Banners Broker: Als particulier geld verdienen aan internetreclame

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Banners Broker: Als particulier geld verdienen aan internetreclame"

Transcriptie

1 Banners Broker: Als particulier geld verdienen aan internetreclame

2 Internetreclame: je vindt het overal

3 Hoe werkt internetreclame: Neem bijvoorbeeld Google. Google koopt ruimte op het internet.

4 Google verdeelt deze ruimte in kleine stukjes... en verhuurt deze aan adverteerders.

5 Google De totale $ jaaromzet van internet- advertenties Adverteerders bedraagt zo n 500 miljard dollar...

6 Diverse grote bedrijven: 1. Google 2. Facebook 3. Yahoo enz. enz. Ze werken allemaal op dezelfde manier......behalve Banners Broker.

7 Banners Broker geeft gewone mensen met gewone inkomens ook de kans om mee te profiteren van deze bron van inkomsten.

8 Waarom doet Banners Broker dit? 1. Ze willen snel groeien en bij de top 10 van internetbedrijven behoren Om snel te kunnen groeien is veel geld nodig Banken lenen niet meer zo gemakkelijk geld Veel particulieren hebben samen veel geld Banken geven weinig rente op spaargeld Als particulieren dus mee investeren, heeft Banners Broker het benodigde kapitaal en de particulier haalt veel meer rendement uit zijn geld dan bij de bank!

9 Banners Broker (BB) Eenvoudig systeem: je koopt via BB advertentieruimte, dit wordt door BB verhuurd. Winst wordt door BB met jou gedeeld!

10 BB $ $ particulier Adverteerders Bedrijven maken altijd reclame!

11 Het Banners Broker systeem Van het geld dat je investeert, koop je Panels Iedere panel die je koopt, is aan het einde van de looptijd HET DUBBELE WAARD

12 Er zijn 6 verschillende panels: Panel Gemiddelde looptijd Aankoopkost Panel Waarde op het einde vd looptijd bij instelling 50% Waarde op het einde vd looptijd bij instelling 100% Geel 5-6 weken $ 10,- Paars 8-9 weken $ 30,- Blauw weken $ 90,- Groen weken $ 270,- Rood weken $ 810,- Zwart ca. 10 mnd $ 2.430,- $ 10,- plus 1 nieuw panel 2 nieuwe panels $ 30,- plus 1 nieuw panel 2 nieuwe panels $ 90,- plus 1 nieuw panel 2 nieuwe panels $ 270,- plus 1 nieuw panel 2 nieuwe panels $ 810,- plus 1 nieuw panel 2 nieuwe panels $ 2.430,- plus 1 nieuw panel 2 nieuwe panels

13 De looptijd van de panels staat niet vast. De aangegeven looptijden zijn gebaseerd op het verleden en bieden geen garantie voor de toekomst.

14 Hoe te starten: Je hebt nodig: * iemand die je helpt met opstarten * een creditcard (of een regeling treffen met iemand anders die een creditcard heeft) * een computer met internet

15 Bij Banners Broker worden alle financiële transacties bijgehouden in de E-wallet. 1: de waarde van de panels als ze allemaal zijn volgelopen 2: de waarde die tot nu toe gerealiseerd is 3: het beschikbare bedrag in de E-wallet 4: specificatie van de transacties

16 Stap 1: E-wallet laden Creditcard nodig (Visacard of Mastercard) Max 4 x per 30 dagen dezelfde CC (Daarbij maakt het niet uit of je je eigen E-wallet laadt, of die van iemand anders.)

17 Stap 2: Starterspakket Je kunt maximaal 1 starterspakket per persoon aankopen. Er zijn 6 starterspakketten:

18 Geel Paars Blauw Groen Rood Zwart pakket pakket pakket pakket pakket pakket 1 Geel panel $ 10,- $ 10,- $ 10,- $ 10,- $ 10,- $ 10,- 1 Paars panel $ 30,- $ 30,- $ 30,- $ 30,- $ 30,- 1 Blauw panel $90,- $90,- $90,- $90,- 1 Groen panel $ 270,- $ 270,- $ 270,- 1 Rood panel $ 810,- $ 810,- 1 Zwart panel $ 2.430,- Adm.kost $ 15,- $ 15,- $ 15,- $ 15,- $ 15,- $ 15,- Totaal $ 25,- $ 55,- $ 145,- $ 415,- $ 1.225,- $ 3.655,- In euro's ca. 19,50 42,90 113,10 323,70 955,

19 Alle panels uit het starterspakket zijn zogenaamde Complimentary panels. Aan het einde van de 1e looptijd krijg je hiervoor nog geen geld, maar de panels splitsen zich in 2 nieuwe panels.

20 Alleen de 1e complimentary panel zet je op 100%. Dan krijg je nl. 2 nieuwe panels als de 1e is volgelopen. Deze nieuwe panels zijn de 2e complimentary. Deze zet je op 50%. Als ze zijn volgelopen, krijg je per panel 1 nieuw panel + $ 10,- uitgekeerd.

21 De complimentary panels, de panels uit je starterspakket, starten automatisch. Het kost je niets extra en je hoeft er niets voor te doen. Na het vollopen van de 2e complimentary panels, krijg je per panel één gewone panel + de waarde in $ van het betreffende panel uitgekeerd. Deze gewone panels moet je zelf activeren. Dit kost je traffics.

22 2 soorten Traffics: General Traffics : deze kun je aankopen Panel Benodigd aantal Traffics in Traffic pakketten. Geel Paars Traffic pakket kost $ 50,-. Dit bestaat uit Traffics + Blauw Groen Rood Zwart bonus-traffics = Traffics.

23 Traffic pakket = abonnement = maandelijkse verplichting Extra Traffics nodig? Ieder volgend pakket Traffics dat je koopt binnen dezelfde maand = nieuw abonnement!

24 Administratiekosten Standaard lid (= 1 traffic pakket p.mnd) $ 15,- p.mnd Premium lid (= 2 of meer traffic pakketten p.mnd of zwart panel) $ 100,- p.mnd.

25 Extra panels aankopen = sneller groeien Limiet: max. 5 panels per kleur Echter...

26 1 zwart --> 2 rood Hogere kleur aankopen 1 rood --> 2 groen = Rechten op lagere 1 groen --> 2 blauw kleuren opbouwen 1 blauw --> 2 paars 1 paars --> 2 geel

27 Slim beginnen: snelle en brede start Extra investering $ 230,- Hiervoor koop je: 1 paarse en 7 gele panels $ 100,- Traffic Pakket 1e en 2e maand $ 100,- Administratiekosten 2e en 3e maand $ 30,- Deze extra panels leveren voldoende geld op om vervolgens iedere maand de Trafficpakketten en de administratiekosten te betalen. Extra geld bijsteken is dan niet meer nodig!

28 In geval van een zwart pakket: Extra investering $ 450,- Hiervoor koop je: 2 paarse en 9 gele panels $ 150,- Traffic Pakket 1e en 2e maand $ 100,- Administratiekosten 2e en 3e maand $ 200,- Deze extra panels leveren voldoende geld op om vervolgens iedere maand de Trafficpakketten en de administratiekosten te betalen. Extra geld bijsteken is dan niet meer nodig!

29 Slim je geld laten groeien: Panels keren geld uit Nieuwe panels aankopen Meer panels = meer geld

30 Niet genoeg Traffics... Wat nu? 1. Extra Traffic Pakket kopen? --> let op: = extra abonnement! 2. Gewoon even geduld hebben Andere mensen opstarten = extra traffics

31 Geduld hebben...tot het weer zover is dat je maandelijkse Traffics aangekocht worden, en dan je panels activeren. Deze panels zijn gelijktijdig geactiveerd maar op een verschillende datum aangekocht. Je ziet dat het panel met de oudste aankoopdatum sneller volloopt. De verloren tijd wordt als het ware ingehaald.

32 Andere mensen opstarten: BB beloont jou met: * $ 5,00 per Traffic Pakket van je downline * Traffics voor je eigen panels * Rechten om panels te activeren

33 Rechten en Traffics = de helft Voorbeeld: downline activeert 2 x paars en 4 x geel. Jij krijgt zowel de rechten als de Traffics voor 1 x paars en 2 x geel. Dit is dus altijd kleurgebonden.

34 Total Traffic: = totaal aantal beschikbare Traffics General Traffics: te gebruiken voor iedere kleur afkomstig uit aangekochte Traffic Pakketten Color Banks: kleurgebonden Traffics afkomstig uit downline

35 De slang : de rechten op activering Door met muis op het aantal Traffics te gaan staan zie je het aantal panels waar je nog recht op hebt.

36 3 eisen om extra panels aan te kopen: 1. Rechten op activering 2. Geld in je E-wallet voor de aankoop 3. Traffics om je panel te activeren.

Banners Broker (inleiding) v1.6

Banners Broker (inleiding) v1.6 Banners Broker (inleiding) v1.6 Deze documentatie staat nergens op een website of op het internet. Hou deze documentatie persoonlijk op uw computer of iphone, print het eventueel af en gebruik het steeds

Nadere informatie

Banners Broker Snelle Start Handleiding

Banners Broker Snelle Start Handleiding Banners Broker Snelle Start Handleiding Dit document is gemaakt u jou te helpen om te starten in Banners Broker op een snelle manier. Gebruik dit document samen met de video s op de website of de video

Nadere informatie

Welkom bij de LikesXL Presentatie

Welkom bij de LikesXL Presentatie Welkom bij de LikesXL Presentatie Mike Deese - CEO Een presentatie van één van de grootste business modellen op internet / in de wereld in dit decennium... Inhoud Online adverteren Advertentie potentieel

Nadere informatie

Banners Broker Snelle Start Handleiding

Banners Broker Snelle Start Handleiding Banners Broker Snelle Start Handleiding Dit document is gemaakt u jou te helpen om te starten in Banners Broker op een snelle manier. Gebruik dit document is samenhang met de video s op de website of de

Nadere informatie

Wij zijn VDZ. Onze boodschap is helder: niemand regelt je geldzaken. beter dan wij. Dat is niet arrogant bedoeld, maar het uitgangspunt

Wij zijn VDZ. Onze boodschap is helder: niemand regelt je geldzaken. beter dan wij. Dat is niet arrogant bedoeld, maar het uitgangspunt Wij zijn VDZ. Onze boodschap is helder: niemand regelt je geldzaken beter dan wij. Dat is niet arrogant bedoeld, maar het uitgangspunt van onze dienstverlening. Deze tijd vraagt om transparantie. Wij regelen

Nadere informatie

Welkom Hoe start ik als Netwerk Member?

Welkom Hoe start ik als Netwerk Member? Welkom Hoe start ik als Netwerk Member? 2014 - november - versie 1 1 DEEL 1 Word klant DEEL 2 Hoe schrijf ik mij in als Netwerk Member? DEEL 3 Hoe werf ik Members? DEEL 4 Hoe werf ik Netwerk Members? 2014

Nadere informatie

MyClickWinners every click counts

MyClickWinners every click counts B02-2015 Informatie Memorandum MyClickWinners Datum laatste versie: 1 oktober 2015 Algemeen MyClickWinners is een online netwerkmarketingbedrijf waarmee iedereen de mogelijkheid heeft om op eenvoudige

Nadere informatie

Welkom Introductie Netwerk Member programma

Welkom Introductie Netwerk Member programma Welkom Introductie Netwerk Member programma 2014 - november - versie 1 1 DEEL 1 Wie is MOBICROSS? DEEL 2 MOBICROSS doet het anders DEEL 3 Het Netwerk Member programma DEEL 4 Het Netwerk Member Commissie

Nadere informatie

Meer Investplan. Meer Rendement. Meer Zekerheid. Meer Invest B.V. Boeingavenue 215 1119 PD Schiphol-Rijk E-mail: Info@meerinvest.

Meer Investplan. Meer Rendement. Meer Zekerheid. Meer Invest B.V. Boeingavenue 215 1119 PD Schiphol-Rijk E-mail: Info@meerinvest. Meer Rendement Meer Zekerheid Meer Invest B.V. Boeingavenue 215 1119 PD Schiphol-Rijk E-mail: Info@meerinvest.nl Kvk: 61887331 2 Onze Visie Uw opgebouwde kapitaal op de bank zetten loont tegenwoordig niet

Nadere informatie

GreenWin Messenger. THIS IS VERY EXITING! Beloond worden voor je contacten wat Skype en MSN niet doen..! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

GreenWin Messenger. THIS IS VERY EXITING! Beloond worden voor je contacten wat Skype en MSN niet doen..! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Inhoud: Introductie Lees aandachtig door Voorbeeld zoals het werkt De mogelijkheden Het GreenWin netwerk De Back Office Hoe te promoten Screen shots Stel dat je terug in de tijd kan gaan toen Skype werd

Nadere informatie

Menukaart. Ja, ik wil zonnepanelen op onze school. Welk initiatief is voor ons geschikt?

Menukaart. Ja, ik wil zonnepanelen op onze school. Welk initiatief is voor ons geschikt? Menukaart Ja, ik wil zonnepanelen op onze school. Welk initiatief is voor ons geschikt? Schooldakrevolutie Schreeuw met ons van de daken: we zullen niet rusten tot elke vierkante centimeter van onze schooldaken

Nadere informatie

vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile

vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile t-mobile cloud 10 bellen verzekering deezer music internet europa vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile Je bepaalt

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

Nieuwe doelgroep. Bereik een... Brochure: Product informatie. Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL OPTIMALISATIE IN PERFECTIE

Nieuwe doelgroep. Bereik een... Brochure: Product informatie. Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL OPTIMALISATIE IN PERFECTIE OPTIMALISATIE IN PERFECTIE Bereik een... Nieuwe doelgroep Brochure: Product informatie Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL Telefoon: +31 (0)316 712 453 Fax: +31 (0)84 725 9405 O E-mail: info@optimera.nl

Nadere informatie

Premium Special Report

Premium Special Report Premium Special Report The Leading Authority on Value Research 15 Juni 2010 Hoog dividend als alternatief voor obligaties De grote problemen die zijn ontstaan bij de banken tijdens de kredietcrisis, scheppen

Nadere informatie

Wij streven er naar om alle modellen op voorraad te hebben zodat we binnen 72 uur uw pinautomaat actief kunnen hebben en bij u kunnen plaatsen.

Wij streven er naar om alle modellen op voorraad te hebben zodat we binnen 72 uur uw pinautomaat actief kunnen hebben en bij u kunnen plaatsen. Vof. Schreuder s kassacentrum kan u snel en voordelig van een pinautomaat en bijbehorend payment-contract voorzien. Door gebruik te maken van het CCV-pay systeem kunnen we veel sneller en gemakkelijker

Nadere informatie

De Knab Participatie in het kort

De Knab Participatie in het kort De Knab Participatie in het kort De Knab Participatie in het kort Let op! De Knab Participatie in het kort geeft antwoord op vragen die je mogelijk hebt over de participatie. Als je overweegt om de Knab

Nadere informatie

Internet en Bellen met Interactieve TV van KPN FACTURATIE, BETALINGEN EN BEHEER VAN UW ACCOUNT

Internet en Bellen met Interactieve TV van KPN FACTURATIE, BETALINGEN EN BEHEER VAN UW ACCOUNT Internet en Bellen met Interactieve TV van KPN FACTURATIE, BETALINGEN EN BEHEER VAN UW ACCOUNT Inhoud Facturatie... 3 Betalingen... 5 Beheer van uw Account... 6 Verhuizing... 7 2 Facturatie Hoe kan ik

Nadere informatie

NOVAVIE COMPENSATIEPLAN

NOVAVIE COMPENSATIEPLAN NOVAVIE COMPENSATIEPLAN I. Algemene principes 1. Consulenten krijgen enkel commissie op verkochte goederen. 2. Consulenten krijgen géén commissie op het aanwerven van consulenten. 3. Alle verkoopsprijzen

Nadere informatie

Daarom kiest u voor RegioBank

Daarom kiest u voor RegioBank Daarom kiest u voor RegioBank Bij u in de buurt U bent geen rekeningnummer. U wordt altijd geholpen door iemand die u kent. Een complete bank Wij zijn een bank waar u terecht kunt voor betalen, sparen,

Nadere informatie

Betalen? Wij zijn uw bank.

Betalen? Wij zijn uw bank. Betalen? Wij zijn uw bank. 2 U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Met ons betaalpakket doet u dat op úw manier. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Pinnen, overboeken en betalen. Op

Nadere informatie

Betalen? Wij zijn uw bank.

Betalen? Wij zijn uw bank. Betalen? Wij zijn uw bank. U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Met ons betaalpakket doet u dat op úw manier. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Pinnen, overboeken en betalen. Op

Nadere informatie

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten.

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. In deze paper leer je: Wat een affiliate is Hoe je zo geld kunt verdienen Hoe je zelf een affiliate wordt Welke tools we hiervoor gebruiken

Nadere informatie

Boeken & Crofun. Vragen voor uitgevers,boekhandelaars,bibliotheken, auteurs en lezers. 26/04/13. De staat van het boek en crowdfunding

Boeken & Crofun. Vragen voor uitgevers,boekhandelaars,bibliotheken, auteurs en lezers. 26/04/13. De staat van het boek en crowdfunding De staat van het boek en crowdfunding Boeken & Crofun Wat is crowdfunding Wat is crowdfunding via Crofun Voorbeelden Nederland Voorbeelden Belgie Vragen voor uitgevers,boekhandelaars,bibliotheken, auteurs

Nadere informatie

Handleiding Deposito

Handleiding Deposito Handleiding Deposito Inhoud KNAB DEPOSITO... 3 1. Deposito openen... 3 1.1 Je inleg... 4 1.2 Looptijd... 4 1.3 Rente... 4 1.3.1 Hoe wordt de rente berekend?... 5 1.3.2 Wanneer wordt de rente uitgekeerd?...

Nadere informatie

Oudedagsvoorzieningen. LeefVrij

Oudedagsvoorzieningen. LeefVrij Oudedagsvoorzieningen LeefVrij Oudedagsvoorzieningen LeefVrij Uw lijfrenteverzekering komt binnenkort tot uitkering. Daar heeft u jaren premies of een koopsom voor betaald. Nu is de tijd gekomen om ervan

Nadere informatie

Hoofdstuk 2: Kom je ermee uit?

Hoofdstuk 2: Kom je ermee uit? Hoofdstuk 2: Kom je ermee uit? Een middagje shoppen. a 75 209 x 100% = 35,9%. b 209 : 3,72 = 56,18. Dus zij moet 57 uur werken om de nieuwe jas te kunnen kopen. c Zij had eerst kunnen sparen of zij had

Nadere informatie

Publisher Handleiding. Ga snel van start met uw eigen TradeDoubler account

Publisher Handleiding. Ga snel van start met uw eigen TradeDoubler account Publisher Handleiding Ga snel van start met uw eigen TradeDoubler account GETTING STARTED Deze handleiding helpt u om van start te gaan met uw eigen TradeDoubler account. Volg de onderstaande stappen om

Nadere informatie

ABC Analytics Handleiding

ABC Analytics Handleiding ABC Analytics Handleiding Online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker en je moet er in blijven investeren met het aantrekken van bezoekers door middel van campagnes, zoekmachine optimalisatie en social

Nadere informatie

Aandelenmarktspel. Handleiding Dealingroom. BitPress Educatie B.V. Amsterdam 2015, versie NL

Aandelenmarktspel. Handleiding Dealingroom. BitPress Educatie B.V. Amsterdam 2015, versie NL BitPress Educatie B.V. Amsterdam 2015, versie NL 1 Inleiding Het Aandelenmarktspel speelt zich af gedurende een week op de London Stock Exchange. De handelsweek loopt van maandag tot en met vrijdag en

Nadere informatie

Hypotheekrecht en - vormen

Hypotheekrecht en - vormen Hypotheekrecht en - vormen Wat is een hypotheek? Een hypotheek is in theorie een zekerheidsrecht. Wanneer u een hypotheek afsluit, geeft u het recht van hypotheek aan de geldverstrekker. Dit recht van

Nadere informatie

Welke soorten beleggingen zijn er?

Welke soorten beleggingen zijn er? Welke soorten beleggingen zijn er? Je kunt op verschillende manieren je geld beleggen. Hier lees je welke manieren consumenten het meest gebruiken. Ook vertellen we wat de belangrijkste eigenschappen van

Nadere informatie

Sparen. Omdat het nu groeit en u straks de vruchten plukt

Sparen. Omdat het nu groeit en u straks de vruchten plukt Sparen Omdat het nu groeit en u straks de vruchten plukt Bankier op uw manier Gemak en deskundigheid vormen samen de kern van onze dienstverlening. U beslist hoe en wanneer u uw bankzaken regelt: via het

Nadere informatie

Satelliet internet. Vanaf nu kunt ook u snel internetten

Satelliet internet. Vanaf nu kunt ook u snel internetten Satelliet internet Vanaf nu kunt ook u snel internetten Satelliet internet Internet via de satelliet is een volwaardig vervanger voor traag internet geworden. Satellietservice Noord-Holland heeft verschillende

Nadere informatie

de aandelenkoopregeling voor Randstad-medewerkers

de aandelenkoopregeling voor Randstad-medewerkers de aandelenkoopregeling voor Randstad-medewerkers good to know you de aandelenkoopregeling voor Randstad-medewerkers: deel mee in ons succes! Randstad is sterk verbonden met haar zakelijke en sociale omgeving.

Nadere informatie

1. Lees de tekst met het stappenplan. Kom je nog moeilijke woorden tegen in de tekst? Gebruik dan de woordhulp.

1. Lees de tekst met het stappenplan. Kom je nog moeilijke woorden tegen in de tekst? Gebruik dan de woordhulp. Tekst lezen 1. Lees de tekst met het stappenplan. Kom je nog moeilijke woorden tegen in de tekst? Gebruik dan de woordhulp. 2. Er staan een aantal moeilijke woorden in de tekst. Hieronder staat een rijtje.

Nadere informatie

Gebruikersgids. Buy Way is de uitgever van de bpost bank MasterCard.

Gebruikersgids. Buy Way is de uitgever van de bpost bank MasterCard. Gebruikersgids Buy Way is de uitgever van de bpost bank MasterCard. De bpost bank MasterCard is gekoppeld aan een kredietopening van onbepaalde duur, verleend door Buy Way Personal Finance nv (BTW BE 0400.282.277

Nadere informatie

Koopgarant. Kopen met korting en terugkoopgarantie van bestaande bouw

Koopgarant. Kopen met korting en terugkoopgarantie van bestaande bouw Koopgarant Kopen met korting en terugkoopgarantie van bestaande bouw Een koopwoning binnen handbereik Vanaf 2008 zijn de huizenprijzen flink gedaald. Daardoor is ook voor starters een koopwoning binnen

Nadere informatie

Privacy instellingen in ios 9! Dit zijn de privacy instellingen van ios 9 die je moet weten.

Privacy instellingen in ios 9! Dit zijn de privacy instellingen van ios 9 die je moet weten. Privacy instellingen in ios 9! Dit zijn de privacy instellingen van ios 9 die je moet weten. 1 Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 2 Waarom hebben we dit gemaakt?... 3 De instellingen en de gevolgen

Nadere informatie

De Hypotheek. De Hypotheekrente. Rentevastperiode. Wat is een hypotheek? Wat zijn de kosten van mijn lening? Variabele rente

De Hypotheek. De Hypotheekrente. Rentevastperiode. Wat is een hypotheek? Wat zijn de kosten van mijn lening? Variabele rente De Hypotheek Je gaat een woning kopen en hebt hiervoor een lening nodig van de bank. In deze toelichting proberen wij je inzichtelijk te maken wat een hypotheek is en wat de meest voorkomende vormen zijn.

Nadere informatie

bonus Nieuw bonus bonus

bonus Nieuw bonus bonus Nieuw Maandelijkse inleg vanaf 50,- Géén verplichte minimum looptijd Spreiding over de 25 populairste hoofdfondsen Minder gevoelig voor de risico s van koersschommelingen Gratis tot 10% oplopende Wat gaat

Nadere informatie

Uw dagelijkse bankzaken snel en makkelijk regelen

Uw dagelijkse bankzaken snel en makkelijk regelen Uw dagelijkse bankzaken snel en makkelijk regelen SNS Regio Bank Betaalpakketten Uw dagelijkse bankzaken snel en makkelijk regelen SNS Regio Bank Betaalpakketten SNS Regio Bank introduceert vanaf 1 september

Nadere informatie

11,50 excl. BTW per afschrift

11,50 excl. BTW per afschrift Tarievenoverzicht Betalingsverkeer Zakelijk Staal Rekening Zakelijk Euro Vreemde Valuta Rekening Zakelijk Pakketprijs Transactiekosten Zie overzicht Zie overzicht Betaalpas Zie betaalpas n.v.t. Creditcard

Nadere informatie

[zelf op te maken en in te vullen > denk hierbij aan het tonen van een foto en/of logo van de bank, je naam etc.

[zelf op te maken en in te vullen > denk hierbij aan het tonen van een foto en/of logo van de bank, je naam etc. Beschrijving Deze gastles gaat over inzicht krijgen in je inkomen en uitgaven. Jongeren moeten zorgen dat ze inkomen hebben. Anders is het lastig om een eigen leven in te vullen. Zakgeld, kleedgeld, baantje,

Nadere informatie

"Innovatieve oplossingen voor een financieel onbezorgde toekomst"

Innovatieve oplossingen voor een financieel onbezorgde toekomst "Innovatieve oplossingen voor een financieel onbezorgde toekomst" Theo Krins, Manager Vermogensadvies Maurik de Groot, Manager Pensioen oktober 2014 AGENDA Theo Krins Risico-scanner Nabestaanden Polis

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

Maandbeleggen. Ook met een klein bedrag. Geen aankoopkosten. Betere spreiding. Flexibel. Van punt tot punt sneller naar je doel

Maandbeleggen. Ook met een klein bedrag. Geen aankoopkosten. Betere spreiding. Flexibel. Van punt tot punt sneller naar je doel Maandbeleggen Van punt tot punt sneller naar je doel Ook met een klein bedrag Geen aankoopkosten Betere spreiding Flexibel Elke maand dichter bij je doel Je legt geld opzij voor later. Om een onvergetelijke

Nadere informatie

Promotie/reclamepakketten

Promotie/reclamepakketten Promotie/reclamepakketten 2014/2015 Inhoudsopgave I. beunited Network... 3 II. www.bitterballenborrel.nl... 4 III. www.borrelnieuws.nl... 5 IV. Combinatietarieven... 6 V. Item inbrengen voor bij de verloting...

Nadere informatie

Limited Speeders zijn nieuwe beleggingsproducten waarmee u met een nog grotere hefboom kunt beleggen. Doordat het financieringsniveau gelijk is aan

Limited Speeders zijn nieuwe beleggingsproducten waarmee u met een nog grotere hefboom kunt beleggen. Doordat het financieringsniveau gelijk is aan Limited Speeders Limited Speeders zijn nieuwe beleggingsproducten waarmee u met een nog grotere hefboom kunt beleggen. Doordat het financieringsniveau gelijk is aan het stop loss-niveau, en deze niveaus

Nadere informatie

De Knab Visa Card in het kort

De Knab Visa Card in het kort De Knab Visa Card in het kort De Knab Visa Card in het kort Gemakkelijk en veilig betalen in binnen- en buitenland. Dat kan met de Knab Visa Card. Of je nu een etentje in een restaurant afrekent of een

Nadere informatie

Pensioen Continu Plan

Pensioen Continu Plan Pensioen Continu Plan Een nettolijfrente oplossing Voor werknemers met een salaris boven 100.000 Per 1 januari 2015 gelden er belangrijke nieuwe regels voor pensioen. Hierdoor bouwen veel werknemers minder

Nadere informatie

Veilig beleggen in hypothecaire kredieten

Veilig beleggen in hypothecaire kredieten BSTICHTING WAARBORGFONDS HYPOTHECAIRE KREDIETEN Informatie voor beleggers Veilig beleggen in hypothecaire kredieten Tot ruim 7% gegarandeerd rendement De banken verdienen gemiddeld 3,5% op hypotheken en

Nadere informatie

Studeren in 2015-2016. Check je geld! Wat je moet weten over studiekosten. www.wijzeringeldzaken.nl

Studeren in 2015-2016. Check je geld! Wat je moet weten over studiekosten. www.wijzeringeldzaken.nl Studeren in 2015-2016 Check je geld! Wat je moet weten over studiekosten www.wijzeringeldzaken.nl Alles over studeren en geldzaken op een rij: Zorgen over geld, daar zit niemand op te wachten. Zeker niet

Nadere informatie

Overeenkomst en voorwaarden Roodstand

Overeenkomst en voorwaarden Roodstand Overeenkomst en voorwaarden Roodstand Inhoud JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 3 VOORWAARDEN ROODSTAND... 4 1. Wat hoort er bij roodstand?... 4 2. Hoe werkt roodstand?... 4 3. Je betaalt rente... 5 4. Wij geven

Nadere informatie

2. Sparen, lenen en beleggen

2. Sparen, lenen en beleggen 37 2. Sparen, lenen en beleggen Droomt u ook wel eens van een mooi huis dat u in een advertentie ziet staan? Hoeveel zou dat per maand kosten aan hypotheek? U kunt natuurlijk direct naar uw bank of de

Nadere informatie

Te Koop: Dieetforum.nl

Te Koop: Dieetforum.nl Te Koop: Dieetforum.nl (21.435 unieke bezoekers per maand, 5.000 euro PASSIEVE inkomsten per jaar, 5 jaar oude site) Bij deze bieden wij Dieetforum.nl te koop aan. Wij hebben deze site gekocht in November

Nadere informatie

Productwijzer ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening met variabele- en vaste rente Augustus 2015

Productwijzer ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening met variabele- en vaste rente Augustus 2015 Productwijzer ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening met variabele- en vaste rente Augustus 2015 Gouden Handdruk Opbouwrekening 1. Waarvoor is de Gouden Handdruk Opbouwrekening bedoeld? 2. Welke ontslagvergoeding

Nadere informatie

Laadstation HomeCharger

Laadstation HomeCharger Laadstation HomeCharger Met de HomeCharger laadt u uw auto eenvoudig, snel en veilig thuis op. De HomeCharger kan aan de muur gemonteerd worden, maar ook op een paal en is leverbaar in zeven standaard

Nadere informatie

U betaalt rente voor uw hypotheek. Hoe komt deze rente tot stand?

U betaalt rente voor uw hypotheek. Hoe komt deze rente tot stand? U betaalt rente voor uw hypotheek. Hoe komt deze rente tot stand? 1 Inhoud Wat is een hypotheek precies? 3 Goed om even te weten. 6 2 Wat is een hypotheek precies? U heeft een hypotheek. Dat is een geldlening.

Nadere informatie

Kopen met korting en terugkoopgarantie van bestaande bouw

Kopen met korting en terugkoopgarantie van bestaande bouw Kopen met korting en terugkoopgarantie van bestaande bouw De huizenprijzen zijn tot 2008 enorm gestegen. Daardoor lijkt een koopwoning vooral voor starters onbereikbaar. Om u als kandidaat-koper te helpen,

Nadere informatie

Algemene informatie hypotheken (starter)

Algemene informatie hypotheken (starter) Algemene informatie hypotheken (starter) Wij zetten de belangrijkste begrippen voor u op een rijtje: Hypotheekvormen... 2 Annuïteitenhypotheek... 2 Lineaire hypotheek... 2 Leningvormen... 2 Doorlopend

Nadere informatie

Wat moet ik weten als ik een hypotheek kies?

Wat moet ik weten als ik een hypotheek kies? Wat moet ik weten als ik een hypotheek kies? Ga niet over één nacht ijs... 1 Hoeveel kan ik lenen?... 2 Vaste of variabele rente?... 3 Rente kort of lang vastzetten?... 4 Hoogte van de rente... 4 Hoe zit

Nadere informatie

Welke hypotheek past bij mijn persoonlijke en financiële situatie?

Welke hypotheek past bij mijn persoonlijke en financiële situatie? Welke hypotheek past bij mijn persoonlijke en financiële situatie? Stappenplan Wat voor hypotheek past bij mij EEN ONDERNEMING VAN ABN AMRO BANK N.V. WELKE HYPOTHEEK PAST BIJ MIJ? Je hebt je pijlen gericht

Nadere informatie

Wij kunnen zeggen dat er een drietal manieren zijn als jij bij de banken niet terecht kunt.

Wij kunnen zeggen dat er een drietal manieren zijn als jij bij de banken niet terecht kunt. 19. Kapitaal en kredietverlening 19.1.Kapitaal Kapitaal aantrekken is belangrijk voor jouw onderneming. Wij kunnen zeggen dat er een drietal manieren zijn als jij bij de banken niet terecht kunt. De 3

Nadere informatie

geregistreerd in de Republiek Gambia onder het nummer: 88889116 alle banklicenties zijn toegekend en de Swiftcode is aangevraagd

geregistreerd in de Republiek Gambia onder het nummer: 88889116 alle banklicenties zijn toegekend en de Swiftcode is aangevraagd TOEKOMST MARVIN BANK LTD is een particuliere bank en beschikt wereldwijd over vele adviseurs en managers met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van financieel aantrekkelijke oplossingen. De bank levert

Nadere informatie

Oefenexamen rekenen 3F - 2013

Oefenexamen rekenen 3F - 2013 1. Op tijd op school Als je 10 minuten doet over 2,5 km, fiets je dus 2,5 x 6 = 15 km/uur Je legt in totaal 9 km op dit tempo af. 9 is 3 / 5 van 15, dus je doet daar ook 3 / 5 van een uur over: 60/5 =

Nadere informatie

Guy Coenen. 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk

Guy Coenen. 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk Guy Coenen 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk 2015 Inleiding Hoe kun je van huis uit geld verdienen met je computer? Wat zijn de beste manieren om freelance bij te verdienen? In

Nadere informatie

VOA STARTERSBORREL 10 MEI 2012

VOA STARTERSBORREL 10 MEI 2012 VOA STARTERSBORREL 10 MEI 2012 Begrotingen en bedrijfsprognoses Begroting Wat is een begroting? Een overzicht van de te verwachten inkomsten en uitgaven over een bepaalde periode. Zeker als starter maakt

Nadere informatie

Het kopen en financieren van een woning

Het kopen en financieren van een woning Het kopen en financieren van een woning Beste heer/mevrouw, U staat op het punt om een (nieuwe) woning te kopen. Het kan zijn dat u zich als starter op de markt begeeft en dus voor het eerst een woning

Nadere informatie

Vara - Kassa 3 Resultaten Aflevering 3 Financiën 1 22 mei 2007

Vara - Kassa 3 Resultaten Aflevering 3 Financiën 1 22 mei 2007 Vara - Kassa 3 Resultaten Aflevering 3 Financiën 1 22 mei 2007 1 onderzoeksgegevens mogen alleen gebruikt worden onder vermelding van YoungVotes en de VARA Factsheet Jongeren en Financiën Jongeren betalen

Nadere informatie

Michiel Verbeek, januari 2013

Michiel Verbeek, januari 2013 Michiel Verbeek, januari 2013 1 2 Eens of oneens? De bankiers zijn schuldig aan de kredietcrisis. De huidige economische crisis is het gevolg van de kredietcrisis van 2008. Als een beurshandelaar voor

Nadere informatie

Euronext.liffe. Inleiding Optiestrategieën

Euronext.liffe. Inleiding Optiestrategieën Euronext.liffe Inleiding Optiestrategieën Vooraf De inhoud van dit document is uitsluitend educatief van karakter. Voor advies dient u contact op te nemen met uw bank of broker. Het is verstandig alvorens

Nadere informatie

Voorblad Wat is geld?

Voorblad Wat is geld? Voorblad Wat is geld? Hieronder staan allerlei vragen over geld Beantwoord ze eerst zelf. Je bespreekt de antwoorden met de leraar. De opdrachten met * zijn extra. Heb jij weleens iets geruild met iemand?

Nadere informatie

Binnenkort heb je een afspraak met één van onze adviseurs. Om je goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij informatie van je nodig.

Binnenkort heb je een afspraak met één van onze adviseurs. Om je goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij informatie van je nodig. het klantprofiel Binnenkort heb je een afspraak met één van onze adviseurs. Om je goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij informatie van je nodig. Waarom een klantprofiel? Het klantprofiel heeft als

Nadere informatie

Wat zijn de financiële risico s van een belegging in aandelen in DIM Vastgoed? DIM Vastgoed N.V.

Wat zijn de financiële risico s van een belegging in aandelen in DIM Vastgoed? DIM Vastgoed N.V. Deze financiële bijsluiter is bijgewerkt tot en met 13 juni 2005. Bij of krachtens wet voorgeschreven productinformatie over een belegging in aandelen in Over de financiële bijsluiter Voor producten als

Nadere informatie

Kostenoverzicht ING betaalproducten particulieren. Omdat u wilt weten waar u aan toe bent

Kostenoverzicht ING betaalproducten particulieren. Omdat u wilt weten waar u aan toe bent Kostenoverzicht ING betaalproducten particulieren Omdat u wilt weten waar u aan toe bent Alle kosten op een rij Kiest u voor voordelig bankieren? Dan zit u goed bij de ING. Met dit kostenoverzicht weet

Nadere informatie

De investeringsanalyse

De investeringsanalyse Het programma van vandaag: het investeringsproject de cashflow het gemiddelde rendement de terugverdientijd de netto contante waarde Adele 1 Investeringsbeslissingen Waarom investeren? We verwachten winst

Nadere informatie

Ontslagvergoeding? Ontdek uw mogelijkheden. Contant uitbetalen Verzekeren Banksparen Stamrecht BV

Ontslagvergoeding? Ontdek uw mogelijkheden. Contant uitbetalen Verzekeren Banksparen Stamrecht BV Ontslagvergoeding? Ontdek uw mogelijkheden Contant uitbetalen Verzekeren Banksparen Stamrecht BV Ontslagvergoeding? Ontdek uw mogelijkheden Bedrijven moeten in economisch moeilijke tijden soms kostenbesparende

Nadere informatie

STARTSTART START. vertel maar hoe u het hebben wilt De nieuwe abonnementen voor ondernemers

STARTSTART START. vertel maar hoe u het hebben wilt De nieuwe abonnementen voor ondernemers vertel maar hoe u het hebben wilt De nieuwe abonnementen voor ondernemers Met T-Mobile heeft u altijd het abonnement dat het beste op uw behoefte is afgestemd. Stuurt u alleen af en toe een e-mail of geeft

Nadere informatie

PRIJSLIJST EINDKLANTEN DOMEINNAMEN EN SHARED WEBHOSTING

PRIJSLIJST EINDKLANTEN DOMEINNAMEN EN SHARED WEBHOSTING PRIJSLIJST EINDKLANTEN DOMEINNAMEN EN SHARED WEBHOSTING Extensie Land Looptijd Excl. p/j Incl. p/j.be België 1 jaar 15,00 18,15.biz Internationaal 1 jaar 15,00 18,15.co.uk* Groot-Brittannië 2 jaar 15,00

Nadere informatie

Het verdriet kunt u hen niet besparen. De kosten wel.

Het verdriet kunt u hen niet besparen. De kosten wel. Het verdriet kunt u hen niet besparen. De kosten wel. kosten noch zorgen voor uw nabestaanden Families bijstaan tijdens een van de moeilijkste momenten in hun leven. Dat is de specialiteit van DELA. We

Nadere informatie

België Nederland 2.0. Een digitale vergelijking

België Nederland 2.0. Een digitale vergelijking België Nederland 2.0 Een digitale vergelijking België -Nederland België -Nederland Top 10 sites Nederland Top 10 sites België Online advertising Europa 14,7 miljard euro + 4,9% in 2009 (2008 + 20%) 18%

Nadere informatie

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan te bieden op uw website of elders. U kunt zelfs maandelijkse

Nadere informatie

Pensioen Continu Plan nettolijfrente Voor de periode ná uw pensioendatum

Pensioen Continu Plan nettolijfrente Voor de periode ná uw pensioendatum Pensioen Continu Plan nettolijfrente Voor de periode ná uw pensioendatum Aanvulling van partner- en ouderdomspensioen voor werknemers met een salaris boven 100.000 Sinds 1 januari 2015 gelden er belangrijke

Nadere informatie

Vermogen: geld Kapitaal (aandelen, obligaties, leningen (lange termijn))

Vermogen: geld Kapitaal (aandelen, obligaties, leningen (lange termijn)) www.jooplengkeek.nl Vermogensmarkt De markt: vraag en aanbod Vermogen: geld Kapitaal (aandelen, obligaties, leningen (lange termijn)) Vermogen is een ruimer begrip dan geld. Een banksaldo is ook vermogen.

Nadere informatie

Slim omgaan met geld

Slim omgaan met geld Slim omgaan met geld Deel 1 Oorzaken en financieel overzicht. Dit werkboek is van: Datum: 1 Copyright - Drukke Moeders Marijke Minten Welkom Drukke Moeders Online Cursus Financiën Werkboek Dit is een werkboek

Nadere informatie

Rentepunten Zo werkt het

Rentepunten Zo werkt het Rentepunten Zo werkt het Rentepunten Bij veel spaarrekeningen van de ING ontvangt u naast rente ook Rentepunten. Met die gratis Rentepunten kunt u heel voordelig aan kopen doen in onze Rentepuntenwinkel.

Nadere informatie

Bijlage VMBO-KB 2004 ECONOMIE CSE KB ECONOMIE VBO-MAVO-C. tijdvak 1. 400009-1-639-545b

Bijlage VMBO-KB 2004 ECONOMIE CSE KB ECONOMIE VBO-MAVO-C. tijdvak 1. 400009-1-639-545b Bijlage VMBO-KB 2004 tijdvak 1 ECONOMIE CSE KB ECONOMIE VBO-MAVO-C 400009-1-639-545b EVEN VERDER SURFEN informatie 1 Van de website van een postorderbedrijf SET-AANBIEDING breedbeeld TV bijpassend tv-meubel

Nadere informatie

Supersnel glasvezelnetwerk voor Aalburg binnen handbereik

Supersnel glasvezelnetwerk voor Aalburg binnen handbereik Supersnel glasvezelnetwerk voor Aalburg binnen handbereik Supersnel glasvezelnetwerk voor Aalburg binnen handbereik Glasvezel: voor hele gemeenschap, ook in buitengebieden en bedrijventerreinen Open structuur:

Nadere informatie

Presentatie zonnestroom installatie voor buurtstichting Gelaarsde Kat- Reiskameraad te Eindhoven. d.d. 27 februari 2013

Presentatie zonnestroom installatie voor buurtstichting Gelaarsde Kat- Reiskameraad te Eindhoven. d.d. 27 februari 2013 Presentatie zonnestroom installatie voor buurtstichting Gelaarsde Kat- Reiskameraad te Eindhoven d.d. 27 februari 2013 Natuurlijke Dienstverlening energie Eco Solutions opwekking Nederland uit zon BV Ecosol

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Financieel Fit

Dienstverleningsdocument Financieel Fit Dienstverleningsdocument Financieel Fit Adres : Postbus : 315, 2650 AH, Berkel en Rodenrijs Telefoon : 06-23110490 Fax : Email : info@financieelfit.com Internet : www.financieelfit.com Op afspraak : Maandag

Nadere informatie

Fiscale voordelen bij aanschaf van zonnepanelen in 2016

Fiscale voordelen bij aanschaf van zonnepanelen in 2016 Fiscale voordelen bij aanschaf van zonnepanelen in 2016 Investeren in zonne-energie is voor veel ondernemers een slimme keuze. U bespaart niet alleen jaarlijks op uw energiekosten, u profiteert als ondernemer

Nadere informatie

Iwan. Bisschopstraat. Leeuwarden. Arjen Goodijk. Bisschopstraat 24. 8921AZ Leeuwarden

Iwan. Bisschopstraat. Leeuwarden. Arjen Goodijk. Bisschopstraat 24. 8921AZ Leeuwarden Iwan Arjen Goodijk Bisschopstraat Bisschopstraat 24 Leeuwarden 8921AZ Leeuwarden Inleiding Je hebt online de energiebespaarscan van jouw huis aangevraagd. Je wilt dus weten hoe jij kunt besparen op energiekosten.

Nadere informatie

SPEL VAN DE GOUDEN EEUW - LESMATERIAAL

SPEL VAN DE GOUDEN EEUW - LESMATERIAAL Amsterdam in 1594, aan het begin van de Gouden Eeuw. De Nederlandse kunst, wetenschap en vooral de economie bloeien op. Ondernemers krijgen nieuwe kansen en kunnen steeds grotere investeringen doen. De

Nadere informatie

Droomhuis op het oog? De gemeente helpt u graag!

Droomhuis op het oog? De gemeente helpt u graag! 1 Droomhuis op het oog? De gemeente helpt u graag! U wilt een huis kopen of bouwen in Biezenmortel, Esch, Haaren of Helvoirt? Een goed besluit! Maar met dit besluit bent u er wellicht nog niet. Een huis

Nadere informatie