Louis Braillestraat te Nijverdal LOUIS BRAILLESTRAAT TE NIJVERDAL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Louis Braillestraat te Nijverdal LOUIS BRAILLESTRAAT TE NIJVERDAL"

Transcriptie

1 Louis Braillestraat te Nijverdal LOUIS BRAILLESTRAAT TE NIJVERDAL

2 Louis Braillestraat Nijverdal Op strategisch zeer goede locatie nabij doorgaande weg Almelo/Zwolle, op bedrijventerrein 't Lochter, wordt deze moderne bedrijfshal te huur aangeboden. V.V.O. ca.190 m2 en vrije hoogte ca. 6 meter. Aanbrengen van diverse voorzieningen o.a. toilet, verdiepingsvloer, e.d. zijn bespreekbaar. De hal is voorzien van een overheaddeur (4,1m hoog) en een afzonderlijke loopdeur. Zeer veel lichtinval door de aanwezige lichtstraat van 10 x 2,5 meter. Deze bedrijfsunit is uitstekend bereikbaar en beschikt over 3 eigen parkeerplaatsen. Tevens is een combinatie van meerder hallen bespreekbaar. Bijzonderheden bedrijfsruimte: * vloer oppervlak circa 190 m2; * Vrije hoogte begane grond: circa 6,00 meter; * Monolith afgewerkte betonvloer; * Overheaddeur aan de voorzijde: 4,10 meter x 3,50 meter; * Extra loopdeur naast de overheaddeur * Voorzien van lichtstraat van 10 x 2,5m * Voorzien van meterkast * Rioleringaansluiting aanwezig. Algemene informatie: * Perceelsoppervlakte: circa 285 m²; * 3 parkeerplaatsen aan de voorzijde van het pand; * gehele terrein is voorzien van bestrating; Huurprijs: 880,-- per maand Vraagprijs: ,-- k.k. Aanvaarding: in overleg

3

4

5

6

7

8 HUIDIGE INDELING

9 MOGELIJKE INDELING

10

11 GEMEENTE HELLENDOORN Algemeen De gemeente Hellendoorn ligt midden in Overijssel op de grens van Twente met Salland. De gemeente Hellendoorn heeft ongeveer inwoners en bestaat uit de kernen Nijverdal, Hellendoorn, Haarle, Daarle, Daarlerveen en enkele buurtschappen. Waardevolle natuurgebieden zoals het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, het Reggedal met de rivier de Regge, de veengebieden met schaapskooi en heide en het kleinschalige, charmante agrarische landschap met z n karakteristieke boerderijen zijn beeldbepalend. Onze gemeente staat bekend als toeristische en recreatieve gemeente. Hellendoorn actief ontdekken met een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn, een kanotocht over de Regge of een survival tocht door het bos: het is hier allemaal mogelijk. Bezig zijn is de beste manier om heel Hellendoorn te leren kennen! Voorop in deze gemeente staat de gemeenschapszin. Hellendoorn heeft een grote sociale onderlinge betrokkenheid. Vrijwilligerswerk staat op een hoog niveau en er is een rijk verenigingsleven. De gemeente stelt zich ten doel dat het fraai wonen en goed werken is in Hellendoorn in een mooie omgeving met veel recreatiemogelijkheden. De gemeente Hellendoorn heeft een oppervlakte van ca hectare, waarvan ha landbouwgrond, ha hei en woeste grond, ha bos en ha bebouwd. De kernen in de gemeente Hellendoorn De dorpen Nijverdal en Hellendoorn liggen aan de voet van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Nijverdal is de grootste kern. Het dorp ontstaat in 1836 met de komst van de textielindustrie. De naam is een samentrekking van Nijverheid in het Reggedal. Het was een Engelsman, Thomas Ainsworth, die de aanleiding gaf voor het ontstaan. Met tomeloze energie bouwde hij de eerste machinaal gedreven katoenweverij van Nederland aan de Regge. Wat een bedrijvigheid ontstond er op die voorheen eenzame plek. De bevolking groeide van ongeveer 100 in 1836, circa 7000 in 1936 tot bijna vandaag de dag. Nog altijd is Koninklijke Ten Cate markant aanwezig. De eerste schriftelijke melding over Hellendoorn dateert van Het dorp Hellendoorn werd toen nog Hellender genoemd. Het verleden is nog tastbaar in het dorp Hellendoorn. Een wandeling door de schilderachtige straatjes is een wandeling door de tijd. Musea zijn gehuisvest in karakteristieke, historische gebouwen. Midden in het dorp staat d Oale Griezen, de dorpskerk van Hellendoorn. De huidige kerk dateert deels uit Vroeger was de kerk grijs gestuct. Bij herstelwerkzaamheden ontdekte men de bijzondere bakstenen onder de stuclaag. Men besloot deze niet langer aan het oog te onttrekken. De bijnaam, de oude grijze, bleef wel bestaan. Hellendoorn telt circa inwoners. Haarle (ca inwoners), Daarle (ca inwoners) en de buurtschappen zijn, evenals Hellendoorn, agrarische plattelandsdorpen. Daarlerveen (ca inwoners) is een kanaaldorp, ontstaan tijdens de turfontginning.

12 Natuur en recreatie In onze gemeente bevindt zich een groot aantal recreatieve voorzieningen. Naast het Avonturenpark Hellendoorn is het in 2000 ingestelde Nationale Park de Sallandse Heuvelrug de belangrijkste trekpleister voor toeristen en recreanten. Vanaf een aantal recreatieve steunpunten met parkeergelegenheid, zoals de Nijverdalseberg, de Noetselerberg en de Sprengenberg, zijn (gemarkeerde) fietsroutes waaronder de langste ATB-route van Nederland uitgezet, die langs prachtige vergezichten over uitgestrekte heidevelden leiden. De bewoners hebben deze natuur verrijkt met hun gastvrijheid, zodat een bezoek aan deze streek een dubbel genoegen wordt. Naast de bosrijke omgeving en de prachtige natuur, is er ontspanning op cultureel, avontuurlijk, historisch en sportief gebied. Klepperdagen, Avonturenpark, Oudheidkamer of sportieve bezigheden, alles is mogelijk. Bovendien zijn er talrijke horecagelegenheden. Informatie over de activiteiten, wandel- en fietsroutes en de alternatieve vervoersmogelijkheden in het park is verkrijgbaar bij het Natuur activiteitencentrum de Sallandse Heuvelrug op de Nijverdalseberg. (tel: (0548) ) en de VVV Hellendoorn-Nijverdal, Willem Alexanderstraat 7 c Nijverdal (tel. (0548) ). Hoog voorzieningenniveau Onder invloed van het toerisme en de industrie heeft het voorzieningenniveau in Nijverdal en Hellendoorn een zeer hoog peil bereikt. Gezellig aangelegde winkelerven, grote supermarkten en vele vormen van speciaalzaken bieden een hoog niveau van "shopping" en moderne winkelgelegenheden. De voorzieningen op het gebied van de algemene dienstverlening zijn van een gelijkwaardig peil. Datzelfde geldt voor de gezondheidszorg, bejaardenzorg, cultuur, sport en recreatie. Wonen Wonen in Hellendoorn en Nijverdal betekent vooral: wonen in ruim opgezette wijken met een kwalitatief goede woonomgeving. Dit komt het meest tot uitdrukking in de nieuwe uitbreidingswijk "De Kruidenwijk". Deze wijk met een voorzieningscentrum is ruim van opzet, kindvriendelijk en gelegen in een natuurlijke omgeving met bossen en natuurgebieden op loopafstand. In de wijk zijn vele voorzieningen aanwezig, o.a.: een drogisterij, een gezondheidscentrum en een supermarkt. Werkgelegenheid De boterham in Hellendoorn en Nijverdal wordt grotendeels verdiend in de industrie, het toerisme en de agrarische sector. Daarnaast is er sprake van een sterke, ondernemende middenstand. Het zwaartepunt van de bedrijvigheid ligt in Nijverdal, waar zo n van de in totaal ongeveer inwoners van de gemeente wonen. Wie een bedrijf wil vestigen in Nijverdal krijgt onmiddellijk alle ruimte. Bijvoorbeeld op het industrieterrein t Lochter, met een zeer goede bereikbaarheid door een directe aansluiting op de rijksweg 35. En met de A1 binnen handbereik.

13 Onderwijs De gemeente Hellendoorn heeft een gevarieerd onderwijsaanbod: 14 Chr. Basisscholen 5 R.K. basisscholen 4 Openbare basisscholen 1 school voor speciaal onderwijs 1 kindertehuis (speciaal onderwijs) Bovendien zijn er opleidingen in het voortgezet onderwijs (praktijkonderwijs MBO/HAVO/Atheneum). Voor vervolgopleidingen, reikend van middelbaar beroepsonderwijs tot en met de universiteit, kunt u terecht in de nabije omgeving (Raalte, Zwolle, Almelo, Hengelo en Enschede). Afstand tot steden in de regio: ca. 32 km van Zwolle, ca. 15 km van Almelo, ca. 27 km van Hengelo, ca. 42 km van Enschede, ca. 30 km van Deventer, ca. 18 km van Ommen en ca. 8 km van Rijssen. Voor verdere informatie over de gemeente Hellendoorn is een informatiegids voor de gemeente Hellendoorn op het Raadhuis te verkrijgen, tel.:

14 UW EIGEN WONING VERKOPEN? Wij hebben als NVM-lid een uitgebreide dienstverlening. Zo kunt u, indien u overweegt uw huis te verkopen, ons bellen voor een vrijblijvende kostenloze taxatie. Bij de verkoop van uw woning maken wij gebruik van het succesvolle geautomatiseerde NVM-uitwisselingssysteem. Hierdoor wordt in korte tijd zonder extra kosten grote bekendheid gegeven aan de verkoop van uw onroerende zaak. Zoekers in uw prijsklasse en zij die bij andere NVM-makelaars staan ingeschreven, worden automatisch in kennis gesteld van de verkoop van uw woning. Door deze bekendheid zal niet alleen de verkoopsnelheid toenemen, wij kunnen hierdoor ook een hogere opbrengst realiseren. Bij verkoop plaatsen wij een fotopresentatie in onze gebruiksvriendelijke videozuil. Hierdoor kunnen aspirant-kopers, middels deze zuil, zelfs in het weekend, het interieur en exterieur van de woning goed bekijken. Uiteraard komt de woning met een aantal foto s op onze verzorgde website en natuurlijk ook op de grootste en meest gebruiksvriendelijke woningsite van Nederland funda.nl. Tevens verzorgen wij de fotopresentatie voor de etalage, advertenties in dag- en weekbladen en plaatsing van onze mooie tuinborden. Indien uw interesse is gewekt, kunt u ons bellen voor een gesprek of een vrijblijvende taxatie. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Zo n taxatie geeft u een goede indruk wat uw woning waard is, daarnaast kunt u door onze Erkend hypotheekadviseur uw financiële mogelijkheden uit laten rekenen. Op deze wijze bent u goed geïnformeerd over uw financiële situatie en (on)mogelijkheden. KORTOM WIJ ZIJN U GRAAG VAN DIENST!!

15

16 Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met: Bezoekadres: Grotestraat BA Nijverdal Tel: Fax: info@rensen.nl internet:

Verkoopinformatie De Joncheerelaan 60 Nijverdal. Koopsom 329.000 K.K. Aanvaarding in overleg

Verkoopinformatie De Joncheerelaan 60 Nijverdal. Koopsom 329.000 K.K. Aanvaarding in overleg Verkoopinformatie De Joncheerelaan 6 Nijverdal Koopsom 329. K.K. Aanvaarding in overleg Vrijstaande karakeristieke woning met grote garage/berging/hobbyruimte. Gelegen aan de mooiste laan van Nijverdal

Nadere informatie

TE HUUR: H. Limbeekstraat 4A, Nijverdal

TE HUUR: H. Limbeekstraat 4A, Nijverdal TE HUUR: H. Limbeekstraat 4A, Nijverdal Kantoor- / praktijkruimte met een bruto vloeroppervlak van circa 50 m² gelegen op een rustige locatie in woonwijk nabij het centrum van Nijverdal. Indeling: 2 Kantoren,

Nadere informatie

TE HUUR: ATL Hasselbachweg 24, Haarle

TE HUUR: ATL Hasselbachweg 24, Haarle TE HUUR: ATL Hasselbachweg 24, Haarle Op zoek naar kleine of grote bedrijfsruimte? Naar een kleine of grotere kantoorruimte? Of misschien een combinatie hiervan? Graag een flexibele huurperiode of bij

Nadere informatie

Marconistraat 10. Nijverdal

Marconistraat 10. Nijverdal Marconistraat 10 Nijverdal TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE TE NIJVERDAL Adres Algemeen Marconistraat 10, 7442 DD te Nijverdal Het betreft een bedrijfshal in een bedrijfsverzamelgebouw van 9 stuks. De onderhavige

Nadere informatie

Indeling: (netto vloeroppervlak)

Indeling: (netto vloeroppervlak) TE HUUR: Grotestraat 72 A I, Nijverdal Kantoorruimte op de eerste verdieping met een b.v.o. van circa 40 m2; desgewenst uit te breiden met archiefruimte/opslag op de eerste verdieping met een b.v.o. van

Nadere informatie

TE HUUR. Hancateweg-West 2, Hellendoorn. In de buurtschap Hancate, Hellendoorn is tijdelijk* te huur:

TE HUUR. Hancateweg-West 2, Hellendoorn. In de buurtschap Hancate, Hellendoorn is tijdelijk* te huur: TE HUUR Hancateweg-West 2, Hellendoorn In de buurtschap Hancate, Hellendoorn is tijdelijk* te huur: OPSLAGRUIMTE met inpandig kantoor, kantine en sanitair, inclusief buitenopslag. Ook in units te huur.

Nadere informatie

TE KOOP: Hellendoorn, Venemansbrink 7

TE KOOP: Hellendoorn, Venemansbrink 7 TE KOOP: Hellendoorn, Venemansbrink 7 BOUWKAVEL VAN 510 M², Gelegen op uitstekende locatie in het kleinschalige bouwplan Venemansbrink, in hartje Centrum van Hellendoorn. Een unieke kans om op een prachtige

Nadere informatie

TE HUUR. NIJVERDAL, Storkstraat 9

TE HUUR. NIJVERDAL, Storkstraat 9 TE HUUR NIJVERDAL, Storkstraat 9 Op goed bereikbare locatie gelegen, multifunctionele representatieve kantoorruimte zeer energiezuinig en op loopafstand van het Centrum en station, met een totaal bruto

Nadere informatie

Langeloop 10F Schagen

Langeloop 10F Schagen Langeloop 10F Schagen Vraagprijs: 135.000,= k.k. excl. BTW TE KOOP: Zeer royale bedrijfsunit Geschikt voor meerdere doeleinden Verdiepingsvloer mogelijk Vloeroppervlak (BVO): ca. 180 m² Bouwjaar: 1994

Nadere informatie

De Fok 23 ged. Schagen

De Fok 23 ged. Schagen De Fok 23 ged. Schagen Huurprijs: 2.000,= p./mnd TE HUUR: Helft van representatieve bedr. ruimte Mooie locatie op ind. terrein Lagedijk Goede bereikbaarheid en voldoende parkeerruimte Geschikt voor verschillende

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding. Tolplas 207, 219, 220 en 221 te Hoge Hexel

Vrijblijvende aanbieding. Tolplas 207, 219, 220 en 221 te Hoge Hexel Vrijblijvende aanbieding Tolplas 207, 219, 220 en 221 te Hoge Hexel Vrijblijvende aanbieding recreatiewoningen Adres: Recreatiepark de Tolplas, chalets 207, 219, 220 en 221 aan de Hexelseweg 80 te (7645

Nadere informatie

TE KOOP: Nijverdal, Akkerwinde 4

TE KOOP: Nijverdal, Akkerwinde 4 TE KOOP: Nijverdal, Akkerwinde 4 Leuke 2/1-kap woning met woonkeuken, 5 slaapkamers en garage. Gelegen in een kindvriendelijke omgeving in de Kruidenwijk, nabij de Heemtuin. Indeling: Begane grond: Entree/hal

Nadere informatie

Bernseweg 20L Ammerzoden

Bernseweg 20L Ammerzoden Bernseweg 20L Ammerzoden Bernseweg 20L Ammerzoden 1 De Makelaars van Altena 0900 222 111 0 Kerngegevens: Metrage: Bedrijfsruimte begane grond: ca. 120 m 2 v.v.o. 1 Bedrijfsruimte verdieping: ca. 60 m 2

Nadere informatie

Dorpsportret Beuningen Dorpsplan Beuningen 2025 gemeente Losser

Dorpsportret Beuningen Dorpsplan Beuningen 2025 gemeente Losser Dorpsplan Beuningen 2025 gemeente Losser Beuningen 23 september 2013 1 Introductie Onder de titel Dorpsplan Beuningen 2025 geven we een overzicht van de gewenste activiteiten voor de komende 10 jaar. Dit

Nadere informatie

Jan van Galenstraat 72 Schiedam

Jan van Galenstraat 72 Schiedam TE HUUR Jan van Galenstraat 72 Schiedam Vraagprijs 3.750,00 per maand Stripes Makelaardij & Consultancy Ringersstraat 23 3125 BP SCHIEDAM Tel: 010-7420977 Fax: 010-7420976 E-mail: info@stripes-makelaardij.nl

Nadere informatie

DOOR REGIONAAL NETWERK!

DOOR REGIONAAL NETWERK! OUDE TWENTSEWEG 8 HELLENDOORN 600.000 k.k. STERK DOOR REGIONAAL NETWERK! WELKOM Wij als team van Plaggemars Makelaars staan garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Aangezien het kopen en verkopen

Nadere informatie

Vrijstaande jaren dertig woning Hoog-Keppel

Vrijstaande jaren dertig woning Hoog-Keppel Vrijstaande jaren dertig woning Hoog-Keppel LANDELIJK WONEN MET WITTE RENTMEESTERS Vrijstaande jaren dertig woning met garage en tuinhuis Landelijk wonen in een prachtig dorp Burgemeester Vrijlandweg

Nadere informatie

VERHUURINFORMATIE BEDRIJFPAND MANDENMAKERSTRAAT 84 GADERING TE HOOGVLIET

VERHUURINFORMATIE BEDRIJFPAND MANDENMAKERSTRAAT 84 GADERING TE HOOGVLIET VERHUURINFORMATIE BEDRIJFPAND MANDENMAKERSTRAAT 84 GADERING TE HOOGVLIET t GoeieHuys vastgoed B.V. Krammer 8 (Geuzenstaete) 3232 HE BRIELLE tel. 0181 409 000 fax 0181 409 009 www.goeiehuys.nl brielle@goeiehuys.nl

Nadere informatie

Zuid Achterweg BG Ooltgensplaat TE KOOP K.K.

Zuid Achterweg BG Ooltgensplaat TE KOOP K.K. Zuid Achterweg 3 3257 BG Ooltgensplaat TE KOOP 119.500 K.K. Zuid Achterweg 3 3257 BG Ooltgensplaat Inleiding Vlakbij de haven en het oude raadhuis gelegen, nostalgisch en mooi gerenoveerde HOEKWONING 2

Nadere informatie

TE KOOP. Bisschopsweg 5, Haarle

TE KOOP. Bisschopsweg 5, Haarle TE KOOP Bisschopsweg 5, Haarle Uitstekend onderhouden, knusse rietgedekte woonboerderij met gastenverblijf en grote schuur waarin: dubbele garage/caravanstalling, hobbyruimte, 3 paardenboxen en ruime bergzolder.

Nadere informatie

VERHUURDOCUMENTATIE. NUNSPEET Laan 47. Huurprijs 695,- per maand (excl. nutsvoorzieningen)

VERHUURDOCUMENTATIE. NUNSPEET Laan 47. Huurprijs 695,- per maand (excl. nutsvoorzieningen) VERHUURDOCUMENTATIE NUNSPEET Laan 47 Huurprijs 695,- per maand (excl. nutsvoorzieningen) Korte omschrijving TE HUUR: Zeer karakteristieke kantoorruimte op de begane grond. De kantoorruimte is gelegen op

Nadere informatie

Nunspeet, Kerkendriest 2

Nunspeet, Kerkendriest 2 V E R H U U R D O C U M E N T A T I E Nunspeet, Kerkendriest 2 F.A. Molijnlaan 28, Nunspeet Postbus 8, 8070 AA Nunspeet Telefoon: 0341 252 363 Fax: 0341 260 008 E-mail: info@vandeloosdrecht.nl Internet:

Nadere informatie

Adres: Vlaardingenstraat 10, 1324 LC Almere Huurprijs ,00 per jaar

Adres: Vlaardingenstraat 10, 1324 LC Almere Huurprijs ,00 per jaar Adres: Vlaardingenstraat 10, 1324 LC Almere Huurprijs 60.000,00 per jaar Omschrijving TE HUUR: BEDRIJFSPAND MET BUITENTERREIN OP ZICHTLOCATIE DIRECT AAN DE STEDENDREEF! Adres: Vlaardingenstraat 10, Almere-Stad.

Nadere informatie

Kluut TC Sommelsdijk TE KOOP K.K.

Kluut TC Sommelsdijk TE KOOP K.K. Kluut 4 3245 TC Sommelsdijk TE KOOP 179.000 K.K. Kluut 4 3245 TC Sommelsdijk Inleiding In geliefde woonomgeving gelegen, zeer goed onderhouden EENGEZINSWONING met berging en geheel vrije tuin. Het totale

Nadere informatie

Liessel, Hazelaar 33. Perceelsoppervlakte. : ,= kosten koper

Liessel, Hazelaar 33. Perceelsoppervlakte. : ,= kosten koper Liessel, Hazelaar 33 Ruime tussenwoning met berging, onderhoudsvriendelijke tuin en mooie terrasoverkapping. Deze woning ligt in een rustige kindvriendelijke woonwijk op korte afstand van de dorpskern

Nadere informatie

Watertoren 53. 3247 CL Dirksland TE KOOP 729.000 K.K.

Watertoren 53. 3247 CL Dirksland TE KOOP 729.000 K.K. Watertoren 53 3247 CL Dirksland TE KOOP 729.000 K.K. Watertoren 53 3247 CL Dirksland Inleiding Aan de rand van kleinschalig bedrijvenpark gelegen, goed geisoleerde BEDRIJFSHAL met VRIJSTAANDE WONING, diverse

Nadere informatie

HENGELO Spreeuwenstraat 28

HENGELO Spreeuwenstraat 28 HENGELO Spreeuwenstraat 28 Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 1952 Soort: eengezinswoning Kamers: 5 Inhoud: 360 m³ Woonoppervlakte: 115 m² Perceeloppervlakte: 293 m² Externe bergruimte: 3 m² Verwarming:

Nadere informatie

TE KOOP. Nog 1 te koop!!

TE KOOP. Nog 1 te koop!! TE KOOP Plaats: Bergeijk Adres: Bucht Vraagprijs: 230.000,= k.k. Nog 1 te koop!! Op een bosrijke locatie in de gemeente Bergeijk liggen deze riante bouwkavels. De kavels zijn gelegen in plan Bucht aan

Nadere informatie

Hammerweg 62 7731 AJ Ommen

Hammerweg 62 7731 AJ Ommen Hammerweg 62 7731 AJ Ommen Dit rustig gelegen landhuis bevindt zich aan de rand van de toeristische plaats Ommen, de groenste Hanzestad van Nederland, nabij de Internationale school Eerde. Op een unieke

Nadere informatie

Zuiddijk 61 a LV Oude-Tonge TE KOOP K.K.

Zuiddijk 61 a LV Oude-Tonge TE KOOP K.K. Zuiddijk 61 a62 3255 LV Oude-Tonge TE KOOP 99.500 K.K. Zuiddijk 61 a62 3255 LV Oude-Tonge Inleiding VRIJSTAANDE RECREATIEWONING met grote, rondom de woning gelegen tuin met 2 eigen parkeerplaatsen, gelegen

Nadere informatie

TE KOOP HELMKAMP HS DINXPERLO. ten Hag groep heeft vestigingen in: Enschede Almelo Apeldoorn Deventer Doetinchem Hengelo (O) Zutphen Zwolle

TE KOOP HELMKAMP HS DINXPERLO. ten Hag groep heeft vestigingen in: Enschede Almelo Apeldoorn Deventer Doetinchem Hengelo (O) Zutphen Zwolle ten Hag groep heeft vestigingen in: Enschede Almelo Apeldoorn Deventer Doetinchem Hengelo (O) Zutphen Zwolle TE KOOP kantoor Doetinchem makelaars / adviseurs o.g. mevr. K.G.M. Beumer J. Franken B.A. Groot

Nadere informatie

Grevelingenmeer BW Herkingen TE KOOP K.K.

Grevelingenmeer BW Herkingen TE KOOP K.K. Grevelingenmeer 5 3249 BW Herkingen TE KOOP 137.500 K.K. Grevelingenmeer 5 3249 BW Herkingen Inleiding Aan de rand van rustig bungalowpark en direct aan de dijk van het Grevelingenmeer gelegen, GOED ONDERHOUDEN

Nadere informatie

David Ricardostraat 13-19 te Hengelo Ov. Op het bedrijventerrein Westermaat-Express. Bedrijfsunit bestemd voor huur of verkoop.

David Ricardostraat 13-19 te Hengelo Ov. Op het bedrijventerrein Westermaat-Express. Bedrijfsunit bestemd voor huur of verkoop. David Ricardostraat 13-19 te Hengelo Ov Op het bedrijventerrein Westermaat-Express. Bedrijfsunit bestemd voor huur of verkoop. Omgevingskaart David Ricardostraat 13-19 te Hengelo Op het bedrijventerrein

Nadere informatie

De Koppeling Houten. Zichtlocatie te midden van de Houtense voorzieningen. Kantoorvestiging in de gemeente Houten

De Koppeling Houten. Zichtlocatie te midden van de Houtense voorzieningen. Kantoorvestiging in de gemeente Houten De Koppeling Houten Zichtlocatie te midden van de Houtense voorzieningen Kantoorvestiging in de gemeente Houten Kwaliteiten de Koppeling Centrale ligging in Houten Zichtlocatie langs belangrijkste weg

Nadere informatie

Nikkelstraat 51. Nikkelstraat 51 Lelystad. Huurprijs: 3.335,- per maand, exclusief BTW

Nikkelstraat 51. Nikkelstraat 51 Lelystad. Huurprijs: 3.335,- per maand, exclusief BTW Huurprijs: 3.335,- per maand, exclusief BTW Kantoor 8200 AB Algemene Informatie TE HUUR Bedrijfsruimte Adres: te. Bedrijfsruimte met kantoorruimte gelegen op bedrijventerrein Oostervaart in. Deze vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP WONEN IN DEZE WOONBOERDERIJ IN HET BUITENGEBIED VAN DE GEMEENTE LEUDAL BETEKENT RUSTIG WONEN IN EEN NATUURLIJKE OMGEVING EN TOCH IN

TE KOOP WONEN IN DEZE WOONBOERDERIJ IN HET BUITENGEBIED VAN DE GEMEENTE LEUDAL BETEKENT RUSTIG WONEN IN EEN NATUURLIJKE OMGEVING EN TOCH IN TE KOOP WONEN IN DEZE WOONBOERDERIJ IN HET BUITENGEBIED VAN DE GEMEENTE LEUDAL BETEKENT RUSTIG WONEN IN EEN NATUURLIJKE OMGEVING EN TOCH IN DE NABIJHEID VAN ALLE VOORZIENINGEN IN DE KERN HEYTHUYSEN. DIT

Nadere informatie

T E K O O P. Lambertinck WR Den Ham (Ov.)

T E K O O P. Lambertinck WR Den Ham (Ov.) T E K O O P Lambertinck 1 7683 WR Den Ham (Ov.) VRAAGPRIJS 270.000 k.k. Linderflier 4, 7681 ZL Vroomshoop Tel. 0546-673950 www.vvmmakelaardij.nl Op een mooie ruime locatie aan de rand van Den Ham en in

Nadere informatie

Noord Spuidijk LB Dirksland TE KOOP K.K.

Noord Spuidijk LB Dirksland TE KOOP K.K. Noord Spuidijk 30 3247 LB Dirksland TE KOOP 84.000 K.K. Noord Spuidijk 30 3247 LB Dirksland Inleiding Aan rustige dijk aan de rand van het dorp gelegen TUSSENWONING met zonnige tuin op het zuiden. 2 Ligging

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 Kroepinsweg 2 Holten

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00  Kroepinsweg 2 Holten Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Kroepinsweg 2 Holten Wonen in het prachtige buitengebied van Holten in de nabijheid van de Sallandse

Nadere informatie

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 Droomhuistilburg.nl TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 LICHT EN COMFORTABEL APPARTEMENT IN TILBURG-WEST. INSTAPKLAAR MET SCHITTEREND UITZICHT OP BREDE GROENSTROOK. EEN ABSOLUTE BUITENKANS! DEZE LICHTE EN ZONNIGE

Nadere informatie

snel dan voorzien. In de komende jaren zal, afhankelijk van de (woning)marktontwikkeling/

snel dan voorzien. In de komende jaren zal, afhankelijk van de (woning)marktontwikkeling/ 2 Wonen De gemeente telt zo n 36.000 inwoners, waarvan het overgrote deel in de twee kernen Hellendoorn en Nijverdal woont. De woningvoorraad telde in 2013 zo n 14.000 woningen (exclusief recreatiewoningen).

Nadere informatie

Fabiusstraat AJ Melissant TE KOOP K.K.

Fabiusstraat AJ Melissant TE KOOP K.K. Fabiusstraat 6 3248 AJ Melissant TE KOOP 184.000 K.K. Fabiusstraat 6 3248 AJ Melissant Inleiding In rustige straat gelegen, goed onderhouden en UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING met veel ruimte, diverse extra's

Nadere informatie

175m 2 vvo TE KOOP. Eiffelstraat 26 Zwolle

175m 2 vvo TE KOOP. Eiffelstraat 26 Zwolle 175m 2 vvo TE KOOP Eiffelstraat 26 Zwolle Object/ligging In 2009 is het bedrijfsverzamelgebouw Businesspark Eiffel gerealiseerd op bedrijventerrein Marslanden G te Zwolle. Businesspark Eiffel betreft een

Nadere informatie

TE KOOP 239.000 K.K. Burgemeester Overdorpstraat 49. 3244 XB Nieuwe-Tonge

TE KOOP 239.000 K.K. Burgemeester Overdorpstraat 49. 3244 XB Nieuwe-Tonge TE KOOP 239.000 K.K. Burgemeester Overdorpstraat 49 3244 XB Nieuwe-Tonge Burgemeester 3244 XB Nieuwe-Tonge Inleiding In rustige straat gelegen, goed onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET AANGEBOUWDE HOBBYSCHUUR

Nadere informatie

Menheerseplein SJ Middelharnis TE KOOP K.K.

Menheerseplein SJ Middelharnis TE KOOP K.K. Menheerseplein 17 3241 SJ Middelharnis TE KOOP 209.000 K.K. Menheerseplein 17 3241 SJ Middelharnis Inleiding Zeer mooi aan waterpartij en op 1 minuut afstand van de grote jachthaven en het Haringvlietstrand

Nadere informatie

Nieuwe luxe vakantiehuizen te koop Kleinschalig vakantiepark aan de voet van de Holterberg.

Nieuwe luxe vakantiehuizen te koop Kleinschalig vakantiepark aan de voet van de Holterberg. Nieuwe luxe vakantiehuizen te koop Kleinschalig vakantiepark aan de voet van de Holterberg De Sallandse Heuvelrug Een gebied met on-nederlandse vergezichten over grote golvende heidevelden en uitgestrekte

Nadere informatie

TE KOOP: Nijverdal, Vinkenweg 5

TE KOOP: Nijverdal, Vinkenweg 5 TE KOOP: Nijverdal, Vinkenweg 5 VRIJSTAANDE WONING met slaapkamer en badkamer op de begane grond, gelegen op een ruime kavel met besloten achtertuin. Deze woning vergt een grondige renovatie. Ook zeer

Nadere informatie

Culemborg, Pascalweg 25h

Culemborg, Pascalweg 25h Culemborg, Pascalweg 25h OMSCHRIJVING: Representatieve kantoor-/bedrijfsunit onderdeel uitmakend van het jonge bedrijfsverzamelcomplex Pavijen, gelegen op bedrijventerrein Pavijen V te Culemborg. Rijksweg

Nadere informatie

TE HUUR. Engelmanstraat 4 Neer

TE HUUR. Engelmanstraat 4 Neer TE HUUR Engelmanstraat 4 Neer. IN HET CENTRUM VAN NEER BIEDEN WIJ U DEZE WINKELRUIMTE VAN CA. 70 M2 TE HUUR AAN IN EEN KARAKTERISTIEK PAND MET VELE MOGELIJKHEDEN. TE DENKEN VALT AAN WINKELRUIMTE, KANTOORRUIMTE,

Nadere informatie

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/overijssel/lemele/buitenplaatsberg-en-bos Omschrijving Huis Parterre: (hal, woonkamer(tv(kabel),

Nadere informatie

K.K. PINKSTERBLOEMLAAN JG HOEVEN

K.K. PINKSTERBLOEMLAAN JG HOEVEN PINKSTERBLOEMLAAN 8 4741JG HOEVEN 475.000 K.K. Op een perceel van 319 m2 is in 2015 de start gemaakt van deze bijzondere grote, vrijstaande woning met aanpandige garage. In begin 2016 afgerond met zeer

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Van Wassenhovenstraat 15, Nieuw-Beijerland

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Van Wassenhovenstraat 15, Nieuw-Beijerland TE KOOP Vraagprijs 425.000,- k.k. Verrassend ruime, lichte, vrijstaande bungalow met werk/slaapkamer met eigen entree, in totaal 5 slaapkamers, aangebouwde garage, verzorgde tuin en parkeergelegenheid

Nadere informatie

Energiestraat 6-8 te EDAM

Energiestraat 6-8 te EDAM Energiestraat 6-8 te EDAM Vraagprijs 775.000 k.k. Omschrijving: Op uitstekende zichtlocatie op bedrijventerrein Oosthuizerweg te Edam is dit representatieve onder architectuur gebouwde vrijstaande bedrijfspand

Nadere informatie

Te Koop. Bijzonder Kerkgebouw. Hooftstraat 254, Alphen aan den Rijn (1906)

Te Koop. Bijzonder Kerkgebouw. Hooftstraat 254, Alphen aan den Rijn (1906) Te Koop Bijzonder Kerkgebouw Hooftstraat 254, Alphen aan den Rijn (1906) Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 240 1025 WE

Nadere informatie

Monumentaal landhuis Hoog-Keppel

Monumentaal landhuis Hoog-Keppel Monumentaal landhuis Hoog-Keppel LANDELIJK WONEN MET WITTE RENTMEESTERS EN MAKELAARS Monumentaal landhuis Stijlvol wonen op een prachtig landgoed Jonker Emilweg 3, 6997 CB Hoog-Keppel LANDELIJK WONEN

Nadere informatie

TE HUUR. Belenbroeklaan 2 te Heythuysen

TE HUUR. Belenbroeklaan 2 te Heythuysen TE HUUR Belenbroeklaan 2 te Heythuysen OP DE EERSTE ETAGE, BOVEN DE CHIROPRACTIEPRAKTIJK LEUDAL, BIEDEN WIJ DEZE MULTIFUNCTIONELE RUIMTE TE HUUR AAN. DE RUIMTE IS CIRCA 50 M2 GROOT WAARVAN 37 M2 KANTOORRUIMTE.

Nadere informatie

RIJKSSTRAATWEG 0ONG 1016 AMSTERDAM VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VRAAGPRIJS 850.000 K.K.

RIJKSSTRAATWEG 0ONG 1016 AMSTERDAM VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VRAAGPRIJS 850.000 K.K. RIJKSSTRAATWEG 0ONG 1016 AMSTERDAM VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VRAAGPRIJS 850.000 K.K. Landelijk wonen midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland met een gevarieerd landschap van bos

Nadere informatie

Grave Gasthuisstraat 52a Bedrijfsruimte te huur

Grave Gasthuisstraat 52a Bedrijfsruimte te huur Grave Gasthuisstraat 52a Bedrijfsruimte te huur Bedrijfsruimte te huur in het centrum van Grave, onderdeel van een monumentenpand Verhuurbaar vloeroppervlak begane grond ca. 54 m² Verzorgde bedrijfsruimte

Nadere informatie

Langstraat AL Achthuizen TE KOOP K.K.

Langstraat AL Achthuizen TE KOOP K.K. Langstraat 15 3256 AL Achthuizen TE KOOP 149.000 K.K. Langstraat 15 3256 AL Achthuizen Inleiding Aan rustige dijk in klein dorpje gelegen HALFVRIJSTAANDE WONING met tuin en royale schuur en twee garages.

Nadere informatie

Adres: Zandzuigerstraat , 1333 MX Almere Huurprijs vanaf 1.425,00 per maand

Adres: Zandzuigerstraat , 1333 MX Almere Huurprijs vanaf 1.425,00 per maand Adres: Zandzuigerstraat 101-103, 1333 MX Almere Huurprijs vanaf 1.425,00 per maand Omschrijving ZANDZUIGERSTRAAT 101-103 POLDERVLAK IN ALMERE-BUITEN Te huur: Twee multifunctionele bedrijfsunits (nummer

Nadere informatie

Binnenweg AG Melissant TE KOOP K.K.

Binnenweg AG Melissant TE KOOP K.K. Binnenweg 44 3248 AG Melissant TE KOOP 216.000 K.K. Binnenweg 44 3248 AG Melissant Inleiding In rustige straat gelegen, geheel uitgebouwde en opgebouwde, GROTE HOEWONING MET VRIJWEL NIEUWE GARAGE en besloten

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Goeseelsstraat 27

TE KOOP. Breda Goeseelsstraat 27 TE KOOP Breda Goeseelsstraat 27 Zelfstandige bedrijfsruimte met kantooretage. De bedrijfsruimte ligt op een zeer goede bereikbare locatie, op het kleinschalige bedrijventerrein Goeseelspark. Uitvalswegen

Nadere informatie

Koop bedrijfspand op Bouwweg 19 te Lelystad kosten koper

Koop bedrijfspand op Bouwweg 19 te Lelystad kosten koper Koop bedrijfspand op 1595000 kosten koper Aanbiedende partij: Van Westrhenen Voerman Bedrijfsmakelaardij Email: bakker@vanwestrhenen.nl Telefoon: 036-5383222 Website: www.vanwestrhenen-bog.nl Omschrijving

Nadere informatie

Gerrit van der Veenstraat 75 Leiden

Gerrit van der Veenstraat 75 Leiden Objectinformatie Gerrit van der Veenstraat 75 Leiden Objectinformatie: Gerrit van der Veenstraat 75, Leiden Betreft: Het betreft hier een zeer ruime en complete multifunctionele bedrijfsruimte met kantoorruimte

Nadere informatie

Juliana van Stolberglaan GL Middelharnis TE KOOP K.K.

Juliana van Stolberglaan GL Middelharnis TE KOOP K.K. Juliana van Stolberglaan 8 3241 GL Middelharnis TE KOOP 189.000 K.K. Juliana van Stolberglaan 8 3241 GL Middelharnis Inleiding In rustige straat nabij het centrum en scholen gelegen RUIME UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING

Nadere informatie

TE HUUR OPSLAGRUIMTE

TE HUUR OPSLAGRUIMTE TE HUUR OPSLAGRUIMTE BIEDT UW EIGEN ONDERNEMING TE WEINIG RUIMTE OF HEEFT U VOOR ANDERE DOELEINDEN BEHOEFTE AAN (MEER) OPSLAGRUIMTE DAN IS DEZE BEDRIJFSHAL VOOR U PERFECT. HET PAND IS DEGELIJK GEBOUWD,

Nadere informatie

630m 2 vvo In units vanaf 140 m² TE KOOP. Telfordstraat 35 Zwolle

630m 2 vvo In units vanaf 140 m² TE KOOP. Telfordstraat 35 Zwolle 630m 2 vvo In units vanaf 140 m² TE KOOP Telfordstraat 35 Zwolle Te koop bedrijfscomplex (in gedeeltelijk verhuurde staat) of te koop per unit! Object Kleinschalig bedrijfscomplex, bestaande uit 3 units,

Nadere informatie

Grotestraat 19, 7471 BK Goor Postbus 170, 7470 AD Goor T : F : I : E :

Grotestraat 19, 7471 BK Goor Postbus 170, 7470 AD Goor T : F : I :  E : Grotestraat 19, 7471 BK Goor Postbus 170, 7470 AD Goor T : 0547-272547 F : 0547-271578 I : www.berendsnaafs.nl E : info@berendsnaafs.nl Molenstraat 71, Goor Aan de Molenstraat in Goor worden 3 woningen

Nadere informatie

Langstraat AL Achthuizen TE KOOP K.K.

Langstraat AL Achthuizen TE KOOP K.K. Langstraat 15 3256 AL Achthuizen TE KOOP 129.000 K.K. Langstraat 15 3256 AL Achthuizen Inleiding Aan rustige dijk in klein dorpje gelegen HALFVRIJSTAANDE WONING met tuin en royale schuur en twee garages.

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Dominee C.W. van de Poelstraat AE Den Bommel

TE KOOP K.K. Dominee C.W. van de Poelstraat AE Den Bommel TE KOOP 112.500 K.K. Dominee C.W. van de Poelstraat 14 3258 AE Den Bommel Ds. C.W. van de Poelstraat 14 3258 AE Den Bommel Inleiding In het rustige plaatsje Den Bommel, vlak bij het Haringvliet gelegen

Nadere informatie

Multifunctioneel bedrijfspand 770 m²

Multifunctioneel bedrijfspand 770 m² TE KOOP/TE HUUR Plein 13 33a, Wormerveer Multifunctioneel bedrijfspand 770 m² Vraagprijs 498.000,- k.k. Huurprijs 4150,- /mnd Algemene object omschrijving Wij bieden u te koop/te huur aan, een bedrijfshal/winkelpand

Nadere informatie

Stockholmweg LS Den Bommel TE KOOP K.K.

Stockholmweg LS Den Bommel TE KOOP K.K. Stockholmweg 5 3258 LS Den Bommel TE KOOP 149.000 K.K. Stockholmweg 5 3258 LS Den Bommel Inleiding In het kleine buurtschap Zuidzijde, buiten de dorpskern gelegen, VRIJSTAANDE WONING MET TWEE GARAGE'S

Nadere informatie

ruimte met eigen karakter

ruimte met eigen karakter Verkoopinformatie: Postbus 123 7240 AC Lochem T 088-321 32 10 info@viverion.nl www.viverion.nl Boomkamp 37 7461 AW Rijssen T 0548-543785 rijssen@mijnmakelaar.nl www.mijnmakelaarrijssen.nl Postbus 25 7450

Nadere informatie

Keyserswey 53 Noordwijk

Keyserswey 53 Noordwijk Objectinformatie Keyserswey 53 Noordwijk Objectinformatie: Keyserswey 53, 2201 CX, Noordwijk Betreft: Degelijke bedrijfshal met kantoorruimte, gelegen op een uitstekend bereikbaar bedrijventerrein. Dit

Nadere informatie

Keyserswey 46 - Noordwijk

Keyserswey 46 - Noordwijk Van der Meer Makelaars en Taxateurs www.vandermeermakelaars.nl info@vandermeermakelaars.nl Omschrijving Het betreft hier een grote bedrijfsruimte van circa 750 m2 VVO begane grond en ca. 410 m2 VVO op

Nadere informatie

Prins Willem-Alexanderstraat 11

Prins Willem-Alexanderstraat 11 Buurmalsen Prins Willem-Alexanderstraat 11 In een goede woonomgeving, op fietsafstand van het centrum van Geldermalsen, gelegen keurig onderhouden ééngezinswoning met drie slaapkamers, een flinke tuin,

Nadere informatie

TE KOOP/TE HUUR PAXTONSTRAAT 3K 8013 RP ZWOLLE

TE KOOP/TE HUUR PAXTONSTRAAT 3K 8013 RP ZWOLLE TE KOOP/TE HUUR PAXTONSTRAAT 3K 8013 RP ZWOLLE VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE Paxtonstraat 3k 8013 RP ZWOLLE VRAAGPRIJS : HUURPRIJS : 189.000,-- k.k. 1.375,-- p.m. (te vermeerderen met BTW) SERVICEKOSTEN

Nadere informatie

KEURIG INGERICHTE KANTOOR- / PRAKTIJKRUIMTE OP BEGANE GROND, OP MOOIE HOEKLOCATIE GELEGEN IN HET CENTRUM VAN REUSEL

KEURIG INGERICHTE KANTOOR- / PRAKTIJKRUIMTE OP BEGANE GROND, OP MOOIE HOEKLOCATIE GELEGEN IN HET CENTRUM VAN REUSEL TE KOOP 0497 380103 www.roijmans.nl FRAAIE PRAKTIJKRUIMTE OP ZICHTLOCATIE! Reusel, Beukenlaan 1 KEURIG INGERICHTE KANTOOR- / PRAKTIJKRUIMTE OP BEGANE GROND, OP MOOIE HOEKLOCATIE GELEGEN IN HET CENTRUM

Nadere informatie

Halsjuk DB Sommelsdijk TE KOOP K.K.

Halsjuk DB Sommelsdijk TE KOOP K.K. Halsjuk 64 3245 DB Sommelsdijk TE KOOP 289.000 K.K. Halsjuk 64 3245 DB Sommelsdijk Inleiding Mooi en dicht bij uitvalsweg gelegen ROYALE GESCHAKELDE VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde garage en mooi aangelegde,

Nadere informatie

Zuid Achterweg BG Ooltgensplaat TE KOOP K.K.

Zuid Achterweg BG Ooltgensplaat TE KOOP K.K. Zuid Achterweg 3 3257 BG Ooltgensplaat TE KOOP 114.500 K.K. Zuid Achterweg 3 3257 BG Ooltgensplaat Inleiding Geheel gerenoveerde en gemoderniseerde HOEKWONING, op loopafstand van de haven gelegen en met

Nadere informatie

Langeweg KD Ooltgensplaat TE KOOP K.K.

Langeweg KD Ooltgensplaat TE KOOP K.K. Langeweg 16 3257 KD Ooltgensplaat TE KOOP 349.000 K.K. Langeweg 16 3257 KD Ooltgensplaat Inleiding Op royale kavel van ruim 1200 m2 gelegen GROTE BUNGALOW met royale Living en 3 slaapkamers. Aangebouwde

Nadere informatie

Schoolstraat CT Middelharnis TE KOOP K.K.

Schoolstraat CT Middelharnis TE KOOP K.K. Schoolstraat 14 3241 CT Middelharnis TE KOOP 134.000 K.K. Schoolstraat 14 3241 CT Middelharnis Inleiding Rustig gelegen, geheel in 2017 verbouwde en gerenoveerde EENGEZINSWONING met tuin op het zuiden.

Nadere informatie

TE HUUR. Huurprijs 595,= p.m. Raamveld 155, Geldrop.

TE HUUR. Huurprijs 595,= p.m. Raamveld 155, Geldrop. TE HUUR Raamveld 155, Geldrop LEUK 1-KAMERAPPARTEMENT (STUDIO) GELEGEN OP DE 7e VERDIEPING MET EEN BALKON OP ZONZIJDE EN EEN GEZAMENLIJKE FIETSENBERGING OP DE BEGANE GROND. GELEGEN IN EEN MODERN APPARTEMENTENCOMPLEX

Nadere informatie

Bladel, Gindrapassage 6 FRAAIE WINKEL- / KANTOORRUIMTE IN HET HART VAN WINKELCENTRUM BLADEL

Bladel, Gindrapassage 6 FRAAIE WINKEL- / KANTOORRUIMTE IN HET HART VAN WINKELCENTRUM BLADEL TE HUUR Europalaan 79a, 5531 BG BLADEL 0497 380103 www.roijmans.nl HUURPERIODE BESPREEKBAAR!!! Bladel, Gindrapassage 6 FRAAIE WINKEL- / KANTOORRUIMTE IN HET HART VAN WINKELCENTRUM BLADEL GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Havendijk LH Ooltgensplaat TE KOOP K.K.

Havendijk LH Ooltgensplaat TE KOOP K.K. Havendijk 12 50 3257 LH Ooltgensplaat TE KOOP 89.000 K.K. Havendijk 12 50 3257 LH Ooltgensplaat Inleiding Zeer mooi aan het eind van het park, rondom in het groen en met onbelemmerd uitzicht, gelegen,

Nadere informatie

Bijgebouw. Erf en landerijen

Bijgebouw. Erf en landerijen Bergweg 23 Ommen Op een zeer besloten en veel privacy biedende plek in het fraaie buitengebied van Ommen ligt dit vrijstaande landhuis met diverse bijgebouwen op een kavel van maar liefst 2,4 ha bestaande

Nadere informatie

TE HUUR EDISONSTRAAT RE DOETINCHEM

TE HUUR EDISONSTRAAT RE DOETINCHEM ten Hag groep heeft vestigingen in: Enschede Almelo Apeldoorn Deventer Doetinchem Hengelo (O) Zutphen Zwolle TE HUUR kantoor Doetinchem makelaar / adviseur o.g. B.A. Groot Roessink EDISONSTRAAT 94 7006

Nadere informatie

TE KOOP. Rijksweg K.K DW Gaanderen

TE KOOP. Rijksweg K.K DW Gaanderen Rijksweg 203 7011 DW Gaanderen TE KOOP 250.000 K.K. Rijksweg 203 7011 DW Gaanderen Inleiding Woonklare jaren '30 woning met karakter Houden jullie niet alleen van wonen, maar ook van huizen? Zijn jullie

Nadere informatie

RIANT WONEN EN WERKEN KAN IN DEZE ROYALE BOERDERIJWONING MET EEN INHOUD VAN MAAR LIEFST 850 M3. DE BOERDERIJ IS GELEGEN OP EEN

RIANT WONEN EN WERKEN KAN IN DEZE ROYALE BOERDERIJWONING MET EEN INHOUD VAN MAAR LIEFST 850 M3. DE BOERDERIJ IS GELEGEN OP EEN RIANT WONEN EN WERKEN KAN IN DEZE ROYALE BOERDERIJWONING MET EEN INHOUD VAN MAAR LIEFST 850 M3. DE BOERDERIJ IS GELEGEN OP EEN KLEINSCHALIG INDUSTRIETERREIN NABIJ HET CENTRUM VAN HEYTHUYSEN. DE MOOI AANGELEGDE

Nadere informatie

TE HUUR. Huurprijs 585,= p.m. Raamveld 155, Geldrop.

TE HUUR. Huurprijs 585,= p.m. Raamveld 155, Geldrop. TE HUUR Raamveld 155, Geldrop LEUK 1-KAMERAPPARTEMENT (STUDIO) GELEGEN OP DE 7e VERDIEPING MET EEN BALKON OP ZONZIJDE EN EEN GEZAMENLIJKE FIETSENBERGING OP DE BEGANE GROND. GELEGEN IN EEN MODERN APPARTEMENTENCOMPLEX

Nadere informatie

Lijnbaan 3C Leiderdorp

Lijnbaan 3C Leiderdorp Objectinformatie Lijnbaan 3C Leiderdorp Objectinformatie: Lijnbaan 3C Leiderdorp Betreft: Het betreft hier een zeer complete en ruime bedrijfsruimte verdeeld over de begane grond, eerste verdieping en

Nadere informatie

Langeweg KB Middelharnis TE KOOP K.K.

Langeweg KB Middelharnis TE KOOP K.K. Langeweg 150 3241 KB Middelharnis TE KOOP 199.000 K.K. Langeweg 150 3241 KB Middelharnis Inleiding Direct aan het begin van het dorp gelegen, goed onderhouden en RUIME DRIVE-IN WONING met royale, inpandige

Nadere informatie

Te Huur Privé: De Tienden 44, Nuenen

Te Huur Privé: De Tienden 44, Nuenen Te Huur Privé: De Tienden 44, Nuenen Spitters Vastgoed BV_Kazernelaan 122_6006 SP Weert Bedrijfshal met kantoren. Bedrijventerrein Eeneind II te Nuenen, nabij op- en afritten naar de snelweg Eindhoven

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Popovstraat 4 te Zwolle 90 p/m 2 p/jaar

Huur kantoorruimte op Popovstraat 4 te Zwolle 90 p/m 2 p/jaar Huur kantoorruimte op Popovstraat 4 te Zwolle 90 p/m 2 p/jaar Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Gecombineerde Kantoorruimte + Kantoorruimte

Nadere informatie

Hapert, Markt 8 AAN DE MARKT VAN HAPERT OP ZICHTSTAND GELEGEN EN UITSTEKEND BEREIKBAAR WINKELPAND, MET VOLOP PARKEERVOORZIENINGEN VOOR DE DEUR!

Hapert, Markt 8 AAN DE MARKT VAN HAPERT OP ZICHTSTAND GELEGEN EN UITSTEKEND BEREIKBAAR WINKELPAND, MET VOLOP PARKEERVOORZIENINGEN VOOR DE DEUR! TE HUUR 0497 380103 www.roijmans.nl PARKEREN VOOR DE DEUR!! Hapert, Markt 8 AAN DE MARKT VAN HAPERT OP ZICHTSTAND GELEGEN EN UITSTEKEND BEREIKBAAR WINKELPAND, MET VOLOP PARKEERVOORZIENINGEN VOOR DE DEUR!

Nadere informatie

Verkoopbrochure Hogeveensweg 1A-23 te Bontebok Vraagprijs 197.500,- k.k.

Verkoopbrochure Hogeveensweg 1A-23 te Bontebok Vraagprijs 197.500,- k.k. Verkoopbrochure Hogeveensweg 1A-23 te Bontebok Vraagprijs 197.500,- k.k. terpstramakelaardij.nl Hogeveensweg 1A-23 te Bontebok In bosrijke omgeving tussen Katlijk en Bontebok staat deze moderne vrijstaande

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1953 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 92 m² Inhoud : circa 350 m³ Perceel : circa 195 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding

Nadere informatie

Verkoopbrochure Geert van der Zwaagweg 10 te Heerenveen Vraagprijs 289.500,- k.k.

Verkoopbrochure Geert van der Zwaagweg 10 te Heerenveen Vraagprijs 289.500,- k.k. Verkoopbrochure Vraagprijs 289.500,- k.k. terpstramakelaardij.nl Royaal half vrijstaand herenhuis (type 2 onder 1 kap circa 550 m³) met diepe privacy biedende achtertuin in nieuwbouwwijk Skoatterwald.

Nadere informatie

TE KOOP. Bouw uw droomhuis

TE KOOP. Bouw uw droomhuis TE KOOP Plaats: Netersel Adres: De Muilen Vraagprijs: 220.000,= k.k. Bouw uw droomhuis Op een fraaie locatie aan de rand van het karakteristieke dorp Netersel ligt deze ruime bouwkavel van circa 1.250

Nadere informatie

Babberichseweg 23 te Zevenaar

Babberichseweg 23 te Zevenaar Te huur Kantoor-/praktijkruimte Babberichseweg 23 te Zevenaar Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien

Nadere informatie