Crematorium Jonkerbos

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Crematorium Jonkerbos"

Transcriptie

1 asbestemming

2 De entree van het crematorium. 2 Crematorium Jonkerbos Crematorium Jonkerbos, geopend in 1984, is gelegen naast de gelijknamige begraafplaats net buiten het centrum van Nijmegen aan de doorgaande Weg door Jonkerbos. De naam Jonkerbos is ontleend aan een landgoed van een jonkheer uit de vijftiende eeuw. Jonkerbos is onderdeel van 'de Facultatieve Groep', waartoe ook de begraafplaats met het eerste crematorium van ons land - Westerveld in Driehuis - behoort. Zo bundelen wij ervaring en expertise en kunnen wij snel inspelen op veranderende eisen in veranderende tijden. columbaria, muren met speciale nissen waarin urnen worden bijgezet. Er is ook een uitgestrekt strooiveld. U beslist uiteraard op welke wijze de as wordt bijgezet of verstrooid. Wij zijn er om u te adviseren bij het nemen van een beslissing en uw persoonlijke wensen uit te voeren. Jonkerbos biedt vele mogelijkheden voor de asbestemming. In de natuurlijke omgeving van het crematorium vindt u verschillende

3 Asbestemming In onze toonzaal ontvangen wij u graag en in alle rust. 3 Welke bestemming wilt u geven aan de as van de overledene? Jonkerbos biedt u een groot aantal mogelijkheden. U kunt de as verstrooien, of dit laten doen. U kunt de as laten bijzetten, bijvoorbeeld in een van de columbaria (urnennissen) op ons terrein. Een crematie is een ingrijpende gebeurtenis. Het is dan ook belangrijk dat u de ruimte en de tijd hebt om uw beslissingen weloverwogen te nemen. Hebt u vragen, zijn sommige zaken u niet volledig duidelijk? Maak dan een afspraak. Wij ontvangen u in alle rust en kunnen u geheel vrijblijvend adviseren en rondleiden. De wet bepaalt dat de as na de crematie nog gedurende een maand bewaard dient te blijven in het crematorium. Pas daarna mag de as worden vrijgegeven. De aanvrager van de crematie geeft dan de asbestemming aan. Is er na deze maand nog geen definitieve beslissing genomen, dan kan de as nog vijf maanden, zonder kosten, worden geplaatst in onze algemene nis. Hier is helaas geen bezoek mogelijk.

4 Urnen een traditionele vorm, of is een modern uitgevoerde urn beter op z'n plaats? Het aanbod verschilt niet alleen qua vorm maar ook qua materiaal. Er zijn urnen van brons, keramiek, aluminium, koper, zwart marmer en glas. Wij beschikken over een, veelal unieke, ruime collectie urnen en sieraden Ook op het gebied van glas heeft Jonkerbos tal van mogelijkheden. voor ieder budget. 4 De keuze van een urn vraagt om persoonlijke aandacht. Jonkerbos beschikt over een toonkamer met diverse modellen in een groot aantal uitvoeringen en is u graag van dienst met degelijk advies. Denkt u aan Wilt u de as graag in een urn mee naar huis nemen? Ook dat is mogelijk. Jonkerbos beschikt daarvoor over een breed assortiment speciale sierurnen. Een greep uit onze wisselende collectie sierurnen, assieraden en mini-urnen.

5 Het gedenkpark Jonkerbos heeft een fraai aangelegde, uitgestrekte tuin. Hier bevinden zich het strooiveld, de columbaria en de gedenkplaatsen, zoals het Vlindermonument en de Mozaïekgedenkzuil. Columbaria Jonkerbos heeft vijf columbaria, elk met een geheel eigen stijl en sfeer. Het oudste is het overdekte Columbarium Frans van Overbeek. 5 Het kleurrijke, speciaal voor Jonkerbos ontworpen Mozaïek Columbarium heeft nissen waarin ook twee urnen bij elkaar kunnen worden geplaatst. Deze nissen worden afgesloten met zogenoemde sluitplaten. Het speciaal voor Jonkerbos ontworpen Mozaïek Columbarium.

6 Columbarium Frans van Overbeek. 6 In het gedenkpark zijn drie carrousel columbaria. De urnen in deze modern vormgegeven columbaria hebben allen dezelfde vorm, maar verschillen per carrousel van kleur: ivoorwit, steenrood of okergeel. De urnen zijn handgemaakt. U bepaalt uiteraard zelf welk columbarium het best bij de overledene of bij u past. Vervolgens wordt de urn bijgezet in de nis van uw keuze. De modern vormgegeven carrousel columbaria.

7 Verstrooien van de as Het strooiveld. U kunt de as van de overledene laten bijzetten. Maar het is uiteraard ook mogelijk om de as te verstrooien of te laten verstrooien. Verstrooien op het land De as kan worden verstrooid op het speciale strooiveld in het gedenkpark. De verstrooiing kunt u overlaten aan ons; als laatste afscheid kunnen de nabestaanden dit in aanwezigheid van één van onze medewerkers - uiteraard ook zelf doen. waaruit u een keuze kunt maken. Voorafgaand aan de verstrooiing kan natuurlijk ook een plechtigheid worden verzorgd. De as kan door één van onze medewerkers verstrooid worden. 7 Bij de verstrooiing kan een in memoriam worden uitgesproken of een groet, een gebed, een gedicht. U kunt dit uiteraard zelf doen. U kunt het ook laten doen door één van onze medewerkers. Hebt u geen passende tekst, dan kunnen wij u ook daarmee van dienst zijn. Jonkerbos beschikt over een bibliotheek met een groot aantal gedichten en andere teksten,

8 8 Verstrooien op de rivieren of op zee Kenmerkend voor onze regio zijn natuurlijk de rivieren. Wij bieden de mogelijkheid om de as uit te strooien over de Waal of de Maas. Is het gepast om de as op zee te verstrooien, dan kan Jonkerbos ook dit voor u verzorgen. Een verstrooiing op de Waal, de Maas of op zee wordt door onze medewerkers uitgevoerd. Desgewenst sturen wij bericht als de verstrooiing heeft plaatsgevonden. Maar familie en nabestaanden kunnen natuurlijk ook aanwezig zijn bij de verstrooiing. In dat geval wordt een apart schip gehuurd. Tijdens de ceremonie kan een groet worden uitgesproken, of een in memoriam, een gebed, een gedicht of een bijbeltekst. Ook een 'vaarwel-boeket' behoort tot de mogelijkheden. Verstrooien vanuit de lucht Wilt u de as vanuit de lucht en boven zee verstrooien, dan verzorgt Jonkerbos dat voor u. Maar familie en nabestaanden kunnen hier natuurlijk ook bij aanwezig zijn. Er wordt dan een privé-vlucht uitgevoerd met een hiervoor gehuurd vliegtuig. In het vliegtuig is plaats voor maximaal twee nabestaanden.

9 Andere mogelijkheden Een bijzonder assieraad in de vorm van een ring. Wilt u een kleine hoeveelheid as bij u dragen, dan zijn daar speciale sieraden voor. De sieraden zijn te verkrijgen in sterling zilver of goud. Ook zijn er kleinere urnen. Meer nabestaanden kunnen zo gebruik maken van deze tastbare vorm van nagedachtenis. Voor het uitzoeken van een sieraad of kleine urn kunt u altijd een afspraak maken. In de toonkamer van Jonkerbos hebt u de keuze uit een gevarieerd assortiment. 9 Een greep uit ons wisselend aanbod van assieraden.

10 Gedenkplaatsen De ervaring leert dat nabestaanden na de verstrooiing behoefte kunnen hebben, of krijgen, aan een tastbare herinnering aan de overledene. Door het park verspreid zijn er speciale gedenkplaatsen waar nabestaanden ter nagedachtenis een naamplaatje kunnen aanbrengen. Er zijn diverse gedenkborden en er is de speciaal voor Jonkerbos ontworpen Mozaïekgedenkzuil. Een eigentijdse zuil die ruimte biedt voor een gedenkplaatje met daarop de naam van de overledene, een foto, een (zelfgemaakte) tekening of een symbool. 10 Het unieke vlindermonument. De mozaïkgedenkzuil biedt ruimte voor een gedenkplaatje of symbool. Kunt u nog geen definitieve keuze maken, dan kan de as worden bewaard in een algemene nis. Hiervoor worden na een halfjaar na de crematie kosten in rekening gebracht. In deze algemene nis is helaas geen bezoek mogelijk. Vlindermonument Voor een kindje, overleden binnen 24 weken zwangerschap, hoeft volgens de wet nog geen aangifte te worden gedaan. Deze kindjes worden veelal gecremeerd, waarna de as in de anonimiteit verstrooid wordt.

11 Voor ouders is het dan vaak moeilijk om het verlies te verwerken. Het kan ook anders. Jonkerbos heeft een uniek Vlindermonument laten ontwerpen en een speciaal gedeelte op het terrein vrij gemaakt. Daar kan de as in bijzijn van de ouders worden verstrooid, waarna eventueel een unieke vlinder op het monument geplaatst kan worden. Zij kunnen er altijd terugkeren om hun kindje te gedenken. Het bloemenmonument waar boeketten en kransen kunnen worden gelegd. In onze tuin bevindt zich ook het Bloemenmonument, waar ter nagedachtenis boeketten en kransen kunnen worden gelegd. 11 Nabestaanden kunnen hier een naamplaatje ter nagedachtenis aanbrengen.

12 Openingstijden kantoor en terrein Jonkerbos Ons kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot uur, het terrein is op dezelfde tijden ook op zaterdag en zondag geopend. Hoe bereikt u Crematorium Jonkerbos? Met het openbaar vervoer Neemt u vanaf NS station: Nijmegen Centraal, één van de bussen naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ). Jonkerbos is circa 5 minuten lopen vanaf de bushalte voor de hoofdingang van het ziekenhuis. Met de auto Vanuit Rotterdam/Arnhem A50 / Druten - Neem A73 afslag Nijmegen - U komt Nijmegen binnen via de Neerbosscheweg - Volg borden Ziekenhuizen Volg daarna borden Crematorium - U vindt ons na het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) rechts. Vanuit s Hertogenbosch A50 - Neem A326 afslag Wijchen/Nijmegen - Volg borden Ziekenhuizen - Na brug over het Maas-Waalkanaal rechtsaf - Volg daarna borden Crematorium U vindt ons na het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) rechts. Vanuit Venlo/Boxmeer A73 - Neem afslag Nijmegen/Dukenburg - Volg borden Ziekenhuizen - Na de brug over het Maas-Waalkanaal bij het derde stoplicht linksaf - Bord Crematorium volgen U N844 vindt ons voor het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) links. Vanuit Arnhem A325 (Waalbrug) - Volg route s Hertogenbosch N326 circa 2,8 km na het verkeersplein volgt u borden Crematorium (linksaf) - U vindt ons na het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) rechts. Voor een routebeschrijving van deur tot deur kijkt u op onder: waar vindt u ons?. Weg door Jonkerbos CN Nijmegen tel: fax: info@crematoriumjonkerbos.nl - website: Crematorium Jonkerbos maakt deel uit van de Facultatieve Groep. 06/11

Crematorium Jonkerbos

Crematorium Jonkerbos asbestemming De entree van het crematorium. Crematorium Jonkerbos Crematorium Jonkerbos, geopend in 1984, is gelegen naast de gelijknamige begraafplaats net buiten het centrum van Nijmegen aan de doorgaande

Nadere informatie

Asbestemming CREMATORIUM JONKERBOS

Asbestemming CREMATORIUM JONKERBOS Asbestemming CREMATORIUM JONKERBOS Aan de rand van Nijmegen, in een groene en bosrijke omgeving, ligt Crematorium Jonkerbos. Het crematorium is bekend om de hoogwaardige dienstverlening en de vele mogelijkheden

Nadere informatie

Crematorium Jonkerbos

Crematorium Jonkerbos De entree van het crematorium. Crematorium Jonkerbos Crematorium Jonkerbos, geopend in 1984, is gelegen naast de gelijknamige begraafplaats net buiten het centrum van Nijmegen aan de doorgaande Weg door

Nadere informatie

Crematorium JONKERBOS

Crematorium JONKERBOS Crematorium JONKERBOS Crematorium Jonkerbos Aan de rand van Nijmegen, in een groene en bosrijke omgeving, ligt Crematorium Jonkerbos. Het crematorium is bekend om de hoogwaardige dienstverlening en de

Nadere informatie

Crematorium Dieren. ruimte en mogelijkheden voor. Wij zijn er om uw persoonlijke wensen uit te voeren, tijdens, maar zeker ook na de plechtigheid.

Crematorium Dieren. ruimte en mogelijkheden voor. Wij zijn er om uw persoonlijke wensen uit te voeren, tijdens, maar zeker ook na de plechtigheid. asbestemming De voorzijde van het crematorium. 2 Crematorium Dieren Crematorium Dieren werd in 1954 gebouwd en is daarmee het tweede crematorium in Nederland. Het negen hectare grote bosperceel waarop

Nadere informatie

Begraafplaats & Crematorium Moscowa

Begraafplaats & Crematorium Moscowa asbestemming De 'Oostzijde' van Moscowa. Begraafplaats & Crematorium Moscowa Ruimer, lichter en kleurrijker. En net zo monumentaal, groen en landelijk als het altijd al was. Na een ingrijpende verbouwing

Nadere informatie

asbestemming Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp

asbestemming Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp asbestemming Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp De entree van De Boskamp. 2 Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp Nabestaanden helpen om op een waardige wijze afscheid te nemen van hun dierbare. Zodat

Nadere informatie

Asbestemming CREMATORIUM DIEREN

Asbestemming CREMATORIUM DIEREN Asbestemming CREMATORIUM DIEREN Verscholen tussen bomen en weelderig groen ligt Crematorium Dieren. Het crematorium ligt middenin de Veluwe en dat is te zien: slingerende bospaadjes, uitbundig groen en

Nadere informatie

Asbestemming. Begraafplaats & Crematorium Moscowa 'de Facultatieve Groep' Begraafplaats & Crematorium MOSCOWA. Begraafplaats & Crematorium MOSCOWA

Asbestemming. Begraafplaats & Crematorium Moscowa 'de Facultatieve Groep' Begraafplaats & Crematorium MOSCOWA. Begraafplaats & Crematorium MOSCOWA Openingstijden kantoor maandag t/m vrijdag: 9.00-16.00 uur Openingstijden terrein, dagelijks november t/m februari: 8.30-17.00 uur maart t/m mei: 8.30-19.00 uur juni t/m augustus: 8.30-21.00 uur september

Nadere informatie

Asbestemming BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM MOSCOWA

Asbestemming BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM MOSCOWA Asbestemming BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM MOSCOWA Begraafplaats & Crematorium Moscowa Ten noorden van Arnhem, tegen de bossen van de Waterberg, ligt Begraafplaats & Crematorium Moscowa. Deze monumentale

Nadere informatie

Asbestemming BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM MOSCOWA

Asbestemming BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM MOSCOWA Asbestemming BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM MOSCOWA Begraafplaats & Crematorium Moscowa Ten noorden van Arnhem, tegen de bossen van de Waterberg, ligt Begraafplaats & Crematorium Moscowa. Deze monumentale

Nadere informatie

Asbestemming. Crematorium DIEREN

Asbestemming. Crematorium DIEREN Asbestemming Crematorium DIEREN Crematorium Dieren 2 Verscholen tussen bomen en weelderig groen ligt Crematorium Dieren. Het crematorium ligt middenin de Veluwe en dat is te zien: slingerende bospaadjes,

Nadere informatie

Asbestemming CREMATORIUM DIEREN

Asbestemming CREMATORIUM DIEREN Asbestemming CREMATORIUM DIEREN Verscholen tussen bomen en weelderig groen ligt Crematorium Dieren. Het crematorium ligt middenin de Veluwe en dat is te zien: slingerende bospaadjes, uitbundig groen en

Nadere informatie

Asbestemming. rouwcentrum. Rouwcentrum & Crematorium. de boskamp. Openingstijden Openingstijden kantoor maandag t/m vrijdag: 8.30-16.

Asbestemming. rouwcentrum. Rouwcentrum & Crematorium. de boskamp. Openingstijden Openingstijden kantoor maandag t/m vrijdag: 8.30-16. Openingstijden Openingstijden kantoor maandag t/m vrijdag: 8.30-16.00 uur Openingstijden columbarium maandag t/m zondag: 9.00-20.00 uur Openingstijden herinneringsruimte 9.00-19.30 uur op afspraak Rouwcentrum

Nadere informatie

Asbestemming ROUWCENTRUM & CREMATORIUM DE BOSKAMP ROUWCENTRUM & CREMATORIUM DE BOSKAMP

Asbestemming ROUWCENTRUM & CREMATORIUM DE BOSKAMP ROUWCENTRUM & CREMATORIUM DE BOSKAMP OPENINGSTIJDEN Openingstijden kantoor maandag t/m vrijdag: 8.30-16.00 uur Openingstijden columbarium maandag t/m zondag: 9.00-20.00 uur Openingstijden herinneringsruimte 9.00-19.30 uur op afspraak ROUWCENTRUM

Nadere informatie

Asbestemming BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM WESTERVELD BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM WESTERVELD

Asbestemming BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM WESTERVELD BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM WESTERVELD OPENINGSTIJDEN Het terrein van Begraafplaats & Crematorium Westerveld is op werkdagen toegankelijk van 9.00 uur tot 17.00 uur. BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM WESTERVELD ROUTEBESCHRIJVING Per auto Vanaf de

Nadere informatie

Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Begraafplaats & Crematorium Westerveld asbestemming Informatie & nazorg Wij vinden het belangrijk dat u een beslissing neemt, waar u volledig achter staat. Westerveld heeft daarom een unieke vorm van dienstverlening: de afdeling Informatie

Nadere informatie

van Crematorium Dieren.

van Crematorium Dieren. CREMATORIUM DIEREN Crematorium Dieren Aan de rand van Dieren, verscholen tussen bomen en weelderig groen, ligt Crematorium Dieren. Het crematorium ligt middenin de Veluwe en dat is te zien: slingerende

Nadere informatie

Asbestemming Beuningen

Asbestemming Beuningen Asbestemming Beuningen Asbestemming: uw persoonlijke keuze Na een crematie krijgt u als nabestaande de vraag voorgelegd wat u met de as van uw overleden dierbare wilt doen. Wij bieden hiervoor vele mogelijkheden,

Nadere informatie

De voorzijde van het crematorium. Crematorium Dieren

De voorzijde van het crematorium. Crematorium Dieren De voorzijde van het crematorium. 2 Crematorium Dieren Crematorium Dieren werd in 1954 gebouwd en is daarmee het tweede crematorium in Nederland. Het negen hectare grote bosperceel waarop het crematorium

Nadere informatie

Asbestemming. Begraafplaats & Crematorium. Westerveld. Begraafplaats & Crematorium. Westerveld

Asbestemming. Begraafplaats & Crematorium. Westerveld. Begraafplaats & Crematorium. Westerveld Openingstijden Het terrein van Begraafplaats & Crematorium Westerveld is op werkdagen toegankelijk van 9.00 uur tot 17.00 uur. Routebeschrijving Begraafplaats & Crematorium Westerveld Duin en Kruidbergerweg

Nadere informatie

Asbestemming. Begraafplaats & Crematorium. Westerveld. Begraafplaats & Crematorium. Westerveld

Asbestemming. Begraafplaats & Crematorium. Westerveld. Begraafplaats & Crematorium. Westerveld Openingstijden Het terrein van Begraafplaats & Crematorium Westerveld is op werkdagen toegankelijk van 9.00 uur tot 17.00 uur. Routebeschrijving Begraafplaats & Crematorium Westerveld Duin en Kruidbergerweg

Nadere informatie

Een prachtig park om te gedenken

Een prachtig park om te gedenken asbestemming Crematorium Dieren Een prachtig park om te gedenken In het park van het crematorium ruikt u de boslucht. De Veluwe. Vogels zingen. U ademt hier rust en ruimte. In de natuur verspreid liggen

Nadere informatie

Begraafplaats & Crematorium Moscowa

Begraafplaats & Crematorium Moscowa asbestemming Begraafplaats & Crematorium Moscowa Een vredige plaats om te gedenken Velen hebben Moscowa inmiddels ontdekt als een prachtig wandelpark. Te midden van de natuur liggen de graven. Urnmonumenten,

Nadere informatie

ROUWCENTRUM & CREMATORIUM DE BOSKAMP

ROUWCENTRUM & CREMATORIUM DE BOSKAMP ROUWCENTRUM & CREMATORIUM DE BOSKAMP Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp is gelegen naast de gelijknamige begraafplaats aan de bosrijke rand van Assen. De karakteristieke

Nadere informatie

Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Begraafplaats & Crematorium Westerveld asbestemming De karakteristieke koepel van het crematorium. Begraafplaats & Crematorium Westerveld Een prachtige begraafplaats. Unieke urnentuinen. Diverse columbaria. Monumentale architectuur. Een plek

Nadere informatie

DIENSTVERLENING MET RESPECT

DIENSTVERLENING MET RESPECT INLEIDING Bij het geven van een bestemming aan de as dacht men vroeger vaak automatisch aan verstrooiing en kwam veelal later het besef dat dit toch wel erg abrupt is. Anders dan bij een begraving mist

Nadere informatie

Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp

Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp De entree van De Boskamp. 2 Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp is gelegen naast de gelijknamige begraafplaats aan de rand van

Nadere informatie

Mijn uitvaart op Jonkerbos Wensenformulier Jonkerbos

Mijn uitvaart op Jonkerbos Wensenformulier Jonkerbos CREMATORIUM JONKERBOS Mijn uitvaart op Jonkerbos Wensenformulier Jonkerbos Crematorium Jonkerbos biedt u hierbij geheel vrijblijvend een Wensenformulier aan. Dit formulier is een hulpmiddel, waarmee u

Nadere informatie

T F

T F De klaproos symboliseert de kwetsbaarheid en het vluchtige van het leven Informatie Indien u voor 31 december van het jaar uw keuze maakt en doorgeeft aan een medewerker van het Crematorium Tilburg dan

Nadere informatie

Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede. Over de mogelijkheden van de asbestemming

Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede. Over de mogelijkheden van de asbestemming Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede Over de mogelijkheden van de asbestemming Urnenterp Zoomstede ASBESTEMMING Uiteindelijk komt dan toch die moeilijke keuze: wat wordt de bestemming

Nadere informatie

Begraafplaats & Crematorium Moscowa

Begraafplaats & Crematorium Moscowa Aan de 'Oostzijde' van Moscowa bevindt zich de entree van de ontvangstruimte voor de familie. Begraafplaats & Crematorium Moscowa Ruimer, lichter en kleurrijker. En net zo monumentaal, groen en landelijk

Nadere informatie

g eden kt eken s en w a a r dev o lle h er in n er in g en

g eden kt eken s en w a a r dev o lle h er in n er in g en Informatie voor nabestaanden over het bi jzetten en verstrooien van de as, g eden kt eken s en w a a r dev o lle h er in n er in g en 2 0 1 5 Crematorium Tilburg en omstreken De laatste rustplaats Na het

Nadere informatie

Mijn uitvaart op Jonkerbos Wensenformulier Jonkerbos

Mijn uitvaart op Jonkerbos Wensenformulier Jonkerbos CREMATORIUM JONKERBOS Mijn uitvaart op Jonkerbos Wensenformulier Jonkerbos Crematorium Jonkerbos biedt u hierbij geheel vrijblijvend een Wensenformulier aan. Dit formulier is een hulpmiddel, waarmee u

Nadere informatie

Bijzetting algemene nis

Bijzetting algemene nis Informatie voor nabestaanden over het bijzetten en verstrooien van de as, gedenktekens en waardevolle herinneringen Crematorium Tilburg en omstreken De laatste rustplaats Na het verlies van een dierbare

Nadere informatie

Cremeren, en dan? Wij geven u de aandacht die u verdient.

Cremeren, en dan? Wij geven u de aandacht die u verdient. Cremeren, en dan? Wij geven u de aandacht die u verdient. G. van Leeuwe b.v. Nijmegen 2 G. van Leeuwe b.v. Natuursteenbedrijf G. van Leeuwe b.v., sinds 1926 Wij zijn een familiebedrijf dat persoonlijke

Nadere informatie

Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede. Over de mogelijkheden van de asbestemming

Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede. Over de mogelijkheden van de asbestemming Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede Over de mogelijkheden van de asbestemming Urnenterp Zoomstede ASBESTEMMING Uiteindelijk komt dan toch die moeilijke keuze: wat gaat u doen met

Nadere informatie

Begraafplaats & Crematorium Moscowa 'de Facultatieve Groep'

Begraafplaats & Crematorium Moscowa 'de Facultatieve Groep' Openingstijden Openingstijden kantoor maandag t/m vrijdag: 8.30-16.30 uur BEGRAAFPLAATS & Crematorium MOsCOWA Waterbergseweg 18 6815 AP Arnhem T 026-445 63 47 E info@moscowa.nl www.moscowa.nl Begraafplaats

Nadere informatie

Na de crematie. Bijzetten. Algemene Nis

Na de crematie. Bijzetten. Algemene Nis Asbestemmingen Na de crematie Na de crematie zijn er vele mogelijkheden voor de bestemming van de as. U kunt de as laten verstrooien in een mooie omgeving of op zee; u kunt ook kiezen voor een urnenplaats

Nadere informatie

Crematorium Dieren. Meer dan vijftig jaar dienstverlening te midden van rust en ruimte

Crematorium Dieren. Meer dan vijftig jaar dienstverlening te midden van rust en ruimte Crematorium Dieren Meer dan vijftig jaar dienstverlening te midden van rust en ruimte 2 Leven en dood. Ze lijken onverenigbaar. En toch ziet u ze overal samen in het park van Crematorium Dieren. Urnenmonumenten,

Nadere informatie

U bewaart deze bij uw belangrijke papieren of u geeft deze af aan degene die de uitvaart te zijner tijd met ons bespreekt. Geboortedatum: te: BSN:

U bewaart deze bij uw belangrijke papieren of u geeft deze af aan degene die de uitvaart te zijner tijd met ons bespreekt. Geboortedatum: te: BSN: 1 Wilsbeschikking Bij een overlijden voelen nabestaanden zich gesteund als zij weten hoe de overledene dacht over zijn of haar afscheid en uitvaart. Om uw nabestaanden niet in onwetendheid achter te laten

Nadere informatie

Mijn uitvaart op Dieren Wensenformulier Dieren

Mijn uitvaart op Dieren Wensenformulier Dieren CREMATORIUM DIEREN Mijn uitvaart op Dieren Wensenformulier Dieren Crematorium Dieren biedt u hierbij geheel vrijblijvend een Wensenformulier aan. Dit formulier is een hulpmiddel, waarmee u uw nabestaanden

Nadere informatie

Begraven en begraafplaatsen in de gemeente Nunspeet

Begraven en begraafplaatsen in de gemeente Nunspeet Begraven en begraafplaatsen in de gemeente Nunspeet ii 1 Voorwoord Voor mensen die van nabij een sterfgeval meemaken, is de overgang van leven naar dood een ingrijpende ervaring. Het is een gebeurtenis

Nadere informatie

Mijn uitvaart... laatste wensenformulier. Vertrouwelijke gegevens voor mijn nabestaanden

Mijn uitvaart... laatste wensenformulier. Vertrouwelijke gegevens voor mijn nabestaanden Mijn uitvaart... laatste wensenformulier Vertrouwelijke gegevens voor mijn nabestaanden HILHORST uitvaartverzorging biedt u hierbij geheel vrijblijvend een Wensenformulier aan. Dit formulier is een hulpmiddel,

Nadere informatie

Begraafplaatsen in Zwijndrecht

Begraafplaatsen in Zwijndrecht Begraafplaatsen in Zwijndrecht Begraafplaatsen in Zwijndrecht Inleiding Aan het einde van een mensenleven wacht onvoorwaardelijk de dood. Bij het eind van een leven hoort ook het proces van afscheid nemen.

Nadere informatie

Na de crematie. Bijzetten. Algemene Nis

Na de crematie. Bijzetten. Algemene Nis Asbestemmingen Na de crematie Na de crematie zijn er vele mogelijkheden voor de bestemming van de as. U kunt de as laten verstrooien in een mooie omgeving of op zee; u kunt ook kiezen voor een urnenplaats

Nadere informatie

Richtlijnen Uitvaartbegeleiders

Richtlijnen Uitvaartbegeleiders Richtlijnen Uitvaartbegeleiders 2 INHOUDSOPGAVE pagina VOORWOORD 5 MOGELIJKHEDEN EN BENODIGDHEDEN 7 Crematieplechtigheid / faciliteiten 7 Vaststellen dag en tijdstip plechtigheid 7 Benodigde informatie

Nadere informatie

Westerveld. Westerveld. Het terrein van Begraafplaats & Crematorium Westerveld is op werkdagen toegankelijk van 9.00 uur tot uur.

Westerveld. Westerveld. Het terrein van Begraafplaats & Crematorium Westerveld is op werkdagen toegankelijk van 9.00 uur tot uur. Openingstijden Het terrein van Begraafplaats & Crematorium Westerveld is op werkdagen toegankelijk van 9.00 uur tot 17.00 uur. Begraafplaats & Crematorium Westerveld Duin en Kruidbergerweg 2-6 1985 HG

Nadere informatie

Asbestemmingen. Gemeentelijke begraafplaatsen Maassluis

Asbestemmingen. Gemeentelijke begraafplaatsen Maassluis Asbestemmingen Gemeentelijke begraafplaatsen Maassluis Op de Gemeentelijke Begraafplaatsen Maassluis zijn vele mogelijkheden op het gebied van asbestemmingen. U kunt as (laten) verstrooien of bijzetten

Nadere informatie

Geachte mevrouw/mijnheer,

Geachte mevrouw/mijnheer, Laatste Wensen Geachte mevrouw/mijnheer, De uitvaart is het laatste eerbetoon aan de overledene. Het komt het persoonlijke karakter van de uitvaart ten goede wanneer de gemaakte keuzen passen bij de persoon

Nadere informatie

Nagedachtenisvormen. als blijvende herinnering. Een vertrouwd houvast bij het afscheid. In samenwerking met Yarden

Nagedachtenisvormen. als blijvende herinnering. Een vertrouwd houvast bij het afscheid. In samenwerking met Yarden Nagedachtenisvormen als blijvende herinnering. In samenwerking met Yarden Een vertrouwd houvast bij het afscheid. Nagedachtenisvormen Uw overleden dierbare zal altijd in uw herinneringen blijven voortbestaan.

Nadere informatie

HOE TE HANDELEN IN GEVAL VAN MIJN OVERLIJDEN

HOE TE HANDELEN IN GEVAL VAN MIJN OVERLIJDEN Ondergetekende, HOE TE HANDELEN IN GEVAL VAN MIJN OVERLIJDEN Postcode/woonplaats : Geboortedatum : telefoon: Partner van : Naam huisarts : Bij overlijden direct waarschuwen per telefoon, telegram, expresbrief:

Nadere informatie

Mijn persoonlijke wensen

Mijn persoonlijke wensen Mijn persoonlijke wensen Groenewoudlaan 4, 6004 VE Weert 0495-543815 www.uitvaart-vangansewinkel.nl Patersveld 19, 6001 SN Weert Fax. 0495-546184 info@uitvaart-vangansewinkel.nl Persoonlijke gegevens Achternaam

Nadere informatie

Crematorium Kranenburg Zwolle

Crematorium Kranenburg Zwolle Crematorium Kranenburg Zwolle I nleiding Vandaag de dag kiezen steeds meer landgenoten voor crematie. Van het totaal aantal uitvaarten in Nederland is ± de helft een crematie. Heel veel mensen bezoeken

Nadere informatie

De laatste bestemming kiezen. Mogelijkheden voor asbestemming via Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort.

De laatste bestemming kiezen. Mogelijkheden voor asbestemming via Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort. De laatste bestemming kiezen voor asbestemming via Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort. Inhoudsopgave 2 INLEIDING Uw keuze voor de laatste bestemming... 3 Vergunningen en leges... 4 Algemene Nis...

Nadere informatie

AANVRAAG VOOR EEN ASBESTEMMING - GEDENKPLAATS HERDENKINGSPLAATJE. Begraafnummer (in te vullen door de beheerder):

AANVRAAG VOOR EEN ASBESTEMMING - GEDENKPLAATS HERDENKINGSPLAATJE. Begraafnummer (in te vullen door de beheerder): AANVRAAG VOOR EEN ASBESTEMMING - GEDENKPLAATS HERDENKINGSPLAATJE Begraafnummer (in te vullen door de beheerder): Grafnummer: Locatie begraafplaats: 0 Bergen 0 Egmond 0 Schoorl (kruis aan wat van toepassing

Nadere informatie

WENSENFORMULIER. regio Noord-Oost Groningen. Wensenformulier van: mijn nabestaanden/contactpersoon: Naam:... ... Voornamen: ... ...

WENSENFORMULIER. regio Noord-Oost Groningen. Wensenformulier van: mijn nabestaanden/contactpersoon: Naam:... ... Voornamen: ... ... Eenum Garmerwolde Garsthuizen Lellens Loppersum St. Annen Stedum Thesinge Ten Boer Ten Post Oosterwijtwerd Winsum Woltersum t Zandt Zeerijp WENSENFORMULIER Wensenformulier van: Boterbloemstraat 2 9903

Nadere informatie

Belangrijke gegevens voor mijn nabestaanden. Uitvaartwensen van

Belangrijke gegevens voor mijn nabestaanden. Uitvaartwensen van Belangrijke gegevens voor mijn nabestaanden Uitvaartwensen van Wilsbeschikking Wensen van nu, voor later. Voor de nabestaanden is het een geruststellende gedachte te weten dat, zij de uitvaart hebben kunnen

Nadere informatie

wilsbeschikking Uitvaartvereniging de Laatste Eer

wilsbeschikking Uitvaartvereniging de Laatste Eer wilsbeschikking 1 wilsbeschikking Speciale wensen en belangrijke gegevens voor nabestaanden Wat te doen bij overlijden Neem contact op met Uitvaartvereniging De Laatste Eer 071 402 86 89 Beantwoord de

Nadere informatie

Als er iemand overlijdt

Als er iemand overlijdt Als er iemand overlijdt Begraven en cremeren in de gemeente Lingewaard 1 Wat moet u regelen als een naaste overlijdt? INHOUD 1 Wat moet u regelen als een naaste overlijdt? 2 Begraafplaatsen 3 Wie is er

Nadere informatie

Goed voorbereid naar de polikliniek Reumatologie. Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Goed voorbereid naar de polikliniek Reumatologie. Canisius Wilhelmina Ziekenhuis Goed voorbereid naar de polikliniek Reumatologie Canisius Wilhelmina Ziekenhuis Inhoud Inleiding 3 Wat neemt u mee? 3 Waar meldt u zich? 3 Als u niet kunt komen 3 Uw bezoek aan de reumatoloog 3 Aanvullend

Nadere informatie

Tarieven cremeren 2017

Tarieven cremeren 2017 Tarieven cremeren Tarieven cremeren 2017 Cremeren zonder gebruik accommodatie en zonder nabestaanden Cremeren foetus jonger dan 24 weken 160,00 Cremeren kinderen jonger dan 1 jaar 315,00 Cremeren kinderen

Nadere informatie

Richtlijnen Uitvaartbegeleiders

Richtlijnen Uitvaartbegeleiders Richtlijnen Uitvaartbegeleiders 2 INHOUDSOPGAVE pagina VOORWOORD 5 MOGELIJKHEDEN EN BENODIGDHEDEN 7 Crematieplechtigheid / faciliteiten 7 Vaststellen dag en tijdstip plechtigheid 7 Benodigde informatie

Nadere informatie

Beschikbare graven en asbestemmingen. Ooster-, Wester, en RK begraafplaats

Beschikbare graven en asbestemmingen. Ooster-, Wester, en RK begraafplaats Beschikbare graven en asbestemmingen Ooster-, Wester, en RK begraafplaats Oosterbegraafplaats Inhoudsopgave Gedenkpark De Ooster en De Wester: asbestemmingen... 4 Gedenkpark De Ooster: beschikbare graven...

Nadere informatie

Begraven en asbestemming

Begraven en asbestemming Begraven en asbestemming In deze folder geven wij u algemene informatie die u helpt bij het maken van een keuze voor een laatste rustplaats op een gemeentelijke begraafplaats. De gemeente Meppel beschikt

Nadere informatie

D uinrust GEMEENTELIJKE BEGRAAFPLAATS BEVERWIJK

D uinrust GEMEENTELIJKE BEGRAAFPLAATS BEVERWIJK D uinrust GEMEENTELIJKE BEGRAAFPLAATS BEVERWIJK Inhoud 4 6 7 8 11 12 16 17 18 19 20 21 22 23 Inleiding Voorzieningen De uitvaart De keuze van het graf Cremeren Asbestemming Reserveren van grafruimte Herbegraven

Nadere informatie

Beschikbare graven en asbestemmingen. Ooster-, Wester, en RK begraafplaats

Beschikbare graven en asbestemmingen. Ooster-, Wester, en RK begraafplaats Beschikbare graven en asbestemmingen Ooster-, Wester, en RK begraafplaats Oosterbegraafplaats Inhoudsopgave Gedenkpark De Ooster en De Wester: as-bestemmingen... 4 Gedenkpark De Ooster: beschikbare graven...

Nadere informatie

Inhoud. Persoonlijke gegevens 2. Direct te informeren personen 5. Algemene wensen betreffende het afscheid 6. Specifieke wensen begrafenis 9

Inhoud. Persoonlijke gegevens 2. Direct te informeren personen 5. Algemene wensen betreffende het afscheid 6. Specifieke wensen begrafenis 9 Inhoud Persoonlijke gegevens 2 Direct te informeren personen 5 Algemene wensen betreffende het afscheid 6 Specifieke wensen begrafenis 9 Specifieke wensen crematie 10 Overige benodigde gegevens 11 Namen

Nadere informatie

Uitvaarten en rouwbezoek. Algemene informatie. Gemeentelijke begraafplaatsen Maassluis

Uitvaarten en rouwbezoek. Algemene informatie. Gemeentelijke begraafplaatsen Maassluis Uitvaarten en rouwbezoek Algemene informatie Gemeentelijke begraafplaatsen Maassluis In Maassluis zijn twee gemeentelijke begraafplaatsen waarvan één met crematorium. Bij een overlijden heeft u de keuze

Nadere informatie

Geboortedatum. Handtekening. Het versturen van rouwkaarten voor de uitvaart na de uitvaart geen rouwkaarten laat ik mijn nabestaanden bepalen

Geboortedatum. Handtekening. Het versturen van rouwkaarten voor de uitvaart na de uitvaart geen rouwkaarten laat ik mijn nabestaanden bepalen [mooi] afscheid voor een mooi en persoonlijk afscheid... zoals de dag uit de nacht treedt treedt het leven uit de dood er is liefde die niet sterft Toon Hermans mijn uitvaart In mijn uitvaart heb ik aangegeven

Nadere informatie

Het verstrooien van de as in de vrije natuur als persoonlijke wens.

Het verstrooien van de as in de vrije natuur als persoonlijke wens. Het verstrooien van de as in de vrije natuur als persoonlijke wens. De vrije natuur als bewuste keuze voor het verstrooien van as. Over de dood, rouwen en herdenken wordt tegenwoordig anders gedacht dan

Nadere informatie

Wensenformulier. Waar zijn de bescheiden te vinden? Marjanvandergiessenuitvaartzorg.nl // Kerkweg 235 2985AS Ridderkerk. Persoonlijke gegevens.

Wensenformulier. Waar zijn de bescheiden te vinden? Marjanvandergiessenuitvaartzorg.nl // Kerkweg 235 2985AS Ridderkerk. Persoonlijke gegevens. Wensenformulier Persoonlijke gegevens Postcode/woonplaats Geboortedatum Ο gehuwd met: Ο ongehuwd Ο geregistreerd partner van: Waar zijn de bescheiden te vinden? Codicil Sleutels bankkluis Filiaal bank

Nadere informatie

LAATSTE WILSBESCHIKKING SPECIALE WENSEN EN ANDERE GEGEVENS HOE TE HANDELEN IN GEVAL VAN MIJN OVERLIJDEN

LAATSTE WILSBESCHIKKING SPECIALE WENSEN EN ANDERE GEGEVENS HOE TE HANDELEN IN GEVAL VAN MIJN OVERLIJDEN LAATSTE WILSBESCHIKKING SPECIALE WENSEN EN ANDERE GEGEVENS HOE TE HANDELEN IN GEVAL VAN MIJN OVERLIJDEN PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Geboortedatum Partner van Telefoonnummer partner Huisarts Naam huisarts

Nadere informatie

Begraafplaatsen in Leidschendam-Voorburg

Begraafplaatsen in Leidschendam-Voorburg Begraafplaatsen in Leidschendam-Voorburg Begraafplaatsen in Leidschendam-Voorburg Pagina 1 Begraafplaatsen in Leidschendam-Voorburg Als iemand overlijdt, dan hebben de nabestaanden meestal de emotionele

Nadere informatie

UITVAARTVERZORGING RIDDERKERK 0180-430 300 WILSBESCHIKKING

UITVAARTVERZORGING RIDDERKERK 0180-430 300 WILSBESCHIKKING UITVAARTVERZORGING RIDDERKERK 0180-430 300 WILSBESCHIKKING Persoonlijke gegevens Naam man vrouw Voornamen Geboortedatum Geboorteplaats Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummers E-mailadres Burgerlijke

Nadere informatie

BEGRAAFPLAATS HELLEVOETSLUIS. Soorten graven en asbestemmingen op de begraafplaats Stoofweg

BEGRAAFPLAATS HELLEVOETSLUIS. Soorten graven en asbestemmingen op de begraafplaats Stoofweg BEGRAAFPLAATS HELLEVOETSLUIS Soorten graven en asbestemmingen op de begraafplaats Stoofweg Hellevoetsluis heeft drie begraafplaatsen. Alleen op de begraafplaats aan de Stoofweg worden nieuwe graven uitgegeven.

Nadere informatie

Tarieven 2019 Dienstverlening condoleanceruimten

Tarieven 2019 Dienstverlening condoleanceruimten Tarieven 2019 Dienstverlening condoleanceruimten ROUWCENTRUM & CREMATORIUM DE BOSKAMP Dranken koffie/thee/frisdrank h 2,10 jus d orange per glas h 2,10 Chocomel en Fristi h 2,10 huiswijn (rood/wit/rosé)

Nadere informatie

Mijn laatste wensen. In deze wilsbeschikking heb ik mijn wensen voor mijn uitvaart vastgelegd. Naam:. Adres:.. Postcode en plaats:... Naam:...

Mijn laatste wensen. In deze wilsbeschikking heb ik mijn wensen voor mijn uitvaart vastgelegd. Naam:. Adres:.. Postcode en plaats:... Naam:... Mijn laatste wensen In deze wilsbeschikking heb ik mijn wensen voor mijn uitvaart vastgelegd. Naam:. Voornamen:... Adres:.. Postcode en plaats:... Geboortedatum:.. Geboorteplaats: Gehuwd / geregistreerd

Nadere informatie

Begraafplaats Rustoord Mogelijkheden en tarieven 2015

Begraafplaats Rustoord Mogelijkheden en tarieven 2015 Begraafplaats Rustoord Mogelijkheden en tarieven 2015 Begraafplaats Rustoord vindt dat de laatste rustplaats een hele speciale plek moet zijn. Onze begraafplaats is dan ook een van de mooiste en meest

Nadere informatie

Wensenboekje voor mijn uitvaart. Naam:

Wensenboekje voor mijn uitvaart. Naam: Wensenboekje voor mijn uitvaart Naam: Het is niet verplicht alles in te vullen. U helpt uw nabestaanden echter door zoveel mogelijk vast te leggen. Naam!_ Voornamen_ Adres! _ Postcode_ Woonplaats_ Geboortedatum!

Nadere informatie

Wensen voor de Uitvaart

Wensen voor de Uitvaart Wensen voor de Uitvaart naar mijn hart Beschrijving van de wensen voor de uitvaart Opgesteld door de heer/mevrouw Naam:......................................................................................................

Nadere informatie

Uitvaartcodicil Bel bij een overlijden met uw uitvaartondernemer.

Uitvaartcodicil Bel bij een overlijden met uw uitvaartondernemer. Uitvaartcodicil Bel bij een overlijden met uw uitvaartondernemer. Bewaar dit codicil op een plek waar uw nabestaanden hem makkelijk vinden, laat uw nabestaanden ook weten dat u een codicil heeft en waar

Nadere informatie

Mijn uitvaartwensen. Naam:... Datum:... Plaats:... Ondertekening:...

Mijn uitvaartwensen. Naam:... Datum:... Plaats:... Ondertekening:... Mijn uitvaartwensen nder voorbehoud dat mijn wensen wettelijk, technisch en financieel gezien uitvoerbaar zijn, wens ik dat hieraan naar eer en geweten gevolg wordt gegeven. Daar waar dit niet mogelijk

Nadere informatie

Als de dood in het leven komt.. Een mooie locatie voor een waardig afscheid.

Als de dood in het leven komt.. Een mooie locatie voor een waardig afscheid. Begraafplaats Maastricht Als de dood in het leven komt.. Een mooie locatie voor een waardig afscheid. De gemeentelijke begraafplaats in Maastricht. In Maastricht kunnen overledenen begraven worden op een

Nadere informatie

Uitvaartwensen van Naam:...

Uitvaartwensen van Naam:... Uitvaartwensen van Naam:... Voornamen: Adres: Postcode: Woonplaats:. Geboren op: te: BSN: tel: Burgerlijke staat: ongehuwd gehuwd met weduwe/weduwnaar van partner van gescheiden van:. Datum huwelijk: te:.

Nadere informatie

Mijn persoonlijke wilsbeschikking

Mijn persoonlijke wilsbeschikking Mijn persoonlijke wilsbeschikking wilsbeschikking Wensen van nu, voor later. Voor de nabestaanden is het een geruststellende gedachte te weten dat zij de uitvaart hebben kunnen regelen zoals de overledene

Nadere informatie

Rebel's BEGRAFENISONDERNEMING. sinds 1815. Uitvaartcodicil

Rebel's BEGRAFENISONDERNEMING. sinds 1815. Uitvaartcodicil sinds 1815 Rebel's BEGRAFENISONDERNEMING Uitvaartcodicil SPECIALE WENSEN EN ANDERE GEGEVENS ONDERGETEKENDE: PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Postcode/woonplaats Geboortedatum Partner van Naam huisarts BIJ OVERLIJDEN

Nadere informatie

Gemeentelijke begraafplaats. Een mensenleven is niet meer dan een hartslag op de eeuwigheid

Gemeentelijke begraafplaats. Een mensenleven is niet meer dan een hartslag op de eeuwigheid Gemeentelijke begraafplaats Een mensenleven is niet meer dan een hartslag op de eeuwigheid Afscheid is de eerste stap tot het weerzien Colofon Tekst Gemeente Borne Vormgeving TerZake reclame communicatie

Nadere informatie

Tarieven uit vaar tcentrum

Tarieven uit vaar tcentrum Tarieven uit vaar tcentrum Uitvaartcentrum Zaanstad Gebruik uitvaartcentrum Verblijf overledene (max. 7 dagen), incl. familiebezoek 750 tot 10 personen (45 min.), van maandag t/m zaterdag tot 18.00 uur

Nadere informatie

Met dit boekje Mijn persoonlijke uitvaartwensen kunt u zich voorbereiden op uw eigen uitvaart of die van iemand anders als u hiervoor zorg draagt.

Met dit boekje Mijn persoonlijke uitvaartwensen kunt u zich voorbereiden op uw eigen uitvaart of die van iemand anders als u hiervoor zorg draagt. Met dit boekje Mijn persoonlijke uitvaartwensen kunt u zich voorbereiden op uw eigen uitvaart of die van iemand anders als u hiervoor zorg draagt. Wij adviseren u dit boekje met potlood in te vullen, zodat

Nadere informatie

Mijn persoonlijke wilsbeschikking

Mijn persoonlijke wilsbeschikking Mijn persoonlijke wilsbeschikking wilsbeschikking Wensen van nu, voor later. Voor de nabestaande is het een geruststellende gedachte te weten dat zij de uitvaart hebben kunnen regelen zoals de overledene

Nadere informatie

Wensen voor mijn uitvaart

Wensen voor mijn uitvaart Wensen voor mijn uitvaart In dit document leg ik mijn wensen ten aanzien van mijn uitvaart vast. Ik vraag mijn nabestaanden om rekening te houden met onderstaande wensen na mijn overlijden. www.de-essentie.nu

Nadere informatie

Begraafplaats & Crematorium Moscowa

Begraafplaats & Crematorium Moscowa Begraafplaats & Crematorium Moscowa Monumentaal park waar heel veel mogelijk is 2 Eeuwenlang was het een gebruikelijke tekst op een graf: rip. Afkorting voor een Latijnse term met de betekenis rust in

Nadere informatie

Wilsbeschikking. Partner van: Gehuwd met: Gescheiden van: Weduw(e)naar sinds van:

Wilsbeschikking. Partner van: Gehuwd met: Gescheiden van: Weduw(e)naar sinds van: Wilsbeschikking Voornamen : Woonplaats : Geboortedatum : Geboorteplaats : Nationaliteit : Aantal kinderen : Huisarts : Dr Kerkelijke gezindte c.q. levensovertuiging : Ongehuwd Partner van: Gehuwd met:

Nadere informatie

Hoe nu verder? 1. De begrafenis heeft plaats gevonden p.3 A. Er is al een gedenkteken p.4 B. Er is nog geen gedenkteken p.5

Hoe nu verder? 1. De begrafenis heeft plaats gevonden p.3 A. Er is al een gedenkteken p.4 B. Er is nog geen gedenkteken p.5 Hoe nu verder? De begrafenis of crematie is aanstaande of is geweest. Het wordt nu tijd om na te denken over het grafmonument, een urn of anderszins. Als men hier niet onlangs al eens mee te maken heeft

Nadere informatie

Begraven, cremeren en asbestemming Tarieven 2015

Begraven, cremeren en asbestemming Tarieven 2015 Begraven, cremeren en asbestemming Tarieven 2015 Gemeentelijke begraafplaatsen Rotterdam en crematorium Rotterdam Hofwijk 1 Inhoudsopgave Begraven 3 Cremeren 9 Rouwbezoek 11 Asbestemming 13 Colofon Redactie,

Nadere informatie

Wensen voor mijn uitvaart

Wensen voor mijn uitvaart Wensen voor mijn uitvaart Naam... Datum.. Sfeer uitvaart Ik wil graag dat mijn uitvaart de volgende sfeer uitstraalt: -traditioneel sober kleurrijk religieus duurzaam. Anders namelijk.... Ik wil : -Een

Nadere informatie

gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van 10 oktober 2017;

gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van 10 oktober 2017; GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Almelo Nr. 207018 1 december 2017 Verordening begraafplaatsrechten 2018 De Raad van de Gemeente Almelo; gezien het voorstel van burgemeester en wethouders

Nadere informatie