Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 7 mei 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 7 mei 2013"

Transcriptie

1 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 7 mei 2013 No Onderwerp Besluit 1. Besluitenlijst intern Bestuursorgaan burgemeester week (nummer /107) Het college van B&W heeft kennisgenomen van de besluitenlijst. 2. Start project BGT samenwerking Roermond, Leudal, Nederweert en Weert. (nummer /108) Het college van B&W heeft besloten in te stemmen met het in samenwerking met de gemeenten Leudal, Nederweert en Weert opstellen van een plan van aanpak voor de implementatie van de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). 3. Beslissing bezwaarschrift. (nummer /110) Het college van B&W heeft besloten een bezwaarschrift ingediend tegen het niet verstrekken van een brief/memo d.d. 1 juli 2011, ongegrond te verklaren. 4. Commissieadviezen ten behoeve van de raadsvergadering van 16 mei (nummer /111) Het college van B&W heeft kennisgenomen van de commissieadviezen. 5. Aankoop perceel Herkenbosscherweg 22. (nummer /201) Het college van B&W heeft besloten het perceel Herkenbosscherweg 22 te Roermond definitief aan te kopen en informeert de gemeenteraad hierover via een raadsinformatiebrief. 6. Verantwoording eenmalige subsidie Stichting ECI. (nummer /202) Het college van B&W heeft besloten de aan Stichting ECI verleende subsidie voor de periode oktober 2011 tot en met augustus 2012, op een lager bedrag vast te stellen. 7. Financiering Westrom. (nummer /203) Het college van B&W heeft kennisgenomen van de beïnvloedingsmogelijkheden op de gemeentelijke bijdrage aan Westrom en informeert de gemeenteraad via een raadsinformatiebrief.

2 8. Molenweg Roerdelta kavel 21 t/m 26. (nummer /301) Het college van B&W heeft besloten een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van zes woningen (kavels 21 t/m 26) in het project Molenweg/ Roerdelta te 9. Realisatie zes appartementen en drie inpandige parkeerplaatsen aan de Kapellerlaan te (nummer /302) Het college van B&W heeft besloten in principe medewerking te verlenen aan de realisatie van zes appartementen en drie inpandige parkeerplaatsen aan de Kapellerlaan te 10. Brief moskee Sint Wirosingel/ Keulsebaan. (nummer /303) Het college van B&W heeft een brief van de bewonersgroep Kitskensberg/ Heide waarin bezwaar wordt gemaakt tegen de beoogde locatie van de Marokkaanse moskee, beantwoord. 11. Realisatieovereenkomst groot onderhoud Maasbrug N280 (nummer /304) Het college van B&W heeft besloten een realiseringsovereenkomst aan te gaan voor het onderhoud van de Maasbrug op de N280 te 12. Artikel 43 vragen van raadslid J. Breugelmans (fractie CDA), inzake gemeenschapsvoorziening Asenray. (nummer /305) 13. Samenwerkingsovereenkomst N280-West met bijbehorende Notitie projectorganisatie. (nummer /307) Het college van B&W heeft besloten de Samenwerkingsovereenkomst N280-West met bijbehorende Notitie projectorganisatie te ondertekenen en informeert de gemeenteraad hierover via een raadsinformatiebrief. 14. Beveiliging van het kunstwerk Het meisje met de meeuwen. (nummer /309) Het college van B&W heeft besloten het kunstwerk Het meisje met de meeuwen vanwege de unieke status, extra te beveiligen door middel van SDNA (synthetische DNA-code), beplanting en cameratoezicht.

3 15. Zwembad de Bosberg, realiseren bezuinigingstaakstelling. (nummer /310) Het college van B&W heeft besloten een korting toe te passen op de exploitatiesubsidie van zwembad de Bosberg, in relatie tot de taakstellende bezuinigingen op de beide zwembaden in 16. Knip Evenkamp. (nummer /311) Het college van B&W heeft kennisgenomen van de tijdelijke maatregelen die zijn genomen op de Evenkamp en informeert de bewoners via een bewonersbrief, de gemeenteraad via een raadsinformatiebrief en de VVDfractie per brief. 17. Artikel 43 vragen van raadslid G. Lomans (fractie VVD), inzake Wel.kom. (nummer /401) 18. MIP 5 GOML. (nummer /501) Het college van B&W stelt de gemeenteraad voor in te stemmen met het vijfde Meerjareninvesteringsprogramma (MIP 5) van de Gebiedsontwikkeling Midden-Limburg (GOML). 19. Conceptbegroting 2014 gemeenschappelijke regeling BsGW. (nummer /503) Het college van B&W heeft kennisgenomen van de conceptbegroting 2014 van de gemeenschappelijke regeling BsGW. 20. Vervolgrapportages Jaarplan Interne Audits 2012 en Managementletter 2012 E&Y. (nummer /504) Het college van B&W heeft kennisgenomen van de vervolgrapportages 2012 Jaarplan Interne Audits en Managementletter E&Y Accountants. 21. Beslissingsbevoegdheid bij inkoop- en aanbestedingstrajecten. (nummer /506) Het college van B&W heeft besloten de beslissingsbevoegdheid bij inkoopen aanbestedingstrajecten vast te stellen en de mandaatregeling dienovereenkomstig te wijzigen. 22. Stichting ECI. (KP, 26 april 2013) Het college van B&W heeft besloten een gewijzigde subsidiebeschikking vast te stellen voor de Stichting ECI.

4 23. Kwartaalrapportage bestemmingsplannen Het college van B&W heeft kennisgenomen van de voortgang in de actualisering van bestemmingsplannen en leidt deze voor kennisgeving door naar de commissie Ruimte. 24. Subsidieverzoek Natuurhistorisch Genootschap in Limburg. Het college van B&W heeft besloten het subsidieverzoek van het Natuurhistorisch Genootschap in Limburg voor twee themanummers van het Natuurhistorisch Maandblad, af te wijzen. 25. Planschadeovereenkomst Laurentiusplein 1-3. Het college van B&W heeft besloten met Stichting Wonen Limburg een planschadeovereenkomst aan te gaan in verband met het voornemen tot het realiseren van (groeps)zorgwoningen aan het Laurentiusplein 1-3 te 26. Beschikbaarheid tunnels A73 in Het college van B&W heeft kennisgenomen van de rapportage van Rijkswaterstaat ten aanzien van de beschikbaarheid van de tunnels A73 in 2012 en leidt deze voor kennisgeving door naar de commissie Ruimte. 27. Last onder dwangsomprocedure Daalakkerweg 28 (Itek). Het college van B&W heeft besloten de handhavingsprocedure tegen de eigenaar van het pand Daalakkerweg 28 voort te zetten door het opleggen van een last onder dwangsom. 28. Aangaan bruikleenovereenkomst met Stichting Oude Kerkhof. Het college van B&W heeft besloten met Stichting Oude Kerkhof een bruikleenovereenkomst aan te gaan met betrekking tot het kruithuisje op de begraafplaats Nabij Kapel in t Zand. 29. Verhoging subsidieplafond monumentenzorg en archeologie. Het college van B&W heeft besloten het subsidieplafond 2013 als bedoeld in hoofdstuk 4 van de Monumenten- en archeologieverordening 2011, te verhogen.

5 30. Artikel 43 vragen van raadslid H. Hutjens (fractie VVD), inzake toegankelijkheid van de Brugstraat voor hulpdiensten. 31. Woningsplitsing Marsstraat 26. Het college van B&W heeft besloten in principe medewerking te verlenen aan een woningsplitsing van de panden aan de Marsstraat 25, Plutolaan 213 en Venusstraat 14 te Roermond in drie zelfstandige wooneenheden. 32. Bezwaarschrift Stichting Wel.kom Het college van B&W heeft besloten het ingediende bezwaarschrift van Stichting Wel.kom Roermond tegen de vaststelling van de budgetsubsidie 2011, ongegrond te verklaren. 33. Interreg IVA project Water Wandel Wereld. Het college van B&W heeft besloten de resterende eigen middelen uit het Interreg IVA project Water Wandel Wereld door Grenspark Maas-Swalm- Nette, in te zetten voor een herdruk van de routekaartjes van de negen gerealiseerde premiumwaterwandelroutes. 34. Verlengen samenwerkingsovereenkomst Duiperhoaf. Het college van B&W heeft besloten de met CL Holding B.V. gesloten samenwerkingsovereenkomst met een jaar te verlengen of zoveel langer of korter als partijen overeenkomen. 35. Studiereis Zweden. (KP, 2 mei 2013) Het college van B&W heeft besloten in te stemmen met de deelname van wethouder G. IJff aan een studiereis naar Malmö en Göteborg, als onderdeel van het Europees project INVOLVE met als doel kennis uit te wisselen op het gebied van het stimuleren van duurzame mobiliteit in een publiek private samenwerking. Het college informeert de gemeenteraad hierover via een raadsinformatiebrief. 36. Verwijderen en vernietigen achtergelaten motorvoertuig, Chrysler Sebring. Het college van B&W heeft besloten een achtergelaten motorvoertuig van het merk Chrysler Sebring af te laten slepen en te vernietigen.

6 37. Bezoek aan Altstadtfest Marktredwitz. Het college van B&W heeft besloten in te stemmen met de buitenlandse reis van wethouder M. Smitsmans en wethouder W. Kemp naar het Altstadtfest in de officiële partnerstad Marktredwitz (D) van vrijdag 19 juli tot zondag 21 juli 2013 en informeert de gemeenteraad hierover via een raadsinformatiebrief. 38. Artikel 43 vragen van raadslid W. Dekker (fractie D66), inzake handhaven van het verbod voor alcoholverkoop aan jongeren in supermarkten. 39. Subsidie Schutterij Sint Michaël Ool. Het college van B&W heeft besloten het subsidieverzoek van Schutterij Sint Michaël Ool ten behoeve van de aanschaf van een beker voor de winnaar van het 290-ste schuttersfeest van de Midden Limburgse schuttersbond, te honoreren. 40. Beleidsregels naar aanleiding van de Wet aanscherping handhaving en sanctiebeleid SZWwetgeving. Het college van B&W heeft besloten de Beleidsregel herziening, terugvordering en verhaal WWB (augustus 2012) en de Beleidsregel herziening en terugvordering IOAW/IOAZ in te trekken en de Beleidsregel herziening, terugvordering en verhaal WWB 2013, de Beleidsregel herziening en terugvordering IOAW en IOAZ 2013 en de Beleidsregel boete bij nulfraude en verminderde verwijtbaarheid vast te stellen. Het college leidt deze beleidsregels voor kennisgeving door naar de commissie Burgers en Samenleving. 41. Bekendmaking toepassing last onder spoedbestuursdwang Castimex BV, Ringweg 16/18 in Het college van B&W heeft besloten spoedeisende bestuursdwang toe te passen in verband met een ernstige verstopping van het riool aan de Ringweg in 42. Vergroten woning Maalbroek 139 te Asenray. Het college van B&W heeft besloten in principe medewerking te verlenen aan het vergroten van een woning op het adres Maalbroek 139 te

7 43. Vestiging Bagels & Beans Marktstraat te Het college van B&W heeft besloten in principe medewerking te verlenen aan de vestiging van Bagels & Beans in het pand aan de Marktstraat te 44. Brief inzake herziening waterschapsbestel. Het college van B&W heeft de brief inzake rapport Evaluatie toekomstvastheid Limburgs waterschapsbestel beantwoord. 45. Openbare Verlichting Fase 8; vervangen armaturen met HPLN lampen en aanpassen verlichting Meestersweg/ Riet en Beneden Boukoul. Het college van B&W heeft besloten in Swalmen de bestaande armaturen met HPNL lampen één op één te vervangen door armaturen met LED verlichting en de bestaande verlichting van de Meestersweg, Riet en Beneden Boukoul te vervangen door LED verlichting. 46. Subsidieaanvraag Scouting Sint Hubertus Herten. Het college van B&W heeft besloten het subsidieverzoek van Scouting Sint Hubertus Herten ten behoeve van activiteiten in het kader van haar 50-jarig bestaan, niet te honoreren. 47. Concept Controleprotocol Het college van B&W heeft kennisgenomen van het concept Controleprotocol Bestemmingsplan Bedrijventerreinzone Roerstreek. Het college van B&W stelt de gemeenteraad voor een standpunt in te nemen op de ingekomen zienswijzen en het bestemmingsplan Bedrijventerreinzone Roerstreek gewijzigd vast te stellen. 49. Raadsinformatiebrief overzicht grotere duurzame projecten en planning (nummer /305) Het college van B&W informeert de gemeenteraad via een raadsinformatiebrief over de uitgevoerde grotere duurzame projecten in de periode alsmede over de planning voor 2013.

8 50. Verplaatsing woonwagencentrum Witte Koeweg. (nummer /301) Het college van B&W heeft besloten met de woningcorporaties WoonGoed 2-Duizend en Wonen Zuid een raamovereenkomst te sluiten met betrekking tot het woonwagencentrum Witte Koeweg. 51. Beantwoording artikel 43 vragen van de raadsleden D. Peters, H. Hutjens en T. Dohmen (fractie VVD), inzake Serious Request. (KP, 23 april 2013) 52. Beantwoording artikel 43 vragen van raadslid K. Ramdani (fractie PVDE), inzake het pilotproject Van Acker. (KP, 23 april 2013) Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. N.B. Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook antwoorden op raadsvragen worden pas beschikbaar gesteld als de antwoorden de vragenstellers hebben bereikt.

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 mei 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 mei 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 mei 2012 No Onderwerp Besluit 1. Vaststellen brandveiligheidsverordening wegens invoering Bouwbesluit 2012.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 15 januari 2013

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 15 januari 2013 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 15 januari 2013 No Onderwerp Besluit 1. Beroep inzake besluit vaststelling beleidsplan politie Limburg 2013-2014.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 10 en 16 april 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 10 en 16 april 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 10 en 16 april 2012 No Onderwerp Besluit 1. Besluitenlijsten intern Bestuursorgaan burgemeester week 14-2012.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 en 18 juni 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 en 18 juni 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 en 18 juni 2012 No Onderwerp Besluit 1. Activiteiten Itek, Daalakkerweg. (nummer 110612/201) Het college

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 5 november 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 5 november 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 5 november 2012 No Onderwerp Besluit 1. Besluitenlijst intern Bestuursorgaan burgemeester week 45 2012. (nummer

Nadere informatie

(concept) Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 13 augustus 2012

(concept) Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 13 augustus 2012 (concept) Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 13 augustus 2012 No Onderwerp Besluit 1. Vierde Voortgangsrapportage uitwerking Kerntakendiscussie

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 april 2013

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 april 2013 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 april 2013 No Onderwerp Besluit 1. Aanpassing beleidsregel bijzondere bijstand. (nummer 230413/201) Het

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 januari 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 januari 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 januari 2012 No Onderwerp Besluit 1. Overzicht van de uitvoeringsstatus wijzigingsbesluiten moties en amendementen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 9 januari 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 9 januari 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 9 januari 2012 No Onderwerp Besluit 1. Cameratoezicht bedrijventerrein Roerstreek. (nummer 090112/107) Het

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 27 augustus 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 27 augustus 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 27 augustus 2012 No Onderwerp Besluit 1. Analyse centrum Swalmen. (nummer 200812/201) Het college van B&W heeft

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 18 december 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 18 december 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 18 december 2012 No Onderwerp Besluit 1. Besluitenlijst intern Bestuursorgaan burgemeester week 51 2012. (nummer

Nadere informatie

Van 1 mei 2013 openbaar

Van 1 mei 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2013. Akkoord. BW-004454 2 Onderwerp Pilot oplaadpunten elektrisch rijden. R 1. Instemmen met het plaatsen van 4 laadpalen door Stichting E- laad.nl

Nadere informatie

Van 4 november 2014 openbaar

Van 4 november 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 28 oktober 2014. Advies Akkoord. BW-007690 2 Onderwerp Melding en openbaarmaking nevenfuncties en (financiële) belangen in ondernemingen en organisaties

Nadere informatie

BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D Zaaknr. Onderwerp Besluit Raad Cie

BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D Zaaknr. Onderwerp Besluit Raad Cie Registratienummer: 87303 Registratiedatum: 5 november 016 Domein-team: id-bo Opsteller: Caroline de Laat BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D. 9-11-016 Nr. Afd. Portef. 1. lo-hh PB 866

Nadere informatie

Van 5 maart 2013 openbaar

Van 5 maart 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 26 februari 2013. Advies BW-005406 2 Onderwerp Vaststellen controleprotocol 2012 BV Advies A. De raad voorstellen bijgevoegd controleprotocol vast te stellen;

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-12-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

besluitenlijst College B&W Grave

besluitenlijst College B&W Grave ADV/G/14/00322 Z/G/14/07903 Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van 15 juli 2014. Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van 15 juli 2014. Secretaris De besluitenlijst van de laatst gehouden

Nadere informatie

Van 11 juni 2013 openbaar

Van 11 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 3 juni 2013. Advies Akkoord. BW-005929 2 Onderwerp Kimpe Veld I Advies Kennis nemen van de ondertekende huurovereenkomst aangegaan door Stichting Gemeenschapshuis

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 16 december 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 16 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 16 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 16 SEPTEMBER 2014 besluitenlijst Aanwezig: Burgemeester Th. van Etįk. Secretaris P. Schouten. SECR int 14.2563 Betreft: Openbare B&W-besluitenlijst

Nadere informatie

C. Visser, Communicatie

C. Visser, Communicatie Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 07 2013 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 3 maart 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 3 maart 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 3 maart 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 14-02-2017, 09:00 uur 63381 Wethouder Ligtelijn Bruins Resultaten cliëntervaringsonderzoek Sociaal Domein Op waarde(n)

Nadere informatie

Van 20 november 2012 openbaar

Van 20 november 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 13 november 2012. Advies Akkoord. BW-003032 2 Onderwerp Laten adopteren van het groene middeneiland op rotondes. R Advies - Instemmen met het in bruikleen

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 juni 2017 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 juni 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 juni 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer P.

Nadere informatie

Van 9 september 2014 openbaar

Van 9 september 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 2 september 2014. Advies Akkoord. BW-007513 2 Onderwerp Afwijken van het aanbestedingsbeleid R Advies De regierol op het openbaar groen te versterken door

Nadere informatie

LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN TEYLINGEN. 29 januari Openbaar

LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN TEYLINGEN. 29 januari Openbaar LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN TEYLINGEN 29 januari 2019 Status Openbaar Aanwezig Definitief Ja ; ; Dhr. R.M. ten Boden, wethouder; Dhr. A.L. van Kempen,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (36) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 30 oktober 2018

BESLUITENLIJST (36) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 30 oktober 2018 BESLUITENLIJST (36) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 30 oktober 2018 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : J.P. Rehwinkel Wethouder : G. van Leeuwen Wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 08 MEI 2007

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 08 MEI 2007 No. 19 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J.

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O (13-11-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BW week 45.O

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 48. O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 48. O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 48. O (27-11-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BW week 47.O

Nadere informatie

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 *577634* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 568193 Trefwoord: Welzijn

Nadere informatie

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen.

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juni 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 15 DECEMBER 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 15 DECEMBER 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: No. 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER MEIJ, WETHOUDER

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 17 NOVEMBER 2015 VANAF 08.

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 17 NOVEMBER 2015 VANAF 08. No. 47 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 08.30 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER MEIJ, WETHOUDER

Nadere informatie

Vermeerzaal 1.03. Pvda en Trots: Raadsinformatiebrief 2012-145: Combinatiefunctionaris Hessels/Bongers. Oostlander/Pen

Vermeerzaal 1.03. Pvda en Trots: Raadsinformatiebrief 2012-145: Combinatiefunctionaris Hessels/Bongers. Oostlander/Pen De Raad 18-12-2012 Aanvang: 19:00 *gewijzigd / toegevoegd ten opzichte van eerder gepubliceerde versie Tijd Raadzaal 1.02 Molendijkzaal 0.01 Vermeerzaal 1.03 Het Plein 19:00 19:15 - - VERVALLEN: Vragen

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J. BOLTE, WETHOUDER

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 25 AUGUSTUS 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 25 AUGUSTUS 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 15.107570 No. 35 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 08/08/2017 week 32. 1. Domein Samenleving Subsidie Stichting Podia Harderwijk tbv Catharinakapel en Estrado 17.00455

Nadere informatie

Om de bouw van appartementen moge- Rixtel. voor de kap van 175 m2 beukenhaag, staande

Om de bouw van appartementen moge- Rixtel. voor de kap van 175 m2 beukenhaag, staande Zaaknummer: Z - 17032919 Documentnummer: INT - 1721328 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 21 NOVEMBER 2017 Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter en Meulensteen B&W 1. B&W-adviezen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 7 augustus 2018

Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 7 augustus 2018 Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 7 augustus 2018 1 500067 Vaststelling besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 27 juli 2018 2 500061 Openbare besluitenlijsten van de vergaderingen van GS van Limburg

Nadere informatie

Van 29 mei 2012 Openbaar

Van 29 mei 2012 Openbaar 1. Onderwerp Notulen B&W-vergadering d.d. 22 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004672 2. Onderwerp Jaarverslag Gilde Opleidingen en verklaring rechtmatigheid en doelmatigheid 2011 I Advies Vaststellen van het

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 9 mei 2017

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 9 mei 2017 Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 9 mei 2017 Sfeervol Meerssen Regnr Onderwerp Besluit 1 301354 Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 25 april 2017. 2 301356 Openbare besluitenlijsten van

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 10 april 2018 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 10 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 30-10-2012 Registratienummer: 2012/16197 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff (voorzitter) Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf Weth. W. van Hees Weth..C.M.

Nadere informatie

COMMISSIE Ruimte (RU)

COMMISSIE Ruimte (RU) COMMISSIE Ruimte (RU) Besluitenlijst van de openbare vergadering van woensdag 5 februari 2014 om 19.00 uur. Aanwezig: de raadsleden: de niet-raadsleden: Mede aanwezig: M. van Beers (plaatsvervangend voorzitter),

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

Burgemeester Wethouder Wethouders Wethouder Plv Gemeentesecretaris. Gemeentesecretaris

Burgemeester Wethouder Wethouders Wethouder Plv Gemeentesecretaris. Gemeentesecretaris Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders datum: 15 mei Aanvang: 9.00 uur Aanwezig: Mw. Mr. De Boer-Beerta Mw. Cuijpers Dhr. Smits Dhr. Den T euling Dhr. Bijl Afwezig: dhr. L'Ortije

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Samenvatting

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Samenvatting Zaaknummer: Z - 17031253 Documentnummer: INT - 1720005 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 25 APRIL 2017 Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland Nr.

Nadere informatie

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: 25 maart 2014 Weeknr. 13. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 18 maart 2014 Conform vastgesteld.

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: 25 maart 2014 Weeknr. 13. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 18 maart 2014 Conform vastgesteld. Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings (vanaf 11.00 uur) de wethouder, Drs. P.R.M. van de Wiel. de wethouder, Drs. W.S. Seuren de secretaris, R. Jeltema de aankomend

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 13 februari 2018, Ongewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 13 februari 2018, Ongewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 20 februari 2018 Week 8 Aanwezig: L. Wagenaar-Kroon,, G. Bekhuis,, J. Kes en N. van Ginkel 1. Besluitenlijst van de

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 3 mei 2016 Aanwezig: burgemeester Horselenberg (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede loco-gemeentesecretaris

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Z/19/222563 Bedrijfsvoering/HJIB/ Bestuurssecretariaat Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 8 januari 2019. De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W- vergadering wordt in de eerstvolgende

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 28 november 2017 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester ` Nr. 10A BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART Aanwezig: A. van den Bosch, burgemeester A.J. Verschoor, wethouder A.C. Bragt, wethouder C.A.H. Zondag, wethouder W.

Nadere informatie

Vergadering Burgemeester en Wethouders

Vergadering Burgemeester en Wethouders GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 50. O (11-12-2018) Besluitenlijst College Burgemeester en Wethouders Datum 11-12-2018 Tijd 9:00-12:30 Locatie Voorzitter Aanwezigen

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 26 mei 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer K. Kasteleijn De heer F.J.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 december 2012

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 december 2012 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 661 Interne Dienstverlening/ Secretariaat Concept openbare besluitenlijst collegevergadering 11 december 2012 Vastgesteld met de volgende aanpassing: Besluit t.a.v.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 11-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 19 december 2017 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

Het bouwen van een dakkapel op het voordakvlak op het perceel Koningin Wilhelminastraat 23 in Piershil

Het bouwen van een dakkapel op het voordakvlak op het perceel Koningin Wilhelminastraat 23 in Piershil Vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders gehouden in het gemeentehuis te Piershil Datum: 29 november 2016 Nummer: 2016 / 48-A (openbaar) Aanwezig: S. Stoop, burgemeester; P. Boogaard,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders enlijst College van Burgemeester en Wethouders Datum 03-07-2018 Tijd 9:00-13:00 3.a.1 OND: enlijst Collegevergadering (OPENBAAR) d.d. 25 juni 2018 De besluitenlijst 25 juni 2018 (openbare besluiten) vast

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit Zaaknummer: Z - 16028080 Documentnummer: INT - 17456\1 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 24 mei 2016 Aanwezige collegeleden: Burgemeester Willems, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland

Nadere informatie

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011 Openbaar Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011 Aanwezig: W. Meulman, burgemeester D.T. Prinsse, J. Janssen, R.C.J. de Vent, wethouders A. van der Wilt, loco-secretaris.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst College B&W Cuijk

Openbare besluitenlijst College B&W Cuijk 3 ADV/C/17/02828 Z/C/16/38280 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1 maart 2017 1. Regionale raadsbijeenkomst transformatieopgaven Jeugdzorg, dinsdag 14 maart 2017 van 18.30-21.30 uur te Cuijk.

Nadere informatie

Van 11 maart 2014 openbaar

Van 11 maart 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 25 februari 2014. Akkoord. BW-006926 2 Onderwerp Subsidie aanvraag voor traject financiering Gilde Praktijk Opleidingen. I Voor het jaar 2013 maximaal 18

Nadere informatie

Besluitenlijst d.d.: 20 december 2016 Weeknr. 51 O P E N B A A R

Besluitenlijst d.d.: 20 december 2016 Weeknr. 51 O P E N B A A R Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings de wethouder, S.I.S. Heijboer-Klapwijk de wethouder, A.J.F. Potters de secretaris, drs. H.C. de Visch Eybergen Besluitenlijst

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20/03/2018

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20/03/2018 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20/03/2018 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff- mr. W.A.R. Visser I.T.J.M.

Nadere informatie

Van 3 juli 2012 openbaar

Van 3 juli 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 26 juni 2012. Advies Akkoord. BW-004493 2. Onderwerp Koopovereenkomst woonzorgcomplex Laarveld R Advies 1. Instemmen met koopovereenkomst. 2. Instemmen

Nadere informatie

Van 5 februari 2013 openbaar

Van 5 februari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering van 29 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005538 2 Onderwerp Prestatieverslag inburgering 2012 I Advies 1. Kennisnemen van het bijgevoegde Prestatieverslag inburgering

Nadere informatie

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr.

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 februari 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Bijgevoegde antwoordbrief conform vaststellen, alsmede ter kennis brengen aan de raad.

Bijgevoegde antwoordbrief conform vaststellen, alsmede ter kennis brengen aan de raad. BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 13 maart 2012. AANWEZIG: Burgemeester drs. J.M.A. Eurlings. Wethouders : drs. H.M.L. Dauven, C.M.H.

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 16 JUNI 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 16 JUNI 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 15.078184 No. 25 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN R.A.J. VAN DER MEIJ, BURGEMEESTER, WETHOUDER N. DIERDORP,

Nadere informatie

Besluitenlijst d.d.: 31 oktober 2017 Weeknr. 44 O P E N B A A R

Besluitenlijst d.d.: 31 oktober 2017 Weeknr. 44 O P E N B A A R Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings de wethouder, S.I.S. Heijboer-Klapwijk de wethouder, A.J.F. Potters de secretaris, drs. H.C. de Visch Eybergen Besluitenlijst

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (4) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017

BESLUITENLIJST (4) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017 BESLUITENLIJST (4) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : A.C. Bragt Wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/16/02577 Z/C/15/25150 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1. Het Doehuis: Officiële opening vrijdag 18 november 2016 van 14.00-17.00 uur te Cuijk 2. BTV De Beijerd en t Riet: Ledenvergadering

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 12 mei 2015.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 12 mei 2015. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 12 mei 2015. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Annemiek de Goede-van Tiel (wethouder) Hans Horlings (wethouder) Piet

Nadere informatie

Van 15 januari 2013 openbaar

Van 15 januari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 8 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005467 2 Onderwerp Verkoop landbouwperceel Trumpertweg sectie E, nr. 4258, nr. 4259 gedeeltelijk. R Advies Instemmen met

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19 november Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19 november Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19 november 2013 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 24 juni 2014, week Ongewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 24 juni 2014, week Ongewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 1 juli 2014 Week 27 Aanwezig: L.M.B.C. Wagenaar-Kroon,,,, en T. van den Berg No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder

Nadere informatie

V Ter kennisname: voorstel bedrijfsbezoeken tweede helft 2017 voor de burgemeester en wethouder Van Bree.

V Ter kennisname: voorstel bedrijfsbezoeken tweede helft 2017 voor de burgemeester en wethouder Van Bree. 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 11 juli 2017 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter kennisname: voorstel bedrijfsbezoeken tweede helft 2017 voor de burgemeester

Nadere informatie

Van 9 december 2014 openbaar

Van 9 december 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 2 december 2014. Advies Akkoord. BW-007610 2 Onderwerp Internationale samenwerking Weert-Hangzhou (China) CS Advies 1. Instemmen met het document Internationale

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 9 december 2014, Ongewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 9 december 2014, Ongewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 16 december 2014 Week 51 Aanwezig: L.M.B.C. Wagenaar-Kroon, G. Bekhuis,, J. van der Hoeven, en D. Broere No. Onderwerp

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 3 maart 2015 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J. Flieringa,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 MAART 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 MAART 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 MAART 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle, wethouder; de heer Frank Deij, wethouder;

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

Verslag College B&W, gehouden op datum

Verslag College B&W, gehouden op datum Verslag College B&W, gehouden op datum 24-08-2016. 1 Opening Aanwezig: de heren Adriaansen; De Waal; Van der Beek; mevrouw Baart Afwezig: de heren Groffen en Van Agtmaal 1.1 Besluitenlijst B&W 19 juli

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015 Samenstelling: Zijn afwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle, wethouder;

Nadere informatie

Openbaar. Openbare akkoordlijst week 50; 5 december t/m 11 december 2018: geen besluiten.

Openbaar. Openbare akkoordlijst week 50; 5 december t/m 11 december 2018: geen besluiten. Openbaar Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 11 december 2018. (Week 50) Aanwezig: drs. J.T.H.M. Penninx, burgemeester, A.B. Lagerweij, H.J. Pinkster, H. van der Sleen,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave (alle stukken)

Besluitenlijst college B&W Grave (alle stukken) Vergadering: 2. ADV/G/16/01768 Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 12 juli 2016. Z/G/15/25151 Secretaris De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W-vergadering wordt in de eerstvolgende

Nadere informatie

Ad 1 en 2 Akkoord a tot en met d: Akkoord. Harmonisatie beleidsuitvoering Omnibuzz

Ad 1 en 2 Akkoord a tot en met d: Akkoord. Harmonisatie beleidsuitvoering Omnibuzz 124493-190949 Concept besluitenlijst van de B&Wvergadering van 12 maart 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 12 maart 2019 2. Het vastgestelde openbare deel van

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Behandelde voorstellen 62594 (Direct openbaar) schenking zitbank Laanstraat door SFOB De gemeenteraad informeren over de schenking van een

Nadere informatie

Ont Afrekening Jeugdverkeerstuin en parkeervoorzieningen met Naturij

Ont Afrekening Jeugdverkeerstuin en parkeervoorzieningen met Naturij Openbare besluitenlijst B&W Smallingerland - week 20-2014 Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp 8 mei 2014 Ont. 1. 1050793 Afrekening Jeugdverkeerstuin en parkeervoorzieningen met Naturij De verplaatsing van de verkeerstuin

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d. Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1

Nadere informatie