Nieuwsbrief. Maandag 7 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Maandag 7 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school"

Transcriptie

1 Maandag 7 november 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 9 november Nationaal schoolontbijt 10 november St. Maarten ( uur) 11 november Ziekenhuisbezoek in het kader van St. Maarten 16 november Kinderraad groep 7/8 21 november Oudergesprekken 23 november Oudergesprekken 25 november Rondleiding rioolwaterzuivering groep 7/8 Bij afwezigheid van Ramona kunt u op maandag met uw vragen bij Anke terecht. De overige dagen kunt u, na schooltijd, met uw vragen terecht bij de leerkracht van uw kind. Aanwezigheid Ramona Ramona Maandag 7 november Dinsdag 8 november Jarige(n) van de week 14 november Martijn Boer (11 jaar) Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Nieuws uit de school Schoolontbijt Woensdag 9 november gaan we samen ontbijten op school (peuters t/m groep 8). Het nationaal schoolontbijt wordt gesponsord en de kinderen hoeven dan ook geen eten en/of drinken voor het ontbijt mee te nemen. We willen u vragen een bord, beker, kom en bestek (vork, mes en lepel) mee te geven. Lampionnenstokje Zouden de leerlingen van groep 3 t/m 8 voor donderdag een lampionnenstokje voorzien van naam mee willen nemen naar school?? St. Maarten We nodigen de kinderen, ouders en belangstellenden uit om donderdagavond 10 november St. Maarten met ons te vieren op het schoolplein (bij slecht weer in de gymzaal). De viering duurt van tot uur.

2 Bij St. Maarten draait het om delen. We willen u vragen iets lekkers mee te nemen naar onze St. Maarten viering. Dit kunt u inleveren bij de bedelaar bij het hek van de school. Helaas kan de traktatie niet geschonken worden aan de kinderafdeling van het ziekenhuis. We zullen de traktaties daarom schenken aan de Voedselbank. Schoolfruit Vanaf volgende week is er weer schoolfruit op woensdag, donderdag en vrijdag. Helaas kunnen we niet aangeven welk fruit er die week is i.v.m. levering op dinsdag. Carnaval Opgaveformulier voor carnaval kan morgen nog ingeleverd worden. Aanstaande woensdagavond is er een bijeenkomst voor de bouwers. Deze is bij Bert Bruins in de schuur. Aanvang is uur. Bosloop Wat fijn dat er zoveel kinderen mee hebben gedaan aan de Bosloop. Er zijn ook prijzen gewonnen deze worden in volgende nieuwsbrief vermeld. Sinterklaas Maandag 5 december komt Sinterklaas met zijn pieten bij ons op school. Wij vieren dan met de hele school Sinterklaas. Hij zal langs alle groepen gaan en hopelijk neemt hij ook dit jaar weer voor iedereen iets leuks mee. Alle kinderen zijn die dag om 12:30 uur vrij! Nieuws uit de groepen Groep 1/2 Juf Elien Herfst / Sint Maarten We werken deze week voor het laatst over de herfst en Sint Maarten. We hebben heel wat ontdekt over de herfst. Onze herfsttafel werd druk bezocht. We hebben geverfd met herfstmaterialen en in al onze hoeken waren herfstspulletjes te vinden. Deze week zijn we heel druk met het oefenen voor de minimusical. Sinterklaas Vanaf volgende week gaan wij werken over het thema Sinterklaas. Wilt u uw kind deze week een oude schoen meegeven? Een schoen waar ze mee mogen knutselen. Alvast bedankt. Op school zullen wij vanaf woensdag 9 november iedere dag het Sinterklaasjournaal kijken. Er zijn een aantal kinderen die hun verlanglijstje nog niet hebben ingeleverd. Graag morgen inleveren, want anders heeft Sinterklaas geen tijd genoeg om aan alle wensen te voldoen. Gymnastiek Wij gaan steeds vaker naar de gymzaal om te bewegen en te spelen. Vandaag hebben we geklommen en geklauterd en ook gestoeid.

3 Iets van rekenen Hoeveel stekels heb jij egeltje? Er zat een egel in het midden van de kring en die was zijn stekels kwijt. Wij mochten deze egel stekels geven. Dan vroeg de juf: Hoeveel stekels heb jij egeltje? en dan ging de egel tellen hoeveel stekels er op zijn rug zaten. Groep 3/4 Juf Linda en juf Henriëtte Het komt de laatste tijd vaak voor dat de kinderen geen koptelefoon mee hebben naar school. Zou u daar aan willen denken? Groep 3 Taal Deze week leren we de woorden ijs en zeep. Ook oefenen we dagelijks met het vlot lezen van de woorden! Je kunt zien dat er thuis goed word geoefend! Elke dag 5 minuten lezen is al goed! Ook de woorden lezen en typen op Bloon is een goede oefening. Rekenen Deze week oefenen de min sommen tot 10. Dit oefenen we eerst met materiaal zodat de kinderen ook kunnen zien wast ze doen. Later bouwen we dit op met echte sommen. Dit oefenen we met in- en uitstappen van de bus. Maar ook met andere materialen. Groep 4 Taal Deze week ronden we blok 2 af. We herhalen nog de onderdelen voor de toets; zinsdelen, leestekens, aardige en onaardige uitspaken! Rekenen Deze week oefenen met klokken. We herhalen de hele uren en we oefenen de halve uren. Maar we kijken ook hoe laat is het over een half uur? Daarnaast leren we de tafel van 5! Spelling: Vrijdag hebben we de het dictee van de verkleinwoorden die eindigen op je, -tje, en pje. We hebben in de klas al veel geoefend maar op bloon kunnen jullie natuurlijk thuis ook nog flink oefenen! Groep 5/6 Juf Janine en meester Rob Meester Rob Mijn naam is Rob Boelen en samen met mijn vrouw en 2 kinderen woon ik in Emmen. Vanaf woensdag 9 november zal ik starten als leerkracht voor groep 5-6. In de periode dat juf Janine nog ziek is zal ik elke dag aanwezig zijn, daarna alleen op de donderdag. Kom gerust eens na schooltijd langs om kennis te maken. Hulp gevraagd bibliotheek bezoek Op maandag 14 november is groep 5/6 uitgenodigd in de bibliotheek in Ter Apel. De groep gaat aan de slag om zelf een verhaal te maken. We zijn om kwart voor 9 welkom en zullen dus om half 9 op de fiets van school vertrekken. Hiervoor zijn we op zoek naar 2 begeleiders die mee willen fietsen. Graag hoor ik voor woensdag 9 november wie er mee wil fietsen.

4 Toetsen: Toets topografie Friesland : Dinsdag 22 november Dictee groep 5: Vrijdag 11 november Groep 5 krijgt woorden uit spellingscategorie: Woorden met sch(r) en aai-ooi-oei-woorden Groep 5 heeft deze week een dictee van herhalingswoorden. Dictee groep 6: Vrijdag 18 november Groep 6 krijgt woorden uit spellingscategorie: Chefwoorden Groep 7/8 Juf Karin en juf Anke Toetsen: Dictee: Donderdag 17 november Groep 7 krijgt woorden uit spellingscategorie: Woorden met open en/of gesloten lettergreep Groep 8 krijgt woorden uit spellingscategorie: Stoffelijke bijvoeglijke naamwoorden Topografie: Dinsdag 8 november Groep 7 krijgt een toets over Groot-Brittannië, alleen topospel A Groep 8 krijgt een toets over Australië, alleen topospel A (tip: leer niet op nummer) Weerbaarheidstraining groep 8 A.s. dinsdagochtend start groep 8 met de weerbaarheidstraining onder leiding van Michael Knaap. Rondleiding rioolwaterzuivering groep 7/8 Op vrijdag 25 november bezoeken we rioolwaterzuiverig aan de Ruiten A kanaal West 1a. De kinderen gaan op de fiets hier naar toe. We worden om 9 uur hier verwacht. We vetrekken rond kwart voor 9 op de fiets. Hiervoor zijn we op zoek naar 1 begeleider die mee wil fietsen. Graag horen voor woensdag 23 november wie er mee wil fietsen.

5 Overig nieuws De Katholieke basisscholen van de Kanaalstreek en Parochiële Caritas Instelling van de Parochie van het Heilig Kruis houden een actie voor de voedselbank. In de periode rond oogstdankdag, van 4 tot en met 13 november 2016, willen we spullen verzamelen voor de voedselbanken in de regio, die er een mooi pakket van maken voor de komende feestdagen. In alle 5 kerken en bijbehorende basisscholen zullen winkelwagentjes staan die u kunt vullen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de volgende (houdbare) spullen: Rijst - Macaroni - Spaghetti Kruidenmixen - Olijf/Zonnebloemolie Brinta - Muesli - Cornflakes - Beschuit - Crackers Broodbeleg: leverpastei - jam - hagelslag - pindakaas - chocopasta Rookworst - vlees of vis in blik Groenten of soep in blik Aardappelpuree Thee - Koffie - Suiker - Melk Hygiëne: WC-papier - handzeep - shampoo - tandpasta/tandenborstels - wasmiddel - damesverband - afwasmiddel Lekkernijen voor de feestdagen: noten - koek - snoep Voor de kinderen: spelletjes - kleurpotloden - boeken Hartelijk dank namens de Voedselbank!

6 Trefwoord Verbinden Ouderbrief bij Trefwoord, jaargang 22, aflevering 2, thema 1 In de week van 14 november t.m. 2 december staat in de methode Trefwoord het thema Verbinden centraal. We hebben een lijntje! Niemand leeft op een eiland. In onze omgeving en zeker op school zijn er altijd andere mensen waarmee je rekening moet houden. Je leeft altijd samen met anderen. Want zonder solidariteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel geeft samen spelen, leven en werken veel minder plezier. Daarom onderzoeken de kinderen waar verbondenheid te zien is en met wie zij zich verbonden weten. Het gaat ook wel eens niet goed. Kinderen worden zich bewust van spanningen en conflicten die zich afspelen tussen mensen. In het verhaal van de tweeling Ilse en Marissa wordt duidelijk dat zij ook verschillend mogen zijn, ook al lijk je precies op elkaar en draag je dezelfde kleding (mb en bb). De kinderen in de onderbouw onderzoeken aan de hand van een familiefoto met welk familielid zij een speciaal lijntje hebben. De Bijbelverhalen in dit thema gaan over Jozef. Jozef is één van de 12 kinderen van Jacob. Hij is de lieveling van zijn vader. Als Jozef op een dag een mooie en bijzondere jas van zijn vader krijgt, krijgt de jaloezie bij de broers de overhand. Zij verkopen Jozef als slaaf. Jozef komt terecht in Egypte aan het hof van de rijke Potifar. Jozef kan dromen uitleggen en belandt daardoor uiteindelijk aan het hof van de Farao als onderkoning. Jaren later, als er een grote hongersnood optreedt in Kanaän, het land van zijn broers, trekken deze broers naar Egypte om graan te halen. De broers herkennen Jozef niet en hij stelt hen op de proef. Hebben zij iets geleerd uit het verleden of stelt broederschap in hun ogen niet veel voor? Jozef houdt één van zijn broers in gijzeling en stuurt de anderen terug met een opdracht. Als zij deze keer hun broer niet in de steek laten, maakt Jozef zich bekend. Hij zorgt ervoor dat zijn familie en zijn oude vader Jacob zelfs de Farao ontmoeten en een plek krijgen in Egypte. Zo verbindt Jozef twee volkeren met elkaar. Een historische bruggenbouwer is Sinterklaas. Samen met zijn pieten proberen ze het iedereen naar de zin te maken. Maar dat lijkt mis te gaan als Mini-Piet en Maxi-piet op de andere pieten mopperen en zeggen dat het saaie pieten zijn. Of toch niet, en kunnen Mini-piet en Maxi-Piet ook met de andere pieten plezier hebben? Om je echt verbonden te voelen met mensen en de wereld om je heen is het fijn dat je weet welke lijntjes er zijn tussen de kinderen in de klas, je ouders en of andere familie. Maar misschien ook wel met kinderen die net als jij van zwemmen, tekenen of gamen houden.

7 Sinterklaas

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig INFO Jaargang 23, Nummer 11, 15-11-2016 Maandag 14 november Dinsdag 15 november Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig Vrijdag 18 november

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA21 DI22

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA21 DI22 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 11 11-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda 10-minutengesprekken MA14 08.15

Nadere informatie

R.K. Heilig Hartschool

R.K. Heilig Hartschool RK Heilig Hartschool R.K. Heilig Hartschool Directeur: Marcel Berendsen Zandtangerweg 74 Locatieleider: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@fidarda.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl

Nadere informatie

R.K. Heilig Hartschool

R.K. Heilig Hartschool RK Heilig Hartschool R.K. Heilig Hartschool Directeur: Peter Muter Zandtangerweg 74 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2016-2017

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 11 november Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 11 november Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 11 november 2016 Beste ouder, Vrijdag 25 november komt het eerste rapport met de kinderen mee naar huis. Aansluitend op het rapport plannen we

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag, dinsdag en donderdag + maandag 21 november Maandag en dinsdag+ maandagmorgen 21 november

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag, dinsdag en donderdag + maandag 21 november Maandag en dinsdag+ maandagmorgen 21 november r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 24 oktober Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 24 oktober Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 24 oktober 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 1 november Ouderavond weerbaarheidstraining (groep 5,6 en 8) 6 november Bosloop 9 november Nationaal schoolontbijt 10 november St. Maarten (17.30

Nadere informatie

R.K. Heilig Hartschool

R.K. Heilig Hartschool RK Heilig Hartschool R.K. Heilig Hartschool Directeur: Peter Muter Zandtangerweg 74 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2016-2017

Nadere informatie

R.K. Heilig Hartschool

R.K. Heilig Hartschool RK Heilig Hartschool R.K. Heilig Hartschool Directeur: Marcel Berendsen Zandtangerweg 74 Locatieleider: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@fidarda.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 5 december Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 5 december Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 5 december 2016 Activiteitenoverzicht 9 december 1e Adventviering (08.45 uur) 12 december 2e Adventviering (10.30 uur) 19 december 3e Adventviering (10.30 uur) 23 december 4e Adventviering (08.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 13,

INFO. Jaargang 23, Nummer 13, INFO Jaargang 23, Nummer 13, 29-11-2016 Maandag 28 november MR / SAC vergadering Dinsdag 29 november Teamvergadering Identiteit Woensdag 30 november Donderdag 01 december Informatieavond groep 8 - VO Vrijdag

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

15 november 29 november. Rkbs De Banier

15 november 29 november. Rkbs De Banier 7 15 november 29 november Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk Nieuwsbrief vrijdag 11 november 2016 CBS t Kompas Agenda 25 november Onderbouw vrij Nieuwsbrief 28 november Onderbouw vrij Trefwoord Week 46;14 t/m 18 november Verbinden: We hebben een lijntje. Niemand

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 16 januari Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 16 januari Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 16 januari 2017 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 17 januari Luizencontrole 25 januari Nationale Voorleesontbijt (start Nationale Voorleesdagen t/m 4 februari) 27 januari Workshop Grunniger Laidjesfestival

Nadere informatie

Nieuws van directie. Agenda

Nieuws van directie. Agenda Agenda 12 december Inloopochtend groep 6 13/14 december Kerstactie: voedselbank 14 december MR overleg 19 december Bord / bestek / beker mee voor kerstdiner 21 december Kerstdiner op school 22 december

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 30 januari Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 30 januari Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 30 januari 2017 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 15 februari Cursusdag Team (kinderen vrij) 17 februari Feestelijke Ouderavond 18 februari Voorjaarsvakante (t/m 26 februari) 24 februari Carnavalsoptocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 9 januari Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week

Nieuwsbrief. Maandag 9 januari Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week Maandag 9 januari 2017 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 9 januari Opening van het nieuwe jaar 25 januari Nationale Voorleesontbijt (start Nationale Voorleesdagen t/m 4 februari) Bij afwezigheid van Ramona

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24, 3 november 2017

Nieuwsbrief 24, 3 november 2017 Nieuwsbrief 24, 3 november 2017 Agenda 9 november 11 november 20 en 21 november Nationaal Schoolontbijt Sint Maarten 10 min, gesprekken Aanwezigheid directeur Op dit moment is het voor mij lastig aan te

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd!

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd! CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 7 20 november Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data De afgelopen twee weken hebben we

Nadere informatie

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen.

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Nieuwsbrief 28 oktober 2016 Agenda 29 oktober 4 november 8 november 9 november 10 november 16 november 17 november 22 november 25 november 5 december Oud papier Groep 5 t/m 8 's middags opendag bij Bork

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 19 december Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 19 december Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 19 december 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 9 januari Opening van het nieuwe jaar 25 januari Nationale Voorleesontbijt (start Nationale Voorleesdagen t/m 4 februari) Bij afwezigheid van

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 16, 12-12-2018 Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag Herinnering Een foute kersttrui, je kent hem vast en zeker wel. Eentje met ouderwetse motiefjes of grappige afbeeldingen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 5 juni 2015 nummer 21

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 5 juni 2015 nummer 21 Trefwoord Week 24; 8 t/m 12 juni Is het overgekomen? ( onderbouw ) Bijbelverhalen: Paulus in de gevangenis (Handelingen 16, 16-40); Paulus geneest een man (Handelingen 14, 8-10). Paulus is geraakt door

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 28

Datum: Nieuwsbrief: 28 Datum: 08-04-2019 Nieuwsbrief: 28 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank Het metselen om de nieuwbouw/aanbouw vordert volgens verwachting. In het te renoveren gedeelte worden de kozijnen vervangen

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

Dank voor de warme reacties. Fijn dat we op een bescheiden manier, passend bij meester Bert - konden herdenken in de school.

Dank voor de warme reacties. Fijn dat we op een bescheiden manier, passend bij meester Bert - konden herdenken in de school. No. 8, 3 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Overlijden meester Bert Wat een triest nieuws bereikte ons de vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 20-10-2017 Maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober Maandag 30 oktober

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode.

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode. NIEUWS UIT DE KRING 4 Apeldoorn, 22 november 2018 Dit is de vierde editie van Nieuws uit De Kring van het schooljaar 2018-2019. Mochten er naar aanleiding van de nieuwsbrief vragen zijn, dan horen wij

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

Kind op maandag. ANWB Streetwise

Kind op maandag. ANWB Streetwise Nr. 5 schooljaar 2017-2018 ANWB Streetwise Regel van de maand Fietspad bij school Opgaven activiteiten Peuterspeelzaal op school Nationaal schoolontbijt Peutergym 10 november Verslag ouderavond digitaal

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

N U M M E R 1 5. Bedankjes

N U M M E R 1 5. Bedankjes Nieuwsbrief N U M M E R 1 5 8 D E C E M B E R 2 0 1 6 Aanmelding nieuwe leerlingen I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Er is een wachtlijst voor kinderen die in 2017 4 jaar worden.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt.

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt. Weekbericht van 28 mei 2018 Algemeen: Herhaalde oproep brigadierouders: Vorige week hebben de kinderen die zich op hebben gegeven om verkeersbrigadier te worden de opleiding voor verkeersbrigadier gevolgd.

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov.

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov. r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Project en excursie Projectavond en actie Gezond op school (Geen) speelgoedmiddag En

Nadere informatie

Nr. 10 23 oktober schooljaar 2014-2015

Nr. 10 23 oktober schooljaar 2014-2015 Nr. 10 23 oktober schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

December. Jaargang 22, nummer 4, 27 november 2014. 8 december: GMR vergadering. Aanvang: 19.30 uur.

December. Jaargang 22, nummer 4, 27 november 2014. 8 december: GMR vergadering. Aanvang: 19.30 uur. Jaargang 22, nummer 4, 27 november 2014 December 1 en 2 december: Oudergesprekken. U heeft hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen via uw kind. 4 december: Sinterklaastentoonstelling. Van 17.30u-18.30u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 37 Agenda

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL

NIEUWS UIT DE SCHOOL Regel van de maand De regel waar de komende maand extra aandacht aan besteden is: Problemen lossen wij met praten op. Afsluiting thema Middeleeuwen NIEUWS UIT DE SCHOOL Luizen Helaas, ze zijn er weer Wilt

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 6. Baarn, 3 november Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 6. Baarn, 3 november Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 6 Baarn, 3 november 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer:

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer: De Bron Oktober 2014 Bijna jarig! Jonathan, 15 oktober Sem, 27 oktober Allebei een hele fijne dag! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12 In dit nummer:

Nadere informatie

Julian Käveker is 30 november 4 jaar geworden. Wij heten Julian van harte welkom op onze school en wensen hem een hele plezierige schooltijd!

Julian Käveker is 30 november 4 jaar geworden. Wij heten Julian van harte welkom op onze school en wensen hem een hele plezierige schooltijd! Nieuwsbrief december Welkom Julian Käveker is 30 november 4 jaar geworden. Wij heten Julian van harte welkom op onze school en wensen hem een hele plezierige schooltijd! Nieuws uit de groepen Groep 1/2

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Wie staan er voor de klas:

Wie staan er voor de klas: Welkom allemaal! Wie staan er voor de klas: Maandag, dinsdag en woensdag: juf Nathalia de Swart Donderdag en vrijdag: juf Carola Hartog. Dagindeling groep 1 8.20 - De kinderen komen binnen, de stoelen

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden,

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, weekinfo Datum: vrijdag 12 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Het gouden kalf, Exodus 32:1-6 Mozes komt terug, Exodus 32:7-20 Nieuwe stenen tafelen, Exodus 34 Agenda: 15 oktober schoonmaak

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Creamiddag. Sinterklaas, alle kinderen worden om op het schoolplein verwacht.

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Creamiddag. Sinterklaas, alle kinderen worden om op het schoolplein verwacht. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Creamiddag Sinterklaas, alle kinderen worden om 08.15 op het schoolplein verwacht. 8.45-9.45 uur Koffie uurtje TAALHUIS 10 11

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: 150 jarig bestaan van de R.K. geloofsgemeenschap: Ter gelegenheid hiervan is er een tentoonstelling opgesteld door de Historische Kring Erica over 150 jaar kerkelijk leven in

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 47

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 In deze nieuwsbrief zijn de veilig en vlot woorden van kern 9 opgenomen. Ook hebben we de leesbladen waarmee de kinderen op school oefenen erbij gedaan. Veel leesplezier!

Nadere informatie