Nr oktober schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nr. 10 23 oktober schooljaar 2014-2015"

Transcriptie

1 Nr oktober schooljaar C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat TK Dalerpeel info@waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool, We hebben het volgende nieuws voor jullie verzameld. Vreugde, Verdriet en Vertrek In de herfstvakantie is er een mailtje verstuurd waarin de vreugde bij juf Michon en het verdriet bij juf Ciska bekend werd gemaakt. In deze nieuwsbrief meer rond vreugde, verdriet en vertrek. Geboorte Yara De kinderen mogen een klein geldbedrag meenemen naar school als zij/jullie mee willen betalen aan een kraamcadeau voor juf Michon. Als juf Michon met Yara op school komt, zullen we het cadeau aanbieden. Op dat moment hoeven kinderen dan geen eigen cadeautjes mee te nemen, we geven iets namens alle kinderen, het team en de VPCBO. Het geld kan tot en met vrijdag 31 oktober ingeleverd worden bij de groepsleerkrachten. Janice is geboren! Vrijdag 17 oktober heeft Elysha uit groep 1 een zusje gekregen. We feliciteren haar en Daisy en Dinand van harte met de geboorte van Janice! We wensen jullie veel geluk samen. Internet/telefoon We zijn weer bereikbaar! We verwachten niet dat er nog een keer een vergelijkbaar probleem optreed. Wat het extra vervelend maakt is dat ook het mobiele netwerk niet goed genoeg werkt. Wij zijn in de school mobiel helaas niet bereikbaar.

2 Luizencontrole Bij de luizencontrole is gebleken dat we nog net niet helemaal luizenvrij zijn. Er is geen reden voor een extra controle. Mochten er nieuwe kinderen met luizen gemeld worden, dan lassen we meteen een nieuwe controle in. Zonder tegenbericht is de volgende controle na de kerstvakantie. Ouderbijdrage Voor schooljaar 2014/2015 is de ouderbijdrage niet veranderd t.o.v. vorig schooljaar. Deze is vastgesteld op 45 euro per kind. Dit geldt voor alle kinderen die nu op school zitten en voor hen die in november nog komen. Kinderen die na Sinterklaas op school komen, betalen een iets lager bedrag. Wilt u dit bedrag binnenkort overmaken op rekeningnummer NL89RABO t.n.v. de Willem- Alexanderschool? Graag even de naam en de groep van het kind(eren) erbij vermelden. Fancy Fair: Een bericht van de activiteitencommissie Morgen is de Fancy Fair van uur tot uur in de school! We hopen dat er veel mensen komen om er een gezellig festijn van te maken. Alle ouders die helpen en die hebben meegewerkt: Hartelijk bedankt (alvast)!

3 KOM in de kring dienst zondag 2 november Zondag 2 november om uur is er weer een Kom in de Kring dienst! Dit is een gezinsdienst / kinderdienst welke in samenwerking met de kerk wordt voorbereid en uitgevoerd. De muzikale begeleiding zal gedaan worden door All2Gether uit Elim. Het thema van de dienst: JE HOEFT NIET BANG TE ZIJN! Er gaan weer leuke dingen gebeuren. Jij komt toch zeker ook? Dan wordt het feest in de kerk! Binnenkort zullen we vragen wie er naar de dienst komen. Veel kinderen kunnen ook een rol(letje) in de dienst krijgen. Als er kinderen zijn die zonder ouders naar de dienst mogen/willen, dan kunnen ze naar de kerk komen. We zitten als leerkrachten met kinderen voorin de kerk bij elkaar. De kinderen zien ons wel als ze de kerk binnen komen. Dictee Het volgende dictee van dit schooljaar voor de groepen 4 t/m 8 is dinsdag 4 november. Bijbelse geschiedenis Week 44 : 27/10-02/11 Luister naar mij! Jeremia 1, 7:1-20 Het gaat niet goed in Israël. Het lijkt wel of iedereen vergeten is wie God is. Jeremia moet de mensen gaan vertellen dat ze moeten veranderen, dat ze zich weer tot God moeten richten. Maar of ze naar hem willen luisteren? Jarigen Woensdag 29 oktober is meester Bert jarig. Hij is die dag vrij. Hij viert zijn verjaardag tegen het einde van het schooljaar. Van harte gefeliciteerd, meester! Actueel overzicht belangrijke data Oktober Dinsdag 28 Jeugdverpleegkundige voor kinderen waarvan ouders op hoogte zijn. Dinsdag 28 Meester Bert vrij, juf Alette in groep 5/6 Donderdag 30 Schoolarts voor kinderen waarvan ouders op de hoogte zijn.

4 November Zondag 2 Kom in de Kring kerkdienst om uur Dinsdag 4 Maandopening Marjolein Dinsdag 4 Meester Bert vrij, juf Alette in groep 5/6 Vrijdag uur Afsluiting thema s met ouders in Dorpshuis Groep 1 en 2 Deze week wordt het thema: herfst afgesloten en beginnen we de volgende week met het thema: Sint Maarten. Dit doen we m.b.v het boek: Sint Maarten en het beertje. Een leuk prentenboek over een beertje dat met de lampion gaat lopen. Het verhaal over Sint Maarten komt ook aan de orde in het boek. Daarnaast besteden we aandacht aan de verschillende soorten fruit. De werkjes, die gemaakt worden, hebben met het thema te maken en we gaan beginnen met het maken van de lampionnen. De kinderen maken de lampionnen samen met hun ouders. Vrijdag gaat groep 2 verder met schrijven en beginnen we met het inoefenen van het schrijfpatroon de lus. Dit doen we eerst op het verticale vlak, dit kan op het verf- of krijtbord. Maandagmiddag maken we een woordveld waarop de woorden van de Sint Maarten worden opgeschreven. Donderdag wordt in groep 1 de cijfers 0 t/m 3 herhaald en het cijfer 4 aangeboden. In groep 2 wordt de cijfers 0 t/m 12 herhaald. Woensdag worden alle letters, die zijn aangeleerd herhaald, zowel klank als gebaar. Daarnaast wordt de letter o aangeboden. We maken een woordveld waarop de woorden worden geschreven waarin de letter o voorkomt. De kinderen mogen dingen meenemen waarin de letter n voorkomt. Deze zetten we op de letterplank, deze hangt in de klas. Vandaag was Liz voor het eerst bij ons in de klas. Zij komt een aantal ochtenden proef draaien voor zij 18 november 4 jaar wordt. Welkom, Liz! Het boek van deze week wordt uitgezocht door: Phelien en Fay Groep 3/4 We hebben vandaag klokkijken geleerd in groep 3, de hele uren. Allemaal een eigen klokje en zet de juiste tijd er maar op. Veel kinderen konden op hun klokje laten zien: Kijk juf, zo laat ga ik naar bed. De woorden van de kern zijn voor deze week: koek en ijs. Dinsdag hebben we daarom natuurlijk ook even echt geproefd van koek. Jelmer bedankt voor het houden van de verteltafel, je hebt het goed gedaan!

5 In groep 4 hebben we vandaag de tafel van 5 geoefend. Kinderen die nog de tafel van 2 op moeten zeggen graag thuis oefenen want de volgende die we moeten kennen is de tafel van vijf. Met rekenen oefenen we sommen als 64+10= We leren wat de tientallen zijn en de eenheden. Ook zijn we bezig met geldrekenen: hoeveel cent is een euro. Vanmiddag beginnen met thematisch werken rond het thema herfst. Drie weken zullen we allerlei activiteiten doen rondom dit thema: appelmoes maken, een spinnenweb borduren, een egeltje kleien van brooddeeg, wat wil ik leren over., stempelen met champignons. Alle ouders die kunnen helpen wil ik alvast hartelijk bedanken! Amanda Benjamins en iedereen die de actie van de AH in Coevorden heeft geliked op facebook willen we hartelijke bedanken want de kinderen van groep 3/4 zijn superblij met de mini-boerderijdieren. Super! Volgende week gymmen we op woensdag i.p.v. donderdagmiddag. Groep 5/6 De eerste rekentoets is geweest. Deze week bekijk ik met de leerlingen wat er goed ging en waar nog het een en ander te verbeteren valt. De tweede taaltoets staat voor donderdag op het programma. De eerste spreekbeurten zijn inmiddels ook al weer achter de rug. Soms zijn ze totaal verschillend van aard.de een gaat over paarden en de ander over Anne Frank. Boeiend om te zien en te horen. We zijn ook weer begonnen met de boekbesprekingen. De eerste bespreking had de prachtige titel:de ex Heks. Groep 7/8 Start Fijn om iedereen weer gezond en wel op school te mogen zien na een fijne herfstvakantie. Iedereen bedankt voor de felicitaties en leuke presentjes voor mijn verjaardag! De 31 e vieren we het rondom het thema Halloween. Spreekbeurten Vorige week hebben Maud, Ilse, Meike en Sylvana het geweldig gedaan! Knap hoor dames! Deze week zijn: Aniek, Michel, Indy en Sterre aan de beurt. De kinderen die het op de 31 e zouden doen, zijn verplaatst naar de 30 e i.v.m. het feestje. Succes allemaal met het voorbereiden! Woordenschattoets Gisteren is de eerste woordenschat afgenomen over de thema s 1 en 2. De volgende nieuwsbrief verschijnt donderdag 30 oktober

6

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 15 27 november schooljaar 2014-2015

Nr. 15 27 november schooljaar 2014-2015 Nr. 15 27 november schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 18 8 januari schooljaar 2014-2015

Nr. 18 8 januari schooljaar 2014-2015 Nr. 18 8 januari schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.6 29 september 2016 schooljaar

Nr.6 29 september 2016 schooljaar Nr.6 29 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar

Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Er zitten nu 85 kinderen op school.

Er zitten nu 85 kinderen op school. Nr. 2 21 augustus 2014 schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool, De kop is

Nadere informatie

Nr. 35 22 mei 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 35 22 mei 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 35 22 mei 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Nr. 17 11 december schooljaar 2014-2015

Nr. 17 11 december schooljaar 2014-2015 Nr. 17 11 december schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.32 1 juni 2017 schooljaar

Nr.32 1 juni 2017 schooljaar Nr.32 1 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.2 7 september 2017 schooljaar

Nr.2 7 september 2017 schooljaar Nr.2 7 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis.

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis. No. 21, 15 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.5 22 september 2016 schooljaar

Nr.5 22 september 2016 schooljaar Nr.5 22 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school.

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school. No. 14, 14 december 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr april 2016 schooljaar

Nr april 2016 schooljaar Nr. 30 14 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Dank voor de warme reacties. Fijn dat we op een bescheiden manier, passend bij meester Bert - konden herdenken in de school.

Dank voor de warme reacties. Fijn dat we op een bescheiden manier, passend bij meester Bert - konden herdenken in de school. No. 8, 3 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Overlijden meester Bert Wat een triest nieuws bereikte ons de vrijdag

Nadere informatie

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar Nr.29 4 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 32 17 april 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 32 17 april 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 32 17 april 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

I.v.m. de kortere week volgende week, komt er donderdag 29 maart geen nieuwsbrief uit.

I.v.m. de kortere week volgende week, komt er donderdag 29 maart geen nieuwsbrief uit. No. 25, 22 maart 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Juf Demi. Kom in de Kring dienst zondag 15 oktober. Kom in de Kring Dorcas voedselactie. Kinderboekenweek. Nr.6 12 oktober 2017 schooljaar

Juf Demi. Kom in de Kring dienst zondag 15 oktober. Kom in de Kring Dorcas voedselactie. Kinderboekenweek. Nr.6 12 oktober 2017 schooljaar Nr.6 12 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nr.9 27 oktober 2016 schooljaar

Nr.9 27 oktober 2016 schooljaar Nr.9 27 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr juni 2016 schooljaar

Nr juni 2016 schooljaar Nr. 35 1 juni 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Nr.26 6 april 2017 schooljaar

Nr.26 6 april 2017 schooljaar Nr.26 6 april 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 17, 18 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr.8 13 oktober 2016 schooljaar

Nr.8 13 oktober 2016 schooljaar Nr.8 13 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.3 14 september 2017 schooljaar

Nr.3 14 september 2017 schooljaar Nr.3 14 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nu onze vereniging FIERS is gaan heten, is ook de layout van de nieuwsbrieven aangepast. We zijn er blij mee!

Nu onze vereniging FIERS is gaan heten, is ook de layout van de nieuwsbrieven aangepast. We zijn er blij mee! No.7, 19 oktober 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Een nieuwe layout voor de nieuwsbrief! Nu onze vereniging FIERS is gaan

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.34 15 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr april 2017 schooljaar

Nr april 2017 schooljaar Nr.27 13 april 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Nr. 28 26 maart schooljaar 2014-2015

Nr. 28 26 maart schooljaar 2014-2015 Nr. 28 26 maart schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Kind op Maandag. Ouderbijdrage

Kind op Maandag. Ouderbijdrage No. 7,29 november 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Kind op Maandag Tel je mee? Lucas 1: 5-56 Elk jaar brengen mensen in de

Nadere informatie

Nr.2 1 september 2016 schooljaar

Nr.2 1 september 2016 schooljaar Nr.2 1 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 33 19 mei 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 33 19 mei 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 33 19 mei 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nr maart 2017 schooljaar

Nr maart 2017 schooljaar Nr.24 23 maart 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december Nr.13 1 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Morgen, vrijdag 6 juli, krijgen de kinderen de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 10 en donderdag 12 juli mee naar huis.

Morgen, vrijdag 6 juli, krijgen de kinderen de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 10 en donderdag 12 juli mee naar huis. No. 34, 5 juli 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool, Briefjes

Nadere informatie

Nr februari 2016 schooljaar

Nr februari 2016 schooljaar Nr. 23 4 februari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr mei 2016 schooljaar

Nr mei 2016 schooljaar Nr. 32 12 mei 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Samenvatting ouderavond. Einde schoolfruit.

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Samenvatting ouderavond. Einde schoolfruit. No. 27, 12 april 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Kind op Maandag. Aanwezigheid Directie: Afscheid juf Christel. Belangrijke data komende periode. C.B.S. Willem Alexander

Kind op Maandag. Aanwezigheid Directie: Afscheid juf Christel. Belangrijke data komende periode. C.B.S. Willem Alexander No. 20, 3 juli 2019 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool, Kind

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016

Nieuwsbrief 5 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016 Nieuwsbrief 5 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016 Briefing Vanaf 4 januari start het team iedere ochtend om 7.50 uur met een briefing. Tijdens deze briefing worden de actualiteiten van de dag besproken. Om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Vanmiddag zijn alle kinderen vrij omdat het team een studiemiddag in Hardenberg heeft.

Vanmiddag zijn alle kinderen vrij omdat het team een studiemiddag in Hardenberg heeft. Nieuwsbrief 7 26 september 2013 Vlieg met ons mee! www.waschooldp.nl Hallo ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Burendag Waar een klein dorp groot in kan zijn! Waarschijnlijk is er nergens voor de burendag

Nadere informatie

Nr november 2016 schooljaar

Nr november 2016 schooljaar Nr.11 10 november 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Zodra er duidelijkheid is, laten we het weten. Dat kan zijn via de appgroepen of via de nieuwsbrief.

Zodra er duidelijkheid is, laten we het weten. Dat kan zijn via de appgroepen of via de nieuwsbrief. No. 19, 1 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr februari 2016 schooljaar

Nr februari 2016 schooljaar Nr. 24 11 februari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 Nieuwsbrief November 2016 Belangrijke data november: 09 november Intakeformulieren voor gesprekken 11 november Sint Maarten 14 november Week van de gesprekken.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Ouderavond maandag 22 mei

Ouderavond maandag 22 mei Nr.31 18 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

t nieuwskwartier Jarig!:

t nieuwskwartier Jarig!: t nieuwskwartier Agenda 27 november Start kernconcept Tijd & Ruimte 5 december Sinterklaas op school 6 december Studiedag Wijk West, alle kinderen zijn vrij 8 december Volgende nieuwsbrief Jarig!: 28 november:

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

We bedanken meester Jordy voor zijn inzet en wensen hem veel succes en plezier bij zijn nieuwe baan!

We bedanken meester Jordy voor zijn inzet en wensen hem veel succes en plezier bij zijn nieuwe baan! No. 29, 17 mei 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool, Broertje

Nadere informatie

Nr. 25 5 maart schooljaar 2014-2015

Nr. 25 5 maart schooljaar 2014-2015 Nr. 25 5 maart schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Ik wens iedereen veel goeds voor de toekomst en tot ziens! Lieve groet, juf Ciska

Ik wens iedereen veel goeds voor de toekomst en tot ziens! Lieve groet, juf Ciska Nr.10 27 3 november 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.35 22 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Nummer oktober 2018

Nummer oktober 2018 Agenda Nummer 05 11 oktober 2018 datum groepen activiteit 19 okt 1-2 rood en blauw Over een kleine mol (sporthal) 19 okt Alle groepen fietslichtcontrole 20-27 okt alle herfstvakantie 30 okt 7 Jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie