Meest gestelde vragen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meest gestelde vragen"

Transcriptie

1 Meest gestelde vragen Bijgewerkt tot 29 april 2014 ALGEMEEN Waar is het opleidingsregister voor? Vanaf 1 januari 2014 beheert de FGzP het nieuwe online opleidingsregister voor de opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog. In dit register staan de feitelijke gegevens over opleidingsplaats(en). Het opleidingsregister is toegankelijk voor alle opleidelingen en opleidingsinstellingen. Opleidelingen en instellingen zorgen zelf voor de inschrijving in het register of de wijziging van gegevens. Dit kan op elk moment. De gegevens van opleidingsplaatsen zijn zo sneller volledig bijgewerkt en vastgelegd. De praktijkopleidingsinstellingen krijgen op korte termijn rechtstreeks toegang tot het register. Op basis van de gegevens uit dit nieuwe register verstrekt de FGzP informatie aan het CONO voor de Toewijzing instroom 2015 en aan de NZa voor de subsidieprocessen. Op termijn kan het register verder worden uitgebouwd, zodat het meer en meer als kwaliteitssysteem gaat fungeren. De FGzP beheert sinds januari 2014 het opleidingsregister. Wie waren betrokken bij de voorbereidingen? Het Coördinerend Orgaan Nascholing en Opleiding (CONO) beheerde sinds 2008 het register voor de opleidingen tot o.a. gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog. Begin januari 2014 heeft de Federatie van Gezondheidszorgpsychologen (FGzP) deze gegevens overgenomen in een heel nieuw systeem. Alle gegevens worden gecontroleerd door de (praktijk)opleidingsinstellingen. De FGzP is nu verantwoordelijk voor het beheer van het opleidingsregister. Het opleidingsregister is vanaf 1 maart 2014 volledig operationeel. Hoe werkt het opleidingsregister? Bent u toegelaten tot een opleiding dan maakt u in het register een account aan. U geeft dan aan wanneer u met de opleiding start en bij welke opleidingsinstelling. Daarna krijgt de opleidingsinstelling die de opleiding verzorgt hiervan bericht. De opleidingsinstelling kan dan met een eigen account uw profiel online bekijken en het opleidingsschema verder invullen.

2 Nadat het opleidingsschema is ingevuld, worden u en de desbetreffende praktijkopleidingsinstelling geïnformeerd. De praktijkopleidingsinstelling krijgt het verzoek de gegevens te controleren en de opleidingsinstelling op de hoogte te brengen. Zodra de FGzP de inschrijving én de eenmalige bijdrage heeft ontvangen, krijgen u en de (praktijk)opleidingsinstelling hiervan een bevestiging. Wie kunnen mijn gegevens bekijken? In het nieuwe opleidingsregister hebt u een persoonlijke account waarin uw opleidingsgegevens worden bijgehouden. De verantwoordelijke opleidingsinstelling en praktijkopleidingsinstelling kunnen deze gegevens online bekijken en aanpassen. De FGzP verstrekt op basis van de gegevens in het register rapportages over de omvang van de opleidingscapaciteit aan bijvoorbeeld het ministerie van VWS en het Capaciteitsorgaan. Deze zijn altijd anoniem. Waarom zijn er Algemene Voorwaarden opgesteld? In de Algemene Voorwaarden is onder andere vastgelegd wie welke gegevens in het opleidingsregister mag wijzigen. Zo is de kwaliteit van de opleidingsgegevens (zijn ze juist, volledig en actueel) beter geborgd. ACCOUNT AANMAKEN Ik heb een account aangemaakt maar krijg geen met inloggegevens. Kijk of het bericht in uw spambox terecht is gekomen. Pas uw spamfilter aan zodat berichten van pe-online.org niet als spam worden aangemerkt. U hebt bij het aanmaken van uw account een ongeldig adres ingevoerd. Maak opnieuw een account aan. De oude account vervalt en kan niet meer gebruikt worden. Ik ben nog niet toegelaten tot een opleiding. Maak ik dan toch al een account aan? U kunt uw dossier alleen aanmelden als u de toelatingsbrief voor uw opleiding hebt ontvangen. U kunt alvast een account aanmaken en de aanmelding starten. Rondt u de aanmelding niet binnen drie maanden af door uw toelatingsbrief te uploaden, dan vervalt uw account. Wilt u na die drie maanden alsnog uw dossier aanmelden maar kunt u niet meer inloggen? Neem dan contact op met de beheerder. Dit kan via of per via opleidingsregister@fgzp.nl.

3 INLOGGEN Ik ben al in opleiding. Hoe krijg ik toegang tot mijn opleidingsgegevens? Als in het nieuwe opleidingsregister uw juiste adres is vermeld, kunt u uw inloggegevens raadplegen in het register: ga naar de inlogpagina klik op Inlognaam of wachtwoord vergeten vul het adres in en klik op Opvragen. U krijgt dan meteen een met uw inlognaam en een link om het wachtwoord in te stellen. Weet u niet welk adres van u bekend is? Neem dan contact op met de beheerder. Dit kan via of per via pleidingsregister@fgzp.nl. Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Klik op de inlogpagina op Inlognaam of wachtwoord vergeten. U kunt dan een nieuw wachtwoord opvragen. Kan ik mijn wachtwoord veranderen? U kunt uw wachtwoord op twee manieren veranderen: op de inlogpagina via Inlognaam of wachtwoord vergeten; via Mijn gegevens. Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten. Klik op de inlogpagina op Gebruikersnaam opvragen. U kunt dan uw gebruikersnaam opvragen. Kan ik mijn gebruikersnaam veranderen? Nee, uw gebruikersnaam is een unieke code en is eenmalig aan u toegewezen. Hoe vaak kan ik een fout maken bij het inloggen voordat mijn account is geblokkeerd? Er is geen maximum aan het aantal verkeerde inlogpogingen. Uw wachtwoord is niet hoofdlettergevoelig. Dat betekent dat u zowel hoofdletters als kleine letters kunt gebruiken om het wachtwoord in te voeren.

4 INSCHRIJVEN Ik kan mijn praktijkopleidingsinstelling niet vinden in de lijst. Neem dan contact op met de desbetreffende opleidingsinstelling. Zij zullen u verder kunnen helpen. Komt u er dan nog niet uit, neem dan contact op met de beheerder bij de FGzP. Ik ben nog niet toegelaten tot een opleiding. Kan ik me dan toch al inschrijven? U kunt zich al inschrijven, maar u kunt uw dossier alleen aanmelden als u de toelatingsbrief voor uw opleiding hebt ontvangen. Rondt u de aanmelding niet binnen drie maanden af, dan vervalt uw account. Wilt u na die drie maanden alsnog uw dossier aanmelden maar u kunt niet meer inloggen? Neem contact op met de beheerder. Dit kan via of per via opleidingsregister@fgzp.nl. DOSSIER AANMELDEN EN BETALEN Waarom moet ik betalen om mijn dossier aan te melden? Aan het bewerken en onderhouden van het opleidingsregister zijn kosten verbonden. Hiervoor ontvangt de FGzP geen subsidie van de overheid. Om het systeem kostendekkend te maken, wordt daarom een bijdrage gevraagd aan alle opleidelingen. Over de hoogte van het inschrijfgeld volgt binnenkort meer informatie. Ik ben al begonnen/ik ga in 2014 beginnen met een opleiding. Moet ik dan ook betalen? Bent u nu al in opleiding, dan hoeft u geen inschrijfgeld te betalen. Voor opleidelingen die met hun opleiding starten in 2014 wordt gewerkt aan een overgangsregeling. Over deze overgangsregeling en over de hoogte van het inschrijfgeld volgt binnenkort meer informatie. Wat gebeurt er als ik niet betaal? Als u (nog) niet hebt betaald, is uw dossier niet ingediend en bent u formeel niet geregistreerd als opleideling voor een van de opleidingen. Hoe weet ik of ik heb betaald? Als de betaling afrond is, ziet u dat meteen in uw dossier. Als u ervoor hebt gekozen om de betaling te doen per bankoverschrijving en u rondt de betaling niet binnen 7 dagen af stuurt het systeem u een betalingsherinnering.

5 Ik heb een account aangemaakt. Hoe lang is deze geldig? En moet ik mijn dossier meteen aanmelden? Als u een account hebt aangemaakt, hebt u drie maanden de tijd om uw dossier aan te melden. Doet u dat niet, dan vervalt uw account. Wilt u na die drie maanden alsnog uw dossier aanmelden maar u kunt niet meer inloggen? Neem contact op met de beheerder. Dit kan via of per via opleidingsregister@fgzp.nl. PERSOONS- EN OPLEIDINGSGEGEVENS Mijn persoonsgegevens zijn niet volledig of kloppen niet. U kunt uw persoonsgegevens zelf aanpassen en aanvullen in Mijn gegevens. De velden met een * moeten altijd ingevuld zijn. Zorg er bijvoorbeeld voor dat uw adres altijd actueel is, zodat u een nieuw wachtwoord aan kunt vragen als u dat vergeten bent. Ook wijzigingen in uw opleidingsschema krijgt u per . Mijn opleidingsgegevens kloppen niet/ zijn niet volledig. Neem contact op met de praktijkopleidingsinstelling waar u in opleiding bent. Indien uw probleem daarmee niet is opgelost, kunt u ook contact opnemen met de desbetreffende opleidingsinstelling of met de beheerder bij de FGzP. Mogelijk kunnen zij u dan verder helpen. Hoe weet ik dat mijn opleidingsschema is gewijzigd? Als uw opleidingsschema is aangepast of een opleidingsschema is toegevoegd krijgt u een met de bevestiging van de wijziging. TECHNISCH Ik krijg een foutmelding als ik een account aan wil maken. Neem contact op met de beheerder. Dit kan via of per via opleidingsregister@fgzp.nl. Ik krijg een foutmelding als ik wil inloggen. Neem contact op met de beheerder. Dit kan via of per via opleidingsregister@fgzp.nl. Ik had een storing. Hoe weet ik of mijn aanmelding is gelukt? De aanmelding is gelukt wanneer er Dossier ingediend staat.

6 Ik had een storing. Hoe weet ik of mijn betaling is gelukt? De betaling is gelukt als de factuur op betaald staat. U klikt op dossier ingediend en scrolt naar het dossier.

Handleiding opleidingsregister opleidelingen

Handleiding opleidingsregister opleidelingen Handleiding opleidingsregister opleidelingen (bijgewerkt januari 2017) Ten behoeve van uw volledige inschrijving raden wij u aan de handleiding een keer goed door te lezen om te voorkomen dat er stappen

Nadere informatie

Registratie Opleidingsregister

Registratie Opleidingsregister Registratie Opleidingsregister 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Opleiding kiezen 4. Opleidingsinstelling kiezen 5. Dossier indienen 6. Betalen 7. Aanmelding dossier afronden 8. Opleidingsschema toevoegen

Nadere informatie

Handleiding opleidingsregister opleidelingen

Handleiding opleidingsregister opleidelingen Handleiding opleidingsregister opleidelingen (bijgewerkt januari 2018) Ten behoeve van uw volledige inschrijving raden wij u aan de handleiding een keer goed door te lezen om te voorkomen dat er stappen

Nadere informatie

Meest gestelde vragen POI-register (bijgewerkt augustus 2018)

Meest gestelde vragen POI-register (bijgewerkt augustus 2018) (bijgewerkt augustus 2018) De dikgedrukte woorden vindt u terug in de woordenlijst (p.6) Achtergrond Het POI-register (Praktijkopleidingsinstellingenregister) is ontwikkeld om het proces van de erkenningen

Nadere informatie

(bijgewerkt januari 2017) De dikgedrukte woorden vindt u terug in de woordenlijst (p.8)

(bijgewerkt januari 2017) De dikgedrukte woorden vindt u terug in de woordenlijst (p.8) (bijgewerkt januari 2017) De dikgedrukte woorden vindt u terug in de woordenlijst (p.8) Achtergrond Het Coördinerend Orgaan Nascholing en Opleiding (CONO) beheerde sinds 2008 het register voor de opleidingen

Nadere informatie

Meest gestelde vragen - praktijkopleidingsinstellingen (bijgewerkt januari 2017)

Meest gestelde vragen - praktijkopleidingsinstellingen (bijgewerkt januari 2017) Meest gestelde vragen - praktijkopleidingsinstellingen (bijgewerkt januari 2017) De dikgedrukte woorden vindt u terug in de woordenlijst (p.8) Achtergrond Het Coördinerend Orgaan Nascholing en Opleiding

Nadere informatie

Handleiding POI-Register

Handleiding POI-Register Handleiding POI-Register (bijgewerkt augustus 2018) Het POI-register (Praktijkopleidingsinstellingenregister) is ontwikkeld om het proces van erkenning van praktijkopleidingsinstellingen beter te organiseren.

Nadere informatie

Handleiding Opleidingsregister voor praktijkopleidingsinstellingen

Handleiding Opleidingsregister voor praktijkopleidingsinstellingen Nieuwe account: activeren Er is voor u een account aangemaakt in het Opleidingsregister. Hiervan hebt u bericht gekregen van de FGzPt. Via de link https://www.pe-online.org/login/?langid=70 kunt u nu ook

Nadere informatie

Vastgesteld door het Bestuur van de Federatie van Gezondheidszorgpsychologen (FGzP) op 10 maart 2014 Datum inwerkingtreding: 1 januari 2014

Vastgesteld door het Bestuur van de Federatie van Gezondheidszorgpsychologen (FGzP) op 10 maart 2014 Datum inwerkingtreding: 1 januari 2014 Algemene Voorwaarden bij het register voor de opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog. (Algemene Voorwaarden Opleidingsregister) Vastgesteld

Nadere informatie

Handleiding Opleidingsregister voor praktijkopleidingsinstellingen

Handleiding Opleidingsregister voor praktijkopleidingsinstellingen Handleiding Opleidingsregister voor praktijkopleidingsinstellingen (bijgewerkt januari 2017) Inhoud 1. Nieuw account... 2 2. Gebruikersnaam en wachtwoord opvragen / Inloggegevens vergeten... 2 3. Wachtwoord

Nadere informatie

Vastgesteld door het Bestuur van de Federatie van Gezondheidszorgpsychologen (FGzP) op 10 maart 2014 Datum inwerkingtreding: 1 januari 2014

Vastgesteld door het Bestuur van de Federatie van Gezondheidszorgpsychologen (FGzP) op 10 maart 2014 Datum inwerkingtreding: 1 januari 2014 Algemene Voorwaarden bij het register voor de opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog. (Algemene Voorwaarden Opleidingsregister) Vastgesteld

Nadere informatie

opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut,

opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut, Algemene Voorwaarden bij het register voor de opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog. (Algemene Voorwaarden Opleidingsregister) Vastgesteld

Nadere informatie

opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut,

opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut, Algemene Voorwaarden bij het register voor de opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog. (Algemene Voorwaarden Opleidingsregister) Vastgesteld

Nadere informatie

Kenniscentrum InfoMil Wachtwoorden

Kenniscentrum InfoMil Wachtwoorden Rijkswaterstaat Ministerie van Infrastructuur en Milieu Kenniscentrum InfoMil Wachtwoorden 4 januari 2017 Inhoudsopgave Wachtwoorden 3 Het lukt me niet meer in te loggen, hoe kan dat? 3 3 3 Hoe wijzig

Nadere informatie

Handleiding Postersite EHBO Santpoort.

Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Inhoud: 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Account gegevens wijzigen 4. Aan en afmelden evenementen 5. Overige tabbladen 6. Problemen 1. Account aanmaken Wanneer

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmelden en gebruiken van het subsidieportaal

Handleiding voor het aanmelden en gebruiken van het subsidieportaal Provincie Gelderland Handleiding Handleiding voor het aanmelden en gebruiken van het subsidieportaal Inhoud 1 Inleiding... 2 2 Naar het subsidieportaal gaan... 3 2.1 Eenmalig registreren als gebruiker

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. 1 Inhoud Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.... 1 Het registratieproces...

Nadere informatie

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan?

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Voor een aantal onderwerpen op anwb.nl heeft u een inlogaccount nodig. Iedereen kan zo n account aanmaken. Hiervoor moet u zich eenmalig registeren. Daarna kunt u

Nadere informatie

Handleiding inloggen website

Handleiding inloggen website Handleiding inloggen website Alle leden van roeivereniging Rijnland kunnen inloggen op het besloten deel van de website. Gebruikersnaam en wachtwoord Je moet je inloggegevens (gebruikersnaam én wachtwoord)

Nadere informatie

Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein

Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein Registerplein Kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein Stap voor stap de registratie uitgelegd Registreren bij Registerplein 1. Voordat u

Nadere informatie

Handleiding: ECAS account en URID aanmaken

Handleiding: ECAS account en URID aanmaken Afschrift Paraaf Koningskade 4 Postbus 91503 2509 EC Den Haag IPC 652 www.emissieautoriteit.nl Handleiding: ECAS account en URID aanmaken Inhoudsopgave Introductie... 3 Maak een ECAS account aan... 4 Mobiel

Nadere informatie

CitiManager: Beknopte migratiehandleiding voor kaarthouders

CitiManager: Beknopte migratiehandleiding voor kaarthouders Inhoud van deze beknopte handleiding: 1. Hoe registreer ik mij voor CitiManager? a) Uitsluitend kaarthouders in bezit van online rekeningoverzicht b) Uitsluitend kaarthouders met rekeningoverzicht op papier

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1 Stap-voor-stap handleiding Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1. Ga naar de nieuwe website: huisartsenpraktijkbaarlo.uwartsonline.nl 2. Klik op de knop Inloggen. 3. Klik

Nadere informatie

Handleiding: ECAS account en URID aanmaken

Handleiding: ECAS account en URID aanmaken Afschrift Paraaf Koningskade 4 Postbus 91503 2509 EC Den Haag IPC 652 www.emissieautoriteit.nl Handleiding: ECAS account en URID aanmaken Inhoudsopgave Introductie... 3 Maak een ECAS account aan... 4 Mobiel

Nadere informatie

Technisch ontwerp ScheidsMarkt

Technisch ontwerp ScheidsMarkt Technisch ontwerp ScheidsMarkt User stories/ Pseudocode User stories verenigingen 1. Als een vereniging wil ik een eigen account zodat ik oproepen kan plaatsen voor scheidsrechters. De contactpersoon van

Nadere informatie

Handleiding voor het maken en beheren van persoonlijke accounts

Handleiding voor het maken en beheren van persoonlijke accounts Handleiding voor het maken en beheren van persoonlijke accounts Contact Mocht u na of tijdens het lezen van deze handleiding toch nog vragen hebben, neemt u dan contact op met Sdu Klantenservice via (070)

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor scholen. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk om aanvragen voor gastlessen (beroepsvoorlichting en/of

Nadere informatie

Mijn Philadelphia. Welkom bij

Mijn Philadelphia. Welkom bij Welkom bij Mijn Philadelphia Mijn Philadelphia is uw persoonlijke online omgeving. Wanneer u inlogt op deze omgeving, krijgt u toegang tot alle websites en apps van Philadelphia die voor u relevant zijn.

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren 2 1.1 Voordat u begint 2 1.2 Een account aanmaken 2 1.3 Geen account? Registreer nu! 2 1.4 Bevestig uw account 3 1.5 Gefeliciteerd, u heeft uw

Nadere informatie

RIVM - Peridos. Handleiding Instellen wachtwoord

RIVM - Peridos. Handleiding Instellen wachtwoord RIVM - Peridos Handleiding Instellen wachtwoord Datum: 9 februari 2011 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. INLEIDING...3 2. INSTELLEN VAN HET WACHTWOORD...4 09-02-2011 Pagina 2 van 6 Inleiding 1. Inleiding

Nadere informatie

Handleiding Herregistratiedossier

Handleiding Herregistratiedossier Handleiding Herregistratiedossier (bijgewerkt augustus 2018) Ter ondersteuning van uw herregistratie raden wij u aan de handleiding een keer goed door te lezen om te voorkomen dat er stappen worden overgeslagen.

Nadere informatie

Gebruikshandleiding. Downloadsite van de Rabo OmniKassa

Gebruikshandleiding. Downloadsite van de Rabo OmniKassa Gebruikshandleiding Downloadsite van de Rabo OmniKassa Inhoud 1. INLEIDING... 3 2. TOEGANGSBEHEER... 4 2.1 INLOGPAGINA... 4 2.2 WIJZIGEN WACHTWOORD BIJ EERSTE MAAL INLOGGEN... 5 2.3 WACHTWOORD VERGETEN

Nadere informatie

Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed

Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed 1 2 3 4 5 6 TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken November 2014

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Mijn School

Handleiding Ouderportaal Mijn School Handleiding Ouderportaal Mijn School 1 Oorspronkelijke teksten OBS de Lichtbaak COG Drenthe - Inhoudsopgave Inleiding... 2 Inloggen... 3 Wachtwoord vergeten... 3 Wachtwoord wijzigen... 4 Uitleg menu ouderportaal...

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

1 School aanmaken. 1.1 Directeur aanmelden

1 School aanmaken. 1.1 Directeur aanmelden Inhoudsopgave 1 School aanmaken... 2 1.1 Directeur aanmelden... 2 1.2 School aanmelden... 3 2 Invoeren van gegevens... 5 2.1 Via EDEX... 5 2.1.1 Leraren importeren... 6 2.1.2 Leerlingen importeren... 7

Nadere informatie

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding Kaderledenwebsite gebruikershandleiding In deze handleiding wordt uitgelegd op welke manier kaderleden gebruik kunnen maken van de kaderwebsite van FNV Bouw. Inleiding Door in de webbrowser naar https://kaderleden.fnvbouw.nl

Nadere informatie

Aan de slag met GRIP. Online in slechts vier stappen

Aan de slag met GRIP. Online in slechts vier stappen Aan de slag met GRIP Online in slechts vier stappen Uw pensioenadministratie online GRIP is een beveiligde online omgeving voor uw pensioenadministratie. U vindt er alles rond het pensioen van uw werknemers

Nadere informatie

ideal op je Webnode website

ideal op je Webnode website ideal op je Webnode website Content Hoe zet je ideal op je Webnode website... 2 Hoe Kun je Sisow instellen zodat je deze op Webnode Kan gebruiken.... 6 Het sturen van een ideal factuur met ebill... 10

Nadere informatie

Handleiding (Her)registratieprocedure

Handleiding (Her)registratieprocedure Handleiding (Her)registratieprocedure (bijgewerkt december 2017) Ten behoeve van uw volledige inschrijving raden wij u aan de handleiding een keer goed door te lezen om te voorkomen dat er stappen worden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Office 365 Business Premium & Domeinnaam Voor beheerders pro cloud solutions 1 Inhoud 1. Wanneer gebruikt u deze handleiding?... 3 2. Office 365 Business Premium instellen... 4 2.1.

Nadere informatie

Hoe maak je een Onegini account?

Hoe maak je een Onegini account? Onegini gasttoegang Met Onegini kunnen gebruikers die diensten via SURFconext willen gebruiken maar niet verbonden zijn aan een instelling die is aangesloten op SURFconext, toch via SURFconext inloggen.

Nadere informatie

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Surf naar de webshop : https://www.zwembaddekouter.be/webshop Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Klik en vul jouw voornaam, naam en emailadres in. Ofwel krijg je nu de volgende melding Check jouw mail

Nadere informatie

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0 Handleiding Curasoft Het cliëntenportaal Versie 2.0 Inleiding Het cliëntenportaal is ontwikkeld om cliënten gemakkelijk online toegang te geven tot zijn of haar vragenlijsten, afspraken en informatie over

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

Ga naar http://www.google.com/analytics/. Heb je nog geen google account? Klik dan op: een account aanmaken (figuur 1) en volg de aanmeldprocedure.

Ga naar http://www.google.com/analytics/. Heb je nog geen google account? Klik dan op: een account aanmaken (figuur 1) en volg de aanmeldprocedure. Google analytics Een van de modules van mijnhengelsportvereniging.nl is de statistiekenmodule die gekoppeld is met Google Analytics (GA). Via een google account kunnen gegevens over de bezoekers inzichtelijk

Nadere informatie

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING Sportverenigingen kunnen de kosten van VOG s die zijn aangevraagd voor hun vrijwilligers in 2012 vergoed krijgen. Dit geldt alleen wanneer een vrijwilliger voldoet

Nadere informatie

Digitale inzage in het cliëntdossier

Digitale inzage in het cliëntdossier Digitale inzage in het cliëntdossier Instructie voor cliënten/ vertegenwoordigers Inzage@waalboog.nl 6 december 2017 Versie 3 Gebruiksvoorwaarden Door digitale inzage te gebruiken, aanvaardt u gebonden

Nadere informatie

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net Beste ROB-Net gebruiker, Eerder hebben wij u geïnformeerd over het nieuwe eigen inlogportaal van ROB-Net, te vinden op https://login.rob-net.nl. Dit inlogportaal is voor de gebruikers van ROB-Net gratis.

Nadere informatie

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK Versie 1.1 Pagina 1 van 8 augustus 2012 Inleiding Voor iedereen die maandelijks salaris ontvangt is de salarisstrook digitaal beschikbaar. De salarisstroken staan elke

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN

HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN EERSTE KEER AANMELDEN GA NAAR MIJN.SCILDON.NL U komt op de inlogpagina van mijn.scildon.nl. Hier heeft u drie opties: Meer info : als

Nadere informatie

Instructie helpdesk. Computerproblemen?

Instructie helpdesk. Computerproblemen? Instructie helpdesk Computerproblemen? Hebt u computerproblemen? Hebt u hulp nodig bij het gebruik van de software op uw computer? Of hebt u wellicht een vraag voor de ICT mensen? Wij introduceren vanaf

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN

HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN EERSTE KEER AANMELDEN GA NAAR MIJN.SCILDON.NL U komt op de inlogpagina van. Hier heeft u drie opties: 1 Meer info : als u hier op klikt,

Nadere informatie

Online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht

Online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht Handleiding Online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht Maak uw keuze in onderstaand schema. U kun hierna op de pagina inhoud het betreffende hoofdstuk aanklikken. 1 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Inloggen

Nadere informatie

Handleiding E-View Aanvullende module voor Business Partners

Handleiding E-View Aanvullende module voor Business Partners Handleiding E-View Aanvullende module voor Business Partners Januari 2015 Versie 3.0 Inhoud 1. Gebruik maken van E-view... 4 1.1 Gebruikersaccount activeren... 4 1.2 Inloggen op E-view... 5 2. Home...

Nadere informatie

Registreren als Cliëntondersteuner

Registreren als Cliëntondersteuner Registerplein Kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals de kwaliteit van sociale profesionals Registreren als Cliëntondersteuner bij Registerplein Stap voor stap de registratie uitgelegd De procedure

Nadere informatie

Handleiding registratietool Teamcaptains

Handleiding registratietool Teamcaptains Handleiding registratietool Teamcaptains Versie 1.0 11-10-2016 De online registratietool Elke SamenLoop voor Hoop krijgt eigen lokale SamenLoop-website op de algemene website samenloopvoorhoop.nl. De lokale

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. obssprinkels

Handleiding. Ouderportaal. obssprinkels Handleiding Ouderportaal obssprinkels obssprinkels, Zuiderlaan 197b, 7944 EE Meppel T: 0522-799111 email: obssprinkels@stichtingpromes.nl http://www.obssprinkels.nl Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen...

Nadere informatie

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Organisator Handleiding Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Contactpersoon: Martijn Faber Website: www.mrwebsites.nl E-mail: info@mrwebsites.nl 1 Inleiding Voor u ligt de handleiding voor organisatoren

Nadere informatie

Handleiding Opella klantportaal

Handleiding Opella klantportaal Handleiding Opella klantportaal In het klantportaal rapporteren we over de zorg, behandeling en ondersteuning die u van ons krijgt. U heeft altijd inzicht in uw eigen ondersteuningsplan en kan elk moment

Nadere informatie

Stappenplan Hoe schrijf ik me in voor een opleiding aan de HAN?

Stappenplan Hoe schrijf ik me in voor een opleiding aan de HAN? Stappenplan Hoe schrijf ik me in voor een opleiding aan de HAN? Wil je je aanmelden voor een opleiding bij de HAN? Meld je dan aan via Studielink. Studielink is de online inschrijfapplicatie voor het Nederlandse

Nadere informatie

Registreren als Professional bij Registerplein

Registreren als Professional bij Registerplein Registerplein Kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals Registreren als Professional bij Registerplein Stap voor stap de registratie uitgelegd Registreren als Professional bij Registerplein Stap voor

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten

Handleiding koppeling voor patiënten Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren... 2 1.1 Voordat u begint... 2 1.2 Een account aanmaken... 2 1.3 Geen account? Registreer nu!... 3 1.4 Bevestig uw account... 3 1.5 Gefeliciteerd,

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak Handleiding Ouderportaal CBS De Lichtbaak 1 Handleiding Ouderportaal - Versie 24-9-2015 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Wachtwoord wijzigen... 6 Uitleg menu ouderportaal...

Nadere informatie

Online herhalingscursus Security Awareness

Online herhalingscursus Security Awareness Handleiding Online herhalingscursus Security Awareness Maak uw keuze in onderstaand schema. U kun hierna op de pagina inhoud het betreffende hoofdstuk aanklikken. Inhoud 1. Inloggen met registratiecode

Nadere informatie

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Zelfservice Cloud 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Rechten kopen of wijzigen

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Handleiding Subsidieportaal Maart 2012 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Registreren 3 2. Inloggen 3 3. Welkomstpagina 4 4. Mijn gegevens 5 - Aanpassen 6 - Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen 7 - Contactpersonen

Nadere informatie

1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1

1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1 Inhoud 1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1 2. Functionaliteit in PE-online 2 2.1 Algemene aanwijzingen voor het gebruik van PE-online 2 2.2 Inloggen in PE-online 2 2.3

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. Kindcentrum De Scharmhof. Kindcentrum De Scharmhof, Scharmbarg 1, 9407 EA Assen

Handleiding. Ouderportaal. Kindcentrum De Scharmhof. Kindcentrum De Scharmhof, Scharmbarg 1, 9407 EA Assen Handleiding Ouderportaal Kindcentrum De Scharmhof Kindcentrum De Scharmhof, Scharmbarg 1, 9407 EA Assen T: 0592-343800 email: directie.scharmhof@cogdrenthe.nl www.scharmhof.nl Inhoudsopgave Inleiding...

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

NMDE Ridderkerk. Gebruikershandleiding. NMDE website oktober 2016

NMDE Ridderkerk. Gebruikershandleiding. NMDE website   oktober 2016 Gebruikershandleiding NMDE website oktober 2016 Natuur, Milieu, Duurzaamheids Educatie Illa Wolters NMDE Coördinator illawolters@nmde.nl INHOUD 1. Gebruiker registratie... 1 2. Gegevens wijzigen... 2 3.

Nadere informatie

Met Onegini kunnen gebruikers die SURFconext willen gebruiken maar niet verbonden zijn aan een instelling die is aangesloten op SURFconext (

Met Onegini kunnen gebruikers die SURFconext willen gebruiken maar niet verbonden zijn aan een instelling die is aangesloten op SURFconext ( Onegini Met Onegini kunnen gebruikers die SURFconext willen gebruiken maar niet verbonden zijn aan een instelling die is aangesloten op SURFconext ( bijvoorbeeld uit het bedrijfsleven die deelnemen aan

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud 1. Inleiding... - 3-2. Portaal openen... - 4-3. Registreren... - 6-4. Inloggen... - 10-5. Wachtwoord verlopen... - 12-6. Wachtwoord vergeten... -

Nadere informatie

Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed

Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed 1 2 3 4 5 TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken November 2015

Nadere informatie

Aanvragen schoolaccount portal Centrale Eindtoets

Aanvragen schoolaccount portal Centrale Eindtoets Aanvragen schoolaccount portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen

Nadere informatie

1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1

1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1 Inhoud 1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1 2. Functionaliteit in PE-online 2 2.1 Algemene aanwijzingen voor het gebruik van PE-online 2 2.2 Inloggen in PE-online 2 2.3

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen...

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... Webshop 1 Inhoudsopgave 1. Kiezen van een cursus... 3 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... 7 3. Besteloverzicht en kortingscoupon

Nadere informatie

Het ISD is voortdurend in ontwikkeling. Er zullen regelmatig uitbreidingen en/of wijzigingen zijn in de keuzemenu s.

Het ISD is voortdurend in ontwikkeling. Er zullen regelmatig uitbreidingen en/of wijzigingen zijn in de keuzemenu s. 1. Het Internet Schooldossier (ISD) Het Internet Schooldossier (ISD) is een beveiligde website van de Inspectie van het Onderwijs waarlangs de onderwijsinstellingen gegevens met de Inspectie kunnen uitwisselen.

Nadere informatie

Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren

Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren Wat gaan we doen : Introductie film social schools (you tube) hoe we ouders hebben geïnformeerd op een algemene

Nadere informatie

FAQ - Registratie website

FAQ - Registratie website FAQ - Registratie website 1. Help, ik krijg een foutmelding!... 1 2. Link met NELOS-ledenbestand... 2 3. Ik heb geen registratiemail ontvangen... 3 4. Ik vind mijn bevestigingscode niet... 3 5. Ik ken

Nadere informatie

Handleiding: EU Login account en URID aanmaken

Handleiding: EU Login account en URID aanmaken Afschrift Paraaf Nederlandse Emissieautoriteit Koningskade 4 Postbus 91503 2509 EC Den Haag IPC 652 T +3170-4568050 info@emissieautoriteit.nl www.emissieautoriteit.nl Handleiding: EU Login account en URID

Nadere informatie

Handleiding Order2Cash

Handleiding Order2Cash Handleiding Order2Cash Inhoud Order2Cash...3 Persoonlijke online omgeving...3 Geen account...4 Inloggen...5 Koppelen / Ontkoppelen...6 2 Order2Cash Uw facturen ontvangt u digitaal via Order2Cash. Binnen

Nadere informatie

Handleiding Accreditatie aanvragen

Handleiding Accreditatie aanvragen (bijgewerkt april 2018) Ten behoeve van uw volledige inschrijving raden wij u aan de handleiding een keer goed door te lezen om te voorkomen dat er stappen worden overgeslagen. De informatie in dit document

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

Handleiding IGOLFINSTRUCTOR Golflid

Handleiding IGOLFINSTRUCTOR Golflid Handleiding IGOLFINSTRUCTOR Golflid 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Quickstart... 3 Stap 1: De Agenda... 3 Stap 2: Registreren... 3 Stap 3: Inloggen... 4 Stap 4: Les boeken... 4 Afspraken... 6 Cursussen...

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoudstafel I. Aanmelden op de portal site van Sanoma Media... 3 II. CertiONE Bizmail in één oogopslag... 4 III. Controleren/wijzigen gebruikersgegevens... 5 IV. Aanmaken e-factuur

Nadere informatie

Handleiding Magister voor ouders

Handleiding Magister voor ouders Handleiding Magister voor ouders Voor onze schooladministratie maken wij gebruik van het programma Magister. Dit programma stelt ook leerlingen en ouders in staat om via internet de basisgegevens en de

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal Voordat u kunt starten. heeft u inloggegevens nodig. Om inloggegevens te ontvangen dient u samen met de verzorgende van de afdeling een digitale vragenlijst in te vullen. U ontvangt vervolgens een e-mail

Nadere informatie

Mijn Woongoed Zeist. Gemakkelijk, snel en altijd beschikbaar. / handleiding MijnWoongoedZeist.nl /

Mijn Woongoed Zeist. Gemakkelijk, snel en altijd beschikbaar. / handleiding MijnWoongoedZeist.nl / Mijn Woongoed Zeist Gemakkelijk, snel en altijd beschikbaar / handleiding MijnWoongoedZeist.nl / Mijn woongoed Zeist Wist u dat u bij Woongoed Zeist veel zaken online kunt regelen? Dit kan via uw persoonlijke

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.0 Datum : 14 april Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.0 Datum : 14 april Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 2.0 Datum : 14 april 2018 Portero Beheerdershandleiding v 2.0 14-04-2018 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 Handleiding gebruik Toolbox 55 Zorgorganisaties 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor zorgorganisaties. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het registratiesysteem en maakt het mogelijk

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE INHOUDSOPGAVE Definities... 3 Aanmelden... 4 Inloggen op je eigen account (LEERKRACHT)... 4 Je gegevens wijzigen... 5 Aanmelden voor deelname aan een opdracht... 6 Een Inzendpagina

Nadere informatie