ONS GEHEIM? WIJ LUISTEREN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONS GEHEIM? WIJ LUISTEREN"

Transcriptie

1 ONS GEHEIM? WIJ LUISTEREN Zo zetten we uw wensen om in resultaatgerichte oplossingen ITI Creative Systems Information Technology Architects

2 Techniek is slechts een middel naar een beter bedrijfsresultaat Het klinkt misschien vreemd voor architecten in informatietechnologie, maar de techniek is voor ons slechts een middel, nooit een doel. Van ons hoeft u dus niet te verwachten dat we stokpaardjes berijden. Als het er echter om gaat informatie technologie (IT) profijtelijk te maken, zijn we pas goed in ons element. Of u ons nu inhuurt voor uw Internetcommunicatie, migratieprojecten, netwerken, beheer, detachering, of noem maar op: ons doel is IT ten dienste te stellen van uw wensen en uw behoeften en vervolgens alle IT-wensen te vertalen in oplossingen waarvan de hele organisatie, de doelgroepen en het bedrijfsresultaat profiteren. En dat kan natuurlijk alleen als je de klant goed begrijpt, weet wat de doelstellingen, wensen en behoeftes van het bedrijf zijn en welke problemen of bottlenecks uit de weg moeten worden geruimd. Dus luisteren we heel goed naar u. Zo proberen we de kern van de probleemstelling naar boven te halen. Vervolgens zetten we onze creativiteit in om oplossingen te bedenken die niet alleen uw automatisering, maar uw hele bedrijfsresultaat ten goede komen en bespreken die oplossingen met u. Pas wanneer we het helemaal eens zijn over de aanpak gaan we over tot de invulling. Daarbij gaan we flexibel te werk en houden steeds intensief contact met u, zoals het een ware partner betaamt. Afijn, wij geloven gewoon in tweerichtingsverkeer.

3 Op menig gebied inzetbaar U kunt bij ITI Creative Systems terecht voor advies en uitvoering van een afgebakend automatiseringsproject. Of u kunt ons inschakelen als totaalpartner. Wij zorgen er dan voor dat u geen omkijken heeft naar uw automatisering en u zich kunt richten op uw corebusiness. Maar waar u ons ook voor inschakelt, voor een heel project of een deelproject, we fungeren altijd als partner en denken met u mee. Een beknopt overzicht van ons werkterrein: Advies en interim management: (ook op detacheringsbasis) IT algemeen en commercieel IT-strategie, IT-organisatie, IT-opleidingen, IT-trouble shooting, commerciële ondersteuning (marketing, communicatie en acquisitie), projectmanagement, met onder meer: Business Quick Scan: Inventarisatie van de dienstverleningsstatus van uw afdeling automatisering en helpdesk. Met concreet advies over integratie en een beter gebruik van de toepassingen. Projectmanagement: (ook op detacheringsbasis) Netwerken, Internet en Intranet: Turnkey of op continuebasis: bouw, beheer, onderhoud en ondersteuning netwerk, Internet en Extranet, commerciële acquisitie deelnemers Modernisering netwerken: migratie van mini/mainframe (ook bij verzameling van verschillende systemen, Apple, Novell, Windows, Compaq) naar integraal pc-netwerk en Intranet Automatiseringsondersteuning: ITI als externe zelfstandige automatiseringsafdeling of als verlengstuk van uw eigen afdeling, voor advies, helpdesk, aanschaf van hard- en software, applicatiebouw, programmeren C++, MS-Access, Visual Basic, opvang storingen, etc. Opleidingen: onder meer op gebied van netwerkbeheer, ondersteuning en helpdesk, Internet, Intranet

4 Onze brede ervaring geeft u een helicopterview Om welke specialisatie het ook gaat, we sluiten een project nooit zomaar af. We kijken altijd terug om te leren van onze ervaringen. Ook onze kennis vullen we voortdurend aan. Door ons lidmaatschap van het Microsoft Developer Network en onze nauwe contacten met Hogescholen en Universiteiten zijn we altijd onmiddellijk op de hoogte van IT-ontwikkelingen die van belang zijn voor onze klanten. Van die brede kennis en ervaring profiteert uw bedrijf. We beperken ons nooit tot de IT, maar kijken ook om ons heen. Zo kunnen we constateren of bepaalde gesignaleerde knelpunten inderdaad met de automatisering te maken hebben of misschien elders in het bedrijf hun oorzaak vinden. Het grootschalige project dat we in 1996 voor de fusiepartners ODS en Hoogovens Handel uitvoerden, illustreert dat aardig. We kregen het verzoek een landelijk netwerk met 450 pc s te ontwerpen en aan te leggen, ter vervanging van de verschillende bestaande systemen. Aanvankelijk leek het alleen om het uitpakken van de nieuwe materialen te gaan. Maar al snel bleek dat er veel meer speelde, de fusie had kennelijk voor meer struikelblokken gezorgd dan vooraf werd onderkend. ITI Creative Systems bracht het achterliggende (organisatie)probleem in kaart, adviseerde over de mogelijke oplossing en kreeg daarvoor groen licht. We bereikten consensus bij de verschillende gebruikers, we gaven leiding aan de pc-groepen, formeerden een nieuwe IT-groep, richtten de landelijke helpdesk in en begeleidden de gebruikersorganisaties. Dankzij onze helicopterview constateerden we snel het werkelijke probleem en konden we creatieve oplossingen aandragen voordat die problemen buiten proporties groeiden.

5 Uw automatiseringsafdeling krijgt vleugels Hoe kunnen we beter illustreren hoe we onze rol als partner invullen dan aan de hand van de praktijk? Hieronder vindt u dan ook een aantal voorbeelden van onze meest recente projecten: Volwaardige communicatie via Internet Een Rijkswaterstaat klant, werkzaam in de grafische sektor, wilde binnen een half jaar in staat zijn tot het maken van Internetproducties voor hun klanten, hoewel daar op dat moment nog geen enkele basis voor lag. Of ITI Creative Systems daar een oplossing voor wist Na inventarisatie van de wensen en problemen en uitvoerig overleg hebben we een compleet opleidingsprogramma opgezet, een ontwikkel-intranet en Website ingericht en inmiddels samen met hen al de eerste klanten geworven. Verder hebben we de opleiding en inrichting van de automatiseringsafdeling verzorgd, zodat die afdeling zelf over voldoende expertise op het gebied van Internet en Intranet beschikt en zo volwaardige klantenservice kan bieden. Dus naarmate de afdeling bedrevener wordt, is onze inspanning minder groot. Maar zodra het tegenzit kunnen ze een beroep ons doen. Specialisme op ieder gebied Voor een Websiteproject hadden we, zelfs al voordat we het contract met de klant rondhadden, een Website/Database en een Communicatie-expert klaar staan. ITI Creative Systems is namelijk bijzonder flexibel. We hebben een hecht netwerk van specialisten, variërend van freelancers tot grote bedrijven. Hoewel ze ieder hun eigen vakgebied hebben is er een ding dat ze gemeenschappelijk hebben: ze zijn zonder uitzondering bijzonder bedreven en enthousiast. We staan dan ook voor de volle honderd procent achter hen. Aanvulling op de automatiseringsafdeling Voor een automatiseringsafdeling van Rijkswaterstaat vervullen we inmiddels voor het derde jaar de rol van strateeg en tactisch beheerder. In 1995 presenteerden we onze strategische visie op de situatie van dat moment in relatie met de toekomstige situatie in Momenteel denken we mee met de leiding over vorm en richting van de dienstverlening, waarbij we vooral zorgen dat die dienstverlening zo effectief mogelijk ingevuld wordt. Kortom, of u ons nu inhuurt als aanvulling op de in uw bedrijf aanwezige expertise of om een project te volvoeren: we zorgen ervoor dat u door een gedegen automatisering de spanwijdte van uw bedrijf vergroot. We geven uw automatiseringsafdeling als het ware vleugels.

6 Uw wensen zijn maatgevend Business-planning, Business Process Redesign, Totaal Quality Management, Innovatie, Business Development, Research en Development of Beheer; waar het ook om gaat, ITI Creative Systems zoekt altijd de samenwerking. Met u, wel te verstaan. Een gezonde dosis eigenwijsheid is ons daarbij eerlijk gezegd niet vreemd. Maar waarschijnlijk verwacht u ook niet anders. Juist onze brede ervaring en kennis zijn immers hetgeen wij u als toegevoegde waarde kunnen bieden? Daardoor staan we stevig genoeg in onze schoenen om u van repliek te dienen wanneer we denken dat u op een andere manier betere resultaten bereikt. Natuurlijk betekent dat niet dat we gewoon maar doordrammen. Nee, we rapporteren nauwgezet over hetgeen we in uw bedrijf signaleren en geven u op basis daarvan advies, ook als u daar niet specifiek om gevraagd heeft. En besluit u om redenen die wij misschien niet kunnen overzien toch een andere weg te bewandelen, dan gaan we op die weg verder met onverminderde energie, geestdrift en creativiteit. Per slot zijn uw wensen voor ons maatgevend. Door creativiteit en efficiency de beste prijs-prestatie ITI Creative Systems is gek op uitdagingen. Heeft de klant een probleem, dan maken we daar onmiddellijk ons probleem van en rusten niet voordat we een oplossing hebben bedacht. Dat kán soms een beproefde standaardoplossing zijn, maar meestal wordt ook díe op een creatieve en inventieve manier in de praktijk gebracht. Iedere organisatie is immers weer anders, dus daar moet je je manier van werken op afstemmen. En dat doen wij. Overigens zijn we niet alleen creatief op het gebied van de kwaliteit van de oplossing. We realiseren ons ook dat uw budget en uw tijd niet ongelimiteerd zijn. Dus zoeken we altijd naar alternatieve wegen die u sneller en tegen minder kosten naar uw doel brengen. Uiteindelijk is dat natuurlijk ook in ons eigen belang. Als u tevreden bent, denkt u bij een volgend project immers weer aan ITI Creative Systems, en die continuïteit vinden wij belangrijker dan het kortetermijn resultaat. Onze mensen hebben stuk voor stuk grote kennis van zaken, inzicht in organisaties en hebben daarbij ieder hun eigen specialisatie. Dat betekent dat zij sneller en kosteneffectiever kunnen werken. En komen zij een probleem tegen dat niet helemaal op hun terrein ligt, dan raadplegen zij gewoon even een collega, daar hoeft geen andere externe adviseur - met alle kosten van dien - bij te komen. Met ITI Creative Systems kunt u rekenen op de beste prijs-prestatie.

7 U weet altijd precies waar u aan toe bent We gaan ervan uit dat u bovendien helderheid wilt. Daar kunt u dus op rekenen. Met ITI Creative Systems weet u precies waar u aan toe bent. Dat houdt niet alleen in dat we onze adviezen onderbouwen met ervaringen die we eerder hebben opgedaan. Dat betekent ook dat u er steeds van op de hoogte bent hoe het staat met de drie factoren die het succes van een project bepalen: tijd, kwaliteit en geld. We presenteren dus van tevoren een duidelijk plan, compleet met heldere planningen en begrotingen en houden ons daar aan. Natuurlijk kan het voorkomen dat we daarvan toch moeten afwijken, bijvoorbeeld doordat we een achterliggend probleem in uw organisatie ontdekken waarvoor een andere oplossing nodig is. Dat wordt eerst met u besproken, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. We geven u eerst inzicht in de kosten voordat we de oplossingen in praktijk brengen. We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen. We luisteren graag naar u In deze folder heeft u kunnen lezen wat ITI Creative Systems voorstaat en welke kennis en ervaring we u kunnen bieden. Maar een goed beeld van wat we voor u kunnen doen kunnen we u zo natuurlijk niet geven. Daarvoor moeten we eerst meer weten over uw doelen, wensen en omstandigheden. Laten we dus eens een afspraak maken. We zullen dan met onze volle aandacht naar u luisteren en met u meedenken hoe we u kunnen helpen uw strategische bedrijfsdoelstellingen te halen. En dat is nu precies wat wij willen. U toch ook?

8 Uw voordelen in overzicht Met ITI Creative Systems heeft u een strategische partner die: luistert uw wensen vertaalt in oplossingen weet dat IT-vraagstukken niet ophouden bij de automatiseringsafdeling ook achterliggende problemen in uw organisatie signaleert en oplost creatief en flexibel is inzetbaar is voor deelprojecten op vele gebieden optreedt of als totaalpartner, of als verlengstuk van uw automatiseringsafdeling heldere plannen, planningen en begrotingen maakt ITI Creative Systems B.V. is bereikbaar op de volgende manieren: Helpdesk (015) ITI Creative Systems en PS Computer Support Algemeen (015) Fax (015) Geerboogerd 17 Internet Postbus 2958, 2601 CZ Delft

MOBILE STRATEGY Mobile strategy, hoe pak je dat aan?

MOBILE STRATEGY Mobile strategy, hoe pak je dat aan? MOBILE STRATEGY Mobile strategy, hoe pak je dat aan? Hoe u bereikt dat mobile een strategisch onderdeel van uw bedrijfsvoering wordt INHOUD Wat is een mobile strategy? 3 Aanpak van een mobile strategy

Nadere informatie

HC&H Consultants ADVIES PROJECTEN BEHEER. Processen Informatiesystemen Informatievoorziening Sturen op samenhang Mens & Organisatie

HC&H Consultants ADVIES PROJECTEN BEHEER. Processen Informatiesystemen Informatievoorziening Sturen op samenhang Mens & Organisatie HC&H Consultants ADVIES PROJECTEN BEHEER Processen Informatiesystemen Informatievoorziening Sturen op samenhang Mens & Organisatie OVER HC&H HC&H is een landelijk werkend adviesbureau voor woningcorporaties.

Nadere informatie

Enterprise Social Media. Social media in het hart van uw organisatie: gewoon doen!

Enterprise Social Media. Social media in het hart van uw organisatie: gewoon doen! Enterprise Social Media Social media in het hart van uw organisatie: gewoon doen! Enterprise Social Media Social media krijgen vaak het verwijt louter geklets voort te brengen. Leuk misschien voor privégebruik,

Nadere informatie

Speciale editie Portfolio Active Professionals

Speciale editie Portfolio Active Professionals M A G A Z I N E Speciale editie Portfolio Active Professionals AFVAL & MILIEU DETACHERING ICT CRM PERFORMANCE MANAGEMENT TEST CONSULTANCY V o o r w o o r d Active Professionals is sinds de oprichting in

Nadere informatie

Benchmarking. Efficiënte inkoop van expertise

Benchmarking. Efficiënte inkoop van expertise Benchmarking Efficiënte inkoop van expertise Whitepaper Benchmarking Externe kennis inhuren en kopen; hoe kan het beter? FastFlex; December 2013 Efficië ntë inkoop van ëxpërtisë Externe kennis inhuren

Nadere informatie

Campagnemanagement en Social Media de rode draad in een succesvolle CRM strategie.

Campagnemanagement en Social Media de rode draad in een succesvolle CRM strategie. Campagnemanagement en Social Media de rode draad in een succesvolle CRM strategie. Veel organisaties vinden het moeilijk om succesvolle commerciële inspanningen te realiseren, en hierbij de verkoop- en

Nadere informatie

Creëer buitengewone klantbeleving en onderscheid u van uw concurrentie.

Creëer buitengewone klantbeleving en onderscheid u van uw concurrentie. Creëer buitengewone klantbeleving en onderscheid u van uw concurrentie. Toepassing van diepgaande klantkennis maakt het verschil. Wat is het geheim van een goede concurrentiepositie? Deze vraag wordt regelmatig

Nadere informatie

Kosten-batenwebtool voor investeringen in e-dienstverlening

Kosten-batenwebtool voor investeringen in e-dienstverlening Kosten-batenwebtool voor investeringen in e-dienstverlening Auteur: KING Datum: 2010 Versie: 0.9 Datum: 21 december 2010 2 Inhoud 1. E-overheid: de kosten en de baten Nieuwegein: Meer grip op ict-investeringen

Nadere informatie

De punten die in de zes werkbladen een voor een aan de orde komen zijn:

De punten die in de zes werkbladen een voor een aan de orde komen zijn: in zes stappen voorblad Voorblad 1 Inleiding Bij vrijwilligersbeleid gaat het er om op een meer doordachte en planmatige manier aandacht te geven aan de mensen die het werk doen in de vereniging. De werkbladen

Nadere informatie

De hybride ambtenaar: kansen voor groei

De hybride ambtenaar: kansen voor groei TNS Nipo Grote Bickersstraat 74 1013 KS Amsterdam t 020 5225 444 e info@tns-nipo.com www.tns-nipo.com Definitief rapport De hybride ambtenaar: kansen voor groei Over de drempel naar een hybride arbeidsrelatie

Nadere informatie

Business en IT: vraag en aanbod De waarde van business informatiemanagement

Business en IT: vraag en aanbod De waarde van business informatiemanagement Business en IT: vraag en aanbod De waarde van business informatiemanagement 2 Business en IT: vraag en aanbod Is uw organisatie sterk afhankelijk van een goede informatievoorziening? Dan heeft u reden

Nadere informatie

Wat is OpenFOAM? OpenFOAM 1 is sterk in opkomst als een gratis. en serieus alternatief voor dure commerciële

Wat is OpenFOAM? OpenFOAM 1 is sterk in opkomst als een gratis. en serieus alternatief voor dure commerciële OpenFOAM 1 is sterk in opkomst als een gratis Wat is OpenFOAM? en serieus alternatief voor dure commerciële CFD pakketten. Het heeft grote voordelen ten opzichte van bestaande pakketten en daarmee is het

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Inzetbaarheidsscan 2 Ben jij duurzaam inzetbaar? Blijf van waarde in de wereld van werk Iedereen wil graag gezond, productief en met plezier

Nadere informatie

Customer Case VIBA. Feiten in het kort:

Customer Case VIBA. Feiten in het kort: Feiten in het kort: Bedrijf: NV Medewerkers: 100 Activiteiten: is een technische handelsonderneming met de hoofdvestiging in Zoetermeer. De organisatie telt drie divisies: Bevestigen; Machinegereedschappen

Nadere informatie

BRIEF AAN EEN STARTENDE PROMOVENDUS

BRIEF AAN EEN STARTENDE PROMOVENDUS BRIEF AAN EEN STARTENDE PROMOVENDUS Deze brief werd geschreven op basis van bijdragen van: L. Aper, S. Buzink, J. de Feijter, M. Leliveld, M. van Lohuizen, S. Ramaekers, M. Westerman, en vele promovendi

Nadere informatie

Uw ICT van morgen. NEH, de partner voor uw kantoorautomatisering

Uw ICT van morgen. NEH, de partner voor uw kantoorautomatisering Uw ICT van morgen NEH, de partner voor uw kantoorautomatisering Trust opens up new and unimagined possibilities. Robert C. Solomon Ontzorgen, dat is onze Corporatiebestuurders hebben de handen vol.

Nadere informatie

Customer Service & Customer Experience

Customer Service & Customer Experience Optimalisatie van Customer Service & Customer Experience NewRatio B.V. Copyright: Amsterdam NewRatio Office: / BiXyte Atrium - Strawinskylaan Datum: 3051-1077 05-02-2012 ZX Amsterdam Auteurs: Rotterdam

Nadere informatie

2014 Een onderzoek naar gebruikerstevredenheid en de mogelijkheden in de markt

2014 Een onderzoek naar gebruikerstevredenheid en de mogelijkheden in de markt Stand van zaken contractmanagementsoftware 2014 Een onderzoek naar gebruikerstevredenheid en de mogelijkheden in de markt NEVI www.nevi.nl Mitopics www.mitopics.nl Hoewel de uiterste zorg is besteed aan

Nadere informatie

WHITEPAPER E-HRM. Whitepaper E-HRM VAN AMBITIE NAAR RESULTAAT VAN AMBITIE NAAR RESULTAAT. Remco van der Hoek & Rob Verberk GIRAFFE HR

WHITEPAPER E-HRM. Whitepaper E-HRM VAN AMBITIE NAAR RESULTAAT VAN AMBITIE NAAR RESULTAAT. Remco van der Hoek & Rob Verberk GIRAFFE HR WHITEPAPER E-HRM Whitepaper E-HRM VAN AMBITIE NAAR RESULTAAT VAN AMBITIE NAAR RESULTAAT VAN AMBITIE NAAR RESULTAAT Remco van der Hoek & Rob Verberk GIRAFFE HR Remco van der Hoek & Rob Verberk Auteurs:

Nadere informatie

Masterclass Winstgevende ICT-diensten

Masterclass Winstgevende ICT-diensten Masterclass Winstgevende ICT-diensten Uitgebreid verslag Versie: 1.0 2014 09 22 [20:29] Auteur: WS Leusderend 20 3832 RC Leusden +31(0)33 7600530 www.conceptsales.nl info@conceptsales.nl KVK 32102390 BTW

Nadere informatie

Over. Afkijken mag. Dit boekje is gebaseerd op onderzoek van: José van Overbeek - GOC Jos Teunen GOC Jasper van Geenen - GOC. Ria van Dinteren Cinop

Over. Afkijken mag. Dit boekje is gebaseerd op onderzoek van: José van Overbeek - GOC Jos Teunen GOC Jasper van Geenen - GOC. Ria van Dinteren Cinop Over Afkijken mag Dit boekje is gebaseerd op onderzoek van: José van Overbeek - GOC Jos Teunen GOC Jasper van Geenen - GOC Auteur: Ria van Dinteren Cinop Redactie: Bianca Hierck - GOC Els Frankenmolen

Nadere informatie

CRM invoeren stap voor stap. Voorblad. 2009 Hans Meinema Versie 1.2 0

CRM invoeren stap voor stap. Voorblad. 2009 Hans Meinema Versie 1.2 0 Voorblad 2009 Hans Meinema Versie 1.2 0 Voorblad... 0 Woord vooraf... 3 Is CRM voor starters een must?... 4 Stap 1: Wat is CRM?... 5 Wat kun je bereiken met CRM?... 7 CRM is geen software... 8 De vier

Nadere informatie

De Online Communicatie Architect

De Online Communicatie Architect De Online Communicatie Architect Annemarie van Campen In een tijd waarin technologie essentieel is bij de communicatie tussen overheidsorganisaties en haar omgeving, merk ik dat de afdeling Communicatie

Nadere informatie

Whitepaper. Continuous Delivery [Auteur] Kenniscentrum De Smalle Zijde 39 3903 LM Veenendaal Tel. +31(0)318-50 11 19 Fax +31(0)318-51 83 59

Whitepaper. Continuous Delivery [Auteur] Kenniscentrum De Smalle Zijde 39 3903 LM Veenendaal Tel. +31(0)318-50 11 19 Fax +31(0)318-51 83 59 Whitepaper Continuous Delivery [Auteur] Hoofdkantoor Kruisboog 42 3905 TG Veenendaal Tel. +31(0)318-55 20 20 Fax +31(0)318-55 23 55 Kenniscentrum De Smalle Zijde 39 3903 LM Veenendaal Tel. +31(0)318-50

Nadere informatie

E-Book Het Nieuwe Werken in de Bouw

E-Book Het Nieuwe Werken in de Bouw E-Book Het Nieuwe Werken in de Bouw Hoe kunnen we slimmer samenwerken? Met teksten van: Nienke Ris Hans van de Meer Rogier den Boer Inhoud De tijd van waarin productiviteit werd gemeten aan de hand van

Nadere informatie

Competent Leidinggeven

Competent Leidinggeven 2 Competent Leidinggeven Praktijkgids voor resultaten met anderen Leidinggeven is steeds meer iets van en voor iedereen geworden. In onze netwerkmaatschappij spelen we allemaal wel eens een leidinggevende

Nadere informatie

#trendingtopics. de cloud. In gesprek over. Wat houdt bedrijven tegen? New Technology Adaptation Meer rendement met nieuwe tools

#trendingtopics. de cloud. In gesprek over. Wat houdt bedrijven tegen? New Technology Adaptation Meer rendement met nieuwe tools #trendingtopics Magazine voor klanten van KPN Consulting In gesprek over de cloud Wat houdt bedrijven tegen? New Technology Adaptation Meer rendement met nieuwe tools Benefits Management Zorg dat u écht

Nadere informatie

ISBN/EAN: 978-94-91753-00-8 NUR: 808 Trefw: innovatie, creativiteit. Dit is een uitgave van Idea Seeding Books

ISBN/EAN: 978-94-91753-00-8 NUR: 808 Trefw: innovatie, creativiteit. Dit is een uitgave van Idea Seeding Books 0 ISBN/EAN: 978-94-91753-00-8 NUR: 808 Trefw: innovatie, creativiteit Dit is een uitgave van Idea Seeding Books Idea Seeding Books ideaseedingbooks@gmail.com www.ideaseedingbooks.com Omslagfoto: istockphoto

Nadere informatie

CMD studenten van de Hogeschool van Utrecht & Scrum

CMD studenten van de Hogeschool van Utrecht & Scrum CMD studenten van de Hogeschool van Utrecht & Scrum Een onderzoek naar waarom de Scrummethode belangrijk is voor de Communicatie & Media Design student aan de Hogeschool Utrecht. Door F.A. Nijhof - 1620443

Nadere informatie