Banners Broker (inleiding) v1.6

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Banners Broker (inleiding) v1.6"

Transcriptie

1 Banners Broker (inleiding) v1.6 Deze documentatie staat nergens op een website of op het internet. Hou deze documentatie persoonlijk op uw computer of iphone, print het eventueel af en gebruik het steeds als je het nodig hebt. Plaats het niet op een website maar bewaar het op een persoonlijke plaats zodat je het steeds kan gebruiken als je het nodig hebt. Meer info bij Joost via Zonder mijn uitdrukkelijke toestemming mag dit document niet verspreid worden naar andere personen. Gelieve dit te respecteren aub! Mail dit document AUB niet rond naar je ganse contactenlijst maar gebruik het ENKEL bij een persoonlijk contact of gesprek. Dit is een erg strenge voorwaarde voor het gebruik van dit document. Eenmaal je bent geregistreerd als Bannersbroker-agent, dan pas krijg je je uniek exemplaar van dit PDF-document (met jouw contactgegevens, referentielinks, ) Voor alle vragen kan je steeds bij mij terecht. Groetjes Joost Link: (om je als agent te registreren)

2 1. Het verhaal Veel mensen zijn op zoek naar een bijverdienste of een manier om een bijkomend inkomen op te bouwen. Slechts weinige vinden iets waar ze echt geld mee kunnen verdienen. Stop met zoeken ;-) Banners Broker biedt jou de unieke kans aan om een bijkomend (passief) inkomen op te bouwen! BannersBroker is GEEN Multi-Level-Netwerkmarketingbedrijf zoals Herbalife, Amway s, OrganoGold, Tupperware, Forever Living Products, Xango, 4Life, of Webstar. Je hoeft je dus niet bezig te houden met producten aan te kopen voor eigen consumptie of verkoop van producten of het verwerven van een downline van mensen waarmee je in team moet samenwerken waarop jij dan een bonus verdient. Dit is alleszins goed nieuws voor mensen die slechte ervaringen hebben met Multi-Level-Marketing-bedrijven (ook afgekort MLM-bedrijven of onterecht pyramidesystemen genoemd) Ikzelf ben begonnen op 28 juni 2012 met een inzet van $260 en nu precies 6 maand later heb ik reeds dit behaald. $450 kan ik meteen afhalen met een soort kredietkaart, $3085 heb ik al over de zes maand verdiend (maar terug gebruikt om panelen aan te kopen) en alles samen (panelen en geld) krijgen we een totaalbedrag van maar liefst $4440. Dit is mogelijk als je niemand inschrijft en als je gedurende zes maand lang efficiënt werkt. Uiteraard krijg je alle hulp van mij en zijn er regelmatig samenkomsten in Vlaanderen waar je terecht kan met al je vragen. Maar hoedanook het is en blijft een goeie investering!!!

3 Afbeelding van mijn ewallet (portefeuille) na 6 maand BannersBroker: Geld afhalen kan je met de (aan te vragen) BannersBroker-MasterCard die je via de ewallet dient op te laden. Je kan deze kaart gebruiken in alle winkels, restaurants of gewoon geld afhalen aan de bankautomaat.

4 2. Wat is Banners Broker Bedenk eens hoeveel miljarden euro s of dollars wordt omgezet door enkel het plaatsen van reclameboodschappen (banners) op websites zoals google, gmail, windows live messenger, facebook, Er worden echt miljarden euro s of dollars mee verdiend, en jij kan daar ook een stukje van verdienen dankzij BannersBroker. Je hoeft geen bedrijven aan te spreken, je hoeft geen advertentieruimte te huren want BannersBroker doet het allemaal voor jou. Jij krijgt enkel een werkinstrument (backoffice genoemd) waarbij je banners (panelen genoemd) gaat verbinden met websites (trafiek genoemd). De backoffice lijkt bijna op een soort virtueel computerspel waarbij jij met kleurtjes speelt, kleurtjes aankoopt en verhandelt. Maar een virtueel computerspel waar er effectief veel geld mee te verdienen valt! Enja ik kan ervan meespreken (ook was ik in het begin argwanend tegenover dit concept) BannersBroker is een Canadees online adverteerbedrijf, opgericht in oktober BannersBroker biedt affiliates de mogelijkheid om hun business op het internet te promoten en op hetzelfde ogenblik geld te verdienen door reclame-inkomsten. Affiliate is engels voor filiaal. Binnen de internetmarketing heeft dit woord een speciale betekenis gekregen. Een affiliate is hier een partner die - tegen een bepaalde vergoeding - door middel van links op zijn/haar website zorgt voor een stroom bezoekers naar de website van de affiliategever = de adverteerder.

5 BannersBroker plaatst de advertenties op hun uitgebreide advertentienetwerk en als affiliate verdien jij de aankoop van je advertentiepakket maal twee (de investering) terug, volledig passief! Je hebt zelfs geen eigen website nodig om geld te kunnen verdienen met BannersBroker en je hoeft zelfs geen eigen downline (groep mensen onder je) op te bouwen. Je hoeft ook geen producten te verkopen of zelf te consumeren. Enkele minuten per dag of per enkele dagen op de pc volstaat, waar je ook bent en wanneer je tijd hebt of wilt vrijmaken. 3. Hoe werkt Banners Broker Het principe is eenvoudig. Banners Broker koopt in zeer grote volumes advertentieruimte en verkoopt deze advertentieruimte aan de hoogste bieder. Jij kan een stukje van die advertentieruimte huren in de vorm van banner impressies, visueel voorgesteld door een paneel wat een belangrijk woord is bij Banners Broker. De advertentieruimte die jij huurt wordt gebruikt om advertenties van andere adverteerders te tonen.

6 Een deel van het geld dat die adverteerders aan Banners Broker betalen krijg jij terug. Jij verdient tweemaal de waarde van je paneel!!! 4. Wat is een Package Zodra je als agent aangemeld bent kan je beginnen met geld verdienen met Banners Broker. Hoe je jezelf registreert als agent staat onderaan dit document. Registratie kan ook steeds gebeuren tijdens een persoonlijke afspraak met mij waar ik het één en ander kan uitleggen. Een persoonlijke ontmoeting is het meest aangeraden. Als startende agent heb je een package nodig, of in het Nederlands vertaald een starterspakket. Er zijn zes verschillende packages waaruit je kan kiezen. Zo is er een pakket voor ieders budget: Afhankelijk van het pakket dat jij kiest krijg je meer of minder panels. Een overzicht van de verschillende pakketten staat hierboven afgebeeld. De

7 prijs staat in blauw aangeduid en een mogelijke opbrengst staat in het rood aangeduid. Een geel pakket wordt eigenlijk NOOIT aangeraden. Bij grote voorkeur een blauw pakket en indien je er echt voor wilt gaan een groen pakket. Ik koos in juni 2012 voor een blauw pakket (investering $145 + $115 = $260) en gedurende zes maanden hebben al mijn panelen mij duizenden dollars opgebracht dewelke ik opnieuw heb gebruikt om panelen aan te kopen tijdens deze zes maanden en $340 heb ik gewoon in mijn portefeuille zitten. (waarmee ik bijvoorbeeld kan gaan eten of afhalen aan een bancontact-automaat ofwel opnieuw investeren in nieuwe panelen) Op deze figuur zie je mijn huidige toestand op donderdag 27 december 2012 en dit na 6 maanden. Ik ben gestart op 28 juni 2012 met een blauw pakket + 5 gele panelen. (zie meer uitleg in een verder hoofdstuk) De duurdere starterspakketten rood en zwart worden niet echt aangeraden tenzij je veel geld kan missen in de beginperiode en snel wilt groeien. Mijn

8 advies is absoluut niet doen maar onderaan dit document nauwgelet de instructies volgen om een maximale winstgevende start te maken. De starterspakketten bevatten: Geel pakket: bevat 1 geel panel en het maandelijkse abonnement Paars pakket: bevat 1 geel panel, 1 paars panel en het maandelijkse abonnement Blauw pakket: bevat 1 geel panel, 1 paars panel, 1 blauw panel en het maandelijkse abonnement Groen pakket: bevat 1 geel panel, 1 paars panel, 1 blauw panel, 1 groen panel en het maandelijkse abonnement Rood pakket: bevat 1 geel panel, 1 paars panel, 1 blauw panel, 1 groen panel, 1 rood panel en het maandelijkse abonnement Zwart pakket: bevat 1 geel panel, 1 paars panel, 1 blauw panel, 1 groen panel, 1 rood panel, 1 zwart panel en het maandelijkse abonnement OPGELET: Je kan maar één keer een starterspakket kopen en activeren, dus kies je pakket dus zorgvuldig! Je vindt veel meer informatie in hoofdstuk Wat is een Paneel Een paneel (of in het Engels panel) is een visuele voorstelling van de advertentieruimte die je als agent huurt bij Banners Broker. Er zijn 6 verschillende kleuren panels. Elk panel heeft een verschillende prijs en doorlooptijd.

9 Zo ziet een panel eruit: Elk panel dat je aankoopt, inbegrepen in je pakket of afzonderlijk aangekocht of gekregen, verdubbelt in waarde nadat een paneel gekwalificeerd wordt door het paneel te starten (een actie die jij als agent moet uitvoeren) Een Geel Panel heeft een waarde van $10 en levert je als het klaar is $20 op (of $10 en een nieuw geel panel) Een Paars Panel heeft een waarde van $30 en levert je als het klaar is $60 op (of $30 en een nieuw paars panel) Een Blauw Panel heeft een waarde van $90 en levert je als het klaar is $180 op (of $90 en een nieuw blauw panel) Een Groen Panel heeft een waarde van $270 en levert je als het klaar is $540 op (of $270 en een nieuw groen panel) Een Rood Panel heeft een waarde van $810 en levert je als het klaar is $1620 op (of $810 en een nieuw rood panel) Een Zwart Panel heeft een waarde van $2430 en levert je als het klaar is $4860 op (of $2430 en een nieuw zwart panel)

10 De tijd die nodig is om je paneel te voltooien is de tijd waarop de adverteerder als zijn advertenties gekregen heeft op JOUW stukje advertentieruimte, en heel belangrijk om te weten is dat de aflooptijd verschilt voor elk paneel. Het voltooien van een paneel noemen we cappen. Hieronder vind je een indicatie van de gemiddelde doorlooptijden: Geel Panel: ongeveer 3 tot 4 weken Paars Panel: ongeveer 4 tot 5 weken Blauw Panel: ongeveer 5 tot 6 weken Groen Panel: ongeveer 6 tot 8 weken Rood Panel: ongeveer 10 tot 12 weken Zwart Panel: ongeveer 25 tot 30 weken (tot soms bijna een jaar) Op de volgende pagina grafisch voorgesteld in een tabelletje.

11 Aanschafprijs Loopt vol bij Geel paneel $ 10 $ 20 Paars paneel $ 30 $ 60 Blauw paneel $ 90 $ 180 Groen paneel $ 270 $ 540 Rood paneel $ 810 $ Zwart paneel $ $ Het is duidelijk dat gele panelen het snelst aflopen maar het minst opbrengen (ofwel $20 ofwel $10+nieuw geel paneel) 6. Wat is een Traffic Pack Om je panels te kwalificeren (lees: te starten) heb je traffic (verkeer) nodig. Behalve voor de complimentary panels die in je starterspakket zitten. Deze kunnen meteen opgestart worden. Het verkeer dat je nodig hebt om je panels te starten, kan je aanschaffen door middel van een Traffic Pack. Eén Traffic Pack kost $50 en bevat traffiek. Sinds de herfst van 2012 wordt automatisch voor jou elke maand één traffiek pack gekocht en gaat er $50 af van je spaarpot maar krijg je honderdduizend eenheden traffiek die je dan kan gebruiken om panelen op te starten. Voor de ervaren gebruiker: koop zelf geen extra traffiek packs want wie twee of meerdere traffiek packs in dezelfde maand koopt wordt premium member waardoor de maandelijkse fee van $15 stijgt naar$100. Laat

12 het systeem elke maand automatisch een trafiekpack van 100K kopen (behalve de eerste keer, zie hoofdstuk 10). 7. Wat zijn Sales Credits Als nieuwe gebruiker wordt aangeraden dit hoofdstuk over te slaan. Dit hoofdstuk is eigenlijk enkel voor de meer ervaren gebruiker. Ga als beginner best meteen naar hoofdstuk 9 en lees later eens dit hoofdstuk. Voor alle pakketen en panels die een agent/affiliate (persoon die jij aangebracht hebt) koopt krijg je salescredits. Deze kan je gebruiken om je panels te activeren. Je kan dit het best vergelijken met een beloning voor elke persoon die je in je downline inschrijft. Voor één geel panel krijg jij 2,500 sales credits. Voor één paars panel krijg jij 7,500 sales credits. Voor één blauw panel krijg jij 22,500 sales credits. Voor één groen panel krijg jij 67,500 sales credits. Voor één rood panel krijg jij 202,500 sales credits. Voor één zwart panel krijg jij 607,500 sales credits.

13 Voor een pakket krijg je de som van de verschillende panels die in dat pakket zitten. 8. Wat zijn Macropoints Als nieuwe gebruiker wordt aangeraden ook dit hoofdstuk over te slaan. Dit hoofdstuk is eigenlijk enkel voor de meer ervaren gebruiker. Ga als beginner best meteen naar hoofdstuk 9 en lees later eens dit hoofdstuk. Banners Broker riep het systeem met macropoints in het leven om te vermijden dat sommige agenten grote hoeveelheden kleine panels (geel, paars, etc ) zouden kopen omdat deze sneller klaar zijn en zo op korte termijn veel geld te verdienen. Het systeem van de macropoints beperkt het aantal panels dat je kan kopen en zorgt dat je een gezonde balans van verschillende kleuren panels hebt. Het is belangrijk dit systeem goed te begrijpen, zeker als je niet van plan bent andere agenten aan te brengen. De cijfers in deze voorbeelden zijn enkel gebaseerd op het activeren van panels door Traffic Packs te gebruiken. Het systeem met Macropoints verhindert dat iemand die pas start met Banners Broker en die enkel een passief inkomen wil opbouwen, ineens honderden gele panels kan kopen (vermits deze sneller klaar zijn) en deze kan activeren met Traffic Packs, om zo snel veel geld te verdienen. Wanneer je start mag je van elk panel er vijf activeren. Behalve zwarte panels, die kan je onbeperkt activeren. (nvdr: alhoewel hierover nog enige

14 discussie is) De panels uit je (gekocht) startpakket, zijn hier niet bij inbegrepen want deze zijn reeds geactiveerd. Op de onderstaande afbeelding krijg je een zicht van je beschikbare macropoints. Deze zijn een vijfvoud van het traffic dat je nodig hebt om deze panels te activeren. Voor een geel panel heb je 5,000 Traffic nodig. Je mag er 5 activeren dus je hebt in totaal 25,000 Macropoints. (=5 x 5,000) Voor een paars panel heb je 15,000 Traffic nodig. Je mag er 5 activeren dus je hebt in totaal 75,000 Macropoints. (=5 x 15,000) Voor een blauw panel heb je 45,000 Traffic nodig. Je mag er 5 activeren dus je hebt in totaal 225,000 Macropoints. (=5 x 45,000) Voor een groen panel heb je 135,000 Traffic nodig. Je mag er 5 activeren dus je hebt in totaal 675,000 Macropoints. (=5 x 135,000) Voor een rood panel heb je 405,000 Traffic nodig. Je mag er 5 activeren dus je hebt in totaal 2,025,000 Macropoints. (=5 x 405,000) Voor een zwart panel heb je 1,215,000 Traffic nodig. Je mag er zoveel van activeren als je wil. (nvdr: er is momenteel bij ons heel wat twijfel en onzekerheid over deze regel) Hoe krijg je nu meer Macropoints voor een bepaalde kleur? Deze materie is eigenlijk enkel voor de heel ervaren gebruiker. Als beginner is het beter dit voorlopig over te slaan en meteen naar hoofdstuk 9 te gaan. Een ervaren gebruiker word je al binnen enkele maanden, een heel ervaren gebruiker vaak maar na een jaar waarbij je vaak naar de info-avonden, georganiseerd door Banners Broker, komt.

15 Laten we als voorbeeld nemen dat je geen macropoints meer hebt om gele panelen te mogen activeren. Dan activeer je een paars paneel en dan krijg je 10,000 macropoints om gele panelen te kunnen activeren. De verhouding is altijd 2 op 1. Voor elk paars paneel dat je activeert krijg je 10,000 macropoints voor gele panelen. Voor elk blauw paneel dat je activeert krijg je 30,000 macropoints voor paarse panelen. Voor elk groen paneel dat je activeert krijg je 90,000 macropoints voor blauwe panelen. Voor elk rood paneel dat je activeert krijg je 270,000 macropoints voor groene panelen. Voor elk zwart paneel dat je activeert krijg je 810,000 macropoints voor rode panelen. Dus met andere woorden, werk steeds van zwart naar geel bij het activeren van panels.

16 9. Panelen kwalificeren Om je panelen te activeren (starten) moet je ze eerst kwalificeren met trafiek. Je kan je panelen op verschillende manier kwalificeren: met Sales Credits (verkrijg je door je downline) met Traffic Packs (verkrijg je door aankoop traffic packs) Om een geel paneel te kwalificeren (opstarten) heb je 5,000 Traffic of Sales Credits nodig. Om een paars paneel te kwalificeren (opstarten) heb je 15,000 Traffic of Sales Credits nodig. Om een blauw paneel te kwalificeren (opstarten) heb je 45,000 Traffic of Sales Credits nodig. Om een groen paneel te kwalificeren (opstarten) heb je 135,000 Traffic of Sales Credits nodig. Om een rood paneel te kwalificeren (opstarten) heb je 405,000 Traffic of Sales Credits nodig. Om een zwart paneel te kwalificeren (opstarten) heb je 1,215,000 Traffic of Sales Credits nodig.

17 Je kan geen traffic en sales credits combineren. Heb je bijvoorbeeld 2,500 traffic en 2,500 sales credits, dan kan je deze NIET combineren om zo toch een geel panel te activeren. Opgelet: de panelen (comp1 en comp2) die in je starterspakket zitten zijn reeds gekwalificeerd. Je dient ze wel eventueel nog op te starten! Dit panel (comp 1) is automatisch gekwalificeerd. Dit panel (comp 2) is automatisch gekwalificeerd.

18 10. Hoe je registreren als B.B.-agent? Wellicht bevat dit document nu nog teveel informatie voor jou als kennismaking. Dit klopt. Maar dit hoofdstuk 10 is het allerbelangrijkste als beginner. Start zo snel mogelijk met Banners Broker waarbij je niet alles hoeft te begrijpen. Je panelen lopen en brengen geld op terwijl jij al doende (met mijn hulp of tijdens meetings) meer en meer leert kennen van het systeem van BannersBroker. Dit was ook mijn ervaring! Hoe sneller eraan beginnen, hoe sneller je geld gaat verdienen dat je dan kan gebruiken om nieuwe panelen aan te kopen. De methode hieronder uitgelegd is de snel-start-methode die door ervaring van bestaande gebruikers werd uitgevonden als de best mogelijke manier om met Banners Broker te starten. Je kan altijd mij uitnodigen om je te begeleiden stap voor stap bij deze registratie als Banners Broker agent. Je hebt dan enkel een pc of laptop aangesloten op internet en een VisaCard of MasterCard nodig. De registratie als BannersBroker-agent kan door het aankopen van een starterspakket. Er worden twee starterspakketten aangeraden.

19 Gebruik de link: om je als agent te registreren. Gebruik je echte adres want dit zal gecontroleerd worden (dit omdat er veel misbruik is door registratie van valse agenten door bedrieglijke en soms onbestaande mensen) Nadat je account is aangemaakt dien je met je gebruikersnaam en paswoord aan te melden (in te loggen). Je bent nu reeds een Banners Broker agent maar je dient nog een starterspakket aan te kopen. Je kan starten met een blauw pakket + 5 gele panelen maar ook met een blauw pakket + 5 gele panelen + 5 paarse panelen Blauw pakket + 5 gele panelen: Er wordt aangeraden bij de aankoop van een blauw pakket in plaats van $145 een bedrag van $260 te investeren. De extra $115 dient dan om vijf gele panelen aan te kopen (een geel paneel kost $10, dus dat wordt $10 x 5 = $50), en de overblijvende $65 dient dan om een trafiekpack van $50 aan te kopen en de $15 is de maandelijkse fee of lidgeld. Maar geen paniek, je vijf gele panelen zullen tegen dan reeds afgelopen zijn en je zult $50 verdiend hebben. Dezelfde redenering geldt ook bij een groen pakket. Het groen pakket kost $415, vijf gele panelen kosten $50, het traffiek-pack $50 en het lidgeld $15: Blauw pakket + 5 gele panelen + 5 paarse panelen: Er wordt aangeraden bij de aankoop van een blauw pakket in plaats van $145 een bedrag van $360 te investeren. De extra $205 dient dan om vijf gele panelen aan te kopen (een geel paneel kost $10, dus dat wordt $10 x 5 = $50), om vijf paarse panelen aan te kopen (een paars paneel kost $30, dus dat wordt $30 x 5 = $150), en de overblijvende $65 dient dan om een

20 trafiekpack van $50 aan te kopen en de $15 is de maandelijkse fee of lidgeld. Maar geen paniek, je vijf gele panelen zullen tegen dan reeds afgelopen zijn en je zult $50 verdiend hebben. In de tweede maand zullen ook je paarse panelen aflopen en zal je nog extra $150 verdienen) Dezelfde redenering geldt ook bij een groen pakket. Het groen pakket kost $415, vijf gele panelen kosten $50, het traffiek-pack $50 en het lidgeld $15: zonder 5 extra paarse panelen: Blauw: $145 + ($50 + $50 + $15) = $145 + $115 = $260 (ongeveer 196) Groen: $415 + ($50 + $50 + $15) = $415 + $115 = $530 (ongeveer 400) met 5 extra paarse panelen: Blauw: $145 + ($50 + $150 + $50 + $15) = $145 + $115 = $410 (ongeveer 310) Groen: $415 + ($50 + $150 + $50 + $15) = $415 + $115 = $680 (ongeveer 515) Je bent dus nu opnieuw ingelogd als Bannersbroker-agent en je ziet een soort back-office met allemaal menu tjes. De betekenis hiervan zal je in de komende maanden wel ontdekken maar eerst moet het starterspakket aangekocht worden. Kies in het menu Ewallet => Fund E-wallet want we moeten geld met onze Visakaart of Masterkaart opladen naar onze spaarpot (wallet). Klik daarna op allied wallet en hier kunnen we dan ons gewenst bedrag opladen. Het systeem echter vraagt bij elke transactie 5% en een minimum oplading van $100 dollar.

21 Maak nu uw keuze: Ga je voor een blauw pakket met 5 gele panelen: $145 + $115 = $260 Ga je voor een groen pakket met 5 gele panelen: $415 + $115 = $530 Ga je voor een blauw pakket met 5 gele en 5 paarse panelen: $145 + $265 = $410 Ga je voor een groen pakket met 5 gele en 5 paarse panelen: $415 + $265 = $680 De 5% voor het Wallet-systeem bereken je door het bedrag te delen door 0,95 Ga je voor een blauw pakket met 5 gele panelen: $145 + $115 = $260 =+5%=> $274 Ga je voor een groen pakket met 5 gele panelen: $415 + $115 = $530 =+5%=> $558 Ga je voor een blauw pakket met 5 gele en 5 paarse panelen: $145 + $265 = $410=+5%=> $432 Ga je voor een groen pakket met 5 gele en 5 paarse panelen: $415 + $265 = $680=+5%=> $716 Vul nu het bedrag 274 of 558 (of indien met 5 paarse panelen respectievelijk 432 of 716) in naast de zin Enter below the amount you wish to be charged: en klik erna op de blauwe knop Load ewallet. Registreer je als New Wallet User (maar dit account ga je later wellicht niet meer nodig hebben tenzij je later nog extra geld wenst op te laden naar Banners Broker maar in de praktijk zal dit nooit voorkomen)

22 Na voltooien van de hele procedure staat er nu geld in je spaarpot of ewallet. Ofwel $274 ofwel $558 (of met paars: $432 of $716). Indien er nog cijfers na de komma staan, niet van aantrekken. De Advertising Credits (Available to Spend) moet dus op 260 of 430 of met paars: 432 of 716) staan. Nu gaan we het starterspakket aankopen. Klik op Purchase => Packages. Kies ofwel een blauw pakket ofwel een groen pakket ofwel en klik onderaan op de blauwe knop Buy Now. De volgende stap is je starterspakket activeren (starten). Kies in het menu Manage Inventory => View packages. Hier zie je jouw starterspakket, naargelang de keuze een blauwe en een groene. Activeer dit pakket en bevestig. Nu gaan we vijf extra gele panelen (en eventueel ook vijf extra paarse panelen indien je hiervoor koos) kopen want die brengen zeer snel geld op

23 omdat zij een erg korte doorlooptijd hebben. Kies in het menu Purchase => Purchase Panels en kies 5 gele panels zoals getoond op deze figuur en klik erna onderaan midden op de blauwe knop Buy Now en bevestig. Nu heb je dus 5 extra gele panelen gekocht. Doe nu hetzelfde voor eventueel 5 extra paarse panelen. Deze panelen dienen nu gestart te worden. Hiervoor heb je een trafiekpack nodig want om panelen te mogen starten heb je verkeer (bezoekers) nodig. Kies in het menu Purchase => Purchase Traffic Pack Subscriptions en zet rechts van de zin Please select how many Traffic Pack Subscriptions you would like to purchase een cijfer 1. Daarna klik je op de blauwe knop Add Subscription en vink alles aan en bevestig. Dit is de enige keer dat je een trafiekpack op deze manier koopt. Vanaf nu gaat het automatisch. Per maand inschrijving gaat er automatisch $50 van je spaarpot en krijg je trafiek-eenheden.

24 Heel belangrijk is dat je nu je gele panelen opstart want anders gaan ze uiteraard geen geld opbrengen. Kies zoals getoond in de figuur de menu Manage Inventory => Yellow => Unqualified Panels Zet voor elk van de vijf gele panelen de volgende stappen: - zet elk geel paneel van het type 'Purchased' op 50% - click op de qualify button - click nadien op de get impressions knop Maar blijf van de COMP1 en COMP2-panelen. COMP1 moet je op 100% laten staan en COMP2 moet je altijd op 50% laten staan. Idem voor de paarse panelen indien deze werden aangekocht.

25 Proficiat! Je bent begonnen met geld te verdienen Gezien de doorlooptijd van een geel paneel ongeveer 20 dagen duurt, kan je dus de eerste 20 dagen van je lidmaatschap gewoon maar naar je panelen kijken. Na ongeveer 20 dagen zal elk geel paneel een nieuw geel paneel opbrengen en $10 in je ewallet, dus 5 keer $10 is $50. De volgende maand zullen ook (indien je hiervoor koos) de 5 paarse panelen aflopen. Elk paars paneel zal een nieuw paars paneel opbrengen en $30. Je zult dus vijf keer $30 verdienen. Wie voor 5 gele panelen koos, heeft na ongeveer 3-4 weken $30 verdiend. Wie voor 5 gele en 5 extra paarse panelen koos, heeft na ongeveer 3-4 wekend $30 en een week en een paar dagen erna $150 verdiend, dus tesamen $180 Tijdens de eerste maanden kan je rustig dit document herlezen, uitleg vragen, naar de door Banners Broker georganiseerde meetings komen en intussen lopen je panelen langzaam af. Geel Panel: ongeveer 3 tot 4 weken Blauw Panel: ongeveer 5 tot 6 weken Groen Panel: ongeveer 6 tot 8 weken Als een paneel afloopt krijg je geld maar ook een nieuw paneel (repurchased type). Nu is de kunst om met panelen, trafiek en dergelijke te spelen en je verdiende geld steeds opnieuw te gebruiken om nieuwe panelen aan te kopen. Meer ervaring opdoen kan ook door samen te komen

26 met mij en met andere mensen van Banners Broker die in Vlaanderen actief zijn. Je krijgt na inschrijving als bannersbrokeragent enkel support als je bent ingeschreven via deze link: Ben je via iemand anders ingeschreven, dan krijg je GEEN support van ons! Je kan gerust de tutorial filmpjes bekijken op de Banners Broker backoffice (na ingelogd te zijn) en mooi je eigen panelen zien lopen. Meer info bij Joost via Zonder mijn uitdrukkelijke toestemming mag dit document niet verspreid worden naar andere personen behalve als jij een persoonlijk exemplaar met jouw referentielinks kreeg. Gelieve dit te respecteren aub!

Gratis website maken. Auteur Rob Dennissen. www.maakjegratiswebsite.nl

Gratis website maken. Auteur Rob Dennissen. www.maakjegratiswebsite.nl Gratis website maken Auteur Rob Dennissen www.maakjegratiswebsite.nl Voorwoord Allereerst wil ik je bedanken en feliciteren met de aanschaf van dit E-book gratis website maken. Je hebt namelijk vertrouwen

Nadere informatie

Je eigen succesvolle weblog maken!

Je eigen succesvolle weblog maken! Je eigen succesvolle weblog maken! Bjorn Simmering Ik had al wat langer plannen om een eboek te schrijven, maar ik stelde dit steeds uit of ik maakte er geen tijd voor vrij. Nadat ik een serie artikelen

Nadere informatie

Hugo Bakker Trainer & Coach

Hugo Bakker Trainer & Coach Hugo Bakker Trainer & Coach Introductie Website maken en Passief Inkomen Creëren Toen Ik deze e-mail cursus schreef in 2011 was mijn avontuur op het internet nog maar net begonnen. Het liep niet direct

Nadere informatie

Handleiding gebruik Facebook en Twitter

Handleiding gebruik Facebook en Twitter Handleiding gebruik Facebook en Twitter Hoe maak je effectief gebruik van deze social media kanalen? Datum : 17-05-2013 Auteur : Rico Kramers (stagiaire) Organisatie : Adyta Relatie : - Project : - PAGINA

Nadere informatie

Bing Ads Handleiding. een Yargon whitepaper

Bing Ads Handleiding. een Yargon whitepaper Bing Ads Handleiding een Yargon whitepaper Bing Ads Handleiding hoofdstukken Basis 1. Inleiding Bing Ads 2 2. Instellingen Bing Ads 4 3. Wegwijs in Bing Ads 6 4. Een Bing Ads campagne opzetten 8 5. Campagne

Nadere informatie

Inhoud 1 Inleiding... 1 Linkbuilding Tool... 4 Werken met een gratis Basic Account van Linkbuilding Tool... 6

Inhoud 1 Inleiding... 1 Linkbuilding Tool... 4 Werken met een gratis Basic Account van Linkbuilding Tool... 6 Inhoud 1 Inleiding... 1 1.1 Marktanalyse... 1 1.2 Website promotie door adverteren... 1 1.3 Zelfstandig je website promoten... 1 1.4 Google en Linkbuilding... 2 2 Linkbuilding Tool... 4 2.1 Linkbuilding

Nadere informatie

uitleg Profitclicking

uitleg Profitclicking Uitleg PROFITCLICKING Stap 01 Een Profitclicking account aanmaken Stap 02 Profitclicking Account bevestigen Stap 03 Inloggen bij Profitclicking Stap 04 Jou profiel aanpassen in Profitclicking Stap 05 Payprocessor(s)

Nadere informatie

Handleiding Handleiding- DiscoManager 2009

Handleiding Handleiding- DiscoManager 2009 Handleiding Welkom bij deze korte introductie in DiscoManager. Met deze handleiding zullen we je de dingen leren die nodig zijn om je discotheek op de rails te krijgen en deze te onderhouden. Inhoudsopgave

Nadere informatie

Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Disclaimer: Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Eelco de Boer kan echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige

Nadere informatie

Van installatie tot je eerste sale!

Van installatie tot je eerste sale! MagentoBasics Van installatie tot je eerste sale Voorwoord Beste lezer, Allereerst wil ik je bedanken voor het downloaden van deze handleiding. Ik hoop dat jij net zo enthousiast bent als ik was en nog

Nadere informatie

www.wphandleiding.nl 1

www.wphandleiding.nl 1 www.wphandleiding.nl 1 Introductie Met het populaire en gebruiksvriendelijke WordPress CMS kun je eenvoudig alle aspecten van een website (of blog) aanpassen. In de Nederlandstalige WordPress handleiding

Nadere informatie

STARTBIZZ ACTIEBOEKJE ALLES OM TE SLAGEN IN HET PROEFBEDRIJF

STARTBIZZ ACTIEBOEKJE ALLES OM TE SLAGEN IN HET PROEFBEDRIJF STARTBIZZ ACTIEBOEKJE ALLES OM TE SLAGEN IN HET PROEFBEDRIJF Welkom bij Startbizz, hier zal je leren hoe je zelfstandige kan worden en hoe je als zelfstandig ondernemer je bedrijf nog meer kan promoten

Nadere informatie

NICK JENNEBOER 1. 2014 enjee.nl Cursus All in One

NICK JENNEBOER 1. 2014 enjee.nl Cursus All in One NICK JENNEBOER 1 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Geschiedenis van het internet en websites.. 4 Het ontstaan van de eerste webwinkel. 4 Wat heb ik aan een Domein naam? 6 Bedrijfs E-mail... 6 Website & Hosting....

Nadere informatie

Wetenschapsknooppunt Erasmus Universiteit Rotterdam. Werkboek voor jonge beleggers

Wetenschapsknooppunt Erasmus Universiteit Rotterdam. Werkboek voor jonge beleggers Wetenschapsknooppunt Erasmus Universiteit Rotterdam Werkboek voor jonge beleggers 1200 Praagse miniatuur (kleine afbeelding in een boek) van een werkplaats voor manuscripten (geschreven boeken) waar de

Nadere informatie

Pinterest Marketing. deserves your interest. Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh. Handboek voor marketeers en ondernemers

Pinterest Marketing. deserves your interest. Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh. Handboek voor marketeers en ondernemers Pinterest Marketing deserves your interest Handboek voor marketeers en ondernemers Geschreven door: Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh Inhoudsopgave Inleiding... 4 1. Pinterest?... 5 De kracht

Nadere informatie

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals e-mail marketing voor webwinkeliers Voor praktische professionals Alle grote webwinkels doen aan e-mail marketing. Dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Ze weten namelijk dat e-mail marketing meer oplevert

Nadere informatie

All In One Cursus Nick Jenneboer. Maak je startende onderneming. tot een succesvolle onderneming. 2013 Nick Jenneboer enjee.nl 2

All In One Cursus Nick Jenneboer. Maak je startende onderneming. tot een succesvolle onderneming. 2013 Nick Jenneboer enjee.nl 2 Maak je startende onderneming tot een succesvolle onderneming 2013 enjee.nl 2 Voorwoord Even voorstellen Van hobby naar eigen bedrijf Mijn naam is, oprichter en eigenaar van adviesbureau enjee. Ik adviseer

Nadere informatie

www.wphandleiding.nl 1

www.wphandleiding.nl 1 www.wphandleiding.nl 1 Introductie Met het populaire en gebruiksvriendelijke WordPress CMS kun je eenvoudig alle aspecten van een website (of blog) aanpassen. In de Nederlandstalige WordPress handleiding

Nadere informatie

Wat elke ondernemer minimaal MOET weten over investeren en winst omdat niemand zijn geld door het toilet spoelt of in de vuilnisbak gooit. Toch?

Wat elke ondernemer minimaal MOET weten over investeren en winst omdat niemand zijn geld door het toilet spoelt of in de vuilnisbak gooit. Toch? Wat elke ondernemer minimaal MOET weten over investeren en winst omdat niemand zijn geld door het toilet spoelt of in de vuilnisbak gooit. Toch? Snap binnen 2 uur de belangrijkste financiële begrippen:

Nadere informatie

9.1 Autoreplies... 18 9.2 Klantencontact... 18 9.3 Negatieve e-mails... 18 9.4 E-mails beantwoorden... 19 10 Spam en wetgeving... 20 10.1 Opt-in...

9.1 Autoreplies... 18 9.2 Klantencontact... 18 9.3 Negatieve e-mails... 18 9.4 E-mails beantwoorden... 19 10 Spam en wetgeving... 20 10.1 Opt-in... Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Vang zwervende bezoekers op... 3 1.2 Een tweede kans voor twijfelaars... 3 1.3 Goedkoop en direct resultaat... 4 2 Haal het maximale uit je mailinglijst... 5 2.1 Ga

Nadere informatie

Inhoud. Ontvouw jezelf als een (online) ondernemer 2015

Inhoud. Ontvouw jezelf als een (online) ondernemer 2015 Inhoud Gebruiksaanwijzing... 3 De Juiste Business... 4 Vragen, Juiste Business!?... 5 Een paar wijsheden om je te stimuleren... 5 Hoe ziet je begroting eruit?... 6 To Do: maak een begroting!... 6 Wat zijn

Nadere informatie

Opzetten van een Webwinkel. De weg naar ultieme online aankoopervaring. Alex van Ginneken

Opzetten van een Webwinkel. De weg naar ultieme online aankoopervaring. Alex van Ginneken Opzetten van een Webwinkel De weg naar ultieme online aankoopervaring Alex van Ginneken 1 Van dezelfde auteur: - Internet marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail marketing, Opzetten van

Nadere informatie

Ondernemend 11.1. 1. Ondernemend.

Ondernemend 11.1. 1. Ondernemend. 1. Ondernemend. Niet de man die geen cent bezit is arm, maar de man die geen dromen heeft. Harry Kemp Introductie Dit boekwerk bevat handige tips voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Het helpt

Nadere informatie

Ebook In 6 stappen naar een succesvolle praktijk

Ebook In 6 stappen naar een succesvolle praktijk Ebook In 6 stappen naar een succesvolle praktijk 2014 Rose Jansen Create Beste ambitieuze therapeut, Hoe zorg je als therapeut voor een succesvolle, welvarende praktijk? Ik kan je 1 ding vertellen: gewoon

Nadere informatie

Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool

Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool 2014 Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool Met deze handleiding helpen wij jou om onze website www.carpool.be te gebruiken. We doorlopen met jou de registratie, de matching en het

Nadere informatie

Introductie... 3. Waarom Facebook?... 5. 2. Adverteer met Facebook... 14. 3.Starten met Facebook... 18. 4. Facebook Status Updates...

Introductie... 3. Waarom Facebook?... 5. 2. Adverteer met Facebook... 14. 3.Starten met Facebook... 18. 4. Facebook Status Updates... Inhoud Introductie... 3 Waarom Facebook?... 5 2. Adverteer met Facebook... 14 3.Starten met Facebook... 18 4. Facebook Status Updates... 29 5.Opbouwen & Versterken van uw Bedrijf... 34 6. Overzicht - Facebook

Nadere informatie

Marketing op sociale netwerken. Carlos Lubbers & Rik Paanakker (5HC)

Marketing op sociale netwerken. Carlos Lubbers & Rik Paanakker (5HC) Marketing op sociale netwerken Emmauscollege 2012-2013 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Inleiding... 4 Hoofdstuk 1: Waar(om) adverteren?... 5 Waarom adverteren op sociale netwerken?... 5 Kiezen van het juiste

Nadere informatie

Succesvol worden op de beurs!

Succesvol worden op de beurs! 2013 Succesvol worden op de beurs! Kom erachter hoe het mij is gelukt om 122.000, - winst te behalen in een periode van 5 jaar tijd! Puur en alleen door me te richten op het kopen en verkopen van aandelen,

Nadere informatie

Martijn Joosten. Het geheim van een succesvolle makelaar. Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat!

Martijn Joosten. Het geheim van een succesvolle makelaar. Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat! Het geheim van een succesvolle makelaar Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat! Marketing voor Makelaars 2 / 41 Over de auteur Ik heet en ik ben off- en online ondernemer, spreker en trainer.

Nadere informatie

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan te bieden op uw website of elders. U kunt zelfs maandelijkse

Nadere informatie