdeling is actief. Met drie zelfvoorzienende, recreatieve, seniorenteams wordt in seizoen wekelijks een balletje getrapt. Hopelijk blijft iedereen fit, want een groot aantal spelers is de veertig ruim gepasseerd. Verjonging van het derde en vierde wordt zo langzamerhand wel noodzakelijk. Antek Wojtkowski Secretaris

22 Zaterdag 3 eindelijk aan de bak SEC 3 zaterdag Nadat de eerste twee wedstrijden waren afgezegd door de tegenstanders (zouden ze nu al bang voor ons zijn) gaat het zaterdag 20 september dan eindelijk gebeuren, het derde gaat loos. Na intensieve trainingen heeft de leiding er alle vertrouwen in en zien we uit naar de eerste confrontatie. Deze keer zonder mijn vertrouwde assistent Remco Bakker, want die is vrijdag de 19e getrouwd en heeft even andere veel belangrijkere zaken te doen. De ploeg is in vergelijking met afgelopen seizoen maar een klein beetje veranderd, een paar man weg, een paar man terug. De nieuwe mensen zijn probleemloos ingestroomd in het team, dus bij deze nog maar eens welkom bij SEC Zaterdag 3. De trainingsopkomst kan mijns inziens beter, maar veel jongens zitten nog op school en hebben introductie achter de rug. Een ander deel werkt en ik snap dat half zeven dan erg vroeg is. Maar gezien de uitbreiding van de vereniging (wat natuurlijk een prima zaak is ) was het niet mogelijk om op onze oude dagen later te trainen, maar met een beetje begrip naar elkaar toe gaat het allemaal wel lukken. Wij als leiding hebben er zin in en het team is ook nog eens in het nieuw, met als shirtsponsor good old Meerding. Onze dank aan Meerding mmetaal hiervoor. Het is altijd fijn als er mensen bij je team betrokken zijn. Ook vanuit de vereniging zijn we ruim voorzien van spullen, zoals tassen, shirt en trainingsjack. En niet geheel onbelangrijk zijn de ballen en hesjes ruimschoots aangevuld, onze dank hiervoor het bestuur. Nu is het aan ons en zullen we allemaal ons stinkende best doen. Met voorop het plezier in het spelletje en onder elkaar, om toch zo veel mogelijk punten in de wacht te slepen, zodat we aan het eind kunnen terugkijken op een vooral leuk en geslaagd seizoen. En het is natuurlijk altijd leuk als er publiek langs de kant staat, dus als je een keer niks te doen hebt, en het is lekker weer en de wind staat goed en je bent door al je mogelijkheden heen, kan je altijd komen kijken naar SEC ZATERDAG 3 René Wormgoor

23 Het uitje op de Eem, zaterdag 2 augustus Uitje van André het uitje op de Eem met het jubileumweekend op 1 juni een bootreis die Willem en Andre verdiend hadden van het bestuur en we mochten ieder drie mensen meenemen en toen hadden we de zes mensen uitgezocht en moest er ook nog een datum geprikt worden en dat werd zaterdag 2 augustus en toen was het zover en die vrijdag daarvoor hadden Willem en Andre veel drank ingeslagen en die hadden zij ergens koud gezet en de volgende dag s'morgens gingen we het vlees voor de bbq gehaald en even later gingen we naar SEC om voorberijdingen voor s'middags en die hadden we later die ochtened naar de Eem gebracht bij de Fam Uyland. En Irene was om half twaalf bij Andre om hem op te halen en tegen twaalf uur waren wij bij de Eem en de rest waren een kwartier later en werden we leuk ontvangen door Stan Uyland die ons even later naar de bootjes had gebracht en in boot een zaten Willem, Ronald en Jon en in boot twee zaten Irene, Andre, Henk en Edwin en toen we eenmaal in de boten zaten was Andre bang en na de foto's maken ging Andre uit de boot en daar gingen ze zonder Andre de Eem op en Henk heeft Irene uit de boot gegooit Irene wou Henk terug pakken maar dat mislukte en voor de tweede keer over boort en onderweg hadden zij regen en zij moesten gaan schuilen op een bouwplaats en het weer droog was en varen zij weer verder en ze waren om half vijf weer terug en daar gingen we aan het bier en later kwam Jos er ook bij en ging het weer regenen en Willen had de bbq voor de dag gehaald en toen de regen weer opgehouden was ging Willem de bbq aansteken en tussen door zaten het bier en de bbq was heerlijk en was het ook gezelig bij de Eem en na afloop gingen we ook nog naar Willem 1 om de gezelige dag af te sluiten en nogmaals wouden Willem en Andre het bestuur en Stan Uyland bedanken voor zo mooien middag de verslaggever

24

25 SEC zaal 4 Oude rotten DVS stappen over naar SEC 4 zaal! Na 32 jaar is DVS gestopt als zelfstandige club en gaat nu verder onder de vlag van SEC 4! Op de foto zittend vlnr oud Seccer Gerard van Soeren Fagel, treenert Rene Ribberink Rib en Andre Pedzis Podolski Achterste rij Michiel Boerrigter Boertje (Achterveld), keeperstrainer Michiel Kok Kokkie, Wilbert Dorrestein Willie en Stefan Jasperse Steef of Witte Op de foto ontbreken Remco Dorrestein Dorretje, Edwin Dooijenwaard Dooij en de res spelers Wesley en Sonny Ribberink en Ronald van Dorrestein Duck De meeste spelers spelen al meer als 25 jaar samen! Dat ze het nog steeds na hun zin hebben blijkt wel uit de afstanden die ze wekelijks moeten overbruggen voor een potje zaalvoetbal! De spelers wonen in Zaandam, Hilversum, Boskoop, Amersfoort, Bunschoten en Achterveld! Het geheim Door Vriendschap Sterk!

26 SEC 4 Spakenburg 6 (4-1) (2 sept. '14) SEC zaal 4 Een beetje gekke aanhef van dit verslag, na meer dan 30 jaar DVS is het bestaan van deze vereniging voorbij. Met vereende krachten en door saamhorigheid is DVS lang een kleine gezellige vereniging geweest. Helaas kwam aan deze leuke periode een einde. De oprichter van DVS heeft samen met zijn doelpuntenmaatje ervoor gezorgd dat we als team bij SEC zaalvoetbal terecht konden.dat heeft nogal voeten in aarde gehard, maar uiteindelijk is alles op zijn pootjes terecht gekomen. Met een mix van DVS 1 en 2 gaan we dit seizoen in, in dezelfde klasse als de voorgaande jaren. Michiel Kok, Michiel Boerrigter uit 1, samen met Rene Ribberink, Remco Dorrestein, Gerard van Soeren, Andre Peszic, Edwin Dooijeweerd, Wilbert van Dorresteijn uit DVS 2 aangevuld met Stefan Jasperse. Met ook nog een optie om Wesley en Sonny Ribberink en Ronald van Dorresteijn erbij te vragen. De tenues waren jammer genoeg nog niet klaar, en kregen we een noodtenue van SEC. Startend met de beker, waardoor we in ieder geval even kunnen oefenen, en wennen aan elkaar.de tegenstander Spakenburg 6 waren allemaal erg jonge jongens, maar hopelijk was het daar klaar mee. Als scheidsrechter een oude bekende van ons, vorig jaar floot hij al een van onze laatste wedstrijden. Waar Duck nog leuke herinneringen aan zal hebben gehad. Het begin van de wedstrijd was even weer wennen, vooral aan de andere kleur van tenue. Het was dan ook Spakenburg die een klein overwicht had, en dat ook omzette in een 0-1 voorsprong. Langzaam kwamen we erachter dat vroeg druk zetten een goede manier was om meer en sneller balbezit te hebben. Dat resulteerde al snel tot wat kansjes, en minder aanvals mogelijkheden voor de tegenstander. Het was dan ook Gerard die redelijk snel de gelijkmaker binnen schoot, vanuit een vrije trap. Tot aan de rust kregen we wel de kansjes, maar niet de bal langs de keeper In de rust door coach Dor de puntjes op de i gezet, en besloten druk te blijven zetten. Dat resulteerde in veelvuldig balbezit en meer kansen voor ons. Het was dan ook Michiel B. die de terechte voorsprong erin schoot. Langzaam aan kwamen er steeds meer mooiere aanvallen op de vloer, en kregen we ook mooie kansen. De oud clubtopscoorder van DVS liet zien dat hij ook bij SEC kan scoren en maakte de marge nog groter. Met nog een minuut of 10 te gaan, leek de wedstrijd binnen. Maar Spakenburg wilde toch nog de overwinning pakken en de keeper werd als extra speler mee naar voren gestuurd. Vlak voor tijd dacht Kokkie zijn kans schoon te zien, om vanaf eigen strafschopgebied in een keer aan de overkant te scoren. De teruglopende keeper kon niet anders dan de bal in zijn handen pakken, helaas was dat te ver van de goal. De keeper met geel naar de kant en een speler op goal. Nog geen minuut later mocht hij alweer het veld in, want middels een vrije trap in 2 stappen maakte Wilbert de 4e goal. De keeper bleef gelijk als veldspeler in het veld. Maar de laatste 2 minuten kwamen we niet echt in gevaar. Een degelijke overwinning in een nieuw jasje.

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders Normen en waarden Beste Doskoanen, Het doet mij een genoegen om als voorzitter van s.v. DOSKO het woord tot u te richten in dit boekje over de NORMEN & WAARDEN bij en in onze club. Als bestuur hechten

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

Enquête Jeugdbeleid vv SDS

Enquête Jeugdbeleid vv SDS Enquête Jeugdbeleid vv SDS Aug, 2010 Beste SDS ers, Als reeds vermeld in ons verenigingsblad De Treffer doe ik namens de jeugdcommissie van vv SDS onderzoek naar het beleid van onze jeugdafdeling. Het

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Technisch plan. E-F pupillen Circuit. Willem Sinnige & Jelle Broerse. Coordinatoren overige D/E/F Pupillen. WV-HEDW Seizoen '13/'14

Technisch plan. E-F pupillen Circuit. Willem Sinnige & Jelle Broerse. Coordinatoren overige D/E/F Pupillen. WV-HEDW Seizoen '13/'14 Technisch plan E-F pupillen Circuit Willem Sinnige & Jelle Broerse Coordinatoren overige D/E/F Pupillen WV-HEDW Seizoen '13/'14 TECHNISCH PLAN E-F CIRCUIT 1 Doel: Door kennis te delen met andere trainers,

Nadere informatie

Van pupil E naar D...

Van pupil E naar D... Van pupil E naar D... Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste E speler maar toekomstig D speler, Om je alvast een klein beetje te helpen hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen van dit boekje

Nadere informatie

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen.

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

Technisch jeugdbeleidsplan. Voetbalvereniging; FC Meppel

Technisch jeugdbeleidsplan. Voetbalvereniging; FC Meppel CHRISTELIJKE SPORTVERENIGING FC MEPPEL OPGERICHT 24-2-1930 KONINKLIJK GOEDGEKEURD 20-7-1972 Clubhuis, sportpark Ezinge Telefoon 0522-255252 www.fcmeppel.nl, e-mail: fcmeppel@fcmeppel.nl Technisch jeugdbeleidsplan

Nadere informatie

Meppeler Minidivisie 4:4 voor echte topvoetballers!

Meppeler Minidivisie 4:4 voor echte topvoetballers! Meppeler Minidivisie 4:4 voor echte topvoetballers! Tegenwoordig kunnen kinderen al op vroege leeftijd lid worden van een voetbalvereniging. Bij FC Meppel, Alcides en MSC is het mogelijk om vanaf 4 jaar

Nadere informatie

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996 Nieuwsbrief A2 Trainer Sjouke de trainer van BBC A2, en tevens trainer van het 2e van Zwaagwesteinde, heeft sport hoog in het vaandel staan. Sjouke staat positief in het leven en wil graag het plezier,

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Tamer Ugur. Ik ben 32 jaar, afkomstig uit IJsselstein nu woonachtig in Nieuwegein. Positie: 10 of voor de verdediging. In het verleden ook veelal als linker middenvelder-buitenspeler

Nadere informatie

Plan van Aanpak Technisch kader jeugdafdeling 2015-2018

Plan van Aanpak Technisch kader jeugdafdeling 2015-2018 Plan van Aanpak Technisch kader jeugdafdeling 2015-2018 Inhoudsopgave 1. Missie v.v. Vorden:...2 2. Organogram "voetbalvereniging Vorden"...2 3. Organogram "Jeugdcommissie"...2 4. Huidige situatie jeugdafdeling...3

Nadere informatie

Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold

Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold Handleiding voor (nieuwe) leden van sv Steenwijkerwold Handleiding nieuwe leden sv Steenwijkerwold Pagina 1 Inleiding Allereerst heten we je welkom als lid

Nadere informatie

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering Sleen, november 2016 Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen 2015-2016 t.b.v. de Algemene ledenvergadering Kerngetallen In het seizoen 2015-2016 waren 170 jeugdleden actief verdeeld over 14 jeugdteams.

Nadere informatie

GET OUT FIT hoe het zit en

GET OUT FIT hoe het zit en Ingezonden stuk Datum: 15 april 2012 Betreft Toelichting op jeugdprogramma Help het wordt druk bij TC Holten! en GET OUT FIT hoe het zit en Appeltaart uitverkocht! en Dubbele combi. De titels van dit stuk

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

TRAINER: voetbaltraining Kaboutervoetbal (K2) seizoen 2012 2013

TRAINER: voetbaltraining Kaboutervoetbal (K2) seizoen 2012 2013 TRAINER: voetbaltraining Kaboutervoetbal (K2) seizoen 2012 2013 VERENIGING UVV-VOETBAL : ÉÉN IN SPORT EN SPORTIVITEIT Henri Wolf, versie 1.0, 04-07-2012 KABOUTERS BIJ UVV Hoe en waarom doen we het zo...?

Nadere informatie

Jeugd Opleidingsplan SV Lycurgus

Jeugd Opleidingsplan SV Lycurgus Jeugd Opleidingsplan SV Lycurgus Deel 1 Introductie Mark Boterman Versie 1.0 (oktober 2014) Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Voorwoord... 2 2 Inleiding... 2 3 Uitgangspunten en doelstellingen... 3 3.1

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Senioren aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen 2013-2014 is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. van de penningmeester. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. van de penningmeester. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. van de penningmeester 3. ASW 3-daagse 5. wedstrijdprogramma 6. Pasfoto NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 3 25-10-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De competitie

Nadere informatie

SDOB Jeugdopleiding. SDOB is een vooruitstrevende en toonaangevende voetbalopleiding voor de regio Waterland en omstreken.

SDOB Jeugdopleiding. SDOB is een vooruitstrevende en toonaangevende voetbalopleiding voor de regio Waterland en omstreken. Missie, Visie & Doelstellingen Missie SDOB is een vooruitstrevende en toonaangevende voetbalopleiding voor de regio Waterland en omstreken. SDOB is vooruitstrevend op het gebied van: Trainingsmethodes

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Jeugd aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen Beste allen, Het seizoen 2016-2017 loopt op het eind. En het was een mooi jaar. Twee teams in JO11 zijn kampioen geworden. De JO11-1 in de hoofdklasse en de JO11-2 in

Nadere informatie

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer -

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon Beste lezer, Ik hoop dat jouw doorzettingsvermogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Jaargang 2 - Nummer 10 18-11-2008 van Spanje en Frankrijk was met 4-3 te sterk voor België. Bij de deed Spanje het opvallend goed. De Spanjaren wonnen alle drie hun wedstrijden.

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

April 2015. SEC gezien van uw voorzitter ALV. Vrijwilligers gezocht. Afvalclub. Apres-ski toernooi. Sponsors in het SportCafé.

April 2015. SEC gezien van uw voorzitter ALV. Vrijwilligers gezocht. Afvalclub. Apres-ski toernooi. Sponsors in het SportCafé. April 2015 SEC gezien van uw voorzitter ALV Vrijwilligers gezocht Afvalclub Apres-ski toernooi Sponsors in het SportCafé Jeugdtoernooien Jeugdvoetbalkamp Alles onder één dak bij INTERSPORT VAN DAM, dé

Nadere informatie

Teun van der Donk. Teun in O17. Teun van der Donk

Teun van der Donk. Teun in O17. Teun van der Donk Met veel trots stelt V.O.C de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. Drie zonen spelen bij Sparta: Thomas

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

Teamleidersmap. FC Blauw-Wit Amsterdam

Teamleidersmap. FC Blauw-Wit Amsterdam Teamleidersmap FC Blauw-Wit Amsterdam Teamleider bij FC Blauw-Wit Amsterdam FC Blauw-Wit Amsterdam streeft naar het ontplooien van talenten en het verbinden van mensen uit Amsterdam die plezier hebben

Nadere informatie

BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL

BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL Beste leden van BVV Barendrecht, Hierbij ontvangt u voor de 1 e maal de Zomerspecial van BVV Barendrecht. Ook gedurende de zomervakantie zitten wij zeker niet stil

Nadere informatie

Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer.

Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer. Interview Rene Schalken en Gerben Kuijsten We zijn alweer aanbeland bij het laatste interview van dit seizoen. Ons 1 e elftal is gepromoveerd naar de 3 e klasse en RWB 2 is na een moeilijk seizoen toch

Nadere informatie

Masters hangen aan Eelco's lippen...

Masters hangen aan Eelco's lippen... Masters hangen aan Eelco's lippen... De spanning voor het WK-Masters in Lyon loopt bij de deelnemers aan Project 2015 al danig op. Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over

Nadere informatie

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68 Het reglement is ontworpen door het bestuur in 2012 en is goedgekeurd door de leden op de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2012. Het reglement

Nadere informatie

SPORTCLUB GENEMUIDEN

SPORTCLUB GENEMUIDEN SPORTCLUB GENEMUIDEN Informatie en regels voor (nieuwe) leden Inhoudsopgave 1. Welkom 2. Wat heb je nodig om te voetballen 3. Contributie (per maand) 4. Organisatie 5. Wat mag jij van de vereniging verwachten

Nadere informatie

WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA

WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA In dit boekje vind je alle informatie over RKVV wilhelmina WELKOM BIJ de kanaries Fijn dat je gekozen hebt voor RKVV Wilhelmina. Onze voetbalvereniging bestaat al sinds 1897

Nadere informatie

HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014

HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014 HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014 Beste Jeugdleiders, Binnen elke vereniging heb je vrijwilligers nodig die de vereniging draaiende houden. Zonder vrijwilligers heeft een vereniging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE Georganiseerd door FC Almere Beste jongens, meisjes, leerkrachten en toeschouwers, Football Club Almere heet u van harte welkom op Sportpark de Marken, waar

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET FC LEO

INFORMATIEPAKKET FC LEO INFORMATIEPAKKET FC LEO Versie: 21-09-2015 - Wijzigingen en typefouten onder voorbehoud Van harte welkom bij FC LEO Namens de gehele club willen we je van harte welkom heten bij de voetbalclub van de Marne,

Nadere informatie

Bestuur Dagelijks bestuur : Voorzitter + Secretaris + Penningmeester Bestuurslid algemene-, accommodatie-, jeugdzaken Commissievoorzitters (6)

Bestuur Dagelijks bestuur : Voorzitter + Secretaris + Penningmeester Bestuurslid algemene-, accommodatie-, jeugdzaken Commissievoorzitters (6) INFORMATIE VOETBALVERENIGING HSC 28 Organisatie van de vereniging Onze vereniging heeft een bestuur welke is opgebouwd uit een dagelijks bestuur, en commissieleden, n.l. bij voorkeur de voorzitters van

Nadere informatie

Gaat de laatste de beste worden?

Gaat de laatste de beste worden? Gaat de laatste de beste worden? Ondanks dat de competitie nog minimaal een week duurt en voor een aantal zelfs nog een week langer, is hij voor ons gevoel na vandaag al voorbij. Dat komt omdat wij vandaag

Nadere informatie

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 7 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria en

Nadere informatie

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 14-01-2018 DEELNEMENDE VERENIGINGEN WWNA KCVO Voorwaarts ZVV 56 Robur et Velocitas WELKOM Van harte welkom op het WWNA BuroPost Manege Pupillen Toernooi

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord 2. Het jaar opstarten 2. Afgelastingen 4. Voor de wedstrijd 5. Tijdens de wedstrijd 6. Rust 6.

Inhoudsopgave. Voorwoord 2. Het jaar opstarten 2. Afgelastingen 4. Voor de wedstrijd 5. Tijdens de wedstrijd 6. Rust 6. Inhoudsopgave pag. Voorwoord 2 Het jaar opstarten 2 Afgelastingen 4 Voor de wedstrijd 5 Tijdens de wedstrijd 6 Rust 6 Na de wedstrijd 6 Speeltijden 7 Overige belangrijke informatie 8 Invullen officiële

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

V.V.W. VVW 1 hard onderuit

V.V.W. VVW 1 hard onderuit 1 Aftrap 11 dec. nr: 16 Seizoen 2018-2019 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

ETHISCH CHARTER KONINKLIJKE VLAAMSE VOETBALBOND vzw

ETHISCH CHARTER KONINKLIJKE VLAAMSE VOETBALBOND vzw ETHISCH CHARTER KONINKLIJKE VLAAMSE VOETBALBOND vzw ALGEMENE GEDRAGSREGELS Respecteer de regels van het voetbal en de beslissingen van de scheidsrechter of zijn assistent Trek nooit de integriteit van

Nadere informatie

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 2017

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 2017 BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 2017 WELKOM Van harte welkom op het BuroPost Manege Pupillen Toernooi in de Oranjehal in Wenum Wiesel. Inmiddels wordt dit toernooi alweer voor de 22e

Nadere informatie

Klaar voor de aftrap FC Engelen

Klaar voor de aftrap FC Engelen Klaar voor de aftrap 2018 2019 FC Engelen ---------- Beste ouders, Het seizoen 2017-2018 is inmiddels voorbij en de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn in volle gang. En dat lijkt ons een geschikt

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement/gedragscode Voetbal Vereniging Musketiers

Huishoudelijk reglement/gedragscode Voetbal Vereniging Musketiers Huishoudelijk reglement/gedragscode Voetbal Vereniging Musketiers VV Musketiers wil ieder lid de optimale mogelijkheid bieden te genieten van de voetbalsport. Deze voetbalclub wil een vereniging zijn waar

Nadere informatie

Spelregelbewijs. voor. jeugdspelers. Informatiebrochure over de invoering van het spelregelbewijs voor. jeugdspelers

Spelregelbewijs. voor. jeugdspelers. Informatiebrochure over de invoering van het spelregelbewijs voor. jeugdspelers Spelregelbewijs voor jeugdspelers Informatiebrochure over de invoering van het spelregelbewijs voor jeugdspelers oktober 2013 Inleiding Op 20 maart 2013 presenteerde de KNVB het actieplan Tegen geweld,

Nadere informatie

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen SPREEKBEURT HANDBAL door Casper Houtepen Mijn onderwerp voor de spreekbeurt is handbal. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf doe en ik het een leuke sport vind. Misschien willen door mijn spreekbeurt

Nadere informatie

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD AUGUSTUS 2014 1 INHOUDSOPGAVE 1. Voetballen bij SDV Barneveld... 3 1.1. Voorwoord... 3 1.2. Vrijwilligers... 3 2. De structuur van de vereniging... 4 2.1.

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Gedragsreglement. De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan.

Gedragsreglement. De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan. Gedragsreglement De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan. 1 Inleiding Voetbalvereniging Meeuwenplaat draagt bij aan het door leden met plezier kunnen voetballen en zich positief en sportief ontwikkelen,

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Geachte lezer, Zeeland Sport is op zoek naar nieuwe sponsors die samen met de club een mooi, nieuw seizoen tegemoet willen gaan. Uw sponsoring zal niet onopgemerkt

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

Ouderavond VV Gorecht. Presentatie ouderavond voor ouders van kinderen van F- en E leeftijdsgroepen.

Ouderavond VV Gorecht. Presentatie ouderavond voor ouders van kinderen van F- en E leeftijdsgroepen. Ouderavond VV Gorecht Presentatie ouderavond voor ouders van kinderen van F- en E leeftijdsgroepen. Programma Opening Doel van de ouderavond Kernwaarden VV Gorecht Wat zijn de kenmerken van E-pupillen?

Nadere informatie

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur 1. Opening 2. Mededelingen 3. Wie doet wat in het Jeugdbestuur? 4. Jeugdbeleidsplan 5. Competitie-indeling 6. Verantwoordelijkheden ouders 7. Rondvraag 8.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr - Wie zijn de leden van de jeugdcommissie - Vrijwilliger van de maand - Selectiewedstrijden JO08 t/m JO11 - Team uitgelicht: JO08-5 - belangrijke data Wil je voet ballen, doe eerst proeft rainingen! Geef

Nadere informatie

V.S.V. Velserbroek D Selectie

V.S.V. Velserbroek D Selectie Seizoen 2014 2015 V.S.V. Velserbroek D Selectie Beste spelers van V.S.V. Velserbroek, Komend seizoen zal de D1 spelen in de hoofdklasse. Door een prachtig resultaat van de oude D1 spelen we komend seizoen

Nadere informatie

1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81

1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81 Clubreglement 1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81 1.1 Bestuurssamenstelling Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Bestuurslid: Berry Verheijden Bestuurslid: Ad van Beek 1.2 Lidmaatschap a. De aanmelding

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Van pupil E naar D...

Van pupil E naar D... Van pupil E naar D... Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste beginnende D speler, Om je alvast een beetje te helpen met de overstap van de E naar de D hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen

Nadere informatie

Het BFC F-pupillen toernooi

Het BFC F-pupillen toernooi Het BFC F-pupillen toernooi Zaterdag 30 mei 2015 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl BFC F-pupillen Toernooi, zaterdag 30 mei 2015 Bussum, mei 2015 Beste sportvrienden,

Nadere informatie

Thomas Verhaar. Update

Thomas Verhaar. Update Update 28-01-2019 Met veel trots stelt V.O.C. de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. Thomas speelt sinds

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Paspoort Naam: Joeri Bommeljé Woonplaats: Middelburg Leeftijd: 20 jaar Favoriete club: Ajax

Paspoort Naam: Joeri Bommeljé Woonplaats: Middelburg Leeftijd: 20 jaar Favoriete club: Ajax Nieuw jaar, nieuwe maand en dus een nieuwe ik speel de bal naar... De bal rolt lekker, want we hebben in het eerste jaar al mooie verhalen mogen lezen over diverse voetbalperiodes. Dat is ook het uiteindelijke

Nadere informatie

SV BAARN VOETBAL - NIEUWSBRIEF

SV BAARN VOETBAL - NIEUWSBRIEF Beste vrienden van SV Baarn, Nu het seizoen vrijwel ten einde is en we allemaal nog maar nèt bekomen zijn van het fantastische eindfeest vorige week, sturen we je hierbij alvast de nodige informatie voor

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Samenvatting avond pupillentrainers De jeugdspeler: Fases in de groei van een jeugdspeler: Mini:

Samenvatting avond pupillentrainers De jeugdspeler: Fases in de groei van een jeugdspeler: Mini: Samenvatting avond pupillentrainers Deze avond was bedoeld voor trainers, leiders en geïnteresseerden. Het onderwerp: de rode lijn en visie van de vereniging FC Delta Sports 95, met name gericht op de

Nadere informatie

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!!

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!! Juli 2014 Beste Gooiers, Allereerst een bijzonder hartelijk welkom aan alle nieuwe leden en hun ouder(s) / verzorger(s). Natuurlijk ook een welkom aan de nieuwe trainers en leiders binnen SC t Gooi. Wij

Nadere informatie

Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal. toernooi

Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal. toernooi Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal Geinburgia F1 FC Weesp F2 TOS-Actief F2 FC Abcoude F3 Zeeburgia F8 toernooi zondag 22 februari 2015 11.30 uur aanvang 15.30 uur FINALE Welkom! Meer dan 10 jaar zijn we

Nadere informatie

Inschrijfformulier Nieuwe leden.

Inschrijfformulier Nieuwe leden. Inschrijfformulier Nieuwe leden. Voor jeugdleden tot 18 jaar dient een van de ouders of verzorgers mede te ondertekenen. Naam: Voornaam voluit: Tussenvoegsels: Straat: Dit formulier met pasfoto en kopie

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi

20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi 20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi 1 Voorwoord Dit is het tweede jaar dat wij als KCVO het KCVO talenten toernooi organiseren en de opkomst is nog groter dan vorig jaar. We hebben helaas veel teams op

Nadere informatie

Toekomst SVMM Voetbal Jeugd en Senioren (Vanaf seizoen 2009/2010 t/m 2010/2011) Definitief. 20 april 2009 (versie 1.0)

Toekomst SVMM Voetbal Jeugd en Senioren (Vanaf seizoen 2009/2010 t/m 2010/2011) Definitief. 20 april 2009 (versie 1.0) Contourennota Toekomst SVMM Voetbal Jeugd en Senioren (Vanaf seizoen 2009/2010 t/m 2010/2011) Definitief 20 april 2009 (versie 1.0) INHOUDSOPGAVE Blz. 1. INLEIDING 3. 2. TOEKOMST SENIOREN SVMM VOETBAL

Nadere informatie

Thema - avond Jeugdopleiding SV Argon. Vrijdag 25 november 2011

Thema - avond Jeugdopleiding SV Argon. Vrijdag 25 november 2011 Thema - avond Jeugdopleiding SV Argon Vrijdag 25 november 2011 Gastspreker: Frans Adelaar Jeugdtrainer FC Utrecht Hoofd Jeugdopleiding FC Utrecht Hoofdtrainer» GVVV» FC Utrecht» De Graafschap» ADO Den

Nadere informatie

Neder-Betuwe Cup 2014

Neder-Betuwe Cup 2014 Neder-Betuwe Cup 2014 16 augustus Aanvang 10.30 uur Sportpark de Hoeken Ochten VOETBALVERENIGING KESTEREN Voorwoord Neder-Betuwe Cup 2014 Beste voetballiefhebbers, Het schrijven van een voorwoord voor

Nadere informatie

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Door: Jeugdbestuur Voor: alle (nieuwe) jeugdleden 1 Uitgave: september 2014 Voorwoord Deze introductiegids is bedoeld om alle jeugdleden

Nadere informatie

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach.

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Karin de Galan Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers en richtte in 2007 de galan school voor training op. Eerder werkte ze als

Nadere informatie