POLAR WEBSYNC VOOR POLARGOFIT.COM- GEBRUIKERS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "POLAR WEBSYNC VOOR POLARGOFIT.COM- GEBRUIKERS"

Transcriptie

1 POLAR WEBSYNC VOOR POLARGOFIT.COM- GEBRUIKERS Met Polar WebSync-software 2.2 (of later) en de Polar FlowLink kunt u gegevens uitwisselen tussen uw Polar Active activity monitor en de webservice polargofit.com. U kunt WebSync 1.x.x en WebSync 2.x niet op dezelfde computer installeren. GEGEVENS VAN ANDERE POLAR-PRODUCTEN OVERDRAGEN NAAR POLARPERSONALTRAINER.COM Met de Polar WebSync-software kunt u gegevens van bepaalde Polar-producten* overdragen naar de webservice polarpersonaltrainer.com. Bij de installatie van WebSync voor polargofit.com wordt ook een snelkoppeling voor WebSync voor polarpersonaltrainer.com geïnstalleerd. Om gegevens over te kunnen dragen naar polarpersonaltrainer.com sluit u WebSync voor polargofit.com door een rechtsklik op het WebSync-pictogram in de taakbalk van uw computer en WebSync afsluiten te selecteren. Start WebSync voor polarpersonaltrainer.com vanaf het pictogram op uw bureaublad. Zie de sectie "Helpdocument van Polar WebSync voor polarpersonaltrainer.com-gebruikers" in dit helpdocument voor meer informatie over het overdragen van gegevens naar polarpersonaltrainer.com. Polar Active activity monitor is alleen compatibel met de webservice polargofit.com. * Polar RCX3, RCX5, CS500, FA20, FT7, FT40, FT60, FT80 en RS300X INFO OVER DIT HELPDOCUMENT Dit helpdocument geeft informatie over het gebruik van Polar WebSync-software. Zie de gebruiksaanwijzing van polargofit.com voor nadere instructies voor het gebruik van de webservice polargofit.com. POLAR WEBSYNC GEBRUIKEN MET POLARGOFIT.COM Met de software Polar WebSync en de Polar FlowLink kunt u: Polar Active activity monitors toevoegen aan de webservice polargofit.com activity monitors toewijzen aan studenten bij het maken van meetperioden van activiteiten activiteitsgegevens van Polar Active activity monitors overdragen naar polargofit.com.

2 POLAR ACTIVE ACTIVITY MONITORS TOEVOEGEN AAN DE WEBSERVICE POLARGOFIT.COM 1. Installeer de software Polar WebSync op uw computer. Zie de gebruiksaanwijzing polargofit.com voor nadere instructies over wat u in polargofit.com moet doen voordat u activity monitors aan de webservice kunt toevoegen. 2. Controleer of het WebSync-pictogram zichtbaar is in de taakbalk van uw computer. Als het pictogram niet zichtbaar is, start WebSync dan vanaf het pictogram op uw bureaublad. 3. Sluit de FlowLink aan op de USB-poort van de computer. Het DATA symbool op de FlowLink wordt geel als de FlowLink op uw computer is aangesloten. 4. Plaats de eerste activity monitor met het display naar beneden op de FlowLink. Het ALIGN symbool op de FlowLink wordt groen als de activity monitor goed is neergelegd. Het WebSync-pictogram op de taakbalk van de computer is rood als WebSync geen activity monitors heeft gedetecteerd. Het pictogram wordt groen als een activity monitor is gedetecteerd. 5. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor polargofit.com in en klik op Volgende. Zie de gebruiksaanwijzing van polargofit.com voor nadere instructies als u geen gebruikersaccount hebt voor polargofit.com. 6. Synchronisatie start. Het is belangrijk dat u de activity monitor niet verplaatst gedurende de gegevensoverdracht. Zelfs de geringste beweging zal de gegevensoverdracht storen. 7. Wacht totdat WebSync meldt: "Aantal" monitors gesynchroniseerd en de activity monitor op polargofit.com verschijnt. 8. Plaats de volgende monitor op de FlowLink. 9. Herhaal dit totdat u alle monitors in de webservice hebt toegevoegd. 10. Klik op Finish (Voltooien). ACTIVITY MONITORS AAN STUDENTEN TOEWIJZEN 1. Zie de gebruiksaanwijzing polargofit.com voor nadere instructies over wat u in polargofit.com moet doen voordat u monitors aan studenten kunt toewijzen. 2. Controleer of het WebSync-pictogram zichtbaar is in de taakbalk van uw computer. Als het pictogram niet zichtbaar is, start WebSync dan vanaf het pictogram op uw bureaublad. 3. Sluit de FlowLink aan op de USB-poort van de computer. Het DATA symbool op de FlowLink wordt geel als de FlowLink op uw computer is aangesloten. 4. Plaats de eerste Polar Active activity monitor met het display naar beneden op de FlowLink. Het ALIGN symbool op de FlowLink wordt groen als de activity monitor goed is neergelegd.

3 Het WebSync-pictogram op de taakbalk van de computer is rood als WebSync geen activity monitors heeft gedetecteerd. Het pictogram wordt groen als een activity monitor is gedetecteerd. 5. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor polargofit.com in en klik op Volgende. Zie de gebruiksaanwijzing van polargofit.com voor nadere instructies als u geen gebruikersaccount hebt voor polargofit.com. 6. Synchronisatie start. Het is belangrijk dat u de activity monitor niet verplaatst gedurende de gegevensoverdracht. Zelfs de geringste beweging zal de gegevensoverdracht storen. 7. Wacht totdat WebSync meldt: "Aantal" monitors gesynchroniseerd en de activity monitor op polargofit.com naast de naam van een student verschijnt. 8. Plaats de volgende monitor op de FlowLink. 9. Herhaal dit totdat u alle monitors aan studenten hebt toegewezen. 10. Klik op Close (Sluiten). ACTIVITEITSGEGEVENS OVERDRAGEN NAAR POLARGOFIT.COM 1. Controleer of het WebSync-pictogram zichtbaar is in de taakbalk van uw computer. Als het pictogram niet zichtbaar is, start WebSync dan vanaf het pictogram op uw bureaublad. 2. Sluit de FlowLink aan op de USB-poort van de computer. Het DATA symbool op de FlowLink wordt geel als de FlowLink op uw computer is aangesloten. 3. Plaats de activity monitor met het display naar beneden op de FlowLink. Het ALIGN symbool op de FlowLink wordt groen als de activity monitor goed is neergelegd. Het WebSync-pictogram op de taakbalk van de computer is rood als WebSync geen activity monitors heeft gedetecteerd. Het pictogram wordt groen als een activity monitor is gedetecteerd. 4. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor polargofit.com in. Zie de gebruiksaanwijzing van polargofit.com voor nadere instructies als u geen gebruikersaccount hebt voor polargofit.com. Klik op Volgende. 5. Synchronisatie start. Het is belangrijk dat u de activity monitor niet verplaatst gedurende de gegevensoverdracht. Zelfs

4 de geringste beweging zal de gegevensoverdracht storen. 6. De melding "Aantal" monitors gesynchroniseerd geeft aan dat de synchronisatie voltooid is. Zie Probleemoplossing voor meer informatie over wat u kunt doen als de synchronisatie mislukt. 7. Als u activiteitsgegevens van andere activity monitors wilt overdragen, vervang de activity monitor dan door een andere. 8. Klik op Sluiten als u klaar bent met de gegevensoverdracht en WebSync wilt verlaten. PROBLEEMOPLOSSING Synchronisatie mislukt. Geen monitor beschikbaar op polargofit.com. Ga naar de productenpagina in polargofit.com om nieuwe monitors aan het systeem toe te voegen en deze aan te leren. => De Polar Active activity monitor is niet aangemeld bij polargofit.com. Aanmelden is noodzakelijk om gegevens te kunnen uitwisselen tussen de Polar Active activity monitor en polargofit.com. Zie Activity monitors van Polar Active toevoegen aan de webservice polargofit.com en de gebruiksaanwijzing van polargofit.com voor nadere instructies. De polsunit wordt niet ondersteund in deze WebSync-modus. Sluit WebSync en start het opnieuw in de modus polarpersonaltrainer.com vanaf het WebSync-pictogram (polarpersonaltrainer.com) op uw bureaublad. => U probeert WebSync te gebruiken voor polargofit.com met Polar RCX3, RCX5, CS500, FA20, FT7, FT40, FT60, FT80 of RS300X. De polsunit wordt niet ondersteund in deze WebSync-modus. Sluit WebSync en start het opnieuw in de modus polargofit.com vanaf het WebSync-pictogram (polargofit.com) op uw bureaublad. => U probeert WebSync te gebruiken voor polarpersonaltrainer.com met de Polar Active activity monitor. De polsunit wordt niet ondersteund in deze WebSync-modus. U moet WebSync opnieuw installeren en polargofit.com selecteren in de installatiewizard. => U probeert WebSync te gebruiken voor polarpersonaltrainer.com met de Polar Active activity monitor. Gebruikersnaam of wachtwoord onjuist. => Controleer of uw gebruikersnaam en wachtwoord correct zijn. Als u uw wachtwoord vergeten bent, neem dan contact op met de hoofdgebruiker van polargofit.com op uw school. Geen verbinding met de server. Controleer uw netwerkinstellingen. => Klik op Annuleren om het venster te sluiten. Rechtsklik op het WebSync-pictogram in de taakbalk en selecteer Instellingen WebSync. Controleer of de Netwerkinstellingen juist zijn.

5 => Controleer of u toegang krijgt tot polargofit.com. Is dat niet het geval, dan kunnen er problemen zijn met uw internetverbinding. WebSync kon niet goed initialiseren. Controleer of Polar Daemon wordt uitgevoerd en start WebSync opnieuw. => Klik op Annuleren om het venster te sluiten. Sluit WebSync door een rechtsklik op het WebSyncpictogram in de taakbalk en WebSync afsluiten te selecteren. Ga naar Start > (Instellingen) > Configuratiescherm > Systeembeheer > Services. Controleer of Polar Daemon wordt uitgevoerd en de status Gestart heeft. Als dat niet zo is, klikt u op Polar Daemon en op 'Service starten'. Als Daemon al wordt uitgevoerd (Gestart), klikt u op 'Service opnieuw starten'. Synchronisatie mislukt. Start WebSync opnieuw en/of sluit de gegevensoverdrachteenheid opnieuw aan en probeer het opnieuw. => Klik op Annuleren om het venster te sluiten. Sluit WebSync door een rechtsklik op het WebSyncpictogram in de taakbalk en WebSync afsluiten te selecteren. Sluit FlowLink opnieuw aan. Start WebSync opnieuw en start de synchronisatie. Problemen met het lezen van verzonden gegevens. Probeer het opnieuw. Als het probleem voortduurt, neem dan contact op met => Klik op Annuleren om het venster te sluiten. Sluit WebSync door eenh rechtsklik op het WebSyncpictogram in de taakbalk en WebSync afsluiten te selecteren. Ga naar Start > (Instellingen) > Configuratiescherm > Systeembeheer > Services. Controleer of Polar Daemon wordt uitgevoerd en de status Gestart heeft. Als dat niet zo is, klikt u op Polar Daemon en op 'Service starten'. Als Daemon al wordt uitgevoerd (Gestart), klikt u op 'Service opnieuw starten'. Sluit FlowLink opnieuw aan. Start WebSync opnieuw en start de synchronisatie. Als het probleem voortduurt, neem dan contact op met Als WebSync niet reageert Sluit WebSync door een rechtsklik op het WebSync-pictogram in de taakbalk en WebSync afsluiten te selecteren. Controleer vanaf Taakbeheer van uw computer of het WebSync-proces niet wordt uitgevoerd. Start WebSync opnieuw. Als dat niet helpt, start uw computer dan opnieuw. Als WebSync dan nog niet reageert, verwijder Polar WebSync en Polar Daemon dan uit uw computer en installeer WebSync opnieuw. Kijk ook bij voor meer informatie. Neem contact op met de Polar Helpdesk als u problemen blijft houden of meer meer hulp nodig hebt. SYSTEEMVEREISTEN Voor algemeen gebruik van polargofit.com:

6 Internetverbinding Compatibele internetbrowser (Microsoft Internet Explorer 7 of later, Apple Safari 4 of later, Mozilla Firefox 3 of later) Scherm met resolutie 1024 x 768 of beter Voor gegevensuitwisseling tussen de activity monitor en de webservice met de FlowLink en WebSync: Besturingssysteem: Microsoft Windows XP/Vista/7 of Mac OS X 10.5 of later (uitgevoerd op Intelplatform) Internetverbinding Compatibele internetbrowser (Microsoft Internet Explorer 7 of later, Apple Safari 4 of later, Mozilla Firefox 3 of later) Vrije USB-poort voor de Polar FlowLink Scherm met resolutie 1024 x 768 of beter AANSPRAKELIJKHEID De inhoud van deze snel van start gids dient uitsluitend ter informatie. De hierin beschreven producten kunnen in verband met het voortdurende ontwikkelingsprogramma van de fabrikant zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Polar Electro Inc. / Polar Electro Oy geeft geen verklaringen of garanties voor deze gebruiksaanwijzing of de hierin beschreven producten. Op geen enkele wijze kan Polar Electro Inc. / Polar Electro Oy aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies, kosten en uitgaven die direct, indirect of incidenteel als gevolg of als zodanig voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik van dit materiaal of de hierin beschreven producten Polar Electro Oy, FI KEMPELE, Finland. Polar Electro Oy is een ISO 9001:2008 gecertificeerd bedrijf. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze gebruiksaanwijzing mag zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Polar Electro Oy in welke vorm dan ook worden gebruikt of gereproduceerd. De namen en logo's in deze gebruiksaanwijzing of op de verpakking van dit product zijn handelsmerken van Polar Electro Oy. De namen en logo's die in deze gebruiksaanwijzing of op de verpakking van dit product met het symbool zijn gemarkeerd, zijn gedeponeerde handelsmerken van Polar Electro Oy. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation en Mac OS is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc.

Nokia C110/C111 draadloze LAN-kaart Installatiehandleiding

Nokia C110/C111 draadloze LAN-kaart Installatiehandleiding Nokia C110/C111 draadloze LAN-kaart Installatiehandleiding CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA MOBILE PHONES Ltd. verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat de producten DTN-10 en DTN-11 conform zijn aan de

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over Cisco WebEx Meetings Server versie 1.5

Veelgestelde vragen over Cisco WebEx Meetings Server versie 1.5 Veelgestelde vragen over Cisco WebEx Meetings Server versie 1.5 Inleiding 2 Toepassingen en documenten delen 2 Vergaderingen hosten, bijwonen en instellen 3 Apple iphone en ipad 3 WebEx-toepassingen downloaden

Nadere informatie

Nieuwe flexkantoor-omgeving

Nieuwe flexkantoor-omgeving Nieuwe flexkantoor-omgeving Inrichting lokale computers documentversie 1.20 Werken waar en wanneer je maar wilt! Copyright Copyright 2012 Dicon Automatisering BV. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze

Nadere informatie

Handleiding Web Connect

Handleiding Web Connect Handleiding Web Connect Versie 0 DUT Relevante modellen Deze gebruikershandleiding is van toepassing op de volgende modellen: ADS-600W. Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt de

Nadere informatie

P-touch Transfer Manager gebruiken

P-touch Transfer Manager gebruiken P-touch Transfer Manager gebruiken Versie 0 DUT Inleiding Belangrijke mededeling De inhoud van dit document en de specificaties van het product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Nadere informatie

Installatie Onderwijsversie AccountView

Installatie Onderwijsversie AccountView Installatie Onderwijsversie AccountView Copyright Alle rechten met betrekking tot de documentatie en de daarin beschreven software berusten bij Visma Software BV. Dit geldt ook voor eventuele aanvullingen

Nadere informatie

SPT Connect Quick Manual. Windows installatie NightBalance SPT Connect

SPT Connect Quick Manual. Windows installatie NightBalance SPT Connect SPT Connect Quick Manual Windows installatie NightBalance SPT Connect NB-SPT-PX Windows XP+ Online slaapgegevens bekijken met SPT Connect Het systeem van NightBalance biedt u de mogelijkheid als gebruiker

Nadere informatie

Novell Vibe-invoegtoepassing

Novell Vibe-invoegtoepassing Novell Vibe-invoegtoepassing 5 juni 2012 Novell Snel aan de slag Met behulp van de Novell Vibe-invoegtoepassing voor Microsoft Office kunt u werken met documenten op de Vibe-site zonder dat u Microsoft

Nadere informatie

Tool Calculeren Handleiding

Tool Calculeren Handleiding V1.1 Tool Calculeren Een uitgave van Reed Business bv Helpdesk Uitgever Adres Abonnement Klantenservice 0900-235 63 98 ( 0,45 per minuut) technische.helpdesk@reedbusiness.nl Louise Bos Hanzestraat 1, 7006

Nadere informatie

Plato gebruikershandleiding

Plato gebruikershandleiding Plato gebruikershandleiding Deze handleiding is voor zowel nieuwe installaties van Plato als voor installaties die niet meer werken. Deze handleiding bestaat uit meerdere instructies voor zowel Microsoft

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Norton Password Manager Gebruikershandleiding De software die in dit boek wordt beschreven, wordt geleverd met een gebruiksrechtovereenkomst en mag alleen worden gebruikt volgens

Nadere informatie

Hercules eplug 200 INHOUDSOPGAVE. Als u op een titel in deze inhoudsopgave klikt, wordt de betreffende sectie weergegeven.

Hercules eplug 200 INHOUDSOPGAVE. Als u op een titel in deze inhoudsopgave klikt, wordt de betreffende sectie weergegeven. INHOUDSOPGAVE Als u op een titel in deze inhoudsopgave klikt, wordt de betreffende sectie weergegeven. 1. UW HERCULES eplug 200-ADAPTER... 2 1.1. Aanbevelingen... 2 1.2. Specificaties... 3 1.3. Minimale

Nadere informatie

Bijlage Auto-Updater. Bijlage Auto-updater

Bijlage Auto-Updater. Bijlage Auto-updater Bijlage Auto-Updater Auto-Updater Vanaf versie 3.2 bevat Scipio functionaliteit met betrekking tot het gebruik van een auto-updater. Deze software controleert elke keer als u Scipio start of er mogelijk

Nadere informatie

CycloAgent v2 Handleiding

CycloAgent v2 Handleiding CycloAgent v2 Handleiding Inhoudsopgave Inleiding...2 De huidige MioShare-desktoptool verwijderen...2 CycloAgent installeren...4 Aanmelden...8 Uw apparaat registreren...8 De registratie van uw apparaat

Nadere informatie

Technische ondersteuning. Inhoud van de verpakking. Installatiehandleiding voor de N600 Wireless Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router DGND3700v2

Technische ondersteuning. Inhoud van de verpakking. Installatiehandleiding voor de N600 Wireless Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router DGND3700v2 Technische ondersteuning Bedankt dat u voor NETGEAR-producten hebt gekozen. Zoek nadat u uw product hebt geïnstalleerd het serienummer op het etiket van uw product op en gebruik dit om uw product te registreren

Nadere informatie

MEDIA NAV. Handleiding voor het online downloaden van content

MEDIA NAV. Handleiding voor het online downloaden van content MEDIA NAV Handleiding voor het online downloaden van content In deze handleiding leest u hoe u software- en contentupdates voor het navigatiesysteem kunt uitvoeren. Hoewel de schermafbeeldingen nog niet

Nadere informatie

Handleiding voor netwerkprinten

Handleiding voor netwerkprinten Handleiding voor netwerkprinten 1 2 3 4 5 6 7 Configuratie van Windows 95/98/Me Configuratie van Windows 2000 Configuratie van Windows XP Configuratie van Windows NT 4.0 Configuratie van NetWare Configuratie

Nadere informatie

SpeedTouch. 510/510i/530 ADSL-gateways voor meerdere gebruikers Installatie- en gebruikershandleiding. 500- serie

SpeedTouch. 510/510i/530 ADSL-gateways voor meerdere gebruikers Installatie- en gebruikershandleiding. 500- serie SpeedTouch 510/510i/530 ADSL-gateways voor meerdere gebruikers Installatie- en gebruikershandleiding 500- serie SpeedTouch 510/510i/530 Installatie- en gebruikershandleiding Status Wijzigingsbericht Verkorte

Nadere informatie

Outlook Web App 2010 XS2office

Outlook Web App 2010 XS2office Handleiding Outlook Web App 2010 XS2office Toegang tot uw contacten, adressen en e-mail berichten via internet XS2office Versie: 22 juli 2014 Helpdesk: 079-363 47 47 Handleiding OWA Helpdesk: 079-363 47

Nadere informatie

Network Interface Panel Gebruikershandleiding NPD4747-01 NL

Network Interface Panel Gebruikershandleiding NPD4747-01 NL NPD4747-01 NL Inhoudsopgave Inhoudsopgave Auteursrechten en handelsmerken Veiligheidsvoorschriften Belangrijke veiligheidsvoorschriften... 4 Voorzorgsmaatregelen en opmerkingen... 4 Maak kennis met uw

Nadere informatie

ZEKER WETEN-tool calculeren Een uitgave van Reed Business bv

ZEKER WETEN-tool calculeren Een uitgave van Reed Business bv ZEKER WETEN-tool calculeren Een uitgave van Reed Business bv Helpdesk Uitgever Adres Abonnement Klantenservice 0900-235 63 98 ( 0,45 per minuut) technische.helpdesk@reedbusiness.nl M.M.M. Gianotten Hanzestraat

Nadere informatie

Sartorius ProControl MobileMonitor 62 8991M

Sartorius ProControl MobileMonitor 62 8991M Installatiehandleiding Sartorius ProControl MobileMonitor 62 8991M Softwareprogramma 98646-003-14 Inhoud Gebruiksdoel................. 3 Systeemvereisten.............. 3 Kenmerken................... 3

Nadere informatie

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Outlook Web App 2010 - CLOUD Versie: 22 oktober 2012 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web App 2010 - CLOUD Voorblad Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inloggen...4

Nadere informatie

VIDA INSTALLATIE-INSTRUCTIES VIDA ALL-IN-ONE

VIDA INSTALLATIE-INSTRUCTIES VIDA ALL-IN-ONE VIDA INSTALLATIE-INSTRUCTIES VIDA ALL-IN-ONE INHOUD 1 INLEIDING... 4 1.1 Algemene informatie over DVD s... 4 1.2 Alle VIDA-talen op drie DVD's... 5 2 VOOR DE INSTALLATIE... 6 2.1 Checklist Voor de installatie...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding FreeAgent GoFlex Home

Gebruikershandleiding FreeAgent GoFlex Home Gebruikershandleiding FreeAgent GoFlex Home Gebruikershandleiding FreeAgent GoFlex Home 2011 Seagate Technology LLC. Alle rechten voorbehouden. Seagate, Seagate Technology, het Wave-logo en FreeAgent zijn

Nadere informatie

Netwerkhandleiding NPD4775-02 NL

Netwerkhandleiding NPD4775-02 NL NPD4775-02 NL Auteursrechten en handelsmerken Niets uit dit document mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze,

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Fiery Extended Applications Fiery Extended Applications (FEA) 4.1 is een pakket met de volgende toepassingen voor gebruik met

Nadere informatie

Tool Calculeren voor GWWkosten.nl. Handleiding

Tool Calculeren voor GWWkosten.nl. Handleiding voor GWWkosten.nl Tool Calculeren Een uitgave van Reed Business bv Helpdesk Uitgever Adres Abonnement Klantenservice 0900-235 63 98 ( 0,45 per minuut) technische.helpdesk@reedbusiness.nl M.M.M. Gianotten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding van Cisco WebEx Meetings Server versie 1.5

Gebruikershandleiding van Cisco WebEx Meetings Server versie 1.5 Eerste publicatie: 14 augustus 2013 Laatste wijziging: 3 oktober 2013 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706 USA http://www.cisco.com Tel: 408 526-4000

Nadere informatie

LabelWriter. Print Server. Gebruikershandleiding

LabelWriter. Print Server. Gebruikershandleiding LabelWriter Print Server Gebruikershandleiding Copyright 2010 Sanford, L.P. All rechten voorbehouden. 08/10 Niets in dit document of deze software mag worden verveelvoudigd of openbaar worden gemaakt,

Nadere informatie