Samsung Auto Backup FAQ

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samsung Auto Backup FAQ"

Transcriptie

1 Samsung Auto Backup FAQ

2 Installatie V: Ik heb het Samsung externe harde schijfstation aangesloten maar er gebeurt niets. A: Controleer de verbinding met de USB-kabel. Als het Samsung externe harde schijfstation juist verbonden is, ziet u dat het LED-lichtje op het Samsung externe harde schijf-station oplicht. A: Een klikkend geluid betekent dat er onvoldoende spanning is. Als het station niet wordt herkend, probeer het dan in een andere USB-poort. V: Ik kan het Samsung Auto Backup programma niet installeren. A: Controleer of het systeem waarop u het Samsung externe harde schijfstation wilt installeren voldoet aan de minimale systeemeisen. V: Ik heb mijn Samsung externe harde schijfstation aangesloten en de computer lijkt deze te herkennen, maar het station verschijnt niet in Windows Verkenner. A: Samsung externe harde schijfstation is standaard geformatteerd naar FAT32/NTFS en werkt als u het aansluit aan uw computer. Als de partitie is verwijderd of het bestandssysteem is gewijzigd naar een systeem dat niet wordt herkend door Windows, zal het station niet verschijnen in Windows Verkenner. Probeer het station te formatteren naar FAT32 ofnfts. OPMERKING: DOOR TE FORMATTEREN GAAN ALLE GEGEVENS IN HET STATION VERLOREN

3 BACKUP MAKEN ALGEMEEN V: Waarvan moet ik een backup maken? A: Over het algemeen zijn de enige bestanden waarvan een backup gemaakt moet worden de gegevensbestanden die u maakt bij het gebruiken van andere softwareprogramma's. U maakt geen backup van softwareprogrammabestanden omdat u uw programma's moet herinstalleren wanneer uw computer crasht. De gegevens die u maakt kunnen dan worden hersteld vanuit uw backup. V: Hoe vaak moet ik een backup maken van mijn gegevens? A: Als u geen regelmatige backup inroostert, wordt het aangeraden een handmatige backup te maken wanneer u gegevens maakt die essentieel zijn voor toekomstig gebruik, persoonlijke gegevens zoals digitale foto's of enige andere informatie die moeilijk of onmogelijk opnieuw te maken is. V: Hoe stel ik een geplande backup in? A: Als er tijdens de installatie geen planning was ingesteld klikt u in het hoofdmenu Samsung Auto Backup op Extra -> Opties -> Plannen -> Toevoegen. Klik in het vervolgkeuzemenu op Frequentie en kies een frequentie. Klik in het scherm Backup plannen op Uur en kies het uur. Klik op Minuut en kies de minuut. Klik op Bevestigen -> Voltooien. V: Hoe voer ik een handmatige backup uit? A: Selecteer de backup-bron en klik op Backup in de pictogrammenbalk.

4 V: Als ik een Auto Backup uitvoer in Windows Vista, zie ik altijd het venster 'Gebruikersaccountbeheer'. Moet ik de toegang van 'Gebruikersaccountbeheer' accepteren, en is er een manier om het venster Gebruikersaccountbeheer' niet te openen? A: Samsung Auto Backup heeft directe en indirecte toegang tot het host-schijfstation, dus u moet de beheersrechten verhogen. Als u de toegang van 'Gebruikersaccountbeheer' niet accepteert, kunt u beperkingen ervaren bij het gebruik van Auto Backup. Als u wilt voorkomen dat het venster 'Gebruikersaccountbeheer' wordt geopend, ga dan in het Configuratiescherm naar het venster Gebruikersaccounts, selecteer de gebruiker en schakel de mogelijkheid om gebruik te maken van Gebruikersaccountbeheer uit. V: Ik heb enkele bestanden gewijzigd, maar de uitvoering van de Real-time backup is niet begonnen. A: Als het bestand dat u hebt gewijzigd niet in de originele backup stond, zal het programma Samsung Auto Backup dit niet 'bijhouden' - daarom begint de Real-time backup niet. Voer een andere backup uit en voeg de bestanden of mappen toe die waren overgeslagen in de vorige backup. A: Een ander mogelijk probleem kan voorkomen als u een map toevoegt die deel uitmaakt van het besturingssysteem. Deze bestanden kunnen de Auto Backup software overschrijven. Hierdoor wordt vermeden dat bestanden worden toegevoegd aan de Real-time backup. Voeg mappen of bestanden uit het besturingssysteem niet toe aan uw backup.

5 OPSLAG V: Mijn Samsung externe harde schijf-station heeft genoeg ruimte over, maar ik kan geen backup maken van bestanden groter dan 2GB of 4GB. A: Afhankelijk van het type archiveringssysteem dat uw Samsung externe harde schijfstation heeft, is de maximaal toegestane omvang van alle bestanden beperkt tot: Tabel 8.1: Archiveringssystemen Type archiveringssysteem FAT FAT32 NTFS Maximaal toegestane omvang voor één bestand 2GB 4GB 16TB A: Om backups te maken van bestanden groter dan 2GB moet u het archiveringssysteem wijzigen naar FAT32 of NTFS. Om een backup te maken van bestanden groter dan 4GB moet u het archiveringssysteem wijzigen naar NFTS. OPMERKING: ALS U HET ARCHIVERINGSSYSTEEM WIJZIGT, GAAN ALLE GEGEVENS OPGESLAGEN OP HET SAMSUNG EXTERNE HARDE SCHIJFSTATION VERLOREN. ZORG ERVOOR DAT U EEN BACKUP HEBT GEMAAKT VAN ALLE BELANGRIJKE GEGEVENS VOORDAT U DOORGAAT MET DE WIJZIGING.

6 FOUTMELDINGEN V: Ik heb de computer geformatteerd en Windows opnieuw geïnstalleerd. Hoe kan ik backup-gegevens die zijn opgeslagen op een ander apparaat herstellen? A Herinstalleer de Samsung Auto Backup software, start de Samsung Auto Backup software en kies het apparaat dat de backup-gegevens bevat als backupapparaat. Door dit te doen bent u in staat de backup-gegevens zoals voorheen te gebruiken. V: De backup is mislukt en het backuplogboekbestand geeft aan dat het programma er niet in is geslaagd een backup te maken van een aantal bestanden. A: Systeembestanden in het Windows besturingssysteem zijn niet toegankelijk voor een backup. Daarom wordt er geen backup gemaakt van deze bestanden. Dit gebeurt normaal gesproken als u de map Windows en de map C:\Programmabestanden als backup-bron selecteert. Dit probleem voorkomt u door de specifieke mappen en bestanden te selecteren waarvan u een backup wilt maken, niet de gehele hoofdmappen. A: Een andere optie is om het backup-proces te herstarten nadat u de objecten die zijn mislukt hebt verwijderd. Q: Ik heb mijn Samsung externe harde schijfstation geformatteerd en ben alle bundelsoftware kwijt.

7 A: Gebundelde toepassingen die horen bij uw Samsung externe harde schijfstation zijn beschikbaar en kunnen via de Samsung Electronics customer support website worden gedownload. (Homepage V: Ik heb een toepassing geïnstalleerd en een backup gemaakt van het programma. Toen er een probleem ontstond met de toepassing heb ik het programma verwijderd en hersteld met het backup-bestand, maar de toepassing kan niet worden uitgevoerd. Wat is het probleem met dit backup- en herstelproces? A: Elk softwareprogramma moet worden uitgevoerd (gestart) in een specifieke omgeving. Om sommige programma's uit te voeren in Microsoft Windows moet er een CAB-bestand aan het softwareprogramma worden toegevoegd in een Windows-map. Als u daarom een backup maakt van een programma (ABC-programma in de ABC-map) wordt er geen backup gemaakt van het CAB-bestand omdat dat bestand zich in een andere map bevindt. Samsung Auto Backup is een programma dat backups maakt van gegevensbestanden. Hoewel er een backup is gemaakt van de toepassingsbestanden is er geen backup gemaakt van de omgeving waarin de toepassing wordt uitgevoerd. Daarom kunt u de toepassing niet uitvoeren. V: Ik kan mijn Samsung externe harde schijfstation niet loskoppelen met de functie Hardware veilig verwijderen terwijl Auto Backup wordt uitgevoerd. A: Het Windows besturingssysteem staat niet toe dat u het Samsung externe harde schijfstation uitschakelt

8 als dit in gebruik is. Sluit het Samsung Auto Backup programma af en probeer het veilig verwijderen opnieuw. V: Bestandsoverdracht duurt te lang. A: U kunt langzame bestandsoverdacht ervaren als uw computer geen USB 2.0 ondersteunt of als u het Samsung externe harde schijfstation niet met een USB 2.0-poort verbindt. Probeer het Samsung externe harde schijfstation aan te sluiten aan een andere poort of, als uw computer geen USB 2.0 ondersteunt, schaf dan een aparte USB 2.0-poort aan. V: Ik gebruik een Mac en kan geen bestanden kopië ren. A: Als het station is geformatteerd naar NFTS kunnen gegevens in het station alleen worden gelezen door Macintosh systemen. Opnieuw formatteren voor Mac OS kan worden verlangd. V: Als ik een backupbestand open op het backupapparaat verschijnt er een melding waarin staat dat de bestandsindeling onjuist is of dat er een verschoven bestand wordt weergegeven. A: Activeer de optie versleutelde back-up in Back-up opties en alle back-ups zullen vervolgens versleuteld worden. Wanneer geprobeerd wordt een versleuteld back-upbestand te openen, zal dat resulteren in een foutmelding of een waarschuwing dat het bestandsformaat niet compatibel is. Om een versleuteld bestand te openen, dient u het eerst te decoderen.

9 V: Ik heb de optie Versleuteling backupbestand gekozen en een backup uitgevoerd. In plaats van alle bestanden zijn echter alleen de geselecteerde bestanden versleuteling. A: Versleuteling van een back-up is alleen mogelijk voor bestanden waarvan een back-up is gemaakt nadat de optie versleuteling is geactiveerd. Versleuteling kan niet gebruikt worden voor bestanden waarvan een back-up is gemaakt voordat die optie geactiveerd was. Daarom is het mogelijk dat er zowel versleutelde als niet-versleutelde backupbestanden op hetzelfde back-upstation staan.

10 Instructies V: Kan ik meer dan é é n bestemming selecteren als backup-apparaat en op al deze bestemmingen tegelijk een backup maken van de gegevens? A: Samsung Auto Backup ondersteunt geen simultane backup naar meerdere backup-apparaten. V: Hoe wijzig ik van backup-apparaat? A: Klik vanuit het Samsung Auto Backup hoofdvenster op Extra -> Backupapparaat -> Backup-appraat wijzigen. Q: Kan ik het Samsung externe harde schijfstation dat de backup-gegevens bevat aan andere computers aansluiten en de gegevens herstellen? Wat kan ik doen? A: Ja! U kunt uw Samsung externe harde schijfstation aansluiten aan een andere computer. Verbind het Samsung externe harde schijfstation aan de computer, installeer de Samsung Auto Backup software, start de Samsung Auto Backup software en selecteer het apparaat dat de backup-gegevens bevat als backup-apparaat. Door dit te doen zou u in staat moeten zijn de backup-gegevens zoals voorheen te gebruiken. V: Hoe controleer ik de resultaten van een backup-, herstel- of verwijderingsoperatie? A: Wanneer de backup-, herstel- of verwijderingsoperatie compleet is, kunt u de resultaten bekijken in het taaklogboek onder

11 Instellingeninformatie onderin het Samsung Auto Backup venster.

Uw gebruiksaanwijzing. SONY VAIO VPC-F11Z1E/BI http://nl.yourpdfguides.com/dref/4329591

Uw gebruiksaanwijzing. SONY VAIO VPC-F11Z1E/BI http://nl.yourpdfguides.com/dref/4329591 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Veiligheidswaarschuwing

Veiligheidswaarschuwing Veiligheidswaarschuwing! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Let op Plaats geen objecten binnen een straal van 15 cm van de eenheid. De eenheid bereikt hoge temperaturen, wat het risico op brandwonden veroorzaakt. Gebruik

Nadere informatie

Workshop Harde schijf gebruiken in Eminent producten

Workshop Harde schijf gebruiken in Eminent producten Workshop Harde schijf gebruiken in Eminent producten 1.0 Introductie Wanneer je een product hebt aangeschaft van Eminent waarbij het vereist is een harde schijf in te bouwen, kan het vaak lastig zijn een

Nadere informatie

Handleiding. Copyright 2013 Bitdefender

Handleiding. Copyright 2013 Bitdefender Handleiding Copyright 2013 Bitdefender Bitdefender Total Security Handleiding Publication date 07/04/2013 Copyright 2013 Bitdefender Wettelijke bepaling Alle rechten voorbehouden. Geen enkel deel van dit

Nadere informatie

Bitdefender Total Security 2015 Handleiding

Bitdefender Total Security 2015 Handleiding HANDLEIDING Bitdefender Total Security 2015 Handleiding Publication date 10/17/2014 Copyright 2014 Bitdefender Wettelijke bepaling Alle rechten voorbehouden. Geen enkel deel van dit boek mag worden gereproduceerd

Nadere informatie

Bitdefender Internet Security 2015 Handleiding

Bitdefender Internet Security 2015 Handleiding HANDLEIDING Bitdefender Internet Security 2015 Handleiding Publication date 10/17/2014 Copyright 2014 Bitdefender Wettelijke bepaling Alle rechten voorbehouden. Geen enkel deel van dit boek mag worden

Nadere informatie

INSTALLATIE VAN DE BelD KAARTLEZER

INSTALLATIE VAN DE BelD KAARTLEZER INSTALLATIE VAN DE BelD KAARTLEZER 1. Inleiding Om toegang te krijgen tot het systeem van de Orde van Architecten Vlaamse Raad waarmee u uw digitaal visum kan verkrijgen, dient u te beschikken over een

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE........................... 2 INLEIDING................................. 3 Twig PC Tools............................ 3 Hoofdvenster............................

Nadere informatie

Met Blackboard Learn Content Management kunnen gebruikers studiemateriaal, digitale inhoud en elektronische portfolio's beheren in een leeromgeving.

Met Blackboard Learn Content Management kunnen gebruikers studiemateriaal, digitale inhoud en elektronische portfolio's beheren in een leeromgeving. Content Management > Vereisten Content Management Deze onderwerpen zijn van toepassing op alle eindgebruikers van Content Collection en Blackboard Learn - Content Management, waaronder studenten, cursusleiders,

Nadere informatie

Eenvoudig overstappen naar Windows 7 (ik heb Windows Vista)

Eenvoudig overstappen naar Windows 7 (ik heb Windows Vista) Eenvoudig overstappen naar Windows 7 (ik heb Windows Vista) Werk je met Windows Vista? Je kunt eenvoudig een upgrade naar Windows 7 uitvoeren. Bij een upgrade blijven de bestaande gegevens en programma

Nadere informatie

Norton Security. Producthandleiding

Norton Security. Producthandleiding Norton Security Producthandleiding Zorg voor het milieu: een vanzelfsprekende zaak. Symantec heeft de kaft van deze handleiding verwijderd om de ecologische voetafdruk van onze producten te verkleinen.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Geïntegreerde onderdelen: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware ESET Persoonlijke firewall ESET Antispam Nieuwe generatie NOD32-technologie Gebruikershandleiding wij beschermen uw digitale werelden

Nadere informatie

Internet Security 2015

Internet Security 2015 Internet Security 2015 2 Inhoud Internet Security 2015 Inhoud Hoofdstuk 1: Installatie...5 1.1 Voordat u de eerste keer installeert...6 1.2 Het product voor het eerst installeren...6 1.3 Toepassingen installeren

Nadere informatie

Installatie van de het Online Bijbel Abonnement met Online Bijbel Studie DVD (editie 15-05) en koppeling met Online Bijbel apps

Installatie van de het Online Bijbel Abonnement met Online Bijbel Studie DVD (editie 15-05) en koppeling met Online Bijbel apps Installatie van de het Online Bijbel Abonnement met Online Bijbel Studie DVD (editie 15-05) en koppeling met Online Bijbel apps Datum: 26 mei 2015 Laatste revisie: 28 mei 2015 Versie: 1.10 Voordat u begint

Nadere informatie

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Outlook Web App 2010 - CLOUD Versie: 22 oktober 2012 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web App 2010 - CLOUD Voorblad Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inloggen...4

Nadere informatie

Compad Bakkerij Support Handleiding

Compad Bakkerij Support Handleiding Compad Compad Bakkerij Support Handleiding Geldig tot en met: 8 augustus 2012 Latest Content: i:\handboek\compad bakkerij\compad bakkerij supportboek.docx Auteur: Carol Esmeijer, Compad Software Compad

Nadere informatie

Handleiding Online Boekhouden

Handleiding Online Boekhouden Handleiding Online Boekhouden Het online boekhoudprogramma kan gestart worden op de site van Horeca Boekhouden.nl (http://www.horecaboekhouden.nl/fin_administratie.php). Om verbinding te maken, moet op

Nadere informatie

4 + ServiceCenter. 7 + Statusweergaven. 12 + Viruscontrole. 14 + Status. 19 + Back-up maken en herstellen. 26 + Herstel

4 + ServiceCenter. 7 + Statusweergaven. 12 + Viruscontrole. 14 + Status. 19 + Back-up maken en herstellen. 26 + Herstel G DATA Software Inhoudsopgave De eerste stappen 4 + ServiceCenter + Installatie SecurityCenter 7 + Statusweergaven + Licentie + Softwaremodule V irusbeveiliging 12 + Viruscontrole + Bestanden in quarantaine

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Hoofdstuk 1 Introductie... 5 1.1 Kenmerken... 5 1.2 Systeemdiagram... 6 Multi-Server... 6 Single-Server... 7

Inhoudsopgave. Hoofdstuk 1 Introductie... 5 1.1 Kenmerken... 5 1.2 Systeemdiagram... 6 Multi-Server... 6 Single-Server... 7 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Introductie... 5 1.1 Kenmerken... 5 1.2 Systeemdiagram... 6 Multi-Server... 6 Single-Server... 7 Hoofdstuk 2 Installatie... 8 2.1 Productinformatie... 8 Verpakkingsinhoud... 8

Nadere informatie

DIT PROGRAMMA EN EEN ADOBE ID DIENT TE GEBEUREN VOORDAT U BOEKEN KOOPT!

DIT PROGRAMMA EN EEN ADOBE ID DIENT TE GEBEUREN VOORDAT U BOEKEN KOOPT! BELANGRIJKE NOOT OVER e-books: e-books in epub formaat, zijn beveiligd met DRM (Digital Rights Management) Om digitale E-Books te kopen, downloaden en lezen op uw ereader, epub formaat, heeft u het programma

Nadere informatie

Gefeliciteerd! U en uw MacBook Pro zijn echt voor elkaar gemaakt.

Gefeliciteerd! U en uw MacBook Pro zijn echt voor elkaar gemaakt. Gefeliciteerd! U en uw MacBook Pro zijn echt voor elkaar gemaakt. Maak kennis met de MacBook Pro www.apple.com/nl/macbookpro Ingebouwde FaceTime HD-camera Videobellen met gebruikers van de nieuwste ipad,

Nadere informatie

AirPlay Sound System. Gebruikershandleiding

AirPlay Sound System. Gebruikershandleiding AirPlay Sound System Gebruikershandleiding Inhoud: Inhoud: 1 Hartelijk dank voor uw aankoop. 1 Inleiding 2 S200 functies 2 Inhoud van de doos 2 Compatibiliteit met AirPlay 2 USB-compatibiliteit 2 De S200

Nadere informatie

Installatie AccountView 9.0C en administratiebeheer

Installatie AccountView 9.0C en administratiebeheer Installatie AccountView 9.0C en administratiebeheer 1.1 Systeemeisen inventariseren Wat zijn de systeemeisen voor AccountView Windows? Om AccountView te installeren, moet u minimaal beschikken over een

Nadere informatie

KASPERSKY LAB. Kaspersky Mobile Security 7.0 GEBRUIKERSHANDLEID ING

KASPERSKY LAB. Kaspersky Mobile Security 7.0 GEBRUIKERSHANDLEID ING KASPERSKY LAB Kaspersky Mobile Security 7.0 GEBRUIKERSHANDLEID ING K A S P E R S K Y M O B I L E S E C U R I T Y 7. 0 Gebruikershandleiding Kaspersky Lab Tel., fax: +7 (495) 797-8700, +7 (495) 645-7939,

Nadere informatie

esms Outlook Gebruiksaanwijzing

esms Outlook Gebruiksaanwijzing 1 esms Outlook Gebruiksaanwijzing 2 3 Inhoud Inleiding...3 Installatie en vereisten...3 Vereisten...3 Installatie...4 Registratie...5 Verwijderen...6 Inleiding Hartelijk dank om voor Mobistar PC Messenger

Nadere informatie

INSTALLATIEGIDS Regelgevingsmodel: P08T Regelgevingstype: P08T001

INSTALLATIEGIDS Regelgevingsmodel: P08T Regelgevingstype: P08T001 INSTALLATIEGIDS INSTALLATIEGIDS Regelgevingsmodel: P08T Regelgevingstype: P08T001 Opmerkingen, waarschuwingen en gevaarmeldingen OPMERKING: Een OPMERKING duidt belangrijke informatie aan voor een beter

Nadere informatie

ipod nano Overzichtshandleiding

ipod nano Overzichtshandleiding ipod nano Overzichtshandleiding 2 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 4 Basiskenmerken van de ipod nano 5 De ipod nano in één oogopslag 5 De regelaars van de ipod nano gebruiken 9 De regelaars van de ipod nano uitschakelen

Nadere informatie

Network Guide Guide Réseau Netzwerkbetrieb Guía de red Guida alla rete Netwerkhandleiding Guia de Rede

Network Guide Guide Réseau Netzwerkbetrieb Guía de red Guida alla rete Netwerkhandleiding Guia de Rede Network Guide Guide Réseau Netzwerkbetrieb Guía de red Guida alla rete Netwerkhandleiding Guia de Rede Nätverksguide Руководство по работе в сети Regulatory models: W60, W61 010-0756-00 DISPERINDAG No.

Nadere informatie

Installatie handleiding

Installatie handleiding Installatie handleiding H e t g e m a k v a n I n t r a m e d Inleiding Welkom bij Intramed. Met dit softwarepakket kunt u uw complete praktijkadministratie op eenvoudige en efficiënte wijze automatiseren.

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding // Mamut Business Software Installatiehandleiding Introductie Deze handleiding is bedoeld om de installatie en eerste opstart van Mamut Business Software te vereenvoudigen. De structuur van de handleiding

Nadere informatie