April SEC gezien van uw voorzitter ALV. Vrijwilligers gezocht. Afvalclub. Apres-ski toernooi. Sponsors in het SportCafé.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "April 2015. SEC gezien van uw voorzitter ALV. Vrijwilligers gezocht. Afvalclub. Apres-ski toernooi. Sponsors in het SportCafé."

Transcriptie

1 April 2015 SEC gezien van uw voorzitter ALV Vrijwilligers gezocht Afvalclub Apres-ski toernooi Sponsors in het SportCafé Jeugdtoernooien Jeugdvoetbalkamp

2 Alles onder één dak bij INTERSPORT VAN DAM, dé sportwinkel in Soest. Bij voetbalspecialist Intersport Van Dam vind je een top assortiment, met de allernieuwste producten voor jouw sport! Ook ben je voor clubkleding en materialen bij ons aan het juiste adres. Ga naar de winkel en doe de gratis analyse! Fit for Feet geeft gratis een duidelijk schoenadvies. De scan stelt snel en objectief vast welke schoeneigenschappen voor jou belangrijk zijn. Met de Fit for Feet kleurcodering zie je in één oogopslag welke schoenen voor jou geschikt zijn. Fit for Feet. Blessurevrij sporten voor iedereen! sport functional extra cushioning Volg ons nu op Facebook: en Twitter: extra stability ultimate performance extra feel Intersport Van Dam Birkstraat 103, 3768 HD Soest, Telefoon , Openingstijden: ma 13:00 tot 18:00 uur, di en wo 10:00 tot 18:00 uur, do en vr 10:00 tot 20:00 uur, za 09:00 tot 17:00 uur.

3 SEC gezien Om maar eens te beginnen bij de sportvisie: de stand van zaken tot nu toe! Een stukje uit de nieuwsbrief Stuurgroep Sport. De Stuurgroep bestaat uit vertegenwoordigers van de Sportfederatie en de gemeente. De Stuurgroep is opgericht naar aanleiding van het besluit van de gemeenteraad in november 2014 om de rapportage van de Kerngroep verder uit te werken en waar mogelijk al voorstellen te implementeren. Taak van de Stuurgroep is sturing te geven aan deze uitwerking. Binnen het project zijn er drie werkgroepen met daarin vertegenwoordigers van dezelfde organisaties. In deze drie werkgroepen (binnensport, buitensport en organisatie van de sport) wordt gezamenlijk het rapport van de Kerngroep Sport aan de hand van verschillende werkopdrachten nader uitgewerkt. De werkgroepen worden daarbij actief begeleid door een extern bureau. Werkgroep binnensport In de werkgroep binnensport is hard gewerkt aan nieuwe gebruiksovereenkomsten. De passe-partoutsystematiek is per 1 januari jl. vervangen door een nieuwe huursystematiek. Hier horen ook nieuwe gebruiksovereenkomsten bij. Deze bereiden we nu voor. De basis voor deze gebruiks-overeenkomsten is afgerond en worden op dit moment fiscaal/juridisch getoetst. Daarna worden de gebruiksovereenkomsten via de Sportfederatie voorgelegd aan de sportverenigingen. Ook heeft de werkgroep binnensport gekeken naar de mogelijkheid om de gymzalen Paulus Potter en de Willaert vrij te spelen. Dat wil zeggen dat sportverenigingen die hier gebruik van maken elders worden ondergebracht. Werkgroep buitensport De werkgroep buitensport is ook druk bezig met nieuwe gebruiksovereenkomsten. Deze nieuwe overeenkomsten worden gelijktijdig met de gebruiksovereenkomsten voor de binnensport aan de sportverenigingen voorgelegd. Op dit moment vindt een fiscaal/juridische toets plaats. Wat gaan we doen? De komende periode staat in het teken van het afronden van de nieuwe gebruiksovereenkomsten via een externe fiscaal/juridische toets zodat de Sportfederatie deze kan voorleggen aan de sportverenigingen. De verwachting is dat in mei een ALV van de Sportfederatie belegd kan worden waarin de gebruiksovereenkomsten worden voorgelegd aan de sportverenigingen. Daarnaast werken we verder aan de mogelijke opzet van een beheerstichting. Op de agenda voor de komende periode staat ook het nader verkennen van het verplaatsen van de sport van de H. Blaeckweg naar de Bosstraat. Als stuurgroep verwachten we ook dat we belangrijke stappen zetten in het opstellen van criteria voor privatisering van sportverenigingen.

4 Dit is de stand van zaken vanuit de gemeente. SEC gezien (vervolg) Hebben wij als SEC stil gezeten zeker niet. Wij als bestuur zijn samen met BSO en onze denktank (Sjoerd Noen en Erwin Meerding) plannen aan het maken voor onze toekomst. Hier zullen wij tijdens onze ALV van 21 mei tekst en uitleg over geven en natuurlijk: als u goede ideeën heeft, vertel het ons. Het doel van onze aanpak. Er wordt nu ingezet op privatisering van de gebouwen, waarbij de ''bruidsschat" zo groot mogelijk moet worden om de continuïteit te kunnen waarborgen voor SEC. SEC groeit en bloeit en moet deze groei kunnen accommoderen. Het moet duidelijk worden voor de gemeente dat een paleis zonder capaciteit voor buitenactiviteiten een suboptimale oplossing is, die afbreuk kan gaan doen aan de visie en continuïteit van onze club. De kosten van een nieuw veld aanleggen kunnen mogelijk meegenomen worden in het totale plaatje, zodat er, met wat geschuif, ook mogelijk geld vrij kan komen voor een kunstgrasveld. (Ook interessant voor de gemeente omdat hier veel minder onderhoud voor nodig is). Nu is er veel achterstallig onderhoud en het risico op afkeuring van de velden. Het doel voor nu is een visie te maken, een verhaal met een schetsontwerp voor de Wethouder met als doel om zekerheid te krijgen over het te ontvangen bedrag. Afhankelijk van het bedrag wordt er een plan gemaakt voor nieuwbouw, renovatie of niets doen. Deze plannen zijn in een vergevorderd stadium, maar het is nu afwachten wat betreft de "bruidsschat". Wordt vervolgd. Ineke Timmer. Het was, denk ik, voor iedere Seccer een grote schok te vernemen dat onze Ineke Timmer-Verwoerd zondag 1 maart jl. geheel onverwachts op 60 jarige leeftijd is overleden. Leuke dingen! Dan hebben wij als bestuur ook nog de taak om ons hard groeiende vereniging te gaan besturen. Ik wil U niet onthouden aan ook leuke dingen die geregeld worden door tal van mensen binnen SEC. De groei. De laatste stand van zaken betreffende het leden bestand. Wij hebben eens gekeken hoeveel spelende leden we op dit moment hebben: - veldvoetbal: 219 (een stijging van circa 15% t.o.v. 1 april 2014)

5 SEC gezien (vervolg) - zaalvoetbal: 63 (een daling van circa 15% t.o.v. 1 april 2014) - het totaal aantal leden (veld, zaal, niet spelen) bedraagt op dit moment 353 De stijging van het veldvoetbal is wellicht nog iets groter, omdat vermoedelijk nog niet alle nieuwe leden in Sportlink zijn verwerkt. De stijging komt voor het overgrote deel voor rekening van de jeugdafdeling. Help ons jeugdbestuur met deze geweldige actie. En heeft u onze werving folder al in de bus gekregen? Zo ja, kom je aanmelden op koningsdag op de Engh. Mijn dank gaat uit naar de mensen die dit (de wervingsflyer) mogelijk hebben gemaakt, super! Vrijwilligers gezocht Op Koningsdag [maandag 27 april as.] zal de jeugdafdeling van SEC zich presenteren met een mooie stand op de jaarlijkse vrijmarkt op de Engh! We willen hier de Soester jeugd op een leuke manier laten kennismaken met ons plezier in voetbal. Om dit mogelijk te maken zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om tussen 9.00 en 14.00u de SEC stand te bemannen. Je hoeft natuurlijk niet de gehele tijd aanwezig te zijn, elk uurtje dat je wilt helpen is al fijn! Voor koffie en/of lunch wordt gezorgd, het enige dat je hoeft mee te nemen is je groen-witte hart en een goed humeur; -) Aanmelden kan via jeugd@vvsec.nl De club van honderd De club van 100 heeft 4 schitterende mobiele dartbanen aan SEC geschonken. Ook dit is een aanwinst voor onze club, ik hoop dat er veel gebruik van wordt gemaakt. De sponsoravond was een geweldig succes! Omdat voetbalvereniging SEC haar opmerkelijke groei mede te danken heeft aan de steun van haar loyale sponsoren, vond de vereniging het hoog tijd worden om deze mensen eens flink in het zonnetje te zetten. Kleding- en bordsponsoren, adverteerders en de trouwe leden van de Club van 100 werden afgelopen vrijdag gefêteerd op een heerlijk buffet, verzorgd door restaurant De Soester Duinen en een heus Sportcafé. De sponsoren kregen een presentatie over Sponsorvisie, de nieuwe actieve manier van sponsoring die de vereniging aan haar sponsoren gaat aanbieden.

6 SEC gezien (vervolg) Dit jaar zal het voetbalkamp plaatsvinden op 22 en 23 mei. Dit is het weekend van Pinksteren. Alle deelnemers worden op vrijdag 22 mei tussen en 18.30u verwacht op vv SEC. De kabouters sluiten zaterdagmorgen 23 mei rond 9.00u aan. Op zaterdagmiddag rond 15.00u is het kamp afgelopen. Natuurlijk is er een programma bedacht dat voor alle pupillen leuke activiteiten bevat. Er is voldoende begeleiding, er zal EHBO aanwezig zijn en er wordt geen alcohol geschonken tot zaterdagmiddag 15.00u. Een super gezellig spektakel Apres Ski! De mensen die dit hebben mogelijk gemaakt: dank, het was tot in de late uurtjes super gezellig. Wij als bestuur kijken nu al uit naar Bren Bijlard. Beste SECcers, Drink- en etenswaren Steeds vaker wordt er geconstateerd dat er door spelers en leden zelf meegebrachte drink- en etenswaren worden genuttigd op het SEC complex. Dat is niet de bedoeling. In de kantine is een ruime sortering drink- en etenswaren verkrijgbaar en deze dienen daar gekocht en genuttigd te worden. Het nuttigen mag ook op het afgesloten terras. Het bestuur en het barpersoneel zullen bovenstaande in de gaten houden en hier tegen optreden. Een voorziening wordt getroffen voor het zogenaamde verjaardag kratje bier. Als een speler vanwege zijn verjaardag een kratje bier in de kleedkamer wil geven kan hij dit kratje van te voren bestellen bij de kantinebeheerder. De prijs van dit kratje zal in de regel lager zijn dan de normale winkelprijs. Wij gaan er van uit dat een ieder zich aan bovenstaande zal houden. Het bestuur.

7 Algemene ledenvergadering Uitnodiging ALV Het bestuur van de v.v. SEC nodigt alle stemgerechtigde leden uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering welke gehouden zal worden op: Donderdag: 21 mei 2015 Aanvang: uur Locatie: Jan Veldhuizen Paviljoen aan de Bosstraat te Soest Voorlopige agenda: 1. Opening door de voorzitter. 2. Ingekomen stukken en mededelingen. 3. Vaststelling en goedkeuring van de notulen van de ALV van 11 december SEC in de toekomst. 5. Vaststellen contributie seizoen en verder. 6. Voorstellen kandidaat penningmeester Rik Kok. 7. Rondvraag. 8. Sluiting door de voorzitter. Vrijwilligers gezocht Op Koningsdag (maandag 27 april as.) zal de jeugdafdeling van SEC zich presenteren met een mooie stand op de jaarlijkse vrijmarkt op de Engh! We willen hier de Soester jeugd op een leuke manier laten kennismaken met ons plezier in voetbal. Om dit mogelijk te maken zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om tussen 9.00 en 14.00u de SEC stand te bemannen. Je hoeft natuurlijk niet de gehele tijd aanwezig te zijn, elk uurtje dat je wilt helpen is al fijn! Voor koffie en/of lunch wordt gezorgd, het enige dat je hoeft mee te nemen is je groen witte hart en een goed humeur Aanmelden kan via Sebastiaan van de Grift - jeugdvoorzitter

8 De afvalclub neemt in omvang toe. De afvalclub De schrikbarende kop van dit artikel doet het ergste vrezen, maar niets is minder waar. Juist de kilo s vliegen er bij velen af, hoewel dat niet te merken is qua weegschaal, omvang en loopvermogen. Maar dat doet er niet toe (zeggen ze altijd bij Goede Tijden). Nee, de afvalclub is zo razend populair dat er steeds meer mensen willen meedoen. Zo zagen wij afgelopen dinsdag maar liefst 20 man ten tonele verschijnen (nou ja, 18 mannen en 2 vrouwen). Je begrijpt dat het een spektakel was in de kleedkamer. Henk kwam er niet meer bovenuit. Er moest een nummertje getrokken worden om te kunnen douchen. En dan hebben we nog wel te kampen met geblesseerden! Zo loopt Edwin al maanden, zo niet jaren of wellicht zijn hele leven al met rugklachten, is Anthony onder de voet gelopen tijdens de laatste competitiewedstrijd omdat hij 4 kilo was afgevallen en daardoor niet bestand tegen 120 kilo tegenpartij, is Rik gewoon Rik en zo hebben we er nog een paar die niet waren komen opdraven. Daarentegen liep daar zomaar ineens Hans de G weer te ballen en probeerde Miquel T zijn beste beentje voor te zetten, ware het niet dat Remo D te S zijn achillespees te pakken had zodat Miquel zijn carrière als 45+ vrijdagavondvoetballer voorlopig aan de wilgen kan hangen. Gelukkig hebben we de foto s nog. Ook was Patrick van L weer paraat en wat hebben we hem gemist. Vanwege de overweldigende animo vond Henk dat we maar op een heel veld moesten gaan spelen om alvast te gaan oefenen voor de competitie maar helaas, er waren meer gegadigden voor het grasloze-, zanderige- met hier en daar een kunstgrasspriet-veld. Dan maar met de meute op een postzegel spelen! Wout zagen we eindelijk eens over de middenlijn. Dat kwam omdat Irene zijn doelpositie had ingepikt. En dan moet je wel, hé! We waren verrast door zijn spelinzicht, taktiek en nog iets. Dré ging er met de bal vandoor, alleen had hij die onder zijn arm. Aanvankelijk richting kleedkamer maar hij bedacht zich. Een zucht van verlichting ging over het veld. Gekke Dré! Zo hebben we weer een flinke dosis energie gekweekt. De mannen gingen zich opstellen in rijen van 10 om onder de douche te kunnen (die van hen is tenminste WEL heet), de vrouwen kregen wederom een koude douche. Het was weer een avondje entertainment. Ellen

9

10 Apres-ski toernooi nog nooit zo druk geweest! Apres-ski toernooi Met gepaste trots kan de evenementencommissie terugkijken op een zeer geslaagde avond met maar liefst 20 deelnemende teams. Wel hielden we ons hart vast of dat aantal niet een beetje teveel van het goede was. Met name de toiletten kunnen deze massa mensen gewoon niet aan, maar dat bemerkten we pas diep in de nacht tijdens de schoonmaaksessie. Onze immer vrolijke, welbespraakte en niet van zijn stuk te brengen Richard S nam uiteraard het toernooi op zich en dat had hij strak in de hand. Het rode draadspel was wederom een succes. We proberen ieder jaar iets nieuws te verzinnen en dat komt goed aan bij de deelnemende teams. Vooral bij hun aanhang want die genieten ervan hun team aan te moedigen (lees: uit te lachen). Op de foto s zie je de geboorte van de apres-ski s. En: ze leven nog na een avond raggen. Gerda heeft weer een heleboel leuke foto s van deze avond gemaakt (mijn album. nl). Kees van Amersfoort stond weer zijn mannetje wat de muziek betreft en hield de feestende meute goed in de gaten. Danny van Oosterom en zijn kornuiten gingen voor de zoveelste keer met de eer strijken maar lieten de prachtige gouden ski dit keer maar op de club. Ze hadden er al genoeg foto s van gemaakt. De eeuwige roem is wederom voor hen! Iedereen die heeft meegeholpen super bedankt en volgend jaar maken we er weer een spektakel van! Ellen

11

12

13

14 Sponsors in het Sportcafé SEC zet sponsoren in het zonnetje Scheidsrechter Bas Nijhuis en FC Utrecht aanvoerder Willem Janssen zorgen voor hoog entertainmentgehalte sponsoravond Omdat voetbalvereniging SEC haar opmerkelijke groei mede te danken heeft aan de steun van haar loyale sponsoren, vond de vereniging het hoog tijd worden om deze mensen eens flink in het zonnetje te zetten. Kleding- en bordsponsoren, adverteerders en de trouwe leden van de Club van 100 werden afgelopen vrijdag gefêteerd op een heerlijk buffet verzorgd door restaurant De Soester Duinen en een heus Sportcafé. Na het welkomstwoord van SEC voorzitter Bren Bijlard, kregen de sponsoren een presentatie over Sponsorvisie, de nieuwe actieve manier van sponsoring die de vereniging aan haar sponsoren gaat aanbieden. Uit onderzoek blijkt dat het sponsoren van een vereniging een aantrekkelijke en voordelige vorm van promotie die met name voor lokale ondernemers interessant is. Met de nieuwe aanpak van sponsoring maakt SEC het voor haar sponsoren nog gemakkelijker en leuker om de vereniging te steunen. Na het informatieve deel van de avond was het tijd voor de professionele voetballerij in de vorm van een Sportcafé, met AD sportverslaggever Eddy van der Ley, scheidsrechter Bas Nijhuis en FC Utrecht aanvoerder Willem Janssen. Echt serieus werd het bijna nooit. Vooral arbiter Bas Nijhuis liet zich niet onbetuigd met de ene smeuïge anekdote na de andere. Deze bleven zeker niet beperkt tot belevenissen op het veld. Vooral de verhalen over de verlokkingen van een arbiter in het buitenland gingen er in als koek. Na de pauze was het de beurt aan de zaal om vragen te stellen aan Bas Nijhuis en Willem Janssen, waarvan gretig gebruik werd gemaakt. Het Sportcafé werd afgesloten met een voetbalquiz. Na sluiting van het Sportcafé bleef het nog lang gezellig op SEC sportpark Bosstraat-West. Hoofd sponsorcommissie Manuel van den Berg kijkt terug op een zeer geslaagde avond. "Sponsoren gaven aan dat ze de uitnodiging erg hadden gewaardeerd en dat ze een fijne avond hadden gehad. Dat is wat wij in het kader van de sponsoring voor ogen hebben: een prettige samenwerking tussen twee partijen waar beide energie in steken en er ook beide voordeel uit kunnen halen. Deze avond is zeker voor herhaling vatbaar en hopelijk kunnen we voor de volgende keer uitgaan van een nog uitgebreidere gastenlijst!" Foto Bas Nijhuis en de sponsorcommissie met gasten in het Sportcafé zie volgende pagina

15

16

17

18

19 SEC Gezien Jeugdtoernooien Sporten doe je immers voor je plezier. vv SEC wil ieder lid de optimale mogelijkheid 'Directeur' Wedstrijdzaken bieden te genieten & Activiteiten, van de voetbalsport. Richard Steensma, Een heeft vereniging de redactie waar iedereen van verzocht zich thuis een update kan voelen, te geven ongeacht daar er veelvuldig de voetbalcapaciteiten vragen over dit of onderwerp culturele achtergronden. gesteld worden. Wij Doen willen we! een actieve, bruisende en sportieve vereniging zijn die op basis van goede ontwikkelingsmogelijkheden voor de leden herkend wordt Laten alswe een beginnen aantrekkelijke met het club. slechte nieuws. Het geplande toernooi bij SEC voor de C-junioren komt, door te weinig aanmeldingen, te vervallen. De SEC-toernooien Eénvoor vande F-, beleidsmethodes E- en D-jeugd om gaan ongewenst wel door. gedrag De datums te beperken en tijden iszijn het als opstellen volgt: van gedragscodes binnen onze voetbalvereniging vv SEC. Door aan iedereen binnen de vereniging Toernooi duidelijk D-pupillen te maken - zaterdag welke16 normen mei [Hemelvaartweekend], (regels) er gelden, maak vanaf je ook 14:00 meteen uur duidelijk Toernooi dat bepaald E-pupillen gedrag - zaterdag gewenst16 of mei niet gewenst [Hemelvaartweekend], is en waaraan ze vanaf zich moet 09:00 houden. uur Deze Toernooi moeten F-pupillen voor iedereen - zaterdag helder zijn. 30 Iedere mei, vanaf nieuwkomer 10:00 uur wordt van deze gedragscodes op de hoogte gesteld, zodat iedereen er naar kan worden verwezen en erop kan worden aangesproken. Hiernaast zijn de volgende datums en teams voor verschillende toernooien 'buitengaats' ingepland. Het beleid is erop gericht om eventuele excessen te voorkomen (preventief). Indien deze onverhoopt SEC D1 [nieuw*] toch voorkomen, - zaterdag dan30 dient mei - consequent Sporting Almere handelend opgetreden te worden (correctief). SEC D1 [oud*] Het instellen - zaterdag van deze 6 juni Gedragscode - AFC Quick vormt een duidelijk signaal naar alle leden en bezoekers SEC F1 & van F2 - onze zaterdag club dat 6 juni elke- vorm vv Hees van verbaal en/of fysiek geweld niet zal worden getolereerd. SEC C1 - zaterdag 13 juni - HSV Zuidvogel Bren Bijlard (Voorzitter vv SEC)

20 Jaarverslag 2012/2013 Het eerste elftal zaterdagafdeling is gestart in de 4de klasse komt een aantal bekende clubs uit de regio tegen. Gezien de omvang en kwaliteit van de selectie zou het wel eens een interessant seizoen kunnen worden. Hoewel goede prestaties zeer welkom zijn zal dit gepaard is het belangrijk dat dit gepaard gaat met spelvreugde. Dit is één van de belangrijkste pijlers die vv SEC uitdraagt. Maar ook de zondagafdeling is actief. Met drie zelfvoorzienende, recreatieve, seniorenteams wordt in seizoen wekelijks een balletje getrapt. Hopelijk blijft iedereen fit, want een groot aantal spelers is de veertig ruim gepasseerd. Verjonging van het derde en vierde wordt zo langzamerhand wel noodzakelijk. Antek Wojtkowski Secretaris

21 Jeugdvoetbalkamp Het Te Gekke SEC Jeugdvoetbalkamp komt er weer aan! Al voelt het soms nog veel te koud op en langs het veld, de winterstop is ècht voorbij en dat betekent dat achter de schermen de voorbereidingen voor het jaarlijkse voetbalkamp enthousiast in gang zijn gezet! Dit jaar zal het voetbalkamp plaatsvinden op 22 en 23 mei, dit is het weekend van Pinksteren. Alle deelnemers worden op vrijdag 22 mei tussen en 18.30u verwacht op vv SEC. De kabouters sluiten zaterdagmorgen 23 mei rond 9.00u aan. Op zaterdagmiddag rond 15.00u is het kamp afgelopen. Natuurlijk is er een programma bedacht dat voor alle pupillen leuke activiteiten bevat. Er is voldoende begeleiding, er zal EHBO aanwezig zijn en er wordt geen alcohol geschonken tot zaterdagmiddag 15.00u. Daarna zal voor de ouders die hun kinderen komen halen de bar geopend zijn. Omdat we vinden dat het voetbalkamp een gezellige en sociale verenigingsactiviteit is, hebben we besloten dat kinderen geen mobiele telefoons mee mogen brengen. Voor noodgevallen is er een telefoon in de kantine en verder zullen de kinderen geen gsm nodig hebben. Wil je dit superleuke evenement niet missen? Meld je dan zo snel mogelijk aan met de antwoordstrook op de brief die aan alle pupillen wordt meegegeven. De kosten van het kamp bedragen voor C, D, E en F-pupillen EUR 17,50 per persoon en voor de kabouters EUR 7,50. Je kunt de antwoordstrook inleveren en het inschrijfgeld voldoen in de bestuurskamer of aan de bar. Mocht je geen brief hebben gekregen, dan kun je die daar ook alsnog ophalen. Wij kijken uit naar een heel sportief en gezellig jeugdvoetbalkamp 2015! - JeugdActiviteitenCommissie vv SEC - <Zie mooie poster op de volgende pagina>

22

23

24

25

26 Informatie Locatie: Sportpark Bosstraat-West, Bosstraat 88, Soest Tel.nummer: Bankrelatie: NL67INGB en NL22INGB Postadres: Postbus 36, 3760 AA Soest Opgericht: 1 augustus 1938 Algemeen bestuur Voorzitter Bren Bijlard Penningmeester Kees Hilhorst Secretaris Bep van Wijnbergen Wedstrijdzaken & activiteiten Richard Steensma Technische zaken Mark Timmer Sponsorzaken Manuel van den Berg Bren Bijlard Jeugdzaken Sebastiaan van de Grift Zaalvoetbal Anthony Klarenbeek Andere zaken Ledenadministratie Antek Wojtkowski ledenadministratie@vvsec.nl Stichting SECuur Jan Veldhuizen Club van 100 Commissieleden seccv100@xs4all.nl Klaverjassen Sylvia Pureveen Kantinebeheer Willem van den Deijssel Clubblad Redactieleden groen-witte@vvsec.nl Contributie Per automatische incasso tnv Penningmeester vv SEC: NL22INGB Website vv SEC Senioren: 180,00 p/j E-pupillen: 120,00 p/j A-junioren: 140,00 p/j F-pupillen: 115,00 p/j B-junioren: 135,00 p/j Zaalvoetbal: 135,00 p/j C-junioren: 130,00 p/j Veld & Zaal: 277,50 p/j D-junioren: 125,00 p/j Niet spelend lid: 60,00 p/j Bijdrage kledingplan 15,00 p/j Inleveren copy volgende Groen/Witte voor: 10 mei 2015

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders Normen en waarden Beste Doskoanen, Het doet mij een genoegen om als voorzitter van s.v. DOSKO het woord tot u te richten in dit boekje over de NORMEN & WAARDEN bij en in onze club. Als bestuur hechten

Nadere informatie

vv Noordwijk, onze club

vv Noordwijk, onze club vv, onze club Inleiding Wie zijn we? Wat vinden we belangrijk? Hoe ziet onze ideale vereniging eruit? Dit is onze visie. Hier staan wij voor. Dit is vv, onze club Kernwaarden: Waar staan wij voor? Plezier

Nadere informatie

VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016

VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 Sportpark Koningsweg Koningsweg 139 3585 LA Utrecht VSC Utrecht Jeugdtoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 Hartelijk welkom op sportpark Koningsweg waar voor

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Senioren aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

Enquête Jeugdbeleid vv SDS

Enquête Jeugdbeleid vv SDS Enquête Jeugdbeleid vv SDS Aug, 2010 Beste SDS ers, Als reeds vermeld in ons verenigingsblad De Treffer doe ik namens de jeugdcommissie van vv SDS onderzoek naar het beleid van onze jeugdafdeling. Het

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen.

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk ABC Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk Van harte welkom bij TC Noordwijk. In deze folder geven wij informatie over allerlei zaken waar je mee te maken krijgt bij onze vereniging Activiteitenkalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors:

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors: Uitnodiging Januari 2012 Even bijpraten Met de allerbeste wensen voor 2012 openen we de tweede officiële nieuwsbrief van SDO Tafeltennis. Deze bevat al veel meer informatie dan de eerste. Alle begin is

Nadere informatie

Bestuur Dagelijks bestuur : Voorzitter + Secretaris + Penningmeester Bestuurslid algemene-, accommodatie-, jeugdzaken Commissievoorzitters (6)

Bestuur Dagelijks bestuur : Voorzitter + Secretaris + Penningmeester Bestuurslid algemene-, accommodatie-, jeugdzaken Commissievoorzitters (6) INFORMATIE VOETBALVERENIGING HSC 28 Organisatie van de vereniging Onze vereniging heeft een bestuur welke is opgebouwd uit een dagelijks bestuur, en commissieleden, n.l. bij voorkeur de voorzitters van

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

Sponsormagazine v.v. De Alblas

Sponsormagazine v.v. De Alblas Sponsormagazine v.v. De Alblas Waarom dit sponsorboek? Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven. Financiële bijdragen in de vorm van sponsoring zijn voor verenigingen belangrijk om

Nadere informatie

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS Informatieboekje voor nieuwe leden Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS (versie 1.2) Informatieboekje voor nieuwe leden JCLE JCLE stelt dit boekje met de uiterste zorg samen. Het kan echter voorkomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

Welkom op de Algemene Ledenvergadering van de Goudse Mixed Hockey Club. 27 november 2013

Welkom op de Algemene Ledenvergadering van de Goudse Mixed Hockey Club. 27 november 2013 Welkom op de Algemene Ledenvergadering van de Goudse Mixed Hockey Club 27 november 2013 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Vaststelling Agenda 3. Notulen Algemene Ledenvergadering 23 juni 2013 4. Jaarrekening

Nadere informatie

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl Sponsorinformatie V.V OLIVEO V.V. OLIVEOO Sportlaan 2 2641 AZ Pijnacker www.oliveo..nl Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Welkom beste Sponsor!

Welkom beste Sponsor! Sportpark Vianen Vooruit, Koebaksestraat 35B, 5434LC VIANEN Tel: 0485-315913 Website: www.vianenvooruit.nl Welkom beste Sponsor! Sporten doe je voor je plezier. Vianen Vooruit wil ieder lid de optimale

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

9 e FVV JEUGDTOERNOOI 30 en 31 mei 2015

9 e FVV JEUGDTOERNOOI 30 en 31 mei 2015 30 en 31 mei 2015 Wat kan Garage ter Veen voor u betekenen? Garage ter Veen beschikt over een moderne werkplaats waar alle werkzaamheden aan de auto kunnen worden verricht door onze vakbekwame monteurs.

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET FC LEO

INFORMATIEPAKKET FC LEO INFORMATIEPAKKET FC LEO Versie: 21-09-2015 - Wijzigingen en typefouten onder voorbehoud Van harte welkom bij FC LEO Namens de gehele club willen we je van harte welkom heten bij de voetbalclub van de Marne,

Nadere informatie

Vrijwilligers gezocht. AVC Heracles heeft besloten een vrijwilligersbeleid te implementeren. Voor een aantal

Vrijwilligers gezocht. AVC Heracles heeft besloten een vrijwilligersbeleid te implementeren. Voor een aantal Vrijwilligerskrant Eenmalige uitgave voor alle leden van AVC Heracles Vrijwilligers gezocht V erenigen doe je met elkaar AVC Heracles heeft besloten een vrijwilligersbeleid te implementeren. Voor een aantal

Nadere informatie

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers,

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers, Beste LTVL-ers, Alweer de eerste nieuwtjes voor het tennisseizoen 2014 in de vorm van deze nieuwsbrief. De redactiecommissie gaat weer proberen jullie zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Maar

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7 Introductie In 1927 is SV Maurik opgericht door een aantal enthousiaste voetballiefhebbers uit Maurik. Als een van de oudste voetbalverenigingen uit de gemeente Buren onderscheidde SV Maurik zich vooral

Nadere informatie

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen December 2015 Agenda 18-12-2015 Leiders- en trainersvergadering 2-1-2016 Nieuwjaarsreceptie 14-1-2016 Vergadering Veldvoetbalbestuur 20-1-2016 Workshop: assistentscheidsrechter 5-2-2016 Klaverjasdrive

Nadere informatie

E-TOP. Toernooi. 9 tegen

E-TOP. Toernooi. 9 tegen E-TOP Toernooi Maart 2013 9 tegen 9 WELKOM OP SPORTPARK DE WOLFSKAMER NAMENS ONZE SPONSOREN VAN DE JEUGD: HOOFDSPONSOR: Subsponsors: Beste voetballiefhebber, Namens HSV De Zuidvogels heet ik iedereen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief januari Nieuwjaarstoernooi zaterdag 17 januari De Recom organiseert op deze dag voor Sla Raak'ers het openingstoernooi voor het tennisjaar 2015. We maken er

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde

Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde 1 augustus 2016 Versie 1.0 Vastgesteld Versie Opmerking/wijziging 1 augustus 2016 Versie 1.0 Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde vastgesteld

Nadere informatie

INHOUD: Een Ode aan Onder Ons. Midzomerloop OSV Onder Ons valt in het water! Oproep: Algemene Ledenvergadering. Airborne Jeu de Boules toernooi.

INHOUD: Een Ode aan Onder Ons. Midzomerloop OSV Onder Ons valt in het water! Oproep: Algemene Ledenvergadering. Airborne Jeu de Boules toernooi. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek 7 september 2015 jaargang 93 nr. 01 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Dynamic Run Hardlopen Jeu de Boules Nordic walking Sportief

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

Vrijwilligersprotocol

Vrijwilligersprotocol Vrijwilligersprotocol 1. Inleiding : Op de Algemene Ledenvergadering van 04 november 2009 is het voorgenomen besluit aanvaard om, ingaande seizoen 2010-2011, een vrijwilligersbijdrage in te voeren voor

Nadere informatie

Sponsorplan HSV Wasmeer

Sponsorplan HSV Wasmeer Sponsorplan HSV Wasmeer Introductie Historie De Hilversumse Sportvereniging Wasmeer is opgericht op 1 juli 1995, als gevolg van een fusie van de Sport Vereniging E.M.M.(1915) en de Hilversumse Voetbal

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

Jeugdtoernooidagen. E-pupillen

Jeugdtoernooidagen. E-pupillen Jeugdtoernooidagen Epupillen Welkom bij voetbalvereniging AFC 34 Namens AFC 34 is het ons een genoegen u welkom te heten op één van onze jeugdtoernooien. Met elkaar hopen wij er weer een geslaagd toernooi

Nadere informatie

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur 1. Opening 2. Mededelingen 3. Wie doet wat in het Jeugdbestuur? 4. Jeugdbeleidsplan 5. Competitie-indeling 6. Verantwoordelijkheden ouders 7. Rondvraag 8.

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar Missie en Visie VV Moordrecht 2017 2021 Met elkaar & Voor elkaar Onze missie Waar we voor gaan een dorpse vereniging laagdrempelig aanbieden van de voetbalsport een ontmoetingsplaats waar prestatie en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Jaargang 2 - Nummer 10 18-11-2008 van Spanje en Frankrijk was met 4-3 te sterk voor België. Bij de deed Spanje het opvallend goed. De Spanjaren wonnen alle drie hun wedstrijden.

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

BaroNieuws. Oktober l 2013

BaroNieuws. Oktober l 2013 BaroNieuws Oktober l 2013 Beste Baronieleden, nu het oktoberfest weer achter ons ligt en de dagen weer korter worden gaan we op weg naar de laatste maanden van dit jaar. Voor Baronie belangrijke maanden!

Nadere informatie

Algemene informatie Ries van Dijk Toernooi 2018 VSV Vreeswijk. Zaterdag 9 juni 2018 en Zondag 10 juni 2018

Algemene informatie Ries van Dijk Toernooi 2018 VSV Vreeswijk. Zaterdag 9 juni 2018 en Zondag 10 juni 2018 Algemene informatie Ries van Dijk Toernooi 2018 Zaterdag 9 juni 2018 en Zondag 10 juni 2018 Pagina 1 Inhoud Voorwoord... 3 Sponsoren... 4 Wedstrijdprogramma... 6 Deelnemende verenigingen... 6 Kleedkamerindeling...

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 voorzitter Marry de Ridder 515864 - marry.deridder@gmail.com secretaris Theo Essen 515117 - essenth@hotmail.com penningmeester

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Sponsormagazine V.V. OLIVEO

Sponsormagazine V.V. OLIVEO Sponsormagazine V.V. OLIVEO V.V. Oliveo Sportlaan 2-2641 AZ Pijnacker www.oliveo.nl Notities Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Betreft: Uitnodiging Jeugdvoetbalkamp 9 t/m 11 juni 2017

Betreft: Uitnodiging Jeugdvoetbalkamp 9 t/m 11 juni 2017 v.v. Uchta Sportpark De Hoeken Keizerstraat 102 4053 HK IJzendoorn ( 0344-642151 : www.uchta.nl Betreft: Uitnodiging Jeugdvoetbalkamp 9 t/m 11 juni 2017 IJzendoorn, 11 april 2017 Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter Verslag : Bestuur Margriet Datum bijeenkomst: 19 april 2011 notulist: Jan Vos Aanvang: 19.30. bestuurskamer Margriet Aanwezig: Afwezig: Piet de Jongh, Jan Vos Ellen vd Bosch Marc v Luijk Cor Hoeks Jo van

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

p Sponsor. Uwbelang. Groei.

p Sponsor. Uwbelang. Groei. SPONSORBROCHURE 2016-2017 Inhoud@vvBavel Mogelijk @vvbavel p10-14 Sponsor @vvbavel p4 Uwbelang @vvbavel p9 Groei @vvbavel p5 Resultaat @vvbavel p8 Maatschappij @vvbavel p6-7 Sponsor@vvBavel Waarom sponsoring?

Nadere informatie

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief! Ouderkerk aan de Amstel, 18 september 2015 Nieuwsbrief 1, seizoen 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en overige leden, We zijn weer begonnen! In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

Nadere informatie

September 2014. SEC gezien door het bestuur. Oktoberfest - 11 oktober. Man of the match sponsors. Diverse berichten SEC Zaal 4.

September 2014. SEC gezien door het bestuur. Oktoberfest - 11 oktober. Man of the match sponsors. Diverse berichten SEC Zaal 4. September 2014 SEC gezien door het bestuur Oktoberfest - 11 oktober Man of the match sponsors Diverse berichten SEC Zaal 4 Daniel Groen Blauwe kaart Jeugdafdeling - Hans Renes Uitje van André Alles onder

Nadere informatie

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2 Pagina 1 Deelnemende Clubs Pagina 2 Beste deelnemer, Van harte welkom bij de 2018 editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi! In dit programmaboekje vindt u alle informatie die nodig is om aan het toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie

Bowlingvereniging Tholen

Bowlingvereniging Tholen Nieuwsbrief Bowlingvereniging Tholen bowlingverenigingtholen@gmail.com www.bowlingverenigingtholen.nl Beste lezers, Hierbij presenteren wij u de eerste nieuwsbrief van Bowlingvereniging Tholen. Inmiddels

Nadere informatie

Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal. toernooi

Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal. toernooi Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal Geinburgia F1 FC Weesp F2 TOS-Actief F2 FC Abcoude F3 Zeeburgia F8 toernooi zondag 22 februari 2015 11.30 uur aanvang 15.30 uur FINALE Welkom! Meer dan 10 jaar zijn we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

011 Toernooi 22 augustus 2015

011 Toernooi 22 augustus 2015 011 Toernooi 22 augustus 2015 Toernooi info Voorwoord Graag wil ik u allen van harte welkom heten op de eerste editie van het Brabantia-ING BVO toernooi U11. Het deelnemersveld staat garant voor een aantrekkelijk

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA FRIS HET NIEUWE JAAR IN De laatste competitiewedstrijden van 2016 zijn inmiddels gespeeld en het nieuwe jaar gaat zijn intrede nemen. Maar eerst komen de feestdagen nog en traditiegetrouw het oliebollentoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Van de Bestuurstafel Vlak voor de vakantie een nieuwsbrief. Dat heeft een reden. Die reden is dat er nieuws te melden is. Volgende week, 10 juli, ontvangen we FC Twente

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21. Verslag bestuur Margriet Datum: Aanvang: Notulist: 21-03- 2012 19.30 uur Ellen Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.30 u), Cor Opening Notulen vorige

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West V.V. Dieze-West heet u of uw zoon of dochter van harte welkom bij de club. V.V. Dieze-West speelt zijn thuiswedstrijden op het Sportpark het Hoge Laar. Luttekeweg 15A

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Van de voorzitter. Beste leden,

Van de voorzitter. Beste leden, december Nr. 12-2014 Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia Van de voorzitter Beste leden, Hierbij de laatste nieuwsbrief van 2014, de kerst en nieuwsjaarseditie. Een jaarwisseling is altijd een mooi moment

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 25 februari 2019

Schooljaar Maandag 25 februari 2019 INFOOTJE NR.12 Schooljaar 2018-2019 Maandag 25 februari 2019 Agenda Vrijdag 1 maart Carnavalsviering 12:00 uur start de voorjaarsvakantie Maandag 11 maart 08:30 uur einde voorjaarsvakantie Woensdag 13

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF V.V.BAREVELD

NIEUWSBRIEF V.V.BAREVELD N Uitgave juni - juli Pagina 1 Van het bestuur: H et seizoen 2011-2012 ligt weer achter ons. Een seizoen met zowel hoogte als dieptepunten. Inhoud: Mededelingen van het bestuur: 1 Telefoonnummers bestuur

Nadere informatie

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 V.V. Sparta 59 Deinum Seizoen 2014-2015 Introductie Onze vereniging die inmiddels meer dan 50 jaar bestaat, heeft als doelstelling: Prestatief, sportief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

programma Walking football toernooi Feijenoord Old Stars woensdag 13 juni 2018 terrein s.v. DRL Spinozaweg ET Rotterdam

programma Walking football toernooi Feijenoord Old Stars woensdag 13 juni 2018 terrein s.v. DRL Spinozaweg ET Rotterdam programma Walking football toernooi Feijenoord Old Stars woensdag 13 juni 2018 terrein s.v. DRL Spinozaweg 498 3076 ET Rotterdam Welkom Feijenoord Oldstars heet u vandaag hartelijk welkom op de velden

Nadere informatie

Sponsorbeleid Juni 2017

Sponsorbeleid Juni 2017 Sponsorbeleid Juni 2017 Inhoudsopgave Voorwoord...3 Historie:...4 Organisatie:...4 Visie...5 Doelstellingen sponsoring...5 Doelgroep...6 Stappenplan...6 Sponsormogelijkheden...7 Sportpark Drenkeling, Korteweg

Nadere informatie