weekbrief Vrijdag 12 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "weekbrief Vrijdag 12 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen"

Transcriptie

1 Vrijdag 12 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen jvs@pricoh.nl weekbrief Agenda: 15 dec.: OPA 17 dec.: Groep 1-4 vrij 17 dec.: Leerlingenraad 18 dec.: Kerst in de klas, kinderen s middags om vrij 19 dec.: s middags vrij! De jarigen: 13 dec.: Mayke Smit 14 dec.: Kim Benjamins 14 dec.: Timco Onvlee 18 dec.: Yoeri Bijleveld Mayke, Kim, Timco en Yoeri, we wensen jullie een prachtige verjaardag toe. Eet, drink, maak plezier en pak uit. Geniet van deze speciale dag in het jaar. De bijbel: Onderwerp: Heel anders Elisabet en Zacharias krijgen een zoon. Maar hij wordt niet naar zijn vader genoemd, het gaat heel anders. Johannes is zijn naam. Een tijdje later wordt in Bethlehem de Messias geboren, de langverwachte redder. Maar het verhaal van zijn geboorte gaat heel anders dan je misschien zou verwachten. Hij wordt geboren in een stal, herders zijn de eersten die hem zien. Oud papier As. maandag 15 december wordt het oud papier weer opgehaald in onze buurt. Vanaf 18:30 uur kunt u onze vaders weer verwachten. We rekenen op de volgende stoere exemplaren: Pieter, Niels, Alex, Marcel, Erwin, Peter, Roel, Mischa, Remco, Henry en we wachten nog op reactie van 1 vader Alvast weer enorm bedankt vaders, voor alle moeite en het belangeloos tijd vrij maken voor school!

2 Even voorstellen Hallo, ik ben Thijmen Blenkers; het broertje van Sophie Blenkers. Op 2 december ben ik 4 jaar geworden en ik mag nu elke dag naar school! Ik zit in groep 1-2 B, bij juf Polstra en juf Hoogeveen. Ik vind het leuk om met de auto's te spelen, maar als er een plekje bij de computer is, zit ik daar ook erg graag! En ik ben Rosa Kluin, het zusje van Julia Kluin. Ik werd 4 jaar op 7 december en ik zit, net als Thijmen, in groep 1-2 B. Ik speel graag met de klei en verven bij het verfbord vind ik ook heel leuk! Hoi! Ik ben Jayden Zwiep. Ik ben 4 jaar geworden op 1 december en vanaf deze week mag ook ik elke dag naar school. Ik zit in groep 1/2 A bij juf Tempel en juf Fidom. Het liefst speel ik in de huishoek, maar ook de blokken vind ik erg leuk! In de kring steek ik regelmatig al mijn vinger op en durf ik antwoord te geven. PBS We herhalen nogmaals de schoolwaarden: Respect, Verantwoordelijkheid, Veiligheid en Positiviteit! PBS toppers In een drukke week, Sint net achter de rug, Kerst komt eraan en een kerstmarkt vergeten we één ding gelukkig niet. En dat is belonen. Omdat er wat te belonen valt! Laten we digitaal applaudisseren voor onze toppers: Roseleine, Sanne en Mik, Amber en Djowena en Safira en Michelle. Jullie hebben het dik verdiend!

3 Kerstmarkt Al een week voordat de Kerstmarkt begint kijken we stiekem een beetje naar het weer. Zijn de weergoden ons gunstig gezind? Vanaf zondag was duidelijk dat dit niet het geval was. 90% kans op regen en stormachtige wind daar wordt niemand blij van. Een noodscenario kweken dus. Al gauw werd besloten dat we alles naar binnen zouden halen, op de hamburger/loempiakraam en onze oliebollenkeet na. Even slikken als je anders gewend bent, maar sommige dingen heb je gewoonweg niet in de hand. Uren, dagen en weken aan voorbereiding leverden tussen 17:00 19:00 uur een volle school en een vol plein op. Wat waren we blij dat er zoveel ouders, opa s en oma s, familie, buren en belangstellenden de Juul wisten te vinden. Iedereen die er gisteren geweest is zal weten wat we bedoelen. De inzet van iedereen is meer dan beloond. We zagen blije kinderen en hoorden lovende geluiden. Dan ben je al snel alle stress en vermoeidheid vergeten. Want dat is waar we het allemaal voor doen. Met z n allen de schouders eronder en laten zien waar we sterk in zijn. Sandra, onze directeur hebt u vast niet zien lopen. Dat klopt. Op dezelfde dag nam Annelies Brouwer, onze bovenschools adjunct directeur afscheid en daar moest Sandra bij zijn. Ze had dus een alibi. Maar jammer vond ze het zeker. Onze grote dank gaat uit naar alle ouders die zich hebben ingezet. In welke vorm dan ook. We hebben gevraagd en jullie waren er. En met z n allen iets doen is altijd gezellig. Dan zijn die extra uurtjes al gauw vergeten. Ook de OR die ontzettend druk is geweest met de voorbereiding een enorme pluim. Wat is school zonder jullie? We noemen het vaker. Onze ouderkracht. Gisteravond hebben we elkaar en de buurt weer laten zien wat dat inhoudt. Samen sterk zijn in regelen, knutselen, opbouwen en afbreken, bakken, verkopen, creatief denken en oplossingen vinden. Superlatieven komen we tekort om uit te drukken hoe dankbaar we hiervoor zijn. Maar eerlijk is eerlijk. We hopen natuurlijk ook op (een beetje) winst. Zodat we er iets moois voor kunnen kopen. Elk jaar organiseren we de Kerstmarkt in samenwerking met de Smederijen. Daar komt ook een gedeelte van ons budget vandaan. Daar zijn we erg blij mee. Daar kunnen we nét wat extra s mee doen. De Smederijen stelt dit budget ook beschikbaar voor de buurt. Met de opbrengst van de Kerstmarkt willen we graag een nieuwe schommel op het grote plein aanschaffen. Mooi voor ons, mooi voor de buurt. Helemaal in de geest van de Smederijen. Nu horen we u denken een schommel is toch behoorlijk prijzig?. Dat klopt. Hoe fijn is het dan om na de Kerstmarkt trommeltje voor trommeltje om te kunnen keren en te gaan tellen. En tellen. En tellen. Met een grijns van oor tot oor en een applaus voor jullie allemaal zetten we het bedrag graag zwart op wit. Omdat we het zelf nauwelijks geloven en er nog een beetje beduusd van zijn. Met z n allen hebben we (tromgeroffel klinkt) ,55 opgehaald. De Juul. Dat zeg ik. Wie anders???

4 Glazen huis Jaaaaahhhhhh we zijn los! Vanmorgen om klokslag 8:30 gingen de gordijntjes open van ons glazen huis en zag iedereen meester Jonkman en juf Baldé zitten in een heuse ski hut! En wat zagen ze er bijzonder uit! De hele week is voor schooltijd, in de pauzes en na schooltijd tot 16:00 het glazen huis geopend en kun je voor 0,50 een plaatje aanvragen waar het hele plein op kan swingen. En wat nou zo mooi is? Onze opbrengst gaat na volgende week vrijdag naar Serious Request die met hun totale bedrag hulp kan gaan bieden voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel misbruik. Het is een doel waar we eigenlijk niet eens voor zouden moeten kunnen sparen. Maar schrijnend genoeg gebeuren dit soort verschrikkelijke dingen. Dat wij daar een (piep)klein deeltje aan mogen bijdragen voelt fantastisch. En als je dan ineens een metamorfose ondergaat en naast der Antonn mag plaatsnemen als Heidy, Heidy 1 en Heidy 2 voelt geweldig! Om over meester Jonkman nog maar te zwijgen. Hij heeft werkelijk de tijd van z n leven. Bezig zijn met z n grote hobby (muziek en alles wat daarmee te maken heeft) en elke keer een andere Heidy naast hem in een outfit die er niet om liegt. We hopen met z n allen op een prachtige, swingende muzikale week met aan het eind een mooi bedrag!

5 groep 1-2 (juf Tempel / juf Fidom 1-2 A) (juf Polstra/ juf Hoogeveen 1-2B): Afgelopen week hebben wij gewerkt aan het thema Kerst. Het was even omschakelen na de drukke weken die we hiervoor hebben gehad, maar we zijn inmiddels helemaal in de kerstsfeer. In de klassen staat een kerstboom, en we hebben veel lichtjes. Knus en gezellig dus! Elke morgen steken we de adventskaarsen aan, deze horen bij de bijbelverhalen die we lezen. Deze week mocht de tweede kaars erbij aan. Ook lezen we hier een versje bij. Tijdens de kerstviering zullen we hier ook aandacht aan besteden. Deze week hebben onze werkjes te maken met Kerst. We hebben een kaarsjeshouder gemaakt en een kerstkrans. Dinsdag

6 was een drukke knutseldag. Wij mochten 's ochtends een werkje voor de Kerstmarkt maken en 's middags hebben we met alle kinderen van groep 1/2 een creamiddag voor Kerst gehouden. De kinderen mochten kiezen uit 9 verschillende werkjes, er was voor iedereen wel iets leuks om te doen. De kinderen zijn heerlijk creatief bezig geweest. En de resultaten mogen er zijn! Bent u nieuwsgierig, kom dan gerust eens binnenkijken! De kinderen van juf Polstra mochten deze week de verjaardag van Marchello vieren, bedankt voor het lekkers! We hopen dat je een hele leuke dag hebt gehad. Ook hebben we deze week een aantal nieuwe kinderen in onze groepen mogen verwelkomen. Rosa, Thijmen en Jayden wat fijn dat jullie er zijn! Aankomende week gaan we wederom aan de slag met ons thema Kerst. Woensdag gaan we niet werken, want dan zijn alle kinderen heerlijk een dagje vrij. Op donderdag gaan we dan Kerst in de klas vieren. Dit doen we 's avonds, van 18:30-19:30 uur. De kinderen mogen daarna weer worden opgehaald. Woordenschat: kerstboom, kerstster, piek, kerstballen, slinger, optuigen, dennenboom, kerstwens, engel, hanger, verwachten, afwachten, lichtjes, verlichting, warmte Goede doelengeld: 4,20 groep 3 (juf Drent / juf Hallink): Aankomende week wordt het de laatste week in 2014 op school. In deze laatste week hebben nog een aantal leuke en gezellige activiteiten. Zo gaan wij o.a. het kerstspel oefenen voor de kerstviering van donderdagavond. De kinderen die iets moeten zeggen of voorlezen hebben deze week de tekst meegekregen naar huis en kunnen die thuis oefenen. Woensdag 17 december zijn de kinderen heerlijk een dagje vrij. De donderdag gaan de kinderen tot uur naar school en komen zij 's avonds voor de kerstviering in de klas op school.

7 Toch gaan wij niet alleen maar leuke dingen doen er moet ook nog een beetje gewerkt worden. Zo leren wij met de uu van vuur. En besteden wij veel aandacht aan het lezen van woorden en teksten. Met rekenen blijven wij de vijfstructuur oefenen. Ook oefenen wij het tellen tot 20 en weer terug en de getalbeelden op het rekenrek. klassendienst: Christiaan en Des woordenschat: reusachtig, hakkelt, tevoorschijn toveren goede doelengeld: 2,40 groep 4/5 (juf van Goor / meester Jonkman): Tijdens de gymles op maandag was het wat anders dan wat we altijd deden. Er stonden geen toestellen ook werd er geen spel gedaan. De kinderen hebben geswingd op muziek. Juf van Goor en juf Buurman hebben de kinderen een dansje aangeleerd en deze konden de kinderen met gemak (na)dansen. Wat een stralende gezichten in de gymzaal. Leuk om te zien!! Met spelling en rekenen zijn beide groepen bezig geweest om extra goed te oefenen voor de toets. Met taal heeft groep 5 kritisch geluisterd. Het was nog best moeilijk om in één keer alle informatie uit de tekst te halen (gelukkig konden we het fragment opnieuw starten en zo nog eens kritisch te luisteren). Groep 4 heeft geleerd hoe ze een woordweb moeten maken en dat dit ook erg handig is. Dinsdag hebben beide groepen een Spellingtoets gemaakt. Er was geen enkele onvoldoende, erg goed dus. Wel waren er in groep 4 nog wat kinderen die nog niet alle woorden van de ei-plaat kennen, daarom krijgen de kinderen die volgende week nog een keer mee om te oefenen. Bij groep 5 waren er toch nog enkele kinderen met (te) veel fouten in woorden die horen bij de kaart Mollen, daar gaan we volgende week nog even extra mee oefenen. Donderdag heeft groep 5 blok 5 van Rekenen afgerond met de toets en vandaag(vrijdag) heeft groep 4 dat gedaan. Daarom kunnen we volgende week met blok 6 beginnen. Volgende week donderdag heeft groep 4/5 geen gymnastiek omdat we dan het afscheid van juf Mennink hebben. De kinderen zijn 's middags dan om uur vrij omdat we 's avonds Kerst in de groep vieren. woordenschat: collectie, bonzen, zwijn. goede doelengeld: 1,20 klassendienst: Jordi en Mike

8 groep 5/6 (meester Brand / juf van Goor): Volgende week maandag gaan we s middags een kerstbakje maken. Mogen de kinderen hiervoor wat spulletjes mee? Als bakje is een boterkuipje prima. Ook graag een stukje oase ter grootte van het bakje. Het is wel handig als de oase boven de rand van het bakje uitsteekt. Een kaars mag natuurlijk niet ontbreken maar het moet geen grote kaars zijn. En verder wat kerstspulletjes. Groep 5 gaat volgende week aan het werk met verkleinwoorden en we leren het verschil tussen taal en dialect. De rekenlessen gaan over het thema oud en nieuw. Groep 6 is nog niet klaar met het onderwerp en de persoonsvorm en we leren hoe je de betekenis van een woord kunt vinden zonder dat je een woordenboek of internet gebruikt. De rekenlessen gaan over het onderwerp onze club. Afgelopen week hebben beide groepen de vierde taal- en rekentoets gehad. Je kunt merken dat sommige kinderen nu toch wat meer moeite met de opgaven krijgen maar toch was het resultaat in beide groepen voldoende. Huiswerk: maandag groep 5: Eenmaal andermaal blz. 4 maandag groep 6: kaart van Nederland provincies en hoofdsteden klassendienst: Nikki en Chenna Goede doelengeld: 2,47 groep 7/8 (Juf Baldé / juf Hallink): Vanaf deze week heeft groep 7 er versterking bij, Iris van harte welkom bij ons op de Juliana. Maandag was juf Hallink ziek en was juf Baldé er, wij hopen dat juf Hallink snel weer beter is. Vanmiddag hebben we de laatste techniek les op het Roelof van Echten collega, het was een groot succes. Dinsdagmiddag gaan we met de groep kerstbakjes maken, wilt u uw zoon/dochter hiervoor materiaal mee geven? Thema 4 van spelling is afgesloten met het dictee, deze is door beide groepen goed gemaakt. Donderdagavond is de kerstviering in de groep, alle leerlingen hebben een taak. Klassendienst: Lisanne en Chanell Koffiedienst: Jessica en Melissa Beldienst: Vito Goede doelengeld: 1,11 Huiswerk: afronden werkstuk Groep 8: zie agenda

weekbrief Vrijdag 19 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 19 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 19 december 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 5 jan.: opening 2015 in de schoolzaal 6 jan. groep

Nadere informatie

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 19 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 21 juni: vaderdag 22-23 juni: 10 minuten gesprekken 22 juni:

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 5 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 5 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 5 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl weekbrief Agenda: 10 dec. : MR 11 dec.: Kerstmarkt 15 dec.: OPA 17

Nadere informatie

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas!

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas! weekbrief Vrijdag 14 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow groep 5/6

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 28 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 28 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 28 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl weekbrief Agenda: 4 dec.: Kijkavond Surprise 18.30 19.00 uur 10

Nadere informatie

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 9 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 12 juni: Oud papier 18 juni: Vaderdag 26 juni: Start

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag 3 oktober 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 okt.: Dag van de leraar 6 okt.: OPA 7 okt.: OR

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 26 nov.: Knutselavond Sint ( 1-4) 27 nov.: Natte

Nadere informatie

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 13 t/m. 17 okt.: Herfstvakantie 20, 21, 22 okt.: Kriebelteam 22 okt.: KIKA

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 31 okt. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief vrijdag 31 okt. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. vrijdag 31 okt. 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 nov.: Schoolontbijt 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow

Nadere informatie

vrijdag 23 januari 2015

vrijdag 23 januari 2015 vrijdag 23 januari 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 26 jan.: Bekendmaking excellentie 27 jan.: Filmfestival 28jan.:

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 7 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief Vrijdag 7 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 7 november 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 11 nov: optocht Sint Maarten (1/2) 18 nov.: OR/

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 12 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 12 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 12 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl weekbrief Agenda: 12-13-14 jan. : Kriebelteam 14 jan.: OR 19 jan.:

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

vrijdag 26 september 2014

vrijdag 26 september 2014 vrijdag 26 september 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 29 sept.: Koffieuurtje nieuwe ouders 1 okt. : Start kinderboekenweek

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Vrijdag 24 april 2015

Vrijdag 24 april 2015 Vrijdag 24 april 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 24 april: Bingo in school voor ouders en buurtbewoners 27 april:

Nadere informatie

Vrijdag 26 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 26 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 26 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 29 juni: groep 1-4 s middags vrij 29 juni: oud papier

Nadere informatie

Vrijdag 12 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 12 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 12 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 16-19 juni: avond4daagse 17 juni: groep 1 t/m. 4 vrij 18 juni:

Nadere informatie

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 9 & 10 febr. : 10 minuten gesprekken 11

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 26 februari 2016 Ma 29 t/m Vrij 4 Za 5 Ma 7 Di 8 Woe 9 Do 10 Vrij 11 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Vrijdag 22 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 22 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 22 mei 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 25-25 mei: Pinksteren 27 mei: talentenshow 1 juni: oud papier

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

vrijdag 6 maart 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

vrijdag 6 maart 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag 6 maart 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 11 mrt.: Talentenshow gr. 3 11 mrt.: Biddag 16 mrt.: MR 17 mrt.:

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Vrijdag 11 december 2015

Vrijdag 11 december 2015 Vrijdag 11 december 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 16 december: Groep 1-4 vrij 17 december: Kerstfeest

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 51

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 24 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief Vrijdag 24 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 24 oktober 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 27,28 okt.: 10 min. gesprekken groep 1-4 29 okt.:

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

Vrijdag 13 juli c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 13 juli c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 13 juli 2018 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 16 juli: schoonmaakweek 16 juli: Oud papier 17 juli:

Nadere informatie

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 19 jan.: Schoonmaakavond groep 1-3 21 jan.: Voorleesontbijt groep 1-2 26

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Vrijdag 29 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 29 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 29 mei 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 1 juni: oud papier 5 juni: zomermarkt 9 juni: OR 10 juni: Leerlingenraad

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school.

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school. No. 14, 14 december 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Activiteit Kerstviering & kerstdiner Alle leerlingen vrij

Activiteit Kerstviering & kerstdiner Alle leerlingen vrij Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 20 december 2016 Agenda Deze week Dag Donderdag Vrijdag Datum 22-12-2016 23-12-2016 Tijd 17:00 19:00 v.a. 12 uur Activiteit Kerstviering & kerstdiner Alle leerlingen

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

VOORAF AGENDA. Nog een paar dagen spanning! Dat hoort bij 5 december.

VOORAF AGENDA. Nog een paar dagen spanning! Dat hoort bij 5 december. VOORAF Nog een paar dagen spanning! Dat hoort bij 5 december. Voor ons voldoende reden om de komende tijd veel aandacht te schenken aan voorspelbaarheid en overzicht. In veel hoofden is het spitsuur! Dat

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Heel gewoon en toch bijzonder!

Heel gewoon en toch bijzonder! 014 r h issc te Eers s e ba t n e ll exce D van ool e2 enth schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! 2015 2016 schoolkalender Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 8, 19 december 2016

Agenda. Nieuwsbrief 8, 19 december 2016 Nieuwsbrief 8, 19 december 2016 Agenda 22 december Kerstviering 23 december s middags vrij 26 dec. t/m 6 jan. Kerstvakantie 9 januari Nieuwjaarstoost 11 januari Studiedag lln vrij 12 januari Bezoek gemeentehuis

Nadere informatie

REKENDAG. De 27e schoolweek

REKENDAG. De 27e schoolweek De 25e schoolweek Na een heerlijke week vakantie zijn we weer met veel plezier aan de slag gegaan. Deze week hebben we nog gewerkt over bouwen. We hebben het lied Een dwaas man bouwde zijn huis op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

- Vrijdag 22 december: Kerstviering in de klas - Vrijdag 22 december: Continurooster voor groep 5 t/m 8 (14.00 uur vrij!)

- Vrijdag 22 december: Kerstviering in de klas - Vrijdag 22 december: Continurooster voor groep 5 t/m 8 (14.00 uur vrij!) Belangrijke data: - Vrijdag 22 december: Kerstviering in de klas - Vrijdag 22 december: Continurooster voor groep 5 t/m 8 (14.00 uur vrij!) Jarigen deze week: - 18 december: Tamara Knol uit groep 8-19

Nadere informatie

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4 Cbs De Akker Informatieboekje van groep 3/4 2014-2015 Het informatieboekje van groep 3/4 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 3/4. Verschillende praktische zaken

Nadere informatie

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering 23 december 2016 (nr 5) Kerstviering We kijken terug op een geslaagde kerstwandeling door de wijk en een mooie kerstviering op het plein. Fijn dat u aanwezig was! Iedereen die hieraan heeft bijgedragen,

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Vrijdag 1 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 1 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 1 mei 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 3-15 mei: meivakantie 18-20 mei: Kriebelteam 19 mei: OR 20-22

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Vrijdag 16 december 2016

Vrijdag 16 december 2016 Vrijdag 16 december 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 21 dec.: gr. 1 t/m. 4 vrij 22 dec.: Kerstviering

Nadere informatie

vrijdag 5 september 2014

vrijdag 5 september 2014 vrijdag 5 september 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 5 sept.: juf Schut trouwt 9 sept.: schoolfotograaf 15 sept.:

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Vakantie De vakantie is weer voorbij en we zijn weer lekker aan de slag met onze leerlingen. In

Nadere informatie

Heel gewoon en toch bijzonder!

Heel gewoon en toch bijzonder! Heel gewoon en toch bijzonder! schooljaar 2014 2015 schoolkalender Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van C.B.S. Juliana van Stolberg voor het schooljaar 2014-2015.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier weekinfo Datum: vrijdag 21 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De wijzen uit het Oosten, Matteüs 2:1-12 Naar Egypte, Matteüs 2:13-18 Naar Galilea, Matteüs 2:19-23 Agenda: 7 januari weer

Nadere informatie

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6 Rots & water groep 1-2B Terugblik Sinterklaasviering Actie Serious request Kerstviering Dit thema kwamen de kinderen van groep 6 een viertal keer in het kookatelier.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Kerstvieringen We kijken terug op twee heel mooie kerstvieringen. Op woensdagavond in de school. Wat zag de zaal er prachtig uit en goed om te zien

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Het kalenderjaar is alweer bijna ten einde en het nieuwe jaar

Nadere informatie

VOLG DE FANPAGE CBS het Stroomdal Zwolle op Facebook!! Brede school Elk kind is een belofte Nieuwsbrief, vrijdag 12 december 2014

VOLG DE FANPAGE CBS het Stroomdal Zwolle op Facebook!! Brede school Elk kind is een belofte Nieuwsbrief, vrijdag 12 december 2014 VOLG DE FANPAGE CBS het Stroomdal Zwolle op Facebook!! Brede school Elk kind is een belofte Nieuwsbrief, vrijdag 12 december 2014 Agenda Donderdag 18 december Kerstviering samen met kinderen en ouders

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda

Bernardusschool. Agenda Weekbrief 30 november t/m 7 december 2018 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Sinterklaas en de PABO piet Maandag ontvingen we een interessante

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - 24 januari t/m 3 februari: Nationale Voorleesdagen - 25 t/m 31 januari: Week van de poëzie - Week van 5 t/m 11 februari: Gezin-School-Kerkweek, met op 11 februari de afsluiting in de

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 15 Maandag 12 vrijdag 17 december Voor de ouders, 15 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Woensdag: waspeen Donderdag: kaki Vrijdag: peer Mocht u nu denken

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

Kerstgedicht. Drie mannen zien een grote ster. Die mannen zijn heel wijs. Ze willen naar het Koningskind, en dus gaan ze op reis.

Kerstgedicht. Drie mannen zien een grote ster. Die mannen zijn heel wijs. Ze willen naar het Koningskind, en dus gaan ze op reis. Opsteker nr.8 21 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Kerstgedicht. Jozef en Maria zijn op reis gegaan. Maria zit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari:

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari: 20 december 2018 jaargang 21 nr. 15 AGENDA Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 Maandag 07 januari Eerste schooldag in het nieuwe jaar 2019 Woensdag 09

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 26 september 2014 Ma 29 Di 30 Woe 1 Do 2 Vrij 3 Za 4 AGENDA Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 16-12-2016 Inhoud Inhoud... 1 Kerst op de Cornelis Musius... 1 De groepen 1 en 2... 2 Circusvoorstelling... 3 IPC... 4 Personeel... 4 Groep 8

Nadere informatie

Nieuwsmail nr

Nieuwsmail nr Nieuwsmail nr.15 2015-2016 7 december 2015 Agenda dinsdag 8 december - inloop groep 3 (let op: gewijzigd!) donderdag 17 december - Kerstvieringen maandag 21 december t/m vrijdag 1 januari - Kerstvakantie

Nadere informatie

Vrijdag 4 december2015

Vrijdag 4 december2015 Vrijdag 4 december2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 8 dec.: GMR 11 december: Kerstmarkt 14 december:

Nadere informatie

11 december 2014 jaargang 17 nr. 16

11 december 2014 jaargang 17 nr. 16 Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

7 december 2017 jaargang 4-8

7 december 2017 jaargang 4-8 7 december 2017 jaargang 4-8 Lied van de week De komende weken oefenen we liedjes voor Kerst. Vertellingen Week 50 Verwachten is geloven dat het al begonnen is. Misschien nog klein, onaanzienlijk, maar

Nadere informatie

Schooljaar nr. 7. We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes.

Schooljaar nr. 7. We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes. Schooljaar 2017-2018 24-11-2017 nr. 7 S t a a l e n D a v i n c i We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes. Iedereen begint eraan te wennen en ze bevallen heel erg goed. De leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 december ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 4 januari De eerste schooldag in 2016 6 januari LOT 12 januari OUDERAVOND 18 22 januari

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli 2018 Nieuws van uit de school De feestdag: Wat een feest was het gister op de feestdag! Er waren heel veel leuke activiteiten en de pannenkoeken als lunch, deden het

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Aan alle ouders/verzorgers van kinderen van De Morgenster, Advent 'Stil nu, stil nu, maak nu geen gerucht. Het wonder komt heel zachtjes aan, kerstkind wil naar binnen gaan. Stil

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

vrijdag 11 december 2015

vrijdag 11 december 2015 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 18 december gr 1-4 vrij gr 5-8 s middags vrij 21 december - 1 januari kerstvakantie 6 januari Nieuwjaarsborrel 22 januari breimiddag vanaf 14.00 uur Bijbelles

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 25 november 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vooral de woensdagmorgen was erg spannend voor de leerlingen. De rommelpiet was op school

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie