POLAR WEBSYNC VOOR POLARPERSONALTRAINER.COM GEBRUIKERS

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "POLAR WEBSYNC VOOR POLARPERSONALTRAINER.COM GEBRUIKERS"

Transcriptie

1 POLAR WEBSYNC VOOR POLARPERSONALTRAINER.COM GEBRUIKERS Met Polar WebSync 2.x-software en een Polar DataLink gegevensoverdrachteenheid, een Polar FlowLink gegevensoverdrachteenheid of een USB-kabel kun je gegevens uitwisselen tussen je trainingscomputer en de webservice polarpersonaltrainer.com. Download gratis Polar WebSync 2.x van polarpersonaltrainer.com TOEPASSINGEN / DOWNLOADS. Klik op PC MS Windows (XP/Vista/7) (of later) en de installatiewizard begeleidt u door de installatie. U kunt niet WebSync 1.x.x en WebSync 2.x op dezelfde computer installeren. Voor gegevensoverdracht hebt u ook een Polar DataLink of Polar FlowLink nodig. Gebruik Polar DataLink bij de Polar RCX3 trainingscomputer, de Polar RCX5 trainingscomputer en de Polar CS500 fietscomputer, en gebruik de Polar FlowLink bij de Polar FA20 activity computer en de Polar FT7, FT40, FT60, FT80 en RS300X trainingscomputers. Gebruik een USB-kabel bij de Polar RC3 GPS trainingscomputer. Als de gegevensoverdrachteenheid niet met de productset is meegeleverd, kunt u deze als een accessoire bestellen. GEGEVENSOVERDRACHT MET POLAR WEBSYNC EN DATALINK Gebruik WebSync en de DataLink bij de Polar RCX3 trainingscomputer, de Polar RCX5 trainingscomputer en de CS500 fietscomputer. VOOR HET EERST SYNCHRONISEREN Om storing tijdens de gegevensoverdracht te voorkomen, adviseren wij u de WearLink W.I.N.D. borstband niet te dragen. Zorg ook dat u actieve Bluetooth- en WiFi-verbindingen hebt uitgeschakeld.

2 1. Controleer of het WebSync-pictogram zichtbaar is in de taakbalk van uw computer. Als het pictogram niet zichtbaar is, start WebSync dan viahet pictogram op uw bureaublad. Het WebSync-pictogram is rood als WebSync geen trainingscomputers heeft gedetecteerd. Het pictogram wordt groen als een of meer trainingscomputers zijn gedetecteerd. 2. Dubbelklik op het WebSync-pictogram op de taakbalk. 3. Het venster Welkom verschijnt. Selecteer Synchroniseren als u trainingsgegevens wilt overdragen. Selecteer Trainingscomputer als u verbinding wilt maken met uw trainingscomputer en instellingen wilt wijzigen of trainingsbestanden wilt exporteren. Zie meer informatie in Trainingscomputer. U kunt de synchronisatie ook starten door een rechtsklik op het WebSync-pictogram en Synchroniseren te selecteren. 4. Sluit de gegevensoverdrachteenheid (DataLink) aan op de USB-poort van uw computer.

3 5. RCX3 en RCX5: activeer uw trainingscomputer. Druk op een willekeurige knop als die in energiebesparende modus staat. Selecteer Connect (Verbinden) => Start synchronizing (Synchroniseren starten) op uw trainingscomputer. CS500: activeer uw trainingscomputer. Houd een willekeurige knop even ingedrukt als die in energiebesparende modus staat.

4 6. Na enkele seconden verschijnt het venster Selecteer je trainingscomputer met een lijst van gevonden trainingscomputers. In de lijst wordt het model en het id-nummer van de gevonden trainingscomputers weergegeven. Als uw trainingscomputer niet voorkomt in de lijst, zorg dan dat deze geactiveerd is (zie stap 5). Selecteer uw trainingscomputer en klik op Volgende of dubbelklik op uw trainingscomputer in de lijst. Controleer indien nodig het id-nummer van uw CS500 door naar CONNECT (VERBINDEN) te bladeren en twee keer op START (rode knop) te drukken. Het id-nummer van RCX3 en van RCX5 wordt op de trainingscomputer weergegeven wanneer Connect => Start synchronizing (Verbinden => Synchroniseren starten) geselecteerd is en de trainingscomputer verbinding maakt met WebSync.

5 7. Het venster WebSync goedkeuren verschijnt. Het bericht Verbinding "nummer" accepteren op uw trainingscomputer "nummer" verschijnt. Accepteer de verbinding door op OK te drukken of door YES (JA) te selecteren op uw trainingscomputer. De koppeling van WebSync en uw trainingscomputer begint. Als de koppeling mislukt, verschijnt de melding Koppeling WebSync met trainingscomputer "nummer" mislukt. Probeer het opnieuw. Sluit de melding door op OK te klikken. - Start de verbinding vanaf uw trainingscomputer opnieuw op de volgende manier. RCX3 en RCX5: Druk op BACK (TERUG). Selecteer Start synchronizing (Synchroniseren starten). CS500: Druk op Start. - Ga verder vanaf stap 6.

6 U kunt op Terug drukken in het venster WebSync goedkeuren om terug te gaan naar de lijst van gevonden trainingscomputers, als u bijvoorbeeld de verkeerde trainingscomputer hebt gekozen. 8. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor polarpersonaltrainer.com in. Als u Onthoud mij kiest, zal WebSync u niet om de accountgegevens vragen wanneer u opnieuw gaat synchroniseren of verbinding gaat maken met uw trainingscomputer. Synchronisatie start zodra uw trainingscomputer gevonden is en verbinding heeft gemaakt. Deze selectie kan in Gebruikersinstellingen verwijderd worden. Zie meer informatie in Synchronisatie-instellingen Polar WebSync. Door het vakje aan te vinken kunt u zorgen dat polarpersonaltrainer.com automatisch opent na synchronisatie. Als synchronisatie mislukt, wordt polarpersonaltrainer.com niet geopend. Als u zich nog niet hebt geregistreerd bij polarpersonaltrainer.com, klikt u op de link Klik hier om u te registreren. Klik op Volgende.

7 Zorg dat uw RCX3 of uw RCX5 synchroniseert of dat uw CS500 is geactiveerd voordat u op Volgende klikt. 9. Synchronisatie start. 10. De melding Synchronisatie voltooid geeft aan dat de synchronisatie voltooid is.

8 Zie Probleem oplossen voor meer informatie over wat u kunt doen als de synchronisatie mislukt. 11. Klik op Sluiten. Uw trainingscomputer en WebSync zijn bij de eerste synchronisatie gekoppeld, hetgeen betekent dat de id van uw trainingscomputer in het geheugen van WebSync is opgeslagen. SYNCHRONISEREN NADAT UW TRAININGSCOMPUTER EN WEBSYNC GEKOPPELD ZIJN 1. Controleer of het WebSync-pictogram zichtbaar is in de taakbalk van uw computer. Als het pictogram niet zichtbaar is, start WebSync dan vanaf het pictogram op uw bureaublad. 2. Sluit de gegevensoverdrachteenheid (DataLink) aan op de USB-poort van uw computer en activeer uw trainingscomputer. 3. CS500-gebruikers A) Als u nieuwe gegevens hebt op uw trainingscomputer of als u de instellingen hebt gewijzigd, start de synchronisatie automatisch als Onthoud mij is geselecteerd. B) Als u Onthoud mij niet hebt geselecteerd, start u de synchronisatie door een rechtsklik op het WebSync-pictogram op de taakbalk van uw computer en Synchroniseren te selecteren of te

9 dubbelklikken op het WebSync-pictogram en Synchroniseren te selecteren. - Als WebSync alleen uw trainingscomputer vindt, verschijnt het venster Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Ga verder vanaf stap 6 in het hoofdstuk Voor het eerst synchroniseren. - Als WebSync verschillende trainingscomputers vindt, verschijnt de lijst van gevonden trainingscomputers. Dubbelklik in de lijst op uw trainingscomputer. Het venster Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in verschijnt. Ga verder vanaf stap 6 in het hoofdstuk Voor het eerst synchroniseren. C) Als de trainingscomputer in de energiebesparende modus staat, verschijnt het venster Trainingscomputers gevonden. Activeer uw trainingscomputer waarna deze in de lijst wordt opgenomen. Selecteer uw trainingscomputer en klik op Volgende. Als u Onthoud mij hebt geselecteerd, start de synchronisatie. Als u Onthoud mij niet hebt geselecteerd, verschijnt het venster Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Ga verder vanaf stap 6 in het hoofdstuk Voor het eerst synchroniseren. Als de synchronisatie niet automatisch start, kunt u dat handmatig doen door te dubbelklikken op het WebSync-pictogram in de taakbalk of door een rechtsklik op het pictogram en Synchroniseren te selecteren. Selecteer de Connect (Verbinden) op uw trainingscomputer om de synchronisatie sneller te laten starten. RCX3 en RCX5 gebruikers Als uw trainingscomputer nieuwe gegevens of gewijzigde instellingen heeft en A) - AutoSync op uw trainingscomputer is On (Ingeschakeld) - Onthoud mij in WebSync is geselecteerd => start de synchronisatie automatisch. B) - Als AutoSync op uw trainingscomputer is On (Ingeschakeld) - Onthoud mij in WebSync niet is geselecteerd => start synchronisatie dan door een rechtsklik op het WebSync-pictogram op de taakbalk van uw computer en Synchroniseren te selecteren of te dubbelklikken op het WebSync-pictogram en Synchroniseren te selecteren. Selecteer uw trainingscomputer in de lijst en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Synchronisatie start. C) - Als AutoSync op uw trainingscomputer is Off (Uitgeschakeld) - Onthoud mij in WebSync is geselecteerd => start synchronisatie dan door een rechtsklik op het WebSync-pictogram op de taakbalk van uw computer en Synchroniseren te selecteren of te dubbelklikken op het WebSync-pictogram en Synchroniseren te selecteren. Activeer uw trainingscomputer door Connect (Verbinden) => Start synchronizing (Synchroniseren starten) te selecteren. Synchronisatie start. D)

10 - Als AutoSync op uw trainingscomputer is Off (Uitgeschakeld) - Onthoud mij in WebSync niet is geselecteerd => start synchronisatie dan door een rechtsklik op het WebSync-pictogram op de taakbalk van uw computer en Synchroniseren te selecteren of te dubbelklikken op het WebSync-pictogram en Synchroniseren te selecteren. Activeer uw trainingscomputer door Connect (Verbinden) => Start synchronizing (Synchroniseren starten) te selecteren. Selecteer uw trainingscomputer in de lijst. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Synchronisatie start. Als er geen nieuwe gegevens op uw RCX3, RCX5 of CS500 zijn, verschijnt het volgende venster. U kunt de synchronisatie voortzetten of annuleren. GEGEVENSOVERDRACHT MET POLAR WEBSYNC EN FLOWLINK TE SYNCHRONISEREN GEGEVENS Trainingsresultaten van de FT7, FT40, FT60, FT80 en RS300X trainingscomputers en de resultaten van dagelijkse activiteiten van de FA20 activity computer naar polarpersonaltrainer.com Gebruikersgegevens (gewicht, lengte, geboortedatum en geslacht) van de FT40, FT60, FT80 en RS300X trainingscomputers en van de FA20 activity computer naar polarpersonaltrainer.com Bij de FT7 gebeurt de gegevensoverdracht in beide richtingen. De meest recente gegevens worden overgedragen vanuit de trainingscomputer dan wel vanuit polarpersonaltrainer.com. Testresultaten van de FT40, FT60, FT80 en RS300X trainingscomputers Doelen krachttraining van polarpersonaltrainer.com naar de FT80 trainingscomputer. De volgende drie doelen voor krachttraining worden vanaf het trainingsdagboek polarpersonaltrainer.com overgedragen. De status van het STAR trainingsprogramma wordt automatisch vanaf de FT60 en FT80 trainingscomputers naar polarpersonaltrainer.com bijgewerkt. SYNCHRONISEREN 1. Controleer of het WebSync-pictogram zichtbaar is in de taakbalk van uw computer. Als het pictogram niet zichtbaar is, start WebSync dan vanaf het pictogram op uw bureaublad.

11 Het WebSync-pictogram is rood als WebSync geen trainingscomputers heeft gedetecteerd. Het pictogram wordt groen als een of meer trainingscomputers zijn gedetecteerd. 2. Dubbelklik op het WebSync-pictogram op de taakbalk. 3. Het venster Welkom verschijnt. Selecteer Synchroniseren. Training Computer (Trainingscomputer) is alleen beschikbaar voor RCX3, RCX5 en CS500. U kunt de synchronisatie ook starten door een rechtsklik op het WebSync-pictogram en Synchroniseren te selecteren.

12 4. Sluit de gegevensoverdrachteenheid (FlowLink) aan op de USB-poort van uw computer. 5. Plaats de activity- of trainingscomputer met het display naar beneden op de FlowLink. Het ALIGN symbool op de FlowLink wordt groen als de trainingscomputer goed is neergelegd.

13 6. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor polarpersonaltrainer.com in. Als u Onthoud mij selecteert, start de synchronisatie de volgende keer automatisch zonder uw accountgegevens te vragen. Synchronisatie start zodra uw trainingscomputer gevonden is en verbinding heeft gemaakt. Deze selectie kan in Gebruikersinstellingen verwijderd worden. Zie meer informatie in Synchronisatie-instellingen Polar WebSync. Door het vakje aan te vinken kunt u zorgen dat polarpersonaltrainer.com automatisch opent na synchronisatie. Als synchronisatie mislukt, wordt polarpersonaltrainer.com niet geopend. Als u zich nog niet hebt geregistreerd bij polarpersonaltrainer.com, klikt u op de link Klik hier om u te registreren. Klik op Volgende. 7. Synchronisatie start. Het is belangrijk dat u de trainingscomputer niet verplaatst gedurende de gegevensoverdracht. Zelfs de geringste beweging zal de gegevensoverdracht storen.

14 8. De melding Synchronisatie voltooid geeft aan dat de synchronisatie voltooid is.

15 Zie Probleemoplossing voor meer informatie over wat u kunt doen als de synchronisatie mislukt. 9. Klik op Sluiten. Als u Onthoud mij hebt geselecteerd, start de synchronisatie automatisch bij de volgende gegevensoverdracht. Als de synchronisatie niet automatisch start, kunt u dat handmatig doen door te een dubbelklik op het WebSync-pictogram in de taakbalk of door rechtsklikken op het pictogram en Synchroniseren te selecteren. GEGEVENSOVERDRACHT MET POLAR WEBSYNC EN USB- KABEL Gebruik WebSync en de USB-kabel bij de Polar RC3 GPS trainingscomputer. 1. Controleer of het WebSync-pictogram zichtbaar is in de taakbalk van uw computer. Als het pictogram niet zichtbaar is, start WebSync dan viahet pictogram op uw bureaublad. Het WebSync-pictogram is rood als WebSync geen trainingscomputers heeft gedetecteerd. Het pictogram wordt groen als een of meer trainingscomputers zijn gedetecteerd.

16 2. Dubbelklik op het WebSync-pictogram op de taakbalk. 3. Het venster Welkom verschijnt. Selecteer Synchroniseren als u trainingsgegevens wilt overdragen. Selecteer Trainingscomputer als u verbinding wilt maken met uw trainingscomputer en instellingen wilt wijzigen of trainingsbestanden wilt exporteren. Zie meer informatie in Trainingscomputer. U kunt de synchronisatie ook starten door een rechtsklik op het WebSync-pictogram en Synchroniseren te selecteren. 4. Sluit de trainingscomputer op je computer aan met een USB-kabel. Sluit de micro USB-connector aan op de USB-poort van de trainingscomputer. Sluit de USB-connector aan op een USB-poort van de computer.

17 5. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor polarpersonaltrainer.com in.

18 Als u Onthoud mij kiest, zal WebSync u niet om de accountgegevens vragen wanneer u opnieuw gaat synchroniseren of verbinding gaat maken met uw trainingscomputer. Synchronisatie start zodra uw trainingscomputer gevonden is en verbinding heeft gemaakt. Deze selectie kan in Gebruikersinstellingen verwijderd worden. Zie meer informatie in Synchronisatie-instellingen Polar WebSync. Door het vakje aan te vinken kunt u zorgen dat polarpersonaltrainer.com automatisch opent na synchronisatie. Als synchronisatie mislukt, wordt polarpersonaltrainer.com niet geopend. Als u zich nog niet hebt geregistreerd bij polarpersonaltrainer.com, klikt u op de link Klik hier om u te registreren. Klik op Volgende.

19 6. Synchronisatie start. 7. De melding Synchronisatie voltooid geeft aan dat de synchronisatie voltooid is.

20 Zie Probleem oplossen voor meer informatie over wat u kunt doen als de synchronisatie mislukt. 8. Klik op Sluiten. SYNCHRONISATIE-INSTELLINGEN POLAR WEBSYNC 1. Rechtsklik op het WebSync-pictogram in de taakbalk van uw computer. 2. Selecteer instellingen WebSync. 3. Bewerk de instellingen. 4. Klik op Opslaan en Sluiten. ALGEMENE INSTELLINGEN Als het vak Synchronisatieproces tonen met een melding is aangevinkt, meldt WebSync de start en de voltooiing van het synchronisatieproces met een melding onder in de rechterhoek op uw computerscherm. U kunt op de melding klikken om het proces in een venster te volgen. Klik op Geheugen WebSync wissen om de gekoppelde trainingscomputers en opgeslagen aanmeldgegevens uit het WebSync-geheugen te wissen.

21 GEBRUIKERSINSTELLINGEN Om de gebruikersinstellingen te wijzigen, activeert u uw trainingscomputer en sluit u deze aan via de gegevensoverdrachteenheid of sluit je RC3 GPS op je computer aan met een USB-kabel. Voor RCX3-, RCX5- en CS500-gebruikers: Als u WebSync uw gebruikersnaam en wachtwoord niet hebt laten onthouden (vakje Onthoud mij is niet aangevinkt) of als WebSync verschillende trainingscomputers vindt, verschijnt een lijst van gevonden trainingscomputers. Selecteer uw trainingscomputer en klik op Volgende of dubbelklik op uw trainingscomputer in de lijst. Het bericht Accepteer het verbinding "nummer" op uw trainingscomputer "nummer" verschijnt. Allow PC? (PC toestaan?) en het verbindingsnummer of Accept (ID nummer) for pairing? verschijnt op het display van uw trainingscomputer. Accepteer de verbinding door op OK te drukken of door YES (JA) te selecteren op uw trainingscomputer. Als u uw gebruikersnaam en wachtwoord voor polarpersonaltrainer.com invoert en opslaat, start de synchronisatie van WebSync de volgende keer zonder naar uw accountgegevens te vragen. Synchronisatie start zodra uw trainingscomputer gevonden is en verbinding heeft gemaakt. Om uw accountgegevens uit het geheugen van WebSync te verwijderen, wist u uw gebruikersnaam en wachtwoord en klikt u op Opslaan.

22 Door het vakje aan te vinken, kiest u ervoor dat polarpersonaltrainer.com automatisch opent na synchronisatie. Als u zich nog niet hebt geregistreerd bij polarpersonaltrainer.com, klikt u op de link Klik hier om u te registreren. NETWERKINSTELLINGEN Rechtstreekse verbinding met internet Kies deze optie als u geen proxy wilt gebruiken. Netwerkinstellingen automatisch detecteren Deze optie is standaard ingesteld. Polar WebSync gebruikt dezelfde netwerkinstellingen als bijv. uw internetbrowser. Handmatige proxyinstellingen Als Polar WebSync geen proxyserver kan vinden, vraag dan het IP-adres van de HTTPS proxyserver aan uw beheerder en typ deze informatie in de velden in.

23 Je kunt de instellingen van de Polar RC3 GPS trainingscomputer, de Polar RCX3 trainingscomputer, de Polar RCX5 trainingscomputer en de Polar CS500 fietscomputer wijzigen en je trainingsbestanden exporteren met WebSync. De instellingen worden overgebracht naar je RC3 GPS, RCX3, RCX5 of CS500. VERBINDING MAKEN MET JE TRAININGSCOMPUTER 1. Controleer of het WebSync-pictogram zichtbaar is in de taakbalk van je computer. Als het pictogram niet zichtbaar is, start WebSync dan vanaf het pictogram op uw bureaublad. 2. Dubbelklik op het WebSync-pictogram in de taakbalk van je computer. Het welkomstvenster verschijnt. 3. Selecteer Trainingscomputer. Je kunt je trainingscomputer ook verbinden door een rechtsklik op het WebSync-pictogram en Trainingscomputer te selecteren. 4. Sluit de gegevensoverdrachteenheid (DataLink) aan op de USB-poort van je computer of sluit je RC3 GPS op je computer aan met een USB-kabel. Als je een Polar RC3 GPS trainingscomputer gebruikt, ga dan naar stap 8.

24 5. RCX3 en RCX5: activeer je trainingscomputer. Druk op een willekeurige knop als die in energiebesparende modus staat. Als de functie AutoSync (automatisch synchroniseren) van je trainingscomputer is uitgeschakeld, kies je Connect (Verbinden) => Start synchronizing (Synchroniseren starten). Zie de gebruiksaanwijzing van je trainingscomputer voor meer informatie over de functie AutoSync. CS500: activeer je trainingscomputer. Houd een willekeurige knop ingedrukt als die in energiebesparende modus staat.

25 6. Na enkele seconden verschijnt het venster Selecteer je trainingscomputer met een lijst van gevonden trainingscomputers. In de lijst wordt het model en het ID-nummer van de gevonden trainingscomputers weergegeven. Als je trainingscomputer niet voorkomt in de lijst, zorg dan dat deze geactiveerd is (zie stap 5). Selecteer je trainingscomputer en klik op Volgende of dubbelklik op je trainingscomputer in de lijst. Controleer indien nodig het ID-nummer van je CS500 door naar CONNECT (VERBINDEN) te bladeren en twee keer op START (rode knop) te drukken. Het ID-nummer van RCX3 en RCX5 wordt op de trainingscomputer weergegeven wanneer Connect => Start synchronizing (Verbinden => Synchroniseren starten) geselecteerd is en de trainingscomputer verbinding maakt met WebSync.

26 7. Als je je trainingscomputer nog niet eerder met WebSync hebt gesynchroniseerd of als je koppelingen uit je trainingscomputer hebt verwijderd, verschijnt het venster WebSync machtigen. Het bericht Accepteer het verbindings"nummer" op je trainingscomputer"nummer" verschijnt. Accepteer de verbinding door op OK te drukken of door YES (JA) te selecteren op je trainingscomputer. De koppeling van WebSync en je trainingscomputer begint.

27 Als de koppeling mislukt, verschijnt de melding Koppeling WebSync met trainingscomputer"nummer" mislukt. Probeer het opnieuw. Sluit de melding door op OK te klikken. - Start de verbinding vanaf je trainingscomputer opnieuw op de volgende manier. RCX3 en RCX5: Druk op BACK (TERUG). Kies Synchroniseren starten. CS500: Druk op Start. - Ga verder vanaf stap Het venster Trainingscomputer verschijnt en WebSync begint de gegevens van je trainingscomputer te synchroniseren naar WebSync. RC3 GPS, RCX3: je kunt je gebruikers- en apparaatinstellingen bewerken en je trainingsgegevens exporteren. RCX5: je kunt je sportprofielen en gebruikers- en apparaatinstellingen bewerken en je trainingsgegevens exporteren. CS500: je kunt je gebruikers- en apparaatinstellingen en apparatuur bewerken en je trainingsgegevens exporteren.

28 Het symbool naast het model van je trainingscomputer is groen wanneer WebSync op je trainingscomputer is aangesloten. Het symbool wordt rood als de verbinding is verbroken. 9. Na bewerking van de instellingen klikt je op Opslaan en de instellingen worden naar je trainingscomputer overgedragen. 10. Tijdens de volgende synchronisatie worden de instellingen van je trainingscomputer naar polarpersonaltrainer.com overgedragen. Zie Gegevensoverdracht met Polar WebSync en DataLink of Gegevens uitwisselen met Polar WebSync en USB-kabel voor meer informatie over synchroniseren.

29 De overdracht van gebruikersinstellingen gebeurt in beide richtingen. De meest recente gegevens worden overgedragen vanuit de trainingscomputer dan wel vanuit polarpersonaltrainer.com. Als de verbinding tussen WebSync en je trainingscomputer verbroken wordt terwijl je bezig bent met het bewerken van de instellingen van de trainingscomputer, kunt je toch doorgaan met bewerken. Als je op Opslaan klikt, verschijnt de volgende melding. Als je de wijzigingen wilt opslaan, selecteert u Connect => Start / Start synchronizing (Verbinden => Start / Synchroniseren starten) op je trainingscomputer en klikt je op Opnieuw om de verbinding te herstellen. RC3 GPS, RCX3 SPORTPROFIELEN De lijst met je sportprofielen wordt weergegeven op je RC3 GPS/RCX3. Er zijn vier sportprofielen op je RCX3 aanwezig: Hardlopen, Fietsen, Fietsen 2 en Andere sport. Er zijn vijf standaard sportprofielen op je RC3 GPS aanwezig: Hardlopen, Fietsen, Fietsen 2, Andere sport 1 en Andere sport 2.

30 Sportprofiel bewerken Klik op een sportprofiel in de sportprofielenlijst.

31 Algemeen De Naam, het Type en het pictogram van de sportprofielen kunnen niet worden bewerkt. Als je het sportprofiel wilt verbergen in de sportprofielenlijst van de pre-trainingsmodus van je RCX3, vink je het vakje Verbergen in pre-trainingsmodus aan. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je de sport alleen in een bepaalde periode van het jaar beoefent. Sensoren

32 Schakel de beschikbare sensoren in of uit door het vakje naast de naam van de sensor aan of af te vinken. Alleen de voor die sport beschikbare sensoren staan in de lijst. Als een sensor niet aan je trainingscomputer is gekoppeld, wordt deze grijs weergegeven en kun je die niet in- of uitschakelen. Zie de gebruiksaanwijzing van je trainingscomputer voor meer informatie over het koppelen van sensoren aan je trainingscomputer. Stel de kalibratiefactor in voor de stride sensor. Zie de gebruiksaanwijzing van je trainingscomputer voor meer informatie over de kalibratiefactor. Sensoren

33 Als het sporttype Fietsen is, wordt de apparatuurlijst weergegeven. Kies de te gebruiken Apparatuur (fiets). U kunt de naam van de apparatuur bewerken in het veld Naam. Dit veld kan maximaal 14 tekens bevatten. Schakel de voor de apparatuur beschikbare sensoren in of uit door het vakje naast de naam van de sensor aan of af te vinken. Als een sensor niet aan je trainingscomputer gekoppeld is, wordt deze grijs weergegeven en kun je die niet in- of uitschakelen. Zie de gebruiksaanwijzing van je trainingscomputer voor meer informatie over het koppelen van sensoren. Als een snelheidssensor aan je trainingscomputer is gekoppeld, kun je de Wielmaat van je fiets invoeren en de functie Training automatisch starten in- of uitschakelen door het vakje aan of af te vinken. Instelling van de wielmaat is vereist voor correcte fietsgegevens. De functie Training automatisch starten start en stopt de trainingsregistratie automatisch wanneer je start en stopt met fietsen. Voor deze functie zijn de instelling van de wielmaat en een snelheidssensor vereist. Klik op Opslaan om de instellingen over te dragen naar je trainingscomputer. RCX3: Als de verbinding tussen WebSync en je trainingscomputer verbroken is, kies je Connect (Verbinden) => Start synchronizing (Synchroniseren starten) vanaf je trainingscomputer.

34 Trainingsinstellingen Training Stel de Snelheidseenheid in: km/u / mph of min/km / min/mijl. Stel de Trainingsgeluiden in: Uit, Zacht, Luid of Zeer luid.

35 Stel de functie Automatische ronde in door het vakje aan te vinken en de rondeafstand in te voeren. Vink het vakje uit om de functie uit te schakelen. GEBRUIKERSINSTELLINGEN Voer je gebruikersgegevens nauwkeurig in om van je trainingscomputer de juiste feedback te krijgen over je prestaties. Klik op Opslaan om de wijzigingen in WebSync en op je trainingscomputer op te slaan.

36 Zie de gebruiksaanwijzing van je trainingscomputer voor meer informatie over VO 2max en activiteitenniveaus. Klik op Opslaan om de instellingen over te dragen naar je trainingscomputer. RCX3: Als de verbinding tussen WebSync en je trainingscomputer verbroken is, kies je Connect (Verbinden) => Start synchronizing (Synchroniseren starten) vanaf je trainingscomputer.

37 APPARAATINSTELLINGEN Algemeen Geluiden: zet de knoppen voor geluiden van de trainingscomputer Aan of Uit. Stel de Knopvergrendeling in. Automatisch: de knopvergrendeling wordt geactiveerd als je gedurende een minuut geen knop hebt ingedrukt. Om de knopvergrendeling te deactiveren houd je in de tijdweergave de knop

38 LICHT ingedrukt. Handmatig: om de knopvergrendeling handmatig te activeren of te deactiveren houd je in de tijdweergave de knop LICHT ingedrukt. Systeemeenheden: kies de eenheden metrisch of imperial voor de trainingscomputer en WebSync. Systeemtaal: kies de taal voor de trainingscomputer. RCX3: Vink het vakje Energiebesparing aan en geef de slaaptijd op voor de trainingscomputer. Gedurende de ingestelde tijd is het display van de RCX3 leeg. Druk op een willekeurige knop om de energiebesparende modus te verlaten. Als je gedurende vijf minuten geen knop hebt ingedrukt, wordt de energiebesparende modus ingeschakeld. Gebruik van de energiebesparende modus verlengt de levensduur van de batterij van je RCX3.

39 Horloge Stel de Tijd notatie in op 24h (24-uurs) of 12h (12-uurs). Als je Computertijd gebruiken kiest, wordt de tijd van je trainingscomputer gesynchroniseerd met die van je computer. Stel het verschil in van Tijd 2 met Tijd. Kies Tijd 2 gebruiken om Tijd 2 te gaan gebruiken op je trainingscomputer. Stel de Datum, de datum Notatie, het datum Scheidingsteken en de Eerste dag van de week in.

40 Schakel het Alarm in of uit door het vakje aan of af te vinken. Stel de tijd en de frequentie van het alarm in. Logo Kies Wijzerplaat: Datum, Logo, Evenement. Om een logo te selecteren blader je naar het logobestand op je computer. Ondersteunde afbeeldingsformaten zijn jpg,.png,.gif en.bmp. Het wordt aanbevolen om een zwart-witafbeelding te gebruiken. De gekozen afbeelding wordt automatisch naar een geschikte afmeting geschaald, te weten 64x30 pixels. Als de

41 afbeelding niet de juiste grootte of het juiste formaat heeft, verschijnt de melding De afbeelding van het logo in het opgegeven bestand wordt automatisch geschaald naar de optimale afmeting en geconverteerd naar zwart-wit. Kies Doorgaan. Het opgegeven logobestand heeft een onjuiste grootte of formaat. De optie Evenement is beschikbaar als je in polarpersonaltrainer.com een evenement voor je trainingscomputer hebt ingesteld. Zie de Help-functie op polarpersonaltrainer.com voor meer informatie over instellen van een evenement. Klik op Opslaan om de instellingen over te dragen naar je trainingscomputer. RCX3: Als de verbinding tussen WebSync en je trainingscomputer verbroken is, kies je Connect (Verbinden) => Start synchronizing (Synchroniseren starten) vanaf je trainingscomputer.

42 TRAININGSGEGEVENS Exporteer je trainingsbestanden door deze te selecteren en op Selectie exporteren te klikken. Selecteer een locatie voor de bestanden. De bestanden kunnen naar de software van Polar ProTrainer 5 worden overgedragen. Ga naar voor meer informatie over het importeren van bestanden in Polar ProTrainer 5.

43 RCX5 SPORTPROFIELEN De lijst met je sportprofielen wordt weergegeven op je RCX5. Er zijn vijf standaard sportprofielen op je RCX5 aanwezig: Hardlopen, Fietsen, Fietsen 2, Zwemmen en Andere sport. Nieuw sportprofiel toevoegen Je RCX5 kan maximaal 15 sportprofielen bevatten.

44 1. Klik op Sport toevoegen in de sportprofielenlijst. 2. Geef je sportprofiel een naam (max. 14 tekens). 3. Selecteer een geschikt Sporttype. Het sporttype bepaalt welke sensoren en welke trainingsweergave je in het sportprofiel kunt gebruiken. Zie de gebruiksaanwijzing van je trainingscomputer voor meer informatie over compatibele sensoren en trainingsweergaven. 4. Klik op het witte rechthoekje om een geschikt pictogram voor je sportprofiel te selecteren. Het pictogram verschijnt op je trainingscomputer en in de weergave van trainingsresultaten in het trainingsdagboek van polarpersonaltrainer.com.

45 5. Klik op Opslaan en het sportprofiel wordt in WebSync en op je RCX5 aan de sportprofielenlijst toegevoegd. Als de verbinding tussen WebSync en je trainingscomputer verbroken is, kies je Connect (Verbinden) => Start synchronizing (Synchroniseren starten) vanaf je trainingscomputer. Sportprofiel bewerken Klik op een sportprofiel in de sportprofielenlijst. Algemeen

POLAR WEBSYNC VOOR POLARGOFIT.COM- GEBRUIKERS

POLAR WEBSYNC VOOR POLARGOFIT.COM- GEBRUIKERS POLAR WEBSYNC VOOR POLARGOFIT.COM- GEBRUIKERS Met Polar WebSync-software 2.2 (of later) en de Polar FlowLink kunt u gegevens uitwisselen tussen uw Polar Active activity monitor en de webservice polargofit.com.

Nadere informatie

Doe het zelf installatiehandleiding

Doe het zelf installatiehandleiding Doe het zelf installatiehandleiding Inleiding Deze handleiding helpt u bij het installeren van KSYOS TeleDermatologie. De installatie duurt maximaal 30 minuten, als u alle onderdelen van het systeem gereed

Nadere informatie

Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installatie- en configuratiehandleiding

Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installatie- en configuratiehandleiding Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installatie- en configuratiehandleiding Lees dit document voordat u Mac OS X installeert. Dit document bevat belangrijke informatie over de installatie van Mac OS X. Systeemvereisten

Nadere informatie

LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY GEBRUIKSAANWIJZING

LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY GEBRUIKSAANWIJZING LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY DOWNLOADER Versie 1.1 GEBRUIKSAANWIJZING Inleiding Deze software Kan controleren of er nieuwe versies zijn van de gebruikte software. Indien er een nieuwe versie is,

Nadere informatie

Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0

Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0 Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0 Inhoudsopgave. Over deze handleiding.... 3 Inleiding... 4 1. Installatie Windows XP/Vista/7/2000/2003 of 2008... 5 2. Backupset maken... 11 3. Extra Backupset

Nadere informatie

CycloAgent v2 Handleiding

CycloAgent v2 Handleiding CycloAgent v2 Handleiding Inhoudsopgave Inleiding...2 De huidige MioShare-desktoptool verwijderen...2 CycloAgent installeren...4 Aanmelden...8 Uw apparaat registreren...8 De registratie van uw apparaat

Nadere informatie

TOUCH DISPLAY DOWNLOADER GEBRUIKSAANWIJZING

TOUCH DISPLAY DOWNLOADER GEBRUIKSAANWIJZING LCD MONITOR TOUCH DISPLAY DOWNLOADER GEBRUIKSAANWIJZING Versie 1.0 Modellen waarop dit van toepassing is (sinds januari 2016) PN-60TW3/PN-70TW3/PN-80TC3/PN-L603W/PN-L703W/PN-L803C (De verkrijgbaarheid

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Windows. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Windows. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Systeemeisen 4 2.2 Downloaden van software 4 2.3 Installeren van de software

Nadere informatie

Installatiehandleiding voor e.dentifier2 software

Installatiehandleiding voor e.dentifier2 software Installatiehandleiding voor e.dentifier software De e.dentifier is los en gekoppeld aan de pc met een USB-kabel te gebruiken. Voor gekoppeld gebruik is installatie van software voorwaardelijk. Met het

Nadere informatie

System Updates Gebruikersbijlage

System Updates Gebruikersbijlage System Updates Gebruikersbijlage System Updates is een hulpprogramma van de afdrukserver dat de systeemsoftware van uw afdrukserver met de recentste beveiligingsupdates van Microsoft bijwerkt. Het is op

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Activity Tracker. MyFit

Gebruikershandleiding Activity Tracker. MyFit Gebruikershandleiding Activity Tracker MyFit V1.2 juni 2017 Starten Inhoud van de doos: - J-Style MyFit activity tracker - USB kabel - Polsband - Riemclip - Gebruiksaanwijzing Om de batterij te sparen,

Nadere informatie

Handleiding Opslag Online Client voor Windows. Versie maart 2015

Handleiding Opslag Online Client voor Windows. Versie maart 2015 Handleiding Opslag Online Client voor Windows Versie maart 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Systeemeisen 4 2.2 Downloaden van de software 4 2.3 Installeren van

Nadere informatie

2 mei 2014. Remote Scan

2 mei 2014. Remote Scan 2 mei 2014 Remote Scan 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. Inhoudsopgave 3 Inhoudsopgave...5 openen...5 Postvakken...5

Nadere informatie

CMP-VOIP80. VoIP + DECT TELEFOON. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI

CMP-VOIP80. VoIP + DECT TELEFOON. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI MANUAL MODE D EMPLOI MANUALE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BRUKSANVISNING CMP-VOIP80 VoIP + DECT TELEFOON ANLEITUNG GEBRUIKSAANWIJZING MANUAL DE USO KÄYTTÖOHJE NÁVOD K POUŽITÍ Česky Svenska Suomi Magyar Español

Nadere informatie

HANDLEIDING INSTALLEREN MODEM XP/VISTA

HANDLEIDING INSTALLEREN MODEM XP/VISTA HANDLEIDING INSTALLEREN MODEM XP/VISTA WELKOM BIJ CAIWAY! In deze handleiding wordt het installeren van het Webstar modem voor gebruik op het internet met Windows XP en Windows Vista behandeld. Heeft u

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Benodigdheden 4 Installatie-overzicht 4 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 4 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 4

Nadere informatie

NEDERLANDS. POLAR IrDA-USB 2.0-adapter en Bridge Driver Gebruiksaanwijzing

NEDERLANDS. POLAR IrDA-USB 2.0-adapter en Bridge Driver Gebruiksaanwijzing POLAR IrDA-USB 2.0-adapter en Bridge Driver Gebruiksaanwijzing INHOUDSOPGAVE 1. ALGEMEEN... 3 2. INSTALLATIE VAN HET STUURPROGRAMMA... 4 3. HARDWARE-INSTALLATIE... 7 4. DETECTIE... 10 5. IRDA-VERBINDING

Nadere informatie

Introductie Werken met Office 365

Introductie Werken met Office 365 Introductie Werken met Office 365 Een introductie voor gebruikers Inhoud Inleiding... 4 Aanmelden bij Office 365... 4 Werken met Office 365 Outlook... 5 Werken met Outlook 2007/2010... 5 Werken met de

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap 2: Geselecteerde beelden controleren Stap 3: Voorbereidingen treffen om een korte

Nadere informatie

VMware Identity Manager Desktop gebruiken. VMware Identity Manager 2.8 VMware Identity Manager 2.9.1

VMware Identity Manager Desktop gebruiken. VMware Identity Manager 2.8 VMware Identity Manager 2.9.1 VMware Identity Manager Desktop gebruiken VMware Identity Manager 2.8 VMware Identity Manager 2.9.1 VMware Identity Manager Desktop gebruiken U vindt de recentste technische documentatie op de website

Nadere informatie

Wifi-instellingengids

Wifi-instellingengids Wifi-instellingengids Wifi-verbindingen met de printer Verbinding met een computer maken via een wifi-router Direct verbinding maken met een computer Verbinding met een smartapparaat maken via een wifi-router

Nadere informatie

P-touch Transfer Manager gebruiken

P-touch Transfer Manager gebruiken P-touch Transfer Manager gebruiken Versie 0 DUT Inleiding Belangrijke mededeling De inhoud van dit document en de specificaties van het product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Nadere informatie

Handleiding voor het installeren van en werken met Skype

Handleiding voor het installeren van en werken met Skype Handleiding voor het installeren van en werken met Skype 1 Inhoudsopgave: Wat is Skype?... 3 Systeem-eisen Skype... 3 Skype installeren... 4 Skype account aanmaken... 7 Werken met Skype... 10 Skype verwijderen...

Nadere informatie

1. Onderdelen en functies

1. Onderdelen en functies Inhoud 1. Onderdelen en functies... 2 1.1 Bicycle Interface... 2 1.2 Koppelstukken voor Fietsaansluiting van Bicycle Interface... 3 1.2.1 Koppelstuk Li-ion Laderplugaansluiting... 3 1.2.2 Koppelstuk NiMH

Nadere informatie

Nokia C110/C111 draadloze LAN-kaart Installatiehandleiding

Nokia C110/C111 draadloze LAN-kaart Installatiehandleiding Nokia C110/C111 draadloze LAN-kaart Installatiehandleiding CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA MOBILE PHONES Ltd. verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat de producten DTN-10 en DTN-11 conform zijn aan de

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Secure Backup Installatiehandleiding Handelsmerken en auteursrechten Handelsmerken Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle anderen

Nadere informatie

mobile PhoneTools Gebruikershandleiding

mobile PhoneTools Gebruikershandleiding mobile PhoneTools Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Vereisten...2 Voorafgaand aan de installatie...3 mobile PhoneTools installeren...4 Installatie en configuratie mobiele telefoon...5 On line registratie...7

Nadere informatie

Downloaden beveiligingscertificaat BRON Voor Windows XP en eerdere versies van Windows

Downloaden beveiligingscertificaat BRON Voor Windows XP en eerdere versies van Windows BRON Voor Windows XP en eerdere versies van Windows DUO 137/Versie 1.7 26 juni 2014 Inhoud 1. INLEIDING 3 2. VOORBEREIDING 4 3. DOWNLOADEN VAN HET BEVEILIGINGSCERTIFICAAT 5 3.1 DOWNLOADEN MET INTERNET

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken op de Fiery-server en de printer beheren vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2

Welkom bij de Picture Package Producer 2 Handleiding voor Picture Package Producer2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap

Nadere informatie

Handleiding Back-up Online

Handleiding Back-up Online Handleiding Back-up Online April 2015 2015 Copyright KPN Zakelijke Markt Alle rechten voorbehouden. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van KPN Zakelijke Markt mag niets uit dit document worden

Nadere informatie

BEKNOPTE HANDLEIDING INHOUD. voor Windows Vista

BEKNOPTE HANDLEIDING INHOUD. voor Windows Vista BEKNOPTE HANDLEIDING voor Windows Vista INHOUD Hoofdstuk 1: SYSTEEMVEREISTEN...1 Hoofdstuk 2: PRINTERSOFTWARE INSTALLEREN ONDER WINDOWS...2 Software installeren om af te drukken op een lokale printer...

Nadere informatie

Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM. Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad)

Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM. Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad) Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM Aan de slag Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad) 1. Microfoon 7. Knop (R) Sectie herhalen 2. LCD-schermen 8. De knop Aan/Uit en

Nadere informatie

Korte installatiehandleiding voor de datakabel CA-42

Korte installatiehandleiding voor de datakabel CA-42 Korte installatiehandleiding voor de datakabel CA-42 9234594 Nummer 2 Nokia, Nokia Connecting People en Pop-Port zijn gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Copyright 2005 Nokia. Alle rechten

Nadere informatie

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop Handleiding NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING 1. Introductie 2. Configureren en bestellen 3. Sjabloon (categorieën en descriptors) 3.1 Lijst sjablonen 3.2 Sjablonen bewerken 3.2.1. Eigenschappen knop 4. Analyseren

Nadere informatie

HULPPROGRAMMA VOOR INSTELLINGEN AANRAAKSCHERM

HULPPROGRAMMA VOOR INSTELLINGEN AANRAAKSCHERM LCD MONITOR HULPPROGRAMMA VOOR INSTELLINGEN AANRAAKSCHERM Versie 2.0 GEBRUIKSAANWIJZING Modellen waarop dit van toepassing is (sinds januari 2016) PN-60TA3/PN-60TB3/PN-60TW3/PN-70TA3/PN-70TB3/PN-70TW3/PN-80TC3/

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HERCULES ROUTER G-54

Uw gebruiksaanwijzing. HERCULES ROUTER G-54 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

OpenVPN Client Installatie

OpenVPN Client Installatie OpenVPN Client Installatie Windows Vista, Windows 7 Auteurs: Sven Dohmen Laatste wijziging: 23-09-2013 Laatst gewijzigd door: Sven Dohmen Versie: 2.4 Inhoud Ondersteuning... 3 Troubleshooting... 4 Windows

Nadere informatie

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows)

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows) Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows) Inhoudsopgave Installeren van het stuurprogramma... Pagina 1 Verwijderen van het stuurprogramma... Pagina 3 Problemen

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de

Nadere informatie

Verbindingsgids (voor D-SLR-camera s) Nl

Verbindingsgids (voor D-SLR-camera s) Nl SB7J01(1F)/ 6MB4121F-01 Verbindingsgids (voor D-SLR-camera s) Nl Inhoudsopgave Inleiding...2 De interface...2 Problemen met verbinden?...2 Meer over SnapBridge...2 Wat heeft u nodig...3 Wat SnapBridge

Nadere informatie

Google Drive: uw bestanden openen en ordenen

Google Drive: uw bestanden openen en ordenen Google Drive: uw bestanden openen en ordenen Gebruik Google Drive om vanaf elke gewenste locatie uw bestanden, mappen, Google-documenten, Google-spreadsheets en Google-presentaties op te slaan en te openen.

Nadere informatie

OpenVPN Client Installatie

OpenVPN Client Installatie OpenVPN Client Installatie Windows 8 Auteurs: Sven Dohmen Laatste wijziging: 23-09-2013 Laatst gewijzigd door: Sven Dohmen Versie: 2.4 Inhoud Ondersteuning... 3 Troubleshooting... 4 Windows 8... 5 Benodigdheden...

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. NOKIA TME-3 http://nl.yourpdfguides.com/dref/828540

Uw gebruiksaanwijzing. NOKIA TME-3 http://nl.yourpdfguides.com/dref/828540 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor NOKIA TME-3. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de NOKIA TME-3 in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

1) Plaats de meegeleverde CD in uw computer en installeer de HeartPal software. 2) Volg de instructies en voltooi de installatie.

1) Plaats de meegeleverde CD in uw computer en installeer de HeartPal software. 2) Volg de instructies en voltooi de installatie. PC SOFTWARE - HEARTPAL Installeer HeartPal software 1) Plaats de meegeleverde CD in uw computer en installeer de HeartPal software. 2) Volg de instructies en voltooi de installatie. Start HeartPal Verbind

Nadere informatie

Handleiding Sportlink Club

Handleiding Sportlink Club Handleiding Sportlink Club Dit document is automatisch gegenereerd. We raden u aan de handleiding online te raadplegen via www.sportlinkclub.nl/support. 1. Installatiehandleiding.........................................................................................

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Software. Als u video s op een Mac-computer wilt opslaan, kunt u ze naar de gewenste locatie slepen.

Software. Als u video s op een Mac-computer wilt opslaan, kunt u ze naar de gewenste locatie slepen. Voor het op de pc importeren, organiseren en bekijken van video s moet speciale software worden gedownload (alleen voor pc s). Ga naar www.fisher-price.com/kidtough en volg de instructies op het scherm

Nadere informatie

Digitale camera Softwarehandleiding

Digitale camera Softwarehandleiding EPSON digitale camera / Digitale camera Softwarehandleiding Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden

Nadere informatie

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden Dropbox Beschrijving Dropbox is een gratis Cloudopslag-toepassing. U krijgt bij aanmelden 2GB gratis opslagruimte, waarin u foto s, documenten, kan bewaren. U kunt deze bestanden gemakkelijk benaderen

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 4 Installatie-overzicht 4 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 4 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 4 Stap 3: Windows

Nadere informatie

Tool Calculeren voor Bouwkosten.nl en BeheerEnOnderhoudkosten.nl Handleiding

Tool Calculeren voor Bouwkosten.nl en BeheerEnOnderhoudkosten.nl Handleiding voor Bouwkosten.nl en BeheerEnOnderhoudkosten.nl V2011.03.1 Tool Calculeren Voor Bouwkosten.nl en BeheerEnOnderhoudkosten.nl Een uitgave van Sdu Uitgevers bv Uitgever Adres Abonnement Klantenservice Algemene

Nadere informatie

Het wachtwoord, het e-mailadres en de contactpersoon registreren

Het wachtwoord, het e-mailadres en de contactpersoon registreren Snel aan de slag Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u dit product in gebruik neemt. Bewaar de handleiding op een plek waar u deze altijd kan raadplegen. TOT DE MAXIMALE MATE DIE DOOR DE VAN

Nadere informatie

FerdiWeb Back-up. Installatie FerdiWeb Back-up

FerdiWeb Back-up. Installatie FerdiWeb Back-up FerdiWeb Back-up Na aanmelding krijgt u van ons een e-mail met daarin een link naar het back-up programma, die u dient te installeren op de computer waarvan u een back-up wilt maken. Het wachtwoord wordt

Nadere informatie

Bedieningshandleiding Bijvoegsel

Bedieningshandleiding Bijvoegsel Bedieningshandleiding Bijvoegsel Snijmachine Product Code: 891-Z01 Lees dit document voordat u de machine gebruikt. Houd dit document bij de hand, zodat u het kunt raadplegen. Inleiding In deze handleiding

Nadere informatie

Toebehoren SUNNY MATRIX ADMIN TOOL

Toebehoren SUNNY MATRIX ADMIN TOOL Toebehoren SUNNY MATRIX ADMIN TOOL Gebruiksaanwijzing MatrixAdmin-BNL100510 Versie 1.0 NL Inhoudsopgave SMA Solar Technology AG Inhoudsopgave 1 Toelichting bij deze handleiding..................... 3 1.1

Nadere informatie

Handleiding Nero ImageDrive

Handleiding Nero ImageDrive Handleiding Nero ImageDrive Nero AG Informatie over copyright en handelsmerken De handleiding van Nero ImageDrive en de volledige inhoud van de handleiding zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn eigendom

Nadere informatie

Installatiehandleiding Office 365 Exchange Online. Microsoft Outlook 2007, 2010, 2013, Mac OS X Mail, Android, ios, BlackBerry

Installatiehandleiding Office 365 Exchange Online. Microsoft Outlook 2007, 2010, 2013, Mac OS X Mail, Android, ios, BlackBerry Installatiehandleiding Office 365 Exchange Online Microsoft Outlook 2007, 2010, 2013, Mac OS X Mail, Android, ios, BlackBerry Netvibes B.V. versie 1.0 E- mail: support@netvibes.nl Telefoon: +31 (0)20-205

Nadere informatie

POLAR RCX3. Gebruiksaanwijzing

POLAR RCX3. Gebruiksaanwijzing POLAR RCX3 Gebruiksaanwijzing INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 4 2. HET COMPLETE TRAININGSSYSTEEM... Onderdelen trainingscomputer... Trainingssoftware... Beschikbare accessoires... 5 5 5 6 3. AAN DE SLAG...

Nadere informatie

Windows 8, Windows 8.1, deel II

Windows 8, Windows 8.1, deel II Windows 8, Windows 8.1, deel II Opstarten op bureaublad Daar we toch de gewoonte hebben om via het bureaublad te werken, is het misschien handig om de PC te laten opstarten op het bureaublad in plaats

Nadere informatie

Samsung Auto Backup FAQ

Samsung Auto Backup FAQ Samsung Auto Backup FAQ Installatie V: Ik heb het Samsung externe harde schijfstation aangesloten maar er gebeurt niets. A: Controleer de verbinding met de USB-kabel. Als het Samsung externe harde schijfstation

Nadere informatie

Snelstartgids. Inhoud verpakking. De digitale pen

Snelstartgids. Inhoud verpakking. De digitale pen Snelstartgids Waarschuwing Deze Snelstartgids biedt algemene richtlijnen voor de installatie en het gebruik van IRISnotes Executive. Gedetailleerde instructies over het complete functiebereik van IRISnotes

Nadere informatie

Novell Vibe-invoegtoepassing

Novell Vibe-invoegtoepassing Novell Vibe-invoegtoepassing 5 juni 2012 Novell Snel aan de slag Met behulp van de Novell Vibe-invoegtoepassing voor Microsoft Office kunt u werken met documenten op de Vibe-site zonder dat u Microsoft

Nadere informatie

Handleiding Web Connect

Handleiding Web Connect Handleiding Web Connect Versie 0 DUT Relevante modellen Deze gebruikershandleiding is van toepassing op de volgende modellen: ADS-2500W en ADS-2600W Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE........................... 2 INLEIDING................................. 3 Twig PC Tools............................ 3 Hoofdvenster............................

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac)

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac) Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac) Stichting Bibliotheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccount 4

Nadere informatie

Windows Vista /Windows 7- installatiehandleiding

Windows Vista /Windows 7- installatiehandleiding Laserprinter Serie Windows Vista / 7- installatiehandleiding U dient eerst alle hardware in te stellen en de driver te installeren, pas dan kunt u de printer gebruiken. Lees de Installatiehandleiding en

Nadere informatie

KORTE HANDLEIDING VOOR. de installatie van Nokia Connectivity Cable Drivers

KORTE HANDLEIDING VOOR. de installatie van Nokia Connectivity Cable Drivers KORTE HANDLEIDING VOOR de installatie van Nokia Connectivity Cable Drivers Inhoudsopgave 1. Inleiding...1 2. Vereisten...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers installeren...2 3.1 Vóór de installatie...2

Nadere informatie

Rabo CORPORATE CONNECT. Certificaatvernieuwing

Rabo CORPORATE CONNECT. Certificaatvernieuwing Rabo CORPORATE CONNECT Certificaatvernieuwing Inhoud 1 INLEIDING... 3 2 SYSTEEMVEREISTEN... 4 3 CERTIFICAAT VERNIEUWEN... 6 4 TROUBLESHOOTING... 8 5 ONDERSTEUNING EN SERVICE... 9 BIJLAGE 1 INSTALLATIE

Nadere informatie

Handleiding GfK Digital Trends voor pc versie 16.1

Handleiding GfK Digital Trends voor pc versie 16.1 Inhoud Handleiding GfK Digital Trends voor pc versie 16.1... 2 Voor deelname aan GfK Digital Trends voor pc is het volgende nodig... 2 Deel 1 Installatie voor alle Windows versies... 3 Stap 1 Downloaden...

Nadere informatie

BlueBank Versie 2 winter 2011

BlueBank Versie 2 winter 2011 BlueBank Versie 2 winter 2011 BlueBased B.V (2011) Auteur: Jeroen IJzerman BlueBank versie 2 BlueBased BV heeft ten behoeve van Stagerage een eigen stagebank gemaakt. Deze stagebank is alleen bedoeld voor

Nadere informatie

Bedieningshandleiding Bijvoegsel

Bedieningshandleiding Bijvoegsel Bedieningshandleiding Bijvoegsel Snijmachine Product Code: 891-Z01 Lees dit document voordat u de machine gebruikt. Houd dit document bij de hand, zodat u het kunt raadplegen. Inleiding In deze handleiding

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL VOOR MAC OSX-CLIENT GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL VOOR MAC OSX-CLIENT GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL VOOR MAC OSX-CLIENT GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de bestandsstructuur van

Nadere informatie

IVS-Basic 4.4 IVS-Professional 4.4 IVS-PowerPoint 1.1

IVS-Basic 4.4 IVS-Professional 4.4 IVS-PowerPoint 1.1 Handleiding IVS-Basic 4.4 IVS-Professional 4.4 IVS-PowerPoint 1.1 Toevoeging aansluiten 19 Base Station via TCP/IP 0213 2 Inhoud Inhoud... 3 Het RF-II Base Station aansluiten op het netwerk... 4 Het RF-II

Nadere informatie

TOOL MJOB HANDLEIDING

TOOL MJOB HANDLEIDING TOOL MJOB HANDLEIDING Tool MJOB Handleiding Tool MJOB Een uitgave van Sdu Uitgevers bv Uitgever Adres Abonnement Klantenservice Algemene voorwaarden René Tijssen Postbus 20014, 2500 EA Den Haag Abonnementen

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom als nieuwe gebruiker van Cloud24You Express!

Wij heten u van harte welkom als nieuwe gebruiker van Cloud24You Express! Welkom, Wij heten u van harte welkom als nieuwe gebruiker van Cloud24You Express! Onze dienst Cloud24You Express is speciaal ontwikkeld voor klanten die wél kiezen voor een hoge kwaliteit en beschikbaarheid,

Nadere informatie

DOWNLOADEN EN INSTALLEREN VAN PEUGEOT ALERT ZONE OP. WIP Nav/Connect Nav. Vereisten

DOWNLOADEN EN INSTALLEREN VAN PEUGEOT ALERT ZONE OP. WIP Nav/Connect Nav. Vereisten Vereisten 1 0. Vereisten 1. Een auto die is uitgerust met een WIP Nav-/Connect Nav-navigatiesysteem 2. Toegang tot de website http://peugeot.navigation.com 3. Voor de automatische installatie met behulp

Nadere informatie

Verbinding maken met whiteboard op afstand

Verbinding maken met whiteboard op afstand RICOH Interactive Whiteboard Client for Windows Snel aan de slag Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u dit product in gebruik neemt. Bewaar de handleiding op een handige plek voor eventueel toekomstig

Nadere informatie

CycloAgent Handleiding

CycloAgent Handleiding CycloAgent Handleiding Inhoudsopgave Inleiding...2 De huidige MioShare-desktoptool verwijderen...2 CycloAgent installeren...3 CycloAgent gebruiken...7 Uw apparaat registreren...8 Een back-up maken van

Nadere informatie

Connection Manager Gebruikershandleiding

Connection Manager Gebruikershandleiding Connection Manager Gebruikershandleiding Uitgave 1.0 NL 2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia, Nokia Connecting People en het Nokia Original Accessories-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Scan+ Introductie Met Scan+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

Schakel in Windows 10 automatische driver update uit : Uitleg driver (her) installeren nadat Windows 10 automatisch de driver heeft geüpdatet.

Schakel in Windows 10 automatische driver update uit : Uitleg driver (her) installeren nadat Windows 10 automatisch de driver heeft geüpdatet. Bij voorkeur de Sweex CD005 gebruiken bij de communicatie tussen Autokon voor Windows en Uw elektronische systeem. Hier komen bijna geen problemen mee voor als U de handleiding goed opvolgt. Schakel in

Nadere informatie

3. Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in

3. Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in Installeren applicaties 1. Open Safari 2. Ga naar macwerkplek.advo.nl 3. Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in (voornaam.achternaam@domein.nl). 4. Wanneer u op Log on klikt, krijgt u onderstaand

Nadere informatie

1 Nieuw in de Filr 2.0 Desktop-toepassing

1 Nieuw in de Filr 2.0 Desktop-toepassing Versie-informatie voor de Filr 2.0 Desktop-toepassing Februari 2016 Filr 2.0 Desktop-toepassing introduceert de functie Bestanden op aanvraag. Deze functie biedt een geconsolideerde of virtuele weergave

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Website met toepassingen

Gebruiksaanwijzing Website met toepassingen Lees deze handleiding zorgvuldig voordat u dit apparaat gebruikt en bewaar deze voor toekomstige raadpleging. Gebruiksaanwijzing Website met toepassingen INHOUDSOPGAVE Hoe werkt deze handleiding?... 2

Nadere informatie

Bryton Bridge. Handleiding

Bryton Bridge. Handleiding Bryton Bridge Handleiding Inhoudsopgave SOFTWARE-OVERZICHT... 3 1.1 EERSTE INSTELLING... 3 1.2 EEN ACCOUNT REGISTREREN... 5 COLLECTIE BEHEREN... 6 2.1 UW COLLECTIE BEHEREN OP UW RIDER 50... 6 2.2 UW COLLECTIE

Nadere informatie

Road Sensor Control Software voor Retroreflectometer LTL - XL

Road Sensor Control Software voor Retroreflectometer LTL - XL LTL-XL RSC Road Sensor Control Software voor Retroreflectometer LTL - XL DELTA Venlighedsvej 4 2970 Hørsholm Denemarken Tel. +45 72 19 40 00 roadsensors@delta.dk www.delta.dk/roadsensors DISCLAIMER De

Nadere informatie

Nieuw toegevoegd: Uitleg driver (her) installeren nadat Windows 8 en Windows 8.1 automatisch de driver heeft geüpdatet.

Nieuw toegevoegd: Uitleg driver (her) installeren nadat Windows 8 en Windows 8.1 automatisch de driver heeft geüpdatet. Bij voorkeur de Sweex CD005 gebruiken bij de communicatie tussen Autokon voor Windows en Uw elektronische systeem. Hier komen bijna geen problemen mee voor als U de handleiding goed opvolgt. Nieuw toegevoegd:

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning,

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) M (Menu oproepen/ Submenu) (3) (Vorige / Terugspoelen,

Nadere informatie

Handleiding Telewerken met Windows. Inleiding. Systeemvereisten. Inhoudsopgave

Handleiding Telewerken met Windows. Inleiding. Systeemvereisten. Inhoudsopgave Handleiding Telewerken met Windows Inhoudsopgave Inleiding Systeemvereisten Software installatie Inloggen op de portal Problemen voorkomen Probleemoplossingen Inleiding Voor medewerkers van de GGD is het

Nadere informatie

Memeo Instant Backup Introductiehandleiding. Stap 1: Maak uw gratis Memeo-account. Stap 2: Sluit een opslagapparaat aan op de pc

Memeo Instant Backup Introductiehandleiding. Stap 1: Maak uw gratis Memeo-account. Stap 2: Sluit een opslagapparaat aan op de pc Inleiding Memeo Instant Backup is een eenvoudige oplossing voor een complexe digitale wereld. De Memeo Instant Backup maakt automatisch en continu back-ups van uw waardevolle bestanden op de vaste schijf

Nadere informatie

Xerox Device Agent, XDA-Lite. Beknopte installatiehandleiding

Xerox Device Agent, XDA-Lite. Beknopte installatiehandleiding Xerox Device Agent, XDA-Lite Beknopte installatiehandleiding XDA-Lite - introductie XDA-Lite is software ontwikkeld voor het verzamelen van gegevens van machines, met als voornaamste doel de automatische

Nadere informatie

portal gebruikershandleiding

portal gebruikershandleiding portal gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Aan de slag Wat is de net10 portal? Aanmelden als net10 partner Inloggen Startpagina Mijn account Mijn account Een krediet account aanvragen Mijn account Gebruikersbeheer

Nadere informatie

HANDLEIDING VIEW DESKTOP. Handleiding VIEW Desktop. P. de Gooijer. Datum: 09-01-2013 Versie: 1.3

HANDLEIDING VIEW DESKTOP. Handleiding VIEW Desktop. P. de Gooijer. Datum: 09-01-2013 Versie: 1.3 HANDLEIDING VIEW DESKTOP Document: Auteur: Datum: 09-01-2013 Versie: 1.3 Handleiding VIEW Desktop M. Huibers P. de Gooijer Inleiding Het Hoornbeeck College en Van Lodenstein maakt gebruik van VMware View.

Nadere informatie

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Travel CRM

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Travel CRM Mamut Business Software Introductie Mamut Enterprise Travel CRM Introductie in uitbreiding van Mamut Enterprise System Mamut Enterprise Travel CRM Versie: 12.1 Inhoud OVER MAMUT ENTERPRISE TRAVEL CRM...

Nadere informatie

Downloaden beveiligingscertificaat BRON Voor Windows versies vanaf Windows Vista

Downloaden beveiligingscertificaat BRON Voor Windows versies vanaf Windows Vista BRON Voor Windows versies vanaf Windows Vista DUO 137a/Versie 0.6 26 juni 2014 Inhoud 1. INLEIDING 3 2. VOORBEREIDING 4 3. DOWNLOADEN VAN HET BEVEILIGINGSCERTIFICAAT 5 3.1 TOEVOEGEN WEBSITE IB-GROEP.NL

Nadere informatie

SIM SAVER KORTE HANDLEIDING

SIM SAVER KORTE HANDLEIDING SIM SAVER KORTE HANDLEIDING (WinXP en 2000: Indien u het toestel niet in dezelfde USB-poort steekt, zal de drive voor de tweede poort opnieuw moeten worden gedefinieerd. Dit probleem heeft te maken met

Nadere informatie

Opzetten van een evenement

Opzetten van een evenement Opzetten van een evenement Inhoud Begrippenlijst... 3 Voor het evenement... 4 De wizard doorlopen:... 4 Wizard pagina: Welkom bij event-timing.nl... 4 Wizard pagina: Evenement gegevens... 4 Wizard pagina:

Nadere informatie

ResponseCard AnyWhere Desktop Gebruiksaanwijzing

ResponseCard AnyWhere Desktop Gebruiksaanwijzing ResponseCard AnyWhere Desktop Gebruiksaanwijzing Systeemvereisten o Intel of AMD 600 MHz processor (1 GHz of hoger aanbevolen) o 256 MB RAM-geheugen (256 MB of meer beschikbaar geheugen aanbevolen) o 60

Nadere informatie