Banners Broker (inleiding) v1.6

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Banners Broker (inleiding) v1.6"

Transcriptie

1 Banners Broker (inleiding) v1.6 Deze documentatie staat nergens op een website of op het internet. Hou deze documentatie persoonlijk op uw computer of iphone, print het eventueel af en gebruik het steeds als je het nodig hebt. Plaats het niet op een website maar bewaar het op een persoonlijke plaats zodat je het steeds kan gebruiken als je het nodig hebt. Meer info bij Joost via Zonder mijn uitdrukkelijke toestemming mag dit document niet verspreid worden naar andere personen. Gelieve dit te respecteren aub! Mail dit document AUB niet rond naar je ganse contactenlijst maar gebruik het ENKEL bij een persoonlijk contact of gesprek. Dit is een erg strenge voorwaarde voor het gebruik van dit document. Eenmaal je bent geregistreerd als Bannersbroker-agent, dan pas krijg je je uniek exemplaar van dit PDF-document (met jouw contactgegevens, referentielinks, ) Voor alle vragen kan je steeds bij mij terecht. Groetjes Joost Link: (om je als agent te registreren)

2 1. Het verhaal Veel mensen zijn op zoek naar een bijverdienste of een manier om een bijkomend inkomen op te bouwen. Slechts weinige vinden iets waar ze echt geld mee kunnen verdienen. Stop met zoeken ;-) Banners Broker biedt jou de unieke kans aan om een bijkomend (passief) inkomen op te bouwen! BannersBroker is GEEN Multi-Level-Netwerkmarketingbedrijf zoals Herbalife, Amway s, OrganoGold, Tupperware, Forever Living Products, Xango, 4Life, of Webstar. Je hoeft je dus niet bezig te houden met producten aan te kopen voor eigen consumptie of verkoop van producten of het verwerven van een downline van mensen waarmee je in team moet samenwerken waarop jij dan een bonus verdient. Dit is alleszins goed nieuws voor mensen die slechte ervaringen hebben met Multi-Level-Marketing-bedrijven (ook afgekort MLM-bedrijven of onterecht pyramidesystemen genoemd) Ikzelf ben begonnen op 28 juni 2012 met een inzet van $260 en nu precies 6 maand later heb ik reeds dit behaald. $450 kan ik meteen afhalen met een soort kredietkaart, $3085 heb ik al over de zes maand verdiend (maar terug gebruikt om panelen aan te kopen) en alles samen (panelen en geld) krijgen we een totaalbedrag van maar liefst $4440. Dit is mogelijk als je niemand inschrijft en als je gedurende zes maand lang efficiënt werkt. Uiteraard krijg je alle hulp van mij en zijn er regelmatig samenkomsten in Vlaanderen waar je terecht kan met al je vragen. Maar hoedanook het is en blijft een goeie investering!!!

3 Afbeelding van mijn ewallet (portefeuille) na 6 maand BannersBroker: Geld afhalen kan je met de (aan te vragen) BannersBroker-MasterCard die je via de ewallet dient op te laden. Je kan deze kaart gebruiken in alle winkels, restaurants of gewoon geld afhalen aan de bankautomaat.

4 2. Wat is Banners Broker Bedenk eens hoeveel miljarden euro s of dollars wordt omgezet door enkel het plaatsen van reclameboodschappen (banners) op websites zoals google, gmail, windows live messenger, facebook, Er worden echt miljarden euro s of dollars mee verdiend, en jij kan daar ook een stukje van verdienen dankzij BannersBroker. Je hoeft geen bedrijven aan te spreken, je hoeft geen advertentieruimte te huren want BannersBroker doet het allemaal voor jou. Jij krijgt enkel een werkinstrument (backoffice genoemd) waarbij je banners (panelen genoemd) gaat verbinden met websites (trafiek genoemd). De backoffice lijkt bijna op een soort virtueel computerspel waarbij jij met kleurtjes speelt, kleurtjes aankoopt en verhandelt. Maar een virtueel computerspel waar er effectief veel geld mee te verdienen valt! Enja ik kan ervan meespreken (ook was ik in het begin argwanend tegenover dit concept) BannersBroker is een Canadees online adverteerbedrijf, opgericht in oktober BannersBroker biedt affiliates de mogelijkheid om hun business op het internet te promoten en op hetzelfde ogenblik geld te verdienen door reclame-inkomsten. Affiliate is engels voor filiaal. Binnen de internetmarketing heeft dit woord een speciale betekenis gekregen. Een affiliate is hier een partner die - tegen een bepaalde vergoeding - door middel van links op zijn/haar website zorgt voor een stroom bezoekers naar de website van de affiliategever = de adverteerder.

5 BannersBroker plaatst de advertenties op hun uitgebreide advertentienetwerk en als affiliate verdien jij de aankoop van je advertentiepakket maal twee (de investering) terug, volledig passief! Je hebt zelfs geen eigen website nodig om geld te kunnen verdienen met BannersBroker en je hoeft zelfs geen eigen downline (groep mensen onder je) op te bouwen. Je hoeft ook geen producten te verkopen of zelf te consumeren. Enkele minuten per dag of per enkele dagen op de pc volstaat, waar je ook bent en wanneer je tijd hebt of wilt vrijmaken. 3. Hoe werkt Banners Broker Het principe is eenvoudig. Banners Broker koopt in zeer grote volumes advertentieruimte en verkoopt deze advertentieruimte aan de hoogste bieder. Jij kan een stukje van die advertentieruimte huren in de vorm van banner impressies, visueel voorgesteld door een paneel wat een belangrijk woord is bij Banners Broker. De advertentieruimte die jij huurt wordt gebruikt om advertenties van andere adverteerders te tonen.

6 Een deel van het geld dat die adverteerders aan Banners Broker betalen krijg jij terug. Jij verdient tweemaal de waarde van je paneel!!! 4. Wat is een Package Zodra je als agent aangemeld bent kan je beginnen met geld verdienen met Banners Broker. Hoe je jezelf registreert als agent staat onderaan dit document. Registratie kan ook steeds gebeuren tijdens een persoonlijke afspraak met mij waar ik het één en ander kan uitleggen. Een persoonlijke ontmoeting is het meest aangeraden. Als startende agent heb je een package nodig, of in het Nederlands vertaald een starterspakket. Er zijn zes verschillende packages waaruit je kan kiezen. Zo is er een pakket voor ieders budget: Afhankelijk van het pakket dat jij kiest krijg je meer of minder panels. Een overzicht van de verschillende pakketten staat hierboven afgebeeld. De

7 prijs staat in blauw aangeduid en een mogelijke opbrengst staat in het rood aangeduid. Een geel pakket wordt eigenlijk NOOIT aangeraden. Bij grote voorkeur een blauw pakket en indien je er echt voor wilt gaan een groen pakket. Ik koos in juni 2012 voor een blauw pakket (investering $145 + $115 = $260) en gedurende zes maanden hebben al mijn panelen mij duizenden dollars opgebracht dewelke ik opnieuw heb gebruikt om panelen aan te kopen tijdens deze zes maanden en $340 heb ik gewoon in mijn portefeuille zitten. (waarmee ik bijvoorbeeld kan gaan eten of afhalen aan een bancontact-automaat ofwel opnieuw investeren in nieuwe panelen) Op deze figuur zie je mijn huidige toestand op donderdag 27 december 2012 en dit na 6 maanden. Ik ben gestart op 28 juni 2012 met een blauw pakket + 5 gele panelen. (zie meer uitleg in een verder hoofdstuk) De duurdere starterspakketten rood en zwart worden niet echt aangeraden tenzij je veel geld kan missen in de beginperiode en snel wilt groeien. Mijn

8 advies is absoluut niet doen maar onderaan dit document nauwgelet de instructies volgen om een maximale winstgevende start te maken. De starterspakketten bevatten: Geel pakket: bevat 1 geel panel en het maandelijkse abonnement Paars pakket: bevat 1 geel panel, 1 paars panel en het maandelijkse abonnement Blauw pakket: bevat 1 geel panel, 1 paars panel, 1 blauw panel en het maandelijkse abonnement Groen pakket: bevat 1 geel panel, 1 paars panel, 1 blauw panel, 1 groen panel en het maandelijkse abonnement Rood pakket: bevat 1 geel panel, 1 paars panel, 1 blauw panel, 1 groen panel, 1 rood panel en het maandelijkse abonnement Zwart pakket: bevat 1 geel panel, 1 paars panel, 1 blauw panel, 1 groen panel, 1 rood panel, 1 zwart panel en het maandelijkse abonnement OPGELET: Je kan maar één keer een starterspakket kopen en activeren, dus kies je pakket dus zorgvuldig! Je vindt veel meer informatie in hoofdstuk Wat is een Paneel Een paneel (of in het Engels panel) is een visuele voorstelling van de advertentieruimte die je als agent huurt bij Banners Broker. Er zijn 6 verschillende kleuren panels. Elk panel heeft een verschillende prijs en doorlooptijd.

9 Zo ziet een panel eruit: Elk panel dat je aankoopt, inbegrepen in je pakket of afzonderlijk aangekocht of gekregen, verdubbelt in waarde nadat een paneel gekwalificeerd wordt door het paneel te starten (een actie die jij als agent moet uitvoeren) Een Geel Panel heeft een waarde van $10 en levert je als het klaar is $20 op (of $10 en een nieuw geel panel) Een Paars Panel heeft een waarde van $30 en levert je als het klaar is $60 op (of $30 en een nieuw paars panel) Een Blauw Panel heeft een waarde van $90 en levert je als het klaar is $180 op (of $90 en een nieuw blauw panel) Een Groen Panel heeft een waarde van $270 en levert je als het klaar is $540 op (of $270 en een nieuw groen panel) Een Rood Panel heeft een waarde van $810 en levert je als het klaar is $1620 op (of $810 en een nieuw rood panel) Een Zwart Panel heeft een waarde van $2430 en levert je als het klaar is $4860 op (of $2430 en een nieuw zwart panel)

10 De tijd die nodig is om je paneel te voltooien is de tijd waarop de adverteerder als zijn advertenties gekregen heeft op JOUW stukje advertentieruimte, en heel belangrijk om te weten is dat de aflooptijd verschilt voor elk paneel. Het voltooien van een paneel noemen we cappen. Hieronder vind je een indicatie van de gemiddelde doorlooptijden: Geel Panel: ongeveer 3 tot 4 weken Paars Panel: ongeveer 4 tot 5 weken Blauw Panel: ongeveer 5 tot 6 weken Groen Panel: ongeveer 6 tot 8 weken Rood Panel: ongeveer 10 tot 12 weken Zwart Panel: ongeveer 25 tot 30 weken (tot soms bijna een jaar) Op de volgende pagina grafisch voorgesteld in een tabelletje.

11 Aanschafprijs Loopt vol bij Geel paneel $ 10 $ 20 Paars paneel $ 30 $ 60 Blauw paneel $ 90 $ 180 Groen paneel $ 270 $ 540 Rood paneel $ 810 $ Zwart paneel $ $ Het is duidelijk dat gele panelen het snelst aflopen maar het minst opbrengen (ofwel $20 ofwel $10+nieuw geel paneel) 6. Wat is een Traffic Pack Om je panels te kwalificeren (lees: te starten) heb je traffic (verkeer) nodig. Behalve voor de complimentary panels die in je starterspakket zitten. Deze kunnen meteen opgestart worden. Het verkeer dat je nodig hebt om je panels te starten, kan je aanschaffen door middel van een Traffic Pack. Eén Traffic Pack kost $50 en bevat traffiek. Sinds de herfst van 2012 wordt automatisch voor jou elke maand één traffiek pack gekocht en gaat er $50 af van je spaarpot maar krijg je honderdduizend eenheden traffiek die je dan kan gebruiken om panelen op te starten. Voor de ervaren gebruiker: koop zelf geen extra traffiek packs want wie twee of meerdere traffiek packs in dezelfde maand koopt wordt premium member waardoor de maandelijkse fee van $15 stijgt naar$100. Laat

12 het systeem elke maand automatisch een trafiekpack van 100K kopen (behalve de eerste keer, zie hoofdstuk 10). 7. Wat zijn Sales Credits Als nieuwe gebruiker wordt aangeraden dit hoofdstuk over te slaan. Dit hoofdstuk is eigenlijk enkel voor de meer ervaren gebruiker. Ga als beginner best meteen naar hoofdstuk 9 en lees later eens dit hoofdstuk. Voor alle pakketen en panels die een agent/affiliate (persoon die jij aangebracht hebt) koopt krijg je salescredits. Deze kan je gebruiken om je panels te activeren. Je kan dit het best vergelijken met een beloning voor elke persoon die je in je downline inschrijft. Voor één geel panel krijg jij 2,500 sales credits. Voor één paars panel krijg jij 7,500 sales credits. Voor één blauw panel krijg jij 22,500 sales credits. Voor één groen panel krijg jij 67,500 sales credits. Voor één rood panel krijg jij 202,500 sales credits. Voor één zwart panel krijg jij 607,500 sales credits.

13 Voor een pakket krijg je de som van de verschillende panels die in dat pakket zitten. 8. Wat zijn Macropoints Als nieuwe gebruiker wordt aangeraden ook dit hoofdstuk over te slaan. Dit hoofdstuk is eigenlijk enkel voor de meer ervaren gebruiker. Ga als beginner best meteen naar hoofdstuk 9 en lees later eens dit hoofdstuk. Banners Broker riep het systeem met macropoints in het leven om te vermijden dat sommige agenten grote hoeveelheden kleine panels (geel, paars, etc ) zouden kopen omdat deze sneller klaar zijn en zo op korte termijn veel geld te verdienen. Het systeem van de macropoints beperkt het aantal panels dat je kan kopen en zorgt dat je een gezonde balans van verschillende kleuren panels hebt. Het is belangrijk dit systeem goed te begrijpen, zeker als je niet van plan bent andere agenten aan te brengen. De cijfers in deze voorbeelden zijn enkel gebaseerd op het activeren van panels door Traffic Packs te gebruiken. Het systeem met Macropoints verhindert dat iemand die pas start met Banners Broker en die enkel een passief inkomen wil opbouwen, ineens honderden gele panels kan kopen (vermits deze sneller klaar zijn) en deze kan activeren met Traffic Packs, om zo snel veel geld te verdienen. Wanneer je start mag je van elk panel er vijf activeren. Behalve zwarte panels, die kan je onbeperkt activeren. (nvdr: alhoewel hierover nog enige

14 discussie is) De panels uit je (gekocht) startpakket, zijn hier niet bij inbegrepen want deze zijn reeds geactiveerd. Op de onderstaande afbeelding krijg je een zicht van je beschikbare macropoints. Deze zijn een vijfvoud van het traffic dat je nodig hebt om deze panels te activeren. Voor een geel panel heb je 5,000 Traffic nodig. Je mag er 5 activeren dus je hebt in totaal 25,000 Macropoints. (=5 x 5,000) Voor een paars panel heb je 15,000 Traffic nodig. Je mag er 5 activeren dus je hebt in totaal 75,000 Macropoints. (=5 x 15,000) Voor een blauw panel heb je 45,000 Traffic nodig. Je mag er 5 activeren dus je hebt in totaal 225,000 Macropoints. (=5 x 45,000) Voor een groen panel heb je 135,000 Traffic nodig. Je mag er 5 activeren dus je hebt in totaal 675,000 Macropoints. (=5 x 135,000) Voor een rood panel heb je 405,000 Traffic nodig. Je mag er 5 activeren dus je hebt in totaal 2,025,000 Macropoints. (=5 x 405,000) Voor een zwart panel heb je 1,215,000 Traffic nodig. Je mag er zoveel van activeren als je wil. (nvdr: er is momenteel bij ons heel wat twijfel en onzekerheid over deze regel) Hoe krijg je nu meer Macropoints voor een bepaalde kleur? Deze materie is eigenlijk enkel voor de heel ervaren gebruiker. Als beginner is het beter dit voorlopig over te slaan en meteen naar hoofdstuk 9 te gaan. Een ervaren gebruiker word je al binnen enkele maanden, een heel ervaren gebruiker vaak maar na een jaar waarbij je vaak naar de info-avonden, georganiseerd door Banners Broker, komt.

15 Laten we als voorbeeld nemen dat je geen macropoints meer hebt om gele panelen te mogen activeren. Dan activeer je een paars paneel en dan krijg je 10,000 macropoints om gele panelen te kunnen activeren. De verhouding is altijd 2 op 1. Voor elk paars paneel dat je activeert krijg je 10,000 macropoints voor gele panelen. Voor elk blauw paneel dat je activeert krijg je 30,000 macropoints voor paarse panelen. Voor elk groen paneel dat je activeert krijg je 90,000 macropoints voor blauwe panelen. Voor elk rood paneel dat je activeert krijg je 270,000 macropoints voor groene panelen. Voor elk zwart paneel dat je activeert krijg je 810,000 macropoints voor rode panelen. Dus met andere woorden, werk steeds van zwart naar geel bij het activeren van panels.

16 9. Panelen kwalificeren Om je panelen te activeren (starten) moet je ze eerst kwalificeren met trafiek. Je kan je panelen op verschillende manier kwalificeren: met Sales Credits (verkrijg je door je downline) met Traffic Packs (verkrijg je door aankoop traffic packs) Om een geel paneel te kwalificeren (opstarten) heb je 5,000 Traffic of Sales Credits nodig. Om een paars paneel te kwalificeren (opstarten) heb je 15,000 Traffic of Sales Credits nodig. Om een blauw paneel te kwalificeren (opstarten) heb je 45,000 Traffic of Sales Credits nodig. Om een groen paneel te kwalificeren (opstarten) heb je 135,000 Traffic of Sales Credits nodig. Om een rood paneel te kwalificeren (opstarten) heb je 405,000 Traffic of Sales Credits nodig. Om een zwart paneel te kwalificeren (opstarten) heb je 1,215,000 Traffic of Sales Credits nodig.

17 Je kan geen traffic en sales credits combineren. Heb je bijvoorbeeld 2,500 traffic en 2,500 sales credits, dan kan je deze NIET combineren om zo toch een geel panel te activeren. Opgelet: de panelen (comp1 en comp2) die in je starterspakket zitten zijn reeds gekwalificeerd. Je dient ze wel eventueel nog op te starten! Dit panel (comp 1) is automatisch gekwalificeerd. Dit panel (comp 2) is automatisch gekwalificeerd.

18 10. Hoe je registreren als B.B.-agent? Wellicht bevat dit document nu nog teveel informatie voor jou als kennismaking. Dit klopt. Maar dit hoofdstuk 10 is het allerbelangrijkste als beginner. Start zo snel mogelijk met Banners Broker waarbij je niet alles hoeft te begrijpen. Je panelen lopen en brengen geld op terwijl jij al doende (met mijn hulp of tijdens meetings) meer en meer leert kennen van het systeem van BannersBroker. Dit was ook mijn ervaring! Hoe sneller eraan beginnen, hoe sneller je geld gaat verdienen dat je dan kan gebruiken om nieuwe panelen aan te kopen. De methode hieronder uitgelegd is de snel-start-methode die door ervaring van bestaande gebruikers werd uitgevonden als de best mogelijke manier om met Banners Broker te starten. Je kan altijd mij uitnodigen om je te begeleiden stap voor stap bij deze registratie als Banners Broker agent. Je hebt dan enkel een pc of laptop aangesloten op internet en een VisaCard of MasterCard nodig. De registratie als BannersBroker-agent kan door het aankopen van een starterspakket. Er worden twee starterspakketten aangeraden.

19 Gebruik de link: om je als agent te registreren. Gebruik je echte adres want dit zal gecontroleerd worden (dit omdat er veel misbruik is door registratie van valse agenten door bedrieglijke en soms onbestaande mensen) Nadat je account is aangemaakt dien je met je gebruikersnaam en paswoord aan te melden (in te loggen). Je bent nu reeds een Banners Broker agent maar je dient nog een starterspakket aan te kopen. Je kan starten met een blauw pakket + 5 gele panelen maar ook met een blauw pakket + 5 gele panelen + 5 paarse panelen Blauw pakket + 5 gele panelen: Er wordt aangeraden bij de aankoop van een blauw pakket in plaats van $145 een bedrag van $260 te investeren. De extra $115 dient dan om vijf gele panelen aan te kopen (een geel paneel kost $10, dus dat wordt $10 x 5 = $50), en de overblijvende $65 dient dan om een trafiekpack van $50 aan te kopen en de $15 is de maandelijkse fee of lidgeld. Maar geen paniek, je vijf gele panelen zullen tegen dan reeds afgelopen zijn en je zult $50 verdiend hebben. Dezelfde redenering geldt ook bij een groen pakket. Het groen pakket kost $415, vijf gele panelen kosten $50, het traffiek-pack $50 en het lidgeld $15: Blauw pakket + 5 gele panelen + 5 paarse panelen: Er wordt aangeraden bij de aankoop van een blauw pakket in plaats van $145 een bedrag van $360 te investeren. De extra $205 dient dan om vijf gele panelen aan te kopen (een geel paneel kost $10, dus dat wordt $10 x 5 = $50), om vijf paarse panelen aan te kopen (een paars paneel kost $30, dus dat wordt $30 x 5 = $150), en de overblijvende $65 dient dan om een

20 trafiekpack van $50 aan te kopen en de $15 is de maandelijkse fee of lidgeld. Maar geen paniek, je vijf gele panelen zullen tegen dan reeds afgelopen zijn en je zult $50 verdiend hebben. In de tweede maand zullen ook je paarse panelen aflopen en zal je nog extra $150 verdienen) Dezelfde redenering geldt ook bij een groen pakket. Het groen pakket kost $415, vijf gele panelen kosten $50, het traffiek-pack $50 en het lidgeld $15: zonder 5 extra paarse panelen: Blauw: $145 + ($50 + $50 + $15) = $145 + $115 = $260 (ongeveer 196) Groen: $415 + ($50 + $50 + $15) = $415 + $115 = $530 (ongeveer 400) met 5 extra paarse panelen: Blauw: $145 + ($50 + $150 + $50 + $15) = $145 + $115 = $410 (ongeveer 310) Groen: $415 + ($50 + $150 + $50 + $15) = $415 + $115 = $680 (ongeveer 515) Je bent dus nu opnieuw ingelogd als Bannersbroker-agent en je ziet een soort back-office met allemaal menu tjes. De betekenis hiervan zal je in de komende maanden wel ontdekken maar eerst moet het starterspakket aangekocht worden. Kies in het menu Ewallet => Fund E-wallet want we moeten geld met onze Visakaart of Masterkaart opladen naar onze spaarpot (wallet). Klik daarna op allied wallet en hier kunnen we dan ons gewenst bedrag opladen. Het systeem echter vraagt bij elke transactie 5% en een minimum oplading van $100 dollar.

21 Maak nu uw keuze: Ga je voor een blauw pakket met 5 gele panelen: $145 + $115 = $260 Ga je voor een groen pakket met 5 gele panelen: $415 + $115 = $530 Ga je voor een blauw pakket met 5 gele en 5 paarse panelen: $145 + $265 = $410 Ga je voor een groen pakket met 5 gele en 5 paarse panelen: $415 + $265 = $680 De 5% voor het Wallet-systeem bereken je door het bedrag te delen door 0,95 Ga je voor een blauw pakket met 5 gele panelen: $145 + $115 = $260 =+5%=> $274 Ga je voor een groen pakket met 5 gele panelen: $415 + $115 = $530 =+5%=> $558 Ga je voor een blauw pakket met 5 gele en 5 paarse panelen: $145 + $265 = $410=+5%=> $432 Ga je voor een groen pakket met 5 gele en 5 paarse panelen: $415 + $265 = $680=+5%=> $716 Vul nu het bedrag 274 of 558 (of indien met 5 paarse panelen respectievelijk 432 of 716) in naast de zin Enter below the amount you wish to be charged: en klik erna op de blauwe knop Load ewallet. Registreer je als New Wallet User (maar dit account ga je later wellicht niet meer nodig hebben tenzij je later nog extra geld wenst op te laden naar Banners Broker maar in de praktijk zal dit nooit voorkomen)

22 Na voltooien van de hele procedure staat er nu geld in je spaarpot of ewallet. Ofwel $274 ofwel $558 (of met paars: $432 of $716). Indien er nog cijfers na de komma staan, niet van aantrekken. De Advertising Credits (Available to Spend) moet dus op 260 of 430 of met paars: 432 of 716) staan. Nu gaan we het starterspakket aankopen. Klik op Purchase => Packages. Kies ofwel een blauw pakket ofwel een groen pakket ofwel en klik onderaan op de blauwe knop Buy Now. De volgende stap is je starterspakket activeren (starten). Kies in het menu Manage Inventory => View packages. Hier zie je jouw starterspakket, naargelang de keuze een blauwe en een groene. Activeer dit pakket en bevestig. Nu gaan we vijf extra gele panelen (en eventueel ook vijf extra paarse panelen indien je hiervoor koos) kopen want die brengen zeer snel geld op

23 omdat zij een erg korte doorlooptijd hebben. Kies in het menu Purchase => Purchase Panels en kies 5 gele panels zoals getoond op deze figuur en klik erna onderaan midden op de blauwe knop Buy Now en bevestig. Nu heb je dus 5 extra gele panelen gekocht. Doe nu hetzelfde voor eventueel 5 extra paarse panelen. Deze panelen dienen nu gestart te worden. Hiervoor heb je een trafiekpack nodig want om panelen te mogen starten heb je verkeer (bezoekers) nodig. Kies in het menu Purchase => Purchase Traffic Pack Subscriptions en zet rechts van de zin Please select how many Traffic Pack Subscriptions you would like to purchase een cijfer 1. Daarna klik je op de blauwe knop Add Subscription en vink alles aan en bevestig. Dit is de enige keer dat je een trafiekpack op deze manier koopt. Vanaf nu gaat het automatisch. Per maand inschrijving gaat er automatisch $50 van je spaarpot en krijg je trafiek-eenheden.

24 Heel belangrijk is dat je nu je gele panelen opstart want anders gaan ze uiteraard geen geld opbrengen. Kies zoals getoond in de figuur de menu Manage Inventory => Yellow => Unqualified Panels Zet voor elk van de vijf gele panelen de volgende stappen: - zet elk geel paneel van het type 'Purchased' op 50% - click op de qualify button - click nadien op de get impressions knop Maar blijf van de COMP1 en COMP2-panelen. COMP1 moet je op 100% laten staan en COMP2 moet je altijd op 50% laten staan. Idem voor de paarse panelen indien deze werden aangekocht.

25 Proficiat! Je bent begonnen met geld te verdienen Gezien de doorlooptijd van een geel paneel ongeveer 20 dagen duurt, kan je dus de eerste 20 dagen van je lidmaatschap gewoon maar naar je panelen kijken. Na ongeveer 20 dagen zal elk geel paneel een nieuw geel paneel opbrengen en $10 in je ewallet, dus 5 keer $10 is $50. De volgende maand zullen ook (indien je hiervoor koos) de 5 paarse panelen aflopen. Elk paars paneel zal een nieuw paars paneel opbrengen en $30. Je zult dus vijf keer $30 verdienen. Wie voor 5 gele panelen koos, heeft na ongeveer 3-4 weken $30 verdiend. Wie voor 5 gele en 5 extra paarse panelen koos, heeft na ongeveer 3-4 wekend $30 en een week en een paar dagen erna $150 verdiend, dus tesamen $180 Tijdens de eerste maanden kan je rustig dit document herlezen, uitleg vragen, naar de door Banners Broker georganiseerde meetings komen en intussen lopen je panelen langzaam af. Geel Panel: ongeveer 3 tot 4 weken Blauw Panel: ongeveer 5 tot 6 weken Groen Panel: ongeveer 6 tot 8 weken Als een paneel afloopt krijg je geld maar ook een nieuw paneel (repurchased type). Nu is de kunst om met panelen, trafiek en dergelijke te spelen en je verdiende geld steeds opnieuw te gebruiken om nieuwe panelen aan te kopen. Meer ervaring opdoen kan ook door samen te komen

26 met mij en met andere mensen van Banners Broker die in Vlaanderen actief zijn. Je krijgt na inschrijving als bannersbrokeragent enkel support als je bent ingeschreven via deze link: Ben je via iemand anders ingeschreven, dan krijg je GEEN support van ons! Je kan gerust de tutorial filmpjes bekijken op de Banners Broker backoffice (na ingelogd te zijn) en mooi je eigen panelen zien lopen. Meer info bij Joost via Zonder mijn uitdrukkelijke toestemming mag dit document niet verspreid worden naar andere personen behalve als jij een persoonlijk exemplaar met jouw referentielinks kreeg. Gelieve dit te respecteren aub!

Banners Broker Snelle Start Handleiding

Banners Broker Snelle Start Handleiding Banners Broker Snelle Start Handleiding Dit document is gemaakt u jou te helpen om te starten in Banners Broker op een snelle manier. Gebruik dit document samen met de video s op de website of de video

Nadere informatie

Banners Broker Snelle Start Handleiding

Banners Broker Snelle Start Handleiding Banners Broker Snelle Start Handleiding Dit document is gemaakt u jou te helpen om te starten in Banners Broker op een snelle manier. Gebruik dit document is samenhang met de video s op de website of de

Nadere informatie

Banners Broker: Als particulier geld verdienen aan internetreclame

Banners Broker: Als particulier geld verdienen aan internetreclame Banners Broker: Als particulier geld verdienen aan internetreclame Internetreclame: je vindt het overal Hoe werkt internetreclame: Neem bijvoorbeeld Google. Google koopt ruimte op het internet. Google

Nadere informatie

uitleg Profitclicking

uitleg Profitclicking Uitleg PROFITCLICKING Stap 01 Een Profitclicking account aanmaken Stap 02 Profitclicking Account bevestigen Stap 03 Inloggen bij Profitclicking Stap 04 Jou profiel aanpassen in Profitclicking Stap 05 Payprocessor(s)

Nadere informatie

SNELLE GIDS WWW.GEOLIVES.COM. Zich voor geolives.com inschrijven. Onze software oplossingen. Hoe kunt u met Geolives PC Editor starten?

SNELLE GIDS WWW.GEOLIVES.COM. Zich voor geolives.com inschrijven. Onze software oplossingen. Hoe kunt u met Geolives PC Editor starten? Geolives SNELLE GIDS WWW.GEOLIVES.COM 1. Zich voor geolives.com inschrijven 2. Op uw account inloggen 3. Onze software oplossingen 4. Hoe kunt u met Geolives PC Editor starten? 5. Hoe kunt u met Geolives

Nadere informatie

Uitleg MindBodyOnline

Uitleg MindBodyOnline Uitleg MindBodyOnline Wat is MindBodyOnline? Inhoud Hoe werkt MindBodyOnline via de website? Hoe werkt MindBodyOnline via de mobiele app? Wat is MindBodyOnline? Wat is MindBodyOnline? Een online systeem

Nadere informatie

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten.

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. In deze paper leer je: Wat een affiliate is Hoe je zo geld kunt verdienen Hoe je zelf een affiliate wordt Welke tools we hiervoor gebruiken

Nadere informatie

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan te bieden op uw website of elders. U kunt zelfs maandelijkse

Nadere informatie

Stap 1: je eigen website registreren & activeren

Stap 1: je eigen website registreren & activeren Stap 1: je eigen website registreren & activeren Je eigen website registeren We gaan nu echt aan de slag en gaan in een mum van tijd onze eigen website reeds hebben gestart. Je eigen website is niet meer

Nadere informatie

C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen

C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen STAP 1: website Surf naar www.c-minecultuurcentrum.be en klik rechts onder online ticketing op Bestel hier je ticket

Nadere informatie

Handleiding korfbal.be - Opleidingen

Handleiding korfbal.be - Opleidingen Handleiding korfbal.be - Opleidingen Dit is de handleiding voor het gebruik van het onderdeel Opleidingen door bezoekers en geregistreerde gebruikers. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND March 30, 2015 Auteur:

Nadere informatie

Handleiding oudernetwerk vzw de ouders

Handleiding oudernetwerk vzw de ouders Handleiding oudernetwerk vzw de ouders Deze handleiding geeft een overzicht van wat je kan doen in het oudernetwerk. Hoe registreer je? Hoe log je in? Bij welke kanalen sluit je aan? Hoe maak je een eigen

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 02) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Klik op onderstaande link om uw account te activeren. Activeer gebruikersaccount

Klik op onderstaande link om uw account te activeren. Activeer gebruikersaccount 1 ONLINE RESERVEREN HOE DOE JE DAT? STAP 1 Hoe registreren. Of je nu een ticket voor een voorstelling van Palethe, een optie voor het huren van een locatie voor Palethe of het sportcentrum de Bemvoort

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

De Zes Strategieën Van Andre Jansen Voor Gegarandeerde Winst!

De Zes Strategieën Van Andre Jansen Voor Gegarandeerde Winst! De Zes Strategieën Van Andre Jansen Voor Gegarandeerde Winst! Ik hoef niet eens te weten hoevéél de koers stijgt of daalt. Als je me zou tegen komen op straat en me zou vragen hoe het met de dollar gaat-

Nadere informatie

1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour?

1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour? FAQ BIKETOUR 2015 1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour? 2. Hoe kan ik mijn profielpagina delen met anderen? 3. Hoe kan ik mijn profielfoto wijzigen? 4. Hoe kan ik de naam

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

Handleiding Informat. v1.0

Handleiding Informat. v1.0 Handleiding Informat v1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Afspraken... 3 2. Aanmelden... 3 3. Afwezigheden invullen... 5 3.1 Afwezigheden code Z, B, R, D... 5 3.1.1 Inbrengen... 5 3.1.2 Wijzigen...

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

NOVAVIE COMPENSATIEPLAN

NOVAVIE COMPENSATIEPLAN NOVAVIE COMPENSATIEPLAN I. Algemene principes 1. Consulenten krijgen enkel commissie op verkochte goederen. 2. Consulenten krijgen géén commissie op het aanwerven van consulenten. 3. Alle verkoopsprijzen

Nadere informatie

Werkwijze Licenties Use2Day

Werkwijze Licenties Use2Day Werkwijze Licenties Use2Day Versie: 1.1 Laatste wijziging: 23 december 2008 Website: www.use2day.nl Informatie: Info@Use2Day.nl Copyright: 2008 Use2Day Inhoudsopgave 1 Versiehistorie... 3 2 Algemeen...

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor organisators

Handleiding website SVNL voor organisators Handleiding website SVNL voor organisators Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

Gevorderd Geld Verdienen Met Internet

Gevorderd Geld Verdienen Met Internet Gevorderd Geld Verdienen Met Internet Zonder enige kosten/moeilijkheden Copyright 2009: "Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd/aangepast zonder toestemming van de auteur. 1 Hee! Bedankt dat je mijn

Nadere informatie

Welkom bij Digicel Online Top Up

Welkom bij Digicel Online Top Up 1 Welkom bij Digicel Online Top Up Welkom en bedankt voor het kiezen van Digicel Online Top Up, de snelste en gemakkelijkste manier om top up te versturen naar landen in de Caribische regio. Onze website

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Datum test: dinsdag 8 april 2014 Schrijven review: donderdag 10 april 2014

Datum test: dinsdag 8 april 2014 Schrijven review: donderdag 10 april 2014 Datum test: dinsdag 8 april 2014 Schrijven review: donderdag 10 april 2014 Getest met: Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195) op 4G netwerk KPN Android versie: 4.2.2 Mijn Hi Beta versie: 3.0.0 build 95 Als

Nadere informatie

Module 3 De nieuwe lerarenkit biedt extra mogelijkheden 3 Wil je meer weten? Ga naar helpdesk.plantyn.com of mail helpdesk@plantyn.

Module 3 De nieuwe lerarenkit biedt extra mogelijkheden 3 Wil je meer weten? Ga naar helpdesk.plantyn.com of mail helpdesk@plantyn. Scoodle is een gratis platform, ontwikkeld door Plantyn. Met Scoodle vermindert de planlast aanzienlijk en krijg je als leerkracht alles in handen om het digitale materiaal bij een Plantynmethode naar

Nadere informatie

Affligem gaat online! De (school)opvang voor je kinder(en) kan via de website https://webshopaffligem.recreatex.be geboekt en opgevolgd worden.

Affligem gaat online! De (school)opvang voor je kinder(en) kan via de website https://webshopaffligem.recreatex.be geboekt en opgevolgd worden. Beste ouder Affligem gaat online! De (school)opvang voor je kinder(en) kan via de website https://webshopaffligem.recreatex.be geboekt en opgevolgd worden. In de toekomst zal je enkel nog via deze website

Nadere informatie

Welkom bij de LikesXL Presentatie

Welkom bij de LikesXL Presentatie Welkom bij de LikesXL Presentatie Mike Deese - CEO Een presentatie van één van de grootste business modellen op internet / in de wereld in dit decennium... Inhoud Online adverteren Advertentie potentieel

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC De Herbakker Eeklo. Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC De Herbakker Eeklo. Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1 Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie CC De Herbakker Eeklo Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, We raden u aan om gebruik te maken

Nadere informatie

RECORD BANK RECORD BANK MOBILE

RECORD BANK RECORD BANK MOBILE RECORD BANK RECORD BANK MOBILE 1 1. INLEIDING Hebt u een iphone of ipad, een Android smartphone of tablet? Dan bankiert u waar u maar wilt, met de Record Bank Mobile app. Superhandig en volledig gratis!

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

Stap 2: informatie op je website / weblog plaatsen

Stap 2: informatie op je website / weblog plaatsen Stap 2: informatie op je website / weblog plaatsen We hebben nu samen onze eigen persoonlijke website (blog) aangemaakt en we hebben ons eigen adres gekregen. Maar er staat eigenlijk nog totaal niets op

Nadere informatie

Handleiding MyUnifiedPost

Handleiding MyUnifiedPost Handleiding MyUnifiedPost Welkom in de papierloze wereld van MyUnifiedPost! Deel I: Registratie- en activatieprocedure Versie Datum laatste update 2.0 27 november 2009 Inhoud 1. Ik heb nog geen account

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN BIBLIOTHEEK

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN BIBLIOTHEEK HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN BIBLIOTHEEK Wil je je online inschrijven voor de activiteiten van de bibliotheek? Lees dan zeker deze handleiding! Vooraleer je vol overgave begint aan je bestelling,

Nadere informatie

WillebrordusDemos Sportvereniging KvK.nr: 40280237. Opgericht 1 november 1919 Postbank: 29.62.560. Postbus 8739, 4820 BA Breda CLUBGOUD CLUBGOUD 1

WillebrordusDemos Sportvereniging KvK.nr: 40280237. Opgericht 1 november 1919 Postbank: 29.62.560. Postbus 8739, 4820 BA Breda CLUBGOUD CLUBGOUD 1 CLUBGOUD CLUBGOUD 1 Paradijspas Met de Paradijspas kun je bij lokale partners en webwinkels spaartegoed opbouwen. Deze handleiding legt uit hoe je de Paradijspas kunt koppelen aan het spaarprogramma Clubgoud.

Nadere informatie

Inleiding...2. 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3. 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4

Inleiding...2. 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3. 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4 Manual MyBTN Inhoud Inleiding...2 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4 2.1 De standaard inbox openen...4 2.2 De inbox...5 2.3 Labels

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Handleiding RealHosting Controle Paneel

Handleiding RealHosting Controle Paneel Handleiding RealHosting Controle Paneel Inloggen. Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social

Nadere informatie

HANDLEIDING SPELLEIDER

HANDLEIDING SPELLEIDER HANDLEIDING SPELLEIDER HANDLEIDING SPELLEIDER Dus jij wil de spelleider van The Target zijn? Super! Dan ben je de baas van het spel, en verantwoordelijk voor de opstart. Jij moet de andere teams vertellen

Nadere informatie

Inhoud Handleiding Steam... 1 1. Steam installeren... 2 2. Steam Key Activeren... 6

Inhoud Handleiding Steam... 1 1. Steam installeren... 2 2. Steam Key Activeren... 6 Handleiding Steam Deze handleiding zal je helpen met het downloaden en installeren van Steam. Daarnaast lees je ook hoe jij jouw product code moet activeren in Steam. Inhoud Handleiding Steam... 1 1. Steam

Nadere informatie

MEDIA NAV navigatiesysteem Handleiding voor het downloaden van content via internet

MEDIA NAV navigatiesysteem Handleiding voor het downloaden van content via internet MEDIA NAV navigatiesysteem Handleiding voor het downloaden van content via internet Dit document beschrijft hoe u de software of content van uw navigatiesysteem kunt bijwerken. De screenshots die in deze

Nadere informatie

Een SMS versturen via Spryng

Een SMS versturen via Spryng Een SMS versturen via Spryng 23/05/2014 Mireille Devriese, Karlien Hollanders, Stijn De Jaeger Gebruikershandleiding Versienummer software : 47 Revisienummer handleiding : 1 Datum: 23 mei 2014 Adres Corilus

Nadere informatie

Handleiding: inschrijven voor de Missiodag

Handleiding: inschrijven voor de Missiodag Ik probeer mijn parochie/federatie in te schrijven, maar het lukt niet. Wat moet ik doen? Volg deze handleiding! Het inschrijven voor de Missiodag gebeurt via de administratieve site van IJD: 'Regi' (www.regi.ijd.be).

Nadere informatie

Starthandleiding voor administrator

Starthandleiding voor administrator Deze starthandleiding is bedoeld voor administrators van sportclubs die Team-in-Touch willen gaan gebruiken. Met deze handleiding kunt u een eerste begin maken met het beheren van uw teams, de clubinformatie

Nadere informatie

Online zelfregistratie

Online zelfregistratie Online zelfregistratie Het nieuwe zelfregistratieproces maakt het voor u als aspirant ABO nog eenvoudiger om u te registreren en een eigen business te gaan bouwen. U kunt zelf uw registratie starten op

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 18/04/2016

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 18/04/2016 Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 18/04/2016 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Adverteren op one2xs

Adverteren op one2xs Adverteren op one2xs GPT advertenties die wél rendabel zijn. Laat u overtuigen door de vele mogelijkheden die one2xs u biedt. www.one2xs.com 28-11-2008 Adverteren op one2xs. Waarom? Enorm brede doelgroep

Nadere informatie

Geld verdienen op internet

Geld verdienen op internet Geld verdienen op internet Zonder enige kosten en/of moeilijkheden. Copyright 2009: Niets in deze uitgave mag worden gekopieerd/overgenomen worden zonder toestemming van de auteur. 1 Hee! Leuk dat je mijn

Nadere informatie

Voorblad Wat is geld?

Voorblad Wat is geld? Voorblad Wat is geld? Hieronder staan allerlei vragen over geld Beantwoord ze eerst zelf. Je bespreekt de antwoorden met de leraar. De opdrachten met * zijn extra. Heb jij weleens iets geruild met iemand?

Nadere informatie

Hoe deelnemen aan de online verkopen?

Hoe deelnemen aan de online verkopen? Hoe deelnemen aan de online verkopen? 1 Wat u moet weten over de online verkopen: - Voor de online verkopen wordt geen enkele papieren of PDFcatalogus aangemaakt - Deze verkopen lopen over een week, van

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE CULTUURABONNEMENT KOPEN

HANDLEIDING ONLINE CULTUURABONNEMENT KOPEN HANDLEIDING ONLINE CULTUURABONNEMENT KOPEN Wil je je abonnement ook online aankopen? Lees dan zeker deze handleiding! Vooraleer je vol overgave begint aan je bestelling, is het interessant om met volgende

Nadere informatie

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten Office 365 installeren Office 365 installeren voor leerkrachten informaticadienst@sint-rembert.be Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding... 5 3 Office installeren

Nadere informatie

4. Bij de eerste inlogsessie, wordt je gevraagd om de Google gebruiksvoorwaarden te accepteren. Klik op "Ik ga akkoord. Ga door naar mijn account.

4. Bij de eerste inlogsessie, wordt je gevraagd om de Google gebruiksvoorwaarden te accepteren. Klik op Ik ga akkoord. Ga door naar mijn account. De allereerste keer inloggen bij Google apps for education 1. Log in via de knop rechtsboven in je browser. a. Zie je de knop niet? Surf dan eerst naar www.google.be b. Ben je al ingelogd onder een andere

Nadere informatie

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net Beste ROB-Net gebruiker, Eerder hebben wij u geïnformeerd over het nieuwe eigen inlogportaal van ROB-Net, te vinden op https://login.rob-net.nl. Dit inlogportaal is voor de gebruikers van ROB-Net gratis.

Nadere informatie

handleiding 2008/2009

handleiding 2008/2009 handleiding 2008/2009 Online digitale foto s plaatsen en delen met familie en vrienden INHOUD Hoofdstuk 1 1.1 Aanmelden 2 1.2 Album aanmaken 2 1.2.1 Klassiek foto s plaatsen 2 1.2.2 Geavanceerd foto s

Nadere informatie

Handleiding Online subsidies aanvragen

Handleiding Online subsidies aanvragen Handleiding Online subsidies aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie aanvragen doe je via de subsidiewebsite. Dit kan op 2 manieren. Ga naar http://www.vlaamsbrabant.be/info/subsidies-overzicht.jsp

Nadere informatie

Partnerprogramma

Partnerprogramma Partnerprogramma 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier EN Ik help je ook graag om een extra inkomen op

Nadere informatie

knfbreader Mobile kreader Mobile

knfbreader Mobile kreader Mobile knfbreader Mobile kreader Mobile Instructies voor installatie Copyright 2009 knfb Reading Technology, Inc. www.knfbreader.eu Alle rechten voorbehouden. Andere in dit document genoemde product- of bedrijfsnamen

Nadere informatie

Het Kadett C Register, ook wel het C-register

Het Kadett C Register, ook wel het C-register Het Kadett C Register, ook wel het C-register Inhoudsopgave: Hoe is dit register tot stand gekomen?... 3 Zoeken in het C-register... 4 Inloggen... 4 Ik ben lid, maar zie geen extra opties... 4 Zoek actie...

Nadere informatie

Op http://www.hyves.nl/hyvesense/ kun je lezen welke mogelijkheden er zijn. Je kunt hier kiezen tussen Promoot binnen Hyves en Je website promoten.

Op http://www.hyves.nl/hyvesense/ kun je lezen welke mogelijkheden er zijn. Je kunt hier kiezen tussen Promoot binnen Hyves en Je website promoten. Banners op Hyves Op Hyves kun je adverteren vanuit je eigen, persoonlijke profiel óf vanuit een zogenaamd corporate account. Hoe dit in zijn werk gaat wordt hieronder uitgelegd. Hyvesense Op http://www.hyves.nl/hyvesense/

Nadere informatie

STAP VOOR STAP DOOR HET DIGITALE SCRIPTIEPROCES. Handleiding UGO. Handleiding geschikt voor Bèta-versie UGO

STAP VOOR STAP DOOR HET DIGITALE SCRIPTIEPROCES. Handleiding UGO. Handleiding geschikt voor Bèta-versie UGO STAP VOOR STAP DOOR HET DIGITALE SCRIPTIEPROCES Handleiding UGO Handleiding geschikt voor Bèta-versie UGO Welkom bij UGO! Het online scriptieplatform UGO biedt studenten begeleiding tijdens het scriptieproces.

Nadere informatie

Handleiding. Social Media Management Software

Handleiding. Social Media Management Software Handleiding Social Media Management Software Wat is het en waarom gebruiken? 3 Hoe aanloggen? 4 Hoe een sociaal netwerk profiel toevoegen? 5 Hoe berichten toevoegen en klaarzetten om uit te voeren? 7 Hoe

Nadere informatie

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Let op: Dit document bestaat uit twee handleidingen: Pagina 2: Handleiding voor de website voor organisators Pagina 14: Uitleg en handleiding voor de

Nadere informatie

Inhoud. 1. Balie applicatie... 2. 2. UiTPAS inlezen... 3. 3. UiTPAS registreren... 4. 4. Pashouder zoeken... 6. 5. Gegevens aanpassen...

Inhoud. 1. Balie applicatie... 2. 2. UiTPAS inlezen... 3. 3. UiTPAS registreren... 4. 4. Pashouder zoeken... 6. 5. Gegevens aanpassen... 1 Inhoud 1. Balie applicatie... 2 2. UiTPAS inlezen... 3 3. UiTPAS registreren... 4 4. Pashouder zoeken... 6 5. Gegevens aanpassen... 7 6. UiTPAS blokkeren en vervangen... 11 7. Punt toekennen... 12 8.

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Handleiding Reseller Controle Paneel

Handleiding Reseller Controle Paneel Handleiding Reseller Controle Paneel Inloggen Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social media

Nadere informatie

Walstroombeheersysteem.

Walstroombeheersysteem. Walstroombeheersysteem www.techmetrys.eu INHOUD 1. Inleiding... 2 2. Algemene informatie: Walstroomkasten... 2 3. Registratie... 4 4. Activeren deactiveren van een aansluitpunt Medium: Website... 8 5.

Nadere informatie

Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop

Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop Handleiding actieplatform Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop (versie 1.0) Elk team kan een eigen actie starten, wist je dat je deze actie ook online kunt aanmaken op het actieplatform? Je

Nadere informatie

Aan de slag met Twitter

Aan de slag met Twitter Aan de slag met Twitter Registreren De URL (het adres op het internet) om te registreren is: https://twitter.com/signup In dit voorbeeld is er een Twitter 1 account aangemaakt voor een woning die te koop

Nadere informatie

Handleiding Online Inschrijven

Handleiding Online Inschrijven Handleiding Online Inschrijven Kijk voor extra uitleg ook steeds naar de tekstvakken op de website! Inhoudsopgave 1. Aanmelden... 2 2. Gebruikersmenu... 2 2.1. Home... 2 2.2. Kalender... 2 2.3. Inschrijven...

Nadere informatie

Digitale Fundels in de bib

Digitale Fundels in de bib Digitale Fundels in de bib Digitale Fundels in de bib Deze gebruiksaanwijzing is geoptimaliseerd voor het lezen op een scherm. Je kunt deze gebruiksaanwijzing printen, maar het is mogelijk dat hierdoor

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Interactief lesgeven / presenteren met Shakespeak

Interactief lesgeven / presenteren met Shakespeak Interactief lesgeven / presenteren met Shakespeak Disclaimer: Ik ben niet verbonden aan Shakespeak of het bedrijf dat Shakespeak produceert. Deze handleiding is geschreven op basis van mijn eigen ervaringen

Nadere informatie

Studentenhandleiding voor gebruik RAVB website (versie februari 2010)

Studentenhandleiding voor gebruik RAVB website (versie februari 2010) Studentenhandleiding voor gebruik RAVB website (versie februari 2010) Vanaf januari 2010 kunnen studenten gebruik maken van de website www.ravb.nl om zich in te schrijven voor de studieonderdelen colleges

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice

Nadere informatie

MIJN BIBLIOTHEEK. Introductie tot MIJN BIBLIOTHEEK. Maak van de bib nog meer jouw bib dankzij Mijn Bibliotheek! oktober 2015

MIJN BIBLIOTHEEK. Introductie tot MIJN BIBLIOTHEEK. Maak van de bib nog meer jouw bib dankzij Mijn Bibliotheek! oktober 2015 MIJN BIBLIOTHEEK Introductie tot MIJN BIBLIOTHEEK oktober 2015 Maak van de bib nog meer jouw bib dankzij Mijn Bibliotheek! Waarom heb ik een Mijn Bibliotheek account nodig? Wil je de uitleentermijn verlengen,

Nadere informatie

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden.

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden. Inleiding Als je producten op je website wilt verkopen maar je wilt niet meteen een hele webshop optuigen, dan kan dit ook eenvoudiger. Er is een manier om snel en gemakkelijk producten op je website te

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

2 WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE)

2 WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE) 2. WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE) OPGELET: De beschrijving hieronder is weergegeven vanuit het standpunt van de speler/lid! Indien de club tarieven heeft aangemaakt die op heden geldig

Nadere informatie

Speler Handleiding. Introductie. Knowingo + is de app die leren leuk maakt!

Speler Handleiding. Introductie. Knowingo + is de app die leren leuk maakt! Knowingo + Speler Handleiding Introductie Knowingo + is de app die leren leuk maakt! Met Knowingo + heb je precies de juiste informatie om geweldig te worden in jouw baan. Allemaal terwijl je een leuk

Nadere informatie

Hoe een aankooporder plaatsen? (gecatalogeerde verkopen)

Hoe een aankooporder plaatsen? (gecatalogeerde verkopen) Hoe een aankooporder plaatsen? (gecatalogeerde verkopen) Inschrijving en identificatie Om deel te nemen aan de Online verkopen, moet u vooraf geïdentificeerd en geregistreerd zijn. Daarvoor zijn er twee

Nadere informatie

Startersgids voor het wehkamp affiliate programma bij Performance Horizon. Augustus 2017

Startersgids voor het wehkamp affiliate programma bij Performance Horizon. Augustus 2017 Startersgids voor het wehkamp affiliate programma bij Performance Horizon Augustus 2017 Inhoudsopgave 1. Welkom a. Algemene Affiliate Voorwaarden b. Toevoegen meerdere websites in één account 2. Trackinglinks

Nadere informatie

Antigone Cloud Editie

Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt voor uw interesse in het culturele programma

Nadere informatie

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Inhoudsopgave Account aanmaken voor het aanvragen van Vierjarige subsidie 2017-2020... 2 Het aanvraagformulier openen...

Nadere informatie

Installatie van Linux Mint 13

Installatie van Linux Mint 13 Installatie van Linux Mint 13 De installatie van Linux Mint 13 is zeer eenvoudig. Download de Mint 13 DVD ISO image van http://www.linuxmint.com/download.php en brand deze op een dvd en start uw computer

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Mijn easyfairs. Handleiding voor exposanten

Gebruiksaanwijzing Mijn easyfairs. Handleiding voor exposanten Gebruiksaanwijzing Mijn easyfairs Handleiding voor exposanten Mijn easyfairs Handleiding voor exposanten Pagina 2 Inhoud Inloggen... 4 Standnaam en logo invoeren... 5 Invoeren van uw bedrijfsgegevens...

Nadere informatie

REGISTRATIETOOL. Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016

REGISTRATIETOOL. Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016 REGISTRATIETOOL Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016 ALGEMENE INFO ONLINE STAPPENREGISTRATIETOOL Voor de uitvoering van de stappenclash wordt gebruik gemaakt van de online stappenregistratietool.

Nadere informatie

Talk2Fans App Handleiding

Talk2Fans App Handleiding 2016 Talk2Fans App Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Downloaden Talk2Fans app... 2 2.1 Android... 2 2.2 IOS... 3 3. Nieuwe registratie... 5 4. Eerste keer aanmelden... 6 5. Hoofdfuncties binnen de app... 8 5.1

Nadere informatie

Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM)

Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM) Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM) Voor dit hoofdstuk is gebruik gemaakt van teksten uit het boek: Interactieve Marketing, van Reijsen, M. Zweers, T. Jansen, H. Pearson Education

Nadere informatie

Stap 1: Registreer via de link op de G-schijf beschikbaar na inloggen met de teken-account, verzend via Submit. Nadien krijg je een bevestiging op

Stap 1: Registreer via de link op de G-schijf beschikbaar na inloggen met de teken-account, verzend via Submit. Nadien krijg je een bevestiging op Stap 1: Registreer via de link op de G-schijf beschikbaar na inloggen met de teken-account, verzend via Submit. Nadien krijg je een bevestiging op het scherm met de melding dat de registratie compleet

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE LEDENBESTAND

HANDLEIDING ONLINE LEDENBESTAND 1-1-2016 HANDBOOGLIGA HANDLEIDING ONLINE LEDENBESTAND Handleiding voor clubs Inhoudsopgave Inleiding... 2 Aanmelden als clubadministrator... 2 inloggen... 2 Beheer clubgegevens... 3 zoekfunctie... 4 Lijsten

Nadere informatie

Wachtwoord zelfservice

Wachtwoord zelfservice 1 Wachtwoord zelfservice Wat is het? Het kan voorkomen dat je het wachtwoord voor inloggen op een computer op school, het draadloze netwerk of je studentenmail vergeten bent. Je kunt dan niet inloggen

Nadere informatie

DÉ APP DIE UW BEURSDEELNAME DOET RENDEREN

DÉ APP DIE UW BEURSDEELNAME DOET RENDEREN DÉ APP DIE UW BEURSDEELNAME DOET RENDEREN Leg alle essentiële informatie over uw potentiële klanten efficiënt vast. Ontdek binnenin een uitgebreide handleiding voor Boabee. WAT IS BOABEE? Boabee is een

Nadere informatie