acerta in-house In Praktijk testimonials In House A5.indd 1 11/02/ :29:58

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "acerta in-house In Praktijk testimonials www.acerta.be 1001 In House A5.indd 1 11/02/2010 15:29:58"

Transcriptie

1 acerta in-house In Praktijk testimonials In House A5.indd 1 11/02/ :29:58

2 1001 In House A5.indd 2 11/02/ :29:58

3 3 Inhoud Voorwoord Zo verscheiden als uw HR-praktijk is, zo flexibel zijn onze mensen 5 Siemens Op 15 minuten is Pieter weer operationeel 6 Hospital Logistics Chapeau, dat er ook aan de continuïteit wordt gedacht 8 VZW t Balloneke Kim is hier ondertussen kind aan huis 10 Handi-Move Ik wil Valerie gerust boeken voor de komende 20 jaar 12 Brouwerij Martens De kwaliteit van het HR-beleid is gestegen, het vertrouwen hersteld 14 Euro Pool System Benelux Ook het management apprecieert de professionalisering 16 Wat kan uw In-House HR-officer voor u doen? 18 Acerta In-House In Praktijk In House A5.indd 3 11/02/ :29:59

4 acerta in-house 1001 In House A5.indd 4 11/02/ :29:59

5 5 Zo verscheiden als uw HR-praktijk is, zo flexibel zijn onze mensen. Vele ondernemers, HR-managers en bedrijfsleiders getuigen ons regelmatig dat een goed geoliede HR-praktijk het verschil kan maken tussen vooruitgang en status quo van een onderneming. Werknemers die klokvast kunnen rekenen op hun loon, bij elke vraag over een arbeidsreglement onmiddellijk worden geholpen en bij elke verandering in hun job efficiënt worden begeleid, presteren beter en daar wordt u finaal ook beter van. Hoe eenvoudig die stelling ook is, de dagelijkse HR-praktijk en het kluwen van regels en wetten maken haar ingewikkelder dan u soms vermoedt. Uit deze testimonialbrochure blijkt hoe vaak een goed lopende personeelsadministratie vraagt om een professionele aanpak. Acerta In-House levert die aanpak, tijdelijk indien gewenst of voor langere termijn, maar dan op tussentijdse basis. U bepaalt hoelang en hoeveel u dient te worden geholpen. Wij, van Acerta In-House, zijn altijd trots geweest op onze HR-officers, maar met het lezen van de getuigenissen in deze brochure is dat nog meer het geval. Vaak lossen ze meer vragen op dan er initieel werden gesteld en nemen ze initiatieven die de opdrachtgever niet had verwacht, maar wel toejuicht. Soms blijven ze veel langer in de organisatie dan voorzien, gewoon omdat hun toegevoegde waarde snel went. Altijd tonen ze hun flexibiliteit en hun toewijding aan de opdrachtgever. Sommigen van hen stellen dan ook in deze brochure: Als ik hier binnenkom, verwissel ik van pet en word ik een van hen. Ik word zelfs klant van Acerta, in plaats van werknemer. Tijdens het maken van de reportages uit dit boekje, werd ons regelmatig gezegd hoe flexibel, breeddenkend en professioneel onze HR-officers wel zijn. Het doet ontzettend deugd te merken dat klanten van Acerta In-House daadwerkelijk het verschil voelen in het werken met de kracht van mensen. Wij hopen dat deze brochure ook voor u inspirerend is en dat u tijdig aan ons zal denken, Carine De Bruyn en Philip Deckers, regiomanagers Acerta In-House Acerta In-House In Praktijk In House A5.indd 5 11/02/ :29:59

6 6 Siemens Op 15 minuten is Pieter weer operationeel We zijn heel dankbaar dat bedrijven met een sociaal secretariaat ook dit soort van diensten aanbieden, stelt Serge Le Noir, Manager Payroll Services bij Siemens. Payroll-experts zijn zeer gegeerd en ook al zijn een aantal van onze diensten gecentraliseerd, toch blijven er behoeftes bestaan aan tijdelijke hulp. Bovendien doen we er alles aan om tijdelijke experts volledig in de organisatie te integreren. Pieter Devisch, HR-officer bij Acerta In-House beaamt: Niemand hier weet dat ik een extern personeelslid ben. In 2007 rondt Siemens een periode van verandering af met het onderbrengen van de telecomactiviteiten bij het Nokia Siemens Networks en bij Siemens Enterprise Communications. Daarmee wordt de hele Siemens-organisatie herbekeken en worden een aantal diensten gehergroepeerd. Zo komt het dat vandaag een aantal payroll-activiteiten per regio zijn geclusterd en dat voor een tiental landen deze worden uitgevoerd in Portugal. Serge Le Noir, die destijds Controller was voor de telecom-afdeling gaat de uitdaging aan om deze operatie vanuit België te sturen: Het overbrengen van de transactionele activiteiten naar Portugal is in fasen gebeurd. Vandaag ronden we de laatste stap af, maar wat lokaal moest blijven, is gebleven. Voor ons was werken met externe partijen om tijdelijke pieken in deze transitiefase op te vangen de beste oplossing. Iemand als Pieter kan een tijdje wegblijven, maar is binnen de vijftien minuten weer operationeel. Serge Le Noir, manager Payroll Services Siemens Pieter Devisch, HR-offi cer Acerta In-House 1001 In House A5.indd 6 11/02/ :30:01

7 7 Echte partners Pieter Devisch is duidelijk ingeburgerd in de Siemens Groep. Dat blijkt als we aan de receptioniste melden dat we met twee Acerta-medewerkers een afspraak hebben met Serge Le Noir en dat ze, wanneer Pieter opduikt, te kennen geeft dat er nog iemand van Acerta moet komen. Pieter Devisch: De externe medewerkers zijn hier een deel van het team. Dat merk je ook aan het feit dat ik tot alles wat ik nodig heb toegang heb en dat er voortdurend naar je interesses wordt gepeild. Hier vult Serge Le Noir aan: Het is een kwestie van geven en nemen en daarin stelt Acerta zich op als een echte partner. Wij houden voortdurend voeling met elkaar en ik hoef echt niet lang te zoeken naar een concreet aanbod. Bovendien voel je ook de professionaliteit van iemand als Pieter. Een goede payroll professional weet zich op zeer korte tijd in te werken in het team en dat is nodig omdat je ze net inzet tijdens piekperiodes. Dat maakt dat er tijdens vakanties, of ziektes altijd handen bij kunnen worden ingezet. In die constant veranderende omgeving sta ik er dan ook op dat we binnen ons team een zekere openheid en gezelligheid bewaren. Win-win situatie Dat Siemens ook met Acerta Sociaal Secretariaat werkt, ziet Serge Le Noir als een win-win-situatie: Het heeft inderdaad zijn voordelen. Pieter is klant, maar ook collega van de mensen van het sociaal secretariaat. Op die manier kan je vaak heel snel werken. Pieter Devisch: Het is geen must. Ook aan andere leveranciers kunnen wij ons aanpassen, maar je kan er wel je voordeel uit halen net doordat je met collega s werkt. Serge Le Noir beseft wel dat mensen als Pieter geen eeuwige trouw aan zijn bedrijf kunnen beloven, maar ook op dat vlak weet hij de professionaliteit en het partnerschap van Acerta In-House te waarderen: Het gaat om wederzijdse kennisoverdracht en in die zin merk je ook dat Acerta In-House zijn best doet om dezelfde mensen te garanderen. Wat belangrijk is, is dat we steeds kunnen rekenen op de kennis van de nationale wetgeving en de informaticakennis en die heeft een HR-officer van Acerta in huis. Je moet het contact aangenaam en efficiënt houden, want er zijn altijd behoeftes die moeten worden ingevuld. Wij houden voortdurend voeling met elkaar. Acerta In-House In Praktijk In House A5.indd 7 11/02/ :30:01

8 8 Hospital Logistics Chapeau, dat er ook aan de continuïteit wordt gedacht Je zou kunnen denken dat een In-House-medewerker In 1996 ontstaat Hospital Logistics als een tijdelijke oplossing is met alle gevolgen van dien. bedrijf omdat er bij het Leuvense ziekenhuis Gasthuisberg een logistiek Dat is soms zo, maar dat betekent niet dat een In-Housemedewerker niet op lange termijn zou denken, wel probleem rijst. Vanaf dat moment integendeel. Bij Hospital Logistics uit Aarschot draait neemt het bedrijf in Aarschot de Milena Schrijvers al bijna drie jaar mee in het bedrijf magazijnfunctie van het ziekenhuis tot grote tevredenheid van Eric Dewaet, managing over. Alle administratieve processen director: We hebben met Milena duidelijk het stuk en complexe goederenstromen worden dan beheerd door Hospital Lo- professionalisme in huis gehaald dat we nodig hadden. gistics. Meteen wordt het bedrijf een schoolvoorbeeld van outsourcing voor de medische sector. In 2004 besluit Hospital Logistics zijn diensten aan te bieden aan andere ziekenhuizen en ondertussen is men in België en Nederland aanwezig met een totaal van ongeveer 70 medewerkers, waaronder 19 bedienden, 41 arbeiders en 15 in Nederland. Medio 2007 hebben we besloten om ook zelf aan outsourcing te doen op het vlak van HR. In het begin werd de HR-administratie nog ondersteund door Gasthuisberg, later deden we dat in eigen beheer, maar toen onze financiële man weg ging, zijn we op zoek gegaan naar iemand die zowel kaas had gegeten van de basistaken van HR als van alle regelen wetgeving rond zaken als loopbaanonderbreking, tijdskrediet en andere juridische vragen die gaandeweg opduiken, verduidelijkt Eric Dewaet. Milena Schrijvers, HR-offi cer Acerta In-House Eric Dewaet, managing director Hospital Logistics 1001 In House A5.indd 8 11/02/ :30:03

9 9 Altijd bereikbaar Eric Dewaet wist zeer goed wat hij diende te verwachten van een HR-medewerker en ging eerst te rade bij het Sociaal Secretariaat voor een oplossing: Je merkt heel gauw dat wanneer personeelszaken iets wordt dat bij de boekhouding of de financiën wordt gedaan, dat je vastloopt. Het arbeidsreglement raakt na een tijd verouderd, werknemers lopen een beetje verloren met hun vragen en er is een constant gebrek aan continuïteit. Ik wist niet dat een In-House-medewerker ook daar zou kunnen voor zorgen, maar als ik vandaag zie hoe Milena hier is ingeburgerd, dan kan ik alleen maar chapeau zeggen. Ook Milena Schrijvers heeft haar plek gevonden binnen Hospital Logistics: Continuïteit is uiteraard iets dat groeit. In het begin zie je niemand, maar nu weet men mij altijd te vinden. Ik heb hier een vaste plek en mijn agenda wordt altijd vooraf bekend gemaakt. Bovendien ben ik altijd telefonisch of via bereikbaar. Wat mij betreft, denk ik niet dat iemand kan zien dat ik van buiten Hospital Logistics ben. Eric Dewaet speelt daar verder op in: Milena staat in voor het grootste deel van de HR-praktijk, evaluaties en rekruteringsgesprekken niet inbegrepen. Maar ze verzorgt ook een stuk coaching van de medewerkers, zij het altijd in samenspraak en na overleg met de directie. Nog altijd een goed concept Op de vraag hoe Eric Dewaet de toekomst ziet met Milena is zijn antwoord duidelijk: Toen Milena bij ons begon, zaten we net onder de vijftig werknemers, vandaag zijn er dat al wat meer, maar we zijn nog lang niet groot genoeg om een fulltime-medewerker op de HR-payroll te zetten. Milena is er een maal per week, zorgt voor een goede communicatie over wanneer ze te bereiken is en loopt genoeg tussen de mensen om hen tijdig te helpen. Op dit ogenblik is de relatie met Acerta uitstekend en vind ik het nog steeds een goed concept. Het is ook niet omdat ze niet op haar eentje engagementen naar het personeel neemt, dat ze geen initiatief kan betonen. Milena zelf is heel tevreden over de samenwerking met Eric Dewaet: Als ik naar het sociaal secretariaat van Acerta bel, ben ik de klant. Hier vervul ik op alle vlakken de rol van medewerker en de directie bekijkt dat ook zo. De relatie met Acerta loopt goed en het concept is nog steeds waardevol. Acerta In-House In Praktijk In House A5.indd 9 11/02/ :30:03

10 10 VZW t Ballonneke Kim is hier ondertussen kind aan huis Je hebt onthaalouders, crèches, buitenschoolse opvang voor kinderen tot 12 jaar, flexibele en occasionele opvang, gemandateerde voorziening en thuisopvang voor zieke kinderen. Soms gaat het hierbij om aparte initiatieven, maar in Groot-Beveren is er de VZW t Ballonneke, een verzameling van 2 kinderdagverblijven, 120 opvangplaatsen van onthaalouders, 7 Kinderclubs waar aan na- en voorschoolse opvang en opvang in de vakanties wordt gedaan, lange openingstijden, kortdurende opvang en een thuisoppas zieke kinderen, in samenwerking met de oppasdienst van de Christelijke Mutualiteit. In dit kluwen van verschillende statuten en subsidievormen moest HR-officer, Kim Broeckx zich een weg banen. Eerst tijdelijk, maar ondertussen al bijna vier jaar op rij. En elk jaar bekijken we of Kims bijdrage niet kan worden afgebouwd, maar tot nu toe heeft ze zich behoorlijk onmisbaar gemaakt, stelt Christel Daman, algemeen directeur van de VZW. De oprichting van de VZW t Ballonneke dateert van augustus Op 1 april 1990 krijgt de VZW erkenning en subsidiëring voor de Dienst Opvanggezinnen met 15 onthaalmoeders en op voor een kinderdagverblijf met 23 plaatsen. In 1993 komt er de thuisopvang voor zieke kinderen bij en wordt het kinderdagverblijf uitgebreid met 26 plaatsen op een nieuwe locatie. Drie jaar later worden dat er 49 in een nieuwbouw. De Dienst Opvanggezinnen, die ondertussen 23 onthaalmoeders telt, verhuist mee. De Thuisopvang voor zieke kinderen wordt uitgebreid is het jaar van de grote uitbreiding: een erkenning en subsidiëring voor het kinderdagverblijf in de Sint-Elisabethstraat gaat de lancering van de buitenschoolse opvang in Beveren vooraf, de dienst opvanggezinnen gaat van 23 naar 28 onthaalouders en er komt buitenschoolse opvang in Melsele en Haasdonk bij. De uitbreidingen, verhuizen en erkenningen blijven zich opstapelen met slechts een rode draad doorheen het hele verhaal: een veelheid aan statuten en subsidievormen. Kim Broeckx, HR-offi cer Acerta In-House Christel Daman, algemeen directeur VZW t Ballonneke 1001 In House A5.indd 10 11/02/ :30:04

11 11 Je taak als algemeen directeur van een dergelijke VZW bestaat grotendeels uit het onderhandelen en praten met verschillende instituten, Christel Daman: Voor de ene subsidie of uitbreiding heb je de gemeente nodig, voor de andere goedkeuring moet je dossiers binnenbrengen bij Kind & Gezin. Je kent de noden van je werkingsgebied en het is dan afwachten welke beslissingen de regering neemt om in te spelen op deze behoeften. Het is een ingewikkeld samenspel van factoren en regelingen. Diezelfde complexiteit vind je ook terug in de verschillende personeelsstatuten. Christel Daman: Eigen aan de sector is dat je heel veel mensen in deeltijds dienstverband tewerkstelt. Tevens spelen wij als werkgever zoveel mogelijk in op de vraag van onze werknemers om arbeid en gezin zo goed mogelijk te combineren. En daar bovenop hebben we ook verschillende statuten te regelen, die door verschillende instanties worden betaald. Dat is elke maand weer een nieuwe puzzel. Van tijdelijk naar vier jaar In 2006 startte Kim Broeckx bij Acerta In-House als HR-officer. Heel snel na haar aanwerving kwam zij bij VZW t Ballonneke terecht: Er was iemand op de personeelsdienst tijdelijk weggevallen, maar na een tijdje bleek dat die persoon niet meer zou terugkomen en zo is mijn opdracht hier gestart. Ik ben hier sindsdien gebleven en dat bevalt me wel. Ik heb hier ontzettend veel kennis opgedaan over statuten, subsidies en regelingen. Dat is kennis die altijd van pas komt. Christel Daman bevestigt: Je kunt inderdaad moeilijk zeggen dat dit geen uitdagende job zou zijn. Misschien is dat ook wel een van de redenen waarom Kim hier al zolang is. In deze sector HR-administratie doen, is veeleisend. Op dit ogenblik werkt er iemand op onze payroll mee met Kim. Het is de bedoeling dat we op termijn terug zelf alles in handen nemen, maar Kim heeft heel wat voor deze organisatie gedaan. Als het vandaag draait zoals het draait, is dat voor een groot gedeelte aan haar te danken. Christel Daman heeft er geen moeite mee om toe te geven dat Kim Broeckx meer dan alleen lonen berekende. Kim bokste een HR-draaiboek in elkaar, puzzelde een praktisch systeem van wettelijke en aanvullende verlofrechten en verlofaanvragen van alle personeelsleden in elkaar en belde zowat alle wettelijke instanties af die zich engageerden in de VZW. Kim Broeckx: Het is een kluwen, zoveel is zeker. Voor sommige personeelsleden moet je voor een deel bij Kind & Gezin zijn, voor een ander deel bij de gemeente. Christel spendeert het grote deel van haar tijd aan die contacten en wij werken ze af. De HR-administratie hier is zeer veeleisend. Daarom dat Kim hier al zolang is. Acerta In-House In Praktijk In House A5.indd 11 11/02/ :30:05

12 12 Handi-Move Ik wil Valerie gerust boeken voor de komende 20 jaar Ik versta niet zo goed dat sommige bedrijfsleiders, omwille van de zogenaamde kost, hun tijd steken in een HR-praktijk waar ze zelf de kennis voor ontbreken. Wat hoopt men te besparen met zelf alles uit te zoeken en daar zijn tijd in te steken, in plaats van in hun core business. Die vraag stelt Stefan Van Raemdonck, zaakvoerder van Handi-Move zich. Van Raemdonck heeft zelf ingezien dat om het personeelsbeleid vlot te laten verlopen er in zijn bedrijf dringend nood was aan een professionele HR-officer. Valerie Wandels vult die behoefte in en zorgde voor een HR-administratie die mag gezien worden. Ook diegene na mij zou komen, kan hier gemakkelijk zijn weg in vinden, stelt ze, al wil Stefan Van Raemdonck nog lang niet weten van een wissel aan de basis. De ontstaansgeschiedenis van Handi-Move laat zich lezen als een bladzijde uit het handboek: Wanneer begin ik een eigen zaak. In 1983 ontwierp de vader van Stefan Van Raemdonck een systeem om één rolstoelgebruiker naar het toilet te helpen. Het systeem was ontstaan uit de vraag om een rolstoelgebruiker te helpen, maar zou algauw zijn nut gaan bewijzen voor andere rolstoelgebruikers. Vandaag is Handi-Move een topbedrijf in het segment voor til- en verplaatsingssystemen voor rolstoelgebruikers en wordt veertig percent van de omzet van het bedrijf gerealiseerd in de V.S. Wie het televisieprogramma Extreme Makeover Home Edition, waarin onfortuinlijke mensen aan een nieuw huis worden geholpen, al ooit heeft gezien, is allicht vertrouwd met de stalen verpleegsters van Handi-Move. Het bedrijf telt 34 medewerkers en steekt heel veel tijd en energie in de ontwikkeling van de producten, maar staat eveneens in voor de productie, de distributie en de verkoop (in België) ervan. Zoals veel kmo s deed Handi-Move in het begin zijn personeelsadministratie zelf met de ondersteuning van het toenmalige sociaal secretariaat. De loonadministratie, de (steeds wijzigende) sociale wetgeving en de opvolging ervan zijn teveel om als bedrijfsleider nog degelijk te kunnen opvolgen of aan een niet professional binnen het bedrijf te delegeren. Het was een last geworden en ik voelde mij niet de juiste persoon op de juiste plaats om het zelf te doen of om het in detail op te volgen. Valerie Wandels, HR-offi cer Acerta In-House Stefan Van Raemdonck, zaakvoerder van Handi-Move 1001 In House A5.indd 12 11/02/ :30:06

13 13 De kast schoonmaken Eens de zoektocht naar de geschikte HR-professional begonnen was, beet Stefan Van Raemdonck zich vast in het vinden van de voor hem meest geschikte persoon: Je contacteert je eigen Sociaal Secretariaat en een paar andere partijen en je gaat op zoek. Voor mij was het belangrijk dat ik iemand vond die mijn tekorten aanvulde en mij tegelijk het beste lag. Dat ik uiteindelijk met Acerta in zee ben gegaan, had alles te maken met het vertrouwen dat ze in hun eigen mensen stelden. Acerta is er niet op gebrand je zonder enige garantie met een contract op te zadelen, maar stelt zich soepel op, net omdat ze ervan uitgaan dat ze de juiste mensen kunnen aanleveren. De keuze viel uiteindelijk op Valerie Wandels, maar de eerste werkervaring kon meteen tellen als test: Ik heb Stefan veertien dagen niet gezien. Hij was in het buitenland voor zaken en voor het bespreken van onze werking waren we op aangewezen. Nu was het ook niet zo dat er geen werk was: het arbeidsreglement was al een tijdje niet meer aangepast, er zaten fouten in de sociale abonnementen, kortom: mijn eerste werk bestond er in om alles effen te zetten: daarna konden we optimaliseren. Stefan Van Raemdonck: Ik heb mensen nodig die voor mij problemen oplossen. Ik moet me kunnen concentreren op de business. Die veertien dagen en met Valerie waren de ideale test om te zien of ik een juiste keuze had gemaakt. Alleen maar voordelen Ik maak regelmatig reclame voor deze aanpak bij andere bedrijfsleiders, stelt Stefan Van Raemdonck nog. Ik hoor ze wel eens zeggen dat je dit soort dingen in crisistijd niet kan permitteren, maar voor mij is een HR-officer veel meer dan iemand die loonstaten doorgeeft. Door de administratie op punt te stellen, de processen bij te sturen en oplossingen aan te reiken, neemt zo iemand een pak werk uit je handen en kan jij als zaakvoerder doen wat je moet doen: met je klanten bezig zijn, naar hen luisteren en je organisatie op hen afstemmen. Kortom. Ik zie echt alleen maar voordelen aan deze manier van werken. Bovendien is het werken met een In-House-medewerker een constante garantie voor nieuwe know-how, dat vindt ook Valerie Wandels: Het voordeel om voor verschillende bedrijven te werken, is dat je overal weer nieuwe dingen aanleert. Je leert andere processen kennen en je brengt externe ervaring mee naar je verschillende klanten. Ook over de manier van werken is Valerie Wandels zeer tevreden: Het contact verloopt precies op de manier zoals ik het graag heb. De mensen intern weten me ondertussen wel te vinden en met Stefan heb ik contact wanneer het nodig is. Ik laat weten wat mijn bezorgdheden zijn, we praten erover en we lossen het probleem op. Ondertussen schakelde Handi-Move ook over naar het Sociaal Secretariaat van Acerta en is Stefan Van Raemdonck een zorg armer en een pak zakelijke opportuniteiten rijker. Ik ben met Acerta in zee gegaan omdat ze zoveel vertrouwen stellen in hun eigen mensen. Acerta In-House In Praktijk In House A5.indd 13 11/02/ :30:07

14 14 Brouwerij Martens De kwaliteit van het HR-beleid is gestegen, het vertrouwen hersteld Brouwerij Martens is een gevestigde In het Limburgse Bocholt is Brouwerij Martens als waarde in de regio. Met 250 jaar familiebedrijf een belangrijke werkgever met een goede lokale en internationale industriële reputatie. Dat was HR-manager Annelies Bakos bekend geschiedenis op de teller, een bestuur van acht generaties lang en toen ze gevraagd werd om bij Brouwerij Martens HR te komen versterken. Ze nam het HR-roer in handen een reputatie als brouwer voor private labels over heel de wereld, heeft en nam de basisprocessen grondig onder de loep voor ze werden aangepakt. Wim Thomassen van Acerta de brouwerij een reputatie hoog te In-House werd snel mee aan boord gehaald en vandaag houden. Vooral in eigen streek waar vervult hij een belangrijke rol in het HR-team. Wim staat hun Sezoens en Martens Pils zowat mee in de frontlinie en heeft het volledige vertrouwen het symbool zijn voor de Limburgse van de medewerkers, stelt Annelies Bakos. nijver en creativiteit. Annelies Bakos, die in 2000 zelfstandig HR-manager werd, kende de goede naam van het bedrijf en ontdekte een organisatie in verandering; een organisatie die bereid was om verder te professionaliseren. Ze zou zich in eerste instantie bezig gaan houden met de functieclassificatie en daarna volgde de basiswerking van HR: De HR-organisatie zat volop in transitie en mijn eerste vraag was: Waar zitten de noden, de tekorten en de verbeterpunten? HR van zijn sterkste kant Hoewel Brouwerij Martens een HR-structuur had die werkte, kon er zeker worden gesleuteld aan de dienstverlening. Annelies Bakos: Na de herstructurering van 2003, waarbij de organisatie van 170 naar 125 werknemers was gegaan, Annelies Bakos, HR-manager Brouwerij Martens Wim Thomassen, HR-offi cer Acerta In-House 1001 In House A5.indd 14 11/02/ :30:08

15 15 was het heel belangrijk dat HR zich van zijn sterkste kant liet zien. Deze brouwerij steunt op een aanzienlijke populatie arbeiders. Het werk is seizoensgebonden en een belangrijke troef is de flexibiliteit van het personeel. Het was zeer belangrijk om weer rust te krijgen onder de werknemers en dat creëer je door op een professionele manier te werken aan het fundament van HR: zorgen voor goede arbeidsverhoudingen, een waterdichte cao, zorgen voor nieuwe en degelijke functieomschrijvingen, werken aan een tijdige en correcte beloning en aan opleidingen, dat soort van dingen. Het was dan ook snel duidelijk dat we iemand extra nodig hadden: niet noodzakelijk een fulltime kracht, maar wel een professional bij wie we de centrale personeelsadministratie en loonverwerking konden leggen. Van zodra we met Wim zijn gaan werken, hebben we hem in de frontlinie gezet en kreeg de vaste ervaren HR-officer meer tijd beschikbaar om o.a. aan de ontwikkeling van het personeel te werken. Alles is geregeld Wim Thomassen voelde zich vrijwel onmiddellijk goed in zijn rol: Het was van in het begin duidelijk dat ik hier meer dan een tijdelijke rol zou gaan spelen en dat ik de kans zou krijgen om mee aan het HR-roer te draaien. Dat maakt je job direct een stuk interessanter. In het begin hebben we vooral gewerkt aan het herstellen van het basisvertrouwen in HR en het is een prachtig gevoel dat je van een dergelijk proces kan deel uitmaken. Annelies Bakos: Wim is gaandeweg ingewerkt in de materie en de band met het personeel is in die zin ook gegroeid. In het begin zag je mensen met vragen een bocht om Wim heen maken en Mathieu, onze vaste HR-medewerker, opzoeken. Vandaag hoor je vaste werknemers zeggen: Oh, Wim is er niet. Dan kom ik morgen wel terug. Na bijna zes jaar in de onderneming te hebben meegedraaid, is Wim een vaste waarde geworden. Zo zeer zelfs dat Wim tijd vrijmaakt voor het jaarlijkse personeelsfeest en zijn vakantie zo regelt dat de dagelijkse werking van HR gegarandeerd blijft. Annelies Bakos: We weten heel goed dat Wim op dit ogenblik een beetje in een comfortzone zit. Het draaiboek van HR is geschreven, de basisrapportering voor de sociale relaties zit goed, HR heeft een gecentraliseerde functie. Toch blijft het belangrijk om iemand met zijn ervaring te behouden. Wim heeft de expertise die we nodig hebben en indirect heeft zijn inbreng ook invloed op de arbeidsverhoudingen. Een In-House-medewerker is op papier niet zo goedkoop, maar toch heb ik al heel wat bedrijven aangeraden om ook op deze manier te werken. Elke cent die je uitgeeft, brengt immers zijn investering op. Het aantal klachten over HR is drastisch gedaald, er is meer duidelijkheid over diverse regelingen, er worden minder fouten geregistreerd, medewerkers hebben sneller een antwoord op hun vragen en er is meer tijd voor andere HR-initiatieven. Tot zover is de In-House-ervaring meer dan positief gebleken en nu er tijd komt voor meer strategische HR-aanpassingen, is ook de directie bereid te investeren. Op papier is een In-House oplossing niet goedkoop, maar elke geïnvesteerde euro brengt op. Acerta In-House In Praktijk In House A5.indd 15 11/02/ :30:08

16 16 Euro Pool System Benelux Ook het management apprecieert de professionalisering Gedrevenheid en enthousiasme zijn belangrijke peilers voor de groei van elk bedrijf, maar hoe meer enthousiaste werknemers er in een organisatie bijkomen, hoe meer HR-vragen er rijzen. In het geval van Euro Pool System Benelux bood de komst van In-House HR-officer Koen Peeters een oplossing op al die vragen. Ann De Vos, Office Manager bij Euro Pool System Benelux zag haar HR-taken uitbreiden en zag snel in dat professionele hulp soelaas zou kunnen brengen: Koen heeft op nog geen enkel moment om werk moeten vragen. Euro Pool System Benelux groeide rechtstreeks uit de behoefte van veilingbedrijven om fruit en groenten veilig, economisch en hygiënisch te transporteren. Het bedrijf ontwikkelde de gekende herbruikbare blauwe en groene bakken, en ging gaandeweg ook zorgen voor de reiniging en volledige logistiek hiervan. Ondertussen is Euro Pool System uitgegroeid tot Europa s grootste logistieke dienstverlener in zijn segment. De organisatie beschikt over circa 121 miljoen kratten die jaarlijks meer dan 560 miljoen keer rouleren. In totaal stelt het bedrijf vandaag in België 34 bedienden te werk en groeien de activiteiten en de aanwervingen zeer sterk. In 2007 was het voor Ann De Vos, die tot dan toe de personeelsadministratie deed, tijd voor versterking: Als kleine organisatie met mensen die allemaal voor een doel gaan en een heel duidelijk afgelijnde visie hebben, is het relatief eenvoudig om enkel met een sociaal secretariaat en een goede dossierbeheerder te werken. Naarmate de organisatie groter en complexer wordt en er vragen komen over ouderschapsverlof, opleiding, de carpolicy of het arbeidsreglement, merk je dat je gewoon op al die vragen geen antwoorden meer kan geven. Ann De Vos, offi ce manager Euro Pool System Benelux Koen Peeters, HR-offi cer Acerta In-House 1001 In House A5.indd 16 11/02/ :30:10

17 17 Alsof Koen bij ons werkt Voor Koen Peeters is de samenwerking met Euro Pool System tot nog toe 200 percent meegevallen, zoals hij zelf stelt: Zoals in dit bedrijf een HR-structuur van niets kunnen opbouwen is een echte buitenkans. Sinds ik bij Euro Pool System werk, heb ik zelf al heel wat initiatieven kunnen nemen, een structuur kunnen uitbouwen en systemen kunnen initiëren. Ann De Vos beaamt: Koen heeft nooit om werk moeten vragen. Het is altijd belangrijk geweest dat mensen hem wisten te vinden en dat hij deel uitmaakte van het team. Ondertussen kent men het systeem en lijkt het alsof Koen bij ons werkt. Koen heeft zijn vaste plek op kantoor, centraal waar iedereen hem weet te vinden. Wanneer hij er niet is, kan men vragen stellen via , maar ik merk dat men meestal de vragen opspaart tot hij er is. Het maakt tevens deel uit van de dienstverlening van Acerta In-House om ervoor te zorgen dat hij altijd telefonisch of per bereikbaar is. Wat begonnen is met een opdracht van een keer per maand, is uitgebreid tot een aanwezigheid van drie dagen per maand, maar we hebben alleszins niet het gevoel dat we van week tot week aan het werken zijn. Gaan voor meer toegevoegde waarde Het goede nieuws aan het hele verhaal is dat ook het management de vooruitgang heeft geconstateerd, En zelf met vragen komt, vult Ann De Vos aan. Ook Koen zelf vindt nog altijd nieuwe ontwikkelingsgebieden. Om volledig te gaan voor nog meer toegevoegde waarde, die een professional kan bieden, gaan we de administratieve taken voor een deel doorschuiven naar een collega. Op die manier kan Koen zich bijvoorbeeld meer gaan bezighouden met het opleidingsbeleid, het arbeidsreglement of de carpolicy. Voor 2010 heb ik samen met Koen bij het management een reeks HR-projecten vastgelegd en gaan we nieuwe ideeën verder uitwerken. Koen Peeters beseft daarbij zeer goed dat hij bij Euro Pool System veel meer mag uitwerken dan de payroll en vindt net daardoor dat hij een prima werkgever heeft gevonden: Dit is waarvoor je het doet. Ik kan uiteraard niet alles zelf uitwerken, maar de Acerta-groep is breed genoeg en alle mogelijkheden zijn open. Zo hebben wij voor de evaluatiegesprekken nauw samengewerkt met BCT, Coaching & Training en ben ik kunnen te rade gaan bij Compensation & Benefits en Legal Consult voor enkele vraagstukken over het loonbeleid. Net die expertise wordt enorm geapprecieerd, volgens Ann De Vos: Het is een hele opluchting te weten dat je mensen duidelijkheid kunt geven en dat je een aanspreekpunt hebt. Het is goed om op iemand te kunnen terugvallen met kennis van zaken. Hoe groter de organisatie, hoe sterker de behoefte aan een degelijke HR-structuur. In het begin vinden mensen het nog wel fijn om de vrijheid te hebben, maar op een bepaald moment nader je de chaos en dat moet je vermijden. Een professionele structuur is echt wel een zegen. Het maakt deel uit van de dienstverlening van Acerta In-House om ervoor te zorgen dat men bereikbaar is. Acerta In-House In Praktijk In House A5.indd 17 11/02/ :30:10

Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business

Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business WHITEPAPER Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business 5 vragen die u aan het denken zetten: bent u wel echt bezig met doen waar u goed in bent? PP-056/02-14 Inleiding De flexmarkt

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit ACCOUNTANCY MEDEWERKER Bachelor Accountancy of Master Handelswetenschappen, TEW, Economie. Enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of in de volledige boekhouding van een

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling De economie is voortdurend in beweging. Voor de groei en continuïteit van uw bedrijf is het noodzakelijk snel en flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden.

Nadere informatie

Ervaren kracht. Starter

Ervaren kracht. Starter Ervaren kracht Starter Wie zijn wij? Bureau Kooimeer is sinds 1999 specialist in het uitzenden van ervaren en gekwalificeerd personeel: werknemers waarop u kunt rekenen. Bureau Kooimeer beschikt over een

Nadere informatie

5 X In-Company Support door Acerta. ACE_0756 Testi A4 NL DEF.indd 1 3/03/11 11:29

5 X In-Company Support door Acerta. ACE_0756 Testi A4 NL DEF.indd 1 3/03/11 11:29 5 X In-Company Support door Acerta ACE_0756 Testi A4 NL DEF.indd 1 3/03/11 11:29 Inhoudstafel Hoe externe mensen intern het verschil kunnen maken voorwoord Voorwoord door Philip Deckers, Carine De Bruyn

Nadere informatie

BRM Uitzendbureau. Werk organiseren naar menselijke maat. BRM Uitzendbureau kan werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen.

BRM Uitzendbureau. Werk organiseren naar menselijke maat. BRM Uitzendbureau kan werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen. BRM Uitzendbureau Werk organiseren naar menselijke maat kan werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen. BRM Uitzendbureau Werk organiseren naar menselijke maat Wij zijn een uitzendbureau dat

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Onze specialistische vakkennis en toewijding voor zowel klant als kandidaat zijn evident. Wij zijn een uitzendbureau, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een degelijke en betrouwbare HR dienstverlener

Nadere informatie

Werkgever voor uw werknemers

Werkgever voor uw werknemers Bezoekadres Eurodepark 1-55 6461 KB Kerkrade T (045) 563 92 60 F (045) 563 92 62 E info@payrolllimburg.nl I www.payrolllimburg.nl Postadres Postbus 295 6460 AG Kerkrade Werkgever voor uw werknemers Werkgeverschap

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit Randstad Randstad Roeselare Sint-Michielsstraat 31 8800 Roeselare Medewerker Calculatiedienst U genoot bij voorkeur een bacheloropleiding in een administratieve of financiële

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Personeel. Functienaam: bestuurssecretaris.

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Personeel. Functienaam: bestuurssecretaris. Functie Graadnaam: bestuurssecretaris Functienaam: bestuurssecretaris Functiefamilie: functioneel leidinggevend Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Algemene zaken Dienst: Personeel Subdienst: Code:

Nadere informatie

Aandelenopties De toekenning kan uw werknemers tot 40% netto méér opleveren dan een bonus in cash geld

Aandelenopties De toekenning kan uw werknemers tot 40% netto méér opleveren dan een bonus in cash geld Aandelenopties De toekenning kan uw werknemers tot 40% netto méér opleveren dan een bonus in cash geld Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Toekenning van aandelenopties 3 Enkele veelgestelde vragen 4 Voordelen

Nadere informatie

Uw KBC-verzekeringsagent, een stapje voor.

Uw KBC-verzekeringsagent, een stapje voor. Uw KBC-verzekeringsagent, altijd een stapje voor. We nemen uw verzekeringen serieus. Bij KBC vinden we verzekeringen voor particulieren en ondernemers zó belangrijk dat we er een apart netwerk voor hebben

Nadere informatie

Wij zijn persoonlijk, betrokken en bieden meer dan alleen leuk werk.

Wij zijn persoonlijk, betrokken en bieden meer dan alleen leuk werk. Wij zijn persoonlijk, betrokken en bieden meer dan alleen leuk werk. We hebben er allemaal mee te maken: de zorg. Of je nu ziek bent, vaccinaties wilt hebben voor een mooie reis of een familielid in het

Nadere informatie

Stageverslag Michaël Deslypere

Stageverslag Michaël Deslypere Stageverslag Michaël Deslypere MANPOWER Stagementor: Valerie Milissen Stagebegeleider: Pieterjan Bonne 2 Inhoudsopgave 1.Voorwoord... 3 2.Situering/voorstelling van de stageplaats... 4 3.Beschrijving van

Nadere informatie

Waarom aandacht schenken aan verzuim?

Waarom aandacht schenken aan verzuim? Draag Zorg voor Uw Zorg Zorg voor Uw Talent Preventie: kost of investering Bert Laurier & Peter Beeusaert & Hilde Billen Consultants SD Worx Leadership & Strategy Waarom aandacht schenken aan verzuim?

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie 1 De Organisatie Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met een uitgebreide expertise in business-

Nadere informatie

NIET OPGEWASSEN TEGEN PERSONEELSPAPERASSEN? 1.2 LOGO & CATÉGORIES

NIET OPGEWASSEN TEGEN PERSONEELSPAPERASSEN? 1.2 LOGO & CATÉGORIES NIET OPGEWASSEN TEGEN PERSONEELSPAPERASSEN? 1.2 LOGO & CATÉGORIES PARTENA PROFESSIONAL PLUS Le logo «Partena Professional Plus» sera utilisé pour les documents et supports de communication qui concernent

Nadere informatie

ondernemers B&R Bouwgroep Een buitenbeentje in de traditionele bouwwereld

ondernemers B&R Bouwgroep Een buitenbeentje in de traditionele bouwwereld Voka Kamer van Koophandel Kempen maandelijks magazine jaargang 29 nr 4 april 2014 B&R Bouwgroep Een buitenbeentje in de traditionele bouwwereld Verschijnt maandelijks (niet in juli en augustus) P. 309988

Nadere informatie

USE-IT ZOEKT: COÖRDINATOR

USE-IT ZOEKT: COÖRDINATOR USE-IT ZOEKT: COÖRDINATOR USE-IT is een toeristische dienst voor jongeren. De organisatie maakt drukwerk, houdt een infobalie open in Brussel, en runt een website. USE-IT is niet-commercieel en werkt zonder

Nadere informatie

Als het goed is bent u onze interimmer weer snel vergeten

Als het goed is bent u onze interimmer weer snel vergeten Als het goed is bent u onze interimmer weer snel vergeten Het gemak waarmee sommige organisaties interimmers aan het werk houden verbaast ons wel eens. De essentie van waar interim management om draait

Nadere informatie

Minister van Binnenlandse Zaken

Minister van Binnenlandse Zaken Minister van Binnenlandse Zaken Secretariaat van de Geïntegreerde Politie (SSGPI) SSGPI Ter attentie van : Fritz Toussaintstr. 8 - de korpschefs 1050 Brussel - de bijzondere rekenplichtigen T: 02 554 43

Nadere informatie

Naar de kern. Thema 1: De kern van het ondernemen ...

Naar de kern. Thema 1: De kern van het ondernemen ... Thema 1: De kern van het ondernemen overheid klanten leveranciers leefomgeving onderneming werknemers... mede-eigenaars drukkingsgroepen en actiecomités U Ondernemen doet iemand in de eerste plaats uit

Nadere informatie

NIET OPGEWASSEN TEGEN PERSONEELSPAPERASSEN? 1.2 LOGO & CATÉGORIES

NIET OPGEWASSEN TEGEN PERSONEELSPAPERASSEN? 1.2 LOGO & CATÉGORIES NIET OPGEWASSEN TEGEN PERSONEELSPAPERASSEN? 1.2 LOGO & CATÉGORIES PARTENA PROFESSIONAL PLUS Le logo «Partena Professional Plus» sera utilisé pour les documents et supports de communication qui concernent

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Sense Template BluefieldFinance Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie Opgericht 2007 Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket Bedrijf BTL Plastics Sector Productie Producten en diensten Kunststofonderdelen voor industriële voertuigen en machines Website www.btlplastics.com

Nadere informatie

ernationale - Advocaten gespecialiseerd in sociaal recht - Dis Individueel arbeidsrecht - Collectieve arbeidsrelaties - Alternatief loon en

ernationale - Advocaten gespecialiseerd in sociaal recht - Dis Individueel arbeidsrecht - Collectieve arbeidsrelaties - Alternatief loon en ernationale - Advocaten gespecialiseerd in sociaal recht - Dis Individueel arbeidsrecht - Collectieve arbeidsrelaties - Alternatief loon en fiscaliteit - Herstructureringen en overgang van ondernemingen

Nadere informatie

Comm ant & Bouw. Comm ant helpt ons écht procesgericht te werken. K l a n t c a s e

Comm ant & Bouw. Comm ant helpt ons écht procesgericht te werken. K l a n t c a s e Methode en web-based software voor proces en resultaatverbetering Comm ant & Bouw Comm ant helpt ons écht procesgericht te werken. K l a n t c a s e Frans Münninghoff Sandra Steijvers Heijmans gebruikt

Nadere informatie

Tips voor werknemers StepStone geeft tips op basis van demografische studie. Mei 2009

Tips voor werknemers StepStone geeft tips op basis van demografische studie. Mei 2009 Tips voor werknemers StepStone geeft tips op basis van demografische studie Mei 2009 1 Inleiding De crisis kan ook een opportuniteit zijn voor werknemers om hun job veilig te stellen en zelfs hun kansen

Nadere informatie

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior)

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior) Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse Romaric Croes 27 Mei 2013 Contents Fresco Consult BVBA... 1 Missie... 1 Informatie over de openstaande betrekking... 1 Titel... 1 Plaats in de organisatie...

Nadere informatie

Confidentiële Functiebeschrijving VRT. HR-Directeur. Januari 2015. 2015 Korn Ferry. All Rights Reserved.

Confidentiële Functiebeschrijving VRT. HR-Directeur. Januari 2015. 2015 Korn Ferry. All Rights Reserved. Confidentiële Functiebeschrijving VRT HR-Directeur Januari 2015 2015 Korn Ferry. All Rights Reserved. CONFIDENTIËLE FUNCTIEBESCHRIJVING Functie Onderneming Locatie Rapporteren aan Website HR-directeur

Nadere informatie

VRAGENLIJST JOnG. Mail het formulier met jouw antwoorden naar Dionne Neven (Regioadviseur MKB Limburg): Neven@mkblimburg.nl

VRAGENLIJST JOnG. Mail het formulier met jouw antwoorden naar Dionne Neven (Regioadviseur MKB Limburg): Neven@mkblimburg.nl VRAGENLIJST JOnG JOnG is een initiatief van en voor jonge ondernemers. Tot de doelgroep behoren Ondernemers in de eerste 5 jaar van hun ondernemerschap. JOnG stelt zich tot doel de individuele ondernemers

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing.

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing. Waarom TeamPlayer? Wellicht heeft u reeds een administratief programma waarmee uw boekhouding, facturatie of bestellingen worden beheerd. Deze programma s schieten echter tekort als het gaat over nog andere

Nadere informatie

Werkgoesting in de zorg 25 maart 2010, Hasselt

Werkgoesting in de zorg 25 maart 2010, Hasselt Werkgoesting in de zorg 25 maart 2010, Hasselt Verslag werkgroep 6A: innovatie in de zorgberoepen Actie 1: e-learning E-learning wordt als waardevol aanzien: Flexpoint: Federgom organiseert tegenwoordig

Nadere informatie

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren software consultancy training De markt heeft nood aan een flexibele en complete planningsoplossing. De invoering van de dienstencheques

Nadere informatie

Voorstelling Partnership. mei 2015

Voorstelling Partnership. mei 2015 Voorstelling Partnership mei 2015 De essentie is Uw persoonlijke Payroll Consultant Alle dossiers van leden van Formaat worden gecentraliseerd bij 1 vaste Payroll Consultant in kantoor Berchem. 1 aanspreekpunt

Nadere informatie

Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken. Vrieling Adviesgroep. Gewoon beter. vrieling.

Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken. Vrieling Adviesgroep. Gewoon beter. vrieling. Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken Vrieling Adviesgroep Gewoon beter vrieling adviesgroep Vrieling Adviesgroep Enthousiast Onafhankelijk Betrokken Creatief Integer

Nadere informatie

> Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Berg en Dalseweg 127, 6522 BE Nijmegen Telefoon 024 3277571 www.gitp.

> Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Berg en Dalseweg 127, 6522 BE Nijmegen Telefoon 024 3277571 www.gitp. Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Berg en Dalseweg 127, 6522 BE Nijmegen Telefoon 024 3277571 www.gitp.nl > Profiel Kenmerk > WS.2014.0033/14.103 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel

Nadere informatie

Stages/projecten voor het academiejaar 2014-2015. 17-9-2014 Voka - Kamer van Koophandel Limburg Hilde Klykens

Stages/projecten voor het academiejaar 2014-2015. 17-9-2014 Voka - Kamer van Koophandel Limburg Hilde Klykens Q-STAGES Office management Human resources Stages/projecten voor het academiejaar 2014-2015 17-9-2014 Voka - Kamer van Koophandel Limburg Hilde Klykens Inhoud Q-Stageproject: zoek je een stageplaats of

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Functiebeschrijving Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Loon- en personeelsadministratie Je bent verantwoordelijk voor een correcte weddeverwerking en werkt hiervoor nauw samen met het

Nadere informatie

DE SOCIALE VERKIEZINGEN IN 12 VRAGEN

DE SOCIALE VERKIEZINGEN IN 12 VRAGEN DE SOCIALE VERKIEZINGEN IN 12 VRAGEN Versie december 2015 Content Inleiding... 1 Wanneer vallen de verkiezingen? Wat is een verkiezingskalender?... 2 In welke bedrijven worden verkiezingen gehouden? Wanneer

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Bedrijfsjurist in Beweging

Bedrijfsjurist in Beweging Salary Survey editie 2014 Bedrijfsjurist in Beweging Profiel, lonen en trends 01 Executive summary Met 696 deelnemers is deze editie 2014 van de salary survey bij de bedrijfsjurist een succes. We noteerden

Nadere informatie

Anytime, anyplace, anywhere

Anytime, anyplace, anywhere Anytime, anyplace, anywhere Talent & Salaris de software voor Human Resource Management Self Service Overal om ons heen is Self Service een bekend begrip. Van internet bankieren en online vakanties boeken

Nadere informatie

Richtinggevend in werk

Richtinggevend in werk Uitzendbureau Schakelen en bemiddelen in werk Payroll Payroll diensten voor publieke sector en MKB Verzuimbegeleiding Verzuimbegeleiding op maat bij u gereguleerd Re-integratie Samen werk en mens matchen

Nadere informatie

Net dat beetje meer, en daar zijn wij trots op!

Net dat beetje meer, en daar zijn wij trots op! Niet groter, maar slimmer en kleiner is het antwoord op onze huidige economische problemen. Abel accountants is een klein accountantskantoor. Bewust klein omdat wij geloven in persoonlijke contacten, een

Nadere informatie

Project Talent in beweging : naar een professionele HRM-organisatie. Myriam Jammaers, diensthoofd algemene zaken

Project Talent in beweging : naar een professionele HRM-organisatie. Myriam Jammaers, diensthoofd algemene zaken Project Talent in beweging : naar een professionele HRM-organisatie Myriam Jammaers, diensthoofd algemene zaken 1. Missie / visie van het OCMW Sint-Truiden Het OCMW Sint-Truiden heeft als opdracht het

Nadere informatie

Kortom, van visie naar werkelijkheid!

Kortom, van visie naar werkelijkheid! Wie zijn wij Scopeworks is een internationaal bureau wat zich richt op executive search, interim management en consulting. Ons kantoor is gevestigd in Nederland en vanuit hier worden onze diensten wereldwijd

Nadere informatie

Praktijkcase. Met de Talent Management software van Raet bieden we talenten in onze organisatie perspectief.

Praktijkcase. Met de Talent Management software van Raet bieden we talenten in onze organisatie perspectief. Praktijkcase Met de Talent Management software van Raet bieden we talenten in onze organisatie perspectief. Jordy Kool CEO / Sheila Sponselee HR-manager Infotheek digitaliseert talentmanagement en performance

Nadere informatie

Uniting Expertise, Accelerating Ambitions. Focus op uw kernactiviteiten. Dankzij onze brede juridische expertise.

Uniting Expertise, Accelerating Ambitions. Focus op uw kernactiviteiten. Dankzij onze brede juridische expertise. Uniting Expertise, Accelerating Ambitions Focus op uw kernactiviteiten. Dankzij onze brede juridische expertise. U wilt zich focussen op uw core business. Daarom nemen wij u juridisch werk uit handen.

Nadere informatie

Welkom op de Please MKB sessie over flexibel werkgeven

Welkom op de Please MKB sessie over flexibel werkgeven Welkom op de Please MKB sessie over flexibel werkgeven Please Payroll Postbus 11, 5700 AA Helmond T 0800 235 75 32 (gratis) T 0492 388 888 E info@please.nl www.please.nl Agenda Wat is payroll? Wie is Please

Nadere informatie

ONDERZOEK HR TRENDS 2015-2016

ONDERZOEK HR TRENDS 2015-2016 ONDERZOEK HR TRENDS 2015-2016 Partners HR Trends 2015-2016 Populatie Ruim 800 HR-professionals Werkzaam in uiteenlopende functies 12% ZZP Kennisintensieve dienstverlening Overheid 19% 6% 18% Collectieve

Nadere informatie

Onze plus. Opgericht: collega s en voor u als werkgever. + Verzuimcontrole Het gemis van een zieke werknemer voelt u

Onze plus. Opgericht: collega s en voor u als werkgever. + Verzuimcontrole Het gemis van een zieke werknemer voelt u The missing link The missing link... Onze plus Onze dienstverlening Facts & figures Verzuim is lastig. Voor de zieke, voor de Maatwerk is onze standaard. Wij begeleiden + Verzuimregistratie en beheer Opgericht:

Nadere informatie

Charter collectieve rechten en plichten

Charter collectieve rechten en plichten Charter collectieve rechten en plichten Van Begeleid Wonen Zennestreek vzw het voor Personen met een ( VAPH) (erkenningsnummer 409200333) Ons adres: In dit charter leggen we duidelijk uit hoe we werken

Nadere informatie

Strategisch loonbeheer

Strategisch loonbeheer Strategisch loonbeheer Uw thuis voor loonbeheer Meesterschap in loonberekening, sociaal-juridisch advies en elektronische datawerken. Het Centrum voor Loonbeheer mag met 15 jaar ervaring wel degelijk beschouwd

Nadere informatie

Welkom bij Vlietkinderen

Welkom bij Vlietkinderen Welkom bij Vlietkinderen 1 Colofon Redactie Robert Heusinkveld Yvonne Bood Vormgeving Dare to Design* Contact Bucaillestraat 6 2273 CA Voorburg Klantenservice klantenservice@vlietkinderen.nl T 070 317

Nadere informatie

Departement gezondheidszorg - BANABA Zorgmanagement Geaccrediteerde opleiding door VHLORA* en NVAO*

Departement gezondheidszorg - BANABA Zorgmanagement Geaccrediteerde opleiding door VHLORA* en NVAO* Page1 Geachte mevrouw, heer Beste collega, Je bent werkzaam in de zorg als verpleegkundige, vroedvrouw, kinesist, ergotherapeut, diëtist, medisch secretaresse, laborant, maatschappelijk werker en je wilt

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks ondervinden onze klanten de vele voordelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

Visma DBS Talent & Salaris Software voor HRM en salarisverwerking

Visma DBS Talent & Salaris Software voor HRM en salarisverwerking Visma DBS Talent & Salaris Software voor HRM en salarisverwerking 5 goede redenen Papierloze administratie Altijd en overal beschikbaar Manager & Employee Self Service (ESS/MSS) Waterdichte beveiliging

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de verantwoordelijke personeelsadministratie en de verantwoordelijke HR-data.

FUNCTIEPROFIEL. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de verantwoordelijke personeelsadministratie en de verantwoordelijke HR-data. FUNCTIEPROFIEL Functie: Medewerker personeelsadministratie en HR-data A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je bent verantwoordelijk voor een accurate en tijdige input van data ten behoeve van

Nadere informatie

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING > Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice, en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak veel geld, en tevreden

Nadere informatie

Werkbedrijf: schakel tussen mens & werk

Werkbedrijf: schakel tussen mens & werk Werkbedrijf: schakel tussen mens & werk 6 Om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen, is een werkgevers netwerk nodig. Geen kaartenbak voor koude acquisitie, maar een kwalitatief

Nadere informatie

NIEUWS JUNI 2015 BEHEERSOFTWARE. In deze uitgave:

NIEUWS JUNI 2015 BEHEERSOFTWARE. In deze uitgave: NIEUWS JUNI 2015 In deze uitgave: pagina 2-3 Nieuwe regeling voorschotfacturen vanaf 2015? pagina 4-5 Waarom elektronische facturatie voorlopig nog niet doorbreekt pagina 6-7 Klanten vertellen: Wim Deprins

Nadere informatie

Ann Rombaut, medezaakvoerder van bedrijfscrèche t Boelleke:

Ann Rombaut, medezaakvoerder van bedrijfscrèche t Boelleke: Ann Rombaut, medezaakvoerder van bedrijfscrèche t Boelleke: Veel ouders overwegen door de hoge kost voor kinderopvang deeltijds te gaan werken of zelfs uit de arbeidsmarkt te stappen. Een bedrijfscrèche

Nadere informatie

TTL vacaturevacature voor Office manager

TTL vacaturevacature voor Office manager vacature voor Office manager Bedrijf The Test LeadersThe Test Leaders Auteur Stefan Patry Versie V3.1 Laatste update jul. 1, 2014 Abstract Dit document beschrijft de vacature voor een Office manager. the

Nadere informatie

MAXIMIZE YOUR RETURN ON REAL ESTATE. Duurzaam HR beleid in KMO s

MAXIMIZE YOUR RETURN ON REAL ESTATE. Duurzaam HR beleid in KMO s Duurzaam HR beleid in KMO s Voorstelling Motmans Van Havermaet Expertise domeinen Onze groep biedt een breed dienstenpakket aan. Vanuit een multidisciplinaire aanpak gidsen onze professionals u naar de

Nadere informatie

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker Competentieprofiel maatschappelijk werker OCMW 1. Functie Functienaam Afdeling Dienst Functionele loopbaan Maatschappelijk werker Sociale zaken Sociale dienst B1-B3 2. Context Het OCMW garandeert aan elke

Nadere informatie

Enthusiast, putting people first, result driven and willing to go the extra mile!

Enthusiast, putting people first, result driven and willing to go the extra mile! Dave Bogaerts Enthusiast, putting people first, result driven and willing to go the extra mile! Over mezelf Geboortedatum 23 februari 1977 (38 jaar) Adres Terlindenstraat 27 1740 Ternat België Professionele

Nadere informatie

Uw menselijk kapitaal beheren

Uw menselijk kapitaal beheren Uw menselijk kapitaal beheren Ongeveer 1 miljoen werknemers in de overheidssector Zeer arbeidsintensieve organisaties 40% van het budget = personeelskosten Medewerkers = uw belangrijkste kapitaal!!! P&O

Nadere informatie

SD Worx blijft investeren in de social profit sector. Hans Joris Algemeen directeur SD Worx België

SD Worx blijft investeren in de social profit sector. Hans Joris Algemeen directeur SD Worx België SD Worx blijft investeren in de social profit sector Hans Joris Algemeen directeur SD Worx België Agenda Marktsituatie Missie, visie en strategie SD Worx Strategisch belang social profit voor SD Worx SSC

Nadere informatie

Top 10 Credit Control Tips

Top 10 Credit Control Tips Top 10 Credit Control Tips 1 Ken uw klanten Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de financiële achtergrond van uw klanten, zowel vóór u begint samen zaken te doen als tijdens. U kan een duidelijk beeld

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: diensthoofd.

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: diensthoofd. Functiebeschrijving Functie Graadnaam: diensthoofd Functienaam: diensthoofd Functiefamilie: managementteam Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Ondersteuning Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit

Nadere informatie

WELKOM. Geert Vannieuwenhuyze. De Lovie vzw. Vlaams Welzijnsverbond vzw. Vlaams Welzijnsverbond vzw

WELKOM. Geert Vannieuwenhuyze. De Lovie vzw. Vlaams Welzijnsverbond vzw. Vlaams Welzijnsverbond vzw WELKOM Geert Vannieuwenhuyze De Lovie vzw 1 Situering Wijzigende maatschappij, wetgeving, rolpatronen, stem van de gebruiker, mogelijkheden overheid, Effect op Manier waarop mensen hun loopbaan uitbouwen

Nadere informatie

RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS

RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS Labor Advocaten is een ondernemersgericht advocatenkantoor

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS

EEN VAN ONZE EXPERTS EEN VAN ONZE EXPERTS For every situation, there is a suitable line from a song Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn

Nadere informatie

U wilt vrijheid en flexibiliteit?

U wilt vrijheid en flexibiliteit? U wilt vrijheid en flexibiliteit? Uw medewerkers op onze loonlijst! Uitbesteden biedt rust wat is payrolling? Voordelen Medewerkers zonder ZORGEN Payrolling is een van de snelst groeiende diensten van

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Deskundige Personeelsdienst

Functiebeschrijving. Deskundige Personeelsdienst Functiebeschrijving 1. FUNCTIETITEL Deskundige Personeelsdienst 2. GLOBAAL DOEL VAN DE FUNCTIE Zorgt voor de uitwerking, coördinatie en administratieve afhandeling van het personeelsbeleid van het bestuur

Nadere informatie

Care for Systems. Inter Service Level Agreements

Care for Systems. Inter Service Level Agreements Care for Systems Inter Service Level Agreements Service: maximale beschikbaarheid Wat gebeurt er als de AV-installatie uitvalt in uw meldkamer, vergaderruimte of operatiekamer? Wat is de impact op de geplande

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens Bedrijfsprofiel Het succes van een bedrijf wordt gecreëerd door de mensen die er werken. Hun ideeën, motivatie en vaardigheden, hun normen en waarden, maar ook hun persoonlijkheden zijn de belangrijkste

Nadere informatie

Het elke-dag-lekker-aan-het-werk-boekje

Het elke-dag-lekker-aan-het-werk-boekje 1 Het elke-dag-lekker-aan-het-werk-boekje Onmisbaar voor elke werkgever Hoe motiveert u medewerkers van alle leeftijden en verschillende generaties? Het elke-dag-lekker-aan-het-werk-boekje 3 Lekker aan

Nadere informatie

Uniting Expertise, Accelerating Ambitions. Ervaar het verschil tussen werken en carrière maken.

Uniting Expertise, Accelerating Ambitions. Ervaar het verschil tussen werken en carrière maken. Uniting Expertise, Accelerating Ambitions Ervaar het verschil tussen werken en carrière maken. Onze focus? Jouw persoonlijke ambities overtreffen. De beste zijn in ons vakgebied. Dat is waar de specialisten

Nadere informatie

Slimme ondernemers kennen de weg...

Slimme ondernemers kennen de weg... Slimme ondernemers kennen de weg... Als je de route kent, kom je nog eens ergens......en bereiken zo trefzeker hun bestemming Verspeek/Mutsaers zorgt voor trefzekere (financiële) begeleiding van het MKB.

Nadere informatie

Voorwoord. Heb je nog vragen over buitenschoolse kinderopvang, contacteer dan: Niels Verreckt, jeugdconsulent, tel. 016 62 95 02, jeugd@holsbeek.be.

Voorwoord. Heb je nog vragen over buitenschoolse kinderopvang, contacteer dan: Niels Verreckt, jeugdconsulent, tel. 016 62 95 02, jeugd@holsbeek.be. Inhoudsopgave Voorwoord... 1 Onthaalouders... 2 Landelijke Kinderopvang... 2 Zelfstandige onthaalouders... 4 Kinderdagverblijven... 5 Voor- en naschoolse opvang... 7 Vrije Basisscholen... 7 Gemeentelijke

Nadere informatie

In 5 stappen naar een personeelsbeleid dat werkt

In 5 stappen naar een personeelsbeleid dat werkt In 5 stappen naar een personeelsbeleid dat werkt Pak uw personeelsbeleid op een gestructureerde manier aan en creëer een werkplek waar uw business floreert en medewerkers met goesting en engagement komen

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk en PAB / PGB HANDLEIDING VOOR BUDGETHOUDERS DIE WERKEN MET VRIJWILLIGE ASSISTENTEN

Vrijwilligerswerk en PAB / PGB HANDLEIDING VOOR BUDGETHOUDERS DIE WERKEN MET VRIJWILLIGE ASSISTENTEN Vrijwilligerswerk en PAB / PGB HANDLEIDING VOOR BUDGETHOUDERS DIE WERKEN MET VRIJWILLIGE ASSISTENTEN Laatst aangepast: 28/08/2012 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Vrijwilligerswerk: wat en voor wie?...

Nadere informatie

Evaluatie Loopbaan- en Diversiteitsplannen (LDP)

Evaluatie Loopbaan- en Diversiteitsplannen (LDP) Evaluatie Loopbaan- en Diversiteitsplannen (LDP) Viona-studieopdracht WSE Arbeidsmarktcongres 11 februari 2015 Daphné Valsamis & An De Coen Agenda Methodologie Wat is een LDP? 10 vaststellingen uit het

Nadere informatie

Georges Dockx JUISTE MARKETING. Voor kmo s en zelfstandigen die meer resultaat willen met minder budget

Georges Dockx JUISTE MARKETING. Voor kmo s en zelfstandigen die meer resultaat willen met minder budget Georges Dockx DE JUISTE MARKETING Voor kmo s en zelfstandigen die meer resultaat willen met minder budget Uitgegeven door Georges Dockx in samenwerking met BOEK MAKERIJ.be D/2015/Georges Dockx, auteur-uitgever

Nadere informatie

YouzQ Experts in Contractbeheer

YouzQ Experts in Contractbeheer YouzQ Experts in Contractbeheer Experts in Contractbeheer Flexibele oplossingen voor uw zakelijke behoeften Professioneel contractbeheer Transparante en duidelijke afspraken zijn noodzakelijk om grip te

Nadere informatie

Hierna treft u een uitwerking aan uit de praktijk van een thuiszorginstelling van:

Hierna treft u een uitwerking aan uit de praktijk van een thuiszorginstelling van: Arbo bijlage 04 A Programma van eisen thuiszorginstelling Hierna treft u een uitwerking aan uit de praktijk van een thuiszorginstelling van: een plan van aanpak voor het contracteren van een Arbo-dienst

Nadere informatie

+12% +10% +9% -1% -20% Sterkste stijgers. Grootste dalers

+12% +10% +9% -1% -20% Sterkste stijgers. Grootste dalers Naast compensatie in loon omvat het salarispakket ook extra vergoedingen in de vorm van extralegale voordelen. Deze koopkrachtverhogende voordelen zijn voor assistants goed voor 15 tot zelfs 20% van het

Nadere informatie

Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn...

Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn... Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn... UW SPECIALIST IN SALARISBEREKENING Securex maakt voor u het verschil Securex biedt u expertise, adviezen en innoverende oplossingen op het

Nadere informatie

Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche

Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche Wat is payrolling? Bij het runnen van een bedrijf komt veel kijken. Alleen al de inzet van personeel levert een hoop extra werk en administratieve rompslomp

Nadere informatie

12 REDENEN NOG TE STARTEN MET NETWERK

12 REDENEN NOG TE STARTEN MET NETWERK 12 REDENEN OM VANDAAG NOG TE STARTEN MET NETWERK MARKETING LETSPLAYBUSINESS.BE Enkele jaren geleden maakte mijn vrouw kennis met netwerk marketing. Ze leerde de Aloé Vera producten van Forever Living Products

Nadere informatie

Meerwaarde met Online Marketing Expertise

Meerwaarde met Online Marketing Expertise Meerwaarde met Online Marketing Expertise Webinar 26 mei 2015 Wat leer je in dit webinar? Nieuwe ontwikkelingen bij zelfstandig ondernemers De meest gestelde vraag door ondernemers Hoe je als VA daarop

Nadere informatie

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact Academiejaar 2013-2014 17 oktober 2013 Hogeree Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2013 VACATURE 2013-2014/001 Functietitel Accountant Stagiair-accountant Plaats

Nadere informatie

Payroll Services voor de schoonmaakbranche

Payroll Services voor de schoonmaakbranche Payroll Services voor de schoonmaakbranche Wat is payrolling? Payrollen van medewerkers is een groeiend fenomeen binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Van de term payrollen hebben de meeste werkgevers

Nadere informatie

ondernemer: Spring in onbekommerd ondernemerschap

ondernemer: Spring in onbekommerd ondernemerschap ondernemer: Spring in onbekommerd ondernemerschap Tentoo vindt dat je als ondernemer moet kunnen springen en vliegen. Dat niets je klein of tegen mag houden. En als je wilt vliegen, moet je kunnen loslaten

Nadere informatie