Knuffel-oliebollen te bestellen/te koop 14 mei

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Knuffel-oliebollen te bestellen/te koop 14 mei"

Transcriptie

1 Een extra gevulde nieuwsbrief dit keer, mdat er afgelpen maand geen nieuwsbrief is verschenen. Met eerst graag even aandacht vr nze Knuffel-liebllenactie! Knuffel-liebllen te bestellen/te kp 14 mei 1 mei 2016 Zaterdag 14 mei bakken en verkpen we Knuffelbllen ; nze eigen met liefde gebakken liebllen. Ze zijn verkrijgbaar aan de Kenestraat in Amerngen en in het winkelcentrum in Leersum. Vrig jaar kregen we veel leuke reacties, nder meer via Facebk en bleek dat de liebllen prima smaakten. We hpen k dit jaar p een mie bijdrage aan nze middelen m De Knuffelweide in stand te huden. Alvast liebllen bestellen? Per stuk zijn ze 0,75 eur, vr een zak van 10 is de prijs 6,50 eur. Bestellen kan bij de Knuffelweide, vermeld bij bestelling aub naam, telefnnummer, aantal liebllen en de tijd van afhalen en f dat in Amerngen f Leersum gebeurt.

2 Lente Knuffelweide: jnge dieren (p kmst) 1 mei 2016 Bezek kleuters Visnet Elst 21 april 2016 Het is echt lente p de Knuffelweide! De afgelpen weken zijn er heel wat jnge dieren gebren, zals knijntje en kuikens, en er zijn k ng heel wat p kmst. Z zijn schapen Belle en Katrien half mei uitgerekend, en verder hpen we nder meer p kuikentjes bij de mandarijn-eenden en kalkenen. Ping en Pang genieten ndertussen elk van een eigen riant verblijf. Hudt nze berichten p Facebk in de gaten vr de laatste nieuwtjes! Wat een gezelligheid, p 19 en 20 april hadden we een grepje kleuters p bezek van het Visnet uit Elst. Ze hebben naar hartelust geknuffeld met de knijnen, kippen, cavia s en Belle en Katrien. Ok hebben ze gezien wat er dr de dieren wrdt gegeten en he hun ntlasting ziet en vral ruikt! Paula bedankt vr de begeleiding. Hulp Evangelische Hgeschl Amersfrt 15 april 2016 Op 14 april kwamen 12 jngeren van de Evangelische Hgeschl (EH) Amersfrt bij ns vrijwilligerswerk den. De EH rganiseert elk jaar een spnsractie. Deze leerlingen fietsen van Amersfrt naar Opheusden, vernachten daar en fietsen de vlgende dag weer terug met de pdracht ged werk te den. Daar hadden ze ns vr uitgezcht, en daar waren we heel blij mee! Wat hebben ze een werk verzet! Van het maken van hekjes tt schnmaken van banken, speelged, en veel meer. Geweldig leerlingen, bedankt!

3 Markt Bsuil: deel pbrengst Knuffelweide 9 april 2016 Geen 1-april grap! Op zaterdagmiddag 9 april was er een speelged- en kinderbekenmarkt bij kinderdagverblijf en buitenschlse pvang De Bsuil in Amerngen. Naast marktkraampjes waren er veel leuke activiteiten vr kinderen, zals pnyrijden, brdjes bakken, schminken en veel meer). Een deel van de pbrengst -167 eur - ging naar De Knuffelweide! Knuffelweidevrijwilligers Ella en Amber waren hierbij aanwezig met knijnen, cavia s en kippen. 2 april 2016 Op 1 april kwam de heer J. Wasmann van Schimmel Assurantiën BV uit Amerngen bij ns p bezek. Hij had vr ns het heugelijke nieuws dat de verzekeringsmaatschappij jaar bestaat, en dat dit bedrijf de Knuffelweide in dit wil laten meevieren dr ns een schenking van eur te den tekmen! En nee, het was géén 1 april grap Het spreekt vr zich dat we hier enrm blij mee zijn! Bezek kinderen basisschl De Uitkijk 26 maart 2016 Ok al scheen de zn niet dnderdag 24 maart, het was een vrlijke dag met de kinderen van basisschl de Uitkijk. Ze kwamen, net als een jaar geleden bij ns p paasbezek, en mchten paaseieren

4 zeken waarbij ze guden eieren vnden! Ok hebben de kinderen een paashaas geknutseld. Na ng een bekertje ranja en wat lekkere paaschclade gingen de kinderen weer richting schl. De vrijwilligers en de dieren hebben genten! En dat geldt k vr de Uitkijk hebben we begrepen via Facebk waar meester Arie vermeldde: Bedankt Anja Bruwer en alle andere vrijwilligers. Het was weer erg leuk! Mie paasknutsels 24 maart 2016 Wensdagsmiddag 23 maart kn er geknutseld wrden in de Knuffelstee, en dan gebeurde dan k. Prachtige paashaasjes werden er gemaakt en het was reuzegezellig! Veel te den p gezellige Palmpaaszaterdag 21 maart 2016 Het was een hele gezellige en leuke Knuffelweide-zaterdag p 19 maart! Een klein verslag: m uur verzamelden 19 kinderen zich bij Elim aan de Kenestraat. De bewners vnden het erg leuk m de kinderen te ntmeten vrafgaand aan de Palmpaastcht. Een vrlijke stet kinderen uders en kinderen met hun palmpaasstkken liepen naar de Knuffelweide. Bij de weide aangekmen was er vr iedereen wat te drinken en werden er eieren gezcht. Smmige eierzekers waren wel erg enthusiast en haalden zelfs de legnesten leeg Na het eieren zeken was het tijd vr de trekking van de Grte Lterij, waarbij velen in prijzen vielen. De hfdprijs is gewnnen dr de Fam. Elsenaar. Iedereen van harte gefeliciteerd!

5 Zeer geslaagde NLDet p znnige zaterdag 12 maart 2016 Dankzij de grte pkmst van vrijwilligers kn er zaterdag 12 maart veel werk wrden verzet tijdens de tweede NLdet-dag p rij bij p nze Knuffelweide. Hiernder een greep uit wat er gebeurd is: De grte vliére is helemaal schngemaakt en helemaal mi pnieuw ingedeeld. De stallen van de schapen zijn uitgemest en ntsmet en zijn daarmee klaar vr de gebrte hun lammetjes half april. Het buitenverblijf van de cavia s is verplaatst. Er is nu een prachtig vers geschilderd verblijf bij de ingang van de Knuffelstee De Knuffelstee kreeg een nieuwe frisse kleur en werd tt in de puntjes schngemaakt Ok is er nu een verblijf vr de knijnen met daarin alle hkken. Krtm: de hele Knuffelweide is dankzij alle hulp weer een stuk schner en netter! Naast de ndersteuning bij deze actie van de NLdet kregen we k ng eens bijdrage van het Oranje Fnds. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Ok heel gezellig dat een aantal bewners van Elim ng een kijkje kwamen nemen. Alle vrijwilligers: enrm bedankt! Geweldig! Znder jullie inzet was dit niet mgelijk geweest. Ok veel dank aan: Cafetaria de Brabander Amerngen, Pkn Naturad B.V. Veenendaal, Fa. van Breenen Drn, Fa. Kletn Amerngen, Buwbedrijf Bruwer Amerngen, Schildersbedrijf van Drn Amerngen, Van Vliet Kastanjehut Langbrek, Cees Keur ftgrafie, Oranje Fnds, Alle vrienden, familie, dnateurs vr het meewerken en beschikbaar stellen van tijd en gederen. Niet alle plannen knden uitgeverd wrden, z wrden er vrbereidingen getrffen vr dwerggeitjes die in de lp van het jaar naar de Knuffelweide kmen. Alle hulp is k de kmende tijd welkm. Lijkt het je leuk al dan niet p regelmatig basis te kmen helpen? Meld je aan als vrijwilliger!

6 Wij hebben een vacature! Om ervr te zrgen dat de gang van zaken p de Knuffelweide k de kmende tijd sepel blijft verlpen hebben wij een vrijwilligersvacature. Vind je het leuk m dieren te verzrgen, met mensen m te gaan, te klussen f heb je andere talenten die p de Knuffelweide van pas kunnen kmen? Ok al is het maar een paar uurtjes, alle hulp is welkm! Vacature: cördinatr dierverzrging en vrijwilligersteam (uren in verleg) Haal jij vldening uit het verzrgen van dieren? Lijkt het je daarbij k leuk m te zrgen vr een prettige sfeer p een kleinschalige kinderberderij? Dan is dit wellicht een mie vrijwilligersvacature vr ju! Wat ga je den? Jij zrgt: dat nze dieren ged verzrgd wrden, en je adviseert andere vrijwilligers hierver dat kinderen en vlwassenen die de Knuffelweide bezeken zich van harte welkm velen. vr een sepele gang van zaken p de Knuffelweide. vr gede samenwerking met en tussen andere aanwezige vrijwilligers. Het bestuur van de stichting Knuffelweide is bij dit alles alle eindverantwrdelijk. Wat hebben wij te bieden? Je maakt deel uit van een leuke, enthusiaste club van vrijwilligers (vlwassenen en jeugd) die elkaar aanvullen en van elkaar willen leren. Een infrmele sfeer, waar in nderling verleg veel mgelijk is. De kans m werkervaring p te den als dierverzrgende 4, f m je werkervaring verder uit te buwen. De uren en tijden dat je aanwezig bent, kunnen in verleg wrden ingevuld. (Openingstijden ma. t/m vr van uur en uur, za uur, z uur)

7 De mgelijkheid m deze vrijwilligersfunctie samen met (een) andere(n) in te vullen. (Het is nze wens dat er elke werkdag een cördinatr aanwezig is) Wat vragen wij van ju? Bij vrkeur ben je bezig met de mb-pleiding dierverzrgende 4 (f een andere relevante pleiding), f je hebt het diplma al p zak. Je bent gek p dieren. Je weet he je dieren met verzrgen, fkken, he je met ze m met gaan en he je ze met hanteren en veren. Ervaring met dierverzrging is een pre, maar we staan k pen vr een enthusiaste vrijwilliger die dat (ng) niet heeft. Je kunt ged met vlwassenen en kinderen mgaan. Je hebt een psitieve en flexibele instelling. Je hudt verzicht en kunt imprviseren als het ndig is. Je bent minimaal 18 jaar. Heb je vragen f interesse? Als je meer wilt weten ver deze vacature, f als je interesse hebt, neem dan cntact p met Anja Bruwer via inf@deknuffelweide.nl f tel Ok de Knuffelweide steunen? Dat kan p veel manieren: Omdat wij een zelfstandige, niet gesubsidieerde kinderberderij zijn, is het vr ns heel belangrijk m blijvend te kunnen rekenen p (financiële) steun. He kunt u/kan jij ns helpen? dr vriend te wrden; vanaf 15 per jaar en is z geregeld dr ns te steunen als ndernemer; dr vrijwilliger te wrden: alle hulp is welkm! Km bij ns langs vr meer infrmatie f bel Anja Bruwer p

Grote Verloting ten bate van De Knuffelweide

Grote Verloting ten bate van De Knuffelweide Nieuwsbrief februari 2016 We zijn het nieuwe jaar ged van start gegaan met leuke activiteiten en een mi aantal van ruim 500 bezekers in januari. En, we hebben geneg nieuws! Lees er meer ver in deze nieuwsbrief.

Nadere informatie

Kom ook helpen, zorg met NLdoet voor lentefrisse Knuffelweide

Kom ook helpen, zorg met NLdoet voor lentefrisse Knuffelweide Nieuwsbrief maart 2016 In deze nieuwsbrief is te lezen wat er afgelopen maand gebeurde. Maar, we beginnen met wat er de komende maand op het programma staat, want dat is heel wat! Kom ook helpen, zorg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 2 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 2 31 augustus 2015 Inhud Schlftgraaf Graag uw hulp bij schlactiviteiten Burendag Infrmatieavnd Film Agenda Open mnumentendag Vacature: vrijwilliger in de schlbiblitheek Znneblemwedstrijd Tuinuders

Nadere informatie

RONDEEL- INFO GOEDE DOELEN WEEK-HET RONDEEL DOET! PAASVIERING

RONDEEL- INFO GOEDE DOELEN WEEK-HET RONDEEL DOET! PAASVIERING GOEDE DOELEN WEEK-HET RONDEEL DOET! Het Rndeel Det was wederm een grt succes. De definitieve pbrengst is ng niet bekend, maar in deze inf melden we alvast het glbale bedrag: De kinderen van grep 7/8 hebben

Nadere informatie

Buurtvereniging Purmerenderweg

Buurtvereniging Purmerenderweg Pagina 1 van 5 19 mei Jaargang 2009, nummer 1 Buurtvereniging Purmerenderweg Inhudspgave Intrductie Cmmissies Familiefeestdag met Barbecue Sprt Ringdijkwandeltcht Sprtdag 2 e pinksterdag Westbeemster Vlleybalterni

Nadere informatie

Wegwijzer. Dagbehandeling in Behandelcentrum Heideheuvel Informatie voor kinderen en ouders

Wegwijzer. Dagbehandeling in Behandelcentrum Heideheuvel Informatie voor kinderen en ouders Wegwijzer Dagbehandeling in Behandelcentrum Heideheuvel Infrmatie vr kinderen en uders WELKOM! De kmende tijd kmen jij en je uders een dagbehandeling vlgen in Heideheuvel. In Heideheuvel werken we in een

Nadere informatie

Uitnodigingen oudergesprekken mee naar huis Start de Typetuin. Peuter-doe ochtend; uur Oudergesprekken groep 3

Uitnodigingen oudergesprekken mee naar huis Start de Typetuin. Peuter-doe ochtend; uur Oudergesprekken groep 3 2 maart 2018 - nummer 12 Agenda Vrijdag 9 maart Maandag 12 maart Dinsdag 13 maart Wensdag 14 maart Vrijdag 16 maart Uitndigingen udergesprekken mee naar huis Start de Typetuin Oudergesprekken Oudergesprekken

Nadere informatie

Juni de maand van veiligheid

Juni de maand van veiligheid Juni de maand van veiligheid Veiligheid is het huidige thema van deze maand. Veiligheid, zie ik je denken? Ja! Veiligheid in en m het huis, veiligheid in relaties, veiligheid p straat e.d. Hiernder een

Nadere informatie

Schreeuwen in de middeleeuwen

Schreeuwen in de middeleeuwen Schreeuwen in de middeleeuwen Kindervakantieweek 2017 Beste jngens en meisjes! Ok dit jaar is de HEIVLUS kindervakantieweek weer in de laatste week van de zmervakantie, namelijk van maandag 21 augustus

Nadere informatie

KINDERRECHTEN 3 de graad

KINDERRECHTEN 3 de graad KINDERRECHTEN 3 de graad Bijlage krantenartikels + vragen bij pdracht 4 Kinderrechten uit het nieuws gegrepen Ter inf: per artikel wrden suggesties van vragen gegeven m de link met het kinderrecht te leggen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3. Vrijdag 28 januari 2011. DE PIRAMIDE locatie BREDE SCHOOL MEERWIJK

NIEUWSBRIEF 3. Vrijdag 28 januari 2011. DE PIRAMIDE locatie BREDE SCHOOL MEERWIJK NIEUWSBRIEF 3 Vrijdag 28 januari 2011 DE PIRAMIDE lcatie BREDE SCHOOL MEERWIJK Belangrijke data de kmende peride....... Dinsdag 1 februari CITO Eindtets grep 8 p 1, 2 en 3 februari Maandag 7 februari Juf

Nadere informatie

Evaluatierapport Scalda - Groep 3 29 januari 26 maart 2014

Evaluatierapport Scalda - Groep 3 29 januari 26 maart 2014 Evaluatierapprt Scalda - Grep 3 29 januari 26 maart 2014 1. Inleiding, deelnemers en activiteiten In dit dcument wrden de bevindingen weergegeven van begeleiders en deelnemers die betrkken waren bij de

Nadere informatie

Kangoeroe Battle op het Strabrecht

Kangoeroe Battle op het Strabrecht 26 januari 2018 - nummer 10 Agenda Maandag 29 januari Adviesgesprekken grep 8 Dinsdag 30 januari Adviesgesprekken grep 8 Dnderdag 1 februari MR vergadering: 20.00 uur Wensdag 7 februari OV vergadering;

Nadere informatie

Protocol bij het overlijden van een gezinslid van een leerling

Protocol bij het overlijden van een gezinslid van een leerling Prtcl bij het verlijden van een gezinslid van een leerling Algemeen: Er wrden geen mededelingen aan de pers gedaan. Het lcatie aanspreekpunt f de directeur meldt alleen dat nze 1 ste zrg de nabestaanden

Nadere informatie

start thema "universum" Kijkavond: uur

start thema universum Kijkavond: uur 9 februari 2018 - nummer 11 Agenda Maandag 19 februari Dinsdag 20 februari Wensdag 21 februari Dinsdag 27 februari Vrijdag 2 maart Weer naar schl start thema "universum" Kinderraad spreekuur CMD: 11.30-12.30

Nadere informatie

SPREEKBEURT KALKOEN VOGELS OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN. l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n

SPREEKBEURT KALKOEN VOGELS OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN. l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n l a n d e l i j k i n f r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n SPREEKBEURT KALKOEN VOGELS OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN WE HEBBEN DE BELANGRIJKSTE INFORMATIE OVER DE KALKOEN BIJ ELKAAR

Nadere informatie

Helpt u dit schooljaar ook mee?

Helpt u dit schooljaar ook mee? Helpt u dit schljaar k mee? OUDERHULPBOEKJE 2015-2016 Jenaplanschl t Schrijverke Helpt u k mee? Elk schljaar zijn veel uders actief bij de vrbereiding van Sint en Kerst, bij sprt- en spelactiviteiten,

Nadere informatie

Huiswerk. Waarom geven wij op school huiswerk? Wij vinden huiswerk zinvol, omdat we denken daar het volgende mee te kunnen bereiken :

Huiswerk. Waarom geven wij op school huiswerk? Wij vinden huiswerk zinvol, omdat we denken daar het volgende mee te kunnen bereiken : Versie: ktber 2016 Huiswerk Op nze schl wrdt in diverse grepen huiswerk gegeven. Onder huiswerk verstaan we werk dat vanuit de schl meegegeven wrdt en waarvan verwacht wrdt dat het dr de kinderen thuis

Nadere informatie

Presentatie eisen reisweek

Presentatie eisen reisweek Presentatie eisen reisweek Beste reisadviseurs, De aftrap is genmen. We zijn begnnen aan een spannende strijd m te bepalen he nze werkweek er in juni 2013 uit zal zien. Natuurlijk lijkt het een beetje

Nadere informatie

VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD

VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD Sinds 1 september 2004 kan elke schl een uderraad prichten vlgens het participatiedecreet. Het schlbestuur is verplicht m een uderraad p te richten als 10% van de uders er

Nadere informatie

l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n SPREEKBEURT WALLABY ZOOGDIEREN OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN

l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n SPREEKBEURT WALLABY ZOOGDIEREN OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN l a n d e l i j k i n f r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n SPREEKBEURT WALLABY ZOOGDIEREN OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN WE HEBBEN DE BELANGRIJKSTE INFORMATIE OVER DE WALLABY BIJ ELKAAR

Nadere informatie

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals ktber 2017 Jaargang-27-Nr2 Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantr 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefn: 014/21

Nadere informatie

In dit workshopboekje lees je over allerlei leuke workshops waar je aan mee kunt doen op de bso.

In dit workshopboekje lees je over allerlei leuke workshops waar je aan mee kunt doen op de bso. In dit wrkshpbekje lees je ver allerlei leuke wrkshps waar je aan mee kunt den p de bs. Ok vind je hierin een kalender en een inschrijffrmulier. Kijk ged in de kalender wat er wanneer te den is en vul

Nadere informatie

Stap 7. Deel Elkaar positief blijven versterken

Stap 7. Deel Elkaar positief blijven versterken Stap 7. Deel 2. 7.2 Elkaar psitief blijven versterken In het tweede deel ga jij je aandacht bewust richten p he je elkaar kunt versterken in het blijven den wat werkt. Dat ga je den dr p te schrijven wat

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tcht naar zee Clrisse vrmingen en diensten vr kinderpvang en nderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste uders, leden, vrienden en sympathisanten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 12, 17 November t/m 19 December 2014

Nieuwsbrief. Nummer 12, 17 November t/m 19 December 2014 Nieuwsbrief Nummer 12, 17 Nvember t/m 19 December 2014 Nieuwsitems 01. Jarige Jppen 08. Terugblik enquête 02. Afscheid 09. Wirre Warre in Sintsfeer 03. Maandagenda 10. Sint Dedag: 26 nv. 04. Kinderziektes

Nadere informatie

15 sept In dit bulletin:

15 sept In dit bulletin: 15 sept. 2017 Vr de kalender: 18 t/m 22 sept. Startgesprekken 26 sept. Infrmatie avnd gr. 1/2 27 sept. Infrmatie avnd gr. 7/8 28 sept. Infrmatie avnd gr. 5/6 2 kt. Infrmatie avnd gr. 3/4 2 t/m 11 kt. Kinderbekenweek

Nadere informatie

LOGBOEK van: klas: 1

LOGBOEK van: klas: 1 LOGBOEK van: klas: 1 Inhudspgave Inleiding en inhud van het lgbek Wat is de maatschappelijke stage? Delen van de maatschappelijke stage Waar de je maatschappelijke stage? Kaders waarbinnen de maatschappelijke

Nadere informatie

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Derde kwartaal 2017

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Derde kwartaal 2017 Kwartaalrapprtage Stichting Nieuwe Generatie Brasil Derde kwartaal 2017 Want ik had hnger en jullie gaven mij te eten, ik had drst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen

Nadere informatie

Ekelmans & Meijer Advocaten (Rechten)

Ekelmans & Meijer Advocaten (Rechten) Evaluatie-rapprt STEP In-husedag bij Ekelmans & Meijer Advcaten (Rechten) -- INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE. WOORD VOORAF. RESULTATEN VAN DE ATTITUDE-METING VÓÓR DE IN-HOUSEDAG. RESULTATEN VAN DE ATTITUDE-METING

Nadere informatie

Vanaf deze week is het heerlijk weer. De kinderen spelen buiten (zonder jas!), de groepen 4/5 hebben buiten in het park gegymd.

Vanaf deze week is het heerlijk weer. De kinderen spelen buiten (zonder jas!), de groepen 4/5 hebben buiten in het park gegymd. Nieuwsbrief april 2018 bs De Nijenrd Lente p de Nijenrd! Vanaf deze week is het heerlijk weer. De kinderen spelen buiten (znder jas!), de grepen 4/5 hebben buiten in het park gegymd. In de grepen 2/3 hebben

Nadere informatie

Maatschappelijke Stage

Maatschappelijke Stage Maatschappelijke Stage 2 Inhud 1. Wat is MAS? 1.1 MAS algemeen. 1.2 MAS p het Gren van Prinstererlyceum 1.3 Deadlines 2. Stage zeken 2.1 De stage cördinatr p schl. 2.2 Masactief 3. De frmulieren 3.1 Aanvraagfrmulier

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rtterdam 010 2907827 directie@de-akkers.nl www.de-akkers.nl 31 ktber 2014 nummer 55 Schlntbijt Aanstaande maandag 3 nvember 2014

Nadere informatie

Stap 1 : Oriënteren op jongerenparticipatie en maatschappelijke stage

Stap 1 : Oriënteren op jongerenparticipatie en maatschappelijke stage >> Stappenplan vr stagebieders Wilt u als rganisatie aan de slag met MaS? Neem dan het stappenplan stapsgewijs dr, zdat u weet f u er echt klaar vr bent m met jngeren te werken en maatschappelijke stage

Nadere informatie

Thema Verkeer mei 2016

Thema Verkeer mei 2016 NIEUWSBRIEF Kinderdagverblijf Tierelantijn Thema Verkeer mei 2016 Het nieuwe thema is.. Verkeer Liedje thema Verkeer: tinkel pinkel, belgerinkel Hr je niets? Mijn nieuwe fiets! Tinkel pinkel, belgerinkel

Nadere informatie

Goed nieuws; kinderopvangtoeslag omhoog!

Goed nieuws; kinderopvangtoeslag omhoog! Data m te nthuden December 2015 04-12 Sinterklaas p schl. Grepen 5 t/m 8 een cntinurster tt 14.00 uur. Neem je eigen lunch mee p 4 december! 13-12 Kerstmarkt vanaf 12.00 tt 18.00 uur, kinderen van De Meeander

Nadere informatie

Ouderbijdrage Nog niet iedereen heeft de ouderbijdrage mee- of afgegeven op school. Als het lukt, graag afhandelen voor de meivakantie.

Ouderbijdrage Nog niet iedereen heeft de ouderbijdrage mee- of afgegeven op school. Als het lukt, graag afhandelen voor de meivakantie. 2014-2015 Nieuwsbrief nr. 15 april 2015 Schlregels van de maand april In de maand april staan de vlgende twee leefregels centraal: Ik zrg ervr dat mijn werk en tafel er netjes uitzien. Ik gedraag me z

Nadere informatie

VOEL OOK DE MAGIE VAN KINDEROPVANG EN NATUUR!

VOEL OOK DE MAGIE VAN KINDEROPVANG EN NATUUR! Ontwikkeling van kinderen, stagnatie van de ntwikkeling en drverwijzen Wij prberen er vr te zrgen dat kinderen zich bij nze pvang plezierig velen en zich kunnen ntwikkelen. Om te kunnen berdelen f dit

Nadere informatie

Paasvakantie 2013. Basisscholen Drongen

Paasvakantie 2013. Basisscholen Drongen Paasvakantie 2013 Basisschlen Drngen De basisschlen van de deelgemeente Drngen rganiseren een netverschrijdende vakantiepvang. We rganiseren in de 2 e Idee Kids vzw. week van de paasvakantie themaweken

Nadere informatie

Omgaan met gescheiden ouders.

Omgaan met gescheiden ouders. In deze Inf nder andere: Schen zetten, de deur gaat iets later pen. Hud u rekening met de kinderen? Die gaan vr He gaan wij m met gescheiden uders? Dnna Bakker is vrleeskampien!! 26 nvember 2014 Jaargang

Nadere informatie

Markenhage in (kerst)actie voor Masiphumelele! Woensdag 19 december en donderdag 20 december 2012

Markenhage in (kerst)actie voor Masiphumelele! Woensdag 19 december en donderdag 20 december 2012 Markenhage in (kerst)actie vr Masiphumelele! Wensdag 19 december en dnderdag 20 december 2012 Vrig jaar was het een inspannend maar grt succes en dus kmt er een vervlg. Onze schl kmt in (kerst)actie vr

Nadere informatie

Vrijdag 22 september NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders,

Vrijdag 22 september NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders, Schljaar 2017-2018 NIEUWSBRIEF 7 INHOUD Beste uders, Vrijdag 22 september Directie HSL ft s Week tegen het pesten HSL biblitheek nline BIJLAGE BIJ EMAIL Uitleg nline HSL biblitheek We hebben vanchtend

Nadere informatie

Huiswerk Informatie voor alle ouders

Huiswerk Informatie voor alle ouders Nummer 6 mei 2010 Huiswerk Infrmatie vr alle uders Huiswerk en efening Ged leren lezen en rekenen is belangrijk, want je hebt deze vaardigheden in het dagelijks leven veral ndig. Kinderen ged leren lezen

Nadere informatie

Beroep : COMISSIEKAMER OP ZATERDAG KANTINE BAR / KEUKEN SCHEIDSRECHTER. HUISMEESTER 17:30u t/m 22:00u SAMEN LRC & SAMEN AAN DE SLAG

Beroep : COMISSIEKAMER OP ZATERDAG KANTINE BAR / KEUKEN SCHEIDSRECHTER. HUISMEESTER 17:30u t/m 22:00u SAMEN LRC & SAMEN AAN DE SLAG AANMELDINGSFORMULIER VRIJWILLIGER Naam : (actief lid f uder/verzrger jeugdlid). Naam kind : (indien uder/verzrger k naam kind)... Telefnnummer :.. E-mail :... Berep : (indien van tepassing).. Ik wil dit

Nadere informatie

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Eerste Kwartaal 2015

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Eerste Kwartaal 2015 Kwartaalrapprtage Stichting Nieuwe Generatie Brasil Eerste Kwartaal 2015 Want ik had hnger en jullie gaven mij te eten, ik had drst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen

Nadere informatie

Branding Nieuws. De Branding : Doelgericht samen de wereld ontdekken. schooljaar 2013 2014 nieuwsbrief nummer 40 8 juli 2014

Branding Nieuws. De Branding : Doelgericht samen de wereld ontdekken. schooljaar 2013 2014 nieuwsbrief nummer 40 8 juli 2014 Branding Nieuws De Branding : Delgericht samen de wereld ntdekken schljaar 2013 2014 nieuwsbrief nummer 40 8 juli 2014 In deze nieuwsbrief nder andere: Geslaagd zmerpleinfeest Opgave verblijven Juf Wietske

Nadere informatie

Contactgegevens: Emmy Vanluchene. 051/

Contactgegevens: Emmy Vanluchene. 051/ Cntactgegevens: Emmy Vanluchene directeur.dedrpsparel@gmail.cm 051/40 46 87 Wie zijn wij? De Drpsparel is een jnge schl die 5 jaar geleden pgestart werd m aan een greiende nd in het drp Schuiferskapelle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2012-2013

Nieuwsbrief 2012-2013 Nieuwsbrief 2012-2013 Beste uders en kinderen, N. 15 d.d. juli-2013 De afgelpen peride Vrijdag 21 juni waren alle hulpuders van harte welkm p de kffie. Tijdens deze bedankmiddag trakteerde het schlteam

Nadere informatie

Je bent zwanger! Gefeliciteerd!

Je bent zwanger! Gefeliciteerd! Zwangerschapsbegeleiding Je bent zwanger! Gefeliciteerd! Om je zwangerschap z ged mgelijk te kunnen begeleiden, hebben wij gegevens van je ndig. Een aantal gegevens kun je al vrafgaand aan de eerste cntrle

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Boys Industrial Home

Jaarverslag Stichting Boys Industrial Home Jaarverslag Stichting Bys Industrial Hme 2013 Barneveld, februari 2014 1. Verslag van het bestuur Terugblik Heeft 2013 datgene pgeleverd wat we ervan verwacht hadden? Niets menselijks is ns vreemd, dus

Nadere informatie

Zorgplan. Naam. Adres. Uitgerekende datum. Administratienummer. Naam en adres verloskundige praktijk

Zorgplan. Naam. Adres. Uitgerekende datum. Administratienummer. Naam en adres verloskundige praktijk Zrgplan Naam Adres Uitgerekende datum Administratienummer Naam en adres verlskundige praktijk datum tijd Met wie Afsprakenlijst Gefeliciteerd met uw zwangerschap! Tijdens uw zwangerschap zal u nder cntrle

Nadere informatie

zo gaan wij met elkaar om

zo gaan wij met elkaar om 28 nvember 2011 3 e jaargang nr. 12 z gaan wij met elkaar m We gebruiken het materiaal waar het vr bedeld is fnkelnieuws weer via de mail Omdat we vrige week ver zijn gegaan naar een ander cmputersysteem

Nadere informatie

Handleiding Inschrijven bedrijfsteam. Ride for the Roses

Handleiding Inschrijven bedrijfsteam. Ride for the Roses Handleiding Inschrijven bedrijfsteam Ride fr the Rses Hiernder tref je een handleiding vr het inschrijven van een bedrijfsteam. Vr wie? De persn die de inschrijving vr de Ride fr the Rses vr het bedrijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 IN DEZE NIEUWSBRIEF - Rabbank prijsvraag van de maand - Jarige vetballers - Perscnferentie - De Kidsclub ruimt p - Mini Tur - Ouder-Kind kaart actie FC Twente PSV en FC Twente FC Grningen - Kid

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Blsterbericht e-mail: a.dvet@deblstergilze.nl hme-page: www.deblstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 22 06-02-2019 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Ouders/verzrgers, Op dit mment

Nadere informatie

Sponsorplan. Stichting ATB Zevenhuizen

Sponsorplan. Stichting ATB Zevenhuizen www.atbzevenhuizen.nl 1-1-2013 Spnsrplan Inleiding Vr u ligt het spnsrplan van de stichting ATB Zevenhuizen. In dit schrijven leggen wij enthusiast uit wie wij zijn en waar wij binnen de fietssprt vr gaan.

Nadere informatie

Rebelleke Fotografie. Nelleke van Drunen facebook

Rebelleke Fotografie. Nelleke van Drunen facebook Infrmatie WERKWIJZE, ADVIEZEN EN INVESTERING Nelleke van Drunen 06-12560752 www.rebellekeftgrafie.nl facebk WERKWIJZE FOTOSHOOT Maak een afspraak De eerste stap is het plannen van een datum en een lcatie.

Nadere informatie

Stichting Animal Fellows. Beleidsplan. Versie februari 2016

Stichting Animal Fellows. Beleidsplan. Versie februari 2016 Stichting Animal Fellws Beleidsplan Versie februari 2016 Stichting Animal Fellws beleidsplan versie februari 2016 Vraf Vr u ligt het beleidsplan van de Stichting Animal Fellws te Breda. Het verslag mvat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 10 oktober 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 10 oktober 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 10 ktber 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letterfeest Kinderbekenweek Dierendag Oudermrgens Muziekles Bijlage: grepjes van 4 maken Bijlage: kleurplaat Bijlage: zekplaatje

Nadere informatie

SPREEKBEURT GOULDAMADINE

SPREEKBEURT GOULDAMADINE l a n d e l i j k i n f r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n SPREEKBEURT GOULDAMADINE VOGELS OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN WE HEBBEN DE BELANGRIJKSTE INFORMATIE OVER DE GOULDAMADINE

Nadere informatie

CMD EVALUATIE STAGEBEDRIJVEN 2014

CMD EVALUATIE STAGEBEDRIJVEN 2014 CMD EVALUATIE STAGEBEDRIJVEN 2014 Inhud Respns... 1 Samenvatting van de resultaten... 1 Vragen ver de pleiding... 2 Vragen ver de stagiair... 3 Wat ziet u als sterke punten van de pleiding CMD?... 4 Wat

Nadere informatie

donderdag 20 juli: laatste schooldag activiteit, leerlingen om uur vrij

donderdag 20 juli: laatste schooldag activiteit, leerlingen om uur vrij JLS NIJS Juli 2017 Surhuizum, 11 juli 2017 Beste uder(s) / verzrger(s), Trts, Het schljaar 2016 2017 zit er p. Een jaar waarp ik met (gepaste) trts durf terug te kijken. Ik ben trts p de kinderen van de

Nadere informatie

SPREEKBEURT BAARDAGAME

SPREEKBEURT BAARDAGAME SPREEKBEURT BAARDAGAME l a n d e l i j k i n f r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n REPTIELEN OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN WE HEBBEN DE BELANGRIJKSTE INFORMATIE OVER DE BAARDAGAME

Nadere informatie

Verslag Platformbijeenkomst Wonen Welzijn Zorg 20 Maart 2013 Regio Brabant Noordoost-oost

Verslag Platformbijeenkomst Wonen Welzijn Zorg 20 Maart 2013 Regio Brabant Noordoost-oost Verslag Platfrmbijeenkmst Wnen Welzijn Zrg 20 Maart 2013 Regi Brabant Nrdst-st Op 20 maart vnd de platfrmbijeenkmst Wnen Welzijn Zrg plaats. Ok deze platfrmbijeenkmst stnd geheel in het teken van de Transitie

Nadere informatie

Samenvatting van de Jaarrapportage Welzijn 2014. AKROS: ISO gecertificeerd Kwaliteit in dienstverlening en organisatie

Samenvatting van de Jaarrapportage Welzijn 2014. AKROS: ISO gecertificeerd Kwaliteit in dienstverlening en organisatie Samenvatting van de Jaarrapprtage Welzijn 2014 AKROS: ISO gecertificeerd Kwaliteit in dienstverlening en rganisatie Maart 2015 Algemeen Dit is de samenvatting van de Jaarrapprtage Welzijn 2014 van Stichting

Nadere informatie

SPREEKBEURT LANGSTAARTHAGEDIS

SPREEKBEURT LANGSTAARTHAGEDIS SPREEKBEURT LANGSTAARTHAGEDIS l a n d e l i j k i n f r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n REPTIELEN OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN WE HEBBEN DE BELANGRIJKSTE INFORMATIE OVER DE LANGSTAARTHAGEDIS

Nadere informatie

Groep 1-2A: Juf Jacqueline (maandag, dinsdag en woensdag) Juf Kathelijne (donderdag en vrijdag) Groep 1-2B: Juf Georgina (ma-vr)

Groep 1-2A: Juf Jacqueline (maandag, dinsdag en woensdag) Juf Kathelijne (donderdag en vrijdag) Groep 1-2B: Juf Georgina (ma-vr) RKBS Inghelsenberghe Wilhelminastraat 48 4564 AE Sint Jansteen tel: 0114-314380 inghelsenberghe@gperspect.nl www.inghelsenberghe.nl Infrmatie grep 1-2 Grepsleerkrachten: Grep 1-2A: Juf Jacqueline (maandag,

Nadere informatie

IKZ DEEL II : De informatieronde

IKZ DEEL II : De informatieronde Vanuit het standpunt van de zn is de schaduw nzichtbaar (Gethe) IKZ DEEL II : De infrmatiernde Het is méér dan een cliché f butade: m aan een breed kwaliteitsbeleid te werken, heb je écht steun, inbreng

Nadere informatie

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Tweede Kwartaal 2014

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Tweede Kwartaal 2014 Kwartaalrapprtage Stichting Nieuwe Generatie Brasil Tweede Kwartaal 2014 Want ik had hnger en jullie gaven mij te eten, ik had drst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen

Nadere informatie

SPREEKBEURT SCHORPIOEN

SPREEKBEURT SCHORPIOEN l a n d e l i j k i n f r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n SPREEKBEURT SCHORPIOEN ONGEWERVELDEN OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN WE HEBBEN DE BELANGRIJKSTE INFORMATIE OVER DE SCHORPIOEN

Nadere informatie

De betrokkenheid van ouders bij de voorbereiding op de eerste communie

De betrokkenheid van ouders bij de voorbereiding op de eerste communie De betrkkenheid van uders bij de vrbereiding p de eerste cmmunie 1. De betrkkenheid van uders Paus Franciscus benadrukt dat wij als Kerk de taak hebben m naar buiten te gaan en het evangelie te verkndigen

Nadere informatie

Simulatie werkgroepbijeenkomst

Simulatie werkgroepbijeenkomst Simulatie werkgrepbijeenkmst www.cnnectbegeleiding.nl 2011 1 Infrmatie vr de vrzitter (enkele dagen vraf) Je hebt de grepsleden het vlgende mailtje gestuurd: Hans (de directeur) heeft mij gevraagd m een

Nadere informatie

Planning. Week Les Thuis Af. Uitleg nieuwe opdracht Reclame en Campagnes Onderzoek Orange Baby s - NEE - -

Planning. Week Les Thuis Af. Uitleg nieuwe opdracht Reclame en Campagnes Onderzoek Orange Baby s - NEE - - Planning Week Les Thuis Af 4 Uitleg nieuwe pdracht Reclame en Campagnes Onderzek Orange Baby s - - - NEE 5 Afmaken nderzek Orange Babys Beginnen nderzek Plus supermarkten Afmaken nderzek Plus supermarkten

Nadere informatie

M A R I J E D E G R O O T G R O O T I N H R

M A R I J E D E G R O O T G R O O T I N H R Pauline Siebers Caching A A N M E L D I N G H E R F S T A C T I E 2 0 1 5 Dank vr je interesse in nze aanbieding! We willen startende ndernemers niet alleen fcus maar k slagkracht meegeven. Daarm wrdt

Nadere informatie

KENNISBANK - PROJECTPLANNEN

KENNISBANK - PROJECTPLANNEN KENNISBANK - PROJECTPLANNEN BIJEENKOMST OPEN CLUB STICHTING MEER DAN VOETBAL Samenvatting De afgelpen jaren rganiseerde Meer dan Vetbal samen met een BVO en de KNVB diverse Open Club-bijeenkmsten. Del

Nadere informatie

Openbare basisschool Westerkim Daltonschool Hoofdluisprotocol 15-09-2015

Openbare basisschool Westerkim Daltonschool Hoofdluisprotocol 15-09-2015 Openbare basisschl Westerkim Daltnschl Vermeerstraat 1 5102 DC Dngen 0162-313836 westerkim@bswesterkim.nl www.bswesterkim.nl Hfdluisprtcl 15-09-2015 Inhudspgave Inleiding 3 Wat wrdt er van verschillende

Nadere informatie

Rouwprotocol Widdonckschool Weert overlijden van een leerling

Rouwprotocol Widdonckschool Weert overlijden van een leerling Ruwprtcl Widdnckschl Weert Ruwprtcl Widdnckschl Weert verlijden van een leerling In dit prtcl wrdt beschreven he Widdnckschl Weert kan handelen bij het verlijden van een leerling(en) van nze schl. Dit

Nadere informatie

Niet vergeten. Studie-avond rondom gedrag. 24 september 2014, jaargang 5 nummer 3. woensdag 24 september start Kinderpostzegelactie groep 7 en 8

Niet vergeten. Studie-avond rondom gedrag. 24 september 2014, jaargang 5 nummer 3. woensdag 24 september start Kinderpostzegelactie groep 7 en 8 24 september 2014, jaargang 5 nummer 3 Niet vergeten wensdag 24 september start Kinderpstzegelactie grep 7 en 8 dinsdag 30 september 08.30 09.15 uur kffiedrinken met directie dinsdag 30 september infrmatieavnd

Nadere informatie

Wat is een bevalplan Waarom dit bevalplan Locatie

Wat is een bevalplan Waarom dit bevalplan Locatie Wat is een bevalplan Een bevalplan is een beknpt dcument waarin je juw wensen en verwachtingen ver de bevalling pschrijft. Vr juw bevalling bespreek je dit dcument met juw zrgverleners en begeleiders.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 tweede jaargang 2014

Nieuwsbrief 1 tweede jaargang 2014 Nieuwsbrief 1 tweede jaargang 2014 Aan het begin van 2014 een uitgebreide nieuwsbrief. Een brief met nieuws ver de stand van zaken en verslag van de eerste bijeenkmst van 2014 p 18 januari. Belangrijkste

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2011

Nieuwsbrief december 2011 Nieuwsbrief december 2011 Vrwrd Het bestuur kijkt met vldening terug p het jaar 2011! Een jaar waarin nder andere Hanzeland werd verfraaid met een tunnelschildering, er met ndernemers aan het Lübeckplein

Nadere informatie

SPREEKBEURT TIJGERPYTHON

SPREEKBEURT TIJGERPYTHON SPREEKBEURT TIJGERPYTHON l a n d e l i j k i n f r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n REPTIELEN OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN WE HEBBEN DE BELANGRIJKSTE INFORMATIE OVER DE TIJGERPYTHON

Nadere informatie

MedewerkerMonitor Benchmark in de Zorg

MedewerkerMonitor Benchmark in de Zorg MedewerkerMnitr Benchmark in de Zrg Telichting pzet vragenlijst en invulinstructies U heeft een inlgcde ntvangen per brief f per e-mail. Mcht u geen inlgcde ntvangen hebben, dan kunt u terecht bij de benchmarkcördinatr

Nadere informatie

l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n SPREEKBEURT SCHAAP ZOOGDIEREN OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN

l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n SPREEKBEURT SCHAAP ZOOGDIEREN OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN SPREEKBEURT SCHAAP l a n d e l i j k i n f r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n ZOOGDIEREN OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN WE HEBBEN DE BELANGRIJKSTE INFORMATIE OVER HET SCHAAP BIJ ELKAAR

Nadere informatie

De groepsleerkrachten bereiden zich samen voor op het gesprek met hun groep.

De groepsleerkrachten bereiden zich samen voor op het gesprek met hun groep. PROTOCOL ROUWVERWERKING Het stappenplan A. Het bericht kmt binnen Bericht van een ngeluk f verlijden van een leerling - Tezeggen dat er iemand zal terugbellen. Vragen p welk nummer men bereikbaar is en

Nadere informatie

PESTEN. Deze folder is een hulpmiddel voor jou en je kind om samen te leren over pesten en hoe je dit kan stoppen.

PESTEN. Deze folder is een hulpmiddel voor jou en je kind om samen te leren over pesten en hoe je dit kan stoppen. PESTEN Deze flder is een hulpmiddel vr ju en je kind m samen te leren ver pesten en he je dit kan stppen. WAT IS PESTEN? Pesten is iemand anders bewust bedreigen, bang maken, uitdagen, uitschelden f pijn

Nadere informatie

Een observatie door de IB-er en directeur. Bij kinderen die aangemeld worden voor de groepen 3 t/m 8: Een eerste gesprek met de ouders.

Een observatie door de IB-er en directeur. Bij kinderen die aangemeld worden voor de groepen 3 t/m 8: Een eerste gesprek met de ouders. Aannamebeleid Cbs Klaverblad is een basisschl vr vltijds nderwijs aan hgbegaafde leerlingen in de grepen 1 t/m 8. Ons aanname beleid is erp gericht kinderen p cbs Klaverblad aan te nemen die, p basis van

Nadere informatie

We willen de ouders nogmaals informeren dat de kribbe gesloten zal zijn op donderdag 30 april 2015 (bijscholing).

We willen de ouders nogmaals informeren dat de kribbe gesloten zal zijn op donderdag 30 april 2015 (bijscholing). Brussel, 13 april 2015 Beste uders, Graag cntrleren we f alle gegevens die we van de gezinnen hebben ng steeds crrect zijn. Een gsm- f vast telefnnummer, emailadres, werkgever (en dus telefnnummer) f pstadres

Nadere informatie

Presenteren met Impact:

Presenteren met Impact: Presenteren met Impact: Gelven Presenteren is geweldig! Ik geef te, de eerste keer dat ik vr een grep stnd had ik zweethanden en een rd hfd, maar de afgelpen jaren heb ik tientallen keren vr grepen gestaan

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING VAN 10 NOVEMBER 2010

VERSLAG VERGADERING VAN 10 NOVEMBER 2010 vzw De TintelTuin De Mérdestraat 14, 3300 Tienen Tintelraad VERSLAG VERGADERING VAN 10 NOVEMBER 2010 aanwezig: Jël, Philippe, Helga, Gedele, Bart I., Katrien R., Eva, Lieven, Ellen, Jst, Lieve, Rita, Yves,

Nadere informatie

Concept Jaarverslag 2011

Concept Jaarverslag 2011 UNDUGU VRIENDENKRING NEDERLAND Vereniging Undugu Vriendenkring Nederland Statutair gevestigd te Rtterdam. Het del van de Vriendenkring is p alle denkbare wijzen steun te verlenen aan het bereiken van de

Nadere informatie

l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n SPREEKBEURT RAT ZOOGDIEREN OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN

l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n SPREEKBEURT RAT ZOOGDIEREN OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN SPREEKBEURT RAT l a n d e l i j k i n f r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n ZOOGDIEREN OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN WE HEBBEN DE BELANGRIJKSTE INFORMATIE OVER DE RAT BIJ ELKAAR GEZOCHT.

Nadere informatie

17 september 2014, nummer 3

17 september 2014, nummer 3 OBS Klsterveen, Daltn-nderwijs De Bmgaard 5, 9408 JA Assen Telefn: 0592 39 87 56 Email: pst@bs-klsterveen-assen.nl Website: www.bs-klsterveen-assen.nl Even vrstellen Mijn naam is Kyrene van den Blink en

Nadere informatie

groep 1-4: groep 5-8: ma di

groep 1-4: groep 5-8: ma di Fusienieuws De fusie verlpt vrspedig. In de zmervakantie heeft het Cllege van Sudwest Fryslân per brief aan de schlbesturen laten weten dat ze een fusie wenselijk vindt. Wel geeft ze in dezelfde brief

Nadere informatie

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Eerste halfjaar 2017

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Eerste halfjaar 2017 Kwartaalrapprtage Stichting Nieuwe Generatie Brasil Eerste halfjaar 2017 Want ik had hnger en jullie gaven mij te eten, ik had drst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen

Nadere informatie

SPREEKBEURT KARDINAALTETRA

SPREEKBEURT KARDINAALTETRA l a n d e l i j k i n f r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n SPREEKBEURT KARDINAALTETRA VISSEN OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN WE HEBBEN DE BELANGRIJKSTE INFORMATIE OVER DE KARDINAALTETRA

Nadere informatie

Een bovenbouwproject van IVN Veldhoven Eindhoven Vessem voorjaar 2016

Een bovenbouwproject van IVN Veldhoven Eindhoven Vessem voorjaar 2016 Een bvenbuwprject van IVN Veldhven Eindhven Vessem vrjaar 2016 Reuzen en dwergen We gaan p zek naar Reuzen (grte bmen) en Dwergen( de zaailingen van de grte bmen). We prberen verschillen tussen de bmsrten

Nadere informatie

SPREEKBEURT Vissengroep karperzalmen

SPREEKBEURT Vissengroep karperzalmen SPREEKBEURT Vissengrep karperzalmen l a n d e l i j k i n f r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n VISSEN OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN WE HEBBEN DE BELANGRIJKSTE INFORMATIE OVER DE KARPERZALM

Nadere informatie

SEPTEMBER Welkom op school. Verwachtingsgesprekken

SEPTEMBER Welkom op school. Verwachtingsgesprekken SEPTEMBER 2017 De eerste schlweek zit er al weer bijna p. Maandag zijn alle kinderen ver de rde lper binnen gekmen. Een frisse start in een nieuw lkaal met, vr de meesten, een nieuwe meester f juf. We

Nadere informatie