De voorzijde van het crematorium. Crematorium Dieren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De voorzijde van het crematorium. Crematorium Dieren"

Transcriptie

1

2 De voorzijde van het crematorium. 2 Crematorium Dieren Crematorium Dieren werd in 1954 gebouwd en is daarmee het tweede crematorium in Nederland. Het negen hectare grote bosperceel waarop het crematorium is gelegen, is een prachtige stemmige locatie en wordt getypeerd door de rust van de Veluwe. Het crematorium maakt deel uit van de Facultatieve Groep, waartoe ook de begraafplaats met het eerste crematorium van ons land - Westerveld in Driehuis - behoort. Wij mogen ons ervaren noemen op het gebied van crematieplechtigheden en de dienstverlening daaromheen. Zo bundelen wij ervaring en expertise en kunnen wij snel inspelen op veranderende eisen in veranderende tijden. Plechtigheden krijgen in onze tijd een steeds persoonlijker karakter. Crematorium Dieren biedt daar alle ruimte en mogelijkheden voor. Wij zijn er om uw persoonlijke wensen uit te voeren, tijdens, maar zeker ook na de plechtigheid. Het crematorium kan intieme tot zéér grote uitvaartplechtigheden verzorgen.

3 Alle ruimte voor een persoonlijke uitvaart de tijd hebt om uw beslissingen weloverwogen te nemen. Hebt u vragen, zijn sommige zaken u niet volledig duidelijk? Maak dan een afspraak. Wij ontvangen u in alle rust en kunnen u geheel vrijblijvend adviseren en rondleiden door het Eén van de familiekamers. crematorium en in onze prachtige, bosrijke omgeving. Crematorium Dieren beschikt over verschillende ruimten voor nabestaanden en belangstellenden. Er zijn twee aula s, twee condoleanceruimten en twee aparte familiekamers. Daarnaast is er een moderne keuken voor een zeer veelzijdige catering. 3 Goed om te weten Weet u dat u volledig vrij bent in de keuze van crematorium, ongeacht waar u woont of waar de overledene heeft gewoond? U kunt dus altijd gebruik maken van onze diensten en daarmee kiezen voor de ervaring en de faciliteiten die Crematorium Dieren u biedt. Een uitvaart is een ingrijpende gebeurtenis. Het is daarbij belangrijk dat u de ruimte en De ontvangstruimte voor belangstellenden.

4 De aula s van Crematorium Dieren De IJsselzaal heeft ruim 50 zitplaatsen. 4 Crematorium Dieren beschikt over twee aula s: de Veluwezaal met ongeveer 200 zitplaatsen, en de IJsselzaal met ruim 50 zitplaatsen. Beide zijn prachtig gerenoveerd en volledig aangepast aan de eisen van deze tijd. De Veluwezaal beschikt over ongeveer 200 zitplaatsen.

5 De Eikenhof biedt de mogelijkheid voor een plechtigheid in de open lucht. 5 De plechtigheid De wensen van de overledene of de nabestaanden staan voor ons centraal. In de regel duurt een plechtigheid dertig minuten. U kunt de aula natuurlijk ook langer gebruiken. Dit dient u wel van tevoren aan te geven. Hebt u vragen, dan kunt u zich uiteraard te allen tijde rechtstreeks tot ons wenden. Aan het einde van de plechtigheid kan de kist aan het oog onttrokken worden. Dat hoeft uiteraard niet, de kist kan ook blijven staan. De aanwezigen hebben dan de gelegenheid langs de kist te gaan voor een laatste afscheid. De Eikenhof Bij droog weer biedt Crematorium Dieren de mogelijkheid een crematieplechtigheid in de open lucht te houden. Hiervoor is een speciale plaats op het terrein aangelegd: de Eikenhof. Er zijn ongeveer 50 zitplaatsen. Kiest u voor een plechtigheid in de open lucht, dan zorgen wij er altijd voor dat er óók een aula voor u wordt vrijgehouden. Het weer in Nederland is immers onvoorspelbaar.

6 6 De muziek Tijdens de plechtigheid speelt muziek vaak een belangrijke rol. Crematorium Dieren biedt u alle gelegenheid om de muzikale momenten geheel naar de wensen van de overledene of nabestaanden in te vullen. Wij beschikken over een compleet ingerichte muziekstudio met een uitgebreide en veelzijdige muziekcollectie (van klassiek tot populair). U kunt zich hier uitgebreid laten informeren en/of adviseren. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u zelf cd's meeneemt en laat afspelen. Om de juiste kwaliteit te kunnen garanderen is het noodzakelijk dat wij tenminste 24 uur voor de plechtigheid over de muziek kunnen beschikken. Wilt u graag live muziek bij de plechtigheid? Ook dat is mogelijk. De Veluwezaal (grote aula) beschikt over een groot professioneel elektronisch orgel en in beide aula s staat een piano. Bovendien zijn er mogelijkheden voor bijvoorbeeld een koor, orkest of solisten. Wij kunnen hierin adviseren en bemiddelen. Crematorium Dieren legt de hele plechtigheid graag voor u vast op cd of dvd.

7 Na de plechtigheid broodjes. Wij serveren bijvoorbeeld ook alcoholische dranken en diverse koude en warme gerechten. Geef uw wensen aan! Na de plechtigheid bieden wij in onze condoleanceruimten de mogelijkheid tot condoleren. De moderne keuken voorziet in een zeer uitgebreide catering. De mogelijkheden reiken veel verder dan koffie met cake of Cremeren 7 Direct na afloop van de plechtigheid wordt de kist naar de crematieruimte gebracht. Familieleden kunnen de overledene naar deze ruimte begeleiden. Wanneer u dat wilt, vernemen wij dat graag van tevoren. De crematieruimte. Voordat de kist in de oven wordt geplaatst, worden nog enkele praktische zaken uitgevoerd, zoals het bij de kist plaatsen van een vuurvast steentje ter identificatie. Na de crematie wordt de as uit de oven verwijderd. In een aantal gevallen blijft edelmetaal achter. Dit wordt verzameld en de opbrengst ervan is bestemd voor een goed doel. Dit wordt landelijk gecoördineerd door het Dr. C.J. Vaillantfonds. De as wordt vervolgens nog tenminste één maand in het crematorium bewaard. Na die periode krijgt de as de bestemming die door de aanvrager van de crematie is aangegeven.

8 Asbestemming 8 Het rustgevende Columbarium F.A. Wolbeek, met veel groen en vijvers. ming Welke bestemming wilt u geven aan de as van de overledene? Crematorium Dieren biedt u daar een groot aantal mogelijkheden voor. U kunt de as onder andere verstrooien, of dit laten doen. U kunt de as ook laten bijzetten. In een columbarium bijvoorbeeld - een muur waarin de urnen in nissen worden bijgezet. Maar ook over assieraden kunnen wij u uitgebreid informeren. De wet bepaalt dat de overgebleven as nog een maand bewaard dient te blijven in het crematorium. Pas daarna mag de as worden vrijgegeven. De aanvrager van de crematie ontvangt een formulier waarmee hij of zij de asbestemming kan bepalen. Is een definitieve beslissing op dat moment niet mogelijk, dan kan de as gedurende één jaar worden bewaard in de zogenaamde algemene nis. Hier is helaas geen bezoek mogelijk. U kunt de as zelf verstrooien, of dit laten doen. Het is daarbij belangrijk dat u de ruimte en de tijd hebt om uw beslissingen weloverwogen te nemen. Hebt u vragen, zijn sommige zaken u niet volledig duidelijk? Maak dan een afspraak.

9 Urnentuin Crematorium Dieren heeft een prachtig park met een zeer uitgestrekte urnentuin. In dit natuurgebied met Dudokurnen en urnenkelders, is ook ruimte voor meer kunstzinnige, zelf ontworpen monumentjes. De urnentuin. Urnen U kunt een urn kopen maar ook huren. Urnen zijn geschikt voor maximaal twee asbussen en zijn er in twee uitvoeringen: beton en keramiek. Daarnaast zijn er speciale urnen die in de aarde worden bijgezet en na vijf jaar zijn vergaan. 9 Urnenkelder Een andere bestemming voor de as is een urnenkelder. Deze biedt plaats aan maximaal vier asbussen. Een urnenkelder wordt afgedekt door een standaard- of natuurstenen plaat. De kelders zijn te huur. De natuurstenen plaat kunt u huren maar ook kopen. In de urnentuin is ook ruimte voor bijzondere, meer kunstzinnige monumenten.

10 Enkele sieraden, medaillons en kleine urnen. 10 Medaillons Wilt u een kleine hoeveelheid as bij u dragen, dan zijn daar speciale sieraden en kleinere urnen voor. Zo kunnen meer nabestaanden gebruik maken van deze tastbare vorm van nagedachtenis. Speciaal voor deze wensen zijn er kleine urnen, aspotjes, ringen, armbanden en medaillons ontworpen. De sieraden zijn leverbaar in Het kinderhofje, waar speciale monumenten kunnen worden geplaatst. verschillende vormen met bijpassend collier - in goud en/of zilver. Er kan ook een inscriptie op worden aangebracht. Kinderhofje Aan nabestaanden van jonge kinderen bieden wij de gelegenheid de as te laten bijzetten in een speciaal kinderhofje. Hier staan diverse monumenten in de vorm van een paddenstoel. U kunt ook een monument naar eigen ontwerp plaatsen. Gedenkplaats Op ons verstrooiingsterrein hebben wij diverse speciale gedenkplaatsen gecreëerd. Hier kunnen nabestaanden na een verstrooiing een naamplaat laten aanbrengen ter nagedachtenis aan een dierbare.

11 As mee naar huis Kiest u ervoor as mee naar huis te nemen, dan gebeurt dat in een standaard asbus. Deze asbus kunt u in een sierurn plaatsen. Sierurnen zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Wij hebben een uitgebreide collectie in uiteenlopende prijsklassen. Vlakbij het verstrooiingsterrein kan een herdenkingsmonumentje geplaatst worden. Er zijn urnen in diverse uitvoeringen. 11

12 Openingstijden kantoor en terrein Dieren Openingstijden - Maandag t/m vrijdag: van 9.00 tot uur - Zaterdag en zon- en feestdagen van tot uur. - April t/m oktober weekend en feestdagen van tot uur 12 Hoe bereikt u Crematorium Dieren? Per openbaar vervoer Vanaf het NS-station Dieren vertrekt buslijn 43 richting Apeldoorn elk héél en elk half uur. Uitstappen halte Crematorium / Imboslaan. Tijdsduur busrit: circa 11 minuten, hierna is het crematorium nog ongeveer 500 meter lopen. Naar het NS-station Dieren vertrekt de bus vanaf bovengenoemde halte 14 minuten óver en 16 minuten vóór elk heel uur. Per auto (zie plattegrond) Vanaf A12 (Utrecht-Arnhem) richting Zutphen. Afslag Velp/Zutphen. Borden Zutphen volgen. Daarna Dieren/Crematorium aanhouden. Vanaf A1 (Apeldoorn). Afslag Apeldoorn-Zuid/ Beekbergen. Borden Dieren volgen. U rijdt dan langs het kanaal. In Dieren borden Crematorium volgen. Imboslaan 6 - Postbus AA Dieren tel.: fax.: info@crematoriumdieren.nl - website: Het Crematorium Dieren maakt deel uit van de Facultatieve Groep. 02/07

13 Ja, ik wil: Keramiek urnen. Het jaarlijks Concerto in Memoriam is voor iedereen dat u contact vrij toegankelijk. met mij opneemt over cremeren asbestemming gedenktekens assieraden een afspraak maken. Eén van de vele monumenten in onze tuin is dat van de bekende schrijver Multatuli (Eduard Douwes Dekker). Voor zover bekend was Multatuli de eerste Nederlander die werd gecremeerd. Dit gebeurde in Duitsland, omdat cremeren in ons land nog niet mogelijk was. Later werd zijn as bijgezet op Westerveld. Naam Adres Postcode Plaats Telefoon (u kunt deze kaart zonder postzegel verzenden)

14 Keramiek urnen. Crematorium Dieren Antwoordnummer VC Dieren Eén van de vele monumenten in onze tuin is dat van de bekende schrijver Multatuli (Eduard Douwes Dekker). Voor zover bekend was Multatuli de eerste Nederlander die werd gecremeerd. Dit gebeurde in Duitsland, omdat cremeren in ons land nog niet mogelijk was. Later werd zijn as bijgezet op Westerveld. Postzegel niet nodig

Crematorium Dieren. ruimte en mogelijkheden voor. Wij zijn er om uw persoonlijke wensen uit te voeren, tijdens, maar zeker ook na de plechtigheid.

Crematorium Dieren. ruimte en mogelijkheden voor. Wij zijn er om uw persoonlijke wensen uit te voeren, tijdens, maar zeker ook na de plechtigheid. asbestemming De voorzijde van het crematorium. 2 Crematorium Dieren Crematorium Dieren werd in 1954 gebouwd en is daarmee het tweede crematorium in Nederland. Het negen hectare grote bosperceel waarop

Nadere informatie

van Crematorium Dieren.

van Crematorium Dieren. CREMATORIUM DIEREN Crematorium Dieren Aan de rand van Dieren, verscholen tussen bomen en weelderig groen, ligt Crematorium Dieren. Het crematorium ligt middenin de Veluwe en dat is te zien: slingerende

Nadere informatie

Asbestemming CREMATORIUM DIEREN

Asbestemming CREMATORIUM DIEREN Asbestemming CREMATORIUM DIEREN Verscholen tussen bomen en weelderig groen ligt Crematorium Dieren. Het crematorium ligt middenin de Veluwe en dat is te zien: slingerende bospaadjes, uitbundig groen en

Nadere informatie

Crematorium Jonkerbos

Crematorium Jonkerbos De entree van het crematorium. Crematorium Jonkerbos Crematorium Jonkerbos, geopend in 1984, is gelegen naast de gelijknamige begraafplaats net buiten het centrum van Nijmegen aan de doorgaande Weg door

Nadere informatie

Asbestemming. Crematorium DIEREN

Asbestemming. Crematorium DIEREN Asbestemming Crematorium DIEREN Crematorium Dieren 2 Verscholen tussen bomen en weelderig groen ligt Crematorium Dieren. Het crematorium ligt middenin de Veluwe en dat is te zien: slingerende bospaadjes,

Nadere informatie

Asbestemming CREMATORIUM DIEREN

Asbestemming CREMATORIUM DIEREN Asbestemming CREMATORIUM DIEREN Verscholen tussen bomen en weelderig groen ligt Crematorium Dieren. Het crematorium ligt middenin de Veluwe en dat is te zien: slingerende bospaadjes, uitbundig groen en

Nadere informatie

Crematorium Dieren. Meer dan vijftig jaar dienstverlening te midden van rust en ruimte

Crematorium Dieren. Meer dan vijftig jaar dienstverlening te midden van rust en ruimte Crematorium Dieren Meer dan vijftig jaar dienstverlening te midden van rust en ruimte 2 Leven en dood. Ze lijken onverenigbaar. En toch ziet u ze overal samen in het park van Crematorium Dieren. Urnenmonumenten,

Nadere informatie

Een prachtig park om te gedenken

Een prachtig park om te gedenken asbestemming Crematorium Dieren Een prachtig park om te gedenken In het park van het crematorium ruikt u de boslucht. De Veluwe. Vogels zingen. U ademt hier rust en ruimte. In de natuur verspreid liggen

Nadere informatie

Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp

Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp De entree van De Boskamp. 2 Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp is gelegen naast de gelijknamige begraafplaats aan de rand van

Nadere informatie

Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Begraafplaats & Crematorium Westerveld asbestemming Informatie & nazorg Wij vinden het belangrijk dat u een beslissing neemt, waar u volledig achter staat. Westerveld heeft daarom een unieke vorm van dienstverlening: de afdeling Informatie

Nadere informatie

Crematorium JONKERBOS

Crematorium JONKERBOS Crematorium JONKERBOS Crematorium Jonkerbos Aan de rand van Nijmegen, in een groene en bosrijke omgeving, ligt Crematorium Jonkerbos. Het crematorium is bekend om de hoogwaardige dienstverlening en de

Nadere informatie

ROUWCENTRUM & CREMATORIUM DE BOSKAMP

ROUWCENTRUM & CREMATORIUM DE BOSKAMP ROUWCENTRUM & CREMATORIUM DE BOSKAMP Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp is gelegen naast de gelijknamige begraafplaats aan de bosrijke rand van Assen. De karakteristieke

Nadere informatie

Begraafplaats & Crematorium Moscowa

Begraafplaats & Crematorium Moscowa asbestemming De 'Oostzijde' van Moscowa. Begraafplaats & Crematorium Moscowa Ruimer, lichter en kleurrijker. En net zo monumentaal, groen en landelijk als het altijd al was. Na een ingrijpende verbouwing

Nadere informatie

Crematorium Jonkerbos

Crematorium Jonkerbos asbestemming De entree van het crematorium. 2 Crematorium Jonkerbos Crematorium Jonkerbos, geopend in 1984, is gelegen naast de gelijknamige begraafplaats net buiten het centrum van Nijmegen aan de doorgaande

Nadere informatie

asbestemming Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp

asbestemming Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp asbestemming Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp De entree van De Boskamp. 2 Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp Nabestaanden helpen om op een waardige wijze afscheid te nemen van hun dierbare. Zodat

Nadere informatie

Begraafplaats & Crematorium Moscowa

Begraafplaats & Crematorium Moscowa Aan de 'Oostzijde' van Moscowa bevindt zich de entree van de ontvangstruimte voor de familie. Begraafplaats & Crematorium Moscowa Ruimer, lichter en kleurrijker. En net zo monumentaal, groen en landelijk

Nadere informatie

Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Begraafplaats & Crematorium Westerveld asbestemming De karakteristieke koepel van het crematorium. Begraafplaats & Crematorium Westerveld Een prachtige begraafplaats. Unieke urnentuinen. Diverse columbaria. Monumentale architectuur. Een plek

Nadere informatie

Crematorium Jonkerbos

Crematorium Jonkerbos asbestemming De entree van het crematorium. Crematorium Jonkerbos Crematorium Jonkerbos, geopend in 1984, is gelegen naast de gelijknamige begraafplaats net buiten het centrum van Nijmegen aan de doorgaande

Nadere informatie

Asbestemming. Begraafplaats & Crematorium Moscowa 'de Facultatieve Groep' Begraafplaats & Crematorium MOSCOWA. Begraafplaats & Crematorium MOSCOWA

Asbestemming. Begraafplaats & Crematorium Moscowa 'de Facultatieve Groep' Begraafplaats & Crematorium MOSCOWA. Begraafplaats & Crematorium MOSCOWA Openingstijden kantoor maandag t/m vrijdag: 9.00-16.00 uur Openingstijden terrein, dagelijks november t/m februari: 8.30-17.00 uur maart t/m mei: 8.30-19.00 uur juni t/m augustus: 8.30-21.00 uur september

Nadere informatie

Asbestemming BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM MOSCOWA

Asbestemming BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM MOSCOWA Asbestemming BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM MOSCOWA Begraafplaats & Crematorium Moscowa Ten noorden van Arnhem, tegen de bossen van de Waterberg, ligt Begraafplaats & Crematorium Moscowa. Deze monumentale

Nadere informatie

Asbestemming BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM WESTERVELD BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM WESTERVELD

Asbestemming BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM WESTERVELD BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM WESTERVELD OPENINGSTIJDEN Het terrein van Begraafplaats & Crematorium Westerveld is op werkdagen toegankelijk van 9.00 uur tot 17.00 uur. BEGRAAFPLAATS & CREMATORIUM WESTERVELD ROUTEBESCHRIJVING Per auto Vanaf de

Nadere informatie

Begraafplaats & Crematorium Moscowa 'de Facultatieve Groep'

Begraafplaats & Crematorium Moscowa 'de Facultatieve Groep' Openingstijden Openingstijden kantoor maandag t/m vrijdag: 8.30-16.30 uur BEGRAAFPLAATS & Crematorium MOsCOWA Waterbergseweg 18 6815 AP Arnhem T 026-445 63 47 E info@moscowa.nl www.moscowa.nl Begraafplaats

Nadere informatie

Asbestemming. Begraafplaats & Crematorium. Westerveld. Begraafplaats & Crematorium. Westerveld

Asbestemming. Begraafplaats & Crematorium. Westerveld. Begraafplaats & Crematorium. Westerveld Openingstijden Het terrein van Begraafplaats & Crematorium Westerveld is op werkdagen toegankelijk van 9.00 uur tot 17.00 uur. Routebeschrijving Begraafplaats & Crematorium Westerveld Duin en Kruidbergerweg

Nadere informatie

Asbestemming CREMATORIUM JONKERBOS

Asbestemming CREMATORIUM JONKERBOS Asbestemming CREMATORIUM JONKERBOS Aan de rand van Nijmegen, in een groene en bosrijke omgeving, ligt Crematorium Jonkerbos. Het crematorium is bekend om de hoogwaardige dienstverlening en de vele mogelijkheden

Nadere informatie

Uitvaarten en rouwbezoek. Algemene informatie. Gemeentelijke begraafplaatsen Maassluis

Uitvaarten en rouwbezoek. Algemene informatie. Gemeentelijke begraafplaatsen Maassluis Uitvaarten en rouwbezoek Algemene informatie Gemeentelijke begraafplaatsen Maassluis In Maassluis zijn twee gemeentelijke begraafplaatsen waarvan één met crematorium. Bij een overlijden heeft u de keuze

Nadere informatie

Asbestemming. rouwcentrum. Rouwcentrum & Crematorium. de boskamp. Openingstijden Openingstijden kantoor maandag t/m vrijdag: 8.30-16.

Asbestemming. rouwcentrum. Rouwcentrum & Crematorium. de boskamp. Openingstijden Openingstijden kantoor maandag t/m vrijdag: 8.30-16. Openingstijden Openingstijden kantoor maandag t/m vrijdag: 8.30-16.00 uur Openingstijden columbarium maandag t/m zondag: 9.00-20.00 uur Openingstijden herinneringsruimte 9.00-19.30 uur op afspraak Rouwcentrum

Nadere informatie

Asbestemming ROUWCENTRUM & CREMATORIUM DE BOSKAMP ROUWCENTRUM & CREMATORIUM DE BOSKAMP

Asbestemming ROUWCENTRUM & CREMATORIUM DE BOSKAMP ROUWCENTRUM & CREMATORIUM DE BOSKAMP OPENINGSTIJDEN Openingstijden kantoor maandag t/m vrijdag: 8.30-16.00 uur Openingstijden columbarium maandag t/m zondag: 9.00-20.00 uur Openingstijden herinneringsruimte 9.00-19.30 uur op afspraak ROUWCENTRUM

Nadere informatie

Asbestemming. Begraafplaats & Crematorium. Westerveld. Begraafplaats & Crematorium. Westerveld

Asbestemming. Begraafplaats & Crematorium. Westerveld. Begraafplaats & Crematorium. Westerveld Openingstijden Het terrein van Begraafplaats & Crematorium Westerveld is op werkdagen toegankelijk van 9.00 uur tot 17.00 uur. Routebeschrijving Begraafplaats & Crematorium Westerveld Duin en Kruidbergerweg

Nadere informatie

Westerveld. Westerveld. Het terrein van Begraafplaats & Crematorium Westerveld is op werkdagen toegankelijk van 9.00 uur tot uur.

Westerveld. Westerveld. Het terrein van Begraafplaats & Crematorium Westerveld is op werkdagen toegankelijk van 9.00 uur tot uur. Openingstijden Het terrein van Begraafplaats & Crematorium Westerveld is op werkdagen toegankelijk van 9.00 uur tot 17.00 uur. Begraafplaats & Crematorium Westerveld Duin en Kruidbergerweg 2-6 1985 HG

Nadere informatie

Mijn uitvaart op Dieren Wensenformulier Dieren

Mijn uitvaart op Dieren Wensenformulier Dieren CREMATORIUM DIEREN Mijn uitvaart op Dieren Wensenformulier Dieren Crematorium Dieren biedt u hierbij geheel vrijblijvend een Wensenformulier aan. Dit formulier is een hulpmiddel, waarmee u uw nabestaanden

Nadere informatie

Asbestemming Beuningen

Asbestemming Beuningen Asbestemming Beuningen Asbestemming: uw persoonlijke keuze Na een crematie krijgt u als nabestaande de vraag voorgelegd wat u met de as van uw overleden dierbare wilt doen. Wij bieden hiervoor vele mogelijkheden,

Nadere informatie

Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Begraafplaats & Crematorium Westerveld Het crematorium op de duinheuvel bepaalt sinds 1913 het karakteristieke gezicht. Begraafplaats & Crematorium Westerveld Een prachtige begraafplaats. Unieke urnentuinen. Diverse columbaria. Monumentale

Nadere informatie

Crematorium Kranenburg Zwolle

Crematorium Kranenburg Zwolle Crematorium Kranenburg Zwolle I nleiding Vandaag de dag kiezen steeds meer landgenoten voor crematie. Van het totaal aantal uitvaarten in Nederland is ± de helft een crematie. Heel veel mensen bezoeken

Nadere informatie

gemeente Apeldoorn Marktplein 1 Postbus 9033 7300 ES Apeldoorn telefoon (055) 580 10 10 fax (055) 580 11 60 www.apeldoorn.nl

gemeente Apeldoorn Marktplein 1 Postbus 9033 7300 ES Apeldoorn telefoon (055) 580 10 10 fax (055) 580 11 60 www.apeldoorn.nl Begraven en cremeren In deze brochure vindt u informatie over begraven en cremeren in Apeldoorn Milieu, Mobiliteit en Openbare Ruimte gemeente Apeldoorn Marktplein 1 Postbus 9033 7300 ES Apeldoorn telefoon

Nadere informatie

Begraven, cremeren en asbestemming Tarieven 2015

Begraven, cremeren en asbestemming Tarieven 2015 Begraven, cremeren en asbestemming Tarieven 2015 Gemeentelijke begraafplaatsen Rotterdam en crematorium Rotterdam Hofwijk 1 Inhoudsopgave Begraven 3 Cremeren 9 Rouwbezoek 11 Asbestemming 13 Colofon Redactie,

Nadere informatie

Begraven, cremeren en asbestemming. Tarieven 2011 Gemeentelijke begraafplaatsen Rotterdam en crematorium Rotterdam Hofwijk

Begraven, cremeren en asbestemming. Tarieven 2011 Gemeentelijke begraafplaatsen Rotterdam en crematorium Rotterdam Hofwijk Begraven, cremeren en asbestemming Tarieven 2011 Gemeentelijke begraafplaatsen Rotterdam en crematorium Rotterdam Hofwijk 1 Inhoudsopgave Begraven 3 Cremeren 9 Asbestemming 13 Colofon Redactie, vormgeving

Nadere informatie

Begraafplaats & Crematorium Moscowa

Begraafplaats & Crematorium Moscowa Begraafplaats & Crematorium Moscowa Monumentaal park waar heel veel mogelijk is 2 Eeuwenlang was het een gebruikelijke tekst op een graf: rip. Afkorting voor een Latijnse term met de betekenis rust in

Nadere informatie

T F

T F De klaproos symboliseert de kwetsbaarheid en het vluchtige van het leven Informatie Indien u voor 31 december van het jaar uw keuze maakt en doorgeeft aan een medewerker van het Crematorium Tilburg dan

Nadere informatie

Begraven, cremeren en asbestemming Tarieven 2014

Begraven, cremeren en asbestemming Tarieven 2014 Begraven, cremeren en asbestemming Tarieven 2014 Gemeentelijke begraafplaatsen Rotterdam en crematorium Rotterdam Hofwijk 1 Inhoudsopgave Begraven 3 Cremeren 9 Asbestemming 13 2 Colofon Redactie, vormgeving

Nadere informatie

Cremeren in Rotterdam

Cremeren in Rotterdam Cremeren in Rotterdam Cremeren in Rotterdam - 1 2 - Cremeren in Rotterdam Het overlijden van een dierbare is helaas iets waar wij allemaal vroeg of laat mee te maken krijgen. Verdriet overheerst op zo

Nadere informatie

Crematorium en uitvaartcentrum Ölandhorst Lelystad

Crematorium en uitvaartcentrum Ölandhorst Lelystad Crematorium en uitvaartcentrum Ölandhorst Lelystad Tarieven 2015 (prijswijzigingen voorbehouden) Crematietarieven Crematie met gebruik van accommodatie, 120 minuten 1547,00 Crematie met gebruik van accommodatie,

Nadere informatie

DIENSTVERLENING MET RESPECT

DIENSTVERLENING MET RESPECT INLEIDING Bij het geven van een bestemming aan de as dacht men vroeger vaak automatisch aan verstrooiing en kwam veelal later het besef dat dit toch wel erg abrupt is. Anders dan bij een begraving mist

Nadere informatie

Richtlijnen Uitvaartbegeleiders

Richtlijnen Uitvaartbegeleiders Richtlijnen Uitvaartbegeleiders INHOUDSOPGAVE pagina VOORWOORD 5 MOGELIJKHEDEN EN BENODIGDHEDEN 7 Crematieplechtigheid / faciliteiten 7 Vaststellen dag en tijdstip plechtigheid 7 Benodigde informatie

Nadere informatie

Afscheid & Herinneren AULA AURORA AULA ATRIUM ANDANTE CAFÉ GRAND CAFÉ ODE

Afscheid & Herinneren AULA AURORA AULA ATRIUM ANDANTE CAFÉ GRAND CAFÉ ODE Afscheid & Herinneren AULA AURORA AULA ATRIUM ANDANTE CAFÉ GRAND CAFÉ ODE 1 Afscheid & Herinneren Een sfeervolle plek om afscheid te nemen, te rouwen en te herinneren, dat wil Crematorium Tilburg voor

Nadere informatie

BEGRAAFPLAATS HELLEVOETSLUIS. Soorten graven en asbestemmingen op de begraafplaats Stoofweg

BEGRAAFPLAATS HELLEVOETSLUIS. Soorten graven en asbestemmingen op de begraafplaats Stoofweg BEGRAAFPLAATS HELLEVOETSLUIS Soorten graven en asbestemmingen op de begraafplaats Stoofweg Hellevoetsluis heeft drie begraafplaatsen. Alleen op de begraafplaats aan de Stoofweg worden nieuwe graven uitgegeven.

Nadere informatie

Tarieven Begraven 2016

Tarieven Begraven 2016 Tarieven Begraven 2016 Onderstaande tarieven zijn geldend voor al onze begraafplaatsen Begraven overledene van 12 jaar en ouder 931 * Begraven kind van 1 tot 12 jaar 465 * Begraven kind tot 1 jaar 234

Nadere informatie

Tarieven Begraven 2018

Tarieven Begraven 2018 Tarieven Begraven 2018 Onderstaande tarieven zijn geldend voor al onze begraafplaatsen Begraven overledene van 12 jaar en ouder 953 * Begraven kind van 1 tot 12 jaar 477 * Begraven kind tot 1 jaar 239

Nadere informatie

begraafplaats eikenhof

begraafplaats eikenhof gemeentehuis: Maerten van Heemskerckplein 1 postadres: Postbus 1 1960 AA Heemskerk telefoon: 14 0251 e-mail: post@heemskerk.nl website: www.heemskerk.nl begraafplaats eikenhof Een uitvaart is eenmalig

Nadere informatie

Als er iemand overlijdt

Als er iemand overlijdt Als er iemand overlijdt Begraven en cremeren in de gemeente Lingewaard 1 Wat moet u regelen als een naaste overlijdt? INHOUD 1 Wat moet u regelen als een naaste overlijdt? 2 Begraafplaatsen 3 Wie is er

Nadere informatie

Mijn uitvaartwensen. Naam:... Datum:... Plaats:... Ondertekening:...

Mijn uitvaartwensen. Naam:... Datum:... Plaats:... Ondertekening:... Mijn uitvaartwensen nder voorbehoud dat mijn wensen wettelijk, technisch en financieel gezien uitvoerbaar zijn, wens ik dat hieraan naar eer en geweten gevolg wordt gegeven. Daar waar dit niet mogelijk

Nadere informatie

Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede. Over de mogelijkheden van de asbestemming

Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede. Over de mogelijkheden van de asbestemming Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede Over de mogelijkheden van de asbestemming Urnenterp Zoomstede ASBESTEMMING Uiteindelijk komt dan toch die moeilijke keuze: wat wordt de bestemming

Nadere informatie

g eden kt eken s en w a a r dev o lle h er in n er in g en

g eden kt eken s en w a a r dev o lle h er in n er in g en Informatie voor nabestaanden over het bi jzetten en verstrooien van de as, g eden kt eken s en w a a r dev o lle h er in n er in g en 2 0 1 5 Crematorium Tilburg en omstreken De laatste rustplaats Na het

Nadere informatie

Begraafplaats Oud-Kralingen

Begraafplaats Oud-Kralingen Begraafplaats Oud-Kralingen Vanaf het einde van de 20e eeuw zien we een herwaardering van lang bestaande waarden, een nieuwe bezinning ook op het thema van de dood en de beleving daarvan door de nabestaanden.

Nadere informatie

Geboortedatum. Handtekening. Het versturen van rouwkaarten voor de uitvaart na de uitvaart geen rouwkaarten laat ik mijn nabestaanden bepalen

Geboortedatum. Handtekening. Het versturen van rouwkaarten voor de uitvaart na de uitvaart geen rouwkaarten laat ik mijn nabestaanden bepalen [mooi] afscheid voor een mooi en persoonlijk afscheid... zoals de dag uit de nacht treedt treedt het leven uit de dood er is liefde die niet sterft Toon Hermans mijn uitvaart In mijn uitvaart heb ik aangegeven

Nadere informatie

Asbestemmingen. Gemeentelijke begraafplaatsen Maassluis

Asbestemmingen. Gemeentelijke begraafplaatsen Maassluis Asbestemmingen Gemeentelijke begraafplaatsen Maassluis Op de Gemeentelijke Begraafplaatsen Maassluis zijn vele mogelijkheden op het gebied van asbestemmingen. U kunt as (laten) verstrooien of bijzetten

Nadere informatie

Na de crematie. Bijzetten. Algemene Nis

Na de crematie. Bijzetten. Algemene Nis Asbestemmingen Na de crematie Na de crematie zijn er vele mogelijkheden voor de bestemming van de as. U kunt de as laten verstrooien in een mooie omgeving of op zee; u kunt ook kiezen voor een urnenplaats

Nadere informatie

Naam:... Datum:... Plaats:... Ondertekening:... Naam:... Adres:... Postcode en woonplaats:...

Naam:... Datum:... Plaats:... Ondertekening:... Naam:... Adres:... Postcode en woonplaats:... Mijn Uitvaartwensen pagina 2 van 10. Persoonlijke wensen U staat er niet iedere dag bij stil, maar u heeft vast wel eens nagedacht over hoe uw eigen uitvaart eruit zou moeten komen te zien. Het bespreken

Nadere informatie

Mijn uitvaart op Jonkerbos Wensenformulier Jonkerbos

Mijn uitvaart op Jonkerbos Wensenformulier Jonkerbos CREMATORIUM JONKERBOS Mijn uitvaart op Jonkerbos Wensenformulier Jonkerbos Crematorium Jonkerbos biedt u hierbij geheel vrijblijvend een Wensenformulier aan. Dit formulier is een hulpmiddel, waarmee u

Nadere informatie

Scenarium. http://www.verzekerjeeigenuitvaart.nl. Achternaam. Voornamen Geboortedatum Telefoon. Straat. Huisnr. Postcode Plaats.

Scenarium. http://www.verzekerjeeigenuitvaart.nl. Achternaam. Voornamen Geboortedatum Telefoon. Straat. Huisnr. Postcode Plaats. Scenarium van: Scenarium http://www.verzekerjeeigenuitvaart.nl Achternaam Voornamen Geboortedatum Telefoon Straat Postcode Plaats Huisnr. Vrouw Man Datum Plaats 1 Na mijn overlijden wil ik worden begraven

Nadere informatie

Laatste wensenformulier

Laatste wensenformulier Laatste wensenformulier Met dit formulier legt u eenvoudig uw uitvaartwensen vast. Sociale Uitvaartzorg Nederland kan u ondersteunen bij het invullen van dit formulier, maar ook als het om de uitvoer van

Nadere informatie

Wensen voor de Uitvaart

Wensen voor de Uitvaart Wensen voor de Uitvaart naar mijn hart Beschrijving van de wensen voor de uitvaart Opgesteld door de heer/mevrouw Naam:......................................................................................................

Nadere informatie

Wensen voor de Uitvaart

Wensen voor de Uitvaart Wensen voor de Uitvaart naar mijn hart Beschrijving van de wensen voor de uitvaart Het wensenformulier kunt u invullen en bewaren. Heeft u liever dat wij uw wensen voor u bewaren? Dan kunt u het ingevulde

Nadere informatie

Tarieven cremeren 2016

Tarieven cremeren 2016 Tarieven cremeren 2016 Crematie inclusief gebruik van de accommodatie * Volwassene (ouder dan 12 jaar) 1.013,00 * Kinderen 1-12 jaar (inclusief invoerplateau) 605,00 * Kinderen jonger dan 1 jaar (inclusief

Nadere informatie

Uitvaartverzorging H. Jobse Zorg voor elkaar

Uitvaartverzorging H. Jobse Zorg voor elkaar Zorg voor elkaar Omdat ieder mens een eigen verhaal heeft. Omdat ieder mens uniek is. Omdat ieder mens, onze zorg verdient. Uitvaartverzorging H. Jobse is al ruim 25 jaar een begrip op Walcheren als het

Nadere informatie

Vertrouwelijke gegevens voor mijn nabestaanden.

Vertrouwelijke gegevens voor mijn nabestaanden. Uitvaartzorg de Vlieger Wilgenstraat 12 4307 DA Oosterland T. 0111 402000 F. 0111 401552 E. info@uitvaartdevlieger.nl W. www.uitvaartdevlieger.nl Vertrouwelijke gegevens voor mijn nabestaanden. Geachte

Nadere informatie

Mijn uitvaart... laatste wensenformulier. Vertrouwelijke gegevens voor mijn nabestaanden

Mijn uitvaart... laatste wensenformulier. Vertrouwelijke gegevens voor mijn nabestaanden Mijn uitvaart... laatste wensenformulier Vertrouwelijke gegevens voor mijn nabestaanden HILHORST uitvaartverzorging biedt u hierbij geheel vrijblijvend een Wensenformulier aan. Dit formulier is een hulpmiddel,

Nadere informatie

Wensenformulier. Een Bijzonder Afscheid

Wensenformulier. Een Bijzonder Afscheid Wensenformulier In het wensenformulier heb ik aangegeven hoe mijn uitvaart moet worden uitgevoerd. Ik vraag mijn nabestaanden om mijn wensen te respecteren en deze zo goed mogelijk uit te voeren. Opdrachtgever

Nadere informatie

Rhijnhof. Rhijnhof. Begraven en cremeren op Rhijnhof. Laan te Rhijnhof 4 2332 HZ Leiden Tel. (071) 532 06 09 Fax (071) 532 04 48

Rhijnhof. Rhijnhof. Begraven en cremeren op Rhijnhof. Laan te Rhijnhof 4 2332 HZ Leiden Tel. (071) 532 06 09 Fax (071) 532 04 48 Rhijnhof centrum voor begraven en cremeren Begraven en cremeren op Rhijnhof Rhijnhof centrum voor begraven en cremeren Laan te Rhijnhof 4 2332 HZ Leiden Tel. (071) 532 06 09 Fax (071) 532 04 48 B egraven

Nadere informatie

Algemene begraafplaatsen Gemeente Stein

Algemene begraafplaatsen Gemeente Stein Algemene begraafplaatsen Gemeente Stein Niemand staat graag stil bij de dood Toch krijgt iedereen ermee te maken. Bijvoorbeeld wanneer u een dierbare verliest of als u uw eigen uitvaart wilt regelen. Uitvaarten

Nadere informatie

Het verstrooien van de as in de vrije natuur als persoonlijke wens.

Het verstrooien van de as in de vrije natuur als persoonlijke wens. Het verstrooien van de as in de vrije natuur als persoonlijke wens. De vrije natuur als bewuste keuze voor het verstrooien van as. Over de dood, rouwen en herdenken wordt tegenwoordig anders gedacht dan

Nadere informatie

Tarieventabel behorende bij de "Verordening lijkbezorgingsrechten Middelburg 2013".

Tarieventabel behorende bij de Verordening lijkbezorgingsrechten Middelburg 2013. Tarieventabel behorende bij de "Verordening lijkbezorgingsrechten Middelburg 2013". HOOFDSTUK 1 1.1 Voor het verlenen van het uitsluitend recht tot het doen begraven en begraven houden, alsmede daarin/daarop

Nadere informatie

Tarieven Begraven 2019

Tarieven Begraven 2019 Tarieven Begraven 2019 Onderstaande tarieven zijn geldend voor al onze begraafplaatsen Begraven overledene van 12 jaar en ouder 975 * Begraven kind van 1 tot 12 jaar 487 * Begraven kind tot 1 jaar 245

Nadere informatie

Begraafplaats & Crematorium Moscowa

Begraafplaats & Crematorium Moscowa asbestemming Begraafplaats & Crematorium Moscowa Een vredige plaats om te gedenken Velen hebben Moscowa inmiddels ontdekt als een prachtig wandelpark. Te midden van de natuur liggen de graven. Urnmonumenten,

Nadere informatie

Begraafplaatsen in Zwijndrecht

Begraafplaatsen in Zwijndrecht Begraafplaatsen in Zwijndrecht Begraafplaatsen in Zwijndrecht Inleiding Aan het einde van een mensenleven wacht onvoorwaardelijk de dood. Bij het eind van een leven hoort ook het proces van afscheid nemen.

Nadere informatie

Persoonlijke wensen rondom de uitvaart van:

Persoonlijke wensen rondom de uitvaart van: Persoonlijke wensen rondom de uitvaart van: Persoonlijke gegevens: Naam: Voornamen: Adres: Telefoonnummer: Postcode en woonplaats: Emailadres: Geboortedatum/ -plaats: Gehuwd/samenwonend met: Geloofsovertuiging:

Nadere informatie

Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede. Begraven of cremeren?

Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede. Begraven of cremeren? Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede Begraven of cremeren? Inleiding Als er iemand is overleden valt er, tussen alle emoties door, veel te regelen. Vaak weten we niet hoe, op zo

Nadere informatie

Registratieformulier. Handtekening

Registratieformulier. Handtekening Registratieformulier Familienaam Voornamen Straat en huis nr. Postcode en woonplaats Telefoonnummer Geboortedatum en plaats Echtgenoot/wed./partner Contactpersoon familie Telefoonnr. contactpersoon Plaats

Nadere informatie

Tarieventabel behorende bij de Verordening lijkbezorgingsrechten Middelburg 2017

Tarieventabel behorende bij de Verordening lijkbezorgingsrechten Middelburg 2017 Tarieventabel behorende bij de Verordening lijkbezorgingsrechten Middelburg 2017 Hoofdstuk 1. 1.1 Voor het verlenen van het uitsluitend recht tot het doen begraven en begraven houden, alsmede daarin/daarop

Nadere informatie

NADERE REGELS VOOR DE GEMEENTELIJKE BEGRAAFPLAATSEN

NADERE REGELS VOOR DE GEMEENTELIJKE BEGRAAFPLAATSEN NADERE REGELS VOOR DE GEMEENTELIJKE BEGRAAFPLAATSEN Burgemeester en wethouders van Hilversum; gelet op het bepaalde in artikel 3 eerste lid, 11 tweede en derde lid, 12, 14 en 19 vierde lid van de Beheersverordening

Nadere informatie

Rouwcentrum Zuidema. Wensenformulier ten behoeve van de uitvaart van ...

Rouwcentrum Zuidema. Wensenformulier ten behoeve van de uitvaart van ... Rouwcentrum Zuidema Wensenformulier ten behoeve van de uitvaart van... Dit formulier is een uitgave van Rouwcentrum Zuidema en is bedoeld om nabestaanden inzage te geven in uw wensen betreffende uw uitvaart.

Nadere informatie

Mijn laatste wens. Verleyen Van Baelen

Mijn laatste wens. Verleyen Van Baelen Mijn laatste wens Dit document is een handig hulpmiddel om uw persoonlijke wensen vast te leggen. U bepaalt zelf aan de hand hiervan hoe uw afscheid zal verlopen en dit helpt uw naasten bij de beslissingen

Nadere informatie

P u u r e n P e r s o o n l i j k

P u u r e n P e r s o o n l i j k P u u r e n P e r s o o n l i j k Persoonlijke wensen rondom de uitvaart van: Persoonlijke gegevens: Naam: Voornamen: Adres: Telefoonnummer: Postcode en woonplaats: Emailadres: Geboortedatum/ -plaats:

Nadere informatie

Bij melding van overlijden 24 uur bereikbaar. persoonlijke uitvaartverzorging en grafonderhoud Tel

Bij melding van overlijden 24 uur bereikbaar. persoonlijke uitvaartverzorging en grafonderhoud Tel Bij melding van overlijden 24 uur bereikbaar. persoonlijke uitvaartverzorging en grafonderhoud Tel. 06 5478 3435 Met welke kosten moet u rekening houden bij een uitvaart. We krijgen regelmatig de vraag

Nadere informatie

Tarieven Begraven 2017

Tarieven Begraven 2017 Tarieven Begraven 2017 Onderstaande tarieven zijn geldend voor al onze begraafplaatsen Begraven overledene van 12 jaar en ouder 937 * Begraven kind van 1 tot 12 jaar 469 * Begraven kind tot 1 jaar 235

Nadere informatie

Tarieven cremeren 2015

Tarieven cremeren 2015 Tarieven cremeren 2015 Crematie inclusief gebruik van de accomodatie * Volwassene (ouder dan 12 jaar) 965,00 * Kinderen 1-12 jaar 605,00 * Kinderen jonger dan 1 jaar 450,00 * Foetus jonger dan 24 weken

Nadere informatie

begraafplaats Rhijnhof

begraafplaats Rhijnhof begraafplaats Rhijnhof 1 inleiding Begraven of cremeren zijn geen onderwerpen die dagelijks ter sprake komen. Toch raakt iedereen, vroeg of laat, betrokken bij een begrafenis of crematie, of bij de voorbereidingen

Nadere informatie

Inzicht in de mogelijkheden die de gemeente Oud-Beijerland biedt op de algemene begraafplaats. BEGRAVEN

Inzicht in de mogelijkheden die de gemeente Oud-Beijerland biedt op de algemene begraafplaats. BEGRAVEN Inzicht in de mogelijkheden die de gemeente Oud-Beijerland biedt op de algemene begraafplaats. BEGRAVEN Inleiding Begraven, het is geen alledaags onderwerp. Toch kunt u er geheel onverwachts mee te maken

Nadere informatie

Tarieven 2019 Dienstverlening condoleanceruimten

Tarieven 2019 Dienstverlening condoleanceruimten Tarieven 2019 Dienstverlening condoleanceruimten ROUWCENTRUM & CREMATORIUM DE BOSKAMP Dranken koffie/thee/frisdrank h 2,10 jus d orange per glas h 2,10 Chocomel en Fristi h 2,10 huiswijn (rood/wit/rosé)

Nadere informatie

Uitvaartwensenformulier

Uitvaartwensenformulier Uitvaartwensen. Zoals u het wilt. Uitvaartwensenformulier Uitvaartwensen zoals u het wilt. Vastgelegd en duidelijk, uitgevoerd met hart en ziel. Herinneringshuis De Einder is een inspiratie van Dokman

Nadere informatie

Persoonlijke wilsbeschikking

Persoonlijke wilsbeschikking José Hummelink uitvaartzorg Persoonlijke wilsbeschikking Met behulp van ons persoonlijk wensenformulier kunt u kenbaar maken hoe uw afscheid eruit moet komen te zien. Nabestaanden zijn hierdoor volledig

Nadere informatie

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding WENSENFORMULIER Het wensenformulier heeft verschillende functies. Voor uzelf en voor uw naasten. Het geeft een overzicht van keuzemogelijkheden. Daarmee biedt het formulier een leidraad voor het vormgeven

Nadere informatie

Graf uitzoeken in vak J of K, voor drie overledenen n.v.t , ,00

Graf uitzoeken in vak J of K, voor drie overledenen n.v.t , ,00 Tarieven 2017 GRAFRECHT (kosten voor aanschaf van een graf) per jaar c.q. eenmalige kosten 5 jaar 10 jaar 20 jaar Particuliere graven Graf uitzoeken op het oude gedeelte, voor één of twee overledenen Deze

Nadere informatie

Codicil Mijn laatste wens

Codicil Mijn laatste wens Adiós con Amor Uitvaart organisatie & begeleiding Jet van der Heijden NIE ES X6207607E www.adiosconamor.com 03730 Jávea (Alicante) Tel.(+34) 661100390 info@adiosconamor.com Codicil Mijn laatste wens Steeds

Nadere informatie

begraafplaats eikenhof

begraafplaats eikenhof gemeentehuis: Maerten van Heemskerckplein 1 postadres: Postbus 1 1960 AA Heemskerk telefoon: 14 0251 e-mail: post@heemskerk.nl website: www.heemskerk.nl begraafplaats eikenhof Een uitvaart is eenmalig

Nadere informatie

Mijn uitvaart op Jonkerbos Wensenformulier Jonkerbos

Mijn uitvaart op Jonkerbos Wensenformulier Jonkerbos CREMATORIUM JONKERBOS Mijn uitvaart op Jonkerbos Wensenformulier Jonkerbos Crematorium Jonkerbos biedt u hierbij geheel vrijblijvend een Wensenformulier aan. Dit formulier is een hulpmiddel, waarmee u

Nadere informatie

Mijn persoonlijke wensen

Mijn persoonlijke wensen Mijn persoonlijke wensen Groenewoudlaan 4, 6004 VE Weert 0495-543815 www.uitvaart-vangansewinkel.nl Patersveld 19, 6001 SN Weert Fax. 0495-546184 info@uitvaart-vangansewinkel.nl Persoonlijke gegevens Achternaam

Nadere informatie

Persoonlijke Wilsbeschikking

Persoonlijke Wilsbeschikking Persoonlijke Wilsbeschikking Uitvaartvereniging Wijhe Eert Uw Doden Ondergetekende, familienaam voornamen ongehuwd gehuwd met partner van weduwe/weduwnaar van gescheiden van postcode en woonplaats adres

Nadere informatie

M I J N U I T V A A R T W E N S E N Veenstraat NC Molenschot t

M I J N U I T V A A R T W E N S E N Veenstraat NC Molenschot t MIJN UITVAARTWENSEN Mijn uitvaartwensen Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt het document Mijn uitvaartwensen. Met dit praktische hulpmiddel kunt u, wanneer u dat wilt, uw persoonlijke uitvaartwensen

Nadere informatie

Besluit van de gemeenteraad

Besluit van de gemeenteraad Besluit van de gemeenteraad tarieventabel behorende bij de verordening lijkbezorgingsrechten 2004 hoofdstuk 1 eigen graven 1. De rechten voor het verlenen van het uitsluitend recht tot begraven c.q. het

Nadere informatie

Mijn uitvaartwensen. Geachte mevrouw/mijnheer,

Mijn uitvaartwensen. Geachte mevrouw/mijnheer, Mijn uitvaartwensen Geachte mevrouw/mijnheer, Voor u ligt het document Wilsbeschikking. Een praktisch hulpmiddel om op uw eigen manier, wanneer u daar aan toe bent, uw persoonlijke uitvaartwensen vast

Nadere informatie