ZORG OP AFSTAND. op afstand toch dichtbij. handleiding Leefstijlmonitoring voor mantelzorgers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ZORG OP AFSTAND. op afstand toch dichtbij. handleiding Leefstijlmonitoring voor mantelzorgers"

Transcriptie

1 ZORG OP AFSTAND op afstand toch dichtbij handleiding Leefstijlmonitoring voor mantelzorgers

2 Inhoud 1 INLEIDING IN LIVIND DOEL VAN HET SYSTEEM MODEM SENSOREN BEWEGINGSMELDER ONDERDELEN BEWEGINGSMELDER LOCATIE BEWEGINGSMELDER LSM MONITORING SYSTEEM INLOGNIVEAU S INLOGGEN EIGEN INSTELLINGEN PAARSE BALK TABBLADEN TABBLAD STATUS Activiteiten per kamer Statussen Foto kiezen Notitieblokje en berichten TABBLAD TRENDGEGEVENS TABBLAD BERICHTEN TABBLAD PROFIEL TABBLAD INSTELLINGEN Tabblad Instellingen: alle alarmering Tabblad Instellingen: nachttijden Tabblad Instellingen: rode meldingen (urgente meldingen) Tabblad Instellingen: oranje meldingen (leefstijlveranderingen) UITLOGGEN CONTACT De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

3 1 Inleiding in Livind Het leefstijl monitoring systeem van Livind kan het dagelijkse leefpatroon van zelfstandig wonende zorgbehoevende mensen vastleggen. Bij afwijkingen in het normale leefpatroon kan het systeem een SMS en/of versturen naar mensen die de zorg op zich hebben genomen. Tevens kunnen deze mantelzorgers of professionals via internet op eenvoudige wijze zien hoe het dagelijkse leefpatroon verloopt. De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

4 1.1 doel van het systeem zorgprofessionals inzicht geven in het leefpatroon waardoor zij meer inzicht krijgen in de zorgbehoefte van een cliënt; mantelzorgers en zorgprofessionals op de hoogte stellen bij mogelijke calamiteiten of noemenswaardige leefstijlveranderingen; Het gevoel van veiligheid van de cliënt verhogen, zodat hij of zij langer zelfstandig in de eigen omgeving kan blijven wonen; Het bestaat uit een klein modem en een aantal draadloze sensoren: Modem Deurcontact Bewegingsmelder Het modem staat in verbinding met de server van Livind via internet. Deze kan via de eigen internetverbinding van de cliënt of via een simkaart tot stand komen. De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

5 1.2 Modem Uitleg van de onderdelen 1. LED 1 (Twee kleuren Rood en Groen) RODE LED AAN geeft aan dat er een stroomstoring is. GROENE LED AAN geeft aan dat de modem van stroom is voorzien. 2. LED 2 (Een kleur Geel) GELE LED AAN geeft aan dat er een fout in het systeem is, zoals batterij van een sensor is leeg of de internetverbinding is verbroken. 3. LED 3 (Een kleur Geel) GELE LED AAN geeft aan dat de batterij van het modem bijna leeg is. 4. Interne pieper Als de oproepknop wordt ingedrukt zal het modem ter bevestiging één piepsignaal geven. 5. Standaard 6. Reset knop Hiermee wis je alle instellingen van het systeem! 7. Internet Indien aanwezig, kan hier de internetkabel van de router in. 8. Stroom Sluit hier de stroomadapter op aan. 9. Batterij schakelaar <On Off> Knop om de interne batterij aan of uit te zetten. Zodra de stroom weg valt zal de batterij het modem voor een uur van stroom voorzien. Wanneer uitgeschakeld zal de batterij niet opladen en ook niet inschakelen wanneer de stroom weg valt. 10. GSM SIM kaart In deze sleuf zit de SIM kaart voor de mobiele internetverbinding. De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

6 1.3 Sensoren Er kunnen naar behoefte deurcontacten en bewegingssensoren in de woning worden geplaatst. 1.4 Bewegingsmelder Een infrarood bewegingsmelder activeert zodra deze een beweging binnen het zicht (detectieveld) waarneemt. De bewegingsmelder is speciaal ontworpen om huisdieren tot 27 kg., zoals katten en honden, te negeren. Zo is de kans op een valse melding een stuk kleiner. 1.5 Onderdelen bewegingsmelder Statuslampje & Testknop (1) Geeft de status van de bewegingsmelder aan en fungeert als testknop voor de sensor. 1.6 Locatie bewegingsmelder De bewegingsmelder wordt geplaatst in de ruimte waar u activiteit wilt meten. bewegingsmelders mogen nooit in het veld van andere bewegingsmelders of deurcontacten zit. De bewegingsmelders worden geplaatst met LED aan de bovenkant. Als dit erg afleid kunnen deze afgeplakt worden De bewegingsmelders worden geplaatst op een hoogte van 1.8 meter. In kleine ruimtes (minder dan 3 bij 3 meter) op 1.5 meter hoogte. Voorkom dat objecten, zoals meubilair of gordijnen het zicht belemmeren. De bewegingsmelders worden niet vòòr of tegenover ramen of bewegende objecten zoals gordijnen gehangen. De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

7 1.7 Leefstijl monitoring systeem Bevindingen van het leefstijl monitoring systeem kunnen online ingezien worden. Hiervoor gaat u naar Inlogniveau s Het leefstijl monitoring systeem van Livind kent verschillende inlogniveaus. Binnen het systeem wordt onderscheid gemaakt tussen mantelzorgers en zorgprofessionals. Mantelzorgers hebben toegang tot één LSM systeem, namelijk dat van de persoon waarmee u een relatie heeft. Zorgprofessionals hebben uiteraard ook inzicht in de gegevens van andere cliënten waarbij zij zijn betrokken. 2 Inloggen Om in te loggen gaat u naar en voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klikt op Inloggen. De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

8 2.1 Eigen instellingen Om uw eigen gegevens en instellingen te bekijken of aan te passen klikt u boven in het beeld op Mijn instellingen. Hier ziet u twee tabbladen: Gegevens en Meldingen Om uw gegevens te wijzigen gaat u naar het tabblad Gegevens en klikt u op wijzigen. Hier kunt u ook uw wachtwoord aanpassen. In het tabblad Meldingen kan precies geregeld worden welke meldingen u wel en niet wil ontvangen. Let op: Standaard staat de urgente (rode) alarmering naar mantelzorgers uit en ontvangt u alleen dagelijks leefstijlveranderingen (oranje meldingen). In dit tabblad kunt u per melding aangeven of u deze wil ontvangen of niet (per mail of sms). De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

9 3 Paarse balk Rechtsboven in de paarse balk kunt u eenvoudig naar een bepaalde datum gaan of een datum kiezen uit de kalender. Wanneer u op "Vandaag" klikt gaat het systeem terug naar het overzicht van vandaag. Als u helemaal klaar bent en wilt stoppen klikt u rechtsboven de paarse balk op Uitloggen om het systeem helemaal af te sluiten. 4 Tabbladen Na het inloggen komt u direct in de overzichtspagina. De overzichtspagina geeft informatie over het leefpatroon, tevens kunt u zien in welke locaties een persoon verblijft. Ook ziet u de lange termijn trends. De overzicht pagina kent een aantal extra toevoegingen, zoals het plaatsen van een afbeelding en het achterlaten van een berichtje. De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

10 Om de detailpagina overzichtelijk te houden is deze onderverdeeld in een aantal tabbladen. Status informatie over het leefpatroon, locaties waarin de persoon zich bevindt, afbeelding en notitieblok Trendgegevens Lange termijn grafieken voor slaapritme, bewegingen, toiletbezoeken en tijd buitenshuis Berichten Berichtengeschiedenis van het notitieblok De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

11 Profiel Persoonsgegevens, gegevens van de betrokken mantelzorgers en professionals en de wijze waarop rode meldingen (acute meldingen) door de alarmcentrale worden afgehandeld Instellingen Instellingen gericht op het leefpatroon die aangeven wanneer er een melding wordt gegeven, op welke wijze en het aan- en uitzetten van de meldingen. 4.1 Tabblad Status Activiteiten per kamer In het statustabblad bevindt zich een grafiek met activiteiten per kamer. Dit is het dagoverzicht van het bewegingspatroon. De donkerpaarse balken geven de aanwezigheid in een locatie aan, de rode lijn met pieken en dalen geeft de activiteit aan. Hoe hoger de piek hoe meer beweging er op dat moment gedetecteerd is. Aan de bovenzijde kunt u met de knoppen 'Vorige' en 'Volgende' een dag terug of vooruit. De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

12 De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

13 De grafiek kent drie niveaus. Standaard staat de grafiek op 1 dag. Rechtsonder kunt u ervoor kiezen verder in te zoomen naar een niveau van 1 uur, 6 uur of 1 dag. In de grafiek kan ook ingezoomd worden door met de muis over de grafiek te gaan. De muiscursor geeft aan welk dagdeel geselecteerd wordt. Door te klikken met de muis worden ingezoomd. Voorbeeld van een grafiek die is ingezoomd tot 1 uur Hier ziet u beter welke activiteiten iemand heeft gehad tussen 8 en 9 uur. Met en kunt u 1 uur voor of achteruit gaan. Als u weer in het scherm klikt kom u terug in het overzicht van 24 uur. De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

14 4.1.2 Statussen Met gekleurde symbolen wordt een indicatie van het leefpatroon gegeven. Er zijn vier verschillende kleuren die een indicatie geven van het leefpatroon: Geen afwijkingen in het leefpatroon. Afwijkingen in het leefpatroon (signalering). Acute alarmering (inactiviteitdetectie of nachtelijk dwalen). is. Er is nu geen registratie, omdat er geen sensor hangt of omdat het systeem niet actief als dit op de dag van vandaag staat betekent dit dat er nog geen resultaat meting heeft plaats gevonden omdat de dag nog niet om is, deze is dan ook de volgende dag zichtbaar. Door met de muis over een gekleurd symbool te gaan wordt er meer informatie getoond. De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

15 4.1.3 Foto kiezen Op het statusoverzicht kan een foto (of iedere andere afbeelding) geplaatst worden. Wij als Zorggroep zullen alleen een foto van de cliënt plaatsen als u deze aan de medewerker geeft om te laten plaatsen. Klik onder de huidige foto of afbeelding op wijzig foto. Selecteer een afbeelding op uw computer (met de extensie.jpg,.jpeg,.png of.gif). Klik op "Uploaden om de afbeelding op te slaan. De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

16 De gekozen afbeelding wordt getoond Notitieblokje en berichten Het notitieblokje is bedoeld als communicatiemiddel tussen mantelzorgers en zorgprofessionals. Het notitieblokje toont het laatste bericht. Een historie van berichten is in te zien in het tabblad 'Berichten'. Klik onder het notitieblokje op de knop 'toevoegen' om een nieuw bericht te maken. De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

17 Er verschijnt een venster over de pagina heen. Typ hier het nieuwe bericht en klik op Opslaan. Het nieuwe bericht verschijnt op de pagina. Onderaan staat ook wie, wanneer en hoe laat dit is geschreven. In het tabblad 'berichten' zijn alle berichten te zien, inclusief het net aangemaakte bericht. Ook vanuit het tabblad 'berichten' kan op deze manier een nieuw bericht geschreven worden (zie 4.3 Tabblad 'Berichten'). De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

18 4.2 Tabblad trendgegevens In het tabblad trendgegevens worden activiteiten over een langere periode getoond. Standaard wordt een periode van 1 maand getoond. Er kan ook gekozen worden voor een periodeweergave van 10 dagen, 3 maanden of 6 maanden. Om de periode te wijzigen klikt u rechts bovenaan de grafiek op één van de knoppen. Om een periode eerder of later te bekijken klikt u links bovenaan de grafiek op de pijlen. De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

19 4.3 Tabblad Berichten Hier kunt u alle berichten/notities terugvinden die zijn gemaakt. Tevens heeft u ook hier de mogelijkheid om een nieuw bericht te schrijven via '+ Toevoegen' (zie ook: notitieblokje en berichten). 4.4 Tabblad Profiel Hier staan de gegevens zoals opgegeven via het aanmeldformulier dat is ingevuld tijdens het intakegesprek. Tevens is aangegeven hoe de afhandeling van rode meldingen verloopt. Als hier wijzigingen in aangebracht moeten worden kunt u dit doorgeven aan uw contactpersoon voor de zorg (EVV, Eerstverantwoordelijke). De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

20 4.5 Tabblad Instellingen Bij de instellingen kunnen meldingen aan- of uitgezet worden. Daarnaast kan worden aangepast wanneer er een signaal afgegeven moet worden ten aanzien van alarmeringen. Deze functie kunt u echter niet zelf wijzigen. Wijzigingen die hierin plaats moeten vinden kunt u doorgeven via onderstaand mail adres met vermelding van naam cliënt en diens adres en onder welk telefoonnummer u te bereiken bent klantenservice@dezorggroep.nl De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

21 De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

22 4.5.1 Tabblad Instellingen: alle alarmering Dit tabblad kan gebruikt worden om gedurende een bepaalde periode geen berichten te laten verzenden bij rode of oranje meldingen. Wanneer deze functie te gebruiken, bijvoorbeeld: - Als er familie komt logeren, waardoor valse meldingen kunnen ontstaan. - Voor echtparen zodat bij afwezigheid van de partner op afstand gekeken kan worden of alles nog goed gaat, en er desgewenst ook meldingen afgegeven kunnen worden. - bij langdurige afwezigheid Wie is verantwoordelijk voor het aan en uitzetten: Het aan en uitzetten van het systeem valt onder verantwoordelijkheid van de partner of mantelzorger die toegang heeft tot het systeem. U gaat bovenaan in het tabblad Instellingen, naar 'alle alarmering' en volgt onderstaande procedure: - klik op 'Wijzig' De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

23 - Klik op de knop om de alarmering aan of uit te zetten. - klik op 'Opslaan' Tegelijkertijd dient er een notitie (gele briefje) te worden gemaakt tot hoe lang het systeem zal worden uitgeschakeld Tabblad Instellingen: nachttijden De standaardinstelling bij 'nachttijden' is zoals hier beneden te zien is ingesteld. Ook kan hier aangegeven worden of er tijdens een bepaalde periode meer activiteit is omdat er hulp is bij opstaan of naar bed gaan en nachtelijke controle waardoor er geen onnodige meldingen plaats vinden. Als het noodzakelijk is kunnen in overleg met de eerstverantwoordelijke deze instellingen worden aangepast. De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

24 4.5.3 Tabblad Instellingen: rode meldingen (urgente meldingen) De standaardinstellingen voor 'inactiviteit/mogelijke val', 'uitslapen' en 'buitendeuren/nachtelijk dwalen' worden hier beneden weergegeven. Als het noodzakelijk is kunt u deze instellingen laten aanpassen, waardoor er minder onnodig rode meldingen plaatsvinden. U kunt in overleg met de eerstverantwoordelijke bekijken hoe deze voor de persoon waarvoor u meekijkt het beste ingesteld kunnen worden. De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

25 4.5.4 Tabblad Instellingen: oranje meldingen (leefstijlveranderingen) De instellingen voor het leefpatroon is standaard zoals hier beneden aangegeven. Indien noodzakelijk kunnen deze grenswaarden worden aangepast om een zuiver beeld te krijgen van de activiteiten van de cliënt. Wilt u deze laten wijzigen neem dan contact op met de eerstverantwoordelijke. 5 Uitloggen. Om uit te loggen klikt u rechts bovenin de pagina op de knop 'Uitloggen'. De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

26 Als u dit hebt gedaan komt u weer terug in het inlogscherm. Aangezien het privacygevoelige gegevens betreft, moet u altijd uitloggen. Dit om te voorkomen dat iemand die na u de computer gebruikt, deze gegevens kan inzien. Als u een aantal minuten geen gebruik maakt van het systeem, moet u om veiligheidsredenen opnieuw inloggen. 6 Contact Wij zouden het op prijs tellen als u constateringen van fouten of tips voor verbetering van het systeem aan De Zorggroep door zou willen geven via het volgende mailadres klantenservice@dezorgroep.nl onder vermelding van fouten leefstijlmonitoring Livind. Zo kan De Zorggroep deze punten ook meenemen in de contacten met de leverancier Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met De Zorggroep Klantenservice@dezorggroep.nl Telefoonnummer: Website: De Zorggroep Zorg op afstand handboek Leefstijlmonitoring /26 l beleidsmedewerker Mar., PR en Com.

Handleiding. Leefstijlmonitoring voor Mantelzorgers

Handleiding. Leefstijlmonitoring voor Mantelzorgers De Zorggroep Postbus 694 / 5900 AR VENLO Klantenservice 088-61 088 61 E-mail: klantenservice@dezorggroep.nl www.dezorggroep.nl Handleiding Leefstijlmonitoring voor Mantelzorgers Handleiding Leefstijlmonitoring

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal Cliëntportaal Versie 2.0 februari 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.mijnsevagram.nl Klik op de knop Cliënten Login. U krijgt nu het volgende scherm te zien. Vul bij het eerste veld

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal

Gebruikershandleiding Cliëntportaal Gebruikershandleiding Cliëntportaal Augustus 2017, versie 1.0 Inhoudsopgave 1. Inloggen in het Cliëntportaal... 2 1.1 Inloggen... 3 1.2 Accepteren van een uitnodiging... 4 1.3 Wachtwoord vergeten?... 4

Nadere informatie

TT-Transfer. Handleiding veilig bestanden uitwisselen met TT-Transfer

TT-Transfer. Handleiding veilig bestanden uitwisselen met TT-Transfer Handleiding veilig bestanden uitwisselen met TT-Transfer Om gebruik te kunnen maken van TT-Transfer, dient u eerst een account aan te vragen. U doet dit door middel van een registratieverzoek. Wij krijgen

Nadere informatie

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP HANDLEIDING OKTOBER 2018 INHOUD INLEIDING... 2 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 5 LOGBOEK... 5 PLANNING... 5 Extra opvang aanvragen via planning...

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Handleiding Vivium Cliëntportaal

Handleiding Vivium Cliëntportaal Handleiding Vivium Cliëntportaal Inleiding Het cliëntportaal is een online omgeving waarin makkelijk, snel en veilig actuele gegevens over de zorg geraadpleegd kunnen worden. Vivium houdt het dossier van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie 2.0 Pagina 1 van 19 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen in het Cliëntportaal...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 10

Nadere informatie

Handleiding mijn.siloah.nl

Handleiding mijn.siloah.nl Handleiding mijn.siloah.nl Siloah biedt de mogelijkheid om uw begeleidingsplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u

Nadere informatie

Handleiding cliëntportaal mijncaress Datum: 8 augustus Inhoud

Handleiding cliëntportaal mijncaress Datum: 8 augustus Inhoud Handleiding cliëntportaal mijncaress Datum: 8 augustus 2018 Inhoud 1 Algemeen... 2 1.1 Inloggen... 2 1.2 Apparaatverificatie... 2 1.3 Onjuist wachtwoord... 2 1.4 Wachtwoord vergeten... 3 1.5 Inloggen als

Nadere informatie

Handleiding Vivium Cliëntportaal

Handleiding Vivium Cliëntportaal Handleiding Vivium Cliëntportaal Het cliëntportaal is een online omgeving waarin u makkelijk, snel en veilig actuele gegevens over uw zorg kunt raadplegen. Vivium houdt uw dossier bij in het Elektronisch

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Versie 2.4 oktober 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.brabantzorg.eu en klik op de knop Direct inloggen cliëntportaal. U krijgt het

Nadere informatie

Handleiding mijn.svro.nl

Handleiding mijn.svro.nl Handleiding mijn.svro.nl SVRO biedt de mogelijkheid om uw zorgplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u nodig: - Computer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 9 7.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.1

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.1 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie: 3.1 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie 3.1 Pagina 1 van 21 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen in het Cliëntportaal...

Nadere informatie

Handleiding. Smoelenboek Website St. Jansgemeente

Handleiding. Smoelenboek Website St. Jansgemeente Handleiding Smoelenboek Website St. Jansgemeente In deze handleiding vindt u uitleg over het aanmaken van een eigen profielpagina op de website van de St. Jansgemeente te Gouda. 1 Stappenplan registratie:

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; De

Nadere informatie

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe?

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe? Versie 1 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 06 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 07 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

Handleiding ThuisMeetApp. voor zorgverleners

Handleiding ThuisMeetApp. voor zorgverleners Handleiding ThuisMeetApp voor zorgverleners 1 2 ThuisMeetApp is een product van FocusCura E-health B.V. Odijkerweg 1, Driebergen-Rijsenburg Release 2.0 versie 1, juni 2015 Inhoudsopgave Over ThuisMeetApp

Nadere informatie

Handleiding OZOverbindzorg / PsyNet voor mantelzorgers

Handleiding OZOverbindzorg / PsyNet voor mantelzorgers Handleiding OZOverbindzorg / PsyNet voor mantelzorgers 1. Inloggen U kunt inloggen door naar de website www.ozoverbindzorg.nl te gaan en rechts bovenin op log hier in te klikken. Vervolgens klikt u op

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen Open mijncaress Cliëntportaal via de website van SZR (www.szr.nl). U vindt links onderaan de button Cliëntportaal. Ook zijn daar toelichtingen en instructiefilmpjes te vinden. Nog makkelijker

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1 De eerste keer aanmelden...

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Handleiding registratiesysteem

Handleiding registratiesysteem Handleiding registratiesysteem Deze handleiding geeft u uitleg over het registratiesysteem van Bas. De stappen die doorlopen moeten worden om via het klachtenformulier een klacht of vraag in te dienen

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud 1. Inleiding... - 3-2. Portaal openen... - 4-3. Registreren... - 6-4. Inloggen... - 10-5. Wachtwoord verlopen... - 12-6. Wachtwoord vergeten... -

Nadere informatie

Cliëntportaal. Procedure. Inloggen

Cliëntportaal. Procedure. Inloggen Cliëntportaal In het elektronisch zorgdossier (EZD) rapporteren onze medewerkers over de zorg, behandeling en ondersteuning die u van ons ontvangt. Daarnaast bevat het dossier al uw persoonlijke gegevens.

Nadere informatie

PersoneelsSysteem. Handleiding

PersoneelsSysteem. Handleiding PersoneelsSysteem Handleiding Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Account activeren 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Wachtwoord vergeten 3 1.4 Uitloggen 3 2. Dashboard 4 3.1 Wachtwoord wijzigen 4 3.2 E-mailadres wijzigen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Leiden Adres: Rijnburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: (071) 526 24 49 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2. Inloggen... 5 2.1 De eerste keer aanmelden... 5 2.2 Aanmeldscherm...

Nadere informatie

Uw persoonlijke account

Uw persoonlijke account Uw persoonlijke account 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen Mijnsmartalarm... 4 2. Aansluiten basiscentrale... 5 2.1 Model zwart... 5 2.2 Model wit... 5 3. Bediening alarmsysteem... 6 3.1 Alarm... 7 2.1.1

Nadere informatie

Inleiding. 2 Copyright 2017 Abrona, Huis ter Heide.

Inleiding. 2 Copyright 2017 Abrona, Huis ter Heide. Inleiding Abrona vindt het belangrijk om de zelfstandigheid en eigen regie van cliënten zoveel mogelijk te ondersteunen. Een manier om hier aan bij te dragen is het gebruik van het cliëntportaal in het

Nadere informatie

Handleiding. Iconen. De meting is volledig afgerond/klaar. De meting is gestopt, maar nog niet afgerond/klaar. De meting is herstart.

Handleiding. Iconen. De meting is volledig afgerond/klaar. De meting is gestopt, maar nog niet afgerond/klaar. De meting is herstart. Handleiding Nederlands Welkom op het rijpheidscomputer-portaal van Gerard Verboom B.V. Via dit portaal krijgt u snel overzicht in de meetresultaten van uw MC21 rijpheidscomputers. Wij zullen proberen u

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; Een

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Leiden Adres: Rijnburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: (071) 526 24 49 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosezorg Atalmedial Telefoon: (088) 0037 750 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Aanmelden... 4 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Inlogscherm...

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zorgcirkel.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding E-bankieren

Handleiding E-bankieren Handleiding E-bankieren Inhoud 1 Starten met E-bankieren 3 1.1 Inloggen en uitloggen 3 1.2 Wachtwoord wijzigen 3 1.3 Inloggegevens vergeten 3 1.4 Goed om te weten voordat u begint 3 2 Sparen 4 2.1 Naar

Nadere informatie

Handleiding voor de mantelzorger. Caren Zorgt

Handleiding voor de mantelzorger. Caren Zorgt Handleiding voor de mantelzorger Caren Zorgt Handleiding voor de mantelzorger Versie 1.0 Welkom bij Caren Zorgt, het zorgportaal van ZZG zorggroep In de dagelijkse ondersteuning bij de woon/zorglocaties

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Instructie handleiding LobBook (docent)

Instructie handleiding LobBook (docent) Instructie handleiding LobBook (docent) V2.2 September 2015 Ga naar www.jouwschoolnaam.lobbook.nl Als eerste pagina krijgt u hier de optie om in te loggen of te registreren. * * In deze screenshots is

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Deventer Telefoon: (0570) 536271 op werkdagen van 10.30 uur tot 12.00 uur 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft INLEIDING U heeft inmiddels een account aan gemaakt in CarenZorgt om uw persoonlijk cliëntdossier online in te kunnen zien. In

Nadere informatie

Ga naar en klik op nieuw account om te beginnen.

Ga naar   en klik op nieuw account om te beginnen. Versie maart 2018 Het zorgportaal van uw zorgaanbieder heet Carenzorgt.nl. Deze handleiding legt uit wat er allemaal mogelijk is als een cliënt (of familielid) zich aanmeldt op carenzorgt.nl. Ga naar www.caren.nl

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie Gebruikersinstructie Mijn Bol Voor gebruikers van Mijn Bol Instructie Versie april 2018 In deze Instructie: 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?... 2 1.1 Slimmer accorderen... 2 1.2 Eenvoudige toegang tot

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Handleiding Vivium Cliëntportaal

Handleiding Vivium Cliëntportaal Handleiding Vivium Cliëntportaal Inleiding Deze handleiding is geschreven voor de contactpersonen van mensen die wonen op een Vivium woonlocatie voor mensen met dementie. Het cliëntportaal is een online

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Contactgegevens: Trombosedienst Elkerliek Ziekenhuis Telefoon: 0492-595973 e-mailadres: trombosedienst@elkerliek.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0 Handleiding Curasoft Het cliëntenportaal Versie 2.0 Inleiding Het cliëntenportaal is ontwikkeld om cliënten gemakkelijk online toegang te geven tot zijn of haar vragenlijsten, afspraken en informatie over

Nadere informatie

Handleiding Notion Lite Software

Handleiding Notion Lite Software Handleiding Notion Lite Software WIRELESS MONITORING MEASURING & CONTROL CALIBRATION Inhoudsopgave Inloggen... 3 Stap 1 Ga naar de website... 3 Stap 2 Voer gegevens in... 3 1. Home... 4 2. Sensor name...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Handleiding Zarafa Webapp. The Best Open Source Email & Collaboration Software

Handleiding Zarafa Webapp. The Best Open Source Email & Collaboration Software Handleiding Zarafa Webapp The Best Open Source Email & Collaboration Software Door: Campai BV Tel. : 079-3637050 Tel. Support: 079-3637051 Gemaakt op: 22-03- 2013 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Settings (instellingen)...

Nadere informatie

Ouderhandleiding Schoolloket. Inloggen. Ouderhandleiding 1 / 5

Ouderhandleiding Schoolloket. Inloggen. Ouderhandleiding 1 / 5 Ouderhandleiding Schoolloket In deze handleiding staat omschreven hoe u als ouder betalingen kunt uitvoeren via Schoolloket, van inloggen tot aan kassabevestiging. Hieronder ziet u de benodigde stappen

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal voor cliënten en naasten van Zorggroep Elde. Inhoudsopgave. 1 Inleiding 2. 2 Portaal openen 2. 3 Registreren 3.

Handleiding Cliëntportaal voor cliënten en naasten van Zorggroep Elde. Inhoudsopgave. 1 Inleiding 2. 2 Portaal openen 2. 3 Registreren 3. Handleiding Cliëntportaal voor cliënten en naasten van Zorggroep Elde Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 2 Portaal openen 2 3 Registreren 3 4 Inloggen 5 5 Wachtwoord vergeten 5 6 Algemeen 6 6.1 Hoog contrast

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden... 4 2.1 Bedrijfsgegevens... 4 2.2 Persoonsgegevens... 5 2.3 Beroepsgegevens... 5

Nadere informatie

Handleiding MijnEigenDossier

Handleiding MijnEigenDossier Handleiding MijnEigenDossier Inleiding Voor organisaties met vrijwilligersvacatures Het Vrijwilligerspunt ondersteunt organisatie in het vinden en behouden van vrijwilligers. Belangrijke service van de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Near patient Testing

Gebruikershandleiding. Near patient Testing Gebruikershandleiding Near patient Testing Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm...

Nadere informatie

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders HANDLEIDING Webportaal Voor ouders van gastouders Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Gebruik van het ouderportaal... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Het ouderportaal... 4 2. Urenregistratie... 5 3. Corrigeren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor Near Patiënt Testing

Gebruikershandleiding. Tropaz voor Near Patiënt Testing Gebruikershandleiding Tropaz voor Near Patiënt Testing Publicatiedatum 07-05-2018 Contactgegevens: Trombosedienst Leiden Adres: Rijnburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: (071) 526 24 49 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

Ananz MijnCliëntportaal

Ananz MijnCliëntportaal Ananz MijnCliëntportaal Gebruikershandleiding Versie: 8.00 April 2018 Inhoud 1. Welkom bij Ananz MijnCliëntportaal... 3 2. Wat vindt u in MijnCliëntportaal?... 4 3. Hoe logt u in op MijnCliëntportaal?...

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3.

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inloggen 3.1. Wachtwoord vergeten 4. Onderdeel: Teams 4.1.Teams

Nadere informatie

installatiehandleiding Bewegingsmelder

installatiehandleiding Bewegingsmelder installatiehandleiding Bewegingsmelder INSTALLATIEHANDLEIDING Gefeliciteerd met de aankoop van de WoonVeilig bewegingsmelder. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88 E-mail WoonVeilig klantenservice@woonveilig.nl

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 5 2. Tijdlijn... 6 2.1. Meldingen... 6 2.2. Kind aanmelden... 7 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014 Handleiding Billingportal Telefonie Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 3 GESPREKSDETAILS... 5 3.1 TOTALEN... 5 3.2 DETAILS... 6 4 FACTURATIE... 7 5 MOBIEL (INDIEN

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app Gebruikershandleiding Gebruikerspagina en mobiele app April 2015 Basisfunctionaliteit U kunt het systeem op verschillende manieren bedienen, namelijk het bedienpaneel, de afstandsbediening, de app en de

Nadere informatie

De eerste keer krijgt u vervolgens een sms met een code die u in het codeveld moet invullen en vervolgens klikt u op Code controleren.

De eerste keer krijgt u vervolgens een sms met een code die u in het codeveld moet invullen en vervolgens klikt u op Code controleren. Cliëntportaal In het elektronisch zorgdossier (EZD) rapporteren onze medewerkers over de zorg, behandeling en ondersteuning die u van ons ontvangt. Daarnaast bevat het dossier al uw persoonlijke gegevens.

Nadere informatie

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3.

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3. 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 02 08 4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 03

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Uw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Deventer Telefoon: (0570) 535 086 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 3 2.1 De eerste keer aanmelden... 3

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0 voor zorginstellingen Versie 2: 5 juni 2018 Inhoud 1 Inloggen indien u nieuw bent op het portal... 2 2 Inloggen indien u zich in tijdvak 1 al geregistreerd heeft... 6 3

Nadere informatie

Aan de slag met Mijn Stolp+KAB Online

Aan de slag met Mijn Stolp+KAB Online Aan de slag met Mijn Stolp+KAB Online Met het klantenportaal Mijn Stolp+KAB online optimaliseren we de communicatie met u en kunnen we online met u samenwerken. Mijn Stolp+KAB Online bestaat uit diverse

Nadere informatie

GREENBRIDGE INTRANET GEBRUIKERSHANDLEIDING 0. VOORWOORD 1. REGISTRATIE ALS NIEUWE GEBRUIKER VAN HET SYSTEEM. Door Argus Technologies

GREENBRIDGE INTRANET GEBRUIKERSHANDLEIDING 0. VOORWOORD 1. REGISTRATIE ALS NIEUWE GEBRUIKER VAN HET SYSTEEM. Door Argus Technologies GREENBRIDGE INTRANET GEBRUIKERSHANDLEIDING Door Argus Technologies 0. VOORWOORD In deze handleiding gaan we er van uit dat u een Nederlandstalige webbrowser gebruikt. Indien u een Engelstalige webbrowser

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Handleiding

Inhoudsopgave. Handleiding HANDLEIDING VERSIE 1.0 10-09-2019 Inhoudsopgave Installatie van de bedsensor... 2 Eenpersoons bed... 2 Tweepersoons bed... 3 Adapter... 5 Activeren van de app... 6 app toevoegen aan startscherm (ios)...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Result Laboratorium Adres: Stationspark 450 3364 DA Sliedrecht Telefoon: (078) 654 50 50 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst STAR-SHL Telefoon: 010 289 0350/ 076 502 9150 e-mail: info@srtb.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen...

Nadere informatie